Avene Cleanance Series 12. januar 2013

Jenter forteller meg, når jeg prøvde den grønne gelen fra Aven i Hellas, hva er det fulde navnet? han var veldig tykk. I dag kjøpte jeg feil en ((((Jeg kjøpte blå gel såpeler renere))))) Jeg trenger virkelig det tykke grønne

Avene Cleanance Series 22. november 2012

Så lenge plukket for et passende merke. Jeg leste alle anmeldelsene på nettstedet ditt og bestemte meg for Aven, kjøpte meg gel for sinn, tonic, triacneal krem, Klinins-k krem. Så mye innsats og penger brukt, men jeg ventet på FULL DISAPPOINTMENT. Personlig hjalp jeg ikke noe, jeg vil ikke si at ansiktet mitt blir forsømt, akkurat som mange mennesker har kombinert hud utsatt for akne og utslett. (((Søket fortsetter.

Forresten, kastet jeg alt bort etter 2,5 måneder og kjøpte meg Lyarosh, utgjør det ble bedre, men ikke ah!

Avene Cleanance Series 23. september 2012

En gang tok opp sitt utseende tett. Jeg fulgte ernæringsplanen - hver dag på samme tid drakk jeg mye vann, spilte sport hver dag, selv de vanligste øvelsene, og begynte å bruke Avene Cleanance-serien. Jeg vet ikke hva som egentlig hjalp - men mindre enn to måneder senere ble figuren meislet, håret var skinnende og huden var feilfri (selv om det var arr og prikker) så elsk deg selv og ta vare på kroppen din overalt)

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 49 · Nei 2

Avene Cleanance Series 12 september 2012

Ervervet nesten hele serien av d / problem hud.

Som alltid er termisk vann mykt, behagelig, beroliger huden, irriterer ikke og oppdateres. Det er praktisk å ta det med deg hvor som helst)

Gelen grønt-forsiktig (også for) renser, tørker ikke, vel, det er det.

Emulsjonen er veldig mild, behagelig, huden etter en jevnere, ikke veldig skinnende, men bekjemper ikke betennelse.

Klinas-K er håndgripelig på huden, en svak brennende følelse, dette er normalt, det eksfolierer forsiktig døde celler, men er ikke alltid hyggelig.

Natt er sterkere enn dagtid. Aligns, gradvis arrene står ikke lenger på huden, helbreder mindre betennelser.

Hvem har alvorlig betennelse, anbefales dette produktet ikke.

Avene Cleanance Series 1. august 2012

For en måned siden fikk hun et komplett sett med: Gel for vasking (grønn), Klinans krem ​​gel, Tonic matting bifasisk, Klinans krem, Klinans-K krem, Klin-Ak krem, skrubbe og maske. Dessverre passet dette merkeet ikke meg. Dekket med aknepistuler, kløe i stykker, glansen forblir ((Det er synd at hun legger på noe som vil hjelpe. Med alt det, jeg nærer riktig, jeg røyker ikke og drikker mye rent vann. Jeg kan bare si at huden føles ren selv om kvelden, og ikke som vanlig etter en hel dag, grov, og generelt er hudfarge ganske jevn)))

Hjemmehjelp Avène for akne hos voksne: Hvordan velge og hva kan det gjøre?

Hva er Avène Cleanance?

Avène-linjen for problemhud kalles Cleanance - og hvis du har kommet over akne i livet ditt, kan du ikke høre om det. Avène mener at hjemmeomsorg er et viktig skritt i behandlingen av akne. Det bør fungere som forebygging av forverring og støtte av huden mellom faglige prosedyrer.

Sammensetningen av to linjeprodukter har nylig blitt oppdatert: Rengjøring Ekspert sebum-regulerende emulsjon og TriAcneal Expert anti-inflammatorisk emulsjon. Nå er det ingen syrer i dem. Og i stedet for syrer, er en komponent ekspressin, en keratolytisk basert på planteekstrakt (reduserer antall svarte prikker, utmerker hudtekstur). Det har blitt klinisk bevist at i en prosent konsentrasjon er det mer effektivt enn 6% glykolsyre, men det bryter ikke lipidlaget og er egnet for sensitiv hud.

I Magic Box: all omsorg og sminke

11 prøver av kosmetikk - og en brosjyre av den nye boken "Ultra-kosmetikk" i hver boks.

I tillegg til expressin inneholder begge emulsjoner diolenil (dreper bakterier som fremkaller betennelse) og termisk vann Avene (reduserer irritasjon). Forskjellen er at TriAcneal Expert har et retinaldehyd som jevner og reduserer post-acne arr (derfor er den beregnet på hud med moden akne). Og i emulsjonen har Cleanance Expert lagt til monolaurin, som regulerer talgproduksjonen. Mellom emulsjoner kan kombineres.

Hvem er våre heltinne og lege?

Deltakerne i testen denne gangen - pasientene til "Institutt for plastikkirurgi og kosmetologi", hovedsakelig med den første graden av akne. Alle observeres hos lege-dermatovenerologen, dermatologen og kosmetologen Galina Viktorovna Sofinskaya. Før hun jobbet på IPCC, var Galina Viktorovna, tjuefem år gammel, leder av barnas kosmetikkavdeling på Beauty Clinic på Arbatsenteret, hun har stor erfaring med å behandle pasienter med akne.

Hvilken effekt kan du forvente fra hjemmebruk fra akne?

Vi spurte Galina Viktorovna, hva skal vi forvente generelt når vi bruker hjemmepleie? Hun var ærlig: "Akne oppstår på grunn av at hemmeligheten til sebaceous kjertel forblir i kanalen og tråler den (det kan være mange grunner til dette: redusert hudimmunitet, stress, gastritt, antibiotika, hormonfeil osv.). i verden er kremet ikke i stand til å fjerne kanalene i talgkjertlene. Dette gjøres ved rensing, peeling og andre kosmetiske prosedyrer. Og hjemmeomsorg tillater ikke at de blir tilstoppet igjen. Det normaliserer kvaliteten på utskillelsen av talgkjertlene, stimulerer veksten av nye "riktige" celler og oppdaterer stratum corneum. "

Hvem er de "riktige" cellene?

Cellene i stratum corneum vokser vanligvis i en jevn kubisk form og har en utmerket metabolisme. Når du beveger deg inn i de øvre lagene i huden, kommer innholdet ut av dem, de blir tette, flate og sammenlås som rustning for å beskytte kroppen. Det burde være.

Men la oss si at du er under stress. Metabolismen forstyrres i cellene. De er ikke så glatte, vokser i feil rekkefølge - som bøker som er spredt på bordet. Mellom dem er adhesjonen brutt, en ujevn overflate med "hull" dannes.

Den første konsekvensen: huden begynner å skrelle ujevnt. Når du bruker krem, blandes vevene av stratum corneum med den. Og denne "sement" du, uvitende om noe, gni inn i ekskretjonskanalene i talgkjertlene, blokkerer dem. Det er betennelser.

Den andre konsekvensen: Smusspartikler fra miljøet kommer inn i "hullene" mellom cellene. Dette blir lagt merke til av de underliggende cellene til Langerhans, og de sier ":" Hana, venner, du må bli patched raskt! "En hær av blodceller og antistoffer blir sendt til problemområdet. I speilet ser du rødhet.

Hva lover Avène Cleanance hjemmehjelp?

Bring celleomsetningen i rekkefølge: normaliser peeling, fuktighetsgivende, kvalitet og kvantitet av sekresjon. "De første endringene som deltakerne i forsøket bør se, utjevner lettelsen, strammer huden og reduserer rødhet. Litt senere vil problemet med premenstruell betennelse forsvinne, sier Galina Viktorovna.

Våre heltinnen

Natalia tror ikke at hennes problem kan bli kalt skummelt ord acne: "Ja, jeg har av og til utslett. Men det er perioder når huden er helt ren. Samtidig er det ikke fettete - det skjer heller ikke en kombinert, oljeaktig glans i løpet av dagen. Disse utslettene er mer sannsynlig forbundet med hormonell syklus, og kan også oppstå under reiser og flyreiser. En annen hud reagerer veldig mye på vann - hardt Moskvas vann passer meg ikke, jeg trenger mykt vann. " En slik situasjon i Natalia siden ungdomsårene, men de siste ett og et halvt år med betennelse økte.

Galina Viktorovna gjør en dom at Natalia har den første graden av akne. "Porene er litt forstørret, men lipidlaget er svakt: selv om Natalya vasket ansiktet kl 6, klokka 3 om morgenen skinner det ikke i det hele tatt. Sebaceous kjertlene er ikke aktive nok, og huden skiller seg dårlig. Derfor vil hennes hjemmeomsorgsprogram se ut som alternerende måltider og peeling, sier hun.

Ifølge legen, om morgenen trenger du ikke å vaske med spesielle geler og skum. På huden bør være en vann-lipid mantel, hvis om morgenen du vasker den av, begynner den ulykkelige kvelende sebaceous kjertelen å raskt produsere en hemmelighet. Det viser seg tykkere enn normalt, og mekanisk tetter opp kanalene.

For vask Galina Viktorovna anbefaler kun micellar vann (eller i ekstreme tilfeller, vann fra springen som er tilstede ved romtemperatur). Avène Cleanance Micellar Water styrer sebumproduksjon og krever ikke skylling. I løpet av dagen foreskriver Galina Viktorovna å rengjøre huden med micellarvann 3-5 ganger. Det fjerner urenheter som legger seg på huden.

Etter morgensrubbing av huden, bør Natalia bruke en Kerato-Regulatory Emulsion Cleanance Expert (ikke gni den, legg den på håndflatene og press dem på ansiktet). Den har en anti-inflammatorisk og seboré-effekt, jevner hudtekstur og beroliger rødhet.

Avtaler for kvelden: Først, rensende gel Avène Cleanance Gel. Ritualet bør se slik ut: du må våt en liten svamp, klemme en dråpe penger, skum den opp og påfør skummet på ansiktet med myke bevegelser uten å gni den. La i noen sekunder og skyll med vann ved romtemperatur. Det er ønskelig ikke den som strømmer fra springen, og mineral, eller i det minste ekte. Legen anbefaler at alle som regel pleier å sette en vakker bolle i nærheten av vasken, for å fylle den med vann om morgenen - og å vaske om kvelden.

For det andre: Etter rensing må Natalia bruke en av to produkter, vekslende hver andre dag - TriAcneal Expert emulsjon eller fuktighetsgivende Cleanance Hydra beroligende krem ​​(kompenserer for tørkeeffekten av aknebehandlingspreparater). Galina Viktorovna advarte om at i noen dager etter bruk av TriAcneal Expert, kan Natalias hud klemme seg som om hun var irritert (bare fordi hun nå har et svakt lipidlag). I dette tilfellet må hun ta en pause i 1-2 dager, men etterpå - pass på å fortsette å bruke emulsjonen.

Mot begynnelsen av syklusen, bør Natalia blitt renset for å forhindre en annen spike i utslett. En fargeløs Spot Treatment corrector blyant ble brukt til å tørke betennelsene.

Natalias mening etter seks uker:

- På tidspunktet for testingen nektet jeg å sminke (grunnlag, pulver) - bare mascara igjen. Derfor oppstod det ikke problemer med å vaske mikeller flere ganger om dagen. Bare hadde med meg hele tiden bomullsdyner og en liten flaske Cleanance Micellar Water, så vel som krem ​​i reserve. Huden var behagelig - micelen gir en følelse av friskhet, det er veldig mykt, det er ingen klebrighet som jeg ønsker å vaske av. Jeg vasket ansiktet mitt med Avène Cleanance Gel-rengjøringsgel på kveldene - som Galina Viktorovna råde meg til å tørke en dråpe i håndflaten min og gni den litt for å lage et skum. Gel direkte på ansiktet er ikke påført. Positive inntrykk - gelen forårsaket ikke tørrhet.

Først hadde jeg ekspert om morgenen, Hydra for kvelden med TriAcneal. Som legen hadde spådd, reagerte huden på TriAcneal ved skalering og irritasjon. Mest likte fuktighetsgivende beroligende Hydra. Det ser mer ut som en helbredende krem, dens tekstur er tettere og rikere; Ekspert lettere, tror jeg alle vil gjøre. I tilfelle av betennelse hadde jeg også Cleanance Spot Treatment, en lokal korrektor, men jeg så ingen effekt fra den.

I midten av testen dukket opp flere utslett - som spådd av legen. Derfor hekta vi prosedyren - jeg gikk for rengjøring. Til tross for denne forverringen, liker jeg generelt den generelle tilstanden til huden - den er fuktig, jevn, tett, og hudens overflate har blitt jevnere. Jeg vil fortsette å bruke Avene.

Galina Viktorovnas kommentar: "Natalias hud fungerte perfekt, enda bedre enn jeg hadde antatt. Før forsøket var det tynt, tørt (som om det var strukket), med røde og gjennomskinnelige kar. Vanligvis er slik hud gjenopprettet i lang tid. Men Natalia hadde en åpenbar forbedring på seks uker: teksturen nådde, rødheten gikk bort. Huden ble tett, fuktig, peelingprosessen kom tilbake til normal. Men denne suksessen negerer ikke det faktum at Natalia trenger å gå til kosmetisk kosmetologi i tide. Hvis hun gjør dette og fortsetter å bruke Avène Cleanance hjemmebehandling, vil akne gradvis slutte å plage henne. "

Xenia hadde hudproblemer, som mange i hennes tenåringer. Og siden da har hun i mer enn ti år levd med en liten mengde utslett (åpen og lukket) på ansiktet, for det meste knyttet til en syklus. Svarte prikker også. Samtidig vurderer de heller ikke at huden er fettete: "Huden er mer sannsynlig en kombinasjon - T-sonen er normal (det kan skinne noen ganger), det er problemer på kinnene, mens det også er tørrhet". Ksenia gikk ikke til kosmetologer før med dette problemet - hun bodde i et annet land og hadde ikke muligheten.

Ifølge Galina Viktorovna har Xenia ikke hyperkeratose (et brudd på eksfoliering av stratum corneum), som i Natalia. Hun har en kombinert hud: panne, nese, hake - normal, og det er hyperfunksjon av talgkjertlene på kinnene hennes (selv om det vanligvis skjer motsatt). Sebaceous kjertlene på kinnene produserer en altfor tykk og rikelig hemmelighet. Men Xenia har bare den første, ikke startede aknefasen. I hennes tilfelle er det nødvendig med et balansert kosthold og riktig hjemmebehandling, sier legen. "Jeg har et ernæringsprogram som jeg prøver å følge med. Faktisk er det viktigste for meg å utelukke mat "søppel" - sjetonger, for eksempel eller slike fete ting som majones. Hvis jeg begynner å spise majones, vil det bli mer betennelse! ", Sier Xenia.

Målet er: å rengjøre huden med micellar vann. Rengjøring Micellar Vann om morgenen (på dager hvor hypersalitet er følt, kan du vaske med gel, men umiddelbart fukte huden med Cleanance Hydra krem). Påfør seboregulatorisk emulsjon Cleanance Expert. I løpet av dagen, rengjør huden med micellar vann minst 3-5 ganger og gjenta emulsjonen en gang.

For kvelden: Cleanance Gel gel og TriAcneal Expert emulsjon. Dot bruker Spot Treatment corrector blyant og en gang hver 8-10 dager gjør en Cleanance Mask-gommage maske bare i kinnområdet.

Inntrykk Xenia etter seks ukers bruk:

- Jeg brukte Avène micellar vann før det, jeg liker det. Min var imidlertid fra en annen linje, men det viste seg at Cleanance Micellar Water ikke er verre. Jeg helles den i en liten flaske, og jeg har alltid hatt det med meg. Det var ingen ulempe, og det var heller ingen ubehag.

Om kvelden vasket jeg ansiktet med Cleanance Gel gel - det rydder godt, om morgenen står jeg opp uten glans.

Også på kveldene brukte jeg TriAcneal - huden med den var frisk fornyet, topplaget avskallet, det ble jevnere. Det var en peeling - men jeg lærte bare om det da jeg på et tidspunkt bestemte meg for å bruke pulver. Jeg fortsetter å bruke emulsjonen nå, jeg liker effekten.

Om morgenen og om ettermiddagen brukte jeg seboregulatory Cleanance Expert. God omsorg for dagen - fjerner glans, tekstur er lys (noe mellom krem ​​og serum), påført pent, absorberes veldig raskt.

I tilfelle av hud stikkende og peeling, hadde jeg også Cleanance Hydra krem. Disse problemene oppsto imidlertid ikke - men jeg prøvde det uansett. Det er mer mettet, fuktighetsgivende, men gir også skinn på huden.

Jeg ble også gitt en gommage maske hver 8-10 dager, og jeg søkte det - legg det på tørr hud, som en krem, og vask den av etter fem minutter. Da sa legen at det er mulig og enda sjeldnere, fordi huden allerede har blitt fornyet av TriAcneal, og med den, den nye, bør behandles mer forsiktig.

Og Spot Treatment-blyanten bidro til å raskt håndtere betennelser, bokstavelig talt den neste dagen, gikk den ned.

Etter seks uker på Avène Cleanance, er huden behagelig, det er jevnere, ingen flak. Rash knyttet til syklusen, det er fortsatt, men de er færre, og med en blyant passerer de raskere.

Galina Viktorovna kommentar: "Og igjen er jeg glad: Xenia hadde irritert hud med et ødelagt hydrolipidlag. Nå har rødheten gått, epidermis mønsteret har utjevnet seg (selve "høyre celler" ble vellykket vokst), og viktigst sett oppsto en sunn satinglans. Hud er fuktet - det betyr ikke mer peeling. Peelings ikke tette kanalene i talgkjertlene. Hemmeligheten skiller seg normalt ut, så problemet med premenstruell betennelse vil passere med tiden. "

Valentina, 27 år gammel

Valentine av alle tre heltemenn - den mest erfarne fighter med akne. Hun hadde alltid noe problemhud. Men etter en tur til India for tre år siden, hvor Valentina plukket opp feil omsorg og gjorde ansiktsmassasje med oljer, begynte forverringen. "Jeg kunne ikke ha olje i det hele tatt," sier hun. - Jeg lærte det senere. Oljepreparater tette porene. Og jeg begynte et utslett, som ble til sår. Heldig jeg kom til Galina Viktorovna! "

Galina Viktorovna ledet pasienten i to år for å oppnå et stabilt resultat - og hun klarte å få henne ut av det fjerde stadiet av akne til det første enkle. "Vi har laget masker, prosedyrer, elektrokoagulasjon... Det er bedre å ikke engang huske. Det tok mye penger, jeg måtte til og med ta et lån. Den situasjonen etter India overviste vi som et resultat. Bare arr gjenstår, vi slår dem - vi har laget både en laser og peeling. Nå må du opprettholde resultatet - jeg trenger en omsorg som ikke vil føre til slike forverringer igjen, men vil fukte huden.

Selv før denne hele historien behandlet jeg akne med hjemmelinjer som var betydelig tørking - så syntes det meg at hvis det tørker, betyr det at det virker. Galina Viktorovna forklarte at det ikke er slik at huden må fuktes. "

Galina Viktorovna sier at nå er Valentinas hud i konsekvent god stand, men hun trenger støttende omsorg for å gjenopprette lipidlaget, fjerne fine rynker og ikke provosere "kosmetisk akne" - en situasjon der obstruksjoner, comedoner, inflammatoriske elementer.

Morgenen tildeles også vask med micellar vann Cleanance Micellar Water. Deretter må Valentina blande en dråpe Cleanance Hydra fuktighetskrem med en dråpe TriAcneal Expert emulsjon og påfør med forsiktig påførte bevegelser uten å gni huden.

Retinol øker hudens lysfølsomhet, men Galina Viktorovna foreskrev ikke en krem ​​med SPF-faktor, siden solen er inaktiv til slutten av våren (om sommeren foreskriver hun ikke TriAcneal Expert).

I løpet av dagen, bør Valentina regelmessig tørke ansiktet med micellar vann, gjenta Cleanance Hydra fuktighetsgivende krem ​​og irrigere ansiktet med Avéne termisk vann hver 1-1.5 timer. "90% av fuktighetskremene absorberer fuktighet fra luften - og når de ikke finner den der, tvert imot tørker de ut huden." Gjør følgende riktig, legen tenker: lagre termisk vann på skrivebordet, spray det ved siden av deg (ikke på huden, for ikke å forårsake dehydrering motsatt) og avslør ansiktet mot vannet.

Etter kvelden vaske gel utnevnt TriAcneal Expert. En gang i 8-10 dager kan Valentina bruke en rengjøringsmaske, men som en maske og ikke en skrubbe (ikke masser huden). For ikke å forårsake irritasjon, følg dette noen dager - Ikke bruk emulsjon med retinaldehyd, bare fuktighetsgivende beroligende krem ​​Cleanance Hydra ".

Valentinas inntrykk etter seks uker:

- Jeg likte å bruke micellar vann Rengjøring Micellar Vann - Jeg nektet sminke, tørke meg selv flere ganger om dagen var ikke et problem (tørke ansiktet mitt om morgenen, da til lunsj på jobb, deretter etter idrett). Det eneste jeg leser er at hun fjerner sminke fra øynene, men hun tar ikke min mascara. Ansiktets hud er veldig behagelig med den.

På kveldene vasket jeg ansiktet med Gel Cleanance Gel - et ikke-irriterende hudmiddel som rydder godt.

Av kremer hadde jeg Hydra - bare en nydelig ting, et fuktighetsgivende beroligende middel, som jeg vil fortsette å bruke helt sikkert. Huden med ham ser kult - fuktig, sunn, uten rødhet, mens han har en lett tekstur og en behagelig lukt. Det kan absorberes på forskjellige måter - noen ganger forlot det meg med en fettete glans, men jeg lagde det med servietter. Men følelsen av trøst på huden er slik at du kan klare det - jeg har allerede kjøpt meg selv den andre slikrøret.

Fra TriAcneal, en krem ​​med retinaldehyd, har jeg ikke hatt noen bivirkninger (peeling, irritasjon). Kanskje fordi jeg blandet det om morgenen med Hydra, som rådet av Galina Viktorovna. Jeg planlegger og bruker den videre.

Jeg kunne bruke Cleanance-masken bare en gang hver tiende dag - men jeg klarte også å trenge inn i den. Et rensende, tynt lag påføres, litt knipt. Men uten å gå over, tolererer huden det normalt.

Mine porer trenger fortsatt periodisk rengjøring - jeg prøver å gå på det omtrent en gang i seks uker, så er det ikke ren, men som om du går ut med ansiktet ditt. Hvis du allerede har overvunnet din akne, redusert den til en akseptabel form, er det ingen permanente sår - Avène-linjen gir god støtte og gir huden en sunn og rolig tilstand.

Galina Viktorovna kommentar: "Oppgaven er oppnådd - huden har en sunn glød, den er elastisk, godt hydrert. Det ble mer utskilt, det betyr forbedret metabolisme. Generelt er dette tilfellet når alt er bra og viktig for ikke å bryte balansen. For dette bør Valentina fortsette å bruke medisinsk kosmetikk for problemhud. "

Vi takker for hjelpen med å organisere eksperimentet "Institutt for plastikkirurgi og kosmetologi" og Galina Sofinskaya.

Avene rengjøring vurderinger

Vinopure er en enkel og effektiv løsning for å eliminere hudfeil.

Brands-D

POPULÆRE VARER

interessant

Dristig design og utrolig hyggelig SPA-omsorg i ditt hjem

Merker-E

POPULÆRE VARER

interessant

Elancyl Slim Design - jevnere, elastisk og strammet hud

Brands-F

POPULÆRE VARER

interessant

Filorga Hydra-Hyal - fuktig, glatt hud skinner med ungdom!

Brands-G

POPULÆRE VARER

interessant

GiGi - en kombinasjon av naturlige naturlige ingredienser og høy bioteknologi produkter

Brands-H

POPULÆRE VARER

interessant

Koreansk kosmetikk for ansikts- og kroppspleie

Ledende laboratorium for profesjonell kosmetikk i Israel

Varemerker - I

POPULÆRE VARER

interessant

Si "hei" til de nye assistentene dine - de revolusjonerende spiralbåndene - armbånd til hår

Brands-J

POPULÆRE VARER

interessant

Prøv toppkvalitet japanske stoffmasker.

Johnny's Chop Shop er en stilig kosmetikklinje for gutter som vil se bra ut!

Brands-K

POPULÆRE VARER

interessant

Plant energi for hårets skjønnhet

Brands-L

Brands-M

Brands-N

POPULÆRE VARER

interessant

Dermatokosmetikk for pleie og kombinert behandling av fet og ungdomslig problem hud

Nuxe - den optimale kombinasjonen av naturlige komponenter, effektiv teknologi og luksuriøse teksturer.

Brands-O

POPULÆRE VARER

Brands-P

POPULÆRE VARER

interessant

Balmer for tørre, sprukne og irriterte lepper og hud

Varemerke Q

POPULÆRE VARER

Brands-R

POPULÆRE VARER

interessant

Revolusjon i verden av sjampo - en kvalitativt ny sammensetning i høyteknologisk vakuumemballasje

Brands-S

Brands-T

POPULÆRE VARER

interessant

Pålitelige dermo-kosmetologiske produkter for hudpleie av nyfødte, barn og voksne

TONY MOLY er en bolle fylt med stil og skjønnhet.

Brands-U

POPULÆRE VARER

interessant

Uriage - Hyseac - din ideelle behandling for problem hud 01.11.2017

Varemerker - V-Z

POPULÆRE VARER

interessant

Styrkende effekt mot tegn på aldring

Weleda fuktighetsgivende leppebalmer omslutter leppene dine med en glød av naturlig skjønnhet!

Varemerker AZ

Varemerke 0 til 9

POPULÆRE VARER

  1. anmeldelser
VURDERINGER
HELSEHUDSENTER
Anmeldelser av apotek kosmetikk
Avene Cleanance

Ignatova Maria Volgograd | 11/29/2018 |

Cleansing Gel 400 ml (Avene, Cleanance)

Konklusjoner: Min favoritt rensende gel, som jeg bruker i mer enn 5 år. Perfekt renser oljeaktig / problemhud, selv om det er med sminkefjerning. huden tørker ikke ut, men sannsynligvis bør eierne av normal / tørr ikke bruke denne gelen. Ufullkommenheter blir virkelig mindre, men det er heller hele komplekset av omsorg spiller en rolle. gel blir brukt sparsomt, varig nok. veldig praktisk volum og praktisk dispenser!

Ignatova Maria Volgograd | 11/29/2018 |

Cleansing Mattifying Lotion 200 ml (Avene, Cleanance)

Konklusjoner: Jeg er eier av fet, problemhud med forstørrede porer. Jeg kjøpte lotionen, fordi jeg trengte en matting, som jeg ikke mottok faktisk. Lotionen har ikke de oppgitte egenskapene: det merket ikke innsnevring av porene, så vel som matting, så vel som dyp rensing. vanlig lotion, som en ren linje. Jeg er skuffet

Irina Blagoveshchensk | 11/07/2018 |

Klinans maske for dyp rensing 50 ml (Avene, Cleanance)

Konklusjoner: Favorittmaske! Endelig virket verktøyet igjen på salg. Rengjør huden perfekt, tørker små utslett. Som konsistensen, parfymer, vaskes lett av ved å skrubbe partikler. Jeg kjøper for den femte gangen, til jeg fant meg selv en rengjøringsmaske med samme effektive handling som dette

Gurina Oksana Minsk | 09/29/2018 |

Klinans Hydra Soothing Cream 40 ml (Avene, Cleanance)

Konklusjoner: Jeg møtte Klinans Hydra krem ​​ganske nylig, omtrent en måned siden, da jeg fikk en mini versjon i 5 ml som gave. På den tiden, og det var i slutten av august, ble huden min tørket og dehydrert av sol og varme. samt produkter for problem hud. På nesen ble det utbredt utslett. Jeg har syndet for hormoner, for kvinnedager, etc. Og hun fortsatte nådeløst med å bruke alle slags anti-acne-midler, og derved forverre tilstanden til min utmattede hud. Og da en liten cremic Klinans Hydra kom i hendene mine, bestemte jeg meg for å prøve å sette den på natten og se hva som ville skje om morgenen. Hva var min overraskelse at pimples på nesen ble mindre, og nye utslett ikke vises. For meg var det rart at fettsyrende krem ​​ikke forårsaker blokkering av porene og ikke provoserer nye lesjoner i form av akne. Et lite rør på 5 ml var nok for meg i en måned, bruk det to ganger om dagen, om morgenen (da jeg var hjemme og ikke gikk overalt) og om natten. Hvis jeg går på business om ettermiddagen, bruker jeg Avene lys fuktighetskrem med SPF 20. Hvis du bruker Klinanas Hydra krem ​​om morgenen, så etter 30 minutter må du sette et ansikt med et papirserviett for å fjerne en liten glans i T-sonen. Nå har jeg bestilt hele serien Klinans Hydra i CPK og har allerede begynt å bruke min favoritt cremic. For høst og vinter er dette bare en frelse for problemhud. Det nærer, fukter, nærer huden, gjør det ømt og ikke tetter porene og forårsaker ikke nye utslett i form av akne. Dette er min første anmeldelse, og jeg håper at det var nyttig å noen..

Oganesyan Flora Rostov-til-Don | 08/31/2018 |

Set Clinan Expert: Emulsjon 40 ml + Cleansing Gel 50 ml + Termisk vann 50 ml (Avene, Cleanance)

Konklusjoner: Jeg bruker ikke termisk vann, gelen er veldig aggressiv, tørker acne godt, jeg bruker den punktvis, det vil si, jeg vasker ansiktet mitt med en agent, og bruker det spesielt på den betente delen av huden. Emulsjonen er en god, lett konsistens, men hvis du kombinerer den med en gel hver dag, blir det overkill, og jeg tror ikke en god fuktighetskrem vil ikke hjelpe, siden huden blir veldig tørr. Ideelt sett, prøv å ikke bruke dem samtidig. Settet som helhet er lønnsomt, fordi hvis individuelt alle disse midlene er anskaffet, vil det bli dyrere.

Petrenko Irina Temryuk | 03/29/2018 |

Cleansing Gel 400 ml (Avene, Cleanance)

Konklusjoner: Godt volum. Men dette volumet er nok i 3 måneder et sted ((det er raskt konsumert. Perfekt egnet følsom hud utsatt for utslett. Det kan tørke huden og meget godt. Det fjerner ikke svarte flekker, tørker ut betennelser. Det strammer heller ikke for mye.
Parfymen er fin.

Irina Ulan-Ude | 03/27/2018 |

Klinans Expert Emulsjon seboregulerende keratoreguliruyuschaya 40 ml (Avene, Cleanance)

Konklusjoner: Et utmerket verktøy for helbredelse og utjevning av ansiktets hud, ikke bare for tenåringer. Etter langvarig bruk er effekten merkbar. En slik jevn hud i livet har aldri blitt observert. Jeg anbefaler sterkt langvarig bruk, for elskere av umiddelbar hormonell effekt er ikke egnet. Det absorberes godt, gir ikke et fettete merke på huden, tetter ikke porer, lyser postaccen, merker også effekten av innsnevring av porene. Det hjalp mye etter koreanske kosmetikk, da porene ble katastrofalt store. Generelt anbefaler jeg

Og Svetlana Moskva | 03/16/2018 |

Klinans Hydra Cleansing Smoothing Cream 200 ml (Avene, Cleanance)

Konklusjoner: Myk servant for fet hud, spesielt om vinteren. Tørker ikke huden og forårsaker ikke skalering. Hyggelig kremaktig tekstur. Vel vasker sminke og irriterer ikke øynene. Forbruk økonomisk.

Podgornaya Svetlana Omsk | 03/07/2018 |

Klinans Expert Emulsjon seboregulerende keratoreguliruyuschaya 40 ml (Avene, Cleanance)

Konklusjoner: Jeg har en kombinasjonshud med stadig utslag. Jeg bestemte meg å prøve produktet Avene. Jeg bruker emulsjon i mer enn en måned. Vannet med en bestemt lukt (lukten er den eneste minus så langt) fukter huden godt. Først var endringene ikke synlige, fordi emulsjonen trenger tid for handling. Hittil har utslett blitt mye mindre. Jeg håper på en ytterligere positiv effekt.

Fedorchenko Olga Birobidzhan | 03/05/2018 |

Klinans maske for dyp rensing 50 ml (Avene, Cleanance)

Konklusjoner: Jeg kjøpte en maske for fet hud utsatt for utslett. Syremaske med skrubbepartikler. Som en del av leire er dette angitt av den hvite fargen. Etter påføring er det en prikkende følelse. Hvis du bruker 2 ganger i uken, er det en liten effekt, men ikke signifikant. Svarte prikker er mindre merkbare, utslett går delvis bort. I prinsippet kan denne effekten oppnås med en lavere kostnadsmaske og et større volum. Med all respekt for Aven, vil jeg ikke kjøpe en maske lenger.

Fedorchenko Olga Birobidzhan | 03/05/2018 |

Klinans Hydra Soothing Cream 40 ml (Avene, Cleanance)

Konklusjoner: Jeg kjøpte denne kremet som en nattpleie. For meg virket det merkelig teksturkrem. Følelsen av at den er stratifisert. Kremet er lett, luktfritt, påføres lett, men det absorberes ikke veldig godt av meg. Min hud er ikke ung, utsatt for utslett, fet. Dens oppgave å fukte huden smelter godt. For vinteren er ikke et dårlig alternativ, og bare om natten. Om sommeren vil det definitivt være tungt.

Fedorchenko Olga Birobidzhan | 03/05/2018 |

Triacneal Expert Regulatory Smoothing Emulsion 30 ml (Avene, Cleanance)

Konklusjoner: Jeg er en "glad" eier er ikke ung og utsatt for hudutslett. Triacnel kjøpt for å forhindre nye utslett og fjerne flekker fra gamle. Krem brukes kun om natten. Kremens tekstur er tett, men lett påført. Farge er gul. Absorberer raskt. Med forebygging av utseendet av nye lesjoner i prinsippet takle. Postacne ikke fjernet. Det jeg likte veldig - om morgenen er det ingen fettete glans på ansiktet. Det som ikke likte det, blir huden vant til det. Skal jeg kjøpe mer? Jeg vet ikke, mest sannsynlig vil jeg teste noe annet.

Flere Artikler Om Typer Acne