Lucky
Moskva Aktiv deltaker

Det siste og et halvt år har vært vanskelig for meg. Selvfølgelig passerte det konstante stresset ikke for huden uten spor. Hun begynte å kaste meg overraskelser i form av rødhet, peeling, utslett. Kort sagt, det som er kjent med klare ord, kalles nedsatt barrierefunksjon i huden.

Jeg har allerede fortalt at med dette problemet ble jeg ikke dårlig hjulpet av maskoten fra Fresh Look (Mark Fresh Look - "datter" A. Lotan) hjalp meg. Derfor, kremet i paret hennes, begynte jeg å lete etter Anna Lotan. (Svetik, tusen takk).

Det viste seg å være en krem ​​med liposomer / Lipo Soft Cream (Classic Series)

Klassisk serien er egnet for alle hudtyper, den kan trygt brukes til hjemmebruk, så jeg gjorde det uten å konsultere en skjønnhetspleie.

For bildet, som alltid, beklager.

Vel, og et bilde fra IM:

Krem hvit, tykk, nesten luktfri. Til tross for dens tette tekstur er kremet veldig forsiktig og lett, absorberer umiddelbart.

Praktisk emballasje - en krukke med tykt glass, padle festet.

Kremet er beregnet for tørr, forvitrende hud eller for dehydrert, irritert, fet hud. Jeg har kombinert hud, oppdraget med denne krem ​​var å berolige huden og gjenopprette beskyttelsesfunksjonene.

Aktive ingredienser: fuktighetskrem, soyesterol, gulrotolje, acetylert lanolin, glyserin, sorbitol, linolsyre, linolensyre, arakidonsyre, lecitin, hyaluronsyre, vitamin E.

Inneholder ikke voks i sammensetningen.

Påfør det om morgenen / kvelden eller etter behov. Jeg brukte det to ganger om dagen. Som allerede skrevet, absorberes det veldig raskt, sminken på ham ligger perfekt. Produsenten anbefaler å sette på toppen med SPF. For meg var dette ikke noe ulempe, siden nesten alle mine tonale ressurser har et UV-filter.

Jeg la merke til resultatet i en uke eller 10 dager, og etter 2-3 uker opphevet det alle irritasjoner, rødhet, peeling. Skinn, tilstoppede porer og andre ubehagelige fenomener forårsaket ikke fet hud. Som allergi.

Pris: rundt 2000 rubler, volum: 50 ml.

PS! Ta vare på huden din, ta vare på helsen din, ta vare på dine nerver.

Jeg møtte dette merket takket være en skjønnhetspleie. Forsøkt en serie Barbados, for sensitiv hud med peeling og utslett, utmerket hudskum Barbados og balsam Barbados, for høst og vår. Om vinteren er denne typen hud utmerket med Ana-syre krem ​​og Barbados skum. For normal hud, Barbados tonic og Barbados mousse. Alle midler av høy kvalitet og verdt pengene.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 4 · Nei 0

Natalia
Minsk Aktiv deltaker

Hei sommer til alle.

Jeg forlater min anmeldelse, som lovet.

Beskyttelsesdagkrem med SPF 30 (Hvit perlebeskyttelseskrem) av Anna Lotan

Krem fra Classic-serien - for alle hudtyper med nedsatt epidermal barriere. Å gjenopprette huden med tegn på fotografering og stress.

Fra produsenten:

funksjoner:

Beskytter mot UV-stråler

Produktet er beriket med perlepulverekstrakt og hyaluronsyre for å binde og beholde fuktighet i huden; grønn te og vitamin E-derivat fungerer som antioksidanter

Kremet absorberes raskt og raskt, og gir ingen fettete følelser

liten lette effekt oppnås på grunn av tilstedeværelsen av mikroniserte partikler av titandioksid i sammensetningen (fysisk solkremfilter)

søknad:

Bruk stoffet på huden i ansiktet og nakken i 20 minutter før du går ut.

Kremet kan brukes hele året og går bra under sminke.

Aktive ingredienser:

Perlepulver ekstrakt, hyaluronsyre, grønn te, vitamin E, titandioksid.

ingredienser:

Aqua (vann), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Titandioxid, C12-15 Alkylbenzoat, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glyserin, Cetearyl Alkohol / Cetearyl Glucosid, Ethylhexyl Stearat, Benzophenon-3, Simmondsia Chinensis (0), midt i det du trenger, og deretter påfør størrelsen og størrelsen på huden din., Hippophae Rhamnoides Fruit Extract, Glyceryl Stearat, Gluconolacton / Natriumbenzoat, Glyserin, Hydrolysert Pearl, Havsalt, Tocopheryl Acetat, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Yourimer, din, din, din, din

Volum 50 ml.

Fra meg selv:

Jeg fikk en miniatyr som en gave, og selvfølgelig nøt jeg å teste det med glede.

Krem hvit. Uten uttalt parfyme.

Absolutt ikke fett. Konsistensen er ikke engang en krem ​​eller gel. En slik liten hvit emulsjon som absorberes umiddelbart. Følelser klebrig forlater ikke.

Som angitt av produsenten, er det en lette effekt.

Jeg prøver å vise (jeg vet ikke om det er synlig eller ikke)

På huden fordeles godt.

Men uansett hvordan å holde seg i en hast, vil ikke fungere. Ellers kan hvite flekker forbli på steder der kremet akkumuleres.

Kremet mitt har forårsaket dobbel følelse.

Som fuktighetskrem er det ikke nok for meg. Kan påvirke tørr hud. Hvis du bare bruker den etter tonic, så er det vanskelig å bruke sminke. Kremik begynner å glide på steder. Men hvis du fukter ansiktet ditt (lyskrem eller serum) før du bruker det, går alt som urverk.

Men som sminkebase viste han seg i de beste kvaliteter. Og tonalka, og pulver sitte på det perfekt. Ikke fett, ikke skinnende. Ingenting flyter. Ærlig, det test i varmen på +30.

Vel, SPF 30 er et annet pluss. Videre likte jeg beskyttelsesfaktoren til Anna Lotan mer enn Matis eller Clarins.

Som en konklusjon: For tørr hud, vil den passe mer som en skjerm, det kreves ekstra fuktighet.

Jeg antar at det for kombinasjon og fet hud, som en sommerdagsomsorg, ville være utmerket.

Jeg er glad for å få fullt volum selv, tross alt, sommeren er ikke over ennå.

Hvis du er interessert i Anna Lotan, anbefaler jeg å prøve.

Natalia
Minsk Aktiv deltaker

I forlengelse av forrige gjennomgang, Anna Lotan, vil jeg fortelle deg hva jeg prøvde.

2. Gel peeling med Azulene (Azulene Peeling Gel)

Dette produktet er fra Alódem-serien. Virkelig volum 50ml.

Til referanse: Alódem-serien for sensitiv, "skjøre" hud med rødhet (rosacea). Løser problemene med forberedelse for sliping og kjemisk peeling, rehabilitering etter dermabrasjonsprosedyrer, fotoforyngelse, fototermolyse, laserterapi og fraksjonell plasmabehandling.

Jeg hadde ingen planer om å prøve peeling av gel, siden jeg ikke engang tenkte på denne serien. Men med ordren setter sonden. Det ble interessant.

Fra produsenten:

Naturlig mild gelskalling, som gir en myk, ikke-traumatisk peeling av den mest følsomme huden. Rik på luksuriøse mykgjørende midler som oppløser overflødig sebum, sminkerester og urenheter, myk lipogel smelter på huden, oppvarmer seg fra kroppstemperatur.

Den hydrofile strukturen av stoffet (emulgeringsmiddel av planteopprinnelse) gjør at du raskt og enkelt kan fjerne gelen fra huden med enkelt vann.

funksjoner:

- renser forsiktig følsom hud

- mykgjørende frøolje (oliven, jojoba og macadamia), beskyttet av vitamin E, gir mykhet i huden

- Blomsterekstrakter av calendula og kamille (azulene) forsiktig beroliger huden

søknad:

Påfør et tynt lag på områdene av ansiktet som trenger en myk peeling. Masser forsiktig i sirkulære bevegelser til det blir glatt. Det kan føle seg en liten oppvarming av huden. Legg litt kollasje eller vanlig varmt vann for å danne en melkaktig emulsjon, og til slutt vaske og tørk huden.

Aktive ingredienser:

Blomsterekstrakt av calendula og kamille (azulen), olivenolje, jojoba og macadamia, vitamin E.

ingredienser:

Ingredienser: Caprylic / Capric Triglycerides, Glycerin, Polyglyceryl-Oleat, Olea Europaea Fruktolje, Macadamia Ternifolia Frøolje, Havvann, Aqua;

Fra meg selv:

I lang tid snudde jeg denne peeling i hendene mine og prøvde å finne en anstendig bruk.

Jeg bestemte meg for å bruke før masken ble påført.

Peeling var helt gjennomsiktig gel med unexpressed light fragrance. Gelen er veldig tykk, uten noen granuler. Først på huden, prøvde å distribuere det uten vann, fungerte ikke. Med vann er vakkert. Når du masserer huden, kan du knapt få et snev av peeling i konsistensen.

Det viste seg en god forberedelse av huden for å påføre masken. Faktisk renser gelen veldig forsiktig og forsiktig huden. Og hans sammensetning er utmerket.

Det var veldig interessant å teste gelen. Jeg har omgått ansiktsscrubs i lang tid, huden er tynn. Og her og peeling, og uten granuler. Kanskje dette produktet vil være bra for huden, som med betennelse og skrubbe ikke kan gjøres.

Jeg ville være veldig glad hvis noen utfyller min anmeldelse og forteller deg mer om denne gelskallingen og dens anvendelse.

Natalia
Minsk Aktiv deltaker

Begynte bekjentskap med merkevaren Anna Lotan nylig. Renter oppstod etter gjennomgang av Svetlana. Ervervet flere produkter på prøve.

1. Mask "Pearl" (Pearl Mask) av Anna Lotan.

Mask fra Classic-serien.

Fra produsenten:

Klassisk skjønnhetsmaske med eksotisk tillegg - naturlig japansk perlepulver, som tradisjonelt brukes av japanske kvinner for å oppnå den perfekte hudfarge. Masken har en merkbar tilspenning, myknings- og letteffekt. Passer til alle hudtyper, spesielt normal, tørr og kombinert.

funksjoner:

Vel renser huden, har absorberende egenskaper

beroliger og lyser, har sårheling, regenerering, antioksidant effekt, forbedrer mikrosirkulasjonen

har en løftende effekt, gir huden et sunt utseende, en følelse av komfort

kan brukes som basispreparat i kombinasjon med modulære tilsetningsstoffer i henhold til indikasjoner eller etter tørr og normal hudhygienisk rengjøring

søknad:

Påfør et tykt lag på ansikt og nakke. La i 15-20 minutter. Skyll grundig med kaldt vann.

Aktive ingredienser:

Utdrag av Centella Asiatica, Lithospermum Extract, Pearl Powder, Vitaminer A og E, Algen Utdrag.

ingredienser:

Aqua (vann), Capryl / Capric Triglycerid, Dicaprylyl Eter, Isopropyl Palmitat, Glyceryl Stearat, Cetyl Alkohol, PEG-40 Stearat, Glyserin, Titandioxid;, Isopropylmyristat, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje, Centella Asiatica (Hydrokotyl) Ekstrakt, Hydrolysert Pearl, Hydroksyetylcellulose, Lithospermum Erythrorhizon Root Extract, Sea Salt, Carthamus Tinctorius, Linolsyre, Søk:, Tokoferol, kaprylylglykol, parfum (duft), klorfenesin, beta-sitosterol.

Volum 60 ml.

Fra meg selv:

Masochka krem, med en lett aroma. Det blir brukt veldig enkelt, ikke strømmer. Masken virker forsiktig og delikat. Ingen følelse av tetthet, prikking. Jeg holdt masken i 20 minutter. Det var en følelse av at huden under masken ble jevnet. 100% komfortabel.

Og full avslapning. Og aromaen, tekstur og oppførsel av masken gjør prosedyren bra, veldig hyggelig. Hvis du lyser hennes duftende stearinlys og legger til musikk i stilen "lounge" - du er i hytta.

Absorbert perfekt, min, tørre type, huden tok det med et smell. Rester kan enkelt fjernes med en fuktig klut.

Etter masken blir huden ekstremt glatt og fløyelsaktig. Hvordan ville lyset. "Og du er så frisk."

- renser huden godt - ja

- beroliger og lyser - ja,

- har en løftende effekt, gir huden et sunt utseende, en følelse av komfort - ja. ekte løfteeffekt er ikke tydelig uttalt.

Min vurdering er 5+. Forblitt så glad.

Jeg bruker kosmetikk Anna Lotan serien Barbados. Veldig fornøyd)))), huden var problematisk, gikk for å rense ansiktet, kosmetologen ga meg råd om denne mirakel sminke, ansiktet ble mye renere))).

2 måneder bruker jeg kosmetikk Anna Lotan.

Kombinert hud. Det er porer.

Skjønnhetspleie utnevnte meg:

1 Soap "New Era" exfoliate.

2 Kremsolbeskyttelse Camellia (serie Grinn)

3 Lotion Barbados for tørr og sensitiv hud.

Jeg er glad. Jeg vil gjerne kjøpe Insil-serum fra Grinn- og Vitaminized Drops-serien fra Grinn-serien.

Fortell meg hvem som brukte det, er du fornøyd?

Dette serumet er det eneste middelet som virkelig hjalp meg i det første i mange år. Kinnene hadde flekker i form av allergi, i 17 år var djevelen ute på gaten uten fot. Gjennom årene, hvor jeg ikke har vært, sjekket jeg leveren for parasitter, gynekologen hadde varme, varme drikker, jeg drakk vitaminer, og hvor mange kremer jeg gikk gjennom var horror! Jeg bruker serum i ca to måneder, ansiktet mitt var rent. DETTE ER SUPER.

Jeg likte ananas peeling, men bare tilpasset den fra tredje gang. Aloderm beroligende maske er veldig bra etter peeling eller oppholder seg i solen.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 21 · Nei 6

Girls! Hvem brukte seriens "instant lift" av greenens serien, vennligst skriv en anmeldelse

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 12 · Nei 7

Israels kosmetikk brukte ikke før. Jeg lærte om det fra en hudlege som jobber med slike kosmetikk. Min hud trengte et fuktighetsgivende middel med en beroligende effekt, men på en ikke fettete basis, siden huden min er utsatt for fett i T-sonen. Etter peeling med syrer, når huden er irritert og flakket, reddet panthenol krem ​​de første dagene. Men det er veldig fet og fukter ikke huden veldig mye (det hjelper regenereringsprosessen).

For å gjenopprette tørr hud etter peeling, så vel som under behandling av hudproblemer (akne, demodikose, etc.), når honning brukes, er det aggressivt mot huden. narkotika, salver, talkers - det hjelper mye, som det viste seg denne gelen (bildet nedenfor). Sann å finne det i Krasnodar viste seg å være vanskelig. I vanlige butikker, apotek er det ikke. Jeg fant den i en skjønnhetssalong på avstanden til et vinterhus hjemme (på Internett). Ved den første applikasjonen var det en liten prikkende, jevn smitte på huden (legen sa at det skulle påføres en gel under matfilmen slik at masken ikke ville tørke ut), og jeg tvilte på at jeg gjorde alt riktig (eller det var det riktige verktøyet for meg). Men etter 5 minutter passerte ubehaget og de neste 30 minuttene følte seg behagelig varm. Når masken ble vasket bort ble jeg overrasket over at gelen virker første gang! Ingen av remediene bidro til å takle tørr hud og dehydrering. Hvis noen vet mer betyr, dele, vil jeg være takknemlig.

Fordeler: Som en del av naturlig juice av Aloe Vera Barbados, fuktes, beroliger huden + har en anti-inflammatorisk effekt; som det er en gel, ikke en fettete krem, ikke-komedogen; effekten er synlig umiddelbart etter første søknad

Minuser: Det finnes parabener i sammensetningen (men holdbarheten er 2 år, uten dem vil holdbarheten være et år eller mindre på styrke); litt ubehag umiddelbart etter påføring; prisen er 1360 gnid. (selv om 250 ml skal være nok i lang tid). Jeg har vurdert det 4 fordi det er noen ulemper.

Anmeldelser av kosmetikk Anna Lotan

Olga (kosmetolog):

Jeg jobber med kosmetikk Anna Lotan, jeg er veldig fornøyd, fordi jeg ser positive resultater på mine klienter! glad med gels av kald hydrogenering, huden etter dem er myk, fløyelsaktig. Anna Lotta jobber veldig bra på problem hud. stort utvalg, peeling, masker + muligheten til å kombinere dem!

kosmetolog:

Kald hydrogenering gir gode resultater, jeg bruker ikke det første året. Etter den første applikasjonen av vaporizer nektet, som jeg forstår, for alltid.

Freya:

Liker nesten alt (noe mer, noe mindre). Jeg elsker deres geler og produkter fra Golden Line. Hydrofil olje brukes kun i kombinasjon med kollagelen.

yangoo:

Deres hoved- og langtidshest er Barbados-serien, for seborré, følsom, dermatitt-utsatt hud. Det fungerer fint, men ikke lenge siden, ble de gitt ut i denne serien, Air Cream, som kan brukes som etterhals, og som daglig. Resultatet er utmerket, og for menn er det utmerket for kvinner.
Kul hydrogenering er en vanlig israelsk praksis, i stedet for damping (som praktisk talt ikke praktiseres her), brukes peeling og spesielle geler. Med et pulver, for fremstilling av en slik gel, har jeg ingen komplett vennskap, men med deres andre produkter til dette formål er det bra.
Og de er en av de få som slipper ren aloe gel (ikke fra pulver og uten farger).

interes:

Jeg vet ikke hvem som kan bli bedre kald hydrogenering som sin utvikler Anna Lotan! Nå jobber jeg med å rengjøre forny. Det er en gitargel bare for kald hydrogenering, det er likhet med Anna Lotan, men for AL er det bedre. Jeg kjøper det helt fra Renew, jeg vil ikke bestille en gel på siden, jo mer så fungerer alt bra. Men uansett, hvis noen kom opp med hva hun hadde, ville hun være den beste!

elenaSP:

I tillegg til ovennevnte masker liker jeg å bruke Myrtle fra Alodem. Hun sørger for hyperkemi etter manuell rensing. Universell rensing: Kolagel + Hydrofil olje. Tonic komme seg rundt fra serien Barbados. Den er egnet for normal, fet og sensitiv hud.

Angelle:

Jeg har brukt denne sminke lenge, jeg har prøvd mange masker mye, men "Natural Aloe Vera Gel" har overgått alle tidligere. Jeg ble kjent med denne gelen av en skjønnhetspleie i løpet av prosedyren for ansiktsrensing ved hjelp av kald hydrogenering, behagelig lukt, moderat tykk gel, med konsistens i likhet med hårgeler), lett å påføre hvis den brukes som en maske, godt absorbert dersom den blir brukt som "ansiktscreme".

miledy20:

Jeg har lenge opphørt å bruke massemedia kosmetikk og helt byttet til profesjonell kosmetikk. En av mine all-time favoritt fuktighetsgivende ansiktsmasker og helbredende masker er Anna Lotan Aloe Vera Gel, Barbados Series /

surrok:

Jeg hadde Anna Renan tørr hudbalsam Renova tørr hudbalsam. fin tykk Jeg vil ikke si noe mer, jeg kjøpte den til høst-vinterperioden, jeg fukte det, jeg la det ikke tørke. verdig generelt. Jeg legger den rundt øynene mine.

jin_jit:

Jeg har øyebalsam (også Anna Lotan). Før dette var enten en gel, så noe sånt. med vekt på lys tekstur. det var ikke nok for meg.
Og som balsam kalt øyekonturbalsam (rørblå). Ikke fettete, lett å bruke. og fuktes godt.

olga:

Jeg Calming Whipped Cream er veldig egnet. Veldig myk, mild kremmousse, veldig lett å bruke, du trenger litt. Raskt absorbert. På ansiktet er det ingen følelse av krem. Perfekt mattes huden i lang tid. Det provoserer ikke akne, men tværtimot tørker det. Lindrer betennelse. Jeg anbefaler!

Elizabeth:

Cream "Barbados" (tykk oljeaktig hudbalm) er tykk, ikke tett, ikke fett, tetter ikke porer, perfekt fuktes og beroliger! Den har en enkel, uttrykkløs lukt. Passer til sensitiv hudpleie. Raskt absorbert. Den eneste feilen i det er mangelen på en solbeskyttelsesfaktor.

Irina:

Jeg lette etter en krem ​​til sommeren, som ikke ville tette porene, ikke forårsake oljeaktig glans, men samtidig fuktet min kombinert og noen ganger problematisk hud. Så, etter å ha lest ulike vurderinger på Internett, falt mitt valg på Barbados-serien (det er for problemhud). Åh, det var kjærlighet ved første blikk! Balsammen (Pure Balm Barbados) er hvit, har en liten behagelig lukt (for meg er dette aspektet ikke ubetydelig, fordi jeg er allergisk), det absorberer raskt og godt uten å forlate en film. Så, balm tilfredsstiller alle mine krav nevnt ovenfor: det tetter ikke porene, fuktighet, gir ikke oljeaktig glans. Krem på en solid topp fem!

Inga:

Jeg ble anbefalt av en skjønnhetspleie som regelmessig går til rensing. Huden i en motbydelig tilstand var betennelse, svarte flekker, akne og til og med arr etter akne. Så kosologologen lovet at propolis-lotion skulle redde meg) og sannheten er at det er veldig bra, i en måned etter bruk ble huden mer merkbar, betennelse virkelig helbredet raskere, og arrene forsvant. Huden var ikke så fet, forresten gliter det vanligvis med meg hele dagen. Jeg er veldig fornøyd med resultatet, jeg bruker det i et år og mer. Jeg har ikke hatt slike problemer som jeg var da jeg kom til skjønnhetspleieren. Dette er en utmerket antiseptisk når en pimple dukker opp, jeg tørker den med denne lotionen, og etter noen timer blir det ikke) Vel, det tar lang tid, det er litt behov for å behandle ansiktet. Det er selvfølgelig ikke billig, men for kvalitet og økonomi Jeg tror du kan donere! Jeg anbefaler absolutt alle som har fet og kombinasjonshud, utsatt for utslett, dette er virkelig høy kvalitet, israelsk kosmetikk!

Juno:

Jeg bruker Crystal Peeling Ananas to ganger i uken. Jeg bruker en liten mengde skrubbe på det rensede ansiktet og masserer i omtrent fem minutter. Etter at huden "puster", er den ren og lys, dens porer merker seg smalere, lyser komedoner. Hvis det er pimples, trekker denne skrubbe hele bjaku (sannsynligvis på grunn av salter av Dødehavet som finnes i sammensetningen). Passer til alle hudtyper. Denne peeling kalles også "hurtigrengjøring for forretningskvinnere". Det er fantastisk og veldig økonomisk. Jeg anbefaler alle!

Maria:

Min hud er følsom med couperose, utsatt for allergiske reaksjoner, blandet og tynt, peeling på steder om vinteren, spesielt på nesen. Så, "Ananas" peeling er bare en finne for meg, scruber huden forsiktig, fjerner alt peeling og samtidig som det fukter og tørker ikke huden helt. Jeg forventer ikke engang et resultat, fjerner alle unødvendige skall, det er ingen irritasjon, saltpartikler oppløses og ikke skader huden, svarte prikker på nesen lyser, huden blir lettere. Anbefale til alle!

arriwa:

Jeg hadde et multivitamin serum. Ikke likte. Jeg merket ikke noen spesielle effekter, og da en tredjedel ble igjen i hetteglasset, brøt pumpen.
Jeg foretrekker alderen CONTROL Firming Serum (forsterkende serum). Jeg er 35, hvis det.

Julia:

Rensende flytende såpe inneholder syrer. Konsistensen er en tykk gel. Vel skum, renser og lyser huden. Kosmetikk vaskes ikke. Jeg bruker om morgenen 2 - 3 ganger i uka. Jeg har kombinert hud, om sommeren - fet, og om vinteren tverr det tverr. Gelen tørker litt (men ikke strammer) huden, derfor er det bedre å ikke bruke det hver dag. Vask godt.

Inna Aronovna:

Jeg vil begynne med å si at Liquid Gold - Solid Gold ikke er en krem, konsistensen av den, som for Vaseline, smelter den fra varmen av huden og forvandler seg til smør. Sammensetningen av naturlig fullstendig, hovedrediensene: havtornolje og bivoks. Verktøyet er profesjonelt, men ganske rimelig. Flaske på 30 ml. Det er nok for en veldig lang tid, jeg har omtrent et år nå og tenker ikke engang på å løpe ut. Den er egnet for tørr hud og for de som elsker veldig tette teksturer. Dette verktøyet er til kveldsomsorg, det absorberes i lang tid, men det nærer huden godt. Jeg anbefaler denne krem ​​til alle elskere av naturlige produkter.

Ira:

Som et resultat av å bruke Aloe gel (Aloe Pure Natural Gel Greens), ble jeg kvitt skinnet på pannen fra dehydrering og tørrhet på kinnene, min hudfarge jevnet ut. Jeg bruker også en krem ​​fra Barbados-serien. I totalen gir en positiv effekt.

Arina:

Camellia Tinted Day Cream SPF 30 er en veldig interessant dagkrem. Kremet har en lett tekstur, det absorberes raskt og raskt. Utsetter hudtonen og tilpasser seg hudfarge. Med Camellia-krem, ser huden ut som sin egen, men samtidig har den en jevn farge og lettelse, er fuktet og pålitelig beskyttet mot solen.

My-krem

kosmetikk fra A til Z

Anna lotan kosmetikk vurderinger

Min Anna Lotan

5 produkter fra min sommerpleie 2012

Serie "Flytende gull" fra Anna Lotan

I dag skal jeg snakke om de to verktøyene i Liquid Gold-serien.
Liquid Gold-serien er utviklet for å gi næring og fuktighet av fading hud av alle typer. Havtornolje er en kraftig antioksidant, senker aldringsprosessen, forbedrer immuniteten. Har gode vitamin-, bakteriedrepende, helbredende og antitumor effekter.

1. Anna Lotan Liquid Gold Emulsifier Free Cream Gel, 60 ml
Krem - gel med havtornolje for å ta vare på alle hudtyper, uten kjemiske emulgeringsmidler.

La meg minne deg på mine data - 25 år gammel, sensitiv kombinert hud, fettete panne og hake, tørre kinn, en tendens til svarte flekker.
Utvidet mening:
Krem-gel krem ​​med en behagelig blomst havtorntørke. Den er lett fordelt over huden og absorberes raskt uten spor. Plassert i et standardrør med lokk.
Denne krem ​​ble valgt som et SOS-produkt for vintersesongen, når huden lider av frost og tørr luft. Den gir næring og fuktighet, hjalp meg med å overføre frost til -20 uten alvorlige problemer. Hun brukte det på kinn, lepper og hender etter behov. I konstant omhu tok jeg ikke på, fordi Det samme er for tungt for meg og er beregnet på eldre hud. Jeg tror det vil være ideelt for normal / tørr hud 30+. For fet, neppe, men angitt for alle hudtyper og er en krem-gel. Min kombinasjonshud begynte raskt å skinne.
Vel gå under sminke ruller ikke.
Av minusene - ingen SPF, ikke for permanent bruk på oljeaktig / kombinasjonshud
søknad:
Påfør kremet etter behov på kinnene, leppene, hendene i frostsesongen.
Ingredienser: Vann (Aqua), Dicaprylyl Eter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) kjerneolje, glyserin, caprylsyre / caprinsyre triglycerid Etylheksyl Methoxycinnamate, isopropylmyristat, Tindved frukt olje, akrylater / C10-30 alkylakrylat-krysspolymer, panthenol, Polyakrylat-13 Gluconolacton Phenylpropanol Glycine Soja Oil, Cetylpalmitat, Squalen, Natriumbenzoat, Dinatrium EDTA, Glycerylstearat, Polysorbat 20, Duft, Limon, Linalool.
Brukstid: periodisk ca. 3 måneder.
Pris: fra 800 gni (Internett) til 1600 gni (kosmetolog) for 60 ml
Vurdering: 4 (i mitt tilfelle)
2. Anna Lotan Liquid Gold - Solid Gold - Intensive Care for Eye Contour Area, 30 ml
"Gullolje" for intensiv pleie av områder som er utsatt for tørrhet og rynkdannelse.

Utvidet mening:
Tett olje med gul farge, med en behagelig blomst og havtorn. Plassert i en glassburk, kommer med en skje.
Olje basert på bivoks og havtorn og babasu oljer smelter på hudens temperatur. Kosmetologen roste ham for sin sammensetning og konsistens.
I tillegg til krem ​​gel bruker jeg det som SOS-middel for øyne, lepper og andre tørre steder. Det etterlater ikke et tørt spor, forvitret lepper med det heler veldig raskt. Det er ingen globale rynker før øynene våre, så jeg vet ikke hvordan de påvirkes. Rynker fra tørrhet forsvinner veldig fort. Huden ser godt preparert, ødem ikke provoserer, øynene klør ikke.
For permanent pleie, igjen, mer egnet for eldre hud.
Under sminke vil ikke gå lenge og er ikke fullt absorbert. Mer som en nattpleie.
Forbruket er svært økonomisk, 30 ml er fortsatt ikke veldig snart ute.
søknad:
Jeg oppvarmer en liten mengde olje på fingeren og bruker den på området rundt øynene, leppene og tørrområdene.
Ingredienser: Caprylic / Capric Triglyceride, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje, Butyrosperum Parkii (Shea Butter), Bivoks, Aluminium Stivelse Octenylsuksinat, Etylheksylstearat, PEG-45, Tindved frukt olje, hydrogenert ricinusolje, PEG-75-lanolin, Tribehenin, glycerylbehenat, isopropylmyristat, Glycine Soja (Soybean) Sterol, Squalane, stearalkoniumklorid hektoritt, Glycine Soja Olje, Etylheksyl Methoxycinnamate, fenylpropanol, propylenkarbonat, Caprylyl glykol, Carthamus Tinctorius, Linolsyre, Tocopherylacetat, Parfum, Tokokolol, Beta-Sitosterol, Squalen, Hexylkanal, Retinylpalmitat, Linalool, Citronnellol, Geraniol, Limonen.
Brukstid: periodisk ca. 3 måneder.
Pris: fra 1100 rubler (Internett) til 2200 rubler (kosmetolog) for 30 ml
Vurdering: tenk 4
Begge fondene oppfylte SOS-omsorgsoppgavene perfekt for vintersesongen, som de ble kjøpt for.
For daglig omsorg er ikke min historie. (i konstant omsorgsserie Barbados)
For å fortsette!

Erfaring med israelsk kosmetikk (Anna Lotan, Holy Land)

Når jeg jevnlig gikk til salongen for rengjøring. De jobbet også med Anna Lotans kosmetikk. Kosmetologen overbeviste meg om å kjøpe Anna Lotan tørking vegetabilsk lotion, det koster 800 rubler. På den tiden var det mye penger for meg, og jeg brukte det meste billig kosmetikk for min omsorg. Håper på denne lotionen var ublu og fordi Lotion ville absolutt ikke jobbe på huden min, for jeg bestemte meg selv for ikke å bli involvert i dette merket (til tross for det positive resultatet etter rengjøring) og generelt med israelsk kosmetikk. Men møter jevnlig positive anmeldelser for bestemte produkter, min nysgjerrighet overmanne gamle forspenninger og bestilte 4 produkter som skal testes. En måned har gått fra begynnelsen av bruken, jeg hadde min egen mening, bestemte jeg meg for å dele den med deg.

Først og fremst ønsket jeg virkelig å prøve to produkter - dette er Anna Lotan Natural Gel "Aloe Vera" (Pure Soothing Aloe Vera Natural Gel) og Holy Land Peeling Cream Lactolan Holi Land Peeling Cream, de andre to kjøpte noe om dem uten å vite Jeg likte beskrivelsen av produktet, bestemte jeg meg for å prøve det. Så i orden:
1. Hellige Land - Peeling Cream Lactolan - Lactolan Peeling Cream

Ingredienser: Propylenglykol, Kaolin, Albumin, Hydrolisert Melk Protein, Kasein, Ost, Metylcellulose, Kalsiumkaseinat, Melkesyre, Fenoksyetanol, Fragrance.
Min mening: Jeg kjøpte den på grunn av de positive vurderingene på ulike nettsteder, noen var fornøyd med rensingen, noen hadde mykhet i huden etter det, men jeg var bare nysgjerrig på å vite hva som er enzymatisk peeling. Forresten så jeg også negative vurderinger, men de stoppet ikke meg. Jeg var glad og ble med i dette verktøyets fans. Det er ikke verdt å vente på mirakler i form av grundig rengjøring av porene eller peeling. For meg er det ikke lenger peeling, men en god fuktighetsgivende maske, hvorpå ansiktet er veldig mykt til berøring, huden blir fløyelsaktig, og du vil hele tiden berøre den. Det er også en rensende effekt, men det er veldig delikat og mykt. Generelt er peeling en tykk hvit melkrem (maske) med ostluft. Lukten er forresten en amatør, noen ganger liker jeg det, noen ganger kan jeg ikke stå på det. Jeg vet ikke engang hvorfor slike forskjellige følelser, men generelt, tolerable.
Den kan brukes på flere måter:
1 / Påfør peeling i 10-20 minutter og skyll med vann;
2 / Påfør peeling i 10-20 minutter under en våt komprimerings- eller klamfilm;
3 / Gjør punkt 2 med klamfilm og deksel med et varmt håndkle.
4 / Før du påfører peeling, kan du i tillegg bruke Algo-gel og velge fra tidligere brukspunkter.
Etter 2 og 3 metoder må du forsiktig fjerne kompresjonen og filmen og la den tørke litt, hvis peeling er veldig våt, og du kan ikke rulle - vent på at den tørker, hvis den er veldig tørr, må du vaske fingrene med vann, fjern det forsiktig fra midten av ansiktet til kantene. alle pellets.
Den første måten gjør bare ansiktet mykt og behagelig å ta på, 2 og 3 vil også merkbart rense porene. Mest av alt jeg liker å søke under filmen og ikke bare under en våt komprimering, synes rensing å være sterkere. Under alo gel prøvde ikke, fordi Jeg har det ikke, jeg prøvde Anna Alan Lots aloe-gel, i prinsippet, ikke heller dårlig, men jeg merket ikke noen spesiell særpreg. Selv om jeg så på skarlet gelen fra Anna Lotan og Hellige Land er forskjellige i komposisjon, kan resultatet bli annerledes.
Til hvem jeg kan gi råd: folk med sensitiv hud, dehydrert hud, alle som ønsker en myk, ikke-aggressiv rensing og fuktighetskrem samtidig. Til de som er vant til mer kraftige prosedyrer, kan det virke som en ubrukelig ting.
Minus for meg er et lite volum (70 ml), blir fortintet, jeg tror å kjøpe salongstørrelsen neste gang fordi virkelig likte.
Vurdering: 5+
Pris: $ 22 på ebay og fra 1300-2000 rubler. i russiske nettbutikker for 70 ml (jeg fortsetter å bli overrasket over russiske priser)
2. Anna Lotan - Barbados Ren Soothing Aloe Vera Natural Gel - Naturlig Aloe Vera Gel

Ingredienser: Aqua (Water), aloe barbadensis leaf juice (Aloe Vera gel), glyserin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Geranium Maculatum Extract, karbomer, trietanolamin, Allantoin, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Methylparaben, ethylparaben, butylparaben, propylparaben
Min mening: Før jeg kjøpte, mistenkte jeg ikke at jeg allerede hadde brukt dette verktøyet, eller heller, kosmetologen hadde renset den med dette verktøyet. Jeg kjente ham straks ved å åpne røret ved å lukte. For meg er denne lukten lukten av en skjønnhetssalong, men generelt hyggelig. Det er en tykk gjennomsiktig gel med en gul tinge. Det brukes der det er mulig for alle hudtyper og har en rekke nyttige egenskaper.
funksjoner:
Den har en mild keratolytisk effekt.
Gelen har evnen til å svekke de intercellulære bindingene på overflaten av epidermis.
Den har en beroligende og antipruritisk effekt.
Den har antiinflammatoriske, helbredende og løsteffekter.
Lysere komedoner og pigment flekker.
Det skaper på overflaten av epidermis en tynn film som støtter normal fuktighet i huden.
Hydrerer og myker stratum corneum av epidermis.
Gel mykner komedoner, og regelmessig bruk av stoffet reduserer dannelsen, noe som reduserer frekvensen av dyp rensing.
søknad:
Påfør gelen i et tykt lag og la det stå i 20-30 minutter. Fjern deretter med en fuktig klut.
Å forberede huden til etterfølgende prosedyrer, inkludert dyp rengjøring.
Som en fuktighetsgivende maske for alle hudtyper.
Som en anti-inflammatorisk maske for fet hud.
Som en maske for porøs hud.
Som en beroligende maske for rosacea, seborrheic dermatitt eller hud tendens til rødhet.
I kombinasjon med massasje krem ​​base "Herbor-80".
Gelen kan påføres tynt under en vanlig dagkrem som et aktivt konsentrat.
Som et massasjeverktøy for fet hud, spesielt om sommeren.
For fysioterapeutiske prosedyrer: mikrostrømmer, ultralydsmassasje og løft, disincrustation.
Jeg likte også denne gelen i hjemmebruk. Det brukes oftest som en fuktighetsgivende maske, min oljeholdige, periodisk dehydrerte hud overbelaster ikke. Jeg liker også å sette den under plastfolien, men i dette tilfellet klør mine hender mye å klø på slutten, fordi All byaki er veldig lett å dukke opp etter det, noen ganger kan jeg overdrive det, så jeg slo hendene mine. I morgen, da masken er veldig forfriskende og fuktighetsgivende, kan du gjøre enkel rengjøring på kveldene, ikke båret bort, kan vaskes av, men du kan bare fjerne håndklær og legge seg til å sove, så kremen er også bra, jeg prøvde et par ganger, ikke feit, ikke klissete film, men Jeg bruker det ikke enda, fordi Det er et annet middel for dette. Men hvis jeg fullfører kremet mitt, og masken forblir, vil jeg prøve i stedet for kremet med jevne mellomrom. Generelt, ikke et ekstra stykke personlig pleie, hvor mange kan komme til nytte.
Pris: $ 17 for 125 ml og $ 30 for 250 ml på ebay
Vurdering: 5!
3. Anna Lotan - Alodem Myrtle Mask / Calming Sensitive Skin - Alodem Beroligende Mask

Ingredienser: Aqua (vann), Myrtle ekstrakt, Rice Stivelse, Glyserin, Allantoin, Carbomer, Trietanolamin, Imidazolidinyl urea, Metylparaben, Dinatrium EDTA
Min mening: Jeg kjøpte denne masken uten vurderinger på egen risiko og risiko, som beskrevet på den offisielle nettsiden. Beroligende maske er aldri overflødig, så skreller, så undertrykker undertrykket, så noe annet. Jeg bestilte og glemte. Da jeg først brukte masken, glemte jeg helt hva det var for, smurt etter at jeg gjorde en slags maske og undertrykte et par akne, på disse stedene ble huden rød. Hun gikk rundt med en maske og vasket det av, og det var ingen rødhet. Masken er ganske tung i seg selv og med en liten tilsynelatende beholder vektig. Det er en hvit gelkrem, det absorberes raskt, uansett hvilket lag det påføres, så jeg prøver også å bruke den under filmen, så vask den av eller fjern den med en våt klut. Fjernet veldig enkelt. Etter et par eksperimenter og rask fjerning av rødhet, gikk jeg for å se etter vurderinger. På den offisielle nettsiden fant jeg en artikkel som viser at denne masken er anbefalt selv etter at laser resurfacing brukes to ganger om dagen, morgen og kveld, forsvinner rødmen og hevelse i 3 dager, i stedet for 7 dager tatt. Jeg kan ikke bekrefte denne uttalelsen, fordi laserprosedyrer utføres ikke. Men det faktum at det tydelig og raskt beroliger huden etter lette mekaniske effekter er et faktum. Denne masken anbefales også for personer med rosacea. Den fuktighetsgivende effekten er også veldig godt uttrykt i denne masken, det er behagelig å berøre ansiktet med hendene. Jeg søkte på russiske nettbutikker - jeg fant ikke dette verktøyet. Vanligvis refererer til profesjonell linje på Anna Lotan, foreslo at tilsynelatende bare skjønnhetseksperter for tiden selger den, selv om jeg kunne gå galt.
Pris: $ 45 på ebay for 250 ml
Vurdering: 5!
Hvis vi snakker om de tre produktene, ville jeg ikke engang kunne velge det beste, fordi likte alle tre. Jeg er glad for å bruke den og begynner allerede å frykte at de kan ende, for meg er det et tegn på min favoritt kosmetikk.
4. Anna Lotan - Barbados Scalex naturlig eksfolierende gel - Scalex Natural Peeling Gel 40 ml

Ingredienser: Ikke funnet på emballasjen, fordi tilsynelatende bare i Israel, og kastet ut en pappkasse
Min mening: Det dyreste middelet av alle, som dessverre så langt jeg ikke har forstått. Han gir ikke synlige resultater med en gang, kanskje over tid vil jeg forstå mer. Muddy gel med en veldig spesiell lukt. Når du åpner røret, lukten er ikke veldig påtrengende, men når den brukes til ansiktet, første gang jeg ikke kunne forstå hvor det stinker lukter skitne sex fille bedervet og et sted ville ikke gå overalt lukten, etter andre gang, skjønte jeg at lukten av peeling. Jeg så ingen super effekt i form av rensede porene. Den kan brukes på to måter: Den første er bare å massere de fete områdene i ansiktet med gelen i 1-2 minutter og vaske av, den andre - etter Scarlet-gelen før du vasker masken, legg til noen dråper av dette produktet og massasje. I løpet av denne tiden blir gelen en hvit emulsjon, som føles som fra en hydrofil olje. Jeg vil selvfølgelig fortsette å eksperimentere, hvis meningen endres, vil jeg skrive om anmeldelsen. Det anbefales for følsom så vel som fet og kombinasjonshud. Og fraværet av tradisjonelle fruktsyrer og slitende partikler i sammensetningen gjør gelen peeling absolutt ikke traumatisk - det er det jeg la merke til, eller heller ikke jeg merket en spesiell effekt fra bruken (kanskje noen har en, kan du forvente noe fra ham?
Pris: $ 34 på ebay for 40 ml og 1050 rubler.
Vurdering: Jeg kan ikke vurdere, det er ikke klart, enten 2, eller det er verdt ventetiden

På jakt etter skjønnhet. Anna Lotan fet hudpleie Del to

God ettermiddag, damer! Her, på kosmetologen, liker jeg mest av alt å lese innlegg om vellykkede produkter. Spesielt om midler til pleie kosmetikk, forårsaker en wow effekt :) Men også, veldig takknemlig for de forfattere som ærlig skriver om manglende valg, fordi slike innlegg beskytter sine lesere fra ubrukelig utgifter. Dette innlegget vil bare være en slik advarsel. Det er om lag fire fond Anna Lotan: Lotion «New Era» Revitalizing AHA Face Lotion, Cream «New Era» Aktiv Beautifying Nattkrem, lotion for fet hud Propolis Lotion og dagkrem med solbeskyttelse White Pearl Protective Day Cream SPF30.
Jeg starter i kronologisk rekkefølge. Litt mer enn et år siden, ble jeg langt fra perfekt hud dekket av fint akne. Alt dette rotet varte i tre måneder. I løpet av denne tiden har jeg prøvd ganske mange produkter, blant annet Propolis Lotion-lotion for problematisk hud. Først foreslår jeg å se på emballasjen, sammensetningen og feier.
pakking
Enkel plastflaske, med ikke veldig praktisk dispenser. Dette verktøyet renser ikke, det vil si, det er ingen mening å sette den på en bomullspute og tørke ansiktet - nei. Det ville være mye mer logisk å helle det inn i håndflaten og spre det over ansiktet. Men takket være dispenseren kan dette ikke gjøres nøyaktig. Lotion søl og jord rundt. Kanskje, selvfølgelig har jeg håndkrok, men jeg likte ikke emballasjen.
struktur
Dette er det jeg liker om Anna Lotan - dette er komposisjonene. Høyre dikt, ikke sammensetningen. Både sjøvann og ekstrakter er som en balsam for sjelen. Det er synd at det i mitt tilfelle ikke fungerer.
Swatch
Det ses at lotionen er en brun væske.
Min mening:
Lotionen er en klebrig væske med en spesiell lukt. Når det påføres, titer det huden, blir ikke fullstendig absorbert og forblir på huden med en klebrig film. Det vil si, bruk lotion bare om natten. Det hjalp meg ikke med å bli kvitt akne, svarte flekker og andre delikatesser som er forbundet med fet hud. Fettsekretjon er ikke redusert, porene blir ikke trukket av. Men han har også verdighet - han desinfiserer godt. Hvis du plutselig befinner deg foran et forstørrelsespeil med god belysning, vil lotionen desinfiseres alt som du legger press på i en passform av hånd-til-hånd-kamp med akne og svarte prikker. Deretter blir ingenting igjen betent - kontrollert
Min vurdering: 3
Bruk periode: 3 måneder
Pris: 1400 rubler for 200 ml
Ved begynnelsen av vinteren bestemte jeg meg for at det var på tide å prøve syrepleie. Jeg har aldri brukt syrer i daglig pleie før. Etter å ha lest rave vurderinger om syre kremer på dette og andre ressurser, hadde jeg en drøm om hvordan i slutten av vinteren ville jeg kaste av min gamle froskeskinn og bli en prinsesse. Aktiv Beautifying Night Cream viste oppmerksomheten til New Era-krem på grunn av produsentens løfter, for blant annet lovet produsenten å bli kvitt rosacea! Men først ting først.
pakking
Kremet var i en enkel boks
En plastkanne med et sølvlokk, hvor nesten hele sin silverness smuldret nesten umiddelbart. Inkludert er en spatel, som jeg ikke brukte fingeren mer bekvemt.
Beskrivelse fra produsenten
Alt på esken er mye beskjeden, men jeg kjøpte en beskrivelse fra siden.
struktur
Sammensetningen er ganske i ånden av Anna Lotan - ekstrakter, syrer, hyaluronsyre.
Swatch
Kremet er ganske tykt, absorbert ganske lang tid.
Min mening:
Jeg begynte å bruke krem ​​tre ganger i uken, nesten umiddelbart skiftet til nattlig bruk. Kremet er tykt, ganske feit, absorbert, som jeg sa, ganske lenge og ikke til slutten. På ansiktet går en oljeaktig glans. Når det brukes tweaks, men ikke mye og ikke lenge. Huden min hadde ikke engang rødme. Det lukter noe surt, gjæret, men merkelig nok, ikke ubehagelig. Veldig økonomisk, brukte den i tre måneder, en annen halvdel av banken forble. Og alt er bra, bortsett fra at resultatet er null. Alle akne, svarte flekker, postacne, pigmentering, rosacea - på stedet. Hud turgor har ikke endret seg. Jeg merket ikke noe magisk fuktighetsgivende heller. Hvorfor er det fortryllende - bare en god fuktighet og merket ikke. Hva var det ikke - ingen forskjell.
Min vurdering: 0
Bruk periode: 3 måneder
Pris: 2270 rubler for 50 ml
Å tenke på å bli en vakker prinsesse, var jeg ikke begrenset til bare krem. I et par med ham kjøpte jeg New Era Revitalizing AHA Face Lotion-lotion. Som alltid, første emballasje, sammensetning og stikkord.
pakking
Det er ingen klager om emballasje av dette produktet - en enkel plastflaske, en veldig praktisk dispenser.
struktur
Det var problematisk å lage et bilde av sammensetningen fra pakken (for smal en flaske), derfor tekstversjonen: Vann (Aqua); Glykolsyre; glycerin; trietanolamin; Cucumis Sativus (Agurk) Fruktkstrakt; Karrageenan (Chondrus Crispus); glukose; PPG-1-PEG-9 Laurylglykoleter; hydroksyetylcellulose; Xanthan Gum; Benzylalkohol; Salisylsyre; Sorbinsyre; Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder; Dinatrium EDTA; Parfum (Fragrance); Benzylsalisylat; Hydroksyisoheksyl-3-cykloheksenkarboksaldehyd; linalool; Kan inneholde: CI 15985
Swatch
Bildet viser tekstur av produktet - ganske flytende gelé.
Min mening
Enkelt fordelt, raskt absorbert. Lukten er behagelig, diskret, med surhet. Ved påføring på huden - ingen ubehag. Absorberer uten rester, etterlater ingen film. Brukes på anbefaling av produsenten for natten under kremen. Og som i tilfelle med krem ​​- ingen effekt. Hva er med ham, det uten ham - ingen forskjell.
Min vurdering: 0
Bruk periode: 3 måneder
Pris: 1920 rubler per 100 ml
Å bruke syrer hele vinteren bestemte jeg klokt at jeg trengte god beskyttelse mot solen. Mitt valg var White Pearl Protective Day Cream SPF30.
pakking
Laconic plastflaske og praktisk, lydig dispenser.
struktur
Sammensetningen er ikke angitt på flasken, og dessverre lagde jeg ikke boksen. Derfor informasjon fra nettstedet:
Aqua (vann); Etylheksylmetoksykinnamat; Titandioxid; C12-15 alkylbenzoat; Camellia Sinensis Leaf Extract; glycerin; Cetearylalkohol / cetearylglukosid; Etylheksylstearat; Benzofenon-3; Simmondsia Chinensis (Jojoba) Frøolje; Lonicera Caprifolium Extract; Galactoarabinan; Hippophae Rhamnoides Fruit Extract; Glycerylstearat; Glukonolakton / Natriumbenzoat; glycerin; Hydrolyzed Pearl; Sjøsalt; Tokoferylacetat; Natrium hyaluronat; Xanthan Gum; Sodium Stearoyl Glutamate; dimetikon; Natriumpolyakrylat; Parfume (duft).
Swatch

Min mening:
Vanlig solkrem. Det absorberes raskt, men følelsen av at det ikke er helt igjen et hvitt merke. Øker fet hud. Det beskytter seg perfekt mot solen, men det var vanskelig å bære det på grunn av følelsen av fettinnhold og en slags overbelastning i huden. Likevel er klassisk solkrem ikke mitt emne. Selv om jeg er ærlig: noen solkrem er ikke mitt emne. Selv om jeg ikke liker soling og unngå det på alle måter. Jeg la også ikke merke til fuktighetsgivende (etter min erfaring er det et karakteristisk trekk ved solkrem). Jeg er klar over at i dette tilfellet er min oppfatning slet ikke objektiv, derfor forsøkte jeg å avvise min personlige motvilje mot solkrem i vurderingen.
Min vurdering: 4
Bruksperiode: 1 måned
Pris: 1450 rubler for 500 ml
Resultatet
Og resultatet er trist. Jeg vil definitivt ikke kjøpe noen av disse midlene. Rester av sure produkter med utbruddet av kaldt vær vil bli gjort på mine hender, propolis lotion er nesten over, jeg behandler dem med ansiktet etter rensing. Rester av solkrem må kastes, da holdbarheten kommer til en slutt. Det viser seg at av de syv produktene, likte jeg bare to. Ikke mye, etter min mening. På dette emnet anser kosmetikk Anna Lotan meg selv lukket.

Anna Lothan skjønnhetspleie vurderinger

Kjøpet er åpent 02/20/2012. Kjøp på den nye plattformen https://sp.babyblog.ru/zakupka/8103 Jeg godtar bestillinger. STOP 25 juli (27-29 juli samle forskuddsbetaling). Forespørsler om konsultasjon fra en israelsk kosmetolog godtar til 21. juli! Svært berømte profesjonelle kosmetikk direkte fra Israel: Hellige Land, Renew (Renyu), Anna Lotan (Anna Lotan), OnMacabim (Han Macabim), Dr Kadir og andre. Kvalitet og friskhet av kosmetikk er garantert - produktene kommer under bestillingen direkte fra fabrikker i Israel. I Russland, mange feil, her får du originaler. Rabatter avhengig av størrelsen på bestillingen.

Ikke min! Artikkelen. Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE?

Kosmetikk og Parfyme Auriege Fransk kosmetikk. Kjøp cartier parfyme. Fotkremsalve av livet. Hårkrøllere i Almaty i ahbk. Kosmetikk navel hvor du kan kjøpe i Moskva. Kosmetikk og parfyme viburnum i Omsk engros. Hvor i Jaroslavl gjør en dyp peeling. Schwarzkopf hårbalsam. Profesjonell frisør kosmetikk. Parfyme yujin feroce gjennom nettbutikken. Dior kyss leppe glans kostnad. Toalett vann i Saratov bestille på Internett haster levering. Jansen kosmetikk i Rostov. Profesjonell kosmetikk til frisører i Smolensk. Online butikk parfyme hugo.

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE?

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE?

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE?

Jenter, interessant info for deg. Til hvem det ikke er relevant eller hvem er imot, ber jeg deg - avstå fra negative kommentarer. Til slutt skrev hun om hva jeg gjorde. HVORDAN SKYLDES ALDRE BEGRENSNINGER, Å IKKE TAPE FOREVER, OG HVILKE METODER ER DE MESTE EFFEKTIVE? Så snart vi publiserte det første innlegget om resultatene av 3D-korreksjon av fyllstoffene på EMC, da kommentarene hørtes: "Fortell oss om anti-alder i de tidlige stadier? Jeg er ikke tretti, men plutselig vil jeg bli sen? "," Jeg tror, ​​å stikke eller ikke å stikke? ". Dette ser ut til å være et evig spørsmål. Noe fra kategorien Hamlet.

Kjære jenter, jeg er en praktiserende skjønnhetspleie, samt en mester for shugaring. Jeg jobber i flere år, jeg har en medisinsk utdanning. Jeg deltar hele tiden på ulike seminarer og forbedrer mine kvalifikasjoner. Jeg elsker mine klienter veldig mye. I tillegg til disse prosedyrene vil nye produkter vises i høst, en av dem er Green Professional Peeling Green Marine. Og også, gjennom meg, kan du alltid bestille kosmetikk til hjemmet ditt billigere enn i butikker av slike selskaper som Christina (Israel), Klapp (Tyskland) og Anna Lotan (Israel). Mens du jobber på prislisten, er dette en lang prosess, så for tiden er prisene ved.

Flere Artikler Om Typer Acne