Aevit er et kompleks av vitaminer A + E, som har en antioksidant og immunostimulerende effekt på kroppen.

Komponentene i preparatet stimulerer veksten og restaureringen av epitelceller, påvirker lipid og protein metabolisme positivt, deltar i prosessene for vevregenerering, opprettholder visuelle og reproduktive funksjoner i kroppen.

Vitaminer Aevit normaliserer vevets trofisme og permeabiliteten av veggene i blodkarene, forbedrer kapillær blodsirkulasjon.

E-vitamin har en antioksidant effekt - hemmer utviklingen av reaksjoner som involverer frie radikaler, forhindrer forekomsten av peroksider som ødelegger cellulære og subcellulære membraner.

Uten vitamin E er kroppen ekstremt vanskelig å opprettholde normal muskel og nervøsitet. I kombinasjon med selen hemmer oksidasjonen av umettede fettsyrer, forhindrer elektrolythemolyse.

Vitamin A er fettløselig, det regulerer vevstoffskifte i kroppen. Det har en tonic effekt, deltar i dannelsen av et visuelt signal, reduserer risikoen for å utvikle sykdommer i slimhinnene i luftveiene og fordøyelsessystemene.

Uten vitamin A aldrer huden raskt, fordi det er nødvendig for deling og liv av epitelceller.

Ingredienser Aevit - 1 kapsel inneholder retinolpalmitat (vitamin A) - 0,055 g (100 000 IE), a-tokoferolacetat (vitamin E) - 0,1 g.

Indikasjoner for bruk

Hvorfor ta Aevit? Ifølge instruksjonene er vitaminer foreskrevet i følgende tilfeller:

 • psoriasis, lupus erythematosus;
 • aterosklerotisk vaskulær lesjon, svekket mikrocirkulasjon og vev-trofisme, utslettende endarteritt;
 • optisk nerveatrofi, nattblindhet, retinitis pigmentosa, xerophthalmia og keratomalakia

Vitaminer Aevit er nødvendig for personer med nedsatt inntak av vitamin A og E fra mat, på grunn av kostholdsbegrensninger eller redusert absorpsjon av stoffer i fordøyelsessystemet. Vi snakker om sykdommer som:

 • diaré;
 • gastrektomi;
 • steatorrhea (svikt i absorpsjon av fett i mage-tarmkanalen og deres økte utskillelse med avføring);
 • levercirrhose, kronisk kolestase, obstruktiv gulsot, galdeveggsobstruksjon;
 • akutte og kroniske smittsomme sykdommer;
 • cøliaki, malabsorbsjonssyndrom, Crohns sykdom;
 • cystisk fibrose i bukspyttkjertelen;
 • narkotikamisbruk, nikotin og alkoholavhengighet;
 • raskt vekttap, utilstrekkelig og ubalansert ernæring;
 • hypertyreose;
 • langvarig stress, metoder for medisiner, spesielt neomycin, colestipol, kolestyramin, mineraloljer og produkter som inneholder jern.

I noen tilfeller er ytterligere bruk av vitaminer indisert for personer som lider av abetalipoproteinemi, nekrotiserende myopati og perifer neuropati.

Instruksjoner for bruk Aevit dosering

Kapsler inntas etter et måltid, vaskes ned med rent vann.

Den vanlige dosen av vitaminer Aevit i henhold til instruksjonene - 1 kapsel per dag daglig. Behandlingsforløpet er 20-40 dager.

Etter en pause på 3-6 måneder kan kurset gjentas.

Ampuller Aevit

Vitaminer i ampuller brukes til intramuskulære injeksjoner. Aevit foreskrives 1 ml en gang daglig, et kurs på 20 dager. Før injeksjonen må ampullen oppvarmes til kroppstemperatur.

Med endarteritt og trofiske lidelser varer løpet av vitaminer i 30-40 dager. Etter 4-6 måneders pause kan det gjentas.

Bivirkninger

Instruksjonen advarer om muligheten for utvikling av følgende bivirkninger ved forskrift av vitaminer Aevit:

 • Allergiske reaksjoner på komponenter (inkludert hudutslett), smerte i epigastrisk region, dyspeptiske lidelser (kvalme, oppkast, diaré).
 • Ved langvarig bruk i store doser, mulig forverring av kolelithiasis og kronisk pankreatitt.
 • Lokale reaksjoner i introduksjonen - smerte, infiltrering, kalsifisering av bløtvev.

Kontra

Det er kontraindisert å utnevne Aevit i følgende tilfeller:

 • Overfølsomhet i de aktive komponentene i vitaminkomplekset;
 • hypertyreose;
 • kronisk glomerulonephritis;
 • kronisk sirkulasjonsfeil.

Med omhu under oppsyn av en lege:

 • tromboembolisme eller risikoen for utvikling
 • alvorlige former for aterosklerose i koronararteriene;
 • akutte og kroniske inflammatoriske sykdommer i nyrene av ikke-spesifikk natur.

overdose

Engangsinntak av store mengder Aevit ledsages av en plutselig økning i trykk i cerebrospinalvæsken (uten patologiske forandringer i cerebrospinalvæsken), alvorlig hodepine, døsighet og synshemming (diplopia). I alvorlige tilfeller utvikler kramper kramper, hjertesvikt.

Ved langvarig administrasjon kan kronisk hypervitaminose A utvikle seg, noe som manifesterer seg i lesjoner i sentralnervesystemet (hodepine, søvnløshet, irritabilitet, apati, parestesi), endringer i huden (tørr og sprukket hud på håndflatene og føttene, håravfall, seborrheicutbrudd), smerte i knokler, gangproblemer, utvidelse av leveren og milten.

Ved overdosering skal legemidlet stoppes. Symptomatisk behandling.

Analoger Aevit, pris på apotek

Om nødvendig er det mulig å erstatte Aevits vitaminer med en analog for det aktive stoffet - disse er legemidler:

Å velge analoger er viktig å forstå at bruksanvisningen for bruk av Aevit, prisen og omtalen av narkotika med lignende tiltak ikke gjelder. Det er viktig å konsultere en lege og ikke å gjøre en uavhengig erstatning av legemidlet.

Pris på russiske apotek: Aevit kapsler 200 mg. 10 stk. - Fra 30 til 37 rubler, 20 kapsler - fra 33 til 60 rubler, ifølge 792 apotek.

Oppbevares tørt, mørkt, utilgjengelig for barn ved romtemperatur. Kapslens holdbarhet er 2 år, løsningen for intramuskulær administrering er 3 år.

Drug interaksjoner

Legemidlet er ikke foreskrevet samtidig med andre legemidler som inneholder vitamin A, så vel som dets syntetiske analoger.

Ved samtidig bruk av stoffet med østrogen er det økt risiko for å utvikle hypervitaminose A, derfor er det uønsket å gi Aevit til pasienter som tar østrogener.

Nitrater og colestiramin, mens de brukes sammen med vitaminer Aevit, forstyrrer absorpsjonen av retinolpalmitat.

Retinolpalmitat i kombinasjon med glukokortikosteroider reduserer deres antiinflammatoriske effekt.

Aevit: bruksanvisning

struktur

Hver kapsel inneholder:

aktiv ingrediens: retinol palmitat (vitamin A) - 100.000 IE; alfa-tocopherylacetat (vitamin E) - 100 mg;

Hjelpestoffer: Solsikkeolje.

Sammensetningen av det myke gelatinekapselhyllet:

gelatin, glyserin, metylparahydroksybenzoat.

beskrivelse

Myke gelatinkapsler er nesten sfæriske i form, fra lysegul til mørk gul.

Innholdet i kapslene - oljeaktig væske fra lysegul til mørk gul.

Farmakologisk aktivitet

Det kombinerte stoffet, hvis virkning bestemmes av egenskapene til dens fettløselige vitaminer A og E. Retinol (vitamin A) er en nødvendig komponent for øyens netthinne: bindende til opsin (rødt pigment av retina), danner det visuelle lilla rhodopsinet som er nødvendig for det visuelle tilpasning i mørket. Vitamin A er nødvendig for beinvekst, normal reproduktiv funksjon, embryonal utvikling, for å regulere oppdeling og differensiering av epitelet (forsterker divisjonen av epitelceller, forynrer cellepopulasjonen, hemmer keratiniseringsprosesser). Vitamin A er involvert som en kofaktor i ulike biokjemiske prosesser.

Funksjonen av alfa-tokoferol (vitamin E) forblir uklar til slutten. Som en antioksidant hemmer den utviklingen av friradikalreaksjoner, forhindrer dannelsen av peroksider, skadelige cellemembraner, noe som er viktig for kroppens utvikling, den normale funksjonen i nervesystemet og muskelsystemet. Sammen med selen hemmer oksidasjonen av umettede fettsyrer (en komponent i det mikrosomale elektrontransportsystemet), forhindrer hemolyse av røde blodlegemer. Det er en kofaktor for noen enzymsystemer. Forbedrer kapillær blodsirkulasjon, normaliserer kapillær og vev permeabilitet, øker vevets motstand mot hypoksi.

farmakokinetikk

Tocopherol: når det tas oralt, absorberes ca 50% av den administrerte dosen langsomt, maksimumsnivået i blodet opprettes etter 4 timer. Gallsyrer krever absorpsjon. Deponert i binyrene, hypofysen, testikler, adipose og muskelvev, røde blodlegemer, lever. Det metaboliseres og utskilles fra kroppen (uendret og i form av metabolitter) med galle (over 90%) og urin (ca. 6%).

Retinol: Når det administreres oralt, absorberes retinol nesten helt, selv om det injiseres overdrevet, blir ikke mer enn 10% av injisert mengde utskilt i avføringen. I prosessen med metabolisme dannes retinylpalmitat, retinol, retinal og retinsyre. Distribuert i kroppen ujevnt: Det største antallet er i leveren og netthinnen, minst - i nyrene, hjertet, fettdepoter, lungene, lakterende brystkjertel, binyrene og andre endokrine kjertler. Retinol, retinal retinsyre blir utskilt av hepatocytter i sammensetningen av galle, retinoylglukuronid utskilles i urin.

Eliminering av fettløselige vitaminer (tokoferol og retinol) er sakte, slik at gjentatt administrasjon fører til kumulering.

Indikasjoner for bruk

Kombinert vitamin A og E

I komplisert terapi for sykdommer og tilstander som krever langvarig administrasjon av høye doser vitamin A i kombinasjon med vitamin E: hudsykdom, ledsaget av et brudd på vevstrofi (psoriasis, noen former for eksem, ichthyosis, seborrheic dermatitt).

Kontra

Overfølsomhet overfor stoffets komponenter, kolelitiasis, kronisk pankreatitt, kardiosklerose, myokardinfarkt, dekompensert hjertesvikt, økt intrakranielt trykk, behandling med retinoider og deres derivater, graviditet (spesielt i trimester) og ammingstid (det er nødvendig å slutte å amme til behandling). A og E, historie med sarkoidose, barns alder.

C forholdsregler: tyreotoksikose, kolecystitt, statlige ledsaget av øket vaskulær permeabilitet (kronisk sirkulatorisk insuffisiens, kronisk glomerulonefritt), levercirrhose, viral hepatitt, nyresvikt, alkoholisme, alderdom, barndom, hypoprotrombinemi (sammenlignet med vitamin K-mangel - kan økes ved å en dose av vitamin E over 400 IE), med økt risiko for tromboembolisme, akutt eller kronisk nefrit, alvorlig skade på fordøyelsessystemet.

Graviditet og amming

Bruk under graviditet (spesielt i første trimester) og under amming er kontraindisert (amming må stoppes for behandlingsperioden). Den teratogene effekten av forhøyede doser retinol vedvarer selv etter at inntaket er avsluttet, derfor anbefales det å planlegge graviditet når man bruker stoffet bare etter 6-12 måneder.

Dosering og administrasjon

Inne, uavhengig av måltidet, 1 kapsel 1 gang per dag. Behandlingsforløpet er 20-30-40 dager.

Gjentatte kurs utføres med intervaller på 3-6 måneder.

Bruk til barn. Kontraindisert.

Eldre pasienter. Dosejustering er ikke nødvendig.

Bruk til personer med nedsatt lever og / eller nyrefunksjon. Dosejustering er ikke nødvendig.

Bivirkninger

Nervesystemet: søvnighet, irritabilitet, hodepine, søvnmangel.

På den delen av mage-tarmkanalen: Tap av appetitt, smerte i epigastriske regionen, dyspepsi (kvalme, oppkast, diaré).

På immunsystemet: allergiske reaksjoner, inkludert kløe, utslett.

På den delen av huden og underhudet: tørr, flakket hud.

Andre: Ansiktsspyling, sløvhet, tretthet, feber, med langvarig bruk - Hårtap, smerte i bein i underekstremiteter, forverring av gallesteinsykdom og kronisk pankreatitt, hypervitaminose A.

overdose

Ved akutt hypervitaminose A og E på grunn av samtidige høye doser flere ganger overstiger terapeutisk mulig alvorlig hodepine, svimmelhet, tretthet, forvirring, økt intrakranialt trykk, hjertesvikt, synsforstyrrelser, konvulsjoner, pernisiøs oppkast, diaré rikelig, alvorlig dehydrering; På den andre dagen vises en vanlig utslett, etterfulgt av en stor plate skalering, som starter med ansiktet; palpasjon av lange rørformede bein er kraftig smertefull på grunn av subarme hemorragasjoner, endringer i bein, myke vev, kreatinuri, diaré, epigastrisk smerte, redusert ytelse.

Ved langvarig bruk av stoffet kan det utvikles kronisk hypervitaminose A og E.

Symptomer på kronisk forgiftning med vitamin A: anoreksi, skjelettsmerter, frakturer, og tørr hud, lepper, tørrhet i munnslimhinnen, gastralgia, oppkast, feber, asteni, hodepine, fotosensitivitet, pollakisuri, nokturia, polyuri, irritabilitet, tap av hår, gul -oranzhevye flekker på såler, flatene, i det nasolabiale trekant, levertoksiske effekter, forhøyet intraokulært trykk oligomenorré, portal hypertensjon, hemolytisk anemi, bein endringer på røntgenbilder, krampetrekninger.

Symptomer på overdosering av vitamin E: når det tas i lang tid i doser på 400-800 u / dag - sløret syn, svimmelhet, hodepine, kvalme, diaré, gastralgi, asteni; når de tar mer enn 800 IU / dag for en lang periode - en økning i risikoen for blødning hos pasienter med hypovitaminosis K stoffskifteforstyrrelser i skjoldbruskkjertelhormoner, forstyrrelser av seksuell funksjon, trombose, tromboemboli, nekrotiserende kolitt, sepsis, hepatomegali, hyperbilirubinemi, nyresvikt, blødning i masken øyeskall, hemorragisk slag, ascites.

Behandling: Narkotikauttak symptomatisk terapi.

Interaksjon med andre legemidler

Legemidlet kan ikke brukes sammen med andre derivater av vitamin A på grunn av faren for overdosering, utvikling av hypervitaminose A.

Vitamin A svekker effekten av kalsiumpreparater, øker risikoen for hyperkalsemi. Kolestiramin, Kolestipol, mineraloljer, neomycin reduserer absorpsjonen av vitamin A og E (du må kanskje øke dosen). Orale prevensiver øker konsentrasjonen av vitamin A i plasma. Isotretinoin øker risikoen for rus med vitamin A. Samtidig bruk av tetracyklin og vitamin A i høye doser (50 tusen enheter og høyere) øker risikoen for å utvikle intrakranial hypertensjon.

E-vitamin forsterker effekten av tranebær-kortikosteroider, ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer, antioksidanter, øker effektiviteten og reduserer toksisiteten av vitamin A, D, hjerteglykosider. Administrasjon av vitamin E med høy dose kan forårsake mangel på vitamin A i kroppen. E-vitamin øker effektiviteten av antiepileptiske legemidler hos pasienter med epilepsi (som har forhøyet blod lipidperoksidasjonsprodukter i blodet). Samtidig bruk av vitamin E i en dose på mer enn 400 IE per dag med antikoagulantia (kumarin og indandionderivater) øker risikoen for hypoprothrombinemi og blødning. Høye doser Fe øker oksidative prosesser i kroppen, noe som øker behovet for vitamin E.

Legemidlet bør ikke foreskrives samtidig med nitrater, som bryter absorpsjonen av vitamin A.

Retinol reduserer den anti-inflammatoriske effekten av glukokortikoider.

Sikkerhets forholdsregler

For å unngå utvikling av hypervitaminose A og E, ikke overstige anbefalte doser.

Legemidlet bør ikke administreres samtidig med andre legemidler, som inkluderer vitamin A og dets syntetiske analoger, på grunn av risikoen for å utvikle hypervitaminose A.

Når du bruker stoffet, er det nødvendig å ta hensyn til det høye innholdet av vitamin A i det (100 000 IE), og at det er et kurativt og ikke et profylaktisk stoff. En diett med høyt innhold av selen og svovelholdige aminosyrer reduserer behovet for vitamin E.
Påvirkning på evnen til å kjøre bil og annet potensielt farlig maskineri. Ikke påvirket.

Utgivelsesskjema

Lagringsforhold

På et sted beskyttet mot fuktighet og lys ved en temperatur fra 15 0 С til 25 0 С.

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Holdbarhet

Ikke bruk etter utløpsdatoen som er trykt på pakningen.

Instruksjoner for bruk Aevita kapsler for voksne

Hvis refleksjonen i speilet har sluttet å behage: huden er blitt sløv og skalent, håret faller ut og naglene eksfolierer og bryter, er det på tide å se på apoteket. De selger et stoff som kan returnere upåklageligheten av din attraktivitet - vitaminer AEvit.

Farmakologiske egenskaper av Aevita

Legemidlet har form av en oljeaktig løsning, som inneholdt høye terapeutiske doser av to fettløselige komponenter:

Vitamin A

 • Gir et normalt nivå av skumring.
 • Fremskynder oppdelingen av epitelet, noe som fører til foryngelse av cellepopulationen i epidermis og reduserer keratiniseringsprosessen av huden.
 • Normaliserer metabolisme på molekylivå.
 • Fremmer beinvekst.
 • Gir en komplett struktur og funksjonalitet av gameter.
 • Støtter mage- og fosterutviklingen.
 • Styrker kroppens beskyttende funksjoner, øker den cellulære og humorale immuniteten.
 • Muliggjør dyp hudhydratisering.
 • Inhiberer reproduksjon av smittsomme stoffer - patogene virus, bakterier og sopp i slimhinner i luftveiene og fordøyelseskanalene.
 • Forbedrer blodstrømmen i kapillærnettverket.

Vitamin E

Inkludert i form av alfa-tokoferolacetat:

 • En kraftig antioksidant og en deltakende i åndedrettsvern.
 • Aktiverer metabolske prosesser.
 • Ser som en cofactor for mange enzymer.
 • Det har en bleking effekt på huden. Det hjelper i regenerering av skaden.
 • Forhindrer hevelse.
 • Eliminerer trusselen om tidlig arbeidskraft.

Vitamin A forsterker antioksidantegenskapene til tokoferol, og sistnevnte beskytter retinol mot oksydasjon. Når de er mangelfulle, vises pustler og hudormer på huden, det blir betent, flakket, tørt og livløst.

Dosering Forms Aevita

Først av alt blir aevit tatt for et dobbelt slag på løs hud, utrydder endarteritt og trombose. Immunostimulerende og antioksidantkompleks hjelper med problemer med næring av perifere vev, støtter syn og reproduktive funksjoner, påvirker metabolismen av fett og proteiner. For å unngå overdosering og hypervitaminose er bruk av legemidlet kun mulig etter å ha konsultert en lege. Dens eksterne bruk er sikrere.

På apotek blir produktet solgt som:

 • gelatinkapsler inneholdende 100 mg tokoferol og 100.000 IE retinol;
 • ampuller med en oljeoppløsning (1 ml) med 35 mg (A) og 105 mg (E).

Hvorfor ta Aevit

Vitaminer aevit fordeler de som vil ha:

 • Å kurere lupus erythematosus, nekrotiserende myopati, astheni av noe slag, perifer neuropati, øyepatologi.
 • Overvinne intense belastninger.
 • Gjenopprett raskt etter en lang sykdom.
 • Motstå tid og forynge moden hud. Legemidlet eliminerer effektene av frie radikaler, aktiverer metabolismen, ernæring og vevregenerering.
 • Bli kvitt utslett, pustler, akne og andre former for problematisk epidermis.
 • Øk mobil immunitet, normaliser sebaceous kjertler.
 • Ha en fuktig hud, slipp det av peeling. Komplekset vil forbedre lipidmetabolismen.
 • Finn frelse fra splitte ender av hår.
 • Styrke og forbedre neglene.

Aevit brukes også til behandling av:

 • seborrhea;
 • sebum hypersekretjon;
 • eksem;
 • skumlet lav
 • levercirrhose;
 • obstruktiv gulsot;
 • Crohns sykdom;
 • langvarig stress;
 • alkohol og tobakkavhengighet;
 • aterosklerose;
 • akutte og kroniske smittsomme sykdommer;
 • fordøyelsessykdommer;
 • menstruasjonssykdommer.

Komplekset bidrar til å opprettholde visjon, arrestere fotofobi, eliminere nattblindhet.

Hvordan ta tak i det

Aevit kapsler tas oralt etter et måltid, i gjennomsnitt en per dag, vaskes med vann. Maksimal behandlingsmåte er 40 dager. Varigheten av inntaket og doseringen avhenger av diagnosen og den fysiske tilstanden til pasienten og foreskrives av en lege. Etter seks måneder kan behandlingen gjentas.

Oljeløsningen tas intramuskulært i en dose på 1 ml over en periode på 20-40 dager med en repetisjon på seks måneder. Denne metoden minimerer risikoen for å utvikle allergier og gir bedre penetrasjon i blodet. Før prosedyren oppvarmes ampullen i hendene i flere minutter.

Aevit i kosmetikk

Tocopherol forbedrer funksjonen av gonadene, som påvirker hele kroppens hud - den blir elastisk og frisk. Retinol fremmer vevsregenerasjonsprosesser, som også strammer, helbreder og forynker huden, strammer porene.

La oss nå snakke om hvordan du tar Aevit. Du må starte med testing, for hvilket formål legger du en dråpe olje på den indre overflaten av albuebutingen. Fraværet av tegn på allergi gjennom dagen er en tillatelse til bruk av legemidlet for anti-aldringsformål. Det gjenstår å stikke kapselen med en nål og påfør en dråpe oljesammensetning til hvert problemområde i ansiktet, inkludert området rundt øynene. Kursets varighet - 10 dager, maksimum 40.

Effekten av å bli kvitt akne og andre hudproblemer kan observeres etter 2 ukers daglig bruk. Det oppnådde resultatet forsvinner ikke dersom prosedyrene utføres med en frekvens på 1 hver 7-10 dager.

En blanding av aevita med hvilken som helst krem, fremstilles kun for engangsbruk. Bland forsiktig med en del av produktet med 2-3 dråper olje, få sammensetningen, som påføres før du sover på renset hud. Disse prosedyrene anses som profylaktiske, ikke kurative, og kan derfor utføres på ubestemt tid. De vil redusere kroppens aldring og forbedre sin generelle tilstand.

For å ta vare på moden hud, blir anti-aging masker tilberedt med tilsetning av 3-4 dråper vitaminer. Etter 20 minutter vaskes komposisjonen med varmt vann. Prosedyrene utføres med en frekvens på 1 gang per uke. En uttalt visuell effekt i form av en forbedring i tilstanden til huden, fremkommer etter et kurs på 10 applikasjoner, som kun kan løses.

For å være eier av elastiske og skinnende krøller, er det nødvendig å ta 1 kapsel per dag i en måned og tilsett en oljeløsning til forskjellige omsorgssammensetninger innen 7-10 dager.

Aevit brukes både punktvis og systematisk. Med mange akne kan du takle en kombinasjon av begge mottaksmetoder. Akne behandles i henhold til ordningen: 1 gang per dag i 30 dager. Et andre kurs, utført i seks måneder, vil eliminere tilbakefall og konsolidere resultatene av terapien.

Kontra

Komplekset bør ikke tas av pasienter med patologier:

 • skjoldbruskkjertel;
 • nyre og lever;
 • hjerte og blodårer.

Det er også forbudt for barn under 14 år, eldre personer etter 65 personer med individuell intoleranse over stoffets komponenter. Gravide kvinner, spesielt i 1 trimester og ammende mødre, kan kun foreskrives av en lege.

Bivirkninger Aevita

Hvis instruksjonene for bruk av vitaminer overvåkes strengt, da utvikler de ubehagelige virkninger og konsekvenser ekstremt sjelden. Ved langvarig bruk forverres kronisk pankreatitt og gallstonesykdom.

 • tørr hud;
 • svimmelhet;
 • søvnighet;
 • allergier;
 • utvidelse av milten og leveren;
 • apati, økt irritabilitet;
 • hypertermi;
 • fordøyelsessykdommer;
 • smerter i leddene, særlig på bena;
 • gangforstyrrelser;
 • kløende utslett av hud sprekker;
 • kramper.

Hypervitaminose A er farlig ved at det kan forårsake fosterdeformiteter. Den teratogene effekten vedvarer etter at legemidlet er avbrutt, i tillegg over en lengre periode. Derfor kan graviditetsplanlegging bare være et år etter at du har tatt stoffet Aevit. Kvinner i stillingen er forbudt å bruke komplekset til forebygging av mangel på vitamin.

Pris og analoger i apoteket

Emballasje av medisinen på 20 kapsler koster ca 100 rubler. I fravær av det på apoteket, kan du trygt bruke analogene: medisiner Aevit Mita og Vitaminel. Og ikke glem at alle er narkotika, og det første skrittet mot deres bruk bør være en konsultasjon med en spesialist. Først da, takket være de unike egenskapene til vitaminkomplekset og regelmessigheten av prosedyrene som utføres, blir ditt "visittkort" igjen feilfritt: håret er silkeaktig, huden er glatt og strålende, og neglene er fulle av vitalitet.

aevit

Bruksanvisning:

Priser i nettapoteker:

Farmakologisk aktivitet av aevita

Aevit er et vitaminkomplekspreparat med immunostimulerende og antioksidantegenskaper. Komplekset Aevit, vurderinger av leger og pasienter om hvilke er definitivt positive, består av to vitaminer - A (retinolpalmate) og E (alfa-tokoferolacetat). Aevit-vitaminer fremmer vevregenerering, er involvert i lipid- og proteinmetabolisme, har en positiv effekt på synet, støtter kroppens reproduktive funksjon, forbedrer blodsirkulasjonen, gjenoppretter vaskulær permeabilitet, vevtrofisme.

Alle ovennevnte effekter ved bruk av Aevita er mulige på grunn av farmakologiske egenskapene til vitamin A, E.

Vitamin A er ansvarlig for vev metabolisme, er i stand til å forbedre cellulær og humoristisk immunitet, styrker myelopoiesis, forbedrer funksjonen av makrofager. Bruk av vitamin A kan redusere risikoen for sykdom i slimhinnene i luftveiene og fordøyelseskanalen. Takket være deltakelsen av dette vitaminet i Aevit-komplekset, reduseres keratiniseringen når den brukes, cellene forynges. Den gunstige effekten av stoffet Aevit på reproduktiv funksjon skyldes også deltakelsen av vitamin A i dette komplekset. I tillegg deltar retinolpalmate i dannelsen av det visuelle signalet, beinvevet, fremmer beinvekst og har en positiv effekt på arbeidet med svette, sebaceous, lacrimalkirtler.

Også vitamin A, på grunn av umettede bindinger i retinolmolekylet, samhandler med ulike typer radikaler og stimulerer antioksidantfunksjonen av vitamin E, som igjen er den andre viktige komponenten av Aevit, forhindrer oksidasjon av retinol og derved hindrer dannelsen av giftige produkter.

I tillegg er vitamin alpha-tokoferolacetat (E) ansvarlig for regulering av metabolske prosesser i menneskekroppen, beskyttelse av celler fra virkningen av frie radikaler, forebygging av hemolyse av røde blodlegemer, en positiv effekt på mikrosirkulasjon og trofisme av vev, det vaskulære systemet.

Alfa-tokoferol stimulerer også immunitet, både generell og humoristisk og cellulær. Takket være denne komponenten av komplekset Aevit, øker aktiviteten til T-lymfocytter. I tillegg er det i forbindelse med vitamin A sikret normal dannelse av reproduksjonssystemet og fosterutvikling.

Farmakokinetiske egenskaper til Aevita skyldes farmakokinetikken til dets komponenter.

Aevita absorpsjon: E-vitamin absorberes i fordøyelseskanalen, og vitamin Retinol absorberes i mage-tarmkanalen. Komponenter Aevita, vitamin A, E fordeles i vev og organer jevnt, mens overskytende vitamin A er deponert i leveren, og vitamin E i muskel, fettvev, binyrene, testikler, lever, erytrocytter.

Metabolisme Aevita: vitamin A i prosessen med metabolisme i leveren danner aktive og inaktive metabolitter. E-vitamin i prosessen med metabolisme danner kun farmakologisk inaktive metabolitter.

Uttak av Aevita: Retinolacetat metaboliseres allerede som utskilt i urin og galle. Dette skjer sakte: etter en enkelt søknad fjernes en tredjedel av det tatt vitamin fra kroppen i ytterligere tre uker. E-vitamin utskilles kun med galle, og med urin bare i små mengder.

Indikasjoner for bruk Aevita

På grunn av kompleks sammensetning av bruk av Aevita foreskrevet i en rekke sykdommer. Terapi med bruk av Aevita er foreskrevet for pasienter som etter ulike indikatorer krever langvarig inntak av store mengder E og A vitaminer.

Ifølge Aevitas instruksjoner er dette nødvendig og begrunner seg i en rekke tilfeller:

- svekket mikrocirkulasjon og trofisk vev;

- psoriasis, lupus erythematosus;

- optisk nerveatrofi, "nattblindhet" (hemeralopi), keratomalakia, xerophthalmia, pigmentert retinitt;

Bruk av Aevita er også vist hos pasienter som har begrenset ernæring, og A- og E-inntaket av vitaminer reduseres på en naturlig måte, for slike sykdommer og lidelser:

 • diaré;
 • gastrektomi;
 • steatorrhea;
 • Crohns sykdom, malabsorpsjon, cøliaki
 • kronisk kolestase, obstruktiv gulsott, ugjennomtrengelig galdevev, levercirrhose;
 • bukspyttkjertel sykdom - cystisk fibrose;
 • smittsomme sykdommer i akutte og kroniske tilstander;
 • underernæring, raskt vekttap (ofte er Aevit-vitaminer foreskrevet for de som er på parenteral ernæring - for å kompensere for mangel på retinol og alfa-tokoferolacetat)
 • alkohol, nikotin, narkotikamisbruk;
 • langvarig stress;
 • bruk av medisiner, mineraloljer som inneholder jern (for eksempel neomycin, colestiramin, colestipol)
 • en diett som forårsaker økt inntak av flerumettede fettsyrer;
 • hypertyreose
 • perifer neuropati;
 • abetalipoproteinemia;
 • nekrotiserende myopati.
Se også:

Metode for bruk Aevita

Aevit vitaminer blir tatt etter å ha spist, svelget hele (ikke tygget) og vasket ned med vann.

Gjennomsnittlig løpet av opptak, i henhold til instruksjonene Aevita: for en voksen - 30 - 40 dager. en kapsel en gang i 24 timer. Men flere individuelle doser av Aevita og varigheten av kurset foreskrives av legen som har pasienten. Ifølge observasjoner og vurderinger, kan Aevit, hvis det brukes feil, føre til uønskede konsekvenser.

For en mer presis hensikt og muligheten for å gjenta bruken av Aevita (kun 3 måneder eller seks måneder etter slutten av det siste kurset - i henhold til instruksjonene fra Aevit) er det nødvendig å vite sykdommens eksakte natur og egenskapene til pasientens kropp.

Beskrivelse av bivirkninger Aevita

Ifølge beskrivelsen og vurderingene er Aevit tolerert godt, men det er statistikk over bivirkninger under bruk av Aevit:

1) oppkast, kvalme, allergiske manifestasjoner, gastralgi, unormal avføring - isolerte tilfeller assosiert med pasientens individuelle egenskaper;

2) Forverring av kronisk pankreatitt, kolelithiasis - hos dem som har tatt Aevit i lang tid;

3) hypervitaminose A. Det uttrykkes i perifer og sentralnervesystemet lesjon - søvnforstyrrelser, irritabilitet, hodepine, parestesi, apati. Skader på huden kan oppstå - sprekker og tørre føtter og palmer, seborrhea, alopecia. Ifølge vurderinger led Aevit til felles smerte, en økning i milten, leveren, gangsendringen, men alt dette ble observert mot bakgrunnen av langvarig bruk av legemidlet og i doser som oversteg den anbefalte.

Kontraindikasjoner Aevita

1. Individuell intoleranse inkludert i vitamin Aevita;

2. Thyrotoxicosis, kronisk glomerulonephritis og kronisk sirkulasjonsfeil;

3. Myokardinfarkt, tromboembolisiko, alvorlig aterosklerose i kranspulsårene, akutt og kronisk betennelse i nyrene (Aevit er foreskrevet, men med stor forsiktighet);

I henhold til instruksjonene, er det tillatt å ta Aevita under graviditet og amming bare med legeens tillatelse.

aevit

Bruksanvisning:

Priser i nettapoteker:

Aevit er et kombinert multivitaminmedikament, effekten av dette skyldes dets fettløselige vitaminer A og E.

Frigi form og sammensetning

Vitaminer er produsert i form av myke kapsler, som hver inneholder:

 • 100.000 IE retinolpalmitat (vitamin A);
 • 100 mg alfa-tokoferolacetat (vitamin E);
 • Hjelpestoffer.

Indikasjoner for bruk Aevita

Instruksjonene for Aevit indikerte at hovedformålet med dette legemidlet er å kompensere for mangel på vitamin A og E hos personer med utilstrekkelig inntak fra mat på grunn av et ubalansert eller usunt kosthold, en reduksjon i absorpsjonen av disse vitaminene i fordøyelseskanalen. Spesielt er Aevit foreskrevet for pasienter med:

 • diaré;
 • Akutte og kroniske smittsomme sykdommer;
 • gastrektomi;
 • Steatorrhea (nedsatt absorpsjon av fett i mage-tarmkanalen og deres økte utskillelse med avføring);
 • hypertyreose;
 • Cystisk fibrose i bukspyttkjertelen;
 • Leverbeten;
 • Obstruktiv gulsot;
 • Kronisk kolestase;
 • Obstruksjon av galdeveiene;
 • Malabsorbsjonssyndrom (inkludert på bakgrunn av tropisk sprue);
 • Crohns sykdom;
 • Cøliaki
 • Langvarig tilstand av stress;
 • Medisinering, inkl. mineraloljer og medisiner som inneholder neomycin, colestipol, colestiramin og jern;
 • Alkoholisme, narkotikamisbruk, nikotinavhengighet;
 • Raskt vekttap, underernæring, inkludert hos pasienter på parenteral ernæring.

Aevit anbefales å ta til alle som holder seg til en diett med høyt innhold av flerumettede fettsyrer i matvarer.

Som angitt i instruksjonene for Aevit, er dette vitaminkomplekset også foreskrevet for pasienter som trenger langvarig bruk av vitamin A og E i høye doser, inkludert stoffet som brukes som en del av kompleks behandling:

 • Aterosklerotiske vaskulære lesjoner;
 • Utblokkende endarteritt;
 • Trofiske forstyrrelser og vevsmikrocirkulasjon;
 • Lupus erythematosus;
 • Psoriasis.

I oftalmisk praksis er bruk av Aevita tilrådelig ved behandling av pasienter med xerophthalmia, retinitis pigmentosa, nattblindhet (hemeralopi), keratomalakia og optisk nerveatrofi.

Ofte er Aevit-vitaminer foreskrevet for pasienter som lider av nekrotiserende myopati, abetalipoproteinemi eller perifer neuropati.

Kontra

I følge anmerkningen til stoffet bør Aevit ikke tas:

 • I nærvær av overfølsomhet overfor noen av dets komponenter;
 • Pasienter med hypervitaminose A og / eller E;
 • Barn opptil 14 år:
 • Samtidig med østrogenpreparater;
 • Med alvorlige sirkulasjonsforstyrrelser;
 • Personer med en tendens til å utvikle tromboembolisme;
 • Med hjerteinfarkt.

Fortsatt medisinsk tilsyn er nødvendig for pasienter med:

 • thyrotoxicosis;
 • kolecystitt;
 • Leverbeten;
 • Nyresvikt;
 • gipoprotrombinemiey;
 • Viral hepatitt;
 • Alkoholavhengighet;
 • Sykdommer ledsaget av økt vaskulær permeabilitet (for eksempel ved kronisk glomerulonephritis, kronisk hjertesvikt).

Tilordne vitaminer Aevit, men med stor forsiktighet og strengt etter indikasjoner, barn, gravide kvinner (spesielt i første trimester), under amming, de eldre.

Dosering og administrasjon Aevita

Aevit kapsler inntas 1 stk. per dag uavhengig av måltidet.

Resepsjonens varighet - fra 20 til 40 dager. I år av slike kurs kan være 2-4, dvs. respekterer intervallet på 3-6 måneder.

Bivirkninger Aevita

Ifølge mange vurderinger av pasienter, i de overveiende tilfellene, er Aevit-vitaminer godt tolerert og, med forbehold for anbefalt dosering, har ingen bivirkninger. I sjeldne tilfeller kan dyspeptiske lidelser og epigastrisk smerte oppstå. Noen klager over utviklingen av allergiske reaksjoner, som skyldes overfølsomhet overfor stoffets komponenter.

Ved langvarig bruk av Aevita i store doser hos pasienter med kronisk pankreatitt eller kolelithiasis, kan sykdommen forverres.

Spesielle instruksjoner

Vitamin A - den viktigste aktive ingrediensen Aevita, reduserer effekten av legemidler som inneholder kalsium, og øker dermed risikoen for hyperkalsemi.

Øke dosen av Aevita kan være nødvendig for pasienter som bruker kolistipol, kolestiramin, neomycin eller mineraloljer, da de reduserer absorpsjonen av vitaminene A og E.

Kvinner som tar orale prevensjonsmidler bør være oppmerksomme på at de øker konsentrasjonen av vitamin A i blodplasmaet.

Det anbefales ikke å ta Aevit sammen med preparater som inneholder isotretinoin, siden dette stoffet øker risikoen for å utvikle forgiftning med vitamin A.

Risikoen for å utvikle intrakranial hypertensjon hos pasienter som tar store doser (fra 50 000 IE) av vitamin A sammen med tetracyklin øker.

E-vitamin, som også er en del av Aevita, øker aktiviteten av antioksidanter, glukokortikosteroider og ikke-steroide antiinflammatoriske stoffer, øker effektiviteten og reduserer toksisiteten av hjerteglykosider, samt vitamin A og D.

Analoger av Aevita

Med aktive stoffer, dvs. strukturelle analoger av Aevita er Vitaminel, AEkaps og VitAE.

I følge tilhørende samme farmakologiske gruppe og likhet med virkningsmekanismene til Aevits analoger, er følgende kombinert vitaminreparasjoner: Antioxycaps, V-Vitacaps, Multi-tabs, Pregnavit, Triovit og mange andre legemidler.

Vilkår for lagring

Vitaminkompleks Aevit refererer til ikke-reseptbelagte legemidler. Den har en holdbarhet på 2 år, underlagt de lagringsbetingelser som anbefales av produsenten - tørr, beskyttet mot direkte sollys og kjølig (ved en temperatur på 15 til 25º).

Har du funnet en feil i teksten? Velg den og trykk Ctrl + Enter.

aevit

Beskrivelse fra og med 26. desember 2014

 • Latinsk navn: Aevit
 • ATC-kode: A11JA
 • Aktiv ingrediens: Vitamin A, E-vitamin
 • Produsent: Kiev Vitamin Factory, PJSC, Kiev, Ukraina

Sammensetning Aevita

Kapselet av et farmasøytisk preparat inneholder: retinolpalmitat (vitamin A) - 100.000 IE; alfa-tokoferolacetat (vitamin E) - 0,1 g; solsikkeolje som hjelpestoff. Gelatineskallet inneholder følgende komponenter: gelatin; glycerol; metylparahydroksybenzoat (E 218); propylparahydroksybenzoat (E 216).

Sammensetningen av vitaminer i form av en injeksjonsløsning (1 ml): retinolacetat - 0,035 g; alfa-tokoferolacetat - 0,1 g

Kremens sammensetning Aevit: vitamin A; vitamin E; fenoksyetanol og etylheksiglyserol; blanding av ekstrakter (bringebær, rosmarin, edelweiss); propylheptylkaprylat; propylglyceryl-3-metiglukosedearat; kapryl / capric / triglyserider; erukat oleil; høyere fettalkoholer; glycerylstearat; glycerol; demineralisert vann.

Utgivelsesskjema

Vitaminer Aevit i apotek kiosker kommer i tre viktigste farmasøytiske former:

 • Myke gelatinkapsler med sfærisk eller sfærisk form av gul eller lysebrun farge med tydelig merket skillelinje. Konvolutten er fylt med en oljeaktig væskeformig væske, hvis farger kan variere fra lysegul til mørk gul, noe som ikke indikerer at stoffet ikke er egnet. Kapsler er pakket i glassperler på 25 stk hver eller i blisterpakninger med 10 stk.
 • Væske injeksjonsløsning i ampuller designet for 1 ml vitamin betyr. 10 stykker legges i en pappkasse og abstrakt.
 • Næringsrik krem ​​Aevit for ansiktet i flasker på 50 ml. 1 flaske og instruksjon i hver kartong.

Farmakologisk aktivitet

Aevit er et kombinasjonsmedikament, hvor de aktive komponentene deltar i et stort antall forskjellige metabolske prosesser og fysiologiske reaksjoner i kroppen. De terapeutiske mulighetene til et farmasøytisk produkt er slående i deres bredde, fordi vitaminkomplekset samtidig har både antioksidant og immunmodulerende egenskaper, stimulerer reproduksjonen av epitelceller og vevsvekst, og bidrar derfor til reparative og regenerative evner hos individuelle organer og systemer.

Legemidlet forbedrer blodsirkulasjonen av mikrocirkulatorisk sengen, normaliserer permeabiliteten til vaskulasjonen gjennom sirkulasjonssystemet, forbedrer kvaliteten på trofiske prosesser. Biologisk aktive komponenter er nødvendige for den normale funksjonen av det visuelle og reproduktive systemet, den riktige strømmen av protein og lipidmetabolisme. Virkningsmekanismen av stoffet bør vurderes separat for hvert vitamin.

Retinolpalmitat (eller acetat i noen variasjoner av Aevita), bedre kjent som vitamin A, er en fettløselig kjemisk forbindelse. Det antas at de fleste effektene av denne komponenten er konsentrert på synlighetens organer, men dette er bare halvparten av det sanne biokjemiske bildet av vitamin A-interaksjoner. Selvfølgelig spiller den biologiske komponenten en uvurderlig rolle i å forme det visuelle signalet, siden det bidrar til transformasjonen av opsinproteinstrukturen til rhodopsin. Denne transformasjonen av proteiner er spesielt viktig for øynene i svakt lys.

En annen signifikant gruppe terapeutiske effekter av vitamin A er dens effekter på immunsystemet. Først og fremst bør det noteres forsterkende effekt, så med en mer detaljert undersøkelse er det tydelig:

 • økt myelopoiesis;
 • aktivering av makrofagsystemet;
 • økt faktor for humoral og cellulær immunitet;
 • styrke de beskyttende mekanismene i slimhinnen i mage-tarmsystemet og luftveiene.

Vitamin As regulatoriske kapasitet strekker seg ikke bare til hovedtyper av metabolisme (protein, fett osv.), Men også til funksjonene til de eksterne og interne sekretkjertlene, inkludert lacrimal, sebaceous og svettekjertlene. I kombinasjon med andre effekter, gjør dette det mulig å bruke Aevit til hår som et kosmetisk og terapeutisk middel for å forhindre mulig ødeleggelse av hårsving og pærer, og gir strukturelle hårhår med alle nødvendige trofiske stoffer.

Fra et synspunkt av organisk kjemi er retinol et molekyl med et stort antall umettede bindinger, noe som gjør at vitamin A kan delta i ulike redoksreaksjoner. De terapeutiske effektene av denne spesielle biologisk aktive substansen er spesielt merkbare når de påføres huden eksternt:

 • beholder den nødvendige mengde intracellulær væske;
 • spiller en viktig rolle i dannelsen av glykosaminoglykaner;
 • stimulerer spredning av epitelceller, noe som gjør at du kan forynge huden og bli kvitt rynker;
 • har en antioksidant effekt;
 • forbedrer kapillær sirkulasjon og lokale forsvarsmekanismer, slik at acne akne er populært blant den yngre pasientkategorien.

Alfa-tokoferol eller E-vitamin, den andre aktive komponenten i det farmasøytiske legemidlet Aevit, er en fettløselig kjemisk forbindelse som er en del av den naturlige stoffskiftet i menneskekroppen, og som vitamin A har mange gunstige terapeutiske effekter med ekstra eksogent inntak.

Først og fremst, Wikipedia, den frie encyklopedi av verdensomspennende kunnskap på Internett, noterer sin antioxidantaktivitet. Det vil si at bestanddelen av stoffet reduserer oksydasjonen av umettede fettsyrer og dermed reduserer dannelsen av peroksidforbindelser, som forhindrer hemolyse av røde blodlegemer og ødeleggelsen av andre cellulære strukturer. Mekanismen for antioksidantaktivitet av vitamin E inkluderer også sin evne til å integrere i membranen, hindrer kontakt med oksygen og frie radikaler som sirkulerer i blodet. Denne egenskapen av alfa-tokoferol forårsaker bruk av Aevita for huden rundt øynene, problemfeltet i ansiktet beholder ungdom og elastisitet mye lenger hvis du bruker E-vitamin regelmessig.

Den aktive farmasøytiske ingrediensen har omfattende effekter på kardiovaskulærsystemet. Alfa-tokoferol er en kofaktor av forskjellige enzymatiske systemer i kroppen, som er realisert i slike positive terapeutiske effekter som stimulering av mikrosirkulasjon, normalisering av trofiske prosesser i vev, forbedring av kapillærblodstrømning og permeabilitet av dette segmentet av vaskulærsengen. Dette fører til bruk av Aevita som et helsemåte for øyenvipper og negler, fordi hudderivater hovedsakelig lider av ulike typer patologiske forhold på grunn av den peristributive evne til det vaskulære systemet.

Det har vitamin E påvirkning og på kroppens beskyttende funksjon. Spesielt stimulerer alfa-tokoferolacetat de cellulære og humorale delene av immunsystemet, og T-lymfocyttaktiviteten øker betydelig. På grunn av inhiberingen av fosfolipase A2 ved lysosomer elimineres den potensielle muligheten for ødeleggelse av fosfolipidlaget av cellemembraner.

Styrking av beskyttende funksjoner er en utrolig viktig oppgave for alle, fordi det er mye lettere å forebygge sykdommen enn å sanitere det patologiske fokuset, for hvilket Aevit tabletter er best egnet på grunn av innholdet av vitaminer A og E.

Farmakodynamikk og farmakokinetikk

De farmakokinetiske mulighetene for det kombinerte legemidlet er ikke avhengig av den valgte utløsningsformen etter å ha gått inn i den systemiske sirkulasjonen, derfor er det nok å bare vurdere et eksempel. Kapsler er godt absorbert fra fordøyelseskanalen, og transporteres deretter til lymfe og blodplasma, hvor de binder seg til bestemte bærerproteiner og "reiser" til organer og vev. Det kvantitative overskudd av vitamin A lagres i leveren i form av palmitinsyreestere, her går de viktigste stadiene av biotransformasjonen før elimineringstrinnet. Tilbaketrekking er langsom - bare 3% av dosen som tas, fjernes innen 3 uker.

Overskuddet av en annen aktiv ingrediens, vitamin E, blir avsatt gjennom kroppens vev. Metabolske prosesser finner sted gjennom transformasjon av den naturlige strukturen av legemiddelkomponenten i kinin, og deretter fjernet med urin. I uendret form kan E-vitamin elimineres med galle.

Indikasjoner for bruk Aevita

 • aterosklerose i vaskulær sengen;
 • systemisk lupus erythematosus;
 • utrydder endokarditt og endarteritt;
 • regionale eller systemiske forstyrrelser i mikrosirkulasjon og vev-trofisme;
 • perifer neuropati;
 • psoriasis;
 • atrofi av optisk nerve;
 • hemeralopi (nattblindhet);
 • xerophthalmia;
 • nekrotiserende myopati
 • keratomalacia;
 • abetalipoproteinemia;
 • pigment retinitt.

Indikasjoner for bruk inkluderer også patologiske forhold når inntaket av vitamin A og E med mat er signifikant redusert, noe som tillater bruk av Aevit i behandlingsprosessen av følgende nosologiske enheter:

 • gastrektomi;
 • kronisk diaré;
 • steatorrhea;
 • sykdommer i tynntarmen av forskjellig opprinnelse (cøliaki, Crohns sykdom, malabsorpsjonssyndrom, etc.);
 • cystisk fibrose i bukspyttkjertelen;
 • skrumplever i leveren og patologi, hindrer den fysiologiske strømmen av galle inn i fordøyelsesslangens lumen;
 • akutte og kroniske smittsomme sykdommer;
 • idiopatisk vekttap;
 • ubalansert eller utilstrekkelig ernæring;
 • kronisk stress;
 • narkotikamisbruk, alkoholisme og nikotinavhengighet.

Kontra

 • Overfølsomhet i de aktive komponentene i vitaminkomplekset;
 • hypertyreose;
 • kronisk glomerulonephritis;
 • kronisk sirkulasjonsfeil.

Kontraindikasjoner for vitaminer Aevit inkluderer ikke en rekke nosologiske enheter, der bruk av et farmasøytisk preparat kun anbefales under tilsyn av kvalifisert medisinsk personell. Listen over slike sykdommer er som følger:

 • hjerteinfarkt;
 • tromboembolisme eller risiko for utvikling
 • alvorlige former for aterosklerose i koronararteriene;
 • akutte og kroniske inflammatoriske sykdommer i nyrene av ikke-spesifikk natur.

Bivirkninger

Bruken av vitaminer Aevit, som regel, tolereres godt av pasienter, fordi de aktive ingrediensene i et farmasøytisk preparat er en del av kroppens fysiologiske metabolisme og er nødvendig for normal utvikling. I enkelte tilfeller kan bivirkninger oppstå som en av følgende bivirkninger:

 • kvalme og oppkast etter det
 • nedsatt avføring;
 • seborrhea;
 • hodepine;
 • gastralgia;
 • alopeci;
 • allergiske reaksjoner;
 • irritabilitet;
 • forverring av gallesteinsykdom og kronisk pankreatitt i nærvær av en latent fase av patologien.

Vitaminer Aevit, bruksanvisninger (metode og dosering)

Instruksjoner for bruk Aevita kapsler

Hvordan ta Aevit kapsler - oral, svelg hele pillen. Det anbefales ikke å tygge det eller holde det i munnen i lang tid, siden det gelatinøse skallet i dette tilfellet kan bli skadet, noe som uunngåelig vil føre til en reduksjon av stoffets terapeutiske aktivitet. Standarddosen for gjennomføring av hele biokjemiske potensialet for de aktive komponentene er 1 kapsel 1 gang per dag, og behandlingsvarigheten er 30-40 dager.

For forebygging av ulike sykdommer fra listen ovenfor er et konservativt hygieneprosjekt 20-30 dager, men en forebyggende behandling med full bruk av et farmasøytisk preparat i 30-40 dager kan brukes. Gjentatt terapi, som i tilfelle en kamp med tydelig merket patologi, anbefales ikke tidligere enn 3-6 måneder fra slutten av forrige kurs.

Hvordan ta vitaminer for mastopati?

Vitaminer A og E i store mengder, som for eksempel i Aevit, har en positiv effekt på den hormonelle bakgrunnen til den kvinnelige kroppen og tilstanden til brystkjertlene spesielt, noe som gjør utnevnelsen av et farmasøytisk legemiddel av mammologer rasjonelle og patogenetiske, det vil si de nosologiske enhetene som påvirker ulike sykdommer i brystet.

Doseringen av legemidlet er 1 kapsel per dag i en måned. Slike kurs for konservativ terapi utføres to ganger i året, men noen eksperter tror at det er mulig å ta kapsler kontinuerlig, siden forgiftning med naturlige vitaminer ikke kan være. Denne teorien for øyeblikket er ikke helt pålitelig og støttes ikke av alle medisinske fagfolk.

En metode for påføring av vitaminer Aevit i form av en løsning

Denne formen av stoffet brukes til intramuskulære injeksjoner, det vil si at løsningen kan injiseres i baken, den fremre og laterale overflaten av magen, skuldrene og trapezius muskler, den fremre overflaten av låret. Før direkte bruk av et farmasøytisk produkt, må ønsket mengde være litt oppvarmet for å aktivere den. Standarddosen er 1 ml 1 gang per dag, og varigheten av konservativ behandling er 20 dager. Med trofiske lidelser, endokarditt og endarteritt øker den til 30-40 dager. Re-reorganisering kan gjennomføres i 4-6 måneder.

For barn er det farmasøytiske produktet ikke brukt av de grunnene som er angitt nedenfor i den aktuelle delen.

Hvordan bruke anevit eksternt?

For å forbedre den generelle tilstanden til huden, bli kvitt rynker, kosmetiske og terapeutiske effekter for leppene er mest passende omslag med et farmasøytisk preparat. Før manipulering skal du rengjøre huden grundig og massasje. Således vil det valgte området være godt forberedt for påføring av legemidlet, noe som øker det terapeutiske potensialet til Aevita's aktive bestanddeler.

Deretter blandes innholdet av ampullen med et oljeaktig løsemiddel. Olivenolje er optimal egnet til dette formålet, fordi det i seg selv har gunstig påvirkning på huden. Den resulterende blanding blir påført til det valgte området og gni litt inn. Derefter dekke det behandlede området med en plastpose (eller klamfilm), sett inn et håndkle og pakk inn varme tepper. Spyl etter bruk av stoffet trenger ikke noe, oljen tillater Aevita å absorberes godt.

Varigheten av denne manipulasjonen er en halv time, og den kan utføres to ganger i uken i to måneder, hvoretter den nødvendige terapeutiske effekten vil bli notert, og huden blir jevn, frisk og øm.

Hvordan bruker du kremet?

Salve i liten mengde skal påføres den tidligere rensede huden i retning av naturlige massasjelinjer. På grunn av de spesielle egenskapene til sammensetningen av denne farmasøytiske formen, kan Aevit brukes både om morgenen og om kvelden, et par timer før sengetid. Forløpet av terapeutiske tiltak varer i 1-2 måneder med daglig bruk av krem, så bør du ta en pause.

Vitaminer for hår - hvordan å søke hjemme?

Hårfjerning brukes i henhold til de mest komplekse av de foreslåtte ordningene, da den kombinerer ekstern behandling av hodebunnen med forberedte blandinger og bruk av kapsler av legemidlet oralt. Det er i denne kombinasjonen at den mest akselererte og full effekten oppnås.

For å eliminere problemet med tørrhet og sprøtt hår, bør innholdet i 1-2 kapsler Aevit blandes med 2 rå eggeplommer eller 1 spiseskje med fettfattig rømme. Videre er det nødvendig å gni den resulterende blandingen i hodebunnen ved å lage masserende bevegelser. Eksponering av det påførte legemidlet er 1,5-2 timer, hvorpå masken kan vaskes av ved hjelp av vanlig daglig shampoo. Hyppigheten av en slik prosedyre er 1-2 ganger i uken i tre måneder. For å gjenta konservativ kurs bør du vente minst seks måneder.

For å akselerere hårveksten, brukes en litt modifisert oppskrift, for hvilken en væskeinjeksjonsløsning også er egnet. Til innholdet i 1-2 kapsler eller 1 ampulle legges juice av en enkelt pære av middels størrelse og blandes grundig til fremtidig maske er homogen. Blandingen påføres med masserende bevegelser på rent hår, hvorpå det anbefales å vikle hodet med et håndkle eller sett på en plasthett og la den stå i en halv time. På slutten av prosedyren må du vaske håret med vanlig sjampo. Masken viser effektivitet hvis den brukes to ganger i uken i en måned, hvoretter en lang pause forekommer, og prosedyren gjentas kun når det er strengt nødvendig.

overdose

Tabletter eller injeksjonsvæske, oppløsning med langvarig bruk Aevit kan forårsake vitamin A hypervitaminose, som manifesteres ved kronisk forgiftning med dette biologisk aktive stoffet, og observeres som følgende symptomer:

 • lesjoner av sentrale og perifere nervesystemet;
 • brudd på søvn og våkenhet;
 • hodepine;
 • en plutselig økning i trykket i cerebrospinalvæsken uten å endre sin kvalitative sammensetning;
 • apati;
 • hjertesvikt;
 • kramper;
 • parestesi,
 • irritabilitet;
 • tørrhet og sprekker i huden (spesielt i føttene og håndflatene);
 • felles smerter;
 • alopeci;
 • seborrhea;
 • en økning i lever og miltstørrelse.

Det foreligger ingen spesifikk farmasøytisk motgift for overdosering av Aevit. Ved utvikling av stoffforgiftningssymptomer, behandling av de observerte kliniske manifestasjonene og umiddelbar appell til en kvalifisert spesialist for eliminering av den patologiske tilstanden som truer pasientens liv, er indikert.

Salgsbetingelser

Du kan kjøpe et vitaminpreparat uten resept.

Lagringsforhold

Legemidlet bør oppbevares på et tørt sted, borte fra direkte sollys, ved en konstant temperatur fra 15 til 25 grader Celsius.

Holdbarhet

synonymer

VitAE, AEcaps.

For barn

Det farmasøytiske preparatet brukes ikke i pediatrisk praksis, siden hypervitaminose av en av de aktive komponentene i Aevita kan påvirke den videre utviklingen av barnet og forårsake irreversible konsekvenser i en voksende ung organisme.

Aevit under graviditet og amming

Ansiktskrem, pelletisert og injeksjonsformer det farmasøytiske preparatet Aevit kontraindikert for bruk direkte i forbindelse med svangerskap og amming, som overskuddet av vitaminer kan ha negativ innvirkning på utviklingen av barnets kropp, og justere tilførselen av et visst antall nøyaktig umulig på grunn av den kompliserte baner for transformasjon og metabolsk kjeder av aktive komponenter av legemidlet.

Kjent og klinisk bekreftet av erfarne og kvalifiserte spesialister, de gunstige terapeutiske effektene av kombinert Aevit vitaminer når du planlegger graviditet. Legemidlet er foreskrevet på forhånd, før den kritiske perioden, for å deponere de nødvendige strukturelle elementene og ikke å føle behovet for dem i barneperioden. Ifølge kvinners konsultasjoner bidrar slike forebyggende tiltak for å sikre fremtidig mor og barn.

Omtaler om Aevita

Anmeldelser av Aevita bør ikke søktes i en kilde på Internett, siden tilstedeværelsen av flere farmasøytiske former for frigivelse tillater deg å omfavne et ganske bredt spekter av ulike patologiske endringer der stoffet er nyttig med en pålitelig bevist terapeutisk effekt. For eksempel kan vurderinger av vitamin Aevit i pilleform finnes på kardiologifora.

De fleste pasienter som har drukket Aevit kapsler i henhold til ulike hjerte- eller karsykdommer, gir positive anbefalinger om dette legemidlet. Dette oppnås, fremfor alt, brukervennlighet og relativt rask implementering av terapeutiske egenskaper, fordi de terapeutiske virkningene opptrer selv under konservativ omorganisering. Pasienter merker at livskvaliteten har forbedret seg betydelig etter bruk av Aevita.

Anmeldelser av leger om Aevit kapsler fortaler for et slikt nyttig og effektivt farmasøytisk produkt, fordi slik mengde fysiologiske vitaminer som finnes i visse matvarer ikke kan oppnås naturlig. De fleste normalisert metabolisme og metaboliske sykluser som gjør det mulig å justere den adaptive evne til kroppen og også påvirke den patogenesen av til og med en så kompleks sykdom slik som aterosklerose, reduksjon og noen ganger helt susp, forkalkning av den pulsåren.

Hvis det er interessant hvor godt vitaminene til huden hjelper, bør du se etter vurderinger på Aevit-krem på kosmetiske og kvinners forum eller medisinske tidsskrifter som spesialiserer seg på hud- og karsykdommer. Først og fremst bør det bemerkes at ansiktscreme er utrolig enkelt å bruke hjemme. Aevit absorberes raskt og etterlater ingen merker på klær eller flekker på salven, som er den første grunnen til bred bruk, som et middel til rynker eller andre feil i huden.

Et annet aspekt av kremen av valget Aevit er dens kjemiske sammensetning, fordi vitaminene A og E er del av den naturlige metabolisme som gir en bred teoretisk og praktisk grunnlag for bevis for dets terapeutiske egenskaper i ferd med å bli kvitt rynker, selv på de mest vanskelige steder. Du kan trygt bruke stoffet til leppene, da selv den aktive absorpsjonen av det farmasøytiske produktet bare i isolerte tilfeller vil føre til utvikling av bivirkninger.

Siden komponentene i Aevita forbedrer trofiske prosesser når de brukes eksternt, er vitaminer for akne ofte foreskrevet under ungdomsårene. En krem ​​brukes, ikke piller eller injeksjon, da det kun er nødvendig med lokal bestemmelse av terapeutiske effekter av biologisk aktive stoffer. I tillegg gir denne form for frigivelse deg muligheten til å redusere risikoen for overdosering, fordi vitamin A og E er inkludert i metabolske kjeder regionalt.

Hvordan å drikke Aevit å forbedre kvaliteten på håret egenskaper eller akselerere deres vekst, er det nødvendig å lære av en profesjonell skjønnhetsekspert, som en kombinasjon av muntlig og aktuelle kurs farmasøytisk preparat virkelig viser fantastiske resultater, noe som gjenspeiles av antall kvinnelige tilbakemeldinger etter bruk av stoffet for håret. Det bør bemerkes at, avhengig av oppskriften, kan du oppnå et annet sluttresultat. Det er kjent at Aevit bidrar til å eliminere problemet med brittleness, tørrhet, overdreven fet hår, lar deg akselerere hårvekst og løse andre problemer.

Pris Aevita, hvor du kan kjøpe

Pris Aevita, fremfor alt, avhenger av form for utgivelse av det farmasøytiske produktet, uavhengig av kjøpsland. Ukraina foreslår å kjøpe medisin i henhold til følgende priser:

 • prisen på vitaminer Aevit (gelatin kapsler) - 52 hryvnia;
 • injeksjonsløsning - 60 hryvnia;
 • ansiktskrem - fra 70 hryvnia og over.

Men før du kjøper en farmasøytisk preparat, anbefales det i tillegg å vite hvor mye som er i apotek av byen din, fordi, for eksempel, Kharkov i denne sammenheng er svært volatil byen, dynamikken i prisene på legemidler er et veldig interessant spørsmål for kvalifiserte farmasøyter og økonomer.

Kostnad for legemiddelet i Russland:

 • prisen på Aevit tabletter er 30-120 rubler;
 • salve til ekstern bruk - fra 150 rubler;
 • injeksjonsoppløsning i ampuller - 50-110 rubler.

Flere Artikler Om Typer Acne