Problemet med komedoner, oljeskinn og svarte flekker kan ikke bare plage folk med akne, men i gjennomsnitt har de fleste disse problemene. Dette er en naturlig prosess av sebaceous kjertler, påvirkning av vårt miljø, men det er et verktøy som vil hjelpe oss til å se bedre ut selv i slike ekstreme forhold i livet. I dag vil jeg skrive en anmeldelse om emulsjonen med syrer Avene Cleanance K.

Avene Cleanance K Emulsjon Tilbakemelding

Jeg anbefaler emulsjonen ofte og med god grunn, fordi det virkelig hjelper, men du må bruke det regelmessig i minst en måned eller to for å se det åpenbare eksempelet. Slike er spesifisiteten av virkningen av syrer, de trenger tidskosmetikk med AHA og BHA syrer.

Umiddelbart kan jeg merke seg at emulsjonen kanskje ikke passer for alle, for eksempel svært følsom hud. Og denne emulsjonen er ikke alltid kombinert med lotion og remover fra denne serien. I komplekset tørker de desverre tørt på huden. Derfor kan Avene Cleanance K-emulsjon brukes til å erstatte din vanlige fuktighetskrem (for eksempel under sminke) og på dager når du savner et middel til natten.

Avene Cleanance K emulsjon har en uttalt, kraftig lukt av syrer, men når den absorberes blir den mer behagelig for huden, ikke så skarp. Strukturen i emulsjonen som en lett krem, raskt absorbert og huden blir umiddelbart myk, fløyelsaktig, peeling, støt er glattet ut, huden får en følelse av komfort uten tetthet eller over-fukting.

Hvem har huden er følsom, når du påfører emulsjonen, kan huden klemme seg, ikke klø, den vil raskt passere.

Sammensetning og bruk av Avene Cleanance K emulsjon

I emulsjonen: Vann, Cyklometikon, glykolsyre, propylenglykol, glycerin, polyakrylamid, melkesyre, Polymethylmethacrylat, natriumhydroksyd, C 13-14 Isoparaffin, dinatriumfosfat, Bisabolol (L-alfa), Cucurbita Pepo (gresskar) frøolje, dimethiconolet, dinatrium EDTA, Fragrance (Parfum), Laureth 7, Polysorbat 20, salisylsyre, sink, glukonat.

I sammensetningen tar vi hensyn til prosentandelen syrer: glykolsyre 6%, melkesyre 2% og salisylsyre 1%. Syreinnholdet er den mest verdifulle i denne emulsjonen, siden Det er syrer som er ansvarlige for cellefornyelse, for peeling av døde hudpartikler, de renser de dype lagene i epidermisene.

Zink- og gresskarfrøolje er til stede i nesten alle Avene-produkter og er ansvarlig for antimikrobiell virkning.

Emulsjonen er ikke-komedogen (ikke-komedogen kosmetikk), og dette er tydelig i sammensetningen. Porene vil ikke være tilstoppede, men tvert imot vil et nytt rensingsstadium begynne.

Hvordan bruke Avene Cleanance K

Instruksjonene for bruk angitt gjelder 1-2 ganger om dagen. For fet hud er det nødvendig 2 ganger om dagen, for følsom for stoffet - 1 gang om natten eller om morgenen. Jenter, dette verktøyet er ideelt for sminke, fordi det hemmer fet skinn, beskytter porene fra tonale ressurser og skaper en jevn overflate av huden for å påføre fundament eller pulver. Huden er som om polert.

Hvem kan bruke Cleanance K emulsjon

Avene emulsjon er egnet for alle som har svarte prikker, forstørrede porer, komedoner, post acne, akne til moderat alvorlighetsgrad. Dette hudpleie og helbredende middel virker faktisk, men bare hvis det brukes regelmessig. Jeg anbefaler spesielt de som har mange subkutane komedoner (som i bildet), og de opplever periodisk smertefullt. På bildet er en jente som bruker en emulsjon Klinans K i 2 måneder regelmessig.

Funksjoner emulsjon Avene Cleanance K

Siden emulsjonen inneholder syrer, må du sette solbeskyttelse på toppen. Hvis om vinteren kan du gjøre enda mindre uten beskyttelse mot SPF, så i høst, vår, sommer - du bør bruke solkremkrem eller sminkeprodukter med SPF-faktor på toppen.

I forbindelse med Avene Cleanance K emulsjon ikke bruke flere verktøy som kan hjelpe å holde på fuktigheten, dehydrert hud, tvert imot, bruke en fuktighetsgivende, nærende kremer, masker. På dagen for et sterkt terapeutisk middel, for eksempel, Effezela, ikke bruk Rengjøring K eller bare om morgenen.

Også nøye overvåke tilstanden til huden, hvis den er dehydrert, overdried, stopp emulsjonen til utvinning. Dette gjelder for eventuelle midler, det er alltid nødvendig å overvåke hudens reaksjon på bestemte produkter.

Hvor mye er Avene Cleanance K

Et rør av Avene Cleanance K 40 ml emulsjon i gjennomsnitt koster 1000-1200 rubler. Nok i 1-3 måneder med vanlig bruk. Selges i apotek og nettbutikker. Ofte skjer i samplere, derfor spør i drugstores og prøv.

Verktøyet er utmerket og bør tas med i problem med hud.

Jeg ønsker å informere deg om at Avene selskapet utstedt å erstatte denne nye emulsjon Cleanance Expert, som inkluderte ingen syre, men det er et nytt verktøy ekspressin, 1% av disse, ifølge produsenten, effektiv 6% syre. I tillegg legger de vekt på at det nye verktøyet ikke forårsaker irritasjon, som det er tilfelle for noen fra Cleanance K.

Avene Cleanance: Kremer og andre kosmetikk med termisk vann og fruktsyrer

Krem med fruktsyrer Avene Cleanance K er en av produktene i Aven-serien til dermo-rengjøringsserien. Dette og andre produkter fra Klinans-serien har vist seg å være gode hjelpere for å ta vare på problemhud.

Creme Avene Cleanance K: sammensetning, handlingsprinsipp, formål

Creme Avene Cleanance K - et produkt utviklet av det franske laboratoriet av Pierre Fabre, designet for å få en kerato- og seborrhea-regulerende effekt på huden.

struktur

Grunnlaget for Avene Cleanance K-krem er termisk vann (AVENE THERMAL SPRING WATER). Det beroliger huden godt, eliminerer betennelsesprosesser, bekjemper frie radikaler.

Krem inneholder også ANA og BHA syrer: glykolisk - 6%, melkesyre - 2% og salisylsyre - 0,1%.

Glycogel syre stimulerer fornyelsen av hudceller, renser overflatelaget fra døde partikler. Som et resultat av dette sikres dyp penetrasjon av næringsstoffer i huden.

Melkesyre, i tillegg til rensingsvirksomheten, brenner godt porene og fremmer dyp fuktighet.

Salisylsyre løser fettpropper i porene, bidrar til å redusere mengden av sebum som produseres av sebaceous kjertlene.

Som en del av kremet er det flere komponenter som gir det like viktige egenskaper:

 • gresskar ekstrakt - hjelper utjevning av hudavlastning, har anti-inflammatorisk, sårheling og gjenopprettende effekt;
 • alfa-bisabol - har en effektiv antibakteriell og anti-inflammatorisk effekt på huden;
 • Zinkglukonat - bidrar til normalisering av sebaceous kjertler, gir en matt effekt på huden.

Operasjonsprinsipp

Krem med AHA-syrer Avene Cleanance K tilhører kategorien medisinsk kosmetikk. Det har en trippel effekt på huden:

 1. Exfoliates døde hudpartikler, renser porene og akselererer celleregenerasjon på grunn av tilstedeværelsen av ANA- og BHA-syrer.
 2. Berør og fukter huden på grunn av tilstedeværelsen av Avene termisk vann i produktet.
 3. Gjør matting av huden takket være absorberende kapsler og mykningskomponenter.

Kremet gir en peeling effekt. Som et resultat, klare det med å eliminere svarte flekker, akne og små betennelser.

Tekstur av krem ​​Avene Cleanance K er lett og forsiktig. Det er godt påført huden og absorberes raskt. Det anbefales å bruke krem ​​2 ganger om dagen.

avtale

Avene Cleanance K er en universell krem ​​med fruktsyrer. Den kan brukes til ulike typer hud: normal, fet eller kombinasjon. Verktøyet anbefales å eliminere hudfeil som svarte flekker, akne. Det renser huden godt, nærer næring og bidrar til å exfoliere døde hudceller.

Kremet anbefales for bruk fra 18 år. Den er ideell for problem ung hud.

Produsenten garanterer, med vanlig bruk, å bli kvitt de fleste feilene i problemhuden. Ansiktet blir ryddet, huden blir jevn, fargene forbedres.

Andre Avene Rengjøringsmidler

Hovedoppgaven som utviklerne av kosmetikklinjen Avene Cleanance setter for seg, er en mild og svært effektiv hudpleie. Feil funksjon av sebaceous kjertlene, fører til akkumulering av sebum i porene, og, som et resultat av deres blokkering, er den viktigste årsaken til svarte flekker og akne på ansiktet.

Kosmetikklinjer som inneholder termisk vann, AHA og BHA syrer, samt noen andre komponenter som er laget for å forsiktig, men effektivt rense huden av fett, smuss og døde epidermale celler, samt fukte og nære ansiktets hud. Samtidig med disse handlingene har kosmetikkene i denne linjen en kraftig antibakteriell effekt, antiinflammatorisk og beroligende.

I tillegg til Avene Cleanance K tilbyr selskapet andre spesielle utviklinger: geler, masker, tonics og andre rengjøringsmidler.

Soapless Gel Cleanser

Myk gel for vask uten såpe. Vel skum, og effektivt renser huden, uten å tømme og ikke stramme den. Ved vask anbefales det å bruke verktøyet og vente i 20 sekunder. Denne gangen er nok for gelen å trenge inn i porene, rense dem og oppløse overflødig fett og resterende sminkeprodukter. Til tross for at gelen er utviklet for å løse problemene med fet hud, er den ikke aggressiv, men tvert imot er den ganske myk. Med rengjøringsfunksjonen håndterer huden ganske vel.

Anti-Shine Purifying Toner

Avene Cleanance rensende tonic klarer seg med oppgaven å eliminere fet skinn. Tonic tørker ikke huden, har en behagelig lukt og gir en følelse av mykhet og renhet etter bruk. En viss mengde alkohol er tilstede i sammensetningen av produktet, men det er praktisk talt ikke følt i kombinasjon med andre komponenter.

Maske med mineralberiket termisk vann og kosmetisk hvit leire. Masken inneholder også et kompleks av ANA- og BHA-syrer og en liten mengde skrubbepartikler. Det har en mild rensende effekt på huden. Resultatet av eksponeringen av masken er rene porer i ansiktet, fraværet av svarte prikker, matt jevn hudfarge og lett lettelse. Det kan brukes både for voksen problem hud, og i behandling av ungdoms akne.

TriAcneal hudpleie

Spesiell terapeutisk krem ​​med retinol og glykogel syre. Effektiv i behandlingen av akne. Kunne forhindre dannelsen av uønskede akne arr. Krem har en veldig sterk effekt på epidermis. På tørr hud anbefales det derfor å bruke det lokalt, i begrensede mengder, og helst bare om natten. Grunnlaget for krem ​​er fet, det absorberes ikke godt, men dette forhindrer ikke ham i å utføre en aktiv kamp mot akne.

Termisk kildevann

Sprøyt på overflaten av huden, termisk vann Avene bidrar til å oppnå en større fuktighetsgivende effekt ved bruk av krem ​​eller annen kosmetikk. I tillegg bidrar det til rask eliminering av rødhet og irritasjon. Du kan bruke den etter påføring av tonic, før du bruker kremet eller etter bruk av sminke. Det bidrar til å oppmuntre og oppdatere huden i løpet av dagen.

Rengjøring Emultion-Lotion Anti-Shine Regulating

Motiverende emulsjon er spesielt utviklet for å eliminere fettete lys fra problemhuden. Det renser epidermis, lindrer irritasjon, strammer porene. Emulsjonsbrønn fukter huden, og bidrar til å forlenge levetiden til sminke. Den har en middels tekstur mellom krem ​​og gel. Det absorberes raskt og etterlater ingen klissete rester. Kan brukes en eller to ganger om dagen.

Du kan være 100% sikker på at Avene Cleanance K-krem og andre kosmetikk fra Aven Klinans-linjen virkelig kan fungere bare ved å prøve effekten på deg selv. Dessuten lover de mange vurderingene om denne kosmetikken og sammensetningen som er angitt på emballasjen, bare en slående effekt.

Lær mer om Aven kosmetikk, dens sammensetning og handling på huden, fra videoen.

Aven Klinans K Sebo Cream og Keratoregulatory

Følsom, fet og problematisk hud med svarte flekker, oljeaktig glans og små betennelser.

Huden er ren, glatt, fuktig, uten oljeaktig glans. Tennetallet er jevnt. Ved vanlig bruk forsvinner svarte flekker og akne.

Avene Cleanance K Cream-gel (Aven Klinans K Cream selv og keratoreguliruyuschim) for sensitiv, fet, problem hud.

Avene Cleanance K Cream-gel krem ​​inneholder to-you AHA og BHA, som fjerner døde celler, noe som gir effekten av peeling. Rengjør huden effektivt, gjør porene rene, mattes og forhindrer utseendet på oljeaktig glans gjennom dagen.

På grunn av det høye innholdet av Avene-termisk vann, avner Avene Cleanance K Cream-gel krem ​​øyeblikkelig huden og gir ingen irritasjon under rensing. Passer som en base for sminke.

 • termisk vann Avene myker huden, reduserer betennelse;
 • Gresskarfrø ekstrakt fukter, toner, renser huden, forhindrer akne, strammer porene, regulerer talgproduksjonen;
 • Til deg, AHA og BHA virker som en myk peeling, fjerner døde celler og renser porene.

Påføres på morgen og / eller kveld på forrenset, tørr hud.
Det anbefales å brukes fra 12 år.

Avene: Cleanance K Gel-Cream

Det er enda overraskende hvorfor, med all min kjærlighet til Avene Cleanance-serien og forutsetningen for syrepleie, har jeg lagt merke til Cleanance K-krem så sent. Kanskje skyldes dette at det ikke er skrevet noen steder at det er syrer i sammensetningen (vanligvis produsentene skriver det i store bokstaver på det mest synlige stedet). Men den inneholder glykolsyre, melkesyre og salisylsyre, som passer perfekt til problemhud, og hjelper virkelig å bekjempe mangler.

Tradisjonelt, som alle Avene-produkter, er Cleanance K avhengig av termisk vann, som i seg selv har mange fordelaktige egenskaper (fuktighetsgivende, beroligende og sårhelende effekt), og er også egnet for å ta vare på selv den mest følsomme huden.

Sannt er hovedvirkningen gitt av syrer som eksfolierer det øvre keratinøse laget av huden, så vel som trenger inn i de dypere lagene, og dermed forhindrer forekomsten av betennelse og bidrar til en raskere hudfornyelse i områder med flekker av post-akne. Nylig gjorde jeg en hel video om syrepleie, så jeg vil ikke gjenta.

Kremet har en moderat lys tekstur, den er godt fordelt over huden, men den er ikke fullstendig absorbert i henhold til mine observasjoner (forresten la jeg merke til at mange kremer med syrer ruller ned, hvis de utføres over ansiktet med fingrene). Det brukes til natten, på grunn av det høye innholdet av syrer kan det klemme huden og forårsake midlertidig rødhet, som produsenten advarer om på forhånd. Jeg hadde det de første gangene, nå er huden ikke så følsom, men hvis det er et brudd på huden, kan det klemme.

Et sted møtte jeg om beskrivelsen, eller forventningen om at kremet vil bli kvitt sorte prikker. Han gjør det absolutt ikke, men han kan klargjøre huden for sin smertefri fjerning (det er best å gjøre en rensing med en kosmetolog).

I prinsippet, som allerede har erfaring med å bruke syre kremer, ble Cleanance K ikke en stor overraskelse for meg, men gjorde bare alt jeg forventet fra ham. Nå bruker jeg det 2-3 ganger i uken for å opprettholde en stabil hudtilstand, som han gjør bra.

Anslått pris: 270 UAH / 40 ml

Har du brukt Avene Cleanace K? Fikk han dine forventninger?

KLINANSE EXPERT Seboreguliruyuschaya keratoreguliruyuschaya emulsjon

Rør 40 ml

Rør 40 ml

Et ekspert hudpleieprodukt for mild til moderat akne. Effektiv mot svarte flekker, glans og betennelse. Glatter overflaten av huden. Fungerer på prinsippet om "Trojansk hest", ødelegger P.acnes-bakteriene fra innsiden. Inneholder ikke hydroksysyrer, noe som kan provosere hudirritasjon, og har et høyt nivå av sikkerhet og toleranse. Moisturizes og matter.

 • fordeler
 • Hvem passer?
 • Kliniske studier
 • struktur
 • fordeler

  Klinans Expert er egnet for enhver type hud som er utsatt for akne.
  Takket være en nyskapende formel uten hydroksysyrer, forårsaker det ikke irritasjon og høy toleranse. Den har en lys behagelig tekstur, ikke-komedogen. Effektiv både alene og i kombinasjon med rusmidler (inkludert retinoider).

  Klinans K seboregulerende og kerato-regulerende krem ​​ble testet av 27 kvinner og 5 menn med fet hud, som brukte Klinans K en gang om dagen (om morgenen eller om kvelden) i 21 dager:

  Alle deltakere verdsatt produktets konsistens, brukervennlighet og hurtig absorpsjon.
  Kvinner vurderte stabiliteten til sminke.

  Avene Cleanance-K - anmeldelser

  Samantha
  Yalta aktivt medlem

  Avene Cleanance-K 6. november 2014

  Perfekt lys krem ​​gel som hjelper til å glatte ut alle ufullkommenhetene. Den inneholder syrer, og kan være et budsjettalternativ for både tenåringshud og de som ønsker å normalisere balansen av fet hud, eller fjerne arrdannelse (post-acne flekker). Forsiktig! Bruk bedre om høsten og vinteren, pluss solkrem.

  Termisk er best! Jeg tar det alltid, bruker det hele året - om sommeren for å fukte, forresten, har det også en antibakteriell effekt, siden det normaliserer pH med fet hud. Og tørker lyser, mindre skinner senere. Generelt betraktet apotekere, er merket Avene det beste for sensitiv hud!

  Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 10 · Nei 0

  Avene Cleanance-K 24. august 2014

  Hele serien nærmet meg veldig mye, nå har jeg ingen problemer med huden, jeg byttet til mer "tungt artilleri" - anti-aldring, og datteren min har brukt henne siden 11 år på grunn av små problemer. Hennes hud er veldig ren, alt dette er kjent (nå 14 år gammel). Jeg vil gjerne merke:

  - Gel-creme rengjøring K

  - hvit blyant av samme serie for problemområder

  Disse to produktene virker virkelig, selv på tenåringshuden.

  De har også utmerket termisk vann.

  Men gelen for vask og mycelialnuyu vann, ville jeg råde

  fra Bioderma Green Series.

  Dette er produkter som jeg har returnert til apoteket i årevis.

  Medisinsk behandling for problem hud og anti-aging effekt å starte!

  Til slutt ble jeg beæret med å skrive en anmeldelse om stoffet, som jeg kjøpte i lang tid, men jeg bruker det regelmessig i litt over en måned. I løpet av denne tiden var jeg i stand til å sette pris på verktøyet og jeg vil fortelle min mening om det.

  Kremet er laget for å ta vare på problemhud. Ved problemer menes akne, hudormer, sorte prikker. Jeg vil anbefale denne krem ​​til personer med mild til moderat akne, fordi jeg er redd for at det i en alvorlig grad vil bli svak, selv om det er bra i seg selv.

  De som har slitt med akne sikkert vet at utseendet på akne av tre grunner: 1) overdreven produksjon av talg (det store flertallet av mennesker med akne har fet hudtype), 2) mangel på eksfoliering av døde hudceller, 3), punkt 1 og 2 provosere en tredje problem: sebum og døde hudceller tette porene og blande for å danne grobunn for akne bakterier og andre bakterier (for eksempel stafylokokker), som formere seg og forårsake betennelse, rødhet, puss, og - hei, en kvise!

  Avene Cleanance K er en krem ​​som inneholder stoffer som påvirker alle tre problemene, dvs. det regulerer talgproduksjon, fremmer peeling, og virker anti-inflammatorisk.

  Først av alt anses denne krem ​​som sur, så først bør det sies om dens bestandige syrer. De er her så mye som 9% - ANA og 1% - BHA (salicylsyre). Jeg må si at dette er en av de ganske høye konsentrasjonene av syrer for kremet:

  Glykolsyre (6%, andre i sammensetningen) regnes som den mest effektive av ANA-syrer, fordi har det minste molekylet som lettere trenger inn i huden. Salongglykol peeling anses som den mest effektive og milde, akseptabel med tilstrekkelig SPF, selv om sommeren. Glykolsyre virker eksfolierende, fremmer hudregenerering, forbedrer sin evne til å beholde fuktighet, gjør porene mindre synlige.

  Melkesyre (3%) - igjen skreller og fuktes.

  Salicylsyre - i motsetning til ANA-syrer, exfolierer ikke bare overflaten av huden, men også i porene, som porer blir mindre merkbare, akne og flekker passerer raskere. Den har en utbredt anti-inflammatorisk effekt, dreper bakterier. Mindre irriterende for huden enn ANA.

  Termisk vann Avene - har anti-inflammatorisk, beroligende, antipruritisk virkning. For å være ærlig tror jeg ikke spesielt på sine mirakuløse egenskaper, fordi Bruken av Avene termisk vann i en beholder imponerte ikke på meg i det hele tatt.

  Bisabolol er en beroligende anti-inflammatorisk komponent avledet fra kamille (og bare en dåre vet nå om kamille-anti-inflammatoriske egenskaper). Vanligvis svarer ikke huden min veldig bra på denne komponenten: billige lotioner og tonics med bisabolol forårsaket en følelse av film, oiliness, etc., men her var det mer sannsynlig i andre komponenter. Denne fløten forårsaket ikke slike klager for meg.

  Gresskarfrøolje er en antioksidant, har antiinflammatoriske og regenererende egenskaper.

  Pyridoksin - Vitamin B6: forbedrer regenerering, virker som en anti-inflammatorisk og som en antioksidant.

  Zink - anti-inflammatorisk, dreper bakterier, regulerer talgproduksjon, mattes.

  På skjermen i grønne fremhevede trygge stoffer, gul - potensielt dårlig. Selv om jeg ville argumentere med noen.

  Sammendrag: Et utmerket sett med effektive komponenter!

  Syrer øker hudfølsomheten mot solen, derfor anbefales det å bruke krem ​​kun om natten. I løpet av dagen må du bruke kremet med minst noen SPF, selv om vinteren. Generelt er syrepleie omsorg for høst og vinter (fra oktober til mars). Hvis det ikke er noen beskyttelse mot solen, vil syrene spille en grusom vits med deg - irritasjon, rødhet, overdreven pigmentering vises.

  Også, jeg anbefaler ikke, i min erfaring, å bruke krem ​​på irritert hud dekket med rikelig utslett. Når jeg bruker syrepress, vil jeg klø på, og det blir bare verre. Også, jeg anbefaler ikke å bruke mye krem ​​på en gang. Prinsippet "jo mer jo bedre" handler ikke om syrer. For å redusere klemming, legg kremet på fingrene på fingrene, spre det over dem, og så, som det, "sprø" det over ansiktet med berøring, men ikke smøringsbevegelser. Forresten, denne måten å unngå klemming eller i det minste redusere den virker, og hvis du bruker Skinoren krem.

  Da jeg mottok en bestilling med denne krem, tok jeg det umiddelbart. Første gang ingenting skjedde, var huden fin, som før bruk. Så i forbindelse med rengjøring i hytta ble jeg veldig sprinklet: enten har immunforsvaret virket på denne måten, eller en infeksjon, eller noe jeg gikk over i akne. Ved å bruke denne krem ​​var det bare umulig - brennende, rødhet, irritasjon. Kremet gikk til kjøleskapet.

  Da jeg calmed mitt sint ansikt, hadde jeg en ny brennende ide - å bruke retinoider, og jeg kjøpte Adaklin krem. Ved bruk av retinoider fortsatte Avene Cleanance K å ligge i kjøleskapet: det eneste forsøket på å bytte det med Adaklin førte til nesten en brenning. Senere lærte jeg at syrer og retinoider er inkompatible: Syrene ødelegger de skjøre molekylene av retinoider i struktur, og huden irritert av retinoider (i begynnelsen tok forferdelig peeling ut) bare ikke surt.

  Tiden for Avene Cleanance K kom da jeg avsluttet behandlingen med retinoider og begynte å lete etter en annen måte. De ble Skinoren krem, som jeg først brukte om morgenen og om kvelden, da jeg fikk et stabilt resultat - bare om morgenen. Tenker på hva å skjemme bort huden din for natten, husket jeg surkremet i kjøleskapet. Totalt bodde han der i bare 2 måneder, så han var, og fortsatt er ganske passform.

  Ved bruk ble resultatet ikke forverret, og jeg fortsatte å bruke det. Men full frihet fra acne alt kom ikke... Og jeg bestemte meg for å kombinere de tre kremer: Skinoren morgen Klenzit C (dette er et retinoid med et antibiotikum klindamycin) og Avene Cleanance K - natt, alternerende annenhver dag. Jeg valgte bevisst denne behandlingen slik at huden ikke vant seg til antibiotika og ikke glemte at den skulle ha sin egen immunitet, som for øvrig er stimulert av syrer. Klenzit C er ikke i konflikt med syrekrem. Tilsynelatende er Adaklin mer aggressiv.

  Resultatet er rett og slett fantastisk! Det jeg ser på: Akne opptrer nesten ikke, og hvis det gjør det, så på de områdene i huden der jeg ikke bruker en krem ​​- hals, décolleté. Emerging problemer forsvinner i 3 dager i gjennomsnitt. Spots fra tidligere akne forsvinner. Utseendet til porene har blitt betydelig forbedret: de er ikke lenger så forstørrede. Svarte prikker eksisterer fortsatt, men ser mindre og mindre merkbar ut. Tannet har forbedret seg - det har blitt mer sunt, levende, til og med blomstrende

  Og til slutt er det mest uventede en foryngende effekt! Jeg er 25 år gammel, jeg ser at huden min ikke er den samme som den var i 18-19, men likevel betraktet jeg ikke det som tegn på aldring. Etter 22 klippe håret med smell på pannen min dukket min favoritt rynke overraskelse - endelig avslørt vane overraskelse Perk øyenbrynene ved hjelp av et surt omsorg (for å inkludere ikke bare de ovennevnte kremer og geleer, men også syre Tonic Belita-Vitex, syre maske Belita-Vitex, sur marmor KORA (hittil kun brukt 2 ganger), vaske Vichy) viste meg at selv ved 25 år gamle kosmetikk kan gi en utbredt foryngende effekt. Det var etter starten av Avene Cleanance K at jeg la merke til at når jeg var rolig, var rynken på pannen min nesten usynlig, og noen ganger, selv om jeg øker øyenbrynene, har den ikke samme dybde og intensitet. Selv om jeg tidligere ikke merket at ansiktskonturet var tynt, og tenkte at det var viktigere for de over førti, etter å ha brukt kremet, la jeg merke til at ansiktet mitt hadde fått klarere konturer, større skulpturalisme. Huden er veldig jevn. Jeg er sjokkert og jeg er veldig fornøyd.

  Hvis du bor i en større by enn meg, så vil du mest sannsynlig finne Avene Cleanance K på apoteket - det tilhører apotekets kosmetikk. Jeg fant Avene-kosmetikk i Barnaul bare i apoteket til Dr. Sotnikova, og det koster så mye at jeg nesten falt på synet av prislapper. Jeg kjøpte på nettstedet "Skin Health Center", og selv med billig levering, viste det seg å være mer lønnsomt. Jeg fikk krem ​​i settet: en full 40 ml krem ​​og to miniatyrer - Avene Cleanance lotion og Avene Cleanance gel for vasking. Dessverre, på tidspunktet for bruk, tillot ikke huden min å bruke krem ​​samtidig med disse to produktene.

  Skal jeg anbefale Avene Cleanance K-krem for problemhud? Absolutt verdt det. Kan han hjelpe seg selv? Jeg vet ikke, du må prøve - alle individuelt. Personlig er jeg overbevist med min egen erfaring at akne er en sykdom, og det er nødvendig å behandle dem med rusmidler. Ethvert kosmetikk vil ha en tilleggsvirkning, men det er kosmetisk og ikke terapeutisk.

  Derfor anbefaler jeg denne krem, men hvis du har moderat og alvorlig akne - ikke stole på det alene, bruk farmasøytiske preparater - Baziron, Skinoren, Adaklin, Klenzit C, Differin, Azelik, Isotrexin. På dette nettstedet finner du mange vurderinger om dem, forstår operasjonsprinsippet og bruksordningen. Og nyttige syrer vil være til stor hjelp i kampen for ren hud.

  Avene rengjøring k

  Rengjøring K i tekstur ligner virkelig en krem-gel, som til tross for densiteten er godt absorbert i huden. Lukt spesifikt med surt. Når jeg brukte denne kremen for første gang, hun var mentalt forberedt på at huden din skal knipe med forferdelig kraft, men det skjedde ikke) litt ubehagelig sensasjonen bare oppstår når huden er irritert, eller den har et sår.

  Vil bare fortelle deg hva som IKKE gjør Avene Cleanance K Cream-Gel. Det matrer ikke og kontrollerer ikke sebumsekresjon. Med denne krem ​​begynner ansiktet mitt å skinne Aki pannekake i ca 30 minutter, så jeg tilpasset det til kveldsomsorg.

  Jeg kjøpte Avene Anti-Seborrheiques Cleanance K Cream-Gel av en grunn - å jevne ut hudtekstur, rense porene og exfoliere. Med ankomsten av kaldt vær, begynner noe uforståelig med ansiktet mitt - huden blir grov og grov i berøring, og jeg må bruke en skrubbe nesten hver dag. Skrubbing, selv veldig delikat, er ikke is, det var nødvendig å finne ut hvordan man forbedrer hudtilstanden på en mindre traumatisk måte. Og jeg fant den. Jeg bruker regelmessig Avene Cleanance K Cream-Gel i 2 måneder. Huden min ble virkelig veldig glatt og øm, noe som tillot meg å glemme scrubs og peeling. Hvis jeg bruker exfolianten en gang annenhver uke, er dette en feat))

  I annotasjonen til krem ​​sa at dette verktøyet for hud med mindre ufullkommenhet. Dette er sant. Når ansiktet mitt var en kjernefysisk krig i form av store og små lesjoner, den Cleanance K jeg ikke hjalp, måtte ty til tunge artilleri: tea tree essensielle oljen, skummer Payot, Avene Anti-Seborrheiques TriAcneal, som jeg viste til de tomme krukker og super -Effektiv maske av leire og sjøsalt. Men med jevne mellomrom små betennelser Rengjøring K gjør en utmerket jobb.

  Totalt: eksfolierer Avene Anti-Seborrheiques Cleanance K Cream-Gel for fem pluss, huden holder i god stand, gode fukter, som jeg inderlig glad i ham og respekterer ham.

  Avene Cleanance K Cream-gel

  Jeg hopper i den siste bilen på det utgående toget, som de sier :)
  Så mange mennesker har allerede snakket om dette verktøyet, men her er jeg.

  Så Avene Cleanance K Cream-gel!

  Faktisk viste han seg lenge i meg, men som ofte skjer med meg - "tapt" et sted i dypet av skapet. Den sommeren, så er noe mer interessant, bare glemt. Kort sagt, alle gledene i livet "skjønnhetsmaniac", når du trenger nesten en tidsplan for å gjøre for alle boksene.

  Til slutt begynte jeg å bruke Cleanance K et sted litt for to måneder siden, etter en gang kom jeg over en anmeldelse om det. Med anmeldelser generelt er alt interessant - de er enten veldig positive (etter dette bestilte jeg selv denne krem ​​en gang), eller veldig negativt. Så jeg var oppriktig redd for å bruke den. Men i mitt tilfelle jobbet alt og vi ble venner med kremet.

  På emballasjen kalte de ham "krem-gel", jeg ville stoppe ved en krem. Det er ikke spesielt tykt og mettet, men ikke rett lys. Hvit, nesten luktfri. Generelt, uten noe unremarkable, så vel som dets emballasje - det klassiske "apotek" -røret. Men det er praktisk å ta en tur, for eksempel, eller bare holde på badet - det bryter ikke opp.

  Vel, hvorfor trengs denne fløten? Det er nødvendig for problematisk hud for sakte å kvitte seg med kviser og forstørrede porer. Tørr, normal og hud uten problemer, dette verktøyet trenger ikke, du kan trygt passere forbi.

  Er det noen effekt? Det er, men ikke en å si at denne krem ​​vil løse alle problemene.
  I flere måneder har jeg "bygget" en syrepleie som passer meg - vinteren var derfor en syre. Så i den modusen har jeg tonic og masker med syrer. Jeg glemte selv når jeg sist brukte Clarisonik, siden huden uten den er "polert" (nå må jeg virkelig huske om det, sommeren er rett rundt hjørnet). Og i dette systemet av Krem Cleanance K passer godt. Jeg bruker det bare for natten, vekslende av og til med en godt fuktighetsgivende / nærende krem, når sjelen spør :) Men i 80% av tilfellene har jeg denne Avene for natten.
  Resultatet er ganske ren hud, uten tette porer. Jeg har fortsatt månedlige problemer på haken min, og de svarte prikkene har heller ikke forsvunnet (men ingenting tar dem - jeg har allerede roet meg ned), men samtidig er huden myk og pannen kinnene mine er rene.
  Selv under forutsetning av at jeg bruker Cleanance K hver kveld, observerer jeg ingen spesiell tørrhet på huden. Verktøyet er generelt enkelt å bruke, og det er fengslende - smør og sov! Ingen spesielle ritualer.

  Men hvis du bare vil ta denne krem ​​og løse alle problemene for dem, er det lite sannsynlig at du vil lykkes.

  Nå skal jeg lage en liten sammenligning (så langt min hukommelse vil tillate) med lignende midler:

  1. La Roche Posay Efaclar K - veldig lignende i virkeligheten, IMHO.

  2. DDF 10% Glycolic Exfoliating Moisturizer - har også mye til felles, men DDF imponerte på en eller annen måte meg på en gang. Men det var for 6 år siden. Jeg vet ikke engang om dette virkemidlet fortsatt blir utgitt? Men det er dyrere enn Avene, og vanskeligere å få det.

  3. Min favoritt Murad - og holdt seg ute av konkurranse fordi den løser problemer og trenger ingen hjelp.

  Cream-gel for ansiktet Avene Cleanance K Cream-gel

  Medisinsk behandling for problem hud og anti-aging effekt å starte!

  Jeg ble kjøpt i Makeup-bilde tilbake i desember 2013, da var det en handling, og sammen med krem ​​fikk jeg en gavepose (av dårlig kvalitet som brøt langs sømmen en måned senere) med minker av produkter av samme serie (noen likte og noen gjorde ikke).

  På den tiden begynte huden min å reinkarnere fra tørr til kombinert (oljeaktig T-son og normal på de resterende stedene) etter avskaffelsen av COC. Tidligere har jeg ikke engang hatt mye oppmerksomhet til denne syre serien, men den påtrengende posten til butikken og det faktum at huden min ble mer problematisk, gjorde jobben sin - jeg bestemte meg for at det var et tegn og burde bli tatt. På kjøpstidspunktet kostet det 139 hryvnia for 40 ml, nå har det steget i pris. Kostnaden i rubel er vanskelig å identifisere på grunn av kursets ustabilitet. Men krem ​​er ikke billig, men samtidig tror jeg at det koster pengene mine, bare fordi det kan erstatte en hel hylle av ansiktsrensende masker.

  Det ser enkelt ut, uten nalapistosti, som passer til et farmasøytisk kosmetikk. Et rør i minimalistisk design med en vri med et lokk.

  Kremet har en sur, helt diskret kosmetisk aroma.

  Kremet er veldig lett i tekstur, for å smøre hele ansiktet krever en svært liten mengde, absorberes den umiddelbart. Forresten er kremet bedre fordelt hvis du sprinkler ansiktet ditt med termisk vann.

  Anmerkningen sier at den skal brukes en eller to ganger om dagen, som jeg ikke kan enig med. Faktum er at til tross for at kremet har en lett konsistens, etter at huden har blitt fordelt, ser ansiktet i utgangspunktet normalt ut, men begynner gradvis å skinne, dette skinner er irrelevant i løpet av dagen. I tillegg ser jeg ikke denne krem ​​som en base for sminke, etter min mening er det en ren nattkrem som bare brukes en gang om dagen.

  Min hud: kombinert, oljeaktig og porøs i T-sonen, normal for resten av områdene. Hvis du ikke håndterer ansiktet og spiser mye sjokolade, noen ganger pimples hopper ut, på den røde dagen i kalenderen fra tid til annen er det subkutier.

  Når du påfører det på ansiktet, kan du i noen områder av huden føle en liten prikken, det er normalt for en krem ​​med en slik konsentrasjon av syrer.

  Først brukte jeg det hver kveld, og først følte jeg den motsatte effekten med forverring av hudtilstanden, det vil si at ansiktet mitt var sprinklet (dette skjer fra syrer, spesielt hvis du ikke var glad i dem før, så jeg var ikke redd), jeg stoppet ikke å smøre med krem ​​selv etter en uke huden er fullstendig renset.

  Da syntes det meg at kremet var for varmt for meg, huden begynte å skrelle av i noen områder, så jeg satte den på for natten bare en gang i to eller tre dager, dette var nok for at ansiktet skulle forbli rent og ingen nye støt på den ville skje. Samtidig var det ingen tørrhet. Hvis du har fet og super problem hud, tror jeg du må søke oftere enn jeg gjorde.

  Jeg likte resultatet av krem, nye pimples ikke dukker opp, spor av gamle passerer raskere. Jeg likte spesielt hvordan han håndterer sin hypodermikk, absorberer og renser dem veldig effektivt;

  Kremet har praktisk talt ingen effekt på de svarte punktene, alt forblir på plass, bortsett fra at de lyser litt.

  Tannet forbedrer min smak, du vil være aristokratisk blek og jeg likte lik en slik hvithet, men jeg forstår at dette ikke er for all verdighet.

  Siden mai, på grunn av en økning i solenergiaktiviteten, har den praktisk talt opphørt å bruke den, den har blitt smurt på den i omtrent fem ganger i løpet av denne tiden, og pek på hypodermen for å fjerne dem.

  Forbruk. Det er veldig økonomisk, jeg har fortsatt en kvart tube full, selv om jeg begynte å bruke den mer enn et halvt år siden. Men som jeg skrev tidligere, ble denne kremet ikke en daglig nødvendighet for meg, jeg har jo ikke fet, men kombinert hud. I tillegg brukte jeg praktisk talt ikke om sommeren.

  - Kjenn tiltaket og ikke glem om ernæring og hydrering av huden. Syrer er tynne og tørker huden, så hvis du går over bord med dem istedenfor rensing, kan en full Achtung begynne i form av økt sensitivitet, desquamation og en ny bølge av betennelse.

  - Solen er den verste fienden til syrer. Hvis du bruker kosmetikk med syrer, tør du ikke å gå uten sanskrin. Om vinteren er det nok pulver eller krem ​​med en liten solbeskyttelsesfaktor, og når solen begynner å varme, må SPF økes til maksimum. På en god måte er det bedre å ikke bruke slike kremer i det hele tatt om sommeren, men hvis du ikke kan klare seg uten den rensende effekten som de gir, så glem det om soling. Ellers kan huden bli rød og det er enda verre - det kan være aldersposter, hvorfra det er urealistisk vanskelig å kvitte seg med.

  Verdict. Kremet er utmerket, renser huden perfekt og fullfører fullstendig prisen. Selv om han har noen ulemper, er de vanlige for kosmetikk med syrer, så jeg reduserer ikke vurderingen. Jeg vil spesielt anbefale til jenter med fet hud.

  Er det mirakler i verden? Avene gir magi. Fullstendig hudfornyelse, bli kvitt ufullkommenhet. Brilliant. "Cultural Shock", den første opplevelsen med syrekrem... + bilder, beskrivelse, sammensetning, analyse av hovedelementene i sammensetningen "TO" og i en måned.

  Hvis det ikke var for kontinuerlig glede, ville denne krem-gelen sette 5 *. La min erfaring hjelpe deg å gjøre et valg.

  Hudtype - fet, porøs, følsom, men verst av alt - langhelende post-akne og en heterogen hudfarge.... Dette er hva jeg behandler hver dag.

  Jeg kjøpte denne kremgelen i håp om å bli kvitt post-akne, til og med ut av skjønn og, generelt, "bare for interessens skyld", har ikke blitt kansellert.

  Brukes hver dag i en måned (om natten).
  Nå er den aktive solen og jeg ikke risikere å bruke den, dessuten er det en ny nyanse fordi jeg stoppet med å bruke krem ​​(mer om dette senere).

  Jeg vil ikke skrive om fordelene med syrer (på Internett finner du mange uttømmende artikler om dette emnet) at for å oppnå et resultat må du bruke det hele tiden og lenge.

  Det var ikke for ingenting at de kalte krem-gel, med dens konsistens er det bare at - lys, raskt absorbert, ikke etterlater klebrig eller annen film.

  Lukten er typisk for slike produkter - det lukter surt.

  Hvis du bruker etter en vanlig vask - det er ingen ubehagelig følelse, men hvis du bruker den på eksfoliert hud (etter en maske, skrubbe osv.), Så føler du en liten prikken, som går fort. Huden rødmer litt.

  Hva gjorde krem-gel, og hva det ikke gjorde:

  Ærlig, jeg hadde et sjokk - kremgelen løser virkelig all nastiness som ligger under huden (jeg mener ikke svarte prikker.... bare en skjønnhetspleie kan kjempe med dem) - alt som "satt" lenge og ønsket ikke å klatre ut (beklager for detaljer) etter bruk av krem-gel enkelt og bare går bort selv! et par uker etter at jeg begynte å bruke kremet, la jeg merke til at ansiktet ble mye jevnere etter den vanlige leiremasken (+ svamp fra loofahen). Dette manifesteres ikke bare i utseende, men også i følelser - det pleide å være noen slags "trifles" som var usynlige for øyet i vanlig lys, men ubehagelig manifestert i et bestemt lys. Jeg tror mange mennesker er kjent: Å se fra speilet ser ut som et "rent" ansikt, og når det berøres, er det noen hillocks. Her klarte jeg med disse bjakami-krem-gelene! For denne produsenten respekt og uvazhuha.

  Når det gjelder post-acne, lyser de "gamle" sporene virkelig. Langsomt men sikkert blir huden mer ensartet i farge.

  For hva jeg legger 4 *:
  til tross for at eksperter sier at det er nødvendig å bruke det hele tiden etter en måned, la jeg merke til at de betente elementene ble mer, det vil si historien gjentar som med den tidligere syrekremmen. Min hud blir brukt og reagerer utilstrekkelig på tungt artilleri i form av syrer. Hvis du har sensitiv hud, hold det i bakhodet.

  Cream-gel virker i skjønn, men forvent fortsatt ikke en magisk transformasjon! hvis huden din er som meg, så vil ikke magi skje! Det blir bedre! men ikke perfekt.

  Kjøpt på echemist nettsted.

  Direkte link:
  Avene Cleanance K Cream Gel Exfoliating Hydrating.

  Pris: 7,44 ca 95 UAH.

  Takk for vurderinger og oppmerksomhet til anmeldelsen!

  Jeg ønsker deg skjønnhet og godt humør!

Flere Artikler Om Typer Acne