Daglig pleie for følsom fet og problem hud.

Huden er fuktet, strålende, fløyelsaktig, matt. Ingen fettete glans. Porene er mindre synlige. Makeup fortsetter hele dagen.

Avene Cleanance Anti-shine seboregulerende lotion for fet, problem, sensitiv hud.

Takket være absorberende mikrokapsler og aktive ingredienser, reduserer emulsjonen mot fettig glans Avene Cleanance Anti-shine seboregulerende lotion mengden av sebum som produseres, beskytter huden i lang tid, forhindrer betennelse, og forhindrer bakterier i å multiplisere.

Perfekt som sminkebase. Den har en behagelig aroma og lys tekstur.

 • termisk vann Avene har antiinflammatorisk effekt, gir en følelse av friskhet;
 • laurat glyceryl reduserer talgproduksjonen;
 • Sinkglukonat smaler porene, hudens elastisitet, beskytter celler.
 • parabenfri

Påfør på renset ansikt og nakke 1-2 ganger om dagen, etter grundig rengjøring med Cleansing Cleansing Gel, og deretter mykning med AVEN Thermal Water spray.

Aven Klinans Emulsjon

Full navn: Aven Klinans Emulsjon Seboreguliruyuschaya matting fargeløs

merkevare:
Avene / Aven

Opprinnelsesland:
Frankrike

Pris: 884 rubler.

Beskrivelse:

Aven Klinans Emulsjon Seboreguliruyuschaya matiruyuschy fargeløs


funksjoner:

Pumpkin Extract reduserer Sebum Production
Sinkglukonat - antiinflammatorisk effekt
Cetrimoniumbromid - antibakteriell virkning
Salisylsyre - eksfolierende virkning
Absorberende mikrokapsler - matting action
Termisk vann Aven (69%) - anti-inflammatorisk og beroligende effekt.
For problematisk ung følsom hud

indikasjoner:

Et spesielt verktøy for daglig pleie av ung, problem, følsom hud.

funksjoner:

Denne lysemulsjonen oppfyller alle krav til lignende hud:
- På grunn av det meget høye innholdet i termisk vann har Aven (65%) beroligende og irriterende egenskaper;
- regulerer sebum sekresjon i lang tid og renser epidermis;
- Takket være det originale systemet med absorberende mikrokapsler, holder emulsjonen hele dagen hele magen, så vel som perfekt fanger sminken.
Huden får gradvis renhet og friskhet.

Metode for bruk:

Påfør emulsjonen om morgenen til ansikt og nakke etter at du har rengjort dem med KLINANS Cleansing Gel, og deretter myk det med AVEN Thermal Water Spray.

struktur

Aven termisk vann - 69%, sinkglukonat - 1%, Cucurbita Pepo plante ekstrakt - 0,3%, antibakteriell komponent (CTAB) - 0,5%, seborrhea kapsler - 2%, salicylsyre, pigment blanding, konserveringsmiddel: butylparaben, hypoallergen parfyme, olje-i-vann emulsjon.

Aven Klinans Mat Emulsjon mot oljeaktig glans 40 ml (Avene, Cleanance)

ELIMINERER FET SHINE OG TURNS PORES. Mats huden i lang tid

beskrivelse
Anmeldelser (22)
Skriv en anmeldelse

Regulerer sebumsekresjonen og holder huden matt i lang tid. Moisturizes fet hud og fungerer som et utmerket grunnlag for sminke. Avene rengjøringsmatte lotion matifiante inneholder ikke parabener.

AKTIVE KOMPONENTER

Laurat glyceryl * - innovasjon Aven - reduserer talgproduksjonen.
Absorberende mikrokapsler har en mattende effekt.
Termisk vann Aven gir en følelse av komfort.

SØKNAD

1. Rengjør huden med Cleansing Gel-Cleansing Gel, og tørk deretter huden med en Mattifying Lotion.
2. Påfør Klinans Mat og lys massasje bevegelser.

Seboreguliruyuschaya fargeløs emulsjon Avene Cleanance Emulsion-Lotion

avene termisk kildevann (avene aqua). cyklomethicon. propylenglykol. glyserin. polyakrylat-13. polymetylmetakrylat. polyisobutene. sinkglukonat. benzosyre. kaprylylglykol. cetrimoniumbromid. dimetikon. dimetikonol. dinatrium edta. duft (parfyme). glyceryllaurat. polysorbat 20. pyridoksin hcl. salicylsyre. natriumhydroksyd. sorbitanisostearat. vann (vann)

Spesielt produkt for daglig pleie av fet eller ung problemfølsom hud. Denne lysemulsjonen Avene Cleanance oppfyller alle krav til en lignende hud. På grunn av det meget høye vanninnholdet i Aven.

Spesielt produkt for daglig pleie av fet eller ung problemfølsom hud. Denne lysemulsjonen Avene Cleanance oppfyller alle krav til en lignende hud. På grunn av det meget høye vanninnholdet i Aven, beholder det alle beroligende og irriterende egenskaper.
Regulerer sebum sekresjon i lang tid og renser epidermis.
Takket være det originale systemet med absorberende mikrokapsler beholder huden en jevn naturlig nyanse.

søknad:
Påfør emulsjonen om morgenen på ansikt og nakke, etter å ha rengjort dem med rengjøringsgel Klinans, og deretter myk med en spray med termisk vann.

anmeldelser

Smerter betennelse, reduserer rødhet.

Raskt vanedannende.

Hudtype: kombinert, utsatt for fet hud og utslett.
Jeg kjøpte i Frankrike sammen med Avene Cleanance Gel Soapless Cleanser, men jeg prøvde det bare etter å ha kommet hjem. Og på en eller annen måte ikke fornøyd med denne emulsjonen, i motsetning til vaskegelen.
På den ene siden er det en effekt: utslettet tørker ut, rødheten minker. Men på den annen side, for 3-4 dagers bruk på rad, dobler antallet deres! Selv om jeg innså at dette er en emulsjon til daglig bruk. Generelt bruker jeg sjelden og en gang.

Lys konsistens, matting, betennelse helbredelse.

Jeg er eier av kombinasjonshud som er utsatt for fett. Dessverre oppstår betennelse med jevne mellomrom. Denne emulsjonen kommer til redning sammen med masken for dyp rensing av huden "Klinans" Avene Cleanance
Mask.
Emulsjonens struktur er lett, det overbelaster ikke ansiktet, men klare fuktighetskrem. Emulsjon bidrar til å helbrede betennelse, har også en mattende effekt. Jeg tror det ikke løser alvorlige problemer, men en gangs bruk vil forbedre hudtilstanden.

God matteffekt.

Hudtype: Kombinert, Sensitiv

Jeg bruker dette serumet fra tid til annen, hvis du trenger ekstra matting under sminke (det er ingen måte å rette opp sminke om dagen).
Den klare sin oppgave perfekt: det mattes huden godt, beroliger og fuktes. Stiftelsen legger seg bra på henne og varer hele dagen uten overraskelser.

Ikke-fettete tekstur, fuktighetsgivende, termisk vann.

Jeg er eier av kombinasjonshud med lokal aknefoci. Brukt denne emulsjonen i over et år i kombinasjon med andre midler fra dette selskapet. Denne emulsjonen er lett og nærende, perfekt for påføring på huden etter dyp rensing av huden. Opprinnelig skulle jeg bruke den som en grunnleggende dagkrem, men det viste seg at fargekosmetikk på denne emulsjonen ikke passer godt. Som et resultat, bruker jeg det som regel hjemme. Resultatet av søknaden ble merkbar en måned etter påføring, huden ble jevnere, friskere, den oljeaktige glansen ble redusert. Lokal betennelse helbreder ikke, men det er utmerket i å opprettholde konvaleserende hud.

KLINANS MAT Matting emulsjon mot oljeaktig glans

Rør 40 ml

Rør 40 ml

Mattifierer, fukter * fet og problem hud, holder sminke hele dagen. Paraben gratis.

* - Fuktar de øvre lagene av huden.

 • beroligende
 • fukting
 • Matting effekt
 • fordeler
 • Hvem passer?
 • Kliniske studier
 • struktur
 • fordeler

  Klinans Seboreguliruyuschaya emulsjon er egnet for fet og problem hud.

  Seboregulatorisk emulsjon ble testet i 3 uker med deltagelse av pasienter med fet og problemhud.

  Deltakere bemerket:
  Fet hud reduseres med 72% i de første 8 dagene av bruk. Ytterligere 50% reduksjon ble observert i løpet av de neste 8 dagene.
  Nesten 100% av deltakerne noterte generelt de kosmetiske egenskapene - en behagelig aroma, ikke-klistret tekstur, brukervennlighet.

  Kundeanmeldelser

  Kunder anbefaler dette produktet til sine venner..

  Avene: Rengjøring Emultion-Lotion Anti-Shine Regulating

  Jeg lurer ofte på hvorfor jeg ikke hadde vært oppmerksom på Avene-omsorg før? Men som det viste seg, er han en av de mest egnede for huden min (selv så elsket Yves Rocher fades inn i bakgrunnen). I dag skal jeg snakke om mattingemulsjonen fra Cleanace-serien, som er designet spesielt for fet og problematisk hud. Løfter å regulere oljeaktig glans, fukte huden, rense den, krympe porene, forlenge sminkelivet, fjern irritasjon og lindre huden (på grunn av det høye innholdet i termisk vann).

  Tidligere trodde jeg ikke på ulike typer matkrem og emulsjoner, fordi alt jeg prøvde heller ikke virket i det hele tatt, eller det hadde en forferdelig og forferdelig effekt på huden i form av store hypodermer og betennelser. Derfor var denne emulsjonen Avene et funn for meg.

  Konsistensen av noe mellom krem ​​og gel, har en veldig behagelig lukt, som er iboende i alle serier Rengjøring, absorberes øyeblikkelig og gir ingen klistrethet. Du kan bruke en (om morgenen) eller to (om morgenen / kvelden) en gang om dagen, jeg skiftet om kvelden med Ugresol, og om morgenen brukte jeg emulsjon. Faktisk regulerer utseendet av fet skinn, som ikke bare er at det blir mindre uttalt, det ser også ut til å være mye senere (5-6 timer mot 2-3 uten krem). Det jeg spesielt likte var den synlige effekten av huden som hadde akkumulert i løpet av den siste måneden. Huden som helhet er blitt mindre fet, porene er faktisk mindre uttalt, og betennelsen har blitt FALLS mindre, noe som er svært merkbar. I tillegg gir det nok fuktighet til min oljeholdige hud, og sminken over kremet ruller ikke.

  Selvfølgelig vil kremet ikke være en frelse fra akne og økt fett, men hvis du bruker et sett med verktøy (om gel for vask, tonic, maske og intensiv krem ​​av samme linje, forteller jeg deg neste uke), er resultatet svært merkbart.

  Anslått pris: 167 UAH / 40 ml

  Har du brukt noe fra Cleanance-serien? Eller er det andre som jobber med seborémedisiner?

  Avene Clinos Seboreguliruyuschaya Emulsjon

  Aven Klinans Seboreguliruyuschaya matting fargeløs emulsjon for fet følsom hud

  Avene Cleanance Emulsjon seboregulatrice matifiante - Et spesielt verktøy for daglig pleie av fet eller ung problemfølsom hud.

  På grunn av det meget høye vanninnholdet i Aven, er alle dens beroligende og irriterende egenskaper beholdt i emulsjonen.

  Regulerer sebum sekresjon i lang tid og renser epidermis.

  Takket være det originale systemet med absorberende mikrokapsler beholder huden en jevn naturlig nyanse.

  Påfør emulsjonen om morgenen på ansikt og nakke, etter å ha rengjort dem grundig med Cleansing Cleansing Gel, og deretter myk med en spray med termisk vann.

  Aven termisk vann - 69%, sinkglukonat - 1%, Cucurbita Pepo plante ekstrakt - 0,3%, antibakteriell komponent (CTAB) - 0,5%, seborrhea kapsler - 2%, salicylsyre, pigment blanding, konserveringsmiddel: butylparaben, hypoallergen parfyme, olje-i-vann emulsjon.

  Avene rengjøringsemulsjonskrem

  Min blogg driver en sunn hudmaraton med gode priser gitt av nettbutikken Pharmacosmetica.ru - Senter for hudhelse. Les mer om regler for deltakelse i maraton - her. I mellomtiden hadde vi det første og veldig interessante innlegget innenfor rammen av Marathon fra Ksyusha. Det opprinnelige innlegget kan leses via linken http://medlennayazvezda.blogspot.ru/2014/12/avene-cleanance.html. Ksyusha, takk for anmeldelsen, det er veldig lærerikt og interessant! Så les nedenfor:

  "Tilbakemelding på linjen av problem hudpleieprodukter Avene Cleanance

  Avene Seboregulatory Emulsion Cleanance - anmeldelser

  Sebo-regulerende emulsjon Rengjøring

  Avene Seboregulatory Emulsion Cleanance 18. november 2011

  AVENE kosmetikk begynte å bruke nylig (en måned). Jeg har fet hud, kjøpte Seboreguliruyuschuyu emulsjon Cleanance, virkelig likte. Alle pimples gikk gjennom bokstavelig talt en uke, perfekt matte huden, samtidig som den ble myk og glatt. De svarte prikkene på nesen og haken forsvant helt. Generelt er jeg glad. Vinteren kommer, jeg vet ikke hva som er den beste krem ​​å kjøpe for min hudtype. Jenter, kan noen gi råd? Jeg ville være veldig takknemlig.

  Avene Seboregulatory Emulsion Cleanance 8. mai 2011

  Hei venner! :)

  Her er min anmeldelse av min favoritt krem ​​gel (emulsjon) Klinans (tidligere kalt Klinans K). 40 ml, overskyet, hvit luktfri krem.

  Jeg kjøper dette mirakelet 3 ganger og kjøper mer, min mast-hev! Perfekt renser porene fra de svarte prikkene, løser dem rett og ansiktet er friskt, rent, sunt. Det er ingen rødme og pimples. Veldig glad :) Veldig effektiv etter rengjøring. Ved bruk på klype, men hvis følsom hud eller pimple blir påført, passerer den. Aktive komponenter: AVEN termisk vann, sinkglukonat, gresskarekstrakt, seboabsorberende mikrokapsler, salicylsyre, sinkglukonat, glykoler, cetrimoniumbromid.

Flere Artikler Om Typer Acne