I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av stoffet Aevit. Presentert vurderinger av besøkende til nettstedet - forbrukere av dette legemidlet, samt meninger fra leger av spesialister på bruk av Aevita i deres praksis En stor forespørsel om å legge til din tilbakemelding på stoffet mer aktivt: Medisinen hjalp eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger ble observert, kanskje ikke angitt av produsenten i notatet. Analoger av Aevita i nærvær av tilgjengelige strukturelle analoger. Bruk til å forbedre utseendet og helsen til huden, håret, neglene, samt den generelle styrken av kroppen hos voksne, barn, samt under graviditet og amming. Hvordan ta (drikke) vitaminer og hvilken effekt å forvente.

Aevit er et kombinasjonsmedikament hvis effekt bestemmes av egenskapene til dens fettløselige vitaminer A og E.

Retinol (vitamin A) er en nødvendig komponent for nettopp funksjon av retina: sammenkobling med opsin (rødt pigment av retina), danner det visuelle lilla rhodopsinet, som er nødvendig for visuell tilpasning i mørket. Vitamin A er nødvendig for beinvekst, normal reproduktiv funksjon, embryonal utvikling, for å regulere divisjon og differensiering av epitelet (øker reproduksjonen av epitelceller, forynrer cellepopulasjonen, hemmer keratiniseringsprosesser). Vitamin A er involvert som en kofaktor i ulike biokjemiske prosesser.

Funksjonen av alfa-tokoferol (vitamin E) forblir uklar til slutten. Som en antioksidant hemmer den utviklingen av friradikalreaksjoner, forhindrer dannelsen av peroksider som ødelegger cellulære og subcellulære membraner, noe som er viktig for kroppens utvikling, den normale funksjonen til nervesystemet og muskelsystemet. Sammen med selen hemmer oksidasjonen av umettede fettsyrer (en komponent i det mikrosomale elektrontransportsystemet), forhindrer hemolyse av røde blodlegemer. Det er en kofaktor for noen enzymsystemer. Gjenoppretter kapillær blodsirkulasjon, normaliserer kapillær- og vevpermeabilitet, øker væskens motstand mot hypoksi.

struktur

1 kapsel inneholder retinolpalmitat 100.000 IE og alfa-tokoferolacetat 0,1 g; 25 stykker i en glassburk, eller 10 stykker i en blisterstrimmel.

1 hetteglass med 1 ml injeksjonsoppløsning inneholder retinolacetat 0,035 g og alfa-tokoferolacetat 0,1 g; i en eske 10 stk.

vitnesbyrd

Hypovitaminosis og avitaminosis A og E (mangel på disse vitaminer i kroppen), og tilstanden for forhøyede kroppens behov for vitaminene A og E og / eller redusere deres inntak av: gastrektomi diaré, steatorrhea, cøliaki, Crohns sykdom, malabsorpsjon syndrom, kronisk kolestase, cirrhose, biliær atresi, obstruktiv gulsott, cystisk fibrose i pankreas, tropisk sprue, infeksjonssykdommer (inkludert kronisk og "kald"), dag-blindhet, xeroftalmi, keratomalacia, og en ubalansert defekt Går mat (inkludert parenteral ernæring), hurtig vekttap, nikotinavhengighet, medikamentavhengighet, alkoholisme, langvarig spenningstilstand, motta kolestyramin, kolestipol, mineraloljer, neomycin, jern produkter, karakterisert ved å tildele en diett med høyt innhold av flerumettede fettsyrer, hypertyroidisme, graviditet (inkludert flere graviditet), laktasjon.

Perifer nevropati, nekrotiserende myopati, abetalipoproteinemi.

Effektivitet er ikke bevist - aterosklerotiske endringer i blodårer, brudd på vevstrofi, utslettende endarteritt.

Skjema for utgivelse

Kapsler i flasker, bokser eller blister.

Løsningen for intramuskulær injeksjonsolje i 1 ml ampuller (injiserbar form av stoffet).

Instruksjoner for bruk og dosering

Inne, uavhengig av måltidet, daglig 1 kapsel per dag; intramuskulært - 1 ml per dag. Varigheten av behandlingen er 20-40 dager med intervaller på 3-6 måneder. Mulig å gjenta kurs.

Det er også en indikasjon på bruken av et vitaminpreparat som eksternt middel for smøring av spikerplater for å styrke og forhindre sprø negler.

Bivirkninger

 • allergiske reaksjoner (inkludert hudutslett);
 • epigastrisk smerte;
 • dyspeptiske lidelser (kvalme, oppkast, diaré);
 • forverring av kolelithiasis og kronisk pankreatitt (med langvarig behandling med store doser);
 • med intramuskulær injeksjon, smerte, infiltrering, myk kalsifisering.

Kontra

 • overfølsomhet;
 • hypervitaminose A og E;
 • barns alder (opptil 14 år).

Bruk under graviditet og amming

Vær forsiktig utnevnt under graviditet (spesielt i 1 trimester), under amming.

Spesielle instruksjoner

For å unngå utvikling av hypervitaminose A og E, ikke overstige anbefalte doser.

Når du bruker stoffet, er det nødvendig å ta hensyn til det høye innholdet av vitamin A i det (100 000 IE), og at det er et kurativt og ikke et profylaktisk stoff.

Drug interaksjon

Retinol svekker effekten av kalsiumtilskudd, øker risikoen for hyperkalsemi.

Kolestiramin, Kolestipol, mineraloljer, neomycin reduserer absorpsjonen av vitamin A og E (du må kanskje øke dosen).

Orale prevensiver øker plasmidretinolkonsentrasjonen.

Isotretinoin øker risikoen for retinolforgiftning.

Samtidig bruk av tetracyklin og retinol i høye doser (50 tusen enheter og høyere) øker risikoen for å utvikle intrakranial hypertensjon.

Tocopherol (vitamin E) forbedrer effekten av GCS, NSAIDs, antioksidanter, øker effektiviteten og reduserer toksisiteten av vitamin A, D, hjerteglykosider. Administrasjon av vitamin E med høy dose kan forårsake mangel på vitamin A i kroppen.

Tocopherol (vitamin E) øker effekten av antiepileptiske legemidler hos pasienter med epilepsi (som har forhøyet blod lipid peroksydasjonsprodukter).

Samtidig bruk av vitamin E i en dose på mer enn 400 enheter per dag med antikoagulantia (kumarin og indandionderivater) øker risikoen for hypoprothrombinemi og blødning.

Bruken av høyt dose jerntilskudd forbedrer oksidative prosesser i kroppen, noe som øker behovet for vitamin E.

Analoger av stoffet Aevit

Strukturelle analoger av det aktive stoffet Aevit-vitaminer har ikke.

Vitaminer Aevit - vurderinger

Negative vurderinger

Jeg ble tildelt aevit. Utnevnt av en kosmetolog. En uke senere følte jeg meg dårlig. Jeg dro til legen. Han begynte å spørre meg hva jeg tok, hvilke medisiner. Jeg fortalte. og sa om aevit. Jeg ble foreskrevet av en lege for å ta det 3 ganger om dagen, som vanlig. Så, praktiserende læge ga meg denne informasjonen: i samvittighet er innholdet av tokoferol tusen ganger høyere enn den daglige dosen. Og at det er på tide å forby det! Og når du vurderer at det ble tatt 3 ganger. Alle mennesker reagerer annerledes, jeg fikk kvalme, utslett og svimmelhet. Les mer om narkotika.

Og ikke drikk alt. Ta vare på deg selv.

Aevits vitaminer selges uten resept til alle og koster en krone, noe som er veldig attraktivt, spesielt for ikke-veldig literate kvinner som "tar vare på" deres helse. Hva er galt med dem? E-vitamin er veldig nyttig og er en kraftig antioksidant, forbedrer ernæringen av celler, styrker veggene i blodkarene, forhindrer dannelsen av blodpropp og fremmer resorpsjonen,

styrker myokardiet. Normen for en voksen er 8-10 IE per dag av vitamin E, i dette preparatet 100 mg. Nå er det mest pinlige øyeblikket vitamin A, det inneholder 100 000 IE fra dette stoffet, mens den daglige prisen er bare 3000 IE! Nå tenk på disse tallene, her er en liten utklipp fra en artikkel om overskytende vitamin A: "De tidligste symptomene på kronisk overdose er sparsomt hår, delvis tap av hår på øyenbrynene, sprekker i leppene, tørr, grov hud. Ofte er det alvorlig hodepine, økt intrakranielt trykk Generell svakhet er notert. Benovervekst og ledsmerter er karakteristiske, spesielt hos barn. Lever og milt kan forstørres. Hvis en kvinne tar isotrethionin (et vitamin A-derivat under graviditet) th for behandling av sykdommer i huden), barnet kan medfødte misdannelser. "

Du tror også at Aevit er nyttig og bra, mens A-vitamin akkumuleres i kroppen ganske raskt i 2-3 måneder, og i dette preparatet overstiger det dosen på mer enn tre ganger! Hvis du fortsatt er sikker på fordelene sine, tror du dette er "for skjønnhet av hår og negler"? her er en annen interessant informasjon for deg å tenke på her, også, det er informasjon om temaet skallighet fra overskytende vitamin A.

Hun tok dette stoffet i mer enn 3 måneder, bare 1 kapsel per dag, og merket de fleste symptomene på en overdose: det var sprekker i underleppen, som aldri hadde skjedd med slekten; håret falt ut bare i den andre måneden for å ta dette stoffet, ble huden grovere både på ansikt og kropp, mistet elastisitet, siden i hvert fall øyenbrynene ikke begynte å bli skallet XD. Generelt anbefaler jeg sterkt ikke å titte med dette stoffet, og i alle fall ikke å ta det uten en lege resept!

Jeg forventer allerede en flurry av minuser fra elskere av "rask og billig" skjønnhet, likevel foretrekker jeg å skrive sannheten basert på vitenskapelige fakta og personlige inntrykk, og ikke fordi "kjæresten sa det var nyttig" eller "hvor Internett leste

Da jeg var gravid, fortalte min gynekolog at de skulle drikke. I utseende, selvfølgelig bra, men smaken er veldig ekkel. Hva er fet. Prisen for dem er billig, men jeg så ikke verktøyet. Og jeg så ingen skade. Selvfølgelig er jeg ikke en lege, men jeg tror ikke de skal ordineres. Personlig tok jeg dem en dag, og flere og flere ble ikke så de lyver med meg. Hun tilbød dem å være gravid, ingen ønsker.

 • allergiske reaksjoner er mulige
 • farlig for gravide kvinner

Og bruk av ekstern - en myte, ikke mer. Helt ubetydelig effekt, det er som å bruke en god krem ​​eller vanlig olje.

Det viktigste er ikke å ta internt anevitt. En pille inneholder vitaminens hastighet betydelig, ti ganger høyere enn den daglige dosen. Overskuddet forårsaker akutte forverringer av kroniske nyresykdommer, huden kan avfalle enda mer, problemer med huden rundt øynene og synet kan oppstå.

Å ta vitamin kosttilskudd er bare nødvendig hvis din diett er av en eller annen grunn dårlig og monotont. Vitamin C skal mottas av sjøfolk i svømming og polaroppdagere ved vintering, vitaminer fra gruppe B - de som spiser mest polert ris, vitamin A - de som ikke spiser gulrøtter, egg, smør, ikke drikker melk...

Disse vitaminene ble foreskrevet for meg av legen min under graviditet. Jeg vet egentlig ikke hvorfor disse er. Etter å ha svelget en pille, jeg følte meg syk, jeg hadde en metallisk smak i munnen min, som om han licket et rustfritt stykke jern, prøvde det samme neste dag. Jeg satte den av til bedre tider, og håpet at det var slik et ubehag på grunn av graviditet. Jeg fødte babyen igjen, jeg er fortsatt lei meg til å kaste den bort, og jeg trenger en ammende mor for vitaminer, men en ting, en fryktelig ettersmak. og nesten full boks har ligget til utløpsdatoen har passert..

Neutrale vurderinger

 • analog av dyre rusmidler
 • sterke og lange negler
 • kan brukes eksternt
 • billig
 • forbedrer hudutseende
 • Effektiv for behandling av problemhud

Jeg lærte om disse vitaminene bare ved en resepsjon med en kosmetiker, ved vanlig rengjøring av ansiktet. Siden jeg har ganske problematisk hud, må jeg bruke alle mulige metoder for å kvitte seg med akne og også fet hud. Så langt jeg stoler på min kosmetolog, lyttet jeg til hennes råd og kjøpte Aevits vitaminer, selvfølgelig tok jeg dem i kombinasjon med tonics, kremer som var spesielt egnet for min hudtype. Generelt har alt jeg brukte ikke gitt dårlige resultater. Jeg vil ikke si at jeg har fullstendig kvitt problemene mine, men i det minste gjør jeg ikke lenger en mekanisk ansiktsrengjøring så ofte som før. Jeg la også merke til en forbedring på neglene mine, de begynte å vokse veldig raskt. Selv om neglene mine er vakre og faste i naturen, vokste jeg alltid godt, jeg bestemte meg for ikke å stoppe der og fortsatt drikke disse vitaminene. Forresten, brukte jeg dem også eksternt til betente pimples, smurt det med en kniv for natten, laget et hull i vitaminet og smurt bare problemområdet. Og om morgenen var det bare ikke rødt. Jeg anbefaler spesielt jenter som har en overgangsalder eller hudproblemer, da disse vitaminene virkelig forbedrer ansiktets utseende og er veldig billige. Jeg ville være glad hvis noen vil hjelpe min anmeldelse. Jentene er vakre!

 • billig
 • styrker negler og hår
 • forbedrer hudutseende

Jeg ble foreskrevet disse vitaminene av en skjønnhetspleie som et middel til kompleks terapi for å forbedre hårveksten, huden og neglene. I tillegg til aevita ble en rekke stoffer, vitamin og kosmetikk foreskrevet. Generelt er det forbedring, men jeg vet ikke, det er på bekostning av vold eller på bekostning av noen andre midler. Jeg bruker aevit på en annen måte: Jeg legger olje fra ampuller til sjampo - jeg hørte at det hjelper mot håravfall. Det ser ut til å være bra, bare litt raskere hår blir fett, fordi sjampoen blir mer fet. I alle fall er vitaminene ganske penny, så jeg tror du kan bruke. Jeg har ingen allergisk reaksjon på dem.

Jeg smmer på ansiktet som mange andre jenter, spesielt rundt øynene, men jeg blander med krem. Du kan også legge til sjampo, du kan smøre neglene dine, hender og generelt tørr og flakket hud - det mates og mykner perfekt!

Men du må drikke med stor forsiktighet! Spesielt de som kommer til å være svært! Etter Aevita-kursen kan minst 4-6 måneder ikke være svært, siden et overskudd av vitamin A har en svært dårlig effekt på utviklingen av babyen.

Mangel på vitaminer er mye tryggere enn deres overskytende, fordi noen av dem er avledet ganske enkelt og uten konsekvenser, og noen samler seg og noen ganger forårsaker uopprettelig skade.

Så la oss være forsiktige med alle rusmidler!

Positive anmeldelser

 • håret mykt og glatt
 • sterke og lange negler
 • billig
 • styrker negler og hår
 • forbedrer hudutseende
 • effekten er åpenbar

Jeg bestemte meg for å gå på en diett om vinteren, og bestemte meg for at det var nødvendig å mate kroppen min med vitaminer. Om vinteren er immuniteten allerede svekket, og her er jeg med mine dietter. Jeg kjøpte AEVIT på apotek til en attraktiv pris, rundt 15 rubler og trodde ærlig ikke noen resultater fra dem. Men etter å ha drukket et kurs av disse fantastiske vitaminer begynte jeg å legge merke til at manikyren min begynte å gjøre komplimenter om negler, at de ble sterkere og ikke brøt. Jeg la også merke til at vi stoppet håret faller ut, jeg kjempet med dette problemet i et år! takk AEVITU!

 • kan brukes eksternt
 • billig
 • forbedrer hudutseende

På råd fra en venn tok en kapsel Aevit. Gledelig fjerner puffiness under øynene, spesielt om morgenen etter søvnen. Jeg prøvde det i dag - sett innholdet i kapselen under øynene. Det var en liten følelse av tetthet. Men resultatet er bare super. Etter fem minutter var huden helt jevn! Kort sagt, hvis du trenger et raskt resultat - verktøyet er utmerket! Og om fordelene med vitaminer - det er nødvendig å bruke kapslene inni, faktisk som angitt i instruksjonene.

 • analog av dyre rusmidler
 • sterke og lange negler
 • billig
 • hjelper mye
 • veldig bra for lepper
 • effekten er åpenbar

Nesten alle ansikts kremer, produsentene som lover oss et øyeblikkelig resultat på hudforbedring og kvitt rynker, inneholder nødvendigvis retinolacetat, samt alfa-tokoferolacetat. Og bak disse navnene gjemmer alle oss kjente vitaminer A og E. Bare i disse kremer er de inneholdt i små mengder. Og vi kan kjøpe disse verktøyene i et enkelt apotek for en krone og gi dem våre hud og negler så mye vi vil. Personlig var neglene mine i en forferdelig tilstand etter en permanent manikyr, da forlengelsen. Og vel, det gode folk bedt om å smøre negleplaten med stoffet Aevit, disse vitaminene er en del av kløen. Smøre neglene mine, jeg smurt også sine lepper. Ikke for å si at resultatet var øyeblikkelig. Men etter hvert ble neglene skinnende og harde igjen, og leppene ble friske og saftige etter applikasjonene, dette er spesielt verdifullt om vinteren når de alltid har lys. Videre har ekstern bruk ingen bivirkninger.

 • billig, forbedrer hudutseende

Jeg leste alt som handlet om dette stoffet på internett. Det er både negative og positive vurderinger. Jeg bestemte meg for å inkludere det i mitt anti-hår tap kompleks.

Så langt, så bra. Godta med revalid 2 uker. Bare en kapsel per dag, som en overdose er ikke nødvendig.

Alt kompleks hjelper, det er vanskelig å isolere effekten av dette stoffet. Er det at sesongens tørrhet fra oppvarming denne sesongen ikke er så bekymret. Gjerne tilknyttet den med opptak aivita. Bli også mindre exfoliate og bedre å vokse negler.

Jeg vil ta kort tid, maksimalt 3 uker. I dette tilfellet kommer fanatisme til ingenting.

Skal forvandle den til et neglerbad. De anbefalte oppskriften: olivenolje og 3 kapsler avitus.

Jeg har ingen allergier mot ham, og jeg er ikke allergisk.

For omtrent syv år siden hadde jeg et sårt problem: den evige foliering av negler. Og det prøvde ikke bare: og bad med jod og salt, med havsalt, alle slags forsterkende lakker, som, hvis det er gitt noen effekt, er det for kort. Og en gang på tårnet hadde vi et "vindu", så å si, og ett gruppemedlem informert meg om vitamin AEVIT, de må være full i en og en halv måned, en tablett om dagen, og jeg er fortsatt takknemlig for henne for dette rådet. Neglene eksfolierer ikke lenger, eller heller, siden da har de ikke eksfoliert, og det er også et pluss for huden. Jeg drikker dem to ganger i året, på vår og høst. Verktøyet er billig, effektiv, rimelig, du kan kjøpe på noe apotek og ha råd til alle.

 • Hudtilstanden forbedrer seg
 • nødvendig for øynene
 • prisen
 • ingen bivirkninger

Velkommen, mine venner og gjester på nettstedet!

I dag vil jeg fortelle deg om vitaminer AEVIT. Jeg prøver å drikke disse vitaminene hver vår, i løpet av denne perioden er det vanligvis mangel på vitaminer, huden blir tørr og blek, håret er kjedelig og sprø, og stemningen er ekkelt.

Prisen på en blister er bare 18 rubler, men jeg trenger minst fem, om ikke vanskelig å beregne, det er 90 rubler, jeg tror det ikke er dyrt.

Jeg drikker to tabletter tre ganger om dagen etter måltider. Jeg merket ikke noen bivirkninger og allergier etter å ha tatt stoffet, men effekten av vitaminer var merkbar etter en uke.

Huden blir frisk og strålende, forbedrer humøret. I tillegg er vitamin A, som er nødvendig for øynene, som en del av vitaminet.

 • fuktighetsgivende kutikula
 • tilgjengelighet
 • fukter huden

Med regelmessig bruk, fuktes det perfekt i nakken))

Når jeg ikke hadde klistret en tørr kutte etter hvert, etter å ha brukt Aevita, vokste hun opp og så mer hydrert)) Jeg liker å blande vitaminer med ansiktscreme, det hjelper også.

Jeg kjøper Vitamin Minskintercaps "AEVIT" i butikken hele tiden. Jeg drikker dem for å hindre sprø negler, hudens elastisitet. Måned Jeg drikker dem, et halvt års pause. For å forebygge små rynker under øynene, crush jeg også en kapsel med vitaminer og smør denne magiske blandingen under øynene. Jeg tror at dette er en ideell maske, ingenting bedre er ennå ikke oppfunnet.

anmeldelser 2

I mange år har jeg forsøkt nesten alle metoder for å bruke aevit-kapsler, og jeg vil dele min erfaring)) 1) VITAMINER VÆRDIG FOR FACE: Jeg bruker ikke ansikt på ansiktet i sin rene form! Det er, aldri klemme ut direkte fra kapselen og ikke sett på ansiktet! Det er full av lokal overdose og en allergisk reaksjon. Derfor, hvis noen bestemmer seg for å eksperimentere, beregner i det minste omtrent den nødvendige dosen. Hvis du ikke vil legge til krem, kan du slippe 1 dråpe A-vitamin kapselen fra kapselen på en plate som er fukta med din alkoholfrie tonic, og tørk ansiktet. 2) VITAMINER AEVIT FOR STYRKE NAILER OG MITIGASJON AV KJEDIKELEN: Ved påføring av vitaminer på neglene, vises fargen: og fargen vises på en ikke veldig hyggelig måte. Når oljen påføres, er dette ikke umiddelbart merkbar, men etter bløting blir de gule på min voksende kant. Dette blir skyllet ut ved første kontakt med såpe, men det forveksles fortsatt. Valg - eller mettet med gule negler, eller uten yellowness. men med et vasket næringslag. Og dette er ikke en lysegul fargetone, men en veldig kontrastfarge gul stripe... kanskje fordi neglene mine ikke har en gulaktig subton, men de er litt rosa. Men her er en liten deltus synlig, i livet oftere er det enda lysere: Da bør du forstå at dette er smørolje. Det vil bli absorbert i lang tid, i mellomtiden å fette alt du berører. Eller det er en vei ut - å gå, med armene utstrakt til sidene, som en påfugl, og be husstanden å gjøre alt for deg en time eller to. I fangenskapet med de samme ernæringsmessige og strammende egenskapene til krav mindre Hvis du bruker kapsel AEvit i ren form, bruker du bare det ekstruderte innholdet til neglens neglene og gni lenger inn i platen, vil resultatet bli. Olje er olje, og selv med vitaminer, så med regelmessig gjentakelse av denne prosedyren, vil du se en mer velpleidet nagel og sterkere negler. Øynene dine er ikke nok til å vokse lengde, eller de er ikke lenger fullstendig eksfolierte, men ganske akseptable. men jeg vil ha sterkere og mykere! Derfor bruker jeg vitaminer A og E, men oftere ikke i form av kapsler, men adskiller seg "flytende" vitamin A og vitamin E, og legger dem til selvfremstillede neglelakkprodukter og cuticles. Og hvis jeg bruker AEvit-kapselen til å gjenopprette leppene, så legger jeg olje på neglene og gni det i neglene mine samtidig. Det er lettere for meg å fullføre en kapsel om dagen, og neste dag for å starte en ny, hvis det er et behov, enn å ha den underutnyttede en lå og rull frem og tilbake. Og på neglene-leppene går alt.

3) Forsøket begynte med min "maksimale" neglelengde. Da, da de store fingrene allerede venter på riktig anledning til å knekke :) Jeg begynte å smøre dem regelmessig med Aevit. Regelmessig betyr for meg - hver dag. Vel, i det minste prøvde jeg så hardt. Passene var selvsagt, men ikke kritiske, jeg falt ikke inn i en ukes bevisstløshet :))) Smarte ikke bare neglene og kutikulaen, men også den tilstøtende phalanxen av fingeren, for i det øyeblikket leste jeg i en bok at neglen leste dens formasjon det var der, nærmere brettet, og bestemte seg for at det også ville være fint å hjelpe vitaminchiki. Resultatene for meg var bare kjempebra for meg. Nei, spikerveksten er ikke akselerert. Men elasticiteten som neglene har fått, har blitt utrolig! De bøyde seg, men brøt ikke, og på grunn av dette oppstod ingen sprekker på noen av neglene, noe som gjorde det mulig å vokse en slik lengde:

Jeg hadde noen problemer med huden på hendene mine, og dermatologen min sammen med kremer foreskrev Avit vitaminer. Jeg tror ved navn kan det forstås at vitaminer A og E er inkludert. Jeg tok dem inne i en pille to ganger om dagen. Og jeg kan si at disse er de beste vitaminene jeg noen gang har drukket. Neglene begynte å vokse sterk og begynte å vokse raskt. Håret begynte å se bedre ut, og i løpet av perioden da jeg tok vitaminer (en hel måned), er håret litt av en industri, selv om jeg har veldig langsom hårvekst, vel, så langsomt. Ansiktets hud begynte å se sunnere ut. Og så bestemte jeg meg for å lese anmeldelser for dem, og mange skriver at de er redde for å ta inn, noe som bare blir verre. Jeg kan si fra personlig erfaring at inntaket av disse vitaminene inni er på ingen måte skadelig for helsen, hvis du er foreskrevet dem, så drikk, vær ikke redd, det blir bare bedre. Vel, hvis du vil begynne, ta kontakt med legen din, de kan ikke være egnet for deg.

Jeg leste en haug med vurderinger og bestemte meg også for å prøve å være ærlig. Jeg var redd for å prøve på innsiden, og nå drikker jeg også vitaminer. Jeg er eieren av en veldig merkelig hudtype, pannen min er alltid fet, noen ganger er nesen og haken oljete, og omvendt, alle områder er tørre, huden min er forandret, som det er mitt humør. Før jeg brukte Aevita, sjekket jeg for allergier, og det mest interessante er at huden på den ene siden ble rød og den andre ikke. Vel, det var det ikke! Jeg la 1kapsulka i en liten mengde nattkrem og satt på ansiktet hud og hender, vel og gikk til sengs. Om morgenen ble jeg overrasket, huden er ikke fet, ikke tørr, men vanlig og behagelig å ta på. I løpet av uken, gikk all min akne bort og mine porer ble innsnevret! Fra da av forventer jeg ikke dette på noen måte! Vanligvis når porene påføres, blir porene dine tilstoppet og en rekke svarte flekker vises, men det var ikke der! Porene var ikke tilstoppet og de svarte punktene økte ikke. Allerede som den tredje uken har gått, og jeg ikke angre på at jeg har begynt å bruke aevit, har huden min endret seg. Resultater:

 1. Huden blir ikke tett og tørker ikke
 2. Porer smale
 3. Porene tettes ikke
 4. Skyller ut hudtonen
 5. Sår og akne helbreder raskere

Og her er frelsen for tørr, dehydrert hud, spesielt under kaldt vær. Jeg, som eier av en slik hud, plager alltid med peeling. Å bruke et tonalt fundament på huden om vinteren er rett og slett ikke realistisk. Når jeg brukte sminke til en makeup artist og la merke til min tørre hud og rådde disse fantastiske kapslene, men jeg bruker dem slik: pierce kapselen med en nål og påfør direkte på renset hud. Kråkens føtter flater ut på øyelokkets område, og nærer og fuktes dette alternativet veldig bra: Et par dråper glycerin og Aevita-kapsel blandes og påføres ansiktet. Men det er bedre å ikke bruke et tykt lag, siden glycerin kan tette porene og om morgenen vil du legge merke til små kviser, jeg hadde dette

aevit

Skjema for utgivelse

Instruksjoner aevita

Aevit er et vitaminkompleks som inneholder to farmakologisk aktive stoffer: vitamin A (retinol) og vitamin E (tokoferol). Kvantitativ representasjon av vitaminer i aevita - mindre enn fire - tillater ikke at det regnes som et multivitaminpreparat, noe som ikke forringer dets fordeler som en antioksidant. Aevit på vevsnivå øker kroppens motstand mot oksygenmangel, optimaliserer vevets respirasjon, påvirker lipidmetabolismen, reduserer kapillærpermeabiliteten og gjør blodkarene mer elastiske. De farmakologiske effektene av vitamin aevita vil bli presentert nedenfor.

Mangel på animalske produkter i kostholdet (fiskeolje, smør, havfisklever, eggeplommer) kan føre til en viss mangel på retinol, men dette er ikke kritisk siden dets forløpere finnes i planteprodukter. I mange tilfeller synes det imidlertid hensiktsmessig å få retinol fra flere kilder, dvs. fra vitaminpreparater. Dette vitaminet er i de tykke hendelsene i prosessene for differensiering og vekst av vev, det er nyttig for reproduktive systemet, opprettholder reseptorene av skjoldbruskhormoner i en aktiv tilstand, forhindrer epithelceller.

Tocopherol, for det meste, er "vegetabilsk vitamin" (det er rikelig med grønnsaker, vegetabilske oljer og spire korn), men en liten del av den er også til stede i animalske produkter som egg og melk. I mellomtiden, hvis tocoferol blir slettet fra alle biokjemiske prosesser, reaksjoner og interaksjoner som oppstår med sin uunnværlige deltakelse, blir situasjonen ekstremt ugunstig. Tross alt er dette vitamin en uunnværlig deltaker i prosessene for kollagen syntese i bein, bindevev og hud; kontraktile proteiner i myokard og skjelettmuskulatur, leverenzymer. Det stimulerer produksjonen av gonadotrope hormoner, er et koenzym av aminolevulinsyre syntetase (det viktigste enzymet for syntese av hemme - en komponent av hemoglobin).

Til tross for at bevilgning er gjennomført uten resept, anbefales det å koordinere mottakelsen hos en lege. En rekke sykdommer (cholecystitis, tyrotoksikose, kronisk glomerulonephritis og kronisk hjertesvikt) krever en forsiktig tilnærming. Daglig dose av legemidlet - 1 kapsel. Varighet av opptak - 1-1.5 måneder, da bør det gjentas kurs.

Aevit /

Vitaminer Aevit Capsules Review

Det viktigste er å vite når du skal stoppe

Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet.

Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet. Gjennomgå slettet.

Perfekt Duo av Vitamin A og E

Ja, kombinasjonen er god. At det bidrar til antioksidant, immunmodulerende og regenerative egenskaper av dette vitaminet. Den første eiendommen er så fristende for de unge damene :) Nå, hva. E-vitamin er så generelt rent kvinnelig vitamin. Det er ofte foreskrevet av gynekologer for kvinnelige problemer.

Det var en lang periode da jeg ble foreskrevet vitaminterapi med spesifikk behandling. Ikke multivitaminer, nemlig hvert vitamin separat, men samlet og med et forfulgt mål. Siden problemet mitt var relatert til kvinnelige kjønnshormoner, skrev gynekologen vitaminterapi på alle dager i kvinnersyklusen. Det skjedde så at inntaket av vitamin A og vitamin E falt sammen på en dag. Var det ikke enklere da jeg først tildelte Aevit? Men legen var mer synlig. Så kom jeg allerede til en annen gynekolog, som allerede hadde utnevnt "Aevit".

I begge tilfeller gikk vitaminterapi til min fordel. Ulykken forbundet med raseri av hormoner har blitt forbedret uspiselig - det er en hudtilstand. Generelt kan mottoet "Aevita" betraktes som "Sunt hår, sterke negler, ren hud!". Med den "oppstandne" huden var jeg overbevist om dette, resten av meg, og så i den perioden, var i en normal tilstand. Nå her planlegger jeg igjen aevitoterapi for å forbedre huden min. Legg en kapsel til kremet generelt. Vi må prøve! Lazy kan komme i apoteket nærende krem ​​"Aevit". Nå annonseres "AEVITLibriderm" i popularitet. Dømme etter vurderinger, bra produkt. Det vil være nødvendig å ta et utvalg for å tilfredsstille interessen.

Samtidig med hjelp av Aevit kapsler kan du hjelpe neglene dine til å bli sterkere. Svigerdatter gni Aevita-kapsler inn i spikerplaten - neglene er veldig gode, sterke, glass kan bli gjennomboret, antar jeg.

Behovet for stoffet i sinnet må bestemme legen. Sannelig tildeler det kvinnelige kjønet ofte det til seg selv, på grunnlag av scall, beklager, huden. Ikke kriminelt, men du bør ikke misbruke den. Det er også umulig å ta "Aevit" i lang tid. Fra tre uker til en og en halv måned er det nok tid til å gjenopprette skjønnheten. Vitamin overforbruk er ikke mindre farlig enn dens mangel.

Hvis det virkelig er behov for vitaminer A og E, så gå til apoteket for disse ravfarget, hyggelige gelatinekapslene. I dag kjøpte jeg bokstavelig talt "Aevit": en plate med 10 kapsler koster 42 rubler (apotek "Pharmland". Det er nesten ingen som vil klare seg med en platina, men det er veldig billig for den effektive effekten av det kombinerte vitaminet.

Mine lesere - helse og skjønnhet!

Anmeldelser av vitaminer Aevit

Alle anmeldelser om Aevits vitaminer, som etterlates av kjøpere på mange steder dedikert til å ta medisiner, bortsett fra selve meningen, er delt inn i to typer: fra folk som tok Aevit på tradisjonell måte og fra "eksperimenter" som ikke betaler for mye oppmerksomhet til bruksanvisningen.

Legemidlet selv, som det fremgår av navnet, består av bare to komponenter: vitamin A (representert ved fremstilling av retinolpalmitat) og vitamin E (presentert her i form av alfa-tokoferolacetat). Solsikkeolje brukes som et hjelpestoff for å oppløse komponentene, og kapselskallet er laget av farmasøytisk gelatin.

Før vi går til vurderingene, husker vi at det er fornuftig å ta stoffet Aevit med mangel på vitamin A og E, noe som skiller det fra multivitamin-kompleksene, som ofte inneholder noe som pasienten ikke trenger. Separat inntak av vitaminer, det er ønskelig å koordinere på forhånd med legen din (enda bedre - å gjennomgå en hensiktsmessig undersøkelse), siden overdose er mulig.

Meninger og vurderinger om vitaminer Aevit finnes på nesten alle moderne medisinske portaler. Tross alt er stoffet populært, dets overraskende lave pris og enkelhet i sammensetningen tiltrekker seg kjøpere. Vi har samlet vurderinger som gir et ganske komplett bilde av stoffets egenskaper og effektiviteten.

Så, her er noen av de mest karakteristiske vurderingene.

Gjennomgang av vitaminer Aevit med overfladisk påføring

"Aevit har åpnet for meg fra en uventet side, jeg har brukt den i mer enn en måned og konstant noterer positive resultater. Så, jeg vil fortelle deg hvordan jeg bruker den til problemhuden min. Først gjør jeg hele kvelden prosedyrene, behandle huden med en skrubbe, ta to kapsler av Aevita og pierce den med en nål. Jeg klemmer dem inn i en liten tallerken og legger den på ansiktets hud (jeg gjør det riktig med hendene mine - la fingrene være lykkelige også). Jeg går i seng uten å vaske av, og om morgenen våkner jeg meg og føler at huden har blitt litt mykere og mer behagelig å ta på.

Den andre anvendelsesmåten er etter manikyr. Jeg gni væske fra kapsler til negler: det styrker og akselererer veksten, og også fukter og myker cuticles. I kulden smeder jeg mine lepper - sprekker og tørrhet forsvinner uten spor. I en av anmeldelsene leser jeg hvordan jenta anbefaler å bruke disse vitaminene til øyenvipper, jeg tenker også å prøve. Jeg legger også til oljebaserte hårmasker for å styrke røttene og forbedre den generelle helsen. Jeg prøvde ikke å ta kapslene inni: Jeg tror det er nok til å fordøye vitaminene gjennom huden. "

Negativ vurdering på vitaminer Aevit

"Aevit hjalp meg ikke litt, han skadet selv: huden ble enda tørrere, det var sprekker på leppene som aldri hadde eksistert før. Hun tok to kapsler om dagen på råd fra kosmetologen. Nå vet jeg allerede at to kapsler er for mye, jeg lærte også om ekstern bruk, men for tiden tør jeg ikke - minner fra en ubehagelig opplevelse er for friske. "

Tilbakemelding om effekten av vitaminer Aevit på øyevipper

"I barndommen hadde jeg fabelaktige øyenvipper, i min skole og studentår også, men etter fødselen forsvant jeg et sted: de ble skumle og ubemerkede. Fem millimeter permanent frustrasjon. Hun brukte mye penger på mascara, ble spesialist i dyre kosmetikk og tradisjonell medisin, prøvd og økt, men likte ikke det - følelsen av en fremmedlegeme kunne ikke bli overvunnet. Da bestemte hun seg for å prøve Aevit, hun hørte at det har en svært gunstig effekt på håret hennes, hvorfor skulle ikke øyevippene bli lengre og tykkere? Jeg tok en pensel fra den brukte mascaraen, vasket den grundig (jeg ønsket å vaske røret - det trente ikke, så jeg bruker børsten separat). Jeg klemte en ball av Aevita på den, satte den på øyenvippene og gikk til sengs. Etter en uke med denne behandlingen overgikk resultatet alle forventninger - øyenvippene begynte å se mye bedre ut. Nå gjør jeg det hele tiden, du kan til og med slutte å male. Hvis jeg fortsatt bruker mascara, så tror alle at de har økende øyenvipper, spør de, men jeg er fornøyd. "

Tilbakemelding om virkningen av vitaminer Aevit på huden, hår og negler

"Vi blir stadig fanget av merkelige kommentarer om alle slags vitaminer og narkotika som begynner med ordene" anbefalt av en venn / kosmetolog / søster ". Det er polyklinikker og distriktsterapeuter, hvorfor ikke klargjøre detaljene der, ikke bestå testene og ikke lære om regler, funksjoner og farer ved å ta noen midler? Det er enda mer overraskende at hoveddelen av anmeldelsene følges av argumenter for hvordan du kan øke ønsket effekt - selvfølgelig tar du flere piller samtidig. For Aevit betyr dette at det trygge nivået av A-vitamin uunngåelig vil bli overskredet flere ganger, hvoretter en overdose og en ekte forgiftning av kroppen vil oppstå.

Instruksjonene som er skrevet tydelig i den aktuelle delen, hvordan og hvor mye du skal ta, kan du ikke ignorere disse anbefalingene. Jeg ble foreskrevet disse vitaminene etter en skade og i henhold til testresultatene: mangelen på vitaminer var alvorlig. Det førti-dagers kurset brakte testene til normal, mens overflaten av huden, den generelle tilstanden og helsen til hår og negler forbedret seg. I tillegg fjernet visjonen: øynene blir nesten aldri sliten etter en arbeidsdag på datamaskinen. Jeg kommer ikke til å ta videre, men hvis jeg gjør det opp, vil jeg passere testene igjen. Jeg anbefaler også å gjøre for alle som ønsker å forbedre helsen sin litt - tankeløse handlinger kan bare skade og en negativ vurdering vil bli mer. "

Gjennomgang av effekten av vitaminer Aevit med seborrheisk dermatitt

"Hver vår, fra min barndom, begynner mine hudproblemer, dette er vanlig og vanlig, men i år brukte de vanlige måtene ikke, jeg måtte til og med henvende seg til en hudlege. Diagnosen er ubehagelig - seborrheisk dermatitt. Legen utnevnte Aevit, sa at livet ville definitivt være lettere. Jeg ville aldri trodd at slike sykdommer er behandlet med vitaminer! Effekten følte seg ekstremt rask: tre dager med inntak reduserte ubehag, og etter en uke eller to var det ingen synlige og håndgripelige spor av sykdommen. Klipp resten av kurset for å styrke resultatet. Prisen er enda mer overraskende - vitaminer er veldig billige, men de hjelper så vel som dyre importerte varer. "

Tilbakemelding om effekten av vitaminer Aevit på tilstanden av sprekker i føttens hud

"Den avgjørende faktoren var prisen, først var det mistillit, da jeg så vitaminer for en krone ved siden av narkotika for tusen rubler. Kona overbeviste om at det var mulig, ville han ikke ha bestemt seg. Og problemet var banalt og enkelt, men veldig ubehagelig - sprekker i føttene. Først tenkte jeg på ubehagelige sko, og salver og kremer brakte bare midlertidig lettelse.

Min kone leste om Aevit et sted på hennes forum, så jeg skjedde å prøve. Jeg trodde egentlig ikke på vitaminer før, jeg ville ikke kjøpe dyre. Han begynte å drikke i henhold til instruksjonene for en kapsel, da oppstod en ny informasjon som forteller om fordelene ved lokal bruk. For å unngå overdosering begynte jeg å innta en dag og klemme den andre og smøre den direkte på bena mine. Overraskende, dette billig verktøyet hjalp. Jeg tror ekstern bruk, så drikk kapslene til slutt stoppet. Jeg kjøpte emballasjen for fremtiden, jeg vil være forberedt på fremveksten av nye sprekker og umiddelbart gå videre til behandling for ikke å løpe. Særlig ivrige motstandere og de som har blitt forgiftet, vil minne deg om fordelene med en følelse av proporsjon: Mange vitaminer vil heller ikke gi nytte. "

Tilbakemelding om viktigheten av å observere doseringen av vitaminer Aevit

"Alle er ansvarlige for skadene som er gjort for seg selv, det er en gammel vits:" Tenk deg, din lege studerte akkurat som deg. " Dette uttrykket viser tydelig hele skrekkene i den virkelige tilstanden. I mitt tilfelle viste alt ut akkurat slik: Aevits vitaminer ble foreskrevet, men doseringen ble tilbudt åpenbart for høyt - tre kapsler om dagen! Det er godt at jeg fortsatt har en gammel, men veldig nyttig vane å lese instruksjonene for alle legemidler før bruk. Han merket avviket, bestemte seg for å klargjøre på Internett og var forferdet - konsekvensene kan være veldig trist. Jeg bestemte meg for å ta det i henhold til instruksjonene, og jeg registrerte meg for neste avtale med en gangs lege, jeg vil nekte min "spesialist". Vitaminer, forresten, er ikke dårlige, jeg har allerede hatt en forbedring. "

I nesten hver gjennomgang er det setninger om å ta forholdsregler: sjekk for allergier, unngå å ta store mengder medikamentet, ikke kombinere med andre vitaminkomplekser, ikke bli båret bort ved selvbehandling, og så videre. Alle advarsler er rettferdiggjorte. - Aevit er vanligvis foreskrevet av en lege i tilfelle uttalt hypovitaminose som et stoff, og ikke for profylakse, så ta det (inne eller som et tilsetningsstoffer for salver og masker er ikke viktig) skal brukes med forsiktighet og umiddelbart slutte å bruke når tegn vises forgiftning, ulempe eller feilaktig handling av stoffet.

Vitaminer Aevit - instruksjoner for bruk, omtaler, analoger og former for frigivelse (kapsler) medikamenter for hud, hår, negler og generell kroppsstyrking hos voksne, barn og under graviditet. Sammensetning og opptaksregler

I denne artikkelen kan du lese instruksjonene for bruk av stoffet Aevit. Presentert vurderinger av besøkende til nettstedet - forbrukere av dette legemidlet, samt meninger fra leger av spesialister på bruk av Aevita i deres praksis En stor forespørsel om å legge til din tilbakemelding på stoffet mer aktivt: Medisinen hjalp eller hjalp ikke med å bli kvitt sykdommen, hvilke komplikasjoner og bivirkninger ble observert, kanskje ikke angitt av produsenten i notatet. Analoger av Aevita i nærvær av tilgjengelige strukturelle analoger. Bruk til å forbedre utseendet og helsen til huden, håret, neglene, samt den generelle styrken av kroppen hos voksne, barn, samt under graviditet og amming. Hvordan ta (drikke) vitaminer og hvilken effekt å forvente.

Aevit er et kombinasjonsmedikament hvis effekt bestemmes av egenskapene til dens fettløselige vitaminer A og E.

Retinol (vitamin A) er en nødvendig komponent for nettopp funksjon av retina: sammenkobling med opsin (rødt pigment av retina), danner det visuelle lilla rhodopsinet, som er nødvendig for visuell tilpasning i mørket. Vitamin A er nødvendig for beinvekst, normal reproduktiv funksjon, embryonal utvikling, for å regulere divisjon og differensiering av epitelet (øker reproduksjonen av epitelceller, forynrer cellepopulasjonen, hemmer keratiniseringsprosesser). Vitamin A er involvert som en kofaktor i ulike biokjemiske prosesser.

Funksjonen av alfa-tokoferol (vitamin E) forblir uklar til slutten. Som en antioksidant hemmer den utviklingen av friradikalreaksjoner, forhindrer dannelsen av peroksider som ødelegger cellulære og subcellulære membraner, noe som er viktig for kroppens utvikling, den normale funksjonen til nervesystemet og muskelsystemet. Sammen med selen hemmer oksidasjonen av umettede fettsyrer (en komponent i det mikrosomale elektrontransportsystemet), forhindrer hemolyse av røde blodlegemer. Det er en kofaktor for noen enzymsystemer. Gjenoppretter kapillær blodsirkulasjon, normaliserer kapillær- og vevpermeabilitet, øker væskens motstand mot hypoksi.

struktur

1 kapsel inneholder retinolpalmitat 100.000 IE og alfa-tokoferolacetat 0,1 g; 25 stykker i en glassburk, eller 10 stykker i en blisterstrimmel.

1 hetteglass med 1 ml injeksjonsoppløsning inneholder retinolacetat 0,035 g og alfa-tokoferolacetat 0,1 g; i en eske 10 stk.

vitnesbyrd

Hypovitaminosis og avitaminosis A og E (mangel på disse vitaminer i kroppen), og tilstanden for forhøyede kroppens behov for vitaminene A og E og / eller redusere deres inntak av: gastrektomi diaré, steatorrhea, cøliaki, Crohns sykdom, malabsorpsjon syndrom, kronisk kolestase, cirrhose, biliær atresi, obstruktiv gulsott, cystisk fibrose i pankreas, tropisk sprue, infeksjonssykdommer (inkludert kronisk og "kald"), dag-blindhet, xeroftalmi, keratomalacia, og en ubalansert defekt Går mat (inkludert parenteral ernæring), hurtig vekttap, nikotinavhengighet, medikamentavhengighet, alkoholisme, langvarig spenningstilstand, motta kolestyramin, kolestipol, mineraloljer, neomycin, jern produkter, karakterisert ved å tildele en diett med høyt innhold av flerumettede fettsyrer, hypertyroidisme, graviditet (inkludert flere graviditet), laktasjon.

Perifer nevropati, nekrotiserende myopati, abetalipoproteinemi.

Effektivitet er ikke bevist - aterosklerotiske endringer i blodårer, brudd på vevstrofi, utslettende endarteritt.

Skjema for utgivelse

Kapsler i flasker, bokser eller blister.

Løsningen for intramuskulær injeksjonsolje i 1 ml ampuller (injiserbar form av stoffet).

Instruksjoner for bruk og dosering

Inne, uavhengig av måltidet, daglig 1 kapsel per dag; intramuskulært - 1 ml per dag. Varigheten av behandlingen er 20-40 dager med intervaller på 3-6 måneder. Mulig å gjenta kurs.

Det er også en indikasjon på bruken av et vitaminpreparat som eksternt middel for smøring av spikerplater for å styrke og forhindre sprø negler.

Bivirkninger

 • allergiske reaksjoner (inkludert hudutslett);
 • epigastrisk smerte;
 • dyspeptiske lidelser (kvalme, oppkast, diaré);
 • forverring av kolelithiasis og kronisk pankreatitt (med langvarig behandling med store doser);
 • med intramuskulær injeksjon, smerte, infiltrering, myk kalsifisering.

Kontra

 • overfølsomhet;
 • hypervitaminose A og E;
 • barns alder (opptil 14 år).

Bruk under graviditet og amming

Vær forsiktig utnevnt under graviditet (spesielt i 1 trimester), under amming.

Spesielle instruksjoner

For å unngå utvikling av hypervitaminose A og E, ikke overstige anbefalte doser.

Når du bruker stoffet, er det nødvendig å ta hensyn til det høye innholdet av vitamin A i det (100 000 IE), og at det er et kurativt og ikke et profylaktisk stoff.

Drug interaksjon

Retinol svekker effekten av kalsiumtilskudd, øker risikoen for hyperkalsemi.

Kolestiramin, Kolestipol, mineraloljer, neomycin reduserer absorpsjonen av vitamin A og E (du må kanskje øke dosen).

Orale prevensiver øker plasmidretinolkonsentrasjonen.

Isotretinoin øker risikoen for retinolforgiftning.

Samtidig bruk av tetracyklin og retinol i høye doser (50 tusen enheter og høyere) øker risikoen for å utvikle intrakranial hypertensjon.

Tocopherol (vitamin E) forbedrer effekten av GCS, NSAIDs, antioksidanter, øker effektiviteten og reduserer toksisiteten av vitamin A, D, hjerteglykosider. Administrasjon av vitamin E med høy dose kan forårsake mangel på vitamin A i kroppen.

Tocopherol (vitamin E) øker effekten av antiepileptiske legemidler hos pasienter med epilepsi (som har forhøyet blod lipid peroksydasjonsprodukter).

Samtidig bruk av vitamin E i en dose på mer enn 400 enheter per dag med antikoagulantia (kumarin og indandionderivater) øker risikoen for hypoprothrombinemi og blødning.

Bruken av høyt dose jerntilskudd forbedrer oksidative prosesser i kroppen, noe som øker behovet for vitamin E.

Analoger av stoffet Aevit

Strukturelle analoger av det aktive stoffet Aevit-vitaminer har ikke.

aevit

Beskrivelse:

Aevit er et multivitaminpreparat som inneholder to fettløselige vitaminer A og E, samt en hjelpestoff - mais eller soyahydrert olje. Komplekset forbedrer metabolske prosesser i kroppen og normaliserer oksygenforsyningen av vev. Legemidlet er en gul oljeløsning og produseres av produsenten i form av kapsler for oral administrering eller i form av hetteglass for intramuskulær administrering. Vitamin A eller retinol er nødvendig for normal funksjon av netthinnen, spesielt viktig for visuell tilpasning til mørket. Retinol er en uunnværlig komponent for ulike biokjemiske prosesser, deltar i dannelsen av beinvev, bidrar til normal funksjon av reproduktive systemet, forbedrer fornyelsen av epitelceller. E-vitamin eller alfa-tokoferol er et av de viktigste antioksidant stoffene. Fremmer fjerning av frie radikaler som forårsaker skade og aldring av menneskelige celler.

indikasjoner:

Legemidlet er foreskrevet for alle tilstander av mangel på vitamin A og E i kroppen, samt en reduksjon i inntaket av disse stoffene assosiert med feil ernæring eller uorden i mage-tarmkanalen. Instruksjoner for Aevitu anbefaler bruk av stoffet for aterosklerotiske endringer i blodkar, utrydder endarteritt og muskeldystrofi. Effektiv bruk av Aevita-kvinner med brudd på menstruasjonssyklusen, samt menn med brudd på funksjonene i kjønnene. Vitaminer Aevit er også foreskrevet for kroniske og katarrale infeksjoner, levercirrhose, obstruktiv gulsot og andre sykdommer i de indre organene. Aevit er effektiv som et supplement i behandlingen av øyesykdommer (hemeralopi, xerophthalmia, keratomalacia). Det viser også bruken av stoffet for langvarig stress og jerntilskudd. "Kontraindikasjoner Aevita" Ikke bruk Aevit med tyrotoksikose, hjertesvikt, kronisk glomerulonephritis og andre tilstander av økt vaskulær permeabilitet, graviditet (spesielt i første trimester) og overfølsomhet overfor stoffets komponenter. Bruk av Aevita er også kontraindisert hos barn under 14 år og eldre.

Mottakssystem:

Kontra:

Selv om stoffet har positiv tilbakemelding fra både leger og pasienter, observeres bivirkninger sjelden. Allergiske reaksjoner i form av hudutslett, lidelser i fordøyelseskanaler med følelse av ubehag i magen og kvalme. Ved langvarig bruk av Aevita er det mulig forverringer av kronisk pankreatitt og gallstonesykdom. I alle slike tilfeller blir stoffet avbrutt. Legemidlet er et terapeutisk, ikke et profylaktisk middel, slik at bruken kun er mulig under medisinsk tilsyn. For å unngå hypervitaminose anbefales det ikke å overskride dosene av Aevita foreskrevet av den behandlende legen, samt å bruke legemidlet sammen med andre legemidler som inneholder vitaminer A og E.

Flere Artikler Om Typer Acne