om kosmetikk Avene 17. oktober 2008

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nei 0

om kosmetikk Avene 13. oktober 2008

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nei 0

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 10 · Nei 0

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nei 0

om kosmetikk Avene 9. oktober 2008

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nei 0

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nei 0

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 7 · Nei 0

om kosmetikk Avene 6. oktober 2008

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nei 0

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nei 0

I begynnelsen av september hadde jeg en krem ​​fra Givenchy (serie fra de første rynkene, en god natkrem + fuktighetsgivende serum), og jeg bestemte meg for å velge en krem ​​som bruker dette nettstedet. Jeg valgte lang tid, smurt det hele tiden med det som var til stede hjemme - Yves Rosh, Lumen, som jeg kjøpte på en eller annen måte ved en tilfeldighet. (men med begrepet er de greit). Parallelt over servant. Og så kjente jeg meg ikke i speilet. Med et ansikt startet sånn. noen betennelser, flakete områder i nasolabialområdet, kviser på haken, på nesen og på vingen av nesen. Huden er ikke elastisk, men som et trekksprekk med rynker. Alt dette måtte maskeres i lang tid. I to uker tillot jeg det og forstod ikke årsaken - det som ikke passer, servant eller nattkrem eller Zhivanshi har en effekt av kansellering, noe som er så ille for meg uten det.
Da ble jeg lei av alt og jeg bestemte meg for å bli seriøst behandlet. Til kosmetologen gikk sannheten ikke. Etter å ha lest en million sider om apotek kosmetikk, kjøpte jeg meg selv KLINANS K og KLINANS AK. Dessverre har jeg ennå ikke funnet en oppvask i apotek. Jeg bruker en og en halv eller to uker. Effekten er overdådig. huden er jevn, glatt, uten betennelse, puster, fylt med fuktighet, lyser fra innsiden. Effekten var merkbar umiddelbart neste morgen, etter en natt med Klinans K. Jeg kan ikke si at det er klebrig - huden min aksepterte det nådig. Det virker som en myk peeling, vasker ansiktet om morgenen, du føler deg hvordan du vasker den av med partikler av smuss og flakket hud. På dagen legger jeg en Klinans AK. Ved første søknad opplevde hun en stor buzz - huden min svelg bare denne kremet, så det var for tørt. Nå tar han det roligere, fordi en balanse har blitt etablert på ansiktet om 2 uker. Men jeg nekter aldri ham, men ærlig talt er det uvanlig for meg å bruke dagkrem, vanligvis koster natten pluss et lett serum og tonic. Selv om det er nødvendig for den kalde årstiden, tror jeg.

RÅD TIL ALLE. Tro meg, prøv det selv, hvis du selvfølgelig har problemer som ligner på mine. Disse 2 kremer jobber fullt ut. Og de koster ingenting i det hele tatt - 700 rubler, noe rundt. Dessuten bekjemper de ikke bare betennelser, porer og poeng, men også glatt ut lindringen og glatt ut begynnelsen rynker.
Jeg er 27 år gammel, hudkombi med fremtredende porer

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 2 · Nei 0

En konsulent på 36,6 i GUM frarådde Vichy fra å kjøpe og umiddelbart tilbudt å kjøpe en Klinance vaskemaskin. I lasten ga probes Diakneal og Klinans K.

Klinans. Vaskeserviet er veldig forsiktig, tørker ikke huden. Jeg merket ikke noen spesiell effekt fra første gang, men jeg var fornøyd med det faktum at etter vask ble akne ikke rødlig. Generelt er utgangen frisk, ikke overdried, hva den pustende huden ringer.

Jeg brukte prober i svært lang tid, hvis jeg kjøpte en krem, bruker jeg det ikke før jeg ser det. Det er ingen spesiell effekt, men det ble brukt uregelmessig, ja, og etter Diakneal er det ingen spor av arr i det hele tatt.

På eget initiativ kjøpte hun Dirozeal for rosacea og Antiruger krem. Jeg spyler straks med spenning, belastning. Jeg var ikke oppmerksom på sommeren, men nå, etter 2 måneder, da jeg begynte å danse igjen, fant jeg plutselig ut at fra en sterk belastning er huden på ansiktet mitt helt rolig i fargen.
Fra spenningen er desverre fortsatt ansiktet i brenning.

En mild øye sminke lotion virkelig irritere ikke øynene dine i det hele tatt. Men du må tilpasse deg det, fordi det er ganske svakt. Først må du sette en sjenerøst fuktet bomullspute over øynene dine, og fjern den forsiktig med en enkelt bevegelse. Og i hjørnene med en bomullspinne. Ellers synes noen av de vedvarende skyggene å bli gnidd enda dypere.

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 10 · Nei 0

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nei 0

Ksenia, takk for råd.
Men jeg er fortsatt tinkering med tonic. For å være ærlig, liker jeg ikke dem som en klasse. Skriv hvordan du Klinans K, når du forstår dens effekt.

Jeg kjøpte den, prøvde den. Veldig hyggelig kremaktig, fjerner det betydelig (kviser minket litt, rødmen sov) og myknet huden i 1 natt. La oss se hva som skjer neste.

My-krem

kosmetikk fra A til Z

Aven kosmetikk for problem hud

Avene Cleanance Problem Skin Care Line

Avene Cleanance K Cream-gel - Seboreguliruyuschy krem-gel for problemhud

Fra meg

Vennligst merk:

erfaring med bruk av + nyttige råd

NYTT fra AVENE. Velkommen til anmeldelsen vil fortelle deg hvordan krem ​​oppfører seg på fet, problem hud og mine inntrykk etter nesten to måneders bruk! OPPDATERT 10/26/2016 bestiller 6. tid!

God dag!

I dag vil min anmeldelse bli viet til et fantastisk nytt produkt fra Avene Cream for Problem Skin Cleanance Expert. Ser fremover, jeg vil si at krem ​​er egnet ikke bare for problematisk hud, men også for normal / blandet hud også, jeg tror jeg vil like det.

Min hud er fet, veldig lunefull, fra mange kosmetikkporer blir tilstoppet, og som et resultat oppstår pimples. Jeg prøvde mye kosmetikk fra Mass Market til det koreanske "miraklet" av kremer og masker, noe som førte til motsatt effekt og huden ble forverret enda mer. Nylig har jeg helt byttet til fransk apotek kosmetikk.

Da jeg bestilte kremet fra Bioderma og micellar vann, satte jeg en sampler av denne kremet, så kjøpte jeg den fullstendige versjonen.

Så langt har krem ​​ikke kommet opp på apotek, og det er ingen informasjon om det på den offisielle nettsiden. Jeg tok det fra Polen.

Dens pris er $ 17, i apotek vil det bli dyrere hvis bestilt på fransk MI, vil krem ​​bli enda billigere (ca 8-9 euro).

Krem er i avlang tuba og er pakket i en pappkasse.

I esken legges en brikke med en generell beskrivelse av merkevaren og en liste over produkter for problemhud. Jeg forstår at Klinans K-surkremet allerede er ute av produksjon, og i retur ble han utgitt som helten i min anmeldelse Klinans Expert, men eksperten er IKKE en syrekrem og er ideell for vår og sommer.

Volum 40 ml.

ingredienser:

Kremet er i avlang tuba med en praktisk smal dispenser.

Konsistensen er tykk, ikke fettete, den sprer seg godt i ansiktet, krem ​​absorberes raskt.

Lukt påtrengende, hyggelig, standard, som de fleste Avene-produkter

Hvordan brukte jeg det?

Om morgenen, på forrensning, sprakte huden termisk vann av samme merke, ikke vente til vannet ble absorbert umiddelbart påført kremet. På et vått ansikt er kremet bedre fordelt og konsumert mye mer økonomisk.

Mine inntrykk og effekten av krem.

Bruksperioden er mer enn en måned.

For å passe til kremet.

Kremet er egnet for holdere av en blandet, sensitiv hud, så vel som fet problemhud.

 • Som jeg allerede sa, ble krem ​​absorbert perfekt.
 • Etter påføring, forlater huden ikke huden jevn, fuktig, oljeaktig film.
 • Utmerket base for sminke. Tonal krem ​​å sove godt, ruller ikke.
 • fukting

Kremet myker og fukter huden. Jeg har fet hud og jeg hadde nok fuktighetskrem selv i kaldsesongen, for eiere av normal hud er det mulig at det ikke er nok fuktighetsgivende om vinteren, men for våren - sommeren er det en ideell krem, det overbelaster ikke huden og fuktighet ikke dårlig nok.

Kremet beskytter huden i 4-5 timer.

Generelt er dette den eneste krem ​​av de som jeg hadde, som godt fukter og mattes samtidig. For huden min måtte stadig velge mellom matting eller fuktighetskrem, fordi etter en time slått fuktighetskremer vanligvis min pug inn i en feit pannekake, og matting ga ikke fuktighet)

 • Bekjempe betennelse og svarte flekker.

Produsenten lover oss at krem ​​er laget for å håndtere svarte prikker. Jeg vil ikke si at krem ​​er en panacea mot akne og svarte flekker, men jeg vil si at kremet er 100% IKKE KOMEDOGENISK, IKKE tette porene, huden min er veldig følsom, for eksempel har krem ​​fra Vichy Normaderm Glabal og La Roche Effaclar ikke passet meg Jeg har prober, etter bare tre dager, begynte små brystkviser å dukke opp, jeg holder stille om koreanske kosmetikk, i fjor ødela jeg ansiktet mitt med det, ble jeg knapt kvitt saksen min.

Selvfølgelig har de svarte prikkene fra nesen ikke gått vekk, de har bare litt lysere. Jeg har et evig problem - kviser på kinnene mine. Stadig sitter et par - en trio av ikke så merkbare dype svarte prikker, som er sikker på å bli betent før kritiske dager og bli til rød, ekkel akne. Så under bruk av legemidler (først brukte jeg surkrem fra Bioderma, som jeg allerede hadde skrevet en anmeldelse på), så byttet jeg til ekspert, jeg hadde mye mindre betennelse, noe som jeg "stille" pleide å passere (nærmere bestemt trakk jeg ut ), men det er ingen nye hatte svarte prikker, jeg holder øye med dette i forstørrelsespeglet

For å oppsummere er jeg 100% fornøyd med kremet. Det er lett, ikke aggressivt, men effektivt, men prisen er over gjennomsnittet, men det er verdt det, et rør i tre måneder er nok, jeg bruker det i en halv og en halv - jeg brukte gulvet i et rør.

Ufff, jeg la til en anmeldelse, jeg forstår mange bokstaver, men jeg ønsket å beskrive kremet i sin helhet, spesielt siden det er en nyhet, håper jeg anmeldelsen vil være nyttig. ㋛

Lykke til for alle og vær vakker ✿⊱╮ ✿⊱╮ ✿⊱╮

˙˙ ● ● ● ★★ ● · · ˙˙ ANDRE FEEDBACKS ON THE PHARMACY COSMETICS: ˙˙ · ● ● ★★ ● · · ˙˙

Avene Moisturizing Serum (min skuffelse)

Gel for vasking av samme serie

Termisk vann Uriage

Min favoritt micellar fra Bioderma

Syr Cream fra Bioderma

Ikke veldig vellykket vask

* Oppmerksomhet! TriAcneal Expert emulsjon gir oss mulighet til å redusere akne arr med 70%! For de som er 25 år eller eldre, er alder akne også et presserende problem. Hvilke resultater ga bruken av emulsjonen i 6 uker. Før og etter. Ikke et estetisk bilde! *

Hilsener til alle for hvem problemet med akne er relevant!

Eh, du har ikke tid til å se tilbake, de første rynkene vil følge kviserene... Og du kan ikke helt nyte den glatte, jevne huden uten feil. Tristhet, tristhet.

. Men! Markedsførere og skjønnhetsprodusenter gir oss ikke grunn til fortvilelse. I år har det franske merket Avene fornøyd oss ​​med adventen til regulerende utjevningsemulsjon Triacnel Expert mot aldersrelatert akne (+25).

Produsenten lover oss:

 • Justering av overflaten av huden, og dermed sikre kampen mot aldersrelaterte endringer.
 • Reduser synligheten av arr og redusere inflammatoriske elementer.
 • Fuktighetsgivende og jevn hud.

Generelt gir den oss fullstendig omsorg for problemhud (+25).

Om huden min.

Til å begynne med har jeg kjempet for vakker, ren hud siden jeg var 14 år gammel. Ved en alder av 21 hadde jeg nesten fullstendig herdet akne av moderat alvorlighetsgrad, men konsekvensene forstyrrer meg fortsatt. Nå er jeg 24 år gammel (ja, jeg ser litt eldre ut), jeg er bekymret for sporadiske utslett og betennelseselementer i haken og forferdelige arr.

Alt dette skitten legger til mine 24 år et annet par - tre år. Og ujevn hudtone tillater meg ikke å se lyset uten grunnlag.

Kort og i tilfelle: Jeg har en problematisk kombinasjonshud.

AVEN THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC / CAPRIC TRIGLYCERIDE. Isododekan. ISODECYL NEOPENTANOATE. PENTYLENE GLYCOL. PROPYLENE GLYCOL. Glyserin. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. VANN (AQUA). POLYMETYLMETAKRYLAT. 1,2-heksandiol. Algin. ARACHIDYL ALCOHOL. ARACHIDYL GLUCOSIDE. BEHENYL ALCOHOL. BHT. CAPRYLYL GLYCOL. CAPRYLYL GLYCOL LINSEEDATE. Karbomer. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). HYDROGENATED POLYISOBUTENE. HYDROXYETYL ACRYLATE / NATRIUM ACRYLOYLDIMETHYL TAURATE COPOLYMER. Papain. PEG-7 TRIMETHYLOLPROPANE COCONUT ETHER. POTASSIUM SORBATE. RØD 33 (CI 17200). Retinal. NATRIUMHYDROXID. SORBITAN ISOSTEARAT.

Produsenten indikerer, at Triacnel-ekspertemulsjonen er det eneste middel som inneholder retinoider (retinaldehyd) *.

* En komponent som forhindrer fremveksten av nye post-acne arr.

Hyggelig, sur.

Påminner fersken yoghurt.

Emulsjonen er jevnt fordelt over huden, og gir ingen fettfilm. Når du påføres huden, kan du føle en prikkende følelse.

Når? 1 gang før sengetid på forrenset hud. Om morgenen, vær sikker på å solkrem hvis du bruker om sommeren.

Hvor mye 2 fulle klikk på pumpen vil være nok til å distribuere hele ansiktet. Hvis akne er forstyrret i nakken, så + en annen ufullstendig press på pumpen.

Testtid.

6 uker. Så anbefaler produsenten.

Jeg hadde høye forhåpninger for Triacnel-emulsjonseksperten fra Avene. Jeg vet dette merket godt, jeg tror på effektiviteten.

Så, vi vil analysere i rekkefølge.

Hva produsenten lover / Hvilke resultater fikk jeg?

 1. Justering av hudoverflaten. / Etter første søknad ble jeg hyggelig overrasket, ble huden som en fersken. Men! Jeg ble ikke lurt av øyeblikkelig effekt. Dette er bare et tegn på at huden har tatt verktøyet og vi er klare til å teste det videre. Uken etter uke ble huden forvandlet: den ble glatt, jevn, det viste seg elastisitet. Jeg la merke til hvordan hun skinnet fra slik omsorg. Selv folk rundt meg la merke til hyggelig metamorfose. Etter 6 uker er effekten stabil, selv etter avskaffelsen av bruk av Triacnel-ekspert.
 2. Bekjempe betennelser. / Når jeg først begynte å bruke emulsjon, ble haken min dekket med små kviser og det var betennelseselementer (smertefullt, subkutant). Etter første søknad flyttet de selvfølgelig ikke fra et dødsenter. Dette er en no-brainer at betennelse på huden ikke går bort i uker, så mer. Jeg er på denne (glemme) hunden spiste... Jeg vet hvor lenge det er. Generelt fjernet jeg tålmodig denne skitten i flere uker. Små pimples ble eliminert, her de inflammatoriske elementene holdt sterkt opp forsvaret + et stort antall betennelser så ut til alt dette. Du vet, koden er en slik reaksjon, jeg er mer sikker på at den klatrer all skitten fra dypet av huden. Etter 6 uker var haken ren.
 3. Arr forebygging og reduksjon. / Jeg har vært på jakt etter lang tid og lang tid for et middel som til og med en jute er redusert av de hatet og stygge arrene. Hvordan arr er dannet - vi vet perfekt. Eh, og min mor advarte, forbannet da jeg presset pimples og betent... Jeg adlød ikke. Her er resultatet! Pus fyller området av huden, en hul er dannet. Vårt mål er å eliminere betennelse, selv lettelse, for å unngå dannelse av et arr. Egentlig er dette en av funksjonene av Avene-emulsjonen. Hva å forvente de som allerede har arr. Jenter som har dype arr - puster ut Denne emulsjonen vil ikke takle en slik overdreven belastning. Det er ikke dype arr på huden min i moderat grad. Inntil den aller siste dagen la jeg ikke merke til resultatene. Etter at fondene ble kansellert, kunne jeg ikke tro på mine øyne. Ser på huden min under forskjellige lysforhold, anslått jeg at denne skammen ble redusert med 40%. Noen arr ser ut som prikker, knapt merkbar. Dypere arr har gått ned, men ikke borte.
 4. Fuktighetsgivende huden. / Jenter med problemhud vil forstå min glede. Det er så vanskelig å velge en fuktighetskrem som ikke forverrer hudens tilstand. I denne Triacnel-ekspert overgikk alle forventninger. Delikat fuktighetsgivende uten oljeaktig glans. Huden føles behagelig og frisk, fuktet i lang tid.
 5. Og det siste jeg vil påpeke er rødhetsreduksjon. / Vingenes område i nesen, haken, kinnområdet Jeg har stadig rødt. Den ujevne hudtonen tillater meg ikke å gå uten en "forkledning". Etter et par uker er problemet stille - stille gått til "nei". Om natten beroliger huden seg (dette skyldes alt det magiske termiske vannet Avene, som er til stede i sammensetningen), og om morgenen ser vi en jevn og sunn hudtone.

Så det var før bruk. Huden har en liten krise.

Etter bruk.

Før bruk.

Etter bruk.

Før bruk.

Etter bruk.

Bottom line: Emulsjonen er egnet for jenter med hvilken som helst hudtype, den er ikke komedogen og forårsaker ikke en allergisk reaksjon. Bruk av emulsjon anbefales fra 25 år. Den kjemper utmerket med de første aldersendringene, fukter huden tilstrekkelig, fyller den med helse, gir tone og lettelse. Det er ganske svakt å takle betennelser, det føles som om Triacnel er en ekspert i sin egen kamp taktikk. I mitt tilfelle gikk betennelsen i lang tid. Og returnerte etter kansellering av midler. Jeg utvidet bruken av emulsjonen i 1 uke og fullførte dem nesten helt. Scars vil ikke fjerne, men redusere deres% med 40 (dette er i mitt tilfelle, som har en lignende situasjon, du kan stole på meg). Hvis arene er ubetydelige, som lovet av produsenten, reduseres synligheten med 70%.

Irecommend!

Jeg beklager de mange bokstaver, så jeg er ordentlig.

Hjemmehjelp Avène for akne hos voksne: Hvordan velge og hva kan det gjøre?

Hva er Avène Cleanance?

Avène-linjen for problemhud kalles Cleanance - og hvis du har kommet over akne i livet ditt, kan du ikke høre om det. Avène mener at hjemmeomsorg er et viktig skritt i behandlingen av akne. Det bør fungere som forebygging av forverring og støtte av huden mellom faglige prosedyrer.

Sammensetningen av to linjeprodukter har nylig blitt oppdatert: Rengjøring Ekspert sebum-regulerende emulsjon og TriAcneal Expert anti-inflammatorisk emulsjon. Nå er det ingen syrer i dem. Og i stedet for syrer, er en komponent ekspressin, en keratolytisk basert på planteekstrakt (reduserer antall svarte prikker, utmerker hudtekstur). Det har blitt klinisk bevist at i en prosent konsentrasjon er det mer effektivt enn 6% glykolsyre, men det bryter ikke lipidlaget og er egnet for sensitiv hud.

I Magic Box: all omsorg og sminke

11 prøver av kosmetikk - og en brosjyre av den nye boken "Ultra-kosmetikk" i hver boks.

I tillegg til expressin inneholder begge emulsjoner diolenil (dreper bakterier som fremkaller betennelse) og termisk vann Avene (reduserer irritasjon). Forskjellen er at TriAcneal Expert har et retinaldehyd som jevner og reduserer post-acne arr (derfor er den beregnet på hud med moden akne). Og i emulsjonen har Cleanance Expert lagt til monolaurin, som regulerer talgproduksjonen. Mellom emulsjoner kan kombineres.

Hvem er våre heltinne og lege?

Deltakerne i testen denne gangen - pasientene til "Institutt for plastikkirurgi og kosmetologi", hovedsakelig med den første graden av akne. Alle observeres hos lege-dermatovenerologen, dermatologen og kosmetologen Galina Viktorovna Sofinskaya. Før hun jobbet på IPCC, var Galina Viktorovna, tjuefem år gammel, leder av barnas kosmetikkavdeling på Beauty Clinic på Arbatsenteret, hun har stor erfaring med å behandle pasienter med akne.

Hvilken effekt kan du forvente fra hjemmebruk fra akne?

Vi spurte Galina Viktorovna, hva skal vi forvente generelt når vi bruker hjemmepleie? Hun var ærlig: "Akne oppstår på grunn av at hemmeligheten til sebaceous kjertel forblir i kanalen og tråler den (det kan være mange grunner til dette: redusert hudimmunitet, stress, gastritt, antibiotika, hormonfeil osv.). i verden er kremet ikke i stand til å fjerne kanalene i talgkjertlene. Dette gjøres ved rensing, peeling og andre kosmetiske prosedyrer. Og hjemmeomsorg tillater ikke at de blir tilstoppet igjen. Det normaliserer kvaliteten på utskillelsen av talgkjertlene, stimulerer veksten av nye "riktige" celler og oppdaterer stratum corneum. "

Hvem er de "riktige" cellene?

Cellene i stratum corneum vokser vanligvis i en jevn kubisk form og har en utmerket metabolisme. Når du beveger deg inn i de øvre lagene i huden, kommer innholdet ut av dem, de blir tette, flate og sammenlås som rustning for å beskytte kroppen. Det burde være.

Men la oss si at du er under stress. Metabolismen forstyrres i cellene. De er ikke så glatte, vokser i feil rekkefølge - som bøker som er spredt på bordet. Mellom dem er adhesjonen brutt, en ujevn overflate med "hull" dannes.

Den første konsekvensen: huden begynner å skrelle ujevnt. Når du bruker krem, blandes vevene av stratum corneum med den. Og denne "sement" du, uvitende om noe, gni inn i ekskretjonskanalene i talgkjertlene, blokkerer dem. Det er betennelser.

Den andre konsekvensen: Smusspartikler fra miljøet kommer inn i "hullene" mellom cellene. Dette blir lagt merke til av de underliggende cellene til Langerhans, og de sier ":" Hana, venner, du må bli patched raskt! "En hær av blodceller og antistoffer blir sendt til problemområdet. I speilet ser du rødhet.

Hva lover Avène Cleanance hjemmehjelp?

Bring celleomsetningen i rekkefølge: normaliser peeling, fuktighetsgivende, kvalitet og kvantitet av sekresjon. "De første endringene som deltakerne i forsøket bør se, utjevner lettelsen, strammer huden og reduserer rødhet. Litt senere vil problemet med premenstruell betennelse forsvinne, sier Galina Viktorovna.

Våre heltinnen

Natalia tror ikke at hennes problem kan bli kalt skummelt ord acne: "Ja, jeg har av og til utslett. Men det er perioder når huden er helt ren. Samtidig er det ikke fettete - det skjer heller ikke en kombinert, oljeaktig glans i løpet av dagen. Disse utslettene er mer sannsynlig forbundet med hormonell syklus, og kan også oppstå under reiser og flyreiser. En annen hud reagerer veldig mye på vann - hardt Moskvas vann passer meg ikke, jeg trenger mykt vann. " En slik situasjon i Natalia siden ungdomsårene, men de siste ett og et halvt år med betennelse økte.

Galina Viktorovna gjør en dom at Natalia har den første graden av akne. "Porene er litt forstørret, men lipidlaget er svakt: selv om Natalya vasket ansiktet kl 6, klokka 3 om morgenen skinner det ikke i det hele tatt. Sebaceous kjertlene er ikke aktive nok, og huden skiller seg dårlig. Derfor vil hennes hjemmeomsorgsprogram se ut som alternerende måltider og peeling, sier hun.

Ifølge legen, om morgenen trenger du ikke å vaske med spesielle geler og skum. På huden bør være en vann-lipid mantel, hvis om morgenen du vasker den av, begynner den ulykkelige kvelende sebaceous kjertelen å raskt produsere en hemmelighet. Det viser seg tykkere enn normalt, og mekanisk tetter opp kanalene.

For vask Galina Viktorovna anbefaler kun micellar vann (eller i ekstreme tilfeller, vann fra springen som er tilstede ved romtemperatur). Avène Cleanance Micellar Water styrer sebumproduksjon og krever ikke skylling. I løpet av dagen foreskriver Galina Viktorovna å rengjøre huden med micellarvann 3-5 ganger. Det fjerner urenheter som legger seg på huden.

Etter morgensrubbing av huden, bør Natalia bruke en Kerato-Regulatory Emulsion Cleanance Expert (ikke gni den, legg den på håndflatene og press dem på ansiktet). Den har en anti-inflammatorisk og seboré-effekt, jevner hudtekstur og beroliger rødhet.

Avtaler for kvelden: Først, rensende gel Avène Cleanance Gel. Ritualet bør se slik ut: du må våt en liten svamp, klemme en dråpe penger, skum den opp og påfør skummet på ansiktet med myke bevegelser uten å gni den. La i noen sekunder og skyll med vann ved romtemperatur. Det er ønskelig ikke den som strømmer fra springen, og mineral, eller i det minste ekte. Legen anbefaler at alle som regel pleier å sette en vakker bolle i nærheten av vasken, for å fylle den med vann om morgenen - og å vaske om kvelden.

For det andre: Etter rensing må Natalia bruke en av to produkter, vekslende hver andre dag - TriAcneal Expert emulsjon eller fuktighetsgivende Cleanance Hydra beroligende krem ​​(kompenserer for tørkeeffekten av aknebehandlingspreparater). Galina Viktorovna advarte om at i noen dager etter bruk av TriAcneal Expert, kan Natalias hud klemme seg som om hun var irritert (bare fordi hun nå har et svakt lipidlag). I dette tilfellet må hun ta en pause i 1-2 dager, men etterpå - pass på å fortsette å bruke emulsjonen.

Mot begynnelsen av syklusen, bør Natalia blitt renset for å forhindre en annen spike i utslett. En fargeløs Spot Treatment corrector blyant ble brukt til å tørke betennelsene.

Natalias mening etter seks uker:

- På tidspunktet for testingen nektet jeg å sminke (grunnlag, pulver) - bare mascara igjen. Derfor oppstod det ikke problemer med å vaske mikeller flere ganger om dagen. Bare hadde med meg hele tiden bomullsdyner og en liten flaske Cleanance Micellar Water, så vel som krem ​​i reserve. Huden var behagelig - micelen gir en følelse av friskhet, det er veldig mykt, det er ingen klebrighet som jeg ønsker å vaske av. Jeg vasket ansiktet mitt med Avène Cleanance Gel-rengjøringsgel på kveldene - som Galina Viktorovna råde meg til å tørke en dråpe i håndflaten min og gni den litt for å lage et skum. Gel direkte på ansiktet er ikke påført. Positive inntrykk - gelen forårsaket ikke tørrhet.

Først hadde jeg ekspert om morgenen, Hydra for kvelden med TriAcneal. Som legen hadde spådd, reagerte huden på TriAcneal ved skalering og irritasjon. Mest likte fuktighetsgivende beroligende Hydra. Det ser mer ut som en helbredende krem, dens tekstur er tettere og rikere; Ekspert lettere, tror jeg alle vil gjøre. I tilfelle av betennelse hadde jeg også Cleanance Spot Treatment, en lokal korrektor, men jeg så ingen effekt fra den.

I midten av testen dukket opp flere utslett - som spådd av legen. Derfor hekta vi prosedyren - jeg gikk for rengjøring. Til tross for denne forverringen, liker jeg generelt den generelle tilstanden til huden - den er fuktig, jevn, tett, og hudens overflate har blitt jevnere. Jeg vil fortsette å bruke Avene.

Galina Viktorovnas kommentar: "Natalias hud fungerte perfekt, enda bedre enn jeg hadde antatt. Før forsøket var det tynt, tørt (som om det var strukket), med røde og gjennomskinnelige kar. Vanligvis er slik hud gjenopprettet i lang tid. Men Natalia hadde en åpenbar forbedring på seks uker: teksturen nådde, rødheten gikk bort. Huden ble tett, fuktig, peelingprosessen kom tilbake til normal. Men denne suksessen negerer ikke det faktum at Natalia trenger å gå til kosmetisk kosmetologi i tide. Hvis hun gjør dette og fortsetter å bruke Avène Cleanance hjemmebehandling, vil akne gradvis slutte å plage henne. "

Xenia hadde hudproblemer, som mange i hennes tenåringer. Og siden da har hun i mer enn ti år levd med en liten mengde utslett (åpen og lukket) på ansiktet, for det meste knyttet til en syklus. Svarte prikker også. Samtidig vurderer de heller ikke at huden er fettete: "Huden er mer sannsynlig en kombinasjon - T-sonen er normal (det kan skinne noen ganger), det er problemer på kinnene, mens det også er tørrhet". Ksenia gikk ikke til kosmetologer før med dette problemet - hun bodde i et annet land og hadde ikke muligheten.

Ifølge Galina Viktorovna har Xenia ikke hyperkeratose (et brudd på eksfoliering av stratum corneum), som i Natalia. Hun har en kombinert hud: panne, nese, hake - normal, og det er hyperfunksjon av talgkjertlene på kinnene hennes (selv om det vanligvis skjer motsatt). Sebaceous kjertlene på kinnene produserer en altfor tykk og rikelig hemmelighet. Men Xenia har bare den første, ikke startede aknefasen. I hennes tilfelle er det nødvendig med et balansert kosthold og riktig hjemmebehandling, sier legen. "Jeg har et ernæringsprogram som jeg prøver å følge med. Faktisk er det viktigste for meg å utelukke mat "søppel" - sjetonger, for eksempel eller slike fete ting som majones. Hvis jeg begynner å spise majones, vil det bli mer betennelse! ", Sier Xenia.

Målet er: å rengjøre huden med micellar vann. Rengjøring Micellar Vann om morgenen (på dager hvor hypersalitet er følt, kan du vaske med gel, men umiddelbart fukte huden med Cleanance Hydra krem). Påfør seboregulatorisk emulsjon Cleanance Expert. I løpet av dagen, rengjør huden med micellar vann minst 3-5 ganger og gjenta emulsjonen en gang.

For kvelden: Cleanance Gel gel og TriAcneal Expert emulsjon. Dot bruker Spot Treatment corrector blyant og en gang hver 8-10 dager gjør en Cleanance Mask-gommage maske bare i kinnområdet.

Inntrykk Xenia etter seks ukers bruk:

- Jeg brukte Avène micellar vann før det, jeg liker det. Min var imidlertid fra en annen linje, men det viste seg at Cleanance Micellar Water ikke er verre. Jeg helles den i en liten flaske, og jeg har alltid hatt det med meg. Det var ingen ulempe, og det var heller ingen ubehag.

Om kvelden vasket jeg ansiktet med Cleanance Gel gel - det rydder godt, om morgenen står jeg opp uten glans.

Også på kveldene brukte jeg TriAcneal - huden med den var frisk fornyet, topplaget avskallet, det ble jevnere. Det var en peeling - men jeg lærte bare om det da jeg på et tidspunkt bestemte meg for å bruke pulver. Jeg fortsetter å bruke emulsjonen nå, jeg liker effekten.

Om morgenen og om ettermiddagen brukte jeg seboregulatory Cleanance Expert. God omsorg for dagen - fjerner glans, tekstur er lys (noe mellom krem ​​og serum), påført pent, absorberes veldig raskt.

I tilfelle av hud stikkende og peeling, hadde jeg også Cleanance Hydra krem. Disse problemene oppsto imidlertid ikke - men jeg prøvde det uansett. Det er mer mettet, fuktighetsgivende, men gir også skinn på huden.

Jeg ble også gitt en gommage maske hver 8-10 dager, og jeg søkte det - legg det på tørr hud, som en krem, og vask den av etter fem minutter. Da sa legen at det er mulig og enda sjeldnere, fordi huden allerede har blitt fornyet av TriAcneal, og med den, den nye, bør behandles mer forsiktig.

Og Spot Treatment-blyanten bidro til å raskt håndtere betennelser, bokstavelig talt den neste dagen, gikk den ned.

Etter seks uker på Avène Cleanance, er huden behagelig, det er jevnere, ingen flak. Rash knyttet til syklusen, det er fortsatt, men de er færre, og med en blyant passerer de raskere.

Galina Viktorovna kommentar: "Og igjen er jeg glad: Xenia hadde irritert hud med et ødelagt hydrolipidlag. Nå har rødheten gått, epidermis mønsteret har utjevnet seg (selve "høyre celler" ble vellykket vokst), og viktigst sett oppsto en sunn satinglans. Hud er fuktet - det betyr ikke mer peeling. Peelings ikke tette kanalene i talgkjertlene. Hemmeligheten skiller seg normalt ut, så problemet med premenstruell betennelse vil passere med tiden. "

Valentina, 27 år gammel

Valentine av alle tre heltemenn - den mest erfarne fighter med akne. Hun hadde alltid noe problemhud. Men etter en tur til India for tre år siden, hvor Valentina plukket opp feil omsorg og gjorde ansiktsmassasje med oljer, begynte forverringen. "Jeg kunne ikke ha olje i det hele tatt," sier hun. - Jeg lærte det senere. Oljepreparater tette porene. Og jeg begynte et utslett, som ble til sår. Heldig jeg kom til Galina Viktorovna! "

Galina Viktorovna ledet pasienten i to år for å oppnå et stabilt resultat - og hun klarte å få henne ut av det fjerde stadiet av akne til det første enkle. "Vi har laget masker, prosedyrer, elektrokoagulasjon... Det er bedre å ikke engang huske. Det tok mye penger, jeg måtte til og med ta et lån. Den situasjonen etter India overviste vi som et resultat. Bare arr gjenstår, vi slår dem - vi har laget både en laser og peeling. Nå må du opprettholde resultatet - jeg trenger en omsorg som ikke vil føre til slike forverringer igjen, men vil fukte huden.

Selv før denne hele historien behandlet jeg akne med hjemmelinjer som var betydelig tørking - så syntes det meg at hvis det tørker, betyr det at det virker. Galina Viktorovna forklarte at det ikke er slik at huden må fuktes. "

Galina Viktorovna sier at nå er Valentinas hud i konsekvent god stand, men hun trenger støttende omsorg for å gjenopprette lipidlaget, fjerne fine rynker og ikke provosere "kosmetisk akne" - en situasjon der obstruksjoner, comedoner, inflammatoriske elementer.

Morgenen tildeles også vask med micellar vann Cleanance Micellar Water. Deretter må Valentina blande en dråpe Cleanance Hydra fuktighetskrem med en dråpe TriAcneal Expert emulsjon og påfør med forsiktig påførte bevegelser uten å gni huden.

Retinol øker hudens lysfølsomhet, men Galina Viktorovna foreskrev ikke en krem ​​med SPF-faktor, siden solen er inaktiv til slutten av våren (om sommeren foreskriver hun ikke TriAcneal Expert).

I løpet av dagen, bør Valentina regelmessig tørke ansiktet med micellar vann, gjenta Cleanance Hydra fuktighetsgivende krem ​​og irrigere ansiktet med Avéne termisk vann hver 1-1.5 timer. "90% av fuktighetskremene absorberer fuktighet fra luften - og når de ikke finner den der, tvert imot tørker de ut huden." Gjør følgende riktig, legen tenker: lagre termisk vann på skrivebordet, spray det ved siden av deg (ikke på huden, for ikke å forårsake dehydrering motsatt) og avslør ansiktet mot vannet.

Etter kvelden vaske gel utnevnt TriAcneal Expert. En gang i 8-10 dager kan Valentina bruke en rengjøringsmaske, men som en maske og ikke en skrubbe (ikke masser huden). For ikke å forårsake irritasjon, følg dette noen dager - Ikke bruk emulsjon med retinaldehyd, bare fuktighetsgivende beroligende krem ​​Cleanance Hydra ".

Valentinas inntrykk etter seks uker:

- Jeg likte å bruke micellar vann Rengjøring Micellar Vann - Jeg nektet sminke, tørke meg selv flere ganger om dagen var ikke et problem (tørke ansiktet mitt om morgenen, da til lunsj på jobb, deretter etter idrett). Det eneste jeg leser er at hun fjerner sminke fra øynene, men hun tar ikke min mascara. Ansiktets hud er veldig behagelig med den.

På kveldene vasket jeg ansiktet med Gel Cleanance Gel - et ikke-irriterende hudmiddel som rydder godt.

Av kremer hadde jeg Hydra - bare en nydelig ting, et fuktighetsgivende beroligende middel, som jeg vil fortsette å bruke helt sikkert. Huden med ham ser kult - fuktig, sunn, uten rødhet, mens han har en lett tekstur og en behagelig lukt. Det kan absorberes på forskjellige måter - noen ganger forlot det meg med en fettete glans, men jeg lagde det med servietter. Men følelsen av trøst på huden er slik at du kan klare det - jeg har allerede kjøpt meg selv den andre slikrøret.

Fra TriAcneal, en krem ​​med retinaldehyd, har jeg ikke hatt noen bivirkninger (peeling, irritasjon). Kanskje fordi jeg blandet det om morgenen med Hydra, som rådet av Galina Viktorovna. Jeg planlegger og bruker den videre.

Jeg kunne bruke Cleanance-masken bare en gang hver tiende dag - men jeg klarte også å trenge inn i den. Et rensende, tynt lag påføres, litt knipt. Men uten å gå over, tolererer huden det normalt.

Mine porer trenger fortsatt periodisk rengjøring - jeg prøver å gå på det omtrent en gang i seks uker, så er det ikke ren, men som om du går ut med ansiktet ditt. Hvis du allerede har overvunnet din akne, redusert den til en akseptabel form, er det ingen permanente sår - Avène-linjen gir god støtte og gir huden en sunn og rolig tilstand.

Galina Viktorovna kommentar: "Oppgaven er oppnådd - huden har en sunn glød, den er elastisk, godt hydrert. Det ble mer utskilt, det betyr forbedret metabolisme. Generelt er dette tilfellet når alt er bra og viktig for ikke å bryte balansen. For dette bør Valentina fortsette å bruke medisinsk kosmetikk for problemhud. "

Vi takker for hjelpen med å organisere eksperimentet "Institutt for plastikkirurgi og kosmetologi" og Galina Sofinskaya.

Avene: Rengjøringsserie for oljeaktig og problemhud

Takket være Wonderbox (Ja, det er fortsatt en fordel i skjønnhetsbokser), der ulike prober og miniatyrer av Avene ble aktivt sendt, merket selv interesserte meg veldig mye. På den annen side var det litt skuffet å kjøpe en krem ​​til huden rundt øynene, så med kjøp av andre produkter var det ikke noe bråttom. Og da fant jeg ut at Avene Day i Auchan på Petrovka, så elsket av meg (selv om det ikke er i Auchan selv, men i et apotek på sitt territorium), vil bli holdt, noe som innebærer en hudtest på en spesiell enhet, konsultasjon av en spesialist og utvalg av egnede Avene-pleieprodukter. Selvfølgelig skulle jeg komme, og ville ha kommet hvis dagen selv ikke var satt til 23. mars, da, som alle husker, dekket herskende snøfall hovedstaden.

Som jeg senere lærte av representanter for merkevaren, fant arrangementet av åpenbare grunner ikke sted, og ble dessverre ikke utsatt til en annen dato. Selvfølgelig var jeg opprørt. Heldigvis gikk min iver og ønske om å bli kjent med Cleanance-linjen av interesse ikke ubemerket, og jeg ble presentert med en kosmetikkpose med et sett miniatyrer av serien selv.

Jeg har allerede skrevet separat om termisk vann og mattemulsjon, men i dag skal jeg snakke om vaske gel, tonic, maske og aktiv krem ​​fra Scars Cleanance. Hele serien er designet for å ta vare på fet og problematisk hud, er basert på Avene termisk vann, har en veldig behagelig, ikke-påtrengende duft, og er preget av en veldig myk, men utrolig effektiv handling.

Avene Cleanance Soapless Gel Cleanser

Gel for vask inneholder ingen såpe eller SLS. Rengjør huden forsiktig, forsiktig og skyller godt, huden strammer ikke og tørker ikke. Det anbefales å holde på huden i ca 20 sekunder slik at gelen har tid til å rense porene, fjerne urenheter, kosmetikkrester og hudfett.

Difter i sin fantastiske mykhet. Oftest, geler for fet hud, hvis ikke aggressiv, så uhøflig. Her føles det som om det ble opprettet for den mest følsomme og delikate huden. Samtidig utfører det sine funksjoner perfekt, det renser huden perfekt.

Jeg vil definitivt kjøpe denne gelen i full størrelse versjon, da servantene startet tidligere, slutter.

Anslått pris: 110-150grn / 250ml

Avene Cleanance Anti-Shine Rensetoner

Som navnet antyder, kjemper også rensende tonic med en fettig glans, som det skal bemerkes at han klarer seg godt. Som alle andre produkter i serien har den en veldig behagelig lukt, utrolig myk i følelser, tørker ikke helt huden, og gir bare behagelige følelser.

Ærlig, jeg ble overrasket da jeg så alkohol i sammensetningen, siden det ikke føles i det hele tatt. For matting er det mest sannsynlig at det er et pulverformet bunnfall, som er ca. 1/3 av flasken. Sammen med en mattemulsjon gir et meget godt resultat, skinner huden mindre, og effekten av tåke vedvarer lenger. Jeg vil også legge merke til at resultatet blir bevart selv om du ikke bruker midler på en av dagene. Jeg vet ikke om dette er en fortjeneste av tonic, eller en krem, eller begge deler, men faktum er at sebum blir utskilt mindre.

Tonic er også i planene for kjøpet, siden det for øyeblikket tilfredsstiller mine krav til denne typen produkt.

Anslått pris: 115-145grn / 200ml

Avene Cleanance Mask

Kanskje, den eksfolierende og absorberende masken jeg likte minst av alle de testede produktene. Eller, selv ikke så, imponerte meg minst. Gjort på grunnlag av termisk vann og hvit ler, inneholder den også scrabbing partikler, men det er ikke mange av dem. Igjen, en behagelig lukt og mild handling, tørker masken litt ut på huden, men strammer den ikke. Samtidig renser det porene godt, lyser svarte punkter og mattes, utgjør lettelsen.

Jeg kan ikke si at det er noe ille, nei, det er bra, men etter dusinvis av andre lignende masker (og mine vanlige lesere vet at jeg er en galning til maskerne), kan jeg ikke engang utelukke det. På den annen side, hvis dette er din første maske av denne typen, vil du sikkert like det.

Jeg kunne ikke finne prisen, men jeg tror at det vil svinge i samme område på 120-160 UAH.

Avene TriAcneal Skin Care

Aktiv krem ​​med glykolsyre og retinol lover å bekjempe akne og forhindre dannelse av arr. Det er nødvendig å bruke det lokalt i små mengder på tørr hud. Kanskje den mest aggressive, men samtidig effektiv betyr. Faktisk beroliger det og lindrer betennelse, fremmer resorbsjon av akne og utjevner huden. Det er imidlertid nødvendig å bruke det utelukkende for natten, og om morgenen er det tilrådelig å ikke overse solbeskyttelse, siden kremen er faktisk kraftig.

Gjort på fett grunnlag, dårlig absorbert, men det virker virkelig. I et kompleks med andre midler, i en måned i en måned gjorde jeg med huden min, om ikke et mirakel, så nesten umulig. Hver morgen, i stedet for å lete etter hva slags akne jeg ikke har dekket ennå, ser jeg etter minst noe rødhet for å lage en oppdatering av korrektoren.

Anslått pris: 175 UAH / 30 ml

Jeg vet ikke hvordan, men Rengjøring virker virkelig. Etter mange skuffelser trodde jeg ikke engang at det er virkelig mulig å bli kvitt akne. Selvfølgelig er det vanskelig for meg å si at dette er nøyaktig 100% av omsorg, siden jeg nesten begynte å bruke Cleanance, begynte jeg å drikke vitaminer, eller kanskje jeg bare "overgrodde", men nå ser jeg på ansiktet mitt uten skrekk. I en måned har bare en gang utslett forstyrret meg, men dette tror jeg på noen dager bekymrer mange. Signifikant redusert antall subcutis og lukkede komedoner, glatt hudstruktur, redusert fettinnhold. Jeg håper virkelig at effekten vil være langvarig, men for nå tror jeg å kjøpe mer fra denne serien.

Har du brukt noe fra Avene Cleanace? Hjalp denne sminke deg?

oppdatering: En gjennomgang av gelen for vask kan også leses på skjønnhetspleie (ja, jeg kjøpte fortsatt den fulle versjonen).

Avene for problem hud

Hvem brukte? fornøyd? Er det en effekt? og på hvilken måte. Jeg ser på gelen for rensing, så er det behov for lotion, og helst en krem ​​for natten.

Jeg skrev noe som en anmeldelse og bestemte meg for å skrive min egen historie. Jeg er 20 år gammel, og jeg har lidd av problemet med akne i 8 år. allerede på ferdigstillelsesstadiet (jeg håper). På en gang prøvde jeg alle mulige metoder. Selvfølgelig var det en behandling med folkemidlene og ulike apotekskremmer. På en gang tørket hennes favorittlera sterkt ansiktet hennes, men det var ingen effekt. Baziron viste seg ikke heller i behandlingsområdet, men han hadde en forferdelig allergi. Sett det om natten, og om morgenen våknet et biet, hovent.

Jeg inviterer til undersøkelsen mødre på 25-45 år, hvis barn er mellom 3 og 5 år, ansiktshudsproblemer eller har atopisk dermatitt. I de siste 6 måneder under anvendelse av følgende kosmetiske preparater for behandling av barnet: o Bioderma: Atoderm krem, Atoderm PP balsam, Atoderm Cleansing Gel, Cicabio o Avene: Trixera + rensing bad, Trixera + Cleansing Gel, Trixera + beroligende balsam, Cicalfate o Mustela: Stelatopia Cream, Stelatopia badolje o La Roche-Posay: Lipikar Balsam AP, Lipikar Syndet rensende gel, Cicaplast o.

Alt som er tilgjengelig her >>> http://www.babyblog.ru/user/id1091603/46977 Mustela Wipes for rengjøring av ansikt 25pcs - TILBUD 3UP 290r - 770r Pediakid 100ml - 450r Spray insektmiddel uten insektmidler, ingen alkohol, og hyggelig (!) på huden, for babyer og barn fra 3 måneder Travel set Bioderma 650rub - Bioderma Atoderm Lett Shower Gel 100ml - Bioderma Atoderm Nourishing Cream 15ml - Bioderma Crealine H2O Micelle Solution 100ml - Bioderma Hydrabio Lys Cream 15ml sett "Young zubochist" - 690 gni (bebisol sett.

Hei alle sammen! Jeg, Julia (for meg på deg). Jeg foreslår kjøp av farmasøytiske kosmetikk fra den franske nettapotek er veldig mye en europeisk kosmetikk som selges i våre apotek 1,5-2 ganger dyrere (jeg vet det er min mors sønn-atopisk, som trenger en god krem ​​for å fukte): A-Derma, Avene, Bioderma, Caudalie, Kloran, La Roche, Lierac, Mustela, Neutrogena, Nuxe, Roc, Uriage, Vichy, Weleda, etc.

Før du diskuterer nødvendigheten eller overskuddene til barnas kosmetikk, er det verdt å klassifisere både brukeren selv og de midler han bruker. Barn er forskjellige, små og store, med problemhud og nesten sunn.

Alt som ble kjøpt om sommeren, avsluttet med suksess, eller nesten kommer til slutt, kan du lese det her, ifølge resultatene, posten suppleres. Vel, i høst begynte jeg å fylle min hylle. I dag vil jeg i utgangspunktet bare vise deg, men hvis jeg forteller deg noe, forteller jeg deg)))

Tålmodigheten min ble til slutt, og til slutt dro jeg til en hudlege. Hudproblemer (akne). så nei det er det. Vel, forstørrede porer på ansiktet. og noe verre og verre.. at jeg bare ikke prøvde.

Jeg har problemhud et sted over 2 år, jeg visste ikke engang hva det var før selv i ungdomsårene. Og nå føler jeg alle "sjarmene" av denne skammen. Gikk nå på apotekets kosmetikk Avene, mens jeg var ganske glad. Men det er en "MEN" - i de fleste kremer og masker har hun syre! På vår og sommer, i teorien, kan du ikke bruke den. Og så hvordan å bruke, hvordan å rengjøre post-akneshki? Og et annet spørsmål! Jeg går regelmessig til skjønnhetspleie for å rense og peeling, men igjen.

Jeg inviterer til undersøkelsen mødre på 25-45 år, hvis barn er mellom 3 og 5 år, ansiktshudsproblemer eller har atopisk dermatitt. I de siste 6 måneder under anvendelse av følgende kosmetiske preparater for behandling av barnet: o Bioderma: Atoderm krem, Atoderm PP balsam, Atoderm Cleansing Gel, Cicabio o Avene: Trixera + rensing bad, Trixera + Cleansing Gel, Trixera + beroligende balsam, Cicalfate o Mustela: Stelatopia Cream, Stelatopia badolje o La Roche-Posay: Lipikar Balsam AP, Lipikar Syndet rensende gel, Cicaplast o.

Mange gave sett under kuttet! Hvis du ikke har funnet et passende alternativ, skriv meg det du leter etter, og jeg vil prøve å plukke opp, det er umulig å sette alt ut. Gaver under kuttet

Venner, det er på tide å begynne å lage gaver til venner og familie! Høykvalitets farmasøytiske kosmetikk å bestille fra Frankrike! Hvis du ikke har funnet et passende alternativ, skriv til meg det du leter etter, og jeg vil prøve å plukke opp, det er umulig å legge ut alt. Gaver under katten P. alt - original, ekte, etc. etc. apotek kosmetikk, med utmerket holdbarhet. Noe er på lager. Resten er å bestille. Levering 10-14 dager. Mer kosmetikk her - HER!

Huden er ganske vanlig, jeg kan ikke engang nevne den, selv om den er utsatt for fett. Men det er svarte prikker i overflod og utslett, som jeg hele tiden sliter med. Det er mange ting i innlegget som er, hva var og hva jeg egentlig vil)) På bildet er alt blandet Darphin - utmerket hudpleie. Jeg har en matemulsjon som perfekt fuktighet, men det er ganske enkelt hyggelig enn veldig nyttig. Darphin Night Lotion, for 5 kamper med svarte prikker. Jeg bruker det før viktige tilfeller, smurt på kvelden -.

Jenter, hjelp meg å finne ut det, jeg er forvirret i frimerker og kremer. Jeg vil plukke opp apotekspleie for atopisk hud. Jeg har hatt atopisk dermatitt siden barndommen. Først var det armene og beina, så vendte armene og beina, men all skjønnhet dukket opp på ansiktet. Så, med et mirakel, nesten syv år med forlatelse, glemte jeg hva hormonell krem, allergi og andre gleder er. Og nå begynte alt på nytt. Ansikt (tidligere bare området rundt leppene, nå pluss øyelokk), armer, ben. Jeg sliter så mye som mulig. Lokobeyz ripea, emolium, elokom igjen.

Jenter som brukte linjen for problemhuden av AVENE kosmetikk ansikt. Hva sier du om merkevaren, er det verdt å kjøpe. Spesielt interessert i krem ​​Diaknel. Jeg vil erstatte dem Baziron. Jeg vil være veldig takknemlig for rådene)))))))))))))

Avene - kosmetikk, som i dag er populært, men ikke så billig som vi ønsker. Generelt kjøper jeg alltid bare kosmetikk av høy kvalitet, men dessverre har jeg ikke råd til alle merkene. En venn overtalte å kjøpe Avene Cleanance gel for vasking, og jeg var enig. Penger penger, men mer interessert i kosmetisk effekt, som, dømme etter satsene, bør være øyeblikkelig.

Jeg vil dele inntrykkene mine om noen av de midler som gjelder apotekspleie, som jeg nylig har testet aktivt. Om meg: Jeg har en kombinasjonshud, med en litt oljeaktig T-sone, det er svarte flekker på nesen min, og også noen ganger er det små utslett før X dager 1) Avene Hydrance Optimal UV Legere Fuktighetskrem SPF 20

Jeg tilbyr kosmetikk AVENE og BIODERMA. Jeg bestiller direkte fra Frankrike fra den offisielle leverandøren. Mye på lager og på bestilling. Kjøp hver uke. Levering 7-10 dager. Laveste priser. Posten når det gjør det, det er så mye nei Hvilke interesser, spør. Mange møter i Moskva, EMC, post, kurir, pickup (all informasjon under kuttet)

Hvorfor trenger babyer spesielle hygieniske og kosmetiske produkter? Babys hud er så øm og tynn at friksjon kan forårsake irritasjon og kløe. På grunn av den svake funksjonen til talgkjertlene, er nyfødte hud tørrere enn hos voksne, og trenger derfor ekstra ernæring. Hun hadde nesten ingen selv syre beskyttende lag, det er lett utsatt for skadelig bakteriy.Poetomu bør være spesielt oppmerksom på valg av kosmetikk for omsorg for delikat, lunefull barnehage kozhey.Detskoe såpe (Mustela, Weleda) Solid såpe er bedre å ikke bruke for bading babyer, så som det er.

Kosmetikk og parfymeromtaler krem ​​for oval ansikt loreal. Avon neglelakk. Jsc Cosmetic Association Freedom. Eau de toilette prada tendre. Kosmetikk for ung og problematisk hud. Reef Gauche anitime kosmetikk. Deodorant for sko regnbue nettbutikk. Dr. shpiller kosmetikk bestille online henting eller hjemme levering. Caudalie te kosmetikk kjøpe. Ren kosmetikk linje engros. Kosmetikk max for katalog. Lanvine kjøpe parfyme letoale. Krem for kombinasjon hud luksus kosmetikk. Håndkrem anbefalinger. Kjøp liten engros i nettbutikk eliten.

Lenke til kjøpet http://www.babyblog.ru/community/post/opt/1240057 Aven Klinans K - Seboreguliruyuschy og keratoreguliruyuschy krem-gel (Avene Cleanance K). Tube 40 ml-750r Indikasjoner for bruk: Anbefales for fet hud med små ufullkommenheter (svarte flekker, små inflammatoriske elementer, etc.). Tiltak: Hjelper med å eliminere hudfeil for ung, problem og følsom hud. På grunn av det høye innholdet av Avene Thermal Water reduserer Klinans K Cream risikoen for irritasjon og allergiske reaksjoner. Den har en triple healing effekt på problematisk hud: Exfoliates (exfoliates) - takket være ingrediensene i AHA og BHA (alfa.

Kosmetikk og parfyme Kjøp liten engros nettbutikk elite parfyme roberto cavalli. Nettsteder av russiske kosmetiske produsenter. Yon-ka kosmetikk kristina. Kompakt matting pulver klinikker. Deodorant Maxim i Voronezh kjøpe. Parfyme i Moskva guerlain. Salvador fikk en morgan de toi parfyme. Kosmetikk for problem hud guinot hvor du kan kjøpe. Kosmetikk firmaet Gerlen lest. Kostnaden for toalettvann fra rastorgueva. Selektiv kosmetikk Moskva. Krasnodar engros medisin kosmetikk. Kinesiske kosmetikk Noginsk. Tint balm for farget brunt hår. Prisliste for kosmetiske produkter i Almaty. Parfyme Salvador ga.

Jeg inviterer til undersøkelsen mødre på 25-45 år, hvis barn er mellom 3 og 5 år, ansiktshudsproblemer eller har atopisk dermatitt. I de siste 6 måneder under anvendelse av følgende kosmetiske preparater for behandling av barnet: o Bioderma: Atoderm krem, Atoderm PP balsam, Atoderm Cleansing Gel, Cicabio o Avene: Trixera + rensing bad, Trixera + Cleansing Gel, Trixera + beroligende balsam, Cicalfate o Mustela: Stelatopia Cream, Stelatopia badolje o La Roche-Posay: Lipikar Balsam AP, Lipikar Syndet rensegel, Cicaplast o Uriage.

Flere Artikler Om Typer Acne