Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Salisylsalve er et godt middel for å behandle problemhud. Jeg forteller deg om fordeler og ulemper.
+ salve raskt tørker ut utslett;
+ har billig pris og tilgjengelighet;
+ forårsaker ikke avhengighet av huden, da det ikke er et antibakterielt stoff;
+ har anti-inflammatorisk, antimikrobiell virkning;
+ Passer til alle hudtyper, hvis de brukes med forsiktighet.
+ kan brukes til eventuelle hudproblemer, uavhengig av årsakene til utseendet deres.

- har en dristig tekstur som tetter porene, hvis de er forstørrede og dype - dette kan provosere utseendet på subcutis;
- Med hyppig bruk kan salven tørke ut huden.

Den eneste typen kviser som salisylsalven håndterer, er sår. Så snart et kvise begynner å bryte gjennom, søker jeg umiddelbart salicylic. Det kan være to muligheter for utvikling. Hvis du har tid i begynnelsen av modningen av kvise, kan den oppløse seg. Eller det vil modne raskere, et hode vil dukke opp, så smeder jeg det også med salisylolje, og det tørker ut om dagen. I to trinn kan reduseres abscess. Andre typer akne må behandles på andre måter.
Salven regulerer fet hud og har en antibakteriell effekt, men svak. Jeg jobbet på en eller annen måte med akne i to uker på rad, og det var nesten ikke noe resultat.

Med fordel og skade på salicylsalve, møtte hun seg da hun var tenåring. Det er best å bruke det for de som har fet hud. Det var ikke lett for meg å være tørr og veldig følsom, men jeg fant et godt liv hack: Jeg blandet salisylsalve med vaselin (2 til 1). Dette reduserer den negative effekten av salven, men samtidig forblir fordelene og tørkeeffekten. Generelt tørker verktøyet for mye (som helst alkohol). Derfor vil effektiviteten i de fleste tilfeller avhenge av forekomsten av akne ved starten av behandlingen. Jeg hadde alt startet, så jeg pleide å smøre problemområder hver dag i en måned. Ja, og måtte da periodisk peke på å bruke. Men søsteren min har nå hjulpet i en uke, hun begynte å bruke så snart akne dukket opp (pluss at huden hennes er fet).
Fra nyansene av høydepunkt diett på tidspunktet for behandlingen. Du bør ikke begrense deg helt, men du bør ikke spise store mengder fett og krydret mat. Du bør også drikke mer væsker, spesielt hvis huden er tørr. Vel, jeg tok også bryggergær med sink for å forbedre huden min. Nå ser huden godt ut, ingen mangler, ingen potholes og tubercles.

Salisylsalve er ikke den beste, men åpenbart den billigste måten å bekjempe akne. Den største fordelen ved tørking av akne, antibakterielle effekter, har det nesten ikke. Akne merker, arr blir ikke fjernet. Så det passer bare for pustulære formasjoner, uavhengig av deres modningsgrad. Best av alt tørt friskt akne, modnet oppløses mye lenger. Akne fjerner ikke, det er en tydelig minus.
Det er nødvendig å smøre kviser om natten, og dekker bare kvise og bare litt av huden rundt den. Jeg bruker en krukke fra et apotek med en konsentrasjon på 2%. Det er ganske tykt, sprer ikke seg. Etter det er det verdt å vente på omtrent en time, ikke legg deg ned på puten, ellers smør det. I løpet av denne tiden tørker den bare ut og danner en liten skorpe. Om morgenen er det ganske mulig at skorpen selv faller av. Huden vaskes kun med såpe og vann. I løpet av helgen gjentar jeg vanligvis prosedyren om morgenen for å gjøre akne verre. Skadelig for huden hyppig bruk bærer ikke, hvis ikke smelter mye og over hele overflaten.
Total behandlingstid er ca 2-3 uker. Etter det er huden nesten flat, det er ingen betennelse. Imidlertid kan store kokinger utstråle litt og være fremtredende. De små forsvinner helt.

Salve er alltid i min førstehjelpsutstyr, jeg gir til hjelp umiddelbart etter utseendet av akne. Hvis du tar tak i dem helt i begynnelsen, så om et par dager vil alt passere, i løpet av en uke vil huden komme tilbake til normal. Hvis akne blir forsømt, kan det være nødvendig med noen måneder for fullstendig gjenoppretting. I dette tilfellet skal salven brukes daglig om morgenen og kvelden, på baksiden og i hendene kan brukes ofte. Gaps er fulle av det faktum at inflammatoriske prosesser vil begynne igjen.
På tidspunktet for bruk av salven prøver jeg å utelukke alt fett, søtt, krydret, stekt, røkt og salt, fra kostholdet. All den maten som har negativ innvirkning på huden. Under en sterk hormonell svikt, sammen med salisylsalve, brukte bryggergær med sink i form av tabletter og drakk rikelig med vann. Dette øker prosessen med å bli kvitt akne. Og etter at behandlingen var fullført, søkte hun salicyl-sinkpasta til de resterende sporene i en måned. Hun bidro til bleking og utjevning av hudtone. Det er bedre å bruke salven alene, det anbefales ikke å bruke andre akne rettsmidler til huden. Salisylsyre er allerede veldig aktiv, og i komplekset kan det forårsake elendighet og traumatisere huden, spesielt følsom.

Den største fordelen med salisylsalve jeg personlig anser for lav pris, tilgjengelighet og effekt. Det koster en krone (sammenlignet med den annonserte Klerasily osv. - ca 40 rubler per krukke - dette er virkelig litt), du kan kjøpe den på nesten alle apotek, og huden din tørker perfekt. Det viktigste: Ikke dekk ansiktet helt, det er nødvendig å bruke bare på kviser og litt rundt dem. Ellers vil det tørke ut slik at det blir ubehag og huden kan begynne å skrelle av. Og jeg snakker ikke engang om irritasjon. Men den største ulempen etter min mening er den tøffe effekten. Andre midler er enklere å bruke, det er ikke nødvendig å følge finessene i søknadsprosedyren, de har en lojal innvirkning, de skader ikke huden. Så alle må bestemme for seg selv hva som er viktigere: sikkerhet eller rask effekt.
Salven er tykk, gulaktig. Veldig fett. Har en merkelig lukt. Det er ikke nødvendig å komme lett ut av krukken med bomullsknopper, siden det er bedre å dekke det med en tynn film, fordi den absorberes svært dårlig. Sannsynligvis på grunn av petrolatum i sammensetningen, som fortynner syren. Tørker og danner deretter noe som en film. Berør ansiktet ikke nødvendig, da vil alt forsvinne av seg selv. Vel, selvfølgelig, det er bedre å ikke gå ut av huset under behandlingen, det ser ikke den beste måten, og du bør ikke provosere huden med vind, regn, sol, etc.

Salicylic Salve - anmeldelser

Negative vurderinger

Jeg vil si at salicylsyre ikke hjalp meg.... Pimple gikk ingen steder, jeg var skuffet. "

 • Billig måte
 • Det finnes noen apotek.

Nylig begynte jeg å pusle pimples. Jeg tenkte hvordan å kurere dem. Jeg leste på Internett at salisylsalve vel dreper mikrober og har anti-inflammatorisk effekt. Jeg bestemte meg for å prøve, fordi verktøyet ikke er dyrt, rimelig og dømme etter vurderinger - effektivt.

Jeg vil si med en gang, saken min er ganske vanlig, ikke kjører. Et par kviser som jeg ikke liker, og jeg vil bli kvitt dem. Men det er nødvendig å bli kvitt, det er flere flere på et annet sted. Selvfølgelig, som en jente, liker jeg ikke denne prosessen.

Salisylsalve lover å "drepe" kvise fra innsiden, fjerne infeksjonen og kvitte seg med den irriterende sykdommen. Metoden for å bruke salven er ganske enkel - du må peke, med en bomullspinne, bruke et middel mot betennelse. Salve absorberes i lang tid, i hvert fall for meg. Vanligvis brukte jeg det for natten, gjorde en komprimering på ansiktet og sovnet. Selvfølgelig syntes huden å være litt renere etter det, men akne gikk ikke bort. Det samme skjedde etter flere dager med aktiv bruk. Det var ingen endring selv etter at jeg nektet i tre eller fire dager fra kosmetikk generelt. Ikke bare dekorative, men også omsorgsfull. Vasket utelukkende med vann og brukt salisylsalve.

Jeg kunne ikke få en pimple som irriterer meg. Den er liten, av normal størrelse, litt sår. Jeg rørte det ikke med hendene mine, jeg brente det ikke. Brukes kun salve, som anbefalt av produsenten av dette legemidlet.

Tatt i betraktning faktoren som jeg alltid følger huden, forbinder jeg utseendet til akne med kanskje feil diett. Men siden det er spesielt om salicylsalve, kan jeg ikke si "takk" til sine produsenter. Etter flere mislykkede forsøk forlot jeg denne saken. Om en uke å lide, innså jeg at det var ubrukelig. Selvfølgelig ble jeg skuffet, da jeg leste mange positive anmeldelser på Internett, men jeg opplevde dem ikke selv. Jeg vil ikke anbefale det. Jeg vet ikke hvem og hva den viser der, men hun kunne ikke fjerne min vanlige pimple. For ikke å nevne løpene, er det tilsynelatende det generelt uanstrengt.

Brukt salisylsalve 2% under bandasjen for natten i nesten 2 uker.

Ikke bli behandlet uten lege, ærlig, tror du det vil bli billigere? Jeg overbetalt ((Jeg leser omtaler om salisylsalve. Alt er bra, alle liker det, så jeg tenkte: En billig måte å kvitte seg med ekkel papillomer. Vel, det gjorde jeg ikke, det virket ikke noe spesielt, men jeg trodde jeg ikke la merke til... Okay, rolig, og hva når jeg kommer opp neste morgen? Papillomas ble bare mer ekkelt enn stål, størrelsen økt, fargen ble generelt forferdelig L. Jeg måtte kjøpe dyre medisiner!

Jeg prøvde å behandle psoriasisplakk på bena mine med salisylsalve. Legemidlet er billig, og dette er den eneste fordelen. Etter å ha brukt det ble alt bare verre.

Huden ble rød, kløe, kløe økte, jeg tror en allergisk reaksjon dukket opp.

Jeg vet ikke, kanskje dette verktøyet hjelper andre, men det passet meg ikke.

Neutrale vurderinger

 • Ikke dyrt
 • tørker
 • selges i et apotek

God dag! Jeg leste vurderinger om dette "mirakel" verktøyet og bestemte meg for å prøve det selv fordi prisen er billig. Om meg: det er få akne (3-5 subkutane), men hvis du klemmer dem ut (som ikke anbefales, så er det sår i en uke). Salve av en lys farge (fet), jeg lukte ikke mye, ikke dyrt bare 24 rubler. Jeg påførte det med en bomullspinne og gikk hjem om dagen og noen ganger forlot det for natten. Jeg smurt det på det betente stedet for å fjerne rødheten og tørke, men det skjedde ikke noe slikt, kanskje bakteriene hun drepte. men betennelsen forblir ((men jeg rådde søsteren min og hun hjalp henne, sannsynligvis har jeg bare slik hud ((vel, sannsynligvis alle) jeg håper du har hjulpet eller hjulpet deg))))

Jeg var ikke så mye hjelp

Jeg bruker salicylic anti-acne salve. Når de begynner å tilskynde, smør straks. Jeg pleier å gjøre dette for natten, og for morgenen er kvise mindre sår og merkbar. Men igjen, du kan ikke bruke hver dag, ellers kan du ødelegge den delikate huden i ansiktet.

Det er også en minus - litt fett konsistens, og det er ikke veldig praktisk å plukke ut en finger fra en krukke med salve.

Den eneste typen kviser som salisylsalven håndterer, er sår. Så snart et kvise begynner å bryte gjennom, søker jeg umiddelbart salicylic. Det kan være to muligheter for utvikling. Hvis du har tid i begynnelsen av modningen av kvise, kan den oppløse seg. Eller det vil modne raskere, et hode vil dukke opp, så smeder jeg det også med salisylolje, og det tørker ut om dagen. I to trinn kan reduseres abscess. Andre typer akne må behandles på andre måter.

Salven regulerer fet hud og har en antibakteriell effekt, men svak. Jeg jobbet på en eller annen måte med akne i to uker på rad, og det var nesten ikke noe resultat.

Inntrykket fra bruk av salicylsaltsalver som et middel for å bekjempe akne er todelt. Jeg forventer ikke noen spesielle mirakler fra henne, så jeg var ikke veldig opprørt da de aldri skjedde.

 • Pris - betyr solgt i noen apotek til en krone kostnad.
 • Sikkerhet - bare beviste ingredienser, som salicylsyre og en farmasøytisk base i form av en hypoallergen gel, er inkludert i salven.
 • Fraværet av en ubehagelig lukt, som er så syndet av noen farmasøytiske midler til kosmetologi.
 • Den hyggelige konsistensen er en ganske tykk "gruel" av en litt gulaktig farge.
 • Når det brukes på problemområder, forårsaker det ikke ubehag eller allergier.

Nå for ulemper:

 • Når det gjelder effektivitet, til tross for en høyere konsentrasjon av salicylic enn i spesialiserte kremer og tonic, er det ikke forskjellig fra dem når det gjelder effektivitet.
 • Hurtig helbredelse og tørking pimples eller eliminere betennelse og svarte flekker forekommer ikke.

På samme måte tar det to eller tre eller til og med 4 dager å løse problemet. Så du bør ikke stole på det som en uttrykkelig metode for å bringe en person i rekkefølge.

Når psora pleide å bruke. Det gir elastisitet til huden, peeling plakkene, men krever langvarig påføring, og i kombinasjon med bruk av vitamininjeksjoner smelter det undertøy.

Det er bedre for en behagelig følelse å bruke baby kremer.

Jeg har allerede skrevet om vårt problem, som har blitt veldig akutt i vår, min mann ble diagnostisert med progressiv psoriasis (før det var bare psoriasis, nå har det begynt å spre seg raskt gjennom kroppen) og sendt oss til behandling på sykehuset, daghospital. I tillegg til droppere, tabletter og injeksjoner ble vi rådet til å smøre psoriasisplakkene ikke bare med en cinaflan, som ble foreskrevet tidligere (jeg har allerede skrevet en anmeldelse om det), men også å legge til to prosent salisylsalve til cinaflan.

Effekten var ikke lang i kommer. Små plaketter på grunn av salisylsalve tørket ut og flyttet bort, noe som gir muligheten til en ny hud rolig regenerert. Men store plakk ble dekket med en veldig tett humpeskorp, under alle kløe og klør, hvis du klipper, kan du åpne den ved å skade den nye huden. Generelt er dette vondt, men vi håper at det har gått gjennom alle disse testene, en tett skare kommer ned og under den blir det ung og øm hud uten psoriasis og peeling, som på små plaketter.

Generelt står salven, men kraftig. I tillegg kan ikke alle apotek bli funnet. Private apoteker ser ikke bare poenget med å implementere det, mens statseide gjør det til å bestille. Det er bra at vi bare ble gitt det til sykehuset! Takk for det!

Ikke vær syk, takk for oppmerksomheten!

 • allergisk reaksjon
 • fettete hår
 • kort effekt

Barnets salisylsalve ble foreskrevet av en hudlege. Vårt problem er seborrhea. Skorpen på hodet dukket opp på våren. Første, da ble de mer, jeg hørte alarmen. Alle dermatologer har forsikret at alt vil passere med alderen, men skorpeene ble riper og takene ble riper. For å bli kvitt dem ble vi tilbudt salisylsalve. Vi brukte det over natten og vasket det av om morgenen. Slike prosedyrer ble utført av meg i 5 dager. Skorpen selvfølgelig borte, men. Vi må være forberedt på at i løpet av denne perioden vil hodet være veldig, veldig fett. I tillegg begynte vi å irritere huden. Salisylsalve bidro ikke til å kvitte seg med seboré. Jeg tar bare ikke sterke krefter, hodet mitt er ofte, med bruk av burdock olje og spesiell sjampo.

Det hjalp, men midlertidig

I mange år slitt med psoriasis. De fleste medisiner er dyre, men jeg merket ikke effekten av dem. Etter å ha lest vurderinger på Internett, kjøpte jeg salicylic pasta, jeg begynte å bruke den i henhold til instruksjonene. Resultatet var, men det var tørrhet og peeling.

Senere viste det seg at jeg valgte feil konsentrasjon, så vær forsiktig.

Positive anmeldelser

Salisylsalve brønner tørkesten. Jeg liker vanligvis ikke tørkeegenskapen, jeg bruker Metrogil. Men når pimpleet er stort, kan det ikke modnes, så er det ganske mulig å tørke det med salisylsalve.

Jeg er så sønn på ryggen generelt, alle kviser tørket opp, i seks måneder vises ikke.

 • Lukter ubehagelig
 • dårlig vasket av

Jeg bruker salisylsalve ofte for hudproblemer. Den myker og eliminerer skorpe, peeling, horniness. Med calluses er det uunnværlig, bløter selv den gamle, harde natoptysh, som gir så mye smerte.

Salisylsyre, som er en del av salven, har en sterk antiseptisk og antiinflammatorisk effekt.

Ifølge konsistensen ligner salven vaselin. Det er fet og ikke absorbert, det virker overfladisk. Egnet til okklusiv dressing for psoriasis og tørt eksem. I dette tilfellet varer det lenger på huden, og effekten er forbedret, den brukes også til brannskader.

Salven har en svak, men ikke veldig behagelig lukt, det er dårlig vasket av huden, og enda mer fra håret.

Salve er produsert i små høye krukker, hvorfra det er ubeleilig å få det.

 • hjelper med hudsykdommer
 • myker huden
 • fjerner betennelse
 • reduserer akne

Salisylsalve - en multifunksjonsassistent for huden. Det fjerner lett betennelse, fjerner peeling for hudsykdommer. Jeg møtte henne først da legen informerte oss om å gni en skare på barnets hode. Fjernet om et par dager!

Da ble jeg vant til å bruke den foran CDen, da flere pimples hoppet opp i ansiktet mitt. På samme måte går alt om et par dager: du må forsiktig smøre problemområdet og gå rundt. I løpet av dagen går ikke et slikt fokus bort, så jeg smør etter arbeid - klokken 7 og ikke vaske den av før du går i seng.

Men den mest konkrete fordelene med salicylic gjør meg til mannen min. Han har en hudsykdom, og stoffet trenger ikke godt gjennom et lag med flakket hud. Snarere, de første tre dagene, fjerner stoffet flaky skorpe og begynner bare å virke. Dette er både dyrt og svært ubeleilig, fordi behandlingsforløpet ikke kan forsinkes - de spøker ikke med hormonelle stoffer.

Salisylsalve sparer bare! Bare to eller tre dager før kurset starter, bruker mannen det:

 • mykner huden, gjør det mulig å trenge ytterligere medikament.
 • lindrer rødhet og kløe.
 • fjerner flakket lag.

Ved konsistens. Vel, som Vaseline, antar jeg.

Oppbevares i kjøleskapet i lang tid, solgt i en kompakt krukke, verdt en krone. Det kan godt erstatte noen kosmetikk. Er det at de alpine urter ikke er velduftende, men dette er slik tull, gitt sin verdighet. ))

Min yngste datter hadde allerede lenge merkbare gullige skorper på hodet i lang tid, men av en eller annen grunn betalt jeg ikke nok oppmerksomhet til dem og trodde at de ville passere seg selv etter en stund. Men da vi gjennomgikk en legeundersøkelse på barnehagen, var en hudlege blant legene, så jeg bestemte meg for å vise henne babyens hode og spørre om disse veldig skorpene bare i tilfelle. Legen gjorde straks diagnosen, som helt ærlig, varslet meg litt. Det viser seg at våre flakete, oljeholdige skorper er seborisk dermatitt, som krever behandling.

Dermatologen skrev oss et ganske enkelt løpet av fire prosedyrer: En gang i uken trengte jeg å behandle skorpene med salisylsalve, la den være i to eller tre timer, og vask den deretter med en spesiell sjampo. Salisylsalve er i forskjellige konsentrasjoner, mitt barn var foreskrevet en to prosent. Denne salven koster en krone (hvis jeg ikke gjør feil, rundt 6-7 hryvnia), blir den solgt i en hvit plastkanne med lokket. Det stinker ikke i det hele tatt, det ser tykt og gjennomsiktig ut (i motsetning til den velkjente salicyl-sinkpastaen med en rik hvit farge).

Når du bruker salisylsalve på huden (og enda mer på håret), må du prøve hardt, det er ikke så lett smurt. Etter to timers bruk vasket jeg datterens hår og fant en ubehagelig ting - det viser seg at salicylpastaen nesten ikke vasket av, datteren min så olje og våt på hodet. Likevel ble våre skorper mykt, som om de falt av huden og jeg kjempet ut kamskjellet nesten helt (bare små gule flekker ble igjen på plass). Ser fremover, jeg vil si at etter den tredje prosedyren hadde vi helt ren hodebunn.

Dømmer av det faktum at datteren min ikke var lunefull etter å ha brukt salicylisk pasta på hodet hennes, kan jeg konkludere med at hun overføres normalt og ikke bake.

Salisylsalve brukes til å behandle inflammatoriske og infeksiøse hudlidelser, brannsår, halshinner, vorter, økt svette på føttene, håravfall, psoriasis, otitis, eksem og andre hudsykdommer.

Kontraindikasjoner inkluderer overfølsomhet overfor stoffet, nyresvikt og barndom.

Bivirkninger av salisylsalve forårsaker litt - det er en allergisk og lokal reaksjon i form av brenning, kløe eller rødme.

Den blir brukt ekstremt eksternt. Salven påføres på det berørte området og lukkes med et sterilt serviett eller på et sår som er rengjort av nekrotisk vev, åpne blister, vasket med en antiseptisk oppløsning, en steril dressing gjennomvåt i salve påføres. Dette gjøres en gang hver 2-3 dager til såret er helt ryddet av pus og nekrotiske masser.

Vi må huske at salisylsalven ikke kan brukes til fødselsmerker og vorter.

Jeg bruker salisylsalve hovedsakelig for behandling av brannsår, jeg gjør alt i henhold til instruksjonene, det hjelper meg fantastisk. Jeg holder den i min førstehjelpsutstyr hele tiden, fordi for meg er denne salven uerstattelig.

Den største fordelen med salisylsalve jeg personlig anser for lav pris, tilgjengelighet og effekt. Det koster en krone (sammenlignet med den annonserte Klerasily osv. - ca 40 rubler per krukke - dette er virkelig litt), du kan kjøpe den på nesten alle apotek, og huden din tørker perfekt.

Det viktigste - ikke dekke ansiktet helt, det er nødvendig å bruke bare på kviser og litt rundt dem. Ellers vil det tørke ut slik at det blir ubehag og huden kan begynne å skrelle av. Og jeg snakker ikke engang om irritasjon. Men den største ulempen etter min mening er den tøffe effekten. Andre midler er enklere å bruke, det er ikke nødvendig å følge finessene i søknadsprosedyren, de har en lojal innvirkning, de skader ikke huden. Så alle må bestemme for seg selv hva som er viktigere: sikkerhet eller rask effekt.

Salven er tykk, gulaktig. Veldig fett. Har en merkelig lukt. Det er ikke nødvendig å komme lett ut av krukken med bomullsknopper, siden det er bedre å dekke det med en tynn film, fordi den absorberes svært dårlig. Sannsynligvis på grunn av petrolatum i sammensetningen, som fortynner syren. Tørker og danner deretter noe som en film. Berør ansiktet ikke nødvendig, da vil alt forsvinne av seg selv. Vel, selvfølgelig, det er bedre å ikke gå ut av huset under behandlingen, det ser ikke den beste måten, og du bør ikke provosere huden med vind, regn, sol, etc.

Jeg har alt førstehjelpskonstruksjonen luktet av denne salven, fordi den lukker, det utmerker sin duft. Det er mynt og lukter som medisin, som på et sykehus. Virkningen er vist mot sår, brenner, det brenner ikke huden, desinfiserer og er et antimikrobielt antiseptisk middel. Jeg husker ikke hvordan denne salven viste seg å ligge i min førstehjelpskasse, om moren brakte, eller bestemor. Jeg bestemte meg for å se på avtalen hennes på Internett. Jeg så, jeg ble kjent, forsto hva som skjedde.

Senere, etter en lang tid, brente jeg håndtaket på tekanne, jeg hadde en stor blister på håndflaten min, og moren min løp for tannkrem, men jeg stoppet henne, og husket i tide at det var salicylisk salve på bunnen av settet. Hvilken lettelse, setter den på brenningen, følte jeg mer kald kulde og litt brennende. Effekten var fem, og det ble snart klart at vi måtte smøre det igjen. Salve lukter sterkt, selv veldig mye, men det er det beste antiseptiske i sitt slag. Også, hvis du vil behandle såret, og barnet er redd for å brenne, så bruk salicylisk salve til ham, effekten er den samme. Takk for oppmerksomheten og vær forsiktig!

God salve! Jeg pleide å ringe henne akne, akne. Ektemann fra demodikose ble foreskrevet for å bli blandet med sinksalve og vekslet med metrogil, den første om kvelden, den andre om morgenen. Noen sår, kutt som ikke heler i lang tid, helbreder i 2 dager. Jeg anbefaler!

 • Eliminerer huden peeling
 • myker korn

Jeg har brukt salisylsalve i mange år, det er veldig billig, men effektiv. Jeg bruker det hovedsakelig til å myke huden under eksacerbasjon av psoriasis, salven raskt og rent fjerner overgrodde plakk, og har en svak anti-inflammatorisk effekt. Salven øker også virkningen av glukokortikosteroid salver og kremer som brukes til behandling. Legene anbefaler å blande, mens mer og dyr krem ​​(belosalik, for eksempel) lagres.

Ifølge konsistensen ligner salven vaselin, men den er tykkere. Den har en ganske ubehagelig lukt. Salven er nesten ikke absorbert i huden, så når du smører er det nødvendig å isolere huden på en måte fra klær eller sengetøy. Du kan bruke okklusive dressinger, så er effekten av salven sterkere.

Salven vaskes veldig dårlig fra hodebunnen, vask det med sjampo flere ganger.

Det er en måte - før du vasker, legg litt mel på håret og vri det litt, slik at melet blir fordelt. Da vil salven vaskes av første gang. Inntil jeg oppdaget denne metoden, ble jeg veldig plaget.

Salve perfekt myker tørre lunger og korn på sålene. Jeg smør kornet med salve, deksel med polyetylen og sett på en sokk. Neste morgen er maisen kuttet av lett og smertefritt. Dette er riktig min tryllestav.

Siden ungdomsårene, "disse dager", har ålene hoppet opp, som var svært merkbare, holdt på i en uke eller mer. Jeg var veldig sjenert om dette. Ved oppfordringen til min mors venn begynte jeg å bruke salisylsalve for akne. Et par dager før menstruasjon smeder jeg pannen, kinnene og haken med et tynt lag. Akne ser litt ut, de passerer raskt.

Salisylsalve /

INSTRUKSJONER
på medisinsk bruk av stoffet

Salisylsalve 2%

Registreringsnummer: 71/146/30

Ingredienser: Preparatet inneholder salisylsyre og bensinatum.

Beskrivelse: salve av hvit eller lys gul farge.

Farmakologiske egenskaper: antiseptisk, antiinflammatorisk, keratolytisk middel.

Indikasjoner for bruk: inflammatoriske og smittsomme lesjoner i huden, halshinner, vorter.

Kontraindikasjoner: Individuell intoleranse.

Dosering og administrasjon: eksternt; Legg et tynt lag på den berørte overflaten.

Bivirkninger: Mulige allergiske reaksjoner, brennende på steder av påføring.

Formutgivelse: i glassburker.

Oppbevaringsforhold: På et kjølig, mørkt sted, utilgjengelig for barn.

Utløpsdato: Bruk senest den dato som er angitt på pakken.

Salgsbetingelser for apotek: dispenseres uten lege resept.

Produsent: CJSC "Yaroslavl Pharmaceutical Factory" Russland 150030 Yaroslavl, ul. 1. Putevaya, d.5

Utenlandsk medisin navn: Salicylic oinment

Billig, effektiv løsning for problem hud.

Salisylsalve brukes til å behandle inflammatoriske og infeksiøse hudlidelser, brannsår, halshinner, vorter, økt svette på føttene, håravfall, psoriasis, otitis, eksem og andre hudsykdommer.

Kontraindikasjoner inkluderer overfølsomhet overfor stoffet, nyresvikt og barndom.

Bivirkninger av salisylsalve forårsaker litt - det er en allergisk og lokal reaksjon i form av brenning, kløe eller rødme.

Den blir brukt ekstremt eksternt. Salven påføres på det berørte området og lukkes med et sterilt serviett eller på et sår som er rengjort av nekrotisk vev, åpne blister, vasket med en antiseptisk oppløsning, en steril dressing gjennomvåt i salve påføres. Dette gjøres en gang hver 2-3 dager til såret er helt ryddet av pus og nekrotiske masser.

Vi må huske at salisylsalven ikke kan brukes til fødselsmerker og vorter.

Jeg bruker salisylsalve hovedsakelig for behandling av brannsår, jeg gjør alt i henhold til instruksjonene, det hjelper meg fantastisk. Jeg holder den i min førstehjelpsutstyr hele tiden, fordi for meg er denne salven uerstattelig.

Anmeldelser av stoffet svovel-salisylsalve

Salve, Akrihin OJSC

Indikasjoner for bruk

Diskusjon av stoffet Svovel-Salisylsalve i journaler av mødre

. eller krem ​​med 5-10% oppløsning av natriumklorid. Med utprøvde palmar og plantar keratoser, vises varme brusebad, etterfulgt av 10% salisylsalve, Arievich salve eller salve med 5-10% urea. UV-bestråling brukes også i suberythemal-doser. Behandling utføres i lang tid gjentatte kurs (1-2 måneder). Små områder av keratinisering til kosmetiske formål fjernes ved hjelp av elektrokoagulasjon (se elektrokirurgi), den kryokirurgiske metoden, excision eller curettage. Med kjøpte former er det viktig å eliminere årsaken til keratose, noe som fører til kur. Her handler det om å skrive brus, du kan prøve, men også informert meg.

Irinka, du er flott! Et så bra innlegg! Det eneste jeg kan legge til er at en hudlege og en kosmetolog, og en kosmo-dermatolog bør være involvert i dette problemet på samme tid. Jeg var heldig, jeg fant en slik lege, skjønt 9 år senere, fra det øyeblikket da jeg fikk demodecosis. Men jeg kom til henne allerede med problemet med rosacea, som manifesterte seg etter levering (tilsynelatende hormonal svikt). Som for salven hadde jeg svovel, sink og salisylsyre i forholdet 2: 1: 2 i 20 minutter før sengetid (.

hunden min har eksem tørr, veldig god hjelp: sink, svovelsalicylsyre (kjøp svovel salve, salicylsyre og bland 2 deler i svovel, 1 salicylat-sink) og overraskende ichthyol. Jeg smør det, dette og såret med klø, etterlater etter en stund. Likevel er det en pits salve, veterinær, stinkende skumle, men det er sammensetningen svovel og sink, så.

Ja, vi har alle disse salver og svovel tjære og svovel-salicylic og groper.. det er poenget at ja, alt burde vært borte for lenge siden. og det lever

Salisylsalve vurderinger

Jeg har hørt mye om den fantastiske effekten av salisylsalve. Ved første øyekast, et så enkelt verktøy, men det fungerer bare for hundre prosent. Salisylsalve har svært gode vurderinger blant folk som lider av den mest forferdelige sykdommen, psoriasis.
Men dessuten er salisylsalve nesten et paradis for mange hudproblemer. Det exfoliates huden perfekt og hjelper til med å eliminere mange ubehagelige hudfeil. Les anmeldelse Jeg har hørt mye om den fantastiske effekten av salisylsalve. Ved første øyekast, et så enkelt verktøy, men det fungerer bare for hundre prosent. Salisylsalve har svært gode vurderinger blant folk som lider av den mest forferdelige sykdommen, psoriasis.
Men dessuten er salisylsalve nesten et paradis for mange hudproblemer. Det exfoliates huden perfekt og hjelper til med å eliminere mange ubehagelige hudfeil.

Heldigvis overgikk slike forferdelige sykdommer som psoriasis meg. Men jeg måtte fortsatt prøve salicylsalve på min egen kropp. Jeg behandlet henne ved første øyekast et vanlig problem - akne. Men de ga meg bare et stort ubehag.
Salisylsalve hjalp meg mye. Etter en stund ble jeg helt kvitt ekkel utslett.

Men fortsatt, før du bruker dette verktøyet, trenger du bare å konsultere en hudlege eller konsultere en kosmetolog. Tross alt er hver persons hud individuell og kan lede seg på forskjellige måter.

Salicylic salvevorter vurderinger

Vorter - Utdannelse på huden, har en godartet og mye mindre ondartet. Hvis de befinner seg på ufattelige steder eller hvor de ikke bringer ubehag, ikke gjennomgå hyppig skade av sømmer fra klær eller andre faktorer, bør du ikke fjerne dem. I andre tilfeller er det tilrådelig å først konsultere en lege og gjennomgå den nødvendige undersøkelsen, og bare deretter fortsette å fjerne veksten.

Et av verktøyene som eksperter foreskriver for å fjerne vorter fra kroppen, er salisylsalve. Det har vært vellykket brukt i kosmetologi og dermatologi i mange år. La oss se hva dette stoffet er, hvordan salisylsalve for vorter fungerer, og hvordan det skal brukes riktig.

Hva er salisylsalve

Salisylsalve er et bredspektret middel. Indikasjoner for bruk er:

Legemidlet er produsert i form av en salve med et annet innhold av hovedaktiv ingrediens - salicylsyre. For behandling av vorter kan påføres 3%, 5% og 10% botemiddel. Men den mest effektive er bruken av stoffet med 60% konsentrasjon. Du kan også fjerne vorter med en spesiell salicylplaster eller bruke salicylsyre på veksten.

De viktigste nyttige egenskapene til verktøyet kan betraktes som keratolytiske, tørke og eksfolierende. Syr, som er en del av stoffet skadelig effekt på patogener, har en antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt. Det er denne effekten fra anvendelsen av salven og smertefriheten i prosedyren med den som tillater bruk av stoffet for å løse forskjellige problemer fra papillomer og vorter til akne og akne.

Ulempene med å bruke verktøyet kan bare betraktes som varigheten av fjerning av vekst med hjelp og behovet for å følge de regler som er foreskrevet i instruksjonene for salicylic. Det er mulig å kjøpe salisylsalve av ulike konsentrasjoner av den aktive aktive ingrediensen uten at det er nødvendig å presentere en lege resept på et apotek i hele Russland og i utlandet. Prisen på stoffet er veldig lavt - 20-40 rubler.

Anti-wart Salicylic Salve: Anvendelse

Eksperter anbefaler i en anmeldelse svært nøye tilnærming til behandling av vorter. Faktisk kan feilaktig fjerning av dem føre til alvorlige konsekvenser: veksten av vekst i kroppen eller omdannelsen av en godartet formasjon til en ondartet. Før du bruker salisylsalver av konsentrasjon, konsulter en spesialist og les nøye gjennom bruksanvisningen. Legene anbefaler at når du bruker stoffet, følger du følgende regler:

 1. Først må du forberede problemområdet av huden. Hvis du bestemmer deg for å fjerne vorten fra den myke huden på hendene, føttene, ansiktet, så vask det bare, fjern restene av sminke
 2. Påfør salven er nødvendig bare på vorten som rager over hudoverflaten med et tynt jevnt lag. For å gjøre dette, bruk en spesiell applikator eller rene fingre, men vask dem umiddelbart etter bruk av stoffet.
 3. For å beskytte den sunne huden i nærheten av formasjonen, forhåndsbehandle området nær veksten med en tykk krem, petroleumjell eller pust en gips, i midten som kutter et lite hull for vekst.
 4. Varigheten av salven kan variere avhengig av plasseringen av vorten. Noen ganger er 1-2 timer nok.

Vanligvis er 2-3 uker daglig tilførsel av salicylsalve tilstrekkelig for å oppnå den ønskede terapeutiske effekten. Hvis vorten ikke er borte til slutten av denne perioden, er det nødvendig å ta en 3-4 dagers pause og starte behandlingen på nytt. Men det er bedre å konsultere en lege for valg av et mer effektivt legemiddel.

Om alle de mest effektive salver i kampen mot vorter, kan du lære av denne artikkelen.

Kontra

Kontraindikasjoner for bruk av salisylsalve kan være:

 • Graviditetsperioden og amming (kun etter samråd med en spesialist);
 • vekst på den delikate huden nær øynene, på kjønnsorganene, slimhinner;
 • vorter nær eller på fødselsmerker, områder med hyperpigmentering;
 • alvorlig nyresykdom
 • idiosyncrasy drug.

Bivirkninger med riktig bruk av midler forekommer vanligvis ikke. I sjeldne tilfeller kan mulige allergiske reaksjoner, rødhet og brenning, feber.

Salicylic anti-warts salve: anmeldelser

Eksperter forlater veldig gode anmeldelser på bruk av salicylsalve mot vorter. De anbefaler i en anmeldelse bare for å undersøke opplæringen og finne ut hvilken faktor som provoserte utseendet. Det er også viktig å følge alle regler for stoffet, bruk det bare for ekstern bruk og unngå kontakt med delikat hud og slimhinner.

Folk som allerede har utnyttet salisylsalven fra formasjonene, sier i vurderinger om de gode resultatene, men merk at behandlingsforløpet er for langt. Vorte, dømme etter vurderinger, ved hjelp av dette verktøyet kommer seg ned uten smerte og ubehag. En lav pris og tilgjengelighet for kjøp gjør stoffet svært populært.

Som du kan se, er salisylsyre et godt middel for vorter. Når det brukes riktig, gir det ofte den ønskede effekten. Men i noen tilfeller er det bedre å ty til andre metoder for å fjerne bygge opp, for eksempel ved hjelp av laser eller flytende nitrogen, fordi disse metodene tillater å få raskere resultater, utført av eksperter og ikke forårsake bivirkninger. Det er bedre å bruke salisylsalve for å fjerne små vekst som ligger i tilgjengelige steder en etter en. Hvis utdanningen er stor, er det ikke verdt risikoen - det er bedre å umiddelbart konsultere en lege.

Mange mennesker er interessert i spørsmålet om hvordan du fjerner papilloma og vorter hjemme. Salisylsyre for vorter er en av de beviste og budsjettmidler som kan kjøpes på et hvilket som helst apotek. Så, i dag skal vi snakke om hvordan salicylsalve hjelper fra vorter, og finne ut vurderinger av folk som brukte dette verktøyet.

Hva er vorter

Vorter - formasjoner på huden, har godartet og mye mindre ofte ondartet natur

Vorter - Utdannelse på huden, har en godartet og mye mindre ondartet. Hvis de befinner seg på ufattelige steder eller hvor de ikke bringer ubehag, ikke gjennomgå hyppig skade av sømmer fra klær eller andre faktorer, bør du ikke fjerne dem. I andre tilfeller er det tilrådelig å først konsultere en lege og gjennomgå den nødvendige undersøkelsen, og bare deretter fortsette å fjerne veksten. Et av verktøyene som eksperter foreskriver for å fjerne vorter fra kroppen, er salisylsalve. Det har vært vellykket brukt i kosmetologi og dermatologi i mange år. La oss se hva dette stoffet er, hvordan salisylsalve for vorter fungerer, og hvordan det skal brukes riktig.

Vorter: Salvebehandling

Slike godartet som vorter, ikke bare levere mye ulempe (for eksempel vorter på foten smerte når han går, som dukket opp på hender warts er en alvorlig kosmetisk feil og kan forstyrre daglige husholdning og industrielle oppgaver), men også utgjøre en trussel mot andre, siden de er ekstremt smittsom.

Vorter kan oppstå hvor som helst: på føttene, slimhinner, på hender, lepper, øyenbryn, til og med i munnen.

I dag finnes det en rekke metoder for å bli kvitt vorter, men hvis sykdommen er ikke mye løping, du kan starte med de mykeste og mest kostnadseffektive måter, hvorav den ene er bruk av salver, foruten denne metoden er preget av smertefri.

Alpha og Omega av alle produkter for problem hud - salicylsyre

Alfa og omega av alle produkter for problemhud er salisylsyre. Små, fargeløse krystaller av dette stoffet er dårlig oppløselige i vann. Stor og forferdelig alkohol kommer til redning - ja, det tørker huden, men det er takk til at kosmetiske selskaper klarer å legge salicylsyre til alt som flyter og smører.

Salisylsyre kan bare elskes for sin evne til å helbrede sår og bekjempe bakterier. Men handlingen er ikke begrenset til dette: det bidrar til å forny huden, ødelegger forbindelsene mellom døde celler, denne handlingen kalles keratolytisk. I denne delen av de skrelte celler, og kommunikasjon mellom den gjenværende svekket som hjelper andre aktive midler i kosmetiske produkter komme inn i de dypere lag av huden. I tillegg, sammen med døde celler, forsvinner bakteriene på dem også.

Når du bruker salicylsyre, er det viktig å ikke bøye pinnen: i store mengder kan det gjøre huden følsom overfor ultrafiolett stråling og forårsake hyperpigmentering. "Med spesiell forsiktighet bør brukes salisylsyre til gravide kvinner, og nærværet på mol ansikt eller vorter av preparater med høye konsentrasjoner av BHA og alt bør avstå" - advarer skjønnhets Natalia Abramova (salisylsyre refererer til betagidroksikislotam og kan skjule seg bak forkortelsen BHA).

Hva er salisylsalve

Salisylsalve er et bredspektret middel. Indikasjoner for bruk er: akne; fet form av seboré; Vorter av forskjellig lokalisering, inkludert plantarprikler; tørre korn; psoriasis og eksem; keratomer og papillomer; noen slags lags. Legemidlet er produsert i form av en salve med et annet innhold av hovedaktiv ingrediens - salicylsyre.

For behandling av vorter kan påføres 3%, 5% og 10% botemiddel. Men den mest effektive er bruken av stoffet med 60% konsentrasjon. Du kan også fjerne vorter med en spesiell salicylplaster eller bruke salicylsyre på veksten. De viktigste nyttige egenskapene til verktøyet kan betraktes som keratolytiske, tørke og eksfolierende.

Syr, som er en del av stoffet skadelig effekt på patogener, har en antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt.

Det er denne effekten fra anvendelsen av salven og smertefriheten i prosedyren med den som tillater bruk av stoffet for å løse forskjellige problemer fra papillomer og vorter til akne og akne. Ulempene med å bruke verktøyet kan bare betraktes som varigheten av fjerning av vekst med hjelp og behovet for å følge de regler som er foreskrevet i instruksjonene for salicylic. Det er mulig å kjøpe salisylsalve av ulike konsentrasjoner av den aktive aktive ingrediensen uten at det er nødvendig å presentere en lege resept på et apotek i hele Russland og i utlandet. Prisen på stoffet er veldig lavt - 20-40 rubler.

Aktiv ingrediens

Hovedkomponenten av stoffet er salisylsyre, som opprinnelig ble funnet i pilbark, og blir nå syntetisert i industriell skala. Salisyl-sink salve (pasta) inneholder i tillegg sinkoksid, og svovelsalisylsalve inneholder utfelt svovel. For tiden produseres en salve av forskjellige konsentrasjoner - 2%, 5%, 10%, samt 60%.

Ved bruk av Salicylic Salve er indikert

Ifølge instruksjonene er salicylisk salve angitt for behandling av smittsomme og andre lesjoner i huden. Legemidlet er spesielt effektivt mot akne (akne); Regelmessig bruk av salve på problemområder i huden gjør det mulig å eliminere ikke-estetiske og ganske smertefulle utslett innen noen få dager. De viktigste indikasjonene er:

Salisylsalve - et bredspektret middel

inflammatoriske hudsykdommer;

 • infeksjoner i huden (inkludert pyoderma);
 • kjemiske og termiske forbrenninger;
 • psoriasis;
 • korn;
 • kviser (kviser);
 • eksem;
 • bleieutslett;
 • seborrhea;
 • iktyose;
 • alopeci;
 • hyperkeratose (patologisk keratinisering av huden).
 • Salve kan også brukes til å bekjempe hyperhidrose (overdreven svetting) av føttene.

  Svovelsalisylsalve kan brukes som et middel for noen parasitter. Salisylsyre er indikert for den subakutte eksemformen, og i kombinasjon med Bepanten plus antiseptisk krem ​​for vanlig (daglig) bruk for problemhud.

  Hvordan bruke salisylsalve

  2% av legemidlet brukes som et av verktøyene for kompleks behandling av eksem, pyoderma, seborrhea og ichthyosis. I noen tilfeller er det tilrådelig å blande stoffet med medisinsk eller kosmetisk vaselin før du bruker den på den berørte huden.

  Terapi for hudforbrenning innebærer topisk påføring av 5% salve.

  For å bekjempe vorter brukes Salicylic salve maksimal konsentrasjon - 60%.

  Eliminering av kronisk korn og kampen mot hyperkeratose krever kursapplikasjon av 10% av legemidlet. Maksimal behandlingstid bør ikke overstige 3 uker.

  Før du bruker salven, bør du nøye fjerne fra hudens overflateskor og døde partikler av stratum corneum. Blærene dannet etter brennslidene må åpnes på forhånd, og den åpnede såroverflaten må behandles forsiktig med en antiseptisk løsning.

  Salve (uavhengig av konsentrasjon) påføres med et veldig tynt lag og dekkes med et sterilt serviett eller bandasje. Et bandasje påføres over servietten. Hvis det er smertefulle åpne sårflater på huden, kan det begrenses til påføring av en tørke som er gjennomvættet med preparatet.

  Forbandet bør endres minst 2-3 ganger i løpet av uken.

  For voksne pasienter er mengden smurt påført samtidig 10 ml. Når det gjelder konsentrasjon på salicylsyre, er maksimalt tillatt dose 2 gram.

  Anti-wart Salicylic Salve: Anvendelse

  Eksperter anbefaler i en anmeldelse svært nøye tilnærming til behandling av vorter. Faktisk kan feilaktig fjerning av dem føre til alvorlige konsekvenser: veksten av vekst i kroppen eller omdannelsen av en godartet formasjon til en ondartet. Før du bruker salisylsalver av konsentrasjon, konsulter en spesialist og les nøye gjennom bruksanvisningen.

  Legene anbefaler at når du søker stoffet til å følge følgende regler: Først må du forberede et problematisk område av huden. Hvis du bestemmer deg for å fjerne en vorte med en myk hud av hender, føtter, ansikt, så bare ha en god vask, fjerne restene av make-up Påfør salven er bare nødvendig på rager over hudoverflaten av vorte med et tynt jevnt lag. For å gjøre dette, bruk en spesiell applikator eller rene fingre, men vask dem umiddelbart etter bruk av stoffet.

  For å beskytte den sunne huden i nærheten av formasjonen, forhåndsbehandle området nær veksten med en tykk krem, petroleumjell eller pust en gips, i midten som kutter et lite hull for vekst. Varigheten av salven kan variere avhengig av plasseringen av vorten. Noen ganger er 1-2 timer nok. Vanligvis er 2-3 uker daglig tilførsel av salicylsalve tilstrekkelig for å oppnå den ønskede terapeutiske effekten. Hvis vorten ikke er borte til slutten av denne perioden, er det nødvendig å ta en 3-4 dagers pause og starte behandlingen på nytt. Men det er bedre å konsultere en lege for valg av et mer effektivt legemiddel.

  Kontra

  Bruk av salicylsyre (samt svovelsalisylsalve) salve er uakseptabelt dersom pasienten har:

  • individuell økt sensitivitet for aktive eller hjelpekomponenter;
  • intoleranse mot andre ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer;
  • "Aspirin triad";
  • alvorlig nedsatt nyrefunksjon.

  Spesielle bruksanvisninger og forsiktighetsregler

  Når du bruker dette legemidlet, må du være spesielt forsiktig hos pasienter som har ekstremt følsom eller veldig tørr hud.

  Når du bruker dette legemidlet, må du være spesielt forsiktig med pasientene som har overfølsom eller veldig tørr hud. Det anbefales ikke å bruke stoffet på vorter, lokalisert på ansiktet eller i lyskeområdet. Salisylsalve skal ikke brukes til å kvitte seg med vorter, hvis de er dekket av hår eller fødemerker. Legemidlet til og med minimumskonsentrasjonen bør ikke falle på slimhinnene. Hvis dette skjer, skal slimhinnen skylles grundig med rikelig med vann.

  Hvordan virker salisylsalve

  Den grunnleggende ingrediensen (salicylsyre) har uttalt keratolytiske, antiseptiske og antiinflammatoriske egenskaper. Takket være ham kan hudvokser og gamle calluses bli myknet på kortest mulig tid. Salven bidrar til raskere helbredelsesprosessen. Den brukes også til akne og koiler. Keratolytisk (eksfolierende) effekt akselererer prosessen med å gjenopprette huden. Etter påføring på hudoverflaten absorberes salven raskt.

  Bivirkninger

  Kliniske studier har overbevisende vist at det store flertallet av pasientene tåler salisylsalven perfekt. I noen tilfeller kan utviklingen av hudallergiske reaksjoner (med overfølsomhet overfor salicylater), som kan ledsages av hypertermi.

  Interaksjon med andre legemidler

  Du kan ikke bruke salisylsyre salve parallelt med andre legemidler for lokal ekstern bruk. Hvis bruk av flere produkter er indikert, bør søknaden deres veksles. Det ble også fastslått at salicylater har en tendens til å forbedre bivirkninger av midler fra gruppen sulfonylurea-derivater, samt metotreksat og noen hypoglykemiske midler.

  Salisylsalve og alkohol

  I løpet av behandlingen med bruk av salicylater fra bruk av drikkevarer som inneholder ethylalkohol, anbefales det å avstå

  På tidspunktet for behandling med bruk av salicylater fra bruk av drikkevarer som inneholder ethylalkohol, anbefales det å avstå. Etanol i kombinasjon med salisylsyre kan ha en uttalt nefrotoksisk effekt.

  overdose

  Overdosering av enkeltdoser kan øke sjansen for bivirkninger.

  Salisylsalve under graviditet og amming

  For kvinner som forbereder seg på å bli mødre, bør mengden av preparatet som brukes under en prosedyre ikke overstige 5 ml. Bare små områder av huden skal behandles! Amning er ikke en kontraindikasjon.

  Salisylsalve for behandling av hudsykdommer hos barn

  Legemidlet kan ikke brukes til behandling av hudsykdommer hos barn i tidlig alder (bryst). For eldre barn må doseringen ikke overstige 5 ml.

  Lagringsforhold og holdbarhet

  Farmakologisk agent bør kun oppbevares i fabrikkemballasje ved en temperatur som ikke overstiger + 20˚є.

  Oppbevares utilgjengelig for barn.

  For salicylsalve er holdbarheten 2 år.

  Salisylsalve mot vorter: Vurderinger Spesialister gir svært gode anmeldelser på bruk av salicylsalve mot vorter. De anbefaler i en anmeldelse bare for å undersøke opplæringen og finne ut hvilken faktor som provoserte utseendet. Det er også viktig å følge alle regler for stoffet, bruk det bare for ekstern bruk og unngå kontakt med delikat hud og slimhinner.

  Folk som allerede har utnyttet salisylsalven fra formasjonene, sier i vurderinger om de gode resultatene, men merk at behandlingsforløpet er for langt. Vorte, dømme etter vurderinger, ved hjelp av dette verktøyet kommer seg ned uten smerte og ubehag.

  En lav pris og tilgjengelighet for kjøp gjør stoffet svært populært. Som du kan se, er salisylsyre et godt middel for vorter. Når det brukes riktig, gir det ofte den ønskede effekten. Men i noen tilfeller er det bedre å ty til andre metoder for å fjerne bygge opp, for eksempel ved hjelp av laser eller flytende nitrogen, fordi disse metodene tillater å få raskere resultater, utført av eksperter og ikke forårsake bivirkninger. Det er bedre å bruke salisylsalve for å fjerne små vekst som ligger i tilgjengelige steder en etter en. Hvis utdanningen er stor, er det ikke verdt risikoen - det er bedre å umiddelbart konsultere en lege.

  kilder:

  • http://www.wonderzine.com/wonderzine/health/wellness/201008-acne-treatment
  • http://polismed.ru/salitzilovaja-maz.html
  • http://fine-face.ru/salitsilovaya-maz-ot-borodavok-horoshee-sredstvo/
  • http://www.vsiaco.org.ua/post284830166

  "Beauty and healthGoods for health" Antiseptisk middel

 • Aliexpress Kosmetiske Tilbehør, Kosmetisk Bag, Nail Sticker, Kam, Makeup Brush Set, Avon...
 • Parfymer For kvinner, For menn, Unisex, Avon, Oriflame, Nouvelle Etoile / Ny kostnad
 • Helse og skjønnhet Hvitevarer Hårføner, Aliexpress, Philips, Hair Straightener, Epilator, Braun...
 • Sportsutstyr Sport ernæring, Sykkel, Aliexpress, Fitness program, Torneo, Gym...
 • Helseprodukter Supplements, Tannkrem, Vitaminer, Pakninger, Aliexpress...
 • Vekttap
 • dietter
 • Sport / fitness klubber Moskva, St. Petersburg, Samara, Jekaterinburg, Nizhny Novgorod, Kazan...
 • Skjønnhet, helse - annerledes
 • Salisylsalve brukt i lang tid, fordi det er kjent at denne salven perfekt renser huden. Jeg kan ikke si at huden min hadde vært så dårlig eller forsømt, men det var fortsatt tider da det var problemer.

  På den tiden var jeg fortsatt student, og til tross for at jeg allerede jobbet, kunne jeg fortsatt ikke chic, og derfor brukte jeg bare budsjettmidler. Salisylsalve er bare bevis på at ikke alt som koster bra, er dyrt.

  Jeg kjøpte salicylsalve på apoteket, brukte det flere ganger i uken og så et godt resultat fra bruken. Alt jeg vil prøve salicylic salve fra svarte flekker, hender ikke hender. Selv om det er litt, men de ser jevnlig ut av meg.

  De sier at salisylsalven perfekt hjelper fra korn, jeg hørte det lenge, men igjen kan jeg fortsatt ikke prøve og sjekke dette faktum for meg selv.

  Generelt anbefaler jeg sterkt salisylsalve, så lenge det kommer opp og ikke forårsaker noen bivirkninger ved bruk.

  Flere Artikler Om Typer Acne