Avene Hydrance Optimal Cream er veldig lik i egenskaper til Uriage Aqua Precis, men har sin egen spesielle aroma og en litt annen struktur, mer silke. På grunn av krem, som alltid med Avene-kosmetikk, er det termisk vann, noe som gjør kremet ikke bare fuktighetsgivende, men også beroligende irritert hud. La oss snakke i dag for hvem denne fløten er egnet og for hvilket formål å bruke den.

Beskrivelse krem ​​Avene Hydrance Optimal Uv Riche

Hvis Avene kosmetikk passer deg både i prisklassen og i hudfølelsen, er denne kremet en av de beste for daglig daglig pleie både om vinteren og om sommeren. Men vinterpleie har spesielle tegn, les om det separat her - hvordan skal du ta vare på huden din om vinteren.

Avene Hydrance Optimal Uv Riche krem ​​er designet for normal og kombinert hud, delvis fet, sensitiv, tørr og dehydrert - hvis slike situasjoner oppstår på ansiktet ditt samtidig, så er dette din krem.

Som alle kosmetikkene Avene har denne kremet Avene Hydrance Optimal Uv Riche en unik, unnvikende duft, ord kan ikke beskrive det: det lukter blomster, men det virker som om det er noe som helbreder.

Kremens struktur er myk, delikat, silke. Det absorberes umiddelbart på huden, ikke forlater følelsen av filmen, ansiktet ser øyeblikkelig ut til å skinne. Takket være termisk vann er cellene i epidermis anriket med oksygen og blir friske. Huden blir umiddelbart uventet øm, at du vil stryke og stryke den.

I tillegg gir kremet kjedelighet, hemmer sebumsekresjon, reduserer betennelse og beskytter mot ultrafiolett stråling 20 SPF. Bor i en vanlig russisk by (ikke tropisk), du kan trygt bruke den om sommeren, som beskyttelse mot solen.

Etter 2-3 timer, hvis huden din er fet, vil den fortsatt begynne å skinne. Matte eller vanlige servietter vil hjelpe her. Avene Hydrance Optimal Uv Riche krem ​​er ideell som sminkebase: lys, skjuler peeling, lindrer rødhet og er som et matt fundament for grunnlag eller pulver.

Kremsammensetningen Avene Hydrance Optimal Uv Riche

 • Den riktige konsentrasjonen av E-vitamin forhindrer naturlig aldring av huden;
 • Pretokoferil er en kraftig antioksidant, beskytter mot frie radikaler, senker stimuleringen av celler som produserer pigment;
 • Metoksykinnamat er et kjemisk filter som er i stand til å absorbere ultrafiolette stråler, forvandler dem fra lysenergi til varmeenergi.
 • Oljen i rammen inneholder fettsyrer, vitaminer E, K, er det beste fuktighetsholdende og fuktighetsregulerende middel, absorbert av alle hudtyper.
 • Glyserin er også en god fuktighetskrem for huden, sjelden allergi mot det, så det brukes i alle kremer som en naturlig fuktighetskrem.
 • Cyclomethicone brukes i minimale mengder for å eliminere viskositeten av krem, gjør huden til å virke silkeaktig og jevnt fordelte alle de aktive ingrediensene på huden.
 • Termisk vann Avene - grunnlaget for kremet. Den bærer alle ovennevnte egenskaper i ett: anti-inflammatorisk, fuktighetsgivende, beroligende, lettelse.

Kremet er naturligvis ikke-komedogent og inneholder ikke parabener. Spesielt designet for sårbar hud.

Hvem er egnet krem ​​Avene Hydrance Optimal Uv Riche

Denne krem ​​er egnet, uten unntak, alle dets fysiske egenskaper. Hvis du har flekker etter akne, forstørrede porer, betennelser, et sted tørt og flakket, og noen områder skinner, så er denne kremet Avene Hydrance Optimal Uv Riche du trenger og vil gjøre jobben sin: utligner farge, smaler porene, flekker vil gjemme seg, Sebaceous kjertlene vil regulere, lindre betennelse.

Hvor mye er krem ​​Avene Hydrance Optimal Uv Riche

Det er en krem ​​for et rør på 40 ml anstendig 1000-1200 rubler. Forbruket er økonomisk, men likevel vil daglig bruk bli brukt omtrent hver 3-4 måneder.

Min personlige mening

Creme Avene Hydrance Optimal Uv Riche er veldig anstendig, oppfyller alle sine uttalt egenskaper og gjør jobben perfekt og umiddelbart. Hvis du sammenligner det med krem ​​Uriage Waters, vil krem ​​Avene vinne kampen, fordi i tillegg til fuktighetsgivende, har den beskyttelse mot solen, noe som er svært viktig for huden som behandles for akne.

For å være ærlig brukte jeg Avene Hydrance Optimal Uv Riche krem ​​i omtrent en uke regelmessig og ved en tilfeldighet siden apoteket ga sin sampler. Fra den første applikasjonen ble det klart at kremet i det minste fukter umiddelbart, og resten av egenskapene dukket opp etter 2-3 applikasjoner.

Hvis du er inspirert og vil prøve denne kremet, ta en sampler på apoteket. Ikke alle har det, men prøv å finne, hvis du tar et par prober, vil det være nok i 2-3 uker, og det vil umiddelbart bli klart om du skal kjøpe et fullt rør.

Vurdering: solid 10 av 10.

Skriv dine kommentarer og inntrykk av krem ​​i kommentarene.

Aven Hydrans Optimal UV20 Leger fuktighetsgivende beskyttende krem

Stell blandet normal og sensitiv hud, dehydrert på grunn av ulike aggresjoner (irriterende kosmetiske prosedyrer, også etter kjemisk peeling eller dermatologisk behandling, alvorlige klimatiske forhold: kulde, vind, sol, etc.), og UV-beskyttelse..

Huden er permanent fuktig, beskyttet mot UV-stråling. Ansiktet er matt, uten oljeaktig glans.

Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20 Crème Hydratante beskyttelsesrør (Aven Hydrans Optimal UV20 Leger fuktighetsgivende beskyttende krem) for sensitiv kombinasjon, normal hud.

Lett krem ​​med behagelig aroma Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20 Crème Hydratante beskyttelsesrør er ideell for daglig pleie av normal og kombinasjonsfølsom hud. Aktive ingredienser med en sterk fuktende og mykgjørende effekt øker absorpsjonen Avene termiske vann, som fjerner ubehag av følelse av trykk og brenner, mettet med fuktighet dype dermis og stimulerer cellefornyelse.

De selvabsorberende kapslene eliminerer ansiktets fettete glans og regulerer produksjonen av talg. Takket være solbeskyttelsesfiltre (UV 20) forhindrer Aven Hydrans Optimal Leger krem ​​fotografering av huden. "Pustende", ikke-klebrig og ikke-fettfilm gir langvarig bevaring av fuktighet i epidermis, beskytter mot forvitring.

 • termisk vann Avene eliminerer irritasjon, fuktighet, gir en følelse av friskhet;
 • Soyabønnefrø ekstrakt hjelper huden å beholde fuktighet.

Hvis hver dag, om morgenen og om kvelden, bruker Aven Hydrans Optimal Leger's krem, blir vannbalansen restaurert, fuktighetstap forhindres, irritasjon forårsaket av dehydrering av huden fjernes. Rynker er glatt, ansiktet kjøper et friskt, velpleid utseende.

For å få en god fuktighetsgivende effekt raskere, bruk gratis konsultasjon av profesjonelle kosmetologer via telefon eller online chat. I tillegg til kremen Aven Gidrans Optimal Leger, vil de velge en ansiktsrens, serum og maske med en intens fuktighetsgivende effekt.

Du kan gjøre et kjøp på nettstedet med ett klikk: sett de valgte elementene i kurven og fyll ut et elektronisk program. Levering etter ordrebekreftelse - med bud, transportselskap valgt av deg eller Russisk post. Betaling med kontanter og kredittkort.

Påfør krem ​​om morgenen og kvelden på grundig renset ansikts- og nakkehud.

Gamma HYDRANS OPTIMAL

Din hud og Avène

Intensiv hydrering i lang tid - Hydrans Optimal

HYDRANS OPTIMAL LEGER Fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud

HYDRANS OPTIMAL RISH Fuktighetskrem for tørr hud

HYDRANS OPTIMAL UV20 RISH Fuktighetskrem for tørr hud

HYDRANS OPTIMAL UV20 LEGER Fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud

HYDRANS OPTIMAL Fuktighetsgivende serum

Abonner på vår
nyhetsbrev

Hvis du er eldre enn 15 år, kan du motta våre tips, spesialtilbud og informasjon om dine favorittprodukter.

Du abonnerer på nyhetene.

Skriv inn din e-post.

Denne e-posten er ikke riktig.

Du har allerede abonnert på denne e-postadressen.

Vi, AVENE Dermatological Laboratories, er forpliktet til å holde e-postadressen din hemmelig og bruke den til å sende deg e-post.

Hver hud er unik,
Lær hvordan du bryr deg om deg med Eau Thermale Avène.

Avene Moisturizer

Avene krem ​​er veldig populært blant kvinner i alle aldre. Dette er ikke bare et kosmetisk produkt, men også et middel som passer perfekt til huden og gjør det vakkert og sunt. Denne kosmetiske merkevaren dukket opp på slutten av forrige århundre deltok mange spesialister - dermatologer i etableringen. Den viktigste og svært nyttige fuktighetsgivende ingrediensen til dette produktet er det termiske vannet ekstrahert fra Aven-kilden. Det er derfor den kosmetiske merkevaren fikk dette navnet.

Funksjoner og fordeler

Det antas at kremer fra det kosmetiske merket Avene inneholder svært høyverdige og fordelaktige stoffer, i tillegg brukes disse ingrediensene under påvirkning av de nyeste teknologiene. Således er hver krem ​​av dette merket unikt og nyttig på sin egen måte.

Alle kosmetikk Avene deles i separate linjer, som hver er designet for forskjellige hudtyper og for dermis av forskjellige aldre. Hver kvinne kan finne blant kremerne Avene en som passer henne.

Alle kremer har spesielle kosmetiske egenskaper. Dette skyldes det faktum at de er laget på grunnlag av termisk vann, som har en positiv effekt på huden, perfekt nærer og metter det med nyttige elementer. Produsenter av Avene-kremer legger også særlig vekt på at alle kosmetikkene er helt sterile, siden de behandles nøye på en slik måte at de nyttige egenskapene ikke bare går tapt, men også konserveres på best mulig måte.

Alle kremer av dette merket er helt trygge, fordi hver komponent er naturlig, inneholder krem ​​ikke kjemikalier, konserveringsmidler, alkohol som tørker huden, så vel som parfymer som kan forårsake en allergisk reaksjon. Det er derfor Avene kremer er helt hypoallergene. Også alle disse verktøyene har en svært effektiv effekt.

Hvert slikt verktøy er rettet mot å bekjempe et spesifikt hudproblem som det håndterer perfekt.

Beauticians påpeker at mange Avene-produkter er svært allsidige, så de kan til og med brukes til ungdomsdermis, følsom hud på barn eller for hvilken som helst hud av voksne kvinner. Disse produktene kan også brukes på sensitiv hud, så vel som til dermisene som er utsatt for irritasjon. Alle produkter av dette merket har en gunstig effekt på huden, og derfor kan de brukes regelmessig. Det er også punktkrem som effektivt håndterer lokale ansiktshudsproblemer.

Kosmetikk av dette merket inneholder en anti-aging line, som er rettet mot effektivt å bekjempe de første tegn på aldring, også disse kremer lar deg gjøre dype rynker mindre synlige, og huden som helhet er mer tonet.

Ansiktsfuktere

Disse kosmetikkene er også egnet for kvinner som finner det vanskelig å finne de riktige kremer for dem. Disse produktene er veldig høy kvalitet, så de har en ekstremt positiv effekt på huden. De gir ham pålitelig beskyttelse, og har også en beroligende egenskap.

Samtidig gjør Avene kremer huden mer sunn, og fargen mer frisk og strålende.

"Hydrance Optimal UV Legere"

En funksjon av dette verktøyet er at den har svært høy fuktighetsegenskaper. Det trenger gjennom huden og nærer det fra innsiden. Som et resultat får du en svært langvarig fuktighetsgivende effekt. Dette verktøyet refererer til hovedpleielinjen.

Dette er den mest populære og samtidig den mest universelle produktlinjen i dette kosmetiske merket, så det kan brukes til alle typer hud.

Det er viktig å merke seg at fuktighetsgivende effekten av denne fløten er forlenget, det vil si at handlingen er veldig lang og effektiv. Dette er en utmerket krem ​​som kan brukes til både tørre og normale hudtyper. I tillegg har dette stoffet gode rensegenskaper. Den kan også brukes til den fete huden, fordi den matter huden perfekt og også perfekt gjenoppretter svette og fettbalanse av dermis.

Denne kremet håndterer irritasjoner, nøytraliserer dem, og har også en beroligende effekt.

En annen egenskap ved dette stoffet er at den kommer med SPF-20-etiketten, noe som indikerer at stoffet har en beskyttende effekt. Det vil si, denne kremen beskytter huden mot de negative effektene av ultrafiolett sollys. Dømme etter vurderinger av kjøpere, er den eneste ulempen med denne krem ​​sin ganske høye pris. En flaske på 30 ml verdt ca 2000 rubler, men mange kjøpere sier effektiviteten av denne krem ​​for ansiktet.

"Ren AC"

Hovedfokuset i hans handlinger er kampen mot akne og betennelser. Den håndterer akne, og fjerner også eventuelle irritasjoner. I tillegg støtter dette stoffet huden aktivt og gir deg mulighet til å redusere mengden av sebumproduksjon, slik at porene ikke er forurenset, og huden blir renere og mykere.

Sammensetningen av denne fløten er veldig nyttig jojobaolje, sheasmør og kokosnøttolje, som perfekt fôrer og renser huden.

Denne kremeteknologien anbefaler å bruke for kvinner med problem eller tørr hud, fordi den aktivt bekjemper betennelse og inneholder stoffer som er naturlige antiseptika. Derfor eliminerer verktøyet så effektivt feilene på huden. Dette stoffet kan også brukes i den kalde årstiden, spesielt hvis du har sensitiv hud, fordi denne kremet er i stand til å opprettholde normal hydrobalanse av huden og tillater ikke å tørke ut.

Dette verktøyet er helt hypoallergenisk. Mange kvinner indikerer at de var veldig fornøyd med kjøp av dette kosmetiske produktet. De skriver at etter et par uker etter daglig bruk av slike kosmetikk ble deres hud renere og deres hudfarge forbedret.

Unge jenter noterer seg også at det fjerner akne merkene perfekt.

"Optimal Riche"

Dette er en svært effektiv fuktighetskrem, som er mest hensiktsmessig for kvinner med tørr hud utsatt for tørrhet. Kosmetologer anbefaler at du bruker den i den kalde årstiden, da denne krem ​​på en pålitelig måte beskytter huden mot ugunstige værforhold, og tillater heller ikke at den tørker ut. Den kan også brukes til kvinner med kombinert hudtype, siden denne krem ​​perfekt nærer tørre områder av huden, og steder hvor dermis er fet, det toner og til og med matter godt.

Dette gjenoppretter den naturlige balansen av hele huden i ansiktet som helhet.

En annen egenskap ved denne typen krem ​​er at den har en veldig lys tekstur som forsiktig bryr seg om huden. Også kosmetologer sier at selv om kremet er veldig lett i sammensetningen, har det en tett struktur, slik at den lett fordeles over huden og absorberer godt. Det skaper ikke en følelse av film på ansiktet, så vel som svært økonomisk utgifter.

Mange kvinner indikerer også at siden dette stoffet nærer huden med fuktighet, er det i stand til å kjempe for fine rynker. Derfor gjør denne krem ​​ansiktet mer glatt, og huden er mer silkeaktig og øm.

Alle representanter for det rettferdige kjønn, som har en tørr hudtype, bemerker at etter vanlig bruk av denne krem, ble deres derma nærmere den normale typen. De indikerer at ansiktets hud blir mykere, det er ingen følelse av tørrhet og tetthet. Etter å ha brukt denne krem, så mange kvinner en følelse av trøst, i tillegg skriver de i sine anmeldelser at hudfarge etter bruk av Avene "Riche" blir mer sunt.

Anti-aging-serien

Denne serien av kosmetikk fra merkevaren Avene inkluderer kremer "Ystheal", "Serenage" og "Eluage". Det første verktøyet skjønnhetskunstnere anbefaler bruken av kvinner i alderen 25 år, fordi det er veldig effektivt sliter med de første tegn på aldring, og forhindrer også utseendet til etterligning av rynker. Den består av naturlige antioksidanter, som aktiverer de metabolske prosesser av epitelceller, som huden blir mer frisk og tonet på.

Det er flott for å forhindre rynker.

Aven Hydrans Optimal (Avene Hydrance Optimale)

Hydrance Optimale produkter er designet for å ta vare på behovene til dehydrert hud. Takket være et spesielt sett med aktive ingredienser. De gir rask, langvarig og dyp hydrering av huden, skaper og opprettholder naturlig beskyttelse.
Hydrans Optimal produkter er tilgjengelige i ulike versjoner: En lett formel som passer til fet og normal hud, rike versjoner som passer for tørr og meget tørr dehydrert hud. Hydrans Optimal for alle hudtyper er tilgjengelig i versjoner med UV-filter (SPF 20), som gjør det mulig å beskytte sensitiv hud mot de skadelige effektene av solens ultrafiolette stråler, forhindre pigmentering og minimere bildebehandlingseffekten.

Fuktighetsgivende huden - hovedbetingelsen for bevaring av ungdom. Huden må fuktes hver dag. For å gjøre dette, bruk produkter som kombinerer mild omsorg og effektiv hydrering. Avens dermatologiske laboratorier har utviklet unike fuktighetsgivende midler, hvis virkning er analog med prinsippet om å fuke øyeflaten med en tåre. De viktigste aktive ingrediensene i Avene Hydrance Optimale produkter er:

 • Termisk vann Avene;
 • Meyboserin;
 • Lipomutsin.

Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20. Den perfekte krem ​​til sommer

Hvis du spør meg hvordan jeg kom til apotekspleie, ville jeg umiddelbart ringe Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20.
Det var min første apotekskrem. Siden da stoler jeg ubetinget på apotekspleie. Og selv om kremet imponerte meg til dypet av min sjel, vil jeg ikke si at det er perfekt, og jeg kan ikke lukke øynene mine for noen av sine mangler.

Om huden: En tynn sensitiv kombinasjon, utsatt for fett i T-sonen om sommeren og tørre kinn om vinteren.

Min mening:
På den tiden var jeg bare ute etter frelse. Min hud reagerte nervøst på ny kosmetikk, mine viste dyr ble avbrutt, jeg kunne ikke finne en passende erstatning, og jeg ble plaget av reaksjonen av irritert hud til hver frisk krem ​​jeg kjøpte. Ingen av dem passer.

Denne krem ​​ble rost av hele kosmetologen, den viktigste faktoren var at krem ​​ble plassert for sensitiv hud. Jeg kjøpte kremet for lykke til, fordi samplere på apotek var ikke.

Kremet var perfekt for meg. Ingen negativ reaksjon, huden takknemlig aksepterte hjelpen, endelig roet ned. Jeg har allerede brukt mer enn 5 rør, noen ganger kjøper andre midler, og over tid har jeg lagt merke til at redusering av følsomheten i huden etter bruk av krem ​​har en kumulativ effekt, dvs. Den har fungert i en stund etter bruk av Aven krem, noe som gir meg muligheten til å prøve andre produkter. Men før jeg ville ha risikert.

Emballasjen er behagelig, det er et rør, kremet blir fjernet lett, bare litt presset. Hyggelig kosmetisk lukt.

Konsistensen av krem ​​er lett, den fordeles raskt over ansiktet og absorberes umiddelbart. Ingen film, glans, absorpsjons øyeblikk: bare påført. og nei det! Og til og med minnene som han var der. :)

Samtidig mates det litt på huden. Men dette er en komfortabel matting, når det ikke er noen handling av krem ​​på denne saken. dvs. det skinner ikke, ingenting, men det mates det på en eller annen måte.

Aven Hydrans Optimal er den perfekte sminkebasen. Svært kontroversielle produkter brukes ideelt på denne kremet, som krever en spesiell tilnærming, eller oppfører seg uegnet på toppen av andre kremer. For eksempel kan Dior Diorskin Forever SPF 20 pulver bare brukes sammen med Aven krem, på andre kremer er det farget, dårlig skyggefullt og raskt glir inn i porene.

Så denne krem ​​er en tryllestav for ufullkomne produkter. Med det kan du forbedre din mening om de tilsynelatende uverdige innbyggerne i kosmetikk.

Og en av sine viktigste egenskaper er SPF 20 solbeskyttelse. Den fungerer.
I løpet av sommeren brukte kremet på Krim, hadde jeg ikke et eneste nytt solskinn, selv om jeg er en aktiv elsker å utforske nye steder, så sjelden spiste jeg den solfylte middagen i skyggen, selv om jeg prøvde selvfølgelig. I tillegg er ansiktets hud ikke solbrent i det hele tatt, noe som så litt rart i forhold til brunbrun på kroppen.

Til sammenligning - solbeskyttelsen fra Mary Kay SPF30 et år tidligere hjalp meg ikke i det hele tatt. Jeg kom etter hvile med en haug med cannabis som jeg ikke hadde før.

Med alle fordelene har kremet en stor ulempe - det gjør det ikke i det hele tatt fuktiggjør huden.
Derfor, hvis du forventer at det vil hjelpe den dehydrerte huden, som den er beregnet til, så vil forhåpningen ikke gå i oppfyllelse, det vil være behov for ekstra artilleri.
Det er fuktighet fra det, men det er minimalt, og har en tendens til null i stedet for noe annet tall.
Men hvis Aven Gidrans Optimal brukes som en morgenkrem, en base for sminke og solkrem og suppleres med en kraftig kveldsomsorg, vil denne kombinasjonen være optimal.

En annen av downsides - uøkonomisk krem. Ved hjelp av Aven bare om morgenen, var en 40 ml tuba akkurat 3 måneder. Hvis du bruker det om morgenen og om kvelden, er det åpenbart nok for bare 1,5 måneder.

La oss oppsummere.
proffene:
- rask absorpsjon
- frosting
- utmerket solbeskyttelse
- utmerket base for etterfølgende sminke, for kontroversielle produkter

ulemper:
- svak fuktighet
- økonomisk ineffektivitet

Bunnlinjen: Jeg er veldig fornøyd med krem, den er ideell for meg som en dag til sommeren, når jeg ikke trenger supermoistening, men jeg trenger en utmerket, komfortabel base for sminke og beskyttelse mot solen. Fra ham er det ingen overbelastning på huden, det er ultralett og umerkelig i varmen.


Pris: 270 UAH.
Vurdering: 5- (For en ideell base under sminke, utmerket solbeskyttelse, umiddelbar absorpsjon og komfortabel matting, minus - for minimal fuktighet).
Bruk periode: flere år.
Forbruk: 3 måneder (1 gang per dag).

AVENE HYDRANS OPTIMAL UV20 LEVER MISTURISERING KREAM FOR NORMAL OG KOMBINERT HUD 40ML

Kort om produktet

Avene Hydrance Optimal UV20 Lager Fuktighetskrem for Normal og Kombinasjon Skin 40ml bruksanvisninger

Doseringsform

lett fuktighetskrem

struktur

avene termisk vårvann (avene aqua), etylheksyl;, dinatrium EDTA, duft (parfyme), glycerol, glycin soja (soyabønne) kjerneekstrakt (glycin soja ekstrakt), hydrogenerte coco-glycerider, lecitin, PEG-32, PEG-400, fenoksyetanol, poloksamer 188, natrium chondroitine sulfat, natriumhydroksyd, tokoferylglukosid, xanthamgummi.

beskrivelse

Aven Hydrans Optimal UV Leger Light Moisturizer SPF 20

Basert på resultatene av forskning om den ideelle fuktighet i øyet, utviklet Avene Dermatological Laboratories en formel for intensiv og langvarig fuktighet av sensitiv hud.

Resultat: Øyeblikkelig og intens, langvarig hudhydratisering. Gjenopprett optimal hudkomfort. Hydrance Optimal UV Leger inneholder ingen oljer. Den lette formelen gir huden en myk følelse og en matt effekt.

For normal og kombinasjonsfølsom hud

Salgsfunksjoner

Spesielle forhold

Avene Dermatology Hydrotherapy Center i Frankrike har mottatt personer med følsomme hud- og hudproblemer i mer enn to hundre år. Avene Thermal Water med sine hud-beroligende egenskaper, bekreftet av vitenskapelige studier, skapte Avene Dermatological Laboratories et komplett utvalg av produkter for sensitiv hudpleie.

• Kontinuerlig overvåkning av sammensetningen av termisk vann

• Innovative, nøye utvalgte aktive ingredienser.

• Grundig testing av bærbarhet av narkotika og hypoallergenicitet på sensitiv hud under oppsyn av dermatologer

• Teksturer spesielt opprettet for maksimal komfort av sensitiv hud.

• Kontroll av overførbarhet av ferdige produkter

vitnesbyrd

Dagkrem er designet for å fukte og beskytte huden mot de daglige effektene av aggressive miljøfaktorer, bidrar til å motstå aldrende hud.

 • Kjøp Avene Hydrans Optimal UV20 Leger fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud 40ml i Moskva på din nærbutikk ved å bestille en bestilling for Apteka.RU.
 • Prisen for Avene Hydrans Optimal UV20 Lager Fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud 40ml i Moskva - 1363.57 rubler.
 • Bruksanvisning for Avene hydrance optimal UV20 legeringsfukter til normal og kombinasjonshud 40ml.

Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

ionifie

ionifie

I flere måneder har jeg brukt Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF20 dagkrem og er klar til å dele mitt inntrykk av det. Jeg elsker lyse teksturer slik at du kan legge den ene over den andre, så huden min er mer komfortabel, og du kan alltid legge til eller fjerne noe enn å stole på bare en krukke.

Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF20 er en lettkrem for normal og kombinert hud med en liten solbeskyttelsesfaktor, i vår region er det nok vinter. Men på våren legger jeg alltid noe på toppen. Selv om jeg ikke er den største fan av SPF i ansiktskrem, tar det et sted i formelen og er ikke alltid behagelig for huden. Men her er kremet veldig lett, jeg føler ikke noe ubehag. Kremet er også egnet for sensitiv hud.
Kremet er pakket i et rør av hyggelig plast, innskriftene blir ikke slettet, selve kremet er ganske flytende i hvitt, duften er standard for merkevaren og det er knapt merkbar.

Hydrance Optimal-linjen i seg selv er designet for dehydrert hud, fuktighetsgivende krever ikke bare tørr hud, men også fet og kombinasjonshud.
Den inneholder termisk vann, som ikke bare fuktighet, men også beroliger huden, så vel som seboregulatoriske kapsler. Ikke å si at her er et matt ansikt, men alt er ganske anstendig etter det. Ikke nødvendig å vente på dyp fuktighetskrem av denne krem, selv her står det skrevet i merknaden, som skaper en fuktighetsholdende film og fukter de øvre lagene av huden.
Men for meg er dette akkurat det du trenger. Siden jeg bruker lagene i omsorg og det første laget er Ren-serum for dyp fuktighet, deretter lotion med rav (du må skrive en anmeldelse, eller flasken er allerede ute), og etter denne krem ​​får jeg utmerket hud fuktighetsgivende og langvarig effekt. Krem vil bare lage en film slik at fuktigheten ikke fordampes, men samtidig puster huden og det er ingen følelse av kvelende hud.
Cream base uten anti-age ting, men det er lett og det er flott for meg, så jeg bruker det med glede. Selv om jeg var skeptisk og trodde at hypodermen ville komme ut på grunn av SPF. Min hovedpleie er nå kveld.
Oppstillingen har også samme krem, men uten SPF og to typer krem ​​for tørr hud, så vel som fuktighetsgivende serum.
Jeg fortsetter å elske merkevareprodukter og utvide bekjennelse med verktøy fra forskjellige linjer.
Sammensetning av Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF20:

Jeg likte kremet, den utfører sine funksjoner og prislappen er sane. Så, hvis du trenger en base krem, så kan du se på Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF20.
Prisen på 40 ml er ca 1300 rubler.
Hva er din favoritt merkevare linje?

Siste innlegg fra denne tidsskriftet

Yves Rocher "Olive Shower Oil Petitgrain "

Oppvarmingssesongen tørker huden, så jeg skifter ikke bare hudpleie til høst-vinterperioden, men prøver også å velge mer delikate produkter...

Julstempler samling 2018

I bulk vil salg av samlinger begynne om et par dager, men noe kan allerede kjøpes nå. Derfor er det på tide å vurdere hva vi...

Pacifica Kokos Hår Hår Mask Super Power Deep Conditioning Damage Control Mask

Jeg liker å prøve nye merker og produkter. Så passerte ikke den utvidede linjen Pacifica-produkter. Selve merkevaren er veganer og er ikke testet på...

Avene Hydrance Optimale

Avansert merkesøk

 • Produkter på side
 • 20
 • 50
 • 100

Avene er et fransk merke betrodd over hele verden, kombinerer det medisinske og kosmetiske egenskaper. Anbefales av leger og farmasøyter, anbefales for sensitiv hud og hud med dermatologiske problemer. Varemerker er foreskrevet for å effektivt følge med dermatologisk behandling. Effektiviteten av formlene har vist seg i kliniske tilstander.

Aven produkter anbefales av dermatologer for å løse problemer med sensitiv og sensitiv, reaktiv hud, samt for hud utsatt for allergi, irritasjoner, rødhet, atopi, for barn og voksne.

Avene katalog:

Termisk vann Avene - fukter huden, nøytraliserer frie radikaler, beroliger hudirritasjon, har en sårheling og anti-inflammatorisk effekt.

Aven Fuktighetskrem for normal og blandet hud Hydrans Optimal Leger 40 ml (Avene, Hydrance)

INTENSIVT MULIGHETER OG NUTRITES HUD NORMAL OG BLANDET TYPE

beskrivelse
Anmeldelser (177)
Skriv en anmeldelse

Gir hud med intensiv og langvarig hydrering, gir huden en matt finish. For normal eller blandet sensitiv hud.
Fuktighetsgivende ingredienser enda bedre sikre penetrasjon og distribusjon av Avéne Dark Water i huden og kontrollerer tapet av vann. Selvabsorberende kapsler reduserer produksjonen av talg og mate huden din. Beriket med Avéne Thermal Water med sine beroligende og anti-irriterende egenskaper, dekker krem ​​forsiktig huden din.

AKTIVE KOMPONENTER

Termisk vann Aven, lipomucin, lipid trio, glyserin, seboro-regulerende kapsler

STRUKTUR

Lys og forfriskende tekstur i lang tid gir huden en følelse av komfort og ømhet.

SØKNAD

Påfør om morgenen eller om kvelden på helt ren og tørr hud.
Om morgenen kan du bruke fuktighetskrem for normal og blandet hud. Hydrance Optimal UV 20 Leger

COST

Jeg elsker denne krem! Jeg har bare brukt det i flere år i høst-vinterperioden. Effektivitet, enkel, rask absorbering. Om sommeren om morgenen vender jeg til det samme med beskyttelse mot UV-stråling, for kvelden forlater jeg denne. Perfekt håndterer de deklarerte funksjonene. For min kombinasjon hud kom opp 100%!

Utmerket krem ​​med en delikat og lett tekstur, ikke tette porene, med SPF-effekt, er som våren. I denne butikken kan jeg ikke få øyeblikket til å kjøpe, umiddelbart utsolgt, umiddelbart. For pris og kvalitet er det bare perfekt. Jeg har brukt den i 5 år, og jeg skal ikke endre den.

Jeg har ikke skilt med denne fløten allerede i 8 år. Jeg prøvde fuktighetsgivende kremer og 3 ganger dyrere og samme priskategori - resultatet er en - jeg kjøper Aven igjen. Huden absorberer det med grådighet, og samtidig er det ingen følelse av en fet film på huden, og huden takker meg bare for denne krem! Som fuktighetskrem er et godt alternativ. Nå trenger huden min ikke bare fuktighetsgivende, så jeg er på jakt etter den perfekte krem ​​og å kjempe mot de første rynkene)

Jeg har en sensitiv hudtype, og det er ganske vanskelig å finne de riktige pleieprodukter. Om sommeren er det utsatt for fett i T-sonen, og om sommeren blir det tørr i kinnet og haken.
Denne kremen fra Aven er designet for å fukte og beskytte huden mot de daglige effektene av aggressivt miljø.
Kremet har en meget flytende konsistens som ligner på melk. Fargen er hvit, men hvis du ser nøye ut, ser du en knapt merkbar grønn fargetone. Dette er gjort for å nøytralisere den mulige rødhetskarakteristikken for en sensitiv hudtype. Takket være dette, etter bruk av tonen i huden min er merkbart utjevnet og behovet for et tonalverktøy forsvinner av seg selv.
Krem er lett fordelt over huden og absorberes nesten umiddelbart. Det er en liten parringseffekt i T-sonen, selv om den ikke varer lenge. I varmt vær må du fortsatt bruke matte servietter. Lukten hans er veldig hyggelig og helt diskret. Jeg likte det! Kremet forbrukes ganske sparsomt.
Huden etter påføringen blir veldig myk, glatt og fløyelsaktig. Jeg har glemt hele sommeren hva fett og tilstoppede porer er i T-sonen. Jeg er 100% fornøyd med kjøpet. Anbefales på det sterkeste for jenter med sensitiv hudtype!

Jeg har hudkombi. Denne krem ​​er ideell for den varme sesongen. I den kalde lille fuktigheten. Men jeg vurderer ikke engang det for den kalde årstiden. Kremet er veldig behagelig. Det er ingen film på ansiktet. Det er fullstendig absorbert på huden min innen 3 minutter. Huden er myk og fuktig. Jeg kjøper det allerede 3-4 år og veldig fornøyd.

Flere Artikler Om Typer Acne