Hver kvinne drømmer om å være vakker, men dessverre har ikke alle en ren, silkeaktig hud i ansiktet fra naturen. Fettluster, svarte flekker og akne er i stand til å ødelegge humøret ditt for hele dagen. Masken med aspirin og honning vil perfekt takle løsningen på dette vanskelige problemet, som raskt kan gjøres hjemme fra billige og lett tilgjengelige midler. Acetylsalisylsyre, som er tilstede i masken, har en anti-inflammatorisk og tørkende effekt på huden, og honning etterfyller igjen næringsreserver, og forbedrer tilstanden til epidermis.

Terapeutiske komponenter

Den mirakuløse sammensetningen av aspirin og honning, som gjør det mulig for noen økter å bli kvitt hudbetennelse i ansiktet og dens effekter i form av akne og fettete glans, på grunn av innholdet i et stort antall vitaminer og mineralsporelementer.

Acetylsalisylsyre har lenge blitt anerkjent som et kraftig anti-inflammatorisk og smertestillende middel. Det renser og helbreder inflammet hud, tørker det øvre laget av epidermis, forhindrer utseendet på nye utslett.

På de fordelaktige egenskapene til honning, kan du legge til legender. Det er usannsynlig at det vil være et annet produkt som kan sammenlignes med det når det gjelder antall nyttige mikroelementer og et sett med vitaminer.

Sammensetningen av honning inneholder:

 • bor - strammer huden og hjelper til med å eliminere utslett;
 • kalium - gjør overflaten av huden mindre tørr;
 • magnesium - bidrar til dannelsen av kollagen, hjelper huden til å motstå stress, produserer ekstra energi;
 • mangan - har en antiseptisk effekt, desinfiserer skadede områder;
 • jern - forbedrer blodtilførselen til epidermis;
 • fruktose og glukose - gi ytterligere næring til huden, forhindre utseende av tidlige rynker og andre tegn på aldring;
 • Vitaminer B - sliter med tidlig aldring, bidrar til rask regenerering av huden, forhindrer hevelse;
 • Vitamin C - øker hudens evne til å motstå eksponering mot sollys, forynker huden, utgjør farge;
 • Vitamin K - lyser huden, gjør fregner og alder flekker mindre synlige.

Det er ingen tvil om at en ansiktsmaske med aspirin og honning, som inneholder et så bredt spekter av nyttige komponenter, er den mest effektive måten å løse hudproblemer på. Ved regelmessig bruk av dette verktøyet forbedrer huden tilstanden betydelig: den blir glatt og tonet, rent og sunt.

Indikasjoner for honning og aspirinmasker

Disse masker anbefales for personer med nedsatt sebaceous kjertler, som er preget av en sterk ekspansjon av porer og frigjøring av store mengder sebum. Dette fører til permanent hudforurensning, utseendet av fet skinn, dannelsen av akne og hudormer. Aspirin vil rense og smale porer, noe som resulterer i redusert fettsekresjon av talgkjertlene.

For eiere av tørr, fading hud med svak tone i ansiktsmuskulaturen, så vel som for eldre, vises en maske med aspirin og honning. Takket være næringsstoffene som utgjør honningen, vil huden etter flere behandlinger bli mer hydrert og elastisk, fine rynker vil forsvinne. I tillegg vil honning oppdatere den bleke hudfarge og beskytte huden mot de skadelige effektene av ultrafiolette stråler.

Masken kan brukes som et profylaktisk middel for å rense ansiktet, siden aspirin desinfiserer huden og støtter helsen.

Kontraindikasjoner og anbefalinger

Til tross for den enorme listen over nyttige egenskaper, har en ansiktsmaske med aspirin og honning en rekke kontraindikasjoner, som skyldes både kvaliteten på komponentene og egenskapene til en bestemt menneskekropp.

Acetylsalisylsyre er et medisinsk stoff som kan forårsake alvorlige allergier. Honning er også et allergifremkallende produkt og har egne kontraindikasjoner. Derfor, før du fortsetter å behandle akne og akne ansiktshud, er det nødvendig å teste for allergier.

For å bestemme maskenes individuelle toleranse, bruk en liten blanding på håndleddet og følg oppførselen til huden i 24 timer. Hvis det er utslett eller rødhet, må dette overlates.

I tillegg kan masken ikke påføres under følgende forhold:

 • kuperoze, når fartøyene i ansiktet er utvidet og kapillærene er synlige;
 • med bronkial astma, diabetes, diatese;
 • gravide og ammende kvinner, siden aspirin raskt trenger inn i blodet og kan skade fosteret eller barnet;
 • under forverring av noen sykdommer;
 • med åpne sår og kutt på ansiktet.

Effektiviteten av masken avhenger av kvaliteten på produktene den er laget av. Spesielt bør honning bare brukes naturlig, og aspirin-sertifisert, kjøpt i et pålitelig apotek.

Hudpreparering

En hvilken som helst rensende kosmetisk maske begynner med forberedelsen av ansiktets hud. Før du begynner prosessen med å bruke blandingen, er det nødvendig å rengjøre huden av kosmetikk, støv, fett og andre forurensninger grundig. For å gjøre dette blir ansiktet først vasket med varmt vann og såpe, og deretter tørket med en bomullspinne dyppet i lotion. Det er veldig ønskelig å dampe ansiktet før du påfører masken, og det er bedre å utføre denne prosedyren ved hjelp av medisinske urter. For denne perfekte avkok av calendula, nettle eller kamille.

Behandlingsmasken med aspirin og honning bør ikke gjøres for ofte, en gang i uken er nok. Tross alt, etter dens konsistens, ser dette verktøyet ut som en skrubbe, og med hyppigere bruk er det lett å overdrive og skade huden. Prosedyrets varighet er ca. 20 minutter, hvorefter det er nødvendig å slette blandingen med en svamp fuktet i varmt vann og påfør en nærende krem ​​på ansiktet.

Hvis det er en brennende følelse eller andre tegn på ubehag under behandlingen, bør du straks vaske blandingen fra ansiktet.

Mask forberedelse metoder

Maskets effekt og terapeutiske egenskaper er ikke bare avhengig av bruk av aspirin og honning for produktet, men også på dosering og korrekt sekvens av ingrediensene. Det er mange oppskrifter for rensing og foryngende masker, en av de viktigste fordelene som er hastigheten på utførelse og tilgjengeligheten av komponentene. Forfatteren av nettstedet SecretFace.ru fant ut reglene for matlaging.

For forberedelse av en universell ansiktsmaske, trenger du 4 aspirintabletter, en teskje vann og en halv spiseskje flytende oppvarmet honning.

Aspirin må omdannes til et pulver, deretter blandet med honning og vann. Den resulterende blandingen er jevnt fordelt på overflaten av ansiktet, omgå den følsomme huden rundt øynene. Mask hold i ca 10 minutter, og vask deretter av med varmt vann. Utfør prosedyren ikke mer enn en gang i uka.

 • Mot betennelser (med rømme)

I tillegg til aspirin og honning, inneholder sammensetningen av dette antiinflammatoriske middel en infusjon av grønn te og rømme.

For å forberede blandingen, kombiner 1 knust aspirinpille, 1 ts. grønn te, 2 ts. rømme og 1 ts. varm honning og bland godt. Masken påføres ansiktet og holdes i 15 minutter. Verktøyet negerer den inflammatoriske prosessen, forhindrer utseendet av nye utslett.

 • Fra fine rynker (med leire)

For å forberede denne masken, i tillegg til aspirin og honning, trenger du blå leire, bordssalt og sitronsaft. Alle komponenter som utgjør midlene, tar i mengden 1 ts. og tilsatt acetylsalisylsyrepulver, oppnådd etter sliping av 6 tabletter.

Først blir sitronsaft kombinert med salt, løsningen filtreres og leire og syre injiseres. På slutten av preparatet legger du til honning. Masken skal holdes ikke mer enn 20 minutter. Verktøyet lindrer betennelse, beroliger huden, eliminerer små rynker.

 • Nærende maske med gelatin

Det vil ta mye tid å lage en næringsmaske med gelatin, men det betyr at en måned kan lagres i kjøleskapet. Preparatet inneholder:

 • aspirin - 2 stk.
 • gelatin - 1 ts;
 • glycerin - 3 ss. l.;
 • varmt vann - 3 ss. l.;
 • honning - 3 ts.

Gelatin helles med vann og legges i en halv time for å svulme. Aspirin er malt til pulver og blandes med varmt vann. Kombiner alle komponentene, bland og varme på et vannbad, hvorpå blandingen piskes til en homogen masse. En varm masse er belagt med ansiktet og holdt i minutter.

Masker av honning og aspirin kan lage mat hver. De krever ikke dyre produkter eller stoffer, og matlaging er ikke forbundet med spesielle vanskeligheter. Takket være dette allment tilgjengelige middelet, kan du enkelt takle hudproblemer, redusere betennelser, forhindre akne, hudormer og andre problemer.

I hemmelighet

 • Du savnet et møte av klassekamerater, fordi du er redd for å høre at du er blitt gammel.
 • Og mindre og mindre fange deg selv og beundre gleder av menn.
 • De annonserte hudpleieprodukter oppdaterer ikke ansiktet som før.
 • Og refleksjonen i speilet er i økende grad minner om alder.
 • Du tror du ser eldre ut enn din alder.
 • Eller bare ønsker å "bevare" ungdom i mange år.
 • Du vil desperat ikke bli gammel og er klar til å bruke noen muligheter for dette.

I går fikk ingen sjanse til å returnere ungdom uten plastikkirurgi, men i dag har det dukket opp!

Følg lenken og finn ut hvordan du klarte å stoppe alderdom og returnere ungdom

Ansiktsmasker med aspirin og honning

Ungdommen og friskheten i ansiktet er hva hver kvinne aspirerer til. I storbyområdene etterlater økologien mye å være ønsket, og det er derfor flere og flere kvinner i feltet legger merke til at deres hud blir grå og livløs. Men for å løse dette problemet, er det enkle og effektive måter. Dette er folkelige oppskrifter av kosmetiske masker fra naturlige ingredienser. De er ikke bare effektive, men også billige. Aspirin og honning vil bidra til å takle noen alvorlige problemer.

Fordelene med aspirin og honning i kosmetikk

Aspirin er en ganske vanlig medisin i kosmetikk. Han har mange fordeler som profesjonelle kosmetologer elsker ham så mye.

 • Aspirin tørker perfekt oljeaktig hud. Med konstant påføring av masker fra aspirin, forbedrer huden merkbart utseendet, sebaceous kirtler går tilbake til normal.
 • På grunn av sin antibakterielle egenskap bekjemper aspirin mot betennelse og sår på ansiktet. Perfekt lindrer akne, hudormer og komedoner.
 • Det har en bleking effekt. Med hjelp av aspirin kan du kvitte seg med fregner og alder flekker. Også blekningsegenskapen eliminerer spor av akne, mørke flekker og til og med uønsket solbrenthet.
 • Aspirin er kjent for å forbedre blodtilførsel av celler, slik at huden er fylt med fuktighet og oksygen. Dette bidrar til en mer sunn farge og eliminering av ødem og poser under øynene.
 • Acetylsalisylsyre er en kjemisk peeling som gjør at du forsiktig og forsiktig eksfolierer døde hudceller.

Honning er også ansett som et godt hjelpemiddel i ansiktspleie. Det er mettet med vitaminer og sporstoffer som kan fungere underverk.

 • Honning er det beste produktet for å fôre huden. Etter første bruk av masken med honning, kan du se at huden har blitt strålende og sunn.
 • Honning har stoffer som kan produsere naturlig kollagen. Med dette kan du kvitte deg med rynker og hakkende hud. Det fremmer aktivt regenerering av epidermale celler.
 • Honning anses som et antimikrobielt produkt som inneholder vitamin C. Denne egenskapen hjelper oss med å bekjempe problemhud.

Honning og aspirin er komponenter som kan lage en bombe fra enhver maske. Disse er så effektive ingredienser at du vil bli overbevist om deres styrke og handling etter første bruk av ansiktsmasken. Så hva slags kosmetikk er mest effektive, og om det er verdt å legge til ekstra komponenter til honning og aspirin, la oss prøve å finne ut det.

Mask for rensing av huden med aspirin og honning

 • honning - en spiseskje
 • Aspirin - 2 tabletter.

Fremstillingsmetode:

 • Krymp tabletter til pulver.
 • Varm honningen i et vannbad.
 • Bland honningen med aspirin, gi pulveret tid til å oppløse.

Den resulterende tykke vasselen må påføres på et renset ansikt. For større effekt kan du pre-dampe huden på urtebuljong. Hold masken til den er helt tørr, hvorpå den må fjernes med en fuktig bomullspinne og skylles med vann. Denne masken trenger dypt inn i porene, renser og desinfiserer dem. Hvis du gjør et behandlingsforløp bestående av 10 søknader, vil akne og akne forsvinne gradvis. Huden blir jevn og frisk. Intervallet mellom bruk av masker - minst 3 dager, siden dette verktøyet er ganske aggressivt.

Pore ​​Strammingsmaske

 • honning - en spiseskje
 • aspirin - 3 tabletter;
 • egghvite;
 • sitron.

Fremstillingsmetode:

 • Grind aspirin i pulver.
 • Slå egget med medisin.
 • Varm honningen i et vannbad.
 • Klem saften fra en halv sitron.
 • Bland alle ingrediensene.

Denne masken påføres ren hud med en børste. Masken tørker raskt, men vask den ikke av umiddelbart. Over den tørkede masken må du sette et nytt lag med midler. Så du kan gjenta flere ganger, effekten vil bare øke. Denne masken forbedrer tilstanden til fet hud, aktivt strammer porene, ansiktet blir silkeaktig. Etter flere applikasjoner er sebumproduksjon normalisert. Hvis, etter vasking av masken, er huden strammet, bør det påføres et tynt lag med lettkrem.

Aspirin og Honning Scrub

 • honning - en spiseskje
 • aspirin - 3 tabletter;
 • salt - 1 ts;
 • rømme - 1 ss.

Fremstillingsmetode:

 • Kryss fin aspirin, men ikke ta med til en tilstand av pulver.
 • Varm honningen i et vannbad.
 • Tilsett rømme, aspirin og grovt salt til honning.

Masken må påføres umiddelbart etter tilberedning, til saltet har tid til å oppløse seg. Dette verktøyet må gnides i en sirkelbevegelse. Aspirin og salt som en børste rengjør porene, fjern forsiktig det øvre keratinøse laget av epidermis. Etter å ha gniddt, må du forlate naturlige kosmetikk på ansiktet i ca. 10-15 minutter, og vask det av med vann. Det er viktig å vite at en slik maske ikke kan påføres huden, som har kutt eller sår.

Mask for moden hud

 • honning - en spiseskje
 • aspirin - 2 tabletter;
 • mellomstore poteter;
 • kamille avkok.

Fremstillingsmetode:

 • Forbered en rik avkok av kamilleblomstrer. For å gjøre dette, hell 2 spiseskjeer urter med et glass kokende vann og lag over lav varme. Deretter lukk lokket, fjern fra varme, la avkjøle og belastning. Vi trenger 3 ss kjøttkraft.
 • Crush aspirin.
 • Rist rå poteter på en fin riper.
 • Bland godt potetgrøten med kamilledekok, aspirin og oppvarmet honning.

Denne massen påføres ansiktet med et tykt lag. For best effekt, hold bare masken i en halv time. Etter det vaskes vannet av med vann. Denne masken hjelper moden og visnet hud - ansiktet er merkbart strammet, fine rynker forsvinner, og større blir mindre dype og merkbare. Ved påføring av masken skal det tas særlig hensyn til problemområdene - den nasolabiale triangelen og huden rundt øynene.

Aspirin og honning kan gjøre underverk. Hvis du bruker dem regelmessig i kosmetikk, kan du oppnå en ren, jevn og sunn hud.

Hvordan gjør masken på huden i ansiktet av aspirin og honning

Dette legemidlet trenger ikke reklame. Alle vet at aspirin helt lindrer feber og hodepine. Sant, ikke alle vet om kosmetiske egenskaper, selv om stoffet lenge har vært brukt til å forbedre tilstanden til ansiktets hud. For eksempel opprettholder en maske av aspirin og honning godt vannbalansen, reduserer porene, eliminerer purulente prosesser, irritasjoner, akne og akne. Det renser huden godt, og alt dette takk til de vanlige pillene som finnes i hvert hjemmemedisinskiste. Vi vil fortelle deg hvordan du selvstendig kan forberede og anvende slike terapeutiske komposisjoner.

Fordeler med en dobbel kombinasjon

Kosmetiske blandinger som inkluderer aspirin og honning er vant til:

 • rengjør og helbredet huden;
 • gjør huden mer jevn;
 • fjerne overflødig glans.

Kombinasjonen av to komponenter - naturlig og farmasøytisk - er svært effektiv. Biodyringsproduktet nærer huden med næringsstoffer og forbedrer hudtonen, noe som gjør den mer elastisk. Aspirin er i stand til å trenge dypt inn i lagene i epidermis og perfeksjonere porene.

Honning reduserer betennelse og reduserer rødhet i huden. Derfor maskerer "aspirin med honning" ansiktet rent, og fargen er matt, glatt og samtidig strålende.

Det er viktig! Før du bruker den kosmetiske sammensetningen, rengjør ansiktet godt og kontroller om du er allergisk overfor komponentene.

Fordeler og kontraindikasjoner

Aspirinmasker kan virkelig fungere underverk. De anbefales for å løse ulike problemer, for eksempel:

 • med fet hud, aspirin er i stand til å normalisere arbeidet i talgkjertlene og smale forstørrede porene;
 • det gjenoppretter elastisiteten til fading hud og returnerer en sunn hud;
 • Dette stoffet behandler effektivt ulike typer akne og eliminerer liten akne.

Imidlertid, med all mirakuløs kraft, har acetylsalisylsyre, som noe medikament, bivirkninger. Det er derfor en maske med aspirin og honning ikke skal brukes tankeløst. Det er kontraindisert i følgende tilfeller:

 • under graviditet og amming
 • under forverring av kroniske sykdommer;
 • kvinner som lider av allergi
 • de som har friske kutt og åpne sår på ansiktene deres;
 • personer med individuell intoleranse mot stoffet.

Etter å veie alle fordeler og ulemper, kan du starte hjemme prosedyrer basert på oppskriftene nedenfor.

Grunnleggende oppskrifter

Klassisk maske med honning og aspirin

For å forberede denne forbindelsen trenger du 1 tablett aspirin. Det må knuses og drysses med noen dråper vann. Deretter legger du til omtrent en halv teskje honning, pound alt godt og påfør den resulterende vasselen på ansiktet.

Før du skyller, kan du forsiktig massere huden, slik at aspirin kan fungere som en skrubbe. Skyll med varmt vann etter 10 minutter og bruk en nærende krem. Selv etter den første prosedyren vil du legge merke til en positiv effekt. De kan gjentas 2-3 ganger i løpet av uken.

acne

Ta 3 tabletter av acetylsalisylsyre, hog dem og bland med en liten mengde kokt eller ikke-karbonert mineralvann. Legg til dem 1 teskje honning og bland alt grundig. Påfør blandingen på ansiktet med lette masseringsbevegelser og la i 20 minutter. Hvis du vil, kan du bare behandle sammensetningen av hudens problemområder. Det vaskes av med lunkent vann.

For fet hud

Mask "honning med aspirin" anbefales for hudpleie med økt funksjon av talgkjertlene. Det er ikke bare nødvendig å tørke og bli kvitt overflødig fett, men også å gi god ernæring. Denne sammensetningen renser også ansiktet perfekt, og hjelper til med å "eliminere" sorte prikker.

 1. Før du bruker denne masken, damp ansiktet ved å holde det over en gryte med avkok av kamille eller varmt vann. Ansiktet bør "avkjøles" litt, hvoretter en medisinsk blanding kan påføres den. Den er forberedt av 2 tabletter aspirin og 2 teskje honning. Hold det på ansiktet i 10 minutter og vask det med varmt vann. Påfør på ansikt en krem ​​eller naturlig olje (for eksempel kokosnøtt).
 2. For å forbedre tilstanden til fet hud, kan du bruke den enkleste masken. Den er utarbeidet av 4 tabletter acetylsalisylsyre og 1 ss. skjeer med vann. I blandingen må du legge til ricinus eller olivenolje (noen få dråper). Etter å ha satt sammensetningen i ansiktet, masser det i noen minutter med myke sirkulære bevegelser, og la det være alene. Etter 10 minutter, vask med varmt vann.
tilbake til indeksen ↑

Universal blanding

Den passer for alle hudtyper, men i tilfelle når det ikke har noen alvorlige problemer. Rensekomposisjonen fremstilles fra 3-4 knuste tabletter av hovedkomponenten og ca. 1 ts honning. De la til 1 ss. skje med vann og 1 ss. skje av vegetabilsk olje (kan være druefrø). For tykk blanding kan oppvarmes i et vannbad til en temperatur på 30-40 grader. Ansiktet må først dampes ut. Etter 20 minutter vaskes sammensetningen med rikelig med vann. Det anbefales å gjøre denne prosedyren ikke mer enn 1 gang per uke.

Som du har lagt merke til, har en vanlig medisin bevist seg som en effektiv kosmetikk. Vil du se for deg selv? Vi ønsker deg suksess!

Ansiktsmaske med aspirin og honning

Bilder fra nettstedet: n1s1.hsmedia.ru

Hvilke moderne kvinner og jenter ville ikke være enige om å gjøre huden til sine egne ansikter mye mer behagelig å ta på, så vel som vakker, fløyelsaktig og yngre. Og så var det i alle aldre, og vil være til slutten av tiden. Faktisk er det den personen som er den første som blir rammet av dem rundt ham, fordi hans velpleide utseende kan betraktes som kjennetegn for enhver kvinne. Bruken av en rekke kosmetikk, samt profesjonell hjelp med problemhud er det beste alternativet for alle, men du bør også være oppmerksom på hjemmepleie, uten som du nesten ikke vil kunne oppnå et godt resultat. For eksempel sier mange jenter at en ansiktsmaske med aspirin og honning vil bidra til å takle mange ulemper, som er bekreftet av verdensberømte kosmetologer.

En fantastisk maske med aspirin og honning: hva er bruken av disse komponentene

Bilder fra nettstedet: secretface.ru

Faktisk er det absolutt ingen hemmelighet eller hemmelighet i det faktum at hver jente eller kvinne bør bli mer oppmerksom på huden hennes, jo flere problemer hun har med det. Svarte flekker, akne, overdreven pigmentering, etc., krever spesiell forsiktighet. Ellers vil ansiktet ditt ikke se den beste måten. Men likevel trenger du ikke å bli opprørt, fordi et problem har en løsning, og masken for akne med aspirin og honning kan bli en ekte finner på grunn av de unike egenskapene til komponentene, men la oss få alt i orden slik at alt blir så klart som mulig.

Den utbredte bruken av aspirin i kosmetikk på grunn av sin unike egenskaper

Acetylsalisylsyre, som i de vanlige folkene lenge har blitt kalt bare aspirin, har vært kjent for alle siden tidlig barndom. Dette legemidlet i form av hvite tabletter er tatt for å lindre smerten, redusere feber og så videre. Dens kostnad er ikke bare lav, men faktisk verdiløs, fordi masken med aspirin og honning er tilgjengelig for absolutt alle.

Bilder fra nettstedet: cardioplaneta.ru

 • Legemidlet, som det fremgår av navnet, er iboende surt, fordi det renser huden perfekt. Det er derfor det ofte brukes til høykvalitets peeling av ansiktet, og ikke bare hans.
 • Aspirin "kan" regulere arbeidet i sebaceous kjertlene i huden, det vil si, dets fettinnhold etter bruk er betydelig redusert.
 • Masken, som inkluderer aspirin og honning i ansiktet, blir et universelt middel som vil redusere, og så eliminere alle betennelser helt.
 • Regelmessig bruk av en slik maske vil tillate deg å unngå et slikt vanlig fenomen som inngrakte hår.
 • Problem hud med kviser og akne blir rent og vakkert hvis du bruker masken i rett tid, ikke glem å gjøre det regelmessig.

Bilder fra nettstedet: time-for-lady.ru

Det er nødvendig å legge til at den konstante bruken av en slik maske vil redusere risikoen for en rekke rødhet betydelig. Pimples vil gradvis smelte bort som en fjær snøball, og epidermis vil bli mye sunnere, elasticiteten vil øke betydelig, og fargen blir jevn.

Om fordelene med den andre komponenten av masken, det er, kjære, så mye er allerede skrevet og sagt om dette at det ville være upassende å gjenta. Honey selv er et ekstremt verdifullt naturlig produkt, både for inntak, og som en rensing, anti-aldring, som gir styrke og elastisitet til huden, betyr.

Hvis du ikke kan, men virkelig vil: aspirin ansiktsmaske med honning er ikke egnet for alle

Mange jenter hørte nesten ikke hvilke fantastiske egenskaper og kvaliteter en maske har med et stoff som aspirin fra et apotek, straks haste inn i kamp, ​​dristig imponerende på ansiktet, en blanding av seg selv. Men dette er ikke i det hele tatt riktig, og hvis du ikke vil oppnå enda større problemer i stedet for en slående effekt, er det verdt å veie fordeler og ulemper, og vurdere hvilke indikasjoner, samt kontraindikasjoner for bruken der.

Før du bruker en maske med aspirin og honning, er både industriproduksjon, og laget med egne hender, det nødvendig å utføre en følsomhetstest. For å gjøre dette, bør det først påføres på innsiden av håndleddet. Hvis det ikke skjedde rødhet, kløe og andre ubehagelige effekter etter en dag, så kan masken brukes.

Faktisk er aspirin langt fra å være en naturlig, naturlig substans, men et stoff som må brukes med ekstrem forsiktighet. Videre kan en maske av aspirin og honning forårsake en rekke uønskede bivirkninger, hvorav jeg, selvfølgelig, vil gjerne beskytte mitt dyrebare ansikt. La oss se på grunnene til at det er nødvendig å forlate bruken av slike kosmetikk og beskytte deg selv.

Bilder fra nettstedet: kakmed.ru

 • Det er uønsket å bruke en aspirinmaske under graviditet, så vel som under amming. Å bli absorbert i huden og komme inn i blodet, kan acetylsalisylsyre ha noen effekt på fosteret eller babyen, og dette er definitivt ikke nyttig for oss.
 • Hvis en jente har noen form for allergi, bør du først konsultere en ekte lege. Bare legen din kan gi svar på spørsmålet om du kan bruke denne typen maske, eller om du bør nekte det.
 • Det er klart at med fullstendig intoleranse mot acetylsalisylsyre, og dette skjer også og selv, kan man si, ikke sjelden, vil en maske av denne typen vise seg å være en dårlig service til kroppen din.
 • Hvis huden i ansiktet ditt er mekanisk skadet, for eksempel, det er riper eller kutt på overflaten, bør søknaden av en slik maske utsettes til de er helt helbredet.

Unik ansiktsmaske "Honning og aspirin": oppskriften skal følges nøye

Uansett hvor ros honning og aspirin fra akne, svarte flekker, betennelser av forskjellige slag og andre hudproblemer, må du vite at i tillegg til kontraindikasjoner, kan det ha andre ulemper. Faktum er at det er nødvendig å observere oppskriften av preparatet i den største strengheten, siden slike legemidler har sine egne egenskaper. Hvis du gjør noe galt, for eksempel, legg til mer aspirin enn det kreves, så kan du til og med forårsake en kjemisk brenning av en person som vil være vanskelig å kurere.

Aspirin, som brukes til fremstilling av ansiktsmasker med honning, har en tendens til å kvalitativt ikke interagere med hver komponent. Fordi du trenger å legge det bare som angitt i oppskriften, og ad-lib er kontraindisert her. Dessuten kan en maske av denne typen, som inneholder acetylsalisylsyre, holdes på ditt eget dyrebare ansikt i ikke mer enn ti minutter, hvorpå du kan vaske det av med rent vann.

Den enkleste og rimeligste oppskriften på ansiktsmasker med aspirin: uten mye trøbbel

For å forberede den enkleste ansiktsmasken med de ovennevnte ingrediensene, trenger du ikke å oppgradere fra spesialundervisningsinstitusjoner. Det er ikke noe spesielt vanskelig, og det kan ikke være, bare følg instruksjonene strengt og alt kommer til å bli bra. Så, la oss ikke utsette saken i en lang boks, men kom deg ned til jobb, spesielt siden det tar omtrent tre minutter å fullføre.

Bilder fra nettstedet: i9.onelady.ru

 • Det vil ta fire tabletter med vanlig aspirin, kjøpt på apoteket. Pass på å se på utløpsdatoen, fordi det skjer at stoffene samler støv i våre førstehjelpspakker i svært lang tid, og de kan ganske enkelt ikke brukes.
 • Ved hjelp av en mørtel og pestle, et vanlig ark papir og en rullestift, eller en enkel glassflaske, blander du tabletter slik at de blir til pulver.
 • Det resulterende pulveret skal forsiktig fortynnes med kokt vann, i mengden av en enkelt teskje.
 • Naturlig bi-honning trenger litt varme opp i et vannbad. Etter det må det legges til aspirin fortynnet med vann. Honning kan legges i hvilken som helst mengde, men et par dråper, for eksempel en halv teskje, vil være ganske nok.

Det gjør ikke vondt for å legge til to til fire dråper olivenolje til masken, men dette er valgfritt, da effekten av aspirin vil svette noe. Du kan bruke en maske om kvelden før sengetid, i omtrent fem til ti minutter, skyll deretter med rent vann eller med myceliumvann, og påfør en beskyttende krem ​​som du er vant til. Det bør bemerkes at en slik maske vil være nyttig i form av rensing, for absolutt hvilken som helst hud.

Stor maske av aspirin og honning for akne: Velg rimelig

Bilder fra nettstedet: roypchel.ru

Det beste alternativet for ansiktets hud, som ikke er fornøyd med rensligheten og tilstedeværelsen av stadig uhensiktsmessig hopping av akne, vil bli kjent for deg. For eksempel har hver jente en favoritt lotion, så du kan bruke den som grunnlag for en høy kvalitet og effektiv maske med aspirin og honning.

 • Tre tabletter med vanlig aspirin bør knuses som beskrevet i forrige oppskrift.
 • Neste, i stedet for rent vann, bør du bruke en teskje favorittlotion.
 • I den resulterende løsningen legger du til noen dråper smeltet honning, noe som er veldig viktig å ikke varme opp til en temperatur på mer enn førti grader, fordi den mister sine helbredende egenskaper.

Mask "Honning og aspirin: en oppskrift på sensitiv hud med havremel

I denne versjonen av masken må du også bruke fire piller med vanlig, godt gammelt aspirin, som også må slettes, til støv.

 • Spiseskje med toppen av havregryn skal grille i en kaffekvern, eller bare slippe gjennom en fin nettkvern flere ganger.
 • Du vil også trenge en teskje av høy kvalitet, fett yoghurt.
 • Honning i dette tilfellet bør også legges i mengden av en teskje.

Bilder fra nettstedet: pro- maski.com

Alle ingrediensene må blandes til glatt og påføres ansikt i fem til ti minutter. Etter prosedyren må du også vaske av med vann og bruke en beskyttende, nærende krem. Det er nødvendig å huske at alle masker som du forbereder hjemme, bare ikke kan lagres i lang tid. Fordi du må gjøre hele blandingen og umiddelbart sette dem. Alternativet for matlaging for fremtiden her passer ikke akkurat, husk dette alltid.

Maske av aspirin og honning i ansiktet

Den fordelaktige effekten av folkens kosmetiske oppskrifter basert på honning har lenge vært kjent. Den har en stimulerende effekt, hjelper huden å holde seg frisk og vakker. Den helbredende delikatessen er kombinert med urter, oljer, syrer. En av dem - aspirin, en analog av salicylsyre, som er en del av mange kosmetikk. Den finnes i kremer, sjampo, ansiktslotioner, scrubs. Masken for akne med aspirin og honning er et utmerket middel for fading hud. Det eliminerer problemer, renser huden, hjelper de gamle damene å holde ansiktet frisk.

Nyttige egenskaper til masken

Den aktive ingrediensen av aspirin er acetylsalisylsyre. I luften blir det omdannet til salisylsyre, brukt i kosmetologi for behandling av aldersrelatert akne. Alkohol 2% syreoppløsning selges på apotek, brukes som et middel til bred handling. Syr har følgende egenskaper:

 • bakteriedrepende;
 • anti-inflammatorisk;
 • rengjøring;
 • eksfolierende (del av kjemisk peeling).

Det regulerer sebaceous kjertlene, det er anbefalt for fet hud, fordi det har en tørking effekt. Hyppig bruk av alkoholoppløsning er ikke den beste måten som reflekteres på huden, med tiden porene øker, strukturen på epidermis endres, blir den tynnere.

Når aspirin kombineres med honning, blir de helbredende egenskapene til salicylsyre påfyllet av de helbredende effektene av honning, det:

 • beroliger huden
 • beriker det med aminosyrer, mikroelementer, vitaminer;
 • danner en tynn beskyttende film som beholder fuktighet;
 • stimulerer epitelcellefordeling;
 • hvite mørke flekker;
 • phytoncides inneholdt i honningdrepende sykdom som forårsaker mikrober.

Honning inneholder naturlige plantekomponenter, proteiner, oljer som styrker strukturen i huden. Denne biostimulatoren er i stand til å aktivere metabolske prosesser, det fører til at kollagenfibrene virker, for å stramme dermis. På grunn av dette blir fine rynker glatt, og utgjør hudavlastning.

Velværemasker med honning og aspirin er enkle å gjøre hjemme. Det er bare viktig å holde seg til oppskriften, for å observere konsentrasjonen, fordi det i overflødig mengde syre kan skade huden. Det er en risiko i stedet for en terapeutisk effekt for å få en brenning.

Cooking oppskrift

For masken bruker bare naturlig honning, men ikke surrogater. Den beholder sine egenskaper bare når de er lagret riktig. Det er bedre å ikke bruke et mørkt, slitt naturprodukt.

Det beste alternativet er årets honning, som ennå ikke har hatt tid til å bli søt. Hvis helbredelsesproduktet allerede har oppnådd en krystallinsk struktur, oppvarmes den i et vannbad. Imidlertid bør det huskes at når de oppvarmes over 80 grader, går de fordelaktige egenskapene til honning bort.

Aspirin anbefales å bli knust på forhånd, slik at acetylsalisylsyre oksyderes til salicylsyre. For å gjøre dette, bruk en rullestift, medisinen er plassert i stoffet. For masker må du ta aspirin uten et skall, 500 mg.

Maisstivelse er tilsatt som en hjelpekomponent, det forårsaker ikke bivirkninger, det myker masken.

Det er mange oppskrifter som kombinerer honning og aspirin. For å forbedre resultatet av ansiktsmaske med aspirin og honning, inneholder oppskriftene ekstra ingredienser.

Denne artikkelen viser de mest populære formuleringene som mottok det maksimale antall positive vurderinger.

Brukeranmeldelser fra sosiale nettverk innrømmer at de ble kvitt hudproblemer takket være hovedkomponentene i ansiktsmasken oppskrifter: aspirin, honning, vann. Etter dem forsvinner svarte flekker, flekker på huden, inngrodde inflammerte hår, porer smale, huden blir myk, elastisk og frisk.

universell

 • tabletter - 3 stk.
 • honning - 1 ts;
 • vann - 1 ts (for tørr hud gjør ½ vann, ½ vegetabilsk olje).

Lag en homogen blanding, børst den over ansiktet ditt. Sammensetningen er igjen i 5-7 minutter.

rensing

Eliminerer sekreter av talgkjertler, svarte flekker, brede porer.

For fet hud:

 • tabletter - 2 stk.
 • honning - 2 ts.

Aspirin er forsiktig malt, blandet med honning, påført på dampet hud. For å gjøre dette, pust over en varm kamille kjøttkraft. Ved det første tegn på prikking blir masken straks vasket av. Hold blandingen i mer enn 10 minutter, ikke for å unngå brannskader.

 • tabletter - 4 stk;
 • honning - 1 ss. skje;
 • vann - 1/2 ts;
 • Yoghurt - 1 ts.

Legemidlet er oppløst i vann, resten av ingrediensene blir tilsatt til blandingen. Masken påføres i 15 minutter.

forfriskende

Vel jevner fine linjer, nærer dermis.

For fading hud:

 • tabletter - 2 stk.
 • honning - 3 ss. skjeer;
 • gelatin - 1 ts;
 • glycerin - 3 ss. skjeer;
 • vann - 7 ts.

Gelatin er oppløst i henhold til instruksjonene på pakken, resten av blandingskomponentene blir innført i den. Glyserin nærer huden godt, tillater ikke gelatin å danne en skorpe. Masken påføres ansiktet i 20 minutter.

tørke litt

Det renser huden perfekt fra de sebaceøse sekreter som produseres av kjertlene. Ved vanlig bruk strammer den dermis, reduserer porene. Sammensetningen er effektiv for enhver dermis. Denne masken brukes ikke mer enn 1 gang i uken.

For kombinasjonshud:

 • tabletter - 3 stk.
 • honning - 1 ss. skje;
 • ½ sitronsaft;
 • egg hvit.

Aspirin er pisket med protein, deretter tilsettes honning og juice. Søk om i 15 minutter.

Anti-inflammatorisk

Når det er problemer med akne, blir blandingen forbedret med antiinflammatoriske komponenter. Dette kan være infusjoner eller ekstrakter av rygg, hypericum. Oftest brukes de to reseptene nedenfor for å fjerne små pustulære formasjoner.

Maske med urter:

 • tabletter - 3 stk.
 • honning - 2 ss. skjeer;
 • calendula tincture alkohol - 15 dråper;
 • avkok av kamille 2 ss. skjeen.
 • tabletter - 4 stk;
 • honning - 2 ss. skjeer;
 • Aloe juice - 1 ts.

Blandingen blandes grundig, påføres på den pre-dampede huden, la i 15 minutter. Etter å ha skyllet ansiktet skyll buljongen kamille.

skrubb

Dyp rensing av huden utføres ikke mer enn 2 ganger i måneden. Sammensetningen har en irriterende effekt på dermis, vel vurderer cornified epithelialceller. Oppskrift på tørr og fet hud er annerledes.

For fet hud:

 • tabletter - 4 stk;
 • honning - 1 ss. skjeer;
 • havsalt-1 ts.

Sammensetningen er påført i bare 5 minutter, det er viktig å nøye observere tidsintervallet, siden konsentrasjonen av salicylsyre er meget stor.

 • tabletter - 4 stk;
 • honning - 1 ss. skjeer;
 • vann - 1 ss. skje;
 • vegetabilsk olje - 1 ss. en skje.

Olje beskytter tørr hud, gjør sammensetningen ikke så aggressiv. En lignende prosedyre utføres i skjønnhetssalonger, hjemme er det billigere å holde. Etter prosedyren er hudrødhet mulig, så du må tørke huden med avkok av urter eller kald te.

Vilkår for bruk

Før du bruker blandingen i ansiktet, kontroller kroppens reaksjon på komponentene. For dette testes sammensetningen på håndleddet: en liten dråpe er nok, den blir igjen i 10 minutter. Hvis du har noen ubehag, nekter du prosedyren.

Masken påføres bare på det vasket, tørkede ansiktet, uten å berøre området rundt øynene.

Etter tørking av det første laget, for den større effekten, sett den andre. Hvor mye å holde blandingen på ansiktet angitt i oppskriften. Etter å ha fjernet velvannspreparatet, blir ansiktet skyllet grundig, en lett fuktighetskrem påføres om nødvendig.

Det anbefales ikke å bruke ansiktsmedisinske honning-aspirinformuleringer i noen tilfeller:

 • i tilfelle av ansiktsskader: sår, brannskader;
 • Etter å ha besøkt solarium (naturlig solbrenthet vil falme, kan dermis bli spottete);
 • med rosacea - edderkopper.

Det er kategorisk umulig å bruke en maske etter epilering, for mye stress på huden, kan kjemiske forbrenninger fra aspirin oppstå. Mer enn to ganger i uken utføres ikke renseprosedyrer. Honning i ren form, hvis det ikke finnes noen allergiske manifestasjoner, kan gradvis brukes regelmessig.

Kontra

Som med alle stoffer, kan aspirin forårsake individuell intoleranse, bivirkninger. Honning - et naturlig biavlprodukt, kan forårsake en allergisk reaksjon.

For de som lider av sesongens allergi - reagerer på pollen, er masker kontraindisert. De spesielle egenskapene til honning må tas i betraktning for gravide og ammende mødre - det er bedre for dem å nekte slike kosmetiske prosedyrer.

Mask med honning og aspirin for ansikt

I hvert hjem medisinsk skap er det aspirin, dette er en utmerket antipyretisk og smertestillende middel også ekstremt etterspurt etter bruk i kosmetiske formål. Hjemmemasker med honning og aspirin er et ekstremt økonomisk og effektivt hudpleie alternativ. Den aktive ingrediensen i dette legemidlet er acetylsalisylsyre, det er tilgjengelig i apotekskjeder til en lavere pris enn annonserte produkter med navnet aspirin.

Hva er den kosmetiske effekten av aspirin og honning?

Acetylsalisylsyre i dette tilfellet har en dobbel effekt, det virker som en skrubb og samtidig kjemper mot økt frigivelse av subkutant fett. Som et resultat reduseres akneutslett, porene er innsnevret, inflammatoriske prosesser finner sted, huden blir jevnere og jevnere. Aspirin forhindrer peeling, hjelper med å rense overflaten av vev fra døde hudpartikler.

Bi-honning inneholder en stor mengde mineralstoffer, vitamin, aminosyrer. Det unike ved det naturlige produktet er at komponentene nesten sømløst trer inn i de epidermis dype lagene, nærer vævene, fukter og regulerer metabolske prosesser. Produktet av biavl har en kraftig antiseptisk effekt, tillater ikke at sykdomsfremkallende bakterier multipliserer på huden. Sammen har disse to ingrediensene en virkelig utrolig effekt på problemhuden.

Grunnleggende regler for søknad

For å oppnå gode resultater ved bruk av masker må du følge noen regler:

 • Masker skal bare påføres etter at ansiktet har blitt renset. På huden bør ikke være til stede dekorative kosmetikk, husholdningsstøv, noen andre kosmetikk;
 • Hvis du fordamper ansiktet med et varmt håndkle, blir effekten større, porene åpner, det blir lettere for maskinkomponentene å påvirke vevet og håndtere problemer.
 • Maksimal bruk av hjemme masker er en kvart time. Etter denne perioden skylles blandingen grundig med varmt vann. Påfør en krem ​​som passer til din hudtype;
 • Under prosedyren kan du oppleve ubehag: prikking, prikking, i så fall bør du straks fjerne produktet fra huden med varmt rennende vann.

Funksjoner ved bruk av masker

Honning og aspirin ansiktsmasker vil være nyttig hvis du har følgende problemer:

 • forstørrede porer;
 • sorte prikker;
 • acne;
 • fettete skinn;
 • fading hud;
 • inflammatoriske prosesser;
 • ujevn hudfarge.

Kontra

Hjemmelaget kosmetikk bidrar fullt til å løse de ovennevnte problemene, selvfølgelig er det behov for systematiske prosedyrer. Det anbefales å bruke ansiktsmasker med honning ikke mer enn en gang i uken, aspirin er en potent cleanser, hyppigere bruk kan føre til overdreven tørrhet i huden. Hvis det er mikrotraumas, kutt, riper, lesjoner med purulent utslipp i ansiktet, er det nødvendig å vente med bruk av masker.

Hjemmelaget kosmetisk produkt har noen kontraindikasjoner, i nærvær av edderkoppårene i ansiktet bør utelukke aspirin fra masker. Dette verktøyet er ikke anbefalt for personer med individuell intoleranse mot komponentene, allergiske reaksjoner på bieprodukter.

Også en maske med aspirin er kontraindisert under graviditet og amming, dette skyldes den høye grad av penetrasjon av legemidlet i blodet gjennom epitelceller. Konsentrasjonen av stoffet i blodet kan skade barnet.

Anbefalt Mask og Scrub Oppskrifter

For å lage masker er det nødvendig å velge acetylsalisylsyre, og ikke dets derivater i forskjellige doseringsformer (brusende tabletter, kapsler med forskjellige tilsetningsstoffer).

Universal hudpleie produkt

Det er nødvendig å knuse 3 tabletter av acetylsalisylsyre, hell pulver 1 ts. rent vann, tilsett 1 ts. honning. Du kan erstatte vanlig vann med urte avkok, ideell: kamille, nese, eikbark. Blandingen skal påføres ansiktet med myke sirkulære bevegelser. Spesiell oppmerksomhet bør utvises på problemområdene - panne, nese og hake. Varigheten av prosedyren er 15-20 minutter.

Anti-inflammatorisk, tonisk ansiktsmaske med aspirin

 • 1 ts. flytende honning;
 • 2 tabletter av acetylsalisylsyre;
 • 1 ss. l. bioyoghurt;
 • 1 ts. Kult brygget grønt blad te (infusjon).

Krossetabletter, skriv inn alle komponentene, bland godt sammen. Påfør ansiktet og la det stå i 10-15 minutter. Deretter vaskes massen med varmt vann. Denne maskeoppskriften hjelper til med å rense huden, stopper betennelse, er ideell for å eliminere akne merker. Honning gir næring og fukter cellene. Grønn te stimulerer vevregenerering, noe som gjør huden mer elastisk.

Foryngende maske

Det har en god effekt på den naturlige produksjonen av kollagen, gjør huden mer elastisk og elastisk, kompenserer for mangel på vitamin, væske og næringsstoffer i vevet, samtidig renser og beroliger epidermis.

Oppskriften består av følgende ingredienser:

 • 2 tabletter av acetylsalisylsyre;
 • 1 ts. gelatin;
 • 2 ss. l. glycerol;
 • 1 ss. l. honning;
 • 2 ss. l. kaldt vann.

Gelatin hell kaldt vann og la det hevne seg. Det er viktig å fylle det med kaldt vann. Ved bruk av varmt varmt vann er det stor sannsynlighet for at gelatinet blir redusert og blir uegnet til bruk. Når gelatin er hovent, må det oppvarmes til det er fullstendig oppløst. Dette vil hjelpe mikrobølgeovn, vannbad eller en vanlig komfyr. Legg deretter til knuste tabletter, honning og glyserin. Masken bør holdes på ansiktet i 20 minutter.

Regenererende maske for fading hud

Mirakuløst påvirker de dype lagene i epidermis, gjenoppretter regenererende funksjon av vev, hindrer dannelsen av inflammatoriske elementer, er effektiv mot akne, eliminerer små ansiktsrynker.

Oppskriften inneholder følgende ingredienser:

 • 4 aspirintabletter;
 • 1 ts. kosmetisk leire;
 • 1 ts. havsalt (det er tillatt å bruke matlaging);
 • 1 ts. sitronsaft;
 • 1 ts. mineralvann stille;
 • 1 ts. honning.

Kosmetisk leire blandet med salt, hell vann og sitronsaft, bland, så bør du legge til honning. Massen vil være ganske tykk, et tett lag vil falle på huden. Varigheten av prosedyren er 15 minutter. Etter det er det viktig å fjerne hele masken fra ansiktet.

Cleansing Akne Blend

Det gjør tanntegningen lettere, påvirker arbeidet i talgkjertlene, reduserer fet skinn.

Oppskriften inneholder følgende ingredienser:

 • 3 tabletter av acetylsalisylsyre;
 • 1 ss. l. kokt vann;
 • en klype kanel;
 • 1 ts. honning.

Kross medisinen, fortynn med vann, tilsett resten av ingrediensene og bland. Massen påføres ansiktet, etter 15 minutter skal verktøyet fjernes, vaskes med varmt vann.

Skrub fra utslett og svarte flekker

Bland 3 tabletter med acetylsalisylsyre, 1 ss. l. honning og en halv teskje sjøsalt. Skrubbe skal påføres med milde sirkulære bevegelser i 5 minutter. Ikke bruk fysisk styrke, bevegelse skal være myk. Vask deretter grundig og påfør en beroligende krem.

Før du bruker maskeoppskrifter, sørg for at det ikke er kontraindikasjoner eller allergier for hver komponent i det kosmetiske produktet.

Hjemmelaget maske av aspirin og honning - bevist i løpet av årene kostnadseffektive midler. Perfekt stabiliserer talgkjertlene, øker kapillær blodsirkulasjon i epidermis, noe som øker mengden av vitamin og næringsstoffer i cellene som kommer fra blodet. Virkningen av acetylsalisylsyre er sammenlignbar med peeling, forsiktig eksfolierer døde hudceller, eliminerer spor igjen på huden fra akne, og forhindrer aktivt utseendet av akne. Honning påvirker metabolske prosesser i epidermis, nærer huden med vitaminer og sporstoffer, er et naturlig antibiotika.

Siden aspirin hovedsakelig er et stoff, bør du ikke bruke det for ofte for hudpleie. Det anbefalte løpet av behandlingsmasker er opptil 1,5 måneder, med regelmessighet av prosedyrer ikke mer enn to ganger innen 10 dager. I følge de enkle regler for bruk av kosmetikk, vil du oppnå flotte resultater, huden vil skinne med friske farger, det blir jevnt og silkeaktig.

Flere Artikler Om Typer Acne