"Diaknel" fra Avene Regulerende krem ​​for hud med akne. Eliminerer akneutslett hindrer dannelsen av arr, har en bakteriedrepende effekt. For tenåringer og voksne.

Avene Diaknel 21 januar 2012

Jeg bruker døgnmåned. blandede følelser. som kviser går bort, og noen ganger virker det som om det ikke er det. Jeg vet ikke engang hva jeg kan forvente. Noen ganger fra innsiden som de klatrer.. en følelse. Jeg er forvirret av det faktum at det er røde flekker etter det, hva skal jeg gjøre. jenter hvordan å rengjøre dem så fortell meg pliz. )))) Kan det brenne? Og likevel, jenter, hvem da resultatet kom det lovede?

Elizabeth
Sun Valley Guest

Avene Diaknel 17. januar 2012

Hei, fortell meg, men fra pigmenteringen på nakken, vil det hjelpe? Pigmentering fra en solseng, allerede nesten halvparten av nakken i brune flekker.

Avene Diaknel 4. november 2011

Jeg har brukt diacneal i tre måneder og er veldig fornøyd. Han ble rådet til meg av hans allergiker, og siden da bare Aven. Hvis det ikke hjelper deg, så prøv å lete etter et problem i kroppen din, du vil sikkert finne den. Begynn å behandle både problemet og huden på samme tid, resultatet vil være utmerket. Jeg vet selv av meg selv.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nei 1

Avene Diaknel 4. november 2011

Vet noen hvordan å ungdomsdiacneal?

Avene Diaknel 4. november 2011

Vet noen hvordan å ungdomsdiacneal?

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 11 · Nei 4

Avene Diaknel 4. november 2011

Vet noen hvordan å ungdomsdiacneal?

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 4 · Nei 3

Avene diaknel 31. mai 2011

Etter å ha lest gode anmeldelser om Diaknele, selvfølgelig, røyket jeg meg selv, siden huden min ble kombinert og noen ganger problematisk. Jeg håpet at jeg ville bli kvitt kviser på pannen... Jeg smurt T-sonen for de første 2 dagene for første gang, det syntes å hjelpe, da begynte skrekkene hver morgen jeg ser nye små og ikke så kviser i speilet, ikke engang på hakene Det var etter 2 uker med å begynne å skille av på haken og en rød flekk dukket opp som en brenning...: ((Jeg bruker også Aven Cleansing Gel Cleansing, Cleansing Mattifying Lotion, Seboregulerende Emulsjon Fargeløs Rengjøring, Termisk Vann, alt annet er helt tilfredsstillende. De skriver at resultatet er n er etter 2 måneders bruk, jeg sitter her og tenker.. bruke hvis ytterligere Diaknelem eller se etter noe annet, ikke ønsker å gå hele sommeren med akne.... Og jeg var så håper det...

Avene Diaknel 14. november 2009

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nei 0

Avene Diaknel 6. november 2008

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nei 1

Avene Diaknell 22. april 2007

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nei 0

Avene Diaknel 14. februar 2007

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nei 0

Avene Diaknel 6. februar 2007

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 4 · Nei 1

Avene Diaknel 20. november 2006

for sony.
Diaknel (regulerer utjevningskrem med termvann Aven)
Inneholder et sett av gjensidig komplementære aktive ingredienser. Eliminerer akne, forhindrer dannelsen av arr, og har også et bakteriedrep. handling. Glykolsyre glatter huden, bidrar til å bekjempe akne. Påfør 1 gang om dagen, om kvelden, på den berørte huden (etter behov)

Generelt er det et produkt for fet, problemhud, med ål. utslett. Jeg har ganske motsatt hud er tørr og følsom. men jeg er godt kjent med hele spekteret av Aven. Denne informasjonen Jeg tok fra katalogen Aven. Jeg anbefaler deg et apotek på Falcon og Belorus. Det er veldig gode konsulenter (fra 14 til 20) på hverdager, og prisene er heller ikke høye.

Diacneal (Diaknel, ANA-VNA + Retinoid). Kosmetikk Avene, Cleanance Series

Diacneal (Diaknel, ANA-VNA + Retinoid). Kosmetikk Avene, Cleanance Series

Tidligere var selskapet Avene min favoritt (nå gir jeg bare preferanse til bestemte komponenter i forberedelsene), nettopp på grunn av slike fantastiske løsninger som denne.

Du kan også huske gelen for vask, termisk vann, fuktighetskrem Rengjøringsmiddel og korrigerende rengjøringsmiddel K (emulsjon og krem).

Jeg brukte disse midler og var alltid fornøyd med resultatet, som mange andre mennesker.

 • Produsent: Avene, Frankrike
 • Pris: $ 22 - $ 28
 • Rørvolum: 30 ml
 • Formutgivelse: emulsjon, lett å påføre og absorberes, litt penger på alle ansikter
 • Antall måneder for hvilke ett rør er nok: 2 - 4 måneder
 • Enkel bruk: 5 (av 5 poeng)
 • Komfort på veien: 5 (av 5 poeng)
 • Tilgjengelighet på salg: bred, online
 • Rørets kvalitet: 5 (ut av 5 poeng)

Hvorfor er Diacneal opprettet?

Den inneholder 6% glykolsyre - dette er ANA-syre og retinaldehyd 0,1% er et eksternt retinoid. Emulsjon basert på termisk vann, som perfekt beroliger og myker huden.

Hva er ANA-syre, retinoider og hvorfor vi trenger dem, kan du lære av våre videokurs "Universal Acne Treatment Method".
Se, vær så snill, alt er detaljert og tydelig fortalt.

For de som ikke er "i tanken", vil jeg si at retinoider og ANA-BHA ikke kan blandes, dvs. Påfør huden på samme tid, fordi Syrer ødelegger egenskapene til retinoider. Men du gjettet det, denne regelen gjelder ikke for ferdige preparater.

Med andre ord, bør du ikke kombinere flere stoffer med ANA-BHA syrer og retinoider på egen hånd på en gang!

Hvordan søke?

På kvelden (det er mulig om morgenen, men det er bedre ikke), siden huden som preparatet ble brukt på, er "redd" av solen, og preparatets farge tillater ikke, etter å ha blitt påført ansiktet, å gå langs gaten.

Påfør på ren og tørr hud. Etter eller før påføringen av stoffet, blir vanligvis ikke noe ekstra påført.

Indikasjoner eller hvorfor du må bruke Diaknel?

Hovedformålet - fjerner de øvre døde cellene, forbedrer hudens overflatestruktur, strammer porene, fjerner svarte flekker, tette porene og alder flekker.

Uønskede bivirkninger av stoffet - sliter med utseendet på ulike elementer på huden, reduserer litt sebumsekresjon.

dvs. Dette legemidlet er ikke laget for bruk på inflammatoriske elementer, fordi for betennelse finnes det andre midler - PB, retinoider, antibiotika.
Om nødvendig, bare omgå de inflammatoriske elementene.

Diacneal (Diaknel) er en eksfolierende og, som alle andre exfoliant, er den ikke påført inflammatoriske elementer siden det kan forverre tilstanden.

Praksis har vist at bruk av dype exfoliants til dype elementer, papler og støt bidrar til å absorbere dem, men for å gjøre dette riktig og ikke forverre situasjonen, trening er nødvendig.

Eksempel: Du kan forsiktig bruke en DSM maske-peeling på ansiktet, der det er interne betennelser, støt. Så, etter en stund (avhengig av hudens toleranse, vanligvis noen få minutter), vask alt av med bare vann, uten vaskemidler. Dratt pent rent håndkle. Huden tørker i 5-10 minutter. Påfør fuktighetsgivende. Deretter bruker vi retinoider eller 2,5% PB.

Advarsel! Vær forsiktig! Her er et viktig poeng - hvor mye retinoider som kan påføres huden eller 2,5% av BOP, avhengig av huden din, din erfaring med applikasjonen.

Noen, med mye erfaring og egnethet i huden, kan påføres etter 1 time. Noen kan søke etter 6 timer, slik at det ikke er noen bivirkninger. Og for noen tar det en dag for huden å komme seg fra peeling masken.

Helsen og utseendet til huden din avhenger av din kunnskap og handlinger!

Uten produksjon. Medisinsk krem ​​for problematisk hud "Diaknel" Avene Diacneal Hudpleie Lotion

Vann, Cetyl Alkohol, Syklometikon, Polysorbat 60, Glykolsyre, Alkohol, Natriumhydroksid, Bht, Dimetikonol, Duft, Polymetylmetakrylat, Kaliumsorbat, Rød 33, Retinal

Laget for å behandle akne i ansiktet hos ungdom og voksne. Avene Diacneal Hudpleie Lotion er en ikke-fettemulsjon med sterk matteffekt. Etter to måneders regelmessig bruk reduseres antall kviser og glattes.

Laget for å behandle akne i ansiktet hos ungdom og voksne. Avene Diacneal Hudpleie Lotion er en ikke-fettemulsjon med sterk matteffekt. Etter to måneder med vanlig bruk, blir antallet akne redusert og resterende arr blir utjevnet. Huden blir jevn. Kremens aktive ingredienser øker virkningen av hverandre.

Aktive ingredienser:
- Retinaldehyd 0,1% hindrer dannelsen av komedoner, regulerer keratinisering av celler. Samtidig forhindrer det utbredelsen av bakteriepropionibakterien acnes - årsakene til pustulære inflammatoriske prosesser.
- Glykolsyre 6% har en sterk eksfolierende effekt og fjerner døde hudceller, oppløser komedoner, uncorking porene og merkbar mykning av huden.
- Termisk vann Avene, lindrer huden og reduserer rødhet.

søknad:
Bruk om kvelden. Påfør på problemområdene i ansiktet på rent og tørket hud. Ved første bruk kan det forårsake prikkende og svakt flak. I dette tilfellet anbefales en pause før gjenbruk. Hvis det brukes daglig, bruk en solkrem med minst SPF 15. Ikke bruk for barn. Unngå kontakt med øynene.

anmeldelser

Litt blekemidler, jevner uregelmessigheter og arr.

Tørker huden på noen steder, utslettet på toppen har blitt enda mer.

Min hud på tidspunktet for bruk: en kombinasjon, svarte porer på nesen og kinnene og kinnbeinene som er utsatt for tørrhet.
Medisinen viste seg å være middelmådig for meg. Kjøpt på råd fra en venn. Brukes som i instruksjonene for natten, på renset hud.
Hva var mitt sjokk, da en uke etter bruk av utslett var mye mer enn før du kjøpte penger. Jeg dro tilbake til min venn for å spørre om hun hadde det samme? Det viste seg at ja.
Jeg fikk inntrykk av at denne kremet på en eller annen måte "sparker alt ut". Til tross for dette bestemte jeg meg for å fullføre røret.
Min tålmodighet ble belønnet, med tiden ble utslettet mindre, men et annet problem dukket opp, nemlig tørrheten av nesens vinger. På det de var svært kløende, og så helt sprakk og begynte å klatre.
Mer denne fløten vil ikke kjøpe. Jeg klarte ikke å oppnå en spesiell matteffekt heller.

Avene: Rengjøringsserie for oljeaktig og problemhud

Takket være Wonderbox (Ja, det er fortsatt en fordel i skjønnhetsbokser), der ulike prober og miniatyrer av Avene ble aktivt sendt, merket selv interesserte meg veldig mye. På den annen side var det litt skuffet å kjøpe en krem ​​til huden rundt øynene, så med kjøp av andre produkter var det ikke noe bråttom. Og da fant jeg ut at Avene Day i Auchan på Petrovka, så elsket av meg (selv om det ikke er i Auchan selv, men i et apotek på sitt territorium), vil bli holdt, noe som innebærer en hudtest på en spesiell enhet, konsultasjon av en spesialist og utvalg av egnede Avene-pleieprodukter. Selvfølgelig skulle jeg komme, og ville ha kommet hvis dagen selv ikke var satt til 23. mars, da, som alle husker, dekket herskende snøfall hovedstaden.

Som jeg senere lærte av representanter for merkevaren, fant arrangementet av åpenbare grunner ikke sted, og ble dessverre ikke utsatt til en annen dato. Selvfølgelig var jeg opprørt. Heldigvis gikk min iver og ønske om å bli kjent med Cleanance-linjen av interesse ikke ubemerket, og jeg ble presentert med en kosmetikkpose med et sett miniatyrer av serien selv.

Jeg har allerede skrevet separat om termisk vann og mattemulsjon, men i dag skal jeg snakke om vaske gel, tonic, maske og aktiv krem ​​fra Scars Cleanance. Hele serien er designet for å ta vare på fet og problematisk hud, er basert på Avene termisk vann, har en veldig behagelig, ikke-påtrengende duft, og er preget av en veldig myk, men utrolig effektiv handling.

Avene Cleanance Soapless Gel Cleanser

Gel for vask inneholder ingen såpe eller SLS. Rengjør huden forsiktig, forsiktig og skyller godt, huden strammer ikke og tørker ikke. Det anbefales å holde på huden i ca 20 sekunder slik at gelen har tid til å rense porene, fjerne urenheter, kosmetikkrester og hudfett.

Difter i sin fantastiske mykhet. Oftest, geler for fet hud, hvis ikke aggressiv, så uhøflig. Her føles det som om det ble opprettet for den mest følsomme og delikate huden. Samtidig utfører det sine funksjoner perfekt, det renser huden perfekt.

Jeg vil definitivt kjøpe denne gelen i full størrelse versjon, da servantene startet tidligere, slutter.

Anslått pris: 110-150grn / 250ml

Avene Cleanance Anti-Shine Rensetoner

Som navnet antyder, kjemper også rensende tonic med en fettig glans, som det skal bemerkes at han klarer seg godt. Som alle andre produkter i serien har den en veldig behagelig lukt, utrolig myk i følelser, tørker ikke helt huden, og gir bare behagelige følelser.

Ærlig, jeg ble overrasket da jeg så alkohol i sammensetningen, siden det ikke føles i det hele tatt. For matting er det mest sannsynlig at det er et pulverformet bunnfall, som er ca. 1/3 av flasken. Sammen med en mattemulsjon gir et meget godt resultat, skinner huden mindre, og effekten av tåke vedvarer lenger. Jeg vil også legge merke til at resultatet blir bevart selv om du ikke bruker midler på en av dagene. Jeg vet ikke om dette er en fortjeneste av tonic, eller en krem, eller begge deler, men faktum er at sebum blir utskilt mindre.

Tonic er også i planene for kjøpet, siden det for øyeblikket tilfredsstiller mine krav til denne typen produkt.

Anslått pris: 115-145grn / 200ml

Avene Cleanance Mask

Kanskje, den eksfolierende og absorberende masken jeg likte minst av alle de testede produktene. Eller, selv ikke så, imponerte meg minst. Gjort på grunnlag av termisk vann og hvit ler, inneholder den også scrabbing partikler, men det er ikke mange av dem. Igjen, en behagelig lukt og mild handling, tørker masken litt ut på huden, men strammer den ikke. Samtidig renser det porene godt, lyser svarte punkter og mattes, utgjør lettelsen.

Jeg kan ikke si at det er noe ille, nei, det er bra, men etter dusinvis av andre lignende masker (og mine vanlige lesere vet at jeg er en galning til maskerne), kan jeg ikke engang utelukke det. På den annen side, hvis dette er din første maske av denne typen, vil du sikkert like det.

Jeg kunne ikke finne prisen, men jeg tror at det vil svinge i samme område på 120-160 UAH.

Avene TriAcneal Skin Care

Aktiv krem ​​med glykolsyre og retinol lover å bekjempe akne og forhindre dannelse av arr. Det er nødvendig å bruke det lokalt i små mengder på tørr hud. Kanskje den mest aggressive, men samtidig effektiv betyr. Faktisk beroliger det og lindrer betennelse, fremmer resorbsjon av akne og utjevner huden. Det er imidlertid nødvendig å bruke det utelukkende for natten, og om morgenen er det tilrådelig å ikke overse solbeskyttelse, siden kremen er faktisk kraftig.

Gjort på fett grunnlag, dårlig absorbert, men det virker virkelig. I et kompleks med andre midler, i en måned i en måned gjorde jeg med huden min, om ikke et mirakel, så nesten umulig. Hver morgen, i stedet for å lete etter hva slags akne jeg ikke har dekket ennå, ser jeg etter minst noe rødhet for å lage en oppdatering av korrektoren.

Anslått pris: 175 UAH / 30 ml

Jeg vet ikke hvordan, men Rengjøring virker virkelig. Etter mange skuffelser trodde jeg ikke engang at det er virkelig mulig å bli kvitt akne. Selvfølgelig er det vanskelig for meg å si at dette er nøyaktig 100% av omsorg, siden jeg nesten begynte å bruke Cleanance, begynte jeg å drikke vitaminer, eller kanskje jeg bare "overgrodde", men nå ser jeg på ansiktet mitt uten skrekk. I en måned har bare en gang utslett forstyrret meg, men dette tror jeg på noen dager bekymrer mange. Signifikant redusert antall subcutis og lukkede komedoner, glatt hudstruktur, redusert fettinnhold. Jeg håper virkelig at effekten vil være langvarig, men for nå tror jeg å kjøpe mer fra denne serien.

Har du brukt noe fra Avene Cleanace? Hjalp denne sminke deg?

oppdatering: En gjennomgang av gelen for vask kan også leses på skjønnhetspleie (ja, jeg kjøpte fortsatt den fulle versjonen).

Hvordan bli kvitt akne?

Det vil bli en liste over alle produkter med AHA og BHA syrer, fordelene er gitt til AHA syre:

Avène

 • Avene Triacneal - Aven Triacnel Glycolic Acid (6%)
 • Avene Cleanance - Cleansing Mask Glycolic Acid * 4%, salisylsyre * 0,1%
 • Avene Cleanance K Krem-gel Glykolsyre * 6%, melkesyre * 2%, salisylsyre * 1%
 • Avene Diacneal - Diaknel Cleansing Gel Melkesyre * 2%
 • Avene rengjøring K Aven Klinans K krem ​​Glykolsyre 6%, melkesyre 2%, salisylsyre 1%

Ducray

 • Ducray Keracnyl lotion - Ducre Keracnil glykolsyre lotion 4%, melkesyre * 1%, salisylsyre 0,1%
 • Ducray Keracnyl - Ducre Keracnil glykolsyre regulerende krem ​​6%, melkesyre 1%, salisylsyre 0,1%
 • Ducray Keracnyl Matifyer - Keraknil Fuktighetsgivende Mattifying Glycolic Acid Cream * 2%, Salisylsyre 0,1%
 • Ducray Keracnyl - Gel rensing glykolsyre 4,5%
 • Ducray Keracnyl Masque - Triple Action Mask glykolsyre 4%, salisylsyre 0,2%

Som du kan se fra bildet, er prisen 758 rubler høyere, hver butikk har sin egen. Jeg liker lotion veldig mye fra Keraknil-linjen fra Ducre, det er som litt vann, det rydder perfekt.

Exfoliac

 • Exfoliac-Noreva Lotion glykolsyre 12,25%, salisylsyre 1%
 • Exfoliac-Noreva Aknemega 100 glykolsyre 6%, 1,3% andre estere, salisylsyre 2,5%
 • Exfoliac-Noreva Aknemega 200 glykolsyre 9,88%, 2,42% andre estere, salisylsyre 2,5%
 • Exfoliac-Noreva Exfoliating gel (skrubbe / peeling) glykolsyre 10,2%, melkesyre * 4%
 • Exfoliac-Noreva Cleansing Foaming Gel med AHA Euphoric Acid 4.7%

Andre midler

Uriage Hyseac Aktiv omsorg med ANA glykolsyre * 4%, eplesyre * 2%

Hvordan brukes til bedre effekt?
Hvis du har komedoner, hjelper denne kombinasjonen: lotion + krem

Detaljert liste over alle effektive sure produkter. Nå kan du sende alle til dette emnet, og du kan diskutere hvordan og hva som er bedre å bruke og hva du skal kombinere.

Jeg personlig liker kombinasjonen av Ducray Keracnyl lotion - Ducre Keracnil lotion + Ducray Keracnyl - Ducre Keraknil regulerende krem ​​+ 2 ganger i uken Exfoliac Exfoliating gel (skrubbe / peeling) hjelper meg perfekt fra komedoner og irriterer ikke huden.

Løser opp svarte flekker om noen dager, behandler akne (+ mange bilder)

Diacneal Avene, jeg bruker det ikke så lenge siden og har allerede lagt merke til at den har en rask positiv effekt på huden.

Et lite rør på 30 ml kjøpt for 365 hryvnia på apoteket.

Krem inneholder: retinaldehyd 0,1%, glykolsyre 6%, etylalkohol 3%, termisk vann Aven, cetylalkohol, silikoner, mattinggranuler.

Diacneal virker av retinoider (så vel som Differin og Klenzit), i dette tilfellet retinaldehyd 0,1%. Et stort pluss av Diakneal fra Aven, i motsetning til de ovennevnte midler, er at den inneholder en betydelig prosentandel syrer - nemlig 6% glykolsyre. Vel, som alle Aven-produkter, er det termisk vann i sammensetningen.

På grunn av en så rik sammensetning av aktive ingredienser, setter Diacneal raskt huden i orden. Etter flere dager med å bruke krem, forsvinner de svarte flekkene på ansiktet. Og de er ikke bare opplyst, de løser seg. Dette er spesielt merkbar hvis kremet påføres tykt. Huden lettelse er også nivellert.

Kremet brukes kun for natten, på hele ansiktet. Dette er praktisk, siden om morgenen under sminke, kan du bruke ditt favorittpleieprodukt.

Kremet i seg selv er etter min mening tykk, med en litt ubehagelig lukt, gulaktig i fargen. Når den påføres, setter den huden, men det går om et minutt. Etter dette oppstår ikke ubehag lenger. Ansiktets hud under krem ​​blir umiddelbart fettete og om morgenen er det veldig fet. Men om natten kan du lide, for en slik god effekt. Dessuten fremkaller dette nattlige fettinnholdet ikke noe utslag, men behandler dem heller. Jeg tror at på grunn av dette fettinnholdet er den irriterende virkningen av glykolsyre nøytralisert.

Jeg brukte denne kremet separat, uten å kjøpe hele serien Cleanance fra Aven. Hans ene er nok til å oppnå ønsket effekt.

Det viktigste, i tillegg til å plukke opp daglige rettsmidler som ikke tette porene.

Jeg vil legge til en anmeldelse, mer enn 1,5 år etter at du har skrevet den første delen.

Likevel, har prøvd en haug med gårdsprodukter. og kosmetisk industri, kan jeg si at gelkonsistensproduktene (det være seg med retinoider, sure eller andre) er mye mer egnet for langvarig bruk på problematisk hud. Grunnlag av kremer, olje, og spesielt salver, mye mindre tilfredsstille behovene til fet / blandet problem hud. Selv om den rike krem ​​inneholder en sterk aktiv ingrediens, vil effekten av den på lang sikt ikke være for gledelig.

Kanskje dette skyldes blokkering av hudånding (hva slags lufttilførsel under fettlaget kan vi snakke om?) Generelt blir problematisk hud med en ganske lang bruk av fettprodukter mindre sunn i utseende og hudfaren lider. Jeg beskriver alt dette fra min egen erfaring. Nå kan du ikke få meg til å bruke noe dristig (med unntak av naturlige vegetabilske oljer - jojoba eller druefrø).

Bare servanter, tonics, geler, lysemulsjoner eller lette baseoljer. Last opp huden med tunge forbindelser er ikke bra)

Jeg har også prøvd disse rettsmidler for problem hud:

Proactiv Solution, Zinovit Problem Skin Spray, salve, Differin gel, Skinoren gel, gel, Baneocin pulver, Aven problematisk hudkrem, Vichy serien, Tian De problematiske hudkrem, The Body Shop krem, Mirra maske med grått og sink, Balsam Ward, gel "med sølv", St. John's wort cream, Hamamelis, Emalan hydrogel, Cettua nasal rengjøring strips, Tea Tree olje, Bee Celandine krem, kosmetisk leire DNC Green.

Jeg anbefaler også Darsonval-apparatet for problemhud. Jeg prøvde også Clarisonik-enheten for hudrensing (jeg likte det mye mindre).

Record Navigasjon

Løser opp svarte flekker om noen dager, behandler akne (+ mange bilder): 31 kommentarer

Jeg kjøpte den i noen dager, men jeg så ikke noe godt, heller ikke akne, og heller ikke en flekk løser det. Jeg vil til og med si at tvert imot jeg har litt rødhet fra det, det er ingen effekt, merkelig, svarene på det er ganske positive

LoveGreenEyes, jeg begynte å bruke denne krem ​​etter hudbehandling med Differin

Her er en gjennomgang på Differin: Stor rapport og sammenligning med andre midler (+ FOTO før og etter, pågår). Disse legemidlene er basert på retinoider, og de fungerer etter langvarig behandling. Det tar flere måneder, dette er et must! Jeg gjennomførte kurs på 4 måneder Diffa (det er billigere) og da kjøpte jeg Diacneal. Slik at han påvirket de sorte prikkene, må det være ganske tykt på natten.

dyrt, men jeg vil bli kvitt de sorte prikkene mer. Ja, det er glykolsyre der. Det løser comedones godt. Jeg forstår at det kan kjøpes på et apotek.

dyrt, men jeg vil bli kvitt de sorte prikkene mer. Ja, det er glykolsyre der. Det løser comedones godt. Jeg forstår at det kan kjøpes på et apotek.

dyrt, men jeg vil bli kvitt de sorte prikkene mer. Ja, det er glykolsyre der. Det løser comedones godt. Jeg forstår at det kan kjøpes på et apotek.

dyrt, men jeg vil bli kvitt de sorte prikkene mer. Ja, det er glykolsyre der. Det løser comedones godt. Jeg forstår at det kan kjøpes på et apotek.

dyrt, men jeg vil bli kvitt de sorte prikkene mer. Ja, det er glykolsyre der. Det løser comedones godt. Jeg forstår at det kan kjøpes på et apotek.

dyrt, men jeg vil bli kvitt de sorte prikkene mer. Ja, det er glykolsyre der. Det løser comedones godt. Jeg forstår at det kan kjøpes på et apotek.

dyrt, men jeg vil bli kvitt de sorte prikkene mer. Ja, det er glykolsyre der. Det løser comedones godt. Jeg forstår at det kan kjøpes på et apotek.

Olson, den selges i apotek som tilbyr produkter av medisinsk kosmetikk AVEN. Ærlig, lenge etter at jeg har brukt Diakneal, er jeg ikke den første som er fornøyd med det. Jeg vil ikke senke vurderingen, siden den fortsatt er god. Men jeg kan si at han ikke vil skape et "mirakel" med problematisk hud. Og hvis du er begrenset i økonomi, anbefaler jeg ikke. Du kan finne en billigere erstatning.

Olson, jeg ble rådet til å lese her, det er mange oppskrifter og tips for å ta vare på problemhud. Uventet råd, ukonvensjonell. Men virkelig hjelp. Les også, kanskje det vil hjelpe deg. Nå bruker jeg bare smør, detaljert om det her

Og du kan fortsatt behandle huden med retinoider først, og deretter gå til oljen. Med suksess kan du bruke Retinoic salve av innenlandsk produksjon, det er mye billigere.

any11, takk for at rådene er veldig fornuftige

any11, og du gjorde når -nibul ham. peeling i hytta i kampen mot post-acne og svarte prikker ??

Olson, ja ingenting, eller helst alltid, vær så snill. Hun peeling i hytta og gjorde dem hjemme. Innvendig gjorde hun et skille av peeling med fruktsyrer med gradvis økning i% syrer. Jeg likte virkelig effekten da. Men over tid går huden tilbake til sin opprinnelige tilstand. Du må forstå at for å opprettholde huden i god stand, må du enten konstant besøke skjønnhetspleieren og gjøre prosedyren, eller finne et hjemalternativ. Tross alt blir huden stadig fornyet, det kåte laget av huden dukker opp igjen, og porene er blokkert. alt dette må skje av. Jeg har for eksempel ikke mulighet til stadig å gå til salongen, så jeg ser etter rimelige hjemmemedisiner.

Peelings for hjemmebruk med syrer fortell meg 7?

her er et svart prikkverktøy

Jeg så på produktet ditt, takk. Og på bekostning av peeling hjemmelaget med syrer, viser det seg at de ikke er alle de samme. Og tilstedeværelsen av syrer i sammensetningen garanterer ikke effekten. Jeg hadde forskjellig: Faberlik (ikke imponert) Kinesisk peeling (liknende) syre tonic (uviktig) maske av badyagi kan ikke annet enn nevne (vanskelig, men effektiv måte å oppdatere huden på) Ja, det er mange av dem, men syre er ikke en panacea. Og for følsom hud passer det ikke bra.

Mirra har forresten et enzym som peeling med papain. Men jeg forstår bare ikke om han gjør noe.

Badyaga er en tin, selv om hun brukte den en gang i uka til hun mente det, at det var en brenning.

Jeg er enig, badyaga-tin, med hennes behov for å være forsiktig

Jeg elsker denne kremik dyrt, men nå kjøper jeg Triacnel =) Jeg lurer på hva slags dyr det er.

Jeg ville prøve noe nytt også))

Takk for den informative anmeldelsen!

Mange takk til alle for å lese min anmeldelse, jeg håper noen vil hjelpe med valget!

Og hvordan legger du inn koblinger i innlegget? Skriv inn ps, vær så snill

Gamma Acne utsatt hud

Din hud og Avène

Acne utsatt hud - Klinans

Problem hudpleieprogrammer

rensing

CLINANCE Cleansing Gel

CLINANCE HYDRA Cleansing Emollient Cream

KLINNMIKELL Vann for problemhud

TRIAKNEAL EXPERT Regulering av utjevning av emulsjon for problem hud

KLINANSE EXPERT Seboreguliruyuschaya keratoreguliruyuschaya emulsjon

CLINANCE MAT Mattifying Lotion

KLINANS MAT Matting emulsjon mot oljeaktig glans

KLINANS Mask for dyp rensing

KLINANS HYDRA Beroligende krem ​​for tørrproblemer

CLINANCE Local Corrector

Abonner på vår
nyhetsbrev

Hvis du er eldre enn 15 år, kan du motta våre tips, spesialtilbud og informasjon om dine favorittprodukter.

Du abonnerer på nyhetene.

Skriv inn din e-post.

Denne e-posten er ikke riktig.

Du har allerede abonnert på denne e-postadressen.

Vi, AVENE Dermatological Laboratories, er forpliktet til å holde e-postadressen din hemmelig og bruke den til å sende deg e-post.

Hver hud er unik,
Lær hvordan du bryr deg om deg med Eau Thermale Avène.

Hjemmehjelp Avène for akne hos voksne: Hvordan velge og hva kan det gjøre?

Hva er Avène Cleanance?

Avène-linjen for problemhud kalles Cleanance - og hvis du har kommet over akne i livet ditt, kan du ikke høre om det. Avène mener at hjemmeomsorg er et viktig skritt i behandlingen av akne. Det bør fungere som forebygging av forverring og støtte av huden mellom faglige prosedyrer.

Sammensetningen av to linjeprodukter har nylig blitt oppdatert: Rengjøring Ekspert sebum-regulerende emulsjon og TriAcneal Expert anti-inflammatorisk emulsjon. Nå er det ingen syrer i dem. Og i stedet for syrer, er en komponent ekspressin, en keratolytisk basert på planteekstrakt (reduserer antall svarte prikker, utmerker hudtekstur). Det har blitt klinisk bevist at i en prosent konsentrasjon er det mer effektivt enn 6% glykolsyre, men det bryter ikke lipidlaget og er egnet for sensitiv hud.

I Magic Box: all omsorg og sminke

11 prøver av kosmetikk - og en brosjyre av den nye boken "Ultra-kosmetikk" i hver boks.

I tillegg til expressin inneholder begge emulsjoner diolenil (dreper bakterier som fremkaller betennelse) og termisk vann Avene (reduserer irritasjon). Forskjellen er at TriAcneal Expert har et retinaldehyd som jevner og reduserer post-acne arr (derfor er den beregnet på hud med moden akne). Og i emulsjonen har Cleanance Expert lagt til monolaurin, som regulerer talgproduksjonen. Mellom emulsjoner kan kombineres.

Hvem er våre heltinne og lege?

Deltakerne i testen denne gangen - pasientene til "Institutt for plastikkirurgi og kosmetologi", hovedsakelig med den første graden av akne. Alle observeres hos lege-dermatovenerologen, dermatologen og kosmetologen Galina Viktorovna Sofinskaya. Før hun jobbet på IPCC, var Galina Viktorovna, tjuefem år gammel, leder av barnas kosmetikkavdeling på Beauty Clinic på Arbatsenteret, hun har stor erfaring med å behandle pasienter med akne.

Hvilken effekt kan du forvente fra hjemmebruk fra akne?

Vi spurte Galina Viktorovna, hva skal vi forvente generelt når vi bruker hjemmepleie? Hun var ærlig: "Akne oppstår på grunn av at hemmeligheten til sebaceous kjertel forblir i kanalen og tråler den (det kan være mange grunner til dette: redusert hudimmunitet, stress, gastritt, antibiotika, hormonfeil osv.). i verden er kremet ikke i stand til å fjerne kanalene i talgkjertlene. Dette gjøres ved rensing, peeling og andre kosmetiske prosedyrer. Og hjemmeomsorg tillater ikke at de blir tilstoppet igjen. Det normaliserer kvaliteten på utskillelsen av talgkjertlene, stimulerer veksten av nye "riktige" celler og oppdaterer stratum corneum. "

Hvem er de "riktige" cellene?

Cellene i stratum corneum vokser vanligvis i en jevn kubisk form og har en utmerket metabolisme. Når du beveger deg inn i de øvre lagene i huden, kommer innholdet ut av dem, de blir tette, flate og sammenlås som rustning for å beskytte kroppen. Det burde være.

Men la oss si at du er under stress. Metabolismen forstyrres i cellene. De er ikke så glatte, vokser i feil rekkefølge - som bøker som er spredt på bordet. Mellom dem er adhesjonen brutt, en ujevn overflate med "hull" dannes.

Den første konsekvensen: huden begynner å skrelle ujevnt. Når du bruker krem, blandes vevene av stratum corneum med den. Og denne "sement" du, uvitende om noe, gni inn i ekskretjonskanalene i talgkjertlene, blokkerer dem. Det er betennelser.

Den andre konsekvensen: Smusspartikler fra miljøet kommer inn i "hullene" mellom cellene. Dette blir lagt merke til av de underliggende cellene til Langerhans, og de sier ":" Hana, venner, du må bli patched raskt! "En hær av blodceller og antistoffer blir sendt til problemområdet. I speilet ser du rødhet.

Hva lover Avène Cleanance hjemmehjelp?

Bring celleomsetningen i rekkefølge: normaliser peeling, fuktighetsgivende, kvalitet og kvantitet av sekresjon. "De første endringene som deltakerne i forsøket bør se, utjevner lettelsen, strammer huden og reduserer rødhet. Litt senere vil problemet med premenstruell betennelse forsvinne, sier Galina Viktorovna.

Våre heltinnen

Natalia tror ikke at hennes problem kan bli kalt skummelt ord acne: "Ja, jeg har av og til utslett. Men det er perioder når huden er helt ren. Samtidig er det ikke fettete - det skjer heller ikke en kombinert, oljeaktig glans i løpet av dagen. Disse utslettene er mer sannsynlig forbundet med hormonell syklus, og kan også oppstå under reiser og flyreiser. En annen hud reagerer veldig mye på vann - hardt Moskvas vann passer meg ikke, jeg trenger mykt vann. " En slik situasjon i Natalia siden ungdomsårene, men de siste ett og et halvt år med betennelse økte.

Galina Viktorovna gjør en dom at Natalia har den første graden av akne. "Porene er litt forstørret, men lipidlaget er svakt: selv om Natalya vasket ansiktet kl 6, klokka 3 om morgenen skinner det ikke i det hele tatt. Sebaceous kjertlene er ikke aktive nok, og huden skiller seg dårlig. Derfor vil hennes hjemmeomsorgsprogram se ut som alternerende måltider og peeling, sier hun.

Ifølge legen, om morgenen trenger du ikke å vaske med spesielle geler og skum. På huden bør være en vann-lipid mantel, hvis om morgenen du vasker den av, begynner den ulykkelige kvelende sebaceous kjertelen å raskt produsere en hemmelighet. Det viser seg tykkere enn normalt, og mekanisk tetter opp kanalene.

For vask Galina Viktorovna anbefaler kun micellar vann (eller i ekstreme tilfeller, vann fra springen som er tilstede ved romtemperatur). Avène Cleanance Micellar Water styrer sebumproduksjon og krever ikke skylling. I løpet av dagen foreskriver Galina Viktorovna å rengjøre huden med micellarvann 3-5 ganger. Det fjerner urenheter som legger seg på huden.

Etter morgensrubbing av huden, bør Natalia bruke en Kerato-Regulatory Emulsion Cleanance Expert (ikke gni den, legg den på håndflatene og press dem på ansiktet). Den har en anti-inflammatorisk og seboré-effekt, jevner hudtekstur og beroliger rødhet.

Avtaler for kvelden: Først, rensende gel Avène Cleanance Gel. Ritualet bør se slik ut: du må våt en liten svamp, klemme en dråpe penger, skum den opp og påfør skummet på ansiktet med myke bevegelser uten å gni den. La i noen sekunder og skyll med vann ved romtemperatur. Det er ønskelig ikke den som strømmer fra springen, og mineral, eller i det minste ekte. Legen anbefaler at alle som regel pleier å sette en vakker bolle i nærheten av vasken, for å fylle den med vann om morgenen - og å vaske om kvelden.

For det andre: Etter rensing må Natalia bruke en av to produkter, vekslende hver andre dag - TriAcneal Expert emulsjon eller fuktighetsgivende Cleanance Hydra beroligende krem ​​(kompenserer for tørkeeffekten av aknebehandlingspreparater). Galina Viktorovna advarte om at i noen dager etter bruk av TriAcneal Expert, kan Natalias hud klemme seg som om hun var irritert (bare fordi hun nå har et svakt lipidlag). I dette tilfellet må hun ta en pause i 1-2 dager, men etterpå - pass på å fortsette å bruke emulsjonen.

Mot begynnelsen av syklusen, bør Natalia blitt renset for å forhindre en annen spike i utslett. En fargeløs Spot Treatment corrector blyant ble brukt til å tørke betennelsene.

Natalias mening etter seks uker:

- På tidspunktet for testingen nektet jeg å sminke (grunnlag, pulver) - bare mascara igjen. Derfor oppstod det ikke problemer med å vaske mikeller flere ganger om dagen. Bare hadde med meg hele tiden bomullsdyner og en liten flaske Cleanance Micellar Water, så vel som krem ​​i reserve. Huden var behagelig - micelen gir en følelse av friskhet, det er veldig mykt, det er ingen klebrighet som jeg ønsker å vaske av. Jeg vasket ansiktet mitt med Avène Cleanance Gel-rengjøringsgel på kveldene - som Galina Viktorovna råde meg til å tørke en dråpe i håndflaten min og gni den litt for å lage et skum. Gel direkte på ansiktet er ikke påført. Positive inntrykk - gelen forårsaket ikke tørrhet.

Først hadde jeg ekspert om morgenen, Hydra for kvelden med TriAcneal. Som legen hadde spådd, reagerte huden på TriAcneal ved skalering og irritasjon. Mest likte fuktighetsgivende beroligende Hydra. Det ser mer ut som en helbredende krem, dens tekstur er tettere og rikere; Ekspert lettere, tror jeg alle vil gjøre. I tilfelle av betennelse hadde jeg også Cleanance Spot Treatment, en lokal korrektor, men jeg så ingen effekt fra den.

I midten av testen dukket opp flere utslett - som spådd av legen. Derfor hekta vi prosedyren - jeg gikk for rengjøring. Til tross for denne forverringen, liker jeg generelt den generelle tilstanden til huden - den er fuktig, jevn, tett, og hudens overflate har blitt jevnere. Jeg vil fortsette å bruke Avene.

Galina Viktorovnas kommentar: "Natalias hud fungerte perfekt, enda bedre enn jeg hadde antatt. Før forsøket var det tynt, tørt (som om det var strukket), med røde og gjennomskinnelige kar. Vanligvis er slik hud gjenopprettet i lang tid. Men Natalia hadde en åpenbar forbedring på seks uker: teksturen nådde, rødheten gikk bort. Huden ble tett, fuktig, peelingprosessen kom tilbake til normal. Men denne suksessen negerer ikke det faktum at Natalia trenger å gå til kosmetisk kosmetologi i tide. Hvis hun gjør dette og fortsetter å bruke Avène Cleanance hjemmebehandling, vil akne gradvis slutte å plage henne. "

Xenia hadde hudproblemer, som mange i hennes tenåringer. Og siden da har hun i mer enn ti år levd med en liten mengde utslett (åpen og lukket) på ansiktet, for det meste knyttet til en syklus. Svarte prikker også. Samtidig vurderer de heller ikke at huden er fettete: "Huden er mer sannsynlig en kombinasjon - T-sonen er normal (det kan skinne noen ganger), det er problemer på kinnene, mens det også er tørrhet". Ksenia gikk ikke til kosmetologer før med dette problemet - hun bodde i et annet land og hadde ikke muligheten.

Ifølge Galina Viktorovna har Xenia ikke hyperkeratose (et brudd på eksfoliering av stratum corneum), som i Natalia. Hun har en kombinert hud: panne, nese, hake - normal, og det er hyperfunksjon av talgkjertlene på kinnene hennes (selv om det vanligvis skjer motsatt). Sebaceous kjertlene på kinnene produserer en altfor tykk og rikelig hemmelighet. Men Xenia har bare den første, ikke startede aknefasen. I hennes tilfelle er det nødvendig med et balansert kosthold og riktig hjemmebehandling, sier legen. "Jeg har et ernæringsprogram som jeg prøver å følge med. Faktisk er det viktigste for meg å utelukke mat "søppel" - sjetonger, for eksempel eller slike fete ting som majones. Hvis jeg begynner å spise majones, vil det bli mer betennelse! ", Sier Xenia.

Målet er: å rengjøre huden med micellar vann. Rengjøring Micellar Vann om morgenen (på dager hvor hypersalitet er følt, kan du vaske med gel, men umiddelbart fukte huden med Cleanance Hydra krem). Påfør seboregulatorisk emulsjon Cleanance Expert. I løpet av dagen, rengjør huden med micellar vann minst 3-5 ganger og gjenta emulsjonen en gang.

For kvelden: Cleanance Gel gel og TriAcneal Expert emulsjon. Dot bruker Spot Treatment corrector blyant og en gang hver 8-10 dager gjør en Cleanance Mask-gommage maske bare i kinnområdet.

Inntrykk Xenia etter seks ukers bruk:

- Jeg brukte Avène micellar vann før det, jeg liker det. Min var imidlertid fra en annen linje, men det viste seg at Cleanance Micellar Water ikke er verre. Jeg helles den i en liten flaske, og jeg har alltid hatt det med meg. Det var ingen ulempe, og det var heller ingen ubehag.

Om kvelden vasket jeg ansiktet med Cleanance Gel gel - det rydder godt, om morgenen står jeg opp uten glans.

Også på kveldene brukte jeg TriAcneal - huden med den var frisk fornyet, topplaget avskallet, det ble jevnere. Det var en peeling - men jeg lærte bare om det da jeg på et tidspunkt bestemte meg for å bruke pulver. Jeg fortsetter å bruke emulsjonen nå, jeg liker effekten.

Om morgenen og om ettermiddagen brukte jeg seboregulatory Cleanance Expert. God omsorg for dagen - fjerner glans, tekstur er lys (noe mellom krem ​​og serum), påført pent, absorberes veldig raskt.

I tilfelle av hud stikkende og peeling, hadde jeg også Cleanance Hydra krem. Disse problemene oppsto imidlertid ikke - men jeg prøvde det uansett. Det er mer mettet, fuktighetsgivende, men gir også skinn på huden.

Jeg ble også gitt en gommage maske hver 8-10 dager, og jeg søkte det - legg det på tørr hud, som en krem, og vask den av etter fem minutter. Da sa legen at det er mulig og enda sjeldnere, fordi huden allerede har blitt fornyet av TriAcneal, og med den, den nye, bør behandles mer forsiktig.

Og Spot Treatment-blyanten bidro til å raskt håndtere betennelser, bokstavelig talt den neste dagen, gikk den ned.

Etter seks uker på Avène Cleanance, er huden behagelig, det er jevnere, ingen flak. Rash knyttet til syklusen, det er fortsatt, men de er færre, og med en blyant passerer de raskere.

Galina Viktorovna kommentar: "Og igjen er jeg glad: Xenia hadde irritert hud med et ødelagt hydrolipidlag. Nå har rødheten gått, epidermis mønsteret har utjevnet seg (selve "høyre celler" ble vellykket vokst), og viktigst sett oppsto en sunn satinglans. Hud er fuktet - det betyr ikke mer peeling. Peelings ikke tette kanalene i talgkjertlene. Hemmeligheten skiller seg normalt ut, så problemet med premenstruell betennelse vil passere med tiden. "

Valentina, 27 år gammel

Valentine av alle tre heltemenn - den mest erfarne fighter med akne. Hun hadde alltid noe problemhud. Men etter en tur til India for tre år siden, hvor Valentina plukket opp feil omsorg og gjorde ansiktsmassasje med oljer, begynte forverringen. "Jeg kunne ikke ha olje i det hele tatt," sier hun. - Jeg lærte det senere. Oljepreparater tette porene. Og jeg begynte et utslett, som ble til sår. Heldig jeg kom til Galina Viktorovna! "

Galina Viktorovna ledet pasienten i to år for å oppnå et stabilt resultat - og hun klarte å få henne ut av det fjerde stadiet av akne til det første enkle. "Vi har laget masker, prosedyrer, elektrokoagulasjon... Det er bedre å ikke engang huske. Det tok mye penger, jeg måtte til og med ta et lån. Den situasjonen etter India overviste vi som et resultat. Bare arr gjenstår, vi slår dem - vi har laget både en laser og peeling. Nå må du opprettholde resultatet - jeg trenger en omsorg som ikke vil føre til slike forverringer igjen, men vil fukte huden.

Selv før denne hele historien behandlet jeg akne med hjemmelinjer som var betydelig tørking - så syntes det meg at hvis det tørker, betyr det at det virker. Galina Viktorovna forklarte at det ikke er slik at huden må fuktes. "

Galina Viktorovna sier at nå er Valentinas hud i konsekvent god stand, men hun trenger støttende omsorg for å gjenopprette lipidlaget, fjerne fine rynker og ikke provosere "kosmetisk akne" - en situasjon der obstruksjoner, comedoner, inflammatoriske elementer.

Morgenen tildeles også vask med micellar vann Cleanance Micellar Water. Deretter må Valentina blande en dråpe Cleanance Hydra fuktighetskrem med en dråpe TriAcneal Expert emulsjon og påfør med forsiktig påførte bevegelser uten å gni huden.

Retinol øker hudens lysfølsomhet, men Galina Viktorovna foreskrev ikke en krem ​​med SPF-faktor, siden solen er inaktiv til slutten av våren (om sommeren foreskriver hun ikke TriAcneal Expert).

I løpet av dagen, bør Valentina regelmessig tørke ansiktet med micellar vann, gjenta Cleanance Hydra fuktighetsgivende krem ​​og irrigere ansiktet med Avéne termisk vann hver 1-1.5 timer. "90% av fuktighetskremene absorberer fuktighet fra luften - og når de ikke finner den der, tvert imot tørker de ut huden." Gjør følgende riktig, legen tenker: lagre termisk vann på skrivebordet, spray det ved siden av deg (ikke på huden, for ikke å forårsake dehydrering motsatt) og avslør ansiktet mot vannet.

Etter kvelden vaske gel utnevnt TriAcneal Expert. En gang i 8-10 dager kan Valentina bruke en rengjøringsmaske, men som en maske og ikke en skrubbe (ikke masser huden). For ikke å forårsake irritasjon, følg dette noen dager - Ikke bruk emulsjon med retinaldehyd, bare fuktighetsgivende beroligende krem ​​Cleanance Hydra ".

Valentinas inntrykk etter seks uker:

- Jeg likte å bruke micellar vann Rengjøring Micellar Vann - Jeg nektet sminke, tørke meg selv flere ganger om dagen var ikke et problem (tørke ansiktet mitt om morgenen, da til lunsj på jobb, deretter etter idrett). Det eneste jeg leser er at hun fjerner sminke fra øynene, men hun tar ikke min mascara. Ansiktets hud er veldig behagelig med den.

På kveldene vasket jeg ansiktet med Gel Cleanance Gel - et ikke-irriterende hudmiddel som rydder godt.

Av kremer hadde jeg Hydra - bare en nydelig ting, et fuktighetsgivende beroligende middel, som jeg vil fortsette å bruke helt sikkert. Huden med ham ser kult - fuktig, sunn, uten rødhet, mens han har en lett tekstur og en behagelig lukt. Det kan absorberes på forskjellige måter - noen ganger forlot det meg med en fettete glans, men jeg lagde det med servietter. Men følelsen av trøst på huden er slik at du kan klare det - jeg har allerede kjøpt meg selv den andre slikrøret.

Fra TriAcneal, en krem ​​med retinaldehyd, har jeg ikke hatt noen bivirkninger (peeling, irritasjon). Kanskje fordi jeg blandet det om morgenen med Hydra, som rådet av Galina Viktorovna. Jeg planlegger og bruker den videre.

Jeg kunne bruke Cleanance-masken bare en gang hver tiende dag - men jeg klarte også å trenge inn i den. Et rensende, tynt lag påføres, litt knipt. Men uten å gå over, tolererer huden det normalt.

Mine porer trenger fortsatt periodisk rengjøring - jeg prøver å gå på det omtrent en gang i seks uker, så er det ikke ren, men som om du går ut med ansiktet ditt. Hvis du allerede har overvunnet din akne, redusert den til en akseptabel form, er det ingen permanente sår - Avène-linjen gir god støtte og gir huden en sunn og rolig tilstand.

Galina Viktorovna kommentar: "Oppgaven er oppnådd - huden har en sunn glød, den er elastisk, godt hydrert. Det ble mer utskilt, det betyr forbedret metabolisme. Generelt er dette tilfellet når alt er bra og viktig for ikke å bryte balansen. For dette bør Valentina fortsette å bruke medisinsk kosmetikk for problemhud. "

Vi takker for hjelpen med å organisere eksperimentet "Institutt for plastikkirurgi og kosmetologi" og Galina Sofinskaya.

Hvordan bli kvitt akne?

Det vil bli en liste over alle produkter med AHA og BHA syrer, fordelene er gitt til AHA syre:

Avène

 • Avene Triacneal - Aven Triacnel Glycolic Acid (6%)
 • Avene Cleanance - Cleansing Mask Glycolic Acid * 4%, salisylsyre * 0,1%
 • Avene Cleanance K Krem-gel Glykolsyre * 6%, melkesyre * 2%, salisylsyre * 1%
 • Avene Diacneal - Diaknel Cleansing Gel Melkesyre * 2%
 • Avene rengjøring K Aven Klinans K krem ​​Glykolsyre 6%, melkesyre 2%, salisylsyre 1%

Ducray

 • Ducray Keracnyl lotion - Ducre Keracnil glykolsyre lotion 4%, melkesyre * 1%, salisylsyre 0,1%
 • Ducray Keracnyl - Ducre Keracnil glykolsyre regulerende krem ​​6%, melkesyre 1%, salisylsyre 0,1%
 • Ducray Keracnyl Matifyer - Keraknil Fuktighetsgivende Mattifying Glycolic Acid Cream * 2%, Salisylsyre 0,1%
 • Ducray Keracnyl - Gel rensing glykolsyre 4,5%
 • Ducray Keracnyl Masque - Triple Action Mask glykolsyre 4%, salisylsyre 0,2%

Som du kan se fra bildet, er prisen 758 rubler høyere, hver butikk har sin egen. Jeg liker lotion veldig mye fra Keraknil-linjen fra Ducre, det er som litt vann, det rydder perfekt.

Exfoliac

 • Exfoliac-Noreva Lotion glykolsyre 12,25%, salisylsyre 1%
 • Exfoliac-Noreva Aknemega 100 glykolsyre 6%, 1,3% andre estere, salisylsyre 2,5%
 • Exfoliac-Noreva Aknemega 200 glykolsyre 9,88%, 2,42% andre estere, salisylsyre 2,5%
 • Exfoliac-Noreva Exfoliating gel (skrubbe / peeling) glykolsyre 10,2%, melkesyre * 4%
 • Exfoliac-Noreva Cleansing Foaming Gel med AHA Euphoric Acid 4.7%

Andre midler

Uriage Hyseac Aktiv omsorg med ANA glykolsyre * 4%, eplesyre * 2%

Hvordan brukes til bedre effekt?
Hvis du har komedoner, hjelper denne kombinasjonen: lotion + krem

Detaljert liste over alle effektive sure produkter. Nå kan du sende alle til dette emnet, og du kan diskutere hvordan og hva som er bedre å bruke og hva du skal kombinere.

Jeg personlig liker kombinasjonen av Ducray Keracnyl lotion - Ducre Keracnil lotion + Ducray Keracnyl - Ducre Keraknil regulerende krem ​​+ 2 ganger i uken Exfoliac Exfoliating gel (skrubbe / peeling) hjelper meg perfekt fra komedoner og irriterer ikke huden.

Akne: hvordan å kurere akne

Hvor akne kommer fra og hvordan å kurere det. Gratis akne behandling hjemme. Anmeldelser av farmasøytiske kosmetikk.

Fuktighetskrem Avene Clean-ac

Fuktighetsgivende - et viktig verktøy i kampen mot akne på huden. Hvis huden ikke er tilstrekkelig fuktet, betyr det at sebaceous glands vil utskille mer sebum, og porene fra dette vil raskt bli tilstoppet, kanalene vil tette og til slutt blir akne bare større. For å unngå dette er huden veldig viktig for å fukte. Hvis du behandler akne med aggressive midler eller har betennelse og irritasjon på huden din, er Avene Clean-ac anti-inflammatorisk fuktighetskrem ideell for deg.

Virkningsprinsippet av krem ​​Aven Klinak

Ren ac krem ​​ble opprettet av det franske selskapet Avene spesielt for hud utsatt for akne medisinering, samt direkte tekst på røret Hydrating, beroligende, Adjunctive Care til anti-acne behandlinger. Det i oversettelse betyr fuktighetsgivende, beroligende effekt og hjelper til med behandling av akne.

Under behandling av akne reagerer huden ofte med irritasjon, peeling, betennelse. Clean-ac-krem glatter denne prosessen, fjerner betennelse, fjerner irritasjon og maksimerer fuktighet i huden, normaliserer sin hydrobalanse. I tillegg til alle disse prosessene normaliserer fuktighetsgivende krem ​​Aven Klinak arbeidet til talgkjertlene, som bare er nødvendig for en rask gjenoppretting.

Hva er en del av kremet Aven Klinak

Som alle kosmetikkene Aven, består Klinak krem ​​av 67% av termisk vann. Det bidrar til å lindre betennelse og irritasjon, samtidig som det gir næring og fuktighet i huden. Sinkglukonat ødelegger patogener, helbreder pimples.

Jojoba olje, shea smør, kokosnøtt, kort, shea i komplekset gir ulastelig hydrering i lang tid opptil 5 timer. Huden etter påføring av krem ​​Avene Clean-ac skiller ikke av, ikke strammes, fargen er naturlig og frisk. Alfa-bisabolol er et antiseptisk middel, som også lindrer betennelse.

Påføring av fuktighetskrem Avene Clean-ac

Påfør Aven Klinak krem ​​2 ganger om dagen: om morgenen og om kvelden på ren, tørr hud med milde bevegelser. På grunn av sin delikate tekstur absorberes kremet raskt og enkelt. Dette er en utmerket behandling for normal hud om vinteren. Om sommeren kan krem ​​rense og skyve, så vær forsiktig.

Kremen kremer straks huden, glatter peeling og fjerner følelsen av tetthet. På struktur lett, absorberes umiddelbart. Hvis huden absorberer krem ​​raskt og blir tørr igjen, vent ikke på neste applikasjon i henhold til instruksjonene, smør det etter behov.

For full fuktighetskrem, bruk den sammen med Avene Clean-ac Cream Gel, som vil forbedre fuktighetsgivende effekten selv med ekstrem tørrhet.

Hvem er egnet krem ​​Avene Clean-ac

For personer med problematisk tørr hud, for de som har overdried huden deres som et resultat av akne behandling og for sensitiv hud om vinteren. Avene Clean-ac-krem er ikke-komedogen og forårsaker ikke allergier.

Hvor mye er Avene Clean-ac fuktighetskrem

Et rør av krem ​​40 ml koster fra 580 til 700 rubler. Det er ganske økonomisk og varer i 3-4 måneder daglig bruk. Selges i store apotek og kosmetikkbutikker.

Anmeldelser av fuktighetskrem Avene Clean-ac

På rett tid hjalp denne krem ​​meg mye: huden var skumlet og skumlet. Akne var også under denne "tørken" de ble skarpt mer. Kosmetologen rådde kremet Aven Klinak, men følelsene endret seg for oss for øynene - spenningen gikk, peeling er ikke synlig, behagelig aroma og komfort. Veldig fornøyd, og nå er Aven alltid i min "vitale" måte. Jeg legger topp fem av fem!

Forfatter: Alice

Jeg kjøpte denne krem ​​på råd fra en venn, huden min tørket ut om vinteren, det var en ubehagelig stunnighet, som om ansiktet skulle sprekke på sømmen. Etter påføring av Aven, som om det var magisk, ble jeg glattet tilbake og pluss en hyggelig lukt. Jeg bruker det hele tiden, det mattes også, hudfargen har blitt naturlig. Jeg kjøper hele tiden.

Anmelder: Håper

Situasjonen handler bare om meg: mot bakgrunn av aknebehandling har den tørket ut sin fet hud. Jeg fukter dem 3-4 ganger om dagen, og det ser ut til at etter et par dager ble jeg slått av en forferdelig spenning og desquamation. Akne er ikke redusert så langt, men i det minste føler jeg seg komfortabel og huden er fuktig.

Flere Artikler Om Typer Acne