Følsom, fet og problematisk hud med svarte flekker, oljeaktig glans og små betennelser.

Huden er ren, glatt, fuktig, uten oljeaktig glans. Tennetallet er jevnt. Ved vanlig bruk forsvinner svarte flekker og akne.

Avene Cleanance K Cream-gel (Aven Klinans K Cream selv og keratoreguliruyuschim) for sensitiv, fet, problem hud.

Avene Cleanance K Cream-gel krem ​​inneholder to-you AHA og BHA, som fjerner døde celler, noe som gir effekten av peeling. Rengjør huden effektivt, gjør porene rene, mattes og forhindrer utseendet på oljeaktig glans gjennom dagen.

På grunn av det høye innholdet av Avene-termisk vann, avner Avene Cleanance K Cream-gel krem ​​øyeblikkelig huden og gir ingen irritasjon under rensing. Passer som en base for sminke.

  • termisk vann Avene myker huden, reduserer betennelse;
  • Gresskarfrø ekstrakt fukter, toner, renser huden, forhindrer akne, strammer porene, regulerer talgproduksjonen;
  • Til deg, AHA og BHA virker som en myk peeling, fjerner døde celler og renser porene.

Påføres på morgen og / eller kveld på forrenset, tørr hud.
Det anbefales å brukes fra 12 år.

Seboreguliruyushchy krem-gel for problem hud "Klinans K" Avene Cleanance K Cream-Gel

Avene termisk vårvann, glykolsyre, cyklometanon, vann, Ppg-15 Stearyleter, propylenglykol, glycerol, melkesyre, polymetylmetakrylat, propylenglykoletet-3-acetat, natriumhydroksid, cetylalkohol, alkohol, Arachidylalkohol, polyakrylat, alkohol, natriumhydroksid, natriumhydroksid, acetat stearat, PEG-100 stearat, salisylsyre, Arachidyl glykosid, behenylalkohol, Bisabolol Cucurbita Pepo (gresskar) Kjerneolje (Cucurbita pepoolje fra frø), Dimethicone, dinatrium EDTA, Fragrance, Polyisobuten, Polysorbat 20, pyridoksin HCI, sink Glyconate

Avene Cleanance K Cream-Gel Seboregulatory Cream Gel exfolierer, mattes og fukter huden, bidrar til rask forsvunnelse av akne, svarte flekker og andre hudproblemer. Designet for fet hud med mild grad.

Avene Cleanance K Cream-Gel Seboregulatory Cream Gel exfolierer, mattes og fukter huden, bidrar til rask forsvunnelse av akne, svarte flekker og andre hudproblemer. Designet for fet hud med en mild grad av ufullkommenhet.

fordeler:
- På grunn av sin peeling effekt fjerner krem ​​alle urenheter som har akkumulert i porene i huden.
- Huden får en matton for hele dagen på grunn av den sebumregulerende egenskapen til cucurbita pepo-grønnsakskomponenten, porene smale og huden skinner ikke lenger;
- Aven Thermal Water, som er en del av det, har beroligende, anti-inflammatoriske egenskaper og gir huden din en følelse av øyeblikkelig komfort.
- Inneholder ikke parabener.

søknad:
Påfør om morgenen eller kvelden på renset ansikt, unngå konturer av øyne og lepper.

anmeldelser

Forsiktig og effektiv rensing av porene, utjevning av lettelse og hudtone, tørker ikke.

Fint å skrive omtaler på arbeidsverktøy!
Type av huden min - kombinert med oljeaktig T-son, på kinnene - normal.
Jeg tok Avene Cleanance-linjen for sommeren (tonic og gel for vask), og krem-gelen er tett sett på hyllen på badet siden vinteren. Og jeg fjernet det ikke fra omsorg til og med om sommeren: For det første er det ikke profesjonelt sterk peeling, og for det andre, i den åpne solen går jeg sjelden og bruker stadig produkter med SPF. I løpet av denne tiden har det ikke oppstått en eneste flekk, men i denne saken bør alle stole på sin egen erfaring og følelser.
Krem-gelen er hvit, duften er sur, glykolsyre løser opp innholdet i porene perfekt, utgjør lettelse og hudtone. Antallet tilstoppede porer har redusert flere ganger, som gjorde mine besøk til skjønnhetsekspert. Postacne er borte, og de som ser ut, går mye raskere. Verktøyet er veldig økonomisk. Huden tørker ikke: Jeg bytter dette produktet med fuktighetsgivende kremer (3 ganger i uken, kiler til, i andre dager - fuktighetsgivende). Denne modusen for hud som, peeling eller ingen tørrhet.
Jeg bruker krem ​​gel bare for natten, etter at applikasjonstapet er tilstede, men jeg ble vant til det. Kanskje litt klype.
Definitivt vil jeg kjøpe mer, siden verktøyet ikke skuffet.

Glatter hudens lindring, eliminerer alle hudfeil.

Hvor hyggelig det er å skrive om mine favoritter, med tiden han hjalp meg med å oppnå et godt resultat i kampen for ren hud. Passer bare til fet og kombinert hud, så jeg var med en mengde betent comedoner. Hvor mange tårer ble skuret til jeg fant ut om de fantastiske egenskapene til syrer, da valgte jeg denne fra alle syrekremmer og ble ikke forvekslet. Nå er huden min helt annerledes, den er nærmere tørr uten problemer. Jeg brukte det om natten, og om morgenen fikk jeg det resultatet jeg trengte, jeg brukte 3 rør av krem.

Justerer hudavlastningen i porene, fremhever de svarte flekkene.

For meg var det provoserende akne.

Hud: kombinert, reaktiv, sensitiv, utsatt for dehydrering.
Etter å ha lest og lyttet til rave vurderinger på denne krem, bestemte jeg meg for å prøve effekten på meg selv. Jeg ønsket å bli kvitt post-akne, nivået av hudavlastning og få forebygging av utslett for fremtiden.
Lukten av krem ​​var ubehagelig, kraftig sur. Når du bruker kremet lett prikker.
Om handlingen. Ansiktet ble sterkt dekket med akne. Ikke purulent, men rødbrun. Jeg leser at dette kan skyldes selvrensende av huden, og du må vente en uke eller to eller tre til alt er strukket ut. Jeg smurt regelmessig i 1,5 måneder. For natten. I løpet av dagen ga huden fuktighet. Som et resultat har akne ikke gått hvor som helst, det er mange av dem. Huden er blitt svært følsom, irritert, med områder av rødhet. Av fordelene ble punktene på nesen klargjort (men de var ikke merkbare, da), ble huden nær nesens vinger med porer nivellert. Jeg var lei av å vente på et mirakel, jeg kom tilbake til den tidligere avreise fra La Rosh Pose. Akne gått i to dager.

Det absorberes godt, etterlater ingen film, strammer ikke huden.

Kjære, det er ingen "wow" effekt.

Krem ervervet om sommeren, på en tid da min kombinasjonshud vokser fett og blir problematisk. Kremet er ganske hyggelig, sterk skrekk uten åpenbare feil, men ønsket om å kjøpe det igjen etter at røret er over, oppstår ikke. Jeg tror at det er billigere analoger som ikke er dårligere i kvalitet. For sommeren er det varmt vær, for høst-vinteren er definitivt ikke egnet for kombinasjonshud.

Justerer hudtekstur, lindrer rødhet, akselererer helbredelse av sår og betennelser.

Kan forårsake merkbar peeling, kan forårsake irritasjon.

Jeg brukte (og brukte) denne krem ​​for å bekjempe hudfeil. Jeg har problemhud, komedoner - åpen og lukket, det var globale problemer med akne, nå oftere, men jeg sliter med konsekvenser. Jeg kom opp med dette verktøyet, men det er en men.
Selv om jeg har fet og heller tett hud, kan denne krem ​​bli brukt bare om natten, den absorberer lenge, og etterlater en film på ansiktet, og om natten har den bare tid til å virke, klemmer anstendig når den påføres, spesielt hvis det er betennelser eller sår, men sår fra akne til morgen strammer mye og fjerner rødhet, jeg la merke til en av ulempene - det er umulig å bruke det hele tiden, fordi det exfoliates huden (som jeg forstår det på grunn av syrer) og så er det naturlig å bruke et tonal uvirkelig, fordi huden på ansiktet skreller av, derfor jeg Jeg bruker pa i dager i uken, ikke hver natt.

Hyggelig lukt, fuktighetsgivende, lett tekstur.

Ineffektivitet, provosert fett.

Ved begynnelsen av bruk av huden: fet, problem, akne, forstørrede porer, ujevn farge, men samtidig - dehydrert, kjedelig, sliten.
Cream-gel er hvit, gjennomsiktig, det er et lite snev av en blomst kosmetisk lukt. Den påføres veldig jevnt, ruller ikke, forårsaket ingen følelser. Det absorberes raskt, og gir ingen fettfilm.
Brukes to ganger om dagen som en natt og dag fuktighetskrem. Etter 3 ukers bruk begynte jeg å provosere fet hud, først med nattbruk, deretter med daglig bruk. For sommeren passet ikke, fordi kosmetikkene ikke holdt på huden i mer enn en halv time.
Moisturizes godt, huden ser mer elastisk og næret. Mengden og kvaliteten på lesjonene på huden min påvirket ikke, forårsaket ikke nye, men behandlet heller ikke de gamle.

Reduserer eksisterende betennelse, forhindrer utseende av ny, fornyer huden.

Gir fat, sur smak og lukt.

Min hud er en kombinasjon, oljeaktig T-son, periodisk er det akne og lukker komedoner. Etter avskaffelsen av COC, da ansiktet ble forverret, ble jeg reddet av denne fløten, brukt den hver dag, morgen og kveld.
Krem reduserer betennelse, huden regenererer, skiller seg av. Lys av svarte flekker og post-akne blir ikke lagt merke til, men i kombinasjon med aktiv mekanisk rensing har antallet svarte flekker blitt redusert, det er spesielt merkbart på nesen.
Etter å ha klemmet ut noen nastiness fra ansiktet, bruker jeg en tykkere krem ​​som et desinfeksjonsmiddel, selvfølgelig stikker det, men det er tolerabelt.
Sour smak og lukt, ikke det mest behagelige for meg, men ikke dødelig.
Jeg provoserer noen ganger fett av hele ansiktet et par timer etter påføring: Det ser ut som hudens reaksjon på kremets aktive handling, jeg bare vasker ansiktet mitt og intensiverer det fett.
Krem ble foreskrevet i min kosmetiske pose med jevne mellomrom, selv nå, når problemer med ansiktet har gått ned. Jeg bruker det som en profylakse flere ganger i uka. Bruk nå med termisk vann for å redusere forbruk og aggressivitet.
Jeg vil merke at i løpet av perioden med bruk av Klinans-K er det verdt å bruke sanskrin (som anbefalt) siden virkelig lagt merke til en tendens til pigmentering, som jeg ikke hadde før.

Stinging ligner effekten av desinfeksjon etterfylling.

Bladene skinner etter påføring, effekten av filmen, bekjemper ikke akne.

Kjøpt denne krem ​​på råd fra en apotek. Jeg har en blandet hudtype: pannen min er fettete, og kinnene mine er av vanlig type. Formålet med kjøp av denne krem ​​var å kvitte seg med subkutane kviser. Det skjer også sjelden at pimples kommer ut med røde fyllinger, de er smurt, det er heller ingen effekt. Jeg bruker det i et år fordi jeg venter på effekten, men det er ikke der. Siden det var liten akne som de er, forekommer det noen ganger bedre etter å ha brukt det, men etter hvert som du vasker av det samme, er huden min ikke kritisk, men det er kviser på pannen min så liten subkutan. Det eneste når du klemmer ut kvise og du legger på krem, klemmer det, og det virker som om det er desinfiserende.

Merkbar effekt, diskret lukt, økonomisk.

En liten hudjustering.

Åh, dette er min kjærlighet for alltid.
Min hud kombinert, utsatt for ulike utslett. På jakt etter noe nytt for å bekjempe akne, snublet jeg på denne kremet, og nå er søket mitt over, fordi her er det min frelser! (TTT) Denne krem ​​har en lett tekstur, behagelig aroma, sur smak)). Etter en måned med daglig bruk begynte jeg å legge merke til at hudflekten ble utjevnet, akneflekker ble lettere, porene ble renere, nye utslett ble ikke vist. Jeg søkte det om natten fordi kremet forlater filmen på ansiktet, og det er ikke egnet som en base for sminke. Nå bruker jeg det mer for forebygging, og jeg har et nytt rør på lager.

Lett tekstur, aktiv handling.

Litt stikkende hud.

Jeg har fet hud med utvidede porer og svarte flekker. Det er også spor av akne, pigmentering, det er subkutan akne. Jeg bruker denne krem ​​for natten. Det stikker litt hud. Ved vanlig bruk er det ikke nødvendig å bruke skrubbe. Avlastningen og hudfargen ble jevn, antall utslett og svarte flekker ble redusert. Jeg bruker den etter behov. Hvis jeg føler at huden min trenger fuktighetsgivende, vil jeg fukte det på en annen måte. Hvis jeg ser at det er nødvendig å fjerne feilene, bruker jeg dette verktøyet. I dag for meg er det det mest aktive verktøyet i kampen mot hudfeil. Folk med sensitiv hud må være forsiktig med det.

Terapeutisk effekt, lett tekstur, praktisk pakking, kostnad.

Baseline data: kombinasjonshud, oljeaktig i T-sonen, peeling og sporadisk utslett. På tidspunktet for å kjøpe krem ​​var huden i verre tilstand: det var alltid flere kviser på kinnene og haken, og pannen var dekket av hypodermer (de så ut som tuberkler fra utsiden).
Kremet kjøpte på høsten og brukte det som en natt og som barnehage (jeg jobber på kontoret, jeg er ikke i aktiv sol). Ved begynnelsen av bruk når du bruker krem, tippes huden. Men over tid blir huden vant til midlene med syrer og ubehaget forsvinner. Kremet har en lett tekstur, når den er fullstendig absorbert, er huden myk og behagelig å ta på. Produktet tørker huden, har en sur lukt. Jeg liker også et praktisk rør (jeg liker ikke bokser der jeg må klatre i hendene mine): Kremet presses ut akkurat så mye som nødvendig, og det er veldig økonomisk. Med regelmessig bruk i seks måneder er det ikke over ennå. Under bruk forårsaket avhengighetsverktøyet ikke.
Og nå om hans handling: effekten dukket opp etter omtrent 1-1,5 måneder: hypodermene fra pannen var helt borte, de resterende finnene ble signifikant redusert. Krem utjevnet hudtekstur og hudfarge. Nå har jeg en enkelt utslett foran CDen. På våren stoppet jeg med å bruke denne krem ​​og huden er fortsatt i god stand. Jeg la ikke merke til matting og innsnevring av porene, men jeg forventer ikke dette fra ham.

Min hud er combi, utsatt for fett og tilstoppede porer. Så, jeg likte denne kremet! Brukt det høst og vinter. Brukes hovedsakelig for natten. Noen klager over klistrethet, men for meg er det ganske behagelig følelse. Ja, i de første minuttene, er klebrighet tilstede, men da er krem ​​absorbert og det er ikke noe spor av det igjen, og enda mer så står ansiktet ikke i puten! På grunn av innholdet av syrer i løpet av applikasjonen kan det henges litt. Nå om effekten. Kremet justerer perfekt hudens lettelse og hudfarge! Det har ingen spesiell effekt på de allerede eksisterende svarte punktene, men det reduserer tilstopping av porene, det påvirker hovedsakelig hvite hypodermiske pimples, løser dem! Jeg likte kremet, i høst vil jeg definitivt kjøpe mer!

Terapeutisk effekt, økonomisk, praktisk rør, god pris.

Krem kjøpt på vurderinger på nettstedet, og var klar for natt bruk. Og så skjedde det, fordi det på dagtid er dårlig absorbert, det skaper en liten klebrig film, en sur lukt (disse er syrer), og hvis den kommer på leppene dine, har den en ubehagelig smak, og det er ikke egnet som en morgenkrem før du bruker hele sminkekomplekset. Dette er alt du kan tilgi krem, fordi om natten fungerer det bare perfekt! Jeg har en kombinert hudtype, om sommeren - nærmere en fetttype. Jeg bruker denne krem ​​hele året, unntatt vinteren. Det tørker alle misforståelser på huden, forhindrer utseendet på nye problemer, gjør porene mindre merkbare, hudfarge i morgenshvilet og glatt hud. Kremet er veldig glad, jeg vil kjøpe mer, og mer enn en gang. God jobb for en anstendig pris. Jeg bruker 2 ganger i uken. Vil anbefale å ha det til de som har problem hud.

Justering av huden, fuktighetsgivende, reduserende utslett.

Etter opphør av bruk forsvinner effekten.

Flott krem! Jeg har fet hud med utvidede porer, svarte prikker og andre "gleder".
Kremet av hvit farge har en ganske lett konsistens og en veldig bestemt sur lukt. Etter påføring er det følt på huden for en stund.
Ved konstant bruk reduseres betennelse, glatter huden, renser porene. Habituation for året forårsaket ikke periodisk bruk. Det er synd at effekten ikke varer lenge. Det er verdt å slutte å bruke, da alle problemer kommer tilbake.

Den terapeutiske effekten, økonomisk.

Favoritt healing krem. Konsistensen er behagelig, kremen har en litt gulaktig tint, mild aroma. Når det påføres litt tinning, spesielt i skadede områder, men med regelmessig bruk, blir denne prikkende følelsen ubetydelig. Jeg bruker krem ​​bare for natten, så jeg kan ikke si noe om matting. Mine svarte punkter lyser ikke, porene smelter ikke.
Jeg bruker bare krem ​​i perioden med spesielt sterke betennelser i ansiktet. Det fjerner fullstendig puffiness, renser tilstoppede porer, fremmer rask helbredelse uten konsekvenser (dvs. blåker og flekker blir ikke dannet). Han skader ikke min følsomme hud og overdriver ikke. Det er en liten couperose - kremen forverrer ikke. Tilstrekkelig sparsom syrecreme til hjemmepleie, som på grunn av kostnadseffektiviteten ikke har råd til å gi råd og gir et utmerket resultat! Med denne krem ​​har ansiktet mitt blitt mye renere.

Lett tekstur, uttalt terapeutisk effekt.

Når jeg valgte en krem, hadde jeg spesifikke krav: matt, lett tekstur, terapeutisk og profylaktisk effekt på utslett. Kremet møtte alle mine forventninger:
1. Når du bruker kremet "tingles" litt på grunn av tilstedeværelsen av syrer i sammensetningen
2. Lett tekstur, vektløs, absolutt ikke følt på ansiktet
3. Den har en god matteffekt.
4. om morgenen er huden jevn å berøre, godt preparert. Jeg er glad for å kjøpe igjen.

Merkbar helbredende effekt.

For meg er de ikke.

Jeg har en kombinasjonsfølsom hud som vanligvis er problemfri, men det oppstår utilsiktet utslett, og Cleanance K hjelper meg med å takle dem. Kremet fungerer godt på huden min: det skiller seg virkelig og fuktes. Jeg bruker det om natten og om morgenen får jeg en jevn hudfarge og jevn, myk hud. Men jeg bruker det ikke regelmessig, men bare når det er nødvendig.
Rengjøring K har en hyggelig kremaktig konsistens, den er lett fordelt over huden, og den absorberer litt prikkende ansikt. Absorberes helt, det er ingen følelse av filmen, noe annet ubehag forårsaker heller ikke, huden min føles behagelig med den. Jeg vil kjøpe mer.

Avene: Cleanance K Gel-Cream

Det er enda overraskende hvorfor, med all min kjærlighet til Avene Cleanance-serien og forutsetningen for syrepleie, har jeg lagt merke til Cleanance K-krem så sent. Kanskje skyldes dette at det ikke er skrevet noen steder at det er syrer i sammensetningen (vanligvis produsentene skriver det i store bokstaver på det mest synlige stedet). Men den inneholder glykolsyre, melkesyre og salisylsyre, som passer perfekt til problemhud, og hjelper virkelig å bekjempe mangler.

Tradisjonelt, som alle Avene-produkter, er Cleanance K avhengig av termisk vann, som i seg selv har mange fordelaktige egenskaper (fuktighetsgivende, beroligende og sårhelende effekt), og er også egnet for å ta vare på selv den mest følsomme huden.

Sannt er hovedvirkningen gitt av syrer som eksfolierer det øvre keratinøse laget av huden, så vel som trenger inn i de dypere lagene, og dermed forhindrer forekomsten av betennelse og bidrar til en raskere hudfornyelse i områder med flekker av post-akne. Nylig gjorde jeg en hel video om syrepleie, så jeg vil ikke gjenta.

Kremet har en moderat lys tekstur, den er godt fordelt over huden, men den er ikke fullstendig absorbert i henhold til mine observasjoner (forresten la jeg merke til at mange kremer med syrer ruller ned, hvis de utføres over ansiktet med fingrene). Det brukes til natten, på grunn av det høye innholdet av syrer kan det klemme huden og forårsake midlertidig rødhet, som produsenten advarer om på forhånd. Jeg hadde det de første gangene, nå er huden ikke så følsom, men hvis det er et brudd på huden, kan det klemme.

Et sted møtte jeg om beskrivelsen, eller forventningen om at kremet vil bli kvitt sorte prikker. Han gjør det absolutt ikke, men han kan klargjøre huden for sin smertefri fjerning (det er best å gjøre en rensing med en kosmetolog).

I prinsippet, som allerede har erfaring med å bruke syre kremer, ble Cleanance K ikke en stor overraskelse for meg, men gjorde bare alt jeg forventet fra ham. Nå bruker jeg det 2-3 ganger i uken for å opprettholde en stabil hudtilstand, som han gjør bra.

Anslått pris: 270 UAH / 40 ml

Har du brukt Avene Cleanace K? Fikk han dine forventninger?

Avene rengjøring k krem ​​gel

Rengjøring K i tekstur ligner virkelig en krem-gel, som til tross for densiteten er godt absorbert i huden. Lukt spesifikt med surt. Når jeg brukte denne kremen for første gang, hun var mentalt forberedt på at huden din skal knipe med forferdelig kraft, men det skjedde ikke) litt ubehagelig sensasjonen bare oppstår når huden er irritert, eller den har et sår.

Vil bare fortelle deg hva som IKKE gjør Avene Cleanance K Cream-Gel. Det matrer ikke og kontrollerer ikke sebumsekresjon. Med denne krem ​​begynner ansiktet mitt å skinne Aki pannekake i ca 30 minutter, så jeg tilpasset det til kveldsomsorg.

Jeg kjøpte Avene Anti-Seborrheiques Cleanance K Cream-Gel av en grunn - å jevne ut hudtekstur, rense porene og exfoliere. Med ankomsten av kaldt vær, begynner noe uforståelig med ansiktet mitt - huden blir grov og grov i berøring, og jeg må bruke en skrubbe nesten hver dag. Skrubbing, selv veldig delikat, er ikke is, det var nødvendig å finne ut hvordan man forbedrer hudtilstanden på en mindre traumatisk måte. Og jeg fant den. Jeg bruker regelmessig Avene Cleanance K Cream-Gel i 2 måneder. Huden min ble virkelig veldig glatt og øm, noe som tillot meg å glemme scrubs og peeling. Hvis jeg bruker exfolianten en gang annenhver uke, er dette en feat))

I annotasjonen til krem ​​sa at dette verktøyet for hud med mindre ufullkommenhet. Dette er sant. Når ansiktet mitt var en kjernefysisk krig i form av store og små lesjoner, den Cleanance K jeg ikke hjalp, måtte ty til tunge artilleri: tea tree essensielle oljen, skummer Payot, Avene Anti-Seborrheiques TriAcneal, som jeg viste til de tomme krukker og super -Effektiv maske av leire og sjøsalt. Men med jevne mellomrom små betennelser Rengjøring K gjør en utmerket jobb.

Totalt: eksfolierer Avene Anti-Seborrheiques Cleanance K Cream-Gel for fem pluss, huden holder i god stand, gode fukter, som jeg inderlig glad i ham og respekterer ham.

Kerato og seboreguliruyuschim krem ​​for ung problematisk sensitiv hud Rengjøring K Cream-gel fra Avene

tilbakekalling

Jeg har en blandet hud med utslett: noen ganger små og noen ganger smertefulle kviser. Det er svarte prikker.

Før Avena ble Uriazem brukt i omtrent seks måneder - også en emulsjon med ANA. Jeg har lest anmeldelser, bestemte meg for å endre kremet.

Tekstur er nesten gel, veldig økonomisk forbruket. Det er prikken på den første applikasjonen som går fort. Avlaster betennelse over natten. Om morgenen er ansiktet selv uten rødhet - det gleder seg.

Ikke glad bare at huden på huden virker klebrig. Når du berører fingrene føles det. dvs. som sminkebase - vil ikke fungere. Men jeg bruker bare spesiell omsorg for natten, så jeg har det bra.

Gjennomgå fra "Lu_564" på Avene Cleanance K Cream-gel Face Cream Gel

Navn: Lu_564. Type anmeldelse: nøytral
Vurdering: 0 av 5 stjerner. 02-09-2018 20:12:56

ღ ♡ ALLE STORSTE HELLO! ♡ ღ

I dag vil jeg legge igjen anmeldelsen din på en seboro-regulerende og kerato-regulerende gel-krem "Aven

Klinans K "eller" Avene Cleanance K ".

Denne krem ​​ble anbefalt til meg av en skjønnhetspleie og jeg har brukt det for det andre året allerede, og jeg vil dele min

inntrykk av ham.

Navn: AVENE "Cleanance K" Cream-gel;

Pris: rundt 700 rubler;

Hvor å kjøpe: Du kan kjøpe på et apotek;

Bruksperiode: Andre år;

Min hudtype: Kombinert, problematisk, sensitiv;

Emulsjon for omsorg for problematisk fet hud utsatt for akne. Den har anti-inflammatorisk seboré, keratolytisk virkning. Exfoliates huden, glatter, nivåer den, danner rent tett porene. Beroligende. Allergivennlig. Nekometogenny.

______________________________ ⋘❀❀❀ PAKNING ❀❀❀⋙ ______________________________

Kremet har en vanlig lett myk pakke, med en vri på hette. For meg når det gjelder dekselet

ikke veldig behagelig. Ganske praktisk dispenser, klemmer ut ikke mye krem, tillater å bruke

________________________________ ⋘❀❀❀ ODORS ❀❀❀⋙ ________________________________

Lukten er litt medisinsk, litt sur for meg, den første følelsen på huden

minutter, forsvinner deretter.

___________________________ ⋘❀❀❀ KONSESENT ____________________________

Konsistensen mellom krem ​​og gel, ikke væske og ikke tykk. Lys farge. Godt distribuert

på huden, absorberer godt og er perfekt som en base for sminke.

___________________________ ⋘❀❀❀ ØKONOMI ___________________________

I gjennomsnitt varer en pakke krem ​​i 3-4 måneder, forutsatt at jeg bruker den en gang

dag, som fuktighet om morgenen.

__________________________________ ⋘❀❀❀ SAMMENSETNING ❀❀❀⋙ ______________________________

Avène Thermal Spring Water, Cyclomethicone, vann, glykolsyre, propylenglykol, glyserin, Polycrylamide, melkesyre, polymetylmetakrylat, natriumhydroksid, C 13-14 Isoparaffin, dinatriumfosfat, Bisabolol, sitronsyre, Cucurbita Pepo Seed Oil, dimethiconolet, Disodium EDTA, Duft, Laureth-7, salicrylsyre, sinkglukonat

Herfra kan vi si at de aktive ingrediensene i gelkremet er:

De emulsjoner (olje i vann) Avène termalvann 50% 0,5% glukonat tsinkaot 0,3% Cucurbita pepo (gresskar ekstrakt) AHA (alphahydroxyacides) 8%: melkesyre - glykolsyre, 2% - 6% BHA (betahydroxyacides) 1% - Salisylsyre Alfa bisabolol

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Produsenten anbefaler at du bruker denne gelkrem om morgenen og kvelden etter at du har fjernet huden.

Jeg bruker denne krem ​​kun om morgenen, etter å ha tørket gelen fra Vichy Normaderm, og tørk deretter

ansikt salicylsyre, som er bra for kviser, og deretter gjøremålet.

Etter å ha lagt på krem, titter jeg litt på huden, dette er normalt, fordi Som en del av det er syrer og de

rettet mot peeling hud. Et minutt senere stopper prikken. Hvis du ikke har noe

passerer, det er bedre å ikke bruke denne fløten.

______________________ ⋘❀❀❀ Fabrikantens PROMISES ❀❀❀⋙ ______________________

La oss nå se hva produsenten lover oss og sammenligne med resultatet:

Beskrivelse: Emulsjon for pleie av problematisk fet hud utsatt for akne. Den har anti-inflammatorisk seboré, keratolytisk virkning. Exfoliates huden, glatter, nivåer den, danner rent tett porene. Beroligende. Allergivennlig. Nekometogenny.

Tiltak: Renser og jevner huden, har en peeling effekt. Det renser dype porer, fjerner komedoner, fjerner blemmer, akne, svarte flekker.

1. Anti-inflammatorisk effekt - bare vil si at denne krem ​​ikke hjelper deg å bli kvitt

fra akne, det tørker ikke dem, det reduserer ikke dem. Jeg tok denne krem ​​for å bli kvitt

på en eller annen måte fra aldersplassene og fukte huden. Men hvis du for eksempel vil forhindre overveksten

kviser, så anbefaler jeg deg denne enheten, noe som reduserer kvise på kort tid. Og mer

Jeg anbefaler en kul maske som tørker pimples.

2. Seboreguliruyuschuyu action - fra denne krem ​​huden vil ikke bli fett mindre, jeg bryr meg ikke

Det er sebumsekresjon, så jeg vil ikke si at denne plankremet også er effektiv.

3. Keratolisk, eksfolierende virkning - fordi Som en del av syren kan jeg si det

Denne krem ​​har en peeling effekt. Dette føltes når du bruker krem ​​på huden, det oppstår et lys

prikkende, men snart går følelsene over.

4. Glatter huden - her forstår jeg at kremet reduserer arrene? nei han kutter ikke inn

om hudpleie, skrev jeg om hvordan jeg pleide å ha akne og forlot meg

arr. De har ikke forandret seg litt.

5. Justerer hudfarge - her vil jeg si at kremen virkelig virker i hudfarge og reduserer

alder flekker på huden, men dette vil bare skje etter flere måneders bruk. Med en gang

ingen effekt er nødvendig. Etter en stund vil du legge merke til at huden har merkbart forbedret seg,

frisket opp. Dette skyldes alle syrer i sammensetningen. Forresten, dette verktøyet er bedre å bruke.

Bare i høst eller vinter, håper jeg alle vet at peeling ikke kan gjøres om sommeren? Selv om du har

krem er ikke så sterk konsentrasjon, så jeg synes det er bedre å denne tiden å avstå fra

6. Eliminerer svarte flekker - hvis du har dype og smale porer i nesen, som min, så denne

krem hjelper ikke. Mine svarte prikker blir ikke opplyst.

Generelt, som det viste seg, var det så mange løfter for denne krem, og flertallet kunne ikke oppfylles.

Jeg bekjenner at jeg først ville sette fire stjerner i dette verktøyet, men nå legger jeg tre.

Det fortjener en trippel for det som passer perfekt, som grunnlag for sminke, fukter huden,

egnet for problem hud og lyser det.

Dette er sannsynligvis alt! Takk for at du stoppet ved!

Vi ses snart!

Mine andre vurderinger på ansiktsprodukter:

Apparater for tørking av akne;

Whitening krem ​​for problem hud;

Betyr prishchiki tørking;

Farmasøytisk vaskegel;

God budsjettgel for vasking;

Utmerket ansiktsmaske for kviser;

Populært budsjett salve syntomitsin, akne.

Mine mest populære anmeldelser:

Nr. 1 - En detaljert gjennomgang av hudpleie, tips kosmetolog;

№2 - en anmeldelse om neglepleie: hvordan å vokse, fjerne yellowness, styrke, steg-for-steg manikyr;

Nr. 3 - Hvordan tjene 80 rubler per time mens du sitter hjemme

Avene Cleanance K Cream-gel

Jeg hopper i den siste bilen på det utgående toget, som de sier :)
Så mange mennesker har allerede snakket om dette verktøyet, men her er jeg.

Så Avene Cleanance K Cream-gel!

Faktisk viste han seg lenge i meg, men som ofte skjer med meg - "tapt" et sted i dypet av skapet. Den sommeren, så er noe mer interessant, bare glemt. Kort sagt, alle gledene i livet "skjønnhetsmaniac", når du trenger nesten en tidsplan for å gjøre for alle boksene.

Til slutt begynte jeg å bruke Cleanance K et sted litt for to måneder siden, etter en gang kom jeg over en anmeldelse om det. Med anmeldelser generelt er alt interessant - de er enten veldig positive (etter dette bestilte jeg selv denne krem ​​en gang), eller veldig negativt. Så jeg var oppriktig redd for å bruke den. Men i mitt tilfelle jobbet alt og vi ble venner med kremet.

På emballasjen kalte de ham "krem-gel", jeg ville stoppe ved en krem. Det er ikke spesielt tykt og mettet, men ikke rett lys. Hvit, nesten luktfri. Generelt, uten noe unremarkable, så vel som dets emballasje - det klassiske "apotek" -røret. Men det er praktisk å ta en tur, for eksempel, eller bare holde på badet - det bryter ikke opp.

Vel, hvorfor trengs denne fløten? Det er nødvendig for problematisk hud for sakte å kvitte seg med kviser og forstørrede porer. Tørr, normal og hud uten problemer, dette verktøyet trenger ikke, du kan trygt passere forbi.

Er det noen effekt? Det er, men ikke en å si at denne krem ​​vil løse alle problemene.
I flere måneder har jeg "bygget" en syrepleie som passer meg - vinteren var derfor en syre. Så i den modusen har jeg tonic og masker med syrer. Jeg glemte selv når jeg sist brukte Clarisonik, siden huden uten den er "polert" (nå må jeg virkelig huske om det, sommeren er rett rundt hjørnet). Og i dette systemet av Krem Cleanance K passer godt. Jeg bruker det bare for natten, vekslende av og til med en godt fuktighetsgivende / nærende krem, når sjelen spør :) Men i 80% av tilfellene har jeg denne Avene for natten.
Resultatet er ganske ren hud, uten tette porer. Jeg har fortsatt månedlige problemer på haken min, og de svarte prikkene har heller ikke forsvunnet (men ingenting tar dem - jeg har allerede roet meg ned), men samtidig er huden myk og pannen kinnene mine er rene.
Selv under forutsetning av at jeg bruker Cleanance K hver kveld, observerer jeg ingen spesiell tørrhet på huden. Verktøyet er generelt enkelt å bruke, og det er fengslende - smør og sov! Ingen spesielle ritualer.

Men hvis du bare vil ta denne krem ​​og løse alle problemene for dem, er det lite sannsynlig at du vil lykkes.

Nå skal jeg lage en liten sammenligning (så langt min hukommelse vil tillate) med lignende midler:

1. La Roche Posay Efaclar K - veldig lignende i virkeligheten, IMHO.

2. DDF 10% Glycolic Exfoliating Moisturizer - har også mye til felles, men DDF imponerte på en eller annen måte meg på en gang. Men det var for 6 år siden. Jeg vet ikke engang om dette virkemidlet fortsatt blir utgitt? Men det er dyrere enn Avene, og vanskeligere å få det.

3. Min favoritt Murad - og holdt seg ute av konkurranse fordi den løser problemer og trenger ingen hjelp.

Avene Klinans K Keratoreguliruyushchy krem-gel

Aven Klinans K Keratoregulatorisk fuktighetsgivende krem-gel for problemhud

Avene Cleanance K Exfoliating Hydrating Cream-Gel - Exfoliates, regulerer sebum og fukter huden, bidrar til å raskt eliminere akne, hudormer og svarte flekker.

Hjelper med å eliminere hudfeil for ung, problem og følsom hud. På grunn av det høye innholdet av Avene Thermal Water reduserer Klinans K Cream risikoen for irritasjon og allergiske reaksjoner.

Den har en trippel helbredende effekt på problemhud:

- Exfoliates (exfoliating) - takket være AHA og BHA (alfa og beta hydroksy syrer) som finnes i komposisjonen, kerato regulatorer som hjelper rene porer og gir effektiv eksfoliering av døde hudceller for dyp rengjøring og eliminering av akne.

- Matting - på grunn av virkningen av absorberende kapsler og mykningskomponenter

- Beroligende - takket være det høye innholdet av Termisk Vann Avene.

Den har en ikke-fettete "oljefri" tekstur og fungerer som en utmerket sminkebase. Anbefales for fet hud med små ufullkommenheter (svarte flekker, små inflammatoriske elementer, etc.).

Rengjør huden uten såpe. Anbefalt Aven Klinans - Cleansing Gel. Påfør kremgelen på ansiktets hud og unngå området rundt øynene og leppene. Bruk en gang om dagen om morgenen eller om kvelden.

Hudfeil reduseres gradvis og forsvinner, huden blir ren og glatt, forbedrer hudfarge.

Termisk vann Aven, glykolsyre 6%, melkesyre 2%, salisylsyre 0,1%, sinkglukonat, gresskarekstrakt, alfa-bisabolol.

Avene Cleanance: Kremer og andre kosmetikk med termisk vann og fruktsyrer

Krem med fruktsyrer Avene Cleanance K er en av produktene i Aven-serien til dermo-rengjøringsserien. Dette og andre produkter fra Klinans-serien har vist seg å være gode hjelpere for å ta vare på problemhud.

Creme Avene Cleanance K: sammensetning, handlingsprinsipp, formål

Creme Avene Cleanance K - et produkt utviklet av det franske laboratoriet av Pierre Fabre, designet for å få en kerato- og seborrhea-regulerende effekt på huden.

struktur

Grunnlaget for Avene Cleanance K-krem er termisk vann (AVENE THERMAL SPRING WATER). Det beroliger huden godt, eliminerer betennelsesprosesser, bekjemper frie radikaler.

Krem inneholder også ANA og BHA syrer: glykolisk - 6%, melkesyre - 2% og salisylsyre - 0,1%.

Glycogel syre stimulerer fornyelsen av hudceller, renser overflatelaget fra døde partikler. Som et resultat av dette sikres dyp penetrasjon av næringsstoffer i huden.

Melkesyre, i tillegg til rensingsvirksomheten, brenner godt porene og fremmer dyp fuktighet.

Salisylsyre løser fettpropper i porene, bidrar til å redusere mengden av sebum som produseres av sebaceous kjertlene.

Som en del av kremet er det flere komponenter som gir det like viktige egenskaper:

  • gresskar ekstrakt - hjelper utjevning av hudavlastning, har anti-inflammatorisk, sårheling og gjenopprettende effekt;
  • alfa-bisabol - har en effektiv antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt på huden;
  • Zinkglukonat - bidrar til normalisering av sebaceous kjertler, gir en matt effekt på huden.

Operasjonsprinsipp

Krem med AHA-syrer Avene Cleanance K tilhører kategorien medisinsk kosmetikk. Det har en trippel effekt på huden:

  1. Exfoliates døde hudpartikler, renser porene og akselererer celleregenerasjon på grunn av tilstedeværelsen av ANA- og BHA-syrer.
  2. Berør og fukter huden på grunn av tilstedeværelsen av Avene termisk vann i produktet.
  3. Gjør matting av huden takket være absorberende kapsler og mykningskomponenter.

Kremet gir en peeling effekt. Som et resultat, klare det med å eliminere svarte flekker, akne og små betennelser.

Tekstur av krem ​​Avene Cleanance K er lett og forsiktig. Det er godt påført huden og absorberes raskt. Det anbefales å bruke krem ​​2 ganger om dagen.

avtale

Avene Cleanance K er en universell krem ​​med fruktsyrer. Den kan brukes til ulike typer hud: normal, fet eller kombinasjon. Verktøyet anbefales å eliminere hudfeil som svarte flekker, akne. Det renser huden godt, nærer næring og bidrar til å exfoliere døde hudceller.

Kremet anbefales for bruk fra 18 år. Den er ideell for problem ung hud.

Produsenten garanterer, med vanlig bruk, å bli kvitt de fleste feilene i problemhuden. Ansiktet blir ryddet, huden blir jevn, fargene forbedres.

Andre Avene Rengjøringsmidler

Hovedoppgaven som utviklerne av kosmetikklinjen Avene Cleanance setter for seg, er en mild og svært effektiv hudpleie. Feil funksjon av sebaceous kjertlene, fører til akkumulering av sebum i porene, og, som et resultat av deres blokkering, er den viktigste årsaken til svarte flekker og akne på ansiktet.

Kosmetikklinjer som inneholder termisk vann, AHA og BHA syrer, samt noen andre komponenter som er laget for å forsiktig, men effektivt rense huden av fett, smuss og døde epidermale celler, samt fukte og nære ansiktets hud. Samtidig med disse handlingene har kosmetikkene i denne linjen en kraftig antibakteriell effekt, antiinflammatorisk og beroligende.

I tillegg til Avene Cleanance K tilbyr selskapet andre spesielle utviklinger: geler, masker, tonics og andre rengjøringsmidler.

Soapless Gel Cleanser

Myk gel for vask uten såpe. Vel skum, og effektivt renser huden, uten å tømme og ikke stramme den. Ved vask anbefales det å bruke verktøyet og vente i 20 sekunder. Denne gangen er nok for gelen å trenge inn i porene, rense dem og oppløse overflødig fett og resterende sminkeprodukter. Til tross for at gelen er utviklet for å løse problemene med fet hud, er den ikke aggressiv, men tvert imot er den ganske myk. Med rengjøringsfunksjonen håndterer huden ganske vel.

Anti-Shine Purifying Toner

Avene Cleanance rensende tonic klarer seg med oppgaven å eliminere fet skinn. Tonic tørker ikke huden, har en behagelig lukt og gir en følelse av mykhet og renhet etter bruk. En viss mengde alkohol er tilstede i sammensetningen av produktet, men det er praktisk talt ikke følt i kombinasjon med andre komponenter.

Maske med mineralberiket termisk vann og kosmetisk hvit leire. Masken inneholder også et kompleks av ANA- og BHA-syrer og en liten mengde skrubbepartikler. Det har en mild rensende effekt på huden. Resultatet av eksponeringen av masken er rene porer i ansiktet, fraværet av svarte prikker, matt jevn hudfarge og lett lettelse. Det kan brukes både for voksen problem hud, og i behandling av ungdoms akne.

TriAcneal hudpleie

Spesiell terapeutisk krem ​​med retinol og glykogel syre. Effektiv i behandlingen av akne. Kunne forhindre dannelsen av uønskede akne arr. Krem har en veldig sterk effekt på epidermis. På tørr hud anbefales det derfor å bruke det lokalt, i begrensede mengder, og helst bare om natten. Grunnlaget for krem ​​er fet, det absorberes ikke godt, men dette forhindrer ikke ham i å utføre en aktiv kamp mot akne.

Termisk kildevann

Sprøyt på overflaten av huden, termisk vann Avene bidrar til å oppnå en større fuktighetsgivende effekt ved bruk av krem ​​eller annen kosmetikk. I tillegg bidrar det til rask eliminering av rødhet og irritasjon. Du kan bruke den etter påføring av tonic, før du bruker kremet eller etter bruk av sminke. Det bidrar til å oppmuntre og oppdatere huden i løpet av dagen.

Rengjøring Emultion-Lotion Anti-Shine Regulating

Motiverende emulsjon er spesielt utviklet for å eliminere fettete lys fra problemhuden. Det renser epidermis, lindrer irritasjon, strammer porene. Emulsjonsbrønn fukter huden, og bidrar til å forlenge levetiden til sminke. Den har en middels tekstur mellom krem ​​og gel. Det absorberes raskt og etterlater ingen klissete rester. Kan brukes en eller to ganger om dagen.

Du kan være 100% sikker på at Avene Cleanance K-krem og andre kosmetikk fra Aven Klinans-linjen virkelig kan fungere bare ved å prøve effekten på deg selv. Dessuten lover de mange vurderingene om denne kosmetikken og sammensetningen som er angitt på emballasjen, bare en slående effekt.

Lær mer om Aven kosmetikk, dens sammensetning og handling på huden, fra videoen.

Flere Artikler Om Typer Acne