Aevit er et kompleks av vitaminer A + E, som har en antioksidant og immunostimulerende effekt på kroppen.

Komponentene i preparatet stimulerer veksten og restaureringen av epitelceller, påvirker lipid og protein metabolisme positivt, deltar i prosessene for vevregenerering, opprettholder visuelle og reproduktive funksjoner i kroppen.

Vitaminer Aevit normaliserer vevets trofisme og permeabiliteten av veggene i blodkarene, forbedrer kapillær blodsirkulasjon.

E-vitamin har en antioksidant effekt - hemmer utviklingen av reaksjoner som involverer frie radikaler, forhindrer forekomsten av peroksider som ødelegger cellulære og subcellulære membraner.

Uten vitamin E er kroppen ekstremt vanskelig å opprettholde normal muskel og nervøsitet. I kombinasjon med selen hemmer oksidasjonen av umettede fettsyrer, forhindrer elektrolythemolyse.

Vitamin A er fettløselig, det regulerer vevstoffskifte i kroppen. Det har en tonic effekt, deltar i dannelsen av et visuelt signal, reduserer risikoen for å utvikle sykdommer i slimhinnene i luftveiene og fordøyelsessystemene.

Uten vitamin A aldrer huden raskt, fordi det er nødvendig for deling og liv av epitelceller.

Ingredienser Aevit - 1 kapsel inneholder retinolpalmitat (vitamin A) - 0,055 g (100 000 IE), a-tokoferolacetat (vitamin E) - 0,1 g.

Indikasjoner for bruk

Hvorfor ta Aevit? Ifølge instruksjonene er vitaminer foreskrevet i følgende tilfeller:

 • psoriasis, lupus erythematosus;
 • aterosklerotisk vaskulær lesjon, svekket mikrocirkulasjon og vev-trofisme, utslettende endarteritt;
 • optisk nerveatrofi, nattblindhet, retinitis pigmentosa, xerophthalmia og keratomalakia

Vitaminer Aevit er nødvendig for personer med nedsatt inntak av vitamin A og E fra mat, på grunn av kostholdsbegrensninger eller redusert absorpsjon av stoffer i fordøyelsessystemet. Vi snakker om sykdommer som:

 • diaré;
 • gastrektomi;
 • steatorrhea (svikt i absorpsjon av fett i mage-tarmkanalen og deres økte utskillelse med avføring);
 • levercirrhose, kronisk kolestase, obstruktiv gulsot, galdeveggsobstruksjon;
 • akutte og kroniske smittsomme sykdommer;
 • cøliaki, malabsorbsjonssyndrom, Crohns sykdom;
 • cystisk fibrose i bukspyttkjertelen;
 • narkotikamisbruk, nikotin og alkoholavhengighet;
 • raskt vekttap, utilstrekkelig og ubalansert ernæring;
 • hypertyreose;
 • langvarig stress, metoder for medisiner, spesielt neomycin, colestipol, kolestyramin, mineraloljer og produkter som inneholder jern.

I noen tilfeller er ytterligere bruk av vitaminer indisert for personer som lider av abetalipoproteinemi, nekrotiserende myopati og perifer neuropati.

Instruksjoner for bruk Aevit dosering

Kapsler inntas etter et måltid, vaskes ned med rent vann.

Den vanlige dosen av vitaminer Aevit i henhold til instruksjonene - 1 kapsel per dag daglig. Behandlingsforløpet er 20-40 dager.

Etter en pause på 3-6 måneder kan kurset gjentas.

Ampuller Aevit

Vitaminer i ampuller brukes til intramuskulære injeksjoner. Aevit foreskrives 1 ml en gang daglig, et kurs på 20 dager. Før injeksjonen må ampullen oppvarmes til kroppstemperatur.

Med endarteritt og trofiske lidelser varer løpet av vitaminer i 30-40 dager. Etter 4-6 måneders pause kan det gjentas.

Bivirkninger

Instruksjonen advarer om muligheten for utvikling av følgende bivirkninger ved forskrift av vitaminer Aevit:

 • Allergiske reaksjoner på komponenter (inkludert hudutslett), smerte i epigastrisk region, dyspeptiske lidelser (kvalme, oppkast, diaré).
 • Ved langvarig bruk i store doser, mulig forverring av kolelithiasis og kronisk pankreatitt.
 • Lokale reaksjoner i introduksjonen - smerte, infiltrering, kalsifisering av bløtvev.

Kontra

Det er kontraindisert å utnevne Aevit i følgende tilfeller:

 • Overfølsomhet i de aktive komponentene i vitaminkomplekset;
 • hypertyreose;
 • kronisk glomerulonephritis;
 • kronisk sirkulasjonsfeil.

Med omhu under oppsyn av en lege:

 • tromboembolisme eller risikoen for utvikling
 • alvorlige former for aterosklerose i koronararteriene;
 • akutte og kroniske inflammatoriske sykdommer i nyrene av ikke-spesifikk natur.

overdose

Engangsinntak av store mengder Aevit ledsages av en plutselig økning i trykk i cerebrospinalvæsken (uten patologiske forandringer i cerebrospinalvæsken), alvorlig hodepine, døsighet og synshemming (diplopia). I alvorlige tilfeller utvikler kramper kramper, hjertesvikt.

Ved langvarig administrasjon kan kronisk hypervitaminose A utvikle seg, noe som manifesterer seg i lesjoner i sentralnervesystemet (hodepine, søvnløshet, irritabilitet, apati, parestesi), endringer i huden (tørr og sprukket hud på håndflatene og føttene, håravfall, seborrheicutbrudd), smerte i knokler, gangproblemer, utvidelse av leveren og milten.

Ved overdosering skal legemidlet stoppes. Symptomatisk behandling.

Analoger Aevit, pris på apotek

Om nødvendig er det mulig å erstatte Aevits vitaminer med en analog for det aktive stoffet - disse er legemidler:

Å velge analoger er viktig å forstå at bruksanvisningen for bruk av Aevit, prisen og omtalen av narkotika med lignende tiltak ikke gjelder. Det er viktig å konsultere en lege og ikke å gjøre en uavhengig erstatning av legemidlet.

Pris på russiske apotek: Aevit kapsler 200 mg. 10 stk. - Fra 30 til 37 rubler, 20 kapsler - fra 33 til 60 rubler, ifølge 792 apotek.

Oppbevares tørt, mørkt, utilgjengelig for barn ved romtemperatur. Kapslens holdbarhet er 2 år, løsningen for intramuskulær administrering er 3 år.

Drug interaksjoner

Legemidlet er ikke foreskrevet samtidig med andre legemidler som inneholder vitamin A, så vel som dets syntetiske analoger.

Ved samtidig bruk av stoffet med østrogen er det økt risiko for å utvikle hypervitaminose A, derfor er det uønsket å gi Aevit til pasienter som tar østrogener.

Nitrater og colestiramin, mens de brukes sammen med vitaminer Aevit, forstyrrer absorpsjonen av retinolpalmitat.

Retinolpalmitat i kombinasjon med glukokortikosteroider reduserer deres antiinflammatoriske effekt.

Vitaminer Aevit - instruksjoner for bruk, omtaler, analoger og former for frigivelse (kapsler) medikamenter for hud, hår, negler og generell kroppsstyrking hos voksne, barn og under graviditet. Sammensetning og opptaksregler

I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av stoffet Aevit. Presentert vurderinger av besøkende til nettstedet - forbrukere av dette legemidlet, samt meninger fra leger av spesialister på bruk av Aevita i deres praksis En stor forespørsel om å legge til din tilbakemelding på stoffet mer aktivt: Medisinen hjalp eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger ble observert, kanskje ikke angitt av produsenten i notatet. Analoger av Aevita i nærvær av tilgjengelige strukturelle analoger. Bruk til å forbedre utseendet og helsen til huden, håret, neglene, samt den generelle styrken av kroppen hos voksne, barn, samt under graviditet og amming. Hvordan ta (drikke) vitaminer og hvilken effekt å forvente.

Aevit er et kombinasjonsmedikament hvis effekt bestemmes av egenskapene til dens fettløselige vitaminer A og E.

Retinol (vitamin A) er en nødvendig komponent for nettopp funksjon av retina: sammenkobling med opsin (rødt pigment av retina), danner det visuelle lilla rhodopsinet, som er nødvendig for visuell tilpasning i mørket. Vitamin A er nødvendig for beinvekst, normal reproduktiv funksjon, embryonal utvikling, for å regulere divisjon og differensiering av epitelet (øker reproduksjonen av epitelceller, forynrer cellepopulasjonen, hemmer keratiniseringsprosesser). Vitamin A er involvert som en kofaktor i ulike biokjemiske prosesser.

Funksjonen av alfa-tokoferol (vitamin E) forblir uklar til slutten. Som en antioksidant hemmer den utviklingen av friradikalreaksjoner, forhindrer dannelsen av peroksider som ødelegger cellulære og subcellulære membraner, noe som er viktig for kroppens utvikling, den normale funksjonen til nervesystemet og muskelsystemet. Sammen med selen hemmer oksidasjonen av umettede fettsyrer (en komponent i det mikrosomale elektrontransportsystemet), forhindrer hemolyse av røde blodlegemer. Det er en kofaktor for noen enzymsystemer. Gjenoppretter kapillær blodsirkulasjon, normaliserer kapillær- og vevpermeabilitet, øker væskens motstand mot hypoksi.

struktur

1 kapsel inneholder retinolpalmitat 100.000 IE og alfa-tokoferolacetat 0,1 g; 25 stykker i en glassburk, eller 10 stykker i en blisterstrimmel.

1 hetteglass med 1 ml injeksjonsoppløsning inneholder retinolacetat 0,035 g og alfa-tokoferolacetat 0,1 g; i en eske 10 stk.

vitnesbyrd

Hypovitaminosis og avitaminosis A og E (mangel på disse vitaminer i kroppen), og tilstanden for forhøyede kroppens behov for vitaminene A og E og / eller redusere deres inntak av: gastrektomi diaré, steatorrhea, cøliaki, Crohns sykdom, malabsorpsjon syndrom, kronisk kolestase, cirrhose, biliær atresi, obstruktiv gulsott, cystisk fibrose i pankreas, tropisk sprue, infeksjonssykdommer (inkludert kronisk og "kald"), dag-blindhet, xeroftalmi, keratomalacia, og en ubalansert defekt Går mat (inkludert parenteral ernæring), hurtig vekttap, nikotinavhengighet, medikamentavhengighet, alkoholisme, langvarig spenningstilstand, motta kolestyramin, kolestipol, mineraloljer, neomycin, jern produkter, karakterisert ved å tildele en diett med høyt innhold av flerumettede fettsyrer, hypertyroidisme, graviditet (inkludert flere graviditet), laktasjon.

Perifer nevropati, nekrotiserende myopati, abetalipoproteinemi.

Effektivitet er ikke bevist - aterosklerotiske endringer i blodårer, brudd på vevstrofi, utslettende endarteritt.

Skjema for utgivelse

Kapsler i flasker, bokser eller blister.

Løsningen for intramuskulær injeksjonsolje i 1 ml ampuller (injiserbar form av stoffet).

Instruksjoner for bruk og dosering

Inne, uavhengig av måltidet, daglig 1 kapsel per dag; intramuskulært - 1 ml per dag. Varigheten av behandlingen er 20-40 dager med intervaller på 3-6 måneder. Mulig å gjenta kurs.

Det er også en indikasjon på bruken av et vitaminpreparat som eksternt middel for smøring av spikerplater for å styrke og forhindre sprø negler.

Bivirkninger

 • allergiske reaksjoner (inkludert hudutslett);
 • epigastrisk smerte;
 • dyspeptiske lidelser (kvalme, oppkast, diaré);
 • forverring av kolelithiasis og kronisk pankreatitt (med langvarig behandling med store doser);
 • med intramuskulær injeksjon, smerte, infiltrering, myk kalsifisering.

Kontra

 • overfølsomhet;
 • hypervitaminose A og E;
 • barns alder (opptil 14 år).

Bruk under graviditet og amming

Vær forsiktig utnevnt under graviditet (spesielt i 1 trimester), under amming.

Spesielle instruksjoner

For å unngå utvikling av hypervitaminose A og E, ikke overstige anbefalte doser.

Når du bruker stoffet, er det nødvendig å ta hensyn til det høye innholdet av vitamin A i det (100 000 IE), og at det er et kurativt og ikke et profylaktisk stoff.

Drug interaksjon

Retinol svekker effekten av kalsiumtilskudd, øker risikoen for hyperkalsemi.

Kolestiramin, Kolestipol, mineraloljer, neomycin reduserer absorpsjonen av vitamin A og E (du må kanskje øke dosen).

Orale prevensiver øker plasmidretinolkonsentrasjonen.

Isotretinoin øker risikoen for retinolforgiftning.

Samtidig bruk av tetracyklin og retinol i høye doser (50 tusen enheter og høyere) øker risikoen for å utvikle intrakranial hypertensjon.

Tocopherol (vitamin E) forbedrer effekten av GCS, NSAIDs, antioksidanter, øker effektiviteten og reduserer toksisiteten av vitamin A, D, hjerteglykosider. Administrasjon av vitamin E med høy dose kan forårsake mangel på vitamin A i kroppen.

Tocopherol (vitamin E) øker effekten av antiepileptiske legemidler hos pasienter med epilepsi (som har forhøyet blod lipid peroksydasjonsprodukter).

Samtidig bruk av vitamin E i en dose på mer enn 400 enheter per dag med antikoagulantia (kumarin og indandionderivater) øker risikoen for hypoprothrombinemi og blødning.

Bruken av høyt dose jerntilskudd forbedrer oksidative prosesser i kroppen, noe som øker behovet for vitamin E.

Analoger av stoffet Aevit

Strukturelle analoger av det aktive stoffet Aevit-vitaminer har ikke.

Hvorfor og hvordan du tar vitaminer Aevit - instruksjoner

Aevit er et komplekst stoff basert på vitaminer A og E, som er sterke antioksidanter som aktiverer immunsystemet. Når de tas inn samtidig, stimulerer disse stoffene metabolisme, normaliserer reproduktive organers funksjon, fremskynder regenerering av skadede vev. Retinol støtter normal syn, forbedrer blodsirkulasjonen i øyebollene. En overdose av vitaminer kan forårsake alvorlig forstyrrelse av kroppen, så når du tar stoffet, bør du følge instruksjonene for bruk.

Komponent sammensetning og doseringsformer

Det er flere former for vitaminkompleksutgivelse. Men alle doseringsformer er basert på tokoferol og retinol, som bare er forskjellig i hjelpekomponenter.

 1. Tocopherol (E). En sterk antioksidant som hemmer skadelige forbindelser, som skyldes oksidasjonsreaksjoner i kroppen. Vitamin dreper frie radikaler, og hemmer dermed cellens aldring. Det er en del av cellemembranene som beskytter intracellulære strukturer mot aggressive effekter av skadelige stoffer. Tocopherol forbedrer også kapillær blodsirkulasjon, stimulerer metabolisme og normaliserer immunsystemets funksjon.
 2. Retinol (A). Hovedfunksjonen til denne antioksidanten er bevaring av visuell evne. I tillegg er vitaminet involvert i fornyelse av cellulære strukturer, akselererer restaureringen av skadet hudvev, forbedrer hudens elastisitet, styrker hårsekkene og spikerplater.

Legemidlet Aevit selges i følgende doseringsformer.

 1. Kapsler. Den vanligste form for utgivelse. Legemidlet i kapsler er beregnet for oral administrering, men væsken, som helles fra kapslene, kan brukes som en bestanddel av hårmasker. Grunnlaget for innholdet i kapselen er vegetabilsk olje, siden vitamin A og E kun oppløses i fett. Legemidlet Aevit fra forskjellige produsenter selges enten i glassglass eller i blisterpakninger, hvor 10 kapsler er forseglet.
 2. Salve. Det brukes til hudpleie, hjelper med å bli kvitt rynker. Inkluderer antiseptiske stoffer, fettsyrer, ekstrakter av rosmarin, edelweiss, bringebær. Påfør på ansikt, hender, nakke, område rundt øynene. Det selges i 50 ml rør. En spesiell øyesalve som inneholder blåbærekstrakt, selges i 20 ml rør.
 3. Medisinsk leppe. Den har en oljebase, inneholder ekstrakter av calendula og fersken, sheasmør. Også tilgjengelig gel for leppepleie, solgt i 20 ml rør.
 4. Løsning for intramuskulære injeksjoner. Det selges i 1 ml ampuller. I sammensetningen av løsningen er ikke hjelpestoffer. Legemidlet inneholder bare retinol og tokoferol.

Hva er stoffet for kvinner?

Legemidlet inneholder to vitaminer, avgjørende for kvinners helse.

Aevit tar kvinner som ønsker å forbedre utseendet, normalisere tilstanden til hår, neglelapper, hud. På grunn av underskuddet av tokoferol og retinol, splitter håret, tørker huden og flager, naglene eksfolierer og bryter av, og det er en tendens til å få betennelse i huden. Hos kvinner som har en mangel på disse vitaminene, vil huden bli eldre tidlig, bli blabby og skrumpet.

Spesielt nyttige vitaminer for kvinner i II og III trimester av graviditet, og unge mødre umiddelbart etter fødselen. Legemidlet bidrar til å gjenopprette raskere etter belastningen forårsaket av bære og fødsel. Men å ta Aevit under svangerskapet bør være under streng overvåkning av en lege, nøye observere doseringen, siden en overdose kan forårsake embryonale misdannelser. Etter fødselen anbefales stoffet å akselerere regenerering av livmorhalsens slimhinner.

Gynekologer foreskriver et vitaminkompleks for pasienter med:

 • menstruasjonssmerter;
 • svak menstrual flyt;
 • mastitt;
 • infertilitet.

Vitaminer A og E bidrar til normalisering av hormonnivåer, og opprettholder balansen mellom kvinnelige kjønnshormoner. Legemidlet er egnet for forebygging av patologier i bryst- og reproduktive organer.

Hva er stoffet for menn?

For menn er vitamin A og E viktig ikke bare som immunforsterkende stoffer, men også som stimulanser av reproduktive systemet. Pasienter som planlegger å fylle familien, multivitaminer bidrar til å forbedre kvaliteten på sæd, øke levedyktigheten til sædceller. Den positive effekten av vitaminkomplekset på de mannlige reproduktive organene har blitt bevist av mange medisinske studier.

Kan jeg ta stoffet for barn?

Bruksanvisningene angir at Aevit er angitt for voksne og barn over 14 år. Et lite barn kan bare drikke stoffet som foreskrevet av en medisinsk faglig, vanligvis med vitamin A og vitamin E hypovitaminose.

I en baby som ikke opplever en vitaminmangel, vil medisinen forårsake rus av kroppen med retinol og tokoferol. For små barn kan Aevit kun brukes som ekstern agent for å behandle brent hud.

På kroppen av ungdom som har fylt 14 år, har vitaminkomplekset samme effekt som på kroppen av voksne. Videre er vitamin E og A ekstremt viktig for en aktivt utviklende ungdomsorganisme. Retinol styrker immunsystemet og støtter syn med intense treningsbelastninger. Tocopherol hjelper kroppen å forbli normal med høy fysisk aktivitet.

Bruksregler for stoffet

Legemidlet tas etter måltider. Kapselet tygges ikke, svelges hele, vaskes med vann. Daglige doser av stoffet er forårsaket av pasientens tilstand og alvorlighetsgrad av hypovitaminose. Den medisinske spesialisten foreskriver doseringen individuelt for hver pasient. Men standarddosen for en voksen er 1 kapsel per dag. Forløpet av å ta komplekset i kapselform er lang, kan være opptil 40 dager. Kurset kan fortsettes etter 3 - 6 måneders pause.

Den daglige dosen av et injiserbart legemiddel er 1 ml oppløsning i muskel 1 gang per dag. Standardinntaket av injeksjoner varer 20 dager. Men med visse patologier kan legen utvide terapi opptil 40 dager. Forløpet av injeksjoner kan gjentas etter en 6-måneders pause.

Salve Aevit påføres huden 2 ganger om dagen, morgen og kveld. Behandling av huden utføres daglig i 1-2 måneder.

Holdbarheten av legemidlet er 2 år. Ikke overgå behandlingsforløpet som anbefales av legen, da for langt inntak av vitaminer i høye konsentrasjoner kan forårsake pankreatitt eller utseendet av stein i galleblæren.

Bivirkninger

Hvis pasienten tar et kosttilskudd riktig, er bivirkningene ekstremt sjeldne. Vanligvis de ubehagelige symptomene som er forbundet med intoleranse mot komponentene, en tendens til allergier eller forstyrrelser i fordøyelsessystemet. Av de hyppigst observerte bivirkningene kan noteres:

 • kvalme, oppfordring til å kaste opp;
 • brudd på stolen;
 • peeling av huden;
 • rikelig hårtap
 • nervøsitet;
 • økte symptomer på gallesteinsykdom.

I enkelte tilfeller klager pasienter på hodepine og allergiske reaksjoner.

overdose

Symptomer på overdosering oppstår etter 2 måneders ukontrollert inntak av stoffet. Vitaminer, akkumulerer i kroppen i store mengder, forårsaker forgiftning. Vanligvis har pasienten følgende manifestasjoner av overdose:

 • hodepine;
 • brudd på hjertet;
 • kramper, muskel ubehag;
 • hevelse i milten og leveren;
 • brudd på tilstanden i nervesystemet;
 • apati, svakhet, irascibility;
 • forverring av huden;
 • søvnforstyrrelser.

Ovennevnte symptomer vises gradvis. De første tegn på hypervitaminose er søvnløshet og hudproblemer. For å unngå overdose bør du bruke legemidlet i henhold til instruksjonene, og ta hensyn til doseringen for en bestemt anvendelsesmetode.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

De vanligste indikasjonene på bruk av kosttilskudd er følgende patologier:

 • aterosklerose;
 • nedsatt blodsirkulasjon og celle ernæring;
 • psoriasis;
 • lupus erythematosus;
 • utrydder endarteritt;
 • dag-blindhet;
 • retinitis pigmentosa;
 • hornhinde nekrose;
 • tørre øyne;
 • atrofi av optisk nerve.

Også vitamin A og E trengs av pasienter, enten på strenge diett, eller lider av brudd på absorpsjon av gunstige stoffer på grunn av visse sykdommer i fordøyelseskanalen, endokrine kjertler og nervesystemet.

Til tross for at komplekset Aevit er veldig nyttig for menneskekroppen, kan det i visse tilfeller være skadelig for helsen. Ikke ta medisiner for:

 • patologier av blodkar;
 • Krenkelse av nyrene, provosert av allergi;
 • thyrotoxicosis;
 • intoleranse komponenter kosttilskudd;
 • barn under 14 år.

Med ekstrem forsiktighet bør du ta medisiner med:

 • levercirrhose;
 • tromboflebitt;
 • hepatittviral etiologi;
 • nyresvikt
 • graviditet og amming.

Gravide kvinner, ammende mødre, samt pasienter som lider av kroniske patologier i hjertet og blodårene, bør bruke vitaminkomplekset under medisinsk tilsyn.

Kostnaden for stoffet og de viktigste produsentene

På apoteket finner du Aevit fra forskjellige produsenter. De mest populære stoffene fra:

Sammensetningen av tabletter fra forskjellige produsenter er lik, så forskjellen, hva betyr å kjøpe, nei.

Gjennomsnittlig pris på kosttilskudd er 35 rubler. Det er komplekser opptil 200 rubler. For billige vitaminer er ikke verdt å kjøpe, da de kan vise seg å være av dårlig kvalitet.

Vitamin A og E rik mat

Leverandører av vitaminer A og E viktige for kroppen er ikke bare vitaminkomplekser, men også mat. Retinol, som er nødvendig for øynene og immunsystemet, og tokoferol, som normalt støtter hudstrukturer, finnes både i dyre- og plantefôr. Av de mest mettede med disse vitaminene kan produktene noteres:

 • leveren;
 • fiskeolje;
 • gulrøtter;
 • harde oster;
 • egg;
 • tomater;
 • smør;
 • greener;
 • sorrel;
 • aprikoser.

Vitaminer stammer fra mat, bedre absorbert i kroppen, gir flere fordeler enn legemidler. Derfor, hvis det er en mulighet, er det tilrådelig å bruke ikke farmasøytiske multivitaminer, men naturlige kilder til nyttige stoffer.

Det bør huskes at Aevit ikke er et stoff som kan tas lang og ukontrollert. De aktive ingrediensene er inneholdt i kapsler med høy konsentrasjon, helsefarlig dersom medisinen ikke er ordentlig tatt. Derfor må bruken av komplekset koordineres med legen.

analoger

Som kjent er det absolutt ingen midler som ligner dette. Du kan bruke spesielle komplekser utviklet i serien Alfabet, Centrum, Complivit og andre.

aevit

Bruksanvisning:

Priser i nettapoteker:

Farmakologisk aktivitet av aevita

Aevit er et vitaminkomplekspreparat med immunostimulerende og antioksidantegenskaper. Komplekset Aevit, vurderinger av leger og pasienter om hvilke er definitivt positive, består av to vitaminer - A (retinolpalmate) og E (alfa-tokoferolacetat). Aevit-vitaminer fremmer vevregenerering, er involvert i lipid- og proteinmetabolisme, har en positiv effekt på synet, støtter kroppens reproduktive funksjon, forbedrer blodsirkulasjonen, gjenoppretter vaskulær permeabilitet, vevtrofisme.

Alle ovennevnte effekter ved bruk av Aevita er mulige på grunn av farmakologiske egenskapene til vitamin A, E.

Vitamin A er ansvarlig for vev metabolisme, er i stand til å forbedre cellulær og humoristisk immunitet, styrker myelopoiesis, forbedrer funksjonen av makrofager. Bruk av vitamin A kan redusere risikoen for sykdom i slimhinnene i luftveiene og fordøyelseskanalen. Takket være deltakelsen av dette vitaminet i Aevit-komplekset, reduseres keratiniseringen når den brukes, cellene forynges. Den gunstige effekten av stoffet Aevit på reproduktiv funksjon skyldes også deltakelsen av vitamin A i dette komplekset. I tillegg deltar retinolpalmate i dannelsen av det visuelle signalet, beinvevet, fremmer beinvekst og har en positiv effekt på arbeidet med svette, sebaceous, lacrimalkirtler.

Også vitamin A, på grunn av umettede bindinger i retinolmolekylet, samhandler med ulike typer radikaler og stimulerer antioksidantfunksjonen av vitamin E, som igjen er den andre viktige komponenten av Aevit, forhindrer oksidasjon av retinol og derved hindrer dannelsen av giftige produkter.

I tillegg er vitamin alpha-tokoferolacetat (E) ansvarlig for regulering av metabolske prosesser i menneskekroppen, beskyttelse av celler fra virkningen av frie radikaler, forebygging av hemolyse av røde blodlegemer, en positiv effekt på mikrosirkulasjon og trofisme av vev, det vaskulære systemet.

Alfa-tokoferol stimulerer også immunitet, både generell og humoristisk og cellulær. Takket være denne komponenten av komplekset Aevit, øker aktiviteten til T-lymfocytter. I tillegg er det i forbindelse med vitamin A sikret normal dannelse av reproduksjonssystemet og fosterutvikling.

Farmakokinetiske egenskaper til Aevita skyldes farmakokinetikken til dets komponenter.

Aevita absorpsjon: E-vitamin absorberes i fordøyelseskanalen, og vitamin Retinol absorberes i mage-tarmkanalen. Komponenter Aevita, vitamin A, E fordeles i vev og organer jevnt, mens overskytende vitamin A er deponert i leveren, og vitamin E i muskel, fettvev, binyrene, testikler, lever, erytrocytter.

Metabolisme Aevita: vitamin A i prosessen med metabolisme i leveren danner aktive og inaktive metabolitter. E-vitamin i prosessen med metabolisme danner kun farmakologisk inaktive metabolitter.

Uttak av Aevita: Retinolacetat metaboliseres allerede som utskilt i urin og galle. Dette skjer sakte: etter en enkelt søknad fjernes en tredjedel av det tatt vitamin fra kroppen i ytterligere tre uker. E-vitamin utskilles kun med galle, og med urin bare i små mengder.

Indikasjoner for bruk Aevita

På grunn av kompleks sammensetning av bruk av Aevita foreskrevet i en rekke sykdommer. Terapi med bruk av Aevita er foreskrevet for pasienter som etter ulike indikatorer krever langvarig inntak av store mengder E og A vitaminer.

Ifølge Aevitas instruksjoner er dette nødvendig og begrunner seg i en rekke tilfeller:

- svekket mikrocirkulasjon og trofisk vev;

- psoriasis, lupus erythematosus;

- optisk nerveatrofi, "nattblindhet" (hemeralopi), keratomalakia, xerophthalmia, pigmentert retinitt;

Bruk av Aevita er også vist hos pasienter som har begrenset ernæring, og A- og E-inntaket av vitaminer reduseres på en naturlig måte, for slike sykdommer og lidelser:

 • diaré;
 • gastrektomi;
 • steatorrhea;
 • Crohns sykdom, malabsorpsjon, cøliaki
 • kronisk kolestase, obstruktiv gulsott, ugjennomtrengelig galdevev, levercirrhose;
 • bukspyttkjertel sykdom - cystisk fibrose;
 • smittsomme sykdommer i akutte og kroniske tilstander;
 • underernæring, raskt vekttap (ofte er Aevit-vitaminer foreskrevet for de som er på parenteral ernæring - for å kompensere for mangel på retinol og alfa-tokoferolacetat)
 • alkohol, nikotin, narkotikamisbruk;
 • langvarig stress;
 • bruk av medisiner, mineraloljer som inneholder jern (for eksempel neomycin, colestiramin, colestipol)
 • en diett som forårsaker økt inntak av flerumettede fettsyrer;
 • hypertyreose
 • perifer neuropati;
 • abetalipoproteinemia;
 • nekrotiserende myopati.
Se også:

Metode for bruk Aevita

Aevit vitaminer blir tatt etter å ha spist, svelget hele (ikke tygget) og vasket ned med vann.

Gjennomsnittlig løpet av opptak, i henhold til instruksjonene Aevita: for en voksen - 30 - 40 dager. en kapsel en gang i 24 timer. Men flere individuelle doser av Aevita og varigheten av kurset foreskrives av legen som har pasienten. Ifølge observasjoner og vurderinger, kan Aevit, hvis det brukes feil, føre til uønskede konsekvenser.

For en mer presis hensikt og muligheten for å gjenta bruken av Aevita (kun 3 måneder eller seks måneder etter slutten av det siste kurset - i henhold til instruksjonene fra Aevit) er det nødvendig å vite sykdommens eksakte natur og egenskapene til pasientens kropp.

Beskrivelse av bivirkninger Aevita

Ifølge beskrivelsen og vurderingene er Aevit tolerert godt, men det er statistikk over bivirkninger under bruk av Aevit:

1) oppkast, kvalme, allergiske manifestasjoner, gastralgi, unormal avføring - isolerte tilfeller assosiert med pasientens individuelle egenskaper;

2) Forverring av kronisk pankreatitt, kolelithiasis - hos dem som har tatt Aevit i lang tid;

3) hypervitaminose A. Det uttrykkes i perifer og sentralnervesystemet lesjon - søvnforstyrrelser, irritabilitet, hodepine, parestesi, apati. Skader på huden kan oppstå - sprekker og tørre føtter og palmer, seborrhea, alopecia. Ifølge vurderinger led Aevit til felles smerte, en økning i milten, leveren, gangsendringen, men alt dette ble observert mot bakgrunnen av langvarig bruk av legemidlet og i doser som oversteg den anbefalte.

Kontraindikasjoner Aevita

1. Individuell intoleranse inkludert i vitamin Aevita;

2. Thyrotoxicosis, kronisk glomerulonephritis og kronisk sirkulasjonsfeil;

3. Myokardinfarkt, tromboembolisiko, alvorlig aterosklerose i kranspulsårene, akutt og kronisk betennelse i nyrene (Aevit er foreskrevet, men med stor forsiktighet);

I henhold til instruksjonene, er det tillatt å ta Aevita under graviditet og amming bare med legeens tillatelse.

Hva er nyttig Aevit og hvorfor ta det

Ikke alle vitaminbaserte komplekse preparater er like gunstige. Fordelene og skadene til Aevita for kroppen er avhengig av tilstanden for menneskers helse, metabolisme og en rekke andre individuelle faktorer.

Sammensetning og nyttige egenskaper av Aevita

De fettløselige vitaminene A og E inneholdt i preparatet er nødvendige for kroppen. Deres tilstedeværelse i kroppen har antioxidant og immunmodulerende effekter.

Siden disse vitaminene lett blir ødelagt av eksponering for lys og oksygen i luften, brukes høyrenset solsikkeolje og gelatin, noe som gjør at kapselskallet, som senere lett oppløses i kroppen, brukes som tilhørende komponenter som beskytter vitaminer.

 • Vitamin A - retinolacetat eller i noen versjoner av legemiddelretinolpalmitatet har en uttalet gunstig effekt på synlighetens organer, er involvert i prosessene for DNA-syntese, kjønnshormoner. Uten retinol er produksjonen av enzymer som er nødvendige for funksjon av lever, muskler og sentralnervesystemet umulig.
 • De fordelaktige egenskapene til vitamin E er også mangesidig. Tocopherolacetat hemmer dannelsen av frie radikaler som ødelegger sunne celler i kroppen. Vitamin E bidrar også til vevsgenerasjonsprosessen.

Fungerer i tandem, forbedrer vitamin A og E funksjonen i fordøyelsessystemet og akselererer de metabolske prosessene i kroppen. Resultatet er en styrking av immunforsvaret. Den foryngende og regenererende effekten av vitaminer påvirker tilstanden til huden, spikerplater og hår.

Skjema for utgivelsesmedisin Aevit

To-komponent stoff produsert i form av: kapsler, injeksjoner og krem. Standarder for sfæriske kapsler i en mengde fra 10 til 100 stykker er pakket i pappkasser med et vedlegg i form av instruksjoner.

Den aktive ingrediensen i ampuller, 1 ml hver, selges i pakninger med 10 stk. og er ledsaget av en obligatorisk instruksjon.

Cream Aevit, i tillegg til hovedkomponentene, inneholder polyatomiske alkoholer, planteekstrakter - edelweiss, rosmarin, bringebær, og er tilgjengelig i et 50 ml aluminiumsrør med vedlagte instruksjoner.

Hva er nyttige vitaminer Aevit for kvinner

Hvis det brukes riktig, er fordelene med vitaminer Aevit for den kvinnelige kroppen åpenbare. Det anbefales å bruke kapslene inni eller bruke dem eksternt for å opprettholde skjønnheten og helsen til ansikt, hender og kropp. Aevit vil også gi uvurderlig hjelp til den kvinnelige kroppen i slike tilfeller som: graviditet, behandling av mastitt og manifestasjoner av overgangsalderen.

Under graviditet og amming

Med ekstrem forsiktighet bør det tas hensyn til å motta vitaminer under graviditet og spedbarnsfôring. Høring av lege i slike tilfeller er nødvendig. Overdose når du tar stoffet kan påvirke barnet og helsen til moderen negativt. Eksperter foreskriver Aevit under graviditet for å forbedre blodsirkulasjonen, i dette tilfellet får fosteret de nødvendige næringsstoffene fra mors kropp.

Med mastopati

Doseringsformen er foreskrevet for å opprettholde de nødvendige hormonnivåene. Dosen er vanligvis ikke mer enn 1 kapsel per dag. For mastopati:

 1. Retinol normaliserer mengden østrogen i kroppen, forhindrer rask keratinisering av hud og slimete celler;
 2. E-vitamin hindrer kanalblokkering med døde celler og forhindrer dannelsen av cyster og svulster.

Aevit aktiverer samtidig virkningen av andre stoffer i kampen mot denne sykdommen.

Med overgangsalder

Ubalanse av hormoner - det viktigste post-reproduktive problemet. En av manifestasjonene i overgangsalderen - en kraftig nedgang i innholdet av vitamin E i kroppen. Å ta stoffet kan normalisere ubalansen. Komplekset er spesielt nyttig i tilfelle problemer med skjoldbruskkjertelen og synet assosiert med klimaks.

Aevit vil hjelpe kroppen til å gjenopprette immunitet og fremskynde metabolske prosesser, som er bremset i overgangsalderen.

Preparatet er også nyttig for å opprettholde ungdommelig hud og sunt hår og negler.

Hvorfor tar menn Aevit

Den viktigste fordelen med Aevita for menn er å støtte reproduksjonssystemet. Legemidlet har en positiv effekt på sæd, noe som bidrar til å opprettholde reproduktiv funksjon. Gunstig effekt på komplekset og den generelle tilstanden til den mannlige kroppen.

Aevit vil også være til nytte for idrettsutøvere og folk som er engasjert i tung fysisk arbeidskraft. Hovedkomponentene i stoffet bidrar til raskt å komme seg etter trening.

Menn, sammen med representanter for det rettferdige kjønn, kan bruke Aevit til å forbedre tilstanden til huden deres, styrke og vokse hår.

Kan jeg ta Aevit barn

I bruksanvisningen er det opplysninger om opptak av Aevita fra 14 år. Kontraindikasjoner forbundet med overskudd av det daglige kravet til vitamin A og E i en kapsel for et barns kropp.

Hypervitaminose forårsaket av en overdose av stoffet er fulle av slike negative virkninger som:

 • oppkast;
 • tap av appetitt;
 • hos spedbarn med høyt intrakranielt trykk;
 • smerter i ledd og lever.

Alle bivirkninger passerer raskt med kompleksets nektelse.

Hva er nyttig Aevit for vekttap (på en diett)

Som du vet, er en av de fordelaktige egenskapene til den gjensidige påvirkning av vitamin A, E akselerasjonen av metabolisme. Mottak av vitaminer, i kombinasjon med riktig ernæring og fysisk anstrengelse, lar deg effektivt bekjempe overflødig vekt.

Indikasjoner for bruk Aevita

Legene foreskriver doseringsformen i en rekke sykdommer assosiert med mangel på vitamin E, A i kroppen. Legemidlet kan brukes i form av de viktigste og ekstra legemidler. Anbefalt mottakskompleks i tilfelle av:

 • nattblindhet;
 • vaskulær aterosklerose;
 • lupus erythematosus;
 • svakhet i optisk nerve;
 • eksem.

Følgende sykdommer er også forbundet med en ubalanse i innholdet av vitamin A og E i kroppen:

 • diaré;
 • myopati;
 • kolestase;
 • avhengighet - alkoholisk, narkotisk, nikotin;
 • stressende periode;
 • en diett med høyt innhold av flerumettede syrer;
 • obstruktiv gulsot;
 • bukspyttkjertel sykdom;
 • bruk av preparater med mineraloljer
 • levercirrhose;
 • stearrhea

Instruksjoner for bruk i ampuller og kapsler

Ampulformen administreres intramuskulært i et volum på 1 ml. Vær forsiktig så du ikke får oljeløsningen i fettvev eller blodårer. Aevit i ampuller absorberes raskt, noe som reduserer risikoen for allergiske reaksjoner.

Kapsler kan påføres eksternt for å forbedre tilstanden til huden, neglene og håret, legge til oljeløsninger på masker, lotioner, kremer, etc.

Hvordan drikke voksne voksne

Den vanlige anbefalte dosen av legemidlet i form av kapsler er ikke mer enn 1 pc. per dag. Kursets varighet er ikke mer enn 30-40 dager. Ved slutten av behandlingen, en pause på 3-6 måneder.

Hvordan ta Aevit barn

Legemidlet er tillatt å barn ikke tidligere enn 14 år, og bare under tilsyn av en barnelege.

Ekstern bruk Aevita

Til utvendig bruk blir gelékapselen gjennomboret og den oljeholdige væske som er inneholdt der, benyttes.

For rynker og aknehud

Overfølsomhet mot rynker og akne påføres eksternt ved å injisere innholdet av kapsler eller ampuller i hudpleieprodukter.

Legemidlet bidrar til å gjenopprette hudens elastisitet og fasthet. For å gjøre dette, blir innholdet i kapselen eller ampullen med lysmassasjebevegelser påført ansiktet og igjen i 10-20 minutter. Deretter fjernes overskytende medikament med en serviett. Aevita-løsningen vil bidra til å kvitte seg med sporene igjen etter eliminering av akne. For å gjøre dette, er det nødvendig å gni oljeaktig væske inn i det skadede området i flere dager.

Oppskrifter av tre masker for foryngelse.

For huden rundt øynene

Rynker rundt øynene indikerer de første tegnene på aldrende hud. For å hindre rynker og å redusere dem, anbefales det å gjøre følgende:

 1. Å rense ansiktet på noen måte - tonic, micellar vann, skum, gel;
 2. Slamming, kjører innholdet av kapselen i huden rundt øynene. Start prosedyren fra det indre hjørnet og avslutt utvendig. Massasjen skal dekke både huden på øvre og nedre øyelokk.

Aevit for huden rundt øynene gjelder et kurs på 30-45 dager.

For hår, øyenvipper og øyenbryn

Aevit gjør øyenvippene fluffier og tykkere. Etter prosedyrene med bruk av vitaminkonsentrat faller mascara på øyenvippene jevnere.

Aevit for hårtap brukes best i ampuller. For to kuber krevde Aevita å ta 1 ml burdock og linolje. Alle ingrediensene er blandet og gnidd med fingerputer med massasjebevegelser i hodebunnen. Etter en 5-6 minutters prosedyre, vikle hodet med et håndkle og hold masken i 3-4 timer. Etter det skylles håret med sjampo.

For negler

Oljevæske Aevit gnidd i kutikula. Påfør på negleplaten for å redusere brølhet og delaminering av negler.

For lepper

Tørre lepper er ikke forferdelige, hvis du bruker Aevit på leppens hud en gang om dagen. Etter full absorpsjon av vitaminer, kan du bruke noen leppebalsam.

Kontraindikasjoner og bivirkninger ved å ta Aevita

Bruken av Aevita er strengt forbudt når:

 • intoleranse mot en av komponentene i stoffet;
 • under 14 år, i noen CIS-land opptil 18 år;
 • hjertesvikt;
 • leversykdom;
 • nyre steiner;
 • risiko for utvikling av tromboflebia
 • viral hepatitt;
 • første trimester av graviditet.

Overdose symptomer

Kroppen reagerer på en overdose av vitamin A og E ved manifestasjoner i form av:

 • kvalme;
 • utslett;
 • tretthet og generell ubehag
 • smerte i leveren;
 • sprøtt hår og negler;
 • peeling av huden og kløe.

Kombinasjonen av aevita med andre legemidler

Den kombinerte bruken av Aevita med andre legemidler tydelig fremgår av tabellen.

Aevit for kvinner nytte og skade

Aevit er et multivitaminkompleks, basert på en stor mengde vitamin A og E. De er nødvendige for å berikke kroppen, gjenopprette arbeidsevne og vitalitet. Det finnes en rekke funksjoner som å ta Aevit vitaminer for kvinner.

Vitaminer Aevit kapsler hjelper kroppen til å gjenopprette sin normale metabolisme, bidrar til ernæring av celler med oksygen. Dette har en positiv effekt på tilstanden til hud, negler og hår - de blir sterke, begynner å vokse raskere.

Vanligvis foreskriver legene dette legemidlet til pasientene i tilfeller der de er diagnostisert med mangel på vitamin A og E. Dette skyldes langvarig underernæring, fordøyelsessystemforstyrrelser, nedsatt fordøyelighet av noen mineraler. Dessuten påvirker mangelen på vitaminer A og E negativt menstruasjonssyklusen og muskeldystrofi. Drikk vitaminer Aevit trenger når:

Husk at foreskrivende lege skal foreskrive vitaminer, bare han kan bestemme den mest hensiktsmessige dosen for kroppen din. Hvis du tar for stor dose av Aevita, er risikoen for å utvikle fordøyelsesproblemer høy, hodepine og svimmelhet.

Egenskaper ved bruk av Aevita hos kvinner

Legene har lenge forstått hvorfor kvinner tar Aevit. Svaret her er tydelig: styrke håret og neglene, gjør huden din mykere. Et slikt kompleks av vitaminer påvirker også tilstanden til reproduktive systemet, normaliserer hormonell bakgrunn i mastopati. Ta dette komplekse kvinnelige kan med:

Til tross for frykten kan vitamin Aevit ikke provosere en overdose. Prøv imidlertid ikke å overskride den gjennomsnittlige daglige prisen på stoffet.

Du vil kunne føle de første resultatene av en slik behandling om noen få uker: huden ser frisk ut, myk, neglene sterkere, de begynner å vokse raskere. Hvis du ikke vet hvorfor du tar Aevit, bør den lokale terapeuten fortelle deg om dette.

Aevit for hudens skjønnhet

Aevit er ekstremt nyttig for tilstanden til huden. Det er huden som kan vise hvordan kroppen egentlig fungerer: hvis det er sunt, så er alt fint innvendig, hvis akne er konstant tilstede, har den en attraktiv farge - det betyr at du må endre kosthold og livsstil. På grunn av den langvarige mangelen på vitamin A og E blir ansiktet blekt, og dekselet på det begynner å tørke ut og avskalere. Også denne huden er mest utsatt for dannelsen av akne og rynker. For å gjenopprette attraktiviteten i ansiktet ditt, anbefales det å ta 1 kapsel Aevita hver dag i to uker. Imidlertid kan legen din foreskrive et annet behandlingsregime.

For å forbedre tilstanden til huden, er komplekset tillatt å bruke eksternt. For å gjøre dette må du forberede et veldig enkelt verktøy hjemme. Alt du trenger er å legge til noen dråper vitaminvann til din favoritt ansiktskrem. Deretter bruker du stoffene i vanlig modus for deg.

Innen en måned vil du kunne vurdere hvordan huden din har endret seg: akne og rødhet har forsvunnet, rynker har blitt mindre uttalt. Vitamin Aevit er også utmerket i bekjempelse av tørre lepper og sprekker i dem. Klem innholdet i en kapsel, grundig behandle det berørte området og vent til det er fullstendig absorbert.

Søknad Aevita for skjønnhetshår

Vitaminer Aevit brukes ofte til skjønnhet og styrke i håret. Men hvis du bestemmer deg for å bruke dem til dette formålet, velger du ampuller - det blir enklere å bruke dem. Forbered et vitaminkompleks er ganske enkelt, for dette trenger du burdock og linfrøolje. Bland dem i like store mengder, og legg deretter til 2 ampuller av Aevita. Den resulterende masken må blandes grundig og deretter påføres hårrøttene. Det er best å gjøre dette med masserende bevegelser slik at produktet er jevnt fordelt over hele hodet og har tid til å bli absorbert.

Etter at du har behandlet hele hodet, pakk det inn i et vikle, sett et håndkle oppe. Dette vil påskynde absorpsjonsprosessen og vil ikke tillate deg å ødelegge klær og møbler. I gjennomsnitt bør en slik vitaminmaske holdes i en time, hvorefter det er nødvendig å vaske av med rikelig med vann. Umiddelbart etter påføring vil du legge merke til at håret har blitt mykt og silkeaktig.

Metode for bruk Aevita

Fordelene med vitamin Aevit vises i tilfelle at du tar dem riktig. Kapsler skal tas straks etter måltider med rent vann.

For en gjennomsnittlig person, er behandlingen 1 måned, vitaminer blir tatt en gang om dagen. Imidlertid kan doseringen av legemidlet økes på resept. Hvis det oppstår negative effekter etter bruk av Aevita, er det nødvendig å konsultere lege.

Hvis du bestemmer deg for å bruke Aevit som et eksternt middel til ansiktets eller hårets skjønnhet, bør kompleksene dine ikke overstige en måned i varighet. Hvis denne regelen ignoreres, oppstår habituation - kroppen slutter å opprettholde sin egen tone, blir avhengig av ekstern påfylling.

Aevit er et billig vitaminkompleks som brukes til å kompensere for mangel på retinol og alfa-tocopherylacetat i kroppen, forebygging av visse sykdommer og forbedring av hår og hud. Til tross for den sikre sammensetningen har stoffet kontraindikasjoner, så før du begynner å ta det, bør du lese instruksjonene som viser hvordan du drikker vitaminer riktig, og i hvilke tilfeller bør du avstå fra å ta medisinen.

Vi kan si at Aevit-vitaminkomplekset er bevist i mange år for å forbedre tilstanden til huden som helhet, som er tilgjengelig for alle som ønsker å opprettholde skjønnheten.

Aevit er et terapeutisk legemiddel som inneholder vitamin A, E. Legemidlet er utviklet for å gjenopprette metabolske prosesser i kroppen, nøytraliserer effektene av negative eksterne faktorer, forbedrer mikrosirkulasjonen i kapillærene og motstanden av vev til oksygenmangel, mens man har en lav pris.

 1. Myke kapsler i et gelatineskall av sfærisk eller rund form - inneholder 100 000 IE av vitamin A, 0,1 g E-vitamin og solsikkefrøolje som en ekstra ingrediens. Tilgjengelig i glassbeholdere med 24 kapsler, eller i blisterpakninger med 10 piller.
 2. Løsningen til injeksjon i ampuller på 1 ml - består av 0,035 retinol, 0,1 g alfa-tokoferol. Emballasje av papp inneholder 10 ampuller, bruksanvisninger.
 3. Ansiktscreme - i tillegg til vitamin A, E, inneholder glyserin, bringebærekstrakt, edelweiss, rosmarin. Flasken inneholder 50 ml av produktet, pakket i papkasse.

Aevit har immunostimulerende og antioksidantegenskaper, akselererer prosessen med regenerering, har en gunstig effekt på visjon, reproduktiv funksjon.

Retinol forbedrer vev metabolisme, øker cellulær og humoristisk immunitet, reduserer sannsynligheten for å utvikle patologier i luftveiene og fordøyelsessystemet, og forynker celler. Vitamin A er involvert i dannelsen av beinvev, det visuelle signalet, en gunstig effekt på funksjonen av lakrimale, svette og talgkirtler. Elementet absorberes i mage-tarmkanalen, deponert i leveren.

E-vitamin, som er en del av komplekset Aevit, hindrer dannelsen av giftige stoffer i kroppen, regulerer metabolske prosesser, forbedrer tilstanden av vev og blodkar, alfa-tokoferol er nødvendig for sterk immunitet. Etter å ha tatt stoffet, kommer elementet inn i fordøyelsessystemet, deponeres i musklene, fettvev, lever, binyrene, testikler, røde blodlegemer.

Vær oppmerksom på! Legemidlet Aevit gir normal dannelse av organene i reproduktive systemet, det er nødvendig for modning av fullverdig sæd og modning av egget.

Indikasjoner for bruk

Aevit inngår i kompleks terapi for behandling av aterosklerose, endarteritt, eliminering av underernæring og oksygenmangel i perifere vev på bakgrunn av diabetes, tromboflebitt.

Hva er nyttig kompleks Aevit:

 • eliminering av effektene av stress, fysisk og mental utmattelse;
 • akselererer gjenopprettingsprosessen etter operasjon eller langvarig sykdom;
 • nyttig for øyne, hud, hår, bein;
 • sliter med asteni, perifer neuropati, myopati;
 • kompenserer for vitamin A-mangel, E.

I høyere doser kreves retinol og tokoferol av kroppen etter fjerning av magen, med alvorlig diaré, kronisk kolestase. Aevit er foreskrevet for obstruktiv gulsot, bukspyttkjertelfibrose, psoriasis, brudd på trofisme og vævsmikrocirkulasjon.

Vitaminkomplekset bør være fullstendig atrofi av optisk nerve, hemeralopati, retinitt pigmentosa, systemisk lupus erythematosus, slanking, i nærvær av narkotisk, alkoholisk, nikotinavhengighet. Legemidlet forbedrer helsen under hypertyreoidisme, patologi i tynntarm, akutte og kroniske smittsomme sykdommer.

Vær oppmerksom på! Aevit inneholder høye doser av vitamin A, E, og kan derfor ikke brukes til profylaktiske formål. Medikamentet er kun beregnet for behandling.

Ta stoffet Aevit bedre komplisert i 2-3 uker for å få maksimal effekt fra resepsjonen. Bruksanvisning

Hvordan ta vitamin Aevit kapsler? Piller skal være full, en gang om dagen, uavhengig av måltidet, svelges umiddelbart og helt, trenger ikke å tygge dem, lenge hold i munnen, du kan drikke vann. Varigheten av behandlingen er 1-1, 5 måneder for endarteritt, mastopati, underernæring av perifert vev, til behandling av andre patologier, det er nok å ta stoffet i 20-30 dager.

Vær oppmerksom på! I alvorlige former av sykdommen, når det er nødvendig å oppnå den maksimale terapeutiske effekten raskt, kan vitaminer tas i 2 kapsler hver 8-12 timer i 14 dager.

Aevit-løsningen må være litt oppvarmet før bruk, den administreres intramuskulært i 1 ampul en gang daglig, behandlingen må fortsette i 20-40 dager. Denne metoden for behandling kan redusere sannsynligheten for allergiske reaksjoner, etter at innføringen av legemidlet raskt går inn i systemisk sirkulasjon. Gjentatte kurs anbefales hver tredje 3-6 måneder.

For pleie av aldrende hud, kan du bruke krem ​​- den skal påføres daglig på tidligere renset hud, med massasjebevegelser, prosedyren kan utføres om morgenen eller kvelden 2 timer før sengetid. Kursets varighet - 1-2 måneder.

Aevit hudpleie

For kvinner, vitaminer Aevit - et uunnværlig verktøy for å opprettholde skjønnhet, sunt hår og hud. For å eliminere dermatologiske mangler, er det nødvendig å drikke preparatet i henhold til standardskjemaet - på en kapsel en gang daglig i 25-30 dager, hvorpå det er mulig å bruke midlet eksternt. Hvis hudtilstanden ikke er veldig problematisk, kan du starte behandlingen umiddelbart med aktuell bruk av medisinering.

Ansiktsfordeler med vitaminer Aevit:

 • akselererer regenerering og metabolske prosesser i vev, normaliserer mikrosirkulasjonen;
 • gir det nødvendige nivået av fuktighet;
 • hindrer reproduksjon av patogene mikroorganismer på huden;
 • Beskytter epidermis mot negative effekter av eksterne faktorer;
 • whitens huden, fjerner pigment flekker, rynker, gir en permanent stramning effekt;
 • normaliserer sebaceous kjertler, smalere porene.

Kosmetologer anbefaler at du bruker Aevit for å eliminere akne, akne, seborrhea, dermatitt, psoriasis, økt tørr hud, vitaminer kan påføres huden rundt øynene, nakke og dekolleté.

For medisinske formål bør jenter bruke vitaminer i ren form - pierce kapselen med en steril nål, påfør preparatet til renset hud før du legger deg og vask om morgenen med kaldt vann. Varigheten av behandlingen er 10-40 dager, merkbare forbedringer observeres 2 uker etter starten av behandlingen. Etter å ha fullført kurset for å opprettholde god hudtilstand, bør legemidlet brukes hver 6-8 dager.

For å forynge og fukte huden må du legge 2-3 dråper Aevita direkte inn i en del av kremet før påføring. Bland blandingen, sett på renset hud før sengetid. Det er ingen tidsbegrensning for slik bruk av stoffet.

Hemmeligheten til Aevitas små kapsler er at den trygt kan brukes ikke bare inne, men også utenfor - på ansiktets, henderens og decolleteområdet. Hvordan bruke Aevit for hår

Vitaminkomplekset er nyttig for kvinner som har problemer med håret - det aktiverer vekst, forhindrer tap, styrker folliklene, gjør tråden skinnende og elastiske.

Hvordan bruke vitaminer Aevit for hår:

 1. Inside - i henhold til standardskjemaet.
 2. Som en anrikning for balsam og sjampo - 3-4 dråper i hver del av produktet for hårpleie.
 3. I sin rene form - bruk kapselens innhold på huden, gni den inn i røttene med massasjebevegelser, la det stå hele natten og vask håret på vanlig måte om morgenen. Prosedyren utføres daglig i løpet av uken, eller hver tredje dag i 1,5 måneder.

Vær oppmerksom på! Ekstern bruk Aevita minimerer forekomsten av bivirkninger og tegn på overdosering. For å unngå allergi må du først utføre en følsomhetstest.

Aevita kapsler - det er også et utmerket og budsjett betyr å ta vare på håret ditt, spesielt om vinteren, når håret lider av temperaturendringer og kald vind. Kontraindikasjoner

I bruksanvisningen for vitaminer Aevit detaljerte relative og absolutte kontraindikasjoner. Legemidlet er strengt forbudt å bruke for personer under 18 år, med individuell intoleranse for stoffets komponenter, hypervitaminose av vitamin A, E, tyrotoksikose, glomerulonephritis, kronisk sirkulasjonsfeil.

Under konstant medisinsk tilsyn bør vitaminer være full for følgende patologier:

 • tilbøyelighet til å danne blodpropper;
 • aterosklerose av koronarbeholdere i avansert form;
 • akutt kronisk nyresykdom;
 • hjerteinfarkt, kardiosklerose, dekompensert hjertesvikt;
 • kolelithiasis, cholecystitis.

Personer som har en historie med levercirrhose, viral hepatitt, pankreatitt i kronisk form, alvorlig nyresvikt, sarcoidose, drikker vitaminer med forsiktighet.

Retinol har en teratogen effekt som vedvarer i 6-12 måneder - i denne perioden kan ikke oppfatning planlegges. Vitaminer Aevit kontraindisert under graviditet, spesielt i første trimester, kan forårsake føtale deformitet. I senere perioder kan stoffet kun tas av medisinske grunner, stoffet er kontraindisert hos lakterende kvinner.

Vær oppmerksom på! Når du spiser mat med høyt innhold av selen, er det nødvendig å redusere dosen av Aevita med en tredjedel eller en halv - dette sporelementet reduserer kroppens behov for vitamin A, E.

Til tross for sin sikkerhet og ufarlige sammensetning, bør ikke legemidlet Aevit tas av gravide kvinner og ammende mødre. Bivirkninger

Hvis de anbefalte dosene blir fulgt, tolereres vitaminene godt av pasienter i alle aldre, negative reaksjoner forekommer oftest når instruksjonene ikke følges, og følsomheten for ingrediensene i legemidlet øker.

Mulige bivirkninger:

 • dyspeptiske lidelser - kvalme, oppkast, diaré;
 • seboré, midlertidig alopecia;
 • cephalalgia;
 • gastralgia;
 • irritabilitet, sløvhet, kronisk tretthet.

Aevit kan forårsake forverring av kronisk pankreatitt, gallesteinsykdom. Noen ganger, mens du tar medisinen, er det en liten feber, magesmerter, nedsatt koordinasjon, smerte i nedre ekstremiteter.

Vær oppmerksom på! En overdose av stoffet Aevit har en tendens til å utvikle vitamin A, E hypervitaminose, noe som kan føre til utvikling av alvorlige patologier.

Aevit er et effektivt kompleks som inneholder nyttige vitaminer for hud, hår, beinvev, det er foreskrevet for å forbedre terapeutisk effekt av medisiner under behandling av mange alvorlige sykdommer. For å unngå overdose, allergier og andre bivirkninger er det nødvendig å følge dosene og administrasjonsreglene som er spesifisert i bruksanvisningen, bare kjøp medisin på apotek.

Aevit, fordelene med dette stoffet, bestående av vitaminer A og E, er bevist av erfaring. Fordelene med vitamin Aevit er ubestridelig, men du må ta det klokt, for ikke å skade din helse og skjønnhet.

Aevit er et vitaminpreparat som er foreskrevet for vitamin mangel (vitaminmangel), så vel som for terapeutiske formål for å bekjempe en rekke sykdommer. Den inneholder vitamin A (retinol) og vitamin E (tokoferol).

Aevit, fordelene som for mennesker er bevist både av erfaring og av forskere, er nødvendig for å opprettholde helse. Tilstrekkelig mengder vitamin A er avgjørende for utmerket visjon. Dens mangel fører til såkalt nattblindhet, det vil si at en person ikke klarer å se tydelig i mørket. I tillegg er retinol viktig for huden. Hver kvinne vet at vitamin A er en av hovedkomponentene i anti-aging kosmetiske produkter. Retinol stimulerer den naturlige produksjonen av kollagen.

E-vitamin er et skjønnhetsvitamin. Denne kraftige antioksidanten bidrar til å beskytte huden mot frie radikaler og miljøets skadelige virkninger. Også, tokoferol normaliserer blodsirkulasjonen og styrker veggene i blodårene.

Fordelene med vitamin Aevit vil bli maksimert i følgende tilfeller:

- raskt vekttap

Mange kvinner er klar over et slikt stoff som Aevit. Fordel og skade er imidlertid kombinert, som i andre legemidler. Ja, det er disse vitaminene som kan betraktes som et legemiddel, siden deres ukontrollerte bruk kan føre til triste konsekvenser. Mottak Aevita inne må forekomme i henhold til instruksjonen (anbefaling fra legen).

Retinol for problematisk, fet hud er nummer én løsning. Svarte flekker, ønske, pustler - alt er innenfor kraften av vitamin A. En kompetent kosmetolog foreskriver alltid dette stoffet sammen med antibakterielle midler (og det er mulig at intravenøs administrering av Aevita er tilgjengelig, men bare fra 14 år). Selv om hyppigere foreskrevet ekstern bruk. Den lokale effekten av komponentene har en gunstig effekt på stoffskiftet i hudcellene, noe som betyr at sammensetningen av talg er normalisert. Aevit fremmer også immunitet.

For problematisk ansiktshud, er følgende applikasjonsmønster mulig: etter rengjøring med skrubbe er det nødvendig å påføre en oljeløsning fra kapselen (for dette må du pierce den) med tappende bevegelser på fingrene. Legemidlet absorberes raskt, så det er ikke nødvendig å fjerne det med serviett etter en tid. Kurset er designet for 15-30 prosedyrer. Deretter må du ta en pause i tre måneder.

Fordelene med Aevita for huden, spesielt hvis den er tørr og / eller med tegn på aldring, er stor. Vitamin A reduserer hudfading, flaking. Den kraftige antioksidant effekten besatt av retinol og tokoferol undertrykker den negative påvirkning av miljøet.

For å redusere ubehag forårsaket av tørr hud, kan du lage denne masken: Etter å ha separert eggeplommen fra proteinet, bland med en teskje honning, olivenolje (eller noe annet) og innholdet i Aevita kapsel. Den resulterende blandingen skal påføres på renset ansikt og nakke, og du bør unngå øyeplass. Etter 15-20 minutter må du vaske med varmt vann uten såpe.

Hvis de første tegnene på aldring vises, kan masken være slik: Bland en spiseskje med gul ler med en stor skje varm melk, eggeplomme og to knuste mynteblader. Til blandingen legges oljen fra en kapsel Aevita. Masken skal holdes på ansiktet i 20 minutter, og skyll deretter med vann.

For øvrig, hvis du legger innholdet i to eller tre kapsler til et anti-cellulittmiddel (like før bruk), vil resultatet bli fantastisk. Vitaminer aktiverer metabolske prosesser, som huden strammer og blir glatt og elastisk. Men det er viktig å gjennomføre ikke mer enn 15 prosedyrer!

For hår er dette mirakelhjelpet også nødvendig. Ved å legge til noen dråper til en maske kjøpt i butikken eller tilberedt med egne hender, klarer du å forbedre effekten. Hår begynner å vokse raskere og mer sunt.

De viktigste sakene eksperter advarer om, er ikke å overdrive det! Trenger å vite når du skal stoppe. Ellers kan det være vanedannende.

Det finnes mange verktøy som Aevit. Skader og fordeler er selvfølgelig for alle. Men kompetent bruk og kunnskap om egne funksjoner vil bidra til å holde helse, ungdom og skjønnhet.

Ofte, på grunn av mangel på søvn, tung fysisk anstrengelse og strenge dietter, svekkes menneskekroppen. Neglene exfolierer, håret faller ut og hudfarge forsvinner. For å støtte det, anbefales det å ta vitaminkomplekser. Blant sistnevnte skiller Aevit seg ut. Men før du begynner å ta stoffet, må du ta en nærmere titt på bruksanvisningen. Så hvorfor ta det?

Hva er Aevit

Aevit er et kompleks som inneholder to hovedkomponenter: vitamin A og E. En gul kapselpreparat og ampuller til intramuskulære injeksjoner produseres. Sistnevnte er kun tilgjengelig på resept og brukes ikke til å forbedre tilstanden til hud, hår og negler. Kapslene lagres ved en temperatur på ikke over 20 ° C i to år fra fremstillingsdatoen.

Aevita inneholder i en kapsel:

 • 10.000 IE av vitamin A (retinol);
 • 100 mg vitamin E (tokoferol).

Aevit er en gul kapsel som inneholder tokoferol og retinol

For å forstå hva fordelene med stoffet er, er det nødvendig å vurdere hver komponent separat:

 1. Vitamin A: styrker immunforsvaret og forbedrer metabolske prosesser i vev, forhindrer forekomsten av patologier i luftveiene og fordøyelsessystemet, bidrar til å forynge celler og vev, forbedrer synsstyrken, deltar i dannelsen av bein og har en positiv effekt på kjertlene.
 2. E-vitamin: bekjemper frie radikaler i kroppens celler, hjelper til med å normalisere metabolske prosesser, forbedrer blodsirkulasjonen, forhindrer en rekke kardiovaskulære sykdommer, støtter reproduktiv funksjon, fungerer som en profylakse for kreftssykdommer og fremmer aktiveringen av immunitet generelt.

Interessant, retinol øker antioksidantegenskapene til vitamin E. Det er derfor komponentene i legemidlet er spesielt effektive sammen.

For hva og hvordan å ta kvinner

Kvinner tar Aevit til flere formål:

 • styrke håret;
 • forbedre hudtilstanden;
 • gjør neglene dine mer holdbare;
 • normalisere hormoner;
 • forbedre tilstanden til reproduktive systemet.

For ansiktshud

På grunn av mangel på vitamin A og E, får huden en tusky farge, små utslett og peeling vises. I dette tilfellet er sannsynligheten for premature rynker høy. Hvis disse problemene oppstår, ta vanligvis en kapsel Aevita daglig i 2 uker.

For å forbedre helsen til huden, kan Aevit legges til kremen eller tas oralt.

I tillegg kan verktøyet brukes eksternt. For å gjøre dette, skal du bare kutte Aevitas ene kapsel og legge den resulterende oljen til din favoritt ansiktskrem. Du får et vitaminrikt middel. Etter noen ukers bruk kan du se hvordan huden har forandret seg til det bedre: kviser har tørket ut, rødhet forsvunnet og fine rynker utjevnet. Du kan bruke denne metoden kontinuerlig.

Aevit kjemper perfekt mot tørr hud på leppene. Kross kapselen og bruk innholdet til problemområdet. Etter at produktet er absorbert, bruk vanlig leppebalsam. Du kan gjøre prosedyren daglig.

For huden rundt øynene

De første tegn på aldring vises vanligvis på huden rundt øynene. En maske med Aevit bidrar til å oppdatere problemområder. Prosedyren utføres i flere faser:

 1. Klar hud fra kosmetikk og akkumulerte urenheter. En vanlig vaskeleg eller mycelvann er ideell for dette.
 2. Pierce Aevitas kapsel med en ren nål.
 3. Slå vitaminolje inn i huden rundt øynene med fingrene på fingrene. Prøv å gjøre dette i løpet av massasjen: Start fra det innvendige hjørnet og følg utvendig, og grip det øvre og nedre øyelokket fullt ut.

Prøv å massere huden rundt øynene så forsiktig som mulig.

 • Fem minutter vil være nok for den første prosedyren. Etter denne tiden, fjern den gjenværende emulsjonen med en tørr bomullspute. Videre kan varigheten av eksponeringen av masken økes. Maksimum er tjue minutter.
 • Ved slutten av prosedyren smøres huden med en krem ​​laget for området rundt øynene.
 • Mask er ønskelig å gjøre om kvelden. Når det gjelder frekvensen - se hvordan huden. Hvis det er for tørt, bør prosedyren utføres så ofte som mulig. Hvis du lager en maske for profylakse, så vil to ganger i uken være nok.
 • Komplementet kan være banan og potetmos, krem ​​og havregryn. Ta to teskjeer for tre kapsler Aevita.

  Bananpuré i tillegg fukter øyelokkhuden

  Video: hudpleie rundt øynene ved hjelp av Aevita

  For hår

  For å styrke håret mer egnet Aevit i form av ampuller, fordi det vil være lettere å bruke stoffet. Ta oljen av burdock og lin som grunnlag. Kombiner komponentene i forholdet 1: 1 og tilsett 2 ampuller Aevita til blandingen. Bland emulsjonen grundig. Påfør produktet på rotsonen og vent til sammensetningen er jevnt fordelt på håret. For å øke hastigheten på denne prosessen, ta en lett hodemassasje.

  Grunnlaget kan også ta ricinusolje, noe som øker veksten betydelig.

  Linfrøolje er bra for hårpleie.

  Etter å ha behandlet håret med sammensetningen, rist hodet med klamfilm. Etter en time skylles av med sterkt vanntrykk. Du trenger ikke å bruke sjampo, siden masken som er igjen på håret, varer i noen flere timer.

  Også for hår vil det være nyttig å bruke Aevit inni. En kapsel per dag vil være tilstrekkelig. Kurs - 4 uker. Deretter må du ta en pause i en måned og om nødvendig å gjenoppta behandlingen.

  For negler

  Den mest effektive måten å bruke Aevita på på negler er en emulsjon av olivenolje og selve preparatet. Ingredienser er tatt i forholdet 1: 1. Det resulterende verktøyet gnides inn i kutikulaen til den er helt absorbert.

  Olivenolje i kombinasjon med Aevit styrker neglene og nærer nagelen

  Det anbefales å utføre prosedyren flere ganger i uken med jevne mellomrom.

  For å styrke neglene, er det nyttig å legge til noen dråper Aevita til en vanlig håndkrem. I tillegg bidrar kapslene innvendig også til å forbedre helsen til platene og kutikula.

  Til andre formål

  Å normalisere hormonet og forbedre tilstanden til reproduktive systemet Aevit tatt i samsvar med anbefalingene fra legen. En er foreskrevet to kapsler per dag, den andre. Husk å konsultere en spesialist i gynekologi, ikke delta i amatør i behandlingen av slike alvorlige lidelser.

  For hva og hvordan å ta menn

  I tillegg til den generelle styrken av kroppen påvirker Aevit menn som følger:

  1. Effekten av Aevita ligner på virkningen av hormoner som er ansvarlige for muskelvekst. Dette brukes ofte av idrettsutøvere. For å oppnå maksimal effekt er det nok å bruke en eller to kapsler av legemidlet per dag.
  2. Legene foreskriver Aevit menn med nedsatt reproduktiv funksjon. Takket være preparatet blir spermatozoa mer aktive, noe som gjør oppfatningen mer sannsynlig.
  3. Aevit anbefaler med økt fysisk anstrengelse. Å ta stoffet akselererer muskelgjenoppretting.

  Trener regelmessig, menn må ta ekstra vitaminer.

  Før du begynner å ta Aevit for å bygge muskler eller forbedre reproduktiv funksjon, bør du konsultere legen din. Men hvis du vil bruke stoffet til å styrke immunforsvaret, bruk deretter en kapsel per dag i en måned. Deretter må du ta en pause i flere uker og gjenta behandlingen.

  Interessant, for menn så vel som for kvinner, er Aevit egnet for å forbedre tilstanden til hud, hår og negler. Metoder for anvendelse er det samme som for den vakre halvdelen av menneskeheten.

  For hva og hvordan å ta barn

  Barn Aevit er vist i følgende tilfeller:

  1. Beriberi. Denne mangelen på visse stoffer i kroppen, på grunn av hvilken den generelle tilstanden til barnet er betydelig forverret.
  2. Lag i utvikling. Barnets kropp vokser stadig, så han føler behov for næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Hvis det er mangel på flere elementer på en gang, blir utviklingen redusert. For å unngå dette, må barn regelmessig ta vitaminer, inkludert Aevit.
  3. Tap av synsstyrke. Skolebarn og studenter leser og jobber mye på datamaskinen. I denne forbindelse mister folk i en tidlig alder ofte sin visjon helt eller delvis. Aevit er en god forebygging av slike problemer.
  4. Flott fysisk anstrengelse. For at musklene skal kunne komme seg raskt, er det nødvendig å hele tiden opprettholde balansen mellom vitaminer og mineraler i kroppen. Aevit - en av de viktigste elementene.
  5. Tørt hår, sprø negler og kjedelig hud. Ofte oppstår disse problemene hos barn lastet med studier og ulike seksjoner. Å støtte den unge kroppen vil hjelpe Aevit.

  Det er svært viktig for barn å få de nødvendige vitaminer og sporstoffer, men under 14 år anbefales det ikke å ta Aevit

  Barn Aevit foreskrevet av lege. Opptil 14 år anbefales ikke å ta stoffet. For å oppnå denne alderen, kontakt lege og konsulter om dosering og bivirkninger. Hvis spesialisten anser det nødvendig, vil han utnevne Aevita til barnet.

  Kontraindikasjoner, bivirkninger og overdosering

  Til tross for fordelaktige egenskaper har stoffet følgende kontraindikasjoner:

  1. Allergi mot vitamin A og E.
  2. Tyreotoksikose.
  3. Glomerulonefritt.
  4. Inflammatoriske prosesser i nyrene (med ekstrem forsiktighet).
  5. Åreforkalkning.
  6. Graviditet og ammingstid (kun med tillatelse fra observatøren).
  7. Alder opp til 14 år.
  8. Cirrhosis, viral heppitis, cholecystitis (utpekt bare av lege).

  I tillegg kan følgende bivirkninger oppstå ved bruk av Aevita:

  • diaré;
  • kvalme;
  • oppkast;
  • kløe;
  • utslett;
  • rødhet;
  • apati;
  • døsighet;
  • smerte i hodet;
  • svimmelhet;
  • kramper.

  For å unngå ubehagelige konsekvenser, sørg for å konsultere legen din før du tar stoffet og følg nøye med den foreskrevne dosen.

  A og E er fettløselige vitaminer. Slike stoffer kan akkumuleres i kroppen, så det gir ingen mening å stadig ta dem. Ellers bidrar du til overdosering, som igjen kan føre til bivirkninger.

  Store produsenter Aevita

  De mest kjente produsentene av Aevita er:

  Aevit produserer mange selskaper, men sammensetningen er nesten alltid den samme.

  Sammensetningen av narkotika er nesten det samme, så stole på doktors mening og prisen. Prøv å ikke kjøpe en glatt billig Aevit, fordi den kanskje ikke er av høy kvalitet.

  Mat rik på vitaminer A og E

  Vitamin A finnes i matvarer av både animalsk og vegetabilsk opprinnelse. Det er nødvendig å ta hensyn til at det ikke er noe fett i grønnsaker, frukt og grønnsaker, takket være at stoffet absorberes bedre. Så ikke glem å legge til krem ​​til gulrotjuice og vegetabilsk olje i en salat.

  Den høyeste konsentrasjonen av vitamin A er observert i følgende matvarer:

  • fiskeolje;
  • kyllingelever;
  • biff leveren;
  • acne;
  • smør;
  • kyllingegg;
  • hard ost;
  • gulrøtter;
  • sorrel;
  • persille;
  • tørket rosehip;
  • paprika;
  • tomater;
  • gresskar;
  • aprikoser,
  • persimmon;
  • Viburnum.

  Å få en overdose av retinol med mat er nesten umulig. I tillegg er vitaminer bedre absorbert fra mat, derfor, hvis mulig, bruk disse matvarene så ofte som mulig.

  Fotogalleri: hvilken mat inneholder vitamin A

  E-vitamin er hovedsakelig funnet i matvarer av vegetabilsk opprinnelse:

  • nøtter (mandler, hasselnøtter, peanøtter, pistasjenøtter, cashewnøtter, valnøtter);
  • tørkede aprikoser;
  • havtorn;
  • hunden steg;
  • hvete;
  • spinat;
  • Viburnum;
  • sorrel;
  • svisker,
  • havremel;
  • bygg grits.

  I tillegg er tokoferol tilstede i produkter av animalsk opprinnelse:

  Som i tilfelle av retinol, er et overskudd av vitamin E med mat vanskelig å oppnå. Hvis menyen er rik på matvarer med høyt innhold av tokoferol, kan du ikke ta det ekstra.

  Fotogalleri: hvordan kompensere for mangel på vitamin E

  Tilbakemelding om fordelene ved søknaden

  Aevit påvirker hele kroppen positivt når den brukes riktig. Men ta bare løsningen hvis du ikke får nok retinol og tokoferol sammen med mat. Husk at stoffet har bivirkninger og kontraindikasjoner. Sørg for å konsultere en spesialist før du starter kurset Aevita.

  Catherine, 21 år gammel. Født i en liten by Chkalovsk. Jeg jobber som forsikringsagent, men i mitt hjerte er en kreativ person. Fra en tidlig alder skrev hun poesi og holdt en dagbok, hvor hun fremstod sine tanker nesten daglig. Jeg har lenge ønsket å begynne å skrive. Ikke skriv om igjen, ikke kopier, men skriv. Og takket være Monica, hadde jeg muligheten, som jeg er veldig takknemlig for denne utgaven. Takk for muligheten til å utvikle seg som en ekte forfatter! Vurder denne artikkelen:

 • Flere Artikler Om Typer Acne