Siden nederlaget for fet hud er forårsaket av aktiv reproduksjon av Demodex-myt, foreskriver eksperter antibiotika for demodikose i ansiktet. Imidlertid bør det huskes at tippen raskt utvikler immunitet mot antibakterielle legemidler, slik at pasienten ikke bare skal følge nøye med doseringen og doseringsregime som doktoren foreskriver, men også bruke andre midler som er ment for den integrerte behandlingen av denne sykdommen.

Å bli kvitt parasitten bør foregå parallelt med å rense kroppen, forbedre immunitet, slanking og opprettholde en sunn livsstil.

Årsaker til demodikose

Subkutan mite Demodex folliculorum bevarer huden på nesten alle mennesker. Men hvis provokerende faktorer ikke forekommer, fører det ikke til inflammatoriske prosesser og synlige lesjoner. Bor i hårsekk, strømmer mitten på sebum. I løpet av livssyklusen, som varer opptil flere uker, utgjør den seksuelt modne personen opptil 10 eggkoblinger, hvorav i 3-4 dager opptrer nye personer.

Faktorer som fremkaller aktiv reproduksjon av Demodex er:

 • akutte eller kroniske hudsykdommer;
 • svekkelse av immunitet;
 • overgangsperiode hos ungdom;
 • hormonelle endringer i kvinner under graviditet og overgangsalder;
 • hyppige besøk til badstuer, solarium, etc.;
 • bruk av hormonelle kosmetikk;
 • stress, nervespenning, depresjon, etc.;
 • lenge opphold i direkte sollys.

symptomer

Avhengig av lokalisering av sykdommen, kan karakteristiske manifestasjoner observeres på ansikt, hodebunn eller øyne:

 1. Huden for demodikose er preget av en økning i akne, selv med bruk av spesiell kosmetikk. Antallet ål øker, sår vises. I tillegg blir huden rød, har en karakteristisk glans, som ikke forsvinner, selv etter vask. Kløe, verre om kvelden, skyldes kryssets livsviktige aktivitet, som ikke tåler dagslys, og legger derfor egget om natten. En økt prosess kan indikere en økning i bindevev på nesens vinger.
 2. Øyeprofilen er preget av rask øyeutmattelse og nedsatt synsstyrke på grunn av at det er en inflammatorisk prosess på øyelokkene. I tillegg, om morgenen kan du legge merke til liming av øyelokkene. Om natten danner en film rundt øyevippene, noe som forårsaker dette symptomet. Aktiviteten av tippen er forbundet med ødeleggelsen av keratinocytter, på grunn av hvilken det er et aktivt tap av øyevipper. I tillegg kan du observere rødhet og betennelse i øyelokkene.

Grunnprinsipper for terapi

Før du foreskriver antibiotika for demodikose, utfører en ekspert en undersøkelse og tildeler laboratorietester. Biomaterial kan skrapes, tatt fra overflaten av huden i ansiktet eller øyevipper som har falt fra øyelokkene. Stikkmetoden er også betraktet som informativ, der et spesielt klebemiddel påføres på det berørte hudområdet og går over natten. I morgen blir filmen fjernet og plassert under glasset, hvor det utføres forskning. I tillegg, ved hjelp av en spesiell enhet, blir innholdet av ål tatt, fortynnet med saltvann eller alkali.

I forskjellige miljøer oppfører seg krysset annerledes, noe som bidrar til å identifisere det.

Hvis diagnosen er bekreftet, bør komplisert behandling foreskrives, som inkluderer antibiotika, midler for lokal eliminering av symptomer, immunmodulatorer og preparater for rensing av kroppen.

Det skal huskes at behandlingsordningen er utformet på lang sikt og avhenger av følgende faktorer:

 • demodex lokalisering;
 • stadium av sykdommen;
 • individuell intoleranse mot narkotika;
 • tilknyttede sykdommer, etc.

Fordeler og ulemper ved antibiotika

Antibiotika har ikke en effektiv virkning mot demodex flått, men de fremskynder helingsprosessen og forhindrer forekomsten av sekundær infeksjon, noe som kan føre til forverring av demodikose.

For å foreskrive antibiotika for demodikose i ansiktet, kan kun den behandlende legen avhenge av de enkelte indikasjonene.

Siden narkotika har en bivirkning, bør det under mottaket følge nøye med diett og dosering.

Oversikt over narkotika

Trichopolum er et syntetisk bredspektret antibiotika. I kombinasjon med andre stoffer, er det effektivt i mange sykdommer. Trichopolus har en acaricidal effekt på flått ved å integrere i DNA og RNA, mens parasitten mister evnen til å bevege seg, mate og formere seg. Ifølge noen versjoner av spesialister overføres de inflammatoriske prosessene som oppstår på de øvre lagene av epidermis, ganske enkelt ved flått til de dypere lagene. Siden stoffet har antiinflammatoriske effekter, er det effektivt i dette tilfellet. Behandlings- og doseringsforløpet avhenger av pasientens individuelle egenskaper. Som regel er 1 tablett foreskrevet tre ganger om dagen i ti dager. Ved kjøring av demodikose, kan behandlingsforløpet vare opptil tre uker, da er det gitt 10 dager for å gjenopprette kroppen og prosedyren gjentas.

Legemidlet har bivirkninger som manifesterer seg som følger:

 • fra fordøyelseskanalen kan kvalme, oppkast, flatulens bli observert, stomatitt eller glossitt dannes i munnhulen;
 • hudutslett, blærende, rødhet, kløe;
 • på den delen av det genitourinske systemet kan forstyrre hyppig vannlating, ubehag, ryggsmerter, candidiasis kan forekomme hos kvinner;
 • nervesystemet reagerer med svimmelhet, søvnløshet, angst, etc.

Som kontraindikasjoner indikerte Trichopol graviditet, epilepsi, kreft, forstyrrelse av lever og nyrer, allergisk mot stoffets komponenter.

Ornidazol kalles også syntetiske antibiotika, som viser effektivitet mot mikrober som utfører vital aktivitet uten tilstedeværelse av oksygen og protozoer. Legemidlet påvirker DNA av flått, og forhindrer dermed utvikling og reproduksjon. I mage-tarmkanalen, absorberes Ornidazol helt, kan passere gjennom moderkagen, i morsmelk og ryggmargen.

Bivirkningene av antibiotika er:

 • tørr og metallisk smak i munnen, kvalme, forstyrrelser i oppfatning av smak;
 • døsighet, svimmelhet, desorientering, skjelving i lemmer, tretthet, søvnløshet;
 • Blodprøver kan vise en nedgang i antall hvite kropper;
 • hudutslett, kløe og utslett kan observeres.

Kontraindikasjonene er barns alder opptil tre år, graviditet, sykdommer i sentralnervesystemet etc. De tar stoffet to ganger om dagen i to uker. I tilfelle av en alvorlig sykdomsform, vil en spesialist foreskrive en ordning der 10 dager med administrasjonen alternerer med flere hviledager for kroppen.

Sammenligningsegenskaper for Metronidazol og Ornidazole fører til konklusjonen at sistnevnte stoff er mer effektivt, dets virkning er ikke så aggressiv for kroppen.

Videre oppstår utvinning dobbelt så fort som ved metronidazolbehandling.

Forberedelser for ekstern bruk

Kombinert terapi innebærer inntak av narkotika og bruk av salver, kremer, lotioner og talere for lokale effekter på betent hud.

Zener - lotion til ekstern bruk, ikke-vanedannende og praktisk talt ingen bivirkninger. Selv om, ifølge vurderinger, handlingen er ikke så fort som for andre anti-akne legemidler, sier eksperter sin effektivitet. Ulempene inkluderer immuniteten til enkelte bakterier til komponentene i lotionen. Sammensetningen av Zinerit består av to aktive stoffer, antibiotika erytromycin og sink.

Gel Metrogil har ikke bare antiinflammatorisk effekt. Dens komponenter lindrer symptomer, lindrer rødhet og kløe. Den aktive ingrediensen i gelen er antibiotikummetronidazol, som har en antimikrobiell effekt. Et karakteristisk trekk ved Metrogil gel er den kumulative karakteren av virkningene. Ulempene inkluderer lang behandlingstid, uten pauser. Kontraindikasjoner stoffet har, med unntak av individuell intoleranse mot komponentene. Ettersom bivirkninger er mulige: Hudtetthet, økt peeling og kløe, rødhet, hevelse.

Den aktive ingrediensen i Rosamet-krem er også metronidazol. Glyserin, voks etc. fungerer som ekstra stoffer. Kremet påføres de berørte områdene to ganger om dagen i minst en og en halv måned. Kontraindikasjoner for bruk er graviditet og følsomhet overfor komponentene.

Aversektisk salve er en av de billigste remedier for demodikose, men den bør brukes med stor forsiktighet, siden stoffet opprinnelig var ment for kjæledyr, hunder og katter. Den aktive ingrediensen i salven er aversektin C. Det påvirker ikke bare voksen tick, men også larver. Salven er påført med et tynt lag på det betente området av huden en gang om dagen, før du går i seng. I dette tilfellet er behandlingen som følger: Fem dagers søknad veksler med to hviledager. I løpet av disse 48 timene blir de berørte områdene smurt med DEC-krem, noe som akselererer regenerering av friske hudceller og akselererer helbredelse.

I tillegg, for å hindre gjentakelse av betennelse, bør du følge en diett og følge en sunn livsstil.

Hvordan behandle demodikose i ansiktet

Spørsmål om forebygging og behandling av demodikose er blant de viktigste i dermatologisk praksis. Fra 55 til 100% av befolkningen er bærere av jernmider og har ingen manifestasjoner av sykdommen. De parasiterer i hårsekkene og i munnene av ekskretjonskanalene i sebaceous og meibomian kjertlene i hodebunnen, ansikt, ører, rygg, bryst og kjønnsorganer. Demodex folliculorum longus - lange blusser lever i hårsekk i grupper og om natten kryper til overflaten for parring, noe som letter både diagnosen av sykdommen og dens behandling. Demodex folliculorum brevis - korte midd lever i ekskresjonssystemer kanalene av talg og meibomian kjertel (plassert ved kanten av øyevippene) en etter en til overflaten kryping sjelden, noe som er grunnen til at de er vanskelige å detektere og behandle. Demodikose oppstår sjelden som en uavhengig sykdom. Oftest utvikler den seg mot bakgrunnen av allerede eksisterende hudsykdommer som rosacea, akne, akne og peri-sekundær dermatitt og seborrhea.

Intensiv reproduksjon av parasitter forekommer med utseendet på noen komplekse problemer i vertsorganismen og først og fremst med feil i immunsystemet. Derfor er det først nødvendig å gjennomføre en omfattende undersøkelse av pasienten for tilstedeværelse av kroniske sykdommer, og først bør grunnbehandlingen av den underliggende hudsykdommen utføres ved begynnelsen av behandlingen.

Fig. 1. Demodecosis på ansikt og øyelokk.

Fig. 2. Salver, kremer og geler er de beste middelene for behandling av ansiktsdemodikose.

Vanskeligheter ved behandling av demodikose

Når du bruker de mest effektive akaricidmedisinene (kjemikalier som reduserer antall flått), er behandlingen ofte ineffektiv, noe som er knyttet til den spesielle strukturen til dekslene, tinnene, larvene og eggene.

Mites ytre skall er trelags, spesielt utviklet hos kvinner. Det beskytter parasitten mot ytre påvirkninger. Kutikula har porer - spesielle kanaler gjennom hvilke vann- og gassutveksling finner sted, men store molekyler av akaricide kontaktmiddel kan ikke trenge inn. Dette faktum dikterer behovet for lange kurer av antiparasitisk behandling.

Fig. 3. Demodex-myter (se under et mikroskop).

Funksjoner av terapi for ansikts demodikose

Når man velger antiparasitisk behandling, er det nødvendig å vurdere det kliniske bildet, alvorlighetsgraden av sykdommen og den medfølgende patologien til pasienten.

Omfattende behandling av demodikose

Behandling av demodikose bør være kompleks og omfatte akaricidal, antiinflammatorisk (inkludert antibakteriell), desensibiliserende medisiner og immunmodulatorer. Pass på at pasientens kropp skal motta den nødvendige mengden vitaminer, mineraler og aminosyrer. Når demodikose oppstår på bakgrunn av allerede eksisterende hudsykdommer, blir de behandlet.

Stadier av behandling av demodikose

 • Ved første behandlingsstadium brukes antiinflammatoriske legemidler, hyposensitiserende behandling og immunitetskorreksjon utføres.
 • Ved andre behandlingsstadiet utføres antiparasittisk terapi.
 • I tredje fase er det foreskrevet medikamenter som reduserer sebaceous utskillelser, forbedrer tilstanden til fartøyene og deres regulering.

Varigheten av behandlingen av demodikose

Behandling demodekoza lang. Avhengig av form og stadium av demodikose, kan behandlingen forlenges fra 4 uker til 1 år.

Kriteriene for effektiviteten av behandling av demodikose i ansiktet

Kriteriet for effektiviteten av behandlingen av demodikose i ansiktet er reduksjonen eller forsvinden av de kliniske manifestasjonene av sykdommen og reduksjonen i antall flått i henhold til resultatene av analysen.

Varigheten av behandling av demodikose er diktert av egenskapene til parasittenes struktur. Effekten av terapien blir merkbar etter 2 til 8 uker.

Fig. 4. Langmider Demodex folliculorum longus bor i hårsekkene i grupper (bildet til venstre), stiger til overflaten om natten for parring. De korte mider Demodex folliculorum brevis (figuren til høyre) befinder seg i munnene av ekskretjonskanalene i sebaceous og meibomian kirtler alene, oppholder sjelden til overflaten, noe som gjør dem vanskelige å oppdage og behandle.

Anti-inflammatorisk terapi

 • Ved første behandlingsstadium er det nødvendig å bruke narkotika som undertrykker den mikrobielle befolkningen. For dette formål brukes antiinflammatoriske legemidler til ekstern og systemisk bruk. Salver, kremer og geler med antibiotika til ekstern bruk har en god effekt: Metronidazol, Tetracyklin eller Erytromycin.
 • Når du kjører sykdommen, brukes former av antibakterielle stoffer inne. Viser metronidazol (trihopol), tetracykliner, ornidazol, monocyklin, doxycyklin, roxitromycin, erytromycin.

Fig. 5. Metronidazol og Trichopol er mye brukt til demodikose.

Metronidazol for demodikose

I mange år har derivater av nitroimidazol-gruppen Metronidazol og Ornidazol blitt brukt til behandling av demodikose. Legemidlene har antiinflammatoriske, anti-ødem og immunmodulerende effekter. De er aktive mot bakterier, unicellulære parasitter og Demodex-myter. Påfør innover og utover i form av kremer, salver og geler.

Metronidazol administreres oralt i 2 til 4 uker, 250 mg 3 ganger daglig (standard regime). Analoger av stoffet for intern bruk er Trihopol, Klion, Flagil, etc.

Det valgte stoffet for demodikose er Ornidazol (Ornisol). Det er sterkere enn metronidazol, godt tolerert, har færre bivirkninger. Den påføres i løpet av 10 dager, 500 mg 2 ganger daglig.

For ekstern bruk er brukt:

 • Trichopolum krem ​​for demodikose blir brukt i en og en halv måned, som er knyttet til livscyklusen til demodexmitt I avanserte tilfeller blir behandlingen utvidet.
 • 1% krem ​​og gel Metrogyl (inneholder metronidazol). Den påføres 2 ganger daglig i 3 til 6 uker.
 • Rosametkrem inneholdende metronidazol påføres 2 ganger daglig i 3 til 9 uker.
 • Inneholder metronidazol multikomponent agent brukt i demodikose, Demalan krem. Det har antiinflammatorisk, dermatropisk, antibakteriell og antiparasitisk virkning. Den brukes til demodikose i ansiktet, øyelokkene og ørekanalen.
 • Erytromycin salve brukes 2 ganger om dagen. Ikke bruk stoffet i mer enn 5 uker på grunn av den raske utviklingen av mikrobiell resistens. Med akne har erytromycin-sink-acetatdihydratkomplekset en god effekt. Den forberedte løsningen påføres den berørte huden 2 ganger daglig - om morgenen under sminke og om kvelden etter vask i 10 til 12 uker. Legemidlet lindrer betennelse og har comedonoliticheskim-virkning.
 • Inneholder erytromycin og sinkacetatdihydrat Zineritpulver.

Fig. 6. Cream Rozamet og Metronidazole gel - preparater for ekstern bruk.

Fig. 7. Zineritpulver inneholder erytromycin og sinkacetatdihydrat.

Permetrin i demodikose

Etter forsvinden av fenomenene betennelse utføres en overgang til behandling av demodikose med antiparasitiske legemidler.

Insektmiddelpreparater som inneholder permetrin (en gruppe pyretroider) har en kraftig antiparasitisk effekt på demodeksmider. Pyrethroids penetrerer mite kutikula og er konsentrert i hemolymph. De binder seg til lipidstrukturen i membranene i nerveceller, forstyrrer funksjonen av natriumkanaler, noe som fører til en langsommere repolarisering av cellemembranen etterfulgt av parasittenes død. Stoffet permetrin i den humane systemiske sirkulasjonen strømmer ikke.

4% Permetrin salve påføres den berørte huden og gnides med masserende bevegelser. Etter 24 timer vaskes salven av med varmt vann og såpe. Ofte er en engangsprosedyre tilstrekkelig. Men noen ganger må du gjenta prosedyren, som er tillatt etter 14 dager.

Andre insektmiddelmidler:

Spray Spregal brukes til scabies, men har også en uttalt effekt mot jernmider. Den består av antiparasittisk esdepaletrin (esbiol) og piperonylbutoksid. Spregal spray irrigerer en bomullspinne, hvorved stoffet gnides inn i de berørte områdene. En positiv effekt oppnås i 80% av tilfellene.

I noen tilfeller kan en god effekt i demodicosis utviser insekticid preparater slik som Crotamiton (krem), Malathion (emulsjonskonsentrat) Lindane (emulsjon) Benzyl (emulsjon, salve, krem ​​og gel). Benzylbenzoat påføres over natten på den berørte huden etter vasking. Behandlingsforløpet er 2 - 3 uker.

Fig. 8. Insekticidpreparater Permetrin og Crotaderm. Brukes i behandlingen av demodikose.

Fig. 9. Insektmiddelpreparater Lindan og benzylbenzoat brukes til behandling av demodikose.

Fig. 10. Spray Spregal har en uttalt effekt mot jernmider.

Tar og svovel salve fra demodikose

Ved behandling av demodikose brukte stoffer som inneholder svovel og tjære.

8% Svovelsalve er en av mange stoffer med antiparasitisk effekt. Svovel samhandler med organiske stoffer og danner pentationsyre og sulfider, som har en skadelig effekt på flått. Sulfider har en keratoplastisk effekt. Svovelsalve brukes på det rensede ansiktet om natten. Behandlingsforløpet er 7 - 10 dager. Panthenol brukes til å forhindre tørr hud, brannskader og mindre skader. Legemidlet er tilgjengelig i form av krem, salve og emulsjon.

Demot gel og Delex-akne og Delex-akne lotion multi-komponent preparater, som inkluderer svovel. I tillegg til antiparasittiske stoffer har de antiinflammatoriske, anti-seborrheiske og keratolytiske effekter. Lotion renser huden godt.

Salve "Yam" er designet og brukt til å behandle dyr. Men som det ble kjent, har det ikke dårlig anbefalt seg selv i behandlingen av demodikose hos mennesker. Dens bestanddeler (svovel og tjære, karbolsyre og lysol, terpentin og lanolin, naturlig ichthyol og medisinsk petrolatum) har antiparasittiske, antifungale, antiseptiske og keratolytiske egenskaper. Legemidlet tilhører den fjerde klassen av fare, det vil si det regnes som et lavrisiko-legemiddel. På den første dagen påføres salven i 15 minutter på den berørte huden, hvorpå den fjernes med vegetabilsk olje. Etter prosedyren smøres huden med en fuktighetsgivende og nærende krem. Hvis behandlingen tolereres godt, blir applikasjonsvarigheten gradvis justert til 1,5 timer, øker daglig med 5 minutter. Etter det skal søknadstiden gradvis reduseres til stoffet er helt avbrutt.

Manting, Xin fumanling og Mefule er kinesiske stoffer. På Internett er det mange positive vurderinger om dem i behandlingen av demodikose, noe som skyldes at de inneholder svovel i deres sammensetning. Produkter Demodex Complex er en komplett kopi av de ovennevnte legemidlene, men det koster mye mer.

Fig. 11. Svovelsalve brukes mye i behandlingen av demodikose.

Fig. 12. Demot og svovel tjære salve til behandling av demodikose.

Fig. 13. Salve "Yam" ikke dårlig viste seg i behandlingen av demodecosis hos mennesker (foto til venstre). Delex-akne multi-komponent medisiner, som inkluderer svovel (bilde til høyre).

Egenskaper ved behandlingen av noen former for demodikose

Behandling av resistente stammer

Til tross for å oppnå positive resultater i behandlingen av demodikose ved klassisk bruk, har det blitt stadig mer vanlig å se resistent mot behandling og tilbakefallende former av sykdommen. Så med utvikling av resistens anbefales det å bruke kryoterapi i kombinasjon med bruk av Rosamet krem ​​som inneholder 1% metronidazol.

Behandling av papulopustulære utbrudd

Ved behandling av papulopustulære lesjoner anbefales bruk av klassisk reduserende (regenererende) midler - sink-diktholsalve, 1 - 2% tjære og ichthyolsalver, 1% ichthyol-resorcinolpasta. Inneholder sink hyaluronat gel Curiosin.

Behandling av akneformen av demodikose

Ved vedvarende akneformtype demodikose og ved utvikling av resistens (motstand) mot antiparasittiske stoffer anbefales bruk av preparater av retinoidgruppen (de er strukturelt nær vitamin A). Retin-A (Tretinoin), en syntetisk analog av retinsyre Adapalen (Klenzit, Differin) påføres topisk. Systemisk retinoid isotretinoin (Roaccutane) er foreskrevet for alvorlig kurs av akneform demodikose.

Fig. 14. Preparater av retinoidgruppen brukes til behandling av demodikose i tilfelle utvikling av resistens. På bildet er 0,1% Retin-A krem.

Fig. 15. Akneform form for demodikose: papulær (foto venstre) og papulopustulær (bilde høyre).

Fig. 16. Effektiviteten av behandlingen av akneformen av demodikose.

Fig. 17. Rosaceae-lignende form for demodikose: i form av spildet erytem (foto igjen), granulomatøs form (foto høyre).

Demodecosis og Rosacea

Demodekose hos mennesker kompliserer løpet av rosacea i 88,7% av tilfellene. Dette forekommer hovedsakelig i sykdoms sena stadier - erytematøs-papulær, papulopustulær og nodulær. Grunnlaget for behandling av demodikose og rosacea er korrigering av indre organers patologi og bruk av ekstern behandling.

 • For behandling av demodikose med rosacea anbefales bruk av svovelholdige legemidler og benzylbenzoat. Aerosolpreparatet Spregal har en god akaricid effekt.
 • For ekstern bruk med utseende av papiller og pustler, anbefales salicylsyre, resorcinol, adrenalin etc.
 • Forhindrer utseende av sel i de ytre lagene i huden og eliminerer rødhet av gel og salve med azelosyre gel og Skinoren krem.

Fig. 18. Bildet viser Skinoren gel og Azix-gel krem. Inneholder aselosyre.

Demodecosis mot seborrheisk dermatitt

Når demodikose vises på bakgrunn av seborrheisk dermatitt, er bruk av retinoisk salve indikert. Det forhindrer utviklingen av økt spredning av epitelet av ekskretjonskanaler i talgkjertlene, reduserer produksjonen og evakueringen av talg, bidrar til å redusere den inflammatoriske komponenten og bidrar til regenerering av huden. Samtidig bruk av tetracyklin-antibiotika og glukokortikoider anbefales ikke.

For seborrheisk dermatitt anbefales bruk av preparater som inneholder azelosyre: Skinoren, Azelik, Azix-Derm, etc. Skinoren brukes som 15% gel eller 20% krem ​​2 ganger daglig. Forbedring skjer etter 4 uker.

Fig. 19. Når demodikose oppstår på bakgrunn av seborrheisk dermatitt, er bruk av retinoisk salve indikert.

Akne Demodecosis

Demodecosis hos mennesker kompliserer akne i 33% av tilfellene. Dens behandling bruker bare en integrert tilnærming og langsiktig patogenetisk behandling mot bakgrunnen til grunnleggende hudpleie.

Les mer om aknebehandling og ansiktspleie i artikkelen. "Moderne akne behandling metoder."

Fig. 20. I fotostudiet på ansiktet.

Hudpleie under behandling av demodikose

 • Økt sebumproduksjon og overdreven spredning av hudepitelet skaper gode betingelser for reproduksjon av jernmider, så daglig rensing av huden er en obligatorisk prosedyre for behandling av demodekose i ansiktet og andre deler av kroppen. Skum, geler og lotioner brukes til dette formålet. De fjerner overflødig greasyhet og tørker ikke ut huden. Bruk av såpe anbefales ikke. Hyppigheten av vask ved behandling av demodikose bør ikke overstige 1-2 ganger daglig. Rengjør huden på gel "Klinans", medisinsk kosmetikk-serien "Exfoliak", "Clerasil Ultra", "Setafil", "Sfingogel", "Sebium" og "Zeniak".
 • Alkoholløsninger med antibiotika (5% kloramfenikolalkohol), 2 - 5% salicylsyreoppløsning, 2% resorcinol, 5 - 10% kamferalkoholoppløsning, blir avfettet og desinfisert på huden.
 • Jernmittene spiser på epidermale celler og talg, derfor bør keratolytiske og anti-seboriske legemidler brukes ved behandling av demodikose. Benzoylperoksid (Baziron, OHU-5, OHU-10, Klerasil-ultra), preparater av retinoidgruppen, azeløs og salisylsyre, resorcinol har keratolytiske egenskaper.
 • Med økt tørrhet i huden viser utseendet på irritasjon og peeling bruken av fuktighetsgivende midler og geler. Velprøvd beroligende krem ​​"Klin AK", "Avendlya overfølsom hud", "Tlerans Extrem."
 • For å regenerere (gjenopprette) de skadede områdene, vises bruk av en regenererende krem ​​"Sicalfat" med et sink-kobberkompleks eller "A-Derma Epithelium A.N. DUO Regenerating Cream" med hyaluronsyre.
 • For forebygging av utdanning etter pustler av atrofe arr anbefales bruk av Kontraktubex gel. Går 4 uker.
 • Konstant fuktighet og mørkhet er optimale forhold for levetiden til jernfester, så for behandlingstid er det bedre å forlate kosmetikk.
 • Overdreven ultrafiolett stråling bør unngås. Økt produksjon av vitamin D under påvirkning av ultrafiolett bestråling fører til økt syntese av katelicider, som støtter den inflammatoriske prosessen.

Fig. 21. Salicylsyre og resorcinol har keratolytiske og anti-seboriske egenskaper.

Fig. 22. Baziron er effektiv i behandlingen av inflammatoriske elementer på huden, har keratolytiske egenskaper. Legemidlet er tilgjengelig i forskjellige former (gel for rensing, tonic, skrubbe, korrigerende stoffer), som gjør det praktisk å bruke i forskjellige miljøer (hjemme, på jobb, på turer, etc.).

funn

Ved behandling av demodikose, som en uavhengig sykdom, og mot bakgrunn av hudsykdommer som rosacea, akne, peri-roto og seborrheisk dermatitt, brukes bare en integrert tilnærming og langsiktig patogenetisk terapi mot bakgrunnen av grunnleggende hudpleie.

Til tross for at den parasittiske sykdommen av demodikose forekommer ofte, er årsakene som fører til aktivering av flått og utviklingen av inflammatoriske dermatoser ennå ikke fastslått. Antiparasitisk behandling er ikke alltid effektiv og fører ofte til utvikling av resistente former av sykdommen.

Demodecosis er et komplekst problem. Det påvirker ikke bare helsen til personen, men påvirker også sin psyko-emosjonelle tilstand.

Effektive stoffer for behandling av demodikose i ansiktet

Ansiktsdemodikose er en sykdom hvor ansiktets hud og ytre øret påvirkes av en spesiell parasittisk akne-myte av slekten Demodex eller en aknejernkjertel.

Tikkens størrelse er fra 0,2 til 0,5 mm. Den lever i kanalen av talgkjertlene og i nærheten av hårsekkene fra alle mennesker og pattedyr. Under påvirkning av visse faktorer, er tippen aktivert, blir dypt inn i huden og forårsaker betennelse. Vi bringer oppmerksomhet til en annen artikkel om scabies tick, som også lever under huden.

Hvordan kurere demodikose?

Effektiv behandling av demodikose i ansiktet innebærer følgende anbefalinger:

 • ødeleggelsen av en mytekoloni av kjemikalier acaricides;
 • eliminering av forhold for videre utvikling av parasitter av slike stoffer: salicylsyre, diktiolsåpe, salisylsyre, keratolytiske midler;
 • undersøkelse og behandling av sykdommer i indre organer, samt behandling av munnhulen og tennene;
 • diett, fullstendig utelukkelse fra søtsaker, krydret og fettholdig mat, stekt mat, krydder, marinader, da de forårsaker aktiviteten til talgkjertlene og som følge av overdreven sekresjon av talg;
 • skrubber, masker, klemmer og ansiktsmassasje er forbudt;
 • Ikke bruk ansikts kremer som "mat" flått
 • Det anbefales å vaske i varmt vann

Pasienter som ønsker å bli kvitt ormer, spør ofte om naturlige produkter med de minste bivirkningene. I slike tilfeller anbefaler jeg dette verktøyet.

Eliksiret ødelegger og fjerner seg fra kroppens voksne, samt larver og egg av absolutt alle typer parasitter. Det bidrar til å rense organer og vev, nøytraliserer forgiftning av hele organismen.

Behandlingsskjema for ansiktsdemodekose

Nedenfor er et eksempel på prosedyrene fra det aktuelle tilfellet.

Behandlingsregime:

 1. Diett "Tabell nummer 5".
 2. Rensing av de berørte områdene i ansiktet med myke midler.
 3. Dimexidum-løsning for å fukte huden.
 4. Bruken av antiparasitisk salve 1 gang per dag i fem dager, en salve med dekametoksin 1 gang per dag i to dager.

Personlig pleie

Generelt er overholdelse av regler for personlig hygiene nøkkelen til vellykket behandling og rask gjenoppretting.

Demodecosis ansikts symptomer behandling skjer som følger:

 • Ved behandling av ansiktsdemodikose må du bruke de riktige salver og medisiner.
 • Svamper, skrubber og andre slipemidler bør ikke brukes under vannprosedyrer.
 • Vannet skal være varmt (ikke kaldt og ikke varmt).
 • En person bør fuktes med et håndkle og vente 30 minutter før du bruker salven til den er helt tørr.

Kan ikke takle parasitter?

Helminths er farlige for kroppen, deres metabolske produkter er giftige og provoserer inflammatoriske prosesser der de bor.

Behandlingen bør begynne med det samme! Beskytt deg selv og dine kjære!

I slike tilfeller anbefaler våre lesere å bruke det nyeste verktøyet - den tibetanske tibetanske samlingen fra parasitter.

Den har følgende egenskaper:

 • Dræper mer enn 120 typer parasitter for 1 kurs
 • Den har en antiinflammatorisk effekt.
 • Splitter og fjerner egg og larver av parasitter
 • Ødelegger patogene bakterier og virus
 • Fjerner giftstoffer og giftstoffer

Kosthold for demodikose

Produkter forbudt for demodikose:

 • Stekt og røkt mat.
 • Matvarer høyt i salt og sukker.
 • Sjokolade.
 • Soyasaus
 • Rømme og harde varianter av ost.
 • Eventuelle alkoholholdige drikkevarer.
 • Gjær.
 • Sitrusfrukter: sitroner, appelsiner, grapefrukt, mandariner, etc., som de er sterke allergener.
 • Noen grønnsaker: avokado, eggplanter, tomater.
 • Legumes og chillies: erter, bønner, soyabønner, linser, kikærter, asparges, etc.
 • Søte frukter: bananer, aprikoser, plommer, fiken, rosiner.
 • Krydder.
 • Veldig varme retter.
 • Honning og slakting.

Produkter anbefalt for demodikose:

 • Grønnsaker i store mengder: poteter, kål, gulrøtter.
 • Fiberrike grønnsaker.
 • Sur frukt
 • Supper.
 • Vann, usøte kompotter i store mengder.
 • Brød bare fullkorn.
 • Peanøtter og mandler.
 • Drikker som ikke inneholder koffein.
 • Grønt: persille, løk, salater, etc.
 • Ulike kornblandinger: havremel, ris, bokhvete, perlebyg.
 • Melk og kefir.

Historier av våre lesere!
"Jeg kjøper et produkt for foreldre, de bor i landsbyen, og risikoen for infeksjon med parasitter er stor. De tar det for forebygging. Jeg vil ikke drikke medisiner med mange bivirkninger, så jeg valgte denne eliksiren.

Produktet er basert på bi propolis, som har en utpreget antibakteriell, antiviral effekt. Jeg liker stoffet fordi det er helt naturlig, urte, og for forebygging er det veldig viktig. "

Kosmetologiske prosedyrer

Behandling av demodikose inkluderer bruk av medisiner i forbindelse med kosmetiske prosedyrer. Når du velger dem, legger legen oppmerksomhet på skjemaet og scenen av sykdommen, pasientens generelle trivsel.

Disse prosedyrene bidrar til å bli kvitt sykdommen og ubehagelig mangel i utseende.

For ansiktsdemodikose blir følgende prosedyrer anvendt:

 • elektroforese ved hjelp av fuktemidler;
 • microdermabrasion;
 • kjemisk rengjøring;
 • cryomassage;
 • ozon terapi;
 • laserbehandling.

Bruken av lokale preparater for destruksjon av demodexmitt

Ulike rusmidler er foreskrevet for behandling.

Antiparasittiske stoffer:

 • Salve med benzylbenzoat. For en positiv effekt, må den påføres huden tre til fem ganger om dagen.
 • Permetrin salve. Påfør innen to uker før sengetid.
 • "Demazol". Kremet gni inn i øyelokkene 2 ganger om dagen. Kursets varighet er 1,5 måneder. Vi presenterer oppmerksom på en artikkel om demodeks på øyevipper.

Antibakterielle midler:

 • Gel "Baziron". Bruk lett på de berørte områdene i ansiktet 1-2 ganger om dagen, varighet - 3 måneder, men effekten er merkbar etter en måned.
 • Erytromycin salve. Det påføres på øyelokket i mengden 0,3 g 3 ganger om dagen. Gjennomsnittlig behandlingsvarighet er 2 måneder.
 • Permetrin salve. Legemidlet påføres på de berørte områdene i et tynt lag, og unngår kontakt med øynene og andre slimhinner. Etter 24 timer vaskes salven med såpe og vann. Den gjentatte bruken er tillatt i 2-3 dager.
 • Dråper Tafazol. Legemidlet påføres 1 dråpe 3 ganger om dagen. Kursets varighet er 7 dager, men kan endres av behandlende lege.

medisinering

Ved demodikose er flere typer legemidler foreskrevet.

antibiotika:

 • Antibiotisk "Doxycycline" i form av tabletter. Tages muntlig etter måltid, vaskes med rikelig med væske. Den daglige dosen er 200 mg, kan tas omgående eller deles i to doser med et intervall på 12 timer. Varigheten av behandlingen foreskrives av den behandlende legen for hver pasient individuelt.
 • "Metronidazol" er et antibiotikum i form av tabletter eller kapsler. Brukes muntlig under eller etter måltider. Den daglige dosen er 1, 5 g (to tabletter 3 ganger daglig) i 5 dager.
 • "Ornidazol" er et antibakterielt stoff. Tatt innvendig etter å ha spist. Dosering for voksne - 1 tablett eller kapsel 2 ganger daglig i 5 dager, men legen foreskriver nøyaktig dosering og varighet av administrasjonen.

Antihistaminpreparater:

 • "Loratadin" - tatt 1 tablett per dag. Varigheten av behandlingen er foreskrevet av legen individuelt.
 • Ebastin (en analog av Kestin) er et aktivt stoff som ligger i hjertet av preparatene Agistam, Alerik, Claritin, etc. Alle av dem tas på 1 tablett per dag.
 • "Tavegil" - tatt 1 tablett 2 ganger om dagen.

Anti-protozoan rettsmidler for demodikose:

 • Krem "Rosamet". Den aktive ingrediensen er metronidazol. Kremet påføres på renset ansikt, direkte på de berørte områdene, i et tynt lag med en applikator eller bomullspinne. Varigheten av behandlingen kan variere fra 21 dager til 4 måneder, avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen.
 • Tabletter "Trichopol". Deres aktive ingrediens er også metronidazol. Tilordnet til 1 tablett 2 ganger daglig i 10 dager. I alvorlige tilfeller kan kurset forlenges.

Siden sykdommen oftest manifesterer seg i det øyeblikket immunsystemet er svekket, foreskriver legene ofte immunmodulatorer for behandling av ansiktsdemodikose.

Immunmodulerende midler:

 • Legemidlet "Bioaron C" er en naturlig planteimmunomodulator. Det tas før måltider i mengden 15 ml en gang daglig. Varigheten av bruken er forskrevet av lege.
 • Homeopatisk medisin "Girel" er et stoff med en multikomponent sammensetning. Det tas 3 ganger om dagen, en tablett hver, som må holdes under tungen til den er helt oppløst.

Effektive folkemidlene for hjemmebehandling

Generelle regler for behandling av demodeks i ansiktet hjemme:

 • Ansiktsrensing bør foregå i tre trinn. Dette vasker med varmt vann med en spesiell gel som inneholder salisylsyre. Ikke vask med såpe, da det tørker ut huden. Det er også forbudt å bruke rensemidler som inneholder alkohol. Deretter må du kaste ansiktet med et rent engangsbruk og tørke det med lotion eller tonic for problemhud. Påfør et tynt lag med medisinsk salve og krem ​​etter en stund.
 • Ikke bruk pulver, fundament eller andre dekorative kosmetikk.
 • Det anbefales at du ikke berører huden ofte, fordi hendene inneholder mange bakterier.
 • Det anbefales å tørke huden med lotion om dagen for å fjerne støvpartikler, fett og smuss.
 • På en solrik dag er det uønsket å holde seg i solen, da dette stimulerer ytterligere produksjon av subkutant fett. Ikke bruk solkrem.
 • Det er nødvendig å vaske og stryke en putevar hver dag med et varmt strykejern. Det anbefales å erstatte fjærpuden med en silikon.
 • Det er viktig å overvåke riktig ernæring, ikke å spise forbudt mat. Du kan følge en diett for å rense kroppen.

Det er mange måter å kurere den subkutane myten hjemme ved hjelp av folkemidlene.

Masker for demodikose

Maske med leire og urter for demodikose:

 • Ingredienser: hvit eller blå leire, celandine, kamille, calendula, nettle.
 • Tilberedningsmetode Forbered et avkok av urter. Ta leiret og bland med denne buljongen til den er jevn.
 • Metode for bruk. Påfør på renset ansikt i 20-30 minutter til masken er helt tørr. Etter tørking kan masken fjernes med en bomullspinne fuktet med lotion og vaskes med varmt vann.
 • Denne masken effektivt strammer porene, lindrer betennelse, gjør huden lettere, tørker sår, nærer med nyttige næringsstoffer

Oppskriften på en leire- og kroppsmaskemaske:

 • Ingredienser: hvit eller blå leire, bodyaga.
 • Forberedelse: 1 spiseskje hvit eller blå leire blandet med 1 teskje bodyagi og med 1 teskje rent vann.
 • Hvordan bruke: Påfør en maske på ansiktet og vent på fullstendig tørking. Vask av med varmt vann.
 • Denne masken har en positiv effekt på tilstanden til huden, glatter den, gjør den lettere, bidrar til å lindre betennelse og hevelse.

Urteinfusjoner med demodikose

For behandling av demodex kan du også bruke en rekke urteinfusjoner.

Resultatet av behandlingen tar ikke lang tid å vente hvis du følger alle regler og tips i denne artikkelen.

Med en synlig forbedring, bør du ikke gi opp behandlingen, siden full gjenoppretting skjer bare etter 3 måneder. Etter utvinning må du også følge hygieneglene, spise riktig, ta vitaminer for å unngå å komme tilbake av sykdommen.

Antibiotika til behandling av demodikose

Antibiotika for demodikose brukes når synlige symptomer på sykdommen oppstår. Mens patogenet, mitten Demodex follicorum eller Demodex brevis, begynner ikke å formere seg ukontrollert, er det ingen symptomer. Parasitter av slekten Demodex er en del av den betinget patogene flora og er tilstede i de fleste mennesker på planeten.

Men når immunforsvaret gir seg slakk, kan en kombinasjon av ulike ugunstige faktorer føre til økt syntese av talg. Således, etter å ha fått til rådighet for store lagre av mat, begynner subkutane kvalster å øke sin befolkning aktivt, noe som senere fører til utseende av ulcerative lesjoner og scabs.

Hvilke andre legemidler finnes?

Generelt involverer behandlingen bruk av forskjellige legemidler for å eliminere en overdreven mengde demodekser. Forsøk på å ødelegge dem helt er usannsynlig å bli kronet med rustning. Og selv om det kan gjøres, vil krysset fortsatt være i kroppen av et stort antall mennesker rundt, og infeksjon vil skje igjen.

Antibiotika for demodikose i ansiktet brukes sammen med syre geler, som er gode for dyp penetrasjon i lagene av huden. Disse inkluderer Ivermek, Skinoren, Avidel, Azelik og mange andre effektive verktøy basert på azelainsyre.

Men terapi er ikke begrenset til å redusere populasjonen av parasitter. Mye lengre og vanskeligere å helbrede scabs, sår og pustler. For lokal behandling av huden påført krem ​​og salve med antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt. Disse inkluderer svovelsyre, aversektin, benzylbenzoat og permetrinsalver.

Bruken av kremer og akaricide preparater muliggjør en effektiv behandling, hvis varighet kan variere fra 2-3 uker til 2-3 måneder. Imidlertid er det alltid faren for sekundær infeksjon, manifestasjonen av en annen infeksjon mot bakgrunnen av et svekket immunforsvar. Det er her antibiotika for demodikose vil komme til nytte.

doksycyklin

Det brukes som et bredspektret antibiotika. Doxycyklinbaserte preparater har en kraftig bakteriostatisk effekt, noe som gjør det vanskelig for dem å flytte og formere seg, noe som til slutt kan føre til døden. Mot flått seg selv, er det også effektivt, men klarer seg bedre med mindre patogener.

Doxycyklin medisiner tas straks etter måltidene. Tabletter trenger å drikke rikelig med vann, da stoffet kan være ganske giftig irriterende for magesystemet i fordøyelsessystemet. Legen ordinerer som regel mottaket fra 100 til 200 mg tabletter per dag.

Hovedaktiviteten til Doxycycline er rettet mot å undertrykke aktiviteten til andre smittsomme stoffer. Samtidig er det alltid risiko for bivirkninger, blant annet følgende:

 • anoreksi;
 • kvalme og oppkast;
 • tarm dysbiose og avføring lidelser;
 • trombocytopeni og nøytropeni;
 • misfarging av tenner og mye mer.

Doxycyklin skal tas med forsiktighet, strengt følge den foreskrevne dosen, for ikke å skade slimhinnet i mage-tarmkanalen. Behandlingsforløpet med doxycyklinmedisiner går sjelden over 2 uker. Etter å ha fullført kurset, er det nødvendig å ty til å ta immunostimulerende midler og vitaminkomplekser.

Zinerit

Zenerit er et stoff som er basert på erytromycin. Siden erytromycin ble utviklet så tidlig som i midten av forrige århundre, reduserte dens effektivitet med hensyn til nye former og stammer av parasittiske organismer noe. Men til tross for dette kan erytromycin fortsatt være effektivt.

For en sterkere effekt benyttes sinkforbindelser i preparatet, noe som gjør Zenerit til et effektivt antibiotikum for å ødelegge den patogene floraen i huden. I 3 måneder er det nødvendig å bruke lotion på det berørte området og vente til det absorberes.

Om nødvendig kan erytromycin medisiner tas oralt i form av tabletter. Hvis et slikt behandlingsløp etter 2-3 måneder ikke hadde frukt, bør du konsultere legen din og erstatte disse pengene med noe mer moderne og kraftig antibiotikum.

Det er viktig å huske at Zinerite alene ikke er egnet til behandling. Terapi bør være omfattende og utføres "på alle fronter", både når det gjelder ødeleggelse av parasittene selv, og når det gjelder hudpleie og eliminering av dermatologisk skade ved bruk av antiseptiske og antiinflammatoriske legemidler.

omidazol

Ornidazol er en veldig sterk pille for demodekose for mennesker. De benyttes når andre midler ikke er tilstrekkelig effektive. Dette syntetiske antibiotika ødelegger hensiktsmessig all patogen flora, som den snubler over, men kan også påvirke gunstige mikroorganismer.

Doseringen og tidspunktet for opptak må bestemmes nøye av den behandlende legen. Legemidlet er ekstremt sterkt og derfor kan en enkeltdose for en voksen ikke overstige 1,5 g per dag, og kurset varer ikke mer enn 1-2 dager. Barn tar stoffet i mengden 30-40 mg per 1 kg kroppsvekt.

Enhver overdose påvirker kroppen ekstremt negativt. Bivirkninger inkluderer svimmelhet og hodepine, døsighet og tretthet, kvalme og oppkast, desorientering i rom og koordinering, svimning, kramper og rystelser, samt noen hudreaksjoner.

Ornidazol og lignende legemidler bør kun brukes under nøye tilsyn av en lege. Hvis det er vedvarende bivirkninger, bør du kontakte en spesialist og få tillatelse til å redusere doseringen eller bytte legemidler til andre, mindre giftige for en sensitiv organisme.

Hvordan behandles den subkutane myten?

Subkutan mite behandling

Nå skal jeg snakke om behandlingen av subkutane kvalster på ansiktet.

På den subkutane tippen - Demodex, den skadelige effekten av de legemidlene som inneholder svovel, men de ser mindre og mindre ut i apotekene våre. Dette er en vanlig svovelsalve. Også i kampen med ham hjelper serosalitsilovaya salve og salve Wilkinson (svart i farge). Benzylbenzoat med en konsentrasjon på 10% kan også brukes. Alle disse måtene må velges strengt individuelt og som foreskrevet av legen, fordi hver hud reagerer på dem forskjellig. Kløe, brennende og rødhet kan forekomme.

Alle salver appliceres på den berørte huden og la i 3,5 -6 timer. Effekten fra dem er bra, men lukten er ikke behagelig. Etter at tiden er gått, blir salven vasket av med kokt og avkjølt vegetabilsk olje, og en hvilken som helst steroidsalve påføres på stedet der den ble påført. for eksempel kan det være Lorinden C, A, Cinaflan, Afloderm, Elokom eller Flucinar.

Det er også en metode utviklet av professor Rakcheev A.P.. Den er basert på bruk av melk Vidal. Sammensetningen av melk Vidal: kamfer, salisylsyre, borsyre, etylalkohol og glyserin. Det kan kjøpes på apotek på resept, som foreskrives av en lege. Vidal melk brukes om kvelden eller om natten. Om morgenen gis pasienten ansiktet med kloramfenikolalkohol.

Også i behandlingen av subkutane kvaler er brukte antibiotika - tetracyklin-serier (tetracyklin, Unidox-Solutab (doxycyklin) og antiprotozoal (mot parasitter) - metronidazol, trihopoltabletter (0,25 g per dag) eller metrogelgel, se instruksjoner.

Alle antibakterielle legemidler skal bare foreskrives av en lege. Doser er valgt for hver enkelt.

 • Vidal melk(122)
 • Regesin - akne gel(0)
 • Indoksylgel(0)
 • VII Russisk Dermatologikonferanse Del 2(0)
 • VII Russisk Dermatologiskonferanse(0)
 • Hvordan bli kvitt sorte prikker - Pilaten maske(0)
 • Aknefri akne(5)
 • Kosmetikk Avene søkt etter akne(0)
 • Opplysning kosmetikk Klerasil(2)
 • Akne essensielle oljer(0)

215 Svar på hvordan en subkutan tick behandles

God dag! Jeg vil si med en gang, jeg har ennå ikke søkt på legene. For ca 2 måneder siden var hele haken min løs. Det har aldri skjedd før. Jeg er 25. Bare i nervesystemet. Subtraheres på Internett om benzylbenzoat. Kjøpt det på apoteket, 20%. Jeg smør for natten allerede 2 uker. Og noen ganger i løpet av dagen. Jeg har ingen irritasjoner. Selv begynte å passere sakte. MEN! Nylig lest at det er veldig giftig. Og jeg var bekymret, brukte jeg ikke det for ofte? Ingen steder er dette skrevet. Jeg leser at levetiden til myten er 25 dager. Så jeg bestemte meg for at jeg skulle bruke denne salven i 25 dager. Kort sagt, gjør jeg selvmedisinering. Men veldig bekymret for konsekvensene. Og det er ingen å spørre. Og for to dager siden, oppstod små støt nær hovedbetennelsen. Mite akkurat flyttet der. Søk nå og der. Fortell meg, vær så snill, gjør jeg ikke noe for meg selv? Takk på forhånd!

Hei Nelly. Hvis hudreaksjonen er normal og det ikke er noen allergiske reaksjoner og andre utslett, så er alt bra. Men ikke spesielt glad i dem)

Takk for svaret! Jeg vil se på resultatene.

Fortell meg hvordan du finner ut om skjemaet for den subkutane tippesykdommen kjører? Jeg har behandlet i 14 dager, en slags blanding. svovel, trichopol, calendula, morgen og kveld ansikt p

Jeg tørker med denne væsken til jeg ser effekten, peeling og rødhet er der, når jeg smører, føler jeg en brennende følelse, jeg føler meg ikke sterk kløe, parallelt jeg drikker fest, har legen foreskrevet slik behandling. Generelt er jeg syk i 3 måneder, til en skrape ble ryddet opp og jeg avslørte ikke et ansiktsfelt. Jeg forstår ikke om sykdommen min kjører eller ikke?

i KVD klarte hun å skrape på et subkutant kryss, de fant ikke noe, og hun snudde seg til en skjønnhetspleie som straks ved undersøkelse oppdaget at jeg hadde et kryss. På spørsmål om hvorfor skrapingen ga et negativt resultat, svarte hun at det var nødvendig å passere denne analysen uten å vaske og rense huden i 5 dager, ellers er det svært vanskelig å oppdage det

God dag! En subkutan mite ble funnet, de foreskrev Trichopolum i 10 dager, metrogilsalve om morgenen og om kvelden i 14 dager, det hjalp ikke, og akne stiger fortsatt og klør! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre!

Hei konstant scabies nemlig om kvelden eller etter å ha tatt en dusj. når jeg begynner å klø, vises hvite striper. Jeg la merke til at hypodermiske konturer ofte dukket opp. er det en hypodermisk tick?

God dag til alle. Min akne har ikke gått bort i 10 år allerede, i ungdomsårene pleide jeg å ta vare på huden min med a-la betyr "ren og klar", ryddet, men ingenting hjalp, jeg trodde det var all tenåring, det ville passere seg selv, men gjør aldri det Min største feil som startet sykdommen min. Så hun snudde seg til KVD, tok en skraping, fant Demodex, jeg var allerede torturert for å bli behandlet, men jeg prøvde ikke å drikke, Trichopol, intravenøs metrid, 2 kurs med Unidox Solutab, Yam salve, Vidal melk, væske fra Demodex, fra leveren, til magen Saw hjelper ikke noe, hendene mine har falt, det er forferdelig å se på ansiktet, ikke noe personlig liv, hjelpe hvem som kan.

Kanykey, jeg vet din situasjon - etter å ha gått til skjønnhetspleieren begynte akne å dukke opp. Jeg har blitt behandlet i omtrent fem år. Det ble behandlet i betalte klinikker og i gos.kozhven, etter at den siste huden var veldig ren - det var sterke antibiotika, piller og salver, men så kom alt tilbake. Nå er det utslett, men mye mindre. Årsaken - en fullstendig avvisning av søtt og alkohol. I ca 6 måneder har jeg ikke spist søtsaker. Jeg merker at resultatene var synlige etter den første måneden. Hvis det ikke er problemer med magen, hjelper varmt vann med sitron veldig mye om morgenen på tom mage, men i alle fall ikke drikke mer enn en måned og ta en pause. Angi fiber i kostholdet, du kan kjøpe det til en latterlig pris. La ansiktet og kroppen hvile fra kjemi. Duac gel har en lyttende effekt, akne modner raskere fra det. Jeg hadde tolerable pimples med hvit pus, legen rådet dem til å klemme med pinsett når de var modne, og deretter tørke med hydrogenperoksid. Når du skal presse ut, er det veldig enklere å bli og de heler raskere. Du trenger bare å klemme ut alle hvite som ny betennelse kan oppstå hvis et virus forblir. Jeg vil også anbefale å bryte gjennom et godt vitaminkompleks. Men ikke en av de som vi har på apotek - vitaminer er det valgt veldig analfabeter og er fylt med piller med forskjellige tilsetningsstoffer og fargestoffer. Og likevel - sjekk for hormoner (androgener, østrogener). Hvis du har spørsmål, skriv! Lykke til!

Kanykey, god ettermiddag! Min sønn har en lignende situasjon. Først tok jeg akne og de resulterende abscessene for tenåringer, til jeg dro til legen. Øvelser på kosmetolog og medisiner lettet litt, men til slutten ble vi kurert ved hjelp av NL International. Dette er en naturlig alunitt, presentert i form av en solid deodorant, som er en utmerket antiseptisk og multivitamin gel. Våt ansikt ble først smurt med alunit, så ble et lag gel påført på den tørkede huden. Etter alunit er ansiktet litt tett, men gelen absorberes perfekt, følelsene er veldig komfortable. I en måned, resultatet, som de sier, på ansiktet. Kostnaden er veldig rimelig, alt kan bestilles via nettbutikken - alunit.

God kveld, jeg ble rengjort med kryssemid, jeg fikk metronidazol 1tx3p per dag; masken skal fjernes, bør du vaske umiddelbart eller gå om morgenen uten vask

Irina, vennligst fortell meg, men med tiden, hvor mye metronidazol skal tas?

Velkommen! Jeg har vært syk med denne sykdommen i et år nå, og det hjelper ikke på doktors tidseffekt. Fortell meg hva jeg skal gjøre?

akne problem kan oppstå på grunn av problemer med indre organer, noen parasitt er fanget, kontroller magen for tilstedeværelsen av Helicobacter bakterier

Flere Artikler Om Typer Acne