Det er ulike situasjoner som menneskekroppen ikke mottar i riktig mengde alle vitaminer den trenger fra mat. Dette kan skyldes feil eller begrenset kosthold, en sykdom, etc. Deretter kan en person motta dem i ren form ved hjelp av spesielle kapsler som inneholder ett eller et helt kompleks av vitaminer. Dette komplekset er Aevit, men det er en rekke regler og krav, slik det skal tas.

Egenskaper og egenskaper av komplekset Aevit

Legemidlet Aevit fungerer som et vitaminkompleks, som inneholder vitaminer A og E. Det er preget av slike egenskaper som antioksidant, samt forbedring av immunsystemet. For å forstå hva Aevit er, hvorfor det er tatt og så videre, er det nødvendig å avklare nærmere hvordan det påvirker kroppen.

På grunn av samspillet mellom retinolpalmate og alfa-tokoferolacetat, er de også vitaminer A og E, regenerative prosesser i vev akselereres, proteiner og lipidutvekslinger vender tilbake til normal, synsforbedringer og reproduktiv funksjon opprettholdes. Hver komponent utfører sin rolle:

Arbeide i tandem, begge deler av stoffet Aevit støtter hverandre, noe som forbedrer den positive effekten av hver av dem. Så retinol stimulerer alfa-tokoferol til mer aktivt å utføre en antioksidant effekt.

På grunn av at vitaminkomplekset har en oljeaktig struktur, er bruk av injeksjoner ganske smertefull og kan foreskrives i ekstreme tilfeller. Aktivt tatt stoffet i kapsler.

De er produsert i 10 eller 50 stykker på en blister. Slike blister i kartongemballasje kan være fra 1 til 5, hvis det er 10 kapsler og bare 1, hvis 50 tabletter hver. Kapslene selv er fylt med en gulaktig gjennomsiktig væske og har en balllignende form.

Hold dette produktet på et tørt, kjølig sted der det ikke er tilgang til sollys eller lys. Temperaturen på dette stedet bør ikke overstige 25 grader. Du bør også utelukke muligheten for kontakt med stoffet i barnas hender. Du kan bruke den ikke mer enn 2 år etter utgivelsen.

Hva er stoffet og hvordan du bruker det

Konseptet med stoffet Aevit for hva de tar og hva resultatene etter å ta, kommer direkte fra sine egenskaper. Det leverer menneskekroppen med sine to vitaminkomponenter, hvor mangelen er oppdaget. Årsakene til mangelen kan være forskjellige situasjoner, alt fra dårlig kosthold og livsstil til en alvorlig sykdom.

Komplekset er også tildelt de som har dårlig kropp eller ikke absorberer det ene eller begge disse vitaminene på grunn av deres individuelle egenskaper. Aevit brukes vanligvis som et ekstra middel for generell medisinsk behandling, og tar det sammen med medisiner. Det kan bli anbefalt ved behandling av slike sykdommer:

 • aterosklerose,
 • psoriasis,
 • hemeralopi og andre sykdommer i det visuelle systemet,
 • diaré,
 • steatorrhea,
 • cystisk fibrose
 • hypertyreose,
 • smittsomme sykdommer.

Listen kan fortsette veldig lenge. Enhver feil i fordøyelsessystemet og immunforsvaret fører til mangel på vitaminer, og tilstanden til kroppen tillater ikke alltid at du bruker vitaminmettet mat.

Kapselet skal svelges helt uten å rydde det og drikke mye væske. Det er nødvendig å akseptere midler etter mat. Hvor lenge behandlingen skal vare, bestemmes av den behandlende legen, avhengig av situasjonen, det samme gjelder doseringen. Instruksjonen anbefaler å bruke 1 kapsel en gang daglig. Tidsperioden for å ta stoffet varer ikke mer enn 40 dager.

I tillegg til å følge med alvorlige problemer, tar stoffet en aktiv rolle i mindre plager. I ungdomsårene gjør bruk av komplekset det mulig å kvitte seg med akne, akne og gi en person et sunt utseende. I tillegg til inntak blir kapslene punktert, innholdet blandes med lotion og de behandles med et ansikt.

Bruk Aevit til huden rundt øynene, og råd også. En av egenskapene til stoffet er at det gjør huden mer elastisk og elastisk, noe som gjør at du kan bli kvitt mimic rynker i øyet. For å gjøre dette kan du bruke innholdet i kapsler eller til og med injeksjoner, og legge den til krem.

For å oppnå en kraftigere effekt kan ikke verktøyet fortynnes, men påføres huden i ren form. En avtale for aktuell bruk av huden bør hentes fra en spesialist fordi stoffet kan forårsake en negativ reaksjon.

Også brukt Aevit for hår. For å gjøre dette, lag en spesiell maske, som består av forskjellige oljer (oliven, burdock, linfrø, etc.) og klemmer innholdet i injeksjonen eller kapslene. Alt er grundig blandet og påført håret, igjen i en time, som dekker hodet med en plastpose eller -film. Deretter vaskes blandingen med rennende vann.

Maskenes sammensetning kan endres avhengig av behovet og selve hårets tilstand. Folk anbefaler at du bruker Aevit til hår selv i sin normale tilstand, men bare som et forebyggende tiltak, men det viktigste er ikke å overdrive det.

Verktøyet kan brukes til å gi tykkelse og frodige øyevipper. Det kan også brukes rent, klemme innholdet og jevnt behandle dem cilia. Du kan lage et mer effektivt produkt ved å legge til et vitaminkompleks i blandingen av oljer. Det resulterende produktet kan helles i et brukt rør hvor mascaraen ble og jevnt påført på øyevipper med en børste.

En annen fordel av stoffet Aevit som kvinner tar det med, er at det bidrar til å kvitte seg med premenstruelt syndrom og tilhørende smerte. Det eliminerer ubehag i underlivet, beroliger og normaliserer tilstanden til den kvinnelige kroppen under menstruasjon.

Hvilken skade kan forårsake stoffet

Hvis du ikke vet instruksjonene til legemidlet Aevit, hvorfor ta det og i hvilke doser, så kan du oppleve visse problemer. Siden begge vitaminene i produktet er fettløselige, vil de være til stede i kroppen i ganske lang tid, derfor bør de ikke tas hver dag.

Blant de negative konsekvensene som kan skyldes misbruk, sender:

 • oppkast og kvalme;
 • diaré;
 • smerte i den epigastriske delen;
 • brennende og kløe;
 • utslett og urticaria;
 • hodepine og svimmelhet;
 • kramper og vondt;
 • hyperkalsemi.

Du kan heller ikke kombinere mottak av Aevita med rusmidler som inneholder sølv, jern, alkalisk responsive produkter. I forbindelse med individets følsomhet for stoffet, er doseringen og perioden foreskrevet av den behandlende legen.

Når og til hvem det er kontraindisert

Aevit, som har et stort sett nyttige egenskaper, har også kontraindikasjoner. Noen eller alle dets komponenter kan ikke tolereres av kroppen, noe som forårsaker en negativ respons i den. Også stoffet kan forårsake allergier, som kan nå alvorlig stadium.

Aevit tabletter og injeksjoner er forbudt å ta barn som er under 14 år. Av og til kan de bli anbefalt av behandlende lege, men bare i nødstilfelle og med spesifikasjon av dose og varighet av kurset.

Når det er et overskudd av vitaminer som kommer inn i legemidlet, er det umulig å ta Aevit. Dette kan forårsake funksjonsfeil, hvoretter aktiviteten til systemene eller individuelle organer går galt, og eksterne tegn er ikke utelukket. Det er nødvendig å bruke Aevit med ekstrem forsiktighet dersom lever-, skjoldbruskkjertel- og nyresykdommer er til stede.

Uansett mirakuløse vitaminer Aevit hvordan man skal ta kvinner under graviditet og amming bør kontrolleres med en spesialist. Instruksjonen forbyder bruk av stoffet i løpet av denne perioden, men siden kvinnekroppen gjennomgår en rekke endringer som kan føre til problemer med vitaminkitet, kan det kun foreskrives en løpetid på middels eller kort varighet dersom legen tillater det.

Hver kropp skal få en viss mengde vitaminer for å opprettholde normal funksjon. Men det er umulig å selvmedisere selv med et vitaminsett. Overskuddet av noe vitamin kan føre til visse problemer, som må løses i lang tid. Dette kan føre til en rekke patologier, både interne og eksterne.

Du kan bare lese anmeldelser om Aevit vitaminer og kanskje til og med tenke på noe, men du bør ikke følge slike anbefalinger fra vanlige mennesker. På mange måter snakker folkene positivt om stoffet og forteller selv hvordan de skal ta det. Men bare den behandlende legen, som er kjent med sykdommens historie og forstår hvilke problemer som kan oppstå, bør snakke om behandlingsforløpet for en bestemt person.

Vitaminer Aevit for kvinner

Aevit er et multivitaminkompleks, basert på en stor mengde vitamin A og E. De er nødvendige for å berikke kroppen, gjenopprette arbeidsevne og vitalitet. Det finnes en rekke funksjoner som å ta Aevit vitaminer for kvinner.

Vitaminer Aevit kapsler hjelper kroppen til å gjenopprette sin normale metabolisme, bidrar til ernæring av celler med oksygen. Dette har en positiv effekt på tilstanden til hud, negler og hår - de blir sterke, begynner å vokse raskere.

Vanligvis foreskriver legene dette legemidlet til pasientene i tilfeller der de er diagnostisert med mangel på vitamin A og E. Dette skyldes langvarig underernæring, fordøyelsessystemforstyrrelser, nedsatt fordøyelighet av noen mineraler. Dessuten påvirker mangelen på vitaminer A og E negativt menstruasjonssyklusen og muskeldystrofi. Drikk vitaminer Aevit trenger når:

 • skrumplever og andre alvorlige leversykdommer;
 • kronisk kolestase;
 • skjoldbrusk sykdommer;

Husk at foreskrivende lege skal foreskrive vitaminer, bare han kan bestemme den mest hensiktsmessige dosen for kroppen din. Hvis du tar for stor dose av Aevita, er risikoen for å utvikle fordøyelsesproblemer høy, hodepine og svimmelhet.

Egenskaper ved bruk av Aevita hos kvinner

Legene har lenge forstått hvorfor kvinner tar Aevit. Svaret her er tydelig: styrke håret og neglene, gjør huden din mykere. Et slikt kompleks av vitaminer påvirker også tilstanden til reproduktive systemet, normaliserer hormonell bakgrunn i mastopati. Ta dette komplekse kvinnelige kan med:

 • sykdommer i arteriene i nedre ekstremiteter;
 • sykdommer i mage-tarmkanalen;
 • hudsykdommer;

Til tross for frykten kan vitamin Aevit ikke provosere en overdose. Prøv imidlertid ikke å overskride den gjennomsnittlige daglige prisen på stoffet.

Du vil kunne føle de første resultatene av en slik behandling etter noen uker: huden ser frisk ut, myk, neglene sterkere, de begynner å vokse raskere. Hvis du ikke vet hvorfor du tar Aevit, bør den lokale terapeuten fortelle deg om dette.

Aevit for hudens skjønnhet

Aevit er ekstremt nyttig for tilstanden til huden. Det er huden som kan vise hvordan kroppen egentlig fungerer: hvis det er sunt, så er alt fint innvendig, hvis akne er konstant tilstede, har den en attraktiv farge - det betyr at du må endre kosthold og livsstil. På grunn av den langvarige mangelen på vitamin A og E blir ansiktet blekt, og dekselet på det begynner å tørke ut og avskalere. Også denne huden er mest utsatt for dannelsen av akne og rynker. For å gjenopprette attraktiviteten i ansiktet ditt, anbefales det å ta 1 kapsel Aevita hver dag i to uker. Imidlertid kan legen din foreskrive et annet behandlingsregime.

For å forbedre tilstanden til huden, er komplekset tillatt å bruke eksternt. For å gjøre dette må du forberede et veldig enkelt verktøy hjemme. Alt du trenger er å legge til noen dråper vitaminvann til din favoritt ansiktskrem. Deretter bruker du stoffene i vanlig modus for deg.

Innen en måned vil du kunne vurdere hvordan huden din har endret seg: akne og rødhet har forsvunnet, rynker har blitt mindre uttalt. Vitamin Aevit er også utmerket i bekjempelse av tørre lepper og sprekker i dem. Klem innholdet i en kapsel, grundig behandle det berørte området og vent til det er fullstendig absorbert.

Søknad Aevita for skjønnhetshår

Vitaminer Aevit brukes ofte til skjønnhet og styrke i håret. Men hvis du bestemmer deg for å bruke dem til dette formålet, velger du ampuller - det blir enklere å bruke dem. Forbered et vitaminkompleks er ganske enkelt, for dette trenger du burdock og linfrøolje. Bland dem i like store mengder, og legg deretter til 2 ampuller av Aevita. Den resulterende masken må blandes grundig og deretter påføres hårrøttene. Det er best å gjøre dette med masserende bevegelser slik at produktet er jevnt fordelt over hele hodet og har tid til å bli absorbert.

Som baseolje kan du bruke ricinusolje, som perfekt styrker håret og akselererer veksten.

Etter at du har behandlet hele hodet, pakk det inn i et vikle, sett et håndkle oppe. Dette vil påskynde absorpsjonsprosessen og vil ikke tillate deg å ødelegge klær og møbler. I gjennomsnitt bør en slik vitaminmaske holdes i en time, hvorefter det er nødvendig å vaske av med rikelig med vann. Umiddelbart etter påføring vil du legge merke til at håret har blitt mykt og silkeaktig.

Metode for bruk Aevita

Fordelene med vitamin Aevit vises i tilfelle at du tar dem riktig. Kapsler skal tas straks etter måltider med rent vann.

For en gjennomsnittlig person, er behandlingen 1 måned, vitaminer blir tatt en gang om dagen. Imidlertid kan doseringen av legemidlet økes på resept. Hvis det oppstår negative effekter etter bruk av Aevita, er det nødvendig å konsultere lege.

Ikke drikk vitaminer Aevit mer, for å oppnå et raskere resultat - slik at du får en overdose.

Hvis du bestemmer deg for å bruke Aevit som et eksternt middel til ansiktets eller hårets skjønnhet, bør kompleksene dine ikke overstige en måned i varighet. Hvis denne regelen ignoreres, oppstår habituation - kroppen slutter å opprettholde sin egen tone, blir avhengig av ekstern påfylling.

Vitaminer Aevit som tar kvinner, barn, menn. Instruksjoner for bruk av kapsler for hår, hud, negler

Vitaminer "Aevit" tar kvinner og menn, voksne og barn for å forbedre trivsel og øke immunitet, uten hvilken kroppens fulle funksjon er umulig. Men før du bruker det er det viktig å gjøre deg kjent med funksjonene i medisinen.

Sammensetningen og fordelaktige egenskaper av vitaminer "Aevit"

Vitamin kompleks "Aevitum" - preparat bestående av et fettløselig vitamin A (retinol) og i det minste en nyttig og viktig vitamin E (tokoferol).

Komplekset brukes til å gi helsemessige fordeler for:

 • aterosklerotiske vaskulære forandringer;
 • trofiske lidelser;
 • smittsomme sykdommer;
 • leversykdom;
 • svak immunitet
 • gastrointestinale sykdommer;
 • langvarig stress;
 • avhengighet av narkotika, alkohol og tobakk.

Legemidlet er anbefalt for behandling av sykdommer i dermatologisk natur, spesielt:

 • psoriasis;
 • lupus erythematosus;
 • pigmentær retinitt;
 • utrydder endarteritt, etc.

"Aevit" bidrar til å bekjempe akne, rynker, korrigerer og gjenoppretter utseendet på negler og hår.

Aeavit vitaminer viste god effekt ved behandling av øyesykdommer forbundet med nedsatt syn, som de har tatt kurs i minst en måned. Spesielt vil stoffet hjelpe i nærvær av:

 • atrofi av optisk nerve;
 • lav syn i mørket - hemeralopi, eller "nattblindhet";
 • hornhinnen lesjoner;
 • tørrhet i bindehinden og hornhinnen;
 • arvelig patologi av retina - retinitis pigmentosa.

Det er nødvendig å lese instruksjonene for å vite hvorfor du tar vitaminer, kontraindikasjoner og under hvilke forhold komplikasjoner er mulige.

Vitaminkomplekset har en rekke kontraindikasjoner som må vurderes før behandling påbegynnes. Til 14-16 år, er stoffet ikke anbefalt for barn, det er også begrensninger i å ta den til gravide. Vitamin glut kan føre til en negativ reaksjon av organer og vitale funksjoner.

Hovedkomponentene i "Aevita" er viktige for kroppen. Forbedret immunitet, forbedring av fysiologiske metabolske prosesser er direkte relatert til tilstedeværelsen av vitamin A i kroppen, som i tillegg tar del i den virkelige funksjonen av endokrine kjertler, i utviklingen av visuelle funksjoner.

E-vitamin - en antioksidant, provoserer fjerning av giftstoffer fra kroppen. Dette vitaminet brukes ofte til kosmetiske formål, glatter rynker, fukter huden.

Aevit for barn

Det er et multivitaminkompleks "Aevit" for inntak for barn over 14 år. Og når du bruker verktøyet eksternt, er det ingen slik aldersgrense.

En oljeaktig vitaminløsning kan behandle sår, brannsår for raskere helbredelse. Tenåringer anbefalte vitamin sammensetning, gjør det mulig å bli kvitt akne og kviser.

Legemidlet "Aevit" vil hjelpe kvinner til å gjenopprette skjønnheten i bleknet hud, skinne hår og neglehelse, det vil også bidra til å løse noen problemer med gynekologisk natur.

Vitaminer for menn

I mange tilfeller anbefales Aevit vitaminer for menn hvis par har problemer med å tenke barn. Dette stoffet, som øker immuniteten, vil bidra til aktiviteten til sædceller. Forskningsresultatene bekreftet forbedringen i kvaliteten på sæd hos menn som tok stoffet "Aevit".

Legemidlet "Aevit" kan kjøpes fritt i apotek eller på Internett uten lege resept. Men før du begynner å bruke stoffet, bør du konsultere en lege.

Prisene for vitaminkomplekset varierer fra 120-140 rubler, avhengig av produsent og mengde ampuller (kapsler) i pakken.

Pasienter som har gjennomgått en behandling med stoffet "Aevit", bemerket en betydelig forbedring i helse, oppnåelse av stabil remisjon, regresjon av kroniske manifestasjoner av sykdommen.

En merkbar forbedring i helse er observert fra 4-5 dager bruk av stoffet. Inkluderingen av "Aevita" med sykdommen for å supplere full behandling fører mye raskere til utvinning.

"Aevit" i kapsler, ampuller, tabletter - instruksjoner for bruk i og utover, dosering

Det finnes 2 typer Aevita utgivelsesskjema:

 • i kapsler belagt med et gelatineskall (10, 20, 30, 50 stk per pakning);
 • vitaminer "Aevit" i ampuller til injeksjon (som de aksepterer, beskrevet nedenfor) (1 amp. -1 ml av preparatet. 10 ampuller i pakken).

Kapsler tas oralt, uten å tygge, med et glass vann. For forebyggende metoder bruk 1 kapsel 24 timer før eller etter måltider. Kurset er 30 dager.

Under behandlingen kan dosen av legemidlet økes til flere kapsler per dag. Varigheten av behandlingen reduseres til 10-14 dager.

Injiseringene skal plasseres intramuskulært. Behandlingsforløpet er 1 ml hver 24 timer i 20 dager. I noen tilfeller - opptil en måned. Sekundært kurs kan gjentas etter seks måneder.

Indikasjoner for bruk av vitaminer "Aevit" - hvordan du skal ta for voksne og barn

Hvorfor ta vitaminer, kan du finne ut, har kjent med effekten av stoffet mot ulike sykdommer. Ofte er agensen foreskrevet for forebygging av immunitet, behandling av sykdommer i huden, negler og hår, svekket tilstand av kroppen etter sykdom eller patologi.

Søknad i gynekologi

Vitaminkompleks Aevit for kvinner anbefalt av gynaecologists i perioden etter levering for behandling av slimete vevet i livmoren. Verktøyet kan brukes til smertefull og tung menstruasjon for å redusere blodtap, samt problemer forbundet med infertilitet, for å forbedre kvinners helse.

Søknad om øyne

Mangel på vitaminer i kroppen kan påvirke funksjonene som er ansvarlige for kvaliteten på en persons syn.

For å styrke hornhinnene i øynene, forbedre fokuseringen av syn, stopp de negative forandringene i vevet i netthinnen, kan stoffet "Aevit" brukes som en ekstra behandling. Men han er ikke i stand til å erstatte full terapi.

Bruk under graviditet, når du ammer

Under graviditeten blir stoffet strengt tatt under medisinsk tilsyn dersom det er absolutt nødvendig, siden Konsumet av vitaminkomplekset kan påvirke fostrets utvikling negativt.

Det er strengt forbudt å ta stoffet i første trimester av svangerskapet. Det anbefales ikke å ta dette legemidlet under amming, slik at barnet med melk ikke får en overdreven dose vitaminer.

Anvendelse av mastopati

Vitaminer A og E i store mengder (men ikke overdose), som i Aevit-komplekset, har en positiv effekt på den hormonelle bakgrunnen til kvinnekroppen, spesielt i brystkirtler, og ifølge eksperter fra brystlærere vil bruken av dette legemidlet ha en positiv effekt behandling av mastopati.

Klassisk dosering - 1 kapsel per dag. Behandlingsforløpet er 1 måned en gang i seks måneder.

Psoriasis, eksem

Ved komplisert behandling av hudsykdommer som psoriasis og eksem, foreskriver dermatologer vitamin kompleks "Aevit" for hud og negler.

Vitamin A er involvert i mange metabolske prosesser i menneskekroppen, bidrar til bedre utvinning av hudceller, fremskynder helbredelse av sår uten dannelse av skorper.

E-vitamin har en antioksidant effekt og påvirker mange vitale prosesser i kroppen, normalisering av nervesystemet, tilstanden til blodårene og funksjonene i hormonet.

I vanlige ukompliserte situasjoner påføres det komplekse inntaket av legemidlet 1 kapsel per dag i 20-40 dager med en pause på 3-6 måneder.

Søknad om overgangsalder

Hormonal justering i kroppen i overgangsalderen er en av de vanskeligste levetidene for kvinner. Under overgangsalderen er det en kraftig reduksjon av mengden vitamin E i blodet.

Bruken av multivitaminkomplekset "Aevit" vil bidra til effektiv restaurering av hormonelle funksjoner og metabolisme i kroppen. Legemidlet er spesielt nyttig i tilfeller belastet med skjoldbruskkjertelproblemer, synshemming og røyking. Administrasjonen er 2-3 uker, 1 kapsel per dag. Etter noen måneder, gjenta.

"Aevit" i kosmetikk - hvordan å søke. Anmeldelser av skjønnhetseksperter. Bilde før og etter

Som mange nyttige vitaminer og mineraler tar "Aevit" sin plass innen kosmetikk og hjelper med å finne skjønnhet.

Søknad om hud av akne og rynker

For å bli kvitt rynker, forbedre hudkvaliteten og kosmetiske effekter på leppene, har innpakningsprosedyren med et farmasøytisk preparat bevist seg godt.

Vitaminer "Aevit" glatte rynker, reduserer hudporøsiteten, behandler akne, for effektiviteten som de tar forutgående tiltak. Før påføring må sammensetningen rengjøres. Deretter kombinerer vitaminblandingen fra ampullen med kosmetikkolje.

Den resulterende blandingen skal forsiktig påføres langs massasjelinjene til utvalgte områder. Etter at blandingen er absorbert i huden litt, må du dekke de behandlede stedene med polyetylen eller klamfilm, og over - med et håndkle. Skyll ikke.

For en godt merket effekt er prosedyretid en halv time, og den utføres flere ganger i uken i to måneder. Huden blir fuktig, oppdatert.

Søknad om hår, øyenbryn, øyevipper

For å styrke hårsekkene, for å gi et sunt utseende og skinne til krøller, for å kvitte seg med splitte ender, kan "Aevit" brukes som en ekstra ingrediens til sjampo eller balsam, og legge innholdet i 3 kapsler til en hårvask eller gni komposisjonen inn i hodebunnen for natten.

For å øke veksten av hårbryn og øyenvipper, kan du også bruke stoffet "Aevit".

For å gjøre dette, påføres en ren sminkepensel på cilia og øyenbrynssammensetningen, klemmet forsiktig fra kapselen. Kapsel pre-pierced med en steril nål.

Prosedyren gjentas over natten i en og en halv time. I kombinasjon med andre kosmetikk og essensielle oljer kan det oppnås en sterkere effekt.

Søknad om negler

I tilfelle sprø negler, deres delaminering, langsom vekst og tap av glans, anbefales det også å bruke slike midler som vitaminer Aevit.

Hvorfor bruke dette oljeproduktet, fortell følgende påføringsmetode: betyr gnidd inn i negleplaten og huden rundt neglen.

Denne prosedyren gjentas i tre uker for å oppnå en merkbar terapeutisk og kosmetisk effekt. Neglene blir sterkere og sunnere.

Søknad om vekttap

Under kostholdet er kroppen under stress. For å opprettholde en normal tilstand i perioden med kamp med overvekt, må kroppen være mettet med vitaminer, inkludert A og E.

Vitaminkomplekset "Aevit" vil bidra til å aktivere metabolske prosesser, en beroligende effekt på nervesystemet, støtter immunitet.

Symptomer på overdose og bivirkninger

Godkjennelse av vitaminpreparater under tilsyn av en lege, som bestemmer riktig dosering, vil sikkert ha en helbredende effekt på kroppen. Men med en overdose er det mulig forgiftning av kroppen.

Overdreven vitaminer kan provosere:

 • kvalme;
 • oppkast;
 • allergiske utslett;
 • brudd på stolen;
 • utvikling av lidelser i sentralnervesystemet, ledsaget av migrene, depresjon, søvnløshet eller døsighet;
 • tørr hud, seborrhea;
 • ledsmerter;
 • negative endringer i leveren, nyre, milt.

analoger

For å støtte kroppen med et vitaminkompleks, kan apotekets utvalg tilby vitamin A (retinol i dråper eller kapsler) og vitamin E (i dråper eller kapsler) separat.

Det er analoger av komplekset:

 • Hviterussisk stoff "Aevit Mite";
 • Polsk betyr "Vitaminel".

For hva de ikke bruker vitaminer "Aevit", men de mest fordelaktige de har manifestert seg i å helbrede kroppen, opprettholde immunsystemet til voksne og barn, samt forbedre tilstanden til huden, hårvekst, styrke strukturen på negleplaten og forbedre den generelle helse.

Komplekser er vellykket brukt av mange kvinner og menn i mange land i verden, fordi det er et rimelig og effektivt verktøy som kan bidra til å løse mange helseproblemer.

Hvorfor ta Aevit

Ofte, på grunn av mangel på søvn, tung fysisk anstrengelse og strenge dietter, svekkes menneskekroppen. Neglene exfolierer, håret faller ut og hudfarge forsvinner. For å støtte det, anbefales det å ta vitaminkomplekser. Blant sistnevnte skiller Aevit seg ut. Men før du begynner å ta stoffet, må du ta en nærmere titt på bruksanvisningen. Så hvorfor ta det?

Hva er Aevit

Aevit er et kompleks som inneholder to hovedkomponenter: vitamin A og E. En gul kapselpreparat og ampuller til intramuskulære injeksjoner produseres. Sistnevnte er kun tilgjengelig på resept og brukes ikke til å forbedre tilstanden til hud, hår og negler. Kapslene lagres ved en temperatur ikke høyere enn 20 ° C i to år fra fremstillingsdatoen.

Aevita inneholder i en kapsel:

 • 10.000 IE av vitamin A (retinol);
 • 100 mg vitamin E (tokoferol).
Aevit er en gul kapsel som inneholder tokoferol og retinol

For å forstå hva fordelene med stoffet er, er det nødvendig å vurdere hver komponent separat:

 1. Vitamin A: styrker immunforsvaret og forbedrer metabolske prosesser i vev, forhindrer forekomsten av patologier i luftveiene og fordøyelsessystemet, bidrar til å forynge celler og vev, forbedrer synsstyrken, deltar i dannelsen av bein og har en positiv effekt på kjertlene.
 2. E-vitamin: bekjemper frie radikaler i kroppens celler, hjelper til med å normalisere metabolske prosesser, forbedrer blodsirkulasjonen, forhindrer en rekke kardiovaskulære sykdommer, støtter reproduktiv funksjon, fungerer som en profylakse for kreftssykdommer og fremmer aktiveringen av immunitet generelt.

Interessant, retinol øker antioksidantegenskapene til vitamin E. Det er derfor komponentene i legemidlet er spesielt effektive sammen.

For hva og hvordan å ta kvinner

Kvinner tar Aevit til flere formål:

 • styrke håret;
 • forbedre hudtilstanden;
 • gjør neglene dine mer holdbare;
 • normalisere hormoner;
 • forbedre tilstanden til reproduktive systemet.

For ansiktshud

På grunn av mangel på vitamin A og E, får huden en tusky farge, små utslett og peeling vises. I dette tilfellet er sannsynligheten for premature rynker høy. Hvis disse problemene oppstår, ta vanligvis en kapsel Aevita daglig i 2 uker.

I tillegg kan verktøyet brukes eksternt. For å gjøre dette, skal du bare kutte Aevitas ene kapsel og legge den resulterende oljen til din favoritt ansiktskrem. Du får et vitaminrikt middel. Etter noen ukers bruk kan du se hvordan huden har forandret seg til det bedre: kviser har tørket ut, rødhet forsvunnet og fine rynker utjevnet. Du kan bruke denne metoden kontinuerlig.

Aevit kjemper perfekt mot tørr hud på leppene. Kross kapselen og bruk innholdet til problemområdet. Etter at produktet er absorbert, bruk vanlig leppebalsam. Du kan gjøre prosedyren daglig.

For huden rundt øynene

De første tegn på aldring vises vanligvis på huden rundt øynene. En maske med Aevit bidrar til å oppdatere problemområder. Prosedyren utføres i flere faser:

 1. Klar hud fra kosmetikk og akkumulerte urenheter. En vanlig vaskeleg eller mycelvann er ideell for dette.
 2. Pierce Aevitas kapsel med en ren nål.
 3. Slå vitaminolje inn i huden rundt øynene med fingrene på fingrene. Prøv å gjøre dette i løpet av massasjen: Start fra det innvendige hjørnet og følg utvendig, og grip det øvre og nedre øyelokket fullt ut. Prøv å massere huden rundt øynene så forsiktig som mulig.
 4. Fem minutter vil være nok for den første prosedyren. Etter denne tiden, fjern den gjenværende emulsjonen med en tørr bomullspute. Videre kan varigheten av eksponeringen av masken økes. Maksimum er tjue minutter.
 5. Ved slutten av prosedyren smøres huden med en krem ​​laget for området rundt øynene.
 6. Mask er ønskelig å gjøre om kvelden. Når det gjelder frekvensen - se hvordan huden. Hvis det er for tørt, bør prosedyren utføres så ofte som mulig. Hvis du lager en maske for profylakse, så vil to ganger i uken være nok.
 7. Komplementet kan være banan og potetmos, krem ​​og havregryn. Ta to teskjeer for tre kapsler Aevita. Bananpuré i tillegg fukter øyelokkhuden

Video: hudpleie rundt øynene ved hjelp av Aevita

For hår

For å styrke håret mer egnet Aevit i form av ampuller, fordi det vil være lettere å bruke stoffet. Ta oljen av burdock og lin som grunnlag. Kombiner komponentene i forholdet 1: 1 og tilsett 2 ampuller Aevita til blandingen. Bland emulsjonen grundig. Påfør produktet på rotsonen og vent til sammensetningen er jevnt fordelt på håret. For å øke hastigheten på denne prosessen, ta en lett hodemassasje.

Grunnlaget kan også ta ricinusolje, noe som øker veksten betydelig.

Linfrøolje er bra for hårpleie.

Etter å ha behandlet håret med sammensetningen, rist hodet med klamfilm. Etter en time skylles av med sterkt vanntrykk. Du trenger ikke å bruke sjampo, siden masken som er igjen på håret, varer i noen flere timer.

Også for hår vil det være nyttig å bruke Aevit inni. En kapsel per dag vil være tilstrekkelig. Kurs - 4 uker. Deretter må du ta en pause i en måned og om nødvendig å gjenoppta behandlingen.

For negler

Den mest effektive måten å bruke Aevita på på negler er en emulsjon av olivenolje og selve preparatet. Ingredienser er tatt i forholdet 1: 1. Det resulterende verktøyet gnides inn i kutikulaen til den er helt absorbert.

Olivenolje i kombinasjon med Aevit styrker neglene og nærer nagelen

Det anbefales å utføre prosedyren flere ganger i uken med jevne mellomrom.

For å styrke neglene, er det nyttig å legge til noen dråper Aevita til en vanlig håndkrem. I tillegg bidrar kapslene innvendig også til å forbedre helsen til platene og kutikula.

Til andre formål

Å normalisere hormonet og forbedre tilstanden til reproduktive systemet Aevit tatt i samsvar med anbefalingene fra legen. En er foreskrevet to kapsler per dag, den andre. Husk å konsultere en spesialist i gynekologi, ikke delta i amatør i behandlingen av slike alvorlige lidelser.

For hva og hvordan å ta menn

I tillegg til den generelle styrken av kroppen påvirker Aevit menn som følger:

 1. Effekten av Aevita ligner på virkningen av hormoner som er ansvarlige for muskelvekst. Dette brukes ofte av idrettsutøvere. For å oppnå maksimal effekt er det nok å bruke en eller to kapsler av legemidlet per dag.
 2. Legene foreskriver Aevit menn med nedsatt reproduktiv funksjon. Takket være preparatet blir spermatozoa mer aktive, noe som gjør oppfatningen mer sannsynlig.
 3. Aevit anbefaler med økt fysisk anstrengelse. Å ta stoffet akselererer muskelgjenoppretting.

Før du begynner å ta Aevit for å bygge muskler eller forbedre reproduktiv funksjon, bør du konsultere legen din. Men hvis du vil bruke stoffet til å styrke immunforsvaret, bruk deretter en kapsel per dag i en måned. Deretter må du ta en pause i flere uker og gjenta behandlingen.

Interessant, for menn så vel som for kvinner, er Aevit egnet for å forbedre tilstanden til hud, hår og negler. Metoder for anvendelse er det samme som for den vakre halvdelen av menneskeheten.

For hva og hvordan å ta barn

Barn Aevit er vist i følgende tilfeller:

 1. Beriberi. Denne mangelen på visse stoffer i kroppen, på grunn av hvilken den generelle tilstanden til barnet er betydelig forverret.
 2. Lag i utvikling. Barnets kropp vokser stadig, så han føler behov for næringsstoffer, vitaminer og mineraler. Hvis det er mangel på flere elementer på en gang, blir utviklingen redusert. For å unngå dette, må barn regelmessig ta vitaminer, inkludert Aevit.
 3. Tap av synsstyrke. Skolebarn og studenter leser og jobber mye på datamaskinen. I denne forbindelse mister folk i en tidlig alder ofte sin visjon helt eller delvis. Aevit er en god forebygging av slike problemer.
 4. Flott fysisk anstrengelse. For at musklene skal kunne komme seg raskt, er det nødvendig å hele tiden opprettholde balansen mellom vitaminer og mineraler i kroppen. Aevit - en av de viktigste elementene.
 5. Tørt hår, sprø negler og kjedelig hud. Ofte oppstår disse problemene hos barn lastet med studier og ulike seksjoner. Å støtte den unge kroppen vil hjelpe Aevit.
Det er svært viktig for barn å få de nødvendige vitaminer og sporstoffer, men under 14 år anbefales det ikke å ta Aevit

Barn Aevit foreskrevet av lege. Opptil 14 år anbefales ikke å ta stoffet. For å oppnå denne alderen, kontakt lege og konsulter om dosering og bivirkninger. Hvis spesialisten anser det nødvendig, vil han utnevne Aevita til barnet.

Kontraindikasjoner, bivirkninger og overdosering

Til tross for fordelaktige egenskaper har stoffet følgende kontraindikasjoner:

 1. Allergi mot vitamin A og E.
 2. Tyreotoksikose.
 3. Glomerulonefritt.
 4. Inflammatoriske prosesser i nyrene (med ekstrem forsiktighet).
 5. Åreforkalkning.
 6. Graviditet og ammingstid (kun med tillatelse fra observatøren).
 7. Alder opp til 14 år.
 8. Cirrhosis, viral heppitis, cholecystitis (utpekt bare av lege).

I tillegg kan følgende bivirkninger oppstå ved bruk av Aevita:

 • diaré;
 • kvalme;
 • oppkast;
 • kløe;
 • utslett;
 • rødhet;
 • apati;
 • døsighet;
 • smerte i hodet;
 • svimmelhet;
 • kramper.

For å unngå ubehagelige konsekvenser, sørg for å konsultere legen din før du tar stoffet og følg nøye med den foreskrevne dosen.

A og E er fettløselige vitaminer. Slike stoffer kan akkumuleres i kroppen, så det gir ingen mening å stadig ta dem. Ellers bidrar du til overdosering, som igjen kan føre til bivirkninger.

Store produsenter Aevita

De mest kjente produsentene av Aevita er:

 • Dekamevit;
 • Makrovit;
 • Geksavit;
 • Borivoje;
 • Vitaminel;
 • Aevit Mite;
 • Meligen;
 • Bitra.
Aevit produserer mange selskaper, men sammensetningen er nesten alltid den samme.

Sammensetningen av narkotika er nesten det samme, så stole på doktors mening og prisen. Prøv å ikke kjøpe en glatt billig Aevit, fordi den kanskje ikke er av høy kvalitet.

Mat rik på vitaminer A og E

Vitamin A finnes i matvarer av både animalsk og vegetabilsk opprinnelse. Det er nødvendig å ta hensyn til at det ikke er noe fett i grønnsaker, frukt og grønnsaker, takket være at stoffet absorberes bedre. Så ikke glem å legge til krem ​​til gulrotjuice og vegetabilsk olje i en salat.

Den høyeste konsentrasjonen av vitamin A er observert i følgende matvarer:

 • fiskeolje;
 • kyllingelever;
 • biff leveren;
 • acne;
 • smør;
 • kyllingegg;
 • hard ost;
 • gulrøtter;
 • sorrel;
 • persille;
 • tørket rosehip;
 • paprika;
 • tomater;
 • gresskar;
 • aprikoser,
 • persimmon;
 • Viburnum.

Å få en overdose av retinol med mat er nesten umulig. I tillegg er vitaminer bedre absorbert fra mat, derfor, hvis mulig, bruk disse matvarene så ofte som mulig.

Fotogalleri: hvilken mat inneholder vitamin A

E-vitamin er hovedsakelig funnet i matvarer av vegetabilsk opprinnelse:

 • nøtter (mandler, hasselnøtter, peanøtter, pistasjenøtter, cashewnøtter, valnøtter);
 • tørkede aprikoser;
 • havtorn;
 • hunden steg;
 • hvete;
 • spinat;
 • Viburnum;
 • sorrel;
 • svisker,
 • havremel;
 • bygg grits.

I tillegg er tokoferol tilstede i produkter av animalsk opprinnelse:

Som i tilfelle av retinol, er et overskudd av vitamin E med mat vanskelig å oppnå. Hvis menyen er rik på matvarer med høyt innhold av tokoferol, kan du ikke ta det ekstra.

Fotogalleri: hvordan kompensere for mangel på vitamin E

Tilbakemelding om fordelene ved søknaden

Jeg drikker aevit en kapsel, jeg har drukket i 10 dager og positive resultater er allerede synlige håret mitt begynte å se bedre ut og skinne vakkert, huden på hendene mine sluttet å tørke, jeg er glad!

Christina

http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4290616/

Hilsener! Jeg drakk (AEVIT) i 2 måneder på doktorsavtale... Jeg hadde litt akne i ansiktet, men da jeg sluttet å drikke dem, forsvant de!

Sheila

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/3930080/

Jeg drikker AEvit vår og høst. ikke mer enn 1 kapsel om dagen om morgenen. I løpet av en måned. På kvelden etter vask, piercerer jeg 1 kapsel og smør den med olje rundt øynene mine. Og så allerede mer enn et år. Det er ingen brudd på syklusen, utslett, kløe og hårtap. Nå som det har blitt kaldere, har jeg også begynt å smøre det på mine hender for å unngå sprekker. Jeg liker det.

Julia

http://www.woman.ru/beauty/face/thread/3930080/

Gjør AEvit reparerte skadede, forvitrede lepper med sprekker og peeling? Aevit er en stor hjelper i denne virksomheten, og hjelper også med å peeling lepper. Men bare som en ekstra hjelp - det beskytter mot fuktighetstap, glatter flakene, gjør huden på leppene mer elastisk og elastisk!

Palmero

https://irecommend.ru/content/aevit-kakovo-ego-primenenie-ya-nachinala-prinimat-vovnutr-po-instruktsii-potom-okazalos-chto

Aevit påvirker hele kroppen positivt når den brukes riktig. Men ta bare løsningen hvis du ikke får nok retinol og tokoferol sammen med mat. Husk at stoffet har bivirkninger og kontraindikasjoner. Sørg for å konsultere en spesialist før du starter kurset Aevita.

Vitaminer Aevit: hvorfor ta dem og er det noen skade

Grunner til å ta vitaminkomplekser er mye. For eksempel er det en metode for å støtte immunitet, styrke helse, forbedre minne og oppfinnsomhet, øke styrke og skjønnhet av hår, negler og hud. Aevit - dette er stoffet som inneholder de nødvendige vitaminene til kroppen, men det rammer ikke familiebudsjettet.

Aevit: stoffbeskrivelse

Aevit er et kompleks av vitaminer A og E, hvis bruk har en immunstimulerende effekt på kroppen, så vel som en antioksidant effekt. Felles bruk av disse vitaminene bidrar til raskere healing av huden, forbedring av metabolisme, opprettholde funksjonen til reproduktive organer. Aevit har også en positiv effekt på øynets arbeid, forbedrer blodsirkulasjonen og beskytter dem mot skadelige effekter.

Terapi med bruk av Aevita er foreskrevet for pasienter som etter ulike indikatorer krever langvarig inntak av en stor mengde E- og A-vitaminer.

Legemidlet er tilgjengelig i kapsler, hvorav en inneholder:

 • retinolpalmitat (vitamin A) - 0,055 g (100 000 IE);
 • a-tokoferolacetat (vitamin E) - 0,1 g;
 • Hjelpestoffer:
  • deodorisert maisolje;
  • eller hydrert soyaolje.

Sammensetningen av kapselskallet:

 • farmasøytisk gelatin;
 • glycerol;
 • metylparahydroksybenzoat;
 • propylparahydroksybenzoat;
 • renset vann;
 • farger (ikke tilgjengelig fra alle produsenter):
  • rød sjarmerende E-129;
  • kinolingult E-104;
  • strålende blå E-133.

Legemidlet er foreskrevet for symptomer på mangel på vitamin A og E, samt for økte behov i kroppen i ovennevnte substanser. Ytterligere indikasjoner på bruk av Aevita er forhold hvor inntaket av vitamin A og E med mat reduseres:

 • gastrektomi;
 • diaré;
 • steatorrhea;
 • cøliaki
 • Crohns sykdom;
 • malabsorpsjonssyndrom;
 • kronisk kolestase;
 • levercirrhose;
 • atresi i galdeveien;
 • obstruktiv gulsot;
 • cystisk fibrose i bukspyttkjertelen;
 • tropisk sprue;
 • smittsomme sykdommer (inkludert kronisk og "kald");
 • dag-blindhet;
 • xerophthalmia;
 • keratomalacia;
 • dårlig og ubalansert ernæring;
 • raskt vekttap;
 • nikotinavhengighet, narkotikamisbruk, alkoholisme;
 • tilstand av langvarig stress;
 • tar kolestiramin, kolestipol, mineraloljer, neomycin, jernholdige produkter;
 • når man foreskriver en diett med høyt innhold av flerumettede fettsyrer;
 • hypertyreose;
 • graviditet (inkludert flere), laktasjon.

Vitamin A (retinol)

Dette stoffet kan eksistere i to former - faktisk vitamin A selv og provitamin A, ellers karoten, som allerede er i kroppen, blir til et ekte retinol. Karoten kalles vegetabilsk versjon av vitamin A, fordi det i sin naturlige form er det bare i animalsk fett.

Vitamin A er en krystall og har en gulaktig farge, med et delvis tap er bevart når det blir utsatt for temperatur. Retinol under langvarig lagring blir imidlertid ødelagt ved kontakt med oksygen, da det er lett utsatt for oksidasjon.

Matvarer rik på vitamin A - gulrøtter, gresskar, paprika, fersken, aprikoser, epler, druer, vannmelon og meloner - er vegetabilske kilder (karotenoider); dyre kilder inkluderer fiskeolje og biff leveren, egg

Dette stoffet er nødvendig for beinvekst og god syn, for normal funksjon av immunsystemet og sunt hud og hår. Retinol bidrar til å normalisere metabolisme, regulerer syntesen av proteinforbindelser, tar del i oksidasjons- og reduksjonsprosessene. Rollen av retinol i dannelsen av nye celler og reduksjon av tegn på aldring er også viktig.

Vitamin A har en gunstig effekt på det reproduktive systemets funksjon, og stimulerer produksjonen av kvinnelige og mannlige hormoner. I tillegg hjelper retinol kroppen med å bekjempe infeksjoner av bakteriell eller viral natur, og dermed akselerere sårheling.

Video: Retinol Helsefordeler

Vitamin E (tokoferol)

Det er også fettløselige, er en fet, fet til gul væske.

Farmakologiske egenskaper: er involvert i biosyntese av hem og proteiner, celleproliferasjon, respirasjon av vev og andre metabolske prosesser i celler

Hovedrollen til vitamin E for kroppen - beskyttelse mot skadelige giftstoffer. Det er en kraftig naturlig antioksidant som stopper vanning av huden, forbedrer cellens næring og aktiverer beskyttende funksjoner. Som vitamin A bekjemper tokoferol infeksjoner og er involvert i syntese av kjønnshormoner.

På grunn av den gunstige effekten på vevregenerering, bidrar det til å redusere arr og arr, øker tonen i blodårene, forbedrer permeabiliteten til veggene sine.

Ofcopherol er av stor betydning for å beskytte kroppen mot utvikling av onkologi. Så forhindrer det veksten av ondartede svulster i følgende organer:

Video: E-vitaminens rolle i kroppen

Den viktigste fordelen med Aevita er den økte effekten av vitamin E på kroppen på grunn av tilstedeværelsen av retinol, ellers ville den terapeutiske effekten av tokoferol være svakere.

Narkotikaadsorpsjon

Opptaket av tokoferol utføres i fordøyelseskanalen og retinol - mage-tarmkanalen. Etter dette er det en jevn fordeling av komponentene i prepareringen av stoffer i kroppens vev, men den foretrukne avsetningen av vitamin A forekommer i leveren og vitamin E - i muskler og fettceller.

Metabolisme og utskillelse

Under metabolisme av retinol dannes aktive og inaktive metabolske produkter i leveren vev, som elimineres fra kroppen med urin og galle, mens vitamin E bare danner inaktive metabolitter, som hovedsakelig utskilles i urinen. Prosessen med fullstendig fjerning av legemidlet fra kroppen er ca. 20 dager.

Den utvilsomt fordelen med Aevita er minimal risiko for allergier på grunn av sin enkle sammensetning, samt eliminering av hypervitaminose for andre vitaminer som vanligvis finnes i vanlige komplekse kosttilskudd.

Hva tar det kvinner med

Til tross for at stoffet bare inneholder to vitaminer - A og E, for kvinner er det bare en tryllestav som bidrar til å bevare både skjønnhet og helse.

Med hensyn til utseende manifesterer fordelene ved bruk av Aevita seg for å forbedre tilstanden til hår, negler og hud. Mangelen på retinol og tokoferol fører til et tverrsnitt av hår, tørrhet og flaking av epidermis, sprø negler, chafing og betennelser. I tillegg er mangelen på vitaminer A og E fulle av fading av huden og dets for tidlig aldring. Kurs som tar stoffet i den anbefalte dosen fjerner utseendet av hypovitaminose.

Gynekologer foreskriver et multivitaminkompleks under graviditet og i postpartumperioden

Aevit anbefales spesielt til bruk under fødsel (II, III trimester) og etter fødsel. Vitaminer bidrar til å overføre den økte belastningen til kroppen, men bare en lege bør ordinere dem. Det er viktig å følge denne tilstanden på grunn av at ukontrollert inntak av stoffet kan føre til misdannelser av barnet. I postpartumperioden er Aevit nyttig for å hjelpe til med å gjenopprette livmorsslimhinnen til en kvinne.

I gynekologi er vitamin A og E foreskrevet for følgende forhold:

 • ufruktbarhet;
 • smertefulle perioder;
 • reduksjon av blodtap under menstruasjon;
 • bryst.

Aevit bidrar til å gjenopprette den naturlige balansen mellom kvinnelige hormoner: østrogen og progesteron, og dermed bidra til å forbedre tilstanden til brystkjertlene og regenerering av kvinners helse generelt.

Video: Aevit for kvinner - mastopati terapi, forebygging av kreft

Hvordan er det nyttig for menn?

I tillegg til den positive effekten av vitamin A og E på immunitet og helse generelt, bør det tas særlig vekt på effekten av Aevit på reproduksjonssystemet ved å forberede en mann til å unnfange et barn. Hvis forventede mødre som tar dette legemidlet uten medisinsk tilsyn, er fulle av negative effekter på fostrets helse, så for menn, er fordelene ved å bruke Aevita når de planlegger graviditet, manifestert i å forbedre kvaliteten på sæd og øke hastigheten på sædbevegelsen.

En manns evne til å bli barn er avhengig av mange faktorer, og vitaminer er blant dem.

Et eksperiment ble utført som viste de positive effektene av vitamin A og E på reproduktive organer hos menn. Emner tok Aevit ved den anbefalte doseringen og ga et biomateriale til sperma med bestemte intervaller. Resultatene overgikk forventningene til leger: kvaliteten på mannlig sæd økte med økende varighet av narkotikaforbruket.

Inntaket av den nødvendige mengden vitamin A og E er nøkkelen til mannlig fruktbarhet.

Hva er bruken for barn

Ifølge instruksjonene, i den angitte dosen, må legemidlet kun tas av ungdom som har fylt 14 år. For et lite barn kan legen anbefale Aevit av spesifikke medisinske årsaker (for eksempel i tilfelle en sykdom som forårsaker mangel på vitamin A).

Tabell: normer for anbefalt inntak av retinol for barn per dag

Som følger fra bordet, truer bruken av kapselen av stoffet for barn med en alvorlig overdose retinol.

Når det gjelder den andre komponenten i Aevita, kan du si det samme: før du er 14 år gammel, tar stoffet full av overdose med vitamin E. I ekstreme tilfeller kan du bruke babyverktøyet til ekstern behandling av hudflaten fra brannskader.

Tabell: Anbefalt tokoferolinntak per dag for barn

Når du bruker dette komplekset av vitaminer etter 14 år, har Aevit samme effekt som for en voksen. Forskjellen er at barnas kropp vokser og utvikler seg, og hjelpen av vitaminer her vil bare være et pluss. Retinol gir støtte til immunitet og opprettholder riktig visuelt skarphet, noe som er så viktig for studenten under treningsaktiviteter. Vitamin E hjelper i utvinning under fysisk anstrengelse og vil bidra til å minimere områder av betennelse og hudtrauma.

Kontraindikasjoner og overdosering

Aevit brukes ikke til forebygging av hypovitaminose, siden de aktive stoffene er inneholdt i terapeutisk dosering. Derfor er det viktig å huske at det ikke er nødvendig å medisinere seg selv, spesielt når det gjelder små barn og gravide kvinner (spesielt i løpet av de første 12 ukene av svangerskapet). Legemidlet er kontraindisert ved individuell intoleranse av komponentene, samt ved diagnostisering av hypervitaminose A og E.

Aevit en tendens til å hope seg opp i det menneskelige legeme, selv om det fører til at pasienten har forverret kronisk pankreatitt og gallesten

Betingelsene du må være forsiktig med å bruke Aevita er:

 • thyrotoxicosis - E-vitamin i høye doser kan forårsake hormonell svikt;
 • glomerulonephritis, nyresvikt - mens du tar vitamin E, kan det oppstå forverring av kroniske lidelser;
 • hepatitt - bruk av Aevita kan være fulle av toksiske effekter på leveren;
 • lavere nivåer av trombin i blodet - ta stoffet kan føre til trombose eller tromboflebitt, og i ekstreme tilfeller til adskillelse av blodpropp, noe som er ekstremt farlig;
 • amming - vitamin A og E overvinne laktasjonsbarrieren og kommer til barnet gjennom melk.

Overdosering av narkotika

Mottak av Aevita i dosene anbefalt av legen er vanligvis ikke ledsaget av manifestasjon av bivirkninger.

Ved akutt overdose av retinol utvikler en person følgende symptomer innen 6 timer:

 • sløvhet og døsighet;
 • hodepine og svimmelhet;
 • kvalme og oppkast, diaré;
 • blødende tannkjøtt, utseendet av sår på munnhinnehinnen
 • peeling og tørrhet i huden;
 • spenning og irritabilitet, forvirret bevissthet.
Ved allergiske reaksjoner er det nødvendig å ta et antihistaminmedikament, for eksempel Suprastin

Symptomer på tocopherol overdose inkluderer:

 • tap av klarhet i visjonen;
 • kvalme og diaré, smerte i magen;
 • utseendet av en følelse av maktløshet;
 • hodepine og svimmelhet.

Hvis det oppdages tegn på overdose, er det nødvendig å slutte å ta Aevita og utføre terapi som er rettet mot å eliminere ubehagelige symptomer.

Produsent Gallery Aevita

Blant stoffene fra ulike produsenter er det et billigere vitaminkompleks, og dets analoger er dyrere.

Apotek kan møte Aevit fra følgende farmasøytiske selskaper:

 • PC PK "Bitra";
 • Shanghai Donghai Pharmaceutical Co, Ltd.;
 • Donghai Ai Cn;
 • JSC "oktober";
 • LLC "Alina-Pharma";
 • CJSC Altaivitaminy;
 • CJSC "Bryntsalov-A";
 • "Kvadrat-S";
 • LLC LYUMI;
 • OOO MARBIOFARM;
 • OJSC "MINSKINTERKAPS";
 • UE "Mirrolla";
 • LLC Moskhimpharmpreparaty;
 • FSUE dem. Semashko;
 • JSC Nizhpharm;
 • PFC "Oppdater";
 • CJSC RealCaps;
 • OJSC Pharmstandard-UfAVITA;
 • JSC Pharmstandard;
 • OAO Pharma;
 • CJSC "FARMAGEN";
 • LLC "Farmgroup";
 • OJSC Pharmstandard-oktober;
 • JSC FI Meligen og andre.

Fotogalleri: produkter fra populære produsenter - prisjämförelse

Prisen Aevitum avhenger av antall av kapsler i den samme pakke, og de anvendte hjelpestoffer, produksjonsvolumer, avstanden fra brukeren, og andre parametre. Til tross for de ulike produsentene av denne vitamin kompleks, prisen går sjelden ut over hundre rubler, så Aevit ikke mister relevans og forblir en effektiv og rimelig måte.

Instruksjoner for bruk

Aevit bør tas etter måltider, uten å tygge gelatinkapselet og vaske det med vann. Narkotikabehandlingen er vanligvis ganske lang, fra en måned til 40 dager (legen kan enten øke eller redusere behandlingsvarigheten). Om nødvendig, etter 3-6 måneder, kan du gjenta resepsjonen Aevita.

Sikkerhets forholdsregler

Vitaminkomplekset selges på apotek uten resept. Det må huskes at stoffet er kontraindisert for små barn, så det er nødvendig å holde Aevit utilgjengelig for barn. Bruk av enda noen få kapsler medfører en alvorlig overdose for barnet. I tilfelle av en slik hendelse må du ringe en ambulanse.

På grunn av risikoen for høy overdose må du ikke oppbevare Aevit på steder som er tilgjengelige for små barn.

Holdbarhet Aevita - 2 år. Ikke bruk vitaminer etter denne tiden fra produksjonsdatoen. Hvis du tar stoffet i et kurs som er større enn det som legen anbefaler, kan det føre til utvikling av pankreatitt eller gallstonesykdom.

Fullstendige instruksjoner kan lastes ned her.

Kommentarer til effekten av å motta Aevita

Hvis huden er flakaktig eller tørr, blir det virkelig mye bedre fra aevit. Og hvis det er utsatt for akne, blir det også bedre.

Irene

http://www.woman.ru/health/medley7/thread/4030650/

Det hjalp meg mye fra kviser. Jeg hadde horror på ryggen, jeg behandlet dem. Jeg dro til en hudlege, ingenting hjalp. Jeg bestemte meg for å drikke disse vitaminene, veldig veldig fornøyd! Så i henhold til instruksjonene, 2 kapsler, men jeg var syk.. Jeg begynte å ta 1 kapsel og alt er bra! alt tørket opp, selv i ansiktet reflektert)))) huden ble bedre, resultatet er fantastisk))) Lykke til for alle)

olga

http://www.woman.ru/health/medley7/thread/4030650/

Jeg har en individuell særegenhet som uttrykkes i intoleranse for dette bestemte komplekset: det gjør det innvendig ute etter å ha tatt det. Og mannen tar dem og alt er bra.

Gjesten

http://www.woman.ru/health/medley7/thread/4030650/

Min gynekolog foreskrev disse vitaminene for meg å normalisere syklusen. Men da jeg kjøpte og leste instruksjonene, ble jeg hyggelig overrasket. Manualen sier at Aevit har et bredt spekter av tiltak, det er spesielt nyttig for kvinner: syklusen, graviditet, sterke negler, tykt hår, hud foryngelse. Det er tilfeldig indikert at disse vitaminene også er nyttige for menn. Vel, jeg tror jeg skal drikke flere rynker rundt øynene mine om natten. Kurset er sikkert en lang 1 måned, men 1 kapsel per dag. Effekten er. Jeg merket ikke neglene, håret ble ikke tykkere, men det falt ikke ut, syklusen kom tilbake til normal. Og mest av alt, jeg likte effekten av å bruke rundt øynene, rynkene ble knapt merkbar. Selvfølgelig er de ikke veldig dype - etterligner, men fortsatt synlige. Så fra rynker fungerer, smurt 1 uke om natten.

Ksyumak

http://irecommend.ru/content/pomogayut-46

Jeg pleide å ta disse vitaminene når du peeling huden, og denne gangen da huden på leppene mine begynte å skrelle, bestemte jeg meg også for å drikke dem. Gul kapsler, i pakken tre blisterpakninger på 10 stk. Drikk lett, du må ta en om dagen, kan også brukes i sammensetningen av masker for hår og spikerforsterkning. Poprinimat sin uke, deretter begynte å legge merke til at det var flekker på hånden, finger og fot, først ikke koblet dem med disse vitaminene, trodde det svir, men de stoppet ikke å klø, og da var det flekker andre steder, ble smøre deres grønne ting, les deretter anmeldelsene av jenter som de ofte forårsaker allergier og sluttet å ta dem. Nå tar jeg meg for å stoppe denne kløen. Vær forsiktig, ikke alle synes å passe disse vitaminene. Pris 60 gni. per pakke. Jeg vil ikke anbefale.

Vik-ir

http://irecommend.ru/content/vyzyvayut-allergiyu-9

AEVIT-vitaminer er kapsler med gjennomsiktig vegg og oljeholdig innhold inni. Har en rød eller gul-gult gjennomsiktig nyanse. Inneholder to verdifulle vitamin som gir næring og fuktighet til huden og slimhinnene, forynge, fylle oss med energi, styrke immunforsvaret, gjør håret, neglene og huden sunn og strålende. Og jeg vil gjerne være spesielt oppmerksom på fordelene med dette vitaminkomplekset for kvinners helse. De justerer og normaliserer menstruasjonssyklusen, fremmer kvinners helse som helhet.

Jeg tar Aevit inne, spesielt i perioder med vår, vinter og høst, når kroppen mangler vitamin fra mat. Men jeg bruker det også eksternt. Jeg legger til flere kapsler til olje masker for hår, dette nærmer også håret og øker veksten. Jeg smør ansiktet mitt med tørr og peeling eller etter solen. Jeg legger det på natten på leppene, de er fullstendig restaurert over natten. Jeg bruker olje fra kapslene til øyelokkene, rynker og kråkefødder er redusert, hudfargen er jevn og ansiktet ser yngre og friskere ut. Jeg smør olje som strekker seg på huden, hjelper jævla. Selv på tørr hud av hender, og selv her klager Aevit med deg! Jeg vet at noen legger til massasjeoljen, gjør spa-behandlinger og bryter med den. Og overalt manifesterer seg seg som et effektivt og nyttig verktøy. Jeg legger aevit olje på neglene mine, de blir sterkere og vokser med sprang og grenser.

Generelt hjelper Aevit fra en bunke av ulike problemer og sår! Et uunnværlig og universelt aktivt middel! Jeg anbefaler!

Rina13

http://irecommend.ru/content/universalnoe-sredstvo-dlya-krasoty-kucha-primenenii-deshevaya-tsena-effektivnost-omolozhenie

Aevit er et stoff, mottaket som er bedre å koordinere med legen din. På grunn av høye doser vitaminer, er løsningen ikke bare effektiv, men også farlig hvis instruksjonene for bruken er brutt. Ved å observere opptaksregler, viser Aevit gode resultater og gir en positiv effekt på helsen til både menn og kvinner.

Flere Artikler Om Typer Acne