Rengjøring hydra beroligende krem

orkide
Kirov Aktiv medlem

Avene Cleanance hydra beroligende krem ​​9. oktober 2016

Fra produsenten: Aven Klinans Hydra Soothing Cream har en regenererende, fuktighetsgivende og nærende effekt på tørr og irritert hud.
Kremet har en ikke-fettete tekstur som er lett å påføre og absorberes raskt, gjenoppretter hudkomfort og lindrer irritasjoner fra aknemedikamenter.
Aktive ingredienser:
• Termisk vann Avene lindrer, gjenoppretter alle egenskapene til huden;
• Bisabolol fjerner rødhet og gjør huden smidig;
• Aktivt fuktighetsgivende og nærende ingredienser gjenoppretter det forandrede lipidlaget av huden.
Dessuten inneholder den sink, som tørker betennelse og regulerer talgproduksjonen.

ingredienser:
Avene termisk kildevann (avene aqua). karthamus tinctorius (safflower) frøolje (karthamus tinctorius frøolje). sukrose stearat. kapryl / capritt triglyserid. myreth-3 myristat. PEG-12. butylenglykol. pentaerythrityl tetracaprylate / tetracaprat. glyserin. dimetikon. cetylalkohol. akrylater / c10-30 alkylakrylat-krypolymer. bht. bisabolol. kaprylylglykol. dinatrium edta. duft (parfyme). phenoxyethanol. natriumacetat. sukrose distearat. trietanolamin. vann (vann). xantangummi. sinkglukonat.

Kremet er i et mykt plastrør med en unscrewing cap, volum 40 ml. I tekstur ligner den en fet balsamkrem. For meg er det veldig hyggelig å bruke, det er lett fordelt og absorberes ganske raskt. Duften betyr - kosmetisk, ikke påtrengende. Det gir ikke en fettfilm, bare følelsen av næret, godt hydrert hud. Inflammatoriske elementer er ikke provosert, porene er ikke tilstoppet. Alle løftene fra produsenten når det gjelder hydrering, ernæring og utvinning av lipidlaget på huden min, er oppfylt. I bruk er det svært økonomisk på grunn av dets tekstur. I vurderingene leser han at han ruller og ikke ligner sminke. I mitt tilfelle ble ikke noe som dette lagt merke til. Makeup passer perfekt, ingenting glider og flyter ikke.

Kontakt oss

Varene kan ikke refunderes.

Varer av god kvalitet som ikke kan byttes (returneres) er oppført i listen, godkjent av et dekret fra Russlands regjering den 19. januar 1998. 55. Les mer

  • beskrivelse
  • parametere
  • levering

Renser ung problem hud på bakgrunn av medisinsk behandling av akne, uten å forårsake dehydrering. Termisk vann Aven med beroligende og irriterende egenskaper gir øyeblikkelig en følelse av komfort. Takket være de nærende egenskapene til kokosnøtt, shea smør og jojoba olje, som er en del av AVENE fuktighetsgivende krem-gel, får huden din næring i lang tid, noe som gir den trøst det trenger. Fordeler: - Mild rensing uten aggressiv handling, uten å forårsake tørrhet. - Fuktighet og komfort, samtidig som du opprettholder en beskyttende film. Egnet for ung problem hud, svekket som følge av behandling av akne.

DEL MED VENNER:

Regler for spørsmål og tilbakemelding

Skrive en anmeldelse krever
registrering på nettstedet

Logg inn på din konto Wildberries eller registrer deg - det tar ikke mer enn to minutter.

REGLER FOR SPØRSMÅL OG FEEDBACK

Anmeldelser og spørsmål skal bare inneholde informasjon om produktet.

Vurderinger kan gi kundene en innløsningsandel på minst 5% og bare for de bestilte og leverte varene.
For ett produkt, kan kjøperen ikke legge igjen mer enn to vurderinger.
Du kan legge til opptil 5 bilder til vurderinger. Produktet i bildet skal være tydelig synlig.

Følgende anmeldelser og spørsmål må ikke publiseres:

  • peker på kjøp av dette produktet i andre butikker;
  • inneholder kontaktinformasjon (telefonnumre, adresser, e-post, koblinger til nettsteder fra tredjeparter);
  • med profanity, fornærmer andre kunders eller butikkens verdighet;
  • med en overflod av store bokstaver (store bokstaver).

Spørsmål blir kun publisert etter at de mottar et svar.

Vi forbeholder oss retten til å redigere eller ikke publisere en anmeldelse og et spørsmål som ikke overholder de etablerte reglene!

Aven Klinans Hydra Cream beroligende

Tørr og irritert hud, akne.

Huden er soothed, fuktet, irritasjon eliminert.

Avene Cleanance Hydra Creme apaisante (Aven Klinans Hydra Soothing Cream) for tørr, irritert og problem hud.

Krem med en mild, ikke-fettete tekstur Avene Cleanance Hydra Creme apaisante - et verktøy som effektivt strekker, nærer, fukter og gjenoppretter problemhuden under dermatologisk behandling, etter aggressive kosmetiske prosedyrer.

  • Aven termisk vann eliminerer øyeblikkelig ubehag fra tetthet, brennende og stikkende, akselererer restaureringen av sunn hudstruktur;
  • Safflower olje gjenoppretter mykhet og elastisitet i huden, forbedrer dens fuktighetsholdende egenskaper;
  • Bisabolol er et antiseptisk, beroliger kløe og virker i hudfarge, forhindrer peeling;
  • Capril / Capric triglyserider "reparerer" lipidbarrieren, gjør huden jevn;
  • sinkglukonat ødelegger patogene bakterier og mikroorganismer, normaliserer aktiviteten til talgkjertlene;
  • glycerin mykner, gir langvarig hydrering.

Avene Cleanance Hydra Crème apaisante vurderinger bekrefter at huden etter at den blir myk, rødmen forsvinner og kløen forsvinner. På grunn av den intensive mykning, nærende og helbredende effekter av naturlige vegetabilske oljer blir ansiktet sunt. Hvis du renser huden med Aven Klinans gel, blir den terapeutiske effekten av krem ​​betydelig forbedret.

Har du akutt behov for Avene Cleanance Hydra Creme apaisante? Du bør ikke bruke tid på turer til apotek: nettbutikken Perfect vil organisere operasjonell levering av dette produktet og andre produkter fra katalogen til alle lokaliteter i Russland og CIS-landene. Alt du trenger å gjøre er å legge alt i kurven, send en elektronisk søknad og bekreft bestillingen.

I hver pakke legger vi katalogen av favorittmerket til kjøperen og utvalg av nye produkter. Vanlige kunder som deltar i programmet PerfectYou og kampanjer, får i tillegg spesielle gaver!

Påfør om morgenen og / eller kvelden på renset hud.

Aven Klinans Hydra Soothing Cream 40 ml (Avene, Cleanance)

Soothes, fuktighet og næring

beskrivelse
Anmeldelser (27)
Skriv en anmeldelse

Beroligende krem ​​for tørr hudproblemer kompenserer for tørking og irriterende effekter av akne behandlinger.
fordeler:
- fuktighet og beroliger huden utsatt for akne, gitt sin naturlige følsomhet.
- De nærende egenskapene til kakao, shea og jojobaoljer gir langvarig næring til huden din. Følelsen av komfort kommer tilbake.
- Takket være sin beroligende og anti-irriterende effekt, gir det termiske vannet Aven raskt en behagelig følelse på huden din.

HUDTYPE
STRUKTUR

Kremet og ikke-fettete

SØKNAD

Påfør morgen og kveld til renset hud.
For rensing, bruk Aven Klinans Hydra Cleansing Emollient Cream 200 ml

COST

Jeg ble kjent med Klinans Hydra krem ​​ganske nylig, omtrent en måned siden, da jeg fikk en mini versjon i 5 ml som gave. På den tiden, og det var i slutten av august, ble huden min tørket og dehydrert av sol og varme. samt produkter for problem hud. På nesen ble det utbredt utslett. Jeg har syndet for hormoner, for kvinnedager, etc. Og hun fortsatte nådeløst med å bruke alle slags anti-acne-midler, og derved forverre tilstanden til min utmattede hud. Og da en liten cremic Klinans Hydra kom i hendene mine, bestemte jeg meg for å prøve å sette den på natten og se hva som ville skje om morgenen. Hva var min overraskelse at pimples på nesen ble mindre, og nye utslett ikke vises. For meg var det rart at fettsyrende krem ​​ikke forårsaker blokkering av porene og ikke provoserer nye lesjoner i form av akne. Et lite rør på 5 ml var nok for meg i en måned, bruk det to ganger om dagen, om morgenen (da jeg var hjemme og ikke gikk overalt) og om natten. Hvis jeg går på business om ettermiddagen, bruker jeg Avene lys fuktighetskrem med SPF 20. Hvis du bruker Klinanas Hydra krem ​​om morgenen, så etter 30 minutter må du sette et ansikt med et papirserviett for å fjerne en liten glans i T-sonen. Nå har jeg bestilt hele serien Klinans Hydra i CPK og har allerede begynt å bruke min favoritt cremic. For høst og vinter er dette bare en frelse for problemhud. Det nærer, fukter, nærer huden, gjør det ømt og ikke tetter porene og forårsaker ikke nye utslett i form av akne. Dette er min første anmeldelse, og jeg håper at det var nyttig å noen..

Jeg kjøpte denne krem ​​som en nattpleie. For meg virket det merkelig teksturkrem. Følelsen av at den er stratifisert. Kremet er lett, luktfritt, påføres lett, men det absorberes ikke veldig godt av meg. Min hud er ikke ung, utsatt for utslett, fet. Dens oppgave å fukte huden smelter godt. For vinteren er ikke et dårlig alternativ, og bare om natten. Om sommeren vil det definitivt være tungt.

En god krem ​​for hver dag. Lett krem-gel for tørr problem hud. Jeg har problemfølsom hud, bruker stadig syrer og retinol, slik at det ikke er utslett. Derfor er det nødvendig med en lett fuktighetskrem for å gjenopprette hydro-lipidbalansen og ikke provosere nye utslett. Mens denne kremet passer best for meg.

Min hud er kombinert, utsatt for fett og tilstoppede porer. Så, jeg likte denne kremet! Jeg søker hovedsakelig for natten. På grunn av innholdet av syrer i løpet av applikasjonen kan det henges litt. Krem perfekt justerer hudavlastning og hudfarge))) De svarte prikkene blir lettere og de blir mindre.

Veldig god krem! Vannets følelse varer lenge, det absorberer raskt og føles ikke på huden. Etter å ha brukt krem, ser huden frisk ut og glattes. Kremet har en middels tekstur. Det er veldig økonomisk å ha et lite ansikt på ansiktet, og lukten er veldig hyggelig.

BESKRIVELSE

Beroligende krem ​​for tørr hudproblemer kompenserer for tørking og irriterende effekter av akne behandlinger.
fordeler:
- fuktighet og beroliger huden utsatt for akne, gitt sin naturlige følsomhet.
- De nærende egenskapene til kakao, shea og jojobaoljer gir langvarig næring til huden din. Følelsen av komfort kommer tilbake.
- Takket være sin beroligende og anti-irriterende effekt, gir det termiske vannet Aven raskt en behagelig følelse på huden din.

HUDTYPE
STRUKTUR

Kremet og ikke-fettete

SØKNAD

Påfør morgen og kveld til renset hud.
For rensing, bruk Aven Klinans Hydra Cleansing Emollient Cream 200 ml

COST

976 r. - 15% 1148 s.

FEEDBACK (27)

Jeg ble kjent med Klinans Hydra krem ​​ganske nylig, omtrent en måned siden, da jeg fikk en mini versjon i 5 ml som gave. På den tiden, og det var i slutten av august, ble huden min tørket og dehydrert av sol og varme. samt produkter for problem hud. På nesen ble det utbredt utslett. Jeg har syndet for hormoner, for kvinnedager, etc. Og hun fortsatte nådeløst med å bruke alle slags anti-acne-midler, og derved forverre tilstanden til min utmattede hud. Og da en liten cremic Klinans Hydra kom i hendene mine, bestemte jeg meg for å prøve å sette den på natten og se hva som ville skje om morgenen. Hva var min overraskelse at pimples på nesen ble mindre, og nye utslett ikke vises. For meg var det rart at fettsyrende krem ​​ikke forårsaker blokkering av porene og ikke provoserer nye lesjoner i form av akne. Et lite rør på 5 ml var nok for meg i en måned, bruk det to ganger om dagen, om morgenen (da jeg var hjemme og ikke gikk overalt) og om natten. Hvis jeg går på business om ettermiddagen, bruker jeg Avene lys fuktighetskrem med SPF 20. Hvis du bruker Klinanas Hydra krem ​​om morgenen, så etter 30 minutter må du sette et ansikt med et papirserviett for å fjerne en liten glans i T-sonen. Nå har jeg bestilt hele serien Klinans Hydra i CPK og har allerede begynt å bruke min favoritt cremic. For høst og vinter er dette bare en frelse for problemhud. Det nærer, fukter, nærer huden, gjør det ømt og ikke tetter porene og forårsaker ikke nye utslett i form av akne. Dette er min første anmeldelse, og jeg håper at det var nyttig å noen..

Jeg kjøpte denne krem ​​som en nattpleie. For meg virket det merkelig teksturkrem. Følelsen av at den er stratifisert. Kremet er lett, luktfritt, påføres lett, men det absorberes ikke veldig godt av meg. Min hud er ikke ung, utsatt for utslett, fet. Dens oppgave å fukte huden smelter godt. For vinteren er ikke et dårlig alternativ, og bare om natten. Om sommeren vil det definitivt være tungt.

En god krem ​​for hver dag. Lett krem-gel for tørr problem hud. Jeg har problemfølsom hud, bruker stadig syrer og retinol, slik at det ikke er utslett. Derfor er det nødvendig med en lett fuktighetskrem for å gjenopprette hydro-lipidbalansen og ikke provosere nye utslett. Mens denne kremet passer best for meg.

Min hud er kombinert, utsatt for fett og tilstoppede porer. Så, jeg likte denne kremet! Jeg søker hovedsakelig for natten. På grunn av innholdet av syrer i løpet av applikasjonen kan det henges litt. Krem perfekt justerer hudavlastning og hudfarge))) De svarte prikkene blir lettere og de blir mindre.

Veldig god krem! Vannets følelse varer lenge, det absorberer raskt og føles ikke på huden. Etter å ha brukt krem, ser huden frisk ut og glattes. Kremet har en middels tekstur. Det er veldig økonomisk å ha et lite ansikt på ansiktet, og lukten er veldig hyggelig.

Avene Cleanance Hydra beroligende rensekrem

Avene termisk kildevann (avene aqua). vann (vann). coco-glukosid. natriumlauretsulfat. natriumlaureth-8-sulfat. glykolpalmitat. cetearylalkohol. glyserin. hydrogenert palme / palme-kerneolje-peg-6-estere. peg-40 hydrogenert ricinusolje. akrylater / c10-30 alkylakrylat-krypolymer. benzosyre. bht. butyrospermum parkii (shea) smør (butyrospermum parkii smør). kapryl / capritt triglyserid. karthamus tinctorius (safflower) frøolje (karthamus tinctorius frøolje). klorfenesin. dinatrium edta. duft (parfyme). magnesiumlaurethsulfat. magnesiumlaureth-8-sulfat. magnesium oleth sulfat. mikrokrystallinsk voks (cera microcristallina). mineralolje (paraffinum liquidum). parafin. phenoxyethanol. simmondsia chinensis (jojoba) frøolje (simmondsia chinensis frøolje). natrium-cetearylsulfat. natriumlaurylsulfat. natrium oleth sulfat. sorbinsyre. trietanolamin. xantangummi. sinkglukonat.

Avene Cleanance rensing og beroligende krem ​​for tørr, irritert hud, inkludert etter akne behandling. Krem renser forsiktig huden, med tanke på økt følsomhet for tørr og irritert hud etterpå.

Avene Cleanance rensing og beroligende krem ​​for tørr, irritert hud, inkludert etter akne behandling. Krem renser forsiktig huden, med tanke på økt følsomhet for tørr og irritert hud etter medisinsk behandling av akne.

Aktive ingredienser:
Myke overflateaktive midler renser forsiktig følsom hud uten å overdrive den. Termisk vann Aven fuktighet og lindrer irritasjon, og gir en følelse av komfort. Aktive fuktighetsgivende og nærende komponenter gjenoppretter lipidfilmen. Kokosekstrakt, sheasmør og jojobaolje gir huden den nødvendige ernæringen.

søknad:
Påfør krem ​​på våt hud, skum, skyll grundig med vann og tørk. Bruk om morgenen og kvelden.

anmeldelser

For min kombinasjon dehydrert hud fungerte dette middelet bra. Hvit gel med behagelig lukt, ikke skum, renser seg fint. I prosessen med å bruke det virker det som om vasking alene ikke er nok - men nei, huden er ren. Vasker av bb-krem, med mer tette teksturer og vanntett kosmetikk er usannsynlig å takle.
Etter at huden er strammet, men jeg har alt, så anser jeg ikke dette for ulempe.
Om vinteren vil alle typer hud fungere veldig bra, om sommeren for tørr og normal hud - det kan være svakt for fet hud.
Mange klager på dispenseren, men jeg liker en slik skruehett - for eksempel kan du ta veien og være sikker på at ingenting ved et uhell åpner og spilder. Ja, og bare mer praktisk enn otkovyrivat tett lukker lokket.
Det eneste negative er ikke veldig økonomisk bekostning, mindre enn halvparten av midlene forble i en måned med liten bruk. Men dette er en ganske subjektiv oppfatning: siden verktøyet er veldig flytende og praktisk talt ikke skum, vil jeg bruke det i større mengder.

Tørker ikke, utmerket rensing for tørr hud, behagelig aroma.

Ikke nok dyp rensing for fet hud.

Som eier av tørr, hud utsatt for komedoner har jeg alltid vært på jakt etter en servant som ville rense huden godt og ikke tørke den, som de fleste rengjøringsmidler gjør. Denne milde rensingen er spesielt viktig for den kalde årstiden. Denne servant passer perfekt: etter bruk er huden ren, men ikke i det hele tatt tørr, selv i alvorlige frost! Det lukter veldig forsiktig og behagelig, en ekte spa-vask. Gumkremens tekstur, vask av ansiktet er ganske vanskelig, skum ikke nesten helt, men på en eller annen måte renser, bruk av maske eller hest er helt ubrukelig: det meste av pengene forblir på gadgeten, og skummet vil ikke øke mye (og du trenger ikke det!). Nok i lang tid, minst seks måneders daglig bruk, 2 ganger om dagen, smelter sminke bort, men ikke så bra, så for de som liker å fjerne den daglige gjørmen og sminke vil det ikke fungere med en bevegelse. Men egnet for eiere av tørr hud, som må være godt renset hud uten å skade det.

Ikke fortynner huden, det er ikke skum, ingen uttalt lukt, det er miljøvennlig, forårsaker ikke nye problemer på huden.

Hudtype: Problemer Dehydrert

Produktet oppfyller helt løftet: Rengjør forsiktig (jeg forsøkte ikke å vaske av kosmetikk, bare morgen og kveldsvask, når det er rester av fuktighetskrem og kontraststøv på huden), det er ingen tetthet fra selve kremet, bare vann.
Tilbringer økonomisk, med to ganger daglig bruk av flasken er nok i nesten et år - du må bruke en eller to erter på et vått ansikt og massasje. Skum gir ikke det jeg virkelig liker, fordi skumvasker tørker huden min. Lukten er ikke så stor, den vaskes lett, forlater ikke en film.
Treat behandler ikke, men ble ikke forventet, men støtter medisinsk behandling ganske vellykket.

Mild rensing, tørker ikke huden, er hypoallergen.

Graden av rensing er veldig myk, egnet bare for morgenvask.

Jeg har en kombinasjonsreaktiv hud. Denne gel kjøpt i perioden med følelse av dehydrering og tetthet i huden.
Designet av gelen er kortfattet: en ugjennomsiktig flaske, dispenseren er ubeleilig, etter min mening. For å åpne den, må du snu kapselen på flasken, åpne et hull igjennom gelen vil hælde ut, for hvilken du må vri flasken. For meg er manipulasjonen litt mye, med våte hender er det vanskeligere å sveve alt, så jeg foretrekker flasker med pumpe. Men jeg har ikke senket mitt estimat for dette, fordi Fylling er viktig for meg.
Teksturens struktur er en meget flytende kremsåpe av hvitperlefarge med en nøytral lukt. Skum gir ikke i det hele tatt. Som det viste seg, har verktøyet ikke klare sminke. Som jeg ikke fjerner sminke med noen foreløpige midler, viste det seg for meg å være minus, selv om verktøyet ikke er oppgitt som å kunne vaske av sminke. Følelser av dyp rensing av områder med fet hud gel gjør det heller ikke. Først setter jeg flasken på hyllen i forvirring. Deretter tilpasses for å bruke den bare om morgenen. Fjern natt sebum og oppdatere - med dette verktøyet klare seg ganske. Huden tørker ikke, strammer ikke, forårsaker ikke rødhet, virker veldig forsiktig. Min bekostning viste seg ganske økonomisk. Flasken slutter til slutt, nok i nesten 8 måneder med en pause på en måned i begynnelsen.

AVENE CLINANCE HYDRA Cleansing Emollient Cream 200 ml

Rengjør forsiktig huden, med tanke på økt følsomhet for tørr og irritert hud etter medisinsk behandling av akne.

  • Myke overflateaktive midler renser forsiktig følsom hud uten å overdrive den.
  • Termisk vann Aven fuktighet og lindrer irritasjon, og gir en følelse av komfort.
  • Aktive fuktighetsgivende og nærende komponenter gjenoppretter lipidfilmen.
  • Kokosekstrakt, sheasmør og jojobaolje gir huden den nødvendige ernæringen.

Avene termisk kildevann (avene aqua). vann (vann). coco-glukosid. natriumlauretsulfat. natriumlaureth-8-sulfat. glykolpalmitat. cetearylalkohol. glyserin. hydrogenert palme / palme-kerneolje-peg-6-estere. peg-40 hydrogenert ricinusolje. akrylater / c10-30 alkylakrylat-krypolymer. benzosyre. bht. butyrospermum parkii (shea) smør (butyrospermum parkii smør). kapryl / capritt triglyserid. karthamus tinctorius (safflower) frøolje (karthamus tinctorius frøolje). klorfenesin. dinatrium edta. duft (parfyme). magnesiumlaurethsulfat. magnesiumlaureth-8-sulfat. magnesium oleth sulfat. mikrokrystallinsk voks (cera microcristallina). mineralolje (paraffinum liquidum). parafin. phenoxyethanol. simmondsia chinensis (jojoba) frøolje (simmondsia chinensis frøolje). natrium-cetearylsulfat. natriumlaurylsulfat. natrium oleth sulfat. sorbinsyre. trietanolamin. xantangummi. sinkglukonat.

Påfør krem ​​på våt hud, skum, skyll grundig med vann og tørk. Bruk om morgenen og kvelden.

Forsiktig, behagelig aroma.

Olga, 29. november 2015

Krem med en veldig behagelig aroma. Forbruket minimalt, pent brukt. Etter vask er huden myk, ikke innsnevret, ikke tørr. Et lignende middel for sensitiv hud virker mye verre. Jeg vil kjøpe mer når det slutter.

Anastasia, 4. desember 2015

Tørker ikke huden, duften er lett, diskret. Rydder opp for ikke å pusse, klare sminke for C-klasse, men huden etter at den ikke er anstrengt, myk - dette er nok, jeg bruker et annet middel for å fjerne sminke. Det er veldig økonomisk: når det brukes om morgenen og kvelden, vares flasken i 4 måneder. Jeg bestilte igjen - jeg vil ikke engang prøve noe annet.

Anastasia, Novosibirsk, 15. april 2016

Veldig bra middel for problem hud. Jeg ble rådet av en hudlege og jeg var glad for å bli ombestilling. Huden etter at den er myk, behagelig å ta på. Mangel på en liten mengde krem ​​for påføring på ansiktet forbruker dermed veldig økonomisk og varer i lang tid.

Natalia 1. oktober 2016

Veldig bra verktøy. Også anbefalt en hudlege. Jeg kjøpte to uker siden og gjorde ikke angre på det: i løpet av denne tiden har nesten alle problemene med huden blitt løst. Bare nylig, etter alt, begynte huden å tørke og skrelle, så jeg vil anbefale å ta det sammen med en fuktighetskrem.

Eugene, 14. oktober 2016

Jeg bruker den i kort tid, men så langt er det ingen allergiske reaksjoner, huden er myk etter vask, utslettene har blitt mye mindre. om vinteren tørker det litt, men i kombinasjon med emulsjonen fra samme linje forsvinner problemet.

Ekaterina, Ekaterinburg, 29. november 2016

Lett tekstur, men renser godt og tørker ikke huden.

, Samara, 14. februar 2017

virkelig liker, bruk for vask i 3 år

Elena, Jekaterinburg, 14. mars 2017

Myk melk, ren og fuktig. Det er ingen følelse av tetthet i huden, som etter andre forhold. For tørr hud (jeg har atopisk dermatitt), utsatt for utslett - perfekt. Og strømmen er veldig økonomisk.

Maria Shut, St. Petersburg, 25. mars 2017

Veldig myk, hyggelig. Det renser godt, huden tørker ikke. Lukten er ikke påtrengende.

Natalia, Yekaterinburg, 6. juli 2017

veldig mild, huden etter at den er glatt, ikke tørr

Demtirova Tatyana Evgenievna, Gelendzhik, 18. august 2017

Hyggelig rensekrem, rydder porene perfekt. Huden tørker ikke.

Victoria, Yekaterinburg, 1. november 2017

Delikat, mild rensing med Avene Cleanance Hydra beroligende rensekrem. Tilbakemelding på ditt favorittverktøy for vasking.

Hei alle Jeg vil vise deg et annet middel av den franske farmasøytiske kosmetikk Avene. Jeg liker dette merket, så jeg savner ikke muligheten til å teste deres kosmetikk.
Avene Cleanance Hydra Soothing Cleansing Cream gel for vasking i perioden da huden ble fryktelig bundet av Avens grønne gel.
Dette verktøyet er mye mykere renser huden, mer forsiktig og forsiktig.
Det er ikke engang en gel, men heller en krem.
Pakking tradisjonell for merkevaren, hvit emballasje, volum 200 ml.

Dette er hva kremgel ser ut som:


Jeg bruker ikke denne gel hver dag, men bare når jeg føler at huden er strammet, legger jeg den grønne gelen bort fra Aven og vasker ansiktet mitt med det.
Produsenten anbefaler at du bruker dette produktet under hudbehandling med rusmidler, når det spesielt krever mild og delikat behandling.
200 ml per pakke, økonomisk forbruk, så selv med daglig bruk 2 ganger daglig, er en slik krukke nok i 5-7 måneder.
Noen ganger bruker jeg denne gel sammen med penselen Mia2 fra clarisonik. Rensingen blir da enda bedre.
Emballasje er praktisk for meg personlig, ja det vil være vanskelig å åpne med våte hender.
Gelen åpnes ved å dreie hetten til venstre / høyre. Jeg liker dette alternativet, jeg bruker det med glede.
Tekstur er tykk, praktisk talt ikke skum når man legger til vann. Hvit gel lukter godt, ganske nøytral. Renser huden godt. Hvis du vasker av sminken av denne gel, takler du også. Kanskje ikke første gang, men fortsatt vil huden forlate ren og frisk.
Etter vask av huden, tørk den tørr og bruk en tonic. Selv om du forsømmer tonic og fuktighetskrem, vil ansiktet ikke være.
Det er denne faktoren jeg virkelig liker i denne gelen for vasking.
På apotek er det ikke alltid. Når jeg ser, kjøper jeg det, hvis ikke, kan jeg ta en grønn gel for å vaske dette merket.
Min vurdering er 5+

mild rensing, tørker ikke huden, utfordrer ikke peeling av huden, god rensing

ingen effekt på betennelse eller svarte flekker

Hjemmehjelp Avène for akne hos voksne: Hvordan velge og hva kan det gjøre?

Hva er Avène Cleanance?

Avène-linjen for problemhud kalles Cleanance - og hvis du har kommet over akne i livet ditt, kan du ikke høre om det. Avène mener at hjemmeomsorg er et viktig skritt i behandlingen av akne. Det bør fungere som forebygging av forverring og støtte av huden mellom faglige prosedyrer.

Sammensetningen av to linjeprodukter har nylig blitt oppdatert: Rengjøring Ekspert sebum-regulerende emulsjon og TriAcneal Expert anti-inflammatorisk emulsjon. Nå er det ingen syrer i dem. Og i stedet for syrer, er en komponent ekspressin, en keratolytisk basert på planteekstrakt (reduserer antall svarte prikker, utmerker hudtekstur). Det har blitt klinisk bevist at i en prosent konsentrasjon er det mer effektivt enn 6% glykolsyre, men det bryter ikke lipidlaget og er egnet for sensitiv hud.

I Magic Box: all omsorg og sminke

11 prøver av kosmetikk - og en brosjyre av den nye boken "Ultra-kosmetikk" i hver boks.

I tillegg til expressin inneholder begge emulsjoner diolenil (dreper bakterier som fremkaller betennelse) og termisk vann Avene (reduserer irritasjon). Forskjellen er at TriAcneal Expert har et retinaldehyd som jevner og reduserer post-acne arr (derfor er den beregnet på hud med moden akne). Og i emulsjonen har Cleanance Expert lagt til monolaurin, som regulerer talgproduksjonen. Mellom emulsjoner kan kombineres.

Hvem er våre heltinne og lege?

Deltakerne i testen denne gangen - pasientene til "Institutt for plastikkirurgi og kosmetologi", hovedsakelig med den første graden av akne. Alle observeres hos lege-dermatovenerologen, dermatologen og kosmetologen Galina Viktorovna Sofinskaya. Før hun jobbet på IPCC, var Galina Viktorovna, tjuefem år gammel, leder av barnas kosmetikkavdeling på Beauty Clinic på Arbatsenteret, hun har stor erfaring med å behandle pasienter med akne.

Hvilken effekt kan du forvente fra hjemmebruk fra akne?

Vi spurte Galina Viktorovna, hva skal vi forvente generelt når vi bruker hjemmepleie? Hun var ærlig: "Akne oppstår på grunn av at hemmeligheten til sebaceous kjertel forblir i kanalen og tråler den (det kan være mange grunner til dette: redusert hudimmunitet, stress, gastritt, antibiotika, hormonfeil osv.). i verden er kremet ikke i stand til å fjerne kanalene i talgkjertlene. Dette gjøres ved rensing, peeling og andre kosmetiske prosedyrer. Og hjemmeomsorg tillater ikke at de blir tilstoppet igjen. Det normaliserer kvaliteten på utskillelsen av talgkjertlene, stimulerer veksten av nye "riktige" celler og oppdaterer stratum corneum. "

Hvem er de "riktige" cellene?

Cellene i stratum corneum vokser vanligvis i en jevn kubisk form og har en utmerket metabolisme. Når du beveger deg inn i de øvre lagene i huden, kommer innholdet ut av dem, de blir tette, flate og sammenlås som rustning for å beskytte kroppen. Det burde være.

Men la oss si at du er under stress. Metabolismen forstyrres i cellene. De er ikke så glatte, vokser i feil rekkefølge - som bøker som er spredt på bordet. Mellom dem er adhesjonen brutt, en ujevn overflate med "hull" dannes.

Den første konsekvensen: huden begynner å skrelle ujevnt. Når du bruker krem, blandes vevene av stratum corneum med den. Og denne "sement" du, uvitende om noe, gni inn i ekskretjonskanalene i talgkjertlene, blokkerer dem. Det er betennelser.

Den andre konsekvensen: Smusspartikler fra miljøet kommer inn i "hullene" mellom cellene. Dette blir lagt merke til av de underliggende cellene til Langerhans, og de sier ":" Hana, venner, du må bli patched raskt! "En hær av blodceller og antistoffer blir sendt til problemområdet. I speilet ser du rødhet.

Hva lover Avène Cleanance hjemmehjelp?

Bring celleomsetningen i rekkefølge: normaliser peeling, fuktighetsgivende, kvalitet og kvantitet av sekresjon. "De første endringene som deltakerne i forsøket bør se, utjevner lettelsen, strammer huden og reduserer rødhet. Litt senere vil problemet med premenstruell betennelse forsvinne, sier Galina Viktorovna.

Våre heltinnen

Natalia tror ikke at hennes problem kan bli kalt skummelt ord acne: "Ja, jeg har av og til utslett. Men det er perioder når huden er helt ren. Samtidig er det ikke fettete - det skjer heller ikke en kombinert, oljeaktig glans i løpet av dagen. Disse utslettene er mer sannsynlig forbundet med hormonell syklus, og kan også oppstå under reiser og flyreiser. En annen hud reagerer veldig mye på vann - hardt Moskvas vann passer meg ikke, jeg trenger mykt vann. " En slik situasjon i Natalia siden ungdomsårene, men de siste ett og et halvt år med betennelse økte.

Galina Viktorovna gjør en dom at Natalia har den første graden av akne. "Porene er litt forstørret, men lipidlaget er svakt: selv om Natalya vasket ansiktet kl 6, klokka 3 om morgenen skinner det ikke i det hele tatt. Sebaceous kjertlene er ikke aktive nok, og huden skiller seg dårlig. Derfor vil hennes hjemmeomsorgsprogram se ut som alternerende måltider og peeling, sier hun.

Ifølge legen, om morgenen trenger du ikke å vaske med spesielle geler og skum. På huden bør være en vann-lipid mantel, hvis om morgenen du vasker den av, begynner den ulykkelige kvelende sebaceous kjertelen å raskt produsere en hemmelighet. Det viser seg tykkere enn normalt, og mekanisk tetter opp kanalene.

For vask Galina Viktorovna anbefaler kun micellar vann (eller i ekstreme tilfeller, vann fra springen som er tilstede ved romtemperatur). Avène Cleanance Micellar Water styrer sebumproduksjon og krever ikke skylling. I løpet av dagen foreskriver Galina Viktorovna å rengjøre huden med micellarvann 3-5 ganger. Det fjerner urenheter som legger seg på huden.

Etter morgensrubbing av huden, bør Natalia bruke en Kerato-Regulatory Emulsion Cleanance Expert (ikke gni den, legg den på håndflatene og press dem på ansiktet). Den har en anti-inflammatorisk og seboré-effekt, jevner hudtekstur og beroliger rødhet.

Avtaler for kvelden: Først, rensende gel Avène Cleanance Gel. Ritualet bør se slik ut: du må våt en liten svamp, klemme en dråpe penger, skum den opp og påfør skummet på ansiktet med myke bevegelser uten å gni den. La i noen sekunder og skyll med vann ved romtemperatur. Det er ønskelig ikke den som strømmer fra springen, og mineral, eller i det minste ekte. Legen anbefaler at alle som regel pleier å sette en vakker bolle i nærheten av vasken, for å fylle den med vann om morgenen - og å vaske om kvelden.

For det andre: Etter rensing må Natalia bruke en av to produkter, vekslende hver andre dag - TriAcneal Expert emulsjon eller fuktighetsgivende Cleanance Hydra beroligende krem ​​(kompenserer for tørkeeffekten av aknebehandlingspreparater). Galina Viktorovna advarte om at i noen dager etter bruk av TriAcneal Expert, kan Natalias hud klemme seg som om hun var irritert (bare fordi hun nå har et svakt lipidlag). I dette tilfellet må hun ta en pause i 1-2 dager, men etterpå - pass på å fortsette å bruke emulsjonen.

Mot begynnelsen av syklusen, bør Natalia blitt renset for å forhindre en annen spike i utslett. En fargeløs Spot Treatment corrector blyant ble brukt til å tørke betennelsene.

Natalias mening etter seks uker:

- På tidspunktet for testingen nektet jeg å sminke (grunnlag, pulver) - bare mascara igjen. Derfor oppstod det ikke problemer med å vaske mikeller flere ganger om dagen. Bare hadde med meg hele tiden bomullsdyner og en liten flaske Cleanance Micellar Water, så vel som krem ​​i reserve. Huden var behagelig - micelen gir en følelse av friskhet, det er veldig mykt, det er ingen klebrighet som jeg ønsker å vaske av. Jeg vasket ansiktet mitt med Avène Cleanance Gel-rengjøringsgel på kveldene - som Galina Viktorovna råde meg til å tørke en dråpe i håndflaten min og gni den litt for å lage et skum. Gel direkte på ansiktet er ikke påført. Positive inntrykk - gelen forårsaket ikke tørrhet.

Først hadde jeg ekspert om morgenen, Hydra for kvelden med TriAcneal. Som legen hadde spådd, reagerte huden på TriAcneal ved skalering og irritasjon. Mest likte fuktighetsgivende beroligende Hydra. Det ser mer ut som en helbredende krem, dens tekstur er tettere og rikere; Ekspert lettere, tror jeg alle vil gjøre. I tilfelle av betennelse hadde jeg også Cleanance Spot Treatment, en lokal korrektor, men jeg så ingen effekt fra den.

I midten av testen dukket opp flere utslett - som spådd av legen. Derfor hekta vi prosedyren - jeg gikk for rengjøring. Til tross for denne forverringen, liker jeg generelt den generelle tilstanden til huden - den er fuktig, jevn, tett, og hudens overflate har blitt jevnere. Jeg vil fortsette å bruke Avene.

Galina Viktorovnas kommentar: "Natalias hud fungerte perfekt, enda bedre enn jeg hadde antatt. Før forsøket var det tynt, tørt (som om det var strukket), med røde og gjennomskinnelige kar. Vanligvis er slik hud gjenopprettet i lang tid. Men Natalia hadde en åpenbar forbedring på seks uker: teksturen nådde, rødheten gikk bort. Huden ble tett, fuktig, peelingprosessen kom tilbake til normal. Men denne suksessen negerer ikke det faktum at Natalia trenger å gå til kosmetisk kosmetologi i tide. Hvis hun gjør dette og fortsetter å bruke Avène Cleanance hjemmebehandling, vil akne gradvis slutte å plage henne. "

Xenia hadde hudproblemer, som mange i hennes tenåringer. Og siden da har hun i mer enn ti år levd med en liten mengde utslett (åpen og lukket) på ansiktet, for det meste knyttet til en syklus. Svarte prikker også. Samtidig vurderer de heller ikke at huden er fettete: "Huden er mer sannsynlig en kombinasjon - T-sonen er normal (det kan skinne noen ganger), det er problemer på kinnene, mens det også er tørrhet". Ksenia gikk ikke til kosmetologer før med dette problemet - hun bodde i et annet land og hadde ikke muligheten.

Ifølge Galina Viktorovna har Xenia ikke hyperkeratose (et brudd på eksfoliering av stratum corneum), som i Natalia. Hun har en kombinert hud: panne, nese, hake - normal, og det er hyperfunksjon av talgkjertlene på kinnene hennes (selv om det vanligvis skjer motsatt). Sebaceous kjertlene på kinnene produserer en altfor tykk og rikelig hemmelighet. Men Xenia har bare den første, ikke startede aknefasen. I hennes tilfelle er det nødvendig med et balansert kosthold og riktig hjemmebehandling, sier legen. "Jeg har et ernæringsprogram som jeg prøver å følge med. Faktisk er det viktigste for meg å utelukke mat "søppel" - sjetonger, for eksempel eller slike fete ting som majones. Hvis jeg begynner å spise majones, vil det bli mer betennelse! ", Sier Xenia.

Målet er: å rengjøre huden med micellar vann. Rengjøring Micellar Vann om morgenen (på dager hvor hypersalitet er følt, kan du vaske med gel, men umiddelbart fukte huden med Cleanance Hydra krem). Påfør seboregulatorisk emulsjon Cleanance Expert. I løpet av dagen, rengjør huden med micellar vann minst 3-5 ganger og gjenta emulsjonen en gang.

For kvelden: Cleanance Gel gel og TriAcneal Expert emulsjon. Dot bruker Spot Treatment corrector blyant og en gang hver 8-10 dager gjør en Cleanance Mask-gommage maske bare i kinnområdet.

Inntrykk Xenia etter seks ukers bruk:

- Jeg brukte Avène micellar vann før det, jeg liker det. Min var imidlertid fra en annen linje, men det viste seg at Cleanance Micellar Water ikke er verre. Jeg helles den i en liten flaske, og jeg har alltid hatt det med meg. Det var ingen ulempe, og det var heller ingen ubehag.

Om kvelden vasket jeg ansiktet med Cleanance Gel gel - det rydder godt, om morgenen står jeg opp uten glans.

Også på kveldene brukte jeg TriAcneal - huden med den var frisk fornyet, topplaget avskallet, det ble jevnere. Det var en peeling - men jeg lærte bare om det da jeg på et tidspunkt bestemte meg for å bruke pulver. Jeg fortsetter å bruke emulsjonen nå, jeg liker effekten.

Om morgenen og om ettermiddagen brukte jeg seboregulatory Cleanance Expert. God omsorg for dagen - fjerner glans, tekstur er lys (noe mellom krem ​​og serum), påført pent, absorberes veldig raskt.

I tilfelle av hud stikkende og peeling, hadde jeg også Cleanance Hydra krem. Disse problemene oppsto imidlertid ikke - men jeg prøvde det uansett. Det er mer mettet, fuktighetsgivende, men gir også skinn på huden.

Jeg ble også gitt en gommage maske hver 8-10 dager, og jeg søkte det - legg det på tørr hud, som en krem, og vask den av etter fem minutter. Da sa legen at det er mulig og enda sjeldnere, fordi huden allerede har blitt fornyet av TriAcneal, og med den, den nye, bør behandles mer forsiktig.

Og Spot Treatment-blyanten bidro til å raskt håndtere betennelser, bokstavelig talt den neste dagen, gikk den ned.

Etter seks uker på Avène Cleanance, er huden behagelig, det er jevnere, ingen flak. Rash knyttet til syklusen, det er fortsatt, men de er færre, og med en blyant passerer de raskere.

Galina Viktorovna kommentar: "Og igjen er jeg glad: Xenia hadde irritert hud med et ødelagt hydrolipidlag. Nå har rødheten gått, epidermis mønsteret har utjevnet seg (selve "høyre celler" ble vellykket vokst), og viktigst sett oppsto en sunn satinglans. Hud er fuktet - det betyr ikke mer peeling. Peelings ikke tette kanalene i talgkjertlene. Hemmeligheten skiller seg normalt ut, så problemet med premenstruell betennelse vil passere med tiden. "

Valentina, 27 år gammel

Valentine av alle tre heltemenn - den mest erfarne fighter med akne. Hun hadde alltid noe problemhud. Men etter en tur til India for tre år siden, hvor Valentina plukket opp feil omsorg og gjorde ansiktsmassasje med oljer, begynte forverringen. "Jeg kunne ikke ha olje i det hele tatt," sier hun. - Jeg lærte det senere. Oljepreparater tette porene. Og jeg begynte et utslett, som ble til sår. Heldig jeg kom til Galina Viktorovna! "

Galina Viktorovna ledet pasienten i to år for å oppnå et stabilt resultat - og hun klarte å få henne ut av det fjerde stadiet av akne til det første enkle. "Vi har laget masker, prosedyrer, elektrokoagulasjon... Det er bedre å ikke engang huske. Det tok mye penger, jeg måtte til og med ta et lån. Den situasjonen etter India overviste vi som et resultat. Bare arr gjenstår, vi slår dem - vi har laget både en laser og peeling. Nå må du opprettholde resultatet - jeg trenger en omsorg som ikke vil føre til slike forverringer igjen, men vil fukte huden.

Selv før denne hele historien behandlet jeg akne med hjemmelinjer som var betydelig tørking - så syntes det meg at hvis det tørker, betyr det at det virker. Galina Viktorovna forklarte at det ikke er slik at huden må fuktes. "

Galina Viktorovna sier at nå er Valentinas hud i konsekvent god stand, men hun trenger støttende omsorg for å gjenopprette lipidlaget, fjerne fine rynker og ikke provosere "kosmetisk akne" - en situasjon der obstruksjoner, comedoner, inflammatoriske elementer.

Morgenen tildeles også vask med micellar vann Cleanance Micellar Water. Deretter må Valentina blande en dråpe Cleanance Hydra fuktighetskrem med en dråpe TriAcneal Expert emulsjon og påfør med forsiktig påførte bevegelser uten å gni huden.

Retinol øker hudens lysfølsomhet, men Galina Viktorovna foreskrev ikke en krem ​​med SPF-faktor, siden solen er inaktiv til slutten av våren (om sommeren foreskriver hun ikke TriAcneal Expert).

I løpet av dagen, bør Valentina regelmessig tørke ansiktet med micellar vann, gjenta Cleanance Hydra fuktighetsgivende krem ​​og irrigere ansiktet med Avéne termisk vann hver 1-1.5 timer. "90% av fuktighetskremene absorberer fuktighet fra luften - og når de ikke finner den der, tvert imot tørker de ut huden." Gjør følgende riktig, legen tenker: lagre termisk vann på skrivebordet, spray det ved siden av deg (ikke på huden, for ikke å forårsake dehydrering motsatt) og avslør ansiktet mot vannet.

Etter kvelden vaske gel utnevnt TriAcneal Expert. En gang i 8-10 dager kan Valentina bruke en rengjøringsmaske, men som en maske og ikke en skrubbe (ikke masser huden). For ikke å forårsake irritasjon, følg dette noen dager - Ikke bruk emulsjon med retinaldehyd, bare fuktighetsgivende beroligende krem ​​Cleanance Hydra ".

Valentinas inntrykk etter seks uker:

- Jeg likte å bruke micellar vann Rengjøring Micellar Vann - Jeg nektet sminke, tørke meg selv flere ganger om dagen var ikke et problem (tørke ansiktet mitt om morgenen, da til lunsj på jobb, deretter etter idrett). Det eneste jeg leser er at hun fjerner sminke fra øynene, men hun tar ikke min mascara. Ansiktets hud er veldig behagelig med den.

På kveldene vasket jeg ansiktet med Gel Cleanance Gel - et ikke-irriterende hudmiddel som rydder godt.

Av kremer hadde jeg Hydra - bare en nydelig ting, et fuktighetsgivende beroligende middel, som jeg vil fortsette å bruke helt sikkert. Huden med ham ser kult - fuktig, sunn, uten rødhet, mens han har en lett tekstur og en behagelig lukt. Det kan absorberes på forskjellige måter - noen ganger forlot det meg med en fettete glans, men jeg lagde det med servietter. Men følelsen av trøst på huden er slik at du kan klare det - jeg har allerede kjøpt meg selv den andre slikrøret.

Fra TriAcneal, en krem ​​med retinaldehyd, har jeg ikke hatt noen bivirkninger (peeling, irritasjon). Kanskje fordi jeg blandet det om morgenen med Hydra, som rådet av Galina Viktorovna. Jeg planlegger og bruker den videre.

Jeg kunne bruke Cleanance-masken bare en gang hver tiende dag - men jeg klarte også å trenge inn i den. Et rensende, tynt lag påføres, litt knipt. Men uten å gå over, tolererer huden det normalt.

Mine porer trenger fortsatt periodisk rengjøring - jeg prøver å gå på det omtrent en gang i seks uker, så er det ikke ren, men som om du går ut med ansiktet ditt. Hvis du allerede har overvunnet din akne, redusert den til en akseptabel form, er det ingen permanente sår - Avène-linjen gir god støtte og gir huden en sunn og rolig tilstand.

Galina Viktorovna kommentar: "Oppgaven er oppnådd - huden har en sunn glød, den er elastisk, godt hydrert. Det ble mer utskilt, det betyr forbedret metabolisme. Generelt er dette tilfellet når alt er bra og viktig for ikke å bryte balansen. For dette bør Valentina fortsette å bruke medisinsk kosmetikk for problemhud. "

Vi takker for hjelpen med å organisere eksperimentet "Institutt for plastikkirurgi og kosmetologi" og Galina Sofinskaya.

CLINANCE HYDRA Cleansing Emollient Cream

200 ml flaske

200 ml flaske

Renser ung problem hud på bakgrunn av medisinsk behandling av akne, uten å forårsake dehydrering. Paraben gratis.

  • beroligende
  • rensing
  • mat
  • fordeler
  • Hvem passer?
  • Kliniske studier
  • struktur
  • fordeler

    Klin-Ak-intensiv vannbasert fuktighetsgivende gelkrem er egnet for ung problemhud, svekket som følge av behandling av akne.

    Kile-Ak rensegel-krem har blitt testet med deltakelse av 51 pasienter med hud som lider av akne som tar isotretinoin muntlig eller ved hjelp av lokale ressurser, forårsaker hudirritasjon og dehydrering.

    Etter en måned med bruk noterte deltakerne:
    - reduksjon av rødhet med 20%
    - reduksjon av hudfeil med 57%
    - 53% avskallingsreduksjon
    90% av deltakerne bemerket hudens mykhet etter påføring.
    76% av deltakerne merket en økning i hudens elastisitet.
    90% av deltakerne noterte den forfriskende effekten av bruken av gelkrem.

    Avene cleanance hydra vurderinger

    Volum: 200 ml

    Avene Cleanance Hydra Creme er egnet for irritert problem hud.

    Aven Klinans Hydra Soothing Cream har en regenererende, fuktighetsgivende og nærende effekt på tørr og irritert hud.

    kompenserer for dehydrerende og irriterende effekter, inneholder et anti-akne kompleks og er egnet for sensitiv hud. fuktighet huden, med tanke på økt følsomhet for tørr og irritert hud etter behandling av akne. Termisk vann beroliger og reduserer hudirritasjoner. Paraben gratis. Hypoallergen, ikke-komedogen. Uten såpe.

    Påføring: Påfør huden.

    Sammensetning: Avene Aqua, Coco-glukosid, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-8 sulfat, Glycol Palmitate, Cetearyl Alcohol, glyserin, glycolstearat, hydrogenert Palm / palmekjerneolje PEG-6 Estere, PEG-40 hydrogenert lakserolje, petrolatum, Akrylater / C10-30 Alkylakrylatkorspolymer; Benzoesyre; Butyrospermum Parkii; chinensis, Sodium Cetearyl sulfat, natrium lauryl sulfat, natrium Oleth sulfat, sorbinsyre, trietanolamin, xantangummi, sink glukonat.

Flere Artikler Om Typer Acne