En enkel og rimelig måte å rengjøre huden hjemme med høy kvalitet, tilbringe litt tid og sparing - en maske med svarte prikker med aktivert trekull. Det er et godt alternativ til dyre salongprosedyrer. Tenk på eksempler på masker som passer til forskjellige hudtyper.

Oppskrifter masker fra svarte prikker

Takket være de absorberende egenskapene til aktivert karbon, er det utmerket for renseporer. I tillegg til akne renser kull huden av alle typer urenheter som har akkumulert på overflaten. Det virker dypt, men forsiktig, uten å skade epidermis.

Effektive hjemmemasker mot svarte punkter:

1. Maske med kull og svart leire

Denne masken garanterer høykvalitets hudrensing. For prepareringen knuses en tablet av aktivert karbon og blandes med svart leire og gelatin. Disse komponentene må ta 1 teskje. Tørre ingredienser fortynnes med 1 ss melk. Varm masken litt til gelatin blir væske og påfør ansiktet. Hold det i 15 minutter og skyll deretter med varmt vann.

Resultatet av søknaden - rene porer, jevn hudfarge.

2. Maske av gelatin og kull

En slik maskefilm erstatter rengjøringsstrimlene. Prosessen med utarbeidelsen er enkel. Bland 1 teskje gelatin med 2 ss kald melk. La stå 5-10 minutter. Kross til en pulverformig konsistens 1 tablett aktivert karbon og legg til gelatin. Bland godt. Varm sammensetningen i et vannbad. I stedet kan du bruke en mikrobølgeovn. 15 sekunder er nok til at maskinkomponentene blir væske.

Påfør en liten kald maske på akne-berørt hud. Hold til helt tørr. Det tar 15-20 minutter. Fjern forsiktig maskefilmen fra haken til pannen.

Vær oppmerksom på at masken er veldig tett festet til huden, så når du fjerner, kan hår som vokser på ansiktet fjernes.

Resultatet av å bruke en maske med gelatin - du kan kvitte seg med svarte prikker på nesen, samt pannen, haken, huden blir fuktet og fløyelsaktig.

3. Vannbasert maske

Består av 2 ingredienser. For å gjøre det, slip 3 tabletter av trekull i pulver og bland med 1 ss vann eller melk. Påfør preparatet på huden. Vask av den tørkede masken.

Resultatet er at porene blir forsiktig rengjort, huden blir lys, får et sunt utseende.

4. Maske med yoghurt og sitron

En mild rensende ansiktsmaske som virker forsiktig. For det må slipe til en pulverformet konsistens 1 tavle kull. Fortynn den med 2 ss yoghurt, du trenger et produkt uten aromaer, og tilsett deretter 1 ts sitronsaft, helst ferskpresset. Påfør masken på ansiktet. Vask av etter 15 minutter.

Resultatet av søknaden - renser porene uten å skade ansiktets struktur.

5. Maske med aloe og havsalt

Vel renser huden fra akne. For å forberede den, pund 2 tabletter med aktivert karbon og bland med 1/3 teskje salt, tilsett 1 ts aloe juice, samt 2-3 dråper essensiell olje. Preference er bedre å gi tea tree olje. Det er et godt antiseptisk middel. Fortynn blandingen med vann. Nok 1 ss. Masken påføres i 15 minutter på det rensede ansiktet. Etter tiden skyll den av med avkok av urter eller varmt vann.

Resultatet av søknaden - renser porene av akne, hudormer, lindrer betennelse.

6. Maske med kosmetisk leire

Flott for eiere av fet hud. For å forberede det, ta 1 spiseskje aktivt kull underlag i pulver og bland med hvitt og grønn leire. Det er nok å ta 0,5 ts leire. Legg til 1 spiseskje med rosenblad. De må knuses. Du må også ta 3 dråper essensiell olje, lavendel eller geranium vil gjøre. Legg til nok vann for å blande en kremaktig konsistens. Påfør masken på ansiktet i 15 minutter. Vask kjøttkraft kamille, du kan bruke vann.

Resultatet av søknaden - renser huden fra svarte flekker, akne, lindrer hudens avskalling.

Slik bruker du en aktivert karbonmaske

For å gjøre ansiktets hud så rent som mulig, må du klargjøre det godt for en svart maske, laget på grunnlag av aktivert karbon. Prosedyren begynner med å rense huden. For å gjøre dette, bruk en hud, krem ​​eller gel for vask, som svarer til de enkelte behovene til en bestemt hudtype.

Etter rensing må du lage et dampbad. Det åpner porene, som sikrer dyp penetrasjon av de aktive komponentene i masken dypt inn i epidermis. Damping bør vare 5-10 minutter.

Etter fjerning av masken påføres en fuktighetskrem på huden. Du kan gi preferanse til ernæringsmessige. Det viktigste som han restaurerte vannbalansen.

Bruk regler for masker:

 • Som en komponent for fremstilling av masken, velg bare fersk aktivert karbon, kast bort bruk av utløste piller;
 • hyppigheten av påføring av masken med kull - 1 gang per uke;
 • På området rundt øynene gjelder ikke denne masken, fordi den aktive sammensetningen kan skade den delikate huden.
 • løpet av prosedyren - 1,5 måneder, deretter en pause i 2 måneder;
 • Masken skal brukes på et avslappet ansikt, muskler bør ikke være anspente.

Før du bruker masken for første gang, er det viktig å sikre at det ikke er noen individuelle intoleranser på komponentene. For å gjøre dette, bruk en liten mengde produkt til håndleddet. Hvis det ikke er noen reaksjon etter 20-30 minutter, kan masken påføres.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Lag en maske med aktivt kull er verdt å forbedre tilstanden til huden betydelig. Det vil bidra til å kvitte seg med en rekke estetiske feil:

 • danner rent porer ved å trekke ut sebum, støv;
 • vil lindre selv fra små ål som er vanskelig å fjerne på andre måter;
 • smale porer;
 • gir ut hudtonen;
 • absorberer overflødig talg, eliminerer glans;
 • vil ha antiinflammatorisk effekt.

Kontraindikasjoner til bruk av masken:

 • overdreven tørrhet og følsomhet i huden;
 • Tilstedeværelse av rosacea - vaskulære stjerner;
 • allergisk mot maskekomponenter.

Du kan ikke bruke masken på huden der det er sår, betennelse.

En maske med kraftig absorberende aktivert karbon vil tillate dyp rensing av porene. Resultatet er merkbart etter første søknad, men for fullstendig rensing av akne og akne, må du gjennomgå en fremgangsmåte. Alle komponentene bryr seg om ansiktets hud, og gir et vakkert utseende.

Aktivert karbon fra sorte prikker

Aktivt karbon er blant de sterkeste adsorbenter som hjelper med å rense kroppen. Men mange moderne jenter mistenker ikke engang at med hjelpen er det en god mulighet til å løse mange hudproblemer - rene porer, fjerne svarte flekker, utføre dyp rensing og kvitte seg med akneproblemer, samt andre typer hudbetennelse.

Blant fordelene ved aktivert karbon er ikke bare dets rensegenskaper, men også tilgjengelighet, fordi det er relativt billig. Ansiktsmasker, som inneholder det i deres sammensetning, er ideelle for alle hudtyper, men det er en alvorlig kontraindikasjon - tilstedeværelsen av rosacea.

 • Relatert artikkel: Oversikt over Hendels Carrot Mask Acne Carrot Mask

Bruk og fordeler med aktivert karbon

Aktivt karbon er av naturlig opprinnelse, derfor er det verdifullt for menneskekroppen. Maksimalt antall nyttige egenskaper overføres til masken, som inkluderer den i sammensetningen. Forutsatt at det brukes jevnlig i omsorg for en person, kan du oppnå følgende resultat:

  Alle svarte prikker elimineres raskt, selv de som det var umulig å kvitte seg med ved hjelp av mekanisk rengjøring.

Betydelig redusert fet hud.

Porene er perfekt rengjort - det akkumulerte støvet, smuss og sebum elimineres.

Det viser seg en sterk anti-inflammatorisk effekt. Derfor er masken med tilsetning av aktivert karbon nyttig i nærvær av akne, hudormer og andre hudproblemer.

 • Intensiv utjevning av huden oppstår, etterligning av rynker elimineres.

 • For at slike masker skal gi maksimal fordel, må du følge noen få enkle tips:

   Påfør disse maskene trenger minst 5? 6 uker, mens renseprosedyren utføres bare en gang om 7 dager.

  Så snart et kurs er fullført, tas en liten pause, som må være minst to måneder.

  I ekstremt sjeldne tilfeller manifesteres en allergisk reaksjon på aktivert karbon, derfor, før du bruker slike masker, er det nødvendig å utføre en sensitivitetstest. Med utseendet på den minste følelsen av ubehag, bør slike masker bli forlatt, fordi du kan fjerne de svarte prikkene, men får mer alvorlige hudproblemer.

  Det er lov å bruke for masker bare fersk kull, som knuses for å skaffe et pulver.

 • Rengjøringsmasker gir det beste resultatet når de brukes på oppvarmet hud - du må lage dampbad eller bare ta en varm dusj.

 • Maske med aktivert karbon og gelatin

  For å lage en slik maske må du ta? aktiverte kulltabletter? ts. skjeer av gelatin og 1 ts. en skje med vann (melk).

  Aktivt karbon tas og knuses til det blir pulver. Deretter blandes med gelatin, og den resulterende blanding fortynnes i vann til en homogen tykk oppslemming oppnås. Det anbefales å bruke melk i stedet for vann, da det har en mykere effekt på huden.

  For å oppnå ønsket konsistens er det nødvendig å oppløse gelatinen, og for dette kan du bruke et vannbad eller varme det i en mikrobølgeovn. Så snart massen blir en homogen konsistens, la den stå en stund til den avkjøles til romtemperatur for ikke å bli brent.

  Den ferdige masken med aktivert karbon blir påført på ren hud med fingrene eller med en spesiell børste (du må velge med stive børster). Som regel anbefales det å bruke en slik maske på problemområder - hake, nese, panne. Men det er tider når det ser ut svarte prikker på kinnbenet. Derfor er det nødvendig å sette en maske på hele ansiktets område.

  Masken er igjen i ansiktet i 10-15 minutter (med tanke på alvorlighetsgraden av problemet). Det bør tørke ut helt og bli til en film. Etter den angitte tiden knipses en elastisk film forsiktig av fingrene og fjernes. Sammen med filmen av forurensede porene fjernes alt smuss. De svarte prikkene som forårsaket så mye trøbbel, kan ses på baksiden av den fjernede filmen - de ser ut som små bump. Det ser ut til at det tynneste laget av hud er fjernet fra ansiktet, med hvilket alle ufullkommenheter vil bli fjernet.

  Slike gelatinøse maskefilmer med tilsetning av aktivert karbon, bokstavelig talt etter første bruk, gir bare fantastiske resultater. Så snart filmen er fjernet, blir det klart at huden har blitt nesten helt ren, den naturlige glansen og strålingen har returnert. Denne masken kan brukes som profylaktisk mot dannelsen av sorte prikker hver 7. dag, men det bør ikke misbrukes.

  Maske med rosevann og aktivert karbon

  For denne masken må du ta kull, tea tree essensielle olje, rosevann. Kullet knuses, og det resulterende pulveret (1 ts.) Blandes med noen dråper olje, rosevann tilsettes (1,5 ts.).

  Alle komponenter blandes grundig, og blandingen påføres på ansiktet, venstre i 15 minutter, vaskes av. Påfør denne masken anbefales for fet hud, fordi den helt fjerner glans. Når det brukes til tørr og sensitiv hud, bør essensiell olje fjernes fra sammensetningen.

  Maske med aktivert karbon og rosenblad

  For å gjøre et slikt rengjøringsmiddel, må du ta hvitt og grønt leire, aktivert karbonpulver, geranium essensiell olje, rosenblad, vann (kan erstattes med melk, infusjon av te eller urteavkok).

  Tar på? ts. l. to typer leire, introduseres litt vann for å danne en tykk vass. Roseblader knuses og legges til massen, 4 dråper geraniumolje og aktivert kullpulver injiseres (1 te l.).

  Den ferdige masken påføres et rent ansikt med lette massasjebevegelser. For at denne kosmetiske prosedyren skal gi et mer effektivt resultat, må du pre-dampe huden, som porene må åpne. Så snart masken er helt tørr, er det nødvendig å vaske.

  En slik maske med tilsetning av aktivert karbon renser ikke bare huden perfekt, men bidrar også til å senke aldringsprosessen, og forlenge ungdommen.

  Maske med aloe og aktivert karbon

  Denne masken hjelper ikke bare med å rense porene, men fjerner også perfekt akne og andre betennelser. For å få det, trenger du kull, knust til en tilstand av pulver (1 ts.) Og frisk aloe juice (1 ts.). Introdusert 1/3 ts. havsalt, bokstavelig talt et par dråper vann og samme mengde essensiell olje av tea tree.

  Før du bruker denne masken, må du rense ansiktets hud. Blander alle komponentene godt sammen, den resulterende massen påføres ansiktet med myke massasjebevegelser. Etter ca 20 minutter må du vaske med varmt vann. Maksimal rensing effekt kan oppnås under forutsetning av fordamper av huden slik at porene kan åpne.

  Med aktivert karbon og yoghurt

  Det er nødvendig å ta aktivert karbonpulver (1 spiseskje), som blandes med fersk sitronsaft (1 teskje). Naturlig yoghurt uten fargestoffer og smaker er introdusert i blandingen (2 ss).

  For det første utføres en renseprosedyre for damphuden, hvor porene er perfekt avslørt. Deretter blir masken påført og forlatt i ca. 20 minutter, hvoretter du må vaske ansiktet ditt med varmt vann. Denne masken med yoghurt og aktivert karbon hjelper til med å utføre avgiftning av huden.

  Maske skrubbe

  For å oppnå et slikt rengjøringsmiddel, er det enkelt å kombinere det aktiverte karbon, malt til en pulverform med en liten mengde vann, for å skape en tykk pasta. Det er denne limen som bør brukes på alle problemområder. Etter 10 minutter trenger du bare å vaske med varmt vann og påfør noe fuktighetskrem.

  Regler for bruk av aktiverte karbonmasker

  Før du bruker denne eller den masken, som inkluderer aktivert karbon, må du gjøre deg kjent med følgende regler:

   Pass på å teste for bestemmelse av allergi eller følsomhet overfor verktøyet. Ved forekomst av den minste irritasjonen er ytterligere bruk av slike rensemasker strengt forbudt.

  Du bør ikke bruke ovenstående oppskrifter for meget tørr hud.

  For maksimale resultater skal slike rensemasker brukes i kurs - i 5-6 uker, og deretter blir det gjort en pause i flere måneder. Du kan følge følgende ordning - gjelder ikke mer enn en gang per uke.

  Du kan ikke lage masker med tilsetning av aktivt kull mer enn 3 ganger om 7 dager.

  Husk å ta hensyn til holdbarheten til kull, da du bare kan bruke fersk produkt.

 • Før du bruker en slik maske, må du først rense ansiktet med tonic eller skum og damp huden slik at porene blir forstørrede.

 • Videooppskrifter og tips:

  Aktivert karbon mot svarte prikker

  Aktivt karbon er en sterk sorbent. Det fjerner lett slag og giftstoffer, renser kroppen. I denne forbindelse er det mye brukt til å fjerne urenheter fra huden.

  Spesielt effektiv er aktivert karbon fra svarte prikker. Det renser porene, eliminerer komedoner, utfører dyp rensing. Også ved hjelp av billige og rimelige midler kan du fikse andre problemer. Spesielt attraktivt er det faktum at den kan brukes på forskjellige hudtyper.

  Narkotikaegenskaper

  Kull har en naturlig opprinnelse. Dens verdi til kroppen skyldes dette. Hvis du inkludere stoffet i maskenes sammensetning, får du et produkt som er spesielt nyttig for huden.

  Ved vanlig behandling kan man merke:

  • eliminering av svarte flekker, samt gamle formasjoner som ikke ble eliminert under rengjøringen;
  • reduksjon i aktiviteten til talgkjertlene og fettinnholdet i huden;
  • rensende porene fra støv, smuss og sebum;
  • eliminering av inflammatorisk prosess, som er spesielt viktig i nærvær av akne og akne;
  • hudutjevning og eliminering av mimic rynker.

  Takket være masker med tilsetning av aktivert karbon kan det være en kompleks effekt på forskjellige ulemper. Bruk av medisinske formuleringer er tillatt i alle aldre.

  Kjennetegn ved stoffbruk

  Før du bruker masker mot svarte prikker med tillegg av aktivert karbon, må du være kjent med grunnleggende regler.

  Til tross for det faktum at kosmetologer legger merke til allsidigheten av stoffet, anbefales det ikke å bruke med økt tørrhet i huden. Tross alt kan stoffet provosere sin videre dehydrering.

  For å få maksimalt resultat, må du utføre et behandlingsforløp i seks uker. Deretter tas en 2-3 måneders pause. Det er også verdt å huske at det ikke bør være mer enn tre ganger bruk per uke.

  Før bruk er det viktig å kontrollere holdbarheten av aktivert karbon. Det er nødvendig å ta bare et egnet stoff.

  Påfør forbindelsene for å rense huden. Dette kan gjøres med ansiktsvask, tonic og hud dampende.

  Hvordan rense huden?

  For at bruk av aktivert karbon skal være effektivt, er det viktig å følge de grunnleggende trinnene for rensing. For det første fjernes urenhetene fra hudoverflaten, og deretter blir sammensetningene selv påført direkte.

  Foreløpig stadium

  Sammensetningen bør trenge inn i de dypeste lagene av vev og porer. Derfor er det bare påført forrenset hud.

  Gel, skum eller enkel såpe brukes til vasking. Etter det kan du gå videre til prosedyren for damping.

  Det er nødvendig å forberede en avkok av medisinske planter. Kamille, calendula, celandine har anti-inflammatoriske og rensende egenskaper. Over kapasiteten med buljongen må du bøye hodet, dekket med et håndkle.

  Det er viktig å være nøye med å dampe. Det er nødvendig å gjennomføre prosedyren i minst 10 minutter.

  Etter å ha åpnet porene, kan du gå videre til å bruke masken. For å utelukke muligheten for kontakt med håret, anbefales det å bruke en spesiell bandasje.

  Hvis huden skal rengjøres med en maskefilm, bør du unngå å påføre håret og øyenbrynene. Å fjerne sammensetningen vil være vanskelig og smertefull.

  Oppskrifter for trekullmasker

  Tradisjonell medisin anbefaler bruk av flere forbindelser for å eliminere svarte flekker. De er forberedt med tilsetning av improviserte og naturlige ingredienser som ikke er vanskelig å finne i butikken.

  Med gelatin

  I maskefilmen, som du kan rengjøre porene, kan du legge til:

  • aktivert trekull (halvtablett);
  • gelatin (en halv teskje);
  • vann eller melk (en teskje).

  Tabletten av legemidlet knuses i pulver og blandes med gelatin. Deretter skal blandingen oppløses i vann for å oppnå en homogen tykk oppslemming. Melk kan ha en mild effekt på huden.

  Gelatin må først oppløses i et vannbad eller i en mikrobølgeovn. Når en homogen masse oppnås, avkjøles blandingen til romtemperatur.

  Etter forberedelsen påføres masken på ren hud med fingrene eller en spesiell børste med stive børster. Påfør det på problemområdene. Den vanligste er nesen, haken og pannen. Hvis hele ansiktet påvirkes, blir massen påført hele overflaten av huden.

  La sminke på ansiktet i 15 minutter. Det er viktig at det tørker ut og blir en film. Etter det må du pry masken til siden og fjerne den sammen med smuss i porene.

  Det er verdt å huske at sammensetningen ikke brukes i rosacea, så vel som skade og hudirritasjon. Etter prosedyren må du begrense porene med tonic lotion. Fuktighetskrem brukes for å gjenopprette pelsen.

  Effekten kan vurderes etter første bruk. Huden blir ren, får glans og utstråling.

  Med rosevann

  For å forberede sammensetningen må du ta:

  • aktivert karbon (en teskje pulver etter sliping tabletter);
  • tea tree essensielle olje (3-4 dråper);
  • rosevann (en og en halv teskjeer).

  Alle komponenter må blandes grundig og påføres huden. Sammensetningen blir igjen i 15 minutter og deretter vasket av med vann.

  Bruk masken skal være innehavere av fet hud. Tross alt, eliminerer alle komponentene helt glans av dekslene. Hvis sammensetningen påføres tørr og sensitiv hud, bør du gi opp essensiell olje.

  Med rosenblad

  For å rengjøre porene kan brukes sammensetning, som inkluderer:

  • hvit og grønn leire (en halv teskje);
  • aktivert karbon i tørrpulverform (en teskje);
  • geranium essensiell olje (4 dråper);
  • rosenblader, knust i mush;
  • vann, melk eller urte avkok (for å oppnå masse i form av tykk vann).

  Påfør produktet til ansiktet med massasjebevegelser. I dette tilfellet blir resultatet enda bedre. Etter at masken er helt tørr, vaskes komposisjonen av.

  Med aloe

  Aloe bidrar til å eliminere den inflammatoriske prosessen. Derfor kan den også kombineres med aktivert karbon under rensing.

  Det er nødvendig å blande pulveret (teskje) med saften av planten (teskje). Også tilsatt er havsalt (en tredjedel av en teskje), vann (noen få dråper) og tea tree olje (3-4 dråper).

  Sammensetningen bør smøres med rensede hudmassasjebevegelser. Etter 20 minutter vaskes masken av med varmt vann.

  Aktivt karbon fjerner enkelt urenheter, selv fra dype porer. Derfor anbefaler kosmetologer det som en effektiv rengjøringsmiddel.

  Aktivert karbon mot svarte prikker

  Aktivt karbon er et rimelig og effektivt naturlig adsorbent som brukes til raskt og trygt å fjerne giftstoffer fra kroppen. Til den lange listen over nyttige egenskaper er det verdt å legge til effektiviteten mot de svarte prikkene i ansiktet, som forstyrres av mer enn 70% av befolkningen under 25 år.

  Hva er komedoner?

  Det offisielle navnet på de sorte prikkene er komedie. De er resultatet av okklusjon av kanalene i sebaceous kjertlene med sebum. Sebaceous massene er fargeløse, men på grunn av de oksidative prosessene blir de svarte i stedet for utgivelsen. Direkte komedoner er et estetisk, ikke et medisinsk problem, siden de ikke skader helse. Men det er nødvendig å bekjempe dem, fordi det som et resultat av å falle inn i de utvidede porene av bakterier, kan komedoner bli papules - foci of suppuration, som er mye vanskeligere å kvitte seg med.

  Det vanligste stedet for lokalisering av svarte flekker er T-sonen (området med økt konsentrasjon av talgkjertlene, inkludert nese- og panneområder), men de kan også bli funnet på kinnene, haken langs nesens vinger.

  De viktigste tiltakene mot svarte flekker inkluderer mekanisk rensing av ansiktet og bruk av spesielle kosmetikk (skrubber, masker, filmer, etc.). Den første metoden innebærer å myke det øvre lag av hud med påfølgende ekstrudering av comedoner manuelt eller ved bruk av et spesielt apparat. Med en mangel på profesjonalitet trollmannen kan mekanisk rengjøring være svært traumatisk for ansiktet.

  Kosmetikk mot svarte flekker, som virkelig hjelper, er ikke billig. Et godt alternativ til merk masker er det vanlige aktiverte karbonet (Carbo activatus).

  Nyttige egenskaper av kull fra ål og ikke bare

  Den mest effektive formen av Carbo activatus fra svarte flekker er en maske. Regelmessig bruk av masker med kull gjør at du kan oppnå imponerende resultater:

  • myk bortskaffelse av svarte flekker, selv de som "ikke tok" mekanisk rengjøring;
  • normalisering av sebaceous kjertlene, bli kvitt oljeaktig skinne i T-sonen;
  • grundig rensing av sebaceous kanaler fra smuss, kåt hud og sebum clots;
  • eliminering av små mimic rynker.

  Masker med aktivert karbon har ikke alderskontraindikasjoner, siden de inneholder bare naturlige ingredienser og ikke avviker i aggressive effekter på huden. Den eneste advarselen er bestemmelsen av følsomheten til huden til en bestemt komponent som inneholder en maske. Hvis tegn på allergi mot kull eller andre komponenter vises, skal masken straks vaskes av.

  Topptrekkmasker

  Den enkleste masken inneholder bare kull og vann og virker på skrubbprinsippet. For forberedelsen er det nødvendig å blande vann med kull i proporsjonene tilstrekkelig til å oppnå en kremaktig masse. Masken påføres på ansiktet med lette masserende bevegelser, men ikke gnidd, fordi med mikropartikler av kull kan skade huden. Etter 15 minutter vaskes sammensetningen med varmt vann.

  Mask med kull og gelatin

  Dette verktøyet har mye positiv tilbakemelding. For forberedelsen vil det trenge:

  • kull - 1,5 tabletter;
  • mat gelatin - 1 ss. l.;
  • varmt vann - hvor mye vil "ta" sammensetningen.

  Kull må knuses til tilstanden til et homogent pulver (jo finere jo bedre) og bland det med gelatin oppløst i et vannbad. Den resulterende massen av konsistens ligner tannkrem. En slik maske skal påføres i flere lag: den første er "trykket" inn i huden ved hjelp av en sminebørste med stive børster, resten påføres med fingrene. Det er nødvendig å bruke 3-4 lag, så vent på at sammensetningen tørker. Effekten vil forbløffe deg: masken fjernes fra ansiktet som en film, og fjerner alt innholdet i forstørrede porene med det.

  Denne masken mot komedoner kan ikke brukes i rosacea (tilstedeværelsen av vaskulære "stjerner" på huden) og brudd på hudens integritet.

  Maske med kull og hvit leire

  Det er veldig enkelt å lage mat: bare bland 1 ss. pulverisert kull og kosmetisk hvit leire, legg til noen dråper av hvilken som helst essensiell olje og bring kremaktig konsistens med riktig mengde vann. Sammensetningen påføres på huden til den er helt tørr, deretter vasket av med varmt vann.

  Funksjoner ved bruk av masker med kull mot komedoner:

  • Den "ferskere" aktivert karbon, desto bedre effekt. Utgåtte tabletter har ikke den ønskede effekten.
  • Masken påføres bare til renset hud. For å forbedre handlingen av huden, kan du pre-steam (bare ta en varm dusj).
  • Maksimal effektivitet kan kun oppnås ved kurspåføring av masker. Kursets varighet er 4-5 uker, kurset kan gjentas maksimalt 2-3 ganger i året.
  • Ikke bruk aktiverte karbonmasker daglig. Den optimale bruksfrekvensen er en gang hver 2-3 dager.

  Hvilken type maske med aktivert karbon vil hjelpe fra de svarte punktene i hjemmet?

  Ingen kommentarer enda. Vær den første! 7,620 Visninger

  Mask med aktivert karbon - et effektivt verktøy som vil hjelpe deg med å bli kvitt sorte prikker. Feilfri hud i ansiktet er målet og drømmen til hver jente, og svarte prikker (comedones) blir det største hindret for skjønnhet. Hvilke populære oppskrifter vil eliminere ufullkommenheter?

  Hvordan hjelper aktivert karbon?

  Hittil finnes oppskrifter for å lage kullmasker i stort antall, så selv den mest krevende personen vil kunne finne nøyaktig sammensetningen som vil svare på alle forespørsler: både i egenskaper og konsistens. Aktivert karbon tilhører antall adsorbenter, og hjelper ikke bare med å rense kroppen, men også huden, og eliminerer all slags forurensning og betennelser fra overflaten.

  Det er viktig! Kullmasker oppfyller kravene til en hvilken som helst hudtype, men til tross for dette er det en enkelt begrensning - tilstedeværelsen av utvidede kar på ansiktet, eller annet rosacea.

  Klargjør huden for prosedyren

  Det må huskes at hovedfunksjonen av aktivert karbon i masken vil være fjerning av sorte prikker, så det er nødvendig å sikre sammensetningen av maksimal tilgang til porene:

  1. Til å begynne med bør du vaske ansiktet med vanlig rengjøringsmiddel, det kan være både en gel og et skum for vasking.
  2. Det neste trinnet er å dampe eller påføre gelen. Poreåpningstrinnet må produseres kvalitativt, fordi sluttresultatet fra masken avhenger direkte av det.
  3. Den dampende prosedyren tar i gjennomsnitt 7-10 minutter.
  4. For en større effekt, spesielt med en tendens til utseende av inflammatoriske elementer på huden, kan medisinske urter, for eksempel kamille eller en streng, brukes ved fremstilling av dampbad.
  5. For å gjøre det lettere å påføre masken, anbefales det å sette et bandasje på hodet etter dampprosedyren, og ved bruk av gelen kan den settes på rett før prosedyren.

  Når du bruker gelen for kald hydrogenering, bør du vite at etter å ha påført agenten med et tynt lag, er det nødvendig å sette en polyetylenfilm på toppen, hold i 5-9 minutter. Deretter må du forsiktig fjerne filmen i ett område, tørke av rester av gelene og påfør en maske. Så kan du gå til den andre delen, og så videre i alle ansikt.

  For referanse! Den gjennomsnittlige kostnaden for en hydrogeneringsgel er 1500-2000 rubler for 250 ml, den er også egnet for alle hudtyper.

  De beste oppskriftene for kullmasker

  Nesten hver oppskrift på en maske med aktivert karbon er svært effektiv og hjelper ikke bare med å rense huden, men forbedrer også sin mikrosirkulasjon og elastisitet. Kostnaden for en slik maske er svært minimal, og resultatet blir ikke verre enn prosedyren utført i hytta. Det siste trinnet vil være å bruke et næringsstoff eller fuktighetskrem.

  Gelatin og aktivert karbon

  Masken påføres huden med fingerputer eller med en spesiell børste med stive børster. Denne arten er sterkt anbefalt for bruk på de mest problematiske områdene i ansiktet - på pannen, haken og på nesen.

  Følgende ingredienser er nyttige for å lage en maskeblanding:

  • en halv tablett av aktivt kull;
  • 2 g gelatin;
  • 5 g melk eller vann.

  Det aktiverte karbonet skal knuses til en støvstat, blandes med gelatin, og deretter tilsettes væske til en pastaformig blanding oppnås. Det anbefales å bruke melk, fordi det påvirker huden mer forsiktig enn vann.

  Tips! For å oppløse gelatinen kan du bruke et vannbad eller du kan bare varme det i mikrobølgeovnen. Når en ønsket jevn konsistens dannes, må den legges til side for en stund, slik at den blir litt avkjølt til romtemperatur for å unngå reaksjon på huden.

  Den resulterende maskefilmen forblir på ansiktet i en kvart time, muligens mindre, tiden bestemmes av alvorlighetsgraden av problemet og tørkehastigheten av sammensetningen. Etter at tiden er gått, blir filmen forsiktig hekta og fjernet. Ser på baksiden av filmen, kan du se alt skitt og slike uoppløste sorte prikker.

  Resultatet vil bli merkbart etter første søknad, da maskefilmen er det beste forebyggende verktøyet i kampen mot dannelsen av svarte prikker. Du kan bruke den en gang i uken.

  Fra aloe juice og aktivert karbon

  Masken påføres huden langs massasjelinjene i ansiktet i sirkulære bevegelser. Denne typen prosedyren anbefales for personer utsatt for utseende av betennelseselementer i ansiktet.

  Følgende stoffer er nødvendige for forberedelse:

  • 5 g aktivert karbon;
  • 5 g aloe frisk juice;
  • 2,5 g havsalt;
  • et par dråper tea tree olje;
  • 7 g vann.

  Det knuste aktiverte karbonet blandes med salt, olje og aloe juice, deretter tilsettes vann for å oppnå en myk konsistens. På ansiktet hold massen i ikke mer enn 20 minutter, hvorpå du skal vaske med vanlig varmt vann.

  Med yoghurt og aktivert karbon

  Masken påføres huden med massasjebevegelser. Denne typen er ideell for avgiftning av huden.

  Følgende stoffer er nødvendige for forberedelse:

  • 8-10 g aktivert karbonpulver;
  • 5 g sitronsaft;
  • 20-25 g naturlig yoghurt uten forskjellige tilsetningsstoffer.

  Ingrediensene tilstede blandes grundig og påføres deretter ansiktet. I 20-25 minutter forblir masken på ansiktet. Det skal vaskes med bare varmt vann. Når du bruker denne masken for å rense huden, er det best med et dampbad.

  Rose vann og aktivert karbon

  Pink vann i masken, lindrer godt sliten hud i løpet av dagen, ideelt for de som ønsker ikke bare å oppdatere ansiktet, men på samme tid til å slappe av litt.

  For å forberede en blanding av masker trenger du følgende ingredienser:

  • 10-12 g knust aktivert karbon;
  • 2-3 dråper tea tree essensielle olje;
  • 20-25 g rosevann.

  Rekrutterte deler av oppskriften forsvinner forsiktig, og blandingen overføres til ansiktet. Masken er igjen på huden i en kvart time, og deretter skyllet av med varmt vann.

  Nuance! Masken med rosenvann er mer anbefalt for fet hud, fordi den klare seg godt med unødvendig glans på ansiktet. For sensitiv eller tørr hud, skal essensiell olje fjernes fra denne oppskriften, i så fall vil huden motta fuktighet.

  Med kosmetisk leire og aktivert karbon

  Masken med tilsetning av kosmetisk leire er den beste rengjøringen for problemhud.

  Masken inneholder følgende komponenter:

  • to tabletter av aktivert karbon;
  • 10-12 g kosmetisk blå leire;
  • 15-20 g kokt vann eller melk.

  Aktiverte karbontabletter skal knuses til støv, legg til dem kosmetisk leire og hell varmt vann eller melk, noe som er mer som. Gi litt brygge, konsistensen av blandingen er veldig lik den fettfattige rømme.

  Påfør ansiktet med en tampong eller en spesiell børste, uten å komme inn i øyet. Masken er på ansiktet i ikke mer enn 15 minutter, så blir det bare vasket av med varmt vann.

  Klassisk versjon med aktivert karbon

  Den enkleste måten å forberede en maske på vil også være den raskeste. Masken inneholder bare to ingredienser: To tabletter med aktivert karbon og 10-12 g kokt eller filtrert vann. Rør komponenter for å oppnå slurry. Påfør blandingen på huden. Vent til det er helt tørt og skyll grundig med varmt vann.

  Maske skrubbe

  Scrub mask oppskrift er litt forskjellig fra den klassiske og bare i proporsjoner. For å få det, må du slipe aktivt karbon og gradvis tilsett vann til du får konsistensen av tykk pasta. Søk på problemområder. Etter 10 minutter er det nødvendig å fjerne maske-skrubbe og fukte ansiktets hud med en passende krem.

  Hudpleie med isbiter og aktivert karbon

  Det er en fantastisk redning for fet hud - disse er isbiter laget hjemme med de rette ingrediensene: vann og selvfølgelig aktivert karbon. En tablett av kullet må knust til støv, helle kokende vann på 100 ml, meget god blanding og helles i på forhånd fremstilte former. Plasser arbeidsstykket i fryseren i minst 24 timer. Du kan bruke slike fantastiske kuber hver dag etter å vaske ansiktet ditt.

  Effekt av kullmasker

  Når du bruker oppskrifter på hjemmelagde trekullmasker, kan du ikke bare fjerne svarte flekker. Andre viktige fordeler med prosedyren:

  • reduksjon av fet hud;
  • rensing porene fra smuss og støv;
  • utjevning av mimic rynker;
  • Tilstedeværelsen av anti-inflammatorisk effekt.

  Det er verdt å huske at det ønskede resultatet kun kan oppnås ved systematisk bruk av en maske med aktivert karbon i ansiktet.

  Søknadstips

  For at kullmasken skal være størst, er det nødvendig å følge noen enkle regler som skal gjelde. De vanligste er følgende:

  1. Masken skal bare påføres den forberedte huden med godt åpne porer.
  2. Rensing utføres ikke mer enn en gang i uken. Kurset består av minst 6 prosedyrer.
  3. Pause mellom kurs skal være 2,5 til 3 måneder.
  4. Før masken skal påføres, skal det utføres en følsomhetsprøve. Sannsynligheten for allergi er svært minimal, men som med hvilken som helst annen kosmetisk prosedyre er reaksjonen på formuleringene mulig. Kontroller at reaksjonen skal ligge på håndleddet.
  5. Bruk av det første laget med en maskefilm utføres ved å svinge bevegelser, på toppen av et par flere lag, før du danner en flat overflate.
  6. Gelatinemaske tatt for å ta av oppover i et enkelt stykke, resten blir bare vasket av med vann.
  7. Å legge en maske på lepper og øyne, så vel som øyenbrynene, er strengt forbudt.

  For fremstilling av masker ved bruk av fersk kull, knust til konsistensen av pulveret, umiddelbart før prosedyren. Ved tilføyelse til sammensetningen av aktivert karbon begynner masken å virke på en kompleks måte. Derfor er disse verktøyene anbefalt for kvinner i ulike aldre, fordi de vil returnere huden samme skjønnhet og sunn farge.

  Hvordan bli kvitt sorte prikker med en aktivert karbonmaske

  God dag, kjære lesere og abonnenter! Vi vil vie denne artikkelen til problemet med svarte flekker, som flere og flere jenter og gutter har vært bekymret for i det siste.

  Jeg må si at dette angrepet kan ødelegge livene til de som lenge har gått opp i ungdomsårene.

  Det ser ut til at i en slik situasjon forblir det bare å stole på hjelp fra fagfolk, men dyre forberedelser og månedlige renseprosedyrer i skjønnhetssenter, hvoretter det er umulig å gå ut i noen dager, er ikke det beste utsiktspunktet.

  Det er mye bedre å prøve et slikt alternativ, som en maske av aktivert karbon fra svarte prikker, som er lett å forberede hjemme. Dette er en rimelig og veldig enkel vei ut.

  Alle kan forberede en mirakuløs maske, kostnaden er ekstremt lav, og effekten kan bare være utrolig.

  Plusser av aktivert karbon

  Så hva forklarer så høy effektivitet av aktivert karbon for kosmetiske formål?

  Faktisk er svaret enkelt. Kull er en utmerket absorpsjon: det fjerner ikke bare smuss og trekker fettet fra porene, men renser også overflaten av huden fra skadelige stoffer som har akkumulert der i livets prosess.

  Dette verktøyet er en ideell alliert i kampen mot svarte prikker.

  Aktivert karbon har en naturlig opprinnelse, så den har en høy verdi for menneskekroppen. En absorberende maske får sine fordelaktige egenskaper. Og hvis du gjør prosedyrene regelmessig, kan du få følgende positive resultater:

  • svarte flekker vil raskt forsvinne, inkludert komedoner som forblir i ansiktet selv etter mekanisk rengjøring;
  • fet hud vil merkbart redusere;
  • Selv de minste porene blir rengjort fra smuss, støv og sebum;
  • alle ubehagelige betennelser vil gå bort, akne og akne vil forsvinne;
  • huden blir glatt, rynker blir eliminert.

  Maskene i spørsmålet er preget av en kompleks effekt, slik at de blir vist i helt hvilken som helst alder. Slike verktøy kan returnere ungdom og skjønnhet, forbedre tilstanden til huden.

  PAY ATTENTION!

  For raskt å kvitte seg med svarte flekker, akne og akne, samt å forynge huden i ansiktet, anbefaler vi at du gjør deg kjent med dette effektive middelet.

  anbefalinger

  For at nyttige formuleringer skal virke i full kraft, bør noen viktige anbefalinger følges:

  • kosmetologer anbefaler å gjøre prosedyren i 5-6 uker, men rensemasker skal ikke brukes oftere enn en gang i uken;
  • på slutten av kurset, ta en kort pause, ta en to måneders pause slik at huden kan hvile godt i løpet av denne tiden;
  • Før du legger en maske på ansiktet ditt, gjør en følsomhetstest, smør håndleddet med en blanding. Allergi er sjelden sett, men det skjer det noen ganger. Selv med det minste ubehag, er det fortsatt bedre å forlate masken for ikke å skaffe seg mye mer alvorlige problemer;
  • For kullmasker bør bare fersk kull brukes, tabletterne knuses for å oppnå et pulver;
  • Varm huden din før du bruker blandingen på ansiktet slik at masken kan vise best mulig effekt. For å gjøre dette, ta et dampbad eller ta en varm dusj.

  Hvordan forbereder du ansiktet riktig?

  Gitt at masken er utformet, først og fremst for å eliminere komedoner, er det viktig å tilrettelegge huden riktig for å gi absorberende med full tilgang til porene.

  Først bør du vaske med vanlige midler, og deretter lage et urtebad.

  Det endelige resultatet av prosedyren er i stor grad avhengig av kvaliteten på preparatet av dermis, så rensing bør utføres så grundig som mulig uten å overse dette trinnet i det hele tatt.

  Dampingen tar 8-10 minutter, hvoretter en helbredende sammensetning påføres.

  For å "medisin" ved et uhell falt på håret, bruk et bandasje, ellers må du ikke bare vaske, men også vaske håret. Hvis du trenger å lage en maskefilm, må du unngå øyebrynets område for å gjøre det lettere å fjerne, uten å føle smerte.

  Magiske oppskrifter

  Vi vil se på flere oppskrifter med aktivert karbon: disse forbindelsene har en minimal kostnad, de fleste av de nødvendige ingrediensene vil bli funnet i hvert kjøkken, men effekten vil ikke skuffe heller.

  Vanligvis er resultatet ikke verre enn etter bruk av dyre butikkrekvisita.

  For å lage en eller annen oppskrift vil det ta svært lite tid. Venter til masken har en helbredende effekt på huden, du kan slappe av og legge deg ned for øyeblikket, eller hvis du ønsker det, gjør noen husarbeid.

  Etter hver prosedyre er det tilrådelig å bruke en kosmetisk krem ​​på huden.

  Gelatinemaske

  Gelatinfilmmaske renser rent porene, og gjør huden behagelig å ta på. Mens kull hjelper til med å håndtere komones, nærmer gelatin og fuktgjør dermis.

  Det skal imidlertid bemerkes at denne oppskriften ikke kan brukes til rosacea.

  Kombiner i like mengder melk og spiselig gelatine, etter å ha ventet noen minutter, til sammensetningen er infundert. Deretter knuses tabletten og legges til blandingen. Varm masken i mikrobølgeovnen eller på dampbadet. Køl og behandle ansiktet, legg inn flere lag. Når en film dannes, må du forsiktig behandle den.

  Kull + vann

  Du kan lage denne oppskriften veldig raskt. Den kan brukes både hjemme og på lange reiser.

  Det kreves å knuse 3 tabletter med aktivt kull og tilsett 1 dessertskje med ikke-varmt vann. Etter blanding, behandle huden med den resulterende vasselen og vent til den tørker. Vask på slutten.

  Maske med tilsetning av kosmetisk leire

  Kryss et par kullbrett og bland med en spiseskje med svart eller blå leire, og foretrukket det mest passende alternativet. Tilsett en liten mengde kokt vann for å danne en slurry med konsistens med rømme.

  Etter rengjøring og damping av ansiktet, spred det med den resulterende blandingen, er det mest praktisk å gjøre dette med en myk tampong eller en spesiell børste. La området rundt øynene være intakt. Hold masken i 15 minutter og vask av rester.

  Kull + 2 typer leire

  Denne sammensetningen - førstehjelp med komedoner. Det eliminerer også betennelse og flak. Det er viktig å sikre at du ikke er allergisk mot essensielle oljer, for ikke å bli skuffet av et uventet resultat.

  Spred aktivt kull og legg til en spiseskje med grønn eller hvit leire til pulvergulvet. Før du hugger roseblomstene, legg til en spiseskje til blandingen, hell 3 dråper geranium eller lavendelolje inn i den. Hell litt varmt vann og brøt mushen til en tilstand av rømme. Behandle den tidligere rengjorte dermis med denne fantastiske sammensetningen, og vask etter 15 minutter med varmt vann eller kamilleavkok.

  Mask med havsalt

  Oppskriften bidrar til å håndtere akne og betennelse i huden.

  Sikkert, alle vet hvordan sjøvann påvirker problemhuden. Hvis om sommeren, ville den beste løsningen være bare for å gå til sjøen, så om vinteren vil denne masken være et godt alternativ.

  Før full bruk, kontroller på hånden hvis det er en allergisk reaksjon på komponentene i sammensetningen.

  For å forberede, ta 1 teskje knust kull og en tredjedel av en teskje sjøsalt. Bland ingrediensene og legg til en teskje aloe juice og et par dråper tea tree olje til dem.

  Fortynn med kokt vann og bruk på en ren, dampet derma. Etter standard 15 minutter, skyll med varmt vann eller urte avkok.

  konklusjon

  Det faktum at den aktiverte karbonmasken er effektiv, kan du ikke tvile på. Ytterligere komponenter bidrar til å styrke rensing effekten, fuktighet huden, mette den med nødvendig kollagen eller stram porer.

  De tilgjengelige ingrediensene, enkel forberedelse og enkel bruk har gjort slike masker vidt populære blant folk i ulike aldre. Pass på å prøve en av dem og si farvel til den hatede komedien for alltid!

  Hvis du likte artikkelen, anbefaler du det til venner på sosiale nettverk. Abonner på bloggen vår og vær så snill å få enda mer nyttig materiale.

  Vi håper at disse tipsene vil bidra til å forbedre hudens utseende uten ekstra kostnad. Vi ses snart, kjære abonnenter!

  VÅRE LESER ANBEFALER!

  For behandling av akne, akne, akne, svarte flekker og andre hudsykdommer forårsaket av overgangsalder, sykdommer i mage-tarmkanalen, arvelige faktorer, stressforhold og andre årsaker, bruker mange av våre lesere vellykket metoden til Helen Malsheva. Etter å ha gjennomgått og nøye undersøkt denne metoden, bestemte vi oss for å tilby det til deg.

  Bruken av aktivert svart karbon fra svarte prikker

  Vil effekten av svart kull fra svarte punkter være effektive?

  Er det mulig å beseire komedoner ved hjelp av dette enkle og rimelige verktøyet? Hvilke komponenter best å blande aktivert karbon for å forbedre effekten?

  Svar på disse og andre spørsmål finnes i denne artikkelen.

  Les mer om effekten av aktivert karbon på huden

  Aktivt karbon er en komponent som har gode absorberende egenskaper.

  Dette betyr at det absorberer helt forskjellige væsker, også de med lav fluiditet.

  Som regel brukes aktivert karbon muntlig i tilfelle forgiftning for å fjerne fordøyelseskanalen fra toksiner.

  Og bare noen få mennesker tror at det er mulig å bruke denne naturlige ingrediensen eksternt, og legge den til hjemmelagde ansiktsmasker.

  Den viktigste fordelen med aktivert karbon over andre kosmetiske komponenter som kan bekjempe akne og komedoner er dets tilgjengelighet.

  Det selges i hvert apotek og har en svært rimelig pris. Masker som inneholder svart kull kan brukes av eiere av hvilken som helst hudtype.

  Fordelene med masker, den viktigste aktive ingrediensen er svart aktivert karbon:

  • sebum absorpsjon;
  • Lett matting av huden;
  • pore rensing;
  • ridding av komedones hud
  • mykgjøring og tørking av betennelser (akne og hudormer).

  Masker, som er basert på svart kull, kan brukes i alle aldre - både i ungdomsår og i modne.

  De har ingen bivirkninger på huden og forårsaker ikke allergiske reaksjoner.

  For å fullstendig kvitte seg med svarte flekker og normalisere arbeidet i talgkjertlene, bør du bruke masker i kurs i fem til seks uker.

  Ikke misbruk slike midler - de må bare brukes en gang i uken.

  Masker mot svarte prikker basert på aktivert karbon kan ikke brukes til:

  • rosacea;
  • alvorlig akne;
  • skadet hud.

  Merk at aktivert karbon har en betydelig tørkeeffekt.

  Det er strengt forbudt å bruke noen midler, som er beskrevet i denne artikkelen, på atopisk, dehydrert hud i ansiktet eller kroppen.

  En mer merkbar effekt vil gi verktøyet som skal påføres den tidligere preparerte huden.

  For å pores mer effektivt rengjort av sebaceous plugger, bør huden dampes. Dette kan gjøres ved hjelp av spesielle enheter, vaporizers, kosmetiske lotioner eller den vanlige måten mange til - ansikter et varmt (men ikke brennende) håndkle i ansiktet.

  Anmeldelser fra folk som regelmessig bruker kullbaserte masker for å fjerne svarte flekker, bekrefter deres effektivitet. For å forberede en slik maske trenger du en oppskrift, som du finner i denne artikkelen.

  Hvis du følger alle anbefalingene i oppskriften, vil du være i stand til å lage en kvalitet og ufarlig løsning med egne hender, ved hjelp av hvilke du ikke bare kan fjerne komedoner, men også avkalle det øverste keratiniserte hudlaget.

  Mask basert på aktivert karbon og gelatin

  Vil du vite oppskriften på en maske som fungerer mot svarte flekker, som er basert på slike lave kostholdsstoffer som aktivert karbon og vanlig matgelatin? Sjekk ut denne artikkelen.

  Gelatin - grunnlaget for maskefilmen med trekull - selges i hvilken som helst matbutikk. For å lage en del av masken trenger du en liten mengde av dette krystallinske pulveret - bare en teskje uten lysbilde.

  Gelatin bør kombineres med to teskjeer varmt vann og legg blandingen i et vannbad.

  Til gelatin mer effektivt oppløst i vann, må det stadig røre.

  Når gelatin oppnår en tykk, viskøs konsistens, bør den berikes med forkrosset aktivert trekull (to tabletter).

  Gelatin, kull og vann bør omdannes til en homogen blanding, som må avkjøles til romtemperatur.

  La masken stå i et par minutter når du fjerner det fra vannbadet. Før du legger maskefilmen på ansiktet, må du kontrollere at den er kult nok.

  Jo lavere temperaturen på masken er, jo vanskeligere blir den fordelt over huden. Husk dette, for ikke å gå glipp av det rette øyeblikket.

  Det er mulig å distribuere den gelatinøse masken med trekull over huden ved hjelp av fingre eller med en pensel med en tett kunstig haug.

  Gjør deg klar for at det ikke er lett å rengjøre etter bruk av børsten.

  Noen av de rettferdige kjønnsmatene bruker kosmetiske spatler for å påføre en gelatinemaske, men med hjelp av dem er det ikke lett å distribuere produktet på ansiktshjelpene (for eksempel på nesen).

  Blandingen som du legger på huden din, bør avkjøle og tørke helt. Det er viktig å forstå at gelatin, som er inkludert i oppskriften på denne masken, vil bli til en tynn og tilstrekkelig sterk limfilm, som kan spare deg ikke bare fra svarte flekker, men også fra pistolhår i ansiktet ditt.

  Derfor, hvis dine planer ikke inkluderer depilering, må du ikke bruke en maskefilm på området hårvekst (spesielt på øyenbrynene).

  Fjern bare masken når den er helt herdet. Hastigheten av denne prosessen avhenger av tykkelsen på laget som du bruker, samt temperaturen på huden.

  Som regel fryser gelatin blandet med kull i femten til tjue minutter. Etter denne tiden må du forsiktig skille bunnen av masken fra huden, ta den med fingrene i begge hender og trekk den opp med en skarp bevegelse, og prøv å få filmen helt av huden.

  Svarte prikker som var i porene i huden, vil etterlate dem, gjenstår på den gelatinøse filmen.

  Når du lager en maske mot de svarte prikkene, fokuserer du på denne veiledningen, ikke glem å rengjøre huden fra restene av gelatin og kull med såpe.

  Tørk ansiktet med en alkoholfri mykgjørende lotion eller spray den med termisk vann fra apoteket.

  Flere oppskrifter av masker med aktivert karbon

  Oppskriften på masken mot svarte prikker, som du kunne se ovenfor, er ikke den eneste i sitt slag. Det finnes andre kullbaserte produkter som du kan lage mat selv.

  For eksempel er en maske som er ideell for fet hud og effektivt fjerner sorte prikker, utarbeidet i henhold til følgende skjema.

  For å lage det, må du blande fem knuste kulltabletter med to skjeer med rosenhydrolat og tre dråper teetreeter.

  Du kan bruke en maske på hele ansiktet, unntatt området rundt øynene. Teetreet har gode antiseptiske egenskaper, løser helt opp svarte flekker og tørker hudbetennelse.

  For å lage en maske basert på rosenhydrolat og kull for tørr eller sensitiv hud, bør du legge til rosehip-eter til dem.

  Et annet middel som bekjemper alle typer akne i ansiktet, er laget med svart kull og aloe juice.

  Disse ingrediensene må blandes i like store mengder og tilsette en tredjedel av en skje saltvann til dem. Forbedre den anti-inflammatoriske effekten av denne blandingen ved å berikke den med teetreeter.

  Det er nødvendig å bære slike midler på ansiktet innen en halv time. Spyling av masken kan ledsages av en lett massasje, som vil bidra til å exfoliere de døde hudpartiklene og gjøre huden jevnere.

  Masken med trekull, som kan brukes til eiere av tørr hud, er lett å forberede ved å blande en spiseskje knuste råvarer med en skje med rømme.

  En slik maske løsner ikke aktivt svarte punkter, men det kan gjøres oftere - flere ganger i uken.

  En enkel skrubbe som vil rense ansiktet av overflødig hudsekresjon og ha en merkbar peeling effekt kan opprettes ved å blande tre spiseskjeer knust kull med tre spiseskjeer varmt vann.

  Den resulterende vasselen skal påføres ansiktet, og når den tørker, re-våt og gjør med den en lett, men håndgripelig massasje.

  Svarte prikker i ansiktet er ikke en setning, du kan bli kvitt dem ved hjelp av farmasøytiske preparater og salver, samt med hjemmemedisiner utarbeidet av de vanlige og tilgjengelige ingrediensene.

  Anmeldelser av personer som bruker hjemmelagde masker basert på aktivert karbon, bekrefter - de jobber virkelig.

  Flere Artikler Om Typer Acne