Transfusjon av pasientens eget blod intramuskulært kalles autohemoterapi. Det antas at prosedyren gir en immunokorrigerende effekt. Denne typen terapi har nylig hatt mange tilhengere. En betydelig del av det medisinske samfunnet kaller imidlertid en slik transfusjon en pseudo-medisin, som ikke har noe å gjøre med forbedringen av menneskekroppen. La oss prøve å forstå metodikken og trekke dine egne konklusjoner.

Hvordan virker det

Ved å diskutere fenomenet autohemoterapi, som en prosedyre med et minimum av kontraindikasjoner, er to hovedforklaringer nevnt - hvorfor ens eget blod kan helbrede. Den første, den homøopatiske teorien, "behandles som den samme." Den andre er aktiveringen av det menneskelige immunsystemet som svar på penetrasjon av en fremmed substans.

Homeopatisk teori

Vil være nær tilhengere av homøopati som sådan. Ifølge homøopatiske teorier bærer vann litt informasjonsminne. Vann i blodet, som går gjennom hele kroppen, husker all informasjon om arbeid og funksjonsfeil hos våre organer og systemer. Hvis slikt blod gjeninnføres i menneskekroppen, oppstår en "interferens" -effekt. Innføringen av informasjonsregister av eksterne og interne kilder, forårsaker ødeleggelse av patologi. I dette tilfellet blir ditt eget blod et unikt informasjons-energi væske, som har detaljert informasjon om kroppen.

Immunrespons på fremmedlegemer

Vårt blod inneholder mineraler, salter, hormoner, antistoffer, næringsstoffer og en rekke andre komponenter. Den mest energiintensive komponenten her er protein. Det antas at autohemoterapi gir impuls til vårt immunsystem, som begynner å gjenkjenne proteiner i sammensetningen av det injiserte blodet og aktiveres for å bekjempe patogenene som er tilstede i den. Denne vanlige shake-up er en utløser for leukocytose, som forskere observert under transfusjonen av autentisk blod.

Leukocytose, i dette tilfellet, betyr styrking av inflammatorisk prosess og reflekterer styrking av kampen mot patogener. Hvis det ikke var noen infeksjonsfokus, ble det ikke observert økning i nivået av leukocytter hos pasienter (R.N. Khodanova, MD).

Hvem er foreskrevet autohematherapy

Autohemoterapi indikasjoner for prosedyren:

 1. Kroniske inflammatoriske sykdommer.
 2. Allergiske sykdommer.
 3. Immunmangel (sekundær).
 4. Sykdommer i muskel-skjelettsystemet.
 5. Gynekologiske problemer.
 6. Patologiske endringer i innerveringen av lemmer.
 7. Dermatology.

Individuelt kan den behandlende legen bestemme at blodtransfusjoner kan være nyttige for generelle styringsformål, for behandling av kronisk tretthetssyndrom og depresjon.

Ordning av

I fravær av kontraindikasjoner krever autohemoterapi tilslutning til den optimale ordningen for prosedyren. Begynn økter med minimale doser på 2 ml. Umiddelbar innføring av store mengder blod kan føre til utvikling av lokal betennelse, feber, muskelsmerter.

Å dømme etter vurderinger, er smerten i prosedyren jo sterkere, jo mer blod blir brukt under transfusjon. Den aksepterte modellen er en daglig økning i blodvolum i henhold til 2 ml-ordningen. - 4 ml. - 6 ml. - 8 ml. - 10 ml. Dette følges av en omvendt reduksjon til en dose på 2 ml.

Autohemoterapi gir effekten av utvinning etter de første prosedyrene: kroppstone forbedres, søvn og appetitt blir normalisert. Forbedrer ytelsen.

Alternativer for autohemoterapi

For tiden, i tillegg til klassisk autohemoterapi, brukes følgende typer av denne prosedyren:

 1. Blood ozonering.
 2. Avl av homøopatiske midler.
 3. Legg til antibiotika.

ozonering

Metoden er basert på antibakterielle, immunmodulerende og antiinflammatoriske egenskaper av ozon. Bunnlinjen er å blande pasientens utvalgte blod med en viss terapeutisk mengde ozonforbindelse. Deretter kommer revers blodtransfusjonen til pasienten.

Autohemoterapi ved bruk av ozon anses å være effektiv for gynekologiske sykdommer.

Homeopatiske fortynninger

I dette tilfelle utføres en blodtransfusjonsøkt ved trinnvis fortynning i forskjellige homøopatiske preparater. Denne blandingen blir deretter administrert til pasienten under samme prosedyre.

Bruk av antibiotika

Autohemoterapi med antibiotika er ofte indikert i nærvær av koker og karbunkler.

Det viser seg å være en effektiv metode ved behandling av dermatologiske problemer forårsaket av tilstedeværelse av infeksjon i blodet.

I tillegg til metodene ovenfor benyttes andre metoder for fysisk påvirkning på blodet - frysing, røntgenbehandling, laser eller ultrafiolett. Bedømmelse av vurderinger øker den terapeutiske effekten med slik behandling.

anmeldelser

Etter å ha analysert inntrykk av pasienter som ifølge legens ordinering brukte sin egen blodtransfusjon, kan det sies at i behandlingen av akne, snakker de fleste av fagene om en økning i vitalitet og effektivitet. Fornøyd med denne effekten og anbefale til andre, men i motsetning til forventningene har ikke akne blitt redusert. Konklusjon - effekten av prosedyren er virkelig til stede, men den har liten effekt på akne.

Noen pasienter fant ingen positive endringer i tilstanden deres. Som imidlertid og negativt.

Autohemoterapi - indikasjoner og kontraindikasjoner, virkningsmekanisme

Med autohemoterapi menes en kosmetisk terapeutisk prosedyre, som utføres ved subkutan eller intramuskulær administrering av blod tatt fra en ven til en pasient. Ifølge forskere, inneholder blodet, som består av det meste av vannet, informasjon om patologiene i kroppen, og når den gjeninnføres, ødelegger den kilden til sykdommen.

Alternativer for

Standard autohemoterapi er intramuskulær eller subkutan administrering til pasienten av sitt eget friske blod, ikke blandet med noen stoffer og ikke utsatt for noen effekter. Pasienten tar blod fra en vene, injisert i baken. For å forhindre infiltrater (områder av hud med økt tetthet, volum, ømhet) på injeksjonsstedet, påføres en varmepute.

I henhold til den klassiske ordningen administreres 2 ml blod, deretter økes volumet med ytterligere 2 ml hver 2-3 dager til et volum på 10 ml er nådd. Kurset består av 10-15 injeksjoner. Andre typer autohemoterapi:

 1. Trinn - blod fortynnes i flere homøopatiske preparater. I en økt injiseres blod subkutant eller intramuskulært.
 2. Med ozonisering - blir blodet blandet med ozon, noe som øker dets helbredende egenskaper.
 3. Biopunktur er forfatterens metode for å introdusere venøst ​​blod i smerte, akupunktur eller reflekspunkter. Dette reduserer varigheten av behandlingen.
 4. Behandling med autologt blod - blod etter samling underkastes behandling med ultrafiolett stråling, frysing. Dette akselererer oppnåelsen av terapeutisk effekt.

Er det mulig å utføre hjemme

Transfusjonen av ens eget blod er en enkel prosedyre, så teoretisk kan den utføres uavhengig.

Hva er autohemoterapi: indikasjoner og kontraindikasjoner, behandlingsregimer og bruk for akne

Det er mange behandlingsmetoder, hvor effektiviteten fortsatt er i tvil, men som likevel er populær blant pasienter og enkelte leger. Bare slike eksponeringsmetoder inkluderer autohemoterapi.

Hva er det

Autohemoterapi er en metode for bruk av pasientens eget venøst ​​blod for subkutan eller intramuskulær administrering. Legene brukte det hundre år siden i dermatologisk praksis. I den klassiske autoterapiordningen brukes rent venøst ​​blod til infusjoner, der det er absolutt ingen urenheter. Det påføres umiddelbart etter levering. Imidlertid blir denne biologiske væsken undertiden utsatt for forskjellige steriliseringsteknikker, spesielt kombinert med antibiotika eller ozon.

Det antas at innføringen av sitt eget blod på en bestemt måte aktiverer immunsystemet, forårsaker en rekke positive endringer i metabolske prosesser, stimulerer forsvarsmekanismer, og forbedrer også reaksjonene som sikrer kroppens motstand mot effekten av ulike bivirkninger.

Indikasjoner og kontraindikasjoner

Det antas at autohemoterapiprosedyrer kan være nyttige og effektive i korrigering:

 • Smittsomme lesjoner av huden på ulike stadier av utvikling.
 • Genital herpes.
 • Papillomer og vorter.
 • Kronisk adnexitt og limprosesser i bekkenet.
 • Cytomegalovirus infeksjon.
 • All slags allergiske plager, selv astma.
 • Søvnkvalitetsforstyrrelser.
 • Hormonelle forandringer og ulike sykdomsforstyrrelser i forbindelse med utbruddet av overgangsalderen.
 • Kronisk smertesyndrom.
 • Depressive tilstander, kronisk tretthetssyndrom og hyppig stress.
 • Forstyrrelser i fordøyelseskanalen, forårsaket av psykologiske og fysiologiske faktorer, inkludert kvalme, oppkast, tap av appetitt.

Utfør autohemoterapi fremmer aktiveringen av lymfestrøm og blodstrøm, bidrar til å starte metabolske prosesser og forbedre den totale immuniteten. Det er imidlertid ikke alltid mulig å utføre det. Det er flere kategoriske kontraindikasjoner for denne prosedyren:

 • Fødselsperioden og amming.
 • Psykiske sykdommer som er i akutt stadium.
 • Epilepsi og andre krampaktige tilstander.
 • Arytmier og noen andre typer hjertearytmier, samt andre patologier i kardiovaskulærsystemet, spesielt kardiovaskulær insuffisiens.
 • Nyresvikt.
 • Aktiv tuberkulose.
 • Kreft sykdommer av ulike lokaliseringer.
 • Hjerteinfarkt eller hjerneslag.

Også, under noen forhold, kan leger ikke utføre autohemoterapi og anbefaler på det sterkeste å sette den av til senere. Spesielt er blant de midlertidige kontraindikasjonene:

 • Stat av alkohol eller narkotika.
 • Økt kroppstemperatur.
 • Generell brudd på trivsel.
 • Menstruasjon.

Muligheten for autohemoterapi i hvert tilfelle bestemmes av den behandlende legen. Det er verdt å merke seg at mange moderne leger er ganske skeptiske til denne praksisen.

Bivirkninger av autogen terapi

Innføringen av ditt eget blod subkutant eller intramuskulært er en ganske smertefull prosedyre, noe som gir tydelig ubehag. Men i tillegg kan det forårsake andre uønskede effekter:

 • Feber, muskel ømhet, betennelse på injeksjonsstedet. Slike symptomer oppstår ofte når store mengder blod injiseres.
 • Dannelsen av selene på injeksjonsstedet.
 • Hematomdannelse.
 • Dannelsen av smertefulle infiltrater i muskelen, som senere kan suppurate.
 • Generell brudd på velvære, aktivering av patologiske prosesser i kroppen.

Hjelper transfusjon fra akne?

Blant kontraindikasjonene for autohemoterapi kan man skille ulike typer hudutslett - disse er enkel akne, rikelig akne og inflammet akne, og til og med koke. I enkelte kilder er det opplysninger om at slik behandling kan gi en visuelt merkbar effekt i ca 80% av tilfellene. Et positivt resultat forklares av det eget blods evne til å aktivere arbeidet til hele organismen og spesielt de beskyttende kreftene. Tross alt inneholder en slik væske ikke bare nyttige elementer, men også ganske oppriktig skadelige eller betinget patogene stoffer. Deres introduksjon fører til at immunforsvaret starter og begynner å kjempe med problemer, inkludert utslett.

Mange praktiserende hudlege er ganske skeptiske til muligheten for autohemoterapi. Likevel fortsetter den å trene i mange sentre av alternativ medisin og skjønnhetssalonger.

Hemoterapi

Til dags dato er det flere ordninger for autohemoterapi. For å bli kvitt akne velger leger den beste eksponeringsmetoden, avhengig av årsaken til akne, samt tilstedeværelsen av flere klager.

Hvordan blir autohemotransfusjon gjort med akne, furunkulose og akne?

Ofte foretrekker dermatologer følgende behandlingsregimer:

 • Klassisk. Blod er tatt fra pasienten fra en vene på armen, hvorpå den umiddelbart injiseres i gluteus maximus muskel. For den første prosedyren brukes 2 ml blod, for det andre - dobbelt så mye. Terapi fortsetter inntil volumet av injisert blod er 10 ml. Injiseringer utføres daglig eller med intervaller på en dag. Noen ganger kan legen anbefale flere prosedyrer med maksimalt volum, og deretter må du også gradvis gå tilbake til den første dosen på 2 ml.
 • Mindre med ozon. Først tar doktoren opp en 5 ml blanding av ozon og oksygen inne i sprøyten, tar deretter blod fra en blodåre og injiserer blandingen intramuskulært. Mangfoldet av prosedyrer og dosering velges individuelt.
 • Stor med ozon. For å utføre en slik prosedyre blir ca. 100-150 ml av pasientens blod trukket inn i det indre av en spesiell steril beholder, deretter tilsettes et koaguleringsmiddel (antikoagulant) og en blanding av ozon og oksygen i et volum på ca. 100-300 ml. Den resulterende blanding omrøres, injiseres deretter intravenøst ​​i pasienten.
 • Trinn ved Reckeweg. Denne prosedyren involverer anrikning av venøst ​​blod med homøopatiske preparater, hvoretter blandingen injiseres intramuskulært. Manipulering utføres i fire trinn. Hovedforskjellen i denne prosedyren er at pasientens blod blir brukt i et minimalt volum (ca. 0,1-0,2 ml). Totalt anbefaler leger at de skal gjennomgå 7-10 prosedyrer med et ukesintervall.
 • Biopunkturnoy. Med denne metoden for autohemoterapi blir blod administrert til pasienten ved lokalisering av akupunkturpunkter.

Noen klinikker tilbyr bare en autohemoterapi - den klassiske. Men faktisk bør en erfaren lege analysere pasientens tilstand og konkludere hvilket valg som ville være optimal for ham.

Antibiotisk behandling

Hvis det er en masse akne på ansiktet eller kroppen av pasienten, så vel som regelmessig koker det som vises, kan leger gi deg råd til å utføre autohemoterapi med et antibiotika. Med denne behandlingen blir det tilsatt et antibakterielt stoff i det venøse blodet, hvoretter det injiseres intramuskulært. Denne taktikken lar deg oppnå raske og merkbare positive resultater:

 • Betennelser begynner å forsvinne fra huden svært neste dag etter behandlingsforløpet.
 • Nåværende carbuncles eller koker blir mindre synlige.
 • Det patogen som forårsaker utslett, fjernes fra blodet. Følgelig oppstår sykdommen ikke igjen.

Autohemoterapi med et antibiotika er ikke nødvendig i alle tilfeller. Men hvis det er hensiktsmessige indikasjoner, vil det virkelig gi en mer stabil og merkbar effekt enn den klassiske. Men det samme resultatet kan oppnås ved hjelp av en intern enhet av et riktig valgt antibiotika.

Hvilken lege foreskriver og hvor kan jeg gjøre?

I nærvær av akne lesjoner, kan en kosmetolog anbefale autohemoterapi. Men avtalen er fortsatt bedre å få en hudlege etter en full undersøkelse av kroppen. Med andre helseproblemer kan andre spesialister, som for eksempel en lege eller gynekolog, sende for slike prosedyrer.

Behandling av inntak og intramuskulær eller subkutan administrering av sitt eget venøse blod kan utføres i det vanlige behandlingsrom i klinikken (med riktig avtale fra legen), private medisinske klinikker, kosmetikksentre etc.

Er rengjøring hjemme mulig?

Rent teoretisk kan autohemoterapi vel utføres hjemme (det betyr den klassiske metoden). Imidlertid krever slik manipulering adherens til flere meget viktige regler:

 • Blodprøvetaking og injeksjoner kan bare utføres av en erfaren spesialist og i samsvar med reglene for antiseptisk og sterilitet.
 • Før du starter et behandlingsforløp, er det viktig å gjennomgå en full undersøkelse av kroppen og motta en "god" fra legen for autohemoterapi.
 • Du må bruke engangssprøyter og nåler hver gang, bruk alkohol til å rense hendene og huden, og bruk gummihansker for å beskytte medisinens hender.
 • Innføringen av blod må gjøres veldig sakte.
 • Injeksjonsstedet må oppvarmes, for eksempel ved å bruke et jodnett.

Det er bedre å ikke risikere og ikke stole på sjansen. Autohemoterapi prosedyrer, selv i private klinikker, er ikke så dyrt, så det er bedre å overgi til hendene på spesialister.

Autohemoterapi mot akne - effektiv rensing og gjenoppretting av huden

Autohemoterapi er en ganske populær terapeutisk og kosmetisk prosedyre, hvis essens er intramuskulær eller subkutan administrering av venøst ​​blod til en pasient. Grunnlaget for metoden under behandling er "behandling av lignende". Ved den mest populære antagelsen er blodet, den største delen av det som representeres av vann, i stand til å "bevare" informasjon om ulike lidelser i kroppen, og ved gjentatte injeksjoner kan de finne dem og eliminere dem.

Autohemoterapi: hva er det?

Ordningen med autohemoterapi foreskrives av legen i en separat rekkefølge. Med denne behandlingen injiseres pasienten subkutant eller intramuskulært med sitt friske venøse blod, i de fleste tilfeller ikke blandet med noen stoffer og ikke gjenstand for noen endringer. I enkelte situasjoner kan legen foreskrive autohemoterapi med et antibiotisk eller antiinflammatorisk legemiddel.

Antall innførte blod per fremgangsmåte, kan rekkefølgen volumendring under utførelsen av den behandling, hyppigheten av prosedyrene og deres totale antall, sted for blodprøvetaking og dens videre innføring - alle disse figurene kan endres og er installert i et separat rekkefølge av en lege å ta hensyn til de spesifikke trekkene ved den enkelte pasient.

Autohemoterapi praktiseres av leger av forskjellige spesialiteter. Samtidig merker alle eksperter omtrent tilsvarende kliniske resultater av autohemoterapi for akne og andre sykdommer.

Generelt bidrar innføringen av blod under autohemoterapi til aktivering av rehabiliterings- og beskyttelsesfunksjoner. Blant de positive effektene bør det fremheves særskilt følgende punkter:

1. Hurtigere helbredelse av ulike skader og sår.

2. Accelerert gjenoppretting etter operasjon.

3. Effektiv oppløsning av hudproblemer.

4. Accelerert utvinning etter inflammatoriske lidelser.

5. Bedre ytelse.

6. Forbedre den psykologiske tilstanden.

Autohemoterapi: indikasjoner, kontraindikasjoner og bivirkninger

Autohemoterapi for akne har mange stabile positive egenskaper, minimum antall kontraindikasjoner og nesten fullstendig fravær av bivirkninger.

Ofte er teknikken brukt i dermatologi og kosmetologi i kampen mot akne og andre hudproblemer. Også, blodtransfusjon bidrar til en mer effektiv behandling av følgende sykdommer:

 • kronisk cytomegalovirusinfeksjon;
 • genital herpes;
 • betennelse i uterus og appendages;
 • climacteric syndrom;
 • limeprosesser i bekkenorganene;
 • papilomatoza;
 • condylomatosis;
 • infertilitet.

Til tross for en rekke indikasjoner på blodtransfusjon, har denne metoden flere alvorlige begrensninger. Blant kontraindikasjoner for autohemoterapi for akne og andre plager bør noteres:

 • arytmi;
 • hjerteinfarkt;
 • epilepsi;
 • kreft sykdommer;
 • psykose av hvilken som helst opprinnelse og natur av kurset;
 • graviditet;
 • amming periode.

De vanligste bivirkningene av autohemoterapi for akne er følgende:

 • muskel aches;
 • temperaturøkning;
 • inflammatoriske reaksjoner;
 • frysninger.

Legene anbefaler heller ikke å kombinere autohemoterapi med antibiotika, men i noen situasjoner kan en slik avtale gjøres.

Egenskaper ved behandling av autohemoterapi

Ved behandling av acne autohemotherapy standardfremgangsmåten først introdusert til pasienten 2 ml veneblod den, og deretter med et intervall på 1-3 dager (spesifikk frekvens bestemt av legen) blodvolum økes med 2 ml. Volumøkningen fortsetter til 10 ml, og etter det begynner den å reduseres også med 2 ml hver prosedyre. I løpet av ett løpetid av autohemoterapi fra akne mottar pasienten vanligvis ca 10-15 injeksjoner av blod, men antall injeksjoner og volumet av hver injeksjon kan variere avhengig av den spesielle situasjonen.

I tillegg til den klassiske autohemoterapien for akne, finnes det flere andre behandlingsalternativer, nemlig:

1. Trinn autohemoterapi for akne. I henhold til denne metoden blir venøs blod fortynnet i homøopatiske preparater foreskrevet av en spesialist. Spesifikke legemidler velges i samsvar med karakteristikkene til pasientens sykdom og generelt tilstanden i kroppen.

2. Autohemoterapi ved hjelp av ozonering. Ved utførelse av denne teknikken blandes blodet med ozon, slik at dets terapeutiske egenskaper ytterligere forbedres. Vanligvis brukes denne metoden for autohemoterapi til behandling av akne og ulike typer gynekologiske sykdommer.

3. Biopunktur. I dette tilfellet injiseres små doser blod i spesiell akupunktur, smerte og reflekspunkter. Det er en signifikant reduksjon av behandlingsvarigheten.

4. Autoblood terapi. Tidligere ble pasientens blod påvirket av ulike metoder, for eksempel det bestråles med ultrafiolett lys, røntgenstråler, laserbehandlet, frosset osv. Etter denne behandlingen vises en økning i effekten av autohemoterapi i kampen mot utslett og andre sykdommer.

Kan jeg utføre autohemoterapi hjemme?

Autohemoterapi for akne er en enkel prosedyre. Hvis det er anbefalinger for slik behandling, kan den administreres hjemme. For at autohemoterapi av akne skal passere normalt, trenger du:

 • ha minimal medisinsk kompetanse - kunne ta blod fra en vene og injisere den i muskelen (under huden);
 • følger nøye med doseringen og hyppigheten av prosedyrer fastsatt av legen
 • følg passende sterilitetstiltak.

Nok til å ta ut den nødvendige mengde blod vene (vanligvis mer praktisk å ta fra en vene i venstre hånd, i motsatt albue) og gå inn under huden, eller i muskelen (vanligvis administrert i setemuskelen).

Husk: Mangelen på tidligere nevnte kontraindikasjoner for autohemoterapi er ikke en grunn til å foreskrive en prosedyre selv. Under alle omstendigheter må du først rådføre deg med legen din og bestå de nødvendige undersøkelsene, hvis det anbefales av en lege.

Afrikantov: Jeg veide 80 kg, og nå 49! Mitt kosthold er enkelt å stygghet. Skriv det ned.

For ikke å bli gammel, bærer Ekaterina Andreeva hele tiden.

Det vil fjerne alt fettet i kroppen! I en måned vil det gå ned til -30 kg! Les til du sletter det!

Effektiviteten av blodtransfusjoner fra akne

Autohemoterapi er mye brukt i kosmetologi og dermatologi for behandling av akne og en rekke andre hudproblemer. Blant de mange indikasjonene på autohemoterapi og for tidlig aldring av huden. Som et resultat av prosedyrene er det oppdaget restaurering av normal hormonell bakgrunn og endokrin kjertelfunksjon.

Autohemoterapi er et utmerket alternativ til antibiotika i nærvær av hudproblemer som ikke er egnet til behandling med ulike preparater for ekstern applikasjon - masker, kremer etc.

Når du bruker autohemoterapi mot akne, sammen med pasientens blod, kommer hans kroppsslag, toksiner og annet "avfall" inn i kroppen, under påvirkning av hvilken den personlige beskyttelsesfunksjonen til en person stimuleres. Som et resultat blir immunsystemet mye sterkere og kroppen har styrken til å bekjempe pustulære infeksjoner.

Til tross for effektiviteten av autohemoterapi for akne, bør pasienten være oppmerksom på betydningen av regelmessig hygienisk hudpleie. Ifølge gjennomsnittlig statistisk data er effekten av autohemoterapi for akne ca. 85%.

Anmeldelser om behandling av akne autohemoterapi

Det beste beviset på effekten av autohemoterapi for akne er de mange vurderingene av fornøyde pasienter. Sjekk ut noen av dem.

Autohemoterapi er et bevist middel for å håndtere hudproblemer. Følg anbefalingene fra legen, utfør prosedyrer hjemme bare hvis du har de nødvendige ferdighetene, og snart vil huden din bli ren og sunn.

Ingen kommentarer enda.

Vær den første til å legge igjen en kommentar!

Autohemoterapi: de viktigste ordninger for transfusjon. Indikasjoner og kontraindikasjoner.

Metoden for autohemoterapi lar deg påvirke kroppens immunsystem uten bruk av dyre stoffer. Blodtransfusjon bidrar til å kvitte seg med mange sykdommer: gastrointestinale kanaler, gynekologiske sykdommer, akutte respiratoriske virusinfeksjoner, purulente hudsykdommer, utslett, juvenil akne, nevrologiske sykdommer og psykiske lidelser.

Autohemoterapi er en metode for behandling av ulike sykdommer, som er basert på transfusjon av pasientens eget blod. Sistnevnte er administrert til en person intravenøst ​​eller intramuskulært. Ofte brukes gluteal, lårben og bukregioner for blodtransfusjoner.

For første gang ble metoden brukt i Tyskland i begynnelsen av det 20. århundre. Legene bestemte de gunstige egenskapene til helingsprosedyren, som inkluderer:

 • Økt aktivitet av immunsystemet mot bakterier, virus og soppinfeksjoner.
 • Aktivering av syntesen av nye blodceller, som oppstår under blodsamlingen av pasienten. Benmargen mottar et signal om mangel på blodceller og begynner å syntetisere dem på nytt.

For tiden er blodtransfusjoner mye brukt i dermatologi for å behandle lesjoner og hudlesjoner.

Prosedyren er helt ufarlig og smertefri. Tilordne autohemoterapi til behandling av følgende sykdommer:

 • Gjentatte virale respiratoriske sykdommer forbundet med persistens i kroppen av cytomegalovirus, herpetic, influenza, nouravirus, adenoviral, enteroviral infeksjoner.
 • Svake bakterielle infeksjoner som er forårsaket av pneumokokker, meningokokker, stafylokokker, streptokokker.
 • Brystbetennelser: livmoderhals, fallopierør, livmorssuspensjonsapparat.
 • Endometriose, vulvovaginitt og limprosesser i bekkenorganene.
 • Infertilitet.
 • Akne vulgaris og pimples, purulent furunculosis og psoriasis.
 • Leddgikt, osteokondrose, slitasjegikt, osteoporose, etc.

Blodtransfusjon utføres ikke i tilfelle av:

 • Graviditet og amming.
 • Psykiske lidelser: skizofreni, depresjon, psykose.
 • Nevrologiske sykdommer: epilepsi, multippel sklerose, Parkinsons sykdom.
 • Kardiovaskulære sykdommer: arteriell hypertensjon, atrieflimmer, ventrikulær arytmi, takykardi, koronar hjertesykdom, aterosklerose.
 • Ondartede neoplasmer.

Under ingen omstendigheter bør denne prosedyren utføres hjemme, da pasienten må være under streng overvåkning av medisinsk personell. Å utnevne en autohemoterapi kan bare dermatolog eller hematolog. Tilstedeværelsen av en allergi eller anafylaktisk reaksjon på rusmidler må rapporteres til legen før prosedyren.

Det viktigste ved autohemoterapi er en gradvis økning i dosen av blod som administreres. Det klassiske blodtransfusjonssystemet må begynne med 2 ml, deretter øker volumet av injisert væske med 2 ml hver annen dag. Det er nødvendig å øke bloddosen til injeksjonsvolumet er 10 ml. Det tar omtrent ti dager. På tolvte dagen, er det nødvendig å introdusere 2 ml mindre enn forrige dose, og så videre til volumet reduseres til 2 ml. Hvis en person har tegn på intoleranse overfor prosedyren, bør autohemoterapi seponeres. Forløpet av blodtransfusjon er om lag tjue dager. I ekstreme tilfeller, når pasienten er vanskelig å tolerere innføring av blod, kan intervallet mellom injeksjoner forlenges til tre til fire dager. Da vil behandlingsvarigheten øke til fire eller fem uker.

Blod er tatt fra venene på de øvre ekstremiteter. Før prosedyren gjennomgår en pasient en rekke undersøkelser, blant annet må man være oppmerksom på mengden hemoglobin og røde blodlegemer. Hvis antallet er under de tillatte tallene, blir autohemoterapi forsinket til disse indikatorene øker. En uke før prosedyren må pasienten drikke et profylaktisk kurs med et antibiotikum (penicillin). Det finnes andre terapeutiske ordninger for transfusjon av biologiske væsker:

Autohemoterapi: indikasjoner, tilbakekalling, skjema

Ved å bruke sitt eget blod, skjer ikke-spesifikk stimulering av kroppens forsvar, begynner en person å kjempe mot kroniske infeksjoner mer aktivt.

For første gang ble en teknikk (en metode for å skape kunstige hematomer) foreslått allerede i begynnelsen av århundre av kirurg A. Beer for effektivere helbredelse av brudd.

Hvordan å gjøre autohemoterapi

Fremgangsmåten, til tross for det vanskelige navnet, er ganske enkelt - nyvene blod i små mengder er umiddelbart (for å unngå dannelse av blodpropper) administrert intramuskulært. Noen ganger er det indikasjoner på subkutan administrering av dette blodet.

Autohemoterapi indikasjoner

 • Hudsykdommer (fra banal akne, akne til psoriasis og furunkulose);
 • gynekologiske sykdommer (spesielt trist og tilbakevendende);
 • hyppige forkjølelser og andre immunsviktssykdommer;
 • cytomegalovirusinfeksjon;
 • herpesinfeksjoner;
 • tilgjengelige og tilbakevendende vorter og papillomer;
 • ufruktbarhet;
 • alvorlig overgangsalder;
 • sykdommer i leddene.

Nylige studier har bekreftet at behandling av autohemoterapi vil bidra til å forbedre tilstanden av allergier, særlig allergisk bronkial astma, høysnue. I kosmetikk anbefales autohemoterapi kurs ikke bare for problematisk hud, men også for forebygging av tidlig aldring.

Ofte, autohemoterapi i gynekologi, med hjelp, er kroniske kvinnelige sykdommer brakt til nivået av en liten forverring, som allerede er mottagelig for terapi med konvensjonelle medisiner. Etter flere slike kurser blir adhesjonene i bekkenet løst, den vanlige menstruasjonssyklusen er normalisert, tilstrekkelig hormonproduksjon, unnfangelse blir mulig.

Med psoriasis og andre hudsykdommer, er denne typen behandling hjelpemiddel som letter symptomene.

I hvilke tilfeller er autohemoterapi foreskrevet

Hva er nyttig autohemoterapi? Den brukes til medisinske formål når det er nødvendig:

 • aktivere metabolisme;
 • styrke immunforsvaret;
 • gjenopprette fra alvorlig sykdom;
 • Hjelpe kroppen i den komplekse behandlingen av rensing fra slagger og giftstoffer;
 • forbedre blodsirkulasjonen;
 • aktivere regenerering av vev som ofte ikke helbreder i lang tid - for eksempel trofasår med åreknuter, diabetes mellitus;
 • normalisere det endokrine systemet.

Siden prosedyren er ganske enkel, kan den utføres både i medisinske institusjoner og hjemme. En spesialist som vil utføre autohemoterapi hjemme bør selvsagt ha de nødvendige kvalifikasjonene og medisinsk utdanning.

Autohemoterapi - gjennomgang

Siden jeg har alt dette, gjennomførte jeg prosedyren selv hjemme. Selvfølgelig er det mye lettere når noen andre tar blod fra blodårene fra deg, men jeg har aldri sett etter enkle måter. Og med riktig trening og ferdighet, kan du nesten alt.

Jeg vil si at varmtvannsflasken anbefales for noen Internett-ressurser for resorbsjon av selene etter intramuskulære injeksjoner, er ikke et veldig godt alternativ. Mulig tvert imot, aktivering av smerte som skyldes noen ganger opptrer infiltrerer. Mye bedre enn det klassiske jodnett på injeksjonsstedene.

Autohemotherapy effekt produsert på scenen for å utføre Jeg var fornøyd - økt tone, renser huden, forbedre hår og spiker tilstand, redusert antall SARS, jage meg. Nå vil jeg gjenta dette kurset igjen, med sikte på å lindre tilstanden av allergier.

Ordningen med autohemoterapi

Autohemoterapibehandlingsregimet anbefales klassisk som en trinnløs, gitt hver andre dag -2, 4, 6, 8, 10, 8, 6, 4, 2. Dosene måles i ml. Med dårlig toleranse blir injeksjoner gitt om 2 til 3 dager. Ved dårlig toleranse mener jeg en sterk ømhet på injeksjonsstedet midt i kurset, når de største dosene blod injiseres.

Ofte er skjemaet justert og bare 1 ml tilsettes, men deretter injiseres hver dag. Skjema 1, 2, 3, 4, 5, 4, 3, 2, 1. Denne ordningen er mykere og lettere tolerert, men effektiviteten av blodbehandlingen er i dette tilfellet noe lavere.

Alternativer for autohemoterapi

Autohemoterapi er ikke bare klassisk, men også med ytterligere forbedringer, og hylle nanoteknologi utføres nå autohemoterapi med ozonering (ekstra anrikning av blod med ozon).

Et annet alternativ er å introdusere autologt blod inn i akupunkturpunkter. Det skjer at det venøse blodet som er tatt, er ytterligere bestrålt med ultrafiolett lys, påvirket av røntgenstråler, en laser, utsatt for osmotisk sjokk, frysing.

Eller et annet alternativ - homøopatisk fortynnet stoff (kalsiumglukonat, kalsiumklorid, aloe) blir tilsatt blodet, til og med antibiotika.

Kontraindikasjoner autohemoterapi

 • Aktiv tuberkulose;
 • onkologi;
 • graviditet og amming
 • kardiovaskulær og nyresvikt (2, 3 stadier);
 • akutt psykose;
 • epilepsi;
 • akutt hjerteinfarkt, slag.

Midlertidige kontraindikasjoner er menstruasjonsperioder hos kvinner, akutte smittsomme sykdommer med feber, alkoholforgiftning.

Det er også kamerater, som er patologisk bange for alle manipulasjoner med blod, nesten til svak, de bør ikke eksperimentere, og det er bedre å foretrekke andre metoder for å øke immuniteten.

Autohemoterapi - bivirkninger

 • Ved innføring av store doser blod (over 10 ml) kan det forårsake feber, muskelsmerter, betennelse i injeksjonsstedene.
 • Blodet på injeksjonsstedet er ikke så raskt løst, så det gjenstår sårhet, noen ganger "humper", hematomene dannes.
 • Med økt blodkoagulasjon er det mulig at blodet koagulerer i sprøyten før det har tid til å utføre alle manipulasjonene. Det virker som alt skjer raskt, det er bokstavelig 2-3 minutter, men jeg så personlig denne utviklingen. Jeg måtte sortere blodet fra en vene og gi pasienten råd til å drikke mer i løpet av kurset og spise drikkevarer og blodfortynningsprodukter.
 • I 5-7% av tilfellene hjelper ikke autohemoterapi, og selv det er en forverring i helse.

Som et eksempel, den kjente starten på autohemoterapi ved kaldt var temperaturen borte, 4 dager med sykdom. Det ser ut til at alle akutte fenomener allerede har gått ned, men i stedet for å starte kurset provoserte den den andre bølgen av sykdommen, i stedet for å styrke immuniteten og den raske "seirende" ferdigstillelsen av ARVI. Og dette er til tross for det faktum at den samme unge damen i normal tilstand uten eksacerbasjoner og akutte sykdommer hadde god følsomhet for denne metoden for behandling med blodet hennes.

Hvor ofte kan du gjøre autohemoterapi

Optimal 2 ganger i året. Men noen ganger som foreskrevet av lege, vises behandling hver 3. måned.

Når autohemoterapi ikke hjelper

 • Ved nyre- og leverfeil erstatter denne prosedyren på ingen måte hemodialyse, hemosorpsjon.
 • Når de forventer et mirakel - enestående foryngelse, fullføre helbredelse i 1 kurs, etc.

Pris på autohemoterapi

Jeg har ennå ikke møtt et så bredt spekter av prisvariasjoner for et kurs på annonser på Internett - fra 5000 til 60 000 for den klassiske versjonen av 10 prosedyrer. Gjennomsnittskostnaden for en prosedyre i de opplyste hovedstrekningene varierer fra 500 rubler til 2 tusen.

Berikning med ozon og andre bjeller og fløyter gjør metoden dyrere.

Det er billigere å ansette en kvalifisert sykepleier med en lett hånd og utføre blodterapi hjemme, men det er svært viktig å observere alle tiltak av asepsis og antisepsis under alle manipulasjoner.

En utmerket metode for autohemoterapi, prøvd på seg selv, begynte å føle seg betydelig bedre, det begynte å skade mindre, huden ble renere.

Zdr., Etter løpet av autohemoterapi, har det i lang tid fortsatt vært bra og det er virkelig effektivt?

Jeg har bare furunkulose og en hudlege anbefalte meg å gjøre denne prosedyren! Verdt det?

Amina, prøvde det på meg selv, besto 4 kurs. Det hjelper meg definitivt. Det eneste jeg har er årsaken til at jeg gjennomførte autohemoterapi, den andre er ikke relatert til hud. Men fra opplevelsen av venner vet jeg at tilbakevendende pustulære hudsykdommer bare er indikasjoner for denne metoden for behandling.

Hei, fortell meg, min sønn, 7 år, kokes i flere måneder. Ved hvilke doser skal autohemoterapi brukes? Er det veldig smertefullt å administrere?

Ikke veldig smertefullt, som noen vitaminer, er antibiotika mer smertefulle hvis de injiseres.
Ordning 1 2 3 4 5 5 4 3 2 1 annenhver dag.

Jeg vil skrive litt av emnet. Mormorens metode hjalp søsteren min fra stædig furunkulose. I noen Zoje-aviser leser hun: 3 ganger om dagen, før du spiser, for å svelge erter av sort pepper og drikke vann. Søster drakk dem 7-10 dager og koker, som ikke hadde passert i omtrent et år, gikk uigenkallelig.

Autohemoterapi bør gjøres med furunkulose 3 ganger med et intervall på 2-3 måneder. Min sønn ble hjulpet ikke dårlig. Men vi kombinerte med en skjønnhetspleie.

Hallo Hvis legen foreskrev den klassiske ordningen 2,4,6,8,10,8,6,4,2, og skrev mandag, onsdag, fredag. Det viser seg at vi gjør det hver annen dag på hverdager, og vi hopper over SS og Sun 2 dager. Spørsmålet er, kan vi savne 2 dager lørdag og søndag? Dette er ikke kritisk for hele behandlingsforløpet?

Justering i ordningen
effekten vil bli mye høyere med en slik ordning
2,4,6,8,10,10,9,7,5,3 ml eller omvendt kan du begynne med odde og etter 10 ml gå til selv det er 3,5,7,9,10,10,8,6 4,2 ml

Hei alle sammen! Noen gjorde autohemoterapi subkutant! Laget 1 gang og alle blå) Hvem har hvilken reaksjon?

Aliya, subkutant blod er nesten alltid skadet. Har din lege insistert på en subkutan injeksjon?

God ettermiddag Hvordan å gjennomføre autohemoterapi hos en pasient med furunkulose, han er rullestolbrukere, et traumer av thoracal ryggraden i 2007. Hvor vil du anbefale å gå inn i baken eller du kan i ytre overflaten av lårene. Med vennlig hilsen Sergey

Sergey, vanligvis injisert i baken, men i tilfelle rullestol tror jeg det er mulig i låret. I det minste endres injeksjoner av legemidler med vanskelig tilgang til baken med suksess til ytre delen av lårene.

I dag spurte jeg om autohemoterapi for en pasient med furunkulose, han er en kolyasochnik, med skade på thoracal ryggraden, en gammel skade. Spørsmål om stedet for intramuskulær injeksjon: skinker eller lår. Jeg dro til nettstedet igjen og fant ikke spørsmålet mitt der.

Spørsmålet besvart ovenfor. Når det gjelder leserspørsmål, vises de etter moderering (siden det er mye spam).

Takk for infoen.

Velkommen! Er det mulig å prosedyre barnet til det irriterende! Furunculosis torturert?

I prinsippet er det mulig, men å ta blod fra en vene i 10 økter kan være et problem (jeg mener babyens reaksjon). Og likevel bør ikke mer enn 5 ml blod injiseres. Proportjonelt redusere dosering.

God ettermiddag Jeg hadde mistanke om en lungesvulster (ct), så er de avbildet for teburkulem. Generelt gjorde ingen av dem heller ikke det. Spørsmål: På grunn av den vanlige bruken av antiperspiranter har det oppstått en aksillær furunkulose. På grunnlag av ovenstående kan jeg gjennomføre et a.gt-kurs? Takk

Ja, Alexander, autohemoterapi er indikert for deg.

Velkommen! 10 ml a / m er ikke mye? Jeg tror det vil bli dårlig tolerert. Trenger jeg å legge til antibiotika eller GCS til kurset?

10 ml overføres ganske normalt, testes personlig og mer enn en gang. Spesielt siden du ikke kommer til å stikke hele kurset i 10 ml. Men igjen er vi alle forskjellige, det er mulig at det er mye for deg. Det er ikke nødvendig å legge til antibiotika og GCS, poenget med autohemoterapi er å stimulere din egen immunitet.

God ettermiddag
Fortell meg, vær så snill, er det mulig å utføre autohemoterapi for en pasient med hepatitt C?
Takk på forhånd.

Ksenia, du kan bare følge alle forholdsregler.

Kan jeg røyke når jeg gjør autohemoterapi?

Anya, dette påvirker ikke i stor grad behandlingsforløpet, men som du forstår, legges det ikke til helse nøyaktig.

Velkommen! Kokene mine dukket opp under graviditeten. Har født, er fortsatt der, og nå har barnet dukket opp. Jeg ammet barnet i 7 måneder. Kan jeg og babyen gjøre autohemoterapi? Hvordan kan du gjøre for å bli kvitt denne kjelen? Venter på svar. Takk!

Du kan gjøre autohemoterapi, men en baby i 7 måneder er for tidlig. Men jeg forsikrer deg, hvis din situasjon forbedrer seg, så vil babyen føle seg bedre, du spiser også deg selv.

Zdravstvuyte.U meg under svangerskapet dramatisk begynte akne, og i alvorlige-dyp dannet enorme kisty.Posle levering over, selv i tiden var det tilbakefall per år for en enkelt pensel, men tillatt normalno.A år etter at Sør- det hele startet igjen, ikke så mye som under svangerskapet, men godt, også cyster est.Dumayu om autohemotherapy, men nå går gjennom et kurs av antibiotika tetracyklin, sluppet ham på mine 3 mes.proshel bare en måned fra begynnelsen av priema.mozhno om å kombinere med autohemotherapy transceiver m antibiotika eller ikke verdt det? Forresten, leger under svangerskapet enige om at årsaken til ulykken på ansiktet mitt, svikt immunitet, siden alle tester og ultralyd likene var norme.Spasibo.

For mindre stressende stimulering av immunitet anbefales det først å ta antibiotikabehandling, og deretter autohemo, men noen leger sier at sammen er det flere sjanser for utvinning, som da går angrepet på årsakene til betennelse på alle fronter. Personlig ville jeg gjøre det gradvis, den ene etter den andre, men kanskje dette er bare min personlighetstrekk. Jeg er forsiktig, og jeg liker det ikke når kroppen blir satt i stress, som noen ganger kan det oppstå flere sykdommer på bakgrunnen.

God dag! Blant kontraindikasjoner for autohemoterapi, skriv og amming. Jeg ammer babyen (han er 1 år og 5 måneder gammel), og jeg ble foreskrevet denne prosedyren i forbindelse med den oppdagede stafylokokker i nesen (siden hun fødte, hennes immunitet er svekket og sår stadig vises i nesen i hele denne perioden ). Antibiotika drømte ikke, men alle 3 ganger så antiinflammatoriske og smurt med tetracyklin salve (kokes bestått). Jeg vil gjøre unna med denne infeksjonen. Legen igjen foreskrevet antibiotika (hun sa at hun ikke kunne klare seg uten dem) + autohemoterapi (2 dager siden jeg startet det) + UFO.
Jeg har noen spørsmål:
1. Er autohemoterapi og amming uforenlig? Hvordan skal jeg da være?
2. Hvis jeg tar en autohemoterapi + UFO + kurs i 2 uker, spiser jeg systematisk gurkemeie ("naturlig antibiotika") - kan jeg vente med foreskrevet antibiotika eller ikke drikke dem i det hele tatt?
3. Kulden kom, jeg begynte å gå til badstuen. Er det kompatibelt med denne terapien?
4. På en merkelig måte hadde mannen min også i løpet av den siste måneden flere koker over låret (sant. Han gned dem og skadet huden med sin sports kimono), men i hvert fall ikke en av oss hadde noe slikt før. Og det antas at koker ikke er smittsom..

RS Beklager, det er så mange tekst og spørsmål...

Julia
1. perfekt kompatibel, hvorfor ikke? Dette er blodet ditt, fra det til barnet vil ikke være dårlig.
2. Men bare de samme antibiotika kan forårsake mer skade for barnet enn autohemoterapi, så jeg vil vente og se på resultatet. Legene anbefaler å kombinere med a / b fordi effekten er mer global.
3. ingen kontraindikasjoner
4. Han brakte bare infeksjonen til scuffed-området.

Takk så mye! Du og jeg har samme mening. Jeg fullfører kurset mitt..

Hei! Hvor lenge kan jeg gjenta prosedyren?

Vanligvis blir autohemoterapi gjort 2-3 ganger i året.

Jeg har en episodrom. Jeg er 26 år 3 ganger i livet mitt. Kan jeg ta autonemoterapi.? Behandlingen hos gynekologen er svært egnet. takk

Når var det siste angrepet? Er det noen alvorlige sykdommer?

Det siste angrepet var 01.15.2015 ved medisinsk undersøkelse avslørt virus hepatitt "c" Jeg planlegger en graviditet. Takk

Velkommen! Denne prosedyren bør gjøres hver dag ?? Jeg gynekolog foreskrevet gjennom.

Ok, hver andre dag, forekommer denne variasjonen oftest, men generelt er autohemoterapi ordninger forskjellige.

Hei, er det mulig å lage et barn 9 år gammel.. med CHD... Drevet av Tetrad Fallo... for å heve immunitet. Takk

Når var operasjonen? Hvordan føles det nå? Er det noen sammenhengende sykdommer?

Hei alle sammen.
Jeg er 33 år gammel. I 2012 var det problemer med bukspyttkjertelen, nekrose! Drenket, drakk alt som trengs - alt gikk. Naturligvis er kostholdet nå nesten ikke oppfylt, sammenlignet med den perioden, men likevel prøver jeg ikke å spise fet, stekt, sur, salt, hermetisk og andre ting. Dette er bakhistorien.
De siste 2 årene viste pustulært utslett i hjørnene av munnen, på hodet, kinnene. Legen gjør en diagnose av seborrheisk dermatitt. Og disse utslettene blir til atheromer. Det har allerede vært flere fjerningsoperasjoner. Så gjorde jeg første gang autohemoterapi i september i henhold til skjemaet 2345665432, nå gjør jeg den andre gangen for å fikse det, så å si. Ordningen er en annen 3555555555.
Både i første og andre gang, kalsiumglukonat lik mengden blod injiseres først og etter 5 sekunder blir blod tatt - deretter intramuskulært.
Hvorfor fortalte jeg alt dette - dette er ikke et paradis! Jeg så ingen særlig fordel på hvordan utslettene var igjen. Kanskje nye er ikke så aktive, og kanskje er dette et selvforslag?
Naturligvis, før han hadde tatt alle slags lek.medov - antibiotika også. Effekten er 2 uker... 2 måneder, på forskjellige måter. Analyser - kosmonaut! Så prosedyren er veldig, veldig individuell, hvis jeg kan si det. Du bør ikke knytte høye forhåpninger, men du bør heller ikke være redd! Alt vil bli klart etter første injeksjon.
Takk for din oppmerksomhet.

Forresten om ordningen ville jeg spørre og glemte. Hva er det avhengig av og hva påvirker det?

Ofte er en økning foreskrevet ved å øke, da peak og nedgangen ikke er (dette er akkurat skjemaet 2345665432), det antas at denne måten kroppen tilpasser seg lettere for å aktivere de beskyttende kreftene under autohemoterapi, gir ikke for voldelig immunrespons. Den andre ordningen uten problemer - bare en jevn inngang, så en stabil identisk dose. Denne ordningen er mer sjelden, jeg tror at den ble tildelt deg bare for å fikse resultatene.

Hei! Snakk, men bare blod eller blod med vitaminer injiseres? Takk på forhånd!

Det finnes forskjellige ordninger for autohemoterapi, men klassisk og oftest brukt når bare blod administreres.

Hei. Jeg er bekymret for papillomavirus. Fortell meg om autohemoterapi kan bidra til å håndtere dette?

Den generelle tilstanden vil bli bedre, forverring kan bli mindre hyppig...

Hei, jeg vil prøve prosedyren av to grunner. Med hudproblemer, men viktigst, som en rysting for kroppen å unnfange et barn. Spørsmål: Sannsynligvis vil prosedyren bli gjennomført under eggløsning, hvis jeg, på grunn av flaks, blir gravid, kan AHT skade graviditeten og babyen?

Nei, Lyudmila, med den klassiske ordningen, det vil si, hvis bare rent blod injiseres under autohemoterapi, blir det ingen skade for barnet eller deg.

Velkommen! Fortell meg, takk, påvirker autohemoterapi vektøkning, eller omvendt?

Nesten autohemoterapi har ingen effekt på vekten. Noen ganger er det en liten minus, men dette skyldes at økt blodsirkulasjon forårsaker en akselerasjon av metabolisme.

Velkommen! Furunkulose på ansiktet. Aureus. Propyl og prokapala kurs av antibiotika. bestemte seg for å prøve autohemo. Hvis du tar kurs 2-4-6-8-10-8-6-4-2 hver dag? Er det ikke en sterk dosering?

Dette alternativet kan være mer shaking for kroppen din, det kan være en voldsom reaksjon på immunitet, som ikke kunne tilpasse seg, det vil si at du først vil føle deg uvel, svakhet, muligens en økning i temperaturen. Selv om det i prinsippet er alt avhengig av kroppen din. Hvis du aldri har utført autohemoterapi før, vil jeg anbefale deg å ta kurs på en dag.

God dag. Du kan gjøre autohemoterapi uten lege resept. Problem med huden. Hjelp og redningsalternativ, det virker, bare dette gjenstår
dette er mitt spørsmål. kan jeg gjøre uten lege?

Hvis du har noen til å utføre autohemoterapi (og dette bør fortsatt være en helsearbeider med minst en videregående medisinsk utdanning), så kan du. Likevel har reglene for septiktanker og antiseptika under manipulering av blodet ikke blitt kansellert.

God ettermiddag, vennligst fortell meg, kan jeg legge aloe under autohemoterapi?

Ja, det er et slikt behandlingsregime med aloe. Vanligvis tok de intravenøst ​​blod, tilsatt en aloe-hetteglass og injisert i a / m. På en dag

Velkommen! Spinal osteochondrose har plaget i flere år. Kan du gjøre autohemo i denne sykdommen?

I indikasjonene på autohemoterapi av osteokondrose er det ikke slik, nei og en alvorlig forbedring i ryggraden, men som en generell stimulering av kroppen vil det være nyttig å forbedre blodsirkulasjonen i den.

God ettermiddag Et barn er 6 år. Uendelig sykeforkjølelse. Ifølge blodprøver: herpes simplex type, cytamegalovirus, Epstein Barra (3). Observeres av immunologen. Det hjalp ikke lenge. Er det mulig å lage barn autohemoterapi. (For tiden er de "motvillige")

Prosedyren øker immuniteten, i prinsippet med disse problemene, autohemoterapi vil være nyttig, men små barn kan ha en ganske vanskelig tid å ta blod fra en vene og ta det i et kurs. Vanligvis er barn under 10-12 ikke foreskrevet. I tillegg er doseringen av blod for barnet mindre.

Velkommen! Jeg vil gjøre autohemoterapi, men nå behandler jeg allergier ved hjelp av injeksjoner. Er det mulig å kombinere disse to prosedyrene? Eller er det bedre å vente til jeg fullfører stikkende injeksjoner, og deretter starte autohemoterapi?

Det er bedre å vente og utføre autohemoterapi separat.

Hei, kan denne prosedyren utføres hjemme for å styrke immunforsvaret? Og gjør injeksjoner hver dag?

Du kan gjøre det hjemme hvis det er noen som tar blod og injiserer det i muskelen (medisinsk spesialist, selvfølgelig). Injiseringer annenhver dag.

Og gjennomføre denne terapien når som helst eller på bestemte dager i den månedlige syklusen

Når som helst, bare bedre podgadvat, så ikke i menstruasjonsperioden.

Jeg har reaktiv klamydialgikt, herpes, cerebral vaskulær krise led til 10. desember 2016. Nå behandles jeg med ceraxon, metipred. Er det mulig å utføre autohemoterapi med så mange stoffer?

Ja, du kan på samme tid.

Velkommen! Jeg er 67 år gammel. Er det mulig å utføre autohemoterapi i en slik alder som en kosmetisk prosedyre for foryngelse av kroppen? Jeg har cystisk-fibrøs mastopati, åreknuter (jeg hadde en beinkirurgi for 1,5 år siden); ), og det er også økt trykk.

Ja, det kan du, hvis akkurat nå er det ingen alvorlige forverringer.

Hallo Mammas diagnose er MELANOMA, de opererte for et år siden, de gjorde CT, alle slags tester - for øyeblikket er det ingenting. AGT utfordrer ikke et tilbakefall? Takk

Jeg vil ikke anbefale AGT i ditt tilfelle, i prinsippet, onkologi - i klare kontraindikasjoner.

Hei, jeg har et problem med genologi. Jeg vil virkelig bli gravid, men så langt ingen resultater. Problemet er at egget som modnes i skallet, ikke kan nå riflet på grunn av det faktum at skalllaget der det er veldig tykt og det ikke brister. Legen sa at han skulle lage en diagnostisk laparakapapiyu og sette et avskjær på skallet slik at moden anbefales å gjøre et kurs av autogenoterapi? Fortell meg om å gjøre AGT? og hvis det er i hvilke doser og hvor mange ganger har jeg allerede sitt første barn 10 år gammel. Eller det samme, gå for en diagnostisk laparascapia som legen sa. Takk på forhånd!

Ekaterina, det er bedre å selvfølgelig først ta kurset til AGT, ofte selv etter 1. kurs, er det merkbare forandringer til det bedre. Ideelt sett tre kurs i et par måneder pause. I henhold til den klassiske ordningen - 2 4 6 8 10 10 8 6 4 2 ml annenhver dag.

Mange takk for hjelpen.

Igjen, hvordan å gjennomføre prosedyren? Begynn med 2 ml? Så en dag å gjøre ingenting, så 4, så en dag pause igjen? Og så videre Jeg forsto riktig?

Ja, du forsto riktig.

Velkommen! Jeg er 62 år. I fjor kom jeg inn i øyeavdelingen med blødning i øyet og blant annet fikk jeg AGT. Alt slo seg godt og merket med overraskelse at knærne mine var helt sår, og min cervical osteochondrose var borte (begge hender var veldig onde når de løftet og beveget seg fremover). Et halvt år senere begynte knærne og hendene mine igjen å skade meg, men igjen gikk jeg til øyet for det profylaktiske kurset og spurte allerede doktoren om å foreskrive AGT, selv om det ikke var noen direkte indikasjoner i øynene. Og effekten med ledd og armer vil gjenta igjen! ! Så jeg anbefaler denne metoden.

Hei, vær så snill, min sønn er 18, han har forferdelig akne på ansiktet sitt, vi har slått ikke for det første året. Jeg spurte legen om å foreskrive autohemoterapi. Han foreskrev 1 kubisk aloe + 2 kubikkblod og ved å øke (klassisk ordning), men sa ikke Er det noe annet å legge til for at blodet ikke skal koagulere eller stikke som sagt. (Jeg panikk for ikke å skade) Takk på forhånd

Ikke legg til noe, bare følg legenes avtale. Hvis prosedyren er ferdig med riktig hastighet, har blodet ikke tid til å starte koagulering.

Mamma fjernet en del av luftveiene med onkologiutdanning for 10 år siden og injiserte andres blod, hvoretter vi ikke kan kurere hudproblemer. Kan hun bli gammel?

I 10 år var det ingen gjentakelse av onkologi?

Hei! Jeg lider av anafylaksi, jeg har allerede lidd 4hocks. Jeg har gjennomgått disse medisinene. Jeg har gjennomgått disse prosedyrene i min ungdom. Minst i gynekologi var jeg veldig hjelpsomme. Kan jeg gå gjennom disse prosedyrene nå, så vidt jeg vet, støtter de immunitet...

Jeg tror det er ikke verdt risikoen.

Hjelper autohemoterapi med atopisk dermatitt?

Ja, med hudsykdommer, er det ofte ettergivelse etter et kurs i autohemoterapi.

God kveld! Sett opp en sopp forstyrrer utslett på ansiktet. Men nå behandler jeg osteokondrose i livmorhalskvarteret, og jeg tar Vikasol, og på natten av Sirdalud TC er det problemer med vaskulær hyperplasi i livmorhalsområdet. Er det mulig å kombinere autohemoterapi med disse priporatene? Takk på forhånd)

Det er bedre å starte autohemoterapi etter et behandlingsforløp.

God dag! Etter en operasjon for å fjerne blindtarmbetennelse, begynner en sutur med jevne mellomrom å festes i meg (det var laparoskopi i september 2016, ultralydsskanning avslørte ikke noe) kan dette være en indikasjon på autohemoterapi? Jeg vil bare øke immuniteten min.

Ja, autohemoterapi har en svært positiv effekt på slike problemer, som du har med en sutur. Det begynner å fester enten på grunn av permanent skade eller svært lav immunitet.

God ettermiddag, ønsker jeg å gjennomgå et kurs av autohemoterapi. I løpet av 2 måneder oppstår kokoser i ansiktet hele tiden. Den første furuncle på kinnet kuttet ut. Doxycyklin, et antibiotika, ble foreskrevet av en lege - det var ingen forbedring. Så kom hun til en annen lege da hun ble gjentatt på kinnet, cefzil ble foreskrevet 500 mg to ganger om dagen. Åpnet spontant på den andre dagen, men er fortsatt et segl som ikke vondt, men visuelt hoven - som legen sa, er det mulig etter en slik stor betennelse, er det bindevevet som til slutt må passere. Etter en og en halv time oppstod en ny rødhet på haken, som et resultat av en ny abscess. Smurt ichthyol salve ble bare verre, ble brent. På dag 3 åpnet spontant. Cefzil antibiotika ble foreskrevet i samme dosering. Nå drikker jeg den femte dagen, stille etter en dusj, skorpen kommer av og en liten pus kommer fremdeles ut. Ingen smerte. Skal jeg slutte å drikke antibiotika i opptil 10 dager, siden jeg nesten i to måneder har satt på antibiotika, og den siste kjelen ble avslørt av meg selv før jeg tok dette antibiotika. Kan jeg starte autohemoterapi mens jeg tar et antibiotika? Trenger jeg å drikke opp antibiotika til slutten? Og i så fall, hvor mye koster det å vente på tiden etter det siste inntaket? Siden jeg bor i Estland, utføres denne prosedyren ikke i vår kjære. Institusjon. Jeg ønsker å få råd, planlegger å gjennomføre prosedyren hjemme (vil holde en person med honning obrazovniem.) I henhold til ordningen hver dag 2-4- 6-8- 10-10 -8 6-4- 2.onsultiruyus med deg, at.K. for øyeblikket er det ingen mulighet for å komme til Russland. Jeg måtte lete etter informasjon om denne prosedyren på Internett selv, da allerede i 2,5 måneder var det ingen resultater fra legene. En masse diagnoser og ingen nøyaktig kur. (rosacea, oral dermatitt, akne, pyoderma, etc.) Jeg kom til den konklusjonen at det ikke ville bli verre behandling. Jeg ville bare avbryte antibiotika og starte denne terapien etter et par dager. I begynnelsen av mai bør menstruasjonen begynne og vil gjerne ha tid til å gjennomføre denne prosedyren før den. Jeg leste at i løpet av tiden det ikke var ønskelig, pluss en gynekolog oppdaget en polycystisk ovarie, de foreskrev hormonelle prevensjonsmidler for å begynne å drikke fra den første dagen. Ingen informasjon ble funnet på dette, om det er mulig å kombinere denne prosedyren med prevensjonsmidler, eller det er bedre å vente på slutten og begynne å ta den fra neste syklus. Og om behandlingen etter antibiotika, er det nødvendig å vente 2 uker etter mottakets slutt, eller uten dette vil det ikke være noen effekt mens anti-bitikene er i blodet? Beklager å stille så mange spørsmål, men jeg har rett og slett ikke styrken til å sitte uten handling.
Venter på svaret ditt, takk på forhånd!

Kan jeg starte autohemoterapi mens jeg tar et antibiotika? Ja, det kan du.
Trenger jeg å drikke opp antibiotika til slutten? Ikke nødvendigvis hvis du allerede drikker den i 2 måneder.
bedre vent på slutten og begynn å ta prevensjonsmidler fra neste syklus, ja.
terapi etter et antibiotika, må du vente 2 uker etter mottakets slutt - nei.
Catherine, håper jeg, svarte på alle spørsmålene.

God ettermiddag, ønsker jeg å gjennomgå et kurs av autohemoterapi. I løpet av 2 måneder oppstår kokoser i ansiktet hele tiden. Den første furuncle på kinnet kuttet ut. Doxycyklin, et antibiotika, ble foreskrevet av en lege - det var ingen forbedring. Så kom hun til en annen lege da hun ble gjentatt på kinnet, cefzil ble foreskrevet 500 mg to ganger om dagen. Åpnet spontant på den andre dagen, men er fortsatt et segl som ikke vondt, men visuelt hoven - som legen sa, er det mulig etter en slik stor betennelse, er det bindevevet som til slutt må passere. Etter en og en halv time oppstod en ny rødhet på haken, som et resultat av en ny abscess. Smurt ichthyol salve ble bare verre, ble brent. På dag 3 åpnet spontant. Cefzil antibiotika ble foreskrevet i samme dosering. Nå drikker jeg den femte dagen, stille etter en dusj, skorpen kommer av og en liten pus kommer fremdeles ut. Ingen smerte. Skal jeg slutte å drikke antibiotika i opptil 10 dager, siden jeg nesten i to måneder har satt på antibiotika, og den siste kjelen ble avslørt av meg selv før jeg tok dette antibiotika. Kan jeg starte autohemoterapi mens jeg tar et antibiotika? Trenger jeg å drikke opp antibiotika til slutten? Og i så fall, hvor mye koster det å vente på tiden etter den siste dosen? Siden jeg bor i Estland, utføres denne prosedyren ikke i vår kjære. Institusjon. Jeg ønsker å få råd, planlegger å gjennomføre prosedyren hjemme (vil holde en person med honning obrazovniem.) I henhold til ordningen hver dag 2-4- 6-8- 10-10 -8 6-4- 2.onsultiruyus med deg, at.K. for øyeblikket er det ingen mulighet for å komme til Russland. Jeg måtte lete etter informasjon om denne prosedyren på Internett selv, da allerede i 2,5 måneder var det ingen resultater fra legene. En masse diagnoser og ingen nøyaktig kur. (rosacea, oral dermatitt, akne, pyoderma, etc.) Jeg kom til den konklusjonen at det ikke ville bli verre behandling. Jeg ville bare avbryte antibiotika og starte denne terapien etter et par dager. I begynnelsen av mai bør menstruasjonen begynne og vil gjerne ha tid til å gjennomføre denne prosedyren før den. Jeg leste at i løpet av tiden det ikke var ønskelig, pluss en gynekolog oppdaget en polycystisk ovarie, de foreskrev hormonelle prevensjonsmidler for å begynne å drikke fra den første dagen. Ingen informasjon ble funnet på dette, om det er mulig å kombinere denne prosedyren med prevensjonsmidler, eller det er bedre å vente på slutten og begynne å ta den fra neste syklus. Og om behandlingen etter antibiotika, er det nødvendig å vente 2 uker etter mottakets slutt, eller uten dette vil det ikke være noen effekt mens anti-bitikene er i blodet? Beklager å stille så mange spørsmål, men jeg har rett og slett ikke styrken til å sitte uten handling.
Venter på svaret ditt, takk på forhånd!

Kan jeg gjøre autohemoterapi ved behandling av depresjon og panikkanfall

Flere Artikler Om Typer Acne