Fuktighetsgivende - et viktig verktøy i kampen mot akne på huden. Hvis huden ikke er tilstrekkelig fuktet, betyr det at sebaceous glands vil utskille mer sebum, og porene fra dette vil raskt bli tilstoppet, kanalene vil tette og til slutt blir akne bare større. For å unngå dette er huden veldig viktig for å fukte. Hvis du behandler akne med aggressive midler eller har betennelse og irritasjon på huden din, er Avene Clean-ac anti-inflammatorisk fuktighetskrem ideell for deg.

Virkningsprinsippet av krem ​​Aven Klinak

Ren ac krem ​​ble opprettet av det franske selskapet Avene spesielt for hud utsatt for akne medisinering, samt direkte tekst på røret Hydrating, beroligende, Adjunctive Care til anti-acne behandlinger. Det i oversettelse betyr fuktighetsgivende, beroligende effekt og hjelper til med behandling av akne.

Under behandling av akne reagerer huden ofte med irritasjon, peeling, betennelse. Clean-ac-krem glatter denne prosessen, fjerner betennelse, fjerner irritasjon og maksimerer fuktighet i huden, normaliserer sin hydrobalanse. I tillegg til alle disse prosessene normaliserer fuktighetsgivende krem ​​Aven Klinak arbeidet til talgkjertlene, som bare er nødvendig for en rask gjenoppretting.

Hva er en del av kremet Aven Klinak

Som alle kosmetikkene Aven, består Klinak krem ​​av 67% av termisk vann. Det bidrar til å lindre betennelse og irritasjon, samtidig som det gir næring og fuktighet i huden. Sinkglukonat ødelegger patogener, helbreder pimples.

Jojoba olje, shea smør, kokosnøtt, kort, shea i komplekset gir ulastelig hydrering i lang tid opptil 5 timer. Huden etter påføring av krem ​​Avene Clean-ac skiller ikke av, ikke strammes, fargen er naturlig og frisk. Alfa-bisabolol er et antiseptisk middel, som også lindrer betennelse.

Påføring av fuktighetskrem Avene Clean-ac

Påfør Aven Klinak krem ​​2 ganger om dagen: om morgenen og om kvelden på ren, tørr hud med milde bevegelser. På grunn av sin delikate tekstur absorberes kremet raskt og enkelt. Dette er en utmerket behandling for normal hud om vinteren. Om sommeren kan krem ​​rense og skyve, så vær forsiktig.

Kremen kremer straks huden, glatter peeling og fjerner følelsen av tetthet. På struktur lett, absorberes umiddelbart. Hvis huden absorberer krem ​​raskt og blir tørr igjen, vent ikke på neste applikasjon i henhold til instruksjonene, smør det etter behov.

For full fuktighetskrem, bruk den sammen med Avene Clean-ac Cream Gel, som vil forbedre fuktighetsgivende effekten selv med ekstrem tørrhet.

Hvem er egnet krem ​​Avene Clean-ac

For personer med problematisk tørr hud, for de som har overdried huden deres som et resultat av akne behandling og for sensitiv hud om vinteren. Avene Clean-ac-krem er ikke-komedogen og forårsaker ikke allergier.

Hvor mye er Avene Clean-ac fuktighetskrem

Et rør av krem ​​40 ml koster fra 580 til 700 rubler. Det er ganske økonomisk og varer i 3-4 måneder daglig bruk. Selges i store apotek og kosmetikkbutikker.

Anmeldelser av fuktighetskrem Avene Clean-ac

På rett tid hjalp denne krem ​​meg mye: huden var skumlet og skumlet. Akne var også under denne "tørken" de ble skarpt mer. Kosmetologen rådde kremet Aven Klinak, men følelsene endret seg for oss for øynene - spenningen gikk, peeling er ikke synlig, behagelig aroma og komfort. Veldig fornøyd, og nå er Aven alltid i min "vitale" måte. Jeg legger topp fem av fem!

Forfatter: Alice

Jeg kjøpte denne krem ​​på råd fra en venn, huden min tørket ut om vinteren, det var en ubehagelig stunnighet, som om ansiktet skulle sprekke på sømmen. Etter påføring av Aven, som om det var magisk, ble jeg glattet tilbake og pluss en hyggelig lukt. Jeg bruker det hele tiden, det mattes også, hudfargen har blitt naturlig. Jeg kjøper hele tiden.

Anmelder: Håper

Situasjonen handler bare om meg: mot bakgrunn av aknebehandling har den tørket ut sin fet hud. Jeg fukter dem 3-4 ganger om dagen, og det ser ut til at etter et par dager ble jeg slått av en forferdelig spenning og desquamation. Akne er ikke redusert så langt, men i det minste føler jeg seg komfortabel og huden er fuktig.

Den største fordelen med rensemiddelet Avene clean-ac

Det er kjent at forberedelsene til franske utviklere er mest etterspurt i kosmetologimarkedet verden over. Dette forklares ikke bare av kvaliteten på fondene selv, men også av de riktige måtene å markedsføre merkevarer. Dermed har de fleste av disse legemidlene en ganske høy kostnad, men oftere rettferdiggjør de det helt enn skuffe pasientene. Avene-produkter er også inkludert i denne listen. Spesielt bemerkelsesverdig linje Klin Ak hudpleieprodukter.

Nøye vurdere valg av narkotika selv. Av spesiell betydning er typen av huden din. Faktum er at midlene er smalt fokusert. Hvis det valgte stoffet ikke passer deg, øker sannsynligheten for at det vil påvirke tilstanden til dekselet negativt. For å unngå slike situasjoner, sørg for å konsultere eksperter før du kjøper penger.

Det er også nødvendig å ta hensyn til at linjen er utformet utelukkende for hudpleie, men ikke for behandling av dermatologiske patologier. Således, hvis en sykdom allerede utvikler seg i kroppen din, anbefales det at du bruker spesialiserte medisiner. Forberedelser fra Aven Klin Ak-oppstillingen kan være et tillegg til et individuelt behandlingsforløp foreskrevet av en profesjonell hudlege.

Hvordan spesifikt påvirker huden Avene clean-ac

Hovedoppgaven med narkotika - rengjøring av dermis i ansiktet. Men en rekke tilleggsfunksjoner gjør midlene smalt fokusert. Blant dem er:

 • Fjernelse av hudirritasjon. Det lave nivået av naturlig fuktighet bidrar til det faktum at dermis er dekket med mikrokaster. Dette bidrar til betennelse i dekselet og irritasjonen. Rensing franske stoffer bidrar til å fukte huden ytterligere og lindre betennelse i tide.
 • Gjenoppretting av integritet. På grunn av irritasjon, blir dermis tekstur forstyrret. Dette fører til penetrasjon av skadelige mikroorganismer under huden. De samme mikrosirkene blir gradvis til åpenbare og merkbare skader. Rensemidler fra Aven helbreder huden og gjenoppretter integriteten. Dette forbedrer dermis generelle tilstand på ansiktet.
 • Forbedret elastisitet. Denne indikatoren er spesielt aktivt brutt med alderen. Så, allerede i alderen av tretti små små mimic rynker kan dannes på ansiktet. Heldigvis er det lett å bli kvitt dem. Betyr Klin Ak spesielt har lignende egenskaper. Huden er strammet og forynget, noe som gjør at rynker gradvis forsvinner. Det er umulig å betrakte dette som det viktigste regenereringsmiddelet, men faktum er på ansiktet - krem ​​hjelper til med å gjenopprette elastisitet.
 • Akselerasjon av naturlig regenerering. Menneskelig hud regenererer på egen hånd. Cellene i epidermis, det øvre laget, dør av og nye unge partikler tar plass. Jo raskere huden gjenoppretter, desto mindre er sannsynligheten for akne. Kremer Aven Klin-ak hindrer døde celler i å trenge inn i sebaceous kanaler og danne akne.
 • Dyprengjøring av dermis. Legene anbefaler ofte å bruke Avene for akne. Ja, stoffet har ingen helbredende effekt, men det hjelper fortsatt å eliminere betennelse. Dette skyldes det faktum at de aktive stoffene trer inn i porene i huden og løser opp innholdet. Dette kan være svette, overflødig sebum og de samme døde hudceller i epidermis. Krem fjerner skadelige stoffer fra kanalene og forhindrer utseendet av nye betennelser. Akne blir også gradvis forsvunnet, men ikke så raskt som fra spesialbehandling.
 • Mykheten i huden. På grunn av den rette effekten på de enkelte lagene i huden, betyr det å forbedre den generelle tilstanden, inkludert tekstur. Etter første bruk, føler du at dermis har blitt mye mykere, friskere og mer behagelig å ta på. Ja, akne etter første søknad vil ikke forsvinne, men irriterte områder vil ikke plage deg. Jo mer du bruker rensemidler fra Aven, jo mykere blir dermis. Men her er det viktig å ikke overdrive det. Overdosering fører heller ikke til noe godt.
 • Eliminering av overflødig fettinnhold. Under negativ påvirkning av ytre stimuli begynner sebaceous kjertlene gradvis å utskille mer sebum. Som et resultat blir hemmeligheten så mye at den bare kløer opp i porene og påfører dem. Krem hjelper til med å fjerne overflødig fett. Huden er fuktig, men den overdriver ikke.

Den største fordelen med Clean-ac-linjen

Rengjøringspreparater for huden, som regel, har strenge begrensninger. Den første kategorien av alternativer er designet for å fukte problem tørr hud. Den andre - tvert imot, for tørking for oljeaktig dermis. Hvis du blander stoffene og begynner å bruke dem på feil type hud, er det sannsynlig at utfallet blir katastrofalt. Tilstanden til huden, tvert imot, forverres på grunn av denne behandlingen.

Forberedelser av den franske utvikleren Aven er gode, hovedsakelig fordi de brukes til nesten alle hudtyper. De fukter den tørre dermis og tørker oljeaktig. Universitet på grunn av riktig valgt og balansert sammensetning. Dette er grunnen til at tusenvis av pasienter fra hele verden foretrekker denne produsenten.

Sammensetning av Avene clean-ac:

 • termisk vann
 • kokosnøttolje
 • jojoba olje
 • kartama olje,
 • glykoler,
 • mild rensing base.

Sammensetningen inneholder en rekke essensielle oljer som gir mykhet i huden etter flere bruksområder. De resterende komponentene øker de positive effektene av midler på huden.

Hvordan bruke Aven Clean Ak

Midler brukes bare på tidligere ryddet eller dampet hud. Kremet må trenge inn i de dype lagene for å maksimere effekten på huden. Påfør et tynt lag på dermis. En "ert" er nok til å behandle hele ansiktet.

Videoen nedenfor viser i detalj prosessen med riktig bruk av Aven Klin Ak krem ​​på huden:

Preparater fra den franske linjen Aven Klin Ak vil ikke hjelpe deg med å kurere alvorlige hudpatologier. Men rettidig søknad vil bidra til å unngå mange vanlige problemer, inkludert akne. Det viktigste er å vite i hvilke tilfeller og på hvilken bestemt måte det er bedre å bruke rensekrem av denne utvikleren.

KLINANS HYDRA Beroligende krem ​​for tørrproblemer

Rør 40 ml

Rør 40 ml

Kompenserer tørking og irriterende effekt av legemidler til behandling av akne.

 • beroligende
 • fukting
 • mat
 • fordeler
 • Hvem passer?
 • Kliniske studier
 • struktur
 • fordeler

  Kile-Ak, fuktighetsgivende og beroligende krem, spesielt utviklet for fet, ufullkommenhet utsatt hud, tørker irritert handling midler.

  Denne krem ​​ble testet med deltakelse av 26 personer med tørr hud mens man tok orale retinoider.

  En måned senere noterte deltakerne:

  • Redusert tørrhet med 54%.
  • Reduserer ruhet med 42%.
  • Tilsynelatende reduksjon i peeling.
  • 100% av brukerne vurderte brukervennligheten.
  • 90% av brukerne vurderte dens fuktighetsgivende egenskaper.

  Aven Klin-AK fuktighetsgivende krem

  Olje, problematisk, utsatt for akne og rødhet, hud som er irritert og dehydrert etter bruk av medisiner for å behandle akne.

  Huden er jevn, fuktig og restaurert. Hudfarge, peeling og irritasjon forsvant.

  Clean-Ac-hydratiserende krem ​​(Aven Klin-AK fuktighetskrem) for fet, problemfølsom hud.

  Takket være sin ikke-fettete, lette konsistens, det fuktighetsgivende Clean-Ac-hydratiserende kremet raskt beroliger, lindrer tørrhet, gir langsiktig næring til sensitiv, akne-utsatt hud. Kremet klare lett med de negative effektene av aknemedikamenter, og gir en følelse av komfort. Clean-Ac Hydratating Cream er lett å påføre og etterlater ikke fettete.

  • Avene termisk vann har en anti-irriterende effekt, eliminerer følelsen av tetthet, beroliger;
  • kakao smør nærer, myker, fuktighet huden, gjør den jevn og delikat;
  • shea smør eliminerer peeling, rødhet, irritasjon og tørrhet, og også nærer, fuktighet, forandrer hudfarge;
  • Jojoba olje bekjemper irritasjon og akne, nærer, hjelper huden å beholde fuktighet.

  Påfør om morgenen og / eller kvelden på tidligere renset, tørr hud i ansiktet.

  Avene ren ac cream Avene - i vurderinger av kosmetikk

  Merke: En annen 301 merkevare i listen.

  Utvalgte anmeldelser av kosmetikk Avene "avene clean ac cream."
  Du kan også se alle anmeldelser av Avene.

  Fant 9 vurderinger

  om kosmetikk Avene 19. mai 2012

  Jeg prøvde Avene Tolerance Extreme når jeg hadde en forferdelig irritasjon på ansiktet mitt, hjalp meg, tok av all rødhet, fuktet huden min godt. Nå tror jeg å gå til linjen Cleanance and Clean - AC fordi jeg tok et par prober på apoteket (ansiktsvask og krem) og jeg likte konsistensen og resultatet. Generelt har jeg en kombinasjon og uforutsigbar hud.

  Jeg tok også en leppe krem, fordi jeg ikke liker tørrhet og noen ganger flager de noen steder. Jeg bruker det om natten, jeg er fornøyd med resultatet. Generelt er kosmetikk veldig bra, det viktigste er å finne midler.

  Kremer Cleanance K og Clean - Ac fra Avene

  Jeg møtte mange gode anmeldelser på Cleanance K-krem, men jeg kjøpte den på et tips fra Anastasia bliss_in_beauty (takk!), Jeg ville nok nok ha gått i sirkler i lang tid om ikke for hennes overbevisende tilbakemelding.

  Jeg brukte denne krem ​​hele tiden, da jeg allerede hadde bestemt på forhånd at det var han som ville være min nattpleie, tok jeg ikke engang for å unngå fristelsen. Det er hyggelig å bruke krem, han hadde ikke engang tid til å bore meg. Siden den inneholder glykolsyre, melkesyre og salicylsyrer, er nattbruk best egnet for den.
  Både tekstur og duft nærmet meg, ikke forårsaket en negativ: lukten er behagelig for meg, medisinsk, ikke noe ekstraordinært, tekstur er lett, kremet er godt absorbert, lys, forblir ikke på overflaten av huden. Jeg følte meg en liten prikkende følelse først, men så kom det til ingenting. Kremet gir fullstendig omsorg, jeg har ikke opplevd mangel på fuktighet, kremen kremer og lindrer huden. Det fine med det ennå, er det veldig lett å vaske av, et par sprut av vann i morgen - og huden ren og frisk.
  Cream Cleanance K Jeg er ikke ferdig ennå, jeg vil bruke kursene.
  Når det gjelder resultatet, er det merkbart, med regelmessig bruk kan det fortsatt vise seg i større grad. Virkningen av syrer har en gunstig effekt på hudens generelle tilstand: det er en jevnere tone, glatthet i huden, forebygging av subkutan betennelse. I dette tilfellet virker kremet forsiktig, delikat, bruker det om sommeren, jeg tjente ikke pigmentering, selvfølgelig brukte jeg solkrem alltid og overalt.
  Denne krem ​​anbefales som en sebum-regulerende og kerato-regulerende omsorg for unge problem og sensitiv hud. Min hud er mer moden, men den nærmet meg perfekt uten å forårsake negative effekter.
  Operasjons prinsipp:

  Som dagen jeg valgte kremen fra samme linje - Clean - Ac, liker å gi mer omsorg - minst ett system med lignende ingredienser og funksjoner. Med målet klarte han for godt.

  Kremet er rettet mot å fukte huden, har anti-inflammatorisk effekt, normaliserer sekretjonen av talgkirtler.
  Perfekt egnet som en dagkrem, lys, raskt absorbert, tjener som en god base for sminke. Selv i varmen følte jeg ikke det på huden, ansiktet mitt så jævnt ut, det var merkbart, siden jeg nesten ikke brukte grunnlag, ville jeg bare ikke, og det var lat. Jeg merket ikke noen slående effekt, men det ga nøyaktig alt som trengs for huden: det var fuktighetsgivende, beskytter, gir en komfortabel tilstand - og dette er allerede veldig mye. Paired med Cleanance K-krem bidro til å unngå betydelige hudforverringer, generelt er jeg veldig fornøyd.
  Dessverre mistet jeg en boks med denne krem, derfor uten sammensetning.
  Disse kremer passer ikke bare som daglig pleie for problemhud, men også som et forebyggende tiltak for akne utsatt hud.
  Er du kjent med Avene-merket? Kanskje noe annet å være oppmerksom på? takk

  Avene Clean-Ac Face Cream Moisturizing Anti-inflammatorisk 40 ml

  beskrivelse

  Utgivelsesskjema:

  Aktive ingredienser

 • Avene termisk vann har en anti-irriterende effekt, eliminerer følelsen av tetthet, beroliger;
 • kakao smør nærer, myker, fuktighet huden, gjør den jevn og delikat;
 • shea smør eliminerer peeling, rødhet, irritasjon og tørrhet, og også nærer, fuktighet, forandrer hudfarge;
 • Jojoba olje bekjemper irritasjon og akne, nærer, hjelper huden å beholde fuktighet.

  beskrivelse

 • Clean-Ac-hydratiserende krem ​​(Aven Klin-AK fuktighetskrem) for fet, problemfølsom hud.
 • Takket være sin ikke-fettete, lette konsistens, det fuktighetsgivende Clean-Ac-hydratiserende kremet raskt beroliger, lindrer tørrhet, gir langsiktig næring til sensitiv, akne-utsatt hud.
 • Kremet klare lett med de negative effektene av aknemedikamenter, og gir en følelse av komfort. Clean-Ac Hydratating Cream er lett å påføre og etterlater ikke fettete.

Avene ren ac cream Avene - i vurderinger av kosmetikk

Merke: En annen 301 merkevare i listen.

Utvalgte anmeldelser av kosmetikk Avene "avene clean ac cream."
Du kan også se alle anmeldelser av Avene.

Fant 9 vurderinger

om kosmetikk Avene 19. mai 2012

Jeg prøvde Avene Tolerance Extreme når jeg hadde en forferdelig irritasjon på ansiktet mitt, hjalp meg, tok av all rødhet, fuktet huden min godt. Nå tror jeg å gå til linjen Cleanance and Clean - AC fordi jeg tok et par prober på apoteket (ansiktsvask og krem) og jeg likte konsistensen og resultatet. Generelt har jeg en kombinasjon og uforutsigbar hud.

Jeg tok også en leppe krem, fordi jeg ikke liker tørrhet og noen ganger flager de noen steder. Jeg bruker det om natten, jeg er fornøyd med resultatet. Generelt er kosmetikk veldig bra, det viktigste er å finne midler.

Cleansing cream gel Avene Clean-ac: gel for vasking av problem hud fra Avene

Når en aktiv og kompleks narkotikabehandling av akne på ansiktet begynner, reagerer nesten alle personer som behandler huden, med desquamation og tørrhet. Og dette kan ikke tillates, fordi tørr hud fremkaller sebaceous kjertler for å produsere mer sebum, og hvis det er mer sebum enn nødvendig, så er porene og kanalene blokkert, og akne vises som et resultat. Avene Clean-ac Rensende Cream Gel for vask er spesielt designet for irritert og tørr hud på bakgrunn av aknebehandling.

Prinsippet på gelen for vask av Avene Clean-ac

Avene er en profesjonell fransk kosmetikk spesialisert på omsorg og behandling av problem hud. Denne gelen for vasking er ikke en gave som heter kremgel, fordi dens delikate tekstur er som en krem ​​og nesten ikke skum. En slik struktur av gelen så forsiktig som mulig lar deg rense og fukte huden, samt opprettholde den naturlige lipidfilmen.

Overflateaktive stoffer i krem-gel for vask Avene hjelper veldig nøye med å rengjøre, ikke overdrive, fukte og gi en følelse av komfort på huden etter vask. I tillegg har Klinak fra Aven en antiinflammatorisk effekt, fjerner rødhet, reduserer spredning av patogene mikroorganismer.

Sammensetningen av krem-gel Avene Clean-ac

Som mange rettsmidler består Avene ansiktsvaskkrem av 47% av termisk vann, som har en anti-inflammatorisk og fuktighetsgivende effekt samtidig, lindrer irritasjon.

På grunn av forekomsten av sinkglukonat er Avene Clean-ac en sterk antiseptisk, men kokosnøtt, jojoba, kartaman og glycerololjer tillater ikke å overdrive, men tvert imot nærer det.

Hvordan bruke gel for vask Avene

Det er nødvendig å bruke Avene Clean-ac gelkrem til vask 2 ganger om dagen: om morgenen og om kvelden. Påfør den skummede gelen for å rengjøre og fuktig hud, sveip forsiktig i en sirkelbevegelse over ansiktet og skyll med varmt vann, flekk med engangshåndkle eller et separat håndkle. Produsenten anbefaler at etter påføring av termisk vann fra Avene og fuktighetsgivende anti-inflammatorisk krem ​​Avene Clean-ac. Vi anbefaler samme ordning, men hvis det ikke er termisk vann, så kan vi klare det.

Aven gel er veldig tett, som en krem, har en hvit farge, det skummer litt.

Hvem er egnet Avene Clean-ac gel

Denne gel for vask er egnet for alle som, som følge av aknebehandling, har blitt tørr eller irritert, følsom. Etter normalisering av hudtilstanden kan du bytte til et sterkere rengjøringspreparat, for eksempel Uriage Surgras Liquide dermatologisk gel for vasking.

Fordeler og ulemper med gelrensemiddel Avene Clean-ac

Fordelene er:

 • hydrering;
 • rensing;
 • bevaring av lipiden (beskyttende) hudfilmen;
 • anti-inflammatorisk effekt;
 • gir en følelse av komfort.

Ulempene med Avene gel er:

 • skum ikke;
 • mange brukere har ikke følelsen av renhet av huden på grunn av for mild eksponering for kremet.

Hvor mye er en krem-gel for å vaske Aven Klinak

Standardemballasje av gelkrem Avene Clean-ac 200 ml - prisen på gelen fra 500 til 650 rubler, avhengig av apotek og by.

Anmeldelser av gelkrem til vask Avene Clean-ac

Jeg begynte å bruke den først etter 1 måned med å bruke Effezela, da huden min begynte å flakke forferdelig, brenne. Jeg likte den første uken, så forsiktig og vektløst vaske dem. Etter at huden begynte å gjenopprette, har Avene krem ​​blitt noe ubehagelig å vaske, dvs. Det var ingen følelse av at jeg hadde vasket og jeg ønsket å vaske ansiktet mitt igjen. Derfor har jeg det i tilfelle irritasjon, og jeg vasker også Avene, men som er sterkere.

Og jeg har en veldig følsom hud i livet mitt, og bestemte meg for å prøve ultra-mild Aven gel for vask og er veldig fornøyd. Jeg har brukt det i omtrent et halvt år og har aldri angret det. Og jeg har nok av det i 3-4 måneder sikkert, det rettferdiger kostnaden.

Nylig kjøpt og brukt bare noen få dager. Jeg ble ledet til denne forferdelige tørre huden. Mens jeg liker det veldig mye, har huden synlig blitt fuktig, mindre hud "husk". Jeg vil fortsette å observere, verktøyet er utmerket.

Veldig uventet reaksjon! Det har ikke vært noen slike anmeldelser ennå! Enten er partiet defekt, eller du er allergisk mot komponentene...
Jeg anbefaler deg å skrive en klage til tjenesten avene!

Hei Elena, vær så snill å gi råd om hva du skal gjøre i en slik situasjon: etter 3 måneder med å bruke Efzela, begynte akne å virke mye mindre, det var uker og uten deres utseende i det hele tatt, men huden ble enda mer fett enn før (etter 3-4 timer allerede det var en fettig glans) og rød, som om den hadde blitt brent i solen. Jeg bestemte meg for å avbryte behandlingen til utvinning av mer eller mindre normale forhold. Vasket med klarasilgel lik denne http://link.ac/5gln videre tørket med lotion fra propellen for problematisk hud og hydrert http://i2.otzovik.com/2011/02/47473/img/23111907.jpg. Nå tror jeg å bytte omyvalki og krem, som anbefaler? Avene Hydra som jeg forstod i en slik situasjon ville være for feit og du bør velge noe som: Uriage Hyseac Hydra? Et lignende spørsmål med en vaskemaskin. og på bekostning av tonics kremer bør jeg bruke dem? Det er en slik tonic http://irecommend.ru/content/loson-dlya-litsa-clarins-purifing-toning-lotion

Kast umiddelbart alle propellene, krysshår! ikke skremme meg sånn! Du kan ikke bruke dem i alle fall!
Ta en titt på denne siden - http://priwi.ru/3-etap/. Jeg har beskrevet her grunnleggende midler for fuktighetskrem, vasking og så videre. Aven Hydra blir fett nå, ja, du kan Uriage, ja.
Lotioner kan brukes, hvis du har behov, kan i løpet av dagen å fjerne bare fettinnholdet og rengjøre.

God dag, Elena, Jeg har allerede bestemt meg for effusel, velg krem ​​og krem, anbefaler at det er bedre å ta KLINANS HYDRA eller CLEAN-AK? I hvilke tilfeller, hva skal du velge?
takk

God dag!
Aven Klinak og Aven Klinans Hydra er et og samme verktøy, bare Aven lanserte en forbedret versjon av Aven Klinak i form av Aven Hydra

Avene ren ac

Hva de skriver: Egenskaper:
Denne krem ​​med en rik, men ikke-fet tekstur kompenserer for sensitiv hud mangel på vann og lipider under eller etter behandling:
- Kremet har et meget høyt innhold av termisk vann Aven og alle dets beroligende og irriterende egenskaper er bevart;
- fuktighetsgivende og anti-tørkingskomponenter gjenoppretter skadet hydro-lipidfilm og gir huden en følelse av komfort:
- Wedge - AK normaliserer sekretet av talgkjertlene

Faktisk: Kremet er plassert som fuktighetskrem for personer som behandles for akne, veldig tørr hud, selv om jeg ikke er veldig sikker på at dette er den ideelle bruken. Jeg kjøpte den fordi jeg var på utkikk etter en lett fuktighetsgivende krem ​​uten oljer (oljefri på den nye formuleringen) med en hyggelig halvgeltekstur, slik at den absorberer godt og ikke gir en følelse i ansiktet mitt (spesielt fra sterke nærende kremer, synes ansiktet mitt å svette i oppvarmede rom etterpå frost). Du kan argumentere for sammensetningen i lang tid - for meg personlig er alt ikke så skummelt, selv om den nye versjonen igjen fjernet jojoba- og sheasmørret og erstattet det med billigere kjemiske komponenter, derfor vil ikke det mest sannsynlige middelet virke for følsom eller svært reaktiv hud og kan lett porer og alt annet. Jeg gjorde ikke poengsum for to måneders bruk, la oss se hva som skjer neste. Konsistensen er behagelig - ikke tett, presset ut med hvit gel, men heller flytende. Før klemme er det verdt å riste kremet, ellers kan en klar væske helles ut. På ansiktet føles du først fløyelsaktig, etter 40 minutter går det og kremen absorberes. Økonomisk, så godt distribuert. Den ruller ikke ned hvis du bruker et tynt lag og ikke berører ansiktet med hendene umiddelbart. Opptrer godt under sminke. Ikke fet hud, men samtidig matte den ikke, men etterlater ikke en fettete, ubehagelig glans på ansiktet.

Flere Artikler Om Typer Acne