Emma Stone

Rødhåret Emma Stone er ikke sjenert fregner, men tvert imot gjør dem til en del av sitt bilde. Skal ut på rødt teppe, bruker skuespilleren bronsepulver på ansiktet og maler ekstra cannabis i blyant. "Da jeg var barn, hatet jeg mine fregner og begynte å male meg selv for å skjule dem. Nå synes det meg at de ikke var nok, "- ler skuespilleren.

Kate moss

Lav vekst, asymmetrisk nese og et ansikt strøet med fregner - Kate Moss har blitt en supermodel og et ikon av stil, til tross for feilene i utseendet. Kate har mange dårlige vaner, for eksempel elsker hun å sole seg på stranden fra sin sjel, og frynkene og pigmentplettene fra ansiktet må fjernes av kosmetologer ved hjelp av kjemiske peeling og bleking masker.

Julianna Moore

Julianne Moore skjuler ikke hennes fregner - og hvordan kan du camouflere dem hvis hennes cannabis dekker ikke bare ansiktet hennes, men hele kroppen hennes? Nå forstår skuespilleren at fregner gir sjarm, men i barndommen hadde hun en vanskelig tid: "Jeg ble plaget av jordbær med frynser, og jeg var hele tiden hjemme alene med bøker. Men jeg var mye mer utdannet og godt lest enn andre tenåringer! "

Ikke prøv å skjule fregner under et tykt lag av fundament. Flikene vil fortsatt skinne gjennom, noe som gjør ansiktet utseende "skittent". Bekjempelse av fregner er nødvendig ved hjelp av blekemidler, ikke sminke.

Nicole Kidman

Nicole Kidman ble født med røde krøller og mange frynser på ansiktet, men takket være utholdenhet, kan hun nå være stolt av sin glatte porselens hud. For å bli kvitt cannabis, måtte hun jobbe hardt: Først gis skuespilleren hennes ansikt med sitronsaft hver dag, og for det andre soler hun aldri, slik at pigmentene ikke vises igjen. "Solen gjør meg til et monster!" Nicole klager.

Olivia mann

"Så lenge jeg kan huske, hadde jeg alltid fregner," sier skuespiller Olivia Mann. - Jeg gjenkjenner meg ikke uten dem og blir opprørt hvis sminkeartistene bruker et tykt lag av sminke til meg. Da ber jeg deg om å returnere meg fregner tilbake - i hvert fall for å tegne nye! "

Evangeline Lilly

Hvis det ikke var for fregner, hadde Evangeline Lilly knapt fått den viktigste rollen i karrieren hennes: hennes heltinne Kate fra Lost serien kalles "Freckles". I barndommen var skuespilleren kompleks på grunn av hennes utseende og drømte om en jevn hudtone, men nå hevder hun at hun uten sin største "feil" vil miste all sin sjarm.

Lucy Liu

Fregner er selv på ansiktene av asiatiske skjønnheter. Skuespillerinnen Lucy Liu mener at disse røde flekkene gjør henne unik og legger vekt på et godt temperament: "Hvis du har fregner, så synes folk umiddelbart å være morsom og åpen - og dette er sant. Se på meg for å være sikker! "

For å gjøre tonen i ansiktet mer jevn, er det noen ganger tilstrekkelig å bruke bare bronsepulver. Det vil myke forskjellen mellom hvit hud og fregner, og grunnlaget vil ikke være nødvendig lenger.

Lindsay Lohan

"Jeg hater mine fregner, det røde håret mitt, og det synes jeg alltid at jeg har overvekt når jeg ser meg selv på skjermen," innrømmer Lindsay Lohan. Skuespilleren solgte sin datter første gang for å skjule fregner på ansiktet og kroppen, og fjernet pigmenteringen med kjemisk bleking - disse dårlige vaner førte til at huden hennes levde tidlig.

Gisele bündchen

Den sultne brasilianske Gisele Bundchen nøler ikke i det hele tatt med hennes cannabis: hun tar en selvtillit uten gram sminke og ber sminkeartister ikke å maske solflekker. Den øverste modellen tillater: "Jeg ser yngre ut med frynser, så jeg maler ofte på egen hånd, som har blitt mindre lyse."

Megan Fox

Forførende Megan Fox gjorde mer enn en plastikkirurgi for å bringe utseendet til det ideelle. Men hun ble ikke kvitt fregner - og ikke fordi hun glemte dem. Skuespilleren mener at solstråler gjør ansiktet hennes levende igjen, og spør alle frekkede jenter for ikke å tvile på deres attraktivitet.

Glem brune nyanser og leppestift hvis du har fregner. Prøv kontrasterende farger: skarlet eller rosa leppestift, grønn eller lilla øyenskygge. Denne sminningen distraherer oppmerksomheten fra flekkene og gjør tonen i ansiktet mer rent og friskt.

Solkyset: 20 av de vakreste kjendiser med fregner

I mellomtiden er blant de frynsede virkelig skjønnhetene. Se for deg selv!

Historien om den 18 år gamle Salem Mitchell er som en historie om en stygg andgang. På grunn av det store antallet fregner, spotte folk henne og kalte henne en banan og en cheetah. Salem var imidlertid ikke bare interessert i å le av andres sorg, men også av fotografer fra det prestisjetunge Ford Models LA modelleringsbureauet. Jenta signerte en kontrakt med ham og forbereder allerede på skytingen. Vi gleder oss til hennes første verk!

Fregnet Emma Stone er utrolig populær med motsatt kjønn. Jim Carrey publiserte selv en videomelding på YouTube, der han innrømmet den unge kjærlighetsaktøren og fortalte om ønsket om å ha fra henne "mange plumpe fregne babyer". Når det gjelder Emma, ​​pleide hun å hate hennes fregner og satte stor innsats på å sette dem på, og nå lærte hun endelig å elske dem.

Men Olivia Mann forestiller seg ikke seg selv uten frynser og er veldig opprørt når make-up-artister pålegger mye tonale midler på ansiktet hennes. Hvis du ikke kan gjøre uten et tykt lag av sminke, spør hun om å male på frynsene sine.

Megan har ofte fregner etter solens eksponering. De gjør henne sjarmerende!

Den tidligere modellen til Victoria's Secret vil ikke bli kvitt sine fregner for enhver pris! Hun mener at slik verdifull rikdom bare skal multipliseres!

Emma Watson mener at fregner er hennes kjæreste. På en gang var den unge skuespilleren fascinert av prins Harry. Det er synd at hun ikke reagerte på hans frieri, de kunne bli et herlig solfylt par, fordi prinsen også er freckled.

Supermodel mener at det ser yngre ut, takket være fregner. Hun forkler aldri hennes cannabis, og noen ganger maler de nye.

Lucy Liu synes hun ser morsom ut og åpen takket være fregner. Hun er sikker på at freckled folk automatisk tiltre mennesker til seg selv.

Supermodel hater cannabis, som strekte ansiktet hennes. Samtidig liker hun å sole seg på stranden, under den brennende solen, så Kates makeup-artister må legge mye arbeid på å forkaste hennes fregner.

Som barn var Evandezhlin opprørt på grunn av spredning av fregner på ansiktet hennes, og som voksen innså hun at de ga henne individualitet. Hennes mest berømte rolle - Kate fra TV-serien "Lost" - er best kjent av kallenavnet "Freckles".

Kylies ansikt er fullt av fregner. Hun forkler vanligvis dem, men av og til legger hun bilder uten sminke på Instagram, og overvinne sine fans med naturlig skjønnhet og et pent friskt ansikt.

Takket være sitt søte, barnslige ansikt strø med fregner, ser Lily Coles modell ut som en eventyrs heltinne, så fotografer elsker å skyte henne i uvanlige, fantastiske fotografer.

Poppy Delevin er en berømt engelsk modell, eldre søster av Cara Delevingne. Poppys hele ansikt er dekket i fregner. Jenta elsker bare dem og legger ikke engang sminkebase i ansiktet hennes, og frykter at hennes favoritt cannabis blir mindre synlig.

Solen har ikke ignorert mørket i Penelope Cruz. Skuespilleren prøver å skjule spor av kyssene hans, men dette er ikke alltid mulig.

Den russiske toppmodellen er kritisk for utseendet. Det virker for henne at hun har et tydelig søk på fregner. Her er bare make-up-artister og fotografer ikke enige med henne: i alle bildeskudd søker de å fremheve og understreke de røde flekkene på Annas ansikt.

Bar Rafaeli representerer ikke sitt liv uten havet og solen. Så hva, så kom fregner! De gjør ansiktet mer sjarmerende!

Som barn likte jevnaldrende Julianne Moore og på grunn av fregner kalt navnet "jordbær". Jenta var veldig bekymret for dette og prøvde ikke å bli fanget av de grusomme jevnaldrende, hun tilbrakte mye tid alene å lese bøker. Nå er hun ikke bekymret for hennes fregner og prøver ikke å gjemme dem.

Men Nicole Kidman kjemper motløs frykt. Hun tror at de gjør henne til et monster. For å bekjempe pigmentplettene, tørker stjernen aldri og hver morgen tørker ansiktet med sitronsaft.

I sin ungdom hadde Lindsay Lohan et vakkert ansikt strødd med perky fregner. Men stjernen var fornøyd med utseendet hennes. Så snart hun ikke fjernet de hatefulde flekkene, solgte hun også datteren sin, og håpet at feklene ikke ville være synlige på den solbrune kroppen, og forkledd dem med nyanser, og misbrukte kjemisk bleking. Og hva er resultatet? Hennes hud er for tidlig gammel, og fregner har ikke gått vekk.

Lara Flynn Boyle

Takket være fregner, klarte Lara Flynn Boyle å erobre Jack Nicholson selv! Han sa at det var "kyssene til solen" som gjorde Lara til den mest ønskelige kvinnen i verden.

12 vakreste stjerner med fregner

Det er to kategorier av mennesker med fregner. Noen mennesker anser dem, for å si det mildt, stygg og forsøke å bli kvitt dem på noen mulige måter, andre, tvert imot, anser dem å være deres høydepunkt og på ingen måte gjemmer seg. Blant disse vakreste stjernene med frynser er det de som liker dem og de som ikke gjør det.

1. Lara Flynn Boyle

Den vakreste freckle-stjernen Lara Flynn Boyle klarte å erobre Jack Nicholson selv! Han sa at nettopp fregner gjør Lara til den mest ønskelige kvinnen i verden.

2. Lindsay Lohan

I sin ungdom hadde Lindsay Lohan et vakkert ansikt strødd med perky fregner. Men stjernen var fornøyd med utseendet hennes. Så snart hun ikke fjernet de hatefulle flekkene, solgte hun også datteren sin, og håpet at fregner ikke ville bli synlige på en solbrun kropp, maskerte dem med tonale midler og misbrukte kjemisk bleking. Og hva er resultatet? Hennes hud er for tidlig gammel, og fregner har ikke gått vekk.

3. Nicole Kidman

Men denne, en av de vakreste stjernene med freckles Nicole Kidman, kjemper nådeløst med dem. Hun tror at de gjør henne til et monster. For å bekjempe pigmentplettene, tørker stjernen aldri og hver morgen tørker ansiktet med sitronsaft.

4. Julianne Moore

Som barn likte jevnaldrende Julianne Moore og på grunn av fregner kalt navnet "jordbær". Jenta var veldig bekymret for dette og prøvde ikke å bli fanget av de grusomme jevnaldrende, hun tilbrakte mye tid alene å lese bøker. Nå er denne vakreste stjernen med frynser ikke bekymret for dem og prøver ikke å gjemme dem.

5. Anna Vyalitsyna

Den russiske toppmodellen er kritisk for utseendet. Det virker for henne at hun har et tydelig søk på fregner. Her er bare sminkeartister og fotografer ikke enige med henne: i alle bildeskudd søker de å markere og understreke de røde flekkene på denne vakre stjernens ansikt.

6. Penelope Cruz

Solen har ikke ignorert mørket i Penelope Cruz. Stjernen prøver å skjule spor av kyssene hans, men dette er ikke alltid mulig.

7. Emma Stone

En annen av de vakreste sprekkstjernene Emma Stone er utrolig populær med det motsatte kjønn. Jim Carrey publiserte selv en videomelding på YouTube, der han innrømmet den unge kjærlighetsaktøren og fortalte om ønsket om å ha fra henne "mange plumpe fregne babyer". Når det gjelder Emma, ​​pleide hun å hate hennes fregner og satte stor innsats på å sette dem på, og nå lærte hun endelig å elske dem.

8. Kylie Jenner

Kylies ansikt er fullt av fregner. Hun forkler vanligvis dem, men av og til legger hun bilder uten sminke på Instagram, og overvinne sine fans med naturlig skjønnhet og et pent friskt ansikt.

9. Kate Moss

Supermodel hater cannabis, som strekte ansiktet hennes. Samtidig liker hun å sole seg på stranden, under den brennende solen, så Kates makeup-artister må legge mye arbeid på å forkaste hennes fregner.

10. Lucy Liu

En annen vakker sprekkstjerne Lucy Liu synes hun ser glad ut og åpen takket være dem. Hun er sikker på at freckled folk automatisk tiltre mennesker til seg selv.

11. Emma Watson

Emma Watson mener at fregner er hennes kjæreste. På en gang var den unge skuespilleren fascinert av prins Harry. Det er synd at hun ikke reagerte på hans frieri, de kunne bli et herlig solfylt par, fordi prinsen også er freckled.

12. Megan Fox

En av de vakreste stjernene med fregner Megan, vises ofte etter et opphold i solen. Fregner gjør henne sjarmerende!

Liker denne artikkelen? Lagre deg selv og fortell en venn:

Solkyset: 7 stjerner med fregner

Tidligere hadde gjennomsnittlige statistiske personer betraktet spredning av fregner på ansiktene som feil og slitt med problematisk hud, men i dag har alt forandret seg. Showbiz stjerner og stylister lagde røde flekker på ansiktene sine i mote.

Revisjon 24SMI har laget en "solrik" topp 7 med bilder av stjerner, ikke sjenert av sine fregner.

Megan Markle

Åpner Prince Harrys øverste ektefelle - skuespillerinne Megan Markle. Fashionistas fra hele verden håper å komme nærmere deres idol etterligne "Force Majeure" -stjernen.

For å oppnå likhet, kopierer fansen ikke bare Megans stil av klær, men også hennes fregner, som kjendisen aldri har dekket med tonale midler.

Emma Stone

Stjernen av den kinematiske musikalske "La La Land", skuespilleren Emma Stone, er heller ikke sjenert fregner.

Rødhåret skjønnhet gjør dem til en del av bildet ved hjelp av bronsepulver og en blyant, som en kjendis maler ekstra fregner med. På grunn av denne sminke, virker huden på stjernen i nærheten av den perfekte.

Kate moss

Kort statur, en bred nese og et ansikt strøet med fregner - til tross for disse manglene, ble Kate Moss slått av mennesker, og har gjort en strålende modelleringskarriere og blitt et ikon for stil for hundrevis av millioner av svakere kjønn.

I dag er Moss etterspurt både som en modell og som skuespillerinne.

Evangeline Lilly

Hvitskinnet Evangeline Lilly, uten frynser, kunne ikke få den rollen som gjorde henne til en global stjerne. I serien "Lost", heter skuespilleren, Kate, heltens "Fregner".

Som barn, Lilly, som mange, komplekser på grunn av utseendet, sjalu av stjernene med mørk hud.

Lucy Liu

En annen freckle-stjerne er skuespillerinne Lucy Liu. Skuespilleren av filmen "Kill Bill" har aldri vært sjenert av røde flekker på ansiktet hans.

I samtaler med medierepresentanter har den asiatiske skjønnheten gjentatte ganger sagt at fregner skiller henne fra mengden, understreker et godt humør og lekende karakter.

Julianna Moore

Huden til stjernen i filmen "Asyl" - skuespillerinnen Julianne Moore - er også preget av solen. I barndommen var kjendisen gjenstand for hån av jevnaldrende. Årsaken til dette var fregner.

Da hun ble voksen, aksepterte kunstneren seg med alle minuser og fordeler, og uttrykte bekymringer for hennes utseende i boken Jordbær med Freckles.

Penelope Cruz

En annen stjernekyset stjerne er skuespillerinne Penelope Cruz. Forførende brunette med mørk hud og et sjokk av mørkt hår er ikke sjenert fregner, hvorav på ansiktet av et sterkt stort utvalg.

Skuespilleren setter pris på den naturlige skjønnheten, derfor gjør sminkeartister og stylister av sultry skjønnhet ikke dekket solbunn i ansiktet, og etterlater alt som det er.

10 av de mest berømte rødhårede skjønnhetene opptil 25 år

Kun 2% av verdens befolkning kan skryte av rød hårfarge. Legg til i kriteriene som ungdom, skjønnhet og suksess, og denne listen vil bli redusert til hundre mennesker helt. I dagens rangering, OK! - Ti unge, men allerede veldig berømte eiere av brennende hår

1. Sophie Turner, 19 år

En ung engelsk skuespillerinne fra Northampton ble kjent over hele verden takket være debutrollen som Sansa Stark i TV-serien Game of Thrones, basert på George R. R. Martins saga The Song of Ice and Fire. Etter det, jenta, som fra et horn av masse, dusjede tilbud. For de neste to årene i Turners tidsplan, som spiller fire scener, i en av dem, filmen "Monster Mary Shelley", spiller Sophie hovedrollen. Og la den brennende fargen for skuespilleren ikke være naturlig (hun måtte male på nytt for å filme i "Tronspillene"), og historien om hennes suksess bekrefter myten til de gamle romerne om at den røde fargen gir lykke til sine eiere.

2. Molly Quinn, 21

Skuespilleren har irske røtter, derav hennes ekstraordinære utseende og solfylt hårhår. I hennes 20-årsdag har hun jobbet med Jim Carrey i filmens julestory, uttalt fairy Bloom i Winx Club-tegneserie-serien og stjernespillet i den populære TV-serien Castle. Det var Molly som spilte i komedien "Vi er Millers" til Melissa Fitzgerald, den morsomme jenta som reiste med sine foreldre som ønsket å komme nærmere kjent med Miller-familien. Molly stopper ikke med det hun har oppnådd: nå er hun opptatt i ulike kortfilmer og fortsetter parallelt med stemmefilmer.

3. Emma Watson, 24 år

For fans av Harry Potter-historien, vil Emma alltid være den lille trollmannen Hermione Granger, som vet alt i verden og tilbringer sin fritid på eventyr i biblioteket. Den søte jenta har imidlertid lenge blitt en vakker og forførende jente: Emma vil i år feire hennes tjuefem år. Til tross for sin unge alder har jenta lyktes både i kino og i det offentlige liv: hun har nesten to dusin roller i ulike filmer og status som en FNs Goodwill-ambassadør. Videre ble Watson i 2009 oppført i Guinness Book of Records som den høyest betalte skuespillerinne i tiåret.

4. Bella Thorn (Bella Thorne), 17 år

Mens hun fortsatt var seks uker gammel, var hun allerede på film for foreldrenes magasin, og etter noen år begynte han å jobbe aktivt i kinoen. For øyeblikket har hun deltatt i mer enn 19 filmer, den mest berømte som er komedien "Mixed" og TV-serien "Lonely Hearts". I tillegg har hun lenge jobbet som modell med merker som "JLO fra Jennifer Lopez", Lasenza Girl og Tommy Hilfiger. Hun prøvde seg også som en sanger: i 2014 ble premieren til hennes singel Call it Anything, og senere en video for denne sangen utgitt. Uten tvil er Bella et eksempel på dedikasjon og selvtillit, som er så kjent for eierne av brennende hår.

5. Georgie Henley, 19

Baby Georgie feiret sin niende bursdag på settet av filmen The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch og Garderoben - bildene som gjorde jenta berømte. Den populære eventyrhistorien vernet ikke bare skuespilleren for hele verden, men tok også sine to priser - Phoenix Film Critics Society Awards og Young Artist Awards. Etter suksessen oppstod jenta i flere flere filmer, men bestemte seg da for å ta hensyn til studiene: hun studerer for tiden engelsk og litteratur på Claire College, University of Cambridge.

6. Shailene Woodley (23 år)

Den nyopptrukne favoritten til Hollywood, kjent for hele verden fra bildene "Divergent", "Etterkommere" og "The Guilty Stars", er langt fra lyset fra spotlights i livet. I stedet for å jage catwalk-noveltyene og snakke om morsomme arrangementer på settet, foretrekker jenta navnløse hoppere og seriøs diskurs på løftene som kinematografien til hennes unge publikum burde bære.

Av det store antallet prosjekter som skuespilleren foreslår, velger hun bare de som inneholder en læreriktig historie og en moralsk bakgrunn. Shaileen er en fantastisk jente som klarte å bevare sin spontanitet og oppriktighet, til tross for den herlighet som hadde kommet henne.

7. Kaya Scodelario (Kaya Scodelario), 23 år

Det er ingen tilfeldighet at røde mennesker er de mest ekstraordinære personligheter i verden. Skuespillerinne Kaya Scodelario - klart bevis på dette. En jente fra barndommen led av dysleksi, som hun hardt kjempet i mange år. Hennes utholdenhet ble belønnet: Etter å ha beseiret sykdommen, kom Kaya til det 13. plass i vurderingen av "100 sexigste kvinner i verden", ifølge FHM-magasinet. Etter å ha begynt å spille film, spilte hun roller i slike allment aksepterte filmer som "The Titans", "Wuthering Heights" og "The Maze Runner". Og i sin fritid fra film og det offentlige liv, er skuespilleren en fan av den engelske fotballklubben Arsenal og snakker med sin brasilianske mor på portugisisk.

8. Rachel Hurd-Wood (Rachel Clare Hurd-Wood), 24 år

"Parfymerens drøm" - dette er hvordan fansen hemmelig ringe skuespilleren som spilte Jean-Batistas siste offer i den legendariske filmen "Parfyme: En Mordens Historie". Jenta klarte å prøve på mange av rollene: Rachels filmruller spenner fra de tragiske bildene av jenter som falt i hendene på en galning til fabelaktige figurer som Wendy fra Peter Pen. Skuespilleren, som fra barndommen ville bruke sitt liv til studiet av delfiner, forlot denne ideen etter suksess i filmen "Invasion: Slaget om Paradiset" og kastet seg til å handle.

9. Chantal Stafford-Abbott, 21 år

Eieren av grønne øyne, fregner, og i tillegg også et brennende sjokk av hår, begynte Chantal å jobbe som modell, mens han fortsatt var på skolen. Allerede i 2009 debuterte hun på showene av Issey Miyake, Maison Martin Margiela og Yohji Yamamoto, og ble senere en av plateselskapene på podium sesongen, og gjorde bare tretti treff. Denne vakre og fengslende jenta kan ikke bli revet fra hverandre av redaktører og fotografer av modellverdenen, men hennes flotte bilder vises jevnlig i Pop, French Revue des Modes, Flair og Vogue.

10. Luisa Bianchin, 23 år gammel

Ser du på fotografiene av Louise, forstår du uforståelig hvorfor folk, i middelalderen, trodde på den magiske kraften til røde jenter. Noe magisk og fascinerende er i utsiden av denne tyske modellen. Kanskje det var dette som tiltrukket oppmerksomheten til redaktørene til Flair, Grey og Vestal. Blir en av de største nye modellene i 2010, begynte hun å jobbe for den ikoniske Elle og Vogue. I løpet av de siste ukene av mote, deltok Louise i Marc Jacobs og Emilio Pucci show og ble valgt som ansiktet på Womanier duften av varemerket Thierry Mugler. Karrieren til en jente går så raskt opp, at selv den mest innviklede skeptikeren tror på uvitende i de magiske egenskapene til rødhårte jenter.

Solkyset: stjerner med frynser

De sier at fregner er solens kyss, de er ofte funnet på rødhårede mennesker. Vi har samlet en hel samling av stjerner med fregner og funnet ut at mange av dem er ikke komplisert, og selv, tvert imot, er stolte av hva deres belønning natur, vurderer det sin iver.

25-åringen Emma Watson mener at fregner gir henne en spesiell sjarm. True, skuespilleren ble forelsket i sin naturlige skjønnhet nylig.

Men tidligere, i sine ungdommelige år, var hun veldig kompleks om røde flekker på ansikt og kropp. Ikke så lenge siden var den britiske prinsen Harry forresten rødhåret og med fregner. Det er synd at Emma nektet ham - det virker for oss at de ville ha gjort en fantastisk "solrik" union.

Den 55 år gamle Julianne Moore prøvde aldri å skjule eller vise fregner i ansiktet hennes, men i barndommen likte de heller ikke dem.

Uansett hvor stjernen er - på rødt teppe eller på en tur med barn, legger hun alltid vekt på hennes naturlige skjønnhet med sminke i naken nyanser. Og når solens første stråler ser ut på våren, ser ansiktet enda mer strålende ut. Skuespilleren utgav selv sin selvbiografiske bok Jordbær med Freckles - det viser seg at dette var kallenavnet hennes jevnaldrende ga henne som barn.

27-åringen Emma Stone innrømmet i et intervju at hun ikke kunne bære hennes fregner før, og at hun ikke gjorde noe for å kvitte seg med dem.

Men med alderen overvurderte hun situasjonen og ble forelsket i fregner. Nå prøver skuespilleren så ofte som mulig å besøke solen, slik at fregner utfører mer. Og til og med ignorerer råd fra hennes kollega Julianne Moore om å bruke solkrem.

48-åringen Julia Roberts sier at en dag direktør tvang henne til å bli kvitt fregner i ansiktet, fordi de syntes han stygge og, etter hans syn, preget ansiktet til skuespilleren.

Men Roberts nektet å lytte til hans etterspørsel. Og med god grunn, i dag sier den berømte skjønnheten at hun utmerker selvtillit og ikke kommer til å gå på ens ledelse. Og hun anser fortsatt at hennes fregner er veldig attraktive.

Nicole Kidman, 48, er naturlig rødhåret med fregner. Skuespilleren er en av de få som på alle måter maskerer dem på ansiktet hennes og prøver å unngå solstrålene til det maksimale.

Ifølge skuespillerinnen er det sola som gjør henne til et monster, og hun anser porselenhud til å være hennes største fordel.

Den 42-årige supermodellen Kate Moss er også en av dem som prøver å bli kvitt hatefulle fregner på ulike måter.

Men en pause på stranden modellen ikke nekte for, og hjelpe refererer til fagfolk som praktiserer hekseri, og over ansiktet hennes i sine kontorer, ved hjelp av en rekke kjemisk peeling, masker og hvite huden.

Men de 35 år gamle brasilianske Gisele Bundchen-fregnene forhindret ikke å gjøre en vellykket karriere i modelleringsbransjen og bli en av de høyest betalte modellene i verden.

Videre, i en av videoene i Chanel-merket (og Giselle, som du vet, er deres skjønnhetslinjer), viste modellen at hun trekker fregner på ansiktet med en spesiell blyant for å gjøre den enda lysere og mer strålende.

Eksempler på stjerner viser at fregner ikke er så slemme, men tvert imot veldig attraktive. Blant kjendiser kan fregner på ansiktet også skryte av modeller Erin Heatherton, Bar Rafaeli og Anna Vyalitsyna, skuespillerinner Megan Fox, Lindsay Lohan, Eva Green og Sienna Miller. I tillegg har deres mannlige kolleger, som svarer på journalisters spørsmål, flere ganger sagt at de anser kvinner med frynser spesielt attraktive. Så er dette ikke en grunn til å nyte den varme vårsol og den kommende sommeren?

Solens gave: de vakreste stjernene med frynser

21231 visninger

Personer med fregner er delt inn i to kategorier: Noen hater små flekker på ansiktet, andre anser dette til deres "høydepunkt". Stjernene i vår liste kan definitivt være rolige, fordi fregner er riktige for dem.

Lara Flynn Boyle

En kvinne som klarte å smelte hjertet av Hollywoods mest berømte lovelace, Jack Nicholson. Skuespilleren har gjentatte ganger innrømmet at han bare mistet hodet da han først så Lara strålende ansikt strødd med søte fregner.

La omdømmet til denne skuespillerinne etterlater seg mye å være ønsket, og utseendet hennes har endret seg mye de siste årene, vil vi alltid huske Lindsay som et søtt rødhår med vakre fregner. Det er synd at skuespilleren så avskyelig reagerte på sitt unike utseende.

En annen rødhåret skjønnhet i Hollywood, som er en ekte kamp med sine fregner. Skuespilleren har gjentatte ganger innrømmet at de røde flekkene på den hvite huden forårsaket mange komplekser. Og det virker for oss at fregner går veldig bra med Nicole.

I barndommen tersket skuespilleren "jordbær". Kanskje på grunn av dette, vokste Julianne opp et lukket barn, foretrukket bøker og filmer til ekte kommunikasjon med mennesker. I alle fall spiller det ingen rolle, for nå har Julianne oppnådd alt hun drømte om. Hun bekymrer seg ikke lenger på grunn av fregner og prøver ikke å gjemme dem.

En av de vakreste bildemodellene mener at fregner har blitt hennes straff for attraktiviteten som presenteres av naturen. Men verdens mest kjente fotografer synes det ikke i det hele tatt, og tværtimot forsøker å understreke de røde flekkene på Annas ansikt.

Ingen vil argumentere for at Emma ikke bare er en talentfull skuespillerinne, men også en veldig attraktiv jente. Skuespilleren er utrolig populær med det motsatte kjønn, og alt takk til de utrolig søte frynkene på hennes vakre ansikt. En dag innspillte Jim Carrey seg en kjærlighetsvideo til skuespillerinnen, og sa at han ikke var imot å få et par små og fregne barn vekk fra henne.

Favoritten av solen: de vakreste eierne av fregner

Svetlana Ivanova, Erin Heatherton, Penelope Cruz og andre

Plasseringen av fregner på ansiktet behandles annerledes - til noen det virker vakkert, for noen er det et fint høydepunkt, vel, og noen ser i røde flekker bare en feil i utseende. Vi er sterkt uenige med sistnevnte: Fregner er gode. Som bevis tilbyr vi deg å beundre kjente damer som ikke skjuler solkys på ansiktene sine.

Svetlana Ivanova

Stjerne i serien "Hvordan jeg ble russisk" på STS-kanalen, visste aldri vekk fra mine fregner - tvert imot, betraktet jeg dem min "chip". Skuespillerinnen husker hvordan hun, samtidig som en skolepike, ble fotografert for et kult album, og var rasende for at alt hennes cannabis ble retusjert på bildet - derfor fant Sveta fotografen og ba om at de skulle returneres til deres sted.

Penelope Cruz

Når vi snakker om Penelope Cruz, ser vi for oss en mørk hud, en tykk mopp av mørkt hår, mandelformede brune øyne, fyldige lepper... og besatt med små fregner nese og kinn av skuespilleren. Trykkende spanjolen har alltid hevdet at han setter pris på den naturlige skjønnheten, og forblir tro mot hans ord, selv i rammen og på den røde løperen: makeup artister og makeup artister til å respektere ønskene til stjernene og aldri "obskure" det konopushki.

Anna Vyalitsyna

Den russiske toppmodellen Anna Vyalitsyna innrømmet i et intervju at hun ikke alltid var selvsikker på seg selv: "Jeg liker ikke mye om utseendet mitt. Min hud er for hvit, så jeg brenner aldri. Og noen ganger tror jeg at jeg har for mange fregner. " Enhver kan ha tvil om sin egen tiltrengelighet fra tid til annen, men Anna er bekymret for fregner for ingenting: dømme for øvrig makeup artister prøver alltid å understreke dem, en plassering av røde flekker på modellens ansikt er en av hennes mest sjarmerende funksjoner.

Julianna Moore

I barndommen ble den fremtidige Oscar-vinneren Julianne Moore ofte plaget på grunn av fregner: hun skrev til og med en historie om hennes følelser om jordbær med fregner i 2007 (i 2012 for øvrig lagde de en musikalsk på den). Gjennom årene har skuespilleren lært å sette pris på og akseptere kroppen din for hva det er, og ikke ta hensyn til representasjon av andres standarder for skjønnhet: "Når jeg fotograferer for magasiner, noen fotografer foretrekker å retusjere ansiktet mitt, og noen la det for hva det er,. Jeg, stort sett, bryr meg ikke hva de gjør for meg. Jeg er en skuespillerinne. "

Lucy Liu

Den asiatiske skjønnheten Lucy Liu er sikker: "Freckles snakker om ditt unike og lar deg forstå din karakter. Folk oppfatter eiere av fregner som morsomme og åpne - og det er ikke bare veldig hyggelig, det er sant. Se på meg og du vil se det! "

Gisele bündchen

Den sultne brasilianen nøler ikke med å forlate huset uten et gram sminke på ansiktet hennes - men hun forsøker ikke å skjule hennes fregner selv når hun er "på vakt". Den kjente makeup-artisten Tom Pesho, som har jobbet med modellen i mange år, sier: "Vi har aldri diskutert hennes cannabis med Giselle - jeg har alltid prøvd å understreke dem med alle de tilgjengelige metodene, men hun klagde ikke. Fordi, la oss være ærlige, det er veldig sexy! "

Erin heatherton

Den tidligere engelen til Victoria's Secret ble også berømt på den tiden, ikke bare på grunn av sine upåklagelige parametere, men også av ansiktet at kameraene "elsker". Og sikkert spilte hennes berømte fregner en betydelig rolle i dette. "Bli kvitt dem? Aldri! Bare multipliser! "Uttaler modellen.

Emma Stone

En dag innrømmet en rødhåret stjerne i et intervju: "Da jeg var barn, hatet jeg mine fregner og begynte å male ganske tidlig for å skjule dem. Nå synes det til og med for meg at de ikke er nok. " Emma Stone kompenserte seg vel for mangel på solmerkninger på ansiktet hennes ved hjelp av dekorative kosmetikk: hun ble "fanget" mer enn en gang på den røde løperen med sminkt konopushkami.

Olivia mann

"Så lenge jeg kan huske, hadde jeg alltid fregner," Olivia Munn, en Star of the News Service-serie, aksjer. "Jeg gjenkjenner meg ikke uten dem, og jeg blir alltid veldig opprørt når sminkeartister bruker et for tykt lag av sminke til meg. Da ber jeg om å trekke nye ansikter på ansiktet mitt! "

Bar Refaeli

Da Bar Rafaeli spurte et spørsmål om dårlige vaner, svarer hun nesten uten å tenke to ganger: "Jeg kan ikke leve uten soling". Resultatet er tydelig: en sjarmerende, blåøyet israelsk kvinne har mer enn et dusin lyse frynser, som hun ikke synes å gjemme seg.

Hurst Shkulev Publishing

Moskva, st. Shabolovka, hus 31b, 6. inngang (inngang fra Horse Lane)

10 av de vakreste jentene med fregner

Plasseringen av fregner på ansiktet behandles annerledes - til noen det virker vakkert, for noen er det et fint høydepunkt, vel, og noen ser i røde flekker bare en feil i utseende.

Day.Az med henvisning til Elle presenterer deg de vakreste jentene som vil forandre din mening om fregner.

PENELOPA KRUS

Når vi snakker om Penelope Cruz, tenker vi på svarthårig hud, tykt sjokk av mørkt hår, brune mandelformede øyne, fulle lepper. og skuespillerenes nese og kinn strø med små fregner. Den sultne spanjoren hevdet alltid at hun setter pris på den naturlige skjønnheten, og forblir tro mot hennes ord, selv i rammen og på den røde løperen: sminkeartister og sminkeartister respekterer stjernens ønsker og aldri "dekker" hennes cannabis.

SVETLANA IVANOVA

Stjernen i serien "Hvordan jeg ble russisk" på STS-kanalen, visste aldri vekk fra mine fregner - tvert imot, betraktet jeg dem som min "trick". Skuespillerinnen husker hvordan hun, samtidig som en skolepike, ble fotografert for et kult album, og var rasende for at alt hennes cannabis ble retusjert på bildet - derfor fant Sveta fotografen og ba om at de skulle returneres til deres sted.

Anna Vyalitsyna

Russiske toppmodellen Anna Anne Vyalitsyna innrømmet i et intervju som ikke alltid er sikker på seg selv: "Jeg har en masse ting liker ikke for hvit hud, så jeg aldri sole seg i sitt eget utseende jeg Og noen ganger tror jeg at jeg også.. mange fregner. " Enhver kan ha tvil om sin egen tiltrengelighet fra tid til annen, men Anna er bekymret for fregner for ingenting: dømme for øvrig makeup artister prøver alltid å understreke dem, en plassering av røde flekker på modellens ansikt er en av hennes mest sjarmerende funksjoner.

JULIANNA MOORE

Som barn ble den fremtidige Oscar-vinneren Julianne Moore ofte plaget på grunn av fregner: hun skrev til og med en historie om hennes følelser om jordbær med fregner i 2007 (i 2012 for øvrig, satte de en musikalsk på den). Gjennom årene har skuespilleren lært å sette pris på og akseptere kroppen din for hva det er, og ikke ta hensyn til representasjon av andres standarder for skjønnhet: "Når jeg fotograferer for magasiner, noen fotografer foretrekker å retusjere ansiktet mitt, og noen la det for hva det er, Alt i alt bryr jeg meg ikke om hva de gjør for meg. Jeg er en skuespillerinne. "

LUCY LEW

Asiatisk skjønnhet Lucy Liu er overbevist: "Freckles sier om din unikhet og la deg forstå din karakter Folk oppfatter innehavere av fregner som en munter og åpen - og ikke bare at det er veldig fint, det er sant Se på meg, og du ser det..! "

Gisele Bündhen

Den sultne brasilianen nøler ikke med å forlate huset uten et gram sminke på ansiktet hennes - men hun forsøker ikke å skjule hennes fregner selv når hun er "på jobb". Kjente makeup artist Tom Pesho, i mange år jobbet med modellen, sier: "Vi har aldri diskutert med Gisele sin konopushki - Jeg bare prøver alltid å understreke sin all tilgjengelig for meg måter, men hun gjorde ikke klage fordi, la oss være ærlige, det er veldig sexy.! "

ERIN HIZERTON

Den tidligere engelen Victoriachr ("39") s Secret ble også berømt på en gang, ikke bare på grunn av sine upåklagelige parametere, men også i ansiktet at folk "elsker" kameraet. Og sikkert spilte hennes berømte fregner en betydelig rolle i dette. "Bli kvitt dem? Aldri! Bare multipliser!" - utfordrer modellen.

EMMA STONE

En dag bekjente en rødhåret stjerne i et intervju: "Da jeg var barn, hatet jeg mine fregner og begynte å male ganske tidlig for å forklare dem. Nå synes det meg selv at de ikke er nok." Emma Stone kompenserer med suksess for mangel på solmerke på ansiktet hennes ved hjelp av dekorative kosmetikk: hun ble "fanget" ikke en gang på den røde løperen med sminkeartister med konopushkami.

Olivia mann

"Så lenge jeg kan huske, har jeg alltid hatt fregner - sier stjernen i serien" News Service "Olivia Munn. - Jeg kjenner ikke meg selv uten dem, og alltid veldig opprørt når makeup artister brukt meg for tykk sminke Så jeg ber om å trekke meg på. se på nytt! "

BAR RAFAELI

Når Bar Rafaeli spurte et spørsmål om dårlige vaner, svarer hun nesten uten å tenke to ganger: "Jeg kan ikke leve uten soling." Resultatet er tydelig: en sjarmerende, blåøyet israelsk kvinne har mer enn et dusin lyse frynser, som hun ikke synes å gjemme seg.

Flere Artikler Om Typer Acne