Huden er utsatt for flekker etter anke, med en fett glans, dilaterte porer, ujevn struktur.

Huden er ren, glatt, med en jevn tekstur, porene er usynlige.

Aven Klinans Expert Emulsion sebo og keratoreguliruyuschaya (Avene Cleanance Expert Emulsion)

Lett olje-i-vann emulsjon designet spesielt for daglig pleie av normal, fet og kombinasjonshud som er utsatt for akne. Den består av aktive ingredienser som raskt forbedrer ansiktets utseende:

 • Termisk vann Aven gir en beroligende, mykende og fuktighetsgivende effekt av emulsjonen Avene Cleanance Expert Emulsion: brukeranmeldelser bekrefter at ubehaget fra følelsen av tetthet og brennende blader umiddelbart etter applikasjonen.
 • Monolaurin i kombinasjon med absorberende ingredienser sikrer lang matting av huden.
 • X-Pressin ™ bekjemper post-acne flekker, gjør huden jevn, strålende ungdom.
 • Diolényl® ødelegger bakteriene som forårsaker akne og hudormer.

Den høye effektiviteten til emulsjonen Aven Klinans Expert noterer seg tilbakemeldingene fra mange kjøpere. Den absorberer mye raskere enn kremen, og omdanner umiddelbart huden: eliminerer fet skinn, gir fløyelsaktig, utgjør farge og mikroavlastning. Hver dag ser ansiktet sunnere, velpleiedte - svarte prikker og kviser forsvinner, mørke flekker lyser.

Emulsjon Aven Klinans Expert, omtaler som er på vår nettside, er lett fordelt over ansiktet, økonomisk brukt på grunn av dispenseren på halsen på røret.

Bestill emulsjon Aven Klinans Ekspert i nettbutikken Perfekt

Til tross for at Aven Klinans Expert emulsjon kun har positive anmeldelser, anbefaler vi at du bruker gratis konsultasjon av våre profesjonelle kosmetologer. For alvorlige hudproblemer, for å få et godt resultat, bør du bruke et sett av produkter fra Avene Cleanance-linjen.

Det er enkelt å kjøpe utvalgte produkter - du må sette dem i kurven og fylle ut et elektronisk program på nettsiden. Vi sender din bestilling (sammen med gaver) til en hvilken som helst del av Russland neste dag for å bekrefte det!

Seboreguliruyuschaya emulsjon Avene Cleanance Expert Emulsjon

avene termisk kildevann (avene aqua). isoheksadekan. propylenglykoldikaprylat / dicaprat. cetearylalkohol. butylenglykol. dimetikon. polymetylmetakrylat. glyserin. 1,2-heksandiol. algin. butyrospermum parkii (shea) smør (butyrospermum parkii smør). kaprylylglykol. kaprylylglykol-linseatat. karbomer. cetearylglukosid. dikaliumfosfat. dinatrium edta. dinatriumfosfat. duft (parfyme). glyceryllaurat. papain. polyakrylat-13. polyisobutene. polysorbat 20. kaliumsorbat. natrium-cetearylsulfat. natriumhydroksyd. sorbitanisostearat. vann (vann).

anmeldelser

Fjerner rødhet, betennelse, regulerer sebumproduksjon, tørker ikke huden.

Hud: fet, problem, følsom.
Denne emulsjonen, som den skal være flytende, fordeles lett over ansiktet, det absorberes raskt. Jeg brukte det om morgenen og om kvelden, og resultatet var ikke lenge i kommer. Under bruk ble alle betennelser som var nye forsvunnet, nye bare små i "kvinnedager" og forsvant veldig raskt. Jeg la også merke til at i løpet av dagen fikk ansiktet mitt mindre fett, og om morgenen våknet jeg også med mindre fet hud. Generelt har tannet blitt jevnere. Samtidig tørket kremet ikke bare huden, men virket til og med fukte det. Brukt det etter bruk av peeling for å fjerne rødhet, og emulsjonen klarte godt med oppgaven. Også, en gang brent i solen og påført denne emulsjonen, om morgenen var det hele. Jeg anbefaler sterkt og kjøper mer enn en gang!

Universal, forbedrer hudfarge.

Ingen uttalt effekt mot betennelse.

For øyeblikket fullfører jeg røret av denne emulsjonen. Kjøpt som et alternativ til et mer aggressivt middel av samme merke. Kjøpet ble gjort midt i en ulykke på ansiktet: forferdelig subkutan betennelse i et uvanlig sted på kinnene. Emulsjonen er veldig myk, mild, lett å påføre, absorberer raskt, har nesten ingen lukt og gir ingen negative følelser under og etter påføring, og huden min er veldig følsom.
Verktøyet ble brukt hovedsakelig som grunnlag for sminke. Jeg kan med sikkerhet si at det ikke er i konflikt med tonale midler og pulver, det påvirker ikke utholdenheten. Andre merker med pleieprodukter er også veldig gode venner.
Jeg merker at verktøyet ikke forårsaket flaking og utjevnet de eksisterende. Hvis det brukes over natten, så om morgenen blir fersken friskere, blir akne mindre merkbar (men effekten er ikke øyeblikkelig!), Det er ingen "pannekake" -effekt.
Antallet lesjoner påvirket ikke emulsjonen i det hele tatt - de dukket opp med samme frekvens, men (.) Utbruddene som oppstod under bruken av produktet, påvirket ikke hudens lettelse, helbredet til et knapt merkbart sted, uten dimples og arr.
Generelt, verktøyet virkelig fornøyd meg! Definitivt kjøpe det igjen.

Noen få samplere av denne krem ​​ble gitt til meg av en kosmetolog-dermatolog, da vi behandlet med henne et sterkt inflammatorisk utslett som oppsto i meg. I prinsippet, sammen med andre metoder og prosedyrer som hun foreskrev, fungerte han godt, hjalp med å redusere fett og helbrede utslett, men jeg spurte legen om å kjøpe en full størrelse, som hun svarte at han selv ikke var så god å bruke på den. Og da, etter en stund, jeg ønsket å bruke det igjen uten det kurset, så jeg virkelig ingen signifikant effekt, ja, etter akne forsvant litt raskere, men jeg følte ingen innflytelse på frigjøring av talg denne gangen.

KLINANSE EXPERT Seboreguliruyuschaya keratoreguliruyuschaya emulsjon

Rør 40 ml

Rør 40 ml

Et ekspert hudpleieprodukt for mild til moderat akne. Effektiv mot svarte flekker, glans og betennelse. Glatter overflaten av huden. Fungerer på prinsippet om "Trojansk hest", ødelegger P.acnes-bakteriene fra innsiden. Inneholder ikke hydroksysyrer, noe som kan provosere hudirritasjon, og har et høyt nivå av sikkerhet og toleranse. Moisturizes og matter.

 • fordeler
 • Hvem passer?
 • Kliniske studier
 • struktur
 • fordeler

  Klinans Expert er egnet for enhver type hud som er utsatt for akne.
  Takket være en nyskapende formel uten hydroksysyrer, forårsaker det ikke irritasjon og høy toleranse. Den har en lys behagelig tekstur, ikke-komedogen. Effektiv både alene og i kombinasjon med rusmidler (inkludert retinoider).

  Klinans K seboregulerende og kerato-regulerende krem ​​ble testet av 27 kvinner og 5 menn med fet hud, som brukte Klinans K en gang om dagen (om morgenen eller om kvelden) i 21 dager:

  Alle deltakere verdsatt produktets konsistens, brukervennlighet og hurtig absorpsjon.
  Kvinner vurderte stabiliteten til sminke.

  Face Cream Avene CLEANANCE EXPERT SOIN 40ML - anmeldelse

  Ny fra Avene-emulsjon Cleanance Expert lover å bli kvitt svarte prikker og til og med ut hudfarge. Sammenligning med La Roche Posay Effaclar H. Bilder

  Mer nylig skrev jeg rave vurderinger om gelen for vask og krem, som egnet seg godt for huden min, men dessverre, kremet var over, og jeg kjøpte meg midler fra et annet apotek merkevare - Avene. Det er penger som jeg er glad for, så vel som en loser.

  I dag skal vi snakke om verktøyet Aven Klinans Expert Emulsion seboregulating keratoreguliruyuschaya 40 ml (Avene, Cleanance), da jeg sammenligner det med krem ​​La Roche Posay Effaclar H

  Krem er presentert i et lite, langstrakt rør på 40 ml, for meg er dette ikke nok, siden det forrige kjæledyr med samme volum var nok for meg i 1,5 måneder.

  Prisen er 500 rubler for noe på stedet for farmasøytisk kosmetikk. Hvis du kjøper i apotekene våre, vil det koste 700-900 rubler.

  Holdbarheten er 3 år fra fremstillingsdatoen. Etter åpning av pakken - 1 år.

  La oss se hva produsenten lover:

  Et ekspert hudpleieprodukt for mild til moderat akne. Effektiv mot svarte flekker, glans og betennelse. Glatter overflaten av huden. Fungerer på prinsippet om "Trojansk hest", ødelegger P.acnes-bakteriene fra innsiden. Inneholder ikke hydroksysyrer, noe som kan provosere hudirritasjon, og har et høyt nivå av sikkerhet og toleranse. Moisturizes og matter.

  fordeler:

  SMART formel:
  3 innovative patenterte ingredienser fra Avene Laboratories:

  • Monolaurin® - regulerer talgproduksjon, eliminerer glans
  • Expressin® - en aktiv ingrediens med keratolytisk virkning, reduserer sværhetsgraden av svarte flekker og betennelser, gir huden overflate. Ved en konsentrasjon på 1% er virkningen mer effektiv enn 6% glykolsyre. Fysiologisk pH - har et høyt nivå av toleranse
  • Innovativ komponent Diolenil® - patentert konstruksjon Laboratories Pierre Fabre: "trojansk hest" for å p.acnes bakterier som ødelegger deres inne; har en selektiv effekt og aktiveres av P.acnes bakterier, uten å påvirke sunt vev, og sikrer dermed et høyt nivå av toleranse

  Handlingen aktiveres av bakterier P.acnes, splitting molekylet i 2 aktive ingredienser med anti-inflammatorisk og antibakteriell virkning, ødelegger bakteriene P.acnes fra innsiden

  • Avène termisk vann beroliger huden og beroliger irritasjon

  Her er sammensetningen:

  Kremens nese er veldig smal, slik at verktøyet klemmes ut litt. Det er rett og slett urealistisk å overdrive det med sin mengde!

  Jeg har nok krem ​​over hele ansiktet mitt 3 ganger mer enn på bildet:

  Konsistensen av det er tett, men ikke fettete, men jeg vil si en slags dryish. Når den er fordelt over huden, absorberes den øyeblikkelig og gjør den matt og glatt. Huden blir fløyelsaktig til berøring.

  Her, umiddelbart etter distribusjon over huden:

  Etter 5 sekunder er kremet ikke lenger synlig, huden er matt:

  Mine inntrykk av kremet

  Effektiv mot svarte flekker,

  Ja! Det var ikke færre poeng, men de ble selv mindre i størrelse og mindre synlige - dette er et faktum. Ingen botemiddel ga meg et slikt resultat med hensyn til de sorte prikkene!

  Effektiv mot glans

  Faktisk, etter påføring av kremen absorberes i sekunder og gjør huden mat, vakker, glatt - dette er veldig merkbart! men dullness er nok for 4 timer maksimalt, så er det en fettete glans. For meg er utseendet av oljeaktig skinne et evig problem, og jeg ville ikke kvele på grunn av dette til kremet, men siden produsenten snakker om det selv, vær så snill og resultatet. Dette faktum er trist.

  effektiv mot betennelse.

  for ja ingen ny betennelse ble lagt merke til med den. Jeg vil også si at nye betennelser ikke har oppstått under bruk.

  Glatter overflaten av huden.

  for ja det kan ses både eksternt og til berøring. Eksternt blir huden jevnere, jevn hud. Huden er jevn for berøring, etter at jeg har renset ansiktet, vil jeg berøre og røre slik fløyelsaktig hud.

  Inneholder ikke hydroksysyrer, noe som kan provosere hudirritasjon, og har et høyt nivå av sikkerhet og toleranse.

  Jeg er eier av allergisk hud, som er utsatt for dermatitt, skalering, rødhet, akne, etc. Min hud tar ikke aby-hva omsorg, spesielt massemarkedet eller koreansk - umiddelbart en allergi og utslett. Det er ingen reaksjon på denne kremet, så for personer med allergi og sensitiv hud er produktet egnet.

  Moisturizes og matter.

  Umiddelbart etter påføring av krem, blir ansiktet matt, glatt og glatt, mattingen varer minst 4 timer - for meg er dette allerede bra.

  Fuktar det perfekt, huden strammer ikke.

  Avène termisk vann beroliger huden og beroliger irritasjon

  Det termiske vannet i komposisjonen er selvfølgelig super! Dette løftet blir også oppfylt, koden ga ingen ubehagelige reaksjoner på kremet, jeg har ingen eksisterende irritasjoner, så jeg vil ikke si noe om det.

  Og nå sammenlignet med La Roche Posay Effaclar H

  Foto: La Roche Posay Effaclar H til venstre, Avene Cleanance Expert til høyre.

  Avene er tykkere og tettere, den trenger mer enn La Rosh Pose, derfor tror jeg at det vil være nok for meg i en kortere periode. Umiddelbart etter å ha brukt ansiktsmatta, ville jeg til og med si, som om det er pulverisert, men mat er nok til 3 timer - maksimum, og jeg vil gjerne ha mer.

  I alle andre henseender er begge kremer identiske., men:

  Hvis du velger lengre matting og lavere forbruk, så er dette La Roche Posay Effaclar H.

  Hvis du velger å kjempe med sorte prikker og justere tonen i ansiktet og overflaten, gjør den super glatt, så dette Avene Cleanance Expert.

  Jeg ber deg om ikke å ta min anmeldelse bokstavelig talt, siden avreise er en individuell sak, og det er mulig at ingen av dem ikke vil passe deg, men her er de viktigste fordelene som jeg er sikker på:

  - Denne fløten er egnet for følsomme hudproblemer

  - vil ikke forårsake noen negative reaksjoner på huden

  - hjelp med svarte prikker

  Resten er en individuell sak.

  Derfor, jenter, jeg ønsker deg alt klart hud og jeg håper at min anmeldelse og denne kremet vil hjelpe deg på vei til det =)

  Takk for din oppmerksomhet!

  Mine vurderinger på apoteket omsorg:

  Avene Cleanance Rensemask Ansiktsmaske - syremaske og skrubbe for problemhud i en flaske, renser huden godt og utgjør sin lettelse

  Avene Soft Face Lotion - tonic med utmerket toleranse, renser den mest følsomme huden!

  La Roche Posay Effaclar H beroligende fuktighetskrem - eliminerer perfekt ufullkommenhet + matting og utmerket fuktighetsgivende

  La Roche Posay Effaclar Rensende skumrende Gel Face Wash Gel er min favorittvask for å kvitte seg med akne.

  Allergi Info:

  Stift Lancome Miracle Air de Teint - tonalnik med de mest naturlige nyanser, ikke gul og ikke rosa

  Avene Cleanance Expert Emulsjon bruksanvisning

  Et ekspert hudpleieprodukt for mild til moderat akne. Effektiv mot svarte flekker, glans og betennelse. Glatter overflaten av huden. Fungerer på prinsippet om "Trojansk hest", ødelegger P.acnes-bakteriene fra innsiden. Inneholder ikke hydroksysyrer, noe som kan provosere hudirritasjon, og har et høyt nivå av sikkerhet og toleranse. Moisturizes og matter.

  fordeler:
  SMART formel:
  3 innovative patenterte ingredienser fra Avene Laboratories:

  Monolaurin® - regulerer talgproduksjon, eliminerer glans
  Expressin® - en aktiv ingrediens med keratolytisk virkning, reduserer sværhetsgraden av svarte flekker og betennelser, gir huden overflate. Ved en konsentrasjon på 1% er virkningen mer effektiv enn 6% glykolsyre. Fysiologisk pH - har et høyt nivå av toleranse

  Innovativ komponent Diolenil® - patentert konstruksjon Laboratories Pierre Fabre: "trojansk hest" for å p.acnes bakterier som ødelegger deres inne; har en selektiv effekt og aktiveres av P.acnes bakterier, uten å påvirke sunt vev, og sikrer dermed et høyt nivå av toleranse
  Handlingen aktiveres av bakterier P.acnes, splitting molekylet i 2 aktive ingredienser med anti-inflammatorisk og antibakteriell virkning, ødelegger bakteriene P.acnes fra innsiden
  Avène termisk vann beroliger huden og beroliger irritasjon

  Passer dette meg?
  Klinans Expert er egnet for enhver type hud som er utsatt for akne. Takket være en nyskapende formel uten hydroksysyrer, forårsaker det ikke irritasjon og høy toleranse. Den har en lys behagelig tekstur, ikke-komedogen. Effektiv både alene og i kombinasjon med rusmidler (inkludert retinoider).

  SampleSociety

  Acne Acne Prone Skin Cleanser Cleanance Expert

  PRODUKTINFORMASJON

  Ekspertordet i dermo-kosmetikk er et produkt med høy grad av effektivitet og tolerabilitet. Cleanance Expert fungerer mot svarte flekker, glans og betennelse. Glatter overflaten av huden. Inneholder 3 innovative patenterte ingredienser. Det inneholder ikke hydroksysyrer, noe som kan forårsake hudirritasjon, og har et høyt nivå av sikkerhet og toleranse. Fukt og matter huden.

  SØKNAD

  Rengjør huden med Klinans Cleansing Gel eller Micellar Water Klinans og blett forsiktig med et håndkle. Påfør Klinans Expert om morgenen og om kvelden på hele overflaten av ansiktet, unngå området rundt øynene.
  Laget i Frankrike. Selges eksklusivt i apotek.

  1 202 gnid / 40 ml

  kommentarer

  Dette er en godsend.

  Dette er et mirakelmiddel. Når jeg leser ordene "for problem hud", forsto jeg umiddelbart. det er ikke akkurat for min tørr hud, men prøv det er nødvendig) i morgen, etter vask, ble brukt på huden og slett ble helt matt, jeg tror ikke, gjør ingen verktøy ikke gi en slik matt effekt, om natten det er ganske tørt, men i morgen som en base, bare perfekt (minst for meg). Jeg anbefaler alle, jeg tror det passer for enhver hud!

  Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

  stor

  Etter den aller første applikasjonen ble fargemusikken jevnere, rødmen av betennelsen ble mindre merkbar. Fin tekstur og lukt, ikke fett hud. Anbefale. Planer om å kjøpe et fullstort produkt!

  Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

  Kjøpt i full størrelse og glad!

  Ervervet full størrelse på dette verktøyet etter en boks med ren hud. Skin combi, mange betent områder, bruk 2 måneder. Hyggelig, lett tekstur, godt fordelt. Ikke-påtrengende lukt. Etter påføring av huden blir det kjedelig, går dullhet 4 timer. Betennelser er nesten borte, det er tegn på postacne. Sømer huden, men fuktighetsgivende er ikke nok. Jeg anbefaler jenter med problem hud!

  Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

  Godt verktøy for 5+

  Den myke, behagelige tekstur av dette produktet er godt fordelt over ansiktet, økonomisk. Effekten er merkbar etter ikke lang brukstid, subkutan og betennelser blir multipliser mindre, lindrer nivå. Og jo lenger bruker du mer synlige fremskritt.

  Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

  Verdtlig middel

  Midler likte. Det er ganske flytende, lett fordelt over ansiktet og økonomisk. Etter bruk blir ansiktet fløyelsaktig, huden er fuktig, generelt, som det er behagelig. Når det gjelder utslett, krummer kremet virkelig med dem, under bruken av noen ny pimple ikke dukket opp, de gamle ble beseiret, de svarte prikkene ble mindre merkbare, den fettete glansen er fraværende. Utmerket verktøy for jenter med problemhud.

  Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

  trivelig

  hudkombinasjon følsom med en tendens til akne. lys, fuktighet godt, faller ikke maske, føles ikke på huden, ruller ikke ned! :-) Jeg ville ikke si at jeg virkelig hjalp i kampen mot akne, men jeg provokerte ikke helt nye mens du brukte den. Avansert))

  Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

  Utmerket.

  Jeg likte tekstur, lys, fuktighetsgivende, ganske flytende, hyggelig fordelt over ansiktet. Ingen klebrighet etter. Et godt alternativ for sommeren, når pimples besøker huden min. Ved bruk av krem ​​ble de ikke lagt merke til.

  Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

  Kjærlighet ved første bruk!

  Dette er et mirakelhjelp! Hans hud tok det veldig bra. Akne, som ingenting kunne fjerne, plutselig borte! Det var ingen rødhet og selv postacen ble lettere. Porene ble allerede, ansiktet skinner ikke lenge. Jeg skriver en anmeldelse og forstår ikke hvordan jeg levde uten dette verktøyet før !! Jeg anbefaler!

  Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

  Ikke bare hjelp, men frelse

  Bemerkelsesverdig løsning for problem hud! Kremet er veldig lett tekstur, lett å påføre, absorberes raskt, og viktigst - hjelper. For en tid siden ble huden min gal og bestemte seg for å huske de "strålende" ungdommelige årene, og jeg prøvde mange måter å i det minste roe denne rampagen. Denne emulsjonen og rødheten ble fjernet, og med den allerede klare acneen bidro til å klare seg raskere, og generelt ble huden nivellert. Jeg anbefaler som nødhjelp.

  Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

  Super betyr at jeg setter 5 ++++

  For problematisk fet hud, det du trenger, lys tekstur, fuktighet, kjemper for akne, så også om sommeren kan du ikke være redd for å søke! Generelt anbefaler jeg eierne av problematisk fet hud! Kjøp full størrelse.

  Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

  Dual remedy

  I prinsippet to handlingen emulsjon for meg oppfylt, fordi hudproblemer stilnet når du bruker linjen, men jeg liker ikke helt teksturen av kremen, som under visse omstendigheter faller på ansiktet hvis plenochkoj, men lite, men følte ansiktet

  Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

  Passer perfekt på problemet.

  Verktøyet virkelig likte. Den milde vannholdige konsistensen er godt fordelt på ansiktet. Porene ikke tette. Om morgenen er huden jevn, matt. Det er ikke engang en liten utslett eller rødhet. Prisen er rimelig.

  Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

  Likte det.

  Anlegget er svært delikat tekstur, er det veldig hyggelig å søke, da kremen absorberes svært raskt (viktig å påføre et tynt lag).I varmere månedene nanoshu bare om natten, og dagen vil zhirnovato (kombi hud, utsatt for fett).Men på vinteren er egnet som hoved. Jeg likte kremet, forårsaket ikke betennelse og helbredet de eksisterende, det lukker heller ikke porer. Jeg kjøper en slik full størrelse, etter min mening er prisen normal.

  Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

  Ikke et dårlig middel

  Produktet er veldig bra. Det er et utmerket grunnlag for sminke. Tonalet ruller ikke med det, det varer lenge. Om vinteren bruker jeg det bare om morgenen; for natten med fuktighet er det ikke nok, og om morgenen gir bare nødvendig matting. Betennelse og allergiske reaksjoner forårsaket ikke. Kanskje gjenta.

  Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

  hjelper

  Best av alt, produktet er fordelt over en litt fuktig hud etter å ha brukt en tonic, absorberer nesten umiddelbart og måler ansiktet i flere timer, sminken går ned for godt, tonen ruller ikke! Også Cleanance Expert bekjemper mot svarte flekker, glans og betennelse. Porene er ikke tilstoppet, ikke følt på huden. Min hypodermic på haken fra turtlenecks og skjerfene ble mindre.

  Var kommentaren nyttig? Ja Nei Du har vurdert denne kommentaren som nyttig Du har vurdert denne kommentaren som ikke nyttig

  Avene rengjøringsekspert

  Face Cream Avene Cleanance Expert Soin

  Mange har allerede hørt om utmerket kvalitet og høy effektivitet av Avene-kosmetikk, som bare inneholder høykvalitets naturlige ingredienser, og grunnlaget er termisk vann fra en naturlig kilde. Universitetet til hvert slikt komplekst middel er gjentatte ganger understreket av Avene vurderinger, som er skrevet av folk som allerede har testet effekten av denne kosmetikken på seg selv.

  En av de nyeste stoffene som nylig ble utgitt av dette selskapet, er Avene Cleanance Expert Soin cream. Den unike formelen av krem, utviklet av eksperter Avene, er designet for kompleks omsorg for fet hud, og eliminere akne. Sammen med de andre fordelene har denne fløten også effekten av å matte huden. Du kan bruke krem ​​fra en alder av fjorten, så dette er et utmerket verktøy, det kan brukes til ungdom i overgang, når barn begynner å ha problemer med huden.

  Midlene konstruert på grunnlag av innovasjons formel viktigste aktive bestanddel som er diolenil spesielt utformet Trippelmedikament selektiv virkning. Han har en svært kraftig effekt på problem hud, hindrer spredning av P. Acnes, som er den viktigste årsaken til akne. Også, krem ​​effektivt og raskt fjerner den inflammatoriske prosessen, fjerner hudormer og komedoner, for derved å tilveiebringe en fullstendig stell av hud. Derfor, etter påføring av kremen dette er ikke en løsbar problem er den åpenbare problemet huden blir fullstendig oppløselig, og svarte flekker og kviser forsvinner raskt nok, og etterlater ingen synlige spor av dens nærvær.

  I tillegg inneholder sammensetningen av denne kremet komponenter som utfører peeling, regulerer sekretjonen av talg, den såkalte overbelastning av huden. Men det termiske vannet som er en del av det lindrer og lindrer irritasjon, fjerner rødhet fra huden. Kremaktig emulsjonskonsistens av produktet absorberes raskt, forårsaker ikke det minste ubehag etter påføring, og kan tjene som et grunnlag for dekorative sminke.

  Denne kremen fukter og gir næring til huden, så etter sin søknad er det ikke behov for ekstra fuktighet, spesielt om sommeren og våren. Og hvis du er for tørr eller tung frost på gaten, kan ty til supplerende hjelp før du går ut i vinteren. Også, etter å ha lest anmeldelser om en krem ​​Avene Cleanance Expert Soin, kan man si med sikkerhet at han ikke bare fukter huden, men gjør det også en matt i 4 - 5 timer. Derfor er mange kunder veldig fornøyd med denne krem ​​og anbefaler bruk til andre mennesker.

  VasilenaSpace

  Søk i denne bloggen

  Abonner på denne bloggen

  Følg via e-post

  Jeg prøver: Komplekst produkt for pleie av problemhuden Avene Cleanance Expert Soin Emulsion.

  • Hent linken
  • Facebook
  • Twitter
  • pinte~~POS=TRUNC
  • Google+
  • e-post
  • Andre applikasjoner

  Tester tilbakemelding: Avene Cleanance Expert Soin Emulsion.

  Hva er 3 ml krem ​​fra samplere! Og 5 ml er bedre? Det er bra at det finnes sonder som gjør det mulig å estimere kvaliteten og fordelene ved produktet. Det var for en slik "gratis prøve" at jeg kom inn i "Prøv det!" Kolonnen på bloggen min.
  I dag prøver jeg en krem ​​fra produsenten jeg lenge har vært interessert i. Avene - Omfattende problem Hudpleie Produktrensing Ekspert Soin Emulsion.

  Akne gikk ut hele tiden med krem, mens hypodermisk på haken ikke ble redusert, selv om jeg derimot ikke teller dem. Kanskje i en måned ville de ha forlatt alt.
  Min konklusjon er ganske tvetydig: det ser ut til å fungere, det prøver, men hele tiden går det med akne. Jeg har ingen slik situasjon uten denne krem ​​- utslett vises på CD-tidspunktet. La oss bare si hvis jeg var i hendene på en full størrelse tube, ville jeg ha testet den lange kurset, men de fleste av hans ønske om å kjøpe etter sonden ikke har dukket opp (og en gang var tenkt slik). Så - jeg vil ikke kjøpe.
  Mine andre tester:
  Multifunksjonell olje for kroppen, ansiktet og hendene på Argan olje Absolutt Farmavita.
  Soap Duru Floral Sensations og Duru Nature Treasures.

  Avene Emulsjon mot akne og svarte flekker Rengjøringsekspert (40 ml)

  Kort beskrivelse

  Emulsjon Avene Cleanance Expert har en utpreget seborrhea og keratoreguliruyuschim handling, noe som bidrar til rask eliminering av akne, hudormer og svarte flekker, forsiktig eksfolierer døde hudceller, fukter huden. Lett tekstur gjør det mulig for emulsjonen å absorbere raskt, etterlater ingen klissete eller fettete rester, slik at det er aktivt. Les hele →

  Kjøp kosmetikk med rabatter!

  Avene Emulsjon mot akne og svarte punkter Rengjøringsekspert (40 ml) kan kjøpes billigere takket være det akkumulerende systemet!

  Akkumuler 75 000 tg (nå har du allerede samlet 0 tg), og da vil prisen på dette verktøyet falle for deg til 5 200 tg!

  Emulsjon Avene Cleanance Expert har en utpreget seborrhea og keratoreguliruyuschim handling, noe som bidrar til rask eliminering av akne, hudormer og svarte flekker, forsiktig eksfolierer døde hudceller, fukter huden. Lett tekstur gjør at emulsjonen raskt kan absorbere, etterlater ingen klebrig eller oljeaktig rester, slik at aktive stoffer effektivt kan begynne å arbeide i de dypere lagene i huden. Justerer lindring og farge på huden, mattes den, gir en frisk utstråling og fløyelsaktig, myker og beroliger.

  Emulsjonen har en SMART-formel som inneholder 3 innovative patenterte ingredienser fra Aves laboratorier:
  - Monolaurin® - regulerer talgproduksjon, eliminerer glans.
  - Expressin® - en aktiv ingrediens med keratolytisk virkning, reduserer sværhetsgraden av svarte flekker og betennelser, gir huden overflate. Ved en konsentrasjon på 1% er virkningen mer effektiv enn 6% glykolsyre.
  - Den innovative komponenten av Diolenil® er den patenterte utviklingen av Pierre Fabre laboratorier "Trojan Horse" for bakterier, som ødelegger dem fra innsiden; har en selektiv effekt og aktiveres av bakterier P.acnes, uten å påvirke sunt vev, og sikrer dermed et høyt toleransnivå. Handlingen aktiveres av P.acnes-bakterier, splitting molekylet i 2 aktive ingredienser med anti-inflammatorisk og antibakteriell virkning, ødelegger P.acnes bakterier fra innsiden.
  Sammensetningen av emulsjonen inneholdt også en stor mengde termisk vann Avene, og reduserte dermed risikoen for irritasjon og allergiske reaksjoner.

  Metode for bruk

  Påfør emulsjonen på den rensede huden på hele overflaten av ansiktet, unngå området rundt øynene.

  Cream vurderinger online

  Den er ideell for min oljeaktige og problematiske hud, det absorberes raskt, svært komfortable følelser i ferd med å bære, lindrer betennelse, tetter ikke porer, og poeng blir lettere og reduseres med tiden.
  Link til anmeldelse.

  Klinans Expert klarer perfekt oppgaver på hudmatting! For sommeren - det er bare en "må ha".
  Link til anmeldelse.

  Umiddelbart etter påføring av krem, blir ansiktet matt, glatt og glatt, mattingen varer minst 4 timer - for meg er dette allerede bra. Fuktar det perfekt, huden strammer ikke.
  Link til anmeldelse.

  Rengjøringsexpert beskytter ikke bare huden, men også fuktiggjør huden veldig godt og holder den behagelig, derfor er den perfekt for kombinasjonshud.
  Link til anmeldelse.

  Fukt og regulerer talgkjertlene; Tynner tone og glatter huden god sammensetning med innovative komponenter; nekomedogenno; hypoallergene; rolig, ikke-påtrengende duft; absorberer raskt; ikke ruller ned.
  Link til anmeldelse.

  Avene Cleanance Expert Emulsjon bruksanvisning

  Et ekspert hudpleieprodukt for mild til moderat akne. Effektiv mot svarte flekker, glans og betennelse. Glatter overflaten av huden. Fungerer på prinsippet om "Trojansk hest", ødelegger P.acnes-bakteriene fra innsiden. Inneholder ikke hydroksysyrer, noe som kan provosere hudirritasjon, og har et høyt nivå av sikkerhet og toleranse. Moisturizes og matter.

  fordeler:
  SMART formel:
  3 innovative patenterte ingredienser fra Avene Laboratories:

  Monolaurin® - regulerer talgproduksjon, eliminerer glans
  Expressin® - en aktiv ingrediens med keratolytisk virkning, reduserer sværhetsgraden av svarte flekker og betennelser, gir huden overflate. Ved en konsentrasjon på 1% er virkningen mer effektiv enn 6% glykolsyre. Fysiologisk pH - har et høyt nivå av toleranse

  Innovativ komponent Diolenil® - patentert konstruksjon Laboratories Pierre Fabre: "trojansk hest" for å p.acnes bakterier som ødelegger deres inne; har en selektiv effekt og aktiveres av P.acnes bakterier, uten å påvirke sunt vev, og sikrer dermed et høyt nivå av toleranse
  Handlingen aktiveres av bakterier P.acnes, splitting molekylet i 2 aktive ingredienser med anti-inflammatorisk og antibakteriell virkning, ødelegger bakteriene P.acnes fra innsiden
  Avène termisk vann beroliger huden og beroliger irritasjon

  Passer dette meg?
  Klinans Expert er egnet for enhver type hud som er utsatt for akne. Takket være en nyskapende formel uten hydroksysyrer, forårsaker det ikke irritasjon og høy toleranse. Den har en lys behagelig tekstur, ikke-komedogen. Effektiv både alene og i kombinasjon med rusmidler (inkludert retinoider).

Flere Artikler Om Typer Acne