Lucky
Moskva Aktiv deltaker

Det siste og et halvt år har vært vanskelig for meg. Selvfølgelig passerte det konstante stresset ikke for huden uten spor. Hun begynte å kaste meg overraskelser i form av rødhet, peeling, utslett. Kort sagt, det som er kjent med klare ord, kalles nedsatt barrierefunksjon i huden.

Jeg har allerede fortalt at med dette problemet ble jeg ikke dårlig hjulpet av maskoten fra Fresh Look (Mark Fresh Look - "datter" A. Lotan) hjalp meg. Derfor, kremet i paret hennes, begynte jeg å lete etter Anna Lotan. (Svetik, tusen takk).

Det viste seg å være en krem ​​med liposomer / Lipo Soft Cream (Classic Series)

Klassisk serien er egnet for alle hudtyper, den kan trygt brukes til hjemmebruk, så jeg gjorde det uten å konsultere en skjønnhetspleie.

For bildet, som alltid, beklager.

Vel, og et bilde fra IM:

Krem hvit, tykk, nesten luktfri. Til tross for dens tette tekstur er kremet veldig forsiktig og lett, absorberer umiddelbart.

Praktisk emballasje - en krukke med tykt glass, padle festet.

Kremet er beregnet for tørr, forvitrende hud eller for dehydrert, irritert, fet hud. Jeg har kombinert hud, oppdraget med denne krem ​​var å berolige huden og gjenopprette beskyttelsesfunksjonene.

Aktive ingredienser: fuktighetskrem, soyesterol, gulrotolje, acetylert lanolin, glyserin, sorbitol, linolsyre, linolensyre, arakidonsyre, lecitin, hyaluronsyre, vitamin E.

Inneholder ikke voks i sammensetningen.

Påfør det om morgenen / kvelden eller etter behov. Jeg brukte det to ganger om dagen. Som allerede skrevet, absorberes det veldig raskt, sminken på ham ligger perfekt. Produsenten anbefaler å sette på toppen med SPF. For meg var dette ikke noe ulempe, siden nesten alle mine tonale ressurser har et UV-filter.

Jeg la merke til resultatet i en uke eller 10 dager, og etter 2-3 uker opphevet det alle irritasjoner, rødhet, peeling. Skinn, tilstoppede porer og andre ubehagelige fenomener forårsaket ikke fet hud. Som allergi.

Pris: rundt 2000 rubler, volum: 50 ml.

PS! Ta vare på huden din, ta vare på helsen din, ta vare på dine nerver.

Jeg møtte dette merket takket være en skjønnhetspleie. Forsøkt en serie Barbados, for sensitiv hud med peeling og utslett, utmerket hudskum Barbados og balsam Barbados, for høst og vår. Om vinteren er denne typen hud utmerket med Ana-syre krem ​​og Barbados skum. For normal hud, Barbados tonic og Barbados mousse. Alle midler av høy kvalitet og verdt pengene.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 4 · Nei 0

Natalia
Minsk Aktiv deltaker

Hei sommer til alle.

Jeg forlater min anmeldelse, som lovet.

Beskyttelsesdagkrem med SPF 30 (Hvit perlebeskyttelseskrem) av Anna Lotan

Krem fra Classic-serien - for alle hudtyper med nedsatt epidermal barriere. Å gjenopprette huden med tegn på fotografering og stress.

Fra produsenten:

funksjoner:

Beskytter mot UV-stråler

Produktet er beriket med perlepulverekstrakt og hyaluronsyre for å binde og beholde fuktighet i huden; grønn te og vitamin E-derivat fungerer som antioksidanter

Kremet absorberes raskt og raskt, og gir ingen fettete følelser

liten lette effekt oppnås på grunn av tilstedeværelsen av mikroniserte partikler av titandioksid i sammensetningen (fysisk solkremfilter)

søknad:

Bruk stoffet på huden i ansiktet og nakken i 20 minutter før du går ut.

Kremet kan brukes hele året og går bra under sminke.

Aktive ingredienser:

Perlepulver ekstrakt, hyaluronsyre, grønn te, vitamin E, titandioksid.

ingredienser:

Aqua (vann), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Titandioxid, C12-15 Alkylbenzoat, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glyserin, Cetearyl Alkohol / Cetearyl Glucosid, Ethylhexyl Stearat, Benzophenon-3, Simmondsia Chinensis (0), midt i det du trenger, og deretter påfør størrelsen og størrelsen på huden din., Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Glyceryl Stearat, Gluconolacton / Natriumbenzoat, Glyserin, Hydrolysert Pearl, Havsalt, Tocopheryl Acetat, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Yourimer, din, din, din, din

Volum 50 ml.

Fra meg selv:

Jeg fikk en miniatyr som en gave, og selvfølgelig nøt jeg å teste det med glede.

Krem hvit. Uten uttalt parfyme.

Absolutt ikke fett. Konsistensen er ikke engang en krem ​​eller gel. En slik liten hvit emulsjon som absorberes umiddelbart. Følelser klebrig forlater ikke.

Som angitt av produsenten, er det en lette effekt.

Jeg prøver å vise (jeg vet ikke om det er synlig eller ikke)

På huden fordeles godt.

Men uansett hvordan å holde seg i en hast, vil ikke fungere. Ellers kan hvite flekker forbli på steder der kremet akkumuleres.

Kremet mitt har forårsaket dobbel følelse.

Som fuktighetskrem er det ikke nok for meg. Kan påvirke tørr hud. Hvis du bare bruker den etter tonic, så er det vanskelig å bruke sminke. Kremik begynner å glide på steder. Men hvis du fukter ansiktet ditt (lyskrem eller serum) før du bruker det, går alt som urverk.

Men som sminkebase viste han seg i de beste kvaliteter. Og tonalka, og pulver sitte på det perfekt. Ikke fett, ikke skinnende. Ingenting flyter. Ærlig, det test i varmen på +30.

Vel, SPF 30 er et annet pluss. Videre likte jeg beskyttelsesfaktoren til Anna Lotan mer enn Matis eller Clarins.

Som en konklusjon: For tørr hud, vil den passe mer som en skjerm, det kreves ekstra fuktighet.

Jeg antar at det for kombinasjon og fet hud, som en sommerdagsomsorg, ville være utmerket.

Jeg er glad for å få fullt volum selv, tross alt, sommeren er ikke over ennå.

Hvis du er interessert i Anna Lotan, anbefaler jeg å prøve.

Natalia
Minsk Aktiv deltaker

I forlengelse av forrige gjennomgang, Anna Lotan, vil jeg fortelle deg hva jeg prøvde.

2. Gel peeling med Azulene (Azulene Peeling Gel)

Dette produktet er fra Alódem-serien. Virkelig volum 50ml.

Til referanse: Alódem-serien for sensitiv, "skjøre" hud med rødhet (rosacea). Løser problemene med forberedelse for sliping og kjemisk peeling, rehabilitering etter dermabrasjonsprosedyrer, fotoforyngelse, fototermolyse, laserterapi og fraksjonell plasmabehandling.

Jeg hadde ingen planer om å prøve peeling av gel, siden jeg ikke engang tenkte på denne serien. Men med ordren setter sonden. Det ble interessant.

Fra produsenten:

Naturlig mild gelskalling, som gir en myk, ikke-traumatisk peeling av den mest følsomme huden. Rik på luksuriøse mykgjørende midler som oppløser overflødig sebum, sminkerester og urenheter, myk lipogel smelter på huden, oppvarmer seg fra kroppstemperatur.

Den hydrofile strukturen av stoffet (emulgeringsmiddel av planteopprinnelse) gjør at du raskt og enkelt kan fjerne gelen fra huden med enkelt vann.

funksjoner:

- renser forsiktig følsom hud

- mykgjørende frøolje (oliven, jojoba og macadamia), beskyttet av vitamin E, gir mykhet i huden

- Blomsterekstrakter av calendula og kamille (azulene) forsiktig beroliger huden

søknad:

Påfør et tynt lag på områdene av ansiktet som trenger en myk peeling. Masser forsiktig i sirkulære bevegelser til det blir glatt. Det kan føle seg en liten oppvarming av huden. Legg litt kollasje eller vanlig varmt vann for å danne en melkaktig emulsjon, og til slutt vaske og tørk huden.

Aktive ingredienser:

Blomsterekstrakt av calendula og kamille (azulen), olivenolje, jojoba og macadamia, vitamin E.

ingredienser:

Ingredienser: Caprylic / Capric Triglycerides, Glycerin, Polyglyceryl-Oleat, Olea Europaea Fruktolje, Macadamia Ternifolia Frøolje, Havvann, Aqua;

Fra meg selv:

I lang tid snudde jeg denne peeling i hendene mine og prøvde å finne en anstendig bruk.

Jeg bestemte meg for å bruke før masken ble påført.

Peeling var helt gjennomsiktig gel med unexpressed light fragrance. Gelen er veldig tykk, uten noen granuler. Først på huden, prøvde å distribuere det uten vann, fungerte ikke. Med vann er vakkert. Når du masserer huden, kan du knapt få et snev av peeling i konsistensen.

Det viste seg en god forberedelse av huden for å påføre masken. Faktisk renser gelen veldig forsiktig og forsiktig huden. Og hans sammensetning er utmerket.

Det var veldig interessant å teste gelen. Jeg har omgått ansiktsscrubs i lang tid, huden er tynn. Og her og peeling, og uten granuler. Kanskje dette produktet vil være bra for huden, som med betennelse og skrubbe ikke kan gjøres.

Jeg ville være veldig glad hvis noen utfyller min anmeldelse og forteller deg mer om denne gelskallingen og dens anvendelse.

Natalia
Minsk Aktiv deltaker

Begynte bekjentskap med merkevaren Anna Lotan nylig. Renter oppstod etter gjennomgang av Svetlana. Ervervet flere produkter på prøve.

1. Mask "Pearl" (Pearl Mask) av Anna Lotan.

Mask fra Classic-serien.

Fra produsenten:

Klassisk skjønnhetsmaske med eksotisk tillegg - naturlig japansk perlepulver, som tradisjonelt brukes av japanske kvinner for å oppnå den perfekte hudfarge. Masken har en merkbar tilspenning, myknings- og letteffekt. Passer til alle hudtyper, spesielt normal, tørr og kombinert.

funksjoner:

Vel renser huden, har absorberende egenskaper

beroliger og lyser, har sårheling, regenerering, antioksidant effekt, forbedrer mikrosirkulasjonen

har en løftende effekt, gir huden et sunt utseende, en følelse av komfort

kan brukes som basispreparat i kombinasjon med modulære tilsetningsstoffer i henhold til indikasjoner eller etter tørr og normal hudhygienisk rengjøring

søknad:

Påfør et tykt lag på ansikt og nakke. La i 15-20 minutter. Skyll grundig med kaldt vann.

Aktive ingredienser:

Utdrag av Centella Asiatica, Lithospermum Extract, Pearl Powder, Vitaminer A og E, Algen Utdrag.

ingredienser:

Aqua (vann), Capryl / Capric Triglycerid, Dicaprylyl Eter, Isopropyl Palmitat, Glyceryl Stearat, Cetyl Alkohol, PEG-40 Stearat, Glyserin, Titandioxid;, Isopropylmyristat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje, Centella Asiatica (Hydrokotyl) Ekstrakt, Hydrolysert Pearl, Hydroksyetylcellulose, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, Sea Salt, Carthamus Tinctorius, Linolsyre, Søk:, Tokoferol, kaprylylglykol, parfum (duft), klorfenesin, beta-sitosterol.

Volum 60 ml.

Fra meg selv:

Masochka krem, med en lett aroma. Det blir brukt veldig enkelt, ikke strømmer. Masken virker forsiktig og delikat. Ingen følelse av tetthet, prikking. Jeg holdt masken i 20 minutter. Det var en følelse av at huden under masken ble jevnet. 100% komfortabel.

Og full avslapning. Og aromaen, tekstur og oppførsel av masken gjør prosedyren bra, veldig hyggelig. Hvis du lyser hennes duftende stearinlys og legger til musikk i stilen "lounge" - du er i hytta.

Absorbert perfekt, min, tørre type, huden tok det med et smell. Rester kan enkelt fjernes med en fuktig klut.

Etter masken blir huden ekstremt glatt og fløyelsaktig. Hvordan ville lyset. "Og du er så frisk."

- renser huden godt - ja

- beroliger og lyser - ja,

- har en løftende effekt, gir huden et sunt utseende, en følelse av komfort - ja. ekte løfteeffekt er ikke tydelig uttalt.

Min vurdering er 5+. Forblitt så glad.

Jeg bruker kosmetikk Anna Lotan serien Barbados. Veldig fornøyd)))), huden var problematisk, gikk for å rense ansiktet, kosmetologen ga meg råd om denne mirakel sminke, ansiktet ble mye renere))).

2 måneder bruker jeg kosmetikk Anna Lotan.

Kombinert hud. Det er porer.

Skjønnhetspleie utnevnte meg:

1 Soap "New Era" exfoliate.

2 Kremsolbeskyttelse Camellia (serie Grinn)

3 Lotion Barbados for tørr og sensitiv hud.

Jeg er glad. Jeg vil gjerne kjøpe Insil-serum fra Grinn- og Vitaminized Drops-serien fra Grinn-serien.

Fortell meg hvem som brukte det, er du fornøyd?

Dette serumet er det eneste middelet som virkelig hjalp meg i det første i mange år. Kinnene hadde flekker i form av allergi, i 17 år var djevelen ute på gaten uten fot. Gjennom årene, hvor jeg ikke har vært, sjekket jeg leveren for parasitter, gynekologen hadde varme, varme drikker, jeg drakk vitaminer, og hvor mange kremer jeg gikk gjennom var horror! Jeg bruker serum i ca to måneder, ansiktet mitt var rent. DETTE ER SUPER.

Jeg likte ananas peeling, men bare tilpasset den fra tredje gang. Aloderm beroligende maske er veldig bra etter peeling eller oppholder seg i solen.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 21 · Nei 6

Girls! Hvem brukte seriens "instant lift" av greenens serien, vennligst skriv en anmeldelse

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 12 · Nei 7

Israels kosmetikk brukte ikke før. Jeg lærte om det fra en hudlege som jobber med slike kosmetikk. Min hud trengte et fuktighetsgivende middel med en beroligende effekt, men på en ikke fettete basis, siden huden min er utsatt for fett i T-sonen. Etter peeling med syrer, når huden er irritert og flakket, reddet panthenol krem ​​de første dagene. Men det er veldig fet og fukter ikke huden veldig mye (det hjelper regenereringsprosessen).

For å gjenopprette tørr hud etter peeling, så vel som under behandling av hudproblemer (akne, demodikose, etc.), når honning brukes, er det aggressivt mot huden. narkotika, salver, talkers - det hjelper mye, som det viste seg denne gelen (bildet nedenfor). Sann å finne det i Krasnodar viste seg å være vanskelig. I vanlige butikker, apotek er det ikke. Jeg fant den i en skjønnhetssalong på avstanden til et vinterhus hjemme (på Internett). Ved den første applikasjonen var det en liten prikkende, jevn smitte på huden (legen sa at det skulle påføres en gel under matfilmen slik at masken ikke ville tørke ut), og jeg tvilte på at jeg gjorde alt riktig (eller det var det riktige verktøyet for meg). Men etter 5 minutter passerte ubehaget og de neste 30 minuttene følte seg behagelig varm. Når masken ble vasket bort ble jeg overrasket over at gelen virker første gang! Ingen av remediene bidro til å takle tørr hud og dehydrering. Hvis noen vet mer betyr, dele, vil jeg være takknemlig.

Fordeler: Som en del av naturlig juice av Aloe Vera Barbados, fuktes, beroliger huden + har en anti-inflammatorisk effekt; som det er en gel, ikke en fettete krem, ikke-komedogen; effekten er synlig umiddelbart etter første søknad

Minuser: Det finnes parabener i sammensetningen (men holdbarheten er 2 år, uten dem vil holdbarheten være et år eller mindre på styrke); litt ubehag umiddelbart etter påføring; prisen er 1360 gnid. (selv om 250 ml skal være nok i lang tid). Jeg har vurdert det 4 fordi det er noen ulemper.

Anmeldelser av kosmetikk Anna Lotan

Olga (kosmetolog):

Jeg jobber med kosmetikk Anna Lotan, jeg er veldig fornøyd, fordi jeg ser positive resultater på mine klienter! glad med gels av kald hydrogenering, huden etter dem er myk, fløyelsaktig. Anna Lotta jobber veldig bra på problem hud. stort utvalg, peeling, masker + muligheten til å kombinere dem!

kosmetolog:

Kald hydrogenering gir gode resultater, jeg bruker ikke det første året. Etter den første applikasjonen av vaporizer nektet, som jeg forstår, for alltid.

Freya:

Liker nesten alt (noe mer, noe mindre). Jeg elsker deres geler og produkter fra Golden Line. Hydrofil olje brukes kun i kombinasjon med kollagelen.

yangoo:

Deres hoved- og langtidshest er Barbados-serien, for seborré, følsom, dermatitt-utsatt hud. Det fungerer fint, men ikke lenge siden, ble de gitt ut i denne serien, Air Cream, som kan brukes som etterhals, og som daglig. Resultatet er utmerket, og for menn er det utmerket for kvinner.
Kul hydrogenering er en vanlig israelsk praksis, i stedet for damping (som praktisk talt ikke praktiseres her), brukes peeling og spesielle geler. Med et pulver, for fremstilling av en slik gel, har jeg ingen komplett vennskap, men med deres andre produkter til dette formål er det bra.
Og de er en av de få som slipper ren aloe gel (ikke fra pulver og uten farger).

interes:

Jeg vet ikke hvem som kan bli bedre kald hydrogenering som sin utvikler Anna Lotan! Nå jobber jeg med å rengjøre forny. Det er en gitargel bare for kald hydrogenering, det er likhet med Anna Lotan, men for AL er det bedre. Jeg kjøper det helt fra Renew, jeg vil ikke bestille en gel på siden, jo mer så fungerer alt bra. Men uansett, hvis noen kom opp med hva hun hadde, ville hun være den beste!

elenaSP:

I tillegg til ovennevnte masker liker jeg å bruke Myrtle fra Alodem. Hun sørger for hyperkemi etter manuell rensing. Universell rensing: Kolagel + Hydrofil olje. Tonic komme seg rundt fra serien Barbados. Den er egnet for normal, fet og sensitiv hud.

Angelle:

Jeg har brukt denne sminke lenge, jeg har prøvd mange masker mye, men "Natural Aloe Vera Gel" har overgått alle tidligere. Jeg ble kjent med denne gelen av en skjønnhetspleie i løpet av prosedyren for ansiktsrensing ved hjelp av kald hydrogenering, behagelig lukt, moderat tykk gel, med konsistens i likhet med hårgeler), lett å påføre hvis den brukes som en maske, godt absorbert dersom den blir brukt som "ansiktscreme".

miledy20:

Jeg har lenge opphørt å bruke massemedia kosmetikk og helt byttet til profesjonell kosmetikk. En av mine all-time favoritt fuktighetsgivende ansiktsmasker og helbredende masker er Anna Lotan Aloe Vera Gel, Barbados Series /

surrok:

Jeg hadde Anna Renan tørr hudbalsam Renova tørr hudbalsam. fin tykk Jeg vil ikke si noe mer, jeg kjøpte den til høst-vinterperioden, jeg fukte det, jeg la det ikke tørke. verdig generelt. Jeg legger den rundt øynene mine.

jin_jit:

Jeg har øyebalsam (også Anna Lotan). Før dette var enten en gel, så noe sånt. med vekt på lys tekstur. det var ikke nok for meg.
Og som balsam kalt øyekonturbalsam (rørblå). Ikke fettete, lett å bruke. og fuktes godt.

olga:

Jeg Calming Whipped Cream er veldig egnet. Veldig myk, mild kremmousse, veldig lett å bruke, du trenger litt. Raskt absorbert. På ansiktet er det ingen følelse av krem. Perfekt mattes huden i lang tid. Det provoserer ikke akne, men tværtimot tørker det. Lindrer betennelse. Jeg anbefaler!

Elizabeth:

Cream "Barbados" (tykk oljeaktig hudbalm) er tykk, ikke tett, ikke fett, tetter ikke porer, perfekt fuktes og beroliger! Den har en enkel, uttrykkløs lukt. Passer til sensitiv hudpleie. Raskt absorbert. Den eneste feilen i det er mangelen på en solbeskyttelsesfaktor.

Irina:

Jeg lette etter en krem ​​til sommeren, som ikke ville tette porene, ikke forårsake oljeaktig glans, men samtidig fuktet min kombinert og noen ganger problematisk hud. Så, etter å ha lest ulike vurderinger på Internett, falt mitt valg på Barbados-serien (det er for problemhud). Åh, det var kjærlighet ved første blikk! Balsammen (Pure Balm Barbados) er hvit, har en liten behagelig lukt (for meg er dette aspektet ikke ubetydelig, fordi jeg er allergisk), det absorberer raskt og godt uten å forlate en film. Så, balm tilfredsstiller alle mine krav nevnt ovenfor: det tetter ikke porene, fuktighet, gir ikke oljeaktig glans. Krem på en solid topp fem!

Inga:

Jeg ble anbefalt av en skjønnhetspleie som regelmessig går til rensing. Huden i en motbydelig tilstand var betennelse, svarte flekker, akne og til og med arr etter akne. Så kosologologen lovet at propolis-lotion skulle redde meg) og sannheten er at det er veldig bra, i en måned etter bruk ble huden mer merkbar, betennelse virkelig helbredet raskere, og arrene forsvant. Huden var ikke så fet, forresten gliter det vanligvis med meg hele dagen. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, jeg bruker det i et år og mer. Jeg har ikke hatt slike problemer som jeg var da jeg kom til skjønnhetspleieren. Dette er en utmerket antiseptisk når en pimple dukker opp, jeg tørker den med denne lotionen, og etter noen timer blir det ikke) Vel, det tar lang tid, det er litt behov for å behandle ansiktet. Det er selvfølgelig ikke billig, men for kvalitet og økonomi Jeg tror du kan donere! Jeg anbefaler absolutt alle som har fet og kombinasjonshud, utsatt for utslett, dette er virkelig høy kvalitet, israelsk kosmetikk!

Juno:

Jeg bruker Crystal Peeling Ananas to ganger i uken. Jeg bruker en liten mengde skrubbe på det rensede ansiktet og masserer i omtrent fem minutter. Etter at huden "puster", er den ren og lys, dens porer merker seg smalere, lyser komedoner. Hvis det er pimples, trekker denne skrubbe hele bjaku (sannsynligvis på grunn av salter av Dødehavet som finnes i sammensetningen). Passer til alle hudtyper. Denne peeling kalles også "hurtigrengjøring for forretningskvinnere". Det er fantastisk og veldig økonomisk. Jeg anbefaler alle!

Maria:

Min hud er følsom med couperose, utsatt for allergiske reaksjoner, blandet og tynt, peeling på steder om vinteren, spesielt på nesen. Så, "Ananas" peeling er bare en finne for meg, scruber huden forsiktig, fjerner alt peeling og samtidig som det fukter og tørker ikke huden helt. Jeg forventer ikke engang et resultat, fjerner alle unødvendige skall, det er ingen irritasjon, saltpartikler oppløses og ikke skader huden, svarte prikker på nesen lyser, huden blir lettere. Anbefale til alle!

arriwa:

Jeg hadde et multivitamin serum. Ikke likte. Jeg merket ikke noen spesielle effekter, og da en tredjedel ble igjen i hetteglasset, brøt pumpen.
Jeg foretrekker alderen CONTROL Firming Serum (forsterkende serum). Jeg er 35, hvis det.

Julia:

Rensende flytende såpe inneholder syrer. Konsistensen er en tykk gel. Vel skum, renser og lyser huden. Kosmetikk vaskes ikke. Jeg bruker om morgenen 2 - 3 ganger i uka. Jeg har kombinert hud, om sommeren - fet, og om vinteren tverr det tverr. Gelen tørker litt (men ikke strammer) huden, derfor er det bedre å ikke bruke det hver dag. Vask godt.

Inna Aronovna:

Jeg vil begynne med å si at Liquid Gold - Solid Gold ikke er en krem, konsistensen av den, som for Vaseline, smelter den fra varmen av huden og forvandler seg til smør. Sammensetningen av naturlig fullstendig, hovedrediensene: havtornolje og bivoks. Verktøyet er profesjonelt, men ganske rimelig. Flaske på 30 ml. Det er nok for en veldig lang tid, jeg har omtrent et år nå og tenker ikke engang på å løpe ut. Den er egnet for tørr hud og for de som elsker veldig tette teksturer. Dette verktøyet er til kveldsomsorg, det absorberes i lang tid, men det nærer huden godt. Jeg anbefaler denne krem ​​til alle elskere av naturlige produkter.

Ira:

Som et resultat av å bruke Aloe gel (Aloe Pure Natural Gel Greens), ble jeg kvitt skinnet på pannen fra dehydrering og tørrhet på kinnene, min hudfarge jevnet ut. Jeg bruker også en krem ​​fra Barbados-serien. I totalen gir en positiv effekt.

Arina:

Camellia Tinted Day Cream SPF 30 er en veldig interessant dagkrem. Kremet har en lett tekstur, det absorberes raskt og raskt. Utsetter hudtonen og tilpasser seg hudfarge. Med Camellia-krem, ser huden ut som sin egen, men samtidig har den en jevn farge og lettelse, er fuktet og pålitelig beskyttet mot solen.

Anna Lothan skjønnhetspleie vurderinger

Kjøpet er åpent 02/20/2012. Kjøp på den nye plattformen https://sp.babyblog.ru/zakupka/8103 Jeg godtar bestillinger. STOP 25 juli (27-29 juli samle forskuddsbetaling). Forespørsler om konsultasjon fra en israelsk kosmetolog godtar til 21. juli! Svært berømte profesjonelle kosmetikk direkte fra Israel: Hellige Land, Renew (Renyu), Anna Lotan (Anna Lotan), OnMacabim (Han Macabim), Dr Kadir og andre. Kvalitet og friskhet av kosmetikk er garantert - produktene kommer under bestillingen direkte fra fabrikker i Israel. I Russland, mange feil, her får du originaler. Rabatter avhengig av størrelsen på bestillingen.

Ikke min! Artikkelen. Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE?

Kosmetikk og Parfyme Auriege Fransk kosmetikk. Kjøp cartier parfyme. Fotkremsalve av livet. Hårkrøllere i Almaty i ahbk. Kosmetikk navel hvor du kan kjøpe i Moskva. Kosmetikk og parfyme viburnum i Omsk engros. Hvor i Jaroslavl gjør en dyp peeling. Schwarzkopf hårbalsam. Profesjonell frisør kosmetikk. Parfyme yujin feroce gjennom nettbutikken. Dior kyss leppe glans kostnad. Toalett vann i Saratov bestille på Internett haster levering. Jansen kosmetikk i Rostov. Profesjonell kosmetikk til frisører i Smolensk. Online butikk parfyme hugo.

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE?

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE?

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE?

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

Kjære jenter, jeg er en praktiserende skjønnhetspleie, samt en mester for shugaring. Jeg jobber i flere år, jeg har en medisinsk utdanning. Jeg deltar hele tiden på ulike seminarer og forbedrer mine kvalifikasjoner. Jeg elsker mine klienter veldig mye. I tillegg til disse prosedyrene vil nye produkter vises i høst, en av dem er Green Professional Peeling Green Marine. Og også, gjennom meg, kan du alltid bestille kosmetikk til hjemmet ditt billigere enn i butikker av slike selskaper som Christina (Israel), Klapp (Tyskland) og Anna Lotan (Israel). Mens du jobber på prislisten, er dette en lang prosess, så for tiden er prisene ved.

Anna Lotan er god sminke?

Jeg er ikke en ekspert på kosmetikk, så jeg appellerer til deg.
hvem brukte?
sann kvalitet og om det er resultater?

var nylig en skjønnhetspleie ved rengjøring. Hun sa at huden min er god, selv om det er nyanser og foreslo kosmetikk som den bruker


ps eller er det verdt å lete etter bedre kosmetikk

Jeg har ikke hørt om slike. Hvis israelsk, så tullet, ikke det i det hele tatt, men disse pengene er ikke verdt det. Disse marzhirei, Christina, etc. prøver ofte å pålegge kosmetologer, de har en veldig god prosentandel fra dette.

og hva om israelerne er dårlige?

Jeg har ikke hørt om slike. Hvis israelsk, så tullet, ikke det i det hele tatt, men disse pengene er ikke verdt det. Disse marzhirei, Christina, etc. prøver ofte å pålegge kosmetologer, de har en veldig god prosentandel fra dette.

Brukte du det? Eller så bare fuknut her? Og å spørre, hva foreslår du? Og hva bruker du, hva slags sminke?
Israelsk kosmetikk - flott! Men du må kjøpe i Israel, ikke detaljer.

Hun er ikke verdt slike penger som de ber om det, vel, virkelig. Jeg prøvde mange israelske kosmetikk, med samme klinikk eller mer budsjett førstehjelpsutstyr og ved siden av det lyver ikke. Hvis kosmetologen er mindre ansvarlig, bør du gi en sampler (eller selge, de ofte tjener penger for ofte), bør du velge kosmetikk individuelt. Gå til et apotek der apotekets kosmetikk presenteres (Aven, Vichy, La Rosh pohe) eller Letual, og be om å velge en krem ​​og ta en gratis prøveperiode og kjøp deretter et kjøp

hun insisterte ikke, men tilbød probes. Selvfølgelig tok jeg det, det er bare vanskelig for meg å plukke opp en krem ​​og alt det. kløe begynner ofte, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det.

Og jeg brukte Anna Lotan med innlevering av en skjønnhetsekspert. Jeg husker ikke navnet på linjen, i grønne krukker med penger. Det var 4 år siden, husket jeg godt kostnaden på 1200 UAH. Vel, ikke imponert i det hele tatt, jeg beklager. Jeg er enig med tidligere kommentarer, litt dyrt. Nå bastard fra L`Erbolario (Larbari) Italia.

Vel, hvis hele serien skal kjøpe et sted, og det viser seg: ()

Over skrev, luksus, førstehjelpskasse, massemarked. 2 alt som passer meg. ikke nødvendigvis kosmetikk bør være dyrt og høye kostnader er ikke en garanti som passer for deg. Jeg har kremer av klinikker på hyllen, Avene, Ella Bash, Melk og Roche, Borjoux Scrub, Vask basseng)) Clean Line Foot Cream) Ikke bite på ett merke, hvert merke har gode og ikke veldig gode produkter. hvis ett merke er pålagt deg og at alt er utmerket, er det verdt å bli varslet - for reklame)

Og hva har du fra Israels kosmetikk akkurat prøvd? Hvilke produsenter, hvilken serie? For eventuelle hudproblemer, dvs. hva er indikasjonene på bruk? Hvor lenge?
Bare skriv ikke "godt mye". Skriv navnene og svar klart på spørsmålene slik at det ikke er ubegrunnet (fordi du har nok tid til å skrive en negativ anmeldelse).
Jeg har brukt denne sminke i mer enn 10 år, jeg er veldig fornøyd. Med det er huden min problematisk, og jeg har noe å sammenligne med.
Israel i rangeringer på naturlighet i topp ti. Så, så mange produsenter som er oppført av deg selv i hundre er ikke inkludert.

Takk for tilbakemeldingene jeg vil prøve og søke etter "min" kosmetikk

Anna Lotan er veldig bra for huden din, hvis det er problemer med blodårene (det er en tendens til rosacea).
Vær oppmerksom på Alodem-serien. Hvis du skjønnhetspleie tilbyr probes - dette er flott. Prøv det, se resultatet. Det er Anna Lotan at mange anbefaler hud som er utsatt for rosacea. Hun er mye mykere enn Christina (selv om Christina er uunnværlig for problematisk fet hud, peeling og bleking, her Anna Lotan hviler) virker. Jeg vil også anbefale deg å prøve et engangsrengjøringsskum / vask fra Barbados-serien. Jeg tror at du vil like det).

Du har ikke skrevet noe i saken ovenfor. Pitchfork på vannet og kastet den.

hun insisterte ikke, men tilbød probes. Selvfølgelig tok jeg det, det er bare vanskelig for meg å plukke opp en krem ​​og alt det. kløe begynner ofte, og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det.

spesielt hvis huden er så følsom. Helt enig, kosmetologen vet hva han tilbyr.

Christina, Marzhirey, Sia of Spa, noe annet i navnet Dødehavet, Hellige Land. Hvis jeg husker, vil jeg også skrive Christina og Margirey til meg 'foreskrevet' med problematisk hud og utvidet porh - hvilken radio lyttet til, Marzhire kjøpte selv prober for 5 UAH, Christina uten penger bortkastet. Sia of Spa kjøpte scrubs og dusjgeler, ikke bedre enn Yves Rocher eller Dolce Milk. Og om naturen av tull ikke skrive) Umiddelbart kan du se en mann, alle g.. og min kjære

Anna Lotan

Gå til side

lenokly

Grunnleggeren

Jeg er 26 år gammel, huden er blandet, i den t-formede sonen er huden porøs og fet. På kinnene vises stadig store smertefulle ål, alle kinnene er dekket med akne merker.
Nylig begynte hun å bruke kosmetikk Lotan (på råd fra en kosmetolog).
Barbados fuktighetskrem for hudpleie

Det er ingen sammensetning, som jeg kjøper fra min skjønnhetspleie i min beholder. Inntrykkene er gode, lukten tiltrekker meg mye, det absorberer raskt, men jeg kan ikke si noe om antiinflammatoriske egenskaper. Sannsynligvis går det bare som en luftfukter.

Hydrofil olje for vask. Meget økonomisk, behagelig for huden.

Salvital Serum - renser og som peeling.
Som det inneholder sjøsalter, veldig bra

Balsam Renova Jeg bruker for øyne, litt fett

Ansiktsvask LIKVID GOLD MAKEUP REMOVER

Sammensetningen er i blandingene.

Brukt nesten en måned om morgenen og kvelden.
Dårlig kan ikke si noe. Renser godt, huden er veldig hyggelig, krem.
Meget økonomisk, en 50 ml flaske er bare halvparten brukt.

På slutten, hvis jeg ikke kjøper noe nytt på prøve, tar jeg det igjen.


Kosmetikk er veldig høy kvalitet. Det kompliserer ikke eksisterende hudproblemer - det er sikkert. Og prøver å løse eksisterende. (Jeg har problemhud).
Brukt: Barbados krem ​​- for min dehydrerte hud - det var frelse. Jeg var ikke spesielt opptatt av komposisjonene da, men hvis noen trenger det, kan jeg skrive her (jeg har ikke kastet ut boksen med sammensetningen ennå). Jeg likte vasken i sjø-buckthorn dispenser. Så øm. Men på den andre pakken (og jeg kjøper store pakker - ca 200-250 ml), begynte huden å tørke ut. Jeg vet ikke. Min hud er veldig følsom. Kanskje fra det. Jeg har også en maske med heksehassel og gjørme i det døde hav - veldig bra "dreper" enhver infeksjon på huden. Skader ikke huden. Leaves en behagelig følelse av renhet og helse. (bare en form for reklame). Men forvent fra alt dette forsvinningen er ikke verdt det (problemet inne). Men hvis det er problemer av forskjellig art, så bør du prøve denne kosmetikken. Jeg har fortsatt oljefri tonal (kun tone passer meg bare til sommer). Den beste tonalniken jeg hadde. Bare et mirakel. Vektløs. Motstandsdyktig. Tettes ikke. (Dyrt sannhet.) Men det er verdt det.
Mor, jeg ga kremdagen (med havtorn). Hun sa at dette er det beste hun prøvde.
Her er det.
God sminke.

Golden Sunblock SPF 30
Sammensetning i sammensetninger

Generelt er jeg glad!
Kremet er veldig lett, tynt, gir ut tonen, så vel som den kliniske byblokken.
På huden føles ikke. Porene IKKE tøfler (meg, som tetter porene nesten alt!

For sommeren akkurat, men for vinteren blir det for lett. IMHO.

Representasjon av Anna Lotan i Moskva:
Str. Bolshaya Gruzinskaya, 12, bld.1.
Tlf: 252-58-06, 252-58-11, 252-58-95

23 år gammel, huden er blandet, T-sonen er veldig fet og porøs, hele ansiktet er følsomt (dehydrert, seborrheisk hud ifølge kosmetologen). Imidlertid er det noen ganger ikke akne, svarte åler, men hver gang som fettet er tilstoppet. Dårlig selvrensende.
Jeg begynte å bruke Anna Lotan på råd fra en kosmetolog for et og et halvt år siden.
Sammensetningen på alle måter - om nødvendig kan jeg se hjemme.
Aloe gel - flott om sommeren - dag / natt fuktighetsgivende - ikke fettete, men ikke tørr. I de første seks månedene av bruk, er sunn healing av betennelse (hvis brukt som en maske) nå noe verre (kanskje vanedannende.). Men beroliger (igjen, som en maske), skinnet / brent / tørket av sentralvarme er bra. Om vinteren, som dagtid hydrering - ikke nok.
Barbados krem ​​er fet for sommer, tørr for vinteren. På vår og høst ok, bruker jeg som dag og natt fuktighet. Ellers er alt det samme som om aloe gel. Om vinteren bruker jeg Barbados som dagtid, og en nattkrem med liposomer.
Krem med liposomer - fett, jeg bruker bare om vinteren og bare nanochn, men uten det tørker huden. Hvis det brukes på dagen - skinner alt. Porene synes ikke å tette, fører ikke til betennelse. Det nærer huden perfekt.
Lotion med propolis - den vanlige lotionen, renser seg fra fett, tørker ikke. Bare for ham aloe gel av en eller annen grunn, har jeg dårlig passform.
Universal lotion for fet hud - alt det samme, men alle midlene det ligger bra (derfor foretrekker jeg).
Gull sminkefjerner er veldig delikat, lukten er behagelig, det irriterer ikke øynene, en liten mengde er nok, men etter vask er huden fortsatt tørr (etter min mening er det på grunn av dårlig vann og hud, ikke huden).
Ananasskrubbe - renser kjølig og varer svært lang tid (60 ml ved bruk 1-2 ganger i uken var nok i 14 måneder). MEN: uhøflig. Hvis det er sterkt fortynnet med vann, så disse krystallene ikke føltes, hvis det fortynnes litt med vann, da det masserer, er huden veldig strukket fordi Stram konsistens, kort sagt, slått til en gylne sjøskrubbe.
Den gylne sjøskrubbe - partiklene er mindre, konsistensen - det du trenger - strømmer ikke og smøres godt, renser ananaset og skrubbingen, men i motsetning til den, fortsetter den fløyels effekten også neste dag (for meg for første gang).

Golden Sunblock SPF 30.
Først ble jeg overrasket over at kremen i tonalfargen (jeg bruker ikke toner i det hele tatt), men etter å ha påført kremet på ansiktet mitt, roet jeg meg ned. Det er helt gjennomsiktig, det ligger perfekt og absorberes.
Fornøyd.


Jeg prøvde Golden Day Cream med havtorn. Jeg likte det veldig mye. Selv om det i begynnelsen var gul olje på toppen, så krem. Fett, men fullstendig absorbert, forlater ikke en film på huden. Smurt flere ganger, huden spiser bare den.
Det viktigste er godt fjernet dermatitt på kinnet (søt over for ferien) og peeling fra kulden. Jeg smurte det bare på kinnene mine. Fra oven ville de smøre S.O.S tekhnokonovsky på gaten for å få bedre beskyttelse mot kulde, ellers har vi en temperatur på -7, -5. Duften er veldig øm, nesten ikke følt.


Jeg er 37 år gammel, huden er normal, noen ganger er det en tendens til tørrhet på kinnene, det er ingen bestemt følsomhet (kosmetikkene mine synes huden er god). Jeg hørte gode anmeldelser om Anna Lotan, tok en tester i butikken for en krem ​​fra Liquid Gold Marine Fluid-serien av gull. Konsistensen er hyggelig, men dessverre har kremet ikke passet, det var en brennende følelse. Det er synd.


Væske gull marine væske 30 ml

Luftfukter sjødråper "GOLD". Det er en kraftig fuktighetskrem, styrker veggene i blodårene, har en kumulativ effekt. For tørr hud anbefales det å bruke under dag eller nattkrem for å forbedre sin virkning. For fet hud kan man bruke både om morgenen og om kvelden.

Hyggelig lys geltekstur, godt absorbert og fuktig. Brukes om morgenen og / eller kvelden som en luftfukter i seg selv, og blandet med Renova balsam. Generelt likte jeg luftfukteren.

New age control exfoliating emulsjon 50 ml

Peeling emulsjonen "New Era". Aktiv emulsjon med fruktsyrer for alle hudtyper, bidrar til å fjerne utdaterte celler i epidermis, aktiverer hudfornyelsesprosesser uten å traumatisere det og bidrar til elastisiteten på hudoverflaten. Påfør 1-2 ganger om dagen, eller etter behov. I løpet av bruken, bruk solkrem på dagen (min SPF 15).

Emballasjens struktur er veldig lett, behagelig duft. Brukes for natten i 1-1,5 uker. Ved påføring var det først en liten tinning, huden ble merkbart mykere, mer fuktig. Avbrutt fordi et allergisk utslett dukket opp over hele ansiktet. Etter avbestilling, etter noen dager, kom alt tilbake til sin normale tilstand.

Renova tørr hudbalsam 50 ml

Renova Balsam. Multifunksjonell balsam for tørr, grov hud, skadet av solen eller dehydrert. Lipofil myk krem, beholder fuktighet i tørr hud. Den inneholder mange urteekstrakter, retinol og vitaminer for å hindre rynker. Det gir huden mykhet og elastisitet. Masser kremet langsomt inn i huden. Egnet til bruk rundt øynene og andre tørre hudområder. Ideell som sminkebase for rynkeblanding.

Kremet har en ganske tett tekstur, det var nødvendig å gni inn i huden, det er ikke fullt absorbert. Selv etter å ha fuktet ansiktet med et serviett, forblir det noe klistret. Tilstedeværelsen av denne krem ​​på ansiktet er ganske sterk. For sommeren vil det være veldig vanskelig for vinteren normalt.

Echinacea Bio-body lotion 250 ml

Cream Echinacea for kroppen. Det beskytter elastin og kollagenfibrer, styrker hudens immunitet, gjenoppretter den fysiologiske lipidfilmen, fukter, beroliger, desinfiserer, beskytter mot tørrhet og frie radikaler.

Hyggelig duft, kremaktig tekstur, absorberes veldig raskt og fuktes godt, lindrer irritasjon etter depilering. Jeg likte denne fløten, jeg bruker den hele tiden.

Myrtle mask 60 ml

Mirtovaya mask. Gelemulsjonsmaske for sensitiv hud med rosacea har en beroligende, vasokonstriktor og kjøleeffekt. Påfør hele ansiktet, la det stå i 10-20 minutter, skyll med vann eller en fuktig kosmetisk plate. Bruk så ofte som nødvendig.

Brukes 2-3 ganger i uken. Dessverre merket jeg ikke maskens spesielle effekt på meg selv.

Universell rengjøringsgel 200 ml

Universell rengjøringsgel for normal og tørr hud. Den milde rengjøringen løser opp og fjerner lett sminke og urenheter fra huden uten å forårsake tørrhet. Gelen myker, oppdaterer og beskytter huden mot skadelige effekter av frie radikaler. Påfør gelen på ansiktet og masser huden lett, fjern den med en fuktig klut eller skyll med vann. Bruk om morgenen og kvelden etter behov.

Tekstur av dette verktøyet er krem ​​i stedet for gel. Ellers er alt som i beskrivelsen. Brukt 2 ganger om dagen, rensing og sminkefjerning. Huden strammer ikke, øynene klemmer ikke, sminke (ikke vanntett) vasker helt bort første gang. Gel som.

Om meg: 28 år gammel, kombinert hud, følsom, rosacea, litt forstørrede porer i T-sonen.
Jeg prøvde Anna Lotan kosmetikk på anbefaling av en skjønnhetspleie, og brukte den i ca 1,5-2 måneder.

Om Renova tørr hudbalsam 50 ml

.. Testi under øynene. Balsam ett ord
Veldig næringsrik krem ​​med god sammensetning.
Passer best til bruk under vasker med te% - for "varme masker" i øyeplassen)) Huden blir gjenfødt etter dette - bare luksus

Hver dag er for tung, hvis den brukes ofte, kan den påvirke forekomsten økning i fete øyne under øynene (slike hvite korn)

Fra denne sminke prøvde jeg alt som passer til min kombinasjonshud (29 år gammel, huden er utsatt for betennelse). Generelt er spissen positiv. Bare Barbados-kremet er dårlig absorbert, det tetter porene (som en del av lanolin er det i krem, beregnet for problem hud! og flass sjampo for fet hud har ikke kommet opp ennå (flass er både i min og min manns tilstand har blitt enda mer, sannsynligvis er huden på hodet vårt ikke så feit)
Nå hva jeg bruker hele tiden:
Day sp / 30 SPF30 eller SPF20 krem ​​er en veldig god fuktighetskrem for sommeren, takket være ham, nektet han daglig bruk av tonalov, det fukter og gir litt hudton, tetter ikke porer
Ci white spf 14 - Jeg bruker den som en vinterbeskyttende vinter, det tetter ikke porer. selv om tett, ikke skinnende, helbredet med ham alle hans sår rundt nesen og leppene
Aloe gel - Jeg bruker den bare om sommeren ettermiddag og kveld, fuktighet, reduserer t-zonens glans, reduserer betennelse
Mineral såpe er bare for sommeren, når huden er helt oljeaktig om vinteren tørker den. Renser veldig bra
Tonic for fet og combo hud uten alkohol, tørker ikke huden, hyggelig
Ananas peeling - renser og fornyer huden, men hvis du holder den, klemmer du nådesløst
Mask-film-hud frisk etter den, bruk før du går et sted
Mudmask-hud tørker ikke, delikat, porene litt
Gelkontur under øynene, reduserer blåmerker
Barbados maske, jeg vet ikke, egentlig ikke, jeg lindrer ikke betennelse
Men myrten masken er veldig hyggelig - det avkjøler og beroliger huden.
Krem hårgel hår så mykt uten balsam er ubrukelig, bortsett fra at beskyttelse mot hårføner Fremmer hårrettingen eller omvendt, avhengig av hvordan du stiler det, dette er mer stylingprodukt. enn en omsorgsperson.. veldig lett, håret er ikke skittent
Gull sjampo + balsam - veldig god pleie for hår, men veldig rik, for tørt hår, så ikke lenger ta
Løst pulver - ikke noe spesielt, guerlain, chanel og pil transparent - bedre. Men for problematisk hud er det bra, siden det inneholder beroligende tilsetningsstoffer. Jeg kjøper ikke mer
Den gylne dråpe-peeling på ansiktet jeg ikke kurere, tilpasset dem under øynene om vinteren, kjøper ikke lenger
Replenicher under øynene er modig, egnet kun for vinteren og deretter korte kurs,
Deodorant-antiperspirant-ingenting spesielt, fort ender, ikke lenger kjøp
Cream tea tree-donert, jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det, som du kan gloss over begynner å peck acne-oppløse, men det er Wed-va for dette bedre
Det er alt. Kosmetikk er bra for meg, men jeg vet at noen mennesker kan forårsake allergier (på kontoret, halvparten av dem sitter på denne kosmetikken og deler sine inntrykk). Så ta sondene som du alltid kommer i salonger

Anna Lotan-Aromagel etter depilering! Healer veldig bra, desinfiserer. Tidligere kjøpte jeg kun konsentrert aloe gel for disse formål, alt annet hjalp ikke, det var alltid irritasjon. Og denne gelen fjerner perfekt irritasjon.
Jeg tok også denne delikate sjøen-buckthorn ansiktsvask-for-sommeren null effekt, ingenting om vinteren, men jeg foretrekker fortsatt konsistensen av geler - de rengjør den fete huden bedre.
Det virker som alting (jeg husker ikke meg selv at jeg har brukt denne kosmetikken siden jeg har brukt den i to år)


kombinasjonshud
hals og hals
etterligne muskler over nesebroen

lotion ny æra ANA 15% - ikke mer enn ANA brukte ikke det - det er en følelse av film, men jeg er ikke plaget på noen måte, lukten er behagelig
ubetinget effekt

Golden Cream SPF 30 Jeg abonnerer fullt på alle de positive inntrykkene som ikke tetter porene, er behagelige i alle henseender, fuktighet

salvital serum - blodstrømmen i ansiktet ditt er sikret - derfor, i nærvær av stagnasjon, vil effekten være, men forberede seg på en fin applikasjon, ikke gni den sterkt, du kan skrape huden uansett, det vil klemme uansett

Skarlet gel ble brukt samtidig med lotionen før du lot på huden og etter soling
IMHO lukter ikke bra, klæbrighet forblir ikke fuktighetsgivende, var tydelig bare etter soling

såpefri såpe - stor servant i blandingen, blant annet erklærte VNA 2%

tonic for oljeaktig og kombinert hud - porene er innsnevret av en diskret lukt av urter i stedet for dufter som en del av en melkesyre

svart perlemask - jeg vil til og med si veldig delikat for en mudmask porer constricts

leirebasert maske - mer aggressiv enn den forrige - bare lokalt under betennelser i IMHO, men en sterk absorberende effekt resulterte ikke i tørking bare raskt

Provit mask - IMHO bare slo dette merket erklært inkludert. Som et middel er en lokal handling økonomisk, utrolig effektiv, og ingen sidepunkter for et slikt middel er igjen delikat


32 år
kombinasjonshud
utsatt for problem
ansikts rynker
flere kinn gå ned allerede
serumgulldråper
med hilauronsyre
behagelig lukt og tekstur
positiv effekt
forbedrer hudfarge
fuktighet veldig bra

krem "Proline" - en krem ​​som bidrar til å redusere ansiktsrynker
forverrer hudfarge, treskler mine porer
Jeg vil prøve å lokke rynke


I et par måneder har jeg satt på denne sminke - veldig fornøyd.
Havtornet ansiktsvask - godt, mykt, huden tørker ikke. Datter finner ut som.

Gel Balanse - veldig forsiktig uvl. emulsjonsgel, jeg smør det selv under øynene mine. En favoritt i familien. Han er trukket av både ektemann og datter.

Aloegel - Jeg liker denne gelen mer enn andre med aloe (Friske løk, Zhanzhi, Madzhirey, Aesop). Den kan brukes både som en gel og som en hvl. og en beroligende maske.
Echinacea gel er lik Aloe, men det virker for meg mindre fuktighetsgivende, men litt mindre klebrig når det påføres, og hovedformålet er å berolige irritasjoner og en antioksidant.

Tonic Propolis - for meg er det en sommerversjon, den strikker (tørker ikke) og mattes huden.

Krem til øyelokkene fra den grønne serien - likte ikke, tung, dårlig absorbert. Han er på dimetikon, og jeg føler det.

Barbados Cream - Jeg bruker det for alltid, fuktes godt. Selv om det er skrevet det for fet hud. Men det er lanolin.

Provit Mask er en god leiremaske, men for meg er de i utgangspunktet uforståelig - du kan også parre med lotion, men de gjør ikke rent porene mine.

Cream Golden Spf 30 - forstod ikke til slutten (det er en mistanke om at det flogs pisket), men jeg brukte det tre ganger i det hele tatt. Selv om det liker en fuktighetsgivende og toning effekt. Det ville være synd hvis hans arbeid var bortskjemt.

Løftevæske (grønn serie) for ansiktet - tok for øyelokkene, jeg likte sammensetningen; Løfting merket ikke mye, men en hyggelig ting. Jeg bruker som serum under en krem.

Om vinteren brukte jeg Exfoliating emulsjon med ANA fra friske løk. Det virker som fuktighet, porene er rene. A.Lotan har samme sammensetning - sammensetningen er en til en. Om vinteren vil jeg bruke den neste (til bunken). Og lotioner med ANA de sammenfaller helt. Og aloe vera gel, men Lotanovsky føles bedre. Hun stiller et spørsmål på utstillingen til representanter for selskapet - de sier at selv om Fr. Løk er et datterselskap av Lotan, men det regnes som et massemarked og råvaren til Lotan er bedre. Jeg vet ikke om det er sant..

A. Lotan og F. Luk gjør det på en fabrikk
Aloegel - Jeg liker denne gelen mer enn andre med aloe (Friske løk, noe som er rart
det faktum at i A. Slanta ingrediensene var bedre for meg, er sannheten også de som selger A. Slan
men komposisjonene er virkelig en til en

Mask Provit - dette er typen coc-means generelt. Jeg liker å tørke og oppløse
Cream Golden med spf 20 - Jeg ble ikke helt scoret med analog 15% fra A. lotus er en flott ting for sur peeling
men generelt har jeg nå blandet opp lotan og f.luk
Fra alt jeg har prøvd, er disse to merkene favoritter

Flere Artikler Om Typer Acne