Dalacin tilhører gruppen av antimikrobielle og antiseptiske legemidler. Det brukes til å behandle gynekologiske sykdommer og akne vulgaris.

Har bakteriostatisk aktivitet, når det brukes i forhøyede konsentrasjoner, har en bakteriedrepende effekt. Effektiv mot mikroflora, provoserende utvikling av vaginal dysbiose (vaginose): Mycoplasma hominis, Gardnerella vaginalis, Bacteroides spp., Peptostreptococcus spp., Mobiluncus spp.

I denne artikkelen vil vi se på hvorfor leger foreskriver Dalacin, inkludert bruksanvisninger, analoger og priser for dette stoffet i apotek. Reelle vurderinger av personer som allerede har benyttet seg av Dalatsin, kan leses i kommentarene.

Sammensetning og utgivelsesform

Dalacin-lys er hvite eller nesten hvite faste suppositorier av torpedoform. En pakke inneholder 3 lys og en spesiell applikator for introduksjonen.

 • Sammensetningen av ett lys inneholder 100 mg av det aktive stoffet (antibiotikumklindamycin i form av fosfat) og hjelpestoffer (blanding av faste fettstoffer).

Klinisk farmakologisk gruppe: antibiotika for lokal bruk i gynekologi.

Indikasjoner for bruk Dalatsina

Stearinlys Dalatsin og vaginal krem ​​anbefales for behandling av bakteriell vaginitt i varierende grad, som skyldes eksponering for klindamycin-sensitive mikroorganismer.

Dalacin Gel er effektiv for behandling av akne i ulike stadier av sykdommen.

Handlingsmekanisme

Dalacin er et bredspektret antibiotika som tilhører gruppen av lincosamider. Den aktive ingrediensen er clindamycin, som er et derivat av lincomycin. Clindamycin hemmer veksten av aerobe og anaerobe mikroorganismer, som utøver en bakteriostatisk og bakteriedrepende effekt på dem.

Bruken av legemidlet Dalatsin-lys er spesielt ofte praktisert i gynekologi for lokale effekter på de berørte slimhinnene og infisert hud. I behandlingsperioden absorberes opptil 30% av lincomycin i blodet.

Instruksjoner for bruk

Vanligvis suppositorier administreres i 3 dager, en gang daglig før sengetid. I alvorlige tilfeller kan brukstiden for stearinlyset Dalatsin forlenges til 6 dager.

Introduksjon suppositorier uten applikator:

 1. Det er nødvendig å fjerne suppositoriet fra folien.
 2. Ligge på ryggen, dra knærne opp til brystet.
 3. Sett forsiktet forsiktig inn i skjeden ved å bruke langfingeren så dyp som mulig.
 4. Bruk suppositorier ved bruk av applikatoren:
 5. Plastapplikatoren i pakken med legemidlet er ment å lette innsetting av suppositoriet i skjeden.
 6. Det er nødvendig å fjerne suppositoriet fra folien.
 7. Den flate enden av suppositoriet skal plasseres i applikatorens åpning.
 8. Ligge på ryggen, dra knærne opp til brystet.
 9. Hold applikatoren horisontalt ved den ribbede enden av kroppen, skyv den forsiktig inn i skjeden så langt som mulig.
 10. Trykk langsomt på stemplet, sett stikkpiller i vagina.
 11. Fjern forsiktig applikatoren fra skjeden.
 12. Etter hver bruk skal applikatoren vaskes med varmt vann og såpe og la det tørke helt.

I fravær av en terapeutisk effekt mot bruk av stoffet Dalacin, bør pasienten konsultere en lege, kanskje diagnosen ble gjort feil eller behandlingen er feil.

Funnet sverget fiende MUSHROOM spiker! Neglene blir rengjort om 3 dager! Ta det.

Dalatsin - analoger og substitusjoner

Tabellen viser alle generiske Dalatsin forskjellige produksjonsformer, samt gjennomsnittlig kostnad i apotek.

Clindacin - CHEAPER 520 rubler.

Clindamycin - CHEAPER 204 rubler.

Zerkalin - KJØPERE 250 gni.

Klimitsin - CHEAPER 346 gni.

Clindovit - CHEAPER 285 rubler.

Klindatop - CHEAPER 370 rubler.

Klinds - CHEAPER 237 rubler.

Del din erfaring med Dalacin

Hold deg hjemme

Anbefalte analoger i tabellen er stoffer med det mest hensiktsmessige innholdet av den aktive substansen som brukes i Dalatsin.

For hver av disse stoffene er gitt - gjennomsnittlige priser for minimumsbeløpet, oppdatert regelmessig for å gjenspeile markedssituasjonen.

Analog i form av en krem, for 220 rubler. billigere enn dalacin.

Analog i kapsler, for 394 rubler. billigere enn dalacin.

Analog i form av en gel, ved 370 rubler. billigere enn dalacin.

Analog i kapsler, ved 536 rubler. billigere enn dalacin.

Analog i form av en løsning, ved 490 rubler. billigere enn dalacin.

Analog i form av en gel, 455 rubler. billigere enn dalacin.

Analog i form av en krem, 503 rubler. billigere enn dalacin.

Hvorfor er analoger dyrere eller billigere enn Dalacin?

Vanligvis spiser mye tid og penger på å lage en kjemisk formel for et legemiddel, test blir utført. Deretter kjøper legemiddelfirmaet patentet og legger det på salg.

Prisen på stoffet er høyt fordi trenger å tilbakebetale investeringen. Andre stoffer er like i sammensetningen, mindre kjent, men tidsprøvet forblir mange ganger billigere.

Hvordan identifisere en falsk

For ikke å kjøpe et falsk stoff, må du nøye se på ditt kjøp.

Det er kontraindikasjoner! Før du bytter ut et bestemt legemiddel, kontakt legen din. Følg legenes foreskrevne dose!

Forberedelser kan ikke brukes senere enn datoen som er angitt på emballasjen.

Effektive analoger av tabletter, krem ​​og gel Dalacin

Dalacin er et allsidig stoff som kommer i forskjellige former. Avhengig av spesifikk type stoff, har den indikasjoner på bruk, egenskaper og fordeler. Men vi kan ikke argumentere for at verktøyet i noen form bidrar til å raskt takle hudproblemer. Den største ulempen er kostnaden. Listen over Dalacin-analoger i forskjellige typer vil hjelpe deg med å spare en betydelig sum penger, spesielt uten å miste effektiviteten til det valgte stoffet.

I dag har Dalacin tre hovedtyper - piller, krem ​​og gel. Til tross for at prinsippet om effekten av disse midlene på kroppen er noe annerledes, er alle tre alternativene fordelt i det moderne narkotikamarkedet. Derfor analyserer vi først funksjonene til hver type agent, hvoretter vi vurderer analoger. Dette vil hjelpe deg bedre å forstå forskjellene mellom alternativer.

Selv etter å ha mottatt denne informasjonen, må du også studere sammensetningen av hvert verktøy i tillegg. Det handler om helsen din, så vær ekstremt forsiktig. Enhver ekstra komponent som du har intoleranse til, kan forårsake alvorlige helseproblemer.

Egenskaper og analoger av Dalatsin tabletter

Indikasjoner og farmakologisk virkning

Hovedmålet med verktøyet - ødeleggelsen av skadelige mikroorganismer i menneskekroppen. Det er faktisk et antibiotika hvis aktiv ingrediens er clindamycin. Spesielt effektivt legemiddel i tabletter for behandling av patologier som rammer luftveiene. Men husk at hudproblemer også i de fleste tilfeller skyldes økt aktivitet og spredning av bakterier.

Av denne grunn blir Dalacin ofte foreskrevet av dermatologer som det primære middel for intern bruk i kampen mot hudsykdommer. Hyppigst brukt til å behandle akne, infeksjoner av dermis, og til og med furunkulose. Praksis viser at piller er utmerket hjelp i kampen mot ulike typer purulent betennelse. Mindre vanlig er Dalacin brukt til å akselerere sårheling og hudregenerering, samt andre typer mekanisk skade.

Det er kjent at menneskelig hud og alle prosesser i den er nært relatert til det endokrine systemet. Dalatsin bidrar til å stabilisere arbeidet i alle organer i dette systemet. Det er bemerkelsesverdig at den riktige sammensetningen av stoffet bidrar til det faktum at det er hans leger som oftest anbefaler for disse formålene. Årsaken er at tabletter ikke er tilstede komponenter som hovedsakelig forårsaker intoleranse hos de fleste pasienter.

De mest egnede analogene av tabletter Dalatsin:

1. Clindamycin

Det ble indikert at dette stoffet er den viktigste aktive ingrediensen i tablettene selv. Det er bemerkelsesverdig at det ikke finnes analoger i samme form som fullt ut tilfredsstiller de nødvendige kravene.

Clindamycin i ren video er suppositorier som brukes intravaginalt. I tillegg til Dalatsin, betyr det spesielt kvinnelig. Blant de viktigste indikasjonene kan man skille seg ut i bakteriell vaginose. Dette betyr at verktøyet også er ideelt for å bekjempe bakterier.

Suppositorier av denne typen introduseres uten tilleggsverktøy. Du trenger bare å ligge på ryggen, trekke beina opp til brystet og injisere et middel i skjeden ved hjelp av langfingeren. Du kan få mer detaljert informasjon om dette preparatet her.

2. Milagin

Helt identisk med det forrige verktøyet. Den har samme farmakologiske virkninger og indikasjoner. Forskjellen er at Milagin, i tillegg til clindamycin, har en lipofil basis. Husk å ta hensyn til dette før du kjøper.

Egenskaper og analoger av krem ​​Dalatsin

I motsetning til tabletter inneholder krem ​​et stort antall hjelpestoffer, blant annet alkoholer og syrer. Den brukes hovedsakelig til bakteriell vaginose. Gitt indikasjonene på bruk, følger det at krem ​​er utelukkende vaginal. I motsetning til billige analoger kommer en spesiell applikator i pakken med Dalacin, noe som gjør introduksjonen av produktet lettere og mer praktisk.

Den største fordelen med krem ​​er muligheten for bruk under graviditet. Selvfølgelig anbefales det ikke å gå inn i verktøyet i skjeden fra første til tredje måned. På dette tidspunktet er det generelt ønskelig å forlate noen medisinering. Men i den andre og tredje trimester-applikasjonen av krem ​​er det ganske mulig. Selvfølgelig må du først konsultere lege.

De mest egnede analogene av kremet Dalatsin:

1. Klinds

Vaginal krem ​​mot bakterielle patologier. Hovedindikasjonen for bruk er vaginose. Som i tilfelle av Dalacin er den viktigste aktive ingrediensen clindamycin. Som praksis viser, er det dette stoffet som best takler skadelige bakterier i de kvinnelige kjønnsorganene. Av denne grunn innføres verktøyet direkte i skjeden.

Applikatoren for praktisk bruk av produktet er inkludert i settet med selve preparatet. En standard applikator inneholder 5 gram Klindes. Ett gram medikamentet står for 20 milligram clindamycin.

2. Vagitsin-Helse

Helt identisk med den forrige versjonen av stoffet. Den inneholder samme mengde aktiv ingrediens og brukes i henhold til samme prinsipp. Den eneste forskjellen er utvikleren. Dette påvirker verdienes formasjon. Vagitsin-Health har den rimeligste prisen.

Egenskaper og analoger av gelen Dalatsin T

I motsetning til tidligere alternativer har denne eksterne agenten ingenting å gjøre med behandling av bakteriell vaginose. Hovedindikasjonen for bruk er akne. I dette tilfellet kan selvfølgelig Dalacin T brukes til å behandle hudutslett som syntes av samme grunn som akne.

Den inneholder bare 10 milligram clindamycin per gram medikamentet. Eksponeringsprinsippet er det samme - det aktive stoffet dreper skadelige bakterier i kroppen. Legemidlet er beregnet for aktuell bruk på betent områder i huden.

De mest egnede analogene av gelen Dalatsin T:

1. Akne

Verktøyet er vesentlig forskjellig fra Dalatsin T i pris, men har nesten identisk sammensetning. Også 10 milligram clindamycin per gram medikamentet. Man må bare understreke at det er et tilstrekkelig stort antall hjelpekomponenter, blant annet allantoin, propylenglykol, makrogol 400 og så videre.

Akne er inkludert i listen over antimikrobielle stoffer for behandling av akne, så hovedvirkningen er ikke helt forskjellig fra Dalatsin T. Dette er et av de mest populære verktøyene for behandling av teenage akne.

2. Duac

Gelen, som er vesentlig forskjellig fra Dalatsin T i sammensetning, men har omtrent samme effekt på huden. Clindamycin er supplert med benzoylperoksid, som bare forbedrer effekten.

Det er verdt å ta hensyn til de gunstige egenskapene til de mest aktive stoffene i de fleste av de ovennevnte legemidlene - clindamycin. Dette produktet selges i ren form, slik at den kan brukes enda mer effektivt. Men slik behandling bør tas så nøye som mulig. Se clindamycin-detaljene i denne videoen:

Dalatsin - ikke det eneste antibakterielle stoffet som brukes til forskjellige formål. Det er en masse like effektive kolleger.

Dalatsin

Vaginale suppositorier er faste, torpedformede, med en jevn overflate, hvit eller nesten hvit.

Hjelpestoffer: fast fett (Witepsol H-32, en blanding av triglyserider, diglyserider og monoglyserider) - ca. 2,4 g.

3 stk - Strimler av laminert folie (1) - Pakker av papp.
3 stk - Strimler av laminert folie (1) komplett med en applikator - pakker av papp.

Et antibiotikum av gruppen av lincosamider for lokal bruk

Clindamycinfosfat er ikke aktivt in vitro, men hydrolyseres raskt in vivo for å danne clindamycin med antibakteriell aktivitet. Clindamycin hemmer proteinsyntese i den mikrobielle cellen på grunn av interaksjon med 50S-underenheten av ribosomer.

Følgende mikroorganismer som forårsaker bakteriell vaginose er følsomme for clindamycin in vitro: Gardnerella vaginalis, Mobiluncus spp., Mycoplasma hominis, Bacteroides spp., Peptostreptococcus spp.

Etter inntak av clindamycin intravaginalt i en dose på 100 mg 1 time / dag (i form av suppositorier) i 3 dager, absorberes ca. 30% (6-70%) av den administrerte dosen clindamycin i systemisk sirkulasjon, mens AUC er 3,2 μg / h / ml (0,42 -11 μg / time / ml). Cmax i serum oppnås etter ca. 5 timer (1-10 timer) etter administrering av vaginalt suppositorium og gjennomsnittlig 0,27 μg / ml på den tredje behandlingsdagen (0,03-0,67 μg / ml).

Den systemiske effekten av clindamycin ved administrering intravaginalt betydelig svakere enn ved administrering i terapeutiske doser oralt eller intravenøst.

I gjennomsnitt T1/2 er 11 timer (4-35 timer).

Farmakokinetikk i spesielle pasientgrupper

I kliniske studier av clindamycin i form av vaginale suppositorier deltok et utilstrekkelig antall pasienter i alderen 65 år og eldre for å vurdere forskjellen i klinisk respons på behandling mellom denne aldersgruppen og yngre pasienter.

- Overfølsomhet overfor clindamycin, lincomycin eller noen av stoffene i legemidlet.

- historie med antibiotika-assosiert kolitt;

- alder opp til 18 år (data om sikkerhet og effekt er ikke tilgjengelige).

Den anbefalte dosen er 1 intravaginal stikkpille, fortrinnsvis ved sengetid i 3 påfølgende dager.

Vilkår for bruk av stoffet

Introduksjon suppositorier uten applikator

1. Det er nødvendig å fjerne suppositoriet fra folien.

2. Stram knærne til brystet i den bakre posisjonen.

3. Sett forsiktet forsiktig inn i skjeden ved å bruke langfingeren så dypt som mulig.

Innføringen av suppositorier ved bruk av en applikator

1. Plastapplikatoren, som er i pakken med legemidlet, er utformet for å lette innføringen av suppositoriet i skjeden.

2. Det er nødvendig å fjerne suppositoriet fra folien.

3. Plasser den flate enden av suppositoriet i applikatorens åpning.

4. Ligg på ryggen, dra knærne opp til brystet.

5. Hold applikatoren horisontalt ved den ribbede enden av kroppen, skyv den forsiktig inn i skjeden så langt som mulig.

6. Trykk langsomt på stemplet, sett stikkpiller i vagina.

7. Fjern forsiktig applikatoren fra skjeden.

8. Etter hver bruk skal applikatoren vaskes med varmt vann og såpe og la det tørke helt.

Sikkerheten til clindamycin i form av vaginale suppositorier ble evaluert hos ikke-gravide kvinner.

Tabell. Uønskede legemiddelreaksjoner

Dalatsin Stearinlys

Dalacin er et stoff basert på antibiotika av gruppen lincosamides, som har en bakteriostatisk (undertrykkende) effekt på stammer som er følsomme overfor det. I høye konsentrasjoner er den aktiv mot mange anaerobe og aerobe bakterier, inkludert stafylokokker, streptokokker og mykoplasma. I gynekologi brukes Dalacin som et lokalt middel i form av krem ​​og vaginale suppositorier.

Sammensetningen og frigjøringsformen av stearinlys Dalatsin

Dalacin-lys er hvite eller nesten hvite faste suppositorier av torpedoform. Sammensetningen av ett lys inneholder 100 mg av det aktive stoffet (antibiotikumklindamycin i form av fosfat) og hjelpestoffer (blanding av faste fettstoffer). I en pakke er Dalatsin 3 lys og en spesiell applikator for introduksjonen.

Bruk av stearinlys Dalatsin

Legemidlet er brukt til å behandle kolpitt (betennelsessykdommer i slimhinnen i vagina) og bakteriell vaginose. Vanligvis suppositorier administreres i 3 dager, en gang daglig før sengetid. I alvorlige tilfeller kan brukstiden for stearinlyset Dalatsin forlenges til 6 dager. Stearinlys kan settes inn enten for hånd eller med en spesiell applikator. I andre tilfelle, etter hver bruk, skal applikatoren vaskes grundig med såpe eller et annet desinfeksjonsmiddel og tørkes.

Under bruken av legemidlet anbefales det at kvinner avstår fra seksuell kontakt, eller i ekstreme tilfeller ikke å bruke barrierebeskyttelse. Dette skyldes det faktum at sammensetningen av Dalatsin inneholder komponenter som reduserer styrken av kondomer og vaginale diafragmer.

Det anbefales ikke å kombinere bruk av dalacinsuppositorier med andre vaginale midler - tamponger, kremer, dusjer - samt å ta andre antibiotika uten samtykke fra legen din.

I tillegg er det upraktisk å bruke Dalacin suppositorier under menstruasjonen, siden i dette tilfellet blir legemidlet vasket ut av kroppen med blod, uten å ha tid til å bli absorbert og ha en terapeutisk effekt.

Analoger lyser Dalatsin

I stedet for stearinlys kan 2% vaginal krem ​​Dalacin brukes, så vel som:

 • vaginale suppositorier eller Clindamycin krem;
 • Clindacin stearinlys;
 • stearinlys Milagin;
 • Klindes krem.

Alle disse preparatene inneholder samme aktive ingrediens som Dalacin.

Bivirkninger og kontraindikasjoner av stearinlys Dalatsin

Med introduksjonen av stoffet i tre dager, absorberes ca. 30% av den administrerte dosen i blodet og kan påvirke hele kroppen. I dette tilfellet observeres bivirkninger ved bruk av stearinlys i mindre enn 10% av tilfellene.

Fra genitourinary systemet kan forekomme:

 • menstruasjonssykdommer;
 • irritasjon og smerte i skjeden;
 • valg;
 • utvikling av vaginal candidiasis.

På fordøyelsessystemet kan man observere:

På den delen av nervesystemet manifesterer seg noen ganger seg:

 • svimmelhet;
 • hodepine;
 • ryggsmerter.

Når du bruker stearinlys, må Dalatsin nøyaktig bestemme årsaken til infeksjonen og følsomheten til patogenet for dette antibiotika. Dette skyldes det faktum at i tilfelle av mikroorganismer som er ufølsomme for clindamycin, for eksempel trichomoniasis, genital herpes, klamydia, gonoré, candidiasis, kan bruk av suppositorier tvert imot akselerere reproduksjon av bakterier og forverre sykdommen.

Mottak Dalatsin bør ikke kombineres med mottak av muskelavslappende midler av perifer virkning, fordi den har evne til å forbedre virkningen av sistnevnte.

Bruk av dalacin suppositorier er kontraindisert i:

 • individuell allergisk reaksjon på stoffet;
 • alvorlig lever og nyresykdom;
 • i første trimester av svangerskapet.

Også, du kan ikke bruke disse lysene i tilfelle av kolitt, som oppsto mot bruk av antibiotika.

Dalatsin stearinlys: bruksanvisning

Legemidlet Dalacin er et stoff fra gruppen antibiotika lincosamides, som har en bred terapeutisk effekt mot infeksiøse patogener, virus, sopp.

Frigi form og sammensetning av stoffet

Legemidlet Dalacin er tilgjengelig i flere doseringsformer. Denne håndboken gjelder for Dalacin vaginale suppositorier. Stearinlys er et fast stoff av avlang form av hvit farge, 3 stykker i foliebånd i en pappkasse. Stearinlys kan festes applikatorer for mer praktisk administrering av legemidlet i skjeden og alltid detaljerte instruksjoner.

Den viktigste aktive ingrediensen i suppositorier er clindamycin fosfat 100 mg i 1 stearinlys. Hjelpekomponentene er: fast fett, en blanding av triglyserider, monoglyserider og diglyserider.

Farmakologiske egenskaper av stoffet

Stearinlys Dalatsin har en utprøvd bakteriostatisk og antibakteriell effekt. Legemidlet i denne doseringsformen er mye brukt i obstetri og gynekologi for rehabilitering av kjønnsorganet og behandling av bakteriell vaginose.

Indikasjoner for bruk

Stearinlys Dalatsin foreskrevet til kvinner over 18 år for behandling og forebygging av følgende patologier:

 • Bakteriell vaginose;
 • coleitis;
 • Inflammatoriske sykdommer i slimhinnen i skjeden eller livmorhalsen;
 • Som en del av kompleks terapi for patologier av organene i reproduksjonssystemet hos kvinner, endometritis, salpingitt, salpingoophoritt, eggstokkabber og eggleder, cervicitt og endokervittitt;
 • Inflammatoriske og smittsomme sykdommer i kjønnsorganene hos kvinner forårsaket av klamydia;
 • For å forhindre utvikling av bakteriell infeksjon etter gynekologisk manipulasjon - etter å ha installert intrauterin prevensjon, fjerner helixen fra uterus, livmoravkjenning, diagnostisk curettage av livmorinnholdet, etter å ha lidd en kirurgisk abort.

Kontra

Før du bruker vaginale suppositorier, bør en kvinne nøye lese instruksjonene, da stoffet har noen begrensninger og kontraindikasjoner:

 • Individuell intoleranse mot komponentene i stoffet;
 • Ondartet kreft hos kvinnelige kjønnsorganer;
 • Blødning fra kjønnsorganet av ukjent opprinnelse;
 • Alvorlig nedsatt leverfunksjon
 • Alder opp til 18 år;
 • Graviditet og amming.

Dosering og administrasjon

Ifølge instruksjonene for narkotika-vaginale suppositorier anbefalte Dalatsin å bli satt inn dypt i vagina 1 gang om dagen for natten. Varigheten av medisinering, som regel, overskrider ikke 3 dager. Gjenta om nødvendig behandlingen under veiledning fra en lege.

For å gjøre det lettere å sette suppositorier inn i skjeden, må du bruke applikatoren som er festet til preparatet. Etter at legemidlet er injisert vaginalt, bør pasienten vaske hendene grundig med såpe for å unngå å få stoffet i øynene. Ved bruk av applikatoren må det tas hensyn til ikke å skade slimhinnen i skjeden og livmorhalsen. Etter hver bruk skal applikatoren vaskes grundig med varmt vann og såpe, slik at mikroorganismer ikke multipliserer på den.

I fravær av en terapeutisk effekt mot bruk av stoffet Dalacin, bør pasienten konsultere en lege, kanskje diagnosen ble gjort feil eller behandlingen er feil.

Bruk av stoffet under graviditet og amming

Vaginale suppositorier Dalacin må ikke brukes til å behandle gravide i første trimester. Dette skyldes mangel på data angående sikkerheten til virkningene av stoffkomponentene på utviklingen av fosteret og under graviditeten.

Bruk av stoffet i 2 og 3 trimesterene av graviditet anbefales ikke. Behandlingen kan kun utføres etter en grundig vurdering av fordelene til moren og potensiell skade på fosteret.

Det er ikke kjent om de viktigste aktive stoffene i suppositoriene trer inn i morsmelk når de bruker legemidlet under amming, derfor anbefales ikke dette til behandling av ammende mødre. Om nødvendig er behandling med vaginale suppositorier laktasjon best å avbryte.

Bivirkninger

Ifølge pasientens vurderinger, tolereres vaginale suppositorier av Dalacin normalt, og bare i noen tilfeller kan følgende bivirkninger oppstå:

 • Økt sekresjon fra kjønnsorganet;
 • En følelse av ubehag, brenning eller kløe i skjeden etter administrering av legemidlet inni;
 • Hudirritasjon rundt kjønnsorganene;
 • Brudd på menstruasjonssyklusen;
 • Utviklingen av vaginal candidiasis;
 • I sjeldne tilfeller, utviklingen av urticaria.

Overdosering av narkotika

Med introduksjonen av suppositorier i skjeden er det tilstrekkelig for utvikling av symptomer på overdose absorpsjon av legemidlet inn i det generelle blodet. Med langvarig ukontrollert bruk av suppositorier hos kvinner utvikles overdosessymptomer:

 • Alvorlig smerte i underlivet;
 • Forstyrrelse av leveren;
 • Kvalme og oppkast;
 • Nedsatt avføring;
 • Utvikling av kolitt;
 • Feste en sekundær bakteriell infeksjon;
 • Utviklingen av sterk trøst

Når slike reaksjoner oppstår, bør behandlingen med stoffet stoppes umiddelbart og konsultere lege. Ved overdosering utføres symptomatisk behandling.

Interaksjon med andre legemidler

Med samtidig bruk av vaginale suppositorier av Dalacin og muskelavslappende midler, observeres en økning i den terapeutiske effekten av sistnevnte, så det er bedre å ikke kombinere stoffene i disse gruppene.

Det foreligger ingen data om samtidig bruk av vaginale suppositorier av Dalacin med andre midler til lokal tiltak, derfor anbefales det ikke å kombinere noen legemidler med suppositorier uten resept.

Spesielle instruksjoner

Før du bruker Dalacin suppositorier, må kvinner først fullføre en full undersøkelse for å bestemme årsaksmedderen til den patologiske prosessen. Legemidlet viser ikke terapeutisk aktivitet i forhold til Trichomonas, genital herpesvirus, gonokokker.

Med intravaginal bruk av stoffet Dalacin hos kvinner kan øke veksten av gjærlignende sopp av slekten Candida. Legemidlet i form av suppositorier er kun ment for vaginal bruk, hvis du ved et uhell tar et lys inne i pasienten, kan det oppstå alvorlige bivirkninger!

Under behandlingen bør seksuell kontakt unngås. Under behandling anbefales det ikke kvinner å bruke tamponger eller å skille kjønnsorganet.

Aktive og hjelpestoffer av vaginale suppositorier kan redusere styrken av latexprodukter (kondomer, diafragmer), så etter at behandlingen er stoppet i 3-4 dager, bør du bruke ytterligere beskyttelsesmidler mot uønsket graviditet eller avstå fra samleie.

Behandling med dalacin utføres ikke under menstruasjon. Du bør vente til menstruasjonsstrømmen slutter, og først etter det starter behandlingen.

Legemidlet i form av vaginale suppositorier påvirker ikke arbeidet i sentralnervesystemet og hemmer ikke hastigheten til psykomotoriske reaksjoner.

Analoger lyser Dalatsin

I likhet med deres terapeutiske effekt med vaginale suppositorier er Dalacin følgende produkter:

 • Vagicin-helsekrem;
 • klindamycin;
 • Polizhanks;
 • Primafungin;
 • Clindacin suppositorier.

Før du bruker Dalacin suppositorieanalogen, bør pasienten alltid konsultere lege.

Betingelser for frigjøring og oppbevaring av legemidlet

Legemidlet i form av suppositorier dispensert i apotek på resept. Stearinlys skal oppbevares på et mørkt, kjølig sted utilgjengelig for barn. Holdbarheten til legemidlet er 3 år, hvorpå det anbefales å kaste ut legemidlet.

Dalatsin stearinlys Pris

Den gjennomsnittlige kostnaden for stoffet Dalatsin i form av vaginale suppositorier i apotek i Moskva er 550-600 rubler.

Dalatsin i Moskva

instruksjon

Et antibiotikum av gruppen av lincosamider for lokal bruk

Clindamycinfosfat er ikke aktivt in vitro, men etter å ha blitt påført huden, blir det raskt hydrolysert av fosfataser i kanalene i talgkjertlene for å danne clindamycin, som har antibakteriell aktivitet. Sensitiviteten til alle studerte stammer av Propionibacterium acnes til clindamycin in vitro (MIC 0,4 μg / ml) ble vist.

Etter påføring av clindamycin på huden, reduseres mengden av frie fettsyrer på hudoverflaten fra ca. 14% til 2%.

Etter topisk påføring av 1% clindamycinfosfatgel i serum og urin, bestemmes svært lave konsentrasjoner av clindamycin.

Aktiviteten av clindamycin i komedoner hos pasienter med akne vulgaris er vist. Den gjennomsnittlige konsentrasjonen av antibiotika i comedoninnhold etter bruk av en løsning av klindamycin i isopropylalkohol og vann (10 mg / ml) i 4 uker var i gjennomsnitt 597 mcc / g comedo innhold (0-1490 mcc / g).

Farmakokinetikk i spesielle pasientgrupper

Ved gjennomføring av kliniske studier ble et tilstrekkelig antall pasienter over 65 år ikke inkludert for å kunne vurdere om det er forskjeller i farmakokinetikken hos eldre pasienter sammenlignet med yngre pasienter.

Utad. Et tynt lag med gel påføres det berørte området av ren, tørr hud 2 ganger daglig.

For å oppnå tilfredsstillende resultater, bør behandlingen fortsette i 6-8 uker, og om nødvendig kan du fortsette opptil 6 måneder.

Hvis etter bruk av stoffet i flere måneder, reduserer effekten av behandlingen, bør du ta en pause i behandlingen i 4 uker.

Klassifisering av frekvensen av uønskede reaksjoner: svært ofte (≥1 / 10), ofte (≥1 / 100 og ® kan påvirke evnen til å kjøre bil og kontrollmekanismer.

Billige analoger av Dalatsin-lys: instruksjoner, beskrivelse av stoffet

Dalacin er en universell medisin som kommer i ulike former. Avhengig av stoffets form, varierer de viktigste indikasjonene også - behandling av hudsykdommer eller gynekologiske patologier. I tillegg til en rekke fordeler har Dalatsin en stor ulempe - kostnad. Men å gi preferanse til billige analoger av Dalatsin-stearinlys, kan du oppnå ønsket resultat og spare en tilstrekkelig mengde penger.

Narkotikabeskrivelse

I dag er det tre former for stoffet på det farmakologiske markedet - tabletter, vaginale suppositorier og gel for ekstern bruk. Det er også viktig at prinsippene for innflytelse av alle tre former skiller seg betydelig, derfor er hovedindikasjonene forskjellige. Hovedvirkningen av stoffet er rettet mot bekjempelse av skadelige mikroorganismer, bakterier som er i menneskekroppen.

Dalatsin refererer til en rekke antibiotika for lokal behandling av gynekologiske sykdommer. Det er et antimikrobielt, antiseptisk middel.

Dalatsinlys er hvite og har en solid tekstur og en kuleform. En pakke inneholder tre suppositorier, samt en spesiell applikator for enkel innsetting.

Den aktive ingrediensen er 10 mg clindamycin - et antibiotikum og hovedaktiv ingrediens. Det er også en ekstra komponent - fast fett.

Grunnleggende indikasjoner og virkningsmekanisme

Vaginal gel og Dalacin suppositorier er foreskrevet for behandling av bakteriell vaginitt av ulike grader forårsaket av direkte kontakt med mikroorganismer som er følsomme for clindamycin. Gelen brukes også til å eliminere akne på huden, inkludert i det intime området.

Når det gjelder virkningsmekanismen, er det verdt å merke seg at det er et bredspektret antibiotika som tilhører gruppen linkosamider. Samtidig er clindamycin, som er hovedkomponenten, et derivat av lincomycin. Som følge av virkningen av denne komponenten undertrykkes den aktive veksten av aerobic og anaerobe mikroorganismer på grunn av den bakteriostatiske og bakteriedrepende effekten.

Oftest er stoffet foreskrevet for å behandle den berørte slimhinnet i skjeden, samt infisert hud. Ved eksponering for gel eller suppositorier på menneskekroppen, absorberes opptil 30% av lincomycin i blodet.

Video "Hvordan gjenkjenne bakteriell vaginose?"

Informasjonsvideo med detaljerte forklaringer som vil bidra til å kjenne symptomene på bakteriell vaginose, og starte behandling i tide.

Kontraindikasjoner, bivirkninger og bruksegenskaper

Kontraindikasjoner Dalatsina inkluderer overfølsomhet overfor hovedkomponenten i suppositoriet eller til hjelpestoffet. Bruk av verktøyet er heller ikke anbefalt for pasienter som kan utvikle kolitt mens de tar antibiotika.

Til tross for sammensetningens enkelhet, har suppositorier en rekke bivirkninger som vanligvis oppstår når instruksjonene ikke følges, og når overdosering oppstår. Slike bivirkninger kan forekomme:

 • infeksjoner og invasjoner - vanligvis soppinfeksjoner forårsaket av Candida-sopp;
 • sykdommer i sentralnervesystemet - oftest en migrene;
 • forstyrrelser i mage-tarmkanalen - magesmerter, diaré, oppblåsthet og kvalme;
 • hudirritasjon - kløe, som kan oppstå ikke bare i stedet for bruk av medisinen, kan utslett forekomme;
 • funksjonsfeil i nyrene og urinveiene (pielonephritis).

En stor liste over mulige bivirkninger finnes i instruksjonene for stoffet.

Under amming eller under graviditet, spesielt i første trimester, anbefales det ikke å bruke lys. I dette tilfellet er det bedre å bruke mer godartede stoffer, da reproduktiv toksisitet har blitt bevist i prosessen med forskning.

Instruksjoner for bruk

Den anbefalte dosen for voksne er 1 stikkpille per dag, som administreres intravaginalt ved sengetid. Varigheten av behandlingen er tre dager.

For å sette inn et stearinlys uten en applikator, må du fjerne suppositoriet fra folien, ligge på ryggen og trekke knærne mot deg. Bruk midten eller pekefingeren til å sette lyset så dypt som mulig, unngå ubehagelige og smertefulle opplevelser. Pakningen inneholder en applikator som også kan brukes til å administrere legemidlet.

For å gjøre dette må du forsiktig trykke på stempelet på applikatoren, sette stearinlyset inn i skjeden, og fjern deretter applikatoren forsiktig. Etter hver injeksjon er det nødvendig å vaske applikatoren med en varm såpeoppløsning.

Dalatsin - effektive kolleger billigere

Nedenfor er en liste over de mest effektive analogene av stoffet, som finnes i de fleste apotek:

 • Zerkalin;
 • Klimitsin;
 • klindamycin;
 • Klindes;
 • Klindovit;
 • Vagilak;
 • tsifran;
 • Epigenes;
 • Metrogil og andre.

Avhengig av stoffet, kan du finne flere analoger. Dermed er det største antallet lignende i sammensetnings-legemidler funnet i form av en gel, krem. Vanligvis for behandling av gynekologiske patologier en integrert tilnærming er brukt, derfor er Dalacin ofte foreskrevet ikke bare i form av suppositorier, men også i form av tabletter for intern eksponering av mikrober og bakterier som finnes i kroppen.

1. Clindamycin

Denne analogen er den mest populære og mest brukte. Den aktive ingrediensen er helt identisk - clindomycin, men doseringen er 100 mg i ett stikkpiller. Semisyntetiske glyserider brukes som en hjelpekomponent.

Resten av instruksjonene er helt identiske med Dalacin, slik at stoffet også er foreskrevet når det gjelder bakteriell vaginose. Bivirkninger, kontraindikasjoner og bruksegenskaper er ikke forskjellige.

2. Vagilak

Brukes som kombinationsbehandling for alle typer gynekologiske patologier, ledsaget av forstyrrelser i vaginal mikroflora. Bruk av stoffet er akseptabelt etter 10 års alder. Ofte foreskrevet for å eliminere vaginal dysbiose.

Vagilak er tilgjengelig i form av vaginale kapsler, som inneholder aktive bakterier, samt tilleggskomponenter som askorbinsyre og laktose.

Det foreskrives som en lokal terapi og profylakse av vaginale mikroflorapatologier, som kan forårsakes, inkludert svampe-, bateriallesjoner.

I motsetning til Dalatsin, kan Vagilak brukes under graviditet og amming, da dette stoffet ikke tilhører en rekke antibiotika. Dens sammensetning er helt forskjellig fra Dalatsin, men effekten og indikasjonene på bruken er nøyaktig det samme.

Det er også verdt å merke seg den fordelen at Vagilak kan brukes til barn etter 10 års alder.

3. Epigen spray

Denne analogen er primært annen form. Den andre tingen som skiller disse legemidlene er sammensetningen og handlingsprinsippet, samt indikasjoner. Legemidlet er vanligvis foreskrevet for smittsomme lesjoner som kan oppstå i vaginalt og uretralt område.

Hovedstoffet er glykyrrhizinsyre, samt tilleggskomponenter. Dette er en antiviral medisin som vanligvis foreskrives av gynekologer i behandlingen av slike sykdommer:

 • papilomavirus infeksjon;
 • virusinfeksjon på grunn av herpes simplexvirus av første og andre typer;
 • forebygging av virusinfeksjoner;
 • behandling av ikke-spesifikk kolpitt og vaginitt (vanligvis brukt for en kompleks effekt på problemet).

4. Mikozhinaks

Dette er vaginale tabletter, som inneholder følgende aktive ingredienser:

 • Metronidazol i en dose på 200 mg;
 • Kloramfenikol - 80 mg;
 • Nystatin i mengden 100.000 IE;
 • Dexamethasonacetat - 0,5 mg.

Det er flere ingredienser, blant annet laktosemonohydrat.

Vaginale tabletter har en kompleks effekt og er foreskrevet for lokal behandling innen gynekologi. Det er en antimikrobiell, antiprotozoal og antifungal medisinering som tilhører en rekke antibiotika og kortikosteroider.

Bruk av denne medisinen anbefales ikke uten å konsultere og undersøke gynekologen, da den er ganske kraftig, har mange bivirkninger og kan forårsake en uforutsette reaksjon i kroppen.

Ikke glem at noen stoffer, inkludert lokale, skal bare brukes som foreskrevet av en spesialist. I et annet tilfelle kan selvmedisin skade kroppen.

En gynekologs undersøkelse er en obligatorisk prosedyre som bør utføres hvert sjette år for å utelukke alvorlige patologier. Ikke ta risiko med helsen din, besøk en lege i tide og ta alle tester. Da trenger du ikke noen analoger av Dalacin-lys, og helsen din vil ikke lide av effektene av mikrober, bakterier og medisinske preparater.

Video "Hva er vaginitt, og hvordan å takle det?"

Vejledende videooverføring, som vil bidra til å gjenkjenne og kurere vaginitt.

Oppskrifter mandel peeling hjemme: fordelene med hvem vil passe?

Hvordan miste vekt i det indre låret: øvelser, prosedyrer for vekttap

Relaterte artikler

Vi anbefaler å lese

Klemming av nesen: hva er isjias, årsaker, metoder for behandling og forebygging
Peeling på fingrene i huden: årsaker, behandlingsmetoder
Behandling av skjoldbruskkjertelen hos kvinner: årsaker og symptomer på sykdommer, vanlige patologier
Hvordan slutte å spise søtt: Hvorfor oppstår denne vanen, dens konsekvenser
Hvordan raskt helbrede en sår hals hjemme: symptomer, typer og metoder for behandling
Er det mulig å gå til badet i tilfælde av ondt i halsen, og hvordan å gjøre det, for ikke å skade?
Hvorfor brystsmerter oppstår: årsaker, symptomer og diagnose
Hva er utslettende endarteritt av karene i nedre ekstremiteter: symptomer, diagnose og behandling
Slik kurer du raskt forkjølelse: enkle anbefalinger, populære oppskrifter

Om helse

Hva betyr akne i ansiktet og hvilke patologier kan utslett fortell om?
Diaphragmatisk pusting i henhold til Bubnovsky - de viktigste egenskapene og egenskapene til teknikken
Hvordan vaske for kvinner: Reglene for hygiene og omsorgs anbefalinger
Hvordan kan du fjerne nasal oppstramming hjemme?
Hvor lenge skal normalt kjønn vare: statistiske standarder, anbefalinger for forlengelse av samleie
Slik kurer du raskt forkjølelse: enkle anbefalinger, populære oppskrifter
Fordelene med sex for kvinner: nyttige egenskaper, sex under graviditet og menstruasjon
Hvor mye kan du onanere på kvinner og menn: fordeler og skader av onani, er det farlig?

Om skjønnhet

Negler på hender er brettet og brutt: årsaker, pleie og behandlingsmetoder
Anvendelse av troxevasin for rosacea på ansiktet: instruksjoner, vurderinger, er stoffet effektivt?
Årsaker til akne på bryst og nakke, metoder for behandling og eliminering
Hvordan velge en krem ​​for den intime sonen: hvorfor det er nødvendig, typer, vurderinger
Behandling av natoptyshy på ensolen hjemme: folkemidlene, tips og løsninger
Sink salve for akne: hjelper stoffet, og hvordan du bruker det riktig?

Din mening er veldig viktig avbryte

De mest effektive rettsmidler for ansiktsrynker

Behandling av skjoldbruskkjertelen hos kvinner: årsaker og symptomer på sykdommer, vanlige patologier
Peeling på fingrene i huden: årsaker, behandlingsmetoder
Klemming av nesen: hva er isjias, årsaker, metoder for behandling og forebygging
Hvordan bli kvitt nesehår: hvordan å håndtere uønsket vegetasjon, hvordan å permanent bli kvitt hår?

VI ER PÅ INSTAGRAM
@ wkrasote.ru_

Wkrasote.ru | Hemmeligheter om ungdom og skjønnhet, © 2018

Informasjons- og utdanningsportal for kvinner og menn, som presenterer aktuelle artikler og nyheter om temaene helse, skjønnhet, skikkelig ernæring, sunn livsstil, families psykologi og relasjoner. På nettstedet finner du mange nyttige tips, effektive dietter, vekttapsmetoder og beviste populære oppskrifter. Vi har presentert medisinske artikler om vanlige sykdommer, symptomer og metoder for behandling, samt instruksjoner for apotek og metoder for bruk. Wkrasote.ru vil hjelpe deg med å finne svar på de vanligste spørsmålene og vil åpne for deg nye hemmeligheter av kvinnelig skjønnhet. Materialer som er oppført på nettstedet, inkludert artikler, kan inneholde informasjon beregnet for brukere over 18 år, i samsvar med føderal lov nr. 436-FZ 29. desember 2010, "På beskyttelse av barn fra informasjon skadelig for helse og utvikling". 18+.

Alle rettigheter reservert. Reproduksjon, kopiering, gjengivelse eller annen bruk av materialer uten tillatelse fra nettstedet administrasjon er forbudt. Når du bruker materialer, er en aktiv hyperkobling indeksert av søkemotorer obligatorisk! Ressurser og personer som befinner seg i uautorisert kopiering vil bli straffet etter lov (artikkel 7.12 i RF-koden "Ved administrative brudd"). Informasjonen er kun referanse, ikke selvmedisinere! Ved de første tegn på en sykdom, bør du definitivt konsultere legen din!

Nettstedet gjelder ikke for media.

Stearinlys Dalacin: bruksanvisning

Dalatsin - vaginale suppositorier for kvinner med antibakteriell aktivitet. Brukes for vaginose. Før bruk må du lese instruksjonene.

Internasjonalt ikke-proprietært navn

struktur

Den aktive ingrediensen i sammensetningen - clindamycin.

Farmakologisk aktivitet

Semisyntetisk antibiotika har en antibakteriell lokal effekt. In vitro er clindamycinfosfat inaktivt, men når det samhandler med vann, dannes clindamycin. Det hemmer prosessen med intracellulær produksjon av proteiner i den mikrobielle cellen. I store doser har en bakteriedrepende effekt.

Stearinlys Dalatsin - Semisyntetisk antibiotikum med lokal antibakteriell virkning.

farmakokinetikk

Absorbert 5% av aktivstoffet. I serum oppnås maksimal konsentrasjon etter 1-10 timer. Blodet oppsamles ikke etter gjentatt administrering intravaginalt.

Hvorfor utnevne stearinlys Dalatsin

Tilordne en agent for behandling av bakteriell vaginose.

Kontra

Bruk i behandling av suppositorier er kontraindisert hos personer under 18 år, pasienter med kolitt eller individuell intoleranse mot clindamycin eller lincomycin.

Dalacin suppositorier er foreskrevet for å behandle bakteriell vaginose.

Hvordan ta stearinlys Dalatsin

Første dose - 1 stikkpille per dag. Det administreres før du går til sengs. Behandlingsforløpet er 3 dager. For enkel bruk i pakken har en applikator. Lyset må frigjøres fra folien og plasseres inne i enheten med en flat ende. Pasienten i liggende stilling eller på siden skal bøye knærne.

En enhet med stearinlys settes inn dypt inn i skjeden og presses på enden av applikatoren.

Etter prosedyren fjernes applikatoren, vaskes i rennende vann med såpe. Du kan ikke bruke applikatoren og selvstendig angi lyset ved hjelp av langfingeren.

Behandling av diabetes komplikasjoner

For å effektivt behandle komplikasjoner av diabetes, må du konsultere legen din.

Bivirkninger av stearinlys Dalatsin

Legemidlet kan forårsake bivirkninger fra ulike organer og systemer.

Mage-tarmkanalen

Gastrointestinale problemer ofte forårsaker magesmerter, forsinket tarmbevegelser, diaré, kvalme og emetisk trang. Mindre vanlige er smertefull oppblåsthet, kolitt og dyspepsi.

Sentralnervesystemet

Etter å ha tatt en migrene kan det oppstå svimmelhet, metallisk smak i munnen.

På den delen av urinsystemet

Under behandling er urinveiene særlig sårbare, derfor forekommer ofte smittsomme sykdommer og dysuri. I urinen kan detekteres glukose, protein.

På den delen av luftveiene

Øvre luftveier utsatt for smittsomme sykdommer, i sjeldne tilfeller oppstår neseblod.

På den delen av huden

Hudutslett, kløe, erytem er hyppige bivirkninger av hud og subkutan vev.

allergi

Legemidlet tolereres godt, men overfølsomhet overfor medikamentkomponentene kan oppstå. Dette manifesteres av kløe og betennelse på administrasjonsstedet.

Innflytelse på evnen til å operere mekanismer

Påvirker ikke evnen til å kontrollere mekanismer.

Kløe på huden er en hyppig bivirkning ved bruk av Dalacin suppositorier.

Spesielle instruksjoner

I nærvær av diaré og kolitt må du slutte å ta stoffet. Før bruk er det nødvendig å utelukke infeksjoner i kjønnsorganet:

 • klamydia;
 • Trichomonas vaginalis;
 • gonokokkinfeksjon;
 • trost;
 • herpes simplex

Under behandlingen er det uønsket å ha sex, bruke tamponger og utføre douching. I menstruasjonsblødningstiden avbrytes bruken. Bruk kondomer og andre produkter fra latex er kontraindisert, fordi de aktive komponentene kan redusere deres styrke.

Bruk i alderdom

Du kan bruke stoffet i alderen.

Utnevnelse til barn

Stearinlys kan brukes fra 18 år.

Bruk under graviditet og amming

Ved graviditet kan midlene foreskrives av den behandlende legen om nødvendig i 2 eller 3 trimester. Før du begynner behandling, må du slutte å amme.

Før du bruker stearinlys, er Dalatsin nødvendig for å utelukke infeksjoner i kjønnsorganet, spesielt klamydia.

overdose

Ved overdosering forårsaker absorpsjonen i store mengder en økning i bivirkninger.

Interaksjon med andre legemidler

Samtidig bruk av andre medisinske suppositorier for intravaginal administrasjon er ikke nødvendig.

Forsiktig må utøves av personer som bruker til behandling av muskelavslappende midler.

Clindamycin bør ikke brukes samtidig med lincomycin og erytromycin.

Hva skal erstatte

Du kan erstatte dette verktøyet med salve, tabletter eller kapsler. Til motparter på den farmakologiske virkningen inkluderer:

 • Clindacin salve;
 • Fluomizin tabletter;
 • vaginale polyginax kapsler;
 • stearinlys Hexicon.

Du kan kjøpe vaginal krem ​​og gel til ekstern bruk i Dalatsin på apoteket. I forbindelse med et antibakterielt middel under graviditet (i 2. og 3. trimester), er det mulig å ta Utrogestan kapsler.

Apotek ferie vilkår

Stearinlys kan kjøpes på apotek på resept.

Kostnaden for stoffet på apoteket er fra 600 til 700 rubler.

Oppbevaring av legemidler

Stearinlys skal lagres i originalemballasjen ved en temperatur som ikke overstiger + 25 ° C.

Det er forbudt å fryse suppositorier.

Holdbarhet

Holdbarhet - 2 år.

produsenten

Produsent - Apotek og Upjohn Company, USA

Dalatsin Stearinlys skal oppbevares i originalemballasjen, ikke fryse.

anmeldelser

Marina Yuryevna, gynekolog, Moskva

Stearinlys Dalatsin foreskrevet til pasienter med ulike bakterielle infeksjoner. Et antimikrobielt stoff eliminerer raskt vaginal gardnerella. Vel hjelper med leptotriksu. På salg finner du gel for ekstern bruk, noe som bidrar til å takle akne hos ungdom.

Anastasia Igorevna, urolog, Kaluga

Legemidlet for intravaginal bruk hjelper godt i nærvær av mikroorganismer som er følsomme for clindamycin. Disse inkluderer Mycoplasma hominis, Gardnerella vaginalis, Bacteroides, Mobilincus, Peptostreptococcus. Under graviditet i 2. og 3. trimester eller i alderdom, kan pasienter bruke suppositorier, men før det er bedre å besøke den behandlende legen og bli testet.

Olga, 23, Smolensk

Etter å ha besøkt gynekologen, begynte jeg å bruke dette stoffet. Etter en 3-dagers kurs klarte vi å kvitte seg med ubehagelig vaginal utslipp, kløe og brenning under urinering. Stearinlys går ut, derfor er det bedre å introdusere om natten. Fornøyd med resultatet.

Marina, 36 år gammel, Ufa

Takket være dette stoffet og probiotiske suppositorier ble Atsipol herdet av bakteriell vaginose. Ved kjøp av stearinlys glemte jeg smerten under samleie. Hevelse i kjønnsorganene og kløe kan oppstå, men sidereaksjonene forsvinner raskt.

Elena, 29, Izhevsk

Etter bruk av vaginale suppositorier ble menstruasjonssyklusen uregelmessig. Verktøyet er effektivt, men det er bivirkninger.

Flere Artikler Om Typer Acne