Tørr og veldig tørr følsom hud. Gjenoppretting etter dehydrering som følge av virkningen av aggressive miljøfaktorer.

Hud fuktet, mykgjort. Følelsen av tetthet og irritasjon forsvant.

Avene Hydrance Optimal Riche crème hydratant (Aven Hydrans Optimal Rish Fuktighetskrem) for tørr, sensitiv hud.

Fuktighetskrem for tørr og sensitiv hud Avene Hydrance Optimal Riche crème hydratante absorberes lett og gir øyeblikkelig avlastning av ubehagelige opplevelser forårsaket av overdreven tørrhet. Den rike, oljeaktige teksten av krem ​​gir hydrering i lang tid, lindrer irritasjon, og beskytter også huden mot negative effekter av eksterne faktorer. Den har en lett behagelig aroma. Aktive ingredienser:

 • termisk vann Avene beroliger irritasjon og beroliger huden, fjerner følelsen av tetthet;
 • sheasmør nærer og regenererer huden, bekjemper betennelse, beskytter den;
 • safflorolje lindrer irritasjon, fukter, helbreder microcracks;
 • shea smør fuktighet huden, bidrar til å gjenopprette det;
 • soyabønnefrø ekstrakt mykner effektivt, forhindrer hudfare av fuktighet.

Påfør morgen og kveld til renset ansikt og nakke.

Hydrans Optimal fuktighetsgivende, beskyttende tørr hudkrem Avene Hydrance Optimal UV Riche Rich Hydrating Cream SPF 20

aven termisk kildevann / aven aqua etylheksylmetoksykinnamat-cetearylisononanoat-cyklometanonokokrylen-bis-etylhexyloxyfenol sitosterol bht kapriyl / capritt triglyserid chlorphenesin dinatrium edt duft / parfyme glycin soya (soya) frø ekstrakt (glycine soja frø ekstrakt) sulfat natriumhydroksydsorbitan isostearat squalan tocopheryl glukosid xantangummi

Avene Hydrance Optimal UV Riche Rich Hydrating Cream SPF 20 er en utmerket fuktighetskrem for tørr, sensitiv og dehydrert hud. Den nyskapende formelen av krem ​​ble utviklet av franske dermatologer på basis.

Avene Hydrance Optimal UV Riche Rich Hydrating Cream SPF 20 er en utmerket fuktighetskrem for tørr, følsom og dehydrert hud. Den nyskapende formelen av krem ​​ble utviklet av franske dermatologer basert på studier av tårfilmmodellen, noe som resulterer i maksimal og langvarig hydrering av huden.

Kremet fukter og beskytter huden mot aggressive daglige effekter og forhindrer naturlig aldring av huden. Ideell hydrering er gitt ved aktiv virkning av felles stoffer: patenterte, optimaliserte biokomponenter, gjengivelse av spesifikke molekyler i tårefilmen i øyet, kontinuerlig fordeling av fuktighetsgivende stoffer, trio av lipider og termisk vann Avene med mykgjørende og beroligende egenskaper. Den har en delikat kremaktig tekstur, absorberer raskt.

Aktive ingredienser:
- Termisk vann Avene (52%) - beroliger og myker huden;
- Patentert Lipo-mucin-kompleks - forhindrer dehydrering og gir optimal hudhydrering;
- Keramider, plantesteroler, fettsyrer - gjenoppretter hudbarrieren og forhindrer fuktighetstap;
- Titandioxid, oktokrylen - gi beskyttelse mot UVA / UVB stråler;
- Tocopherol - gir hydratisering og antioksidant beskyttelse.

fordeler:
- Den patenterte teknologien støtter, gjenoppretter og fukter huden;
- Gjenoppretter beskyttende hudbarriere og forhindrer fuktighetstap;
- Beskytter huden mot aggressive miljøfaktorer;
- Gir beskyttelse mot UVA / UVB stråler.

søknad:
Påfør krem ​​om morgenen til grundig renset ansikts- og nakkehud. Det er en utmerket base for sminke.

anmeldelser

Fuktighet, tilstedeværelse av SPF, ikke-komedogen, hypoallergenisk.

Til å begynne med, at jeg er fan av Avene, har det ennå ikke vært et enkelt produkt av denne produsenten som jeg ikke ville ha nærmet seg. Min hud er følsom, tørr. Det var alltid et akutt spørsmål om valg av krem, spesielt i høst-vinterperioden. Hvis krem ​​ikke passer, vises rødmen, brennende følelse umiddelbart. Med denne kremet var ikke slik. Jeg bruker den umiddelbart etter vask, forsvinner følelsen, huden er fuktig. Krem absorberer godt, etterlater ikke en film etter seg selv, har en behagelig, diskret lukt

Utmerket fuktighetsgivende, tetter ikke porer, det er en spf.

Favorittdagskrem for øyeblikket, jeg beklager ikke å ha prøvd før. Kremet er perfekt for huden min - kombinert, utsatt for fett, med utvidede porer. Perfekt fuktighet, ikke helt fett ansikt, noen få minutter etter påføring blir huden på ansiktet halvmattet. Det viktigste for meg er at kremet ikke tette porene, dette var jeg mest redd for. Også fordelen er tilstedeværelsen av SPF 20, denne beskyttelsen er nok for meg om sommeren. Sminken legger på en krem, ingenting ruller ned. Røret varer i 3 måneder. Stor krem, jeg tror jeg vil kjøpe mer enn en gang!

Utmerket fuktighet og næring, hypoallergene, har en veldig lett duft.

Hudtype: Tørr

Denne kremen perfuserer og fukker tørr hud, selv om vinteren var det behov for mer nærende pleie (bare sporadisk brukte jeg en nærende maske) - nesten ingen peeling på ansiktet skjedde, bare i veldig kaldt vær. Brukes hovedsakelig om morgenen, siden denne versjonen har SPF 20. Kremet har en veldig lett og diskret aroma, noe som er et stort pluss for meg. Det er brukt veldig økonomisk, en tube var nok i 4 måneder (bare om morgenen på grunn av tilstedeværelsen av SPF), nå den andre ender, men det vil nok vare lenge.

Flott for tørr hud, raskt absorbert, ikke tette porene, SPF.

Hudtype: Tørrfølsom

Utmerket krem, som nesten alle produkter fra dette selskapet. Med min tørre hud bruker jeg den om sommeren. Ikke tette porene, fuktiggjør perfekt, beskytter mot solen, diskret lykt. Flott dagkrem. Jeg tror, ​​for ikke så tørr hud som min, vil nærme seg og om vinteren. Det er en annen versjon av denne fløten uten SPF, neste gang jeg tar den til bruk og ikke overbelaster huden om natten, og om ettermiddagen, når du på spesielle varme solskinnsdager vil ha SPF høyere (sensitiv hud), vil jeg bruke solkrem på toppen separat. Anbefale!

Vel fukter kombinasjonshuden, tetter ikke porer.

Kan ikke være nok tørr hud.

Litt om huden din: kombinert, dehydrert, sensitiv. Om sommeren bruker jeg Avene Hydrance Optimale Legere, men i høst og vinter bestemte jeg meg for å ta noe mer nærende.
Kremet er hvit, litt tykkere og tettere enn den samme Legere. Lukten er også litt annerledes, men generelt ligner den alle Avene-produkter. Kremet fordeles lett over huden, absorbert i løpet av noen minutter. Huden spiser bare den. I varmt vær, for meg er han åpenbart tung, ansiktet begynner å skinne med ham etter et par timer, men for det kalde og lange går gjennom gatene - det er hva det er. Porene ikke tette. Det er en SPF.
Jeg tror at tørr hud kanskje ikke er nok.

Moisturizes, har SPF, tetter ikke porene.

Jeg har nok problemhud. Krem kjøpt fordi om vinteren, i tillegg til svarte prikker, var det også peeling. Så, kremet har en lys behagelig lukt, etter å ha påført det, føler jeg ikke det. Konsistensen er ganske lett enn tett, ikke greit. Han klarte problemet bemerkelsesverdig, peeling forsvant i tre dager, men dette er ikke det viktigste. Huden endret bare på en uke, hypodermene sluttet å plage, hudfaget oppstod. Svarte prikker syntes å være mindre. Pulver og tone passer perfekt på kremen, det absorberes raskt. Hovedproblemet ved å velge en krem ​​har alltid vært følelsen av en film på ansiktet. Jeg har fet hud og det ser ut til at under denne filmen hun svetter, holder utslett ikke seg venter. Dette produktet forårsaker ikke slike følelser, huden er behagelig. Jeg anbefaler alle, for meg er det Masthev.

Ikke tette porene, fuktes perfekt, økonomisk forbrukes.

Hun begynte å bruke for sin tørre og følsomme hud for vinterperioden både om morgenen og om kvelden. Bare to uker førte ansiktet i rekkefølge, fuktet og næret. Etter tegning absorberes det umiddelbart, ruller ikke. Huden etter det er veldig hyggelig - myk og glatt! Ansiktet etter at det ikke skinner og til og med t-sonen, utsatt for fett, skinner ikke og forblir kjedelig i de neste timene. Forbruket er ganske økonomisk.

Lett tekstur for solkrem.

Dårlig fuktighet - huden glitter nesten umiddelbart etter påføring av krem. Det provoserer utseendet på nye betennelser på problemhud.

Denne kommentaren vil være nyttig for personer med problemhud (akne) og hud som produserer overflødig mengde sebum, som jeg har.
Etter å ha kjøpt denne krem ​​til daglig bruk, så jeg ikke umiddelbart en fangst, men etter noen måneder begynte betennelse å dukke opp i ansiktet mitt og dukket opp før det ble avsluttet. Etter at problemet forsvunnet, gjenopptok jeg ved hjelp av dette middelet, men på den tredje dagen begynte betennelsen å virke igjen.
Min kosmetolog sier at det kan være plass til akkumuleringseffekten, og så videre. Huden er problematisk, dette har bidratt til utseendet på nye betennelser.

Klumper ikke porer, fettfattig tekstur, lys aroma, SPF 20.

Skruehetten, fordelt over huden, er ikke så lett.

Min hud er følsom, kombinert til å være tørr, svarte flekker på nesen og dumt forstørrede porer på kinnene i nærheten av nesen. Denne krem ​​ble kjøpt som en fuktighetskrem for en kald vår. Kremens tekstur er veldig hyggelig, ikke for tynn, ikke for tykk, som melk. Det føles litt olje, men dette forhindrer ikke krem ​​i å absorbere raskt. Noen ganger kan det oppstå en fettig glans på nesen, men litt fuktighet med et serviett kan løse problemet, jeg tror dette ikke vil skje på tørr hud. Fukt kremen på en hard fire, beroliger og myker huden etter vask, jeg vet ikke hvordan det vil fungere med aggressive rensemidler, jeg bruker en ganske mild rensing for huden. Med sterk vinter peeling kan ikke takle, men om våren er et godt alternativ. Jeg bruker ikke tonalkrem, men jeg tror det er ganske egnet som sminkebase. Mineralpulver er ikke i konflikt, men fuktighetsgivende er ikke nok, det samme før mineralpulver må du grundig fukte huden. Til slutt kan jeg si at jeg likte kremet, kanskje jeg vil kjøpe mer hvis jeg ikke finner noe bedre, men nå ser jeg etter kremet mitt.

Akne: hvordan å kurere akne

Hvor akne kommer fra og hvordan å kurere det. Gratis akne behandling hjemme. Anmeldelser av farmasøytiske kosmetikk.

Creme Avene Hydrance Optimale

Avene Hydrance Optimal Cream er veldig lik i egenskaper til Uriage Aqua Precis, men har sin egen spesielle aroma og en litt annen struktur, mer silke. På grunn av krem, som alltid med Avene-kosmetikk, er det termisk vann, noe som gjør kremet ikke bare fuktighetsgivende, men også beroligende irritert hud. La oss snakke i dag for hvem denne fløten er egnet og for hvilket formål å bruke den.

Beskrivelse krem ​​Avene Hydrance Optimal Uv Riche

Hvis Avene kosmetikk passer deg både i prisklassen og i hudfølelsen, er denne kremet en av de beste for daglig daglig pleie både om vinteren og om sommeren. Men vinterpleie har spesielle tegn, les om det separat her - hvordan skal du ta vare på huden din om vinteren.

Avene Hydrance Optimal Uv Riche krem ​​er designet for normal og kombinert hud, delvis fet, sensitiv, tørr og dehydrert - hvis slike situasjoner oppstår på ansiktet ditt samtidig, så er dette din krem.

Som alle kosmetikkene Avene har denne kremet Avene Hydrance Optimal Uv Riche en unik, unnvikende duft, ord kan ikke beskrive det: det lukter blomster, men det virker som om det er noe som helbreder.

Kremens struktur er myk, delikat, silke. Det absorberes umiddelbart på huden, ikke forlater følelsen av filmen, ansiktet ser øyeblikkelig ut til å skinne. Takket være termisk vann er cellene i epidermis anriket med oksygen og blir friske. Huden blir umiddelbart uventet øm, at du vil stryke og stryke den.

I tillegg gir kremet kjedelighet, hemmer sebumsekresjon, reduserer betennelse og beskytter mot ultrafiolett stråling 20 SPF. Bor i en vanlig russisk by (ikke tropisk), du kan trygt bruke den om sommeren, som beskyttelse mot solen.

Etter 2-3 timer, hvis huden din er fet, vil den fortsatt begynne å skinne. Matte eller vanlige servietter vil hjelpe her. Avene Hydrance Optimal Uv Riche krem ​​er ideell som sminkebase: lys, skjuler peeling, lindrer rødhet og er som et matt fundament for grunnlag eller pulver.

Kremsammensetningen Avene Hydrance Optimal Uv Riche

 • Den riktige konsentrasjonen av E-vitamin forhindrer naturlig aldring av huden;
 • Pretokoferil er en kraftig antioksidant, beskytter mot frie radikaler, senker stimuleringen av celler som produserer pigment;
 • Metoksykinnamat er et kjemisk filter som er i stand til å absorbere ultrafiolette stråler, forvandler dem fra lysenergi til varmeenergi.
 • Oljen i rammen inneholder fettsyrer, vitaminer E, K, er det beste fuktighetsholdende og fuktighetsregulerende middel, absorbert av alle hudtyper.
 • Glyserin er også en god fuktighetskrem for huden, sjelden allergi mot det, så det brukes i alle kremer som en naturlig fuktighetskrem.
 • Cyclomethicone brukes i minimale mengder for å eliminere viskositeten av krem, gjør huden til å virke silkeaktig og jevnt fordelte alle de aktive ingrediensene på huden.
 • Termisk vann Avene - grunnlaget for kremet. Den bærer alle ovennevnte egenskaper i ett: anti-inflammatorisk, fuktighetsgivende, beroligende, lettelse.

Kremet er naturligvis ikke-komedogent og inneholder ikke parabener. Spesielt designet for sårbar hud.

Hvem er egnet krem ​​Avene Hydrance Optimal Uv Riche

Denne krem ​​er egnet, uten unntak, alle dets fysiske egenskaper. Hvis du har flekker etter akne, forstørrede porer, betennelser, et sted tørt og flakket, og noen områder skinner, så er denne kremet Avene Hydrance Optimal Uv Riche du trenger og vil gjøre jobben sin: utligner farge, smaler porene, flekker vil gjemme seg, Sebaceous kjertlene vil regulere, lindre betennelse.

Hvor mye er krem ​​Avene Hydrance Optimal Uv Riche

Det er en krem ​​for et rør på 40 ml anstendig 1000-1200 rubler. Forbruket er økonomisk, men likevel vil daglig bruk bli brukt omtrent hver 3-4 måneder.

Min personlige mening

Creme Avene Hydrance Optimal Uv Riche er veldig anstendig, oppfyller alle sine uttalt egenskaper og gjør jobben perfekt og umiddelbart. Hvis du sammenligner det med krem ​​Uriage Waters, vil krem ​​Avene vinne kampen, fordi i tillegg til fuktighetsgivende, har den beskyttelse mot solen, noe som er svært viktig for huden som behandles for akne.

For å være ærlig brukte jeg Avene Hydrance Optimal Uv Riche krem ​​i omtrent en uke regelmessig og ved en tilfeldighet siden apoteket ga sin sampler. Fra den første applikasjonen ble det klart at kremet i det minste fukter umiddelbart, og resten av egenskapene dukket opp etter 2-3 applikasjoner.

Hvis du er inspirert og vil prøve denne kremet, ta en sampler på apoteket. Ikke alle har det, men prøv å finne, hvis du tar et par prober, vil det være nok i 2-3 uker, og det vil umiddelbart bli klart om du skal kjøpe et fullt rør.

Vurdering: solid 10 av 10.

Skriv dine kommentarer og inntrykk av krem ​​i kommentarene.

Aven Hydrans Optimal Rish Anmeldelser - Great Cream! Det beste for meg!

Jeg kjøpte Avene Hydrance Optimal UV Riche Day Cream i Italia i april 2013. Det er spesielt for tørr og veldig tørr hud. Det er også for normal kombinert. Jeg kjøpte det fordi jeg var litt brent i solen der, ansiktet mitt var rødt, og tørrhet dukket opp. Og jeg tok ikke kremet med meg. Vanligvis trenger ikke ansiktet mitt ekstra fuktighetsgivende. Og jeg bruker sjelden dem. Jeg visste om dette selskapet, vi selger det på apotek. Selvfølgelig forstår jeg at utlandet er mye billigere, og at det er dyrere kremer, men for meg er prisen på 800-1000 rubler ganske høy. Spesielt for 40 ml, ikke 50 (som ofte skjer). Denne krem ​​der kostet meg i oversettelse til rubler - 700 rubler. Vi har om lag 800. Prisforskjellen mellom Russland og utlandet er mer merkbar på andre måter av dette selskapet (for eksempel er 50 ml termisk vann den minste - vi har 250 rubler, og i utlandet er den største 150 ml).

Selges i en boks med instruksjoner. Men hele reseptbeløpet er allerede kastet. Alt er gjort veldig høy kvalitet!

- Det er lett, lett å påføre og spre

- etterlater ingen film på ansiktet

- forårsaker ikke allergier (jeg har psoriasis og huden er ganske kresen, men jeg hadde ikke noe ubehag med det)

- han har en SPF 20 (som er veldig viktig!). Han forsvarte meg for resten av turen og ble en pålitelig følgesvenn. Men jeg bruker det ikke hver dag, bare når ansiktets hud tørker og det sparer det.

- egnet for den mest følsomme huden

- tetter ikke porene

- til tross for at den er plassert som en dag (inkludert på grunn av faktoren fra solen), fuktes huden perfekt når som helst på dagen. Jeg legger ofte på natten.

Av minusene - prisen i Russland. Men noen kjøper dyrere krem, så det vil ikke være et problem. Og det er synd at han er 40 ml, ikke 50. Så bra at du vil ha mer.

Farge - hvit, middels konsistens - ikke væske, sprer seg ikke. Snarere tykk.Et halvt minutt - det ble absorbert:

På en eller annen måte hadde jeg et lite sted psoriasis på pannen, og jeg ville ikke smøre det med noen form for psoriasis, fordi ansiktet fortsatt er den mest fremtredende delen av kroppen. Og noen dager smurt ansiktet hans med denne krem ​​- flekken har gått. Jeg likte det veldig mye, nå bruker jeg tørr hud på den. Det viser seg dyrt. Vi må prøve å kjøpe dette selskapets kroppskrem, og vil virkelig prøve kremen fra de første ansiktsrynker.

Jeg anbefaler alle å prøve! Hvis noe - kremen er veldig stor, tror jeg at alle kan finne noe for seg selv.

HYDRANS OPTIMAL RISH Fuktighetskrem for tørr hud

Rør 40 ml

Rør 40 ml

Moisturizes * huden din i lang tid. Oljete og rik tekstur i lang tid gir huden din en uforlignelig følelse av komfort.
* - Fuktar de øvre lagene av huden.

 • beroligende
 • fukting
 • mat
 • fordeler
 • Hvem passer?
 • Kliniske studier
 • struktur
 • fordeler

  Hydrans Optimal Rish er egnet for tørr og meget tørr følsom hud.

  Kundeanmeldelser

  Kunder anbefaler dette produktet til sine venner..

  Det fukter og absorberer veldig bra, det er ingen følelse av en maske på ansiktet. Jeg elsker denne kremet veldig mye.

  Din omsorg ritual

  RENGJØRING OG FJERNING AV OPPFØLGNING

  Bruk Micellar Lotion: Påfør det på ansiktet, huden på øynene og leppene med en bomullspute.

  Micellar lotion for rensing og fjerning av sminke

  KALKEFONFEKT

  Påfør termisk vann Avène.

  Termisk vann Avène

  humidification

  Påfør en liten mengde fuktighetsgivende serum om morgenen og kvelden.

  HYDRANS OPTIMAL Fuktighetsgivende serum

  humidification

  Påfør en liten mengde kreme Hydrance Optimal.

  HYDRANS OPTIMAL RISH Fuktighetskrem for tørr hud

  POWER

  Påfør en nærende maske til ansikt og nakke.

  Beroligende fuktighetsgivende maske

  Les mer

  Hudpleie Ekspert Tips

  Se våre videoer

  Abonner på vår
  nyhetsbrev

  Hvis du er eldre enn 15 år, kan du motta våre tips, spesialtilbud og informasjon om dine favorittprodukter.

  Du abonnerer på nyhetene.

  Skriv inn din e-post.

  Denne e-posten er ikke riktig.

  Du har allerede abonnert på denne e-postadressen.

  Vi, AVENE Dermatological Laboratories, er forpliktet til å holde e-postadressen din hemmelig og bruke den til å sende deg e-post.

  Hver hud er unik,
  Lær hvordan du bryr deg om deg med Eau Thermale Avène.

  Aven Fuktighetsgivende beskyttende krem ​​for tørr hud Hydrans Optimal UV20 Rish 40 ml (Avene, Hydrance)

  MOISTURISERING, RELIEF HUD, PROTEKTER FRA SKADER UV-RAYS

  beskrivelse
  Anmeldelser (48)
  Skriv en anmeldelse

  Det gir hud med intensiv og langvarig hydrering, beskytter mot UV-stråling, og forhindrer naturlig aldring av huden. For tørr og meget tørr følsom hud

  AKTIVE KOMPONENTER

  Termisk vann Aven, lipomucin, pre-tokoferyl, glyserin, tinosorb S, metoksykinnamat, næringsfase

  HUDTYPE
  STRUKTUR
  SØKNAD

  Påfør ansikt og nakke om morgenen.

  COST

  Utmerket krem. Jeg har normal hud, kan ikke kjøpe en krem ​​for en normal hudtype på nettstedet, de knekker alltid opp. I nærvær av dette var for tørr hudtype. Perfekt nærmet seg. Ingen fett, absorbert umiddelbart, i den varme sesongen vil ikke fungere, men for vinteren - ideell. Pluss effekten av SPF. Jeg anbefaler.

  Min hud er ikke tørr, men en kombinasjon av dehydrert. Jeg bruker krem ​​for natten, fordi den fremdeles er fet om morgenen. Det absorberes i lang tid, men forlater ikke klebrighet. Veldig økonomisk. Generelt, ikke dårlig, men for meg selv vil jeg gjerne noe enklere.

  Min hud er fet, dehydrert, med kløe og rødhet. Denne krem ​​er bare fantastisk for meg, så lett som melk. Huden er øm og fuktig. Kremet tok til barnehage, stiftelsen passer perfekt under den. Lukten virkelig minner meg om eddik, men det forsvinner øyeblikkelig. Jeg prøvde etter ham noen flere kremer og alt det!

  Kremet er veldig veldig bra. For huden min combi i løpet av den kalde årstiden er det bare perfekt. Konsistensen av krem ​​er ikke tett. Kremet er hvitt, absorberes godt og etterlater ingen film. Irritasjon forårsaker ikke, tetter ikke porene. Jeg prøvde det i en varm sesong, for tung for huden min. Krem råd, jeg vil ta det igjen definitivt.

  Kremet brukes til tørr hud om sommeren, sammen med kosmetikklinjen Aven (termisk vann, lotion, etc.). Om vinteren, ikke nok fuktighet, med tørr hud kan ikke takle. absorberer godt, etterlater ikke noe fett. Lukten er rolig, nøytral.

  Anmeldelser av Avene Hydrance Optimal UV Riche SPF20 Krem fuktighetsgivende for tørr hud

  Pleie Kosmetikk - Omtaler av Creme Avene Hydrance Optimal UV Riche SPF20 Fuktighetsgivende for tørr hud

  anmeldelser

  farmasøytisk, det absorberes raskt, irriterer ikke huden, ruller ikke, fuktes

  Kjøpt for 1050 rubler. på apoteket. Jeg behandler Avene godt, men dessverre har denne kremmen ikke klare tørrheten i huden min. Jeg bruker den regelmessig. Lukten er behagelig, kremet er ikke fettete, og selv med et beskyttende filter SPF 20. Det er det faktum at...

  I lang tid på jakt etter en god fuktighetskrem. Først tok jeg Aven krem ​​for normal og kombinert hud i ansiktet, jeg likte det, det var fuktig, men ikke så mye, så jeg bestemte meg for å ta den for tørr hud.

  Da jeg først søkte det, likte jeg det, huden ble raskt absorbert. Brukes for natten, fordi. krem...

  Tre kjæledyr fra det franske merket Avene

  Blogger-livet gjør deg hele tiden med å prøve nye ting. Men det er midler, etter å ha prøvd det, vil jeg gå tilbake til dem igjen. I dag skal vi snakke om de tre midlene fra merkevaren Avene, kjøpet som jeg gjentok en gang til og vil bli gjentatt med jevne mellomrom.

  Jeg vil fortelle om to kremer fra forskjellige serier og ganske godt kjent termisk vann.

  Leserne kan bli overrasket over at to kremer - for forskjellige hudtyper. Jeg vil umiddelbart beskrive typen av huden min slik at ingen spørsmål oppstår: Min hud er normal, utsatt for periodisk tørrhet, men om sommeren kan det begynne å skinne. Cuperose er liten. Mest sannsynlig arvet jeg bare en tendens til ham fra slektninger, men noen ganger kan det også komme fra mekanisk stress.

  Avene Hydrance Optimal UV Riche SPF20 Rich Fuktighetsgivende Ansikts Cream (for tørr og veldig tørr hud)

  Standard for Avene er en hvit boks med et oransje merkenavn og samme 40 ml rør. Vanligvis er vi vant til å se en standard porsjon på 50 ml. Her, men mindre, men du trenger ikke triks med å få krem ​​fra boksen. Veggene i røret er veldig myke, bøyelige, slik at når det slutter, blir kremet ikke vanskeligere.

  I begynnelsen, under lokket, er hullet dekket med folie i begge mine kremer. Og under er det et veldig lite hull gjennom hvilket kremet er perfekt dosert.

  Kremens sammensetning er på esken. Jeg vet ikke hvordan jeg skal analysere dem og ikke gjennomføre. Men plutselig vil det være nyttig for noen:

  Lukten er kosmetisk. Enkel, diskret. Uten noen åpenbare notater.

  Kremet selv er av middels hvit tetthet. Hvis du bruker mye, kan den første tiden når den absorberes, litt strippe. Den nødvendige mengden avgjør hver for seg selv.

  En liten lyrisk undertrykkelse. Jeg ble først kjent med denne krem, da jeg tre år siden i april 2013 i Italia, ble mitt ubeskyttede ansikt utsatt for en uventet sol, røde flekker dukket opp i decolleteområdet, og jeg skjønte at jeg raskt trenger å kjøpe en slags krem ​​med SPF. Og i nærmeste apotek kom jeg over dette merket, som jeg allerede hadde lest ganske gode anmeldelser om. Jeg valgte denne. Og hun tok ham hjem. Og han ble den mest elskede fra april til juli. Nok 40 ml i ca 4 måneder.

  Fra produsenten:

  Egenskaper: Avene dermatologiske laboratorier utviklet en formel for intensiv og langvarig hudhydratisering basert på resultatene av forskning om den ideelle fuktighetsgivningen i øyet. Krem er beriket med termisk vann Avene.

  Resultatet: øyeblikkelig og intens fuktighet, optimal hudkomfort og utvinning. Gir hudens elastisitet og fløyelsaktighet.

  Fra meg: Jeg kan si at selv tre år senere ble jeg ikke skuffet i det minste. Fra denne krem ​​får jeg virkelig god hudhydrering, beskyttelse mot våren, fortsatt lys, solen. Men selv om sommeren er denne beskyttelsesfaktoren ganske egnet for meg. Kremet absorberes raskt, forlater ikke følelsen av filmen og fungerer som en utmerket base for sminke. Min hud føles bra med den - beskyttet og hydrert.

  Rødhetsemulsjon Avene Antorougeurs Jour SPF20 (for normal og kombinasjonshud med en tendens til rosacea)

  Et år senere (dette er trolig skjebne) i april 2014, ble jeg først kjent med en variasjon av denne emulsjonen mot rødhetskrem. Krem - for tørr hud, og emulsjon for normal og kombinasjon. Denne gangen (og igjen i april) ønsket jeg å få kremer for forskjellige hudtyper til alle anledninger, så det skjedde.

  Det er ingenting å si om emballasjen - alt ligner på den første fløten. Dispenseren er den samme.

  ingredienser:

  Lukten er også kosmetisk, hyggelig, men forskjellig.

  Emulsjonen fra krem ​​av samme serie er forskjellig bare i en litt mer flytende konsistens. Og etter type hud. Det skal i prinsippet ikke gi noe oljeaktig glans, da kombinasjon av hud er ment, inkludert, på noen steder, for fet.

  Og det adskiller seg fra fuktighetsgivende krem ​​i en nyanse. På fargeprøven kan du se at den er grønn. Jeg vet ikke hva som gjør denne fargen i komposisjonen, men så vidt jeg husker fra informasjonen på Internett, nøytraliserer grønn rød (i korrektorene til ansiktet). Og jeg tror, ​​og plutselig egenskapene til denne emulsjonen, på grunn av hvilken hudfarge blir bedre (det er fra rødhet), er utelukkende knyttet til den eksterne komponenten, noe med en grønn fargetone.

  Fra produsenten:

  Egenskaper: emulsjonen fukter og beskytter huden om dagen, forebygger og reduserer hudrødhet. Ruskus ekstrakt forbedrer hudens mikrosirkulasjon på grunn av hvilken diffus rødhet av huden er redusert og sannsynligheten for ny rødhet reduseres. Takket være termisk vann, beroliger emulsjonen huden raskt og fjerner følelsen av varme og ubehag.

  Resultat: myk, fuktig og matt hud.

  Fra meg: Jeg husker hva jeg klaget om da jeg hadde mulighet for rødhetskrem - det var så fuktighetsgivende at det ga en unødig glans, noe som i seg selv ville ta svært lang tid. Og det var umulig å bruke sminke umiddelbart. Spesielt om sommeren. Emulsjonen løste dette problemet. Huden blir virkelig matt etter den, fuktig og det er ingen problemer med sminke.

  Og om rødheten merker jeg følgende. Uansett årsakene blir ansiktets hud ikke reddet generelt, for eksempel etter en varm dusj hjelper kremet til å redusere denne manifestasjonen og beroliger huden raskere, spesielt i kombinasjon med termisk vann. Emulsjonen reddet selvsagt meg ikke fra den eksisterende rosacea, men jeg vil tro at i begge deler er begge kremer perfekt som fuktighetskrem med SPF til våren.

  Termisk Avene Termisk Vår Vann

  Termisk vann kalles det høye innholdet av mineralsalter og mikro- og makroelementer som kommer fra naturlige kilder. Slike farvann har en stor mengde

  Jeg prøvde bare vannet i dette merket, jeg har ingenting å sammenligne, men jeg likte det så mye at jeg gjentok kjøpet.

  I Avene er vann forskjellige mengder: 50 ml, 150 ml, 300 ml. Jeg har nå et gjennomsnittlig volum, og jeg tok en gang en liten prøve på prøve. Flasken ble pakket inn i plast, den er en liten klistremerke på russisk, og under den er en innsats med nyttig informasjon.

  Dispenser standard for spray. Hvor mange sekunder du trykker på det, blir så mye vann sprøytet.

  Jeg liker virkelig denne sprayen - de minste partiklene, innhylle som en sky av luftdråper.

  Heftet viser skjematisk alle mulige bruksområder av termisk vann. Jeg vil fortelle deg kort hva jeg likte akkurat:

  • lindrer kløe for insektbitt, kutt, slitasje;
  • lindrer irritasjon og rødhet, nær allergi, fra upassende kosmetikk;
  • beroliger huden etter barbering;
  • beroliger huden etter solbrenthet;
  • perfekt forfriskende i den varme sesongen, så vel som under trening;
  • bidrar til å våkne om morgenen.

  Det kan også brukes etter kirurgiske inngrep, for bleieutslett hos barn, og sikkert vil alle finne et par mer interessante applikasjoner. Å si at jeg er glad for å si ingenting.

  Hvor kan jeg kjøpe kosmetikk av dette merket: I St. Petersburg er det representert i nesten alle apotek. Men på anbefaling av gode venner, viste jeg meg oppmerksomhet til et ganske kjent nettsted Farmasøytisk kosmetikk og kjøpte alt over presentert der på en svært lønnsom kampanje.

  Prisene på kremer varierer fra 850 til 1200 rubler (ved Pharma, og på apotek enda dyrere), og for termisk vann - fra 300 til 600 rubler (de fleste kjøp er alltid mer lønnsomme).

  For å oppsummere kan jeg si at Avene kosmetikk har tatt sin plass i hjertet for alltid. Kanskje vil du like det, eller kanskje du allerede har prøvd noe?

  Avene Moisturizer

  Avene krem ​​er veldig populært blant kvinner i alle aldre. Dette er ikke bare et kosmetisk produkt, men også et middel som passer perfekt til huden og gjør det vakkert og sunt. Denne kosmetiske merkevaren dukket opp på slutten av forrige århundre deltok mange spesialister - dermatologer i etableringen. Den viktigste og svært nyttige fuktighetsgivende ingrediensen til dette produktet er det termiske vannet ekstrahert fra Aven-kilden. Det er derfor den kosmetiske merkevaren fikk dette navnet.

  Funksjoner og fordeler

  Det antas at kremer fra det kosmetiske merket Avene inneholder svært høyverdige og fordelaktige stoffer, i tillegg brukes disse ingrediensene under påvirkning av de nyeste teknologiene. Således er hver krem ​​av dette merket unikt og nyttig på sin egen måte.

  Alle kosmetikk Avene deles i separate linjer, som hver er designet for forskjellige hudtyper og for dermis av forskjellige aldre. Hver kvinne kan finne blant kremerne Avene en som passer henne.

  Alle kremer har spesielle kosmetiske egenskaper. Dette skyldes det faktum at de er laget på grunnlag av termisk vann, som har en positiv effekt på huden, perfekt nærer og metter det med nyttige elementer. Produsenter av Avene-kremer legger også særlig vekt på at alle kosmetikkene er helt sterile, siden de behandles nøye på en slik måte at de nyttige egenskapene ikke bare går tapt, men også konserveres på best mulig måte.

  Alle kremer av dette merket er helt trygge, fordi hver komponent er naturlig, inneholder krem ​​ikke kjemikalier, konserveringsmidler, alkohol som tørker huden, så vel som parfymer som kan forårsake en allergisk reaksjon. Det er derfor Avene kremer er helt hypoallergene. Også alle disse verktøyene har en svært effektiv effekt.

  Hvert slikt verktøy er rettet mot å bekjempe et spesifikt hudproblem som det håndterer perfekt.

  Beauticians påpeker at mange Avene-produkter er svært allsidige, så de kan til og med brukes til ungdomsdermis, følsom hud på barn eller for hvilken som helst hud av voksne kvinner. Disse produktene kan også brukes på sensitiv hud, så vel som til dermisene som er utsatt for irritasjon. Alle produkter av dette merket har en gunstig effekt på huden, og derfor kan de brukes regelmessig. Det er også punktkrem som effektivt håndterer lokale ansiktshudsproblemer.

  Kosmetikk av dette merket inneholder en anti-aging line, som er rettet mot effektivt å bekjempe de første tegn på aldring, også disse kremer lar deg gjøre dype rynker mindre synlige, og huden som helhet er mer tonet.

  Ansiktsfuktere

  Disse kosmetikkene er også egnet for kvinner som finner det vanskelig å finne de riktige kremer for dem. Disse produktene er veldig høy kvalitet, så de har en ekstremt positiv effekt på huden. De gir ham pålitelig beskyttelse, og har også en beroligende egenskap.

  Samtidig gjør Avene kremer huden mer sunn, og fargen mer frisk og strålende.

  "Hydrance Optimal UV Legere"

  En funksjon av dette verktøyet er at den har svært høy fuktighetsegenskaper. Det trenger gjennom huden og nærer det fra innsiden. Som et resultat får du en svært langvarig fuktighetsgivende effekt. Dette verktøyet refererer til hovedpleielinjen.

  Dette er den mest populære og samtidig den mest universelle produktlinjen i dette kosmetiske merket, så det kan brukes til alle typer hud.

  Det er viktig å merke seg at fuktighetsgivende effekten av denne fløten er forlenget, det vil si at handlingen er veldig lang og effektiv. Dette er en utmerket krem ​​som kan brukes til både tørre og normale hudtyper. I tillegg har dette stoffet gode rensegenskaper. Den kan også brukes til den fete huden, fordi den matter huden perfekt og også perfekt gjenoppretter svette og fettbalanse av dermis.

  Denne kremet håndterer irritasjoner, nøytraliserer dem, og har også en beroligende effekt.

  En annen egenskap ved dette stoffet er at den kommer med SPF-20-etiketten, noe som indikerer at stoffet har en beskyttende effekt. Det vil si, denne kremen beskytter huden mot de negative effektene av ultrafiolett sollys. Dømme etter vurderinger av kjøpere, er den eneste ulempen med denne krem ​​sin ganske høye pris. En flaske på 30 ml verdt ca 2000 rubler, men mange kjøpere sier effektiviteten av denne krem ​​for ansiktet.

  "Ren AC"

  Hovedfokuset i hans handlinger er kampen mot akne og betennelser. Den håndterer akne, og fjerner også eventuelle irritasjoner. I tillegg støtter dette stoffet huden aktivt og gir deg mulighet til å redusere mengden av sebumproduksjon, slik at porene ikke er forurenset, og huden blir renere og mykere.

  Sammensetningen av denne fløten er veldig nyttig jojobaolje, sheasmør og kokosnøttolje, som perfekt fôrer og renser huden.

  Denne kremeteknologien anbefaler å bruke for kvinner med problem eller tørr hud, fordi den aktivt bekjemper betennelse og inneholder stoffer som er naturlige antiseptika. Derfor eliminerer verktøyet så effektivt feilene på huden. Dette stoffet kan også brukes i den kalde årstiden, spesielt hvis du har sensitiv hud, fordi denne kremet er i stand til å opprettholde normal hydrobalanse av huden og tillater ikke å tørke ut.

  Dette verktøyet er helt hypoallergenisk. Mange kvinner indikerer at de var veldig fornøyd med kjøp av dette kosmetiske produktet. De skriver at etter et par uker etter daglig bruk av slike kosmetikk ble deres hud renere og deres hudfarge forbedret.

  Unge jenter noterer seg også at det fjerner akne merkene perfekt.

  "Optimal Riche"

  Dette er en svært effektiv fuktighetskrem, som er mest hensiktsmessig for kvinner med tørr hud utsatt for tørrhet. Kosmetologer anbefaler at du bruker den i den kalde årstiden, da denne krem ​​på en pålitelig måte beskytter huden mot ugunstige værforhold, og tillater heller ikke at den tørker ut. Den kan også brukes til kvinner med kombinert hudtype, siden denne krem ​​perfekt nærer tørre områder av huden, og steder hvor dermis er fet, det toner og til og med matter godt.

  Dette gjenoppretter den naturlige balansen av hele huden i ansiktet som helhet.

  En annen egenskap ved denne typen krem ​​er at den har en veldig lys tekstur som forsiktig bryr seg om huden. Også kosmetologer sier at selv om kremet er veldig lett i sammensetningen, har det en tett struktur, slik at den lett fordeles over huden og absorberer godt. Det skaper ikke en følelse av film på ansiktet, så vel som svært økonomisk utgifter.

  Mange kvinner indikerer også at siden dette stoffet nærer huden med fuktighet, er det i stand til å kjempe for fine rynker. Derfor gjør denne krem ​​ansiktet mer glatt, og huden er mer silkeaktig og øm.

  Alle representanter for det rettferdige kjønn, som har en tørr hudtype, bemerker at etter vanlig bruk av denne krem, ble deres derma nærmere den normale typen. De indikerer at ansiktets hud blir mykere, det er ingen følelse av tørrhet og tetthet. Etter å ha brukt denne krem, så mange kvinner en følelse av trøst, i tillegg skriver de i sine anmeldelser at hudfarge etter bruk av Avene "Riche" blir mer sunt.

  Anti-aging-serien

  Denne serien av kosmetikk fra merkevaren Avene inkluderer kremer "Ystheal", "Serenage" og "Eluage". Det første verktøyet skjønnhetskunstnere anbefaler bruken av kvinner i alderen 25 år, fordi det er veldig effektivt sliter med de første tegn på aldring, og forhindrer også utseendet til etterligning av rynker. Den består av naturlige antioksidanter, som aktiverer de metabolske prosesser av epitelceller, som huden blir mer frisk og tonet på.

  Det er flott for å forhindre rynker.

  Avene Hydrance Optimal Riche Fuktighetskrem for tørr hud 40 ml (C20628)

  Tilgjengelig: 2 stk
  Vi belaster ON-bonuser: 24 s. For kjøpene dine får du ON-bonuser som du kan betale for de neste kjøpene.
  1 ON-bonus = 1 rubel, mer.
  nær

  levering

  Levering i Moskva (innen Moskva Ringveien)

  Levering innen Moskva Ringvei utføres av vår egen kurertjeneste, daglig fra kl. 10.00 til 22.00

  Levering utenfor Moskva (opptil 40 km)

  Levering utenfor Moskva Ringvei (opptil 40 km) utføres med egen kurertjeneste, daglig fra kl. 10.00 til 22.00

  pickup

  Avene Hydrance Optimal Riche Fuktighetskrem for tørr hud 40 ml (C20628)

  Fukt huden din for lenge. Oljete og rik tekstur i lang tid gir huden din en uforlignelig følelse av komfort.

  • Det nærer: shea smør i sammensetningen gir øyeblikkelig trøst til huden din (Moisturizes de øvre lagene i huden).
  • Fuktighetsgivende: fuktighetsgivende ingredienser sikrer videre penetrasjon og distribusjon av Avéne Dark Water i huden og kontrollerer tapet av vann.
  • Beroligende: Beriket med termisk vann Avène med sine beroligende og beroligende irritasjonsegenskaper, dekker krem ​​forsiktig huden din.

  Passer dette meg?
  Hydrans Optimal Rish er egnet for tørr og meget tørr følsom hud.

  Å påføres om morgenen eller om kvelden på ideelt ren og tørr hud.
  Om morgenen kan du bruke Hydrans Optimal HC Risch til å gi beskyttelse mot solens stråler (SPF 20).

  kjennetegn

  • Slags krem
  • Utnevnelse Ernæring, fuktighetsgivende, ro
  • Volum 40 ml
  • Kjønn For kvinner
  • Fremstillingsland Frankrike
  • Omfang Ansikt
  • Type omsorg Hjemmehjelp

  Komplett sett

  Bunten av Avene Hydrance Optimal Riche fuktighetskrem for tørr hud 40 ml (C20628) avhenger av spesifikk levering og kan endres av leverandøren uten varsel!

  • Avene Moisturizer (40 ml tube)

  Tekniske egenskaper av produktet kan avvike fra de som er angitt på nettsiden, spesifisere produktets tekniske egenskaper ved kjøp og betaling. All informasjon på nettstedet om varene er kun til referanse og er ikke et offentligt tilbud i samsvar med paragraf 2 i artikkel 437 i den russiske føderasjonskodeksen. Vi oppfordrer deg til å sjekke tilgjengeligheten av ønskede funksjoner og spesifikasjoner når du kjøper.

  Alle produkter som er solgt av nettbutikken, er helt nye og har en garantiperiode i produsentene eller servicestøtten ONLINE TREYD.RU. Kjøpere som kjøper digitale bilder og videoer, periferiutstyr, kommunikatorer eller annet utstyr i butikken, får sammen med varene en kontantkupong og et garantikort med selen i butikken vår. Gå til garantiseksjonen

  Kopier "title =" Kopier lenke til anmeldelse "> 265531

  Emne: Gjennomgang av Avene Hydrance Optimal Riche Fuktighetskrem for tørr hud 40 ml (C20628)

  Fordeler: Fuktighetskrem uten lyse lukt, leverandøren er erklært som antiallergisk. Den passer perfekt på huden, det absorberes raskt, men det passer ikke når du bruker foundation krem ​​- det ruller ned.

  Kommentar: Hyggelig krem, godt fuktet, nøytral lukt. Ikke forårsaker fet skinn på ansiktet, noe som er et stort pluss. Kostnaden er ganske tilstrekkelig for den franske produsenten.

  Kopier "title =" Kopier lenke til anmeldelse "> 100052

  Emne: Avene Hydrance Optimal Riche

  Kommentar: En veldig behagelig konsistens av krem, strammer ikke ansiktet og det er ingen maskeffekt. Jeg bruker den sammen med termisk vann og løste problemet med min meget tørre hud.

  Kopier "title =" Kopier lenke for å se gjennom "> 310286

  Emne: Gjennomgang av Avene Hydrance Optimal Riche Fuktighetskrem for tørr hud 40 ml (C20628)

  Plusser: Ganske rimelig pris for dette produktet. Kremet er nesten uten dufter, har en lett, ikke-påtrengende aroma. Det fukter, absorberer raskt og forlater ikke en film.

  Kommentar: For ikke å gjøre feil ved valg av produktene i dette merket, må du nøyaktig forstå hudtype. Etter min mening, for fet hud, vil det ikke fungere i det hele tatt. Også, med sensitiv hud utsatt for rødhet, forårsaket det litt irritasjon, og overbelastet huden.

  Skriv en anmeldelse - få ON-bonuser!

  Å hjelpe andre kunder til å bestemme seg for valg av varer, er nå lønnsomt! Fortell oss om produktet du har kjøpt fra oss og få ON-bonuser for det! *
  Skriv omtaler om hvert produkt som er kjøpt i nettbutikken ONLINE TRADE.RU. På grunn av dette vil andre kjøpere kunne lære om kvalitet, fordeler og mulige ulemper ved produktet de skal kjøpe. Og for din tilbakemelding får du en velfortjent belønning til din bonuskonto.

  * Detaljert informasjon om reglene for å legge ut vurderinger av produkter, se delen ON-bonuser for produktanmeldelser

  Denne produktvideoomtalen er ikke lenger akseptert.

  For mer informasjon om reglene for publisering av videoanmeldelser av produkter, se avsnittet ON-bonuser for videoomtaler av varer.

  Produktanmeldelser blir ikke lenger akseptert.

  For mer informasjon om reglene for publisering av produktanmeldelser, se avsnittet ON-bonuser for anmeldelser på produkter.

  Her kan du se Avene Hydrance Optimal Riche fuktighetskrem for tørr hud 40 ml (C20628) laget av våre kunder etter kjøpet.

  Sofia

  Å hjelpe andre kunder til å bestemme seg for valg av varer, er nå lønnsomt! Ta et bilde av produktet du kjøpte fra oss og få ON-bonuser for det! *

  Legg høykvalitetsbilder av hvert produkt kjøpt i nettbutikken TRADE.RU. På grunn av dette vil andre kjøpere kunne lære om kvalitet, fordeler og mulige ulemper ved produktet de skal kjøpe. Og for bildene dine vil du motta en velfortjent belønning til din bonuskonto.

  * For detaljerte opplysninger om reglene for publisering av bilder av produkter, se avsnittet ON-bonuser for bilder av varer

Flere Artikler Om Typer Acne