For ytterligere rensing er det nødvendig å velge midler med alfa- og beta-hydroksy-syrer, dvs. med AHA og BHA. De trengs for å rense huden på døde hudceller, og dermed utjevne hudens overflate, stimulere produksjonen av kollagen og bekjempe pigmentering. I dag, vurder masken Avene Cleanance for dyp rensing av huden.

Sammensetningen av masken Avene Cleanance

Til å begynne med vil vi analysere sammensetningen av denne masken for å bygge videre på de aktive ingrediensene, deres evner og det endelige resultatet.

De viktigste aktive ingrediensene i blandingen er AHA- og BHA-syrer, dvs. fruktsyrer, i dette tilfellet glykolsyre og salisylsyrer.

Glykolsyre er laget av sukkerrør. Det er den mest effektive blant frukt, fordi på grunn av at lysmolekylvekten trer inn i de dypeste lagene av epidermis. I tillegg til eksfoliering, fukt det og stimulerer vevregenerering.

Salisylsyre tilhører BHA og er den nest mest populære i kampen mot akne. Den har anti-inflammatoriske, keratolytiske egenskaper. Undertrykker spredning av bakterier, løser sebum, kjemper aggressivt mot bakterier. Med feil dosering er det lett å få en brenning.

Svært ofte brukes disse 2 syrer sammen, fordi sammen blir de enda mer effektive når det gjelder peeling.

Kaolin eller leire - absorberer overflødig fett, tørker, glatter, dræper patogener, strammer porene.

Glyceryllaurat (patentert komponent i Avene-laboratoriet) er ansvarlig for å regulere talgproduksjonen, og gir huden en matt finish.

Sinkglukonat er et mineralsalt, kontrollerer hudens hydrobalans, beskyttelsesfunksjon, deltar i celleregenerasjon, stimulerer produksjonen av kollagen, elastin. Glukonat i seg selv er en leder av sink i hudceller. Anti-inflammatorisk, immunoregulatorisk, regulerer talgproduksjon. Ifølge deres effektivitet i behandling av akne, sammenlignes sinkglukonat med antibiotikumtetracyklin.

Det høye innholdet i termisk vann Avene fjerner irritasjon, beroliger huden og myker aggressive effekter av syrer.

Cucurbita pepo plante ekstrakt (gresskar frø olje) er et antibakterisk middel som hemmer mikrober og påvirker sebum sekresjon.

Avene Cleanance maskestruktur

Myk hvit masse med sjeldne spruter, behagelig og mild, med en nøytral lukt. Det er godt fordelt på huden, men jeg anbefaler deg å bruke på tørr hud (selv om det er tillatt i instruksjonene og litt fuktet), fordi vann nøytraliserer virkningen av syrer.

Masken gir øyeblikkelig en følelse av friskhet, renhet, men ikke til squeak. Glatt hud, glatt, tørker eksisterende sår eller betennelser. Lys pigmentering lyser litt, de som lenge har vært, kan klargjøres.

Etter Avene Cleanance-masken er huden rosa, men jeg vil kalle den enda en sunn hud og alle flekker og uregelmessigheter ser i en tone, noe som skaper det første inntrykk av ensartethet.

Mask Aven Klinans strammer faktisk porene og renser sorte prikker, etter ca 2 uker med vanlig bruk (2 ganger i uken). Hvis du sammenligner det med skrubbe Noreva Exfoliac Facial Scrub, så er det en mildere måte, men ikke mindre effektiv.

Et annet viktig poeng, gjør masken ikke bare ren, men også fuktighet og næring av huden. I motsetning til tilstanden til huden etter de fleste skrubber og masker med syrer, etter Aven Klinans, er huden ikke tørr, men fuktig. Det er utvilsomt et stort pluss, krever ikke ekstra kremer etter og ikke provoserer tørrhet.

Avene Cleanance mask: applikasjon

Påfør masken på en tørr eller litt fuktig hud med et jevnt lag over hele ansiktet (du kan også nakke), la i 5 minutter. Masser lett og skyll med varmt vann, flatt ansikt. Påfør 2 ganger i uken.

Hvor mye og hvor du skal kjøpe

Masken selges for tiden fritt på mange apoteker. Kostnaden for 50 ml 620-780 rubler. Forbruk økonomisk, nok for 3-4 måneder.

Anmeldelser maske Avene Cleanance

Jeg likte det, jeg lette etter det på apotek i lang tid. Huden etter at den er jevn og jevn, blir de svarte prikkene blegne og jeg lyser direkte. Jeg tar det regelmessig.

Anmelder: Raisa

Etter en skrubbe blir huden myk, og etter en time begynner den å skrelle av. Derfor, i alle tilfeller må du legge på krem, men Avene Cleanance er ideell, som ren hudpip, men også fuktig! Som om etter en fuktighetsgivende maske, og ikke peeling.

Anmelder: Margarita

Jeg behandlet henne på en eller annen måte kaldt og sjelden. Det virket for meg eller noe, for etter masken vil jeg skrubbe med noe hardt. Jeg føler ikke renhet, som angitt av produsenten. Jeg bruker den når jeg tørker ut huden))

Mask for dyp rensing av ansiktet for fet og problemhud Rengjør masken av Avene

tilbakekalling

Syrepleieperioden har lenge vært over, men tiden går fort, og den nye er rett rundt hjørnet, derfor er dagens vurdering om temaet "Klargjør en slekt om sommeren." Og syrevurderingsmasken Rengjøring fra Avene er helten av anmeldelsen. Jeg kjøpte ikke denne masken tilfeldig, jeg hadde tidligere studert spørsmålet, etter å ha studert ganske mange vurderinger. Før hun brukte syremasker fra Cora og Vitex, effekten som jeg var komfortabel med, for det meste Cora, spesielt fornyelse og følgelig foryngelse av huden. Avene maske er erklært som rensing, men siden syrepleie er mer allsidig, forventet jeg andre bonuser fra den.

Masken er omsluttet i et plastrør med et volum på 50 ml, med en skruehett. Tuba er pakket i en pappkasse, og inneholder også instruksjoner med informasjon om den helbredende mineralkilden Avene, formålet med kosmetikk basert på dette helbredende vann, og viser også alle produkter fra Cleanance-serien.

På siden av boksen er det et klistremerke med informasjon på russisk:

Som en del av de observerte glykolsyre (ANA) og salicylsyre (BHA) - som masken ble kjøpt for, så vel som hvit ler og glyceryllaurat, som ifølge produsenten er utformet for å regulere talgkjertlene og matte huden.

Maskens konsistens er ganske tykk, ganske tørr, tilstedeværelsen av leire er følt. Også i den totale massen inneholder polyetylen skrubbe partikler - ganske stor og i små mengder.

Allerede i ferd med å påføre masken begynner å brenne huden, og svært merkbar. Jo mer intense rensemidler jeg brukte dagen før, enda en dag eller to, desto mer maskerer bakken. Interessant, andre sure masker hud klemmet, og dette brenner. Når jeg til og med fikk en forbrenning i form av røde flekker på kinnene mine, da jeg brukte en skrubbe et par dager før masken og scorched kviser med lotion fra 3-trinns klinikker, og selvfølgelig overarbeidet jeg masken. Etter et par dager gikk rødheten bort alene.

Det vaskes av veldig lett, det er ikke behov for svamp, jeg har ikke sett en så lett vasket maske i lang tid. I skyllingsprosessen kan du forsiktig massere huden, som anbefalt av produsenten, men dette er hvis brenningen er liten, hvis den er sterk, så vil massasje være smertefull.

Etter vask er huden merkbart renere, jeg mener selvfølgelig at porene, svarte prikker lyser og innholdet i porene oppløses som om det er delvis. Spesielt tilstoppede porene kan deretter rengjøres manuelt, men arbeidet etter denne masken er virkelig litt, det er hun som gjør det viktigste. Til berøring blir huden jevn, huden tørker ikke og fuktes ikke. Jeg vil ikke si sikkert om den lovede matten, siden i vinter er kombinasjonshuden mer utsatt for tørrhet. Men masken forhindrer ikke betennelse for meg personlig, alt er som vanlig.

Dessverre fikk jeg ikke noen bonuser i form av foryngelse eller forbedring av hudfarge, som etter Cora-masken, men ingen lovet meg det, men Cora renser ikke porene som Aven.

Konklusjon - en god maske, fungerer bra, definitivt verdig oppmerksomhet. Av minusene - uøkonomisk med en liten mengde, men for en sesong er nok.

Aven Klinans Mask for dyp rensing

Dyp rensing av huden med svarte prikker og oljeaktig glans.

Huden er merkbart ren, fløyelsaktig, matt, myknet. Glatt, strålende hudfarge.

På grunn av effekten av myke polyetylengranulater, ANA og VNA to-t, sorbenter og unikt termisk vann, har Avene Cleanance Mask dyprensingsmaske en tredobbelt effekt: det lindrer svarte flekker, mattes og lindrer huden. Produktet har en behagelig tekstur og behagelig aroma, danner ikke et skum når det påføres. Det er veldig praktisk å bruke det: røret åpnes lett med en hånd, dispenseren gir et økonomisk forbruk.

 • termisk vann Avene eliminerer tetthet, reduserer betennelse og irritasjon i huden;
 • glykolisk til-som gjenoppretter sunn utstråling, fremmer oppløsningen av sebaceous plugger, utgjør farge og lettelse av ansiktet;
 • Salisylsyre som desinfiserer, normaliserer sebumsyntese, danner rent porer
 • kaolin forsiktig exfoliates de døde cellene, eliminerer fettete glans av ansiktet, strammer porene;
 • sinkglukonat - antiseptisk og bakteriostatisk, reduserer aktiviteten til talgkjertlene;
 • Xantangummi beskytter porene mot forurensning, forhindrer dehydrering og skade på epidermisene under påvirkning av negative eksterne faktorer.

En maske for dyp rensing forbedrer i seg selv tilstanden og utseendet til huden. Men enda mer imponerende resultater kan oppnås hvis de brukes i kombinasjon med andre produkter fra Avene Cleanance-linjen. Kosmetologer i nettbutikken Perfektoriya hjelper deg med å opprette et daglig og ekstra pleieprogram for deg gratis.

Bestilling av maske for dyp rensing Avene Cleanance Mask og andre produkter er veldig enkle: legg dem i en kurv og legg en bestilling eller kontakt vår konsulent via telefon eller online chat.

Avene Cleanance Mask for fet, kombinasjon, normal hud.

 • parabenfri

Påfør masken med fingertuppene dine med lette sirkulære bevegelser på det våte ansiktet og nakken og la det gå i 5 minutter. Deretter vasker du masken med vann og tetter ansiktet med et håndkle.
Bruk 2 ganger i uken. I sjeldne tilfeller kan det føre til en prikkende følelse.
Unngå kontakt med øynene.

KLINANS Mask for dyp rensing

Rør 40 ml

Rør 40 ml

Mykner huden, fjerner ufullkommenhet og renser porene. 3 trinn i 1 produkt for perfekt hud! Paraben gratis.

 • beroligende
 • Matting effekt
 • skrubb
 • fordeler
 • Hvem passer?
 • Kliniske studier
 • struktur
 • fordeler

  Mask for dypt rensende ansikt Avène Сleanance er egnet for fet hud med svarte prikker og oljeaktig glans. Din hud er fløyelsaktig igjen. Huden er merkbart ren, matt og myk i lang tid.

  Dette verktøyet ble testet med deltagelse av 32 pasienter med fet hud. De brukte en Klinans maske 1-2 ganger i uken:
  97% av deltakerne indikerte at huden deres er sunnere og renere.
  87% av deltakerne bemerket at porene er renere.
  97% av deltakerne var fornøyd med resultatet av rensing.

  Bruken av Klinans Cleansing Mask reduserer fettinnholdet med 51%, noe som gjenspeiler en øyeblikkelig effekt av å absorbere overskytende sebum.
  Også 80% av deltakerne bemerket at Klinans Cleansing Mask gir en synlig matteffekt en time etter påføring.

  Mask for dyp rensende hud "Klinans" Avene Cleanance Mask

  aven termisk kildevann (avene aqua), trietylheksanoin, kaolin, cetearylalkohol, glycerylstearat, glykolsyre, vann (vann), cyklometanon, natriumhydroksyd, polyetylen, cetearet-33, kapryl / caprinsglycerider, titandioksid (ci 77891), sinkglukonat, bisabolol, cetrimoniumbromid, duft (parfyme), glyceryllaurat, pyridoksinhcl, salisylsyre, xantangummi.

  Avene Cleanance Mask maske ble laget av franske dermatologer for dyp rensing av ung, problem og sensitiv hud. Rensende anti-inflammatorisk maske har en behagelig aroma, forårsaker ikke allergi. Mask.

  Avene Cleanance Mask maske ble laget av franske dermatologer for dyp rensing av ung, problem og sensitiv hud. Rensende anti-inflammatorisk maske har en behagelig aroma, forårsaker ikke allergi. Masken inneholder en formel som er spesielt utviklet for effektiv hudpleie, utsatt for fett. Takket være det er antall foci av betennelse i følsom hud betydelig redusert. Den har en behagelig lys aroma.

  Aktive ingredienser:
  - Termisk vann Avene - myker og myker huden.
  - Høydose kerato-regulatorer AHA og VNA - hjelp til å rense porene og sørge for effektiv peeling for dyp rensing av huden.
  - Eksfolierende mikropartikler - fjern smuss og døde celler.
  - Leire - adsorberer, absorberer overskudd av sebum.
  - Gresskarolje, vitamin B6 og sinkglukonat regulerer sebumsekresjon.

  søknad:
  Påfør masken på hele ansiktet, på tørr eller litt fuktig hud. La i 5 minutter. Fukt hendene forsiktig med en sirkelbevegelse. Deretter vaskes reservert av masken grundig med kaldt vann.
  Bruk 1-2 ganger i uken i tillegg til grunnleggende daglig pleie.

  anmeldelser

  Bekjemper betennelse, virker hudfarge.

  Min kjære elskede maske er alltid på lager og vil definitivt bli hos meg lenge!
  Min hud er veldig fet, med hyppige betennelser og post-akne, hjelper denne masken effektivt meg med å håndtere disse problemene. Ble kjøpt etter utnevnelsen av en skjønnhetspleie, som jeg og min hud er veldig takknemlige for.
  Masken har små partikler som skreller av og forsiktig skrubbe.
  Jeg legger et tynt lag over hele ansiktet mitt (jeg la merke til at tykkelsen på laget ikke påvirker effektiviteten, og besparelsene er betydelige til slutt), jeg holder ca 7-10 minutter. Masken tørker ut veldig pent - det strammer ikke ansiktet i det hele tatt, det smuldrer ikke. Jeg begynner å vaske av gradvis - Jeg gni ned på ansiktet med våte hender, skrubbe partikler er følte som ikke riper eller skader ansiktet.
  Etter å ha påført de mørke prikkene lyser, er huden veldig myk, glatt og ren. Den har en kumulativ effekt.
  For å oppsummere kan jeg si at masken er min uerstattelige assistent, den utfører sine funksjoner perfekt!

  Renser, glatter lettelsen, hvitrer huden litt.

  Min hud er kombinert, utsatt for fett, så du kan ikke uten rensing.
  Jeg har allerede denne masken i form av en 5 sonde, ga den til apoteket for gjennomgang. Kjør ut av miniatyrer, kjøp et fullstort produkt.
  I en tuba hvit pasta med slipende partikler. Det anbefales å bruke på et rent og tørt ansikt. I nærvær av betennelse i pastaen. Etter 5-10 minutter tørker masken, men herdes ikke. Fjernes lett med varmt vann.
  Takket være masken er ansiktet mitt litt hvitt, betennelsen tørker ut, de svarte prikkene lyser, porene visuelt smale. Jeg søker 2 ganger i uken.

  God rensing, tørker ikke huden.

  Meget liten mengde emballasje.

  Hudtype: Allergi utsatt, tørr, problem

  Jeg bestilte denne masken sammen med resten av linjen for problematisk hud.
  Det var allerede skrevet mange lovende kommentarer om henne på den tiden, så jeg ventet på en "wow-effekt" fra henne på forhånd.
  Masken renser egentlig godt, men tørker ikke huden. Det er imidlertid verdt å huske at det er leire i sammensetningen, så du bør ikke la masken tørke på ansiktet ditt.
  Det er lett å distribuere masken, det vaskes også uten problemer. Det er små skrubbepartikler i sammensetningen, så jeg gjorde noen ganger ansiktsmassasje før du vasker av. Den generelle følelsen er bare positiv, den største ulempen er størrelsen på pakken. Hun er rett og slett uendelig liten, så masken slutter veldig raskt.

  Renser huden skikkelig, irriterer ikke følsom hud, brønn peeling.

  Liten volum tuba.

  Om meg: sensitiv kombinasjon og dehydrert hud, utsatt for rosacea.
  Mask kjøpt som en analog kraftigere syreprodukter. Den er pakket i et godt hvitt rør med en skrudd hette, den riktige mengden penger blir presset ut enkelt. Masken er en tykk hvit krem ​​med sjeldne flekker av tette og harde partikler - de er ikke skarpe, så når du skyller, er det lett å massere, og ikke skrape huden. Lett kosmetisk lukt med liten surhet (hvis du er kjent med Avene-produktene - da på grunn av denne surheten, er lukten litt annerledes enn den vanlige duften). Det anbefales å bruke produktet i fem minutter, som jeg gjør. Hele ansiktet har et ganske tynt lag, det tørker ikke ut, men litt strammer huden. Nesten umiddelbart etter påføring begynner masken å klemme seg, i mitt tilfelle er det svært merkbar, men etter skylling redder eller irriterer huden ikke. Porene rengjøres og lyser, fettet blir trukket ut av dem. Eksfolierende effekt er også der. Med regelmessig bruk oppstår betennelsesmasker sjeldnere, og hudavlastningen blir jevnere.
  Det hadde ingen effekt på couperose, masken er ganske myk og fremkaller ikke rødhetsforbedring.
  Verktøyet er ganske økonomisk, når det brukes en gang i uken, er det nok i tre til fire måneder.

  Renser, tonehøyde, lyser etter akne.

  Jeg har en kombinasjonshud som er utsatt for fett, sensitiv. Jeg bruker en maske 2 ganger i uken i flere måneder. Jeg holder maksimalt 10 minutter på ansiktet mitt, ellers begynner det å justere eller klø. Generelt, glem at det er på ansiktet, vil ikke fungere.
  Masken renser, utgjør hudavlastningen, lyser etter akne.
  Dessverre er masken ikke økonomisk. Jeg har nok i et par måneder. men likevel vil jeg kjøpe den i fremtiden.

  Bekjemper betennelse, utmerker hudfarge.

  Kan klemme (tolerant), dyrt.

  Hudtype: kombinasjon, utslett er sjeldne, men passende.

  Masken er ganske dyrt, vurderer at dette er et lite rør på 40 ml. Men dette er den første masken, som for meg er 100% begrunnet erklært av produsenten - hudens lettelse er virkelig jevnt, fargen er forbedret, utslettet er godt tørket.
  Når det gjelder å klype - hvis du bruker en mindre mengde (slik at du ikke ser den hvite fargen på ansiktet) - kan du samtidig løse problemet med å spare penger og dine egne følelser.

  Tørker betennelse, glatter huden.

  Jeg har fet, utslettende hud. Mask for dyp rensende hud "Klinans" Avene Cleanance Mask er et godt produkt for eiere av problemhud. På grunn av syrer i sammensetningen, renser det og glatter huden, tørker betennelser. Men du må være forsiktig så du ikke blir irritert. Jeg likte å bruke den lokalt på betennelser eller problemområder i huden. Masken er krem, hvit, enkel å påføre og vaske av. Det er synd at rørets volum er så lite - bare 40 ml, når det brukes på hele ansiktet, slutter det raskt. Jeg anbefaler å prøve.

  Liten volum av produktet.

  I perioden da huden var fet og problematisk, kjøpte jeg helt vare fra Avene, jeg tror at dette merket er det beste av apotek, kanskje fordi det hjalp. Når jeg bestilte grunnleggende omsorg, bestemte jeg meg for å ta denne masken, spesielt siden det var med syrer og ikke angret. Veldig hyggelig lukt, tett hvit tekstur med blå eksfolierende partikler renset virkelig ansiktet godt, ingenting klemte meg. Etter påføring er huden jevn, behagelig å ta på, lyset.

  Kjøpt denne masken på mange vurderinger. Tiltrukket tilstedeværelsen av syrer. For min hud utsatt for fet hud er saken.

  Konsistensen er tykk, hvit, sprer seg godt på ansiktet. De første minuttene tenner masken litt, men ikke mye. Det virker som syrer arbeid. Etter den første søknaden var det ingen effekt. Svarte prikker på plass, porer som var slik igjen. Jeg regnet med den kumulative effekten. Vedvarende brukte en maske en gang i uken i tre måneder. Effekten har ikke sett.
  For meg er dette en ubrukelig ting.

  God rensing, glatt lettelse.

  Chiplet, det er ikke klart syreinnholdet.

  Jeg har en kombinasjonshud, det er betennelse, sjelden flaking. Det er tegn på dehydrering.
  For øyeblikket er min favoritt rengjøringsmaske. Jeg bruker en gang i uken. Meget god effekt på betennelse og hudtekstur. Hvis en hypodermisk pimple har dukket opp, vet jeg at etter at denne masken og te-treoljen lokalt (etter masken) er det sannsynlig at det vil reduseres betydelig i størrelse.
  Veldig hyggelig tekstur, godt spredt, flyter ikke. Inneholder små partikler, tilsynelatende for komplement. peeling når du vasker.
  Det er ikke veldig klart hvor mange syrer er inneholdt der, siden sommeren er foran og det er nødvendig å avgjøre om man skal fjerne masken fra arsenalet eller ikke. Jeg tror imidlertid at innholdet er lite, som om jeg ville ha skrevet mye, og produktet er ganske stort og er også erklært for sensitiv hud. Jeg konkluderer med at en lav konsentrasjon av syrer.

  God rensing, behagelig å bruke, tørker betennelse, lyser etter akne.

  For meg er de ikke.

  Min favoritt ansiktsrensende maske. Når den påføres, tippes den, spesielt i skadede områder, men for meg er det ikke kritisk. Masken er hvit på grunn av kaolin som er inneholdt i den, spredt med skrubbepartikler. Perfekt tørker betennelse, undertrykker de som bare er skissert. Med regelmessig bruk i 3 måneder 1-2 ganger i uken, har post-akne blitt lysende eller helt forsvunnet, den generelle hudavlastningen har avjevnet seg. Ansikt etter påføring ser friskere ut, renere.

  Tørker raskt kviser, fjerner rødhet, glatter.

  Ikke bekjempe med sorte prikker, ikke smal porene, bidrar ikke til mat.

  Kjøpt i kombinasjon med en gel for vask og lotion fra samme serie. Brukt 2 ganger i uken, søkt på 5-7 minutter, og deretter med våte hender, massert, slik at skrubbepartiklene gjorde jobben sin og vasket av. Ansiktet mitt stakk ikke, jeg forårsaket ikke ubehag. Som et resultat, resultatet som en maske - nesten ingen. Svarte prikker lyser ikke mye, og denne effekten er nok til en halv dags maksimal, porene er ikke innsnevret og er tydelig synlige i ansiktet, det påvirker ikke seboreguleringen. Men med punktbruk viste det seg at betennelsen var god - om kvelden ble den påført i 10 minutter til et punkt, i morgen økte akne, tørket opp og rødheten nesten forsvant. Så heller et poeng handling sos-verktøy. Dyrt for 40 ml volum.

  Mask kjøpt etter å ha lest rave vurderinger om underverkene som skaper syre. Min hud er kombinert, problemene er svarte flekker og lukkede komedoner.
  Masken brukes ganske sparsomt, fordelt over individet uten problemer. Inneholder skrubbeflater. Et minutt etter påføring begynner ansiktet å brenne.. brenne. Jeg vil raskt vaske. Ved spyling er det også en brennende følelse. Vasking kan skure huden takket være de samme patchene.
  Resultat etter seks måneders bruk 2-3 ganger i uken - de svarte prikkene har ikke gått vekk, men etter å ha brukt masken ble det lettere å kvitte seg med dem; lukkede komedoner også, både satt og lørdag, men ble mykere eller noe. Det vil si å fjerne dem uten konsekvenser og problemer ble mye lettere. Og små komoneser, bare synlige når de ser på et forstørrelsespeil, forsvant innen en uke. Generelt ble huden tynnere, det ble mer følsom overfor aggressive faktorer (for eksempel etter en måned med å bruke masken, var det vondt for meg å skrelle huden med en skrubbe og begynte å bære ut i kulde). Masken er i prinsippet ganske anstendig, men sannsynligvis mer designet for personer med fet og problemhud, og for de som har en kombinert eller kan man ikke bruke det for ofte. Og folk med sensitiv ville ikke anbefale i det hele tatt.

  Avene Cleanance Mask. tilbakekalling

  Jeg fant endelig en verdig erstatning for den legendariske syremasken Belita-Vitex, som parasitter ble fjernet fra produksjonen. Ingenting som masken fra Aven er mer enn 10 ganger dyrere. Men nesten like bra!

  Masken er tykk, hvit, med harde partikler. I teorien skal de fungere som skrubb, men de er for få til dette. Så de eksisterer bare, de kliper ikke på huden, men de plager meg, siden jeg ikke kan bruke noen mekaniske rengjøringsmidler. I stedet for en elsket - å gni ansiktet med en maske, og det er nødvendig å påføre og skylle forsiktig. Det er en lett sur smak.

  Lett å påføre, vask lett ut. Litt brenner på bakken, hvor huden er tynn.

  Masken fungerer veldig bra i retning av å forbedre lindringen: strammer porene, fjerner (med tiden) subcutis, reduserer den generelle følelsen av frihet, noe som har vært veldig frustrerende for meg i det siste. Samtidig ser jeg ingen alvorlig rensing og innflytelse på de sorte prikkene. Selv om selvfølgelig over tid blir denne uglinessen mindre + svarte prikker lyser og er lettere å rengjøre mekanisk.

  Etter bruk er huden ikke irritert, ikke anstrengt. Selv om jeg nylig har prøvd å bruke rensende masker i kombinasjon med fuktighetskrem.

  Det er allerede solfylt, men jeg fortsetter å bruke masken på egen risiko. Pigmentering ville umiddelbart vises? Eller vil hun fortsatt komme ut?) Hvem er våre spesialsyrer?

  Generelt, hvis jeg generelt er fornøyd med masken, men uten rapturer. For disse pengene vil jeg gjerne mer. På den annen side vil jeg kanskje finne noe mer syre i frimarkedet.

  Avene rengjøringsmaske

  Enda min mening om kosmetikk av det farmasøytiske merket Avene. Denne gangen var fortvileren av den raske Masyk Klinans Avene Cleanance Mask for dyp rensing av huden.
  Jeg liker dette merket fordi nesten alle produktene inneholder termisk vann. På grunn av dette er Aven egnet for sensitiv og overfølsom hud.

  Dette er ikke min første maskerørrengjøring, jeg har brukt den i flere år. Jeg tror ikke han vil være den siste, fordi Jeg kunne ikke finne et verdig alternativ for tezhe penger.
  Denne masken er solgt i nesten alle apotek, det er lett å finne og kjøpe for små penger.
  Maskets tekstur er heterogen, den har partikler som en skrubbe. Jeg påfører en maske på den rydde huden, ikke et tykt lag. Noen ganger legger jeg bare på t-sonen.
  Jeg legger den på huden i 15-20 minutter, avhengig av hvordan jeg husker at det er på tide å vaske av masken.
  Kanskje de første sekundene av masken klemmer seg, men det går fort og masken resten av tiden jeg ikke føler. Jeg vasker det av med varmt vann og tørker deretter huden min med tonic.
  Umiddelbart merkbar at huden blir mykere, lyser de svarte prikkene. Men på huden min la jeg ikke merke til at denne masken var å bekjempe betennelser.
  Noen jenter legger en prikk på betennelsen og går om natten, denne metoden passer meg ikke.

  På grunn av AXA- og BHA-syrer, gir masken ut hudens lettelse og gir et godt resultat når det brukes i kombinasjon med Cleanance-produktene. Etter denne masken kan du bruke en krem ​​med syrer. Det viktigste er ikke å glemme på solfylte dager om solbeskyttelse.
  Som en del av masken er det hvitt leire. På grunn av dette blir huden matt etter vasking av masken og tørker ansiktet tørt.
  Jeg bruker masken eksklusivt på kvelden, for å gå til sengs med renset hud og gi kremen tid til å påvirke huden.
  Masken har en litt merkbar sur lukt, jeg personlig liker det. Jeg har alltid med glede.
  Jeg bruker ikke denne masken som en skrubbe, og den kan ikke brukes som dette. fordi De maskerte partiklene ser ut som skrubbing, men de kan skrape huden.
  Jeg anbefaler deg å være forsiktig når du fjerner denne masken.
  Maskestatus - 5+!

  pris, økonomisk forbruk, svarte prikker lyser

  AnnaBeautyBox RU

  AnnaBeautyBox er et nettsted om kosmetikk, sminke, skjønnhet, kvinners hemmeligheter!

  Avene Cleanance Mask. Avene rensende ansiktsmaske. Review, foto.

  Du vet at jeg elsker det aller fleste, så i dag vil jeg dele med deg mine tanker om en annen maske: Avene Cleanance Purifying Mask. Faktisk, mens jeg bor i Frankrike, vil jeg prøve så mange produkter av franske apotek som mulig. Fordi de i utgangspunktet er av utmerket kvalitet. Og selvfølgelig er Aven et meget kjent merke, som er representert i mange land.

  Emballasje og design: 5 av 5.

  Emballasje er enkel, komfortabel, hygienisk, lett, praktisk. Jeg har ingen klager!

  Beskrivelse av Avene Cleanance Purifying Mask:

  Aven Klinans Mask for dyp rensing En rensing, peeling og tørking maske for fet problem hud. Hjelper med å eliminere lokale hudfeil. *

  Her brukte jeg Avene Cleanance Purifying Mask:

  Bilder "før" og "etter" sammen:

  Min mening om Avene Cleanance Purifying Mask:

  Dette er ikke bare en maske, men også en mild skrubbe. Generelt er nøkkelordet når jeg snakker om denne masken mild. Det er flott for min sensitive hud. Men hun er usannsynlig å hjelpe deg (absolutt ikke på en gang), hvis du har noen sterke problemer i ansiktet ditt. Masken har en hyggelig kremaktig tekstur med små skrubbepartikler, veldig delikat. Også denne masken er et uttrykk: det tar deg bare 5 minutter å gjøre det. Når det gjelder effekten, merket jeg ikke noen grunnleggende endringer. Ansiktet mitt så rødt ut etter masken, så bruk det bedre før sengetid. Masken er utviklet for å forbedre tilstanden til huden, hvis du bruker den systematisk over tid. Siden jeg ikke har noen alvorlige problemer på huden, kan jeg ikke si om det bidrar til å kvitte seg med utslett. Etter masken følte huden øm, fornyet, men dessverre ble porene ikke renset. Derfor er jeg fortsatt på utkikk etter en god rensemaske.

  Total vurdering: 4 av 5.

  Pris: 12 euro for 40 ml.

  Hvor å kjøpe:

  Jeg kjøpte min på apoteket. Du kan også bestille det på Escentual.

  Mask Avene Cleanance Mask for dyp rensing, 50ml

  St. Petersburg og LO: på plan
  Russland: et transportselskap
  (beregning av kostnaden på scenen for valg av leveringssted)
  Pickup: ma.-fre. 14.00-16.00

  Maskens formel "Klinans fra Aven" er designet for effektiv omsorg for fet hud. Det bidrar til å fjerne ufullkommenheter. Dette skyldes kombinasjonen av eksfolierende partikler og komplekset av AHA og BHA syrer. Myk leire absorberer talg og regulerer overdreven fet hud, interagerer med lauratglyceryl. Ansiktet blir kjedelig og glatt. Masken er egnet for fet hud med svarte prikker og oljeaktig glans. Slik bruker du: 1. Påfør masken til ansiktet ditt. 2. La i 5 minutter. 3. Bruk lette massasjebevegelser for å vaske masken av ansiktet ditt.

  Sammensetning: AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). TRIETHYLHEXANOIN. Kaolin. CETEARYL ALCOHOL. GLYCERYL STEARATE. GLYCOLIC ACID. VANN (AQUA). Cyklomethicon. NATRIUMHYDROXID. Polyetylen. Ceteareth-33. CAPRYLIC / CAPRIC GLYCERIDES. TITANIUMIOXID (CI 77891). ZINC GLUCONATE. Bisabolol. CETRIMONIUM BROMIDE. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LAURATE. PYRIDOXIN HCL. Salisylsyre. XANTHAN GUM.

  Avène - terapeutisk fransk kosmetikk, opprettet på grunnlag av termisk vann. Den unike sammensetningen av vann (nøytral pH og rikdom av sporstoffer) gjør det mulig for medisinske formål.

  Under Avene-merkevaren produseres flere linjer med skjønnhetspleieprodukter: daglig, anti-aldring, og spesiell ansiktshudpleie, daglig og spesiell kroppspleie, fotovernmidler og menns kosmetikk.

  Som del av ingen parabener, farger og smaker. Og hver krem ​​har en rensende, fuktighetsgivende og beroligende effekt.

  ❤ Gali Pan Blog

  Søk i denne bloggen

  Abonner på denne bloggen

  Følg via e-post

  AVENE rengjøringsmaske - dyp rensing av "huden"

  Hei alle, skjønnheter

  Høst er en tid når det er tid og trenger å bruke syrer, for meg selv, ikke for det første året, velger jeg en maske for dyp rensing av huden "Klinans" Avene Cleanance Mask

  Produsent løfter:

  Rensing: masken som brukes som gommage, hjelper til med å fjerne ufullkommenheter ved å kombinere eksfolierende partikler og komplekset av AHA og BHA syrer. Din hud skinner. Hudtonen justert.
  Matting: Myk leire absorberer overskudd av talgproduksjon. Og i kombinasjon med laurat regulerer glyceryl for mye oljeaktig hud og gjør den matt.
  Komfort: Termisk vann Aven med beroligende og irriterende egenskaper gir øyeblikkelig en følelse av komfort.

  ingredienser:
  AVEN THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). TRIETHYLHEXANOIN. Kaolin. CETEARYL ALCOHOL. GLYCERYL STEARATE. GLYCOLIC ACID. VANN (AQUA). Cyklomethicon. NATRIUMHYDROXID. Polyetylen. Ceteareth-33. CAPRYLIC / CAPRIC GLYCERIDES. TITANIUMIOXID (CI 77891). ZINC GLUCONATE. Bisabolol. CETRIMONIUM BROMIDE. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LAURATE. PYRIDOXIN HCL. Salisylsyre. XANTHAN GUM.

  Som angitt av produsenten, er masken flott for eiere av fet hud med svarte prikker og oljeaktig glans. For meg, som eier av kombinasjonshuden, er masken veldig egnet, bare jeg holder den ikke angitt 5 minutter, men 3, for ikke å overdry.

  Masken har en ganske tett tekstur, blandet med mange slitende partikler, masken har en behagelig aroma, når den påføres er godt fordelt over huden mens du er i ansiktet, kan du føle lett prikken og prikken. Det er ingenting galt med det som finnes i masken. Etter (3 minutter i mitt tilfelle eller 5 minutter hvis du har fet hud), kan du trygt gå og vaske av masken, når masken er vasket av, blir de døde hudpartiklene fjernet, og dermed får huden vår en jevnere tone.

  Umiddelbart etter at masken er vasket av, har jeg personlig rødt ansikt, men dette skyldes det faktum at jeg har delikat og tynn hud, hvis huden din er tykk, så kan du ikke se noen forskjell første gang, du trenger bare litt mer tid til å forstå denne masken.

  Jeg bruker en maske en gang i uken, og etter en løpet av høst-vinter syrer får jeg en jevn tone, de svarte prikkene forsvinner nesten, huden er hvit, den blir myk og glatt

  Jeg kan anbefale denne masken med full tillit, som jeg selv har brukt den i mer enn en sesong.

Flere Artikler Om Typer Acne