Ansiktspleie innebærer bruk av kosmetikk som kan erstattes med effektive analoger.

En av disse er acetylsalisylsyre. Hva du trenger å vite, bruker aspirin for akne i ansiktet og hjelper det?

Ekstra effekt av aspirin

På grunn av muligheten til å undertrykke aktiviteten til kjertlene (svette og sebaceous), er det mulig å stoppe og eliminere den inflammatoriske prosessen på huden.

Legemidlet gir intensiv blodstrøm, som beriker det øvre laget av epidermis med næringsstoffer, noe som forbedrer tilstanden. Hvilke problemer tillater det å kjempe?

Når et stoff hjelper

Aspirin kan brukes når du bruker masker til ansiktet. Det hjelper hvis pasienten står overfor følgende situasjoner:

 • poreforurensning;
 • inflammatoriske prosesser;
 • acne;
 • acne;
 • brudd på hydrobalanse, tørrhet;
 • hudirritasjon;
 • hevelse;
 • effekter av akne (arr og arr);
 • purulent infeksjon (tillater å stoppe prosessen);
 • peeling;
 • hud aldring.

Til tross for den optimistiske utsikten, isolerte tilstander der bruk av aspirin er farlig.

Allergi mot stoffet manifesterer seg ofte, så før prosedyren anbefales det å utføre en test: Legg en liten mengde av blandingen på hånden og vent 15-30 minutter. Hvis det ikke oppstår ubehag, kan prosedyren fortsette.

Negative egenskaper av aspirin

Under amming er det uønsket å benytte seg av acetylsalisylsyre, fordi stoffet absorberes i huden og babyen kan få noe av det sammen med melk.

Separat skille mellom følgende effekter av stoffet:

 • dilatasjon av blodkar;
 • mekanisk skade;
 • effekten etter første bruk er ledsaget av utseende av peeling og tørrhet;
 • følsomhet mot rosacea;
 • astma;
 • tørt;
 • økt følsomhet i huden;
 • solbrenthet;
 • periode etter epilering.

Aspirin Mask Oppskrifter for akne

 1. En av de mest populære masker er fortsatt det enkleste alternativet - honning og aspirin. Ingredienser må blandes i en andel av 3 (aspirintabletter): 1 (en teskje honning): 1 (en ts aloejuice). Oppløs tablettene i vannet og tilsett resten av ingrediensene. Det er nødvendig å bruke forsiktig, tynne lag. Vent på fullstendig tørking. For å redusere stress for huden, før fjerning, er det bedre å lage sirkulære og punktbevegelser med fingrene. Bruken blir praktisert først to ganger i uken, og etter et varig resultat reduseres til en.
 2. En annen effektiv maske for akne med aspirin - en oppskrift med tillegg av kefir. Det brukes mye oftere og har en stor fordel, fordi honning er en av de sterkeste allergenene, ikke alle kan bruke den. Ansiktsmasken for akne vil inkludere to tabletter av stoffet og to spiseskjeer av drikke (eller yoghurt). Aspirin blir skjøvet til side og blandet med flytende konsistens. Etter jevn påføring på huden, er det nødvendig å oppdage i omtrent en halv time, og skyll deretter med varmt vann. Denne metoden vil mette huden med vitaminer og bli kvitt rødhet.
 3. En av hovedbestanddelene i kampen mot problemhud er calendula, som også kan brukes. Blandingen inneholder også honning og kamille. Honning er opprinnelig oppvarmet i et vannbad, så blandes det med 20 dråper calendula og 10. kamille, kontinuerlig omrøring. Etter å ha fått en jevn konsistens, avkjøles blandingen på ansiktet. Etter tjue minutters eksponering skylles masken av med rennende vann. Fordelen med denne oppskriften er at på grunn av de beroligende ingrediensene får epidermis minimal stress.
 4. Hvis du ikke kan gå til butikken og kjøpe de nødvendige ingrediensene, kan du bruke olivenolje. For å gjøre dette, trenger du to tabletter, en ts. vann, halv ts rømme, 4 dråper sitron. Alle ingrediensene blandes gradvis og påføres i 15 minutter.
 5. Når det ikke er tid i det hele tatt, brukes simpelt aspirin og vann (vanlig / mineral) for akne. Tablettene oppløses, fingrene dyppes i den resulterende væsken, og deretter utføres en ansiktsmassasje, som varer fra fem til ti minutter. Etter manipulering anbefales det å vaske med varmt vann og tørk ansiktet med et mykt håndkle.

Prosedyren er viktig å stoppe når det oppstår ubehag. Ubehag indikerer en allergisk reaksjon, så før du bruker en hjemmemaske, er det bedre å gå for å se en skjønnhetspleie, å konsultere på tilstanden av huden, for ikke å skade kroppen.

Aspirin er et effektivt middel for akne. Dette er påvist av vurderinger av folk som praktiserer teknikken.

anmeldelser

Dasha, 24 år gammel, Simferopol. Hele mitt liv led av akne. Når overgangsalderen gikk, svarte symptomene, men konsekvensene var skremmende: arrene, forekomsten av akne, allerede i mindre mengder. Beautician anbefales å prøve aspirin, samlet plukket opp en oppskrift for å fjerne utslett. Jeg brukte kefir. Effekten var slående: akne stoppet plaget en måned senere fra starten av behandlingen, huden ble forbedret, fargen ble friskere, kinnene mykere. Jeg trener en gang i uken.

Makar, 26 år gammel, Odessa. Hvordan bli kvitt akne? - Et spørsmål som bekymrer mange tenåringer. Dette problemet skjedde på universitetet. I utgangspunktet vendte han seg til en endokrinolog, en gastroenterolog, en ernæringsfysiolog for råd, men problemet var ikke i forstyrrelsen av kroppen. Det var et problem hud.

På Internett fant jeg en oppskrift på en maske med honning og bestemte meg for å prøve det, men etter fem minutter begynte ansiktet mitt å brenne og rødmen dukket opp. Neste dag vendte jeg meg til en hudlege, det viste seg at kappen min var for følsom. På grunn av honning, oppstod en sterk irritasjon. En uke senere, etter å ha konsultert med en spesialist, bestemte jeg meg for å prøve ut andre ingredienser - kaffe og leire. Det var ingen ubehag, resultatet oppsto øyeblikkelig. Huden er blitt mykere, mer behagelig å ta på. Akne forsvant etter 2-3 uker med aktiv bruk (to ganger i uken).

Arina, 33 år gammel, Yeisk. I ungdomsårene lider jeg ikke av sykdommer i epidermis, akne, utslett. For fire år siden ble et barn født og hudforholdene ble forverret kraftig. Det tok et år å rense kroppen og normalisere hormonnivået, men hudproblemer forble. Fra en konsultasjon med en gynekolog, lærte jeg at jeg kunne prøve en aspirinmaske, amming var allerede over. Jeg så gjennom oppskriftene og plukket opp den rette for meg. Det første forsøket førte til små forbedringer, og en måned senere har ingenting blitt endret. Fortvilelse er kommet.

Jeg bestemte meg for å erstatte masken med yoghurt med en kombinasjon av kamille og calendula, som er i hjemmets førstehjelpsutstyr. Jeg måtte vente to uker, men resultatet er helt tilfredsstillende. Tre måneder senere forsvant utslettet helt fra ansiktet, huden ble elastisk, visuelt forynget. En uvanlig, men hyggelig følelse av friskhet virket, ansiktet pustet igjen. For profylakse, vedlikehold av tilstand, bruker jeg en maske en gang i uken eller to, kombinere den med andre masker foreskrevet av en kosmetolog.

Flott bilde

Helse, astrologi, tester, relasjoner, psykologi, poesi, sitater

Aspirin og sitron - det er nesten alt du trenger for en luksuriøs ansiktsmaske.

Aspirin og sitron er nesten alt som trengs for en luksuriøs ansiktsmaske. "Dårlige" venner sier ikke 盧.

Ikke flere akne og pigment flekker. Først og fremst: For vår fantastiske eliksir er det viktig å bruke aspirin, og ikke å erstatte det med noe som ibuprofen.

Effekten av aspirin er at den inneholder salicylsyre, som er utrolig gunstig for huden.

Hva vi trenger:

 • 1 sitron;
 • 6 aspirintabletter;
 • 2 ss naturlig honning;
 • natroner;
 • kniv eller kopp (for å knuse aspirintabletter).

Se også: Dette badet på 20 minutter trekker ut alle slag og toksiner fra kroppen!

Hva å gjøre:

Krymp aspirintabletter med en kniv, skje eller bunnen av et krus på en hard overflate. Hvis du bruker kaffekrus, vær forsiktig så du ikke deler den.

Plasser knust aspirin i en liten bolle, tilsett ca 2 ss frisk sitronsaft. Aspirin bør oppløses.

Bland til glatt. Legg til honning og søk på ansiktet. La det tørke i opptil 20 minutter. Skyll med varmt vann og tørk ansiktet med natron på en varm, litt fuktig klut. Påfør huden fuktighetskrem hvis nødvendig.

Hvorfor er denne masken så effektiv mot akne?

Acetylsalisylsyre, som finnes i aspirin, er nummer én ingrediens i mange ansiktsmasker og skrubber.

Sitronsaft har antibakterielle egenskaper som hjelper mot akne og til og med tynner huden. Denne masken er spesielt effektiv hvis du har fet hud.

Honning beroliger huden og bekjemper akne-forårsaker infeksjoner, men tetter ikke porene dine!

Regelmessig bakervarer er veldig lett på huden din og bidrar til å fjerne denne masken helt, og gir en mykhet.

Se også: Te fra kvitten renser leveren og magen på mobilnivå!

Men vær oppmerksom på at huden kan reagere annerledes. Test masken på et lite hudområde, og hvis det oppstår irritasjon, må du slutte å bruke det.

Masken trenger ikke å gjøre hver dag på grunn av sin ganske sterke effekt. To ganger i uken er nok. Har du prøvd å lage en slik maske?

Ansiktsmaske med aspirin

Aspirin Properties

Aspirin er kjent som et stoff. Det er tatt som smertestillende og antipyretisk for å forhindre dannelsen av blodpropper i kardiologi og som et middel som effektivt reduserer risikoen for utbrudd og utvikling av kreft. Acetylsalisylsyre eller acetylsalisylsyre brukes som konserveringsmiddel i hermetikk. I tillegg har aspirin gode kosmetiske egenskaper, fordi masken med aspirin anses som et populært hudpleieprodukt hjemme.

Acetylsalisylsyre hemmer sekretjonen av svette og talgkirtler, noe som fører til gradvis eliminering av inflammatoriske prosesser i huden. Den aktive effekten av aspirin er basert på økt blodgjennomstrømning til de øvre lagene av epidermis, noe som forbedrer ernæring, metning med vitaminer og næringsstoffer.

Positive egenskaper til en maske med aspirin for ansiktet

• Anti-inflammatorisk effekt, eliminering av akne og akne

• Fuktighetsgivende og vedlikehold av vannbalanse

• Fjerning av ødem fra irritert og hovent ansiktshud

• Bortskaffelse av gamle merker etter at akne er forsvunnet (postacne)

• Forhindre spredning av pustulære infeksjoner

• Eksfoliering av døde hudceller i de øvre lagene av epidermis

• Bevarelse av elastisitet og friskhet

Indikasjoner og kontraindikasjoner for masker med asprin

vitnesbyrd

• Fet skinn
• Forstørrede porer
• Akne (akne)
• Allergiske reaksjoner
• Kombinert og fet hud

Før du lager en maske av aspirin, bør du konsultere en skjønnhetspleie og bestemme hudtype, finne ut de karakteristiske egenskapene. Ofte blir masker fra aspirin vist til eiere av problematisk fet hud, for hvilket utslett og akne er vanlig, oljeaktig glans. Regelmessige forsiktighetsmidler, inkludert acetylsalisylsyre, vil oppnå gode resultater. I tillegg er aspirinmasker populære, vurderinger som gjør det mulig å fastslå slike ekstra egenskaper som effektiv fuktighet i huden.

Kontra

• Allergisk reaksjon på aspirin som et stoff

• En maske av aspirin under graviditet er uønsket, da uventede reaksjoner kan oppstå.

• Amningstid (amming)

• Utvidelse av fartøy og rosacea

• Friske kutt og sår

• Utseendet av peeling og tørrhet er en god grunn til å slutte å bruke disse masker.

• Det er fare for rosacea (vaskulære nettverk på huden). Dette kan unngås hvis du bytter komponenter i masker og bytter kosmetikk

• Hud etter epilering av forskjellige slag

Forberedelse og bruk av masker med aspirin

• Konvensjonelle aspirintabletter uten ekstra belegg brukes som råmateriale.

• Masker basert på aspirin er aktive for ulike hudtyper. Det er nok å endre sammensetningen ved å velge bestemte komponenter (oljer, honning, leire, eddik og andre).

• Hvis en ubehagelig følelse oppstår når du bruker en maske, fjernes straks straks.

• Enhver maske av aspirintabletter er ideell til bruk om natten, slik at huden kan roe seg under søvnen. Det bør bemerkes at etter bruk av masker med aspirin blir huden utsatt for virkningen av ultrafiolett stråling. Før du går ut i solen, blir krem ​​påført huden med sterk beskyttelse mot UV-stråling for å redusere lysfølsomheten i huden.

• Den beste effekten etter bruk av en maske av aspirin til ansiktet oppnås 3-3,5 timer etter prosedyren.

• For kosmetiske formål, bruk bare nyberedd sammensetning som ikke kan lagres.

• Masker er tilberedt med et klart resept og overdriver ikke det - effekten kan være negativ, fordi huden kan avfalle. En passende reseptbelagte maske med aspirin vil hjelpe til med å velge en hudlege.

Oppskrifter for å lage masker med aspirin hjemme

1. Anti-rynke maske med aspirin

ingredienser:
Aspirin - 6 tabletter
Sitronsaft - 1 ts
Honning - 1 ts
Salt - 1 ts
Leire (blå) - 1 ts

Forberedelse: Løs opp saltet i sitronsaft, og løsne løsningen fra slammet, tilsett knust aspirin, honning og leire. Forrens huden ved å utføre dampinnånding med tilsetning av tea tree olje. Masken fjernes etter 10-15 minutter.

Handling: En maske med aspirin og honning fra rynker virker effektivt på forsmussende hud, glatter det og fornyer hudens hud.

2. Maske med honning og aspirin med tilsetning av aloe juice

ingredienser:
Aspirin - 3 tabletter
Honning og aloe juice - 1 ts

Forberedelse: Aspirin knuses eller løses i en ss vann, tilsett aloe juice og honning. Sammensetningen påføres med et tynt lag på huden, holdt opp for å fullføre tørking. Før du fjerner masken, anbefales det å lage en lett ansiktsmassasje i en sirkelbevegelse. Hvis du er allergisk mot honning, erstattes den med yoghurt eller vegetabilsk olje.

Tiltak: rensing, fjerning av betennelse.

Indikasjoner: En ansiktsmaske med aspirin og honning er egnet selv for tørr, lunefull og sensitiv hud.

Den første måneden av masken brukes 2-3 ganger i uken, da kan du redusere den til 1 prosedyre per uke.

3. Aspirinbasert skrubbe

ingredienser:
Aspirin - 4 tabletter
Vann - spiseskje
Vegetabilsk olje - en teskje

Forberedelse: Tablettene skal knuses, blandes med vann og olje. Hvis huden er fet, anbefales det å bruke honning i stedet for olje oppvarmet i et vannbad. Det resulterende produktet påføres ansiktet og masserer huden forsiktig i sirkulære bevegelser i 10 minutter.

Tiltak: Peeling med aspirin renser huden dypt. Takket være produktets antiseptiske egenskaper er det mulig å forhindre utseende av nye lesjoner.

Indikasjoner: kombinert og fet hud, utslett av annen art.

Skrubbe brukes flere ganger i uken i en måned.

4. Maske med aspirin og honning

ingredienser:
Aspirin - 2 tabletter
Honning - en spiseskje
Jojoba olje - en teskje

Forberedelse og påføring: Bland smør og honning, sett i vannbad. Kross i pulver aspirintabletter og legg til blandingen, oppvarm den til 36-37 grader (ikke mer). Før prosedyren blir ansiktet grundig rengjort, flere kompresser er laget, fukting et håndkle med varmt vann. Dette vil tillate huden å dampe ut og forberede den til prosedyren. Masken fordeles på ansiktet i 20 minutter, vaskes av med varmt vann.

Handling: rensemaske aspirin med honning, vurderinger som tillater det å brukes til forskjellige hudtyper, synlig oppdaterer hudfarge, forbedrer hudtilstanden. Ved behandling av fet hud anbefales det å erstatte oljen med vanlig vann.

Det er nok å rengjøre huden på denne måten en gang i uken for å oppnå ønsket resultat.

5. Aspirinrensende maske

ingredienser:
Aspirin - 4 tabletter
Vann - spiseskje
En halv teskje smør eller honning

Forberedelse: Pre-crush tabletter, bland med aspirin, vann og smør eller honning. Påfør det ferdige produktet på huden i sirkulære massasjebevegelser, la i 15 minutter og ta av.

Handling: En maske av aspirin akne gjør det mulig å utføre dyp rensing av huden, eliminere betennelse og mangler. Hvis huden har noen områder med alvorlige utslett, er produktet egnet for lokal bruk.

Prosedyren utføres en gang i uken til feilsøking.

6. Maske med sitron og aspirin

ingredienser:
Aspirin - 6 ss. skjeer
Sitronsaft - 2 ss. skjeer

Forberedelse: Bland ingrediensene, bland blandingen på ansiktet. Etter 10 minutter er prosedyren fullført ved å vaske ansiktet med en oppløsning av brus (oppløs en spiseskje sodavann i en liter kokt vann).

Handling: Aktiv rensing av huden fra akne og akne, bleking, frisk hudfarge.

Indikasjoner: problem hud, akne eller akne, fregner og alder flekker. Ansiktsmaske med aspirin og sitron - det beste middelet for irritert hud, slik at du samtidig får kvitt oljeaktig glans. Med langvarig og regelmessig bruk kan kvinner med fet hud oppnå en matt skygge og redusere sekresjonen av talgkjertlene.

7. Maske av aspirin og kefir

ingredienser:
Aspirin - 2 tabletter
Kefir - 2 bord. skjeer

Forberedelse: Du må knuse tabletter og blande dem med kefir. Masken fordeles på ansiktet i 20-30 minutter, deretter vaskes av.

Tiltak: eliminering av liten rødhet og reduksjon i antall akne, reduksjon av porene, metning med vitaminer. I stedet for kefir kan du legge til naturlig yoghurt. En slik aspirinmaske for rosacea er effektiv, når du trenger å ta vare på ansiktet ditt med stor forsiktighet.

Indikasjoner: akne, problem betent hud.

Denne masken med aspirin for fet hud er egnet for hyppig bruk annenhver dag. En bærekraftig effekt kan oppnås gjennom 10 behandlinger. Kurset kan gjentas etter en uke dersom resultatet ikke er oppnådd.

8. Maske: honning, aspirin for ansiktet med tilsetning av havsalt

ingredienser:
Aspirin - 2 tabletter
Honning - en teskje
Havsalt - 25 gram

Forberedelse: Bland ingrediensene og påfør huden uten å oppløse saltet. Deretter gjør du en myk massasje i 5 minutter, skyll ansiktet med kaldt vann.

Tiltak: rensing og antiseptisk effekt, mykgjøring, fjerning av døde partikler fra hudoverflaten.

Indikasjoner: Egnet til hyppig bruk for normal hud. Masken av aspirin og honning for akne har gode fuktighetsgivende egenskaper, nærer epidermis og beroliger det.

9. Maske av aspirin og hvit leire

ingredienser:
Aspirin - 2 tabletter
Hvit leire - en teskje

Forberedelse: Grind aspirin og bland med hvit leire. Tilsett varmt vann til en slurry av tykk konsistens. Sammensetningen er gyldig i 10 minutter, hvorpå den kan vaskes av.

Handling: En maske av leire og aspirin gjør at du kan rense huden godt og forhindre utseendet på nye betennelser.

10. Maske med aspirin og hvit leire med hvitløk og sitronsaft

ingredienser:
Aspirin - 5 tabletter
Leire - 1 bord. en skje
Sitronsaft - 1 ts
Salt - 1 ts
Hvitløk - 1 tann

Forberedelse: Bland salt med sitronsaft. Etter at saltoppløsningen har slått seg ned, må den resulterende væsken dreneres i en separat bolle, tilsett hakket hvitløk og aspirin. Til slutt legg leiret og bland blandingen grundig. Den ferdige sammensetningen påføres på et rent ansikt i en halv time. Før du fjerner leiremasken, er det nødvendig å myke litt med vann og forsiktig vaske ansiktet. Det er nyttig å gni ansiktet med avkok av kamille og mynte, og bruk deretter kremet.

Handling: maske med aspirin mot akne fungerer effektivt med problemhud, renser det og beroliger.

Verktøyet kan brukes flere ganger i uken.

11. Maske av aspirin og honning mot rynker

ingredienser:
Aspirin - 1 tablett
Mineralvann - 1 dessert skje
Mørk honning - ½ ts

Forberedelse: Den knuste aspirintabletten blandes med mineralvann og honning. Sammensetningen påføres ansiktet i noen minutter og blir fullstendig absorbert. Det er ikke nødvendig å vaske av masken, det er nok bare å vaske resterne med et serviett.

Tiltak: utjevner fine rynker, reduserer dype rynker, generell hudforyngelse.

12. Maske av aspirin og brus

ingredienser:
Aspirin - 5-6 tabletter
Sitronsaft - 1,5 ts.
Baking soda - 1,5 ts.
Mørk honning - 2 ts

Forberedelse: Bland det knuste aspirinet med sitronsaft, legg til honning. Masken påføres i 15-20 minutter, unntatt området rundt øynene og leppene. Før vask gjør du en lett massasje og bare skyll deretter med varmt vann. I den andre fasen av prosedyren bør det brukes brus, som fortynnes til en slurry og påføres huden. Soda påvirker huden aktivt i 15 minutter, så det vaskes av.

Handling: Effektiv rengjøring av huden, lynfregner, pigmentflettene.

Enhver maske av akne med aspirin vil fungere mye mer effektivt hvis du legger omsorg til et annet hjem rette - tonic. For preparatet bruk 4 tabletter av aspirin, 7 ss vann og en spiseskje eplecider eddik. Regelmessig behandling av huden vil eliminere utslett og irritasjoner.

13. Maske fra aspirin fra svarte punkter

ingredienser:
Aspirin - 3 tabletter
Lotion - 2 ts

Forberedelse: Kross acetylsalisylsyre og bland den med daglig lotion. Den resulterende sammensetningen påføres i et tynt lag og vaskes av etter 10-15 minutter. For fremstilling av masker passende rensende lotion, som brukes daglig - det øker effektiviteten av prosedyren.

Tiltak: eliminering av svarte flekker, forebygging av utslett, reduksjon av puffiness av irritert hud.

Søknad: Dette verktøyet kan brukes daglig. Ulike masker med aspirin mot akne gir effektiv hjelp med regelmessig bruk.

14. Maske: aspirin og kefir med havremel

ingredienser:
Havregryn - 1 bord. en skje
Acetylsalisylsyre - 4 tabletter
Kefir - 1-2 ss. skjeer

Forberedelse: Hakket havremel og aspirin blandes, fortynnes med kefir for å oppnå en kremaktig pasta og sprer seg på huden. Etter 15 minutter fjernes masken med en bomullspinne fuktet med brus eller mineralvann.

Handling: En ideell maske med aspirin for tørr hud, som forsiktig renser og ikke fortammer den allerede tynne, følsomme huden.

Indikasjoner: sensitiv og tørr hud som krever spesiell oppmerksomhet.

15. Universal maske med aspirin og honning i ansiktet.

ingredienser:
Aspirin - 4 tabletter
Honning - ½ ts
Kanel - ¼ ts

Tilberedning: knus aspirin og fortynn med vann til en oppslemming oppnås, tilsett honning og kanel. Hvis det er en allergisk reaksjon på honning, kan den erstattes med vegetabilsk olje. Den resulterende blanding påføres i 10 minutter og vaskes av.

Handling: Effektiv rensing av huden, universell effekt (bli kvitt akne, akne, lynnedslag).

Indikasjoner: egnet for kombinasjonshud, gjør det mulig å kvitte seg med problemene som er spesielle for huden av blandet type.

16. Maske av aspirin og vann

ingredienser:
Aspirin - 2-3 tabletter
vann

Forberedelse: De knuste tabletter skal oppløses i en liten mengde vann. Blandingen er ganske effektiv. For å oppnå resultatet, er masken igjen i ansiktet i en halv time.

Handling: rensing problemområder av huden.

Søknad: Denne masken med aspirin for problemhud reduserer raskt betennelse. Massen kan imidlertid påføres utelukkende på de betente områdene i huden, punktvis.

17. Maske med en aspirintablett, eple, yoghurt og vitaminer

ingredienser:
Aspirin - 1 tablett
Applesauce - 1 ss. en skje
Yoghurt - 1 ss. en skje
Oljeløsning av vitamin A og E

Forberedelse: komponentene blandes, tilsett noen dråper av oljeløsningen av vitaminer. Masken kan holdes ikke mer enn 20 minutter, hvoretter de vasker ansiktet med kaldt vann. Pass på å bruke en nærende krem.

Tiltak: rensing og fjerning av irritasjoner, metning av huden med vitaminer, utjevning av rynker og fuktighetskrem. Utmerket maske av aspirin vurderinger som er fantastiske, har en universell effekt på huden av forskjellige typer.

18. Maske av aspirin og leire med tilsetning av kaffe

ingredienser:
Aspirin - 4 tabletter
Leire (hvit) - 2 ss. skjeer
Malt kaffe - 1 teskje

Forberedelse: komponentene blir kneet med mineralvann som løsemiddel. Den resulterende slurryen påføres på dampet hud og masserer huden forsiktig. Etter en halv time kan du vaske ansiktet ditt.

Tiltak: rensing porene, exfoliating de cornified partiklene fra hudoverflaten, bedre blodtilførsel og ernæring. En slik maske med aspirin og leire erstatter den vanlige skrubben perfekt. Du kan bruke den en gang i uken.

19. Ansiktsmaske med aspirin og gelatin

ingredienser:
Aspirin - 2 tabletter
Gelatin - 1 ts
Glycerin - 3 ss. skjeer
Tykk honning - 3 ts

Forberedelse: Häll gelatin med litt vann og la det hevne seg. Aspirin knust og fortynnet med vann. Bland alle komponentene og sett i et vannbad, og slår gradvis til en homogen masse. Masken av gelatin og aspirin påføres ansiktet etter avkjøling.

Handling: Effektiv ernæring og rensing for fet hud.

Søknad: Sammensetningen kan brukes innen en måned, og påføres huden på ansiktet daglig i 20 minutter før sengetid. Hold masken i kjøleskapet, og før påføring av nødvendig del er litt oppvarmet.

20. Maske av aspirin og grønn te

ingredienser:
Aspirin - 1 tablett
Yoghurt eller olivenolje - 2 ts
Sterkbrygget grønn te - 1 ts
Tykk honning - 1 ts

Forberedelse: Væskekomponentene blandes forsiktig med knust aspirin. Gruel er fordelt på huden, du kan vaske den av etter 10 minutter.

Handling: Maske med aspirin mot akne renser aktivt oljeaktig hud og tørker det, og forhindrer nye formasjoner.

Søknad: betyr ikke at det skal brukes mer enn en gang i uken.

21. Maske med aspirin og kloramfenikol

ingredienser:
Aspirin - 3 tabletter
Levomitsetin - 3 tabletter
Calendula tinktur - farmasøytisk flaske

Forberedelse: Narkotika knuses og legges til tinkturen. Etter grundig blanding og omrøring oppnås en suspensjon, som påføres på det rensede flate i 5-10 minutter.

Handling: En maske med aspirin for ansiktet bekjemper akne, utslett og betennelser, forbedrer hudfarge.

Søknad: Det er nødvendig å bruke strukturen nøye. Den utmerkede helbredende effekten reflekteres i utseendet av tørrhet, og derfor krever huden forsiktig forsiktighet, konstant bruk av fuktighetsgivende og nærende krem. Hvis du legger til 2 tabletter av kloramfenikol og acetylsalisylsyre til borsyre, kan du få et effektivt middel for spotbehandling av akne og kviser.

22. Ansiktsmaske med aspirin og leire (svart)

ingredienser:
Aspirin - 1 tablett
Svart leire - 1 bord. en skje
Mineralvann - 2 bord. skjeer

Forberedelse: Kross tabletten, bland med leire og fortynn med vann. Blandingen påføres i 15 minutter og vaskes av.

Tiltak: rensing fra fete svarte flekker, tørking av betennelse. Svart leire er en universell rengjøringsmiddel for enhver hudtype. Aspirin desinfiserer overflaten av epidermis og eliminerer utseendet på ny akne.

23. Maske av aspirin og rømme

ingredienser:
Rømme - en spiseskje
Aspirin - 1 knust tabletter

Forberedelse: I starten er aspirin oppløst i vann, det er nødvendig for overgangen av acetylsalisylsyre til salicylsyre, som er den aktive ingrediens. Deretter blandes ingrediensene for å oppnå en homogen masse og påføres ansiktet i et tynt jevnt lag i 10 minutter. Vask masken grundig.

Handling: ernæring og rensing.

Indikasjoner: maske med aspirin og rømme er egnet for normal hudtype. Når det gjelder fet, problem eller sensitiv hud, er denne kombinasjonen av komponenter ikke egnet.

24. Maske av aspirin og kull med tilsetning av gelatin

ingredienser:
Aspirin - 1 tablett
Aktivert karbon - 1 tablett
Gelatin - en teskje
Renset vann

Tilberedning: Hell gelatin med varmt vann og la det stå i 10-15 minutter for å svulme. Oppløs aspirin og aktivert karbon separat, bland med hovnet gelatin og varme litt i et vannbad. Spred den varme blandingen på ansiktet i et jevnt tykt lag og la det danne en film. Fjern raskt den resulterende filmen og tørk ansiktet med lotion, bruk krem.

Tiltak: rensing av porene fra akne, tørking av betennelser, innsnevring av brede porer, forbedring av hudfarge.

Søknad: Aspirinmaske for fet hud er egnet for bruk ikke mer enn 1 gang i uken.

25. Maske av aspirin og sitron med tilsetning av honning og medisinske urter

ingredienser:
Aspirin - 4 tabletter
Sitronsaft - 1 bord. en skje
Tykk honning - 3 bord. skjeer
Alkoholløsninger av kamille og kalendula - 15 dråper

Forberedelse: varme honningen i et vannbad. Legg til alkoholløsninger av urter, juice, knust og granulert aspirin (det er nok å knuse og tilsett et par dråper vann for å få granulat). Rør blandingen, la avkjøle og distribuere på et rent ansikt.

Handling: Under prosedyren er porene perfekt rengjort, og ålene kommer ut. Sitronsaft perfekt whitens huden, aspirin og urteoppløsninger har antiseptiske egenskaper, honning myker og nærer huden.

Søknad: En maske med aspirin og en sitron med medisinske urter kan brukes ikke mer enn en gang i uken. Ved vanlig bruk (4-5 prosedyrer) gir det gode resultater.

26. Foryngende maske av aspirin og svart te

ingredienser:
Sterk svart teinfuser - 6 ts
Aspirin - 1 tablett

Forberedelse: Grind aspirin og oppløs i teeblader. Påfør den ferdige sammensetningen med lette massasjebevegelser på ansiktet. Etter 5-10 minutter kan du vaske ansiktet, gni det med lotion og bruke en nærende krem.

Tiltak: toning og rensing av huden, stramming, fjerning av rynker og generell foryngelse, forbedring av hudfarge.

Søknad: Ansiktsmaske med aspirin mot rynker vil gjøre huden myk og jevn, selv når den brukes en gang i uken.

27. Maske av aspirin og peroksid

Aspirin og hydrogenperoksid gjør en utmerket jobb med problemet med irritert hud. Begge produktene er gode tørke- og antiseptiske midler. Å bruke dem i pleieprodukter er også uakseptabelt samtidig, siden huden kan bli alvorlig skadet. Imidlertid er begge legemidlene uunnværlige for å forebygge utseendet av irritasjon når du barberer den aksillære sonen og bikinisonen.

Du må blande den knuste aspirintabletten med vann og behandle overflaten av huden før du barberer. Etter barbering behandles hudoverflaten med 3% peroksydoppløsning.

Nylige blogginnlegg på nettstedet vårt

Siste forum emner på vår side

Gi tilbakemelding om denne masken (den vises på denne siden etter moderering)
I dette skjemaet beskrives kun personlig erfaring fra prosedyren. For å legge igjen en kommentar angående innholdet i artikkelen, bruk en annen formular - i kommentarfeltet nederst på siden.

Andre artikler

kommentarer

 • ZOYA | 2017-01-08 19:29:16

GOD ARTIKKEL MÅTE RECIPES. HOPE HJELP.

Liten sol | 2016-06-22 13:47:44

Jeg kan si følgende om en aspirinmaske, det renser huden godt, gjør den mindre fet, tørker acne. Billig og universell løsning, jeg gjør meg noen ganger. Takk for oppskrifter.

Christina | 2016-03-16 18:18:53

I ansiktspleie bruker jeg følgende sammensetning: Oppløs 2 aspirintabletter i en minimal mengde vann, tilsett 1 teskje saltvann og 2 ss rømme, rør, la stå i kjøleskapet i 15 minutter, bruk deretter på ansiktet med massasjebevegelser, la i 15 minutter, skyll deretter med varm melk med en bomullspute. Huden blir ren, oljeaktig glans forsvinner, hudfarge forbedres.

Nigina | 2015-10-29 19:24:53

Takk så mye for råd! men for øyeblikket hjelper ingenting meg ((fortell meg hva jeg skal gjøre!

Dumme akne knuser, smart aspirin for akne, svarte flekker og blemishes gjelder!

Den største fordelen med aspirin er en kraftig anti-inflammatorisk og antiseptisk effekt. Fra artikkelen vil du lære alle hemmeligheter ved å bruke enkle aspirintabletter fra akne, komedoner og ansiktsfeil, og få også 8 av de beste oppskriftene som allerede kan vise seg "i handling".

Men om preparering av masker her er det ikke nok, så alle oppskrifter for super effektive masker med aspirin fra akne og svarte flekker på ansiktet, hvis effekt vil misunne alle rundt, finner du i neste artikkel.

Hvordan aspirin hjelper mot akne og svarte flekker: en antibiotisk effekt

Umiddelbart advarer jeg deg: ikke forsøk å svelge aspirintabletter i grupper for å kvitte seg med irriterende akne. I dette tilfellet brukes den utelukkende til ekstern bruk.

Hvordan kan vanlig aspirin 60 p. for en pakke for å bli kvitt akne? Det handler om de fordelaktige egenskapene:

 • Antibakterielle og antiinflammatoriske effekter er to hovedargumenter som umiddelbart løser tvisten om at det er hensiktsmessig å bruke aspirin mot akne. Aspirin er et antibiotikum, noe som betyr at ødeleggelsen av bakterier og mikrober er "fad".
 • Tørker. Aspirin tørker forsiktig akne, og hjelper dem til å modne raskere. Forresten er risikoen for brennende eller tørr hud minimal.
 • Vinner. Ekstern bruk av aspirin gir en utmerket rensende effekt. Svarte punkter er ikke gode!
 • Bleking og regenererende effekt. Det er derfor bruk av aspirin fra spor, arr og flekker etter akne er berettiget. Antistoffet hjelper huden å komme seg raskere, og bleking effekten vil raskt gjenopprette skjønnheten.
 • Keratolisk effekt. Masker med aspirin eksfolierer forsiktig det øverste laget av døde hudceller, noe som vil øke regenereringen og forbedre lokal metabolisme.

Vi fant ut egenskapene, nå flytter vi til de mest interessante - å bruke.

Hvordan bli kvitt akne for alltid med aspirin

Det er to hovedmåter å bruke aspirin for akne, hudormer og post-akne: lokal og preparering av masker med antibiotika ved basen. La oss snakke om hver av dem.

Den lokale metoden til skammen er enkel: du må male en aspirintablett til konsistensen av fint pulver og oppløses i en liten mengde vann.

Påfør kremmassen på en bomullspute og bruk i flere minutter på problemområdet av huden.

Selvfølgelig er denne metoden brukt til å fjerne aspirin bare et par akne. For behandling av hele ansiktet er følgende metode egnet.

Forberedelse av produkter og masker med aspirin for akne og svarte flekker

For forberedelse av en hvilken som helst maske med aspirin, må du pre-crush flere tabletter og kombinere med alle andre ingredienser.

Hold noen av aspirinmasker på ansiktet skal være 15-20 minutter. Bruken av de fleste av følgende oppskrifter anbefales ikke mer enn 2 ganger i uken.

Aspirin med akne honning og flekker

Antiinflammatoriske, antiseptiske og regenererende egenskaper er de viktigste fordelene ved en honning og aspirinmaske, som begrunner bruken av både akne og blemmer.

Spred 2-3 aspirintabletter i pulver og tilsett et par dråper varmt kokt vann og bland. I den resulterende blandingen legges en teskje honning og blandes igjen. Du bør ha en homogen masse.

Masser aknemasken med honning og aspirin i ansiktet med masserende bevegelser. Vask av med varmt vann etter 20 minutter.

Men det er ikke alt du trenger å vite. Masken er så effektiv at en egen artikkel er viet til det: "Ansiktsmaske med honning og aspirin for akne". Hvis du er interessert i oppskriften, må du lese artikkelen.

Aspirin og suprastin fra kviser, blackheads og svarte flekker

Knus til en tilstand av pulver, en tablett med antibiotikum suprastin og aspirin. Rør og tilsett en dråpe varmt kokt vann. Masken er klar!

Masken av aspirin og suprastin, i tillegg til å rense ansiktet, vil bidra til å raskt takle rødhet i huden.

Calendula, aspirin og chloramphenicol for akne

Det er et killermiddel, da det kombinerer tre komponenter med antiinflammatoriske og antibakterielle egenskaper.

For å forberede masken for akne fra aspirin, kloramfenikol og kalendula, må du ta og blande: 40 ml kalendeltinktur (standard apotekspakke) og fire knuste tabletter av levomycetin og aspirin. Påfør på en bomullspinne og tørk ansiktet.

Forresten hjelper calendula tinktur ikke dårlig fra akne i ansiktet, selv uten å blande det med andre midler. Du finner mye nyttig informasjon i artikkelen på lenken.

En effektiv blackhead skrubbe med aspirin

Som nevnt ovenfor bidrar aspirin perfekt til å kvitte seg med svarte prikker i ansiktet, og forhindrer også at de kommer igjen.

Den beste svarte prikkskrubbrecepten med aspirin er ansiktsmaske av leire og aspirin. Masken er så utrolig at den fortjener en egen artikkel, som jeg sterkt anbefaler deg å lese.

Aspirin Talking Tongue Oppskrift

Talkeren gir den sterkeste antiseptiske, anti-inflammatoriske og tørkeeffekten. Bruk forsiktig slik at du ikke brenner huden.

For å gjøre aspirin talker for akne, må du blande 5 g levomycetin, 2 aspirintabletter, 50 ml etyl 96% alkohol og 50 ml borsyre.

Bruk som vanlig lotion for natten, du kan ikke skylle. Rist godt før påføring.

Aspirin og hydrogenperoksid

Her er en annen praktisk oppskrift på akne og hudormer. Hydrogenperoksid og aspirin, desinfiserer huden godt og har en god tørkeeffekt.

Grind 3-4 tabletter av aspirin, tilsett 2-3 dråper hydrogenperoksid og noen dråper varmt vann. Alt grundig blandet og påført i 10 minutter.

Salisylsyre og aspirin mot akne

Vi tar og blander 40 ml 1% salicylsyre (det er ikke nødvendig å øke konsentrasjonen, da dette kan tørke huden) og 1 knust aspirintablett. Tonic acne er klar!

Rist flasken før hver bruk. Salisylsyre og aspirin er utmerket for akne, og for bedre effekt kan du legge til 4 tabletter av kloramfenikol.

Aspirin og borsyre

For fremstilling av denne oppskriften trenger du: 50 ml etylalkohol, 50 ml 1% borsyre, 4 aspirintabletter, 4 tabletter kloramfenikol. Tablets pre-grind og bland med væske.

Utmerket antiseptisk og tørking effekt du ga. Kan brukes daglig!

Kontra

Kontraindikasjoner til ekstern bruk av aspirin er:

 • Allergi mot aspirin eller noen av komponentene i produktene og masker.
 • Graviditet og amming.
 • Overdreven tørr eller sensitiv hud.
 • Astma.
 • Rosacea, så vel som friske sår eller kutt.

Før du bruker, må du sørge for en mini-test for intoleranse mot aspirin på et lite hudområde!

Aspirin ikke egnet? Vel, okay! Bruk av eple cider eddik for akne og blemishes er det beste alternativet!

Anmeldelser av personer om aspirin

På internett er det et stort antall anmeldelser om rensing av ansiktet av akne og svarte flekker med aspirin. Noen beundrer denne mirakelherden, andre, tvert imot, er mer skeptiske til aspirin.

Men i de fleste tilfeller er vurderinger av aspirin som et middel for akne positive. Nedenfor, som vanlig, blir anmeldelser valgt.

Nyttig video om hvordan å lage en maske av stoffet vårt:

Hvis du allerede har prøvd vår metode, kan du skrive eller ikke hjelpe deg i kommentarene nedenfor, og kanskje en anmeldelse vil hjelpe deg med andre mennesker, så vi venter!

De beste masker med aspirin for ansiktet hjemme

Til tross for at masken med aspirin til ansiktet regnes som en metode for tradisjonell medisin og omsorg, godtar mange kosmetologer ikke bare, men anbefaler det også til pasientene. Det er en rask måte å kvitte seg med akne og hudormer, et effektivt pore rengjøringsverktøy, og til og med et anti-aging middel for å forynge huden din.

Med riktig påføring og bruk av de mest effektive oppskrifter, vil aspirinmasker være den perfekte måten å gjøre huden lettere, sunnere og mer motstandsdyktig.

I denne artikkelen vil du lære alle indikasjoner og kontraindikasjoner, funksjoner og til og med finesser ved bruk av dette legemidlet i kosmetikk.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Til å begynne med bør aspirin ansiktsmasken brukes sterkt i tilfeller der det er spesifikke indikasjoner på det. Disse inkluderer:

 • Hudvising (misfarging, reduksjon i hudens elastisitet);
 • Med fet hud (for å fjerne overflødig sebum og med forstørrede porer;
 • Tilstedeværelsen av problemer på huden (akne, komedoner, utslett).

Ved hjelp av slike masker kan du eliminere alle foci av betennelse, akne og andre lignende problemer. Også denne prosedyren er veldig effektiv for personer med fet hud. Likevel, til tross for den høye effektiviteten til slike masker, er det ikke nødvendig å behandle dem uforsiktig. Blant de viktigste kontraindikasjoner som forbyr bruken av de fleste aspirinoppskrifter, er det verdt å fremheve:

 • Intoleranse eller allergi mot aspirin og andre ingredienser i sammensetningen;
 • Med solbrun hud;
 • Under perioder med graviditet, amming, under menstruasjon;
 • Når hudlidelser (sår, riper, etc.);
 • Umiddelbart etter å ha utført voks;
 • Med rosacea (det såkalte nettverket på ansiktet).

Det er også verdt å vurdere å gjøre slike masker, uavhengig av sammensetningen, trenger du ikke mer enn 1-2 ganger i uken. Ellers kan du møte negative effekter, som tørr hud eller overfølsomhet.

Hudkontakt

Hva er effekten av aspirin på huden så uttalt og effektivt? Den første er reduksjonen av betennelsesfokus, som utføres på grunn av effekten på hovedagenten hyaluronidase. Det er ingen hemmelighet at etter ansiktsmasken kan ansiktsmaske fra aspirin fjerne akne, og flere prosedyrer vil bidra til å fjerne selv alvorlige hudproblemer. Også, reduserer acetylsalisylsyre blodstrømmen til stedet for betennelse, og eliminerer dermed ernæringen.

Maskerne virker også på huden som et smertestillende middel, noe som reduserer følsomheten og hemmer smerte sentre i nærvær av betennelse eller andre prosesser. Ved vanlig bruk av masker er effekten av bleking, stramming og uttalt foryngelse notert. På grunn av dette kan slike oppskrifter godt konkurrere med ulike kosmetiske prosedyrer.

Det antas at slike blandinger bare er egnet for fet hud, selv om en aspirinmaske er egnet for en kombinasjon, og til og med for tørr hudtype. Det viktigste er å velge de riktige komponentene for acetylsalisylsyre (oliven eller andre oljer).

Det er viktig å merke seg at aspirinblandinger er vesentlig forskjellig i salicylsyre, som også brukes til masker i kosmetikk. Disse stoffene har forskjellige formler og virkningsmekanismer. Derfor er alle masker som vi vurderer inkludere aspirin, den viktigste komponenten er salicylester av eddiksyre.

Hvordan bruke en maske med aspirin?

Det er svært viktig ikke bare å bruke en maske med aspirin i ansiktet ditt, men også å observere de grunnleggende reglene når du forbereder det. På dette vil avhenge ikke bare effektiviteten av reseptet, men også fraværet av negative effekter etter bruk av verktøyet. Allerede valget av stoffet spiller en viktig rolle. For eksempel er det uønsket å bruke acetylsalisylsyre i en innkapslet form. For alle oppskrifter brukes bare piller som er best til å utsette seg for huden. Bruk av andre midler og former for medisinering kan føre til uventede og til og med uønskede resultater.

Generelt er det blant de grunnleggende reglene verdt å huske følgende viktige nyanser av preparatet og bruk av acetylsalisylære masker:

 • Vurder hudtype (personer med tørr hudtype bør unngå slike masker eller bruke oppskrifter med vegetabilske oljer);
 • Velg forsiktig flere komponenter, dette vil drastisk påvirke den samlede effekten;
 • Påfør bare blandingen på de berørte og problemområder. Du trenger ikke å dekke hele huden med sminke.
 • Aspirin er en aggressiv komponent for masker, så du må nøye kontrollere tiden for prosedyren. Det er uakseptabelt å forlate henne om natten eller i lang tid.

Det er også veldig viktig å vurdere at etter prosedyrene med acetylsalisylsyre, mister huden sin motstand mot ultrafiolette stråler. Fordi det er svært viktig å beskytte mot UV-lys, så vel som å unngå å utføre prosedyrer om sommeren eller våren.

De mest effektive oppskrifter

I utgangspunktet kan enhver kvinne lage ansiktsmasker fra aspirin hjemme. De anses kanskje det enkleste å forberede seg. Imidlertid er det viktig å følge den riktige teknikken for å blande komponentene og påføre blandingen på huden. Grunnlaget i slike masker for ansiktet er acetylsalisylsyre, mindre honning. Andre ingredienser er lagt til for å skreddersy masken til bestemte mål, hudtype og så videre.

Det er også viktig å merke seg at hver oppskrift på en maske med aspirin krever nøye overholdelse av doser, uavhengig av om det er forberedt på å eliminere akne, ansiktsforyngelse og andre formål. Endringer i sammensetningen eller doseringen kan føre til uvanlige konsekvenser som er vanskelig å forutsi. Fordi du ikke bør ta initiativ og se etter måter å lage en maske med aspirin for ansiktet i henhold til din egen oppskrift. Bruk ferdige formuleringer som er bevist av tid og erfaring.

For normal hud

Overvei universelle resept for masker med acetylsalisylsyre for normal hud, som regnes som de beste i sin kategori.

Anti-inflammatorisk krem

Et godt universelt middel for eksfolierende død hud, rengjøring av porene og eliminering av akne og hudormer. For å forberede trenger du:

 • Gjør pulver av acetylsalisylsyre tabletter til undersiden av masken (4 stk.);
 • Rør pulveret i noen dråper vann til en jevn, grøtaktig masse;
 • Bland blandingen med to ss fettfløte.

Påfør blandingen på problemområder, etter 15 minutter, vask av alle massesporene grundig. Den resulterende løsningen kan være i kjøleskapet i opptil 14 dager uten å miste egenskapene.

Oppskrift med aloe juice eller yoghurt

Dette reseptet for ansiktsmasker med acetylsalisylsyre tabletter er perfekt for å forbedre hudens elastisitet og fjerne rødhet. For å opprette sammensetningen som trengs:

 • 4 tabletter;
 • 1 ts aloe juice (forkjølt i opptil to uker);
 • 1 ss. varmt vann.

For den kombinerte typen hud skal skarlet erstattes av yoghurt. Spre medisinen i pulver, bland den med vann og tilsett aloe. Påfør huden i 15-20 minutter. Skyll ansiktet grundig, fjern spor av blandingen.

For fet hud

Disse oppskrifter av masker med aspirin vil perfekt takle akne, akne og andre inflammatoriske prosesser på huden.

Lemon Cleansing Mask

Sammensetningen fjerner godt akne, akne, gjør huden mer frisk og lys. For matlaging trenger du:

 • 6 tabletter av medisinering;
 • 3 ss. sitronsaft.

Kross acetylsalisylsyre (ikke til pulver) og bland det med juice. Hold blandingen på huden i 10 minutter, og fjern deretter alle spor av varmt vann.

Leremaske

En fin måte å rengjøre og forhindre hudpleie på. For oppskriften trenger du:

 • 2 tabletter;
 • 1 ts hvit leire.
 • 1 ss. varmt vann;

Bland pulveret fra tablettene med vann til det er jevnt. For best effekt utføres prosedyren i 30 minutter, på slutten vaskes alle spor av blandingen.

Med grønn te og yoghurt

Dette er en svært effektiv ansiktsmaske som kan inkludere både salicylsyre og acetylsalisylsyre, samt honning. Ideell for forsiktig tørking av huden, er forebygging av betennelse, egnet for akne og hudormer.

For sammensetningen som trengs:

 • 1 tablett;
 • 1 ts. honning og grønn te (veldig sterke teblad);
 • 2 ts. yoghurt (eller vegetabilsk olje).

Vri medisinen til et pulver i en mørtel, smelt honningen og bland alle ingrediensene grundig. Påfør problemområder i 15 minutter.

For tørr hud

Det antas at hjemmelagde aspirinmasker hjemme ikke kan forberedes for tørr hudtype. Egnede utvalgte ingredienser kan lett tilpasse formuleringen med medisinen for å påvirke jevn, tørr hud.

Kefir havregrynsmaske

Denne oppskriften tilnærmer, mykner og eliminerer også noen inflammatoriske prosesser. For å forberede trenger du:

 • 4 tabletter;
 • 1 ss. havregryn (flager);
 • 2 ss. kefir.

Havregryn skal grindes i en blender, medisinen knust i en mørtel, hell på alle kefir og rør grundig. Utfør prosedyren i 15 minutter. Til slutt er det anbefalt å vaske ansiktet med mineralvann eller en løsning av brus og salt.

Oppskrift med rømme

Funksjonen i ansiktsmaske med aspirin og rømme er at den passer også for de som har tørr hud. Dette er en fin måte å oppdatere huden din på og gi ekstra næring. Å forberede sammensetningen som trengs:

 • 1 ss. l. rømme;
 • 2 tabletter;
 • Noen få dråper vann for omrøring.

Legemidlet må males og omrøres i et par dråper vann, deretter kombinert med rømme. Påfør huden i 20 minutter.

For kombinasjonshud

Disse oppskrifter for ansiktsmasker basert på acetylsalisylsyre er egnet for personer med kombinert hudtype.

Honning maske med kanel

Sammensetningen renser rent huden, lyser tonen og eliminerer akne og akne. For oppskriften trenger du:

 • 4 tabletter;
 • En halv teskje honning;
 • Den fjerde delen av ts. kanel;
 • Et par dråper vann.

Kross medisinen til et pulver og løs opp i vann. Kombiner den resulterende massen med andre komponenter. Prosedyren varer i 15 minutter, deretter fjerner du alle spor av masken med varmt vann.

Vitaminerende maske

Denne aspirin ansiktsmasken har en utrolig effekt, da det ikke bare renser og toner huden, men også nærer det med vitaminer og fordelaktige stoffer. Sammensetningen har også en løfteeffekt. For å forberede må du ta:

 • 1 ss. yoghurt;
 • 1 tablett;
 • 1 ss. naturlig eplepuré;
 • Olje vitaminer A og E (4 dråper hver).

Pund tabletter og bland dem med yoghurt og potetmos. Legg til vitaminer og bland massen grundig igjen. Varigheten av prosedyren er 20 minutter.

Akne og akne

Det er ingen hemmelighet at aspirinmasker for akne anses som den raskeste måten å kvitte seg med utslett og betennelse på huden. En uttalt effekt blir observert etter 1 prosedyre.

Mask med honning

Dette er en effektiv ansiktsmaske med aspirin og honning mot akne, som raskt og pålitelig lindrer huden mot utslett, hudormer og andre problemer.

For å forberede trenger du:

 • 4 aspirintabletter;
 • 1 ts smeltet honning;
 • 1 ss. varmt vann.

Krymp tabletter til et pulver, oppløs dem i vann til en homogen masse, og bland deretter med honning. Påfør blandingen med masserende bevegelser i ca. to minutter, og la deretter forbindelsen stå i 15 minutter. Skyll ansiktet grundig, fjern alle spor av blandingen.

Oppskrift på kloramfenikol

En utmerket sammensetning av masken med aspirin, som vil redde huden mot akne og rødhet. For matlaging trenger du:

 • 2 aspirintabletter;
 • 3 tabletter av kloramfenikol;
 • Tinktur av calendula.

Bland tabletter og legg til standard flaske apotek calendula tinktur. Påfør løsningen på problemområder i 20 minutter. Etter prosedyren anbefales det å fukte huden med krem ​​eller andre midler.

Du kan lære mer om å bruke aspirin til ansiktet fra videoen:

Husk at masker med aspirin vil være effektive bare med riktig forberedelse og overholdelse av alle regler. Forbered alltid preparatet før påføring og prøv å ikke lagre det i kjøleskapet. Selv om enkelte blandinger kan holdes i kulde i opptil to uker, kan enkelte komponenter miste sine fordelaktige egenskaper.

Flere Artikler Om Typer Acne