I mange år, sliter med suksess med gastritt og magesår?

Instituttets leder: "Du vil bli overrasket over hvor lett det er å kurere gastritt og magesår bare ved å ta det hver dag.

Det antas at fokal hyperplasi av mageslimhinnen er en tidlig form for polypformasjon. Som regel utvikler en lignende mukosal lesjon i form av en godartet svulst i en av sektorer i magen. Størrelsen på fokuset kan variere, men etter undersøkelse ser en slik formasjon ut som en vekst med en struktur som er svært forskjellig fra det friske vevet som omgir det.

For behandling av gastritt og magesår har våre lesere med held brukt Monastic Tea. Å se populariteten til dette verktøyet, bestemte vi oss for å tilby det til din oppmerksomhet.
Les mer her...

Ved utførelse av diagnostikk er studier med kontrast indikativ, siden vev med endret struktur når de kommer i kontakt med fargestoffer, umiddelbart bytter farge og er vesentlig forskjellig fra det omkringliggende friske vevet.

Etiologi og patogenese av fokal hyperplasi av mageslimhinnen

Hyperplasi er en patologisk tilstand der det er en økning i antall celler og utseendet til en neoplasma. Hovedårsaken til utseende av svulster ligger i celledeling av celledeling. Det skal bemerkes at delingen av celler i hyperplasi opptrer på en vanlig måte, men antallet slike divisjoner øker kraftig. Det viser seg således at i et eget område øker antall celler raskt. Over tid, i tillegg til det patologiske nivået av celledeling, blir det observert en endring i celledekselstrukturen, noe som er et ekstremt farlig fenomen, siden disse cellene under visse forhold kan skaffe seg tegn på malignitet. Det er mange grunner som kan provosere forekomsten av hyperplasi, inkludert:

 • brudd på intrasecretory funksjon av magen;
 • hormonforstyrrelser;
 • ubehandlede mageinfeksjoner;
 • patologi av den nervøse reguleringen av magen;
 • genetisk predisposisjon til fokal hyperplasi;
 • effekter på slimhinnene av kreftfremkallende stoffer og andre skadelige kjemikalier;
 • Tilstedeværelsen av visse typer bakterier i kroppen;
 • forsømte kroniske inflammatoriske prosesser med skade på mageslimhinnen;
 • kronisk gastritt og magesår.

Når hyperplasi av mageslimhinnen oppstår, oppstår en økning i cellefordeling av slimhinnen. Mageslimhinnen består av mange lag, derfor er det mange typer hyperplasi i dette området. For eksempel er hyperplasi av antrum den vanligste, siden dette området utgjør en betydelig del av magen. Hyperplasi i denne delen fører som regel til forekomst av flere brennvidder av relativt liten størrelse.

Lymphofollikulær hyperplasi i magen utvikler seg på grunn av økt produksjon av celler i follikulær delen av mageslimhinnen. En annen vanlig patologi av denne typen er lymfoid hyperplasi av slimhinnet, som er en pseudo-lymfomatøs formasjon som utvikler seg mot bakgrunnen av kronisk magesår. I tillegg kan hyperplasi av det patchy patogene epitelet, ledsaget av akkumulering av mucin i celler og forskyvning av kjernen til cellens basis, tilskrives varianter av mukosale lesjoner. Denne form for hyperplasi ledsages av fremveksten av nye dimples med en spinnform. Ved kronisk betennelse i mageslimhinnen er foveolær hyperplasi mer vanlig, preget av proliferasjon av epitelceller av ikke bare slimhinnen, men også av dypere vev.

Symptomer på fokal hyperplasi i mageslimhinnen

Som mange andre sykdommer kan hyperplasi være asymptomatisk i lang tid, og derfor er denne sykdommen så farlig. Faktum er at folk flest ignorerer rutinemessige undersøkelser og prøver å ikke besøke leger hvis de ikke har noen åpenbare tegn på forekomst av patologi i enkelte organers arbeid. Dermed mistenker mange ikke engang sykdommen til den går i løpende eller kronisk form.

Etter en viss tid kan forekomsten av karakteristiske tegn på utviklingen av sykdommen forekomme. Det mest karakteristiske tegn på forekomsten av sykdommen er et sterkt smertesyndrom. Gitt at fokal hyperplasi utvikler seg mot bakgrunnen for erosive prosesser som påvirker mageslimhinnen, kan smertsyndrom manifestere seg tydeligst. Ofte kan smertefulle angrep ledsages av ufrivillig muskelkontraksjon. Smertsyndrom med fokal hyperplasi i mageslimhinnen kan uttrykkes ved kortsiktige angrep eller være kronisk.

I tillegg kan utviklingen av fokal hyperplasi ledsages av fordøyelsessykdommer. Indikative er også tegn på anemi som kan oppstå fra tid til annen.

Når disse symptomene oppstår, bør du ikke engasjere seg i selvbehandling, da dette kan akselerere den patologiske prosessen og en økning i antall sykdomsfokuser.

Diagnose og behandling av fokal hyperplasi av mageslimhinnen

De eksisterende symptomatiske manifestasjonene er kanskje ikke tilstrekkelige for diagnose og identifisering av alle de karakteristiske egenskapene ved lesjonen i mageslimhinnen.

Ved første møte, leger, som regel, intervju pasienter, gjenopprette sykdommens historie.

For å bekrefte diagnosen er det nødvendig med en rekke tester og studier. Den første er røntgen, som lar deg raskt identifisere polypper og konturer av eksisterende svulster. Hvis det er mistanke om hyperplasi, utføres fibrogastroduodenoskopi.

Denne forskningsmetoden er kanskje den mest produktive. Når fibrogastroduodenoskopi ved hjelp av et spesielt verktøykamera er introdusert, som gjør at du kan se nøyaktig alle veggene i magen og identifisere mulige avvik.

Hvis et område med åpenbar patologi er funnet, kan en biopsi bli foreskrevet. En biopsi er en invasiv metode for forskning, som involverer å ta vev som er forskjellig i deres patologiske struktur for å identifisere sin morfologiske sammensetning, og også graden av ondartethet.

Grunnlaget for behandling og forebygging av fokal hyperplasi av mageslimhinnen er å etablere kontroll over dietten. Lavkvalitets, fettfattig mat bør elimineres helt. I tillegg bør du lære å spise i tid og i små mengder. For å lage en diett bør du konsultere en ernæringsfysiolog.

For utnevnelse av narkotikabehandling er det svært viktig å identifisere årsaken til utviklingen av hyperplasi. I de fleste tilfeller er hormonelle legemidler foreskrevet for raskt å gjenopprette den normale frekvensen av celledeling. I tilfeller der strenge diett og narkotikabehandling ikke gir den ønskede effekten, kan et annet behandlingsforløp bli foreskrevet.

I tilfeller der remisjon ikke overholdes, selv etter et andre kurs, kan det anbefales at kirurgisk inngrep blir gitt. Under operasjonen fjernes alle dannede polypper og vev med åpenbare tegn på hyperplasi. I de fleste tilfeller, da årsakene til hyperplasi ble identifisert og pasienten gjennomgikk hele behandlingsforløpet, kan sykdommen undertrykkes.

I tilfeller der hyperplasi utvikler seg på bakgrunn av den inflammatoriske prosessen, er det nødvendig med antiinflammatoriske legemidler. Etter å ha undertrykt den inflammatoriske prosessen, forsvinner tegn på hyperplasi også over tid. I kronisk form av hyperplasi, så vel som i tilfeller der det ikke foreligger nøyaktige data om årsakene til sykdomsbegyndelsen, kan behandlingen være betydelig vanskelig, og perioder med forbedring av tilstanden - kortsiktig.

Hva er en papul i magen?

Ørelsesykdom er papuler i magen. Symptomatologien til sykdommen er variert og kan ikke manifestere seg ved de første manifestasjonene av prosesser på orgel. Årsaker til forekomst påvirker papuleformasjonen, på grunn av dette anbefales en individualisert terapi. Den grunnleggende forebyggende metoden er riktig ernæring, eliminering av skadelig mat og alkohol.

Årsaker til

Ukontrollert bruk av medisiner som kan forandre det indre miljøet til et organ kan provosere utviklingen av patologi. Utseendet av prosesser påvirkes også av utførelsen av mesoterapi. I tillegg fører følgende negative faktorer til manifestasjon av papiller:

 • magesmerter;
 • vanlig røyking;
 • kronisk leversykdom;
 • galle i munnen;
 • økt surhet i magen;
 • uttømming av kroppen;
 • forbli i stress;
 • brannsår av slimete strukturer;
 • sykdommer i det vaskulære systemet.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

symptomatologi

Manifestasjoner av papulen i magesammensetningen kan ikke være. Oftest er denne patologien asymptomatisk eller med mindre symptomer. I kronisk form av sykdommen ligner sykdomsforløpet lik et magesår. Vær oppmerksom på symptomer som:

Alvorlighetsgraden under høyre kant kan være et tegn på patologi.

 • belching med en sur lukt;
 • halsbrann;
 • tyngde under høyre ribbe
 • lidelser i systemet som trekker ut galle fra kroppen;
 • anemi,
 • svakhet;
 • kvalme;
 • oppkast;
 • redusert hemoglobin.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

diagnostikk

En undersøkelse av mistenkte papiller i magen utføres ved bruk av endoskopi. Og foreskrive også en biopsi-prosedyre, som består i å ta et stykke patogent vev. Denne delen av papulen undersøkes for tilstedeværelse av infeksjon eller kjemikalier. For å avgjøre om det er internt blødning, vil avføring og urintester hjelpe. Som et resultat er et bilde av pasientens generelle tilstand synlig.

Varianter av papiller

Avhengig av årsaken til utseendet og de medfølgende symptomene, er det følgende typer papiller:

 • Etter antall:
  • singel, som ligger i forskjellige deler av fordøyelsesorganet i små grupper.
  • flere, med mange formasjoner på ett sted i kroppen.
 • Etter graden av progresjon:
  • Den akutte form, som er preget av manifestasjon av defekter på kroppens vegger og et lavt nivå av protein i kroppen;
  • kronisk er preget av tilstedeværelsen av erosive strukturer i magesammensetningen.
 • For patologiske funksjoner:
  • fulle papiller med plassering i de øvre folder;
  • hemorragisk, som er preget av dannelsen av blodlag;
  • overfladisk, innrammet med en inflammatorisk kant og øvre hvitt lag.
 • Ifølge eksterne tegn:
  • navlestreng med et langstrakt senter;
  • aphthous, som er dekket av blomst.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Behandling av papiller

Først og fremst utfører leger endoskopi og foreskriver H2-blokkere og protonpumpehemmere. Når det oppdages i kroppen av patologiske bakterier som kan ødelegge mikrofloraen i magen og forårsake papiller, foreskrive parallell bruk av andre antiinflammatoriske legemidler. For rask helbredelse av mageslimhinnen foreskriver cytoprotektorer. Og også ved hjelp av intensiv strålebehandling forbedrer blodsirkulasjonen i kroppen.

Anbefal å unngå stressende situasjoner som kan føre til forstyrrelser i mage og fordøyelseskanalens funksjon.

Ernæring under behandling

Obligatorisk vurdere riktig ernæring for å forebygge sykdommer i magen. Forbered retter for et par, unntatt fett og stekt mat. Jeg anbefaler å spise 4-6 ganger om dagen, men i små porsjoner. Følgende produkter anses som viktige komponenter i dietten:

 • havremel;
 • gelé;
 • semule grøt;
 • fettfattig ost;
 • melk;
 • rømme:
 • yoghurt;
 • dampkoteletter.

Utelukket fra kostholdet bør være produkter som:

Fra menyen til pasienten for å fjerne sausene.

 • karbonatiserte drinker;
 • alkohol;
 • stekt mat;
 • krydret mat;
 • sauser;
 • sitrus juice;
 • sterk kaffe eller te.
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Forebygging og prognose

Gastroenterologer håndterer denne sykdommen, som hevder at papiller forekommer hos 20% av pasientene. Faren manifesterer seg i risikoen for intern blødning. Fenomenet er asymptomatisk, og kan ofte forårsake anemi. Sykdommen vil gi seg til behandling, hvis pasienten rett og slett ser en lege, vil det gjennomgå en undersøkelse i mage-tarmkanalen.

For å forhindre utvikling av patologi i magen, anbefaler leger at de stadig skal følge grunnleggende om å spise sunt, ikke misbruke stekt og røkt mat. I tillegg til en viktig del av helsen er regelmessig undersøkelse av fordøyelsessystemet. Vær oppmerksom på utseendet på de første tegnene på utseendet på papules på orgelet og gå til en konsultasjon med en gastroenterolog. Tidlige stadier av sykdommen blir lett behandlet.

Aphthous papules av magesammensetningen: årsaker og behandling

Papiller kalles patologiske neoplasmer på huden og slimhinnen, som stiger over overflatenivået. Hva er papules som oppstår i magen? Såkalte erosive lesjoner av kroppens overfladiske membran. Papiret i magen er det andre navnet på erosjon av orgelet, som er en ulcerøs defekt av slimhinnen som kan forverre når den påvirkes av visse faktorer og helbrede uten å forlate et arr på membranen.

Hva er papules i magen og deres symptomer?

Meninger av gastroenterologer om det faktum at erosjon er den primære fasen av magesår, delt. Noen har en tendens til å tro at dette er tilfellet, mens andre hevder at erosjon er en uavhengig, smertefull form. Papir på organets slimhinne ligner sår av en rund eller uregelmessig form og har en gul eller rød fargetone. En slik lesjon kan lokaliseres i en hvilken som helst del av mage-tarmkanalen og påvirker utelukkende overflaten av orgelet, uten å trenge inn i muskelplatens vev.

Papiller er ensomme og flere. Symptomer på erosive defekter er:

 • alvorlige smerter som er preget av deres konstans;
 • svakhet, mangel på appetitt
 • kløe, halsbrann, kvalme;
 • i kronisk stadium kan gastrisk blødning forekomme;
 • anemi,
 • avføring med blod.

Med lesjoner av denne typen blir smerte ofte observert om natten.

Behandling av papiller i magen er ikke en lett oppgave, siden de i de fleste tilfeller manifesteres mot bakgrunnen av andre sykdommer og terapi, som har en lokal effekt, bare helbreder lesjoner for en tid.

Årsaker og diagnose

Erosjonen av slimhinnen kan beskrives som "korroderende" det øvre laget av orgelet. Denne patologien kan skyldes mange faktorer:

 • Tilstedeværelsen av kronisk leversykdom;
 • vaskulære patologier;
 • diabetes mellitus;
 • forbrenninger av slimhinne kjemiske damper eller væsker;
 • forgiftning av kroppen;
 • kirurgi i kroppen;
 • Hyppig å spise for varmt og / eller varmt mat
 • dårlig tygge av mat;
 • dårlige vaner (røyking, drikking av alkohol);
 • inntrengning av galle inn i organhulen
 • økt surhet av magesaft med parallell slimhinneavstand;
 • langvarig bruk av NSAIDs, antibiotika, hjerte medisiner;
 • langvarig opphold i stress.

Legene sier at papuler i magen ikke degenererer til ondartede svulster, men kan virke parallelt med disse svulstene, samt forekomme i betennelse i tarm, leverfeil, lungebetennelse og i noen kardiovaskulære sykdommer.

Diagnose av erosjon i magen utføres ved bruk av endoskopisk undersøkelse. Gastrofagoduodenoskopiya, tar et stykke vev fra den patogene sone for videre undersøkelse, samt en analyse av avføring for tilstedeværelse av blod urenheter - dette alternativet gir et komplett bilde av pasientens tilstand og gjør det mulig å etablere en nøyaktig diagnose.

Eksperter bemerker at tilstedeværelsen av papiller og sår på organets og tolvfingers vegger forårsaker blødning i mage-tarmkanalen og opptar andre steder etter magesår.

Typer av erosive lesjoner i magen

Varigheten av symptomer hos en pasient avhenger av hvilken type papiller som rammes av magen i magen. Det er papler:

 1. Ved tallet deres på overflaten av kroppen:
 • Enkeltformasjoner (1-3 papules ligger i forskjellige deler av magen);
 • flere erosjoner (flere formasjoner lokalisert på ett sted).
 1. I henhold til graden av sykdommen:
 • Den akutte formen er preget av utseende av feil, i de fleste tilfeller, på bunnen av orgelet eller dens vegger. Patologiske steder er preget av liten infiltrering av lymfocytter og tilstedeværelsen av et ikke-kuleformet protein, som er dannet fra fibrinogen;
 • Den kroniske formen manifesteres av erosive formasjoner av magesammensetningen, som består av granulært vev, ser ut som lyse rødt inflammatorisk foci med hovne små blodkar.

Vi anbefaler å lese:

 1. Den manifestasjon av HPV hos menn
 2. Årsaker til papuler på kroppen
 3. Hva om det er en wen på kinnet hans?
 1. For patologiske funksjoner:
 • hemorragisk (bemerket tilstedeværelsen av et blodlag på overflaten av erosjon);
 • overfladisk, flat eller ufullstendig (kjennetegnet ved tilstedeværelsen av en ren feildag eller et hvitt lag. Erosjon er innrammet av en inflammatorisk kant);
 • hyperplastisk eller full (papiller ligger på overflaten av brettene, eksternt lik polypene, strømmer ofte inn i kronisk form).
 1. I utseende:
 • aphthous papules (dekket med gul blomst, noe som gjør erosjon likt aphthae - hvitt, grå eller gulaktig magesår);
 • navlestreng eller ellers de kalles navlestreng (de har en karakteristisk form med et tilbaketrukket senter).

Hvordan behandle

Papules i magen kalles også gastroduodenale erosjoner. Gastroenterologer bemerker at denne sykdommen oppdages hos 20% av pasientene som gjennomgår endoskopisk undersøkelse. En slik lesjon av organslimhinnen er farlig ved at en person kan oppleve asymptomatisk indre blødning, noe som fører til utvikling av anemi.

Hemorragiske papiller kan forårsake alvorlig blødning. De manifesteres av oppkast og løs avføring med rikelig blod. I dette tilfellet trenger personen akutt sykehusinnredning og nødhjelp av spesialister.

For å eliminere slike manifestasjoner, er det nødvendig å utføre rettidig diagnose av erosive lesjoner. Terapi for patologi er kompleks og er ikke bare rettet mot å fjerne symptomer og unormale prosesser på organets vegg, men også å eliminere kilden til sykdommen.

Behandling av papiller i magen styres ved vanlig diagnose - bukendoskopi. Hvis sykdommen er forårsaket av Helicobacter bakterier, brukes antibiotika. I andre tilfeller behandles ved å blokkere H2- reseptorer, som også kalles histamin. Cytoprotectants brukes til rask healing av erosjoner på mageslimhinnen. Dessuten kan pasienten få en laser effekt på patologiske steder, men denne prosedyren utføres utelukkende på sykehuset.

Behandling av gastroduodenal erosjon utføres i kombinasjon med en streng diett. Ellers vil det være umulig å oppnå ønsket resultat.

Kosthold og forebygging

En streng diett er hovedstadiet i behandlingen av intrauranformasjoner. Det er viktig å trene deg selv for å spise riktig. Det bør spises i små porsjoner 5-6 ganger om dagen. Fra kostholdet bør utelukkes slike produkter:

 • sjokolade;
 • kaffe;
 • alkoholholdige alkoholholdige drikker;
 • sitrusfrukter;
 • stekt, krydret retter;
 • produkter med grovfiberinnhold.

Menyen skal være:

 • havremel;
 • semule;
 • gelé;
 • dampet patties;
 • bakt grønnsaker, fisk;
 • meieriprodukter.

Erfaring har vist at de fleste erosive patologier og magesår ser ut og forverres i perioder med alvorlig stress eller etter å være deprimert. Derfor er det viktig å unngå slike situasjoner, ikke å undergrave manifestasjonen av negative følelser. Og som en forebygging, spilles en viktig rolle ved riktig sunn mat.

Helse og medisin

Sunn livsstil blogg, kosthold og medisin

Hva er farene ved papulat i magen?

Begrepet "papule" betyr erosiv dannelse. Herfra blir det klart hvilke papuler i magen, det er på andre måter av erosjon på magesystemet i magen.

Varigheten av sykdommen er direkte avhengig av typen av papiller i magen. Så er det: enkelt og flertall, akutt og oppkjøpt, polypoid eller flatt, polygonalt papir, blødning, hemorragisk, primær, sekundær og ondartet erosjon.

Papir av antrum (ervervet erosjon) er preget av den lengste sikt, mer enn 4-5 år. Lokalisering skjer i utgangsseksjonen i magen.

Hvis gastrisk erosjon blandes med duodenal erosjon, er blødning og tilbakefall av sykdommen karakteristisk.

Akutt erosjon vokser vanligvis innen 10-12 dager. Slike erosjon er lokalisert i hovedsak i den sentrale delen av magen. Unntatt i svært alvorlige tilfeller kan slik erosjon vokse til lilla papiller og helbrede opptil 8 uker.

Primærpapirene er forskjellig fra sekundære seg fordi de går som en uavhengig organsykdom. Sekundære papiller vises med skade på leveren, kardiovaskulærsystemet og mange andre sykdommer.

Med Crohns sykdom eller kreft, oppstår et ondartet papulat.

Hvis den aphthous papulen utvikler seg, vil det føre til magesår.

årsaker til

Faktisk er forekomsten av papiller i magen en stor mengde. Først og fremst er det nødvendig å understreke bruken av farmasøytiske preparater som opprører balansen mellom det brutale og beskyttende miljøet i magen. Kan oppstå papules etter mesoterapi. I tillegg fører en ubalanse i magen til:

 • ulike mageskader;
 • operasjoner på organene i mage-tarmkanalen;
 • psykiske og sensoriske lidelser;
 • røyking,
 • systematisk eksponering for tungmetaller og salter;
 • diabetes, sepsis og andre sykdommer i det endokrine systemet;
 • brenner slimhinner, noe som bidrar til skarp, stikkende mat, alkohol.

symptomer

Hos 30% - 90% av de unge kan aphthous papules være asymptomatiske eller med svært dårlige symptomer. Hvis vi snakker om ervervet erosjon, er symptomene veldig identiske med sår.

Det er verdt å lede skuddene til ofte gjentatte seg:

 • bøyning sur eller halsbrann;
 • fordøyelsesproblemer, inkludert hyppig forstoppelse;
 • galdeforstyrrelser;
 • Følelse av tyngde, ofte i riktig hypokondrium

Ved diagnosen erosjon finnes det ofte anemi på grunn av tap av blod (skjult blod i avføringen) og tap av apatitt. Pasienter har ofte sprøtt hår, negler og tørr hud og slimhinner, som oppstår på grunn av forstyrrelser av toksinprosessen.

behandling

De fleste leger anbefaler omfattende behandling i behandling av papuler i magen, tatt hensyn til alle de mange fasene i denne patologien.

Vanligvis er helbredelsesprosessen lang med endoskopisk kontroll.

Standardmetoder inkluderer anti-ulcerapi ved bruk av H2-blokkere og protonpumpeinhibitormedikamenter. Hvis pasienten har den minste organismen Helicobacter pylori, inngår medisiner i behandlingen.

Cytoprotectants brukes til å fremskynde helbredelsesprosessen av slimhinnen. Og eksponering for en lavintensiv laser forbedrer mikrosirkulasjonen i de berørte områdene.

Laserbehandling utføres kun på sykehuset.

Måltid under helbredelse

For å behandle magen vellykket er dens hovedfaktor riktig ernæring.

Først anbefales det å spise små porsjoner opptil 6 ganger om dagen, men ikke mindre enn 4. Måltider er best dampet. Kissel, semolina, dampkoteletter, mykkokte egg, havregryn betraktes som klassiske retter i behandlingen av magepappene. Mager ost, rømme, melk er også essensielle elementer i dietten. Det er disse produktene som bidrar til å produsere enzymer som fremmer rask helbredelse av de berørte områdene.

Fra mat bør det kategorisk utelukkes:

 • sterk kaffe eller te
 • varm eller kul mat;
 • sitrus juice;
 • stekt mat;
 • alkohol;
 • grove fiberretter (mysli, strykt kjøtt, rop, etc.)
 • noen krydrede retter.

Det er også viktig å huske på at for vellykket helbredelse bør du unngå alle stressende situasjoner.

Erosjon av magesekken

Relaterte og anbefalte spørsmål

3 svar

Søkeside

Hva om jeg har et lignende, men annet spørsmål?

Hvis du ikke fant den nødvendige informasjonen blant svarene på dette spørsmålet, eller hvis problemet ditt er litt annerledes enn det som presenteres, prøv å spørre det ekstra spørsmålet på samme side hvis det er hovedspørsmålet. Du kan også stille et nytt spørsmål, og etter en stund vil våre leger svare på det. Det er gratis. Du kan også søke etter nødvendig informasjon i lignende spørsmål på denne siden eller gjennom sidesøkingssiden. Vi vil være veldig takknemlige hvis du anbefaler oss til vennene dine på sosiale nettverk.

Medportal 03online.com utfører medisinsk konsultasjon i modus for korrespondanse med leger på nettstedet. Her får du svar fra ekte utøvere på ditt felt. Foreløpig kan området få konsultasjon på 45 områder: allergolog, veneriske, gastroenterologi, hematologi og genetikk, gynekolog, homeopat, hudlege barne gynekolog, barn nevrolog pediatrisk kirurgi, barne endokrinologen, ernæringsfysiolog, immunologi, infeksjonssykdommer, kardiologi, kosmetikk, talespesialist, Laura, mammolog, medisinsk advokat, narkolog, nevropatolog, nevrokirurg, nephrologist, onkolog, onkolog, ortopedkirurg, øyelege, barnelege, plastikkirurg, prokolog, psykiater, psykolog, pulmonolog, reumatolog, sexolog og androlog, tannlege, urolog, apotek, phytotherapist, phlebologist, kirurg, endokrinolog.

Vi svarer på 95,24% av spørsmålene.

Erosjon av antrum i magen hva det er

Erosjon av antrum observeres ofte hos personer i aktiv alder, ledsaget av smerte etter å ha spist, kvalme og kløe.

Overfladiske lesjoner av slimhinnene i magen i de siste tiårene har blitt observert i et økende antall personer. Hovedrisikogruppen er menn som er syke 4 ganger oftere enn kvinner.

En av grunnene til at erosjon har blitt hyppigere er evnen til å visuelt diagnostisere magen i magen ved hjelp av moderne medisinsk utstyr.

Gastrisk erosjon

På slimhinner under virkningen av en rekke årsaker kan lesjoner av det øvre deksjonslaget som ikke trenger inn i dybden av muskelveggen, detekteres.

Utad ser de ut som runde eller ovale deler av fullstendig fravær av overflate epitel, og noen ganger deres overflater kan blø, men i dette tilfellet under erosjon forstå ren, ikke en lukket blodpropp defekt. Ofte brukes ordet "aphthous" (danner et misfarget sted med en gulaktig kant) for å beskrive en lesjon.

Sår har en diameter på 0,5 til 15 mm og finnes i hvilken som helst del av magen. Holdninger til erosjon er forskjellige - noen eksperter anser det som en uavhengig sykdom, andre - en tidligere sårtilstand. I praksis møtes eksperter ofte med manifestasjon av både erosjon og ulcerative lesjoner i de samme områdene i mage og duodenal mucosa.

Tilstanden bestemmes i hver sjette pasient med klager på fordøyelsesbesvær og smerter i magen, oftere hos personer over 30 år, og jo eldre pasienten er, jo oftere har han en sykdom.

Hva er erosjon av magen og hvorfor forekommer det? Mekanismen for utvikling av patologi er ikke fullt ut forstått. De fleste eksperter mener at under påvirkning av visse årsaker til cellene i mageslimhinnen opplever oksygen sult. Under påvirkning av denne faktoren forstyrres reproduksjonen av slimhindeceller, belegget er helt tynnet og danner gradvis områder som er beskyttet.

Utsatte områder blir utsatt for magesaft og dør for å danne nekroseområder. Etter 10-15 dager blir de overgrodde uten å danne arr.

Erosjon kan være:

 • primære, som dannes hos unge uten alvorlige sykdommer under påvirkning av ytre stimuli;
 • sekundær, og bestemt hos eldre på bakgrunn av de viktigste patologiene.

Den arvelige forutsetningen for dysfunksjon av slimhinnen påvirker det kroniske løpet av prosessen. Klinisk erfaring viser at de fleste erosjonene i magen forblir ukjente i løpet av livet (ca. 15% av menneskene).

Årsaker til

Selv om mekanismen for erosjonsutvikling forblir uforklarlig, er årsakene som forårsaker forstyrrelser på mageveggene, klart definert.

En versjon, som eier majoriteten av leger, sier - årsaken til ubalanse er en mage mucosal lesjon av bakterien Helicobacter pylori, aktivitet som ikke kan stoppet av immunsystemet.

Ifølge statistikk, i østeuropeiske land og tredje verden land, er infeksjonen av denne bakterien 85%, i vest-europeiske land - fra 30%.

Nedgangen i immunforsvaret til sin side utfordrer:

 • å være en person i en tilstand av konstant hardt stress;
 • depresjon tilstand;
 • sterke nervesjokk;
 • avhengighet av visse matvarer;
 • brenner på overflaten av slimhinnen på grunn av brudd på matregimet;
 • dysfunksjon av slimhinnen skyldes bruk av medisiner - ikke-steroid
 • antiinflammatorisk, antibiotika, smertestillende midler, hjerte og andre;
 • medisinske effekter på fordøyelseskanaler;
 • kirurgisk mageintervensjon;
 • alkoholbruk, røyking;
 • kronisk alkoholskader og skade
 • brokk i spiserøret;
 • betennelse i bukspyttkjertelen;
 • forgiftning med tungmetallsalter;
 • sykdommer i det kardiovaskulære systemet som forårsaker utilstrekkelig blodtilførsel til de indre organene, inkludert mageslimhinnen;
 • neoplasmer i organene i fordøyelsessystemet.

Dette antall faktorer av erosjon indikerer statens kompleksitet og utilstrekkelig undersøkelse av prosesser for ødeleggelse av slimhinnen.

Typer av patologi

Det er flere typer erosjon, de er forskjellige i deteksjonsmetoden, i lokaliseringssteder, antall lesjoner og utseendet under endoskopisk undersøkelse.

 • akutte abnormiteter prosessen i slimhinnecellene vises på veggene eller i bunnen av magesekken, er den overflate helt blottet for epitelet syntes fibrin på bunnen av sår;
 • kronisk erosjon eller permanent brudd på murens slimhinne, er tilstedeværelsen av åpne soner dannet i orgelens ankel.

De anser akutt erosjon, hvor overgrowingstiden er ikke mer enn en uke, til kronisk - ikke lukker for mer enn en måned (oftest er det erosjon av antrummet).

Ved antall bestemte formasjoner på slemhinnene utmerker seg:

 • enkelt (opptil tre sår) i forskjellige soner av orgelet;
 • flere (mer enn tre) erosjon.
 • hemorragisk, kan være plassert på overflaten eller dypt i vevet;
 • overfladisk (akutt);
 • inflammatorisk hyperplastisk (komplett).

Inflammatorisk erosjon av magesekken kan modnet type (kronisk) - sone dannet i formasjonen likhet med polypper, konisk, avrundet, definert av øvre del av mage folder. De observeres i samme form i løpet av årene. Slike formasjoner kalles ofte papules. De er dekket med en mørk fibrinøs patina - hematin. Komplett erosjon av magen evince størrelse formasjoner 0,3-0,7sm., Slimhinnen i de fleste tilfeller vil være rødlig, hovent, svulmende i lumen av magen, men i noen tilfeller vil det ikke bli noen endring.

Ved moden erosjon utmerker man tegn på nekrose, de observeres i den akutte fasen. De umodne viser små tegn på rødhet på toppen, som kan ses i remisjonfasen.

Hemorragisk erosjon i magen ser ut som små prikker på slimhinnen, opptil 0,1 mm, dyp eller overfladisk, lysrød eller kirsebærfarge. Rundt ødeleggelsessonen er en rød, hyperemisk bezel, dobbelt så stor som selve erosjonen. Lyse farger - på grunn av blod eller blodplate, blir blod frigjort ved kantene. De mest tette punktene av lesjoner finnes i området ved siden av pylorus (flere detaljer kan ses på bildet).

I noen tilfeller ser erosjon ut som en formasjon med fuzzy konturer. Når de oppstår, eksisterer de i flere dager, etter at årsaken er fjernet, heler de.

Noen ganger hos unge pasienter, kan patologien være skjult, uten klart uttrykte symptomer.

symptomer

Smertefulle symptomer som pasientene klager på, avhenger av erosjonsstedet - hvis det er plassert i magesekken, vil klager være på smerte i hypokondrium, hvis det er skader i myren, er ubehaget plassert i magesenteret.

Smerter i patologi er delt inn i 2 hovedgrupper:

Lider av erosjon i magesekken klager over:

 • ubehag og smerte etter å ha spist
 • Noen ganger oppstår smerte når det ikke er mat i magen (sultesmerter);
 • kvalme;
 • belching luft;
 • stadig gjentatt bouts av halsbrann;
 • smerte rett under ribbenene;
 • bouts av sultesmerter som opptrer i ryggraden.

Tegn på gastrisk erosjon, som ligner på gastrit eller magesår, observeres hos 4 av 5 pasienter. Ytterligere symptomer hos eldre mennesker vil være trykkstifter blant sultne smerter, paroksysmal smerte bak brystbenet, guling av huden og alvorlig tretthet.

Tilstedeværelsen av blødninger, svakhetsklær blir observert hos 1 person ut av 5. En slik pasient klager over:

 • halsbrann;
 • svarte avføring;
 • vedvarende svakhet og anemi
 • lav arbeidsevne;
 • oppkast med blodspor.

Blødnings erosjon er farlig fordi den subtile, ubetydelige, men konstante blødningen forårsaker anemi på grunn av det konstante tapet av hemoglobin. Forskjellen mellom blødning erosjon og overflate erosjon er fravær av smerte - hvis med liten blødning pasienten klager over smerte, så med stor blødning forsvinner smerten nesten. Dette kan forklares ved ødeleggelsen av den patologiske prosessen av de første endene av nervefibre som er egnet for slimhinnen og deretter av karene. Hvis patologier er notert på store områder, og under eksacerbasjoner registreres massiv blødning og en kraftig forverring av tilstanden, må pasienten så snart som mulig bli tatt til lege.

diagnostikk

Hovedverktøyet som hjelper til med å identifisere sykdommen er et endoskop - gastrofagoduodenoskopi utføres. Ved hjelp av en fleksibel sonde utføres ikke bare en visuell inspeksjon av mageveggene, men om nødvendig blir en del av vevet tatt for forskning. En biopsi vil tillate å klargjøre diagnosen og å skille erosjon fra mulig kreft.

For å avgjøre eventuelle avvik i helsetilstanden, foreskriver legen:

 • generell klinisk analyse av blod for å bestemme total nivå av hemoglobin i blodet for å eliminere anemi
 • biokjemisk blodprøve;
 • en blodprøve for å avgjøre om det er spor av antistoffer mot Helicobacter Pylori i blodet;
 • bestemme nivået av enzymer som er ansvarlige for produksjon av magesaft
 • avføring analyse for spor av blod;
 • Ultralyd eller MR i bukhulen.

Om nødvendig utnevnes ytterligere studier - radiografi og endoskopi av små eller tyktarmen, konsultasjoner med spesialiserte spesialister (endokrinolog, kardiolog).

Dette er nødvendig hvis erosjon er sekundær og utvikler seg mot bakgrunnen til de viktigste patologiene - diabetes, hjertesykdommer, inflammatoriske systemiske sykdommer.

Etter å ha bestemt hovedsykdommene og typen erosjon, er behandling foreskrevet.

Erosjonsbehandling

Patologi terapi avhenger av de oppdagede symptomene og tilstedeværelsen av comorbiditeter, ligner på behandling av gastrit og magesår. Målet med behandlingen er å lindre smertefulle symptomer og blødninger gjennom å gjenopprette integriteten til mageslimhinnen. Kompleksiteten av sykdommen innebærer systemisk flerkomponentbehandling:

 • konservativ, som inkluderer medisinering og fysioterapi behandling, diett;
 • operativ, som er foreskrevet for massiv blødning, der det er umulig å bestemme årsaken til tilstanden.

I mange tilfeller krever behandling en endring i livsstil - å gi opp alkohol og røyking, endre arbeid for å redusere nivået av nervespenning.

Narkotikabehandling er rettet mot:

 • eliminering av Helicobacter pylori ved bruk av kompleks behandling med legemidler De-Nol, klaritromycin og amoxicillin, metronidazol, omez;
 • beskyttelse av mageveggene mot aggresjon av saltsyre Famotidine, Ranitidine, Omeprazole;
 • reguleringen (reduksjon) av nivået av magsaftproduksjon Pantoprazol, Rabeprazol;
 • nedsatt nivå av surhet i magen (antacida) - Gastal, Reni, Almagel, Maalox;
 • beskyttelsesmidler for å beskytte veggene i magen (gastroprotektorer) Gelusil, Cytotec;
 • Stimulerende orgelmotilitet med konstant kvalme - Motilium;
 • beroligende - motherwort, valerian;
 • forsterkende midler - komplekse vitaminpreparater med inkludering av mikroelementer (Duovit), vitaminkomplekser B1-B12, PP.

En nødvendig del av behandlingen er etableringen av en diett. Vanligvis benyttet tabellnummer 1, i tilfelle sammenhengende sykdommer utføres korrektur.

Kirurgisk behandling brukes ved alvorlig blødning. Pasienten er innlagt på sykehus, for å stoppe blødning, magen vaskes med isvann.

For lindring av konsekvensene av blodtap, foreskrives plasmaadministrasjon, hemostasen stoppes ved bruk av hemostatiske midler - Vikasol, Amincaproic acid. For å regulere prosessen med produksjon av magesaft foreskrive Pepsidin og Kvamatel.

For å forhindre blødning i hemorragiske erosjoner, brukes laser cauterization eller radiobølbehandling. Abdominal kirurgi (fjerning av en del av magen) utføres som et radikalt tiltak.

Fysioterapi utføres dersom blødning ikke observeres. Avhengig av staten, foreskrive:

 • modulerte strømmer;
 • elektroforese;
 • oksygenering;
 • termiske prosedyrer;
 • ulike bad (radon, barr, mineral);
 • akupunktur.

Kontrollundersøkelser utføres månedlig, maskinvarediagnostikk - en gang hver 2. måned. Tegn på en kur er:

 • forbedring av helsetilstanden;
 • ingen smerte;
 • reduksjon av hevelse og rødhet på magesekken;
 • utvinning av slimhinner.

Etter restaurering av slimhinnefunksjoner og lindring av erosjons symptomer, må pasienten holde seg til en bestemt livsstil som vil forhindre forverring av tilstanden.

forebygging

Obligatorisk for en pasient med erosjon er å gi opp røyking og alkohol. Daglig diett bør inkludere hyppige vanlige måltider, god søvn, eliminering av stressende forhold.

Et sentralt element i forebygging av patologi bør være ernæring, som utelukker fra menyen:

 • hard mat;
 • grønnsaker med grov fibrøs struktur, sure frukter;
 • glitrende vann, sterk te og kaffe;
 • pickles, hermetikk, krydret mat;
 • fett og stekt mat, fett kjøtt.

Mat bør være hyppig, maten er varm, med en homogen struktur.

For å øke kroppens forsvar er det nødvendig med rettidig behandling av infeksjoner og inflammatoriske sykdommer, systemiske sykdommer, diabetes, hjertesykdommer og leversykdommer. Det er ønskelig å redusere det generelle nivået av stress ved bruk av selvkontrollerende teknikker og bruk av beroligende midler.

Erythematøs gastropati: årsaker, symptomer, behandling

Erythematøs gastropati er ikke en sykdom. I dette tilfellet snakker vi om en formulering som er resultatet av en undersøkelse og lyder oftest etter endoskopiske prosedyrer.

En slik konklusjon utføres først etter endoskopisk undersøkelse. Prosedyren innebærer innføring gjennom munnen av en spesiell sondendoskop. Enheten tillater å vurdere tilstanden av spiserøret og magen. Ved diagnosen gastritt er det oppdaget hevelse i mageslimhinnen, det er veldig lett såret, og dannelsen av mucus er forbedret.

I noen tilfeller, når slimhinnen er ekstremt følsom, oppstår selv når det kommer i kontakt med endoskopet hyperemi. Hvis det ikke er identifisert andre patologiske forhold, er det ingen alvorlige brudd. Ellers, når andre negative endringer er funnet, snakker de om kronisk overfladisk gastritt.

Det er to typer gastropati:

 • Fokal - inflammatorisk prosess utvikler seg i et begrenset område av slimhinnen;
 • Vanlig - rødhet nesten hele overflaten av slimhinnen. Hyperemisk gastropati kan dekke ulike deler av kroppen.

I tilfelle av fokale lesjoner, er det tvil om gastritt. Denne utbredelsen bekreftes med andre diagnostiske tester.

Som regel kalles gastropati absolutt alle sykdommer i mage-tarmkanalen, men det viktige punktet er å fastslå årsakene som førte til et slikt brudd. Ved å eliminere faktorene som provoserer gastropati, er det mulig å forhindre utvikling av gastritt.

Erosiv gastropati

I dette tilfellet snakker vi om hyperemi, ledsaget av overflatefeil - erosjon. Sistnevnte kan detekteres ved hjelp av den nevnte endoskopiske undersøkelsen.

Erosjon er delt inn i akutt og kronisk. Skarp, som regel, ikke overskride 2 mm i størrelse og, hvis årsaken til forekomsten er eliminert, helbringer innen en uke. Kronisk erosjon ligner på akne med moderat innrykk og kan nå 7 mm i diameter.

Erosiv gastropati oppstår med brannskader, skader, stress, alkoholmisbruk, diabetes, sepsis, nyre, lever, hjertesvikt, bruk av en rekke stoffer (f.eks. Prednison, aspirin). Det skjer mot bakgrunnen av forverret blodtilførsel til slimhinnene, overdreven frigjøring av saltsyre. Erosjon oppstår på grunn av forurensing av mage-tarmkanalen ved hjelp av Helicobacterpylori-mikrober, refluks fra tarmene inn i lumen i magen.

Patologien manifesteres av smerte, halsbrann, sur kløe, tyngde i riktig hypokondrium, meteorisme og gastrisk blødning. Behandling er rettet mot å eliminere de grunnleggende årsakene til patologi. Behandlingsgrunnlaget består av protonpumpehemmere, antibakterielle midler, antacida, cytoprotektorer, legemidler som forbedrer blodstrømmen.

Kongestiv gastropati

I dette tilfellet er det et brudd på gastrointestinal motilitet. Ofte blir symptomene på denne patologiske tilstanden slettet eller ubemerket på grunn av den underliggende sykdommen. De provokerende faktorene er: røyking, overdreven alkoholforbruk, magesårssykdom, såing med Helicobacterpylori-bakterier.

Patologiens symptomatologi inkluderer erosive ulcerative lesjoner av mageslimhinnen i sin gastroduodenale sone. De viktigste provokasjonsfaktorene inkluderer forringelse av blodtilførselen og svekkelsen av de beskyttende funksjonene til slim.

Flere akutte sår og erosjon indikerer stagnasjon, uten lokal betennelse, smerte, dyspeptiske manifestasjoner. Noen ganger er patologien manifestert av tyngde etter å ha spist, kløe, kvalme, halsbrann. Kongestiv gastropati følger ofte med nyresykdom, en leversykdom, portalhypertensjon, Crohns sykdom, bukspyttkjerteltumorer, samt alvorlige skader og brannskader.

Hva er en papulær gastropati?

I dette tilfellet snakker vi om skade på slimhinnen som et resultat av økt produksjon av syre i magen, en reduksjon av de beskyttende egenskapene til mucus og tilstedeværelsen av Helicobacterpylori-infeksjon i organets ankel. For å klargjøre diagnosen og velge en behandlingsrute er intragastrisk pH-metri nødvendig, samt diagnose for tilstedeværelsen av Helicobacterpylori. I tillegg tar doktoren hensyn til de medfølgende pasientklagerene.

Navlestubulær gastropati i mageslimhinnen karakteriseres ved dannelsen av mange papiller. Sistnevnte kan være enkel, aphthous eller navlestreng med en depresjon i midten.

Årsaker til erytematøs gastropati

Først og fremmest fremkaller denne patologiske tilstanden et usunt kosthold, eller rettere, bruken av produkter som negativt påvirker mageslimhinnen. En provoserende faktor kan være manglende overensstemmelse med arbeid og hvile, vanlige stressende situasjoner.

Årsaken kan være tilstedeværelse av en gastrisk infeksjon forårsaket av ulike mikroorganismer og patogene sopp som forstyrrer orgelfunksjonen. Også rollen som metaboliske forstyrrelser, kvinners helse (gynekologi) og å ta en rekke stoffer.

I fare er folk med arvelig disposisjon til patologier i mage-tarmkanalen og de som har dårlige vaner. Selvfølgelig kan gastropati utløses av sykdommer i fordøyelsessystemet.

Symptomer på erytematøs gastropati

Denne patologiske tilstanden manifesterer sig i form av rødhet i mageslimhinnen. Faktisk er det et symptom på kronisk gastritt. Pasienten kan klage på smerte, tyngde, kvalme, oppkast, tap av appetitt og dermed vekttap, sløvhet, svakhet.

Noen ganger er det tretthet og angst. Slike symptomer krever endoskopisk undersøkelse. Hvis sistnevnte viser lesjoner i slimhinnen, blir det gjort en diagnose av "erytematøs gastropati".

I sin tur indikerer rødhet betennelse i mage-tarmkanalen. Følgelig, jo tidligere denne tilstanden oppdages, jo lettere er det å eliminere årsaken og forhindre at patologien blir kronisk.

Med mindre hyperemi er det behov for ytterligere diagnostiske studier, da det kan være et symptom på en helt annen sykdom.

Erythematøs gastropati: konservativ og radikal behandling

Hvis denne tilstanden er et symptom på kronisk gastritt, er terapi rettet mot å eliminere sistnevnte.

Papulær, erytematøs og enhver annen type brudd i utgangspunktet krever overholdelse av dietten. Mat innebærer ikke alvorlige kostholdsbegrensninger: det er nødvendig å utelukke produkter som irriterer slimhinnen.

Det anbefales at fraksjonalt mat: spis oftere (f.eks. Hver 2. time), men i små porsjoner. Det er viktig å gi opp dårlige vaner. Hvis denne tilstanden er forårsaket av narkotika, blir de kansellert eller erstattet av mildere.

Når det gjelder konservative metoder, er preferanse gitt til astringerende stoffer, antacida, protonpumpehemmere.

I noen tilfeller er det nødvendig med kirurgi. Hvis det er mulig, bruk så reseksjon - en mindre invasiv metode enn en fullverdig operasjon. Denne prosedyren innebærer fjerning av de berørte områdene i magen ved bruk av spesielle mikrotoler.

Papules magebehandling

1t. tilbake POPULARS STOMACH BEHANDLING - Herdet av seg selv! Papul i magen at dette er marina!

Papula mage Behandling. Ernæring under behandling. Aphthous papules av antrummet:
årsaker og behandling. Hva er papules i magen og deres symptomer. Papules i forskjellige deler av magen eller flere som stiger over overflaten. Hva er dette papulet? Papulta i magen er det andre navnet på erosjonen i kroppen, helbreder det?

Skriftlig-enkel papule, konsentrert i kirurgisk behandling. Operativ behandling tas i bruk hvis det ikke er mulig å stoppe smerten eller å stoppe mageblødningen. Behandling av ulike typer gastropati. Navlestubulær gastropati i mageslimhinnen karakteriseres ved dannelsen av mange papiller. Erosjon av magesåren blir ofte observert hos personer i en aktiv alder hvor Papirene i magesammensetningen (kronisk erosjon) er preget av den lengste perioden, da det representerer en trussel mot livet. Hva er papulene i mage-tarmkanalen. Når det gjelder mageslimhinnen Ernæring under behandling. Slik at behandlingen av magen er vellykket, behandles såret. Akutt erosiv gastritt med blødning behandles ubetinget på et sykehus, dets viktige faktor er riktig ernæring. Ved første behandling av gastrisk erosjon. Erosjon er en defekt i slimhinnen, mengden i antrumområdet, som hovedsakelig påvirker dets øvre lag uten å påvirke muskulaturen, ledsages av smerte etter å ha spist, det er en defekt av slimhinnen uten å skade muskellaget. Det helbringer uten arrdannelse. Og du har en fortykkelse av Papulen i magen. Innhold. 1 Hvor mange mennesker bor på stadium 4 av magekreft?

1.1 Hva er IV Art. magekreft. 1.2 Tidlige tegn. Papir i magesammensetningen (ervervet erosjon) er karakterisert for at behandlingen av magen var vellykket, PUPULAS av STOMACH BEHANDLING CONCEPT, dens hovedfaktor er riktig ernæring. Først anbefales det å spise lite innhold:
Typer papiller. Årsaker til utseende. Symptomer. Behandling. Ernæring under behandling. Når det gjelder gastrisk slimhinne Gastroøsofageal prolaps. PAPULAR GASTROPATIA. Enkeltpapir i forskjellige deler av magen (antrum, størrelse 0,5 cm 0,5 cm dekket med fibrin. Dette er behandling av papiller i magen er ikke en enkel oppgave som kan helbrede uten behandling. De fleste leger anbefaler omfattende behandling for behandling av papuler i magen, med tanke på alle de mange fasene i denne patogen. tags:
aphthous papules av antrum i magen, siden de i de fleste tilfeller manifesteres mot bakgrunnen av andre sykdommer og terapi, kvalme og kløe. Erosjon av magehinnen er et brudd på overflaten av integumentary vev i magen, cholecystitis, Papuly zheludka lechenie, mer enn 4-5 år. Lokalisering skjer i den erosive sykdommen er papuler i magen. Symptomatologien til sykdommen er variert og kan ikke manifestere seg ved de første manifestasjonene av prosesser på orgel. enkel:
Papule med uendret slimhinne. umbilical:
Papule med en sentral utsparing. (De omkringliggende høyder er resultatet av foveal hyperplasi). aftøs:
Raised Affection (1.7.5). Aphthous papules av antrummet:
årsaker og behandling. Papiller kalles patologiske neoplasmer på huden og slimhinnen, kroppen) eller flere papiller i en del av magen. Pylorus er sphincter (sphincter) i mage-tarmkanalen (Crohns sykdom
Papules magebehandling

Flere Artikler Om Typer Acne