avene termisk kildevann (avene aqua). vann (vann). natriumlauroylmetylisetionat. sinkkosetsulfat. polysorbat 20. natriumkocoamphoacetat. ceteareth-60 myristylglykol. peg-40 hydrogenert ricinusolje. sitronsyre. dinatrium edta. duft (parfyme). glyceryllaurat. grønn 5 (ci 61570). natriumbenzoat. natriumhydroksyd. gul 5 (ci 19140). sinkglukonat.

Den milde rengjøringsgelen Avene Cleanance Såpefri Gel Cleanser med høyt innhold av termisk vann Avene (49%) er spesielt tilpasset for ung problem hud med overfølsomhet: det reduserer irritasjon, regulerer.

Avene Soft Cleansing Gel Cleanser Såpefri Gel Cleanser med høyt innhold av termisk vann Avene (49%) er spesielt tilpasset ung, sensitiv hud: det reduserer irritasjon, regulerer talgkjertlene og renser huden perfekt.

fordeler:
- Renser forsiktig huden;
- Lindrer irritasjon
- Regulerer produksjonen av talg;
- Begrenser spredningen av bakterier;
- Klargjør huden for etterbehandling.

søknad:
Påfør på våt hud, skum, skyll deretter av med rikelig med varmt vann. Bruk daglig om morgenen og om kvelden.

anmeldelser

Ikke-påtrengende lukt, godt skum.

Ikke veldig økonomisk, om vinteren litt hud.

God nok vasker bort noen dekorative kosmetikk. Det eneste jeg ikke vasker av med denne gelen er mascara siden Jeg tar den av med en melk eller tofasemiddel fra Dior. Huden etter bruk av gelen er frisk, renset, jeg føler bare hvordan den puster. Gelen min utfordrer ikke utseendet på skalering, akne og andre nastiness.
Gelen er en vakker grønn farge, ganske tykk i tekstur og skum godt. For rensing er ansiktet nok med en tommelspiker på hånden. Lukten er ikke påtrengende, behagelig nok, uten noen dufter jordbær, jordbær, epler, etc. Emballasje er praktisk, du kan ta med deg på veien, badet etc., sjekket personlig, ingenting sølt.
Alt jeg ikke likte det var at når du bruker det om vinteren tørker det huden litt (jeg har blandet hud). For tørr hud vil det trolig være helt ubehagelig. Men om sommeren er han det som trengs. Vi har nå 25, og det er bare et mirakel når det gjelder rensing.
I går avsluttet jeg ham og i morgen, med en klar samvittighet, vil jeg gå til neste flaske. :)

Renser, lett lukt, brønnskum.

I stedet for den kjære besluttet Bioderma å prøve Avene. Hudtype - kombinert, utsatt for utslett. Etter å ha lest at produktet er beregnet på sensitiv hud, tok jeg det uten å tenke. Med denne typen produkt skyller jeg ikke av kosmetikk, for slike produkter er rettet mot å rense huden etter å ha fjernet sminke. Hva kan jeg si om dette verktøyet: det skummer godt, lukten er lett (typisk apotek). Resultatet - renser opp for å knirke, huden tørker gudløs. Etter 5 måneders bruk skjønte jeg at selv med god fuktighet er det umulig å gjemme huden slik.

Smører, tetter ikke porer.

Ikke nok rensing, strammer huden.

Hudtype: sensitiv, problem

Jeg bruker om kvelden etter den hydrofile oljen, som jeg fjerner sminken. Etterlater en følelse av tetthet i huden. Det renser moderat: etter skummet bruker jeg lotion fra samme serie, og på fleece kan du alltid se restene av talg; Noen ganger, når huden er helt fet (på slutten av en varm dag), er det nødvendig å vaske to ganger. Porene tetter ikke, men belyser ikke dem.

Rengjør godt, uten å stramme huden. Økonomisk forbruk.

Hudtype: Allergi utsatt, tørr, problem

Jeg er klar til å synge denne oden til denne gelen! For øyeblikket bruker jeg den andre flasken, da jeg allerede har brukt den i et år allerede.
Min hud, i tillegg til å være problematisk, er også veldig tørr, slik at etter vask blir den straks strammet og dekket med peeling.
I mitt minne er dette det første rengjøringsmiddelet, hvorpå jeg roligt kan bruke tonic og krem, og ikke løpe i hodet. Produktet renser veldig godt, vasker forsiktig bort lys kosmetikk (hvis bare ansiktspulver var på ansiktet). Egenskapen til dette verktøyet er at det nesten ikke gir skum, men samtidig er det lett fordelt over ansiktet. Forresten, jeg vet ikke hvorfor, men han har en vedvarende lukt av såpe, selv om produsenten hevder at det ikke er såpe i sammensetningen.
Også verktøyet viste seg godt på fet hud: nå bruker vi den med en ung mann.

Og dens hovedtrekk: det er sånn økonomisk! Bare uoverkommelig! Da jeg brukte det alene, tok det meg 9 måneder for en flaske.

Det renser godt, egnet for sensitiv hud, irriterer ikke, forårsaker ikke komedones utseende.

Aroma på viften.

Hudtype: Oljig, utsatt for utslett, følsom.

Brukt Avene Cleanance Gel Soapless Cleanser i et år, to ganger om dagen (morgen / kveld). Konsistensen av gelen er litt flytende, men strømningshastigheten er økonomisk. I løpet av denne tiden ble det brukt to 300 ml flasker. Det vil si at en flaske av dette produktet varer i et halvt år med daglig bruk. På hele ansiktet er det en liten ert. Gelen skinner ikke godt, men er godt fordelt over huden. Ikke-irriterende, egnet for sensitiv hud utsatt for utslett. Min oljeholdige hud tørket ikke, men i sjeldne tilfeller var det en følelse av tetthet i huden. Gelen forsiktig men renser huden godt, bidrar til å bekjempe komedoner, både åpne og lukkede. Utmerket vasker av ikke-vanntett kosmetikk, vanntett vasker ikke av første gang. Den har en lett urte duft, for en amatør, for noen er det et pluss, men for noen en minus, men du blir vant til lukten, det forsvinner bokstavelig talt fra ansiktet. Jeg kan anbefale gelen til eiere av sensitiv og problem hud.

Forsiktig, men høykvalitets rensing, økonomisk.

Kan bli kjedelig hvis stor

Hudtype: Kombinert

God rensende gel. Meget økonomisk, volumet på 300 ml er nok for et halvt år med bruk en gang om dagen. Vel renser huden fra kosmetikk, men øynene tør ikke å vaske dem. På ufullkommenhetene i huden påvirker ikke. Etter vasking strammer ikke huden, men hvis du ikke bruker krem ​​etter vask, kan du snart føle ubehag.

God ren, behagelig lukt, hypoallergenic.

Vanedannende, hudtett.

Hudtype: Sensitiv, kombinert, utsatt for utslett

Dette er min første erfaring med Avene.
Jeg har en flaske på 300 ml, uten dispenser. Dette er ekstremt ubeleilig, fordi gelen er flytende og ikke alltid følger den nødvendige mengden penger.
Verktøyet selv er gjennomsiktig, blått, har en lys, behagelig, diskret aroma. Skum i hendene godt. Søk om morgenvask og kveld som sminkefjerning. Kosmetikk vasker bort fra første gang.
Det virket for meg at gelen er vanedannende. I de første månedene av bruken var jeg glad for det. Huden etter vask var myk, ren, som "fersken". Han oppfylte sine løfter godt: "Rengjør huden forsiktig fra akne uten å bryte lipidmantelen. Regulerer talgkjertlene."
Personlig begynte jeg til slutt å stramme huden rundt leppene, et hvitt, tørt belegg dannet, uten ytterligere fuktighet, opplever ubehag. Nå passer dette produktet ikke på meg. Jeg vil ikke kjøpe mer.

Godt rengjort, økonomisk, tykt skum.

Litt strammer huden, lukten av "elsker".

Hudtype: kombinert, utsatt for dehydrering og utslett på hormonell bakgrunn

Jeg hørte mange positive vurderinger om dette produktet, og da jeg fikk muligheten til å "fullføre bruken av" halvbanker, bestemte jeg meg for å sjekke om denne gelen ville fungere for meg.
Jeg brukte det mest om kvelden, men noen ganger i morgen, vasker ansiktet mitt med hendene eller bruker en børste til vask. Det skal bemerkes at produktet skummer godt og det er behagelig å fordele skummet over ansiktet. Veldig økonomisk å bruke - halvparten av flasken var nok i ca 3 måneder.
Gelen renser forsiktig huden, men ikke "til den knirkende". Men ganske ofte var det en følelse av tetthet i huden og jeg ønsket å fukte det raskt. Gitt at produktet er plassert som en "mild rensende gel", forventet jeg ikke å stramme huden.
Jeg merket ikke en spesiell positiv effekt fra dette middelet, men ansiktets hud gav også ikke ut negative reaksjoner. Gelen har en liten luktskarakteristikk for hele Cleanance-linjen. Personlig minner han meg om lukten av Bepanten og er ikke veldig hyggelig. Jeg ville neppe kjøpe dette verktøyet målrettet, jeg vil se etter en gel for vask, som jeg foretrekker.

Rengjør godt, veldig økonomisk, tørker nesten ikke huden, bidrar til å bekjempe betennelse.

Jeg kjøper ikke den første pakken. Rengjør huden perfekt, skummer veldig fint. Som regel tørker slike produkter huden, men ikke denne gelen. Det er en liten følelse av tetthet (jeg har kombinert hud, enda nærmere normal, spesielt om vinteren), men jeg tror dette ligger innenfor normal rekkevidde for denne typen behandling. Når det er utslett, ser det ut til at det bidrar til å lindre betennelse litt, men jeg forventer ikke mirakler fra det i denne forstand. Og det er veldig økonomisk, bare uendelig! Og produsenten anbefaler at produktet brukes i 6 måneder. etter at pakken er åpnet. Dette er sannsynligvis hans eneste minus :).

Mild rensing, behagelig lukt, skum lett.

Den mest favorittgelen for vasking. Hudtype: problematisk, fet, rask og kan "skrelle" med peeling. I mange år med problemhud er dette det eneste rensemiddelet som er kjøpt igjen (og mer enn en gang). Sammenlignet med andre apotek merker av geler (La Roche Posay Effaclar Gel, Vichy Normaderm og Ducray keracnyl geler) virker det ikke så aggressivt, men det virker.
Hyggelig lukt, lett å skumme. Jeg bruker det om morgenen og om kvelden i et kompleks med andre midler av Avene.
Gelen selv renser huden perfekt, vasker vekk kosmetikk, huden føles fint etter det: det er ingen følelse av tetthet, bare en følelse av renslighet. Ikke irriterer betennelse, ikke provoserer peeling. Jeg kan ikke si at denne gelen er en løsning på alle problemer, men jeg anbefaler det som en grunnleggende rengjøringsmiddel.
Min mor er eieren av en helt annen hudtype (normal, alder), men hun elsker også denne gelen veldig mye for lukt og mild rensing.

Godt vasker, tørker ikke, er ekstremt økonomisk, har en god dispenser med en svingemekanisme, en hyggelig lukt.

Min hud er normal, i sommersesongen blir det en kombinasjon.
Jeg hadde denne gelen for vasking i studentene mine, for ca 8 år siden. Jeg brukte den til daglig kveldsvask og vasker av kosmetikk fra ansiktet hvis det var til stede. Ingen ekstramateriale. Jeg brukte ikke sminkefjerner på det tidspunktet, mascara, eyeliner, tone - alt ble vasket av bare med denne gelen. Jeg må si, gelen gjorde en utmerket jobb med denne oppgaven, det vasket ansiktet godt, men det tørket det ikke i det hele tatt! Jeg lagde ikke engang krem ​​etter vask! Jeg hadde det ikke på den tiden.
Verktøyet har en tykk viskøs konsistens, ikke for væsket, for ikke å helles ut som vann, men ikke for viskøs, slik at den lett kan klemmes ut av flasken. Gullmedlem.
Det er også verdt å merke seg sitt ekstremt økonomiske forbruk, jeg hadde nok av det i et år. Naturligvis, hvis jeg måtte vaske bort den tunge sminken, økte utgiften, hvis sminke besto av blekk eller var helt fraværende, var en dråpe gel nok.
Gelen er omsluttet i en flatt plastflate, alt er veldig ergonomisk, uten frills. Dispenseren er utstyrt med svivelmekanisme - dreies i stilling 1 - klikk, hullet åpnes, du kan hente det, vender seg til posisjon 2 klikk - hullet lukket, du kan kaste det i posen og til og med bære det i flyet, ingenting lekker ut (jeg kjørte, jeg lekk ikke ).
Oppsummering, jeg kan si at det i alle henseender er et ideelt middel for vasking!

Økonomisk, tørker ikke, fungerer godt i komplekset.

Jeg kjøpte gelen i lagervolumet (300 ml) for et år siden, men det er fortsatt ikke skynd deg å ende!
Jeg har en kombinasjonshud, nærmere normal. Jeg pleide å være utsatt for utslett og for mye fett, men takket være bruken av Cleanance-linjen fra Avene, har jeg allerede glemt disse problemene. Selvfølgelig er dette verdien av en integrert tilnærming, men gel for vasking - en integrert del av den.
Jeg bruker produktet to ganger om dagen, utelukkende for å fjerne resterende micellært vann og kosmetikk og forberede huden til etterbehandling. Gel er ikke egnet for øyemake-remover, men vasker grunnlaget og pulveret uten spor, men jeg foretrekker å bruke spesialverktøy. Om vinteren var det en liten følelse av tetthet etter vask, men for vår / sommer / tidlig høst er gelen bare perfekt hvis den er valgt etter hudtype. :) Og også produktet har en behagelig lukt og en ganske mild sammensetning.
Forresten, etter utløpsdatoen (12 måneder åpen) har ikke lukten eller tekstur endret seg, og 1/5 av flasken er igjen. Men jeg har selvfølgelig allerede gjentatt kjøpet. :)

Den rydder perfekt, lindrer betennelse, tørker ikke, myker huden.

Jeg er vanedannende.

En av mine favorittrensere, men vurderer det faktum at jeg bruker det sjelden. I begynnelsen forårsaker det Wow-effekten, da det raskt fades bort, og jo lenger jeg bruker det, jo raskere slutter denne effekten.

En liten bit om huden min: utsatt for greasiness, lunefull, lett tett porene.

Det er for denne effekten av rask rensing av huden (inkludert porer), mykningen, rask fjerning av betennelse, jeg liker virkelig gelen. Jeg har nå en andre flaske av denne gelen, det er fortsatt mye av det, og jeg har sjelden bruk av det, og jeg bruker sjelden det, og i slutten av denne flasken vil det mest sannsynlig være lite for meg, så hvis jeg kjøper det igjen, ikke snart.
Om denne effekten har jeg ikke hørt fra noen andre, så dette er bare min personlige erfaring.

Verktøyet ble kjøpt av meg på anbefaling av apotek.
Jeg tror, ​​for å begynne, skal huden min beskrives: kombinert, følsom, om sommeren - nærmere oljeaktig og om vinteren - å tørke.
Generelt har jeg lenge forstått at det er å foretrekke å hud for huden min, men. kvinnelig nysgjerrighet gir aldri hvile.
Så, under neste tur til apoteket, bodde jeg på Avene-standen, bare for interessens skyld, og til slutt kjøpte dette produktet :)
Jeg kan ikke si noe dårlig om bøte, det er bare ikke min, men det er helt i orden med oppgavene, men huden strammer meg når som helst på året (jeg prøvde det om sommeren og vinteren). For meg høres duften av en slags kjemiker kjemiker, en munter farge, konsistensen er en vanlig tykk gel, den skummes godt på spesielle enheter, og skummer nesten ikke uten dem.
Jeg anbefaler folk med sensitiv hud, men hvis det fortsatt er tørt, bør du teste produktet og se hvordan huden din oppfører seg.

Økonomisk forbruk, god rensing, godt vasket.

Litt tørr hud.

Jeg har en kombinasjon av hud, utsatt for rødhet og flaking. Jeg brukte denne gelen i 7-8 måneder til flasken avsluttet. Sooo økonomisk verktøy, du trenger en veldig dråpe for å vaske ansiktet ditt. Det skummer godt, skylles godt, huden etter at den virkelig knirker, begynner å puste. Jeg la merke til at når du bruker gelen, lyktes de svarte flekkene merkbart, de nye tørrelsene reduseres, huden blir jevnere. Den eneste ulempen er at den litt strammer og tørker huden, så det er umiddelbart nødvendig med lotion og krem. Kjøper ikke lenger, fordi jeg liker å prøve nytt, men et verdig verktøy. Sikkert en dag kjøpe mer)

Godt tykt skum, behagelig lukt.

Ikke den mest økonomiske.

Jeg skal begynne med å beskrive emballasjen (jeg elsker glassene.): Det er veldig praktisk, lokket åpnes med en halv omgang, og det er et lite hull hvor dette verktøyet er perfekt skrevet, lekkasjer er utelukket og ganske hygienisk. Verktøyet selv lukter godt, det skummer godt, kan vaske av kosmetikk, jeg brukte 2 flasker. Til minus kan jeg tilskrive det faktum at i tørketiden tørker det huden, men det er tørt om vinteren og normalt om sommeren - jeg tar det til sommer.

-Mild rensing, strammer ikke huden. Hyggelig, nøytral duft. En markert forbedring av tilstanden til ansiktets hud. Utilsiktet øyekontakt stikker ikke.

Ved første bruk kan det virke som at tekstur er for flytende for gelen, men over tid kan du bli vant til det, og du kan kanskje like det mer enn vanlig gel.

Om huden min: fet, med periodisk betennelse. Linjen av kilen fra Avens kjøpt etter avtale kosmetolog.
Perfekt gel - ansikt etter påføring av frisk, godt renset.
Tilstanden i ansiktet ble mye bedre, liten akne tørket ut. Jeg brukte denne gelen med produkter fra klinikklinjen: krem, maske, tonic, så jeg kan evaluere effekten av disse produktene på 5 +!
For tørr hud kan det være for aggressiv, men for problematisk fet hud - ideell!

Økonomisk, utmerket rensing.

Denne gelen er min favoritt. Så langt har jeg ikke funnet noe bedre for meg selv. Kombinert hud utsatt for betennelse; porer litt dilatert. Gelen blir konsumert ooooochen økonomisk. Griper en liten dråpe på en vask. Etter vask er huden ren, porer puster. Svarte prikker på nesen lyser etter flere applikasjoner. Lukten er behagelig, frisk og diskret.
Det eneste negative jeg vil merke: Utløpsdatoen for flasken etter åpning er 6 måneder. Et verktøy brukes svært økonomisk. Litt mindre enn en tredjedel av midlene forblir i flasken etter utløpsdatoen.
Jeg kjøper igjen og igjen.

Virkelig myk, godt skum, diskret lukt.

Tørker om vinteren, forbrukes raskt.

Jeg har en kombinasjon av inflammatorisk hud, noen ganger følsom, noen ganger flaky. Jeg prøvde gelen fra Le Roshe Pose, men det var veldig tørr hud, bestemte meg for ikke å gjenta. Jeg ønsket å prøve Triacneal krem, og han kom i et sett med denne vaskemaskinen og termisk vann - hvorfor ikke?
Verktøyet jeg likte, sammenlignet med Le Roche, mer delikat, hyggelig å bruke. Den skummer lett og sprer seg over ansiktet, ikke justerer, strammer ikke huden. Ved vanlig bruk reduseres antall betennelser og tilstoppede porer. Ja, ikke en panacea, men et veldig hyggelig middel for meg. Jeg vil også prøve Bioderma vaskemaskin, og kanskje tilbake til Aven.

God rensing, økonomisk.

Min hud er følsom, tynn med oljeaktig T-son, det er utslett (akne), svarte flekker, post-akne, arr.
Gel virkelig likte:
Veldig økonomisk - bare en liten dråpe er nok til å rense ansiktet. Blekket vasker vekk, men det kan hende du trenger ekstra dråpe for bedre rensing (avhengig av slaktkroppen).
Ingen ny utslett forårsaker ikke, huden min strammer ikke.
Duften av gelen er behagelig, litt mentol.
Etter vask er ansiktet matt, det er veldig hyggelig å se og føle, svarte prikker lyser.
Jeg bruker 5 måneder 2-3 ganger om dagen. I flasken er det 3 cm flere midler, en måned er nok til 2, men holdbarheten etter åpning er 6 måneder.
Etter dette verktøyet har ethvert ønske om å prøve noe nytt forsvunnet, så jeg vil definitivt kjøpe mer og mer.

Vel fjerner resterende tonale ressurser.

Uventet dispenser, tørr hud.

Jeg har sensitiv hud. Om sommeren blir det litt fett i T-sonen.
Gelen er i en gjennomsiktig flaske, dispenseren åpnes ved å dreie hetten. For meg var dispenseren ubeleilig, enhånds, spesielt våt, den åpnet ikke. Gelen selv er ganske flytende.
Jeg har en liten sensitiv hud, om sommeren i varmen er det en fettete glans i T-sonen. Jeg vasker denne gelen bare om kveldene etter å ha fjernet sminke med hydrofil olje eller micellært vann, i morgen foretrekker jeg en mer mild rensing.
Etter vask blir det tørt, noen ganger selv etter tonic og serum, krever huden fuktighet, den begynner å "brenne". Forbruket er heller ikke veldig økonomisk, men jeg liker at produktet skummer godt og gjelder mer.
Produktet renser huden godt, men med konstant bruk tørker huden min. Derfor bytter jeg det med andre midler for vasking.

Utmerket rens, godt skum, ideelt for den varme sesongen, tørker ikke, behagelig duft.

Det har lenge vært sett på denne gelen for vasking, vurderingene er nesten alle positive, så jeg var nesten sikker på at produktet ville være hyggelig. Så det viste seg! :)
Jeg har en kombinasjonshud med oljeaktig T-son, mens kinnene mine er normale, og du bør ikke overdrive det.
Gelen basert på termisk vann Aven skummer godt, men ikke i det hele tatt som Shiseydo-skum, for eksempel er det nødvendig med en del midler for vasking. Det vaskes lett av, slik at huden blir frisk og matt. Samtidig er gelen ikke i det hele tatt aggressiv: Shiseydo skins renses "til det knirker", det er ingen så klar "knase" av ren hud, gelen er mykere) Etter vask, strammer ikke ansiktet, fordi jeg ikke går glipp av toningstrinnet, og fjerner rester av rengjøringsmiddelet.
Med gelen og tonikken i Klinans-serien om sommeren ble jeg unngått av ufullkommenhetene som kan oppstå mot bakgrunnen av varme i eiere av fet hud.
Jeg merker at kosmetikk ikke vasker av gelen, og brukes om morgenen eller kveldene etter sminkefjerning.
Jeg anbefaler jenter med combi og normal hud for den varme årstiden, fet hud, jeg tror det vil være behagelig hele året, kombinert med mer fuktighetsgivende rensemidler.
Utgiften til midlene er gjennomsnittlig. Jeg vil kjøpe mer til sommeren et flott verktøy for pengene dine!

Vel skum, økonomisk, tørker ikke huden, er ikke komedogen, hypoallergen.

For flytende, noe som medfører vanskeligheter.

Om huden din: 26 år gammel, fet, problem, følsom, porene blir tilstoppet enkelt og raskt.
På søk etter den perfekte servant kom hun til apoteket, og apoteket ga råd til dette middelet. Først av alt merker jeg at gelen er helt fornøyd. Den renser huden godt, tørker ikke, forårsaker ikke allergier, hvis det ved et uhell kommer i øynene, forårsaker det ikke ubehag, noe som er veldig Det er viktig, det har en ikke-påtrengende lukt som ikke irriterer følsom duft. Fargen er gjennomsiktig blå. Den skummer godt. Etter bruk gir den ikke tørrhet (det er ingen såpe i sammensetningen).
Jeg bruker gelen om morgenen og om kvelden (som anbefalet av produsenten). Det jeg ikke likte med dette produktet, er for mye fluiditet. Hele tiden kommer det til å løpe vekk fra våte palmer. Over tid brukte jeg den med en Mary Kay-børste som gir en mye dypere rensing, men reduserer kostnadseffektivitet (igjen, fluiditeten, hvis du heller litt på børsten, skum den ikke).
Generelt er gelen veldig anstendig og klarer seg godt med oppgavene. Jeg vil anbefale til jenter og unge menn med fet hud.

Vel renser huden fra sebum, smuss og kosmetikk.

Jeg har fet og problem hud. Nå bruker jeg denne gelen etter at min viktigste er avsluttet (jeg bestemte meg for å prøve Aven-merket).
Jeg bruker det slik: Først skummer jeg en liten gel i hendene mine og vasker det viktigste smuss av ansiktet mitt. Påfør deretter litt mer gel på svampen for ansiktet og pass den over ansiktet i sirkulære bevegelser (dette gjør at du bedre kan rengjøre og exfoliere huden).
Gelen renser huden godt "til squeak", mattes og litt tørker (for fet hud er dette et pluss). Etter det absorberes al krem ​​øyeblikkelig. Soothes my sensitive skin. Ikke forårsaket skalering (selv om vinteren).

Feilfri rensing, tørking av betennelse.

Dette produktet er oppdatert for tredje gang etter lang og kontinuerlig bruk. Jeg vasker gel hver morgen og kveld. Det har en uttørrende tørkeeffekt på min normale hud, strammer den. Imidlertid liker jeg virkelig denne handlingen, da huden er vasket til squeak, det ser frisk ut og strålende. For å unngå tørking og peeling etter vask, legger jeg på fuktighetskrem. Hvis det er betennelse, vil de i løpet av en kort periode med gelbruk tørke ut og forsvinne. For rensing av høy kvalitet er produktet utmerket! Det vil være den beste vennen til eieren av fet eller combi hud. Jeg fant ingen minuser for meg selv, prisen er ikke for høy og er fullt berettiget. Jeg vil kjøpe mer og mer!

Forsiktig, behagelig lukt.

Det kan tørke huden.

Hudtype: kombinert, utsatt for fet hud og utslett.
For første gang kjøpte jeg denne gelen helt i et fransk apotek i løpet av ferien, da jeg kom til å finne ut at jeg forlot min kosmetiske pose med pleieprodukter hjemme. Prisen var ca 9 euro for en stor flaske 300 ml.
Enten var gelen i starten så fantastisk, eller det parisiske rennende vannet var en slags magi, men jeg hadde ikke noe utslett på ansiktet mitt i uken i den franske hovedstaden! Alvorlig, det eneste jeg måtte maske om morgenen på ansiktet mitt, var et par concealer-dråper under mine øyne fra parisiske nattvandringer. Ansiktet var PERFEKT - ingen rødhet, ingen utslett, ingen svarte flekker - perfekt hud som i reklame!
Ved hjemkomst ble selvfølgelig den ideelle effekten ikke bevart, men utslett etter bruk av gelen var betydelig mindre. Det eneste hvis du i den kalde årstiden glemmer å fukte huden din etter vask - om morgenen er tørrhet og peeling synlig for det blotte øye!

Merkbar terapeutisk effekt, økonomisk.

I perioden da huden min var fet og problematisk, brukte jeg denne gelen i kombinasjon med andre produkter fra Avene, og jeg likte resultatet, huden ble godt renset, tørket pimples, men jeg ønsket virkelig å påføre en fuktighetskrem etter det. Når huden min begynte å forvandle, forlot jeg den, uten å fullføre den til enden. Det samme var ubehag når du brukte det, men jeg tilgi ham for resultatet.

Økonomisk, forsiktig renser, tørker ikke og strammer ikke huden.

Emballasjen og lokket er ikke ganske praktiske; en pumpedispenser er forespurt her.

Min hudtype: kombinert / utsatt for tørrhet.
Tidligere ble ingen gel / skum akseptert for vasking. Noen av dem enten tørket, andre rydde ikke huden min til "knirkende", det var en vedvarende følelse at jeg ikke hadde vasket opp. Men med oppkjøpet av denne gelen fant jeg en passende vask.
Kosmetikk Jeg vasker av med micellar vann først, og vask deretter ansiktet med Avene gel. Det er i denne tandem at resultatet er en ren, pustende og hydrert hud. Etter vask har jeg ikke lenger et presserende behov for å bruke en kremtonic med en gang, som det var før. Fuktighetsgivende er nok.
Jeg antar at det ikke påvirker betennelser, selv om produsenten stiller det som et middel for problemhud. Jeg kan anta at på grunn av god evne til å rense huden, ikke porene ikke tette og mangler ikke vises.

Gelen forårsaker ikke valpen entusiasme, men det er en ganske god arbeidshest med en god sammensetning til en god pris.
Kanskje jeg vil få det både andre og tredje gang, men å vite eksperimentørens natur, etter en tid når jeg prøver andre produkter.

Myk rensing, diskret lukt.

Jeg har en sensitiv kombinasjonshud, utsatt for tørrhet. Når det skjedde skade på huden min, sprinklet med akne, gikk det fryktelig til en hudlege. I tillegg til hovedbehandlingen ga hun meg denne vasken på grunn av sin utprøvde antibakterielle effekt. Gelen inneholder et mildt overflateaktivt middel som forsiktig renser selv følsom hud, tørker eller strammer ikke. Derfor skaper denne servant ikke så rik skum som vanlige rengjøringsprodukter basert på SLS. Heal betennelser, det vil si, de passerer raskere enn når jeg brukte andre midler for vasking. Jeg vasker av lett sminke ganske bra, selv om jeg vanligvis prøver å først rense ansiktet av sminke med micellar vann og bare deretter vaske ansiktet med en gel, men i en nødsituasjon eller på grunn av en omfattende latskap, kan du vaske den av. Generelt liker jeg ikke å vaske gel fordi de vasker seg dårlig og lenge, men med dette verktøyet er det ingen slike problemer. Generelt, en komplett glede.

Rengjør huden perfekt, veldig økonomisk.

For meg selv ikke identifisert.

Jeg ventet på å få en mild, men grundig rensing av min kombinasjon, følsom og tynn hud fra forurensningene samlet over hele dagen. Jeg bruker denne gelen i mer enn et år, og jeg er veldig fornøyd. Lukten er behagelig, diskret. Gelen er veldig økonomisk, godt skum, renser huden. Jeg prøvde å vaske av sminke, inkludert mascara. Han klarte denne oppgaven perfekt, klarte ikke å øke øynene, forlot ikke lokk, irritasjon og tørrhet. Jeg bruker den to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden. Først skummer du gelen, og påfør deretter skummet på et vått ansikt i en sirkulær bevegelse i ett minutt. Min kombinasjonshud tørker ikke, noe som gleder meg. Betennelser, hvis noen, på ansiktet, har ingen særlig effekt, til tross for forsikringer fra produsenten.

God rensing, tørker ikke huden, lett å bruke, behagelig aroma.

Det er uønsket å bruke for øynene.

Perfekt for meg rensemiddel. Jeg kjøpte den to ganger, og jeg vil kjøpe det mens jeg kan. Det renser huden veldig bra, til squeak - men overdriver ikke den (jeg har en kombinasjonsfølsom hud, fra fet til normalt). Praktisk emballasje, selv om det ikke er dispenser. Skummer ikke mye, skylles av lett, etterlater ingen film. Det eneste negative - midler for å vaske en slik plan kan ikke påføres øynene, for tynn og delikat hud, øyelokkene kan være aggressive.

Gel for vask Rengjøring fra Avene

tilbakekalling

Jeg vil fortelle deg først om huden min, den er fet i min T-zone, og følsom, det er regelmessig utslett.

Vanligvis, etter langvarig bruk av en slags behandling, blir det vant til det, vel, generelt bestemte jeg meg for å gni min vanlige La Roche-Posay gel for vasking på den andre. Etter å ha lest accolades på internett for Avene Gel for vask, bestemte jeg meg for å kjøpe den. Ja, og ingen kapell perfeksjon, plutselig er han bedre? Siden anmeldelser om ham er veldig bra, selv veldig. Men jeg tenkte på dem i bare tre dager, siden det kom til meg så mye, fra hva fikk jeg en start fra kviser? Det virker som om hun ikke spiste noe skadelig, ikke eksperimentere med noe nytt middel, men heller ut? På denne gelen kunne jeg ikke tenke! Men på den tredje dagen antok jeg fortsatt og bestemte meg for ikke å vaske dem ennå. Og se og se! Jeg stoppet for å helle ut og alt begynte å passere. Jeg kom tilbake til min gamle servant, og bestemte meg for at jeg ikke ville bytte den til noe annet!

Avene Cleansing Gel

Avene selskap produserer kosmetikk, som har hypoallergene egenskaper, er terapeutisk og bidrar til den generelle forbedringen.

Cleansing Gel Avene har flere typer, som hver eliminerer visse problemer. For eksempel er det en egen serie for sensitiv hud og spesialprodukter for fet og problem hud. Selskapet utvikler unike komposisjoner basert på termisk vann og omsorgskomplekser.

Brand fordeler

Avene-merket begynner sin historie i 1975, da det franske selskapet Pierre Fabre for produksjon av medisinsk kosmetikk kjøpte en feriested i Frankrike. Fra dette tidspunktet ble det åpnet et nytt merke, grunnlaget for hvilket kosmetikk er termisk vann og spesielle vitaminkomplekser.

I laboratorier i selskapet utvikle omsorgssammensetninger som består av mer enn halvparten av det helbredende grunnvannet. Merkets unike forskjell er at det produserer kosmetiske preparater for alle typer sensitiv dermis: for følsom, ekstremt tynn og atopisk (utsatt for allergiske reaksjoner).

Termisk vann har unike egenskaper og brukes i hele Avene-kosmetikk. Selskapet utvikler også spesielle rensepremier for fet og utsatt dermis.

Siden det franske merket Avene har flere laboratorier, utfører forskere et stort antall tester, utvikler flere og flere healingskomposisjoner som ikke bare bidrar til rensing, men også til ernæring og hydratisering av epidermis. Det første trinnet i omsorg for enhver hudtype er rensing. Intracellulært arbeid og metabolske prosesser vil avhenge av hvor mye huden vil bli ryddet av urenheter og overflødig fett. Derfor er det viktig at produktet desinfiserer huden, fjerner kosmetikk og andre urenheter. Typer av rengjøringsmidler fra selskapet Avene:

 • "Trixera" - en produktlinje, som er designet for dehydrert og tørr dermis. Brukes for intens ernæring og delikat rensing. En rensegel påføres enhver dermis og bidrar til å berolige den etter medisinsk behandling, og reduserer også betennelse. Inneholder ikke dufter og sulfater. Med dermatitt - lindrer kløe;
 • "Soins Essentiels". Serien inneholder rensemelk og micellar løsning for sensitiv og skadet hud. Verktøyet har en hypoallergen basis, forsiktig bryr seg og renser porene fra smuss;
 • "Cleanance Peaux" - en spesiell serie produkter, som er designet for fet og svært problematisk hud. Kosmetikk kan brukes til kompleks pleie av dermis, samt å gjenopprette sebaceous kjertlene. Tonic for vask "Cleanance Hydra" er laget for hud som er utsatt for utslett, men er samtidig følsom for syntetiske komponenter. Tonic inneholder ikke fargestoffer og gjenoppretter lett vann-saltbalansen i dermis;
 • "Soins Hydratants" er en spesiell, begrenset serie av kosmetikk som bruker patenterte teknologier av ulike tiltak: "leger" -komplekset brukes til normal og blandet type dermis, og den aktive forbindelsen kalt "rish" brukes til dehydrert, tørr og sensitiv hud. Midler av denne serien er kosmetikk med UVA og UVB filtre. Spesiell gel i produktlinjen har næringsstoffer, egnet for rensing av barns hud.

Rengjøringsgelene har sine egne grunnleggende funksjoner, og hver er utformet i henhold til individuelle krav til hver hudtype.

"Trixera + Gel"

Cleanser gir omfattende omsorg for dehydrert hud. Hensikten med denne gelen til vasking - forsiktig rense, nære og gjenopprette epidermis. Passer til meget tørr og dehydrert, atopisk dermis. Sammensetningen bruker følgende aktive ingredienser:

 • vann fra varme kilder avene;
 • naturlig type sulfateringskomponent (gir lett skumdannelse);
 • modifisert castorcaolje - på grunn av denne inkluderingen, blir epidermis fuktet og gradvis restaurert. Det bidrar også til regenerering av huden etter skade og betennelse;
 • Oslinika ekstrakt interagerer med ricinusolje og aktiverer metabolske prosesser inne i cellene;
 • glycerin nærer;
 • glycin forbedrer oksygenutveksling mellom celler;
 • glykol renser og beroliger irritasjoner.

Det milde rengjøringspreparatet gir samtidig omfattende omsorg:

 • eliminerer kløe;
 • reduserer inflammatoriske prosesser;
 • aktiverer det beskyttende naturlige beskyttelseslaget av huden;
 • beroliger epidermis etter klorert vann, lindrer rødhet og irritasjon.

Som en del av ingen luktemidler, såpe og parabener.

Avene "Cold Cream"

Den rensende supernæringsmessige gelen er presentert i "Soins Hydratants" -linjen, som er designet for alle typer epidermis, og brukes også i perioder med forverring av følsomheten. Passer til daglig rensing og fjerning av sminke fra ansiktet. Løsningen består av 55% micellært vann, de resterende komponentene er sporstoffer og naturlige fuktighetskrem. Med daglig bruk gjenoppretter det lipidbeskyttende laget av huden. Hovedkomponenter:

 • micellar vann renser epidermis, fukter de dype lagene i huden;
 • Basabolol gjenoppretter elastisitet og bidrar til å redusere rødhet;
 • Pentylenglykol er en naturlig komponent som forsiktig renser epidermis;
 • Castorolje beroliger og nærer dermis med næringsstoffer.

"Renhold Peaux"

I linjen "Rengjøring" er det flere produkter for pleie av fet og problemhud.

"Cleanance Gel"

Verktøyet har et medisinsk kompleks som danner rent porene og tolereres lett av sensitiv hud. Spesielle tester bekrefter dette faktum. Gelen, som de andre stillingene, inneholder ikke såpekomponenter, forårsaker ikke allergiske reaksjoner og er ikke-komedogen. Hovedegenskaper:

 • regulerer talgproduksjonen;
 • reduserer porene;
 • renser huden fra smuss;
 • eliminerer betennelsesprosesser i huden;
 • har en antibakteriell effekt.

ingredienser:

 • micellar vann - 55%;
 • Glyceryl-type laurat er et spesielt kompleks som normaliserer lipidmetabolisme i celler og fremmer eliminering av toksiner. Også eliminerer overflødig fettinnhold, matting av epidermis;
 • gresskar ekstrakt fremmer regenerering av huden, reduserer de negative effektene av ytre stimuli;
 • sink sporelement gir antiallergisk, anti-inflammatorisk og antimikrobiell virkning.

"Renhold Hydra"

Verktøyet har det mykeste rensekomplekset og består av milde omsorgskomponenter. Passer til fet og sensitiv hud. Hovedegenskaper:

 • renser forsiktig;
 • har en fuktighetsgivende effekt
 • har et ernæringsmessig kompleks;
 • gir mykhet
 • eliminerer irritasjon.

Aktive ingredienser i blandingen:

 • vann fra termiske kilder - 90%;
 • kokosnøtt olje;
 • karitt ekstrakt;
 • Jojoba olje ekstrakt.

anmeldelser

Ifølge vurderinger er verktøyet "Trixera" egnet selv for babyer. Den er presentert i en beskyttende krukke med en spesiell dispenser, den er luktfri og har en svakt gulaktig tinge. Jentene påpeker at det ikke tørker huden, er lett å bruke og økonomisk forbrukes. Med regelmessig bruk, i mange vurderinger, kan sammensetningen redusere betennelse.

Den mykgjørende gel "Avene Cold Cream" er egnet for overfølsom hud, men en sterk og varig sminke fjerner ikke noen ganger i ansiktet. Mange har kommentert at verktøyet må gjenbrukes for å oppnå et bedre resultat. Det fjerner imidlertid irritasjon og gjør huden mykere til berøring.

Ifølge mange, "Cleanance Gel" tørker perfekt betennelse. Den har en viskøs, men samtidig og flytende konsistens. Som kunden noterer, skyller gelen nesten ikke skum, forbrukes langsomt og er egnet for daglig bruk. Men noen kan forårsake hudutslett. Derfor anbefaler jentene å sjekke det for en allergisk reaksjon, og bare etter det - gjelder. Det anbefales også å bruke en nærende krem ​​i kompleks behandling av fet hud.

Som jentene kommenterer, skyller Cleanance Hydra ikke godt, men vaskes lett av. Mest enig: verktøyet renser ikke ansiktet helt, men fuktes og beroliger huden perfekt.

Gjennomgang av apotek kosmetikk for problem hud Avene Cleanance - i neste video.

LiveInternetLiveInternet

-Tags

-kategorier

 • Care (10697)
 • bak ansiktet (4803)
 • hårpleie (3700)
 • Kroppspleie (2700)
 • hender, negler (1205)
 • for bena (321)
 • Priskategori (9724)
 • Massemarked (3930)
 • Suite (2578)
 • Middle Market (1786)
 • Profesjonell sminke (1327)
 • Apotek Kosmetikk (942)
 • Innenriks Kosmetikk (672)
 • Nettverkskosmetikk (392)
 • Økologisk kosmetikk (138)
 • Folkemidlene (675)
 • Hudtype (3083)
 • Problem (1561)
 • Kombinert (1182)
 • Olje (633)
 • Sensitive (457)
 • Tørr (291)
 • Normal (246)
 • Anti-aging rettsmidler (61)
 • Makeup (6189)
 • Ansikt (tone, fundament, korrigatorer, skjulere) (2708)
 • Øyne og øyenbryn (2702)
 • Lips (1772)
 • Makeup-tricks (397)
 • Hår (1818)
 • Frisyrer, stylingprodukter (717)
 • Hårfarger (605)
 • Hårfjerning (390)
 • Nyttig informasjon (11309)
 • Spørsmål (10571)
 • Butikker og priser / hvor du kan kjøpe (587)
 • Nyttige artikler (312)
 • Kampanjer / salg (238)
 • Online rådgivning (17)
 • Nye kosmetikk og parfymer (132)
 • Solarium, soling (805)
 • Salon behandlinger (426)
 • Ufullkommenheter i kroppen (433)
 • Begrenset produktomtaler (33)
 • Aromaer (988)
 • For ham (116)
 • Tilbehør / børster (218)
 • Swatch (369)
 • Stemme for det beste produktet (44)
 • Moderator ratings (0)
 • Moderator (44)
 • Online Shopping (91)

-Søk etter dagbok

-Abonner via e-post

-venner

-statistikk

Avene Cleanance. Gel for vasking.

God morgen Jeg vil dele en mening om et svært vellykket og nyttig produkt - Gel for Cleanser Avene.

Beskrivelse:

Gel Avene Cleanance / Aven Klinans

Rengjør forsiktig fet hud med akne uten å forstyrre balansen

regulerer talgproduksjonen

begrenser spredning av bakterier

Veldig myk rensing Avene Cleanance / Aven Klinans gel med høyt innhold av termisk vann Avene / Aven er tilpasset ung problematisk sensitiv hud.
Uten såpe. Allergivennlig. Ikke komedogenno.

Inneholder: Termisk vann Avene 56%, gresskar vanlig 0,1%, sinkglukonat 0,3%, cetrimoniumbromid 0,05%, glyserol 4%, myk vaskebase, pH = 7,2.

IMHO: Gjør øyeblikkelig en reservasjon om at jeg ikke er eier av aknehud, bare fet hud eller hud med problemer som er knyttet til denne typen hud. Men! Som alle, har jeg noen ganger spontan ett-to utslett + hud om sommeren, men fra en kombinasjon som er normal til en tørr, nærmer den seg en kombinasjon med en liten glans i T-sonen. Uansett, jeg likte bare sammensetningen av gelen, det er absolutt ikke aggressiv, siden den ble laget for fet, men (!) Følsom hud, og ifølge dette vil det ikke gjøre noe galt med supernorm hud). Med denne gelen vasker jeg ansiktet mitt regelmessig om morgenen, etter at du har rengjort leiligheten eller etter rekonstruksjon av kulinariske mesterverk ved hjelp av ovnen, dampen, etc., tåler når huden svetter og sekretet av talg øker.

Gelen har en fin grønnblåaktig farge (som i bildet), en hyggelig, ikke veldig uttalt lukt. For å vaske trenger du en dråpe gel på størrelse med en ert. I palmeren blandes det med vann, og blir til et skumt skum. Jeg påfører denne huden på ansiktet, unntatt øyet, masserer huden forsiktig og tar særlig hensyn til T-sonen. Jeg merker at gelen ikke inneholder såpe, alkohol, har en mild pH, er ikke irriterende, men tørker samtidig lokale kviser, om noen. Så: Etter vask er huden helt ikke strammet, ikke overdried, frisk, porene er litt klemt, fargen er fersken, mannen har vasket dem flere ganger, enda færre svarte prikker på nesen har blitt mindre). Sårheten forsvinner veldig raskt, etterlater ingen spor (selvfølgelig ikke for en dag), gelen virker som på den, "gjenkjenne" den grunnleggende normale huden uten å overdrive den og forårsaker absolutt ingen ubehag. Etter vask, huden puster, berøringen er delikat, ren, porene er renere. Ondsinnede bakterier blir ødelagt (basert på sammensetningen, jeg tror på det)) Det virker som om det er for fet og problem hud, men følsom for alle slags aggressive midler og reagerer med rødhet og irritasjoner på dem, det er bare en godsend! Tross alt, i tillegg til å rense og hjelpe problemhud, er det også viktig å ikke tømme den, og dermed bringe den ut i kategorien problematisk, fet, men VARMRET og SENSITIV hud, noe som ikke er bra. Generelt, etter at jeg har fullført vaskeprosessen, gni jeg ansiktet mitt med tonic, bruk min serum og krem ​​(eller bare en krem ​​uten serum). De sovende blader i to dager, det er ingen spor av dem, huden er alltid forsiktig renset og frisk. Verktøyet er veldig økonomisk, for året i flasken er fortsatt den fjerde delen. Generelt anbefaler jeg.

Pris: 120 UAH (ca 600 rubler. Sannsynligvis), solgt i apotek, har en bred fordeling.

Aven Klinans Gel rensing

Følsomt fet og problem hud utsatt for akne.

Huden er dypt renset og frisk. Regelmessig bruk reduserer mengden av sebum som produseres.

Avene Cleanance såpefri gelrenser (Aven Klinans Gel rensing) for fet, problemfølsom hud.

Gel rensing Avene Cleanance såpefri gel cleanser gir effektiv dyp rensing av fet og problem hud utsatt for akne. Godt tolerert av sensitiv hud, siden den ikke inneholder såpe. Mild rensing bryter ikke med lipidmantelen, reduserer betennelse, eliminerer bakterier, forbereder huden for ytterligere forsiktighet. Med regelmessig bruk av Avene Cleanance såpefri gelrensemiddel reduseres mengden av sebum som produseres av huden, blir glatt og elastisk.

 • termisk vann Avene i høy konsentrasjon (49%) forhindrer irritasjon av sensitiv hud, reduserer betennelse;
 • glyceryllaurat renser, kontrollerer sebumsekresjon, gjør huden matt
 • lemon-to-ta renser, utviser antibakteriell virkning, normaliserer pH-balansen i huden.

Allergivennlig. Ikke komedogener. Inneholder ikke såpe.

 • uten såpe
 • hypoallergene
 • nekomedogenno

Påfør på våt hud om morgenen og kvelden, skum og skyll grundig med varmt vann.
Kan brukes til ansikt og kropp.

Gel for vask Avene Cleanance

På råd fra en dermato-kosmetolog! Foto- og sammensetningsanalyse

God dag, kjære jenter.

Ved første konsultasjon og bekjennelse med min skjønnhetspleie, tok jeg en gjeng med krukker i ansiktspleie, slik at skjønnhetspleieren så ut og ga fremover, eller sa at det ikke passet meg.

Ser på fjellet fra Chanel, Dior, Clarence, etc., så skjønnhetspleieren på meg og sa:

-Alt dette er fint, men luksus kosmetikk er bare egnet for problemfri hud!

Generelt avviste hun all min omsorg og sendte meg en liste over farmasøytiske kosmetikk.

Først av alt, bestilte hun å rense huden så best som mulig, og "foreskrev meg en vaskeleg fra Aven-

gel hypoallergene og ikke-komedogene,opprettet spesielt for ung, problem og sensitiv hud

Metode for bruk:Påfør på et vått ansikt, skum, skyll grundig med vann og la huden tørke.

pakking:Gjennomsiktig, hard plastflaske med praktisk lokk. Volum 200 ml.

Flasken er motstandsdyktig mot støt. Jeg tar det med meg på alle turer, jeg har aldri hatt en flaske ødelagt / sprukket, og hetten er ikke ødelagt.

farge:lys turkis, nesten gjennomsiktig.

Resultatene av analysen av sammensetningen på stedet Kosmetisk analyse

Foran hver ingrediens ser du uttrykksikoner som deklareres som

-uten noen positive eller negative effekter på huden

Som vi kan se inneholder gelen både godt og dårlig, så vel som dummy ingredienser.

Nettstedet ga sin vurdering av dette verktøyet, og ga ham en gjennomsnittlig vurdering ,som oversettes som "gjennomsnittlig", t. f er ikke bra eller dårlig.

To år har gått siden jeg kontinuerlig bruker denne gelen, og jeg har ekstremt positive inntrykk av dette virkemidlet.

Gelen er veldig økonomisk. En kapelyushechka er nok til å skape et hav av skum.

Jeg bruker den to ganger om dagen, om morgenen og om kvelden. Først skummer jeg gelen i lashene, og påfør deretter skummet på det våte ansiktet i en sirkelbevegelse i ett minutt. Etter at jeg har skyllet ansiktet mitt med varmt vann og påført et pleieprodukt.

Jeg var overrasket over å lese anmeldelser at gelen hadde tørket ut folks hud. For meg er denne gelen noe som en hudbetingelsesanalysator. Hva betyr dette? Dette betyr at jeg vasker ansiktet mitt, suge ansiktet mitt med et håndkle og se på tilstanden til huden min. Hvis jeg ser skaller, bruker jeg en fuktighetsgivende maske, forstørrede og tilstoppede porer - en rensemaske, og hvis alt er bra, smelter jeg bare ansiktet med krem ​​og / eller vanner med termisk vann.

gel renser huden perfekt fra smuss og støv som slo seg på ansiktet om dagen, så vel som talg, som våre sebaceous kjertler produserte hele natten. Beroliger og reduserer irritasjon, forhindrer dannelsen av akne, helbreder huden.

Generelt bruker jeg myoderm-løsningen for å fjerne sminke, men det var en periode da jeg bare ikke hadde tid til å gå til apoteket, og micellen var over. Det var da jeg begynte å vaske gelen, vaske bort hele sminke (inkludert øye sminke), og jeg la merke til at gelen vasker bort alt uten rester fra første gang. Øynene stikker ikke, irriterer ikke og tørker ikke huden rundt øynene.

Rengjøringsgel Avene Cleanance avgjort lenge på min liste over mestere!

Så snart jeg har en flaske, kjøper jeg neste. Og så to år

gel veldig økonomisk.En flaske er nok for meg i 5 måneder.

Mange takk til alle som så. Jeg ønsker deg skjønnhet og helse!

Dette er... den beste renseren. Det kom enda hud utsatt for tørrhet! + 8 trinn for å fjerne hud: FASEFOTO INSTRUKSJON! + Jeg vil fortelle hvor å kjøpe 2 ganger bedre!

Etter at kosmetikk på apoteket hadde satt huden min i orden, var valget en mild, men effektiv rengjøringsmiddel. Min hud er av den kombinerte typen, utsatt for fett og betennelse med feil omsorg og utilstrekkelig rensing.

Valget av Avene gel var ikke tilfeldig - det ble sterkt anbefalt til meg av en kjent kosmetolog (som satte meg på apotekets kosmetikk), og mange positive vurderinger på Internett overbeviste meg om nødvendigheten!))

Jeg ventet på å få en mild, men grundig rensing av den følsomme, tynne huden fra urenheter samlet over hele dagen.

Avene Cleanance Gel Nettoyant - Myk rengjøring fet hud med akne. Renser huden forsiktig, lindrer irritasjon, regulerer sebumproduksjon, begrenser spredning av bakterier, forbereder huden til etterbehandling. Denne svært milde rengjøringsgelen med høyt innhold av termisk vann Aven (49%) er spesielt tilpasset for ung problem hud med overfølsomhet: det reduserer irritasjon, regulerer talgkjertlene og renser huden perfekt.

Påfør på våt hud, skum, skyll deretter av med rikelig med varmt vann. Bruk daglig om morgenen og om kvelden.

Termisk vann Aven 56%, gresskar vanlig 0,1%, sinkglukonat 0,3%, cetrimoniumbromid 0,05%, glyserol 4%, en mild vaskebase pH = 7,2.

Gelen er plassert i en flaske gjennomsiktig plast.

Mettet blå farge, ganske flytende, skum medium, store bobler))

Lukten er hyggelig, ikke påtrengende, blomster og apotek.

Fjern produktet ved å skru på lokket. For meg er dette ikke alltid praktisk, da det ikke er lett å gjøre dette med våte hender.

Vann (vann) - vann

Decylglukosid er et av de mykeste overflateaktive stoffene. Kokos- og Palmolje Derivat

Polysorbat 20 - overflateaktivt middel. Basert på sorbitol fra frukt og fettsyrer fra vegetabilske oljer.

Ceteareth-60 Myristyl Glycol - overflateaktivt middel. Emulgeringsmiddel (kombinerer ublandbare komponenter: olje og vann).

Dinatrium Cocoamphodiacetate - Skummende overflateaktivt middel. Basert på kokosoljefettsyrer.

Sodium Lauroyl Sarcosinate - renere. Skummende agent. Irriterer ikke og øker ikke følsomheten i huden.

Metyl Gluceth-20 er en mild, effektiv fuktighetskrem laget av glukose og metylalkohol.

Cetrimoniumbromid - konserveringsmiddel. Antistatisk.

CI 61570 - fargestoff, trygt.

Dinatrium EDTA - Viskositetsregulator

CI 19140 - fargestoff, trygt.

Duft (parfyme) - parfyme

Imidazolidinyl Urea - Konserveringsmiddel

Cucurbita Pepo (Pumpkin) Frøolje - Gresskarolje - reduserer hudbetennelse, helbredelse, regenerering, anti-akne

Sinkglukonat matter huden, reduserer talgproduksjonen og har en antimikrobiell effekt.

Virkelig ikke dårlig! Det er imidlertid konserveringsmidler, men jeg har ikke funnet noe veldig skadelig!

Jeg bruker gelen om kvelden, etter å ha fjernet sminke fra ansiktet og øynene med Uriage Lavante skummelk.

Det første jeg vil nevne - Gelen er veldig myk! Etter vask gjør jeg ikke det følsomme huden, det klør ikke, uten noen tegn på irritasjon! Jeg bruker krem ​​i ansiktet etter øyekrem, det vil si etter 3 minutter. Hele ansiktet opplever ansiktshuden ikke noe ubehag.

Men det beste er at gelen virkelig renser huden perfekt! Bomullsputer fuktet med rensende tonics og micellar vann forblir helt rene! Selv i perioden når jeg ikke bruker aktive rensemasker og anti-bakterielle kremer, forblir huden ren - uten betennelse forårsaket av utilstrekkelig rensing, uten svarte flekker.

Jeg merket ikke en kardinal effekt på den eksisterende betennelsen, men motstanden mot de nye ufullkommenhetene er ganske effektiv, det vil si at gelen har uttalt antibakterielle egenskaper!

Hvis du derimot trenger behandling og tørking av eksisterende betennelser fra rengjøringsmidlet, og huden ikke er forskjellig i overfølsomhet og tørrhet, anbefaler jeg det gamle bevistemedlet - tjære såpe! På grunn av tjære, kjent for sine uttalt anti-bakterielle og antiinflammatoriske virkninger, kjemper såpe aktivt de eksisterende imperfektene! Men det tørker huden sterkt nok, det passer ikke i det hele tatt tynn, sensitiv / irritert hud. I den varme sesongen bruker jeg det selv et par ganger i 6-7 dager, og påfører i 3-4 minutter.

Vel, jeg bruker Avene Cleanance gel daglig, en veldig mild og ganske sterk rensing av fett, smuss og støv!

Jeg anbefaler til personer med fet / kombinasjon og sensitiv hud, utsatt for utseendet på ufullkommenheter!

Pris på russiske apotek - 750 rubler, jeg bestilte i et fransk apotek kosmetikk butikk for 240 gni. 3 ganger billigere.

Link til detaljert tilbakemelding til apoteket + Rabat på 5 euro for første bestilling for alle!

Der bestiller jeg alle ansikts- og kroppsbehandlinger til tider (.) Billigere! Her er mine ordrer!))

Flere Artikler Om Typer Acne