Hydrance Optimal UV Legere SPF 20

Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20 12. juni 2013

Jeg er 30 år gammel. Hud kombinert med periodiske utslett.

Jeg prøvde mange kremer og endelig fikk apotekspleie.

Jeg leste mye om forskjellige merker og produkter og fant det, det veldig verktøyet som passer meg med flere parametere, nemlig:

ikke-fet konsistens (kombinert hud),

fuktighetsgivende (spesielt kinnene, som er veldig peeling),

beskyttet mot sollys, krem ​​plukket opp for sommeren!

Konsistensen er som en væske. Den første gangen var en følelse av at jeg hadde liten krem, jeg brukte den flere ganger, kremet ble straks absorbert, med tiden denne følelsen forsvinner, kanskje fra at huden er mettet med nødvendig fuktighet og kremen virkelig virker!

Porene tettes ikke.

Nå er beskyttelsen fra solens stråler, ingen skrev, kanskje jeg savnet, men huden ble blek (den er så hvit av naturen), og her sier ikke en person når jeg møter at jeg er blek! Selv om jeg ikke jobber for øyeblikket og en halv dag på gata med babyen gange.

Jeg begynte å påføre en multi-aktiv krem ​​under Clarins serum, og deretter følelsen av fuktighet mer!

Jeg bruker forresten Aven Klin AK Cleansing gelkrem for å rense problemhuden utsatt for akne og peeling.

Akne, selvfølgelig, ble ikke mindre, peeling forsvant. Rengjør overflateforurensning, dessverre ikke.

Etter vask med dette verktøyet, er det ingen tetthet.

Godt vasket, konsumert veldig økonomisk. Konsistensen av kremet. Lukten er ikke irriterende og lett.

Avene hydrance optimal leger anmeldelser

Hei, kjære lesere! Med deg Ksenia.

Dagens gjennomgang om lys fuktighetsgivende krem ​​Aven Hydrans Optimal Leger.

Jeg har en sensitiv kombinasjonshud. Jeg prøvde mye kremer fra ulike produsenter av farmasøytisk kosmetikk (Bioderma, La Roche Posay, Uriage), og bare Avene-linjen fullstendig tilfredshette meg.

Denne kosmetikken er laget på grunnlag av termisk vann Avene, produsent: Pierre Fabre, Frankrike.

Når som helst på året, velger jeg dagpleieprodukter med solkremegenskaper, fordi solens stråler trener inn gjennom skyene, t.o. og om vinteren.

Denne krem ​​med SPF 20 beskyttelse.

Bilder av krem ​​Avene Hydrance Optimal UV.

Kremet er veldig lett, absorbert raskt, godt fordelt over ansiktets og nakkens hud. Han har en mild, diskret duft som slutter å bli følt umiddelbart etter påføring.

Den eneste ulempen ved dette verktøyet er at den er ganske flytende og til og med flyter litt inn i lokket når den lagres i oppreist stilling. Derfor holder jeg det opp ned :).

Jeg sprer kremet over huden i ansikt og nakke ved lett å trykke fingertuppene.

Kremet konsumeres økonomisk: Jeg har nok 40 ml i ca 1,5 måneder.

Jeg bruker det tredje røret.

Generelt er jeg veldig fornøyd med mitt funn!

Og jeg kjøper vanligvis denne herlige kremet her.

Takk for din oppmerksomhet! Helse og skjønnhet til deg!

Skriv dine kommentarer, for eksempel, abonnere på oppdateringene på nettstedet vårt (du må bare registrere deg).

Et annet interessant nettsted:

Super lotion Holy Land: hvordan å kurere mild akne på bare en måned?

Jeg håper at min anmeldelse av lyskrem Aven Hydrans Optimal Leger var en interessant og nyttig for deg!

Aven Hydrans Optimal UV20 Leger fuktighetsgivende beskyttende krem

Stell blandet normal og sensitiv hud, dehydrert på grunn av ulike aggresjoner (irriterende kosmetiske prosedyrer, også etter kjemisk peeling eller dermatologisk behandling, alvorlige klimatiske forhold: kulde, vind, sol, etc.), og UV-beskyttelse..

Huden er permanent fuktig, beskyttet mot UV-stråling. Ansiktet er matt, uten oljeaktig glans.

Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20 Crème Hydratante beskyttelsesrør (Aven Hydrans Optimal UV20 Leger fuktighetsgivende beskyttende krem) for sensitiv kombinasjon, normal hud.

Lett krem ​​med behagelig aroma Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20 Crème Hydratante beskyttelsesrør er ideell for daglig pleie av normal og kombinasjonsfølsom hud. Aktive ingredienser med en sterk fuktende og mykgjørende effekt øker absorpsjonen Avene termiske vann, som fjerner ubehag av følelse av trykk og brenner, mettet med fuktighet dype dermis og stimulerer cellefornyelse.

De selvabsorberende kapslene eliminerer ansiktets fettete glans og regulerer produksjonen av talg. Takket være solbeskyttelsesfiltre (UV 20) forhindrer Aven Hydrans Optimal Leger krem ​​fotografering av huden. "Pustende", ikke-klebrig og ikke-fettfilm gir langvarig bevaring av fuktighet i epidermis, beskytter mot forvitring.

  • termisk vann Avene eliminerer irritasjon, fuktighet, gir en følelse av friskhet;
  • Soyabønnefrø ekstrakt hjelper huden å beholde fuktighet.

Hvis hver dag, om morgenen og om kvelden, bruker Aven Hydrans Optimal Leger's krem, blir vannbalansen restaurert, fuktighetstap forhindres, irritasjon forårsaket av dehydrering av huden fjernes. Rynker er glatt, ansiktet kjøper et friskt, velpleid utseende.

For å få en god fuktighetsgivende effekt raskere, bruk gratis konsultasjon av profesjonelle kosmetologer via telefon eller online chat. I tillegg til kremen Aven Gidrans Optimal Leger, vil de velge en ansiktsrens, serum og maske med en intens fuktighetsgivende effekt.

Du kan gjøre et kjøp på nettstedet med ett klikk: sett de valgte elementene i kurven og fyll ut et elektronisk program. Levering etter ordrebekreftelse - med bud, transportselskap valgt av deg eller Russisk post. Betaling med kontanter og kredittkort.

Påfør krem ​​om morgenen og kvelden på grundig renset ansikts- og nakkehud.

Face Cream Avene Hydrance Optimale Legere. Var det en gutt?

I kjølvannet av entusiasmen fra stipendiaten Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF20 bestemte jeg meg for å kjøpe ham som en bror uten SPF. Det var interessant å sammenligne følelsene.

Avene Hydrance Optimale Legere

La meg minne deg om huden din: En tynn, sensitiv kombinasjon, utsatt for fett i T-sonen om sommeren og tørre kinn om vinteren.

Jeg kjøpte en krem ​​for sommeren, noe som tyder på at det er den samme lys som sin bror, som betyr at en betydelig fuktighet ikke skal forvente av ham, men om sommeren tungt artilleri ikke vil, nok vanlig fuktighetskrem.


Kremet er lett, raskt absorbert, litt rikere enn Avene Hydrance Optimal UV legere SPF20.

Huden matrer ikke, som Hydrans med SPF, og etterlater litt strålende. Men ingen fettfilm.
Generelt, en veldig behagelig og behagelig krem. Huden etter bruk ble ikke påvirket, alt er ganske tilfredsstillende.
Hydrance Optimale Legere har bare en ulempe - min kombinasjonshud har ikke nok fuktighet fra det selv om sommeren. Dette er overraskende, men et faktum - jeg følte at jeg gjerne ville ha brukt noe annet i tillegg til kremet.
Det var ingen ubehag, men fuktighet var ønskelig.
En merkelig situasjon, for faktisk, det eneste som denne krem ​​skal gjøre er å fukte dehydrert og kombinert / fet hud. Ikke så skremmende oppgave.
Og i stedet, jeg vurderte meg selv for hundrevis av ganger i speilet etter at krem ​​ble absorbert, og lurte på meg selv spør ett og samme spørsmål - hvor er fuktighetsgivende? Var det en gutt?
Hva gjør krem?

Konklusjonene er litt triste: Kremet skader ikke huden, men det klarte heller ikke å håndtere det direkte ansvaret - fuktighetsgivende huden.

Vurdering: 3.
Pris: 145 UAH (per aksje).
Bruk sikt: 2 måneder.

Avene hydrance optimal leger anmeldelser

indikasjoner:
Ta vare på normal og blandet følsom hud, degenerert på grunn av ulike aggressive effekter (irriterende kosmetiske prosedyrer eller dermatologisk behandling, tøffe klimatiske forhold: kulde, vind, sol, etc.).

funksjoner:
I vår kropp er det en modell med ideell fuktighetskrem - øynene.
Øyet - et organ følsomt per definisjon - bruker en mekanisme for konstant hydrering og beskyttelse. AVEN Laboratories reproduserte for første gang denne optimale mekanismen for å gi sensitiv, dynamisk hud med intensiv, langvarig hydrering. Optimal Gidrans Leger gjenoppretter og opprettholder konstant de ideelle fuktighet, takket være den kombinerte virkning av aktive ingredienser: patentert optimimetichnyh biokomponenter gjengivelse av spesifikke molekyler øye tårefilmen kontinuerlig distribusjon av fuktemidler, lipider og Trio termalvann Aven med mykgjørende egenskaper og lindrer irritasjon. Hydrans Optimal Leger - en lett, ikke-fet emulsjon - returnerer hudens naturlige balanse, ømhet, elastisitet og utstråling, sløvhet.
Slik bruker du: Påfør krem ​​om morgenen og kvelden på grundig renset ansikts- og nakkehud.

Sammensetning: Avene Thermal Water, Caprylic / Capric Triglyceride, Carthamus tinctorius, frø olje, Cyclomethicone, Sukrose Stearate, glyserin, butylenglykol, Sukrose distearate, polymetylmetakrylat, benzosyre, beta-sitosterol Bht, Carbomer, klorfenesin, Disodium EDTA, Fragrance, Glycine Soja, Seed Extract, Phenoxyethanol, Poloxamer 188, Sodium Chondroitin Sulfate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Problemet med å velge ansiktskrem er alltid at jeg trenger god fuktighetskrem, men som regel ser kremer med slike egenskaper ut til å være for fete og ubehagelig på ansiktet. Jeg liker at kremet er så lett som mulig, selv i den kalde årstiden. Hydrance Optimale Legere vant meg ganske enkelt med det enkelt! Uansett hvilket beløp som påføres huden, absorberes alt.
Til tross for lysstyrken, er fuktighetsgivende mer enn nok selv i så kaldt vær som det er nå, mangler huden fuktighet. Kremet har en diskret lukt. Jeg vet fortsatt ikke om dette er knyttet til starten av å bruke denne fløten, eller i mer enn en måned har pimples jevnlig hoppet opp og hjalp ikke med noen kampmetoder. Hvordan begynne å bruke denne krem, alt er borte!
Et annet stort pluss er Hydrance Optimal Legere-tube, der du ikke trenger å få fingrene inn og reprodusere mikrober der)
Stiftelsen passer perfekt til toppen.
Generelt ser jeg ikke noen feil i det i det hele tatt)
Det eneste som det ikke har UV-filtre, men selv her mistet produsentene - det er akkurat det samme Hydrance Optimale Legere krem ​​med SPF 20.

Hvis du tenker på å kjøpe, også på råd fra samme jente, er det mest fordelaktig å gjøre dette på Vitafarm apotek (hvis du er fra Moskva). Denne krem ​​koster 685 rubler.
Hvis du spør, så ga jeg i dette apoteket, de ga meg 2 stykker Cleanance K matte emulsjon, fargeløs og 2 deler av det samme, men med en tonal effekt.
For et par applikasjoner vil jeg ikke trekke noen konklusjoner, men fuktighet fra denne emulsjonen er ikke nok, i hvert fall på denne tiden av året. Jeg tror dette er et godt alternativ for sommeren. Tonal emulsjon glans ikke over noe, men gir huden en subtil tan. Igjen tror jeg det ville være fint om sommeren, når du ikke vil overbelaste huden med fundamentet. Og så kan du drepe to fugler på en gang, og krem ​​og lys tone :)
Jeg likte lukten av disse produktene enda mer enn Hydrance Optimale Legere, av en eller annen grunn det minnet meg om lukten av friskhet på hoteller: D

Kommer til å fortsette min bekjentskap med apotekets kosmetikk.
Har du prøvd noe med Avene? Hvilke andre legemidler kan gi råd til normal / kombinasjonshud?

AVENE HYDRANS OPTIMAL UV20 LEVER MISTURISERING KREAM FOR NORMAL OG KOMBINERT HUD 40ML

Kort om produktet

Avene Hydrance Optimal UV20 Lager Fuktighetskrem for Normal og Kombinasjon Skin 40ml bruksanvisninger

Doseringsform

lett fuktighetskrem

struktur

avene termisk vårvann (avene aqua), etylheksyl;, dinatrium EDTA, duft (parfyme), glycerol, glycin soja (soyabønne) kjerneekstrakt (glycin soja ekstrakt), hydrogenerte coco-glycerider, lecitin, PEG-32, PEG-400, fenoksyetanol, poloksamer 188, natrium chondroitine sulfat, natriumhydroksyd, tokoferylglukosid, xanthamgummi.

beskrivelse

Aven Hydrans Optimal UV Leger Light Moisturizer SPF 20

Basert på resultatene av forskning om den ideelle fuktighet i øyet, utviklet Avene Dermatological Laboratories en formel for intensiv og langvarig fuktighet av sensitiv hud.

Resultat: Øyeblikkelig og intens, langvarig hudhydratisering. Gjenopprett optimal hudkomfort. Hydrance Optimal UV Leger inneholder ingen oljer. Den lette formelen gir huden en myk følelse og en matt effekt.

For normal og kombinasjonsfølsom hud

Salgsfunksjoner

Spesielle forhold

Avene Dermatology Hydrotherapy Center i Frankrike har mottatt personer med følsomme hud- og hudproblemer i mer enn to hundre år. Avene Thermal Water med sine hud-beroligende egenskaper, bekreftet av vitenskapelige studier, skapte Avene Dermatological Laboratories et komplett utvalg av produkter for sensitiv hudpleie.

• Kontinuerlig overvåkning av sammensetningen av termisk vann

• Innovative, nøye utvalgte aktive ingredienser.

• Grundig testing av bærbarhet av narkotika og hypoallergenicitet på sensitiv hud under oppsyn av dermatologer

• Teksturer spesielt opprettet for maksimal komfort av sensitiv hud.

• Kontroll av overførbarhet av ferdige produkter

vitnesbyrd

Dagkrem er designet for å fukte og beskytte huden mot de daglige effektene av aggressive miljøfaktorer, bidrar til å motstå aldrende hud.

  • Kjøp Avene Hydrans Optimal UV20 Leger fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud 40ml i Moskva på din nærbutikk ved å bestille en bestilling for Apteka.RU.
  • Prisen for Avene Hydrans Optimal UV20 Lager Fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud 40ml i Moskva - 1363.57 rubler.
  • Bruksanvisning for Avene hydrance optimal UV20 legeringsfukter til normal og kombinasjonshud 40ml.

Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

Flere Artikler Om Typer Acne