Ugrsept 911 er et relativt billig, men likevel svært effektivt stoff. Anmeldelser av pasienter som allerede har prøvd dette verktøyet, overbeviser ham om sin aktivitet mot komedoner og akne. Det er også verdt å merke seg at hver pakke inneholder instruksjoner som beskriver sammensetningen, bruk og kontraindikasjoner. Pris varierer fra 52 til 65 rubler.

Sammensetning og handling

Den viktigste aktive ingrediensen er sinkoksid og allantoin. Hjælpe stoffer som forsterker effekten av stoffet er te-treolje, sitron og melketistel. I tillegg til ekstrakter av marigold, tog, kamille, grønn te og aloe, lavendelolje, pyrrolidon sinkkarboksylat, vitamin E, diazolidinyl, iodopropinylbutylkarbamat etc.

Ugrsept 911 kjemper effektivt akne gjennom aktive stoffer som inngår i sammensetningen. Hver enkelt ingrediens har en gunstig effekt på huden, og deres kombinasjon gjør at du raskt kan redusere inflammatorisk prosess. Hvordan virker de aktive stoffene Ugrsept?

 • Oligosakkarid alfa-glukan - denne forbindelsen gir et næringsmedium for gunstig mikroflora, og forbedrer hudens beskyttende egenskaper.
 • Isooctyl stearate - denne ingrediensen er nødvendig for å forbedre applikasjonen og fordelingen av midlet. Det utfører funksjonen til en kremeringskomponent.
 • Dekylenglykolforbindelsen hemmer vellykket veksten av patogene mikroorganismer. Den har en soppdrepende og antimikrobiell effekt på mikrofloraen. Anti seborisk virkning kombinert med normalisering av sebaceous kjertler.
 • Allantoin - denne forbindelsen har en uttalt keratolytisk effekt. Mykere det keratiniserte øvre laget av epitelet og bidra til dets avvisning, allantoin frigjør tilstoppede porer, forenkler utskillelsen av talgkirtler. Og som et resultat avtar antall comedoner, og følgelig avtar de inflammatoriske prosessene. Rensing, anti-inflammatorisk og sårhelende effekt.
 • Propylenglykol - beholder fuktighet i vev, hindrer for tidlig aldring og dehydrering av vev.
 • Sinkpyrrolidonkarboksylat er et antiseptisk middel som desinfiserer huden.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Dette stoffet brukes til behandling av visse hudsykdommer.


Akne og mild til moderat alvorlighetsgrad kan behandles med Ugrisept 911 uten ekstra midler i løpet av behandlingen. Imidlertid krever den alvorlige formen obligatorisk konsultasjon med en hudlege og bestemmer løpet av bestemt behandling.

Den eneste kontraindikasjonen til bruk av narkotikakunnskapene anerkjente den individuelle intoleransen av komponentene.

søknad

Cream Ugrisept 911 må påføres den rene, tidligere preparerte huden. For dette formål utføres rensing ved bruk av et skum eller vaskegel. I nærvær av hudsykdommer kan du konsultere en hudlege og bruke verktøyet som han vil anbefale. I dette tilfellet vil effekten av Ugrsept bli mye høyere. I noen tilfeller er det mulig å bruke peelingpreparater for å forberede huden til bruk av produktet så mye som mulig.

Påfør Ugrisept 911 krem ​​til renset og tørket hud med fingertuppene, spred det i et tynt lag over lesjonen. Eksperter anbefaler at du bruker produktet to ganger om dagen, forsiktig masserer det skadede området med lette sirkulære bevegelser. Lett tekstur, samt det faktum at stoffet absorberes perfekt, lar deg bruke det som en base for sminke om dagen. Det anbefales også å søke om natten, for på dette tidspunktet hviler huden og effekten av stoffet blir den mest effektive.

Ikke bruk et tykt lag. En liten mengde er nok. Overskudd kan fjernes med en bomullspinne eller bomullspute. Noen pasienter har en spesiell prikkende eller prikkende følelse etter påføring av krem.

Bivirkninger

Ingen bivirkninger forårsaket av bruk av Ugrsept 911 er klinisk detektert.

Graviditet og fôring

Kliniske studier med sikte på å etablere sikkerheten ved bruk av enheten under graviditet og amming, har ikke blitt utført. Men før du bruker det i noen av de ovennevnte perioder, er det nødvendig å konsultere en spesialist. Etter å ha gjennomført en klinisk vurdering av moderens tilstand, vil legen basert på de data som er innhentet, kunne ta en informert beslutning om forholdet mellom risikoen for å bruke Ugrsept for fosteret og de tiltenkte fordelene ved bruk til moren. Først da kan det brukes.

Allergiske reaksjoner

Naturlige bestanddeler av stoffet, så vel som dets syntetiske komponenter, kan også være allergener for pasientens kropp. Du må lese instruksjonene som er festet til hver pakke av produktet og bare da begynne å bruke kremet. Det anbefales å teste for tilstedeværelsen av individuell intoleranse før bruk. En liten krem ​​må påføres på innsiden av håndleddet og vente om tretti til førti minutter. Hvis det ikke er rødhet, brennende eller hevelse i løpet av denne perioden, indikerer dette fraværet av en allergisk reaksjon på stoffet.

Ugrsept 911 mot akne og hudormer

I dag presenteres mange stoffer for problemhud i apotek som hjelper til med å bli kvitt akne og oljeaktig glans. En av disse er Ugrisept 911 for akne, et naturlig stoff som vanligvis brukes til å behandle hjemmeskinn.

 • Volum: 100 ml.
 • Produksjonsland: Russland.
 • Gjelder for: problem hud.
 • Søknadsalder: fra 12 år.
 • Pris: fra 50 rubler.

Funksjoner av stoffet

Gel Ugrisept 911 er et kosmetikk beregnet for hjemmepleie av problematisk hud utsatt for fett, samt for behandling av akne hos ungdom. Legemidlet har en utpreget antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt, det renser forsiktig porene, forhindrer utbruddet av akne og pustler, reduserer talgproduksjonen, og matter også fet hud.

Sammensetningen av de presenterte verktøyene består hovedsakelig av naturlige ingredienser: melke tistel olje, essensielle oljer av sitron og te tre, samt allantoin. Legemidlet er egnet for daglig bruk. Kontraindikasjoner til bruken kan bare betraktes som personlig følsomhet overfor de enkelte komponentene i de fremlagte legemidlene, tilstedeværelsen av sterke, purulente betennelser i ansiktet, samt riper og kutt. Søknad Ugrisepta 911 akne er gravid og amming er bare mulig etter forutgående konsultasjon med legen.

Kremapplikasjon

Instruksjoner til det presenterte stoffet anbefaler å bruke det på ansiktet etter vask med skum eller gel to ganger om dagen - om morgenen og om kvelden. Verktøyet skal påføres med glatte masseringsbevegelser. Etter det må du vente til gelen selv er absorbert, og om nødvendig, fjern overflødig med en serviett.

Råd: Hvis dette preparatet tørker huden din sterkt (denne bivirkningen blir observert når den påføres), anbefales det kun å bruke gelen en gang daglig, vekslende med fuktighetsgivende dag eller nattkrem. Så du kan enkelt løse dette problemet.

De som valgte denne gelen for seg selv, må huske at stoffet har en kumulativ effekt. Jo lenger du bruker det, desto bedre blir resultatet av en slik behandling. Det er nødvendig å bruke det med kurs opp til en måned (med mindre en annen er anbefalt av din kosmetolog). De første resultatene kan evalueres etter en uke fra begynnelsen av søknaden (forutsatt at du bruker verktøyet regelmessig).

 • Rosemet krem ​​mot akne og akne
 • Hvordan bruke svovelsalve mot akne? - les her

Ekspertuttalelse

Anmeldelser av kosologer på presentert stoff er tvetydige. Mange eksperter anbefaler det til sine klienter hevder at det er et ganske effektivt og brukervennlig middel for naturlige ekstrakter. De setter pris på sikkerheten til denne gelen, et lite antall kontraindikasjoner til bruk, så vel som sjeldne tilfeller av bivirkninger.

Andre kosmetologer sier at med alle sine fordeler gir denne krem ​​ikke en uttalt effekt i kampen mot subkutan akne, det mildner huden, men ikke mer. Disse ekspertene hevder at det for øyeblikket er mange like effektive, men like rimelige verktøy som kan gi den beste effekten av applikasjonen enn den presenterte fløten, og gi forbrukerne oppmerksomhet om slike legemidler i utgangspunktet.

Pleie med 911 krem:

Forbrukeruttalelse

Jeg bruker dette stoffet fra tid til annen, siden jeg bare har akne periodisk. Jeg føler at dette produktet hjelper, det renser godt og akne, og andre betennelser. Det eneste jeg ikke liker er lukten av den presenterte agenten, den er veldig spesifikk.

Produktets sammensetning er behagelig, komponentene er naturlige. Men det gir nesten ikke effekt. Jeg har brukt den i en uke nå, mens jeg ikke kan skryte av gode resultater.

For meg er dette verktøyet veldig tørr hud, noe som er ekstremt ubehagelig. Ellers er det ingen spesielle problemer med det: akne fjerner raskt og godt, forandrer tonen i ansiktet, og som helhet blir det påført og absorbert perfekt. Jeg har brukt det i to uker allerede, jeg kan anbefale til jenter med fet hudtype at dette middelet vil passe deg mer.

Veldig myk behagelig å bruke stoffet. Spent sparsomt, prisen er også veldig bra. Jeg kjøper dette produktet regelmessig og skal ikke forandre det til noen andre.

Jeg kjøpte dette verktøyet ved et uhell. Jeg så det over for min oljeholdige hud i apoteket mens du stod i kø. Drokk en god sammensetning og en liten pris som for et så stort rør (så mye som 100 ml). Brukt den i flere uker, forårsaker bare om natten etter en dusj. Jeg kan ikke si at dette verktøyet på en eller annen måte har hjulpet meg spesielt. Det mattes huden godt, men bare i 3 timer, ingenting mer. Akne lindrer ikke, selv om det er oppgitt av produsenten. Fordi jeg ikke kan støtte gode anmeldelser.

Ugrsept 911 - hjelper eller ikke?

Dette nettstedet kan ikke kalles tilstrekkelig komplett hvis vi ignorerer et stoff som Ugrsept 911. Det selges i nesten alle apotek, og er relativt billig - fra 60 til 100 rubler. Men hvor effektivt det er, er et annet spørsmål. Som vil bli besvart i denne artikkelen.

Som det var skrevet tidligere, kan akne bli overvunnet hvis:

 • stoppe spredning av Propionibacterium acnes-bakterier som forårsaker akne;
 • redusere intensiv sebumproduksjon, som er hovedårsaken til akne;
 • Forhindre blokkering av sebaceous kanalplugger fra døde hudceller.

Et middel som kaller seg anti-akne bør gjøre minst ett av de ovennevnte. Har minst noen av dette Ugrsept 911? Vi analyserer sammensetningen:

 1. Kamille ekstrakt. Ingen alvorlig akne behandling har dette stoffet. Det er ikke overraskende - kamille ekstrakt kjemper ikke med noen av årsakene til akne. Det legges til mange kosmetikk, men bare fordi det har en generell helbredende effekt på huden.
 2. Grønn teekstrakt - fra samme opera. Tingen for huden er selvsagt nyttig. Men i kampen mot akne er det absolutt ikke nødvendig. Men han gir produktet en behagelig aroma.
 3. Calendula ekstrakt. Dette er en mer alvorlig komponent. Calendula har antivirale og antibakterielle effekter. Men blant alle denne "cocktail" av ulike komponenter, som er Ugrisept 911, er andelen calendula ekstrakt svært liten. Og har ingen alvorlig effekt på bakterier - aknepatogener.
 4. Ekstrakter av tog og arnica. Deres rolle i sammensetningen av denne gelen virker litt uklar. Arnica er en så sjelden blomst. Den har koleretisk og hemostatisk effekt, forhindrer anfall. Hvordan er dette relatert til akne problem? No way!
 5. Biolin er en slik prebiotisk.

Biolin er en kraftig kosmetisk prebiotisk som ved selektiv stimulering forbedrer veksten og metabolsk aktiviteten til "gode" mikroorganismer, samtidig som antall "dårlige" blir redusert.

Imidlertid er akne-påvirket hud en slags "lunaroverflate", hvor kratrene er porene forstørret og plugget med plugger fra døde hudceller. Alle inflammatoriske prosesser skjer akkurat der, i dybden av kanalen, under de fete trafikkorkene. Og ingen prebiotiske her kan ikke hjelpe noe. Det er bare nødvendig å tette den neste fettete kanalen, stagnere sebum, da bakteriene Propionibacterium acnes begynner å formere seg flittig, er balansen selv brutt.

 • Videre i sammensetningen er oljer - sitronolje, melketristelolje, lavendelolje og i tillegg te-treeolje. Det er ikke noe spesielt å si om de første 3, men tea tree olje kan kjempe med akne. Hvorfor, bare som en del av denne "hodgepodge" av det, så vel som av calendula, er det ikke veldig mye...
 • E-vitamin er en veldig nyttig ting for hele kroppen. Den har en foryngende effekt. Når det gjelder akne, er effekten nesten null. Spesielt når det brukes eksternt.
 • Aloe vera gel. Aloe - veldig god plante. Det fremmer helbredelsen av sår og arr. Og derfor mer egnet for kampen mot post-akne, enn med akne selv.
 • I tillegg til de listede naturlige komponentene er det også nok "syntetiske". Alle typer iso-oktylstearater, diazolidinyler og andre kjemikalier har blitt tilsatt, åpenbart, for å øke holdbarheten, gi en viss aroma og gelignende konsistens. Naturligvis, i kampen mot akne fra dem nesten ingen mening.
 • Ser på sammensetningen av dette verktøyet, ser det ut til at produsentene ble styrt av prinsippet "jo mer - jo bedre". Ja, det skjedde bare, mest sannsynlig det motsatte. Basert på stoffets sammensetning kan vi konkludere med at det ikke er mye bruk i kampen mot akne. Hva er skrevet i anmeldelsene?

  Produktanmeldelser:

  Ugrisept 911 for akne vurderinger vil gi et mer komplett bilde av dette stoffet:

  Alina, Nizjnij Novgorod:

  "Min hud er veldig fet og utsatt for akne. Den første uken brukte denne gelen to ganger om dagen. Så ble det smurt bare om kvelden. Også, etter en dusj, prøvde jeg å smøre skuldrene og ryggen, da det "ikke alt gikk greit".

  Gelen absorberes raskt og huden etter det tørker raskt, hvis den smøres fornuftig. På en eller annen måte satt for mye og måtte da vaske, fordi huden var for klebrig. Noen ganger justerer denne gelen huden litt.

  Etter noen tid etter påføring får huden en mat skygge i flere timer. Selv om de skriver at det er mange nyttige ting i komposisjonen, gjorde ikke verktøyet min pimples noe mindre, tørket ikke ut og fjernet dem ikke.
  Jeg brukte denne gelen i omtrent en måned og fant ikke noe bra for meg selv i den. En billig hviterussisk gel hjalp meg fra hypodermiske pimples. Takket være ham, innså jeg at det er virkelig effektive midler til en penny-pris. "

  Rita, Minsk:

  "Innskriften på emballasjen til denne gel er et verktøy for å løse problemer med akne. Den har en antimikrobiell effekt. Det må fjerne overflødig fett fra huden. Det virket for meg at han ikke sloss med utslett i det hele tatt, og jeg la også ikke merke til den antimikrobielle virkningen.
  Påfør dette produktet på ren, tørr hud. Etter min mening har den en meget flytende konsistens for gelen. Det er bedre å bruke det med et tynt lag, da det sprer seg raskt over ansiktet. Lukten er ganske hard....

  Natalia, Moskva:

  "Etter å ha hørt om Ugrsept-911-gelen (og hvem er den eneste som skriver alle disse vurderingene?), Fant hun håp og løp til apoteket for å kjøpe det. Og med det samme store håpet, blir han i to uker. Men av en eller annen grunn ble det bare verre. Subkutan akne er blitt mye mer, og plutselig var det veldig tørr hud.

  På et bestemt tidspunkt sluttet jeg å smøre dem. Jeg kjøpte noen andre rettsmidler for problematisk hud, jeg begynte å bruke den, det var litt bedre, men langt fra fullstendig seier... Etter 2 måneder skiftet jeg til Ugrsept 911 igjen, og det ble verre igjen. Totalt returnerte jeg til Ugrisept tre ganger, og hver gang med samme resultat. Jeg tror ikke at jeg trengte å fortsette å bruke den videre... "

  Ksyusha, Ufa:

  "I denne gelen ble jeg først og fremst tiltrukket av billigheten til J jeg kjøpte, jeg begynte å bruke... Tre uker med vanlig bruk (som skrevet i instruksjonene) ga ikke noe resultat. Minst litt tørket min kviser! Nei - alt som det var, forblir. Til slutt, men små, men bortkastede penger. "

  konklusjoner:

  Ugrsept 911 - et verktøy som er plassert på markedet av produsenten som en rask og presserende hjelp med utseendet på akne. Hva er det egentlig? En hel cocktail av ulike planteekstrakter og syntetiske stoffer, ingen av dem kan virkelig påvirke årsakene til akne. Av fordelene - lav pris på stoffet. Kanskje har du erfaring med å bruke dette verktøyet? Legg igjen kommentarene dine på denne artikkelen.

  Ugrsept og Badyaga fra 911

  Jeg ønsket å skrive dette innlegget på fredag, men jeg ble syk, selv om vi har indisk sommer
  i full gang :)

  Så i dag skal jeg snakke om mine to assistenter fra serien "billig men sint":
  Ugrsept og Badaga fra 911 (Twin Tak).

  Generelt kom jeg til førstehjelpsutstyret til det termiske vannet Avene, men det var en kø
  Jeg hadde noen ledige minutter å se butikkvinduet og stativene.
  Til høyre var en liten stovechka 911 og blant salver fra korn, tyngde i beina og
  Hemorroider jeg så dem! Jeg vet ikke hvem og hvordan, men jeg har slik at jeg
  Jeg ser noen ting, og jeg trenger det ikke, stort sett, men det er heller
  fra akne, matting, eller med salicylic, eller fra post-acne og i det hele tatt
  øyeblikket blir det katastrofalt nødvendig for meg :) Vel, og da jeg så prisen,
  da tenkte jeg, "Fuck it!", men sa, "Gi meg to!" Dvs, begge!

  Jeg trakk dem hjem og begynte å se på. Begge produktene er i myke rør.
  og med sin vane med deres konsistens, i begynnelsen kan du overdrive det, men med tiden
  ble vant til det. Jeg er litt opprørt om skruenhetten fordi
  på sommeren klemte jeg produktet på armen min og så snudde hun lokket og
  badyaga flere ganger mens du løper vekk fra meg på gulvet: (

  Vann, et kompleks av ekstrakter av grønn te, suksess, calendula, kamille, arnica.
  Biolin (inulin, alfa glukanoligosakkarid), isooctylstearat, akrylater / C10-30
  alkylakrylatkrypolymer, trietanolamin, melketjistolje, aloe vera gel,
  SymClariol (decilen glycol), allatoin, sitronolje, tea tree olje,
  lavendelolje, vitamin E, sinkpyrrolidonkarboksylat, diazodidinylkarbamid,
  iodpropinylbutylkarbonat, propylenglykol.

  Ugrsept er en hvit flytende gel, lukten jeg definerer
  Jeg kunne ikke, men noe i nærheten av tea tree olje og mynte.

  I det øyeblikket har utslett ikke særlig plaget meg, og jeg begynte å bruke denne gelen
  deretter under krem, deretter i stedet for ham for natten, med det resultat at han viste seg bra. buttery
  pannekake om morgenen jeg ikke observere, tilstoppede porer eller nye betennelser - også. Ja, han helbredet ikke
  min akne, men gikk bra som en støttende.

  Når det påføres, kjøler det huden, hvis du overdriver det med rensing, kan det tingle,
  men ingenting intenst eller ubehagelig. Som du bruker krem ​​over gelen, disse opplevelsene
  kan øke litt, men igjen er alt innenfor grensene for det som er tillatt.

  Brukstid: 7 måneder.

  Vurdering: 5- (Jeg ønsker en mer åpenbar handling).

  Vann, badyag ekstrakt, ammonium salt av polymer sulfonsyre, ekstrakt
  hestkastanje, kamilleekstrakt, diazolidinylkarbamid, iodpropinylbutylkarbamat,
  propylenglykol, enebærolje, mynteolje, tea tree olje, arnica olje.

  Badyaga - gjennomsiktig gel, lukter som en stjerne :)

  Først brukte jeg det utelukkende på områder der jeg har post-akne, men over tid
  begynte å søke på hele ansiktet, unntatt områdene rundt øynene og leppene. Jeg likte effekten -
  systematisk justering av hudfarge. Ja, han vil ikke utrydde post-akne i en uke, men med
  ved konstant bruk, akselererer den deres forsvinning.

  Det føles på huden på en badyag som ligner på Ugrisept, det kjøler også, men hvis det brukes til tykt
  lag, deretter rett frost på huden. Om sommeren var det en bombe :)

  911 ugrisept vurderinger

  Eksterne rettsmidler for akne

  Ugrisept 911 for akne: anmeldelser, min erfaring

  Hilsener! I dag har anmeldelsen en ganske gammel akne kur med et interessant navn - Ugrsept 911. Jeg vil hælde litt vann og dele barndommens minner :) Ugrisept var en av de første stoffene i mitt arsenal av kvise-legemidler.

  På den tiden var jeg bare 12 år gammel, de første pimples bare dukket opp, de var ganske små og brøt ikke mange problemer, men likevel hatet av akne allerede omsluttet meg :) og jeg spurte min mor om å kjøpe noe fra dem. Som du kanskje har gjettet, var dette legemidlet 911 ugrisept. Jeg vil si på forhånd, verktøyet hjalp godt, men det er øyeblikk som må huskes! Mer...

  Hvorfor hudoren krem ​​er et kjæledyr av dermatologer, anti-anmeldelse fra Gosha Shubin

  Hilsener til alle! Jeg har et ønske om å gjennomføre anti-vurderinger av flere kremer, fordi mange ting de selger til oss på apotek, ikke kan kalles effektive rettsmidler for akne. Mange kremer er ganske enkelt ikke nødvendig i vårt hverdag, men dermatologer anbefaler vedvarende dem, kanskje har de en fordel i dette? i dette og vi vil forstå

  Ofte folk begynner å bruke, men det er ikke noe resultat, hudoren refererer til slike kremer, så jeg starter min egen serie av vurderinger av ineffektive stoffer. Mer...

  Propeller, en ny talker for akne i ansiktet, min mening

  Hei kjære lesere, i dag på dagsordenen er en ny revolusjonerende talker for akne fra en russisk produsent av propellproduktlinjen.

  Kosmetikk propeller er kjent for det russiske markedet, men etter min mening er alle deres tidligere produkter for behandling av akne ikke verdt en krone, jeg har allerede analysert disse punktene i denne artikkelen, jeg vil ikke gjenta, men deres talker fornøyd meg :) Neste...

  Ichthyol salve vil trekke ut noen kvise, men det viktigste er ikke å overdrive det.

  Hilsen til deg, krigere, rebel mot akne :). En lovende start, du vil nok legge merke til. Men virkelig lagt merke til, er løsningen i denne anmeldelsen en av de beste i akne behandling, fordi ichthyol salve er noe fantastisk og samtidig farlig.

  Ta feil skritt, og huden vil ødelegge pen (:. Derfor vil jeg forsøke å formidle mitt syn på behandling med denne løsningen så effektivt som mulig. Og i henhold til tradisjon, vil jeg dele min erfaring med å bruke, og opplevelsen av min venn forresten, hans erfaring var ekstremt ubehagelig, så les nøye, for ikke å gjenta feilen til andre! Neste...

  Er sinksalve for akne veldig bra? Min erfaring

  Hei alle sammen! Jeg fortsetter å gjøre vurderinger om akne rettsmidler, spesielt på svært effektive stoffer. Men i dag vil jeg snakke om en relativt gjennomsnittlig effektiv medisin - sink salve.

  Jeg er sikker på at mange kan si at dette verktøyet har hjulpet dem, og det hjelper fortsatt. Men jeg kan fortelle fra min egen erfaring at alt ikke er så enkelt. Sink salve er ikke det mest effektive middel for akne i ansiktet, det skjer av flere grunner, og avhenger av scenen av sykdommen. Mer...

  Talker rette for akne av alle tider og folk, den beste oppskriften

  Hei alle sammen! Endelig tok Toki å skrive en artikkel som definitivt vil tilfredsstille deg, i hvert fall jeg håper virkelig på det :). Tross alt har dette verktøyet tillatt meg å redde meg fra de mange månedene av akneangrep, alle detaljene i behandlingen nedenfor.

  Talker i min ydmyke mening - det beste middelet for akne av alle tider og folk! Høyt tittel, ja? Men faktisk er det, hvis vi sammenligner effektivitet og pris, så her er det rett og slett ikke like!

  Ordene er lovende og ekstremt spennende, så i denne artikkelen vil jeg prøve å sortere alt ut, samt dele min engrosbruk, ha mer enn nok erfaring, hvem du trenger, fange :) Neste...

  Salisylsyre er trolig den beste aknebehandlingen.

  Velkommen venner! I dagens artikkel vil vi snakke om en av de mest effektive rettsmidler for akne - salicylsyre!

  Salisylsyreakn blir meget effektiv, forutsatt at den brukes riktig! I denne artikkelen vil vi analysere alle hovedpoengene, og også snakke om kombinasjonen av andre stoffer med den. Mer...

  Den store og mektige zineritt fra akne på ansiktet: anmeldelser, instruksjoner

  Hei kjære lesere! Emnet i dagens artikkel "The Great and Mighty Zinerit for Acne" Alle de som allerede har slitt eller sliter med akne, vet om dette verktøyet, men som regel er denne kunnskapen overfladisk, så i dag vil jeg sette alt sammen.

  Emnet med dette legemidlet har lenge vært jaded og alle anser det som en aknebehandlingskult :), men jeg tror det ikke er slik, og fra min egen erfaring vil jeg si at det fortsatt er billigere stoffer, men samtidig ikke mindre effektive. Mer...

  Akne krem ​​propeller, vurderinger, min erfaring bruker

  God dag! Jeg vil gjerne fortelle deg om et slikt middel for akne, som krem ​​og lotion propeller. Igjen, studerte ulike måter å behandle akne, likte jeg disse verktøyene. Mer...

  911 Ugrisept med akneutslett gel d / ansikt 100 ml N1 rør

  911 Ugrisept med akneutslett gel d / ansikt 100 ml N1 rør

  Indikasjoner for bruk

  Gel-balsam kosmetisk UGRISEPT - radikal måte å løse problemet med akne og fet hud hos ungdom.

  Anbefalinger for bruk

  Kun til ekstern bruk.

  Aktive komponenter og innovasjoner

  ekstrakter av grønn te, calendula, kamille, arnica, Biolin, melk tistel olje, aloe vera gel, allantoin, sitron olje, tea tree olje, lavendel olje, vitamin E.

  På grunn av unike innovative komplekser, har den en antimikrobiell effekt, er effektiv for huddefekter og seborrhea, og forhindrer dannelsen av akne. Det fjerner overflødig fett, danner rent epidermis og fjerner delvis lipidkomponenter som tette porene, regulerer sekretjonen av talgkirtler, fremmer arrdannelse av pustler. En del av Biolin (hudprebiotisk) regulerer balansen i huden ved å stimulere og opprettholde beskyttende organismer på overflaten.

  Oppbevares på et tørt sted som er beskyttet mot barn.

  Leveringstjenesten er åpen daglig fra kl. 10.00 til 21.00

  Kostnaden for levering i Moskva i Moskva Ringvei:

  • med en ordre mengde på opptil 2900 rubler. - 150 rubler,
  • med en ordre mengde på 2900 rubler. - gratis

  Courier levering for Moscow Ring Road utføres på en ukentlig tidsplan med budtjeneste "Stalker Consulting".

  Levering til regionene i Russland utføres av budfirmaer: Boxberry, 4Biz, Im-Logistic, Russian Post.

  • Fraktkostnad er beregnet ved kassen.
  • Minimumsbeløpet er 1000 rubler for levering til byer i Russland, med unntak av Moskva, Moskva-regionen og St. Petersburg.
  • Levering av russisk post utføres kun i full forskuddsbetaling! Delvis avvisning av varene er umulig!
  • 5-10 kg - 100 rubler
  • 10-20 kg - 250 rubler
  • 20-30 kg - 400 rubler
  • 30-50 kg - 600 rubler

  m.Sokol. Volokolamskoye Highway 2

  Leveringstid: i morgen (i nærvær av varer i et lager)
  Adresse: Hydroproject. Inngangen fra siden av Volokolamskoye motorveien er skiltet "Apotek".
  Åpningstider: Mandag-fredag ​​fra kl. 10.00 til 19.00, lør søn fra kl. 11.00 til 18.00

  • Kontant betaling
   Betaling for bestilling og levering skjer ved mottak av bestillingen direkte til kureren eller på kassekontoret på hentingspunktet.
  • Bankkort på nettstedet

  Nettstedet har et system med akkumulerende poeng og deres videre bruk i form av delvis betaling for bestillingen!

  • Poeng tildeles og debiteres produkter fra BEAUTY-katalogen, bortsett fra produkter merket med "Minimumpris" -ikonet.
  • For hver av dine bestillinger returnerer vi 10% av verdien av varene i bestillingen fra BEAUTY-katalogen.
  • Med poeng kan du ikke betale mer enn 10% av mengden varer i neste bestilling fra BEAUTY-katalogen.
  • Antall poeng på kontoen kan ses i kontoen din i delen "Mine bonuser".

  Fra 1. oktober 2018 vil nye vilkår for bonusprogrammet bli introdusert.
  Nå blir ubrukte punkter brent (annullert) 4 ganger i året - 1. januar, 1. april, 1. juli, 1. oktober.

  1. oktober blir alle poeng tildelt til 30. juni 2018 kansellert!

  diskusjoner

  Ugrisept 911 For Acne Anmeldelser av Leger

  3 innlegg

  % Løsning for akne. Klikk her for mer info https://goo.gl/8P9KAc

  Face Gel 911 + Ugrsept med akne - anmeldelser. Pris: 46 rubler. Akne, akne, comedoner, og så videre, det er det som noen kan forgifte livet til. Jeg ble behandlet av talere legen foreskrevet, med riktig ernæring.
  Ugrsept 911 + ansiktsgel har brukt en hel tube og kan snakke om min egen. akne botemidler, spesielt når prisen er latterlig.
  Gjennomgang av stoffet Ugrisept 911: sammensetning, bruk, vurderinger, pris. Dette verktøyet er overbevisende i sin aktivitet mot komedoner og akne.
  23 04 2016 - Min første akne kur er Ugrsept 911. I notatet finner du min erfaring med søknad, omtaler og korrekte instruksjoner, tross alt.
  Gel for personen "Ugrisept" (for akne) 100 ml. "911". gel glad. ) Jeg anbefaler deg også)) *. Se alle anmeldelser (3) eller skriv din egen anmeldelse.
  Akne krem ​​Ugrsept 911 gel er et populært og rimelig preparat beregnet på omsorg for problem hud og løsninger.
  Priser for 911 Ugrisept, detaljerte instruksjoner for bruk, kontraindikasjoner, bivirkninger, sammensetningen av apoteket online apotek.
  Hvilke egenskaper har krem ​​"911 Ugrsept"? Anmeldelser av leger rapporterer at dette stoffet er ment å bekjempe akne og akne.
  Priser for 911 Ugrisept, detaljert søknadsanvisning. Testimonials: Ugrisept 911 er et utmerket verktøy for å bekjempe akne, hudormer og hudormer.
  Ugrsept 911 - rimelig og rimelig verktøy. Men er det effektivt mot akne? Hva med ham snakke? Les alt om det her.
  Ugrisept 911 for akne vurderinger: effektiv sammensetning av stoffet. Doctor. Ugrsept 911 for de som allerede har kjempet akne med forskjellige metoder.
  14 07. - Gjennomgang: Gel for ansikt mot akne "Ugrisept 911" - Et mykt middel i kampen mot. 911 bilde. Pimples "krympet" og den røde nesten borte. Så begynte hun å gå til legene, fra kvinnene til psykologen allerede.
  Nå på russisk: det er vanskelig å finne en anmeldelse om aknebehandling, og jeg forstod allerede hvorfor. Jeg gjorde det. 911 + Ugrisept. Jeg liker virkelig denne balsammen.
  Face Gel 911 + Ugrsept med akne - anmeldelser. å kjøpe din favoritt acne krem ​​fra StopProblem, men ikke krem ​​fra denne serien.
  Se den andre delen av videoen youtube / watch? V = viSV_yuaEeg La oss være venner: Jeg vkontakte: vk / kerriv Instagram:.
  For ikke å løpe inn i en falsk. Gutter, bestille denne fantastiske såpen fra lenken fra selgeren jeg sjekket personlig :.
  27.08.2016 - Denne artikkelen er en test av effektive anti-akne rettsmidler Ugrisept 911. Ugrsept gel-balsam, som er et middel.
  911 Ugrisept ansikts (gel, 100 ml), pris - 59 rubler. Sist, jeg hadde så mange akne at det var pinlig å forlate hjem og mor.
  30 01 - Jeg fant ikke noen anmeldelser på kjøpstidspunktet, jeg kjøpte den av frykt og risiko - 30 ml (jeg har mer. Jeg kjøpte den for combi og fet hud (akne fortsatt).) For problemskinn, "911 - Ugrsept" fra samme produsent.
  Cream »Encyclopedia of creams» Ugrisept 911 krem-gel for akne. egenskaper; komponenter; konklusjon; Instruksjoner for bruk; Anmeldelser.
  911 Ugrisept gel for ansiktet 100ml. Ugrisept 911 for akne: anmeldelser, min erfaring med bruk. Gosh Shubin. Skinoren krem, anmeldelser, instruksjoner, min.
  Ugrsept 911 for åltaler Ugrsept Cream må påføres på en ren,. For å oppnå ønsket effekt, anbefaler leger å bruke.
  12 04 2017 - Kjøp 911 - Ugrisept Gel d / ansikt 100 ml til en pris på 85 rubler. i Internettapoteket i Moskva, alltid på

  Ugrisept gelbalsam Ugrsept 911 hjelper fra akne? hvem likte7 hvilke inntrykk?

  Så litt om huden min. Min hud er lunefull. Det blir fett, så skrell av, betennelse, porer. Generelt er det kombinert.

  Jeg kjøpte Ugrsept for å løse disse problemene. http: //irecommend.ru/content/gel-dlya-litsa-911-ugrisept-gel-dlya-litsa-pri-ugrevoi-sypi

  Det første jeg virkelig likte var sammensetningen. Inneholder BIOLIN (hud prebiotisk), sink salt, allantoin, ekstrakter av grønn te, calendula, kamille, tea tree olje, vitamin E.

  Den andre er konsistensen. Hvitt gjennomsiktig gel er godt fordelt på huden og absorberes raskt, og gir en følelse av friskhet og sløvhet.

  Forresten, varmer han ansiktet mitt litt. Følelsen er hyggelig. Jeg bruker den etter vask og under sminke. Noen ganger for natten.

  Jeg har søkt om om en måned. Røret er ganske økonomisk.

  911 Ugrsept

  Frigivelsesform: gel for personen
  Mengde: 100 ml

  Gel-balsam kosmetisk "Ugrisept®" varemerke er anbefalt å bruke som en kosmetisk agent for en helhetlig løsning på problemet med hud problemer blant ungdom. På grunn av det høye innholdet av en hel rekke essensielle oljer i kombinasjon med sinkoksyd og allantoin, har ansikts gel-balsam en beroligende og avslappende virkning på huden. Det har en tørkeeffekt.

  Hvordan bruke: Påfør huden balsam på tidligere renset hud om morgenen og kvelden.

  Forholdsregler: Individuell intoleranse for separate komponenter, ikke å påføre skadede hudområder.

  Lagringsforhold: ved t fra 5 ° til 25 ° C.

  Holdbarhet: 2 år.

  Ingredienser: vann, komplekset av grønn te-ekstrakter hverandre, calendula, kamille, arnika, Biolin / P (inulin (e) av en alfa-glukan oligosakkarid), isooktyl-stearat, akrylater / C-10-30-alkyl-akrylat-polymer, trietanolamin, tistelolje, gel aloe vera, SymClariol® (detsilenglikol), allantoin, sitronolje, tetreolje, lavendelolje, vitamin E, sink pyrrolidonecarboxylate, natrium-stearoyl-glutamat, diazolidinil urea yodopropinilbutilkarbamat, propylenglykol, citral, linalool, limonen, kumarin.

  INCI: Aqua, Camellia sinensis Leaf Extract, Bidens pilosa ekstrakt, Calendula officin blomst ekstrakt, chamomilla Recutita (Matricaria) blomst ekstrakt, Arnica Montana blomst ekstrakt, Biolin / P (Inulin (og) a- Glucan oligosakkarid), etylheksylstearat, akrylater / C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, trietanolamin, Silybum Seed Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, SymClariol® (decylen Glycol), Allantoin, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Lavandula angustifolia (lavendel ) Olje, Tocopheryl Acetate, Sink PCA, Sodium Stearoyl Glutamat, Diazolidinyl Urea (og) Iodopropynyl Butylcarbamate (og) propylenglykol, Citral, linalool, Limonene, Kumarin.

  Produsert: TVINS Tek JSC. Juridisk adresse og adresse: 142712, Russland, Moskva-regionen, Leninsky-distriktet, pos. Gorki Leninsky, industriområde "Technopark", st. Øst, besittelse 18, bygning 1. Kvalitetskrav aksepteres av: TVINS Tek JSC. Juridisk adresse og adresse: 142712, Russland, Moskva-regionen, Leninsky-distriktet, pos. Gorki Leninsky, industriområde "Technopark", st. Øst, besittelse 18, bygning 1. Fri linje for forbrukere: 8 (800) 100-3016

  BG UGRISEPT - GEL-BALSAM FOR ACNE. Oppbevaring: ved t fra 5 ° С til 25 ° С. Ja, dette er på siden av meg, ikke nok for små biter. Ja, det er ikke det som kryper fra et lite barn fra 3 år. Offisielt er en bidragsyter: "Despic" ЕООД, gr. Dupnitsa, st. Khan Krum nr. 7, tlf. 0887 51 71 36. Produsent: "Tvins Tech" JSC Rusia - Moskva. Term på gyldighet og parti antall semira på tubat. 100 ml

  MD UGRISEPT GEL ANTIACNEIC. Mod de brukerne: Gelul balsam se aplică dimineaţa i seara pe pielea curată. Condiţii de păstrare: la t intre + 5 ° C, Si + 25 ° C Adresa Juridica: S.A. "Tvillinger Tek", 142 712, Federaţia veldende, regiunea Moscova, Raionul Leninskii, satul Gorki Leninskie, Zona Industriala Tehnopark, str. Vostocinaia, 18 cladirea 1. | +7 (495) 363-3016. Cel mai bun înainte i numărul de lot sunt pe cusătura de tubului. 100 ml

  LV GELS SEJAI "UGRISEPT". Lietošana: uzklāt uz problemātiskajām vietām 2 reizes dienā. Brīdinājums: satur jodu. Kontrindikācijas: atsevišķu komponentu individuāla nepanesamība, atvērtas Bruces, nobrāzumi, Adas slimības. Nav ieteicams bērniem līdz 2 gadiem vecumam. Uzglabāt: Temperatura nei + 5 ° līdz + 25 ° C Ražotājs: ao "tvillinger TEN", Krievija. Labākais pirms un partyas numurs ir parušuves no caurules. 100 ml

  KZ "UGRISEPT" BEZEULLARGE Қ ARSY GEL-BALM. Қoldanu: gel-balsam taңerteң zhane Keshka Aldyn ala tazartylғan terіge zhaғylady. Қoldanuғa bolmaytyn zhaғdaylar: Zheke komponentterdің Derbez zhaқpauy, ashyқ zharalar, terі aurulary. 2 zhastan kіshі balalarka paydalanu rұқsat eіlmeydi. Saitudtau Charttar: 5 ° -de 25 ° C-ge deiing_ t-ja. Zaңdy Meken-zhayy "tvillinger Tek" AK 142 712, Resey Federatsiyasy, Mәskeu skallet Lenin Auda, pos. Lenin Hills, Promayk Technopark Str. Shyғys, aadelphyny. 18 stroen.1. | +7 (495) 363-3016. Dein Zharamdy Zhane, ikke festen, er den eneste som står i kjærligheten. 100 ml

  911 ugrisept vurderinger

  Informasjon om tekniske egenskaper, leveringssett, produseringsland og varens utseende er kun referanse og er basert på siste tilgjengelige opplysninger fra produsenten.

  Anmeldelser av "911 Ugrisept" gel for ansiktet (100 ml)

  Skrevet av: Besøkende 2011-12-06

  Jeg ble rådet til å prøve et ugrisept på apoteket. Ved konstant bruk, blir problemer raskt glemt, huden er ryddet, akne og hudormer vises ikke lenger. Jeg anbefaler alle. Billig og sint.

  Skrevet av: Besøkende 2010-06-10

  Jeg likte effekten av Ugrsept 911.
  Fra huden har han blitt renere, men bare han begrenser ikke porene. Det er nesten ingen akne akne, men bruker fortsatt gel for tørking og russisk bad. Det gleder kjølig på huden og for slike penger. Generelt er jeg fornøyd.

  Flere Artikler Om Typer Acne