Stell blandet normal og sensitiv hud, dehydrert på grunn av ulike aggresjoner (irriterende kosmetiske prosedyrer, også etter kjemisk peeling eller dermatologisk behandling, alvorlige klimatiske forhold: kulde, vind, sol, etc.), og UV-beskyttelse..

Huden er permanent fuktig, beskyttet mot UV-stråling. Ansiktet er matt, uten oljeaktig glans.

Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20 Crème Hydratante beskyttelsesrør (Aven Hydrans Optimal UV20 Leger fuktighetsgivende beskyttende krem) for sensitiv kombinasjon, normal hud.

Lett krem ​​med behagelig aroma Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20 Crème Hydratante beskyttelsesrør er ideell for daglig pleie av normal og kombinasjonsfølsom hud. Aktive ingredienser med en sterk fuktende og mykgjørende effekt øker absorpsjonen Avene termiske vann, som fjerner ubehag av følelse av trykk og brenner, mettet med fuktighet dype dermis og stimulerer cellefornyelse.

De selvabsorberende kapslene eliminerer ansiktets fettete glans og regulerer produksjonen av talg. Takket være solbeskyttelsesfiltre (UV 20) forhindrer Aven Hydrans Optimal Leger krem ​​fotografering av huden. "Pustende", ikke-klebrig og ikke-fettfilm gir langvarig bevaring av fuktighet i epidermis, beskytter mot forvitring.

 • termisk vann Avene eliminerer irritasjon, fuktighet, gir en følelse av friskhet;
 • Soyabønnefrø ekstrakt hjelper huden å beholde fuktighet.

Hvis hver dag, om morgenen og om kvelden, bruker Aven Hydrans Optimal Leger's krem, blir vannbalansen restaurert, fuktighetstap forhindres, irritasjon forårsaket av dehydrering av huden fjernes. Rynker er glatt, ansiktet kjøper et friskt, velpleid utseende.

For å få en god fuktighetsgivende effekt raskere, bruk gratis konsultasjon av profesjonelle kosmetologer via telefon eller online chat. I tillegg til kremen Aven Gidrans Optimal Leger, vil de velge en ansiktsrens, serum og maske med en intens fuktighetsgivende effekt.

Du kan gjøre et kjøp på nettstedet med ett klikk: sett de valgte elementene i kurven og fyll ut et elektronisk program. Levering etter ordrebekreftelse - med bud, transportselskap valgt av deg eller Russisk post. Betaling med kontanter og kredittkort.

Påfør krem ​​om morgenen og kvelden på grundig renset ansikts- og nakkehud.

AVENE HYDRANS OPTIMAL UV20 LEVER MISTURISERING KREAM FOR NORMAL OG KOMBINERT HUD 40ML

Kort om produktet

Avene Hydrance Optimal UV20 Lager Fuktighetskrem for Normal og Kombinasjon Skin 40ml bruksanvisninger

Doseringsform

lett fuktighetskrem

struktur

avene termisk vårvann (avene aqua), etylheksyl;, dinatrium EDTA, duft (parfyme), glycerol, glycin soja (soyabønne) kjerneekstrakt (glycin soja ekstrakt), hydrogenerte coco-glycerider, lecitin, PEG-32, PEG-400, fenoksyetanol, poloksamer 188, natrium chondroitine sulfat, natriumhydroksyd, tokoferylglukosid, xanthamgummi.

beskrivelse

Aven Hydrans Optimal UV Leger Light Moisturizer SPF 20

Basert på resultatene av forskning om den ideelle fuktighet i øyet, utviklet Avene Dermatological Laboratories en formel for intensiv og langvarig fuktighet av sensitiv hud.

Resultat: Øyeblikkelig og intens, langvarig hudhydratisering. Gjenopprett optimal hudkomfort. Hydrance Optimal UV Leger inneholder ingen oljer. Den lette formelen gir huden en myk følelse og en matt effekt.

For normal og kombinasjonsfølsom hud

Salgsfunksjoner

Spesielle forhold

Avene Dermatology Hydrotherapy Center i Frankrike har mottatt personer med følsomme hud- og hudproblemer i mer enn to hundre år. Avene Thermal Water med sine hud-beroligende egenskaper, bekreftet av vitenskapelige studier, skapte Avene Dermatological Laboratories et komplett utvalg av produkter for sensitiv hudpleie.

• Kontinuerlig overvåkning av sammensetningen av termisk vann

• Innovative, nøye utvalgte aktive ingredienser.

• Grundig testing av bærbarhet av narkotika og hypoallergenicitet på sensitiv hud under oppsyn av dermatologer

• Teksturer spesielt opprettet for maksimal komfort av sensitiv hud.

• Kontroll av overførbarhet av ferdige produkter

vitnesbyrd

Dagkrem er designet for å fukte og beskytte huden mot de daglige effektene av aggressive miljøfaktorer, bidrar til å motstå aldrende hud.

 • Kjøp Avene Hydrans Optimal UV20 Leger fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud 40ml i Moskva på din nærbutikk ved å bestille en bestilling for Apteka.RU.
 • Prisen for Avene Hydrans Optimal UV20 Lager Fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud 40ml i Moskva - 1363.57 rubler.
 • Bruksanvisning for Avene hydrance optimal UV20 legeringsfukter til normal og kombinasjonshud 40ml.

Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

Avene Moisturizer

Avene krem ​​er veldig populært blant kvinner i alle aldre. Dette er ikke bare et kosmetisk produkt, men også et middel som passer perfekt til huden og gjør det vakkert og sunt. Denne kosmetiske merkevaren dukket opp på slutten av forrige århundre deltok mange spesialister - dermatologer i etableringen. Den viktigste og svært nyttige fuktighetsgivende ingrediensen til dette produktet er det termiske vannet ekstrahert fra Aven-kilden. Det er derfor den kosmetiske merkevaren fikk dette navnet.

Funksjoner og fordeler

Det antas at kremer fra det kosmetiske merket Avene inneholder svært høyverdige og fordelaktige stoffer, i tillegg brukes disse ingrediensene under påvirkning av de nyeste teknologiene. Således er hver krem ​​av dette merket unikt og nyttig på sin egen måte.

Alle kosmetikk Avene deles i separate linjer, som hver er designet for forskjellige hudtyper og for dermis av forskjellige aldre. Hver kvinne kan finne blant kremerne Avene en som passer henne.

Alle kremer har spesielle kosmetiske egenskaper. Dette skyldes det faktum at de er laget på grunnlag av termisk vann, som har en positiv effekt på huden, perfekt nærer og metter det med nyttige elementer. Produsenter av Avene-kremer legger også særlig vekt på at alle kosmetikkene er helt sterile, siden de behandles nøye på en slik måte at de nyttige egenskapene ikke bare går tapt, men også konserveres på best mulig måte.

Alle kremer av dette merket er helt trygge, fordi hver komponent er naturlig, inneholder krem ​​ikke kjemikalier, konserveringsmidler, alkohol som tørker huden, så vel som parfymer som kan forårsake en allergisk reaksjon. Det er derfor Avene kremer er helt hypoallergene. Også alle disse verktøyene har en svært effektiv effekt.

Hvert slikt verktøy er rettet mot å bekjempe et spesifikt hudproblem som det håndterer perfekt.

Beauticians påpeker at mange Avene-produkter er svært allsidige, så de kan til og med brukes til ungdomsdermis, følsom hud på barn eller for hvilken som helst hud av voksne kvinner. Disse produktene kan også brukes på sensitiv hud, så vel som til dermisene som er utsatt for irritasjon. Alle produkter av dette merket har en gunstig effekt på huden, og derfor kan de brukes regelmessig. Det er også punktkrem som effektivt håndterer lokale ansiktshudsproblemer.

Kosmetikk av dette merket inneholder en anti-aging line, som er rettet mot effektivt å bekjempe de første tegn på aldring, også disse kremer lar deg gjøre dype rynker mindre synlige, og huden som helhet er mer tonet.

Ansiktsfuktere

Disse kosmetikkene er også egnet for kvinner som finner det vanskelig å finne de riktige kremer for dem. Disse produktene er veldig høy kvalitet, så de har en ekstremt positiv effekt på huden. De gir ham pålitelig beskyttelse, og har også en beroligende egenskap.

Samtidig gjør Avene kremer huden mer sunn, og fargen mer frisk og strålende.

"Hydrance Optimal UV Legere"

En funksjon av dette verktøyet er at den har svært høy fuktighetsegenskaper. Det trenger gjennom huden og nærer det fra innsiden. Som et resultat får du en svært langvarig fuktighetsgivende effekt. Dette verktøyet refererer til hovedpleielinjen.

Dette er den mest populære og samtidig den mest universelle produktlinjen i dette kosmetiske merket, så det kan brukes til alle typer hud.

Det er viktig å merke seg at fuktighetsgivende effekten av denne fløten er forlenget, det vil si at handlingen er veldig lang og effektiv. Dette er en utmerket krem ​​som kan brukes til både tørre og normale hudtyper. I tillegg har dette stoffet gode rensegenskaper. Den kan også brukes til den fete huden, fordi den matter huden perfekt og også perfekt gjenoppretter svette og fettbalanse av dermis.

Denne kremet håndterer irritasjoner, nøytraliserer dem, og har også en beroligende effekt.

En annen egenskap ved dette stoffet er at den kommer med SPF-20-etiketten, noe som indikerer at stoffet har en beskyttende effekt. Det vil si, denne kremen beskytter huden mot de negative effektene av ultrafiolett sollys. Dømme etter vurderinger av kjøpere, er den eneste ulempen med denne krem ​​sin ganske høye pris. En flaske på 30 ml verdt ca 2000 rubler, men mange kjøpere sier effektiviteten av denne krem ​​for ansiktet.

"Ren AC"

Hovedfokuset i hans handlinger er kampen mot akne og betennelser. Den håndterer akne, og fjerner også eventuelle irritasjoner. I tillegg støtter dette stoffet huden aktivt og gir deg mulighet til å redusere mengden av sebumproduksjon, slik at porene ikke er forurenset, og huden blir renere og mykere.

Sammensetningen av denne fløten er veldig nyttig jojobaolje, sheasmør og kokosnøttolje, som perfekt fôrer og renser huden.

Denne kremeteknologien anbefaler å bruke for kvinner med problem eller tørr hud, fordi den aktivt bekjemper betennelse og inneholder stoffer som er naturlige antiseptika. Derfor eliminerer verktøyet så effektivt feilene på huden. Dette stoffet kan også brukes i den kalde årstiden, spesielt hvis du har sensitiv hud, fordi denne kremet er i stand til å opprettholde normal hydrobalanse av huden og tillater ikke å tørke ut.

Dette verktøyet er helt hypoallergenisk. Mange kvinner indikerer at de var veldig fornøyd med kjøp av dette kosmetiske produktet. De skriver at etter et par uker etter daglig bruk av slike kosmetikk ble deres hud renere og deres hudfarge forbedret.

Unge jenter noterer seg også at det fjerner akne merkene perfekt.

"Optimal Riche"

Dette er en svært effektiv fuktighetskrem, som er mest hensiktsmessig for kvinner med tørr hud utsatt for tørrhet. Kosmetologer anbefaler at du bruker den i den kalde årstiden, da denne krem ​​på en pålitelig måte beskytter huden mot ugunstige værforhold, og tillater heller ikke at den tørker ut. Den kan også brukes til kvinner med kombinert hudtype, siden denne krem ​​perfekt nærer tørre områder av huden, og steder hvor dermis er fet, det toner og til og med matter godt.

Dette gjenoppretter den naturlige balansen av hele huden i ansiktet som helhet.

En annen egenskap ved denne typen krem ​​er at den har en veldig lys tekstur som forsiktig bryr seg om huden. Også kosmetologer sier at selv om kremet er veldig lett i sammensetningen, har det en tett struktur, slik at den lett fordeles over huden og absorberer godt. Det skaper ikke en følelse av film på ansiktet, så vel som svært økonomisk utgifter.

Mange kvinner indikerer også at siden dette stoffet nærer huden med fuktighet, er det i stand til å kjempe for fine rynker. Derfor gjør denne krem ​​ansiktet mer glatt, og huden er mer silkeaktig og øm.

Alle representanter for det rettferdige kjønn, som har en tørr hudtype, bemerker at etter vanlig bruk av denne krem, ble deres derma nærmere den normale typen. De indikerer at ansiktets hud blir mykere, det er ingen følelse av tørrhet og tetthet. Etter å ha brukt denne krem, så mange kvinner en følelse av trøst, i tillegg skriver de i sine anmeldelser at hudfarge etter bruk av Avene "Riche" blir mer sunt.

Anti-aging-serien

Denne serien av kosmetikk fra merkevaren Avene inkluderer kremer "Ystheal", "Serenage" og "Eluage". Det første verktøyet skjønnhetskunstnere anbefaler bruken av kvinner i alderen 25 år, fordi det er veldig effektivt sliter med de første tegn på aldring, og forhindrer også utseendet til etterligning av rynker. Den består av naturlige antioksidanter, som aktiverer de metabolske prosesser av epitelceller, som huden blir mer frisk og tonet på.

Det er flott for å forhindre rynker.

Hydrance Optimale Legere UV20 Fuktighetsgivende Ansikts Creme fra Avene

tilbakekalling

Brand Avene interesserte meg i begynnelsen av året, og jeg kjøpte flere midler samtidig. I utgangspunktet er disse produktene fra Cleanance-serien for olje- og problemhud, men det er også et produkt fra Hydrance Optimale fuktighetslinjen. Hydrance Optimal-serien inneholder to rike formler - for følsomt tørr og veldig tørr hud, og Legere - for følsom normal og blandet hud. Det finnes alternativer med SPF og uten. Jeg valgte Legere med SPF 20 og har brukt det siden mars.

Jeg begynner å bruke SPF tidlig på våren og avslutte den på sen høst siden huden er utsatt for pigmentering, og i tillegg bruker jeg nå nattpleie med syrer.

Kremet er omsluttet i et enkelt hvitt rør med et volum på 40 ml. Det er en lukt, men det er ganske lett og friskt, som alle merkeprodukter, bortsett fra termisk vann, i min blomsterduft.

Konsistensen av kremet er mer som en lotion, veldig flytende og flytende. Jeg doserer med forsiktighet.

Det absorberes veldig raskt, hvis ikke umiddelbart, forlater huden matte, men ikke overdrying det. Haze, avhengig av midler overført, varer fra 3 til 6 timer. Det føles lett på huden, uten film og svette, selv på varme dager. Jeg merket ikke noen ekstra betennelser og utslett mot bakgrunnen av å bruke denne krem. Av disse grunnene kan kremet anbefales for fet hud.

På emballasjen er det et notat om hypoallergene og ikke-medisinske midler.

For meg gir denne krem ​​den optimale kombinasjonen av fuktighet og sløvhet. Det gjør huden myk og fuktig, tillater det ikke å skrelle, samtidig som matet i flere timer, for å forhindre oljeaktig glans.

Jeg bemerker at på grunn av lys og flytende tekstur er kremet ikke veldig økonomisk, røret igjen i tre måneder.

Beskyttelse er ganske høy for bruk om sommeren i byen, men for stranden vil jeg velge et produkt med beskyttelse SPF 30+, min hud brenner og redder for fort.

Generelt liker jeg virkelig denne krem. Jeg er glad for å kjøpe mer hvis jeg ikke finner noe lignende med en mer naturlig sammensetning.

Veldig interessant! Lena, forstår du kombinasjonen av sanskriner? Jeg har nylig kjøpt tonal lumen med SZF4 (telle, nei). Hvis du bruker denne krem ​​under den, hva slags SPF vil det vise seg? Eller er bare "øvre" betyr SZF gyldig?

Vick, du vet, jeg var interessert i dette problemet med en hudlege. Hun sa at solbeskyttelseslaget, som er opprettet av komponentene i et kosmetisk produkt, ikke går overalt hvis noe påføres på toppen av det. Men lagene er ikke pluss, dvs. laget med den høyeste konsentrasjonen av beskyttelsesarbeid. Det er mye viktigere at dette laget er komplett. For eksempel bør pulver med szf ikke betraktes som en alvorlig beskyttelse, du trenger et verktøy som ikke samles i brettene og porene.

Det er interessant.. det er nødvendig å se på apotek) Lena, takk for tilbakemeldingen)

Jeanne, se, bare kostnaden i apotek varierer sterkt. Jeg så bare, i noen koster det mer enn 1000.

Spørsmålet er at når hendene berører ansiktet, er det ingen kløhet? Vel, det er det bare tørr hud? (etter at krem ​​er absorbert). Jeg sto og stod ved siden av ham.. men det var dumt å ta uten en sonde, og det koster oss mye mer. Og det andre spørsmålet om lønnsomhet. Vel, i hvert fall om hvor mye er nok? Jeg forstår at du bruker det en gang om dagen i morgen? dvs. Mars, april og mai har gått, og krem ​​er over eller ikke?

Jeg vil svare med glede :)

Ja, det er absolutt ingen klebrighet, kremen er helt absorbert.

Røret varer i ca tre måneder, men jeg legger det på nakken. Jeg bruker den en gang om dagen, om morgenen.

Jeg er heller ikke uten spørsmål, Len, det ser ut til at du er interessert i alle her Aven)) Generelt, et veldig aktuelt tips, nå har mange mennesker blandet hud, når du også trenger god hydrering og kjedelighet samtidig.

Jeg ønsket å spørre, kanskje litt, ikke helt emnet, men fortsatt: hva er ditt generelle inntrykk av kilenes linje? Kan du si hva som hjelper?

Lenok, her ville jeg bare skrive om Klinans, men jeg trodde at en gjennomgang av løsningen med solbeskyttelse ville være mer relevant :)

Kort sagt, Klinans-serien tillot meg å rense huden min og holde den ikke i perfekt stand, men uten lyse forverringer. Samtidig er huden ikke overdreven, som fra Baziron eller alkoholpratere.

Vask til det beste jeg hadde, vurderingen gjorde, meningen har ikke endret seg. Jeg anbefaler ikke tonic, klebrig, bedre enn en liten blomst litt beroligende. For nattsyrene: K-Clinan - perfekt vasker og renser porene, men er lipkovat, ikke på varme netter, Triacnel - er bra for utslett, helbreder og strammer sår, lyser etter akne. Masken har allerede avsluttet, jeg likte det, opprettholdt en god tilstand, nå bruker jeg 2in1 Lumen, ikke så dyp rensing, men det ser ikke ut til å gjøre det verre. Om vinteren brukte jeg Klin Ak krem ​​i løpet av dagen, den er fetere enn helten av tilbakekallingen, men ikke fet, den kalde tingen, bare en god, ikke-komedogen krem.

Den mest konkrete innvirkningen gir selvfølgelig Triaknel, jeg vil skrive mer om det i tilbakekallingen. I virkeligheten er det nesten like Baziron, men uten å tørke ut.

Jeg skriver alle navnene på russisk for ikke å rote rundt i lang tid, hvis noe ikke er klart, vil jeg forklare. Men i apotek og nettbutikker overalt skriver de bare en slik russisk transkripsjon

Avene (Aven) Hydrance Optimum Leger Fuktighetskrem 40ml

Prisen gjelder kun når du bestiller på nettstedet. Ved bestilling på telefon varierer prisene.

 • Prisen på Aven Hydrans er den laveste i Moskva
 • Kjøp Aven Hydrans mulig hjemme levering
 • Levering av Aven hydrans er mulig i dag fra 20:00, se delen "Levering på bestillingsdagen".
 • Aven Hydrans instruksjoner for bruk
 • Aven Hydrance Alle former

Aven Hydrans manual

Avene HYDRANS OPTIMAL

HYDRANS OPTIMAL LEGER Fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud

Fukt huden din for lenge. Lys og forfriskende tekstur i lang tid gir huden en følelse av komfort og ømhet.

 • Moisturizes *: fuktighetsgivende ingredienser sikrer videre penetrering og distribusjon av Aven Thermal Water i huden og kontrollerer tapet av vann.
 • Renser: seboabsorbentkapsler reduserer sebumproduksjonen og mater huden din.
 • Beroligende: Beriket med termisk vann Avène med sine beroligende og beroligende irritasjonsegenskaper, dekker krem ​​forsiktig huden din.

* - Fuktar de øvre lagene av huden.


Hydrans Optimal Leger er egnet for normal og kombinasjonsfølsom hud.

Søknad: Aven Hydrans

 • Å påføres om morgenen eller om kvelden på ideelt ren og tørr hud.
 • Om morgenen kan du bruke Hydrans Optimal HC Leger til å gi beskyttelse mot solens stråler (SPF 20).

Aven Hydrans er et godt valg. Kvaliteten på varene, inkludert Aven Hydrans, er underlagt kvalitetskontroll av våre leverandører. Du kan kjøpe Aven Hydrans på vår hjemmeside ved å klikke på "Legg til i handlekurven" -knappen. Vi vil gjerne levere deg Aven Hydrans til en hvilken som helst adresse, i vår leveringssone, angitt i Leverings-delen, eller du kan bestille Aven Hydrans ved selvopphenting.

Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20. Den perfekte krem ​​til sommer

Hvis du spør meg hvordan jeg kom til apotekspleie, ville jeg umiddelbart ringe Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20.
Det var min første apotekskrem. Siden da stoler jeg ubetinget på apotekspleie. Og selv om kremet imponerte meg til dypet av min sjel, vil jeg ikke si at det er perfekt, og jeg kan ikke lukke øynene mine for noen av sine mangler.

Om huden: En tynn sensitiv kombinasjon, utsatt for fett i T-sonen om sommeren og tørre kinn om vinteren.

Min mening:
På den tiden var jeg bare ute etter frelse. Min hud reagerte nervøst på ny kosmetikk, mine viste dyr ble avbrutt, jeg kunne ikke finne en passende erstatning, og jeg ble plaget av reaksjonen av irritert hud til hver frisk krem ​​jeg kjøpte. Ingen av dem passer.

Denne krem ​​ble rost av hele kosmetologen, den viktigste faktoren var at krem ​​ble plassert for sensitiv hud. Jeg kjøpte kremet for lykke til, fordi samplere på apotek var ikke.

Kremet var perfekt for meg. Ingen negativ reaksjon, huden takknemlig aksepterte hjelpen, endelig roet ned. Jeg har allerede brukt mer enn 5 rør, noen ganger kjøper andre midler, og over tid har jeg lagt merke til at redusering av følsomheten i huden etter bruk av krem ​​har en kumulativ effekt, dvs. Den har fungert i en stund etter bruk av Aven krem, noe som gir meg muligheten til å prøve andre produkter. Men før jeg ville ha risikert.

Emballasjen er behagelig, det er et rør, kremet blir fjernet lett, bare litt presset. Hyggelig kosmetisk lukt.

Konsistensen av krem ​​er lett, den fordeles raskt over ansiktet og absorberes umiddelbart. Ingen film, glans, absorpsjons øyeblikk: bare påført. og nei det! Og til og med minnene som han var der. :)

Samtidig mates det litt på huden. Men dette er en komfortabel matting, når det ikke er noen handling av krem ​​på denne saken. dvs. det skinner ikke, ingenting, men det mates det på en eller annen måte.

Aven Hydrans Optimal er den perfekte sminkebasen. Svært kontroversielle produkter brukes ideelt på denne kremet, som krever en spesiell tilnærming, eller oppfører seg uegnet på toppen av andre kremer. For eksempel kan Dior Diorskin Forever SPF 20 pulver bare brukes sammen med Aven krem, på andre kremer er det farget, dårlig skyggefullt og raskt glir inn i porene.

Så denne krem ​​er en tryllestav for ufullkomne produkter. Med det kan du forbedre din mening om de tilsynelatende uverdige innbyggerne i kosmetikk.

Og en av sine viktigste egenskaper er SPF 20 solbeskyttelse. Den fungerer.
I løpet av sommeren brukte kremet på Krim, hadde jeg ikke et eneste nytt solskinn, selv om jeg er en aktiv elsker å utforske nye steder, så sjelden spiste jeg den solfylte middagen i skyggen, selv om jeg prøvde selvfølgelig. I tillegg er ansiktets hud ikke solbrent i det hele tatt, noe som så litt rart i forhold til brunbrun på kroppen.

Til sammenligning - solbeskyttelsen fra Mary Kay SPF30 et år tidligere hjalp meg ikke i det hele tatt. Jeg kom etter hvile med en haug med cannabis som jeg ikke hadde før.

Med alle fordelene har kremet en stor ulempe - det gjør det ikke i det hele tatt fuktiggjør huden.
Derfor, hvis du forventer at det vil hjelpe den dehydrerte huden, som den er beregnet til, så vil forhåpningen ikke gå i oppfyllelse, det vil være behov for ekstra artilleri.
Det er fuktighet fra det, men det er minimalt, og har en tendens til null i stedet for noe annet tall.
Men hvis Aven Gidrans Optimal brukes som en morgenkrem, en base for sminke og solkrem og suppleres med en kraftig kveldsomsorg, vil denne kombinasjonen være optimal.

En annen av downsides - uøkonomisk krem. Ved hjelp av Aven bare om morgenen, var en 40 ml tuba akkurat 3 måneder. Hvis du bruker det om morgenen og om kvelden, er det åpenbart nok for bare 1,5 måneder.

La oss oppsummere.
proffene:
- rask absorpsjon
- frosting
- utmerket solbeskyttelse
- utmerket base for etterfølgende sminke, for kontroversielle produkter

ulemper:
- svak fuktighet
- økonomisk ineffektivitet

Bunnlinjen: Jeg er veldig fornøyd med krem, den er ideell for meg som en dag til sommeren, når jeg ikke trenger supermoistening, men jeg trenger en utmerket, komfortabel base for sminke og beskyttelse mot solen. Fra ham er det ingen overbelastning på huden, det er ultralett og umerkelig i varmen.


Pris: 270 UAH.
Vurdering: 5- (For en ideell base under sminke, utmerket solbeskyttelse, umiddelbar absorpsjon og komfortabel matting, minus - for minimal fuktighet).
Bruk periode: flere år.
Forbruk: 3 måneder (1 gang per dag).

Fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud Hydrance Optimale Legere Avene 40 ml.

Skriv, struktur, volum

Fuktighetskrem. For normal og kombinasjonshud. Cream. 40 ml.

avtale

Cream Hydrans Optimal Leger Aven - en ideell måte å ta vare på normal og blandet hud, gjenopprette vannbalansen på mobilnivå. Verktøyet mykner og fukter huden raskt, gjenoppretter dens fasthet og elastisitet.

struktur

Termisk vann Aven (71%), absorberende mikropartikler, biosymantin, polyol, urea, paraben, fenoksyetanol, hypoallergen parfyme, olje-i-vann emulsjonsgel.

effekt

På grunn av den spesielle sammensetningen, gir Aven krem ​​en intensiv, langvarig fuktighetskrem av sensitiv hud, gjenoppretter elastisitet og elastisitet, og sikrer pålitelig mot ødeleggende eksterne faktorer.

Resultatet

Huden er i utmerket stand, fuktet, mykgjort, har et friskt, strålende og tonet utseende.

søknad

Påfør krem ​​om morgenen og kvelden på ren, tørr hud i ansikt og nakke.

Avene (Aven) Hydrans Optimal Leger Fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud 40 ml

AVEN HYDRANS OPTIMAL LEGER "Fuktighetsgivende Cream for Skin Norm / Mixture 40 ml

Fukt huden din for lenge. I lang tid gir huden en følelse av komfort og ømhet.

Indikasjoner for bruk

Hydrans Optimal Leger er egnet for normal og kombinasjonsfølsom hud.

Anbefalinger for bruk

Å påføres om morgenen eller om kvelden på ideelt ren og tørr hud. Om morgenen kan du bruke Hydrans Optimal HC Leger til å gi beskyttelse mot solens stråler (SPF 20).

Aktive komponenter og innovasjoner

Fuktighet: fuktighetsgivende ingredienser gir bedre penetrasjon og distribusjon av Avene Dark Water i huden og kontrollerer vanntap. Renser: seboabsorbentkapsler reduserer sebumproduksjonen og mater huden din. Beroligende: Beriket med termisk vann Avene med sine beroligende og irriterende egenskaper, dekker krem ​​forsiktig huden din. Lett og forfriskende tekstur.

Leveringstjenesten er åpen daglig fra kl. 10.00 til 21.00

Kostnaden for levering i Moskva i Moskva Ringvei:

 • med en ordre mengde på opptil 2900 rubler. - 150 rubler,
 • med en ordre mengde på 2900 rubler. - gratis

Courier levering for Moscow Ring Road utføres på en ukentlig tidsplan med budtjeneste "Stalker Consulting".

Levering til regionene i Russland utføres av budfirmaer: Boxberry, 4Biz, Im-Logistic, Russian Post.

 • Fraktkostnad er beregnet ved kassen.
 • Minimumsbeløpet er 1000 rubler for levering til byer i Russland, med unntak av Moskva, Moskva-regionen og St. Petersburg.
 • Levering av russisk post utføres kun i full forskuddsbetaling! Delvis avvisning av varene er umulig!
 • 5-10 kg - 100 rubler
 • 10-20 kg - 250 rubler
 • 20-30 kg - 400 rubler
 • 30-50 kg - 600 rubler

m.Sokol. Volokolamskoye Highway 2

Leveringstid: i morgen (i nærvær av varer i et lager)
Adresse: Hydroproject. Inngangen fra siden av Volokolamskoye motorveien er skiltet "Apotek".
Åpningstider: Mandag-fredag ​​fra kl. 10.00 til 19.00, lør søn fra kl. 11.00 til 18.00

 • Kontant betaling
  Betaling for bestilling og levering skjer ved mottak av bestillingen direkte til kureren eller på kassekontoret på hentingspunktet.
 • Bankkort på nettstedet

Nettstedet har et system med akkumulerende poeng og deres videre bruk i form av delvis betaling for bestillingen!

 • Poeng tildeles og debiteres produkter fra BEAUTY-katalogen, bortsett fra produkter merket med "Minimumpris" -ikonet.
 • For hver av dine bestillinger returnerer vi 10% av verdien av varene i bestillingen fra BEAUTY-katalogen.
 • Med poeng kan du ikke betale mer enn 10% av mengden varer i neste bestilling fra BEAUTY-katalogen.
 • Antall poeng på kontoen kan ses i kontoen din i delen "Mine bonuser".

Fra 1. oktober 2018 vil nye vilkår for bonusprogrammet bli introdusert.
Nå blir ubrukte punkter brent (annullert) 4 ganger i året - 1. januar, 1. april, 1. juli, 1. oktober.

1. oktober blir alle poeng tildelt til 30. juni 2018 kansellert!

Aven Fuktighetskrem for normal og blandet hud Hydrans Optimal Leger 40 ml (Avene, Hydrance)

INTENSIVT MULIGHETER OG NUTRITES HUD NORMAL OG BLANDET TYPE

beskrivelse
Anmeldelser (177)
Skriv en anmeldelse

Gir hud med intensiv og langvarig hydrering, gir huden en matt finish. For normal eller blandet sensitiv hud.
Fuktighetsgivende ingredienser enda bedre sikre penetrasjon og distribusjon av Avéne Dark Water i huden og kontrollerer tapet av vann. Selvabsorberende kapsler reduserer produksjonen av talg og mate huden din. Beriket med Avéne Thermal Water med sine beroligende og anti-irriterende egenskaper, dekker krem ​​forsiktig huden din.

AKTIVE KOMPONENTER

Termisk vann Aven, lipomucin, lipid trio, glyserin, seboro-regulerende kapsler

STRUKTUR

Lys og forfriskende tekstur i lang tid gir huden en følelse av komfort og ømhet.

SØKNAD

Påfør om morgenen eller om kvelden på helt ren og tørr hud.
Om morgenen kan du bruke fuktighetskrem for normal og blandet hud. Hydrance Optimal UV 20 Leger

COST

Jeg elsker denne krem! Jeg har bare brukt det i flere år i høst-vinterperioden. Effektivitet, enkel, rask absorbering. Om sommeren om morgenen vender jeg til det samme med beskyttelse mot UV-stråling, for kvelden forlater jeg denne. Perfekt håndterer de deklarerte funksjonene. For min kombinasjon hud kom opp 100%!

Utmerket krem ​​med en delikat og lett tekstur, ikke tette porene, med SPF-effekt, er som våren. I denne butikken kan jeg ikke få øyeblikket til å kjøpe, umiddelbart utsolgt, umiddelbart. For pris og kvalitet er det bare perfekt. Jeg har brukt den i 5 år, og jeg skal ikke endre den.

Jeg har ikke skilt med denne fløten allerede i 8 år. Jeg prøvde fuktighetsgivende kremer og 3 ganger dyrere og samme priskategori - resultatet er en - jeg kjøper Aven igjen. Huden absorberer det med grådighet, og samtidig er det ingen følelse av en fet film på huden, og huden takker meg bare for denne krem! Som fuktighetskrem er et godt alternativ. Nå trenger huden min ikke bare fuktighetsgivende, så jeg er på jakt etter den perfekte krem ​​og å kjempe mot de første rynkene)

Jeg har en sensitiv hudtype, og det er ganske vanskelig å finne de riktige pleieprodukter. Om sommeren er det utsatt for fett i T-sonen, og om sommeren blir det tørr i kinnet og haken.
Denne kremen fra Aven er designet for å fukte og beskytte huden mot de daglige effektene av aggressivt miljø.
Kremet har en meget flytende konsistens som ligner på melk. Fargen er hvit, men hvis du ser nøye ut, ser du en knapt merkbar grønn fargetone. Dette er gjort for å nøytralisere den mulige rødhetskarakteristikken for en sensitiv hudtype. Takket være dette, etter bruk av tonen i huden min er merkbart utjevnet og behovet for et tonalverktøy forsvinner av seg selv.
Krem er lett fordelt over huden og absorberes nesten umiddelbart. Det er en liten parringseffekt i T-sonen, selv om den ikke varer lenge. I varmt vær må du fortsatt bruke matte servietter. Lukten hans er veldig hyggelig og helt diskret. Jeg likte det! Kremet forbrukes ganske sparsomt.
Huden etter påføringen blir veldig myk, glatt og fløyelsaktig. Jeg har glemt hele sommeren hva fett og tilstoppede porer er i T-sonen. Jeg er 100% fornøyd med kjøpet. Anbefales på det sterkeste for jenter med sensitiv hudtype!

Jeg har hudkombi. Denne krem ​​er ideell for den varme sesongen. I den kalde lille fuktigheten. Men jeg vurderer ikke engang det for den kalde årstiden. Kremet er veldig behagelig. Det er ingen film på ansiktet. Det er fullstendig absorbert på huden min innen 3 minutter. Huden er myk og fuktig. Jeg kjøper det allerede 3-4 år og veldig fornøyd.

Flere Artikler Om Typer Acne