Hei alle sammen! Denne kremen, med en høy beskyttelsesfaktor, tok jeg for sommeren.

Produsenten skriver at dette verktøyet er godt egnet for sensitiv og overfølsom hud, samt atopisk hud av barn, voksne, beskyttelse av friske arr og arr etter kirurgiske inngrep og dermatologiske prosedyrer. Hypoallergen, ikke-komedogen. Uten kjemiske dufter og filtre.

Å åpne røret ble overrasket over den brune fargen som denne krem ​​har. Jeg nølte veldig lenge før jeg søkte på ansiktet mitt, undersøkte det, luktet det... Det var derfor det anstrengte meg. Vel, jeg ble vant til det faktum at kremet skulle være nøyaktig hvitt, eller beige, melaktig skygge. Men ikke så mørkt. Og så bestemte jeg meg endelig og la den på kinnene))

Jeg må si at huden min er ganske solbrun, kremet når den ble påført, ble distribuert normalt, men denne brune fargen viste seg å være litt lettere enn min nåværende tone og legge merke til en merkbar maske. Jeg spurte meg selv spørsmålet, fikk jeg ikke det til å gå på apoteket? Kanskje, i stedet for en krem, fanget hun en solbrent krem ​​eller et toneværktøy? Men på boksen er det skrevet i svart og hvitt - solkrem. Derfor kan det ikke være noen feil))

Etter å ha stått litt foran speilet i forvirring begynte jeg å vaske det av med hjelp av micelle-løsningen Aven. Bomullsputer hadde samme brune farge som selve kremet. Som du forstår, hadde jeg ikke denne krem ​​på huden. Jeg kan ikke si om sine maskeringsegenskaper, fordi jeg egentlig ikke har noe å maskere, men det er ganske sannsynlig at han maskerer små feil, og det kan til og med være ment av produsenten (men så hvorfor skriver de ikke om det hvor som helst?). Jeg prøvde å dekke mine blåmerker på beinet mitt med denne kremet, og selv om det hadde lyst (ganske mye), var det fortsatt synlig, som før.

Generelt bestemte jeg meg for å utsette den til slutten av februar og begynnelsen av mars. Kanskje på helt uforbrent hud vil det se mer naturlig ut...

Kommentar tilbakemelding nyttig? Ja 26 · Nei 18

AVENE SPF 50+ Anti-Aging solkrem, 50 ml

Smart, multifunksjonell solkrem med anti-aging egenskaper. Inneholder et eksklusivt fotostabil kompleks SunSitive®, et unikt fotobeskyttende system med minimale filtre og høy beskyttelse mot UVB- og UVA-stråler (kort og lang). Også utviklet ved hjelp av den kraftige antioksidanten Pre-Tocopheryl for å beskytte celler mot frie radikaler, Avène termisk vann med beroligende og anti-inflammatoriske egenskaper og Ascofillin for å forbedre kollagen. Forhinder fotografering av huden.

Ikke-fet, vektløs tekstur beskytter og fukter sensitiv hud.

Lett, ikke fettete og ikke klebrig, det kan brukes under / etter eller som en vanlig daglig fuktighetskrem for sterk, ikke-irriterende solbeskyttelse.

Avène SPF 50+ har en usynlig, ikke-fettete tekstur som gjør applikasjonen spesielt behagelig.

AVEN THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. DICAPRYLYL KARBONATMETYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETYLBUTYLPHENOL [NANO]. DIISOPROPYL ADIPATE. VANN (AQUA). Silika. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. Alkohol (alkohole denat). ALUMINIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. C10-18 TRIGLYCERIDES. DECYL GLUCOSIDE. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. AKRYLATER / C10-30 ALKYL AKRYLAT KORSPOLYMER. ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT. Benzensyre. CAPRYLIC / CAPRIC. Triglyserid. CAPRYLYL GLYCOL. DISODIUM EDTA. GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. PROPYLENE GLYCOL. NATRIUMHYDROXID. STEARYL ALCOHOL. Tokoferol. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM.

Påfør jevnt før eksponering for solen. Gjenta applikasjonen ofte med langvarig eksponering mot solen, så vel som etter svømming.
Bruken av dette verktøyet bør ikke være en grunn til et lengre opphold i solen.
Unngå å eksponere sola fra 12 til 16 timer.

Alt om solkrem Avene

Avene-selskapet dukket opp på markedet for kosmetologi ganske nylig, omtrent 30 år siden. Til tross for sin alder, har hun allerede blitt et av verdens ledende kosmetologibedrifter, og har vunnet hjertene til mange mennesker rundt om i verden. Firmaet starter fra Hydroterapi Center nær landsbyen Aven i Frankrike, hvor hun begynte å utføre sine eksperimenter. Vannet på disse stedene viste seg å være helbredende for huden, som tiltrekker seg folk fra hele verden. I løpet av sin korte historie klarte Avene å frigjøre et stort antall forskjellige kosmetikk for hudpleie. Inkludert en rekke verktøy for soling. Den inneholder 3 serier samtidig, slik at alle vil kunne velge noe som passer best for seg selv.

Siden slutten av 1800-tallet er hydroterapisenteret en nasjonal skatt i Frankrike, men eksperter fra Avene fikk fortsatt tillatelse til å utføre eksperimenter.

Egenskaper av solbeskyttelseslinjen Avene

Hovedfunksjonen til kremer i dette franske selskapet er bruken av vann fra helbredende hydrotermiske kilder ved bunnen av produktene. Eksperter fra selskapet viste sine nyttige egenskaper. Sammensetningen av vannet inneholder mange mineraler av naturlig opprinnelse. Det er absolutt bedre enn kunstig anrikning av vann. Og varmebehandling ved høye temperaturer og filtrering gjennom mange underjordiske formasjoner forbedrer kvaliteten på vannet i det aller første trinn. For produkter laget for å beskytte og helbrede huden, er en slik ingrediens en sterk fordel i forhold til konkurrenter. I tillegg har Avene-produkter en rekke andre funksjoner:

 • kraftig beskyttelse mot alle typer stråler;
 • har fuktighetsgivende egenskaper
 • egnet for folk med allergi;
 • konsistensen gir enkel å sette balsam.

Et så imponerende sett i kombinasjon med unike ingredienser tillot produkter for å beskytte huden mot solen Avene for raskt å tjene et navn for seg selv.

arter

Solkremprodukter fra dette kosmetiske selskapet har 3 forskjellige linjer. Den såkalte "hvite" serien er designet for ekstremt følsom hud. "Orange" - balsam for normalt og ufølsomt deksel. Den siste serien inkluderer anti-UV-garvningsprodukter.

SPF-50 med et mineralsk kompleks for spesielle områder

Den første representanten for den "hvite" linjen - en krem ​​for de mest følsomme områdene av den allerede delikate huden. Fraværet av tunge kosttilskudd reduserer risikoen for allergi ved bruk av dette produktet. Høy UV filtreringsindeks gir pålitelig beskyttelse for alle hudtyper. Og innholdet i ytterligere reflekterende mineraler vil øke beskyttelsesegenskapene. Den komplette listen over spesifikasjoner for denne fløten er som følger:

 • høyt nivå av beskyttelse;
 • egnet for følsomt ansikt og décolleté hud;
 • inneholder mineraler av naturlig opprinnelse;
 • hypoallergene;
 • Lett å bruke.

I nærvær av en slik liste over fordeler forventes transcendental pris. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Gitt den ubetydelige regningen, er det ganske begrunnet kjøp.

Dette alternativet er ikke laget utelukkende for personer med sensitiv hud. Det er perfekt for de som bare ikke vil solbrune, men elsker å ligge i solen.

SPF-50 med mineralsk skjerm

Den andre representanten for den "hvite" linjen. Dette betyr for hele kroppen, og ikke bare for milde steder. Den har en litt lavere grad av beskyttelse, men tilhører fortsatt klassen agenter for sensitiv dermis. Den inneholder et kompleks av antioksidanter, så det har evnen til å senke aldring av celler. Beskytter mot alle typer sollys. Komfort i tegning er forsynt med tett, men lufttekstur. Det er nødvendig å fordele kremet med et tynt jevnt lag, ellers kan hvite spor forbli. Generelt kan fokuset sitt bestemmes av følgende punkter:

 • høy beskyttelse klasse;
 • Tilstedeværelsen av helbredende og smertestillende komponenter;
 • Beskytter mot sollys;
 • brukervennlighet;
 • lavt forbruk;

Termisk vannbasert SPF-50 for sensitiv hud

Dette er allerede en representant for "Orange" -linjen med normal hudoverfølsomhet. Den har effektiv beskyttelse, men dette alternativet er neppe egnet for overfølsomt eller sykt deksel. Innholdet av antioksidanter også nyte mange. En av de viktigste fordelene ved denne balsam er den ikke-fettete strukturen. Mange føler seg ubehagelig å føle kroppens fett, med en fet film. Moderne produksjonsteknikker Avene tillater å kvitte seg med dette problemet. Egenskapene til dette produktet inkluderer:

 • ikke-fettete struktur;
 • kraftig beskyttelse;
 • reduksjon av irritasjon;
 • reduserer døden av hudceller;
 • har en proprietær metode for filtrering av stråler.

Den oljede strukturen til de fleste tanningprodukter tillater ikke at de brukes sammen med sminke. Nøyaktig å bruke en krem ​​med en ikke fettete struktur kan løse dette problemet, men bare hvis det er en liten sminke. Et stort antall kosmetikk vil ikke komme sammen med noen krem.

Termisk spf-30

Neste representant for linjen er en forenklet versjon av forrige krem. Med en mindre indeks, er SPF-30 egnet for eiere av en liten brunbrun. På mange måter er det lik den forrige mannen. Gir en dypere brunfarge. Ikke egnet for personer med sensitiv hud. Egenskapene til denne balsam er:

 • en dypere brunfarge i forhold til en stor SPF-indeks;
 • inneholder ikke skadelige konserveringsmidler;
 • har en fettfattig tekstur;
 • Beskytter mot irritasjon.

Termisk spf-20

Vinneren av den laveste UV-resistansindeksen er vurdert her. Disse kremer er ikke ment for den første dagen med soling. De er vant til å få en mørkere, jevn hudtone. Til tross for dette beskytter SPF-20 seg fortsatt mot hud fra spektra A og B og har helbredende egenskaper. Kjennetegn på SPF-20 fra Avene:

 • mørk brunbrun;
 • beskyttelse mot alle typer stråler;
 • medium nivå av beskyttelse;
 • helbredelse av mikrotraumas og sprekker i huden.

Universal avtobronzant

Dette verktøyet gjelder ikke for solkrem, fordi det er en auto-brunfarge. Kremet gir et jevnt belegg uten blemmer. Tint er oppnådd naturlig, som etter denne brunfarge. Men når du velger en slik sti, er det ikke nødvendig å teste kroppen din for toleranse for kraftig sollys. Den komplette listen over eiendommer avtobronzant inkluderer:

 • glatt belegg;
 • hypoallergene;
 • fuktighetsgivende, anti-irriterende egenskaper;
 • behagelig tekstur og lukt;
 • rask handling

En slik løsning er verdt mer enn solbrennekrem på en naturlig måte - ca 1200 rubler. Men her vil alle velge den måten de liker.

video

Denne videoen gir en oversikt over Avene SPF 50 + Sunscreen

Aven Cream Sunscreen SPF 50+

Maksimal UV-beskyttelse for tørr og sensitiv hud. Veldig lett, overfølsom for solens hud.

Huden er pålitelig beskyttet mot korte og lange UVA- og UVB-stråler. Ingen irritasjon og tørrhet.

Avene Meget høy beskyttelseskrem SPF 50 (Aven Cream solkrem SPF 50+) for tørr, sensitiv hud.

Solkrem Avene Meget høy beskyttelseskrem SPF 50 gir en meget høy grad av beskyttelse mot hele spektret av ultrafiolett stråling for lys, tørr og solfølsom hud. Kremet inneholder et unikt kompleks "SunSitive", så vel som det minste antall kjemiske filtre som har en mild effekt uten å irritere ømt hud. Avene Meget høy beskyttelseskrem SPF 50 har en ikke-fettete tekstur, takket være den gir behagelige følelser når den påføres og absorberes raskt uten å etterlate synlige merker. Ingrediensene i sammensetningen beroliger og myker huden, forhindrer fotoaldering. Avene Meget høy beskyttelseskrem SPF 50 er pakket i et praktisk luftløst rør med en dispenser som bidrar til å kontrollere applikasjonsvolumet enkelt.

 • Avene termisk vann beroliger, lindrer irritasjon, eliminerer følelsen av tetthet;
 • pre-tokoferil er en forløper for vitamin E, beskytter huden på mobilnettet;
 • Titandioxid er et mineralfilter som på en pålitelig måte beskytter huden mot ultrafiolett stråling.

Inneholder ikke parabener. Vannbestandig. 100% fotostabil. Sertifisert UVA-overholdelse.

 • parabenfri

Påfør sprayet på huden med et jevnt lag før utseende i solen og så ofte som mulig, spesielt under lange solbad og etter hver svømmetur.

Avène SPF 50+ Mineral Screen Sunscreen

Tuba 50 ml

Tuba 50 ml

Meget høyt beskyttelsesnivå for sensitiv hud. Effektiv mot hele spektret av solstråling (korte og lange UV-A og UV-B stråler). Inneholder ikke parabener. Sertifisert UV-A-overholdelse. Meget vannbestandig. 100% fotostabil. Passer for hud som er veldig lett og overfølsom for solen. Avène SPF 50+ solkrem med mineralsk skjerm oppfyller alle krav: effektiv beskyttelse, kvalitet, brukervennlighet og pålitelighet.

 • Foto beskytter
 • Vannbestandig
 • Inneholder ikke kjemiske filtre
 • fordeler
 • Hvem passer?
 • struktur
 • fordeler

  Meget høyt beskyttelsesnivå for irritert eller skadet hud. Lett hud. Hud som brenner raskt vises. Med intoleranse mot kjemiske filtre og smaker. Skadet hud hos voksne og barn.

  AVENE SUNSHIELD ANTI-AGING CREAM SPF50 50ML

  Kort om produktet

  Avene solkrem anti-aging cream spf50 50ml bruksanvisninger

  Doseringsform

  Aven Anti-Aging Suncare Cream SPF 50+ (Avene Anti-Aging Suncare Cream SPF 50+) - For tørr, sensitiv hud. Alder fra 20 år. Artikkel: С56027

  Den har en ikke-fettete tekstur, takket være hvilken det gir en behagelig følelse når den påføres og absorberes raskt, og etterlater ingen synlige spor.

  struktur

  AVEN THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. DICAPRYLYL KARBONATMETYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETYLBUTYLPHENOL [NANO]. DIISOPROPYL ADIPATE. VANN (AQUA). Silika. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. Alkohol (alkohole denat). ALUMINIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. C10-18 TRIGLYCERIDES. DECYL GLUCOSIDE. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. AKRYLATER / C10-30 ALKYL AKRYLAT KORSPOLYMER. ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT. Benzensyre. CAPRYLIC / CAPRIC. Triglyserid. CAPRYLYL GLYCOL. DISODIUM EDTA. GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. PROPYLENE GLYCOL. NATRIUMHYDROXID. STEARYL ALCOHOL. Tokoferol. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM.

  beskrivelse

  For maksimal UV-beskyttelse og forebygging av foto-aldring, prøv Avene Anti-Aging Sunscreen.

  Multifunksjonelle anti-aging hudpleieprodukter vil definitivt appellere til huden din.

  Det unike SunSitive®-komplekset med et minimum av filtre, langsiktig stabilitet og effektivitet beskytter mot lange og korte UV-stråler.

  Kraftige antioksidanter i sammensetningen av formelen beskytter mot skadelige effekter av frie radikaler.

  Lys, non-stick og ikke-fettete krem ​​kan brukes før eller etter daglig fuktighetsgivende behandling.

  Avene Anti-Aging Suncare Cream SPF 50+ er designet for å minimere allergiske reaksjoner, har høy motstand mot vann.

  SunSitive®-komplekset beskytter mot UVB- og UVA-stråling; SunSitive Protection SPF50 + solfilterkomplekset beskytter sensitiv hud fra solens stråler uten å forårsake irritasjon;

  pre-tokoferol nøytraliserer frie radikaler; akselererer celleregenerasjon, gjenoppretter hudens elastisitet og sunn glød;

  Termisk vann Aven beroliger og fuktighet, gir komfort, eliminerer rødhet, oppdaterer og glatter huden, gjør den smidig og fløyelsaktig.

  Dimethicone mattes, gir huden en satinjevnhet;

  Xantangummi fuktgjør epidermis og strammer huden, danner en pustende beskyttende film som er motstandsdyktig mot svette og vann.

  Meget høy grad av beskyttelse mot UVA og UVB stråler. Fuktig, delikat hud uten irritasjon.

  Salgsfunksjoner

  vitnesbyrd

  Sunscreen anti-aging ansikts-og nakke hudpleie.

  Kontra

  Individuell intoleranse for individuelle komponenter.

  • Kjøp Avene solkrem anti-aging cream spf50 50ml i Moskva på din nærbutikk ved å bestille en bestilling for Apteka.RU.
  • Vi har en lav pris på Avene anti-aging anti-aging cream spf50 50ml i Moskva.

  Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

  Solcreme SPF 50+ uten dufter Avene 50 ml.

  Skriv, struktur, volum

  Cream solkrem SPF50 + uten dufter. Tuba 50 ml.

  Aven Cream solkrem SPF50 + uten dufter for alle hudtyper, inkludert sensitiv. Indikasjoner: Optimal beskyttelse følsom, utsatt for allergiske reaksjoner i ansiktets hud fra ultrafiolett stråling.

  Avène Solaire Crème très haute beskyttelse SPF 50 + sans parfum sammensetning:
  AVEN THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). Octocrylene. C12-15 ALKYL BENZOATE. BUTYLENE GLYCOL. Dimethicone. DIISOPROPYL ADIPATE. METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL. Cyklomethicon. VANN (AQUA). TITANIUMIOXID. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. PVP / EICOSENE COPOLYMER. CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE. CAPRYLYL GLYCOL. DECYL GLUCOSIDE. DIMETHICONOL. DISODIUM EDTA. GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. HYDROXYETYL ACRYLATE / NATRIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. Isoheksadekan. POLYSORBAT 60. PROPYLENE GLYCOL. Silika. SORBINSYRE. SORBITAN ISOSTEARAT. STEARYL ALCOHOL. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM.

  Avène Solaire Crème sans parfum SPF 50+ vanntett solkrem med fotostabil formel har en lett, ikke-fettete tekstur og inneholder ikke dufter. Det innovative komplekset av solfiltre SunSitive Protection, designet spesielt for sensitiv hud, gir den høyeste grad av beskyttelse mot UVA / UVB-stråling. E-vitamin har anti-aging effekt, termisk vann Aven lindrer irritasjon og betennelse, glatter rynker. "Pustende" beskyttelsesfilm beholder fuktighet i epidermis, noe som gjør huden silkeaktig og ung strålende.
  Aktive ingredienser:
  SunSitive Protection SPF50 + solfilterkomplekset beskytter sensitiv hud fra solens stråler uten å forårsake irritasjon;
  Aven termisk vann eliminerer rødhet, fornyer og glatter huden, gjør den smidig og fløyelsaktig;
  E-vitamin akselererer celleregenerasjon, gjenoppretter elastisitet og sunn glød av huden;
  Dimethicone mattes, gir huden en satinjevnhet;
  Xantangummi fuktgjør epidermis og strammer huden, danner en pustende beskyttende film som er motstandsdyktig mot svette og vann. Uten dufter. Paraben gratis. Uten fenoksyetanol. Allergivennlig.

  Huden er godt beskyttet mot UVA og UVB stråler. Det er ingen ubehag fra tetthet, irritasjon, tørrhet.

  Påfør Aven solkrem SPF50 + uten dufter på ansiktet før hver utgang til gaten, og sørg for å oppdatere den etter bading, tørke med et håndkle, med et langt opphold i solen.

  Avene solkrem

  Innhold [skjul]

  Solcreme Avene er designet for å beskytte mot ultrafiolett stråling. Det forhindrer irritasjon og solbrenthet uten å skade følsom hud. Caring kosmetikk bidrar til å opprettholde skjønnheten og ungdommen i epidermis, samt å få en attraktiv og jevn brunfarge.

  Spesielle funksjoner

  Fond fra solen til denne produsenten har flere fordeler:

  • Gi pålitelig beskyttelse
  • Passer for irritert deksel;
  • De består av hypoallergene og sikre komponenter;
  • Gjenopprette helsen til epidermis;
  • Moisturize og forhindre uttørking av overflatelaget av epitelet;
  • Har en delikat tekstur;
  • Det er ingen alkoholer, irriterende og dufter.

  linjer

  All solbeskyttelse av dette merket er delt inn i flere linjer:

  1. For irritert deksel. Det forhindrer de negative effektene av ultrafiolett stråling på den svekket epidermis. Sammensetningen bruker bare organiske mineralfiltre, ingen kjemikalier. Midler kan brukes til barn, etter kirurgiske inngrep eller for å beskytte friske arr.
  2. For den sensitive epidermis har selskapet utarbeidet sin solkosmetikk-serie. Sammensetningen inkluderer et spesielt kompleks av ultrafiolette filtre og forbedrede hypoallergeniske formler. Produktene har en høy vanntett effekt og beskytter pålitelig.
  3. "Uten solen" - en spesiell linje, som er representert av kosmetikk brukt til soling eller soling. Det hjelper å gi kroppen og møter en vakker og jevn skygge uten skade.

  Solcreme Avene

  Med mineralsk skjerm spf 50 for ømme områder

  • Det har et høyt nivå av filtrering;
  • Vil gjenspeile korte og lange bølger av ultrafiolett;
  • fotostabile;
  • Inneholder ikke dufter og parabener;
  • Inneholder organisk mineralsk skjerm;
  • Den har en lett tekstur og er godt fordelt.

  Solcreme SPF 50 med mineralsk skjerm

  • Inneholder en høy beskyttelsesindeks;
  • Aktiv i forhold til spektrum A og spektrum B;
  • Den er basert på et spesielt patentert kompleks av filter og termisk vann;
  • Sammensetningen inneholder antioksidanter;
  • Enkel å bruke;
  • Den har en beroligende effekt.

  For følsom type på termisk vann SPF 50

  • Beskytter effektivt;
  • Inneholder et patentert sett med filtre;
  • Inneholder tokoferol, som har antioksidantegenskaper;
  • Hjelper til å berolige irritasjon;
  • Den har en fettfattig tekstur;
  • Fotostabile.

  Solcreme SPF 30

  • Aktiv i forhold til alle spektra av stråler;
  • Inneholder ikke parabener og dufter;
  • Pre-tokoferol beskytter epitelceller;
  • Sømer huden;
  • Den har en lett tekstur og ikke-fettete tekstur;
  • Enkel å bruke.

  Kremet solhjelp spf 20

  • Den har et gjennomsnittlig beskyttelsesnivå;
  • Beskytter mot spektrum A og B;
  • Passer til dekning som er følsom overfor solen;
  • Basert på termisk vann og tokoferol (vitamin E);
  • Pålitelig og enkel å bruke.

  Autobronzant for ansikt og kropp

  • Det gir en jevn og naturlig skygge;
  • Vil gi en brunfarge uten blemishes;
  • Har en hypoallergen sammensetning;
  • Den har en lett tekstur og en behagelig aroma;
  • Soothes og fuktes;
  • Gir en rask effekt.

  konklusjon

  Avene solkrem bidrar til å beskytte sensitiv og irritert hud mot ultrafiolette stråler. De har en hypoallergen sammensetning og inneholder spesielle termiske vann, som beroliger irritert epidermis.

  Avene Cream SPF 50 mineral

  SPF 50 solkrem med mineralsk skjerm

  Avene High Protection Mineral Cream SPF 50-SFF 50+ solkrem med en mineralsk skjerm vil gi spesielt sensitiv hud med høyeste grad av beskyttelse under solens eksponering.

  Skapet på grunnlag av Avens helbredende termisk vann uten bruk av dufter og kjemiske filtre, er hypoallergen og vannavstøtende krem ​​bare en ideell måte å ta vare på atopisk hud hos voksne og barn, samt å beskytte arr og friske arr på huden etter dermatologiske prosedyrer og kirurgiske inngrep.

  Den patenterte mineralsk skjermen, som er en del av krem, gir den høyeste beskyttelse mot UVA- og UVB-stråler, som er lengst i tid på grunn av høy fotostabilitet, og også motstandsdyktig mot svette og vann.

  Pre-tokoferil nøytraliserer bivirkningene av frie radikaler.

  Termisk vann Aven har ypperlige beroligende og fuktighetsgivende egenskaper.

  Det anbefales å søke før hver utgang på solen, ved lengre opphold på solen, bading - prosedyren for å gjenta.

  Termisk vann Aven, patentert mineralsk skjerm TIO2 + ZnO, pretocoferil

  Akne: hvordan å kurere akne

  Hvor akne kommer fra og hvordan å kurere det. Gratis akne behandling hjemme. Anmeldelser av farmasøytiske kosmetikk.

  Solcreme Avene SPF 50+

  Om sommeren og under ferier i varme land, må personer med hudproblemer beskyttes mot direkte sollys. I tillegg til elementære ting, som caps, briller, hatter, paraplyer og ikke gå ut av rommet i inferno, bør alle huske om solkrem. I dag skal jeg beskrive et ansiktsfløde med en SPF 50+ beskyttelsesfaktor fra Avene.

  Gjennomgang: Avene SPF 50+ solkrem

  Til å begynne med er alle Avene-kosmetikkene ikke-komedogene og delt inn i serier for forskjellige hudproblemer. Solens serien lider ikke av kvaliteten på krem ​​og komposisjon, innrammet i oransje og hvitt.

  Orange serien er utviklet for alle hudtyper: fra følsom overfor problem med akne. Hvit linje - for hudfølsom, uten dufter og kjemiske filtre. Men også egnet for alle hudtyper. Den hvite linjen har 100% beskyttelse - mineralsk skjerm.

  Denne ansiktscreme Avene SPF 50+ tilhører den hvite serien og gjør jobben perfekt.

  Kremens tekstur er tett, myk, lett absorbert. Kremen hvit og påfør den jevnt, gni forsiktig. Hvis du ikke maler det ordentlig, vil ansiktet forbli hvitt. Litt mindre krem ​​og bedre gni inn - det vil bli sett at krem ​​er påført, men ikke slående. Full beskyttelse mot solen du oppgav.

  Avene SPF 50 + krem ​​er ikke egnet for foundation makeup. Den bør brukes som selvstendig middel i varme land og i direkte sollys: i fjellene, tropene, på sommerdager når du soler.

  Sammensetningen av solkrem Avene

  Kremens grunnlag er termisk vann, på grunn av at huden etter påføring av krem ​​ser frisk ut, fuktet, rødhet og betennelse beroliger, forbedrer den generelle hudfarge, gir tone. I tillegg til termisk vann har en patentert mineralsk skjerm blitt tilsatt kremet, noe som skaper komfort for huden og beskyttelse mot ultrafiolette stråler.

  Mineralskjermer med sink og andre aktive ingredienser (pre-tocopheryl, Tinosorb M, Tinosorb S) bekjemper betennelser.

  Kremet er ikke komedogen, hypoallergenisk, uten parabener, bestandig mot vann, inneholder ikke kjemiske filtre. Ideell for irritert og overfølsom hud, så vel som for hud med akne. I stor grad passer denne kremet til enhver hudtype og vil bare forbedre tilstanden og følelsen.

  Hvordan bruke solkrem Avene 50+

  Påfør Avene solkrem hver gang før du går ut i solen. Oppdatering anbefales hver 2. time eller etter trening og etter hver kontakt med vann.

  På bildet er et eksempel på hvordan kremet ser etter en ganske tett applikasjon. Det er sett at det er en nyanse av hvit, men faktisk er det ikke åpenbart og, praktisk talt, ikke merkbart.

  Påfør ansiktet med forsiktig massasjebevegelser langs linjene. Jevnt, ikke tykk. I tillegg til krem, ikke glem om klær og hatter, briller.

  Ta vare på huden din. Husk at selv under et lag med krem, er huden din utsatt for stråling, og solbrun vil fortsatt falle, men det vil ikke forårsake maksimal skade, og gir bare en liten nyanse. Ikke glem å ta vare på huden din og etter soling med spesielle produkter eller en enkel fuktighetsgivende krem, for eksempel Avene Clean-ac fuktighetsgivende krem.

  Hvor mye er Avene solkrem

  Selg denne krem ​​i apotek der det er medisinsk kosmetikk. Kostnaden er ca 700-800 rubler.

Flere Artikler Om Typer Acne