Moderne stoffet Advantan for akne er tilgjengelig i form av salver, kremer og geler. Virkningen av legemidlet er antiallergisk og antiinflammatorisk, og det er derfor det tillater deg å håndtere utslett på kroppen.

Hvordan virker stoffet Advantan

Den viktigste aktive ingrediensen, som er rettet mot akne, er metylprednisolonceponat, uten å inkludere kløverolje fra akne. Dette elementet er forbundet med formelen av glukokortikoidreceptorer. Steroid-settet samvirker i sin tur med bestemte deler av DNA. Som et resultat starter en rekke biologiske prosesser med en gang. Hovedresultatet av en slik interaksjonskjede er en nedgang i aktiviteten til alle provokatører for dannelse av betennelse og følgelig utslett på huden.

Effekten av stoffet er slik at det reduserer kløe, smerte og irritasjon på problemområder i kroppen. Til tross for at verktøyet tilhører kategorien hormonelle stoffer, mottok det mye positiv tilbakemelding, ikke bare fra leger og kosmetologer, men også på vegne av et stort antall forbrukere av bifidumbacterin for akne. Faktisk er akantropati effektiv: det kan redusere alvorlighetsgraden av en rekke dermatologiske problemer.

Fordeler med stoffet Advantan

Ikke mindre viktig, er kremer, salver, emulsjoner av Advantan preget av absolutt sikkerhet i applikasjonsprosessen. Dessuten er bruken deres tillatt selv for barn og tenåringer. Du kan bruke stoffet selv i lang tid. Ekstern anvendelse av midler til problemområder i kroppen er preget av minimal systemisk effekt på kroppen. Men bruk av Advantan er kun trygt når det brukes innen anbefalt dose. 4 uker er tiden som er optimal for bruk hos barn. Voksne kan, uten risiko for bivirkninger og andre negative konsekvenser, bruke Advanthan på huden i ca 3 måneder.

Bruken av krem, salve og gel er verdsatt av brukerne likt. For eksempel er en salve en annen fett konsistens. Derfor er bruken rettferdig når huden er tørr. Salve perfekt håndterer sår fra akne, som ofte forblir på huden. Kremet er ikke så fett. Den inneholder en stor mengde vann. En slik sammensetning gjør det mulig å takle akne, ikke bare på den eksponerte overflaten av huden, men også i hårets del av hodet. Fordelene ved alle former for stoffet Advantan er verdt å merke seg evnen til å takle ikke bare med vanlig akne, men også utslett av allergisk natur.

Hvordan påvirker Advantan akne?

"Advantan" for akne brukes ganske ofte, fordi stoffet er ment for behandling av sykdommer i huden. Hovedaksjonen er eliminering av allergisk reaksjon og inflammatorisk prosess. Den er produsert i form av en salve, gel, krem ​​eller emulsjon.

Sammensetning og egenskaper av "Advantana"

"Advantan" er et middel for å søke eksternt. Den har følgende terapeutiske egenskaper:

 • antiallergic;
 • fjerner den inflammatoriske prosessen av ethiologi;
 • reduserer kløe, smerte terskel og irritabilitet;
 • fremmer rask regenerering av den skadede epidermis.

Dette stoffet er hormonalt, siden den viktigste aktive ingrediensen er et syntetisk steroidhormon. Enhver type produsert produkt har en sammensetning på 0,1% av hovedaktiv ingrediens - metylprednisalon-aceponat. Andre komponenter er avhengig av form for frigjøring av legemidlet:

 • benzylalkohol, glyserin og vann tilsettes i salven;
 • i sammensetningen av krem-olje-ricinus, voks og vaselin;
 • Komponentene i emulsjonen er glyserin, softizan, benzyl og sterylalkohol, vann.

Effekt på kroppen

Ved bruk av stoffet "Advantan" er den såkalte biologiske prosessen. Et hormonpakke samhandler med visse elementer i kroppens DNA. Hovedkomponenten er aceponon og makrokort, noe som bidrar til frigjøring av arakidon (syre). Resultatet - reduserer dannelsen av betennelse på huden, samt forebygging av ytterligere utslett.

Ved konstant bruk av stoffet reduseres risikoen for dannelse av nye hudsykdommer. Legemidlet mottok mange positive vurderinger fra leger og kosmetologer, til tross for hormonelle stoffer.

Hjelper akne?

"Advantan" brukes til slike hudsykdommer:

 • Følgende typer dermatitt er allergiske, sol og atopiske;
 • barns eksem (alder fra 6 måneder);
 • kontakt og mikrobial eksem, seborrhea, eksogene og dyshydrotiske sykdommer;
 • ungdoms akne.

Fordeler og ulemper ved bruk

Fordelene med stoffet:

 • Legemidlet "Advantan" er trygt å bruke.
 • Det er ikke-hormonelle analoger av dette legemidlet for behandling av barn og ungdom, men bruken bør ikke overstige 1 måned.
 • For voksne er varigheten av legemidlet ca 3 måneder uten risiko for side- og andre negative effekter.
 • Legemidlet er helt egnet for enhver form for hud, for eksempel, salven har en fett konsistens og brukes til tørr hud, det fremmer også rask helbredelse av sår. Bekjemper en sykdom som nedsmetting (grovhet av huden på grunn av konstant riper under kløe).
 • Kremet inneholder en stor mengde vann, slik at den ikke bare kan brukes på de eksponerte delene av huden, men også i hodebunnen.
 • Etter bruk av emulsjonen er tørr hud mulig, så du får muligheten til å erstatte den med salve eller krem.
 • Salven bidrar ikke bare til helbredende effekt, men også til beroligende, siden den inneholder alkohol. Derfor kan den brukes selv med alvorlig kløe og betennelse.

 • Legemidlet bør ikke brukes på brystkjertlene når de mater et barn.
 • Det er også nødvendig å konsultere en lege om mulig bruk av stoffet under graviditet.
 • Legemidlet har en ganske høy pris.

Typer av stoff "Advantan"

Salve. Komponentene i medisinen er: vann (i liten mengde) og fett. Dette stoffet brukes til ikke-fuktig inflammatorisk prosess. Hjelper med å eliminere tørrhet og normalisere nivået av fett, og derfor oppstår akne. Finnes i salve i et rør på 15 og 50 gram. Forbruket raskt på grunn av graden av tørrhet i huden (påført med et tykt lag).

Cream. Kremens sammensetning omfatter ikke mange kjemikalier, som f.eks. Salve, det inneholder en stor mengde vann. Brukes til behandling av akutte sykdommer som forårsaker betennelse (spesielt effektiv for slik akne i håret).

Emulsjonen. Den har en rik kjemisk sammensetning. Hovedkomponenten er glycerin (85%), hovedsakelig egnet for behandling av akne hos ungdom (overgangsalder). Stoffet glycerin myker huden, og den inneholdte alkohol tørker litt. Kombinasjonen av disse komponentene bidrar til "ikke-aggressiv" behandling.

Du kan kjøpe Advantan på en hvilken som helst apotekskiosk eller via nettsteder, fordi stoffet er tilgjengelig uten resept.

Hvordan bruke i kampen mot akne?

Mulige kontraindikasjoner og bivirkninger

Saker der stoffet er kontraindisert:

 • Den spesifikke arten av hudens lesjon (tuberkuløs og syfilitisk prosess);
 • infeksjoner og virus (kopper, herpes zoster);
 • allergi og intoleranse mot enkelte komponenter.

En bivirkning kan være:

 • allergiske reaksjoner etter bruk av medisinen;
 • økt kløe og brenning etter påføring (lokal symptom);
 • peeling og dannelse av vannaktig akne;
 • sykdommer av hypertrichosis og folliculitis.

Finn ut mer fra denne videoen hvordan du velger riktig form for stoffet "Advantan" fra akne. Legen-dermatologen Makarchuk V.V.

Advantan Acne Facial Anmeldelser

I denne delen er de generelle reglene for forumet Ugrey. NO.
Denne delen er for registrerte legemiddelrapporter. Beskrivelser og vurderinger av de viktigste eksterne midler for behandling av akne er også i apoteksseksjonen. Detaljert omtaler kan overlates der.

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 21
Registrering: 2. november 08
Bruker-ID: 24366
Omdømme: ennå ikke

Gruppe: Veteraner
Meldinger: 869
Registrering: 3. juli 07
Fra: St. Petersburg
Bruker ID: 8278
Omdømme: 71

Gruppe: Deltakere
Meldinger: 21
Registrering: 2. november 08
Bruker-ID: 24366
Omdømme: ennå ikke

Advantan Acne Creme Salve Anmeldelser og applikasjoner

Advatat behandler eksisterende akne, som bidrar til å forhindre dannelsen av nye gjennombrudd. Behandlingen bidrar til å redusere akne mye raskere. Jeg kan se fra min egen erfaring at akne hadde mye mindre smerte etter 2 timer og så bedre etter 4 timer etter påføring av krem.

Advatat Funksjoner

Å bli kvitt akne i 3 dager er mulig! Etter det vil de forsvinne for alltid! Les mer >>>

 1. Kremet renser smuss og olje, og bidrar til å forhindre utvikling av ny akne.
 2. Høyhastighetsbehandling penetrerer porene for å rydde eksisterende akne og bekjempe oiliness og glans, slik at huden ser frisk og ren ut.
 3. Fuktighetsgivende gel - krem ​​nærer huden med ingredienser som bekjemper tørrhet og holder huden frisk.

Måter å bruke krem ​​- Advantan salve for akne

 • Påfør rengjøringsmiddel på huden:
 • Masser forsiktig Advatat på ansiktet, unngå området rundt øynene.
 • Siden overdreven tørking av huden kan oppstå, start med en daglig bruk, og øk deretter gradvis til to ganger om dagen, om nødvendig, som spesifisert av legen din.
 • Hvis huden utvikler irriterende tørrhet eller kløe, reduser du bruk av Advantan til en gang daglig eller annenhver dag.
 • Hvis du går utenfor, må du bruke solkrem etter bruk av dette produktet. Hvis det oppstår irritasjon eller følsomhet, må du slutte å bruke begge produktene og kontakte en lege.

Behandlingsinstruksjoner

 • Rengjør huden grundig før du bruker dette produktet.
 • Dekk hele det berørte området med et tynt lag krem ​​en eller to ganger om dagen.
 • Siden overdreven tørking av huden kan oppstå, start med en applikasjon daglig, og øk deretter gradvis til to eller tre ganger om dagen, om nødvendig eller som beskrevet av legen din.
 • Hvis irriterende tørrhet eller peeling, reduser applikasjonen til en gang om dagen eller annenhver dag.
 • Hvis du går utenfor, må du bruke solkrem etter bruk av dette produktet. Hvis det oppstår irritasjon eller følsomhet, må du slutte å bruke begge produktene og kontakte en lege.

Sammensetning Advantan

Aktive ingredienser

Acne Control Cleanser: Benzoylperoksid 5%.

Inaktive ingredienser

Advantan rengjøring ingredienser: vann, cetylalkohol, petrolatum, sinklaktat, stearat - 2, glyserin, kalium ketoilfosfat, akrylater / C10 - 30 - alkylakrylat-polymer, xantangummi, benzylalkohol duft, dinatrium EDTA, natriumlauret - 4, mentol.

Hastighet på inflammatoriske komponenter: karbomer homopolymer type B, Ethylhexylglycerin, natriumhydroksid, hlorfenozin, dinatrium EDTA, natriumlauret - 4, hydroksypropylmetylcellulose.

Fuktemidler: vann, dimetikon Glyserin dimetikonNinil - Dim, polyakrylamid, tverrbundet - olivin, Ethylhexylglycerin, benzylalkohol, sorbitan - olivin, dimetikonol, C13 - 14 - isoparafin, dimetikon - krosspoli, hlorfenozin - karbomer, Laureth - 7, smak, C12 - 14 Paret - 12, natriumhydroksyd.

advarsler

Kun til ekstern bruk.

Ved bruk av dette produktet kan følgende skadelige hudreaksjoner oppstå:

 • Hudirritasjon og tørrhet er mer sannsynlig hvis du bruker andre aktuelle akne medisiner samtidig. Hvis irritasjon oppstår, bruk bare ett legemiddel for å behandle akne;
 • unngå unødig eksponering for solen og bruk solkrem
 • Unngå kontakt med øyne, lepper og munn. Kontakt grundig med vann.
 • Unngå kontakt med hår og farget stoff som kan blekes med dette produktet;
 • hudirritasjon kan oppstå, karakterisert ved rødhet, brennende, kløe, peeling eller muligens hevelse. Irritasjon kan reduseres ved å bruke et produkt sjeldnere eller i lavere konsentrasjoner.

Ikke bruk Advantan hvis du:

 • har veldig følsom hud
 • følsom for benzoylperoksid.

Stopp bruk og kontakt lege hvis irritasjon forverres og blir mer alvorlig.

Oppbevares utilgjengelig for barn. Ved svelging, kontakt lege eller kontakt et giftkontrollsenter umiddelbart.

Trinn-for-trinns applikasjon av krem ​​- salve Advantan for akne i ansiktet

Trinn 1

Fukte huden og massere cleanser mot akne over hele ansiktet, unngå øynene Advantan Bruk bare en gang om dagen til huden din ikke er akklimatisert, og så kan du gå til programmet to ganger daglig Vask med vann og forsiktig klapp huden tørr med et rent håndkle.

Trinn 2

Påfør et tynt lag med fuktighetskrem for akne over hele ansiktet fuktighetskrem for akne vil bidra til å forhindre nye kviser i behandling av akne som du allerede har med benzoylperoksid Som med vaskemiddel, starter med et enkelt program før du prøver å bruke dobbel i dag Legg solkrem på toppen av produktet, fordi produktet ikke gir beskyttelse mot solen, og solen kan noen ganger forverre akne.

Trinn 3

Påfør et tynt lag Advantan for rask rengjøring flekker bare på de berørte områdene legge til en liten mengde krem ​​raskt ryddet plass på pekefingeren og flat den på kviser Unngå kontakt med øynene, leppene, området med skadet hud og områder uten kviser, fordi prosedyren kan tørkes i henhold til pakningsinstruksjonene.

Trinn 4

Start med en gang om dagen Fordi huden din viser tegn til bedring, kan du øke den daglige bruken av opptil to eller tre ganger MedlinePlus sier at du kan se tørr eller flassende hud som er normal Reduser søknaden din hvis du merker irritasjon.

Trinn 5

Bruk rask flekk rengjøring metoden kun når du trenger det er ikke ment som et forebyggende tiltak, men heller å behandle eksisterende akne å hindre acne, fokus på bruk av et rensemiddel for å bekjempe akne og fuktighetsgivende agenter for å håndtere akne på en jevnlig basis.

Advantan acne vurderinger

Yuri: Jeg kjøpte dette produktet for omtrent et år siden og jeg har fortsatt kremen er ikke over, jeg jevne ut tilfeldige utbrudd av akne under noen dager i måneden, og ved å behandle Advantanom jeg raskt bli kvitt disse irriterende kviser jeg ikke har noen irritasjon med dette produktet, selv om jeg har superfølsom hud, fordi jeg bruker en veldig liten mengde krem.

Anastasia: Under huden min polnnostyu kom Advantan acne Noen klager på lukten, men det plager meg ikke som jeg følte litt kribling i omtrent et minutt etter påføring av kremen, men ingen irritasjon var ikke da.

Olga: Personlig vil jeg ikke bruke dette produktet lenger! Etter flere programmer, det ga meg en slags kjemiske brannsår på noen av kvisene mine, spesielt på min subkutan kvise vanligvis på huden min acne rett og slett forsvinner etter noen få uker, men dette produktet er brent første laget av huden min, og nå har jeg en stygg sår på dette punktet Han gjorde det samme med et par av min andre akne. Og jeg sluttet å bruke Advantan på grunn av helsen til huden min.

Anmeldelser medisin Advantan

Utvendig Emulsjon, Intendis Manufacturing S.p.A.

Indikasjoner for bruk

Inflammatoriske hudsykdommer følsomme for terapi med lokaliserte kortikosteroider:

atopisk dermatitt, neurodermatitt, barn eksem;

enkel kontakt dermatitt;

allergisk (kontakt) dermatitt;

seborrheisk dermatitt / eksem;

fotodermatitt, solbrenthet.

Diskusjonsmedisin Advantan i momsregistreringer

Fuktighet, fenistil hjalp ikke, Zorax (?) Havregrynbad. Advantan i ekstreme tilfeller (eksem periodisk). Det er ikke bra, det er et mareritt.

advantan, men hormonelle og så vi hud cap hjelper bra, utmerket salve, vi også hadde vært sterkt, nå ikke så emolium hjelper ikke og zirtek med fenistilom ikke hjelpe, bare suprastin.

. en gang i en time, og det var alle flekker. Smurt først med tsindol, hennes kinn ble grovt forferdelig, så her leste hun om mustellaen hun skrev, noe som hjelper. Vi er bare litt, advantan Elidel og alder passer ikke, jeg kjøpte en krem ​​Muster stelatriya hjulpet veldig mye, det fukter og lindrer rødhet.Men litt smøre, bør rengjøres av allergi kroppen. Jeg ga enterosgel + fenistil dråper. Vel, vi sitter igjen på hans "favoritt" med.

. E. og hormonelle "tre uker". og selv om det er en allergi, er det ved skarp endring av blandingen kan videre rastsvesti.krome at - hvis vi begynne hormonell svpi motstandsdyktig og sjokkbehandlet Advantanom eller bading i den alternative og eik. Tro meg, de kommer ut som dette. det vil ikke finne den. igjen - hvis noe plager deg på huden - vis legen. vel og viktigst - vi endrer bare blandingen etter en grundig analyse med en god lege 3. vi fortynner blandingen i henhold til instruksjonene på banken. Og hvem sa det til deg. hva er det nødvendig å gjøre ?? hvem. Jeg fortalte ham forferdelig hemmelighet på bredden av en blanding av disse uanstendig oppblåste priser for barn mix (tilsynelatende elefanter) så jeg fortsatte å skrive mødre i sammenheng.

Advantan - akne salve

Akne på huden kan oppstå på grunn av ulike årsaker. Legemidlet "Advantan" for akne brukes i allergisk genese av hudendringer. Dette er et kraftig verktøy som ikke kan brukes uten spesifikke indikasjoner, fordi til tross for bruken i form av salve, trenger stoffet den systemiske sirkulasjonen og påvirker andre organer og systemer.

Før du bruker hormonelle stoffer, er det bedre å konsultere en lege.

Sammensetning og egenskaper

Salve "Advantan" refererer til hormonelle legemidler, siden det er et glukokortikosteroid. Den aktive ingrediensen, methylprednisolon, er en syntetisk analog av binyrebarkens hormoner, som deltar i mange metabolske prosesser i kroppen. Han har lokale antiinflammatoriske, anti-allergiske, smertestillende og beroligende effekter.

Virkningsmekanismen er at preparatet trengt inn i cellene, binder seg til spesifikke reseptorer som fører til syntese macrocortin, som i sin tur inhiberer nedbrytning av arakidonsyre. Således hemmeres frigivelsen av inflammatoriske mediatorer, som manifesteres av en reduksjon i slike allergiske reaksjoner som ødem, smerte og hyperemi.

Effekt på akne og effektivitet

Bruk av "Advantan" er tilrådelig i tilfelle når etnologien til akne er nettopp kjent. Hvis grunnlaget for problemet er en allergisk reaksjon, vil dette verktøyet raskt lindre hudsymptomer med en etterfølgende forbedring i tilstanden til integumentet. Hvis du blir kvitt allergenet som forårsaker akne, forbedrer denne medisinen så raskt som mulig hudens tilstand og forhindrer gjentakelse av slike reaksjoner.

Hvis opprinnelsen til akne er ukjent og pasienten ikke vet hvilken allergen huden reagerer på, kan medisinen ikke ha noen effekt. Dermatologer anbefaler ikke bruk av hormonal salve uten kjennskap til den nøyaktige diagnosen. I fravær av effekten av andre metoder for å bekjempe akne, kan du prøve "Advantan", som et ekstremt mål for påvirkning på akne. Men behandlingsforløpet bør være kort, og hvis behandlingen er ineffektiv, blir stoffet straks avbrutt.

søknad

For å bruke Advantan for akne, må du følge disse trinnene:

 1. Før du bruker, vask hendene dine eller behandle dem med et antiseptisk middel.
 2. Fjern det berørte området fra kosmetikk.
 3. Fukt huden med vann eller tonic.
 4. Påfør stoffet i et tynt lag på og rundt akne.
 5. Ikke lim eller dekke ål.
Påfør produktet på den berørte huden bør være en gang om dagen, det anbefales å gjøre dette før du legger deg til sengs.

"Advantan" påføres huden 1 gang per dag. Det er bedre å bruke denne medisinen før sengetid. Behandlingsforløpet med et hormonelt middel bør ikke overstige 7 dager, for å unngå behandling av stoffet, etterfulgt av "withdraamsyndrom". Hvis du har akne i ansiktet ditt, må du bruke medisinen veldig nøye og forhindre at det kommer i øynene dine.

Hvis 1-2 dager etter behandling ikke var noen forbedring i pasientens tilstand, er det bedre å avbryte legemidlet og avklare arten av akne. Bruk av stoffet uten tilstedeværelse av en overfølsomhetsreaksjon vil ikke bringe lindring fra akne, siden mekanismen for deres utvikling er forskjellig. Med bevisst natur av akne og fravær av effekt, er det nødvendig å erstatte med en annen hormonell medisin.

Bruken av et hormonelt stoff krever spesiell kansellering. Kroppen er veldig følsom overfor binyrebarkens hormoner, så behandlingen skal være gradvis. Det er nødvendig i løpet av kurset å bruke en mindre mengde medikamentet med ytterligere fullstendig opphør. Hvis du ignorerer denne regelen, kan det utvikle et tilbakefall av akne med enda flere av dem og symptomer på manifestasjon.

Kontra

Du kan ikke bruke "Advantan" med individuell intoleranse mot metylprednisolon. For å bestemme det, må du gjøre tester før et behandlingsforløp. Det er forbudt å bruke stoffet på huden, modifisert av sår, sår, tuberkulose eller syfilitisk prosess. Det er kontraindisert å bruke "Advantan" for atrofisk dermatitt, hudreaksjon mot vaksinering eller vaksinering. Det er bedre for gravide og ammende kvinner uten akutt behov for ikke å ty til behandling med dette middelet, da dette kan føre til endringer i hormonnivået.

Barn under 12 år uten spesifikke indikasjoner anbefales ikke å bruke et hormonelt stoff.

Bivirkninger

Ved lokal bruk av metylprednisolon kan det utvikles utslett, brenning og kløe på bruksstedet av legemidlet. Huden blir tørr, peeling, utvikler blærer, erytem, ​​parestesier, sprekker etter bruk av "Advantan". Oftere klager pasientene om smittsomme hudlesjoner, betennelse i det subkutane vevet.

Hva skal du erstatte?

 • "Alergoderm".
 • "Sinaflana".
 • "Flutsar".
 • "Betamethasone".
 • "Beloderm".

Analoger av "Advantan" brukes i tilfelle individuell intoleranse eller i fravær av apotek. Grunnlaget for disse legemidlene er også stoffer fra gruppen glukokortikosteroider. Men de er basert på andre hormoner i binyrene. For overfølsomhet overfor Advantan, er bruk av disse medisinene indisert for allergisk dermatitt, akne og akne.

Antiallergisk salve Advantan salve - anmeldelser

Negative vurderinger

 • allergi
 • hormon
 • det er en bivirkning

På en eller annen måte skjedde det en ulempe med meg - øyelokkene svulmet opp. Jeg vet ikke hvorfor, men løp straks over legene, fordi jeg så ut som en slags fisk - store hovne røde øyelokk i begge øynene.

Et av stoffene som Oftalmologen foreskrev for meg var Advantan.

Etter å ha fullført behandlingsforløpet, gikk alt uten spor, og jeg glemte kremet. Dessverre var vår avskjed med ham kort. Siden ansiktskremet mitt er på ett sted, etter en uke, forvekslet jeg det med bepanten (rør av samme størrelse og farge. Ja, jeg føler meg fortsatt dum at jeg blandet meg).

Og neste dag forvirret. Generelt var han allerede til stede, og etter et par dager begynte røde bobler å dukke opp på hele mitt ansikt, som jeg fortsatte å smøre med Advante. Å innse at saken er urent, først og fremst begynte jeg å sjekke alle kosmetikkene for utløpsdatoer, og først da, etter å ha fjernet all krem ​​og holdt Advantan i den ene hånden, og i den andre, skjønte jeg hva som hadde skjedd.

Igjen besøk til legen, men til hudlege. Hun var veldig overrasket over at jeg hadde en slik reaksjon. Og alle legene som hørte fra meg om allergi mot Advantan var veldig overrasket.

Jeg elsker å huske nå at jeg er en veldig vellykket person som har allergi mot allergikrem.

Jeg husker ikke hva jeg ble foreskrevet for denne allergien, som om jeg bare husker enterosgel, men alt gikk bort.

Siden da, se nøye på kremets navn. Advantan er uferdig, men jeg vil definitivt ikke bruke den lenger. Venter på utløpsdato

 • brukes en gang om dagen
 • billig
 • klarer ikke alt utslett

Salve "Advantan" ble kjøpt for to år siden, da en ektefelle plutselig utviklet et utslett på armen som kløvde dårlig. Apoteket rådde denne salven selvfølgelig og advarte at det var bedre å bli undersøkt av en hudlege. Men han gikk selvfølgelig ikke hvor som helst, begynte å bruke denne salven selv.

Det som er hensiktsmessig er å bruke salven bare 1 gang per dag, bruk et tynt lag på de berørte områdene. Salven er veldig fet, det absorberer dårlig, så han brukte den om kvelden etter middagen.

Som skrevet i abstrakt, er Advantan salve indikert for ulike dermatitt (atopisk, allergisk), nevrodermatitt, eksem.

Siden dette er en hormonal salve, er bruksperioden begrenset: for voksne, ikke mer enn 12 uker, for barn, ikke mer enn 4 uker.

Jeg vil med det samme si at denne salve viste sig å være ubrukelig for ektefellen, smurt i nesten en måned, og i det hele tatt var kløen bare litt appetased, men utslettene gikk ikke bort. Så vi klarte ikke å unngå et besøk hos en hudlege, det viste seg at patogenet er en gjærlikt sopp, og årsaken til utslett er leverfunksjon.

For å fjerne utslett ble Triderm utnevnt, som i en uke klarte dem med et slag og for å eliminere årsaken, ble det anbefalt å behandle leveren.

Så, Advantan salve kan være bra, men i vårt tilfelle hjalp det ikke.

Denne salven min baby utnevnte en allergiker. Hun sa at du må bruke den når det er en forverring av allergier. Vår forverring var i den første fasen av atopisk dermatitt. Røde flekker dukket opp på kroppen, kløe. Jeg la barnet salve og flekkene gikk raskt forbi. Salve smurt i to - tre dager. Plettene forsvant, og etter tre eller fire dager så de igjen. Denne salven sjekket på seg selv, effekten er heller ikke permanent. Midlertidig nødhjelp. Selvfølgelig hjelper salven raskt, men det er ingen utvinning fra det, dessuten er det hormonalt, og etter hormonelle salver hjelper få verktøy.

Spesielt kan du ikke bruke salven på ansiktet, spesielt jenter. En allergiker forsikret oss om at salven kan brukes trygt, det er ikke nødvendig å være redd, men hormoner - det sier alt. Jeg nektet et slikt middel.

Min venns kjæreste har en allergi på nakken hennes. De brukte denne salven i omtrent tre uker. Først gikk alt, og nå kan de ikke klare seg. Ingenting hjelper.

Jeg anbefaler ikke denne salven til noen. Små barn, slik salve sterk i det hele tatt til noe. Jeg tror at du må lete etter erstatninger uten hormoner. Hvem bryr seg - en allergimedisin hjalp oss Allergier har gått i to måneder

Så, før du bruker medisin, les instruksjonene, selv voksne anbefales ikke å bruke denne salven i mer enn 12 uker. Og små barn trenger nøye omsorg.

Jeg forstår at nå fremgang ikke står stille og dagens hormoner ikke er like effektive som effekten og antall bivirkninger som tidligere. Men dette hormonet og det sier alt.

Jeg brukte Advantan i 2009 - krem ​​og emulsjon. Emulsjon - for ansiktet og kremet - om plutselig på barnets kropp var det tegn på allergisk utslett.

Ærlig, jeg vil ikke laste opp bilder av barnet mitt - hva fikk vi med Advantan. Barnet var ikke engang et år gammel da de brukte dette middelet. Smør på kinnene - alt er ok. Og om morgenen er utslett enda verre enn det var. Advantan eliminerer ikke årsaken til utslett! Den kjører kun innenfor det som må behandles. Og så klatrer alt med en ny kraft, ettersom kroppen lyder alarmen "Jeg er ikke ok!".

Generelt nektet jeg Advantan og annen pengepung som en hudlege skrev til oss.

Og vi ble kvitt både årsaken og effekten av utslett av homøopati. Og jeg tror nå at hormonene er det mest ekstreme og nyeste middelet jeg vil feriestedere - hvis ingenting annet hjelper. MEN! Organismen bruker seg veldig raskt til hormoner - det er tid. Og to - ingen avbrutt effekten av kansellering - du slutter å smøre den - sprinkler enda mer, og vi løp inn i den med den.

Det er hva bildet nedenfor viser - det er blomster. Det var alt som brøt og blødde og dekket med skorper, som briste igjen. Takk til Advantan! Jeg ville ha kjent tidligere, jeg ville umiddelbart ha gått til homøopater, men jeg ville aldri bruke dette middelet, som bare akselererte og økte antall utbrudd.

Anna og Sergey Math

Vi har lidd av atopisk dermatitt siden fødselen, selv dråper falt fra røde sår. Legen anbefalte oss Advantan. De sier at Advantan er et hormonelt middel, men vi har ikke mye valg og vi bestemte oss for å kjøpe det. Legemidlet er dyrt, røret er veldig lite, kremen er hvit og du trenger bare litt, men det hjalp oss ikke i det hele tatt.

 • Høy pris
 • Hormonal agent

Jeg har et lite barn, og babyer har ofte allergier mot ulike faktorer. Og så en gang hadde sønnen min rødme på rumpa. Allergier dukket opp på bleier, og du kan bare ikke forestille deg hvor sterk hun var. I vår førstehjelpskasse for slike tilfeller har alltid vært preposten fenistil gel. Naturligvis begynte vi å bruke den. Og legen rådde ham. Men det var ingen mening overhodet. Selvfølgelig har vi ikke hatt disse bleiene. Generelt ble bleier slitt bare for en tur. Moren min anbefalte oss en Advant Cream, og priste det så mye at det fjerner rødhet nesten umiddelbart. Jeg sendte straks min mann til apoteket, for dette mirakelkremet. Forresten, er stoffet ikke billig. Begynte å bruke det og fornemme også, ikke hva. Bare igjen gjør du barnet med alle slags skitt. Tross alt er det et harmonisk middel. I 5 dager smurt vi denne kremet og det passerte ikke. Da ga svigermor oss den vanlige Gistan-kremet. Det er rett og slett en krem ​​for sensitiv hud som avlaster rødhet på huden.

Effekten var synlig etter første bruk, og etter 5 dager gikk alt bort.

I mitt liv spilte Advantan en ikke veldig hyggelig rolle. Når det kommer utslag på ansiktet ditt som aldri har blitt forstyrret, begynner du å rush over Internett på jakt etter informasjon, i stedet for å flykte til spesialister umiddelbart. Det skjedde med meg. Jeg kjøpte Advantan i nærmeste apotek - jeg trenger ikke resept. På kjøpstidspunktet var nesten hele venstre kinn dekket med et rosa utslett, men i utgangspunktet var det bare noen få små kviser rundt haken. Å ha spredt Advanan for natten, om morgenen fant jeg utslaget hadde gått ned og peeling begynte. Og en dag senere ble huden myk og silkeaktig. Her er det - et superverktøy, bestemte jeg meg for. Men utslett dukket opp og forsvant, og jeg fortsatte å smøre, og hyppigheten av manifestasjoner av utslett økte. Begynte å hovne, klø og skrelle av øyelokkene - jeg fortsatte å smøre. Bare etter en og en halv time fikk jeg en avtale med en hudlege. På dette tidspunktet dør ansiktet mitt på steder av kontakt med Advantan rødt ved en hvilken som helst temperatur, og huden rundt øynene ble tynn og rynket. En erfaren lege skjulte meg og forbød strengt bruk av denne hormonale salven, utnevnt en rekke tester for å identifisere årsakene. Jeg vil ikke skrive om årsakene og behandlingen - dette er et helt lag av livet. Bare seks måneder senere ble min fortynnede hud, spesielt i nedre øyelokk, helt gjenopprettet. Ja, Advantan hjalp, men var vanedannende, som et stoff.

Jeg håper at i mitt liv vil jeg ikke møte noen flere hormonelle salver.

Advantan hormonelle krem. Derfor er det umulig å misbruke. Selv i instruksjonene i bivirkningene er det skrevet at ved langvarig bruk oppstår hudenes tynning. For å unngå dette, bruk ikke mer enn 5-7 dager, men bruk Advantan alene på huden din, og Advantan i halvparten av den allerede nevnte Radevit. Hvis utslett på huden ikke er forbundet med interne prosesser, vil det hjelpe. I mitt tilfelle, da barnet hadde atopisk dermatitt veldig sterk, fjernet bruken av Advantan utslett i 2-3 dager, så var alt nytt.

Konklusjon - det er nødvendig å behandle først og fremst årsaken til utslett.

Til deg alt utslett rundt øynene, så ville jeg ikke misbruke kremer.

Fortsatt fra mulige midler kan jeg gi råd til Bepanten og Tsindol. Sistnevnte, forresten, hjalp oss med å kurere dermatitt mer enn Advantan.

advantan

◊ Krem til ekstern bruk av hvit eller gulaktig, ugjennomsiktig.

Hjelpestoffer: decyloleat - 100 mg, glycerylmonostearat 40-55% - 85 mg, cetostearylalkohol (cetylalkohol 60%, stearylalkohol 40%) - 25 mg, fast fett - 25 mg, softizan 378 - 75 mg, makrogolstearat - 30 mg, glyserol 85% - 50 mg, dinatriumedetat - 1 mg, benzylalkohol - 10 mg, butylhydroxytoluen - 60 μg, renset vann - 597,94 mg.

5 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
10 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
15 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
20 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
25 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
30 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
50 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.

◊ Salve for ekstern bruk hvit eller litt gulaktig, homogen, ugjennomsiktig.

Hjelpestoffer: Hvit myk paraffin - 350 mg, flytende parafin - 239 mg, hvit bivoks - 40 mg, Dehimuls E emulgator - 70 mg, renset vann - 300 mg.

5 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
15 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
20 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
25 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
30 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
50 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.

◊ Salve for ekstern bruk (fet) hvit eller litt gulaktig, gjennomsiktig.

Hjelpestoffer: hvit myk paraffin - 425 mg, flytende paraffin - 394 mg, mikrokrystallinsk voks - 150 mg, ricinusolje, hydrogenert - 30 mg.

5 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
10 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
15 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
20 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
25 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
30 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
50 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.

◊ Emulsjon for ekstern bruk i hvitt, ugjennomsiktig.

Hjelpestoffer: triglyserider med medium kjede - 150 mg, softizan 378 - 50 mg, polyoksyetylen-2-steril alkohol - 40 mg, polyoksyetylen-21-steril alkohol - 40 mg, glyserol 85% - 30 mg, dinatriumedetat - 10 mg benzylalkohol - 12,5 mg, renset vann - 675,5 mg.

20 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.
50 g - aluminiumsrør (1) - papppakker.

Når det brukes eksternt, undertrykker Advantan inflammatoriske og allergiske hudreaksjoner, samt reaksjoner som er forbundet med økt proliferasjon, noe som fører til en reduksjon i objektive symptomer på betennelse (inkludert erytem, ​​ødem, oser, etc.) og subjektive følelser (i inkludert kløe, irritasjon, smerte, etc.).

Når metylprednisolon-aceponat brukes eksternt ved anbefalt dose, er den systemiske effekten minimal i både mennesker og dyr. Etter gjentatt bruk av Advantan på store overflater (40-60% av hudoverflaten), så vel som når den påføres under okklusiv dressing, er det ingen brudd på binyrene: nivået av kortisol i blodplasmaet og dets sirkadiske rytme forblir innenfor det normale området; skjer.

I kliniske studier med Advantan opptil 12 uker hos voksne og opptil 4 uker hos barn (inkludert små barn) ble det ikke oppdaget utvikling av hudatrofi, telangiectasias, striae og akne-lignende utslett.

Metyl prednisolon-aceponat (spesielt dets hovedmetabolitt, 6a-metylprednisolon-17-propionat) binder til intracellulære glukokortikoidreceptorer. Steroid-reseptorkomplekset binder seg til bestemte deler av DNA i cellene i immunresponsen, og forårsaker dermed en rekke biologiske effekter.

Spesielt fører bindingen av steroid-reseptorkomplekset til DNA i cellene i immunresponsen til induksjon av makrokortintyntese. Macrocortin hemmer frigivelsen av arakidonsyre og derved dannelsen av inflammatoriske mediatorer som prostaglandiner og leukotriener.

Inhibering av GCS-syntese av vasodilaterende prostaglandiner og forsterkning av adrenalinens vasokonstriktiv virkning fører til en vasokonstrictor-effekt.

Graden av perkutan absorpsjon avhenger av tilstanden av huden, doseringsformen og metoden for påføring (med eller uten okklusiv dressing). Ved bruk av salver, kremer eller oljeholdige salver var perkutan absorpsjon hos barn og voksne med atopisk dermatitt (neurodermatitt) og psoriasis ikke mer enn 2,5%, noe som bare er litt høyere sammenlignet med friske frivillige (0,5-1,5%).

Ved bruk av stoffet i form av en emulsjon var intensiteten av absorpsjon gjennom huden med kunstig betennelse svært lav (0,27%), som bare er litt høyere enn ved sunn hud (0,17%). Ved behandling av hele kroppen (for eksempel med solbrenthet) er den systemiske dosen ca. 4 μg / kg kroppsvekt / dag, som utelukker systemiske effekter.

Metabolisme og utskillelse

Metylprednisolon-aceponat hydrolyseres i epidermis og dermis. Den viktigste og mest aktive metabolismen er 6a-metylprednisolon-17-propionat, som har en betydelig høyere affinitet for glukokortikoidreceptorer på huden, noe som indikerer tilstedeværelsen av bioaktivering i huden.

Etter å ha kommet inn i systemisk sirkulasjon, konjugerer 6a-metylprednisolon-17-propionat raskt med glukuronsyre, og således, i form av 6a-metylprednisolon-17-propionat, inaktiveres glukuronid.

Metabolitter av metylprednisolonceponat elimineres hovedsakelig av nyrene, T1/2 - ca 4 pm

Metylprednisolon-aceponat og dets metabolitter akkumuleres ikke i kroppen.

Salve, krem, oljeaktig salve

Inflammatoriske hudsykdommer følsomme for terapi med lokaliserte kortikosteroider:

- atopisk dermatitt, nevrodermatitt, barns eksem

- Enkel kontakt dermatitt;

- allergisk (kontakt) dermatitt.

Inflammatoriske hudsykdommer følsomme for terapi med lokaliserte kortikosteroider:

- atopisk dermatitt, nevrodermatitt, barns eksem

- Enkel kontakt dermatitt;

- allergisk (kontakt) dermatitt;

- fotodermatitt, solbrenthet.

- tuberkuløse eller syfilitiske prosesser innen legemiddelapplikasjon

- virussykdommer i applikasjonsområdet for legemidlet (for eksempel med vannkopper, helvetesild);

- rosacea, perioral dermatitt i bruksområdet av stoffet;

- områder av huden med tegn på reaksjon på vaksinasjon

- barns alder opp til 4 måneder

- Overfølsomhet overfor stoffet.

For voksne og barn fra 4 måneder påføres stoffet 1 gang / dag med et tynt lag på den berørte huden.

Kontinuerlig daglig bruk av Advantan i form av krem, salve eller oljeholdig salve skal ikke overstige 12 uker for voksne og 4 uker for barn. Behandlingsforløpet med Advantan i form av en emulsjon bør vanligvis ikke overstige 2 uker.

Krem er en doseringsform med lavt fettinnhold og høyt vanninnhold, derfor anbefales det for subakutt og akutt betennelse uten uttalt suge. Krem gir eliminering av inflammatorisk prosess på både glatt hud og hodebunn, inkludert på hud utsatt for fett.

Salven er en doseringsform med et balansert forhold mellom fett og vann, derfor anbefales det for subakutte eller kroniske inflammatoriske hudsykdommer som ikke ledsages av gråt. Salven har en terapeutisk effekt, som også bidrar til å eliminere tørr hud og gjenopprette sitt normale fettinnhold.

Oljesalven er en vannfri medisinsk form, derfor anbefales det å behandle langvarige kroniske inflammatoriske hudprosesser i meget tørr hud. Den okklusale effekten av oljeaktig salve gir en utpreget terapeutisk effekt selv med signifikant nedbør og infiltrasjon.

Emulsjonen påføres i et tynt lag på den berørte huden, forsiktig gni. For solbrenthet brukes emulsjon 1-2 ganger daglig. Hvis huden er for tørr når du påfører emulsjonen, må du gå til doseringsformen av Advantan med høyere fettinnhold (salve eller oljeholdig salve).

Vanligvis er stoffet godt tolerert.

Svært sjelden (mindre enn 0,01% av tilfellene) kan lokale reaksjoner oppstå, som kløe, brennende, erytem og vesikulær utslettdannelse. Hvis legemidlet brukes i mer enn 4 uker og / eller over et område på 10% eller mer av kroppsoverflaten, kan følgende reaksjoner oppstå: hudatrofi, telangiektasi, striae, akneform hudendringer, systemiske effekter på grunn av absorpsjon av kortikosteroid. I kliniske studier ble ingen av de nevnte bivirkningene observert når Advantan ble brukt i opptil 12 uker hos voksne og opptil 4 uker hos barn.

I sjeldne tilfeller (0,01-0,1%) kan follikulitt, hypertrichose, perioral dermatitt, huddepigmentering, allergiske reaksjoner på en av komponentene av legemidlet observeres.

Ved studier av akutt toksisitet av metylprednisolon-aceponat var det ingen risiko for akutt forgiftning med overdreven enkelt ekstern bruk (bruk av stoffet over et stort område under gunstige betingelser for absorpsjon) eller utilsiktet inntak.

Symptomer: Ved overdreven lang og / eller intensiv lokalisering av GCS kan hudatrofi utvikles (tynning av huden, telangiectasia, striae).

Med manifestasjon av atrofi av stoffet må avbrytes.

I tilstedeværelse av bakterielle komplikasjoner og / eller dermatomykose, i tillegg til behandling med Advantan, bør spesiell antibakteriell eller antifungal behandling utføres.

Unngå kontakt med øynene.

Som ved bruk av systemiske kortikosteroider kan glaukom utvikle seg etter ekstern bruk av GCS (for eksempel ved bruk av store doser eller svært lang bruk av okklusive dressinger eller påført huden rundt øynene).

Innflytelse på evnen til å kjøre biltransport og kontrollmekanismer

Om nødvendig bør bruk av stoffet Advantan under graviditet og amming nøye veie den potensielle risikoen for fosteret og de forventede fordelene med behandling for moren. I disse perioder anbefales det ikke langvarig bruk av stoffet på de store overflatene av huden.

Sykepleiere bør ikke sette stoffet på brystkjertlene.

Kontinuerlig daglig bruk av Advantan i form av krem, salve eller oljeholdig salve er for voksne ikke mer enn 12 uker, for barn - ikke mer enn 4 uker.

Kontraindisert hos barn under 4 måneder.

Salve, krem ​​og emulsjon skal oppbevares ved en temperatur ikke høyere enn 25 ° C. Holdbarhet - 3 år.

Fett salve skal oppbevares ved en temperatur ikke over 30 ° C. Holdbarhet - 5 år.

Legemidlet bør holdes utilgjengelig for barn.

Advantan mot akne?

Jeg har lidd med akne på ansiktet mitt i lang tid, eller ingenting hjelper ((en venn fortalte Advantan å prøve å smøre.
Vil det hjelpe? Har noen prøvd det?

Mobilapplikasjon "Happy Mama" 4.7 Kommunikasjon i applikasjonen er mye mer praktisk!

nei, hjalp meg ikke... speil hjalp meg... veldig

Min venn brukte det i et år, huden min ble skinnende! Men da forsvant problemene og huden i ansiktet forsvant ved midnatt (ja, ja... det var lang behandling! Du burde ikke engang prøve det, det er hormonalt

Advantan

Skjema for utgivelse

Instruksjoner Advantan

Advantan (methylprednisolone aceponon) er en lokal glukokortikosteroid. Siden den første kliniske bruken av glukokortikosteroider (GCS) til ekstern bruk i dermatologiske sykdommer, har mange lignende stoffer gått inn i det farmasøytiske markedet, forskjellig fra en etter en i aktive ingredienser, hjelpestoffer og formative stoffer og en medisinsk form. "Pionerer" blant lokale GKS ble som regel utført på basis av vaselin og inneholdt et kortikosteroid, fluorert i en eller to posisjoner. Slike legemidler har vært mye brukt siden 60-tallet i forrige århundre. I de senere år har imidlertid nye, ikke-halogenerte, lokale GCS vist seg i dermatologers arsenal, som er effektive i behandling av ulike allergiske og andre hudsykdommer. Disse stoffene er mye brukt både i voksen dermatologi og i pediatrisk praksis. De er preget av en gunstig sikkerhetsprofil, effektivitet, et bredt terapeutisk område og kostnadseffektivitet. Alle de ovennevnte kriteriene oppfyller fullt ut Advantan - en representant for den nyeste generasjonen av lokale GCS. Det adskiller seg fra enkeltmedikamentprodukter i en rekke egenskaper. Det er ingen hemmelighet hva en viktig rolle i farmasøytisk teknologi spilles av grunnlaget for et stoff. Som sådan brukte Advantan en spesiell voks på vannbasert grunnlag. I motsetning til tradisjonell vaselin er voksen helt hypoallergen, endrer ikke varmeoverføringen av huden, bryter ikke mot vannfettbalansen i huden. Advantan er et langtidsvirkende legemiddel som bare brukes en gang daglig, noe som øker etterlevelse (pasientens overholdelse av behandlingen), og dermed effektiviteten av farmakoterapien.

Fraværet av halogenradikaler gjør det mulig å bruke Advantan hos barn fra fire måneder. Lokal slekt fra tidligere generasjoner var ikke beregnet for langvarig bruk og / eller i store områder av huden på grunn av risikoen for uønskede bivirkninger. Den vanlige anbefalte varigheten av deres kontinuerlige bruk oversteg ikke 1 måned. Advantan med resistent, resistent mot eksem eller dermatose kan brukes kontinuerlig i opptil 3 måneder. En annen fordel med stoffet er muligheten for bruk på omfattende områder (opp til 60% av den totale overflaten) av huden. Methylprednisolone-aceponat absorberes praktisk talt ikke i systemisk sirkulasjon (kun 2,5% av legemidlet som tas inn i kroppen blir absorbert i blodet, og enda mindre fra de upåvirkede områdene i huden: opptil 1,5%). I tillegg er Advantan veldig praktisk å bruke, fordi etterlater ikke fettete flekker på garderobeprodukter og er uten plagsomme lukt.

Methylprednisolone aceponat er et prodrug som går inn i aktiv form etter at den kommer inn i dermis. I sunn hud er prosessen med aktivering svak. Advantan er tilgjengelig i form av en emulsjon, krem, salve. Emulsjonen er egnet for bruk på ansikt, nakke, hode, brettet og gråtende hud. Vel hjelper med skader på huden forårsaket av aggressiv eksponering for ultrafiolett stråling. Krem og salve er etterspurt i behandling av akutt allergisk dermatose, inkl. på hodebunnen. I tilfeller av bakterielle eller sopphudskader, er antibiotikabehandling eller antimykotisk terapi angitt i tillegg til Advantan.

Flere Artikler Om Typer Acne