For tørr hud og for de som regelmessig trenger aktiv fuktighet, vil Uriage Aqua Precis krem ​​definitivt fungere. Ifølge vår aknebehandlingsmetode anbefaler vi at du bruker det etter 2-3 måneder med å bruke Effezel. Den kombinerer perfekt matting, fuktighetsgivende og anti-inflammatoriske egenskaper.

Prinsippet om bruk av krem ​​Uriage Aqua Precis

AquaPrecis-serien er beregnet for dyp fuktighet i huden, med dette stoffet ikke-komedogen. Ved å ha en oljeaktig struktur absorberes Uriage krem ​​øyeblikkelig og gir ingen følelse bak den, bare en lett, behagelig aroma.

Dyp hydrering av huden oppstår på grunn av inntrenging av to osmolytter (organisk og mineral) i huden, de aktiverer naturlig hydrering av huden og holder seg vannholdende. Dette er prosessen med fukting på et ikke-cellulært nivå, og skaper riktig vanntrykk på cellen.

Uriage Aqua Precis Cream skaper en bioprotektiv film på huden, og forhindrer at eksterne faktorer påvirker det. Dermed blir hudfargen frisk, frisk og naturlig. Disse bio-substansene, som en del av Uriage-krem, bidrar til å gløde huden din og ha en matteegenskap.

På grunn av innholdet i sammensetningen av termisk vann, lindrer krem ​​perfekt irritasjon og reduserer betennelse.

Hva er inkludert i kremet Uriage Aqua Precis

Sammensetningen av fuktighetsgivende krem ​​Uryazh Akvapresi inneholder et vannkompleks H2O: mineral og organiske osmolitter, termisk vann og aminosyrer, matredienser, glyserin og anti-poluttion-biofilm (det beskytter mot ekstern påvirkning).

Det finnes ingen parabener, kremen er hypoallergen og ikke-komedogen.

Hvordan påføre krem ​​Uriage Aqua Precis

Påfør Uriage krem ​​for å rense, tørr hud 2 ganger om dagen (morgen og kveld). Fra oven kan du bruke sminke. Før krem, kan du, hvis ønskelig, spyle termisk vann. Ideelt kombinert med dermatologisk gel for vask Uriage Surgras Liquide.

For hvem kremen Uryazh Akvapresi vil nærme seg

Denne fuktighetskrem er egnet for alle hudtyper: fet, tørr, kombinert og problematisk. Dynamisk og høy kvalitet fuktighetsgivende, fjerning av irritasjoner og betennelser, beskyttende film og sunn hud - ingen hudtype vil nekte slike egenskaper.

Vi anbefaler at du bruker vår metode for å bruke krem ​​Uryazh Akvapresi i 2-3 måneder etter behandling med Effezel. Det vil ideelt fuktighet huden, hindre porene fra tette, beskytte mot ekstern forurensning, og derfor fra nye betennelser.

Anmeldelser av fuktighetskrem Uriage Aqua Precis

Kremet er så mildt og hyggelig at jeg vil bruke det igjen og igjen. Noen ganger bruker jeg det 3-4 ganger om dagen. En slik duft og faktisk har min hud blitt så lys, glødende, sunn. Perfekt for sminke - ruller ikke og hele dagen har jeg ingen glans. Så langt har jeg ikke funnet det beste.

Gjennomgang av: Eugene

Når huden min var veldig flaky, hjalp vannmotstand meg ikke. Men da jeg herdet tørrhet med Aven, hjalp Uriage meg mye. Matted kult og så frisk på ansiktet. Da jeg normaliserte tilstanden til huden, brukte jeg bare og brukte Uryazh Akvapresi, de har denne hele linjen generelt.

Anmelder: Anna

Veldig sunn krem, for meg, det foruten smalret merkbart forstørrede porer. Jeg er veldig glad for å kjøpe den på forhånd, for i vår by er det ikke alltid der. Alle sine oppgitte funksjoner utføres med et knall!

Anmelder: Maryam

4 kommentarer på Uriage Aqua Precis Moisturizer:

Takk for artikkelen.

Fortell meg hvorfor du anbefaler å bruke denne krem ​​i 2-3 måneder av behandlingsprogrammet, men ikke umiddelbart?

Sergey, god ettermiddag.
I den første behandlingsmåneden med Effezel vil huden (oftest 9 av 10) reagere aggressivt på et nytt stoff, alvorlig flak, tørrhet, noen ganger brenner eller røde flekker vil begynne. Disse reaksjonene er normale, men for å glatte dem ut, anbefaler jeg på dette tidspunkt kremet Avene Clean-ac http://priwi.ru/krem-avene-clean-ac/, som er designet for å følge medikamentbehandling av akne, det er mer tett, beroligende, den har mer termisk vann, klarer seg bedre med peeling.
Men så snart huden ble vant til preparatet Effezela blir Avene krem ​​for fett. Hvis det i den første måneden virket som en balsam, så i den andre måneden ville det helst være en byrde: En tett, oljeaktig tekstur, det vil bli en glans og en følelse av oljeaktighet på huden. I den første måneden absorberte huden alt og følte seg bra, nå er det normalt og hun trenger et lettere middel, men med et optimalt hydratnivå. Derfor er Uriage AquaPrecis egnet for den andre behandlingsmåneden - den er lett, men takler fuktighet.
Men hvis du ikke har slike aggressive reaksjoner, kan du umiddelbart bruke Uriage krem, det vil ikke gjøre verre, det kan ikke bare være nok. Men hver situasjon er individuell og huden reagerer annerledes.

Hei, jeg kjøpte denne krem ​​i går, om morgenen fikk jeg det, jeg likte følelsen. Jeg vil spørre, er det mulig å bruke det på huden rundt øynene og øyelokkene? Jeg er nesten 30 år gammel, jeg merker ikke tegn på aldring og vil gjerne forlenge den. Hvordan bryr seg om dette følsomme området rundt øynene? Generelt bruker jeg Aven Klinans gel for vask, Norev Exfoliac scrub (super remedy) og Effezel krem ​​for natten (ikke hver kveld, men for forebygging har jeg allerede gått gjennom behandlingen) og Aven Klinans fuktighetskrem, som endte og jeg byttet den med Uriage. Aqua Presis. Hva anbefaler øynene? Kan Uryazh bruke eller er det ikke berettiget? Tusen takk på forhånd!

God dag!
For huden rundt øynene har Uriage fra denne serien det samme, bedre for dem. Denne krem ​​er ikke beregnet for området rundt øynene (se kreminstruksjoner). Huden rundt øynene er veldig delikat, jeg bruker enten Uriage Aquapressi for øynene eller fra klinikkene for intens fuktighet for området rundt øynene.

Kosmetikk Uriage Aqua Presey (Aqua Precis)

Søket gav 0 artikler

 • Aqua PrecisAqua Precis
 • Alderbeskyttelse (7)
 • Bariederm (11)
 • Bariesun (31)
 • Bebe (28)
 • Substitusjonsgrad (2)
 • Depiderm (6)
 • Eau Thermale Hydratation (13)
 • Gyn-phy (3)
 • Hyseac (15)
 • Isodence (1)
 • Isofill (1)
 • Isoliss (1)
 • Keratosan (2)
 • Pruriced (2)
 • Roseliane (10)
 • Tolederm (2)
 • Xemose (10)
 • popularitet
 • tittelen
 • pris

For øyeblikket i denne delen av katalogen har vi ingen tilbud.

Aqua Precis er en linje av hypoallergen kosmetikk merkevare Uriage (Frankrike), designet for å effektivt fukte huden og beskytte den mot påvirkning av skadelige miljøfaktorer.

Hovedkomponenten i Aqua Presey-kosmetikk, som gir sin magiske effekt på huden, er termisk vann fra en unik kilde i Alpene. På grunn av spesielle stoffer av organisk og mineralsk opprinnelse (osmolytes), trenger det lett inn cellemembraner og gjenoppretter deres vitalitet. Kjedelig, livløs hud blir fløyelsaktig, forbedrer fargen og følelsen av "tetthet" forsvinner.

Aqua Precis-linjen inkluderer:

 • ekspress maske for umiddelbar metning av alle hudtyper med fuktighet;
 • gel for å fukte øyelokkene og huden rundt øynene;
 • UV beskyttelse for alle hudtyper;
 • krem for intens fuktighet av tørr hud og blandet hud;
 • Krem-gel for dyp fuktighetsgivende normal og kombinasjonshud.

Effektiviteten til Uriage Aqua Precis kosmetiske serien er bekreftet av vurderinger av de som allerede har verdsatt sin kraftige terapeutiske effekt.

Profesjonelle kosmetologer fra Perfectoria-butikken vil hjelpe deg med å velge de riktige produktene for din hudtype. Få deres råd via telefon eller online på nettstedet akkurat nå!

Uryaj Aqua Presy Forfriskende gelkrem til normal og kombinasjonshud 40 ml (Uriage, Aqua Precis)

FUGT, MATTERS. KOMMER HUD FERSK OG RADIANS

Fjernet fra produksjonen

beskrivelse
Anmeldelser (55)
Skriv en anmeldelse

Gelkrem er perfekt for normal og blandet hud når som helst på året. Moisturizes, gir huden et friskt og strålende utseende. Reduserer følelsen av ubehag. Matteegenskaper til dette ikke-fettstoffer ble bekreftet av 72% av kvinnene som brukte det. 100% brukt gelkrem positivt evaluert tekstur. Testet med deltakelse av 61 frivillige under tilsyn av dermatologer.

AKTIVE KOMPONENTER

H20-kompleks; Anti-forurensning BIO FILM; Termisk vann Uryazh (30%); Matting komponenter: absorberende pulver; Glyserin.

HUDTYPE
STRUKTUR

Lett og lett tekstur

SØKNAD

Påfør daglig til 1-2 ganger om dagen på rent ansikt og nakkehud.

Effektivitet: vurdering 5

Stor krem! Jeg bestiller for tredje gang. Veldig fornøyd. Fuktighet, absorberer raskt, huden er behagelig og fløyelsaktig. Jeg bruker om morgenen og om kvelden. Jeg fant ingen ubehagelige opplevelser, det er ingen brennende følelse, heller ikke en pellet når man bruker kosmetikk.

Tekstur: Resultat 5

lys krem ​​hvit. Det absorberes raskt, ikke etterlater en fettfilm.

Lønnsomhet / Forbruk: Estimat 5

når det brukes om morgenen og om kvelden er det nok måneder for 5-6

Konklusjoner: stor krem. Elsket det. Jeg vil bestille mer.

Effektivitet: vurdering 5

Jeg prøvde nylig. Mottatt som gave. Det viste seg bare. Høsten er godt fuktet og sotet huden min. Fjerner peeling med et smell.

Tekstur: Resultat 5

Krem-gelens konsistens. Hyggelig og behagelig følelse på ansiktet. Ikke etterlater en fettfilm. Det eneste som ikke passet er lukten. Men på grunn av effektiviteten min, vil jeg ikke redusere poengene.

Lønnsomhet / Forbruk: Estimat 5

Nok en måned med vanlig bruk.

Konklusjoner: En god krem ​​for kombinasjonshud. Fuktes perfekt. Porene tettes ikke og forårsaker ikke betennelse.

Effektivitet: vurdering 1

Når det blir brukt på meg, brenner ansiktet noen ganger - det er ubehagelig, men etter en stund går det. I løpet av dagen føler jeg først i ansiktet mitt, muligens på grunn av parfyme eller ikke så dyp fuktighetsgivende. Men det verste med henne er pellets som vises når du legger sminke på toppen av det. Dessuten, avhengig av mengden av emulsjonen som påføres, vises pelletsene fra korrektoren, som jeg bruker med en elastisk børste og fra pulveret som jeg bruker med en meget delikat børste. Det er nødvendig å bruke emulsjonen i et ganske tynt lag, derfor spør jeg om solbeskyttelsesegenskapene.

Økonomi / Kostnad: Estimat 2

Skjell krem ​​glatter, men deres plass er okkupert av pellets, noe som gjør utsikten langt fra estetisk. I et ord - ikke det mest vellykkede kjøpet. Holdbarheten etter åpning er 9 måneder, og jeg har fortsatt omtrent halvparten av røret som ikke er brukt, men ideelt sett bør det helst brukes.

Konklusjoner: Jeg vil ikke ta

Effektivitet: vurdering 5

God fuktighetskrem, veldig behagelig produkt. Det kan falle litt, men det passer under sminke. Får ikke fett, absorberes fullt. Matting er imidlertid ikke merkbar.

Tekstur: Resultat 5

Tykk hvit gelkrem, nesten luktfri.

Lønnsomhet / Forbruk: Estimat 5

Konklusjoner: En god fuktighetskrem for hver dag, selv om prisen er litt for høy.

Effektivitet: vurdering 5

Den beste krem ​​for min kombinasjonshud! Perfekt fuktighetsgivende, absorberer raskt og etterlater ingen fettfilm.

Tekstur: Resultat 5

Tekstur og krem ​​og gel - den gylne middel.

Lønnsomhet / Forbruk: Estimat 5

Tilstrekkelig økonomisk verktøy, med daglig bruk varer i 4 måneder

Konklusjoner: Definitivt en fem! Fuktighetskrem, letthet av gelen!

BESKRIVELSE

Gelkrem er perfekt for normal og blandet hud når som helst på året. Moisturizes, gir huden et friskt og strålende utseende. Reduserer følelsen av ubehag. Matteegenskaper til dette ikke-fettstoffer ble bekreftet av 72% av kvinnene som brukte det. 100% brukt gelkrem positivt evaluert tekstur. Testet med deltakelse av 61 frivillige under tilsyn av dermatologer.

AKTIVE KOMPONENTER

H20-kompleks; Anti-forurensning BIO FILM; Termisk vann Uryazh (30%); Matting komponenter: absorberende pulver; Glyserin.

HUDTYPE
STRUKTUR

Lett og lett tekstur

SØKNAD

Påfør daglig til 1-2 ganger om dagen på rent ansikt og nakkehud.

Face cream Uriage Aqua Precis forfriskende for normal og blandet hud

Beskrivelse:
Gelkrem er perfekt for normal og blandet hud når som helst på året. Moisturizes, gir huden et friskt og strålende utseende. Reduserer følelsen av ubehag. Matteegenskaper til dette ikke-fettstoffer ble bekreftet av 72% av kvinnene som brukte det. 100% brukt gelkrem positivt evaluert tekstur.

Hovedkomponenter:
H20-kompleks; Anti-forurensning BIO FILM; Termisk vann Uryazh (30%); Matting komponenter: absorberende pulver; Glyserin.

Metode for bruk:
Påfør daglig til 1-2 ganger om dagen på rent ansikt og nakkehud.

Uriage Aqua Precis Comfort Cream 40ml

Uryaj Aqua Presi Cream komfort for tørr hud 40ml

 • Originale varer
 • Levering over hele Russland
 • Gratis levering i Moskva fra 3 000 r.

Generell beskrivelse

søknad

Påfør krem ​​Uryazh AkvaPRESI morgen og kveld på rent ansikt, nakke og dekollete hud.

 • Originale varer
 • Levering over hele Russland
 • Gratis levering i Moskva fra 3 000 r.
 • Uriage Termisk vårvann
 • Aqua
 • Butyrospermum Parkii (Shea Butter)
 • Hydrogenert polydecen
 • Paraffinum Liquidum (mineralolje)
 • glycerin
 • Cetearyl isononanoat
 • Pentaerirytthet Distearate
 • Polysorbat-60
 • Cetylalkohol
 • Dimethicone
 • Octyldodecyl PCA
 • Parfum (Fragrance)
 • Squalane
 • Glycerylstearat
 • Peg-100 stearat
 • Phenoxyethanol
 • Nylon-12
 • tromethamine
 • Xantangummi
 • Akrylater / C-10-30 Alkylakrylatkorspolymer
 • Benzoic acid
 • Tocopherylacetat
 • O-Cymen-5-Ol
 • Biosakkarid Gum-4
 • taurin
 • Originale varer
 • Levering over hele Russland
 • Gratis levering i Moskva fra 3 000 r.

Blogger sitater

 • Originale varer
 • Levering over hele Russland
 • Gratis levering i Moskva fra 3 000 r.

Uriage kosmetikk er laget på grunnlag av naturlig termisk vann fra kilden med samme navn i de franske Alpene. På slutten av 1800-tallet ble et velværesenter bygget ved sin base. Mange kjendiser besøkte en unik klinikk. Blant fans av termiske kilder var Coco Chanel selv.

I dag produserer laboratoriet medisinsk kosmetikk for ansikt og kropp Uriage, vurderinger av hvilke overføres av apotekere over hele verden. Forberedelser er ideelle for daglig omsorg for nyfødte, barn og voksne. Sortimentet av merkevaren inneholder fuktighetskrem, masker, deodoranter, rengjøringsservietter. Kjøp Uriage er nå mulig ikke bare på apotek, men også i nettbutikken ParfumStore.

Topp 9 ansikts kremer fra Uriage

Ansiktshuden består av lipider - fettceller, hvis viktigste oppgave er å beskytte hudens vev. Ved brudd på integriteten eller strukturen til dermis, må du fylle mangelen på næringsstoffer og vitaminer som er nødvendige for å gjenopprette epidermis cellulære funksjoner. Det er denne oppgaven og utfører en nærende krem.

Kosmetikk av denne typen har en annen sammensetning, inkludert elastin, kollagen, liposomer og ekstrakter fra alger. Det anbefales først og fremst for hudfading og oljeaktig. Best av alt, fungerer dette kosmetikk om natten, når regenereringsprosessene finner sted mer intensivt.

Mest nærende kremer anbefales til bruk siden 25 år. Hovedfunksjonene er:

 • beskyttelse mot de negative miljøpåvirkningene;
 • forebygging av tidlig hud aldring;
 • ernæring av celler.

En av de mest berømte kremer produseres av Uriage-merket. Merket tar sitt navn fra sin beliggenhet - byen Urij-Les-Bains, som ligger ved foten av de franske Alpene. En funksjon av dette stedet er tilstedeværelsen av termiske kilder. Det var på grunnlag av dette vannet at Biorga-laboratoriet i 1992 utviklet produkter som kom inn på markedet under merket Uriage.

I 2000 ble en fabrikk for produksjon av dette merket åpnet nær byen. I dag er Uryazh engasjert ikke bare i utgivelsen av medisinsk kosmetikk. Han eier et av de mest berømte termiske sykehusene i Frankrike, med retninger for arbeid med dermatologiske, reumatologiske og ENT sykdommer.

Fungerer kosmetikk Uriage

Produksjonsanleggene til merkevaren ligger i nærheten av kilden, takket være at vann leveres direkte til anlegget. Vannforsyningssystemet som forbinder brønnen og produksjonsverkstedet tillater ikke vekselvirkning mellom vann og luftmolekyler, og dermed opprettholder alle dets opprinnelige helbredende egenskaper.

Forsiktig kvalitetskontroll innebærer flere trinn: fra råmaterialetesting til testing av ferdige prøver. Ledende eksperter innen kjemi, biologi og dermatologi er involvert i utviklingen. På grunn av dette kommer et veldig høyt og trygt produkt inn i markedet.

Egenskaper og effekter på huden

Komplekset av oppgaver løst av kosmetikk Uriage, inkluderer ikke bare omsorg for dermis, men også behandling. Det er derfor produktene av dette merket kan ofte bli funnet på apotekens hyller.

Uryazh krem ​​har følgende tiltak:

 • oppmykning;
 • beroligende;
 • regenererende;
 • næringsrik;
 • fuktgiver.

Kosmetikk av dette merket har lenge siden bekreftet sin effektivitet og miljøsikkerhet. Terapeutiske serier er representert ved helbredende, antipruritiske, hypoallergeniske og antimikrobielle midler.

Nourishing ansiktskremer fra Uryazh

En av hovedfunksjonene til kremer merket Uriage er hudnæringen. Lipider i sammensetningen virker på mobilnivå, bygger opp "murstein av murstein" skadede lag av epidermis.

CREAM "URIAGE PRURICED" IMPOSITION FOR TØRRE HUDOMRÅDER

Den myke handlingen eliminerer raskt følelsen av kløe og prikking, og gir huden tilbake til en komfortabel tilstand. Krem gjenoppretter elastisitet, sikrer bevaring av fuktighet i de øvre lagene i huden, forbedrer regenerering. URIAGE PRURICED krem ​​er tilpasset behovene til den skadede dermis. Høy effektivitet skyldes virkningen av kalamin - den aktive ingrediensen, som fjerner irritasjon.

Crimson frøolje og organisk syre gjenoppretter epidermisens barrierefunksjoner, og nesten 30% av termisk vann i sammensetningen beroliger irritert hud.

Midler inneholder ikke konserveringsmidler og er hypoallergen. Du kan søke så ofte som nødvendig. Den mest effektive kremet før sengetid.

CREAM "URIAGE ISOLISS"

Midler "URIAGE ISOLISS" har en rik tekstur med en lysrosa fargetone og er optimal for bruk på tørr og normal hud. Dette anti-aging omsorgsproduktet gir deg mulighet til å:

 • gi dyp hydrering og ernæring;
 • glatte ansiktsrynker;
 • gjenopprette og justere hudfarge
 • styrke barrierefunksjonen i epidermis;
 • berik shea smør.

Krem "URIAGE ISOLISS" har en beroligende effekt, gjenoppretter elastisitet og beskytter huden mot effektene av frie radikaler. Kreatin, vitamin C og E stimulerer dermismetabolismen på mobilnivå.

LIPID CREAM CREATIVE AGAINST URIAGE IRRITATION

Lipidreduserende middel i denne serien har to typer effekter:

 • terapeutisk (umiddelbart beroliger, fjerner betennelse, lindrer kløe);
 • forebyggende (gir en behagelig tilstand av huden i lang tid på grunn av ernæring og hydrering).

Årsaken til dette er de unike egenskapene til termisk vann og 3 innovative komplekser, som tillater:

 • observere balansen mellom mikroflora på overflaten av dermis;
 • gjenopprette beskyttende egenskaper;
 • å fullføre inflammatoriske prosesser.

Uryazh lipid-reparasjonskrem er universell. Den er egnet for voksne og barn, inkludert nyfødte. Også verktøyet kan brukes til både kropp og ansikt.

Beskyttende kreme "URIAGE COLD-CREAM" FOR BARN OG NYHETER

Daglig søknad "URIAGE COLD-CREAM" er rettet mot dyp fuktighetskrem av følsomme hud hos nyfødte og barn. Den har:

 • regenererende egenskaper;
 • anti-inflammatorisk effekt;
 • næringsinnvirkning.

Kremet beskytter lipidlaget av dermis og beskytter mot de negative effektene av miljøfaktorer. Kan brukes av voksne med økt hudfølsomhet.

CREAM "URIAGE BARIEDERM" ISOLATING RESTORING

Verktøyet med en lett, ikke-fettete tekstur er egnet for bruk av personer som er følsomme for følgende faktorer:

 • vaskemidler;
 • husholdnings kjemikalier;
 • klimatiske forhold (kald, sterk vind, tørr luft);
 • Klorert vann i offentlige bassenger;
 • tekstilmaterialer (ull, syntetisk).

Kremet brukes også til å behandle kontakt og allergisk dermatitt.

Vanntett, inneholder ikke fargestoffer, smaker, hypoallergene.

URIAGE AQUA PRECIS GEL CREAM REFRESHING FOR NORMAL OG BLANDET HUD

"URIAGE AQUA PRECIS" er en gel med en ekstremt lett tekstur. Det er ansvarlig for aktivering av cellehydrering, utjevning av hudavlastning, strålende utseende av ansiktets hud.

Den har en matt effekt, gir en behagelig tilstand av dermis, nærer og fukter de dype lagene i epidermisene. Passer til både normal og kombinasjonshud.

CREAM "URIAGE ISODENSE" MOT SKRIFTER OG ELASTISK TAP

Anti-aging remedy "URIAGE ISODENSE" har følgende fordeler:

 • aktiverer syntesen av hyaluronsyre og kollagen, noe som resulterer i rynker er fylt, og elastisiteten og elastisiteten i huden øker betydelig;
 • stimulerer prosessen med epidermal cellefornyelse;
 • gir intensiv ernæring;
 • anti-inflammatorisk effekt;
 • mykner huden
 • øker "barriere" egenskaper.

ISODENSE-serien tar sikte på å motvirke villingsprosessen hos kvinner etter 50 år. Den passer til nesten alle typer hud: fra vanlig til mest følsom. Emulsjonen av den multilamellære biomimetiske typen viste høy grad av interaksjon med moden hud. Dette forklarer effektiviteten av dette verktøyet.

CREAM "URIAGE TOLEDERM RICH" Nærende, beroligende for tørr hud

Kremserie TOLEDERM sparer i en periode med endrede værforhold. Det fukter og nærer huden i ansiktet, eliminerer utslett, gir en følelse av komfort og sikkerhet. Hovedfunksjonene til dette verktøyet er terapeutisk og profylaktisk.

Midler med karakteristisk lysstruktur inkorporerer:

 • termisk vann Uriage;
 • phyto squalans;
 • polyuronid av noen arter av verdslige alger.

Krem renser rent huden i morgen og kveld og krever ikke skylling. Produktet er egnet for daglig bruk. Kan brukes som sminkebase.

CREAM "URIAGE XEMOSE" FOR FACE SKIN

Ksemoz-krem har en rekke svært betydelige fordeler. han:

 • akselererer regenerering på mobilnivå;
 • styrker beskyttelsesegenskapene til dermis;
 • jevner grovheten og justerer strukturen;
 • øker motstanden og elastisiteten;
 • fjerner kløe, betennelse og irritasjon;
 • stimulerer epidermis celler.

Kan brukes på hud utsatt for atopi.

Midler er tillatt å bruke, både blant voksne og blant barn av yngre alder.

Uriage Aqua Precis (Uriage Aqua Presy)

Frankrike

linjaler

Populære produkter

Ny fra det franske merkevaren - Aqua Precis-serien

Produsenten av medisinsk kosmetikk Uriage har gitt ut en serie Aqua Precis for dyp fuktighet av huden, som er egnet for sensitiv og tørr hud. Denne produktlinjen har matteegenskaper.

Den spesielle teksten til Aqua Presie-produktene skaper en beskyttende biofilm. Det forhindrer de negative effektene av miljøet på huden.

Action kosmetikk

Uriage Lab introduserte Aqua Presi serien, som var en frelse for dehydrert hud.

 • Den lette konsistensen av produktene gir intensiv fuktighetskrem umiddelbart etter påføring.
 • Hyggelig lys duft vil gi glede av bruk av kosmetikk.
 • Varmtvann i sammensetningen av produktene reduserer betennelsen og beroliger huden.
 • Alle komponenter er naturlige, det finnes ingen syntetiske elementer i sammensetningen.
 • Ansiktsbehandlinger er overvåket av øyelegologer.
 • Midler i serien kan også brukes til episodiske hudproblemer.
 • En merkbar effekt etter bruk av kosmetikk vedvarer hele dagen.

Kremene i denne serien brukte filtre som beskytter huden mot sollys. Kremer Aqua Presy bidrar til å unngå tidlig aldring og utseende av rynker.

Hvordan kjøpe Uriage Aqua Precis?

Du kan kjøpe franske kosmetikk i vår nettbutikk. Aqua Precis priser er tilgjengelige for alle kunder.

Forfriskende gelkrem for normal og kombinasjonshud i ansiktet Aqua Precis fra Uriage

tilbakekalling

Jeg brukte Uriage Hydrating Emulsion i lang tid (Hydrating Matting Uriage Isaac), men i vinter manglet huden klart fuktighet, og jeg bestemte meg for å prøve kremet fra Aqua Precis-serien.

Hva kan jeg si, favorittemulsjonen ble satt til side, og krem ​​fra Nuxe (Creme Fraiche de Beaute krem ​​fra Nuxe) migrert til min mor.

Når jeg kjøpte denne kremgelen, trodde jeg at det ville være litt klebrig, siden alt det samme inneholder ordet gel, men sett alt på er ikke i det hele tatt)

Kremet er veldig lett, helt ikke fettete, ikke klebrig, det er lett påført på huden og distribueres. På grunn av dette er det veldig økonomisk, mens det fukter huden helt og mattes enda bedre enn emulsjonen. Huden føles helt komfortabel med denne krem, den gir ikke en fettfilm og føles ikke på ansiktet. Porene ikke tette. Følelsen av friskhet på huden forblir lenge, og skinnet vises bare etter 8 timer, selvfølgelig bruker jeg mineralpulver, selvfølgelig, det gir også matting, men med emulsjon ble glansen fremstilt raskere, selv om produsenten oppgav 12 timers matting. Huden etter bruk er fløyel og strålende.

Jeg er definitivt forelsket i denne kremgelen! Selvfølgelig vet jeg ikke hvordan han vil oppføre seg om sommeren, men om vinteren og i lavsæsonen, passet han meg best!

Flere Artikler Om Typer Acne