Første gang jeg kjøpte emulsjonen på apoteket kostet det omtrent 1000 rubler. Da bestilte hun på farmakosmetikk mye billigere.

Min hud er fortsatt problematisk, tørr av seg selv, men i T-sonen er det ofte en oljeaktig glans, spesielt mot slutten av dagen. Før emulsjonen var utslettene vanlige. Og sammen med Dukreevskoy startet umyalkoy om morgenen og kvelden å bruke emulsjonen. Det er perfekt for enhver tonalki som jeg hadde. Jeg la merke til resultatet en uke senere. Først trodde jeg at selvhypnose, men da mamma la merke til at hudflekten ble utjevnet, syntes sporene av utslett å ha blitt mindre merkbare. Naturligvis ble en fullversjon av verktøyet kjøpt. Jeg gjentar at denne kosmetikken selges enten i apotek (og selv da ikke i det hele tatt), eller du kan bestille den på nettet. Jeg bruker det påvist sted for farmakosmetikk, som angitt ovenfor.

Emulsjonen på apotek koster rundt 1000 rubler og over, men på nettstedet bestiller jeg det for tredje gang rundt 700 rubler. Nok lenge, omtrent 6-8 måneder. Et slikt økonomisk forbruk skyldes at det er veldig godt fordelt, og det er rett og slett ikke nødvendig å søke mye.

Den første positive fordelen, som er merkbar fra den første applikasjonen - emulsjonen glatter huden veldig bra, blir den veldig glatt, delikat. Samtidig er det ingen glans eller film - emulsjonen er fullstendig absorbert i sekunder. Etter et par måneder med bruk, har utslettet merkbart gått. For første gang, blant det store antallet slike produkter testet, la jeg merke til at svarte prikker begynte å krympe, porene ble innsnevret. Imidlertid brukte hun ikke tonics eller scrubs, fordi huden tørker dem enda mer.

Men emulsjonen tørker ikke huden, tvert imot fukter det mens du matter. Veldig interessant handling.

Hvordan huden så ut før permanent bruk av emulsjonen, kan ses i denne tilbakekallingen. Her har jeg, sammen med vaskemaskinen, nettopp begynt å bruke den. Så å si, konsoliderte resultatet som dukket opp. Det var sant da det syntes at rødmen hadde gått, men det var virkelig merkbart at hudfargen nivellerte nøyaktig etter emulsjonen. Hva med huden ser nå ut, kan du se i denne anmeldelsen. Selv om CC-krem er brukt her, er det det enkleste og bare utligner tonen. Jeg har ikke observert slike rødme som på den første lenken i mange måneder. Her forresten, fant jeg et bilde nærmere:

Jeg synes det er fortsatt merkbart at huden begynte å se bedre ut og de svarte prikkene på nesen er mindre uttalt.

I en viss periode skjer det at det er utslett, men de er mye mindre, og de går mye raskere. Da er ansiktet det meste rent nok igjen.

Nå bruker jeg emulsjonen bare for natten, på en eller annen måte ble det synd å bruke det under toneren, la det fungere i sin rene form)). Jeg la merke til at huden ikke blir særlig vant til det, fordi det var brudd i bruk i mer enn 1,5 måneder da jeg ventet på rabatter på nettstedet. Til den opprinnelige tilstanden kom ikke engang tilbake. Så jeg liker emulsjonen, jeg vil fortsette å bruke den videre. Jeg anbefaler absolutt å prøve!

Vurdert av "MimSik" på Avene CLEANANCE EXPERT SOIN 40ML Face Cream

Navn: MimSik. Type anmeldelse: nøytral
Vurdering: 0 av 5 stjerner. 02-09-2018 19:59:00

I løpet av de siste parene møtte jeg La Roche-Posay, Bioderma og Avene omsorgsfulle kosmetikk. I sortimentet La Roche fant jeg ikke den perfekte fuktighetskremet for meg selv, jeg så ikke engang etter Bioderma, da jeg raskt ble desillusjonert med vasken og besluttet å prøve Avens kosmetikk.

Anmeldelser om Avene Clean Expert utvilsomt gjorde jobben sin, og jeg kjøpte den.

Emulsjonen ble solgt i en pappkasse hvor sammensetningen ble skrevet:

AVEN THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). Isoheksadekan. PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE / DICAPRATE. CETEARYL ALCOHOL. BUTYLENE GLYCOL. Dimethicone. POLYMETYLMETAKRYLAT. Glyserin. 1,2-heksandiol. Algin. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) SMØR (BUTYROSPERMUM PARKII SMØR). CAPRYLYL GLYCOL. CAPRYLYL GLYCOL LINSEEDATE. Karbomer. CETEARYL GLUCOSIDE. DIPOTASSIUMFOSFAT. DISODIUM EDTA. DISODIUMFOSFAT. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LAURATE. Papain. Polyakrylatkompleksdannet 13. Polyisobutene. POLYSORBAT 20. POTASSIUM SORBAT. NATRIUM CETEARYL SULFAT. NATRIUMHYDROXID. SORBITAN ISOSTEARAT. VANN (AQUA).

Kremens emballasje er laget av matt plast og glir ikke i våte hender. Informasjon på røret er skrevet på engelsk.

Volumet er lite, men standard for farmasøytisk kosmetikk, bare 40 ml for 1100 rubler.

Lukten, som hele linjen Avene, "apotek". Jeg kan ikke forklare noe annet

Emballasjens struktur er lett, lett fordelt over huden, absorberer raskt, etterlater ikke spor.

Hva forventet jeg av Avene Clean Expert?

Jeg har fet hud, så et minimum av fuktighet er nok for meg, men selv her Avene Expert lar meg ned. Etter påføring, føles det en liten tørrhet, det er ingen følelse av komfort.

2) redusere antall betennelser;

Jeg har pimples i ansiktet mitt i en liten mengde, oftest før X-dagene. Så fra emulsjonen ventet jeg på en rask kamp med ufullkommenhet. Dessverre, som akne tok en uke, så passerer de en uke. Mer eller mindre mengde utslett er borte.

3) Emulsjon Avene Expert - makeup base;

Jeg bruker sjelden tonalrammen, i utgangspunktet selv hudtonen med pulver. Farge kosmetikk på Aven emulsjon ligger ujevnt. Etter at du har brukt krem, er huden litt tett, det er flak, slik at pulver og til og med en Hakuhodo børste bare markerer feilene.

Aven Expert fryktelig tresko porene. Innen en måned hadde huden min blitt humpete.

Foto "før" og "etter".

Hver dag ble komedos blitt mer og mer.

Makrohuden ser ganske skummel ut.

Det var alt jeg ønsket fra Aven krem. Selv om produsenten lovet mye mer:

Effektiv mot svarte flekker, glans og betennelse. Glatter overflaten av huden. Ødelegger P.acnes bakterier fra innsiden. Moisturizes og matter.

Matte lær timer 5. Oljeskinn etter denne tiden skiller seg ut i vanlig beløp. Overflaten på huden er ujevn, peeling. Fuktighetsgivende er ikke nok. Svarte prikker, selv om "rent ansikt", vises i normal modus.

Jeg har fortsatt ml. 10. Jeg vil ikke lenger bruke Avene Clean Expert Cream.

Du kan være interessert i å lese min anmeldelse: Hvordan bli kvitt akne?

SampleSociety

Acne Acne Prone Skin Cleanser Cleanance Expert

PRODUKTINFORMASJON

Ekspertordet i dermo-kosmetikk er et produkt med høy grad av effektivitet og tolerabilitet. Cleanance Expert fungerer mot svarte flekker, glans og betennelse. Glatter overflaten av huden. Inneholder 3 innovative patenterte ingredienser. Det inneholder ikke hydroksysyrer, noe som kan forårsake hudirritasjon, og har et høyt nivå av sikkerhet og toleranse. Fukt og matter huden.

SØKNAD

Rengjør huden med Klinans Cleansing Gel eller Micellar Water Klinans og blett forsiktig med et håndkle. Påfør Klinans Expert om morgenen og om kvelden på hele overflaten av ansiktet, unngå området rundt øynene.
Laget i Frankrike. Selges eksklusivt i apotek.

1 202 gnid / 40 ml

kommentarer

Dette er en godsend.

Dette er et mirakelmiddel. Når jeg leser ordene "for problem hud", forsto jeg umiddelbart. det er ikke akkurat for min tørr hud, men prøv det er nødvendig) i morgen, etter vask, ble brukt på huden og slett ble helt matt, jeg tror ikke, gjør ingen verktøy ikke gi en slik matt effekt, om natten det er ganske tørt, men i morgen som en base, bare perfekt (minst for meg). Jeg anbefaler alle, jeg tror det passer for enhver hud!

Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

stor

Etter den aller første applikasjonen ble fargemusikken jevnere, rødmen av betennelsen ble mindre merkbar. Fin tekstur og lukt, ikke fett hud. Anbefale. Planer om å kjøpe et fullstort produkt!

Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

Kjøpt i full størrelse og glad!

Ervervet full størrelse på dette verktøyet etter en boks med ren hud. Skin combi, mange betent områder, bruk 2 måneder. Hyggelig, lett tekstur, godt fordelt. Ikke-påtrengende lukt. Etter påføring av huden blir det kjedelig, går dullhet 4 timer. Betennelser er nesten borte, det er tegn på postacne. Sømer huden, men fuktighetsgivende er ikke nok. Jeg anbefaler jenter med problem hud!

Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

Godt verktøy for 5+

Den myke, behagelige tekstur av dette produktet er godt fordelt over ansiktet, økonomisk. Effekten er merkbar etter ikke lang brukstid, subkutan og betennelser blir multipliser mindre, lindrer nivå. Og jo lenger bruker du mer synlige fremskritt.

Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

Verdtlig middel

Midler likte. Det er ganske flytende, lett fordelt over ansiktet og økonomisk. Etter bruk blir ansiktet fløyelsaktig, huden er fuktig, generelt, som det er behagelig. Når det gjelder utslett, krummer kremet virkelig med dem, under bruken av noen ny pimple ikke dukket opp, de gamle ble beseiret, de svarte prikkene ble mindre merkbare, den fettete glansen er fraværende. Utmerket verktøy for jenter med problemhud.

Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

trivelig

hudkombinasjon følsom med en tendens til akne. lys, fuktighet godt, faller ikke maske, føles ikke på huden, ruller ikke ned! :-) Jeg ville ikke si at jeg virkelig hjalp i kampen mot akne, men jeg provokerte ikke helt nye mens du brukte den. Avansert))

Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

Utmerket.

Jeg likte tekstur, lys, fuktighetsgivende, ganske flytende, hyggelig fordelt over ansiktet. Ingen klebrighet etter. Et godt alternativ for sommeren, når pimples besøker huden min. Ved bruk av krem ​​ble de ikke lagt merke til.

Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

Kjærlighet ved første bruk!

Dette er et mirakelhjelp! Hans hud tok det veldig bra. Akne, som ingenting kunne fjerne, plutselig borte! Det var ingen rødhet og selv postacen ble lettere. Porene ble allerede, ansiktet skinner ikke lenge. Jeg skriver en anmeldelse og forstår ikke hvordan jeg levde uten dette verktøyet før !! Jeg anbefaler!

Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

Ikke bare hjelp, men frelse

Bemerkelsesverdig løsning for problem hud! Kremet er veldig lett tekstur, lett å påføre, absorberes raskt, og viktigst - hjelper. For en tid siden ble huden min gal og bestemte seg for å huske de "strålende" ungdommelige årene, og jeg prøvde mange måter å i det minste roe denne rampagen. Denne emulsjonen og rødheten ble fjernet, og med den allerede klare acneen bidro til å klare seg raskere, og generelt ble huden nivellert. Jeg anbefaler som nødhjelp.

Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

Super betyr at jeg setter 5 ++++

For problematisk fet hud, det du trenger, lys tekstur, fuktighet, kjemper for akne, så også om sommeren kan du ikke være redd for å søke! Generelt anbefaler jeg eierne av problematisk fet hud! Kjøp full størrelse.

Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

Dual remedy

I prinsippet to handlingen emulsjon for meg oppfylt, fordi hudproblemer stilnet når du bruker linjen, men jeg liker ikke helt teksturen av kremen, som under visse omstendigheter faller på ansiktet hvis plenochkoj, men lite, men følte ansiktet

Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

Passer perfekt på problemet.

Verktøyet virkelig likte. Den milde vannholdige konsistensen er godt fordelt på ansiktet. Porene ikke tette. Om morgenen er huden jevn, matt. Det er ikke engang en liten utslett eller rødhet. Prisen er rimelig.

Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

Likte det.

Anlegget er svært delikat tekstur, er det veldig hyggelig å søke, da kremen absorberes svært raskt (viktig å påføre et tynt lag).I varmere månedene nanoshu bare om natten, og dagen vil zhirnovato (kombi hud, utsatt for fett).Men på vinteren er egnet som hoved. Jeg likte kremet, forårsaket ikke betennelse og helbredet de eksisterende, det lukker heller ikke porer. Jeg kjøper en slik full størrelse, etter min mening er prisen normal.

Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

Ikke et dårlig middel

Produktet er veldig bra. Det er et utmerket grunnlag for sminke. Tonalet ruller ikke med det, det varer lenge. Om vinteren bruker jeg det bare om morgenen; for natten med fuktighet er det ikke nok, og om morgenen gir bare nødvendig matting. Betennelse og allergiske reaksjoner forårsaket ikke. Kanskje gjenta.

Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

hjelper

Best av alt, produktet er fordelt over en litt fuktig hud etter å ha brukt en tonic, absorberer nesten umiddelbart og måler ansiktet i flere timer, sminken går ned for godt, tonen ruller ikke! Også Cleanance Expert bekjemper mot svarte flekker, glans og betennelse. Porene er ikke tilstoppet, ikke følt på huden. Min hypodermic på haken fra turtlenecks og skjerfene ble mindre.

Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

Avene Series Cleanance - anmeldelser

Avene Cleanance Series 12. januar 2013

Jenter forteller meg, når jeg prøvde den grønne gelen fra Aven i Hellas, hva er det fulde navnet? han var veldig tykk. I dag kjøpte jeg feil en ((((Jeg kjøpte blå gel såpeler renere))))) Jeg trenger virkelig det tykke grønne

Avene Cleanance Series 22. november 2012

Så lenge plukket for et passende merke. Jeg leste alle anmeldelsene på nettstedet ditt og bestemte meg for Aven, kjøpte meg gel for sinn, tonic, triacneal krem, Klinins-k krem. Så mye innsats og penger brukt, men jeg ventet på FULL DISAPPOINTMENT. Personlig hjalp jeg ikke noe, jeg vil ikke si at ansiktet mitt blir forsømt, akkurat som mange mennesker har kombinert hud utsatt for akne og utslett. (((Søket fortsetter.

Forresten, kastet jeg alt bort etter 2,5 måneder og kjøpte meg Lyarosh, utgjør det ble bedre, men ikke ah!

Avene Cleanance Series 23. september 2012

En gang tok opp sitt utseende tett. Jeg fulgte ernæringsplanen - hver dag på samme tid drakk jeg mye vann, spilte sport hver dag, selv de vanligste øvelsene, og begynte å bruke Avene Cleanance-serien. Jeg vet ikke hva som egentlig hjalp - men mindre enn to måneder senere ble figuren meislet, håret var skinnende og huden var feilfri (selv om det var arr og prikker) så elsk deg selv og ta vare på kroppen din overalt)

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 49 · Nei 2

Avene Cleanance Series 12 september 2012

Ervervet nesten hele serien av d / problem hud.

Som alltid er termisk vann mykt, behagelig, beroliger huden, irriterer ikke og oppdateres. Det er praktisk å ta det med deg hvor som helst)

Gelen grønt-forsiktig (også for) renser, tørker ikke, vel, det er det.

Emulsjonen er veldig mild, behagelig, huden etter en jevnere, ikke veldig skinnende, men bekjemper ikke betennelse.

Klinas-K er håndgripelig på huden, en svak brennende følelse, dette er normalt, det eksfolierer forsiktig døde celler, men er ikke alltid hyggelig.

Natt er sterkere enn dagtid. Aligns, gradvis arrene står ikke lenger på huden, helbreder mindre betennelser.

Hvem har alvorlig betennelse, anbefales dette produktet ikke.

Avene Cleanance Series 1. august 2012

For en måned siden fikk hun et komplett sett med: Gel for vasking (grønn), Klinans krem ​​gel, Tonic matting bifasisk, Klinans krem, Klinans-K krem, Klin-Ak krem, skrubbe og maske. Dessverre passet dette merkeet ikke meg. Dekket med aknepistuler, kløe i stykker, glansen forblir ((Det er synd at hun legger på noe som vil hjelpe. Med alt det, jeg nærer riktig, jeg røyker ikke og drikker mye rent vann. Jeg kan bare si at huden føles ren selv om kvelden, og ikke som vanlig etter en hel dag, grov, og generelt er hudfarge ganske jevn)))

Avene rengjøringsekspert soin emulsjon vurderinger

Volum: 40 ml

Kombinerer matting og anti-irriterende effekter i fuktighetsgivende daglig pleie.
Gir en utmerket sminkebase.

Diolenyl - patenterte løsninger Pierre Fabre, har tredobbelt selektiv virkning for å avgrense risikoen for bakterieformering (in vitro-test), og reduserer rødhet sposobstvovuet fjerne flekker.

- X-Pressin hjelper til med å redusere svarte flekker og jevner hudtekstur.

- Monolarin regulerer sebum overproduksjon.

- Avene Thermal Water har beroligende og antiinflammatoriske egenskaper.

Rengjøringsexpert er en emulsjon som er lett å påføre, absorberer raskt og fukter.

Påføring: Påfør om morgenen og kvelden på grundig rengjort hud.

Sammensetning: Avene Thermal Spring Vann (Avene Aqua), isoheksadekan, propylenglykoldikaprylat / Dicaprate, cetearylalkohol, butylenglykol, Dimethicone, polymetylmetakrylat, glyserin, 1,2-heksandiol, Algin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Butyrospermum Parkii smør), Caprylyl Glycol Linseedate, Carbomer, Cetearyl Glucoside.

AVENE Klinans EXPERT Seboregulerende, keratoregulatorisk emulsjon 40 ml

Emulsjonen renser rent porene, jevner hudoverflaten, har størst toleranse i forhold til hydroksysyrer, takket være den innovative komponenten Expressin (X-Pressin).

Retningsvirkning på P. Acne bakterier, anti-inflammatorisk virkning, seborrhea regulering.

Det lindrer huden, reduserer irritasjon og rødhet.

Avene Thermal Spring Vann (avene Aqua), isoheksadekan, propylenglykoldikaprylat / Dicaprate, cetearylalkohol, butylenglykol, Dimethicone, polymetylmetakrylat, glyserin, 1,2-heksandiol, Algin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Butyrospermum Parkii smør), kaprylyl Glycol, kaprylyl Glycol Linseedate, Carbomer, cetearylglukosid, dikaliumfosfat, dinatrium EDTA, dinatriumfosfat, Fragrance (Parfum), Glyceryl laurat, papain, Polyakrylat-13, Polyisobuten, Polysorbat 20, kaliumsorbat, Sodium Cetearyl sulfat, natriumhydroksyd, Sorbitan Isostearat, Vann (Aqua)

En gang om dagen i morgen eller om kvelden på forbeskyttet hud Klinans gel.

Fet hud og betennelse reduserer merkbart. Veldig fint å søke på. Jeg anbefaler å prøve.

, Ekaterinburg, 21. mars 2016

Delikat, tørker ikke huden, egnet for sminke. Hvis du overdriver det med mengden - det kan rulle. Aromaen er veldig lett, bare litt følt når den påføres. Ikke forårsaker fett, peeling understreker ikke - generelt, for meg - den gylne betyr. Jeg bestilte det igjen, men det varer lenge: Jeg har brukt den allerede i 4 måneder (en gang om dagen), og røret har ennå ikke tømt. Når det gjelder hovedoppgaven - kampen mot ufullkommenheter - så jeg ikke merke til noen spesiell forbedring eller forverring, men det var viktig for meg å velge et verktøy som ikke fukte for mye og ikke ville tørke utmattet hud. Kanskje i fremtiden vil jeg prøve andre måter, men for nå er jeg fornøyd med det.

Anastasia, Novosibirsk, 15. april 2016

Produktet likt. Kremet har en lett konsistens, absorberer og fukter huden umiddelbart. Etter påføring er ikke fettete. Porene tettes ikke. Effekten av "pustehud" opprettholdes i 6-8 timer.

Irina, Snezhinsk, 20. mai 2016

Tekstur, lukt og handling er veldig glade

Alena, Jekaterinburg, 5. september 2016

Catherine, Barnaul, 24. januar 2017

Brukt denne emulsjonen i kombinasjon med en rensekrem av samme firma og flaskevann (ikke fra trykk). Tilstanden til huden har blitt mye bedre: utslett og rødhet har nesten forsvunnet, huden har blitt mindre følsom.

Ekaterina, 6. mars 2017

Jeg har et problem ansikt hud. Prøvde mange forskjellige kremer, forskjellige selskaper, men resultatet var ikke lykkelig. I begynnelsen av sommeren leste jeg anmeldelser fra folk om Klinance EXPERT Seboregulatory, Keratoregulatory, AVENE emulsjon. Jeg bestemte meg å prøve. Resultatet var tilfredsstilt. Emulsjonen virker virkelig, huden har blitt mye bedre, betennelser og utslett har nesten forsvunnet. Resultatet er tilfredsstillende. Bruk den tredje måneden, er dette den eneste krem ​​som jeg ble kontaktet ved å anvende emulsjon idealno.Posle porene er ikke så otkrytymi.Kozha i løpet av dagen ikke skinner, hydrert, velstelte, føler du en følelse av komforta.Sredi produkter AVENE mange gode verktøy i en serie Klinans prøvd mange midler, så langt bare positive inntrykk.

Elya, Naberezhnye Chelny (Republikken Tat, 28. september 2017

Aven Klinans Expert Emulsion sebo og keratoreguliruyuschaya 40 ml

Avene Cleanance Expert Emulsjon

vitnesbyrd

Det brukes til hud som er utsatt for flekker etter anke, dilaterte porer, ujevn struktur, med oljeaktig glans.

Resultatet

Huden er ren, glatt, med en jevn tekstur, porene er innsnevret.

kjøpere

Det er nok å spesifisere dataene dine en gang under registreringen, og i fremtiden vil de automatisk bli erstattet.

Avene Emulsjon mot akne og svarte flekker Rengjøringsekspert (40 ml)

Kort beskrivelse

Emulsjon Avene Cleanance Expert har en utpreget seborrhea og keratoreguliruyuschim handling, noe som bidrar til rask eliminering av akne, hudormer og svarte flekker, forsiktig eksfolierer døde hudceller, fukter huden. Lett tekstur gjør det mulig for emulsjonen å absorbere raskt, etterlater ingen klissete eller fettete rester, slik at det er aktivt. Les hele →

Kjøp kosmetikk med rabatter!

Avene Emulsjon mot akne og svarte punkter Rengjøringsekspert (40 ml) kan kjøpes billigere takket være det akkumulerende systemet!

Akkumuler 75 000 tg (nå har du allerede samlet 0 tg), og da vil prisen på dette verktøyet falle for deg til 5 200 tg!

Emulsjon Avene Cleanance Expert har en utpreget seborrhea og keratoreguliruyuschim handling, noe som bidrar til rask eliminering av akne, hudormer og svarte flekker, forsiktig eksfolierer døde hudceller, fukter huden. Lett tekstur gjør at emulsjonen raskt kan absorbere, etterlater ingen klebrig eller oljeaktig rester, slik at aktive stoffer effektivt kan begynne å arbeide i de dypere lagene i huden. Justerer lindring og farge på huden, mattes den, gir en frisk utstråling og fløyelsaktig, myker og beroliger.

Emulsjonen har en SMART-formel som inneholder 3 innovative patenterte ingredienser fra Aves laboratorier:
- Monolaurin® - regulerer talgproduksjon, eliminerer glans.
- Expressin® - en aktiv ingrediens med keratolytisk virkning, reduserer sværhetsgraden av svarte flekker og betennelser, gir huden overflate. Ved en konsentrasjon på 1% er virkningen mer effektiv enn 6% glykolsyre.
- Den innovative komponenten av Diolenil® er den patenterte utviklingen av Pierre Fabre laboratorier "Trojan Horse" for bakterier, som ødelegger dem fra innsiden; har en selektiv effekt og aktiveres av bakterier P.acnes, uten å påvirke sunt vev, og sikrer dermed et høyt toleransnivå. Handlingen aktiveres av P.acnes-bakterier, splitting molekylet i 2 aktive ingredienser med anti-inflammatorisk og antibakteriell virkning, ødelegger P.acnes bakterier fra innsiden.
Sammensetningen av emulsjonen inneholdt også en stor mengde termisk vann Avene, og reduserte dermed risikoen for irritasjon og allergiske reaksjoner.

Metode for bruk

Påfør emulsjonen på den rensede huden på hele overflaten av ansiktet, unngå området rundt øynene.

Cream vurderinger online

Den er ideell for min oljeaktige og problematiske hud, det absorberes raskt, svært komfortable følelser i ferd med å bære, lindrer betennelse, tetter ikke porer, og poeng blir lettere og reduseres med tiden.
Link til anmeldelse.

Klinans Expert klarer perfekt oppgaver på hudmatting! For sommeren - det er bare en "må ha".
Link til anmeldelse.

Umiddelbart etter påføring av krem, blir ansiktet matt, glatt og glatt, mattingen varer minst 4 timer - for meg er dette allerede bra. Fuktar det perfekt, huden strammer ikke.
Link til anmeldelse.

Rengjøringsexpert beskytter ikke bare huden, men også fuktiggjør huden veldig godt og holder den behagelig, derfor er den perfekt for kombinasjonshud.
Link til anmeldelse.

Fukt og regulerer talgkjertlene; Tynner tone og glatter huden god sammensetning med innovative komponenter; nekomedogenno; hypoallergene; rolig, ikke-påtrengende duft; absorberer raskt; ikke ruller ned.
Link til anmeldelse.

Avene rengjøringsekspert soin emulsjon vurderinger

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

Brands-D

POPULÆRE VARER

interessant

Dristig design og utrolig hyggelig SPA-omsorg i ditt hjem

Merker-E

POPULÆRE VARER

interessant

Elancyl Slim Design - jevnere, elastisk og strammet hud

Brands-F

POPULÆRE VARER

interessant

Filorga Hydra-Hyal - fuktig, glatt hud skinner med ungdom!

Brands-G

POPULÆRE VARER

interessant

GiGi - en kombinasjon av naturlige naturlige ingredienser og høy bioteknologi produkter

Brands-H

POPULÆRE VARER

interessant

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Varemerker - I

POPULÆRE VARER

interessant

Si "hei" til de nye assistentene dine - de revolusjonerende spiralbåndene - armbånd til hår

Brands-J

POPULÆRE VARER

interessant

Prøv toppkvalitet japanske stoffmasker.

Johnny's Chop Shop er en stilig kosmetikklinje for gutter som vil se bra ut!

Brands-K

POPULÆRE VARER

interessant

Plant energi for hårets skjønnhet

Brands-L

Brands-M

Brands-N

POPULÆRE VARER

interessant

Nuxe - den optimale kombinasjonen av naturlige komponenter, effektiv teknologi og luksuriøse teksturer.

Dermatokosmetikk for pleie og kombinert behandling av fet og ungdomslig problem hud

Brands-O

POPULÆRE VARER

Brands-P

POPULÆRE VARER

interessant

Balmer for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Varemerke Q

POPULÆRE VARER

Brands-R

POPULÆRE VARER

interessant

Revolusjon i verden av sjampo - en kvalitativt ny sammensetning i høyteknologisk vakuumemballasje

Brands-S

Brands-T

POPULÆRE VARER

interessant

Pålitelige dermo-kosmetologiske produkter for hudpleie av nyfødte, barn og voksne

TONY MOLY er en bolle fylt med stil og skjønnhet.

Brands-U

POPULÆRE VARER

interessant

Uriage - Hyseac - din ideelle behandling for problem hud 01.11.2017

Varemerker - V-Z

POPULÆRE VARER

interessant

Styrkende effekt mot tegn på aldring

Weleda fuktighetsgivende leppebalmer omslutter leppene dine med en glød av naturlig skjønnhet!

Varemerker AZ

Varemerke 0 til 9

POPULÆRE VARER

  1. anmeldelser
VURDERINGER
HELSEHUDSENTER
Anmeldelser av Klinans Expert Seboregulating Keratoregulatory emulsion 40 ml (Avene, Cleanance)

Av Tatyana Moskva | 05.05.2017 |

Klinans Expert Emulsjon seboregulerende keratoreguliruyuschaya 40 ml (Avene, Cleanance)

Konklusjoner: Enkel og svært effektiv emulsjon! En pålitelig venn av vesken min, og jeg anbefaler det til fremtidige kjøpere. Det har ingen uttalt lukt, det absorberes bokstavelig umiddelbart, det mattes huden. Ideell for en ferie og sommerdager i byen!

Khusnulina Julia Krasnodar | 04/25/2017 |

Konklusjoner: Jeg elsker denne emulsjonen! Hun reddet bare huden min fra utslett. Effekten dukket opp etter to uker etter starten av søknaden, brukte jeg fremdeles et miniatyrbilde. Dette er tredje gang jeg bestiller full størrelse. Nok i lang tid, bruk i stedet for nattkrem. I tillegg til å håndtere utslett og merker fra dem, glatter Emulsionen og matter huden godt. Effekten gleder meg, jeg vil fortsette å bruke.

Laskina Maria Sergeevna Kursk | 04/17/2017 |

Konklusjoner: Det er en veldig lett krem, det absorberes umiddelbart, jeg bruker den i 2 uker, jeg har ikke tett porene, det gir ingen glans på huden, jeg kombinerer den med uiyazh med en slik handling, huden ble definitivt bedre og renere, jeg anbefaler.

Maria Smykova Taganrog | 04/10/2017 |

Konklusjoner: Meget lett tekstur, huden puster med den! Om sommeren er det mest! Lukten er behagelig, knapt merkbar. Matter ikke for lenge. Egnet for fet hud, tetter ikke porer, økonomisk. Jeg bruker den i kombinasjon med gel for å vaske det samme merket.

Fedoseeva Alla Penza | 04.04.2017 |

Konklusjoner: Hyggelig krem-gel, brukt som barnehage før sminke. Kremet absorberes raskt, fuktiggjør huden, mattes medium, i et par timer, tettes ikke porene. Jeg brukte et par miniatyrer, og dessverre merket jeg ikke noen innflytelse på de svarte punktene, og med betennelser er det også maktesløs. Tekstur er lett med behagelige, ikke-påtrengende aromaer, samt andre produkter fra denne linjen. Full størrelse er usannsynlig å kjøpe.

Elena Zaozersk | 04/02/2017 |

Konklusjoner: Veldig god krem. Jeg kjøpte en tenåringsdatter i en alder av 13 år, og angre ikke det. Etter en uke med bruk ble huden blitt jevnere, etter akne ble blekere, selv om nye utslett fortsatt vises, men ikke så stort.

Klimova Ekaterina Novosibirsk | 03.28.2017 |

Konklusjoner: Meget god krem. Noe ligner effaclar fra la roshe-posay. Det er heller ikke en krem, og emulsjonen er veldig lett. For sommeren er perfekt. Akne med det vises ikke. Med de angitte egenskapene klare.

Medvedeva Julia Kirov | 03.12.2017 |

Konklusjoner: Utmerket middel, bekjemper betennelse, huden har blitt mye renere. Huden fukter ikke, om vinteren kan fuktighet ikke være nok, men for sommeren passer den perfekt. Tekstur er veldig lett, lukten er nesten fraværende.

Yegorova Elena Domna | 02.27.2017 |

Konklusjoner: Det var mange sonder før du kjøpte full størrelse. Produktet er en mild emulsjon, veldig lett, men med en spesiell lukt som raskt forsvinner. Den forlater ikke filmen etter at den er absorbert. Det er ikke i konflikt med sminke.
Hvis du har alvorlige problemer, vil bare denne krem ​​ikke hjelpe. Men for en mild grad av akne eller behandling, er forsyningen perfekt.
Betennelse tørker. Men mens huden ikke hører.

Petriks Anastasia Sevastopol | 02/18/2017 |

Konklusjoner: Med begynnelsen av bruken av denne krem, ikke et eneste utslett, er jeg i ferd med å behandle akne. Huden er tørr, følsom. Emulsjonen er veldig lett, egnet til våren. Samtidig føles det perfekt og fuktiggjør huden. Ideelt. Hittil, mitt absolutte masthode, håper jeg at jeg vil bruke det på en kontinuerlig måte for å forhindre forekomsten av akne.

Popova Anna Efremov | 09.02.2017 |

Konklusjoner: Lett krem, tok som en dag. Huden er ikke fett, filmen går ikke, den er flott som grunnlag for sminke. Jeg har en veldig stygg hud og på vanlig krem ​​fra massemarkedet, det reagerer med nye utslett. Det er ikke noe slikt med denne fløten. Akne botmer ikke, men provoserer ikke nye! Jeg likte det!

Voloshina Anastasia Stavropol | 6. februar 2017 |

Konklusjoner: Dette verktøyet er bare en godsend. Jeg har problemhud, det ser ut som nye utslett, pluss post-akne. Jeg prøvde en utrolig mengde midler, jeg stoppet ved dette. Emulsjonen bidrar til å raskt slippe av med nye utslett og uønskede spor. For en uke om alle sporene av utslett pass. Tørker ikke huden, strammer ikke. Hvis du ikke har funnet din ideelle løsning i kampen mot utslett, anbefaler jeg at du prøver det.

Emulsjon Cleanance Expert Soin Emulsion 40ml

gave:
Fra 2 sonder per bestilling

100% ekthetsgaranti

Betaling ved mottak av bestilling

Kumulativ rabatt system

Gratis frakt
Moskva og St. Petersburg fra 3500 s. RF fra 4500 s.

Fra produsenten:
Effektiv emulsjon Avene Cleanance Expert Soin Emulsion er designet for å ta vare på problematisk ansiktshud som er utsatt for fett og akne. Formelen har en seboregulatorisk effekt, bekjemper bakterier og forhindrer utseendet av akne.
Den unike komponenten monolaurin kontrollerer talgkjertlene og forhindrer utseendet til oljeaktig glans. Den patenterte ingrediensen Expressin reduserer betydelig antall svarte flekker, bekjemper betennelse og utmerker hudmikroavlastning. Termisk vann beriker huden med mineraler, nærer det med fuktighet og forlenger følelsen av fuktighet.

Metode for bruk:
Påfør en liten mengde til renset hud om morgenen og kvelden.

ingredienser:
AVENE termalkilde vann (AVENE AQUA), isoheksadekan, propylen / -dikaprat, cetearylalkohol, butylenglykol, dimeticon, polymetylmetakrylat, glycerol, polymetylmetakrylat, 1,2-heksandiol, algin, BUTYROSPERMIUM Parkii smør, kaprylalkohol glykol, karbomer, CETERIAL CENTER

Vi verdsetter vårt rykte og tilbyr deg 100% ekte produkter.

Du kan kjøpe noe produkt i vår nettbutikk og være trygg på kvaliteten. Vi jobber bare med offisielle distributører og pålitelige leverandører.

Vi gir deg 100% garanti for retur eller bytte av alle dine kjøp, uavhengig av årsakene til at de ikke passer deg.

Retur / bytte er mulig innen 14 dager etter kjøpet i tilfelle produktet ikke var i bruk, dets forbruksegenskaper, presentasjon, original fabrikkemballasje, etiketter er bevart.

Flere Artikler Om Typer Acne