Ansiktshud krever spesiell omsorg, da den er mest utsatt for miljøet, så vel som den følelsesmessige tilstanden til en person. Det vanskeligste å ta vare på huden, hvis dermis refererer til problematisk type.

For å løse de naturlige problemene i ansiktets hud, anbefaler kosmetologer daglig å bruke gel for å vaske problemhud.

Hvordan velge

Blant det store antallet vaskegeler, som produseres av mange kosmetiske selskaper, er det vanskelig å gjøre det riktige valget av produkter.

Når du kjøper en gel for å ta vare på problemhud, bør du vurdere flere faktorer:

 1. Verktøyet skal utformes spesielt for den problematiske typen ansiktshud.
 2. Det er ønskelig at produktet har en aldersgruppe.
 3. Gelen må ikke bare rense, men også fuktighetsgivende egenskaper.

Pass på å ta hensyn til hvilke komponenter som er inkludert.

Ikke anbefalte produkter:

 • med allergener;
 • med aggressive stoffer;
 • å ha en farge nyanse;
 • å ha en sterk lukt.

Det anbefales å velge en fargeløs gel med en lett vegetabilsk aroma.

Før du bestemmer deg for valget av gel for vasking med problemhud, anbefales det også å besøke ikke bare en kosmetolog, men også en hudlege. Eksperter vil gi de nødvendige anbefalinger.

Det faktum at kosmetiske produkter er delt inn i flere typer applikasjoner avhengig av hudtype, vet mange. Men samtidig har hvert verktøy også sine egne egenskaper, og derfor velger du en gel for rensing av dermis, ta hensyn til typen av effekter.

Avhengig av de aktive komponentene i gelene er delt inn i fire typer:

 1. Med amfoterner. Den mest effektive og høye kvaliteten. De gir forsiktig fuktighet og renser huden, og gir anti-inflammatorisk effekt.
 2. Med anioner. De anses ikke spesielt effektive, da de ikke kan trenge inn i dermis på grunn av sammensetningens særegenhet, og eliminerer derfor ikke slike problemer som sebaceøse sekresjoner og inflammatoriske prosesser. Anioner er avstøt fra epidermis, derfor er de ikke i stand til å rengjøre overflaten fra stratum corneum og tung forurensning. Også inkludert i komponentene, tørking av huden.
 3. Med kationer. Godkvalitetsprodukter, men kationer har en tendens til å ha svært dyp penetrasjon i dermis, noe som kan provosere en allergisk reaksjon, irritasjon eller tørrhet. Hvis huden ikke er følsom, kan du trygt påføre gelen.
 4. Ioniske midler. De mest ineffektive og lavkvalitets kosmetiske produktene. De eliminerer kun overflatelaget forurensning, uten å løse hovedproblemene. En lignende effekt er vanlig vann. Bruken av slike midler er meningsløs.

Bedrifter som produserer høykvalitets vaskegeler deler også produkter i flere typer i henhold til alderskriteriene.

Hvis produktet angir hvilken type hud det er beregnet til, hvilken alder anbefales, og sammensetningen inneholder amfoterner (cateons), anbefaler eksperter seg å kjøpe det uten å tenke.

Det som trengs

Gel for vask, i nærvær av problemer med ansiktets hud, er utviklet for å løse hovedproblemet - for å eliminere forurensning og rense porene fra sebaceøse sekreter som provoserer akne og andre betennelser.

Kosmetologer anbefaler å bruke gel, i stedet for et enklere middel, for eksempel såpe.

Gelenes særegenhet ligger i det faktum at et kvalitetsprodukt har en sparsom effekt på dermis, i motsetning til såpemidler som huden reagerer med tørrhet, peeling og irritasjon.

I tillegg er fordelen av gelprodukter utviklingen av sammensetningen avhengig av forskjellige kriterier for ansiktets hud.

Når du bruker gelen, inneholder komponentene i den, rengjør epitelet og porene, mens næring av cellene med gunstige stoffer. Men det er dyp penetrasjon i vevet som kan føre til en negativ reaksjon (irritasjon). Dette skyldes brudd på lipidbarrieren, som fungerer som et naturlig forsvar for dermis.

For å redusere risikoen for bivirkninger, legg til verktøyet:

 • mineraler;
 • vegetabilske oljer;
 • urteekstrakter;
 • biologiske tilsetningsstoffer;
 • vitaminer.

Facial cleanser er nødvendig for å eliminere problemer med dermis, gjenopprette og opprettholde sin sunne tilstand.

Gjennomgang av den beste vaskegelen for problemhud

Produsenter av ansiktsgels produserer ikke alltid kvalitetsprodukter. Kjente selskaper foretrekker imidlertid å opprettholde sitt merke og selge et produkt som oppfyller alle krav.

Populære og effektive problem hud geler inkluderer tre hoved merker:

 1. Nivey "Pur Effect". Den består av en termisk gel, så vel som kamille ekstrakt. Handlingen er rettet mot rensing, utvide porene og fuktighetsgivende dermis.
 2. L'Oreal Paris "Pur Zone". Den har en universell sammensetning som håndterer nesten alle problemene i ytre lag av huden.
 3. Yves Rocher Deep Cleaning. Hovedaksjonen er rettet mot å bekjempe akne. Den spesielle sammensetningen er at den inneholder antiinflammatoriske komponenter (aloe-ekstrakt og salisylsyre).

Produsenter av kosmetiske produkter skiller seg også ut som:

Sammenlignet med mange vaskegeler er de fleste og spesialister av den oppfatning at den beste vaskegelen for problemhud er Klinans. Selskapet Aven produserer produktet.

Fordelen med verktøyet er ikke-kompensasjon og hypoallergisk. Aven gel er ideell for de som har problemer med akne og fet hud.

Finn ut hva kosmetikk er for problemhud. Hvordan velge et fundament for problem hud? Klikk for å finne ut.

Akne: hvordan å kurere akne

Hvor akne kommer fra og hvordan å kurere det. Gratis akne behandling hjemme. Anmeldelser av farmasøytiske kosmetikk.

Cream-gel for vask Avene Clean-ac

Når en aktiv og kompleks narkotikabehandling av akne på ansiktet begynner, reagerer nesten alle personer som behandler huden, med desquamation og tørrhet. Og dette kan ikke tillates, fordi tørr hud fremkaller sebaceous kjertler for å produsere mer sebum, og hvis det er mer sebum enn nødvendig, så er porene og kanalene blokkert, og akne vises som et resultat. Avene Clean-ac Rensende Cream Gel for vask er spesielt designet for irritert og tørr hud på bakgrunn av aknebehandling.

Prinsippet på gelen for vask av Avene Clean-ac

Avene er en profesjonell fransk kosmetikk spesialisert på omsorg og behandling av problem hud. Denne gelen for vasking er ikke en gave som heter kremgel, fordi dens delikate tekstur er som en krem ​​og nesten ikke skum. En slik struktur av gelen så forsiktig som mulig lar deg rense og fukte huden, samt opprettholde den naturlige lipidfilmen.

Overflateaktive stoffer i krem-gel for vask Avene hjelper veldig nøye med å rengjøre, ikke overdrive, fukte og gi en følelse av komfort på huden etter vask. I tillegg har Klinak fra Aven en antiinflammatorisk effekt, fjerner rødhet, reduserer spredning av patogene mikroorganismer.

Sammensetningen av krem-gel Avene Clean-ac

Som mange rettsmidler består Avene ansiktsvaskkrem av 47% av termisk vann, som har en anti-inflammatorisk og fuktighetsgivende effekt samtidig, lindrer irritasjon.

På grunn av forekomsten av sinkglukonat er Avene Clean-ac en sterk antiseptisk, men kokosnøtt, jojoba, kartaman og glycerololjer tillater ikke å overdrive, men tvert imot nærer det.

Hvordan bruke gel for vask Avene

Det er nødvendig å bruke Avene Clean-ac gelkrem til vask 2 ganger om dagen: om morgenen og om kvelden. Påfør den skummede gelen for å rengjøre og fuktig hud, sveip forsiktig i en sirkelbevegelse over ansiktet og skyll med varmt vann, flekk med engangshåndkle eller et separat håndkle. Produsenten anbefaler at etter påføring av termisk vann fra Avene og fuktighetsgivende anti-inflammatorisk krem ​​Avene Clean-ac. Vi anbefaler samme ordning, men hvis det ikke er termisk vann, så kan vi klare det.

Aven gel er veldig tett, som en krem, har en hvit farge, det skummer litt.

Hvem er egnet Avene Clean-ac gel

Denne gel for vask er egnet for alle som, som følge av aknebehandling, har blitt tørr eller irritert, følsom. Etter normalisering av hudtilstanden kan du bytte til et sterkere rengjøringspreparat, for eksempel Uriage Surgras Liquide dermatologisk gel for vasking.

Fordeler og ulemper med gelrensemiddel Avene Clean-ac

Fordelene er:

 • hydrering;
 • rensing;
 • bevaring av lipiden (beskyttende) hudfilmen;
 • anti-inflammatorisk effekt;
 • gir en følelse av komfort.

Ulempene med Avene gel er:

 • skum ikke;
 • mange brukere har ikke følelsen av renhet av huden på grunn av for mild eksponering for kremet.

Hvor mye er en krem-gel for å vaske Aven Klinak

Standardemballasje av gelkrem Avene Clean-ac 200 ml - prisen på gelen fra 500 til 650 rubler, avhengig av apotek og by.

Anmeldelser av gelkrem til vask Avene Clean-ac

Jeg begynte å bruke den først etter 1 måned med å bruke Effezela, da huden min begynte å flakke forferdelig, brenne. Jeg likte den første uken, så forsiktig og vektløst vaske dem. Etter at huden begynte å gjenopprette, har Avene krem ​​blitt noe ubehagelig å vaske, dvs. Det var ingen følelse av at jeg hadde vasket og jeg ønsket å vaske ansiktet mitt igjen. Derfor har jeg det i tilfelle irritasjon, og jeg vasker også Avene, men som er sterkere.

Gjennomgang av: Alice

Og jeg har en veldig følsom hud i livet mitt, og bestemte meg for å prøve ultra-mild Aven gel for vask og er veldig fornøyd. Jeg har brukt det i omtrent et halvt år og har aldri angret det. Og jeg har nok av det i 3-4 måneder sikkert, det rettferdiger kostnaden.

Anmelder: Masha

Nylig kjøpt og brukt bare noen få dager. Jeg ble ledet til denne forferdelige tørre huden. Mens jeg liker det veldig mye, har huden synlig blitt fuktig, mindre hud "husk". Jeg vil fortsette å observere, verktøyet er utmerket.

Avene Cleansing Gel

Avene selskap produserer kosmetikk, som har hypoallergene egenskaper, er terapeutisk og bidrar til den generelle forbedringen.

Cleansing Gel Avene har flere typer, som hver eliminerer visse problemer. For eksempel er det en egen serie for sensitiv hud og spesialprodukter for fet og problem hud. Selskapet utvikler unike komposisjoner basert på termisk vann og omsorgskomplekser.

Brand fordeler

Avene-merket begynner sin historie i 1975, da det franske selskapet Pierre Fabre for produksjon av medisinsk kosmetikk kjøpte en feriested i Frankrike. Fra dette tidspunktet ble det åpnet et nytt merke, grunnlaget for hvilket kosmetikk er termisk vann og spesielle vitaminkomplekser.

I laboratorier i selskapet utvikle omsorgssammensetninger som består av mer enn halvparten av det helbredende grunnvannet. Merkets unike forskjell er at det produserer kosmetiske preparater for alle typer sensitiv dermis: for følsom, ekstremt tynn og atopisk (utsatt for allergiske reaksjoner).

Termisk vann har unike egenskaper og brukes i hele Avene-kosmetikk. Selskapet utvikler også spesielle rensepremier for fet og utsatt dermis.

Siden det franske merket Avene har flere laboratorier, utfører forskere et stort antall tester, utvikler flere og flere healingskomposisjoner som ikke bare bidrar til rensing, men også til ernæring og hydratisering av epidermis. Det første trinnet i omsorg for enhver hudtype er rensing. Intracellulært arbeid og metabolske prosesser vil avhenge av hvor mye huden vil bli ryddet av urenheter og overflødig fett. Derfor er det viktig at produktet desinfiserer huden, fjerner kosmetikk og andre urenheter. Typer av rengjøringsmidler fra selskapet Avene:

 • "Trixera" - en produktlinje, som er designet for dehydrert og tørr dermis. Brukes for intens ernæring og delikat rensing. En rensegel påføres enhver dermis og bidrar til å berolige den etter medisinsk behandling, og reduserer også betennelse. Inneholder ikke dufter og sulfater. Med dermatitt - lindrer kløe;
 • "Soins Essentiels". Serien inneholder rensemelk og micellar løsning for sensitiv og skadet hud. Verktøyet har en hypoallergen basis, forsiktig bryr seg og renser porene fra smuss;
 • "Cleanance Peaux" - en spesiell serie produkter, som er designet for fet og svært problematisk hud. Kosmetikk kan brukes til kompleks pleie av dermis, samt å gjenopprette sebaceous kjertlene. Tonic for vask "Cleanance Hydra" er laget for hud som er utsatt for utslett, men er samtidig følsom for syntetiske komponenter. Tonic inneholder ikke fargestoffer og gjenoppretter lett vann-saltbalansen i dermis;
 • "Soins Hydratants" er en spesiell, begrenset serie av kosmetikk som bruker patenterte teknologier av ulike tiltak: "leger" -komplekset brukes til normal og blandet type dermis, og den aktive forbindelsen kalt "rish" brukes til dehydrert, tørr og sensitiv hud. Midler av denne serien er kosmetikk med UVA og UVB filtre. Spesiell gel i produktlinjen har næringsstoffer, egnet for rensing av barns hud.

Rengjøringsgelene har sine egne grunnleggende funksjoner, og hver er utformet i henhold til individuelle krav til hver hudtype.

"Trixera + Gel"

Cleanser gir omfattende omsorg for dehydrert hud. Hensikten med denne gelen til vasking - forsiktig rense, nære og gjenopprette epidermis. Passer til meget tørr og dehydrert, atopisk dermis. Sammensetningen bruker følgende aktive ingredienser:

 • vann fra varme kilder avene;
 • naturlig type sulfateringskomponent (gir lett skumdannelse);
 • modifisert castorcaolje - på grunn av denne inkluderingen, blir epidermis fuktet og gradvis restaurert. Det bidrar også til regenerering av huden etter skade og betennelse;
 • Oslinika ekstrakt interagerer med ricinusolje og aktiverer metabolske prosesser inne i cellene;
 • glycerin nærer;
 • glycin forbedrer oksygenutveksling mellom celler;
 • glykol renser og beroliger irritasjoner.

Det milde rengjøringspreparatet gir samtidig omfattende omsorg:

 • eliminerer kløe;
 • reduserer inflammatoriske prosesser;
 • aktiverer det beskyttende naturlige beskyttelseslaget av huden;
 • beroliger epidermis etter klorert vann, lindrer rødhet og irritasjon.

Som en del av ingen luktemidler, såpe og parabener.

Avene "Cold Cream"

Den rensende supernæringsmessige gelen er presentert i "Soins Hydratants" -linjen, som er designet for alle typer epidermis, og brukes også i perioder med forverring av følsomheten. Passer til daglig rensing og fjerning av sminke fra ansiktet. Løsningen består av 55% micellært vann, de resterende komponentene er sporstoffer og naturlige fuktighetskrem. Med daglig bruk gjenoppretter det lipidbeskyttende laget av huden. Hovedkomponenter:

 • micellar vann renser epidermis, fukter de dype lagene i huden;
 • Basabolol gjenoppretter elastisitet og bidrar til å redusere rødhet;
 • Pentylenglykol er en naturlig komponent som forsiktig renser epidermis;
 • Castorolje beroliger og nærer dermis med næringsstoffer.

"Renhold Peaux"

I linjen "Rengjøring" er det flere produkter for pleie av fet og problemhud.

"Cleanance Gel"

Verktøyet har et medisinsk kompleks som danner rent porene og tolereres lett av sensitiv hud. Spesielle tester bekrefter dette faktum. Gelen, som de andre stillingene, inneholder ikke såpekomponenter, forårsaker ikke allergiske reaksjoner og er ikke-komedogen. Hovedegenskaper:

 • regulerer talgproduksjonen;
 • reduserer porene;
 • renser huden fra smuss;
 • eliminerer betennelsesprosesser i huden;
 • har en antibakteriell effekt.

ingredienser:

 • micellar vann - 55%;
 • Glyceryl-type laurat er et spesielt kompleks som normaliserer lipidmetabolisme i celler og fremmer eliminering av toksiner. Også eliminerer overflødig fettinnhold, matting av epidermis;
 • gresskar ekstrakt fremmer regenerering av huden, reduserer de negative effektene av ytre stimuli;
 • sink sporelement gir antiallergisk, anti-inflammatorisk og antimikrobiell virkning.

"Renhold Hydra"

Verktøyet har det mykeste rensekomplekset og består av milde omsorgskomponenter. Passer til fet og sensitiv hud. Hovedegenskaper:

 • renser forsiktig;
 • har en fuktighetsgivende effekt
 • har et ernæringsmessig kompleks;
 • gir mykhet
 • eliminerer irritasjon.

Aktive ingredienser i blandingen:

 • vann fra termiske kilder - 90%;
 • kokosnøtt olje;
 • karitt ekstrakt;
 • Jojoba olje ekstrakt.

anmeldelser

Ifølge vurderinger er verktøyet "Trixera" egnet selv for babyer. Den er presentert i en beskyttende krukke med en spesiell dispenser, den er luktfri og har en svakt gulaktig tinge. Jentene påpeker at det ikke tørker huden, er lett å bruke og økonomisk forbrukes. Med regelmessig bruk, i mange vurderinger, kan sammensetningen redusere betennelse.

Den mykgjørende gel "Avene Cold Cream" er egnet for overfølsom hud, men en sterk og varig sminke fjerner ikke noen ganger i ansiktet. Mange har kommentert at verktøyet må gjenbrukes for å oppnå et bedre resultat. Det fjerner imidlertid irritasjon og gjør huden mykere til berøring.

Ifølge mange, "Cleanance Gel" tørker perfekt betennelse. Den har en viskøs, men samtidig og flytende konsistens. Som kunden noterer, skyller gelen nesten ikke skum, forbrukes langsomt og er egnet for daglig bruk. Men noen kan forårsake hudutslett. Derfor anbefaler jentene å sjekke det for en allergisk reaksjon, og bare etter det - gjelder. Det anbefales også å bruke en nærende krem ​​i kompleks behandling av fet hud.

Som jentene kommenterer, skyller Cleanance Hydra ikke godt, men vaskes lett av. Mest enig: verktøyet renser ikke ansiktet helt, men fuktes og beroliger huden perfekt.

Gjennomgang av apotek kosmetikk for problem hud Avene Cleanance - i neste video.

8 beste geler for vasking

Ansiktet er den mest åpne, derfor den mest sårbare delen av menneskekroppen. Derfor betaler vi så mye oppmerksomhet om å bry seg nøyaktig for dette området, og vi prøver å opprettholde huden i best mulig stand, vi bruker beskyttende, rensende og støtter sunne ansiktsprodukter.

I rangeringen av de beste vaskeglene presenteres de mest effektive midler for ulike hudtyper, og gir høy kvalitet på rensing av epidermis og forsiktig omsorg.

Yves Rocher Ren Calmille
Den beste rensegelen for ansiktet

I bildet - rensegelen til vasking av ren Calmille fra Yves Rocher. Gjennomsnittlig pris i Russland: 300 rubler (200 ml).

Ren Calmille rensende ansiktsgel fra kosmetisk merkevare Yves Rocher har fått et imponerende antall fans. Gelen er et universelt middel for å rense huden av den vanlige typen, den tar seg av med fjerning av spor av kosmetikk (unntatt super-resistent). Ikke forårsaker irritasjon, inneholder komponenter av vegetabilsk opprinnelse. Den har en tykk tekstur, flott skum.

fordeler:

 • Høykvalitets hudrensing.
 • Hyggelig duft.
 • Økonomi.

ulemper:

 • Som en del av mye kjemi.
 • Mange klager på å føle tørr hud etter vask.

Fra Pure Calmille gel anmeldelser:

"I mange år har jeg brukt Pure Calmille-vaskemaskinen, jeg anser det som best. Kosmetikk vasker bort perfekt, selv vanntett mascara, på huden etter det er det en følelse av friskhet, forårsaker ikke tørrhet. Dens tekstur er veldig hyggelig - tykk gel. Jeg liker virkelig flasken og boblene inni... Og kjemi... vel, du vasker den av! Vaskepulver er enda verre! "

"Jeg har en dobbel mening om Pure Calmille-gelen for å vaske... På den ene siden, ja, det renser huden, og fjerner sminke med sminke. Og på den andre... er det ingenting annet enn en kjemi, og kamille i sammensetningen på det siste! Kanskje, derfor strammer huden etter 15 minutter. "

Vurdering: 9 av 10.

Effaclar fra La Roche-Posay
Den beste vaskegelen for fet og sensitiv hud

I fotogelen for vasking av Effaclar fra La Roche-Posay. Gjennomsnittlig pris i Russland: 650 rubler (200 ml).

Effaclar rensende skummende gel fra det franske merket La Roche-Posay er designet spesielt for sensitiv hud utsatt for fet hud og utseendet på akne. Basen på gel-termisk vann, det inneholder ikke såpe, alkohol, fargestoffer og parabener. Rensingrediensene påvirker forsiktig følsom hud i ansiktet, fjerner smuss og overflødig fett forsiktig, og gir bare en friskhet.

fordeler:

 • Fjern forsiktig urenheter og sebum.
 • Holder huden frisk.
 • Ikke forårsaker allergier og irritasjoner.
 • Blader huden frisk.
 • Økonomisk forbruk.

Ulemper: Gelen er laget for fet hud, den kan tørke normalt.

Fra Effaclar gel anmeldelser:

"Den beste vaskegelen for meg er Effaclar! Jeg er nåst uten han nå! Tidligere ble pannen og nesen skinnet slik at blikket ble avvist, og en måned etter vask med La Roche-Posay gel, gjenkjenner jeg ikke huden min! Jeg kan ikke si at gelhæren akne, men minst - ny nesten ikke vises! Huden kommer til slutt til liv! "

Vurdering: 10 av 10.

Avene Cleanance
Den beste helbredende gelen for rensing, lindrende akne

På bildet - en terapeutisk gel for vask av Avene Cleanance. Gjennomsnittlig pris i Russland: 800 rubler (200 ml).

Rensing behandling gel for vask Avene Cleanance fra det franske selskapet Pierre Fabre hjalp med å bli kvitt akne og akne, mange desperate. Designet gel for fet og problem hud. Termisk vann (49% i gelen) beroliger huden, eliminerer irritasjon, gresskarekstrakt regulerer talgproduksjon, andre klinisk godkjente ingredienser gir en antibakteriell effekt. Produktet forårsaker ikke allergier, toner huden og oppdateres.

fordeler:

 • Et effektivt middel i kampen mot akne.
 • Langvarig effekt.
 • Ikke stram huden.
 • Praktisk å bruke.
 • Ikke-påtrengende aroma, hypoallergen sammensetning.

Ulemper: ikke oppdaget.

Fra Avene Cleanance gel anmeldelser:

"Det jeg bare ikke prøvde å vaske mitt problem ansikt! Akne som de var, og ble igjen. Så langt, i stedet for parfyme, har jeg gått til apoteket. Jeg ble rådet til Avene Cleanance, som den beste gelen for vasking, og ikke lurt! Etter 1,5 måneder glemte jeg at jeg en gang hadde akne! Huden ble glatt, kantet med farge. Verktøyet er rett og slett uvurderlig! "

"Kjæresten min brakte ikke parfyme fra Frankrike (som alle gjør), men den mirakuløse gelen for å vaske Avene Cleanance. Mitt problem hud begynte å forandre seg på øynene, og hatet akne - å smelte. Jeg liker også en behagelig flaske og en behagelig konsistens av produktet, selv om dette ikke er det viktigste... ".

Vurdering: 10 av 10.

Arnaud sebo
Den beste matgelen for vasking (for fet hud)

På bildet - Arnaud Sebo Gel Nettoyant Purifiant gel for vasking. Gjennomsnittlig pris i Russland: 600 rubler (150 ml).

Sebo Gel Nettoyant Purifiant, utviklet av det franske firmaet Arnaud, er en av de beste rensende rengjøringsmidler med en matt effekt. Gelen er utviklet for fet hud, inneholder aktive stoffer som danner rent huden og strammer porene. Som et resultat avtar betennelse, overskytende sebum (sebum fett) forsvinner, huden blir sunn. Matting effekt varer hele dagen, det er en følelse av lyshet og friskhet.

fordeler:

 • Fjerner overflødig fett.
 • Renser porene.
 • Gir en matt effekt.
 • Gir en følelse av friskhet.
 • Hyggelig aroma og tekstur.

Ulemper: ikke oppdaget.

Fra Arnaud Sebo gel anmeldelser:

"Overraskende nok, selv i parfymeforretningen, fant jeg et godt middel for min problematiske og ganske skummel hud - dette er Sebo cleanser fra Arnaud. Den passer best til min kombinasjonshud - eliminerer overflødig fett og tørker ikke. Jeg har aldri møtt slike fantastiske midler! "

"Dysen, lysheten, friskheten i løpet av dagen... Jeg trodde ikke at huden min klarte det før jeg prøvde Arnaud Sebo gel for vasking. Det er så balansert at det fjerner greasiness uten å stramme huden! Og de fleste av midlene er tørket slik at det er vanskelig å smile etterpå. Den beste servant! Franskmenn vet mye om kosmetikk. ".

Vurdering: 10 av 10.

Planeta Organica
Den beste phyto-gel for vasking (for kombinasjonshud)

På bildet - Planeta Organica phyto-gel for vasking. Gjennomsnittlig pris i Russland: 200 rubler (200 ml).

Kosmetikkfirmaet Planeta Organica mottok en misunnelsesverdig popularitet på grunn av den vellykkede kombinasjonen av pris og kvalitet. Sammensetningen av naturlig rensende urtegel for vask Planeta Organica inneholder organiske oljer, planteekstrakter, vitaminer. Gelen er laget for å ta vare på fet og kombinert hud. Drener og strammer porene sterkt, normaliserer funksjonen av talgkjertlene. Urte ingredienser har en antibakteriell effekt, oppfrisk huden og forbedre hudfarge.

fordeler:

 • Mange naturlige ingredienser i sammensetningen.
 • Det renser huden perfekt.
 • Avlaster irritasjon.
 • God sminkefjerner.
 • Ikke overdriver.
 • Økonomisk.

ulemper:

 • Ganske skarp lukt.
 • Ubeleilig emballasje.

Fra vurderinger fra Planeta Organica phyto-gel:

"Jeg har brukt Planet Organic Cosmetics i lang tid, og jeg er veldig fornøyd med kvaliteten. Gel for vask skuffet ikke - renser huden perfekt, hjelper raskt med å bli kvitt kosmetikk. Etter det er det en følelse av friskhet, og aroma varer ganske lang tid (jeg liker det, så det blir ikke belastning). Tørker - moderat, som alle rensende geler, men. "

"Alt er bra i Planeta Organica phyto-gel for vasking - og effekten, effekten, sammensetningen er imponerende, og prisen er lav. Det lukter noe kjent - en slags ugress. Her er bare en flaske av hans svært ubehagelige - mørke og det må bokstavelig talt presse. Kom opp med en emballasje mer praktisk, prisen han ikke ville vært! ".

Vurdering: 9 av 10.

IMMUNO propell
Den beste mykgelen for vasking (for problemhud)

I fotogelen til vasking av Propeller IMMUNO. Gjennomsnittlig pris i Russland: 120 rubler (150 ml).

Gel for vask IMMUNO Propeller renser ikke bare forsiktig og forsiktig huden, fjerner overskudd av talg, døde celler og spor av kosmetikk, men helbreder også problemhud. De aktive komponentene i gelen for vask øker barrieregenskapene til epidermis, forhindrer forekomsten av akne, samt reduserer eksisterende akne. Gelen er mer egnet til oljeaktig og kombinasjonshud, har en liten matteffekt.

fordeler:

 • Effektiv middel i kampen mot akne.
 • Renser uten å ødelegge beskyttelseslaget av huden.
 • Eliminerer fet skinn.
 • Vel fjerner spor av sminke.
 • Demokratisk verdi.

Ulemper: Ikke egnet for alle, noen merker utseendet på betennelse.

Fra IMMUNO Propeller gel anmeldelser:

"Denne gelen for vasking er den beste! Propellen blåste bort hver eneste kvise fra ansiktet mitt. Hun trodde ikke hvordan en måned etter starten av å bruke gelen til vask, fant IMMUNO Propeller helt jevn hud uten betennelser, akne, peeling! ".

"En venn som er informert om problemet, har en Propeller gel med et immunokompleks. Hun sa at hun hjalp henne... Men jeg la merke til at hun virkelig hadde bedre hud, redusert akne. Jeg brukte den i to uker, og akne ble bare mer! Kanskje jeg har en falsk. Eller kjæresten gjemmer seg litt hemmelig fra meg. ".

Vurdering: 9 av 10.

NIVEA
beste kremgel for vasking (for tørr hud)

I bildet - krem ​​gel for vask NIVEA. Gjennomsnittlig pris i Russland: 200 rubler (150 ml).

NIVEA glede eierne av tørr og sensitiv hud ved å presentere en mild kremgel for vask med et ekstrakt av mandler. Cream-gel har en delikat tekstur, har en behagelig aroma. I gelen er det små granulater som forsiktig eksfolierer huden og fjerner urenheter. Verktøyet er hypoallergent, ikke provoserer akne. For å fjerne makeup krem ​​gel er ikke ment.

fordeler:

 • Mild rensing.
 • Etter vask, trenger ikke en krem.
 • Eliminerer døde partikler av epidermis.
 • Delikat tekstur og aroma.

Ulemper: Grunne rensing. Ikke egnet for fjerning av smuss.

Fra vurderinger om krem-gel NIVEA:

"Nivea sluppet den første gelen for vasking, etter som du ikke trenger å bruke kremet! Vel, i det minste de med tørr hud. Jeg har en veldig tørr, og etter Nivea krem-gel blir den myk, fløyelsaktig. Jeg trodde om en halv time jeg ville trekke av, men nei! Nå bruker jeg bare natkrem, og om morgenen og om kvelden vasker jeg ansiktet mitt med Nivea. "

"Interessante opplevelser når du vasker ansiktet ditt med... krem! Ja, jeg vil ikke si at NIVEA oppfunnet en rensegel, fordi den renser mediokrelig. I det minste kan ikke klare rester av kosmetikk. Men som en pleie og fuktighetskrem - bra! ".

Vurdering: 9 av 10.

Ren hudlinje
Den beste rimelige gelen for vasking

Bildelegrenseren Pure Line "Perfect Skin". Gjennomsnittlig pris i Russland: 85 rubler (100 ml).

Den russiske produsenten av kosmetikk Pure Line har gledet kunder med et budsjett ansikts hudpleieprodukt - "Perfect Skin" gel for vasking. Designet gel for alle hudtyper, lover dyp rensing uten å føle seg tørr. Sammensetningen inneholder slike aktive ingredienser som sink, mynte og kamille, som forhindrer utseendet av akne. Verktøyet er testet av dermatologer, betennelse avtar etter 3 dager.

fordeler:

 • Den synlige effekten i kampen mot akne.
 • Lindrer betennelse.
 • Tørker ikke huden.
 • Komfortabel konsistens, godt skum.
 • Budsjettverktøy.

Ulemper: Dessverre bruker bare gel for vask ikke å nå den "perfekte" huden.

Fra Ideal Skin gel anmeldelser:

"Jeg prøvde å vaske skrubberen fra Pure Line da jeg besøkte min mor (jeg glemte min egen), og hun overrasket meg positivt! Faktisk, etter noen bruksområder, min betennelse minket, og de nye kviser ikke kom ut! Jeg har brukt den andre måneden allerede - effekten er definitivt der! Sant, ble hun ikke kvitt akne helt... "

"Vel, jeg vil ikke si at Pure Line gjør huden IDEAL riktig, men noe kan fortsatt... Personlig er mitt resultat at betennelsen har blitt mindre, det klør ikke. Hud etter vask strammer ikke, selv om jeg har det langt fra fet. En annen gel skummer godt, det er praktisk å vaske av kosmetikk. Generelt, hvis du tar hensyn til prisen, gel for vasking - en av de beste. Ikke alle midler, selv for 400 rubler, har en slik effekt. "

Vurdering: 9 av 10.

Hva er den beste vaskegelen?

Som de fleste kosmetikk, bør gel for vask velges individuelt, basert på hudens egenskaper. Det virker som det enkleste å gjøre et valg for de som har en normal hudtype, men slike folk sier at det ikke finnes et universelt middel som passer for alle. Som praksis viser, er de mest nyttige hudprodukter de som har en helbredende effekt, som Avene Cleanance Gel eller IMMUNO Propeller, samt kosmetikk, som inkluderer naturlige ingredienser - gel fra Planeta Organica, NIVEA. På den annen side har produkter som er basert på kunstig opprettede komponenter - Pure Calmille og Arnaud Sebo helt klart klare å fjerne kosmetikk, smuss og sebum, som imidlertid krever en gel for vasking.

Flere Artikler Om Typer Acne