I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av stoffet Aevit. Presentert vurderinger av besøkende til nettstedet - forbrukere av dette legemidlet, samt meninger fra leger av spesialister på bruk av Aevita i deres praksis En stor forespørsel om å legge til din tilbakemelding på stoffet mer aktivt: Medisinen hjalp eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger ble observert, kanskje ikke angitt av produsenten i notatet. Analoger av Aevita i nærvær av tilgjengelige strukturelle analoger. Bruk til å forbedre utseendet og helsen til huden, håret, neglene, samt den generelle styrken av kroppen hos voksne, barn, samt under graviditet og amming. Hvordan ta (drikke) vitaminer og hvilken effekt å forvente.

Aevit er et kombinasjonsmedikament hvis effekt bestemmes av egenskapene til dens fettløselige vitaminer A og E.

Retinol (vitamin A) er en nødvendig komponent for nettopp funksjon av retina: sammenkobling med opsin (rødt pigment av retina), danner det visuelle lilla rhodopsinet, som er nødvendig for visuell tilpasning i mørket. Vitamin A er nødvendig for beinvekst, normal reproduktiv funksjon, embryonal utvikling, for å regulere divisjon og differensiering av epitelet (øker reproduksjonen av epitelceller, forynrer cellepopulasjonen, hemmer keratiniseringsprosesser). Vitamin A er involvert som en kofaktor i ulike biokjemiske prosesser.

Funksjonen av alfa-tokoferol (vitamin E) forblir uklar til slutten. Som en antioksidant hemmer den utviklingen av friradikalreaksjoner, forhindrer dannelsen av peroksider som ødelegger cellulære og subcellulære membraner, noe som er viktig for kroppens utvikling, den normale funksjonen til nervesystemet og muskelsystemet. Sammen med selen hemmer oksidasjonen av umettede fettsyrer (en komponent i det mikrosomale elektrontransportsystemet), forhindrer hemolyse av røde blodlegemer. Det er en kofaktor for noen enzymsystemer. Gjenoppretter kapillær blodsirkulasjon, normaliserer kapillær- og vevpermeabilitet, øker væskens motstand mot hypoksi.

struktur

1 kapsel inneholder retinolpalmitat 100.000 IE og alfa-tokoferolacetat 0,1 g; 25 stykker i en glassburk, eller 10 stykker i en blisterstrimmel.

1 hetteglass med 1 ml injeksjonsoppløsning inneholder retinolacetat 0,035 g og alfa-tokoferolacetat 0,1 g; i en eske 10 stk.

vitnesbyrd

Hypovitaminosis og avitaminosis A og E (mangel på disse vitaminer i kroppen), og tilstanden for forhøyede kroppens behov for vitaminene A og E og / eller redusere deres inntak av: gastrektomi diaré, steatorrhea, cøliaki, Crohns sykdom, malabsorpsjon syndrom, kronisk kolestase, cirrhose, biliær atresi, obstruktiv gulsott, cystisk fibrose i pankreas, tropisk sprue, infeksjonssykdommer (inkludert kronisk og "kald"), dag-blindhet, xeroftalmi, keratomalacia, og en ubalansert defekt Går mat (inkludert parenteral ernæring), hurtig vekttap, nikotinavhengighet, medikamentavhengighet, alkoholisme, langvarig spenningstilstand, motta kolestyramin, kolestipol, mineraloljer, neomycin, jern produkter, karakterisert ved å tildele en diett med høyt innhold av flerumettede fettsyrer, hypertyroidisme, graviditet (inkludert flere graviditet), laktasjon.

Perifer nevropati, nekrotiserende myopati, abetalipoproteinemi.

Effektivitet er ikke bevist - aterosklerotiske endringer i blodårer, brudd på vevstrofi, utslettende endarteritt.

Skjema for utgivelse

Kapsler i flasker, bokser eller blister.

Løsningen for intramuskulær injeksjonsolje i 1 ml ampuller (injiserbar form av stoffet).

Instruksjoner for bruk og dosering

Inne, uavhengig av måltidet, daglig 1 kapsel per dag; intramuskulært - 1 ml per dag. Varigheten av behandlingen er 20-40 dager med intervaller på 3-6 måneder. Mulig å gjenta kurs.

Det er også en indikasjon på bruken av et vitaminpreparat som eksternt middel for smøring av spikerplater for å styrke og forhindre sprø negler.

Bivirkninger

 • allergiske reaksjoner (inkludert hudutslett);
 • epigastrisk smerte;
 • dyspeptiske lidelser (kvalme, oppkast, diaré);
 • forverring av kolelithiasis og kronisk pankreatitt (med langvarig behandling med store doser);
 • med intramuskulær injeksjon, smerte, infiltrering, myk kalsifisering.

Kontra

 • overfølsomhet;
 • hypervitaminose A og E;
 • barns alder (opptil 14 år).

Bruk under graviditet og amming

Vær forsiktig utnevnt under graviditet (spesielt i 1 trimester), under amming.

Spesielle instruksjoner

For å unngå utvikling av hypervitaminose A og E, ikke overstige anbefalte doser.

Når du bruker stoffet, er det nødvendig å ta hensyn til det høye innholdet av vitamin A i det (100 000 IE), og at det er et kurativt og ikke et profylaktisk stoff.

Drug interaksjon

Retinol svekker effekten av kalsiumtilskudd, øker risikoen for hyperkalsemi.

Kolestiramin, Kolestipol, mineraloljer, neomycin reduserer absorpsjonen av vitamin A og E (du må kanskje øke dosen).

Orale prevensiver øker plasmidretinolkonsentrasjonen.

Isotretinoin øker risikoen for retinolforgiftning.

Samtidig bruk av tetracyklin og retinol i høye doser (50 tusen enheter og høyere) øker risikoen for å utvikle intrakranial hypertensjon.

Tocopherol (vitamin E) forbedrer effekten av GCS, NSAIDs, antioksidanter, øker effektiviteten og reduserer toksisiteten av vitamin A, D, hjerteglykosider. Administrasjon av vitamin E med høy dose kan forårsake mangel på vitamin A i kroppen.

Tocopherol (vitamin E) øker effekten av antiepileptiske legemidler hos pasienter med epilepsi (som har forhøyet blod lipid peroksydasjonsprodukter).

Samtidig bruk av vitamin E i en dose på mer enn 400 enheter per dag med antikoagulantia (kumarin og indandionderivater) øker risikoen for hypoprothrombinemi og blødning.

Bruken av høyt dose jerntilskudd forbedrer oksidative prosesser i kroppen, noe som øker behovet for vitamin E.

Analoger av stoffet Aevit

Strukturelle analoger av det aktive stoffet Aevit-vitaminer har ikke.

aevit

◊ Myke gelatinkapsler, sfæriske i form, fra mørkegul til lysebrun, fylt med en oljeaktig væske fra lysegul til mørk gul, uten rancid lukt.

Hjelpestoffer: Solsikkeolje - opptil 0,2 g.

Sammensetningen av kapselskallet: gelatin - 0,036913 g, glyserol - 0,011865 g, metylparahydroksybenzoat - 0,000264 g, øyeblikkelig naturlig kaffe - 0,000958 g.

10 stk. - Konturcellepakker (1) - papppakker.
10 stk. - Konturcellepakker (2) - papppakker.
10 stk. - konturcellepakker (3) - papppakker.
10 stk. - Konturcellepakker (5) - papppakker.
10 stk. - Konturcellepakker (10) - papppakker.
150 stk. - Konturcellepakker (1) - papppakker.

Kombinert stoff, hvis virkning bestemmes av egenskapene til dens fettløselige vitaminer A og E.

Retinol (vitamin A) er en nødvendig komponent for nettopp funksjon av retina: sammenkobling med opsin (rødt pigment av retina), danner det visuelle lilla rhodopsinet, som er nødvendig for visuell tilpasning i mørket. Vitamin A er nødvendig for beinvekst, normal reproduktiv funksjon, embryonal utvikling, for å regulere divisjon og differensiering av epitelet (øker reproduksjonen av epitelceller, forynrer cellepopulasjonen, hemmer keratiniseringsprosesser). Vitamin A er involvert som en kofaktor i ulike biokjemiske prosesser.

Funksjonen av a-tokoferol (vitamin E) forblir uklar til slutten. Som en antioksidant hemmer den utviklingen av friradikalreaksjoner, forhindrer dannelsen av peroksider som ødelegger cellulære og subcellulære membraner, noe som er viktig for kroppens utvikling, den normale funksjonen til nervesystemet og muskelsystemet. Sammen med selen hemmer oksidasjonen av umettede fettsyrer (en komponent i det mikrosomale elektrontransportsystemet), forhindrer hemolyse av røde blodlegemer. Det er en kofaktor for noen enzymsystemer. Gjenoppretter kapillær blodsirkulasjon, normaliserer kapillær- og vevpermeabilitet, øker væskens motstand mot hypoksi.

Hypo- og avitaminosis A og E, så vel som en økt tilstand av kroppens behov for vitaminene A og E og / eller redusere deres inntak av: gastrektomi diaré, steatorrhea, cøliaki, Crohns sykdom, malabsorpsjon syndrom, kronisk kolestase, cirrhose, biliær atresi skrift, obstruktiv gulsott, cystisk fibrose i pankreas, tropisk sprue, infeksjonssykdommer (inkludert kronisk og "kald"), dag-blindhet, xeroftalmi, keratomalacia, defekt og ubalansert diett (inkludert parenteral ernæring), hurtig n hudanie, nikotinavhengighet, medikamentavhengighet, alkoholisme, langvarig spenningstilstand, motta kolestyramin, kolestipol, mineraloljer, neomycin, jern produkter, karakterisert ved å tildele en diett med høyt innhold av flerumettede fettsyrer, hypertyreoidisme, graviditet (inkludert multifetal), laktasjon.

Perifer nevropati, nekrotiserende myopati, abetalipoproteinemi.

Effektivitet er ikke bevist - aterosklerotiske endringer i blodårer, brudd på vevstrofi, utslettende endarteritt.

Overfølsomhet, hypervitaminose A og E, barn alder (opptil 14 år).

Forholdsregler: tyrotoksikose, kolecystitt, tilstand ledsaget av øket vaskulær permeabilitet (CHF, kronisk glomerulonefritt, etc.), levercirrhose, viral hepatitt, nyresvikt, alkoholmisbruk, graviditet (spesielt I trimester), amming, alderdom, barndom, hypoprothrombinemi (mot bakgrunnen av vitamin K-mangel - kan øke med en dose vitamin E over 400 IE).

Kanskje: allergiske reaksjoner (inkludert utslett), smerter i epigastriet, dyspepsi (kvalme, oppkast, diaré). Ved langvarig bruk i store doser, mulig forverring av kolelithiasis og kronisk pankreatitt.

Lokale reaksjoner: med intramuskulær injeksjon - smerte, infiltrering, myk kalsifisering.

Symptomer på akutt overdose retinol (vitamin A) (utvikle 6 timer etter administrering): hypervitaminose A: hos voksne - døsighet, sløvhet, diplopi, svimmelhet, alvorlig hodepine, kvalme, alvorlig oppkast, diaré, irritabilitet, osteoporose, blødning fra tannkjøttet, tørrhet og sårdannelse i munnslimhinnen, hudens hud, hud (spesielt palmer), agitasjon, forvirring.

Symptomer på kronisk forgiftning med retinol (vitamin A): anoreksi, bein smerte, sprekker og tørr hud, lepper, tørr munnslimhinne, gastralgi, oppkast, hypertermi, asteni, hodepine, fotosensibilisering, pollakiuri, nocturia, polyuria, irritabilitet, prolapse hår, gul-oransje flekker på såler, palmer, i nasolabialtrekanten, hepatotoksiske effekter, økt intraokulært trykk, oligomenorrhea, portalhypertensjon, hemolytisk anemi, endringer i røntgenbilder av bein, forsøk horn; Fototoxiske virkninger: hos mennesker - misdannelser av urinsystemet, vekstretardasjon, tidlig nedleggelse av epifysale vekstsoner; hos dyr er det misdannelser av sentralnervesystemet, ryggraden, brystet, hjertet, øynene, øvre gane, urinsystemet.

Symptomer overdose tokoferol (vitamin E): mottak for en lang periode ved doser på 400 til 800 IU / dag - tåkesyn, svimmelhet, hodepine, kvalme, diaré, gastralgia, asteni; når de tar mer enn 800 IU / dag for en lang periode - en økning i pasienter med hypovitaminosis risiko for blødning K metabolismeforstyrrelser i skjoldbruskkjertelhormoner, seksuelle funksjonsforstyrrelser, tromboflebitt, tromboemboli, nekrotiserende kolitt, sepsis, hepatomegali, hyperbilirubinemi, nyresvikt, blødning i masken øyeskall, hemorragisk slag, ascites.

Behandling: Narkotikauttak symptomatisk terapi.

Retinol svekker effekten av kalsiumtilskudd, øker risikoen for hyperkalsemi.

Kolestiramin, Kolestipol, mineraloljer, neomycin reduserer absorpsjonen av vitamin A og E (du må kanskje øke dosen).

Orale prevensiver øker plasmidretinolkonsentrasjonen.

Isotretinoin øker risikoen for retinolforgiftning.

Samtidig bruk av tetracyklin og retinol i høye doser (50 tusen enheter og høyere) øker risikoen for å utvikle intrakranial hypertensjon.

Tocopherol (vitamin E) forbedrer effekten av GCS, NSAIDs, antioksidanter, øker effektiviteten og reduserer toksisiteten av vitamin A, D, hjerteglykosider. Administrasjon av vitamin E med høy dose kan forårsake mangel på vitamin A i kroppen.

Tocopherol (vitamin E) øker effekten av antiepileptiske legemidler hos pasienter med epilepsi (som har forhøyet blod lipid peroksydasjonsprodukter).

Samtidig bruk av vitamin E i en dose på mer enn 400 IE per dag med antikoagulantia (kumarin og indandionderivater) øker risikoen for hypoprothrombinemi og blødning.

Bruken av høyt dose jerntilskudd forbedrer oksidative prosesser i kroppen, noe som øker behovet for vitamin E.

For å unngå utvikling av hypervitaminose A og E, ikke overstige anbefalte doser.

Når du bruker stoffet, er det nødvendig å ta hensyn til det høye innholdet av vitamin A i det (100 000 IE), og at det er et kurativt og ikke et profylaktisk stoff.

En diett med høyt innhold av Se og svovelholdige aminosyrer reduserer behovet for vitamin E.

Kontraindisert hos barn under 14 år.

aevit

Bruksanvisning:

Priser i nettapoteker:

Aevit er et kombinert multivitaminmedikament, effekten av dette skyldes dets fettløselige vitaminer A og E.

Frigi form og sammensetning

Vitaminer er produsert i form av myke kapsler, som hver inneholder:

 • 100.000 IE retinolpalmitat (vitamin A);
 • 100 mg alfa-tokoferolacetat (vitamin E);
 • Hjelpestoffer.

Indikasjoner for bruk Aevita

Instruksjonene for Aevit indikerte at hovedformålet med dette legemidlet er å kompensere for mangel på vitamin A og E hos personer med utilstrekkelig inntak fra mat på grunn av et ubalansert eller usunt kosthold, en reduksjon i absorpsjonen av disse vitaminene i fordøyelseskanalen. Spesielt er Aevit foreskrevet for pasienter med:

 • diaré;
 • Akutte og kroniske smittsomme sykdommer;
 • gastrektomi;
 • Steatorrhea (nedsatt absorpsjon av fett i mage-tarmkanalen og deres økte utskillelse med avføring);
 • hypertyreose;
 • Cystisk fibrose i bukspyttkjertelen;
 • Leverbeten;
 • Obstruktiv gulsot;
 • Kronisk kolestase;
 • Obstruksjon av galdeveiene;
 • Malabsorbsjonssyndrom (inkludert på bakgrunn av tropisk sprue);
 • Crohns sykdom;
 • Cøliaki
 • Langvarig tilstand av stress;
 • Medisinering, inkl. mineraloljer og medisiner som inneholder neomycin, colestipol, colestiramin og jern;
 • Alkoholisme, narkotikamisbruk, nikotinavhengighet;
 • Raskt vekttap, underernæring, inkludert hos pasienter på parenteral ernæring.

Aevit anbefales å ta til alle som holder seg til en diett med høyt innhold av flerumettede fettsyrer i matvarer.

Som angitt i instruksjonene for Aevit, er dette vitaminkomplekset også foreskrevet for pasienter som trenger langvarig bruk av vitamin A og E i høye doser, inkludert stoffet som brukes som en del av kompleks behandling:

 • Aterosklerotiske vaskulære lesjoner;
 • Utblokkende endarteritt;
 • Trofiske forstyrrelser og vevsmikrocirkulasjon;
 • Lupus erythematosus;
 • Psoriasis.

I oftalmisk praksis er bruk av Aevita tilrådelig ved behandling av pasienter med xerophthalmia, retinitis pigmentosa, nattblindhet (hemeralopi), keratomalakia og optisk nerveatrofi.

Ofte er Aevit-vitaminer foreskrevet for pasienter som lider av nekrotiserende myopati, abetalipoproteinemi eller perifer neuropati.

Kontra

I følge anmerkningen til stoffet bør Aevit ikke tas:

 • I nærvær av overfølsomhet overfor noen av dets komponenter;
 • Pasienter med hypervitaminose A og / eller E;
 • Barn opptil 14 år:
 • Samtidig med østrogenpreparater;
 • Med alvorlige sirkulasjonsforstyrrelser;
 • Personer med en tendens til å utvikle tromboembolisme;
 • Med hjerteinfarkt.

Fortsatt medisinsk tilsyn er nødvendig for pasienter med:

 • thyrotoxicosis;
 • kolecystitt;
 • Leverbeten;
 • Nyresvikt;
 • gipoprotrombinemiey;
 • Viral hepatitt;
 • Alkoholavhengighet;
 • Sykdommer ledsaget av økt vaskulær permeabilitet (for eksempel ved kronisk glomerulonephritis, kronisk hjertesvikt).

Tilordne vitaminer Aevit, men med stor forsiktighet og strengt etter indikasjoner, barn, gravide kvinner (spesielt i første trimester), under amming, de eldre.

Dosering og administrasjon Aevita

Aevit kapsler inntas 1 stk. per dag uavhengig av måltidet.

Resepsjonens varighet - fra 20 til 40 dager. I år av slike kurs kan være 2-4, dvs. respekterer intervallet på 3-6 måneder.

Bivirkninger Aevita

Ifølge mange vurderinger av pasienter, i de overveiende tilfellene, er Aevit-vitaminer godt tolerert og, med forbehold for anbefalt dosering, har ingen bivirkninger. I sjeldne tilfeller kan dyspeptiske lidelser og epigastrisk smerte oppstå. Noen klager over utviklingen av allergiske reaksjoner, som skyldes overfølsomhet overfor stoffets komponenter.

Ved langvarig bruk av Aevita i store doser hos pasienter med kronisk pankreatitt eller kolelithiasis, kan sykdommen forverres.

Spesielle instruksjoner

Vitamin A - den viktigste aktive ingrediensen Aevita, reduserer effekten av legemidler som inneholder kalsium, og øker dermed risikoen for hyperkalsemi.

Øke dosen av Aevita kan være nødvendig for pasienter som bruker kolistipol, kolestiramin, neomycin eller mineraloljer, da de reduserer absorpsjonen av vitaminene A og E.

Kvinner som tar orale prevensjonsmidler bør være oppmerksomme på at de øker konsentrasjonen av vitamin A i blodplasmaet.

Det anbefales ikke å ta Aevit sammen med preparater som inneholder isotretinoin, siden dette stoffet øker risikoen for å utvikle forgiftning med vitamin A.

Risikoen for å utvikle intrakranial hypertensjon hos pasienter som tar store doser (fra 50 000 IE) av vitamin A sammen med tetracyklin øker.

E-vitamin, som også er en del av Aevita, øker aktiviteten av antioksidanter, glukokortikosteroider og ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer, øker effektiviteten og reduserer toksisiteten av hjerteglykosider, samt vitamin A og D.

Analoger av Aevita

Med aktive stoffer, dvs. strukturelle analoger av Aevita er Vitaminel, AEkaps og VitAE.

I følge tilhørende samme farmakologiske gruppe og likhet med virkningsmekanismene til Aevits analoger, er følgende kombinert vitaminreparasjoner: Antioxycaps, V-Vitacaps, Multi-tabs, Pregnavit, Triovit og mange andre legemidler.

Vilkår for lagring

Vitaminkompleks Aevit refererer til ikke-reseptbelagte legemidler. Den har en holdbarhet på 2 år, underlagt de lagringsbetingelser som anbefales av produsenten - tørr, beskyttet mot direkte sollys og kjølig (ved en temperatur på 15 til 25º).

Har du funnet en feil i teksten? Velg den og trykk Ctrl + Enter.

Aevitum (Aevit)

Aktiv ingrediens:

Innholdet

Farmakologisk gruppe

Nosologisk klassifisering (ICD-10)

3D-bilder

Sammensetning og utgivelsesform

1 kapsel inneholder retinolpalmitat 100.000 IE og alfa-tokoferolacetat 0,1 g; 25 stykker i en glassburk, eller 10 stykker i en blisterstrimmel.

1 hetteglass med 1 ml injeksjonsoppløsning inneholder retinolacetat 0,035 g og alfa-tokoferolacetat 0,1 g; i en eske 10 stk.

Farmakologisk aktivitet

Øker vevets motstand mot hypoksi, normaliserer vevets respirasjon.

Indikasjoner stoffet Aevit

Vaskulær aterosklerose, trofiske lidelser, utslettende endarteritt.

Kontra

Thyrotoxicosis, kronisk glomerulonephritis, kongestiv hjertesvikt, graviditet.

Dosering og administrasjon

Innside, 1-2 caps. 2-3 ganger om dagen.

V / m (svakt oppvarmet), 1 ml 1 gang per dag, i 20 dager; for trofiske lidelser og for endarteritt - i 30-40 dager. Etter 4-6 måneder gjentas kurset.

Lagringsforhold medisin Aevit

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet av stoffet Aevit

løsning for intramuskulær injeksjon av olje - 3 år.

kapsler - 2 år.

Instruksjoner for medisinsk bruk

Synonymer av nosologiske grupper

Prisene i Moskva apotek

Legg igjen din kommentar

Nåværende informasjon etterspørselsindeks, ‰

Registreringsbevis Aevit

 • Førstehjelpsutstyr
 • Nettbutikk
 • Om selskapet
 • Kontakt oss
 • Utgiverens kontakter:
 • +7 (495) 258-97-03
 • +7 (495) 258-97-06
 • E-post: [email protected]
 • Adresse: Russland, 123007, Moskva, st. 5. Hovedlinje, 12.

Det offisielle nettstedet til konsernet RLS ®. Den viktigste encyklopedi av narkotika og apotek assortiment av den russiske Internett. Referansebok med medisiner Rlsnet.ru gir brukerne tilgang til instruksjoner, priser og beskrivelser av medisiner, kosttilskudd, medisinsk utstyr, medisinsk utstyr og andre varer. Farmakologisk referanse bok inneholder informasjon om sammensetning og form for frigivelse, farmakologisk virkning, indikasjoner for bruk, kontraindikasjoner, bivirkninger, narkotikainteraksjoner, metode for bruk av legemidler, farmasøytiske selskaper. Drug referanse bok inneholder priser for medisiner og produkter av det farmasøytiske markedet i Moskva og andre byer i Russland.

Overføringen, kopiering, distribusjon av informasjon er forbudt uten tillatelse fra RLS-Patent LLC.
Når du citerer informasjonsmateriale som er publisert på nettstedet www.rlsnet.ru, er det nødvendig med henvisning til kilden til informasjon.

Vi er i sosiale nettverk:

© 2000-2018. REGISTRERING AV MEDIA RUSSIA ® RLS ®

Alle rettigheter reservert.

Kommersiell bruk av materialer er ikke tillatt.

Informasjon beregnet for helsepersonell.

Vitaminer Aevit - bruksanvisninger, vurderinger

Legemidlet Aevit virker på epitelceller og provoserer produksjon av spesielle enzymer. Som et resultat blir regenereringsprosesser forbedret, blir kroppen mer motstandsdyktig mot negative ytre påvirkninger.

Vitaminer A og E fremmer akselerasjonen av metabolske prosesser, blodsirkulasjonen i mikrovaskulaturen forbedres, vevet blir mer motstandsdyktig mot hypoksi. I tillegg har vitaminkomplekset funksjonen av en antioksidant, og påvirker også permeabiliteten til vaskulærveggen.

Aevit - utgivelsesskjema

Vitaminer Aevit presenteres hovedsakelig i form av:

Aevit i myke gelatinekapsler

 • Sammensetningen av legemidlet: 1 kapsel inneholder vitamin A (retinol) - 100 000 IE og vitamin E (tokoferol) - 100 milligram.
 • Andre komponenter av legemidlet: solsikkeolje, gelatin, E218 - metylperhydroksybenzoat, E216-propylparhydroksybenzoat.
 • Emballasje: kapsler selges i 10 stykker i en blister nr. 10, # 30 og # 50.
 • Dispensing medisinering er laget uten resept.

Face Cream Aevit

Dette verktøyet er foreskrevet for pleie av falmet hud. Krem har en antioksidant effekt, forhindrer for tidlig begynnelse av aldring, og akselererer også regenerering av epidermale celler.

Krem Aevit Liberiderm er helt trygg for helse, dessuten er alle bestanddelene av rent naturlig opprinnelse, noe som ikke forårsaker allergiske reaksjoner og passer for alle hudtyper.

 • Sammensetningen av stoffet: triglyserider, demineralisert vann, glyserin, høyere, fettsyrer, alkoholer, oleyl erukat, kapillær, polyglyseryl-3-metylglukose, vitamin E, rosmarin og bringebærekstrakter, vitamin A.
 • Emballasje: 50 ml rør.

Aevit Liberoderm - leppeolje

 • Sammensetningen av stoffet: tokoferol, retinol, essensielle oljer: mandel, fersken og ricin.
 • Dette komponentkomplekset bidrar til å myke og helbrede hakkede og forvitrede lepper, og har også en antibakteriell effekt som bidrar til rask regenerering av vev på leppene.
 • Emballasje: 30 ml rulleflaske og 20 ml leppel.
 • Farmakologisk gruppe av stoffet: kombinert med vitaminer.

farmakokinetikk

Legemidlet når det tas i kapselform absorberes godt i magen og tarmen. Etter det er et kompleks av vitaminer i stand til å trenge gjennom veggen av lymfatiske og arterielle blodkar direkte inn i lymfe og plasma. I væsker kan vitaminer binde seg med proteiner, og deretter transporteres de gjennom hele kroppen. Vitaminer gjennomgår behandling i leverenes celler.

Vitaminer er utsatt for dekomponering i aktive stoffer som leveres til vev og organer, og inaktive metabolitter elimineres av nyrene, huden, lungene og tarmene.

Instruksjoner for bruk

Før du begynner å bruke stoffet, bør du alltid konsultere legen din. For å minimere bivirkninger, hjelper du instruksjonene for bruk av Aevit. Foringen kan finnes i hver pakke, hvor skjemaet for bruk av medikamentet og tillatte doseringer vil bli beskrevet i detalj.

For å vite hvordan du drikker Aevit, må du gjøre deg kjent med diettregimet, som i stor grad avhenger av utgivelsesformen:

 • Aevit i gelatinkapsler - inntatt 1 kapsel 1 gang per dag.
 • Injiseringsform Aevita - intramuskulært i mengden 1 ml av legemidlet 1 gang pr. Dag.

Varigheten av behandlingen bestemmes av legen, men gjennomsnittlig medisineringsperiode er fra 20 til 40 dager. Pass på å ta pauser mellom opptakskurs (ca. 3-5 måneder).

Indikasjoner for avtale

Legemidlet er angitt for medisinske formål og for forebygging. Hvorfor ta Aevit? Blant de sykdommene som et legemiddel er foreskrevet, vil kroniske langsiktige patologiske forhold som krever store doser av vitamin A og E i lang tid (1-2 måneder) ta utgangspunktet:

 • Trofiske lidelser i vev.
 • Psoriasis hudlesjoner.
 • Retinitis pigmentosa.
 • Obliterating endarteritt.
 • Atrofisk skade på optisk nerve.
 • Aterosklerose av fartøy.
 • SLE - systemisk lupus erythematosus.
 • Omfattende behandling av hjertesykdommer og blodårer (angina, alvorlig hypertensjon, etc.).
 • Vitaminmangel (vitaminmangel).
 • Tilstanden etter sykdom eller kirurgi, noe som resulterer i absorpsjon av vitaminer, er svekket: Crohns sykdom, biliary tract atresia, pediatrisk cøliaki, levercirrhose, malabsorbsjonssyndrom, tilstanden etter gastrektomi og andre.
 • Økt kolesterol i blodet (da vitamin E er involvert i fettmetabolismen).
 • Perifer nevropati.
 • Myopati er nekrotiserende.

I tillegg til det ovennevnte er stoffet i form av håndkrem angitt for forvitret hud og for å smøre neglene med sikte på å styrke effekten. Krem forhindrer skjøthet og delaminering av negleplaten, gir næring til huden.

Kontra

Før du bruker stoffet, bør du gjøre deg kjent med kontraindikasjonene for ikke å skade din egen helse. Blant disse patologiske forholdene er:

 • Allergisk intoleranse mot stoffets komponenter (overfølsomhet).
 • Etablert hypervitaminose med vitamin A og E.
 • JCB - gallesteinsykdom.
 • Hjertesvikt i dekompensasjonstrinnet. Store doser vitamin E (tokoferol) er i stand til å danne koagulasjoner. Denne tilstanden er svært farlig, fordi blodproppene blokkerer lumen i blodårene med en etterfølgende tendens til betennelse (tromboflebitt). I tillegg kan blodproppene gjennomføres gjennom blodbanen og tette opp større kar, som fører til tromboembolisme.
 • I den akutte perioden med hjerteinfarkt.
 • En historie med sarkoidose.
 • Pankreatitt er kronisk.
 • Kardiosklerose i et progressivt stadium (uttalte prosess).
 • Glomerulonephritis er kronisk, da virkningen av E-vitamin kan føre til nyresvikt.
 • Ung alder (kontraindisert for barn under 14 år).
 • Thyrotoxicosis, siden E-vitamin kan forstyrre utvekslingen av hormoner i skjoldbruskkjertelen.
 • Kolecystitt. Når du tar Aevita, får store doser vitamin A tykkere galle, noe som fører til dannelse av gallesteiner og kanaler. Det er også påvist at retinol i store doser påvirker leveren negativt, forstyrrer sin funksjon (stoffet er hepatotoksisk).
 • Koronararteriesykdom - iskemisk hjertesykdom. På grunn av stoffets tendens til trombose.
 • Pyelonefritt. Vitaminer påvirker blodpropp, noe som kan føre til nyresvikt.
 • Den første trimester av graviditet, siden i denne perioden er det viktige prosesser for dannelse og legging av organer. Vitaminkompleks Aevit kan føre til misdannelser.
 • Amningstid.
Funksjoner av søknaden Aevita

Formålet med stoffet Aevit skal være forsiktig, siden ved første øyekast kan en uskadelig medisin også føre til uønskede konsekvenser. Det bør være nøye foreskrevet stoffet til pasienter med risiko for å utvikle slike sykdommer:

Det anbefales ikke å foreskrive stoffet sammen med andre legemidler, som inneholder retinol eller tokoferol i deres sammensetning.

Vitaminkompleks Aevit-barn er kontraindisert, fordi doseringen er for stor.

Aevit under graviditet

Det er bevist at vitamin A har evne til å akkumulere i kroppen i lang tid (fra 6 måneder til 1 år). Derfor anbefales det ikke for kvinner å planlegge en graviditet umiddelbart etter et langt stoffinntak. Bedre å vente på tid.

I løpet av barneperioden er det heller ikke anbefalt å bruke Aevit, da dette stoffet kan forårsake utviklingsfeil.

Bivirkninger

Du bør vite at å ta vitaminer kan føre til noen bivirkninger. I utgangspunktet er det symptomer som går bort med narkotikauttak.

 1. Nervesystemet Observert: rask tretthet, sløvhet, irritabilitet, overdreven nervøsitet, hodepine og migrene, søvnløshet eller omvendt - overdreven søvnighet.
 2. Mage-tarmkanal: kvalme, sjelden - enkelt oppkast, tap av appetitt, magesmerter, diaré.
 3. Allergiske fenomen: overdreven kløe, peeling av huden, ansiktsrødhet, hevelse.
 4. Andre systemer: Ved langvarig medisinering kan det oppstå håravfall, samt vondt i beinene.
Interaksjon med andre legemidler
 • Legemidlet er uforenlig med hormonelle midler som inneholder østrogen. Det er også påvist at retinol kan redusere effektiviteten av glukokortikosteroider. Tocopherol kan forbedre effekten av ibuprofen, prednisolon og diklofenak.
 • Det har vist seg at mineraloljer og colestiramin reduserer absorpsjonen av vitaminer i mage-tarmkanalen betydelig.
 • Prevensjonsmidler (beregnet til oral administrasjon) kan øke innholdet av vitamin A i blodet, noe som fører til forgiftning og hypervitaminose.
 • Tocopherol har en gunstig effekt under behandling av epilepsi, siden det kan forbedre effekten av antiepileptika.
Overdose Aevita

Å ta store doser av stoffet provoserer en økning i spinaltrykk. I tillegg er det:

 • kramper;
 • alvorlig hodepine;
 • dobbeltsyn;
 • parestesi,
 • feber,
 • forstyrrelse av appetitt, etc.

Mer alvorlige tilfeller ledsages av kramper, og hjertesvikt kan også utvikle seg. På huden kan det utvikle yellowness, sprekker på fotsålene og håndflatene. Mulig kompensasjonsutvidelse av leveren og milten (splenomegali og hepatomegali).

Ved overdosering er det nødvendig å nekte å ta medisinen og utføre symptomatisk behandling.

produsenter

Blant de russiske stoffene kan man skille mellom: Altaivitaminy, Lumi LLC, Dina + LLC og andre.

analoger

Blant de samme kombinert vitaminpreparatene bør følgende fremheves:

 1. Pantogar er et stoff som har hovedaktiv ingrediens medisinsk gjær. Hjelpekomponenter: kalsiumioner og kreatinin.
 2. Vitrum er et kompleks av vitaminer A, E og D.
 3. Megadin er et multivitaminpreparat som inneholder retinol, tokoferol og kalkiferol, samt med innholdet av sporstoffer.
 4. Junglen er et kombinasjonsmedikament som inneholder vitamin A og B.
 5. Aktiv - inneholder vitamin A, B og D, samt sporstoffer.
Aevit for hår

Siden det komplekse legemidlet inneholder retinol (vitamin A), håndterer det problemet med sprø, utsatt for hårtap. På grunn av egenskapene, får håret vitalitet og blir tykt.

Påfør Aevit eksternt, det kan legges til masker og balsam, så vel som bare i sjampo. Dermed absorberes vitaminet direkte i hodebunnen og nærer hårrøttene. Under virkningen av stoffet aktiveres metabolske prosesser: protein, karbohydrat og fettmetabolismen er regulert. På grunn av stoffets antioksidantvirkning gjenopprettes hudfolliklene, og veksten av nytt hår blir akselerert.

For å konsolidere resultatet, er det nødvendig å regelmessig bruke vitaminkomplekset. Håret er forvandlet en måned etter bruk av Aevita: de blir silkeaktig, frodige, sunne og vakre. Det er umulig å ikke merke tendensen til akselerert hårvekst, noe som er viktig for mange jenter.

Aevit for ansiktshud

Cream Aevit kan brukes på ansikt og hender. Ansiktscreme håndterer ernæringens og foryngelsens funksjon. Takket være vitamin A, blir proteinmetabolismen normalisert, og naturlig kollagen produseres, som er ansvarlig for elastisiteten og elastisiteten til epidermis. Vitamin E i sin tid involvert i fettmetabolismen, som også spiller en nøkkelrolle i renslighet og ryddighet i huden.

Tilbakevendende ungdom hjelper også evnen til tokoferol å påvirke de små blodkarillærene. Det påvirker vaskulærveggen, og bidrar også til tilførsel av celler av epidermis og dermis med oksygen, næringsstoffer. Aevi er i stand til å takle morgenkvaliteten som vises i ansiktet etter en hard dag.

Tilordne krem ​​Aevit for foryngelse. Behandlingsforløpet er fra en uke til førti dager. Det er også mulig intramuskulær injeksjon av Aevita i en dose på 1 milliliter.

Et vanlig problem for kvinner i alderen er utseendet på ansiktsrynker rundt øynene. Vitaminkomplekset vil bidra til å overvinne dette problemet. Ingen problem kan brukes Aevit rundt øynene om natten. Den absorberer ganske raskt og forlater ikke ødem om morgenen.

I tillegg til ansiktets hud brukes Aevit-krem på hendene. Det vil bidra til å takle problemet med sprø negler utsatt for layering. Etter langvarig bruk blir huden på hendene myk, fløyelsaktig. Neglene vil bli mye sterkere og vil slutte å bryte, deres vekst vil merkbart akselerere. Denne fløten er utmerket for å takle grovhet, som er typisk i vintersesongen, da hendene blir utsatt for lave temperaturer.

Et vanlig problem for kvinner er sprukne lepper (oftest skjer det om vinteren under påvirkning av frost). Til dags dato, for å løse denne vanskeligheten, er det geler og hygieniske leppestifter for leppeglans som inneholder vitaminer A og E. Etter de første dagene av bruk, tar leppene deres opprinnelige utseende, de blir myke og beskyttet mot forvitring.

For å sikre effektiviteten av stoffet i forhold til hår, negler og hud, bør du lese vurderingene av personer som allerede har brukt medisinsk medisin Aevit.

Kostnaden for vitaminer er avhengig av utgivelsesformen, samt produsenten.

 • Utgangsprisen for Aevita kapsler i mengden 10 stykker i en pakke er 35 rubler. Legemidlet Aevit nummer 20 - 47 rubler, № 30 - 70 rubler, № 50 - 120 rubler.
 • Libriderm Aevit lip gel med et volum på 20 milliliter koster ca 110 rubler og over.
 • Hygienisk leppestift for lepper 4 g - 140 rubler.
 • Aevit Libriderm håndkrem med et volum på 125 milliliter kan kjøpes til en pris på 215 rubler.
 • Ansiktscreme 50 milliliter - fra 160 rubler.

Søknadsanmeldelser

Gjennomgå nummer 1

Jeg drikker vitaminer Aevit jevnlig. Formålet med medisinen min er å styrke håret, som de pleide å falle ut og allerede har mistet sin tidligere tetthet. Ekstern bruk har aldri prøvd, mens bare kapsler.

I dag ser håret mitt fantastisk ut, jeg kan eksperimentere med frisyrer. Det er bra når det er noe å skryte av. Krøllene for bruksmåneden har blitt lange og behagelige å røre, som silke. I tillegg til å forbedre håret, la jeg merke til at neglene ble sterkere, og hudtilstanden ble også merkbart forandret til det bedre.

Anastasia, 27 år gammel - Kazan

Gjennomgå nummer 2

Presset for å motta vitaminkompleks vurderinger venner. Jeg bestemte meg for å prøve det også, fordi jeg så resultatet i andre. Jeg har lagt et hetteglass med Aevit til sjampo og dermed vasket håret mitt.

Etter tre applikasjoner følte jeg en betydelig effekt: håret glir veldig vakkert under påvirkning av sollys, dullhet og brittleness er borte. Jeg har ikke lagt merke til noen betydelig hårvekst ennå, men jeg fortsetter i løpet av behandlingen.

Ulyana, 31 år gammel - Vladivostok

Gjennomgå nummer 3

Jeg anbefalte Aavit-apoteket A vitaminer i apotek. Jeg fortalte om problemet med brittleness og rikelig hårtap, så han ga meg dette stoffet. Jeg tok vitaminer i kapsler, en ting om dagen, varigheten av behandlingen min var i gjennomsnitt en måned.

I tillegg inneholdt komplekset av terapeutiske tiltak masker med Aevit og ricinusolje. Jeg gjorde slike masker hver tredje dag. Allerede etter to uker oppdaget jeg et tydelig og etterlengtet resultat: tapet gikk ned mange ganger, håret ble tykkere og sterkere, stoppet å bryte så mye.

Victoria, 25 år gammel - Moskva

Gjennomgå nummer 4

Etter å ha lest de positive vurderingene, kan jeg bare bekrefte deres korrekthet! Aevit er virkelig et veldig godt og kvalitetsprodukt som inneholder viktige vitaminer. Jeg ble rådet til å kjøpe et integrert verktøy min kollega.

Og jeg angrer ikke kjøpet. Aevit krem ​​er alltid hjemme hos meg og hjelper meg som en daglig behandling. Jeg legger den på ansiktet, under øynene om natten, og smører også negleplaten for å styrke.

Krem Aevit klare perfekt med rynker, og jeg la merke til hvor fort sporene av akne forsvinner. Jeg anbefaler til alle, du vil ikke angre på det sikkert!

aevit

Beskrivelse fra og med 26. desember 2014

 • Latinsk navn: Aevit
 • ATC-kode: A11JA
 • Aktiv ingrediens: Vitamin A, E-vitamin
 • Produsent: Kiev Vitamin Factory, PJSC, Kiev, Ukraina

Sammensetning Aevita

Kapselet av et farmasøytisk preparat inneholder: retinolpalmitat (vitamin A) - 100.000 IE; alfa-tokoferolacetat (vitamin E) - 0,1 g; solsikkeolje som hjelpestoff. Gelatineskallet inneholder følgende komponenter: gelatin; glycerol; metylparahydroksybenzoat (E 218); propylparahydroksybenzoat (E 216).

Sammensetningen av vitaminer i form av en injeksjonsløsning (1 ml): retinolacetat - 0,035 g; alfa-tokoferolacetat - 0,1 g

Kremens sammensetning Aevit: vitamin A; vitamin E; fenoksyetanol og etylheksiglyserol; blanding av ekstrakter (bringebær, rosmarin, edelweiss); propylheptylkaprylat; propylglyceryl-3-metiglukosedearat; kapryl / capric / triglyserider; erukat oleil; høyere fettalkoholer; glycerylstearat; glycerol; demineralisert vann.

Utgivelsesskjema

Vitaminer Aevit i apotek kiosker kommer i tre viktigste farmasøytiske former:

 • Myke gelatinkapsler med sfærisk eller sfærisk form av gul eller lysebrun farge med tydelig merket skillelinje. Konvolutten er fylt med en oljeaktig væskeformig væske, hvis farger kan variere fra lysegul til mørk gul, noe som ikke indikerer at stoffet ikke er egnet. Kapsler er pakket i glassperler på 25 stk hver eller i blisterpakninger med 10 stk.
 • Væske injeksjonsløsning i ampuller designet for 1 ml vitamin betyr. 10 stykker legges i en pappkasse og abstrakt.
 • Næringsrik krem ​​Aevit for ansiktet i flasker på 50 ml. 1 flaske og instruksjon i hver kartong.

Farmakologisk aktivitet

Aevit er et kombinasjonsmedikament, hvor de aktive komponentene deltar i et stort antall forskjellige metabolske prosesser og fysiologiske reaksjoner i kroppen. De terapeutiske mulighetene til et farmasøytisk produkt er slående i deres bredde, fordi vitaminkomplekset samtidig har både antioksidant og immunmodulerende egenskaper, stimulerer reproduksjonen av epitelceller og vevsvekst, og bidrar derfor til reparative og regenerative evner hos individuelle organer og systemer.

Legemidlet forbedrer blodsirkulasjonen av mikrocirkulatorisk sengen, normaliserer permeabiliteten til vaskulasjonen gjennom sirkulasjonssystemet, forbedrer kvaliteten på trofiske prosesser. Biologisk aktive komponenter er nødvendige for den normale funksjonen av det visuelle og reproduktive systemet, den riktige strømmen av protein og lipidmetabolisme. Virkningsmekanismen av stoffet bør vurderes separat for hvert vitamin.

Retinolpalmitat (eller acetat i noen variasjoner av Aevita), bedre kjent som vitamin A, er en fettløselig kjemisk forbindelse. Det antas at de fleste effektene av denne komponenten er konsentrert på synlighetens organer, men dette er bare halvparten av det sanne biokjemiske bildet av vitamin A-interaksjoner. Selvfølgelig spiller den biologiske komponenten en uvurderlig rolle i å forme det visuelle signalet, siden det bidrar til transformasjonen av opsinproteinstrukturen til rhodopsin. Denne transformasjonen av proteiner er spesielt viktig for øynene i svakt lys.

En annen signifikant gruppe terapeutiske effekter av vitamin A er dens effekter på immunsystemet. Først og fremst bør det noteres forsterkende effekt, så med en mer detaljert undersøkelse er det tydelig:

 • økt myelopoiesis;
 • aktivering av makrofagsystemet;
 • økt faktor for humoral og cellulær immunitet;
 • styrke de beskyttende mekanismene i slimhinnen i mage-tarmsystemet og luftveiene.

Vitamin As regulatoriske kapasitet strekker seg ikke bare til hovedtyper av metabolisme (protein, fett osv.), Men også til funksjonene til de eksterne og interne sekretkjertlene, inkludert lacrimal, sebaceous og svettekjertlene. I kombinasjon med andre effekter, gjør dette det mulig å bruke Aevit til hår som et kosmetisk og terapeutisk middel for å forhindre mulig ødeleggelse av hårsving og pærer, og gir strukturelle hårhår med alle nødvendige trofiske stoffer.

Fra et synspunkt av organisk kjemi er retinol et molekyl med et stort antall umettede bindinger, noe som gjør at vitamin A kan delta i ulike redoksreaksjoner. De terapeutiske effektene av denne spesielle biologisk aktive substansen er spesielt merkbare når de påføres huden eksternt:

 • beholder den nødvendige mengde intracellulær væske;
 • spiller en viktig rolle i dannelsen av glykosaminoglykaner;
 • stimulerer spredning av epitelceller, noe som gjør at du kan forynge huden og bli kvitt rynker;
 • har en antioksidant effekt;
 • forbedrer kapillær sirkulasjon og lokale forsvarsmekanismer, slik at acne akne er populært blant den yngre pasientkategorien.

Alfa-tokoferol eller E-vitamin, den andre aktive komponenten i det farmasøytiske legemidlet Aevit, er en fettløselig kjemisk forbindelse som er en del av den naturlige stoffskiftet i menneskekroppen, og som vitamin A har mange gunstige terapeutiske effekter med ekstra eksogent inntak.

Først og fremst, Wikipedia, den frie encyklopedi av verdensomspennende kunnskap på Internett, noterer sin antioxidantaktivitet. Det vil si at bestanddelen av stoffet reduserer oksydasjonen av umettede fettsyrer og dermed reduserer dannelsen av peroksidforbindelser, som forhindrer hemolyse av røde blodlegemer og ødeleggelsen av andre cellulære strukturer. Mekanismen for antioksidantaktivitet av vitamin E inkluderer også sin evne til å integrere i membranen, hindrer kontakt med oksygen og frie radikaler som sirkulerer i blodet. Denne egenskapen av alfa-tokoferol forårsaker bruk av Aevita for huden rundt øynene, problemfeltet i ansiktet beholder ungdom og elastisitet mye lenger hvis du bruker E-vitamin regelmessig.

Den aktive farmasøytiske ingrediensen har omfattende effekter på kardiovaskulærsystemet. Alfa-tokoferol er en kofaktor av forskjellige enzymatiske systemer i kroppen, som er realisert i slike positive terapeutiske effekter som stimulering av mikrosirkulasjon, normalisering av trofiske prosesser i vev, forbedring av kapillærblodstrømning og permeabilitet av dette segmentet av vaskulærsengen. Dette fører til bruk av Aevita som et helsemåte for øyenvipper og negler, fordi hudderivater hovedsakelig lider av ulike typer patologiske forhold på grunn av den peristributive evne til det vaskulære systemet.

Det har vitamin E påvirkning og på kroppens beskyttende funksjon. Spesielt stimulerer alfa-tokoferolacetat de cellulære og humorale delene av immunsystemet, og T-lymfocyttaktiviteten øker betydelig. På grunn av inhiberingen av fosfolipase A2 ved lysosomer elimineres den potensielle muligheten for ødeleggelse av fosfolipidlaget av cellemembraner.

Styrking av beskyttende funksjoner er en utrolig viktig oppgave for alle, fordi det er mye lettere å forebygge sykdommen enn å sanitere det patologiske fokuset, for hvilket Aevit tabletter er best egnet på grunn av innholdet av vitaminer A og E.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

De farmakokinetiske mulighetene for det kombinerte legemidlet er ikke avhengig av den valgte utløsningsformen etter å ha gått inn i den systemiske sirkulasjonen, derfor er det nok å bare vurdere et eksempel. Kapsler er godt absorbert fra fordøyelseskanalen, og transporteres deretter til lymfe og blodplasma, hvor de binder seg til bestemte bærerproteiner og "reiser" til organer og vev. Det kvantitative overskudd av vitamin A lagres i leveren i form av palmitinsyreestere, her går de viktigste stadiene av biotransformasjonen før elimineringstrinnet. Tilbaketrekking er langsom - bare 3% av dosen som tas, fjernes innen 3 uker.

Overskuddet av en annen aktiv ingrediens, vitamin E, blir avsatt gjennom kroppens vev. Metabolske prosesser finner sted gjennom transformasjon av den naturlige strukturen av legemiddelkomponenten i kinin, og deretter fjernet med urin. I uendret form kan E-vitamin elimineres med galle.

Indikasjoner for bruk Aevita

 • aterosklerose i vaskulær sengen;
 • systemisk lupus erythematosus;
 • utrydder endokarditt og endarteritt;
 • regionale eller systemiske forstyrrelser i mikrosirkulasjon og vev-trofisme;
 • perifer neuropati;
 • psoriasis;
 • atrofi av optisk nerve;
 • hemeralopi (nattblindhet);
 • xerophthalmia;
 • nekrotiserende myopati
 • keratomalacia;
 • abetalipoproteinemia;
 • pigment retinitt.

Indikasjoner for bruk inkluderer også patologiske forhold når inntaket av vitamin A og E med mat er signifikant redusert, noe som tillater bruk av Aevit i behandlingsprosessen av følgende nosologiske enheter:

 • gastrektomi;
 • kronisk diaré;
 • steatorrhea;
 • sykdommer i tynntarmen av forskjellig opprinnelse (cøliaki, Crohns sykdom, malabsorpsjonssyndrom, etc.);
 • cystisk fibrose i bukspyttkjertelen;
 • skrumplever i leveren og patologi, hindrer den fysiologiske strømmen av galle inn i fordøyelsesslangens lumen;
 • akutte og kroniske smittsomme sykdommer;
 • idiopatisk vekttap;
 • ubalansert eller utilstrekkelig ernæring;
 • kronisk stress;
 • narkotikamisbruk, alkoholisme og nikotinavhengighet.

Kontra

 • Overfølsomhet i de aktive komponentene i vitaminkomplekset;
 • hypertyreose;
 • kronisk glomerulonephritis;
 • kronisk sirkulasjonsfeil.

Kontraindikasjoner for vitaminer Aevit inkluderer ikke en rekke nosologiske enheter, der bruk av et farmasøytisk preparat kun anbefales under tilsyn av kvalifisert medisinsk personell. Listen over slike sykdommer er som følger:

 • hjerteinfarkt;
 • tromboembolisme eller risiko for utvikling
 • alvorlige former for aterosklerose i koronararteriene;
 • akutte og kroniske inflammatoriske sykdommer i nyrene av ikke-spesifikk natur.

Bivirkninger

Bruken av vitaminer Aevit, som regel, tolereres godt av pasienter, fordi de aktive ingrediensene i et farmasøytisk preparat er en del av kroppens fysiologiske metabolisme og er nødvendig for normal utvikling. I enkelte tilfeller kan bivirkninger oppstå som en av følgende bivirkninger:

 • kvalme og oppkast etter det
 • nedsatt avføring;
 • seborrhea;
 • hodepine;
 • gastralgia;
 • alopeci;
 • allergiske reaksjoner;
 • irritabilitet;
 • forverring av gallesteinsykdom og kronisk pankreatitt i nærvær av en latent fase av patologien.

Vitaminer Aevit, bruksanvisninger (metode og dosering)

Instruksjoner for bruk Aevita kapsler

Hvordan ta Aevit kapsler - oral, svelg hele pillen. Det anbefales ikke å tygge det eller holde det i munnen i lang tid, siden det gelatinøse skallet i dette tilfellet kan bli skadet, noe som uunngåelig vil føre til en reduksjon av stoffets terapeutiske aktivitet. Standarddosen for gjennomføring av hele biokjemiske potensialet for de aktive komponentene er 1 kapsel 1 gang per dag, og behandlingsvarigheten er 30-40 dager.

For forebygging av ulike sykdommer fra listen ovenfor er et konservativt hygieneprosjekt 20-30 dager, men en forebyggende behandling med full bruk av et farmasøytisk preparat i 30-40 dager kan brukes. Gjentatt terapi, som i tilfelle en kamp med tydelig merket patologi, anbefales ikke tidligere enn 3-6 måneder fra slutten av forrige kurs.

Hvordan ta vitaminer for mastopati?

Vitaminer A og E i store mengder, som for eksempel i Aevit, har en positiv effekt på den hormonelle bakgrunnen til den kvinnelige kroppen og tilstanden til brystkjertlene spesielt, noe som gjør utnevnelsen av et farmasøytisk legemiddel av mammologer rasjonelle og patogenetiske, det vil si de nosologiske enhetene som påvirker ulike sykdommer i brystet.

Doseringen av legemidlet er 1 kapsel per dag i en måned. Slike kurs for konservativ terapi utføres to ganger i året, men noen eksperter tror at det er mulig å ta kapsler kontinuerlig, siden forgiftning med naturlige vitaminer ikke kan være. Denne teorien for øyeblikket er ikke helt pålitelig og støttes ikke av alle medisinske fagfolk.

En metode for påføring av vitaminer Aevit i form av en løsning

Denne formen av stoffet brukes til intramuskulære injeksjoner, det vil si at løsningen kan injiseres i baken, den fremre og laterale overflaten av magen, skuldrene og trapezius muskler, den fremre overflaten av låret. Før direkte bruk av et farmasøytisk produkt, må ønsket mengde være litt oppvarmet for å aktivere den. Standarddosen er 1 ml 1 gang per dag, og varigheten av konservativ behandling er 20 dager. Med trofiske lidelser, endokarditt og endarteritt øker den til 30-40 dager. Re-reorganisering kan gjennomføres i 4-6 måneder.

For barn er det farmasøytiske produktet ikke brukt av de grunnene som er angitt nedenfor i den aktuelle delen.

Hvordan bruke anevit eksternt?

For å forbedre den generelle tilstanden til huden, bli kvitt rynker, kosmetiske og terapeutiske effekter for leppene er mest passende omslag med et farmasøytisk preparat. Før manipulering skal du rengjøre huden grundig og massasje. Således vil det valgte området være godt forberedt for påføring av legemidlet, noe som øker det terapeutiske potensialet til Aevita's aktive bestanddeler.

Deretter blandes innholdet av ampullen med et oljeaktig løsemiddel. Olivenolje er optimal egnet til dette formålet, fordi det i seg selv har gunstig påvirkning på huden. Den resulterende blanding blir påført til det valgte området og gni litt inn. Derefter dekke det behandlede området med en plastpose (eller klamfilm), sett inn et håndkle og pakk inn varme tepper. Spyl etter bruk av stoffet trenger ikke noe, oljen tillater Aevita å absorberes godt.

Varigheten av denne manipulasjonen er en halv time, og den kan utføres to ganger i uken i to måneder, hvoretter den nødvendige terapeutiske effekten vil bli notert, og huden blir jevn, frisk og øm.

Hvordan bruker du kremet?

Salve i liten mengde skal påføres den tidligere rensede huden i retning av naturlige massasjelinjer. På grunn av de spesielle egenskapene til sammensetningen av denne farmasøytiske formen, kan Aevit brukes både om morgenen og om kvelden, et par timer før sengetid. Forløpet av terapeutiske tiltak varer i 1-2 måneder med daglig bruk av krem, så bør du ta en pause.

Vitaminer for hår - hvordan å søke hjemme?

Hårfjerning brukes i henhold til de mest komplekse av de foreslåtte ordningene, da den kombinerer ekstern behandling av hodebunnen med forberedte blandinger og bruk av kapsler av legemidlet oralt. Det er i denne kombinasjonen at den mest akselererte og full effekten oppnås.

For å eliminere problemet med tørrhet og sprøtt hår, bør innholdet i 1-2 kapsler Aevit blandes med 2 rå eggeplommer eller 1 spiseskje med fettfattig rømme. Videre er det nødvendig å gni den resulterende blandingen i hodebunnen ved å lage masserende bevegelser. Eksponering av det påførte legemidlet er 1,5-2 timer, hvorpå masken kan vaskes av ved hjelp av vanlig daglig shampoo. Hyppigheten av en slik prosedyre er 1-2 ganger i uken i tre måneder. For å gjenta konservativ kurs bør du vente minst seks måneder.

For å akselerere hårveksten, brukes en litt modifisert oppskrift, for hvilken en væskeinjeksjonsløsning også er egnet. Til innholdet i 1-2 kapsler eller 1 ampulle legges juice av en enkelt pære av middels størrelse og blandes grundig til fremtidig maske er homogen. Blandingen påføres med masserende bevegelser på rent hår, hvorpå det anbefales å vikle hodet med et håndkle eller sett på en plasthett og la den stå i en halv time. På slutten av prosedyren må du vaske håret med vanlig sjampo. Masken viser effektivitet hvis den brukes to ganger i uken i en måned, hvoretter en lang pause forekommer, og prosedyren gjentas kun når det er strengt nødvendig.

overdose

Tabletter eller injeksjonsvæske, oppløsning med langvarig bruk Aevit kan forårsake vitamin A hypervitaminose, som manifesteres ved kronisk forgiftning med dette biologisk aktive stoffet, og observeres som følgende symptomer:

 • lesjoner av sentrale og perifere nervesystemet;
 • brudd på søvn og våkenhet;
 • hodepine;
 • en plutselig økning i trykket i cerebrospinalvæsken uten å endre sin kvalitative sammensetning;
 • apati;
 • hjertesvikt;
 • kramper;
 • parestesi,
 • irritabilitet;
 • tørrhet og sprekker i huden (spesielt i føttene og håndflatene);
 • felles smerter;
 • alopeci;
 • seborrhea;
 • en økning i lever og miltstørrelse.

Det foreligger ingen spesifikk farmasøytisk motgift for overdosering av Aevit. Ved utvikling av stoffforgiftningssymptomer, behandling av de observerte kliniske manifestasjonene og umiddelbar appell til en kvalifisert spesialist for eliminering av den patologiske tilstanden som truer pasientens liv, er indikert.

Salgsbetingelser

Du kan kjøpe et vitaminpreparat uten resept.

Lagringsforhold

Legemidlet bør oppbevares på et tørt sted, borte fra direkte sollys, ved en konstant temperatur fra 15 til 25 grader Celsius.

Holdbarhet

synonymer

VitAE, AEcaps.

For barn

Det farmasøytiske preparatet brukes ikke i pediatrisk praksis, siden hypervitaminose av en av de aktive komponentene i Aevita kan påvirke den videre utviklingen av barnet og forårsake irreversible konsekvenser i en voksende ung organisme.

Aevit under graviditet og amming

Ansiktskrem, pelletisert og injeksjonsformer det farmasøytiske preparatet Aevit kontraindikert for bruk direkte i forbindelse med svangerskap og amming, som overskuddet av vitaminer kan ha negativ innvirkning på utviklingen av barnets kropp, og justere tilførselen av et visst antall nøyaktig umulig på grunn av den kompliserte baner for transformasjon og metabolsk kjeder av aktive komponenter av legemidlet.

Kjent og klinisk bekreftet av erfarne og kvalifiserte spesialister, de gunstige terapeutiske effektene av kombinert Aevit vitaminer når du planlegger graviditet. Legemidlet er foreskrevet på forhånd, før den kritiske perioden, for å deponere de nødvendige strukturelle elementene og ikke å føle behovet for dem i barneperioden. Ifølge kvinners konsultasjoner bidrar slike forebyggende tiltak for å sikre fremtidig mor og barn.

Omtaler om Aevita

Anmeldelser av Aevita bør ikke søktes i en kilde på Internett, siden tilstedeværelsen av flere farmasøytiske former for frigivelse tillater deg å omfavne et ganske bredt spekter av ulike patologiske endringer der stoffet er nyttig med en pålitelig bevist terapeutisk effekt. For eksempel kan vurderinger av vitamin Aevit i pilleform finnes på kardiologifora.

De fleste pasienter som har drukket Aevit kapsler i henhold til ulike hjerte- eller karsykdommer, gir positive anbefalinger om dette legemidlet. Dette oppnås, fremfor alt, brukervennlighet og relativt rask implementering av terapeutiske egenskaper, fordi de terapeutiske virkningene opptrer selv under konservativ omorganisering. Pasienter merker at livskvaliteten har forbedret seg betydelig etter bruk av Aevita.

Anmeldelser av leger om Aevit kapsler fortaler for et slikt nyttig og effektivt farmasøytisk produkt, fordi slik mengde fysiologiske vitaminer som finnes i visse matvarer ikke kan oppnås naturlig. De fleste normalisert metabolisme og metaboliske sykluser som gjør det mulig å justere den adaptive evne til kroppen og også påvirke den patogenesen av til og med en så kompleks sykdom slik som aterosklerose, reduksjon og noen ganger helt susp, forkalkning av den pulsåren.

Hvis det er interessant hvor godt vitaminene til huden hjelper, bør du se etter vurderinger på Aevit-krem på kosmetiske og kvinners forum eller medisinske tidsskrifter som spesialiserer seg på hud- og karsykdommer. Først og fremst bør det bemerkes at ansiktscreme er utrolig enkelt å bruke hjemme. Aevit absorberes raskt og etterlater ingen merker på klær eller flekker på salven, som er den første grunnen til bred bruk, som et middel til rynker eller andre feil i huden.

Et annet aspekt av kremen av valget Aevit er dens kjemiske sammensetning, fordi vitaminene A og E er del av den naturlige metabolisme som gir en bred teoretisk og praktisk grunnlag for bevis for dets terapeutiske egenskaper i ferd med å bli kvitt rynker, selv på de mest vanskelige steder. Du kan trygt bruke stoffet til leppene, da selv den aktive absorpsjonen av det farmasøytiske produktet bare i isolerte tilfeller vil føre til utvikling av bivirkninger.

Siden komponentene i Aevita forbedrer trofiske prosesser når de brukes eksternt, er vitaminer for akne ofte foreskrevet under ungdomsårene. En krem ​​brukes, ikke piller eller injeksjon, da det kun er nødvendig med lokal bestemmelse av terapeutiske effekter av biologisk aktive stoffer. I tillegg gir denne form for frigivelse deg muligheten til å redusere risikoen for overdosering, fordi vitamin A og E er inkludert i metabolske kjeder regionalt.

Hvordan å drikke Aevit å forbedre kvaliteten på håret egenskaper eller akselerere deres vekst, er det nødvendig å lære av en profesjonell skjønnhetsekspert, som en kombinasjon av muntlig og aktuelle kurs farmasøytisk preparat virkelig viser fantastiske resultater, noe som gjenspeiles av antall kvinnelige tilbakemeldinger etter bruk av stoffet for håret. Det bør bemerkes at, avhengig av oppskriften, kan du oppnå et annet sluttresultat. Det er kjent at Aevit bidrar til å eliminere problemet med brittleness, tørrhet, overdreven fet hår, lar deg akselerere hårvekst og løse andre problemer.

Pris Aevita, hvor du kan kjøpe

Pris Aevita, fremfor alt, avhenger av form for utgivelse av det farmasøytiske produktet, uavhengig av kjøpsland. Ukraina foreslår å kjøpe medisin i henhold til følgende priser:

 • prisen på vitaminer Aevit (gelatin kapsler) - 52 hryvnia;
 • injeksjonsløsning - 60 hryvnia;
 • ansiktskrem - fra 70 hryvnia og over.

Men før du kjøper en farmasøytisk preparat, anbefales det i tillegg å vite hvor mye som er i apotek av byen din, fordi, for eksempel, Kharkov i denne sammenheng er svært volatil byen, dynamikken i prisene på legemidler er et veldig interessant spørsmål for kvalifiserte farmasøyter og økonomer.

Kostnad for legemiddelet i Russland:

 • prisen på Aevit tabletter er 30-120 rubler;
 • salve til ekstern bruk - fra 150 rubler;
 • injeksjonsoppløsning i ampuller - 50-110 rubler.

Flere Artikler Om Typer Acne