For omtrent et år siden ble jeg kjent med franske kosmetikk, som overraskende passet meg perfekt! Dette selskapet vil finne en tilnærming til hvilken som helst hud i ansiktet, med min - problematiske og fet, hun gjorde venner perfekt.

I dag skal jeg snakke om en av metodene - denne rensegelkremet for problematisk hud Avene Clean-Ac. Jeg har brukt det i nøyaktig et halvt år, til tross for det svært små volumet - 200 ml.

Verktøyet er i et rør som ser ut som en flaske:

For å være ærlig, da jeg kjøpte dette verktøyet, trodde jeg at det ville være nok i to måneder, ikke mer. Faktisk viste det sig at krem-gel forbrukes veldig økonomisk. For bruk er det nødvendig å klemme ut bare en liten dråpe - dette vil være ganske nok til å vaske hele ansiktet.

Gel gjennomsiktig hvit - veldig lik melk. Den har en lys, subtil duft. Han skummer ikke, det skjer ingenting med ham som han er - og det er slik du vasker ansiktet ditt. Da jeg slår øynene mine, gjorde jeg litt finjustering, men dette skjedde for meg bare en gang - bare skylle øynene med vann og kjeften forsvinner.

Røret åpner er veldig interessant og ikke veldig praktisk - du må slå lokket litt til siden - og døren åpnes :) Jeg vil forklare hvorfor det er ubeleilig å åpne - når hendene er våte, skru dette lokket hardt. men dette tror jeg små ting.

Jeg bruker denne gelkrem to ganger - om morgenen og om kvelden.
"Klin-ak" er ideell for sensitiv hud i ansiktet - spesielt etter aknebehandling, svarte flekker, når huden allerede er påvirket av alle slags helbredende midler.
Etter å ha brukt de hyggeligste opplevelsene:
- huden er ikke for tørr;
- føles ren og frisk;
- det er ingen maskeffekt (en slags raid på ansiktet);
- irriterer ikke huden;
- fjerner mindre rødhet, irritasjon i ansiktet;
- inneholder ikke såpe;
- i grunnlaget for sammensetningen er termisk vann.

All informasjonen på pakken er på et ikke-russisk språk, men en etikett med russisk informasjon er limt inn på den. Sammensetningen er også på et språk som er forståelig for oss:

Her er et bilde av komposisjonen, som er avbildet på selve røret (etter min mening er det litt annerledes enn bildet ovenfor i antall ord. Jeg forstår ikke dette øyeblikk litt):

Etter seks måneder med bruk av Avene og DUCRAY produkter (jeg har allerede skrevet en anmeldelse om det og jeg skal skrive mer snart), forbedrer huden min, som de sier, på ansiktet mitt! Jeg tillater selv å vises på gaten uten tonale midler, bare et lite pulver. Lesere av mine vurderinger vil sikkert huske i hvilken tilstand ansiktet mitt var.

Så den eneste ulempen, kanskje, som jeg kan si - er ganske høy pris - for eksempel kjøpte jeg denne gelkremet til 700 rubler. Selv om du mener at det varer minst et halvt år, er prisen kanskje normal.

Jeg anbefaler å bruke, spesielt for jenter med problemhud - du vil ikke angre hvis du prøver.

Avene Clean-Ac Hydrating Silent Adjunctive Care Fuktighetsgivende beroligende krem ​​for problem dehydrert hud "Klin-Ak"

Vann, caprylsyre / caprinsyre triglycerid Carthamus tinctorius (Safflor) frøolje, butylenglykol, sukrosestearat, Butyrospermum Parkii (Shea Butter) Frukt, glyserin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) frøolje, sukrose-distearat, stearylalkohol, akrylater / C10-30 alkylakrylat krysspolymer, BHT, bisabolol butylparaben, Cyklometikon, Dimethicone krysspolymer, dinatrium EDTA, Fragrance, Isobutylparaben, Isopropylparaben, fenoksyetanol, trietanolamin, xantangummi, sink glukonat

Beroligende og fuktighetsgivende krem ​​Avene Clean-Ac Hydrerende Soothing Adjunctive Care kompenserer for tørking og irriterende effekter av akne behandlinger.

fordeler:
- Takket være den kremete og ikke-fettete tekstur, er den.

Beroligende og fuktighetsgivende krem ​​Avene Clean-Ac Hydrerende Soothing Adjunctive Care kompenserer for tørking og irriterende effekter av akne behandlinger.

fordeler:
- Takket være sin kremete og ikke-fettete tekstur, gjør dette produktet fuktighet og beroliger huden utsatt for akne, gitt sin naturlige følsomhet.
- Kakaosmør, sheasmør og jojoba gir langvarig næring til huden, noe som gir en følelse av komfort.
- Den inneholder termisk vann Avene, som effektivt beroliger irritert hud.

søknad:
Påfør morgen og kveld til renset ansikt.

anmeldelser

Det tetter porene, absorberes ikke, forlater filmen og fettet.

Jeg har en kombinasjonshud, utsatt for tørrhet og oljeaktig T-sonen midt på dagen.
Jeg kan kalle denne krem ​​produsentens uro. Avene.
Anmerkningen er designet for problem og dehydrert hud, det motsatte skjer etter bruk.
To netter og huden min huddled, jeg våknet opp med et tett ansikt, uten følelse av næring og hydrering.
Av fordelene med en behagelig tekstur og aroma håndteres også tørr hud på hendene.

Lett tekstur, delikat aroma, god sammensetning.

Bra krem, var redd for at det ville være for tungt for min kombinasjonshud, fordi Les allerede anmeldelser om "film" og "pannekake". Men ingenting som dette - krem ​​på sin tekstur er ikke tett fet, men som en krem-gel, veldig enkelt og raskt absorbert, slik at bare en følelse næring, sunn hud - og ønsker å stryke en person))
Siden det er vinter nå, bruker jeg krem ​​om dagen, vekslende med mer nærende om natten.
Veldig verdig alternativ for fuktighet for problem hud!

Nærende, lett tekstur, gir huden et godt preparert utseende.

Det legger fett på huden.

Denne krem ​​er egnet for svært tørr hud, i min kombinasjon ble den ikke fullt absorbert selv over natten, tette porene på nesen og kinnene. Veldig næringsrik, men har en lett tekstur. I løpet av dagen ble det heller ikke suget inn i huden til enden. Jeg prøvde det om sommeren og høsten. Generelt, som det ser ut til meg, er det bedre for vinteren eller veldig tørr hud. Men samtidig så huden så med det på en eller annen måte næret, som om det var sunt, noe tett eller noe.

Avene ren ac cream Avene - i vurderinger av kosmetikk

Merke: En annen 301 merkevare i listen.

Utvalgte anmeldelser av kosmetikk Avene "avene clean ac cream."
Du kan også se alle anmeldelser av Avene.

Fant 9 vurderinger

om kosmetikk Avene 19. mai 2012

Jeg prøvde Avene Tolerance Extreme når jeg hadde en forferdelig irritasjon på ansiktet mitt, hjalp meg, tok av all rødhet, fuktet huden min godt. Nå tror jeg å gå til linjen Cleanance and Clean - AC fordi jeg tok et par prober på apoteket (ansiktsvask og krem) og jeg likte konsistensen og resultatet. Generelt har jeg en kombinasjon og uforutsigbar hud.

Jeg tok også en leppe krem, fordi jeg ikke liker tørrhet og noen ganger flager de noen steder. Jeg bruker det om natten, jeg er fornøyd med resultatet. Generelt er kosmetikk veldig bra, det viktigste er å finne midler.

Gjennomgang av Alyona Kashirina på Avene Clean-Ac Face Cream Hydrerende beroligende adjunctive Care

Navn: Alena Kashirina. Type anmeldelse: nøytral
Vurdering: 0 av 5 stjerner. 02-09-2018 19:59:00

Slik beskriver Avén-kosmetikk-selgere denne krem:

Сlean-Δc-linjen er utformet spesielt for omsorg for problem, følsom, irritert (inkludert - under og etter behandling av akne) hud. Den inkluderer:

rensende krem-gel, fuktighetsgivende krem ​​med beroligende effekt.

De viktigste aktive bestanddeler av kosmetiske Aven slean-Ac - sinkglukonat (virksomme mot inflammasjoner), triglycerider (næring til huden og eliminere dens peeling) og glykoler (for fukting).

Det faktum at medisinsk kosmetikk Avene Clean-Ak lindrer irritasjon og betennelse, normaliserer aktiviteten til talgkjertlene, fukter og lindrer huden, bekreftet av anmeldelser hudleger og deres pasienter.

Kjøpe kosmetikk fra Avene Klin-Ak-linjen er verdt som en akneforebygging for unge mennesker med kombinasjon og fet hud.

Hva jeg forventet fra Avene Clean-Ac Hydrating Soothing cream:

Først av alt, ventet jeg - fuktighetsgivende (for ham, krem ​​og oppgitt). For det andre håpet hun at han virkelig ville være ganske ikke-aggressiv mot huden, så hvis den er ment for sensitiv hud. Jeg har ikke akne i ganske lang tid, og ikke engang et enkelt inflammatorisk element har blitt observert selv på "kritiske dager". derfor håpet jeg ikke at krem ​​vil lindre meg av akne, men det faktum at det vil gi meg akne, teller ikke akkurat på meg.

Og jeg er enda mer overraskende å observere i en krem ​​silikon, PEG, og fortsatt noen irritanter (glykol, for eksempel. Og en parfyme på kjøpet) i en krem ​​som bekjemper akne og er utviklet for sensitiv hud. Men først ting først:

Kremet har en hvit farge og duften av "babykremet" av sovjetiske tider av min mor. Aroma er diskret, svak og ikke irriterende. Bare det ville være bedre uten parfyme i det hele tatt, siden krem ​​er for sensitiv hud. Og hvis det nesten ikke er følt der (i kremen), så FOR HVOR er en duft tilsatt den? Du kunne ha eliminert denne ingrediensen helt og ville ikke ha redusert kostprisen på krem, selv om de ikke bryr seg om sensitiv hud.

Kremet virkelig (som beskrevet i beskrivelsen) har en lett tekstur med en rik tekstur. Sannt, tekstur er ikke for mettet etter min mening. Jeg har sett og mer mettet.

Med hensyn til tetthet - medium. Ikke veldig flytende, men ikke tett. Det er veldig lett fordelt på huden, det glir perfekt. Ikke fett i det hele tatt. Uten klebrighet. Takket være en god slip - økonomisk å bruke.

krem utseende

EFFEKTIVITET OG OPPLEVELSE AV BRUK:

Brukt krem ​​Avene Clean-Ac Hydrating Soothing som barnehage. Om natten hadde jeg ikke smurt det på meg selv. Jeg foretrekker andre kosmetikk for natten.

Krem absorberer ganske bra (eller tørker?). Virkelig gir en viss effekt av hydrering. Samtidig glir ansiktet etter ham skinnende og denne glansen ble fjernet fra meg bare av tonalpulver. Eller, hvis det ikke er noen krefter i det hele tatt for å se på glitteren, tok jeg bare 1 dråpe (den minste i det hele tatt) på en finger og prøvde å distribuere dette beløpet over hele ansiktet. Da var lysstyrken mindre. Generelt forsvinner ikke skinnet helt (ansiktet ser ikke helt tørt ut og ser heller ikke kjedelig ut), selv om du venter et par timer til det forsvinner. Derfor behandlet jeg med en dråpe og brukte deretter mer pulver til å gå tilbake til tåket i ansiktet.

Men det viktigste som slo meg var for første gang i mange, mange måneder, på den andre dagen da kremet ble påført, fikk jeg ut 2 kraftige kviser og en dag senere - den tredje. De sjokkert meg med vennlig hilsen. De hadde ingen grunner (unntatt den brukte krem). Og i tillegg var porene inflammet på nesen, og faktisk begynte nesen å se seg ryddig. se - pereuvlazhnilas fra krem, aha.

Akne var ubehagelig, smertefullt, og ikke en del av mine planer. Gikk ganske raskt, for å være ærlig. Ny ble ikke vist. dessuten kanskje fordi soldager endelig endelig kom og ansiktet mitt var ofte i solen. Og i solen, som du vet, har det en tendens til at akne forsvinner (i alle fall har jeg alltid hatt det, solen, tilsynelatende, behandler dem bedre enn noen krem).

Effekten av fuktighetsgivende varer akkurat så lenge jeg bruker kremet. Jeg stoppet med å bruke den - denne effekten forsvant i 2-3 dager. Min hud, for hele perioden med å bruke krem, så ikke strålende ut, ble ikke lysere i farge og friskere. Krem fu, heldigvis, gjorde ikke poengsummen.

I tillegg til effekten av (visuell) fuktighetskrem, myker kremet huden. Han gjør ingenting mer. Vel, det er ingenting mer å si om ham. Etter min mening - ganske middelmådig krem, slik (og med akkurat den samme effekten, bortsett fra akne), møtte jeg mye. Det kan godt komme ned som et daglig pleieprodukt. Ikke et mesterverk etter min mening.

Det er ment for fet og combi hud, men jeg kan ikke engang forestille seg hvordan fet og combi hud vil "glede seg" til en slik glans i ansiktet mitt, som dukket opp etter at jeg har brukt denne krem. Generelt syntes det meg at med en så ganske uttalt, fuktighetsgivende spesiell effekt, er kremet generelt best egnet for tørr hud (eller - utsatt for tørrhet). Vel, ok, produsenten vet bedre.

Jeg vil imidlertid ikke kjøpe den fulle versjonen for meg selv. Og enda mer vil jeg ikke kjøpe meg selv om vinteren (når solen er lav). Fordi jeg er veldig irritert av utseendet av akne fra kremet (og jeg har ingen tvil om at det var fra krem). Likevel, som en daglig løsning for omsorg, synes det å være bra. for ung hud. Fordi for moden hud, har han ikke nok spesielle effekter - han gir ikke elastisitet, slipper ikke rynker (vel, bortsett fra det som skyldes tørrhet, og det er ikke et faktum), bekjemper ikke pigmentering.

Sant, jeg tror ikke sterkt på at han sliter med akne. Selv om det føles ganske i stand til en beroligende effekt på huden. Men jeg tror dette er også bare en visuell effekt. På sikt ser jeg ikke det for sensitiv hud, hvis sammensetningen har irritasjoner.

Kanskje jeg ikke brukte den lenge nok. men 3 pimples var nok for meg å ikke vil bruke den i lang tid. Dessuten lover han ikke mye. Jeg vil finne fuktighetsgivende i andre kremer. denne effekten kan fås på en mer beskjeden pris uten akne.

Erfaring med bruk = 3 uker i testmodus. Hver dag, på dagtid (selvfølgelig i 3 uker brukte jeg ikke den eneste prøven som jeg har mer enn miniatyrer i bildet for dating, mer enn i bildet).

Huden som kremet ble brukt på: normal type. I varmen har den en tendens til å vise litt mer (enn vanlig) fett i T-sonen, men ikke kritisk og krever ikke særlig oppmerksomhet. I kaldt vær (hvis det er også vind) har det en tendens til å være stramt på kinnene. Har ikke hatt problemer med akne i lang tid.

Face Cream Avene Clean-Ac Hydrerende beroligende Adjunct Care - anmeldelse

Finne din perfekte fuktighetskrem er som å finne din perfekte mann. Del 2 (med bilde)

Da min tidligere Avene-fuktighetskrem ble avsluttet, bestemte jeg meg for å fortsette søket etter min ideelle fuktighetskrem blant produktene i dette merket. Hydrance optimale uv legere var nær min ideelle som ingen andre. og her står jeg igjen i apotekskjeden 36,6 foran stativet. Ser gjennom øynene til rengjøring. Jeg finner ikke, og så berører visningen Clean-AC. Jeg tar emballasjen, jeg leser. Åh gud, det er enda bedre enn renhold. akkurat det du trenger:

Fuktighetsgivende anti-inflammatorisk krem ​​for problem og sensitiv hud

Indikasjoner: betyr ekstra pleie for ung, problem, sensitiv hud etter lokal eller generell dermatologisk behandling av akne, forårsaker irritasjon og overdrypning av huden.

Egenskaper: Denne krem ​​med en rik, men ikke-fettete tekstur, kompenserer for sensitiv huds mangel på vann og lipider under eller etter behandling. Normaliserer sekresjonen av talgkjertlene.

Jeg kjøpte den uten å tenke, jeg betalte noe om 800 rubler (forresten kostet den forrige meg 200 rubler mer). Denne gangen var kravene til fuktighetskrem som følger:

- Kremet bør være egnet for kombinasjon (fet hud), men bør ikke inneholde alkohol (akne kommer av fra det), og i intet tilfelle bør det tette porene. Alkohol i sammensetningen er fortsatt der, og silikoner også (se bildet), men heller ikke akne eller tilstoppede porer.

- Kremet bør ha en anti-inflammatorisk effekt, samtidig fuktighetsgivende å fjerne "problemer" fra ansiktet. Ja, effekten er bare med et slag, det reduserer betennelsen merkbart og ansiktet med det ble rengjort. Nå, selv før kritiske dager, skammer jeg ikke over å se i speilet.

- fuktighetsgivende og kjempe mot dehydrering av huden. I den kalde årstiden blir huden min uten beskyttelse ikke bare tørr, men dehydrert. Dette skyldes delvis det faktum at jeg gikk det andre året av min bruk for å vaske Shiseido purness skum, som i den kumulative effekten tørker og tynner huden. Jeg kommer ikke til å gi opp Shiseido ennå (hvis noen ber om en anstendig erstatning, vil jeg være glad), så jeg sliter med dette problemet med fuktighetsgivende midler. Mens jeg har nok fuktighet. Etter min mening kremer denne kremet det samme bedre enn optimal UV legere. Jeg vet ikke om jeg vil savne ham om vinteren, men nå er jeg nesten fornøyd. Hvorfor nesten? Likevel, noen ganger etter vask, er det en følelse av tørrhet og tetthet.

- Kremet må være i røret. Vel, du forstår meg. Den evige ulykken i pakken er å pakke kremet i krukker med en stor nakke. for elskere å grave en spatel i kremet. Med dette er selvfølgelig Avene ok, volumet på et rør er 40 ml.

- Kremet bør være en god base for sminke - tonalen bør ikke rulle på den og uskarphet. Selv om jeg bruker en smashbox makeup base etter krem, føler ikke ansiktet mitt belastning, og tonalkremerne streber ikke mot å løpe nærmere brystet mitt. På bare krem, oppfører tonal seg godt. Som base for sminke er hundre prosent.

- Kremet bør umiddelbart absorberes, etterlater ingen fettete film, glans, trykk på klær osv. Konsistensen skal være lett, ikke veie nedover huden. Og denne oppgaven Clean - AC klarte. Det absorberes ikke like øyeblikkelig som Optimal UV legere, noe som har en positiv effekt på forbruket. Konsistensen er litt tykkere, men lukten, fargen, fordelingen er enkel - alt er det samme.

Etter min mening har denne krem ​​bare en minus - mangelen på SPF. Jeg vil ikke senke vurderingen for dette, siden SPF er i mitt fundament, og nå er det ikke så viktig for meg. Og resten er en fantastisk krem ​​som fullt ut rettferdiggjør prisen og er ideell for problem dehydrert hud på høsten.

Fuktighetsgivende anti-inflammatorisk krem ​​for problem hud

Gir omfattende hudpleie:

  beroligende; lindrer irritasjon har anti-inflammatorisk effekt; nærer huden; fukter; eliminerer flaking.

MO og andre regioner i Russland - fra 1 til 5 dager *.

  2% rabatt - når du registrerer deg på nettstedet

Og den etterfølgende bestillingen gjennom kurven. 5% rabatt - allerede fra den tredje bestillingen. 10% rabatt - for spesialister, fra 50 000 p Og også, kumulative rabatter

Og rabatter avhengig av mengden av bestillingen.

Bestill betalingsmåte:

  cash courier; Kontanter ved levering (provisjon - opptil 4%); bankkort Visa, MasterCard og Maestro; bankoverføring; Yandex. penger; mobiltelefon balanse; terminaler og salonger av kommunikasjon; WebMoney.

Aven Klin-AK fuktighetsgivende krem

Olje, problematisk, utsatt for akne og rødhet, hud som er irritert og dehydrert etter bruk av medisiner for å behandle akne.

Huden er jevn, fuktig og restaurert. Hudfarge, peeling og irritasjon forsvant.

Clean-Ac-hydratiserende krem ​​(Aven Klin-AK fuktighetskrem) for fet, problemfølsom hud.

Takket være sin ikke-fettete, lette konsistens, det fuktighetsgivende Clean-Ac-hydratiserende kremet raskt beroliger, lindrer tørrhet, gir langsiktig næring til sensitiv, akne-utsatt hud. Kremet klare lett med de negative effektene av aknemedikamenter, og gir en følelse av komfort. Clean-Ac Hydratating Cream er lett å påføre og etterlater ikke fettete.

 • Avene termisk vann har en anti-irriterende effekt, eliminerer følelsen av tetthet, beroliger;
 • kakao smør nærer, myker, fuktighet huden, gjør den jevn og delikat;
 • shea smør eliminerer peeling, rødhet, irritasjon og tørrhet, og også nærer, fuktighet, forandrer hudfarge;
 • Jojoba olje bekjemper irritasjon og akne, nærer, hjelper huden å beholde fuktighet.

Påfør om morgenen og / eller kvelden på tidligere renset, tørr hud i ansiktet.

Ansiktsrom Avene Clean-Ac Hydrerende beroligende adjunctive Care

Hyggelig krem, ideell for fet hud under behandling av betennelse.... for tørr fuktighet er ikke nok.... + foto, beskrivelse, sammensetning, analyse av hovedbestanddelene i sammensetningen, svette. Parsing i 10 trinn.

Bekjennelse med Avene-merket begynte plutselig og spontant - det er så vel som verdt kopier, feil også, dessverre) Men i dag snakker vi om et ganske bra, men veldig individuelt produkt. Kjennskap til medisinsk kosmetikk, samt luksus, prøver jeg alltid å starte med miniatyrer - du vil prøve mer, bruke mindre Hvor skal du ta dem? Les videre)

Men først om cremic selv, etter testing kan jeg enkelt ut følgende + -

proffene:
- Som lokal behandling (uventede utslett, allergier, betennelser) og annen plutselig biax er egnet for både tørr og fet hud, men sørg for å utføre en test! Sammensetningen er sterk, kan forårsake en reaksjon.
- For fet hud er den også god som en hudpleiekrem, men etterlater en skinne lenge.
- Uten farge og lukt.
- Strammer porene (ikke mye).

ulemper:
- Tekstur, såpevann, film - en følelse av at dette er en gel for vasking, og ikke en krem.
- Pris.
- Ikke alle er egnet, til generell bruk på tørr og normal hud er ubrukelig.

miniatyrbilder: Som jeg skrev over, ser jeg ingen grunn til å bruke mye penger på noe som ikke er et faktum som vil gjøre) Hvor kan jeg få prøver?
1. Spør når du kjøper fra et apotek - de er der) Bare farmasøyter gnier du gir dem, spør vezhlevee, overbevisende - øyne Kawainui bygge) På siste kjøp ting produsert Minki 3 + en haug med poser.
2. I bokser av typen ELLEBOX vil det være 6 av dem, men for pengene.
3. Finn en venn fra butikken kosmetikk apotek.
4. Noen prøver kan bestilles på Internett - bare slag i Google)

Denne krem ​​har blitt min må-ha!

Jeg møtte denne vennen når jeg tørket huden veldig mye med en glidelås. Den er plassert som en beroligende og fuktighetsgivende krem ​​for å kompensere for tørking og irriterende virkninger av legemidler for behandling av "mangler". Så forresten hjalp han meg veldig bra.

Så, Avene Clean-Ac Hydrerende Soothing Adjunctive Care:

Volumet av flasken: 40 ml.

Lukt: ikke uttalt, hyggelig.

Farge, konsistens: hvit krem ​​av gjennomsnittlig tetthet.

Pris: ca 850 - 1000 rubler.

Min hudtype: kombinasjon, problem, følsom.

Om vinteren er tiden tørr, om sommeren mer fett. Utslett på dette tidspunktet er praktisk talt fraværende.

Min brukalgoritme er:

Fjerner sminke med micellar vann (inkludert øyne)

Jeg renser ansiktet mitt med en eksfolierende lotion, med dette (det rydder veldig bra, peeling det av) eller med dette (fuktighets huden)

Jeg bruker denne fuktighetskremeren (jeg kan alternere med mine andre kremer - enten dette eller det)

Svar: Kremet er utmerket, raskt bringer huden tilbake til normal når den er overdried, har en kumulativ natur, huden etter at den er myk, fuktig, mettet. Peeling tar sted dagen for tre bruksområder om morgenen og kvelden, ikke tette porene, provoserer ikke betennelse! Allergier forårsaket ikke irritasjon. Som jeg skrev over, møtte jeg ham da huden var veldig tørr, da ble kremet min Must-have! Han restaurerte huden veldig nøye! Smink begynte å gå perfekt! Generelt er kremet veldig anstendig!

Nå prøver jeg å bruke det i vintersesongen når det er kaldt ute, det beskytter huden godt. I prinsippet har huden min nok fuktighet til det om vinteren (gitt at jeg bruker en fuktighetsgivende maske minst 2 ganger i uken). Jeg kan skifte det med andre kremer (Jeg er en kremmani, prøver alltid ny ).

Om sommeren er det tydeligvis for huden min tungt, jeg føler det på ansiktet mitt om dagen, for sommeren bruker jeg en krem ​​med en lettere tekstur (linker over). Eller hvis huden er igjen for tørr, kan jeg skifte dem.

Dette er løsningen i øyeblikket jeg anser det beste i prosessen med punktbehandling av "ufullkommenhetene".

KLINANS HYDRA Beroligende krem ​​for tørrproblemer

Rør 40 ml

Rør 40 ml

Kompenserer tørking og irriterende effekt av legemidler til behandling av akne.

 • beroligende
 • fukting
 • mat
 • fordeler
 • Hvem passer?
 • Kliniske studier
 • struktur
 • fordeler

  Kile-Ak, fuktighetsgivende og beroligende krem, spesielt utviklet for fet, ufullkommenhet utsatt hud, tørker irritert handling midler.

  Denne krem ​​ble testet med deltakelse av 26 personer med tørr hud mens man tok orale retinoider.

  En måned senere noterte deltakerne:

  • Redusert tørrhet med 54%.
  • Reduserer ruhet med 42%.
  • Tilsynelatende reduksjon i peeling.
  • 100% av brukerne vurderte brukervennligheten.
  • 90% av brukerne vurderte dens fuktighetsgivende egenskaper.

  Kremer Cleanance K og Clean - Ac fra Avene

  Jeg møtte mange gode anmeldelser på Cleanance K-krem, men jeg kjøpte den på et tips fra Anastasia bliss_in_beauty (takk!), Jeg ville nok nok ha gått i sirkler i lang tid om ikke for hennes overbevisende tilbakemelding.

  Jeg brukte denne krem ​​hele tiden, da jeg allerede hadde bestemt på forhånd at det var han som ville være min nattpleie, tok jeg ikke engang for å unngå fristelsen. Det er hyggelig å bruke krem, han hadde ikke engang tid til å bore meg. Siden den inneholder glykolsyre, melkesyre og salicylsyrer, er nattbruk best egnet for den.
  Både tekstur og duft nærmet meg, ikke forårsaket en negativ: lukten er behagelig for meg, medisinsk, ikke noe ekstraordinært, tekstur er lett, kremet er godt absorbert, lys, forblir ikke på overflaten av huden. Jeg følte meg en liten prikkende følelse først, men så kom det til ingenting. Kremet gir fullstendig omsorg, jeg har ikke opplevd mangel på fuktighet, kremen kremer og lindrer huden. Det fine med det ennå, er det veldig lett å vaske av, et par sprut av vann i morgen - og huden ren og frisk.
  Cream Cleanance K Jeg er ikke ferdig ennå, jeg vil bruke kursene.
  Når det gjelder resultatet, er det merkbart, med regelmessig bruk kan det fortsatt vise seg i større grad. Virkningen av syrer har en gunstig effekt på hudens generelle tilstand: det er en jevnere tone, glatthet i huden, forebygging av subkutan betennelse. I dette tilfellet virker kremet forsiktig, delikat, bruker det om sommeren, jeg tjente ikke pigmentering, selvfølgelig brukte jeg solkrem alltid og overalt.
  Denne krem ​​anbefales som en sebum-regulerende og kerato-regulerende omsorg for unge problem og sensitiv hud. Min hud er mer moden, men den nærmet meg perfekt uten å forårsake negative effekter.
  Operasjons prinsipp:

  Som dagen jeg valgte kremen fra samme linje - Clean - Ac, liker å gi mer omsorg - minst ett system med lignende ingredienser og funksjoner. Med målet klarte han for godt.

  Kremet er rettet mot å fukte huden, har anti-inflammatorisk effekt, normaliserer sekretjonen av talgkirtler.
  Perfekt egnet som en dagkrem, lys, raskt absorbert, tjener som en god base for sminke. Selv i varmen følte jeg ikke det på huden, ansiktet mitt så jævnt ut, det var merkbart, siden jeg nesten ikke brukte grunnlag, ville jeg bare ikke, og det var lat. Jeg merket ikke noen slående effekt, men det ga nøyaktig alt som trengs for huden: det var fuktighetsgivende, beskytter, gir en komfortabel tilstand - og dette er allerede veldig mye. Paired med Cleanance K-krem bidro til å unngå betydelige hudforverringer, generelt er jeg veldig fornøyd.
  Dessverre mistet jeg en boks med denne krem, derfor uten sammensetning.
  Disse kremer passer ikke bare som daglig pleie for problemhud, men også som et forebyggende tiltak for akne utsatt hud.
  Er du kjent med Avene-merket? Kanskje noe annet å være oppmerksom på? takk

  Akne: hvordan å kurere akne

  Hvor akne kommer fra og hvordan å kurere det. Gratis akne behandling hjemme. Anmeldelser av farmasøytiske kosmetikk.

  Cream-gel for vask Avene Clean-ac

  Når en aktiv og kompleks narkotikabehandling av akne på ansiktet begynner, reagerer nesten alle personer som behandler huden, med desquamation og tørrhet. Og dette kan ikke tillates, fordi tørr hud fremkaller sebaceous kjertler for å produsere mer sebum, og hvis det er mer sebum enn nødvendig, så er porene og kanalene blokkert, og akne vises som et resultat. Avene Clean-ac Rensende Cream Gel for vask er spesielt designet for irritert og tørr hud på bakgrunn av aknebehandling.

  Prinsippet på gelen for vask av Avene Clean-ac

  Avene er en profesjonell fransk kosmetikk spesialisert på omsorg og behandling av problem hud. Denne gelen for vasking er ikke en gave som heter kremgel, fordi dens delikate tekstur er som en krem ​​og nesten ikke skum. En slik struktur av gelen så forsiktig som mulig lar deg rense og fukte huden, samt opprettholde den naturlige lipidfilmen.

  Overflateaktive stoffer i krem-gel for vask Avene hjelper veldig nøye med å rengjøre, ikke overdrive, fukte og gi en følelse av komfort på huden etter vask. I tillegg har Klinak fra Aven en antiinflammatorisk effekt, fjerner rødhet, reduserer spredning av patogene mikroorganismer.

  Sammensetningen av krem-gel Avene Clean-ac

  Som mange rettsmidler består Avene ansiktsvaskkrem av 47% av termisk vann, som har en anti-inflammatorisk og fuktighetsgivende effekt samtidig, lindrer irritasjon.

  På grunn av forekomsten av sinkglukonat er Avene Clean-ac en sterk antiseptisk, men kokosnøtt, jojoba, kartaman og glycerololjer tillater ikke å overdrive, men tvert imot nærer det.

  Hvordan bruke gel for vask Avene

  Det er nødvendig å bruke Avene Clean-ac gelkrem til vask 2 ganger om dagen: om morgenen og om kvelden. Påfør den skummede gelen for å rengjøre og fuktig hud, sveip forsiktig i en sirkelbevegelse over ansiktet og skyll med varmt vann, flekk med engangshåndkle eller et separat håndkle. Produsenten anbefaler at etter påføring av termisk vann fra Avene og fuktighetsgivende anti-inflammatorisk krem ​​Avene Clean-ac. Vi anbefaler samme ordning, men hvis det ikke er termisk vann, så kan vi klare det.

  Aven gel er veldig tett, som en krem, har en hvit farge, det skummer litt.

  Hvem er egnet Avene Clean-ac gel

  Denne gel for vask er egnet for alle som, som følge av aknebehandling, har blitt tørr eller irritert, følsom. Etter normalisering av hudtilstanden kan du bytte til et sterkere rengjøringspreparat, for eksempel Uriage Surgras Liquide dermatologisk gel for vasking.

  Fordeler og ulemper med gelrensemiddel Avene Clean-ac

  Fordelene er:

  • hydrering;
  • rensing;
  • bevaring av lipiden (beskyttende) hudfilmen;
  • anti-inflammatorisk effekt;
  • gir en følelse av komfort.

  Ulempene med Avene gel er:

  • skum ikke;
  • mange brukere har ikke følelsen av renhet av huden på grunn av for mild eksponering for kremet.

  Hvor mye er en krem-gel for å vaske Aven Klinak

  Standardemballasje av gelkrem Avene Clean-ac 200 ml - prisen på gelen fra 500 til 650 rubler, avhengig av apotek og by.

  Anmeldelser av gelkrem til vask Avene Clean-ac

  Jeg begynte å bruke den først etter 1 måned med å bruke Effezela, da huden min begynte å flakke forferdelig, brenne. Jeg likte den første uken, så forsiktig og vektløst vaske dem. Etter at huden begynte å gjenopprette, har Avene krem ​​blitt noe ubehagelig å vaske, dvs. Det var ingen følelse av at jeg hadde vasket og jeg ønsket å vaske ansiktet mitt igjen. Derfor har jeg det i tilfelle irritasjon, og jeg vasker også Avene, men som er sterkere.

  Gjennomgang av: Alice

  Og jeg har en veldig følsom hud i livet mitt, og bestemte meg for å prøve ultra-mild Aven gel for vask og er veldig fornøyd. Jeg har brukt det i omtrent et halvt år og har aldri angret det. Og jeg har nok av det i 3-4 måneder sikkert, det rettferdiger kostnaden.

  Anmelder: Masha

  Nylig kjøpt og brukt bare noen få dager. Jeg ble ledet til denne forferdelige tørre huden. Mens jeg liker det veldig mye, har huden synlig blitt fuktig, mindre hud "husk". Jeg vil fortsette å observere, verktøyet er utmerket.

Flere Artikler Om Typer Acne