Ta vare på normal og blandet følsom hud, dehydrert på grunn av ulike aggressive effekter (irriterende kosmetiske prosedyrer eller dermatologisk behandling, tøffe klimatiske forhold: kulde, vind, sol, etc.).

Gir hud med intensiv og langvarig hydrering, gir huden en matt finish.

Hydrans Optimal Leger gjenoppretter og opprettholder perfekt fuktighet på grunn av den aktive virkningen av de aktive stoffene: patenterte, optimistiske biokomponenter som gjengir bestemte molekyler av tårefilmen i øyet, kontinuerlig distribusjon av fuktighetsgivende stoffer, trio av lipider og termisk vann AVEN med mykgjørende og beroligende egenskaper. Hydrans Optimal Leger - en lett, ikke-fet emulsjon - returnerer hudens naturlige balanse, ømhet, elastisitet og utstråling, sløvhet.

Påfør krem ​​om morgenen og kvelden på grundig renset ansikts- og nakkehud.

AVENE HYDRANS OPTIMAL UV20 LEVER MISTURISERING KREAM FOR NORMAL OG KOMBINERT HUD 40ML

Kort om produktet

Avene Hydrance Optimal UV20 Lager Fuktighetskrem for Normal og Kombinasjon Skin 40ml bruksanvisninger

Doseringsform

lett fuktighetskrem

struktur

avene termisk vårvann (avene aqua), etylheksyl;, dinatrium EDTA, duft (parfyme), glycerol, glycin soja (soyabønne) kjerneekstrakt (glycin soja ekstrakt), hydrogenerte coco-glycerider, lecitin, PEG-32, PEG-400, fenoksyetanol, poloksamer 188, natrium chondroitine sulfat, natriumhydroksyd, tokoferylglukosid, xanthamgummi.

beskrivelse

Aven Hydrans Optimal UV Leger Light Moisturizer SPF 20

Basert på resultatene av forskning om den ideelle fuktighet i øyet, utviklet Avene Dermatological Laboratories en formel for intensiv og langvarig fuktighet av sensitiv hud.

Resultat: Øyeblikkelig og intens, langvarig hudhydratisering. Gjenopprett optimal hudkomfort. Hydrance Optimal UV Leger inneholder ingen oljer. Den lette formelen gir huden en myk følelse og en matt effekt.

For normal og kombinasjonsfølsom hud

Salgsfunksjoner

Spesielle forhold

Avene Dermatology Hydrotherapy Center i Frankrike har mottatt personer med følsomme hud- og hudproblemer i mer enn to hundre år. Avene Thermal Water med sine hud-beroligende egenskaper, bekreftet av vitenskapelige studier, skapte Avene Dermatological Laboratories et komplett utvalg av produkter for sensitiv hudpleie.

• Kontinuerlig overvåkning av sammensetningen av termisk vann

• Innovative, nøye utvalgte aktive ingredienser.

• Grundig testing av bærbarhet av narkotika og hypoallergenicitet på sensitiv hud under oppsyn av dermatologer

• Teksturer spesielt opprettet for maksimal komfort av sensitiv hud.

• Kontroll av overførbarhet av ferdige produkter

vitnesbyrd

Dagkrem er designet for å fukte og beskytte huden mot de daglige effektene av aggressive miljøfaktorer, bidrar til å motstå aldrende hud.

  • Kjøp Avene Hydrans Optimal UV20 Leger fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud 40ml i Moskva på din nærbutikk ved å bestille en bestilling for Apteka.RU.
  • Prisen for Avene Hydrans Optimal UV20 Lager Fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud 40ml i Moskva - 1363.57 rubler.
  • Bruksanvisning for Avene hydrance optimal UV20 legeringsfukter til normal og kombinasjonshud 40ml.

Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

Hydrance Optimale Legere UV20 Fuktighetsgivende Ansikts Creme fra Avene

tilbakekalling

Brand Avene interesserte meg i begynnelsen av året, og jeg kjøpte flere midler samtidig. I utgangspunktet er disse produktene fra Cleanance-serien for olje- og problemhud, men det er også et produkt fra Hydrance Optimale fuktighetslinjen. Hydrance Optimal-serien inneholder to rike formler - for følsomt tørr og veldig tørr hud, og Legere - for følsom normal og blandet hud. Det finnes alternativer med SPF og uten. Jeg valgte Legere med SPF 20 og har brukt det siden mars.

Jeg begynner å bruke SPF tidlig på våren og avslutte den på sen høst siden huden er utsatt for pigmentering, og i tillegg bruker jeg nå nattpleie med syrer.

Kremet er omsluttet i et enkelt hvitt rør med et volum på 40 ml. Det er en lukt, men det er ganske lett og friskt, som alle merkeprodukter, bortsett fra termisk vann, i min blomsterduft.

Konsistensen av kremet er mer som en lotion, veldig flytende og flytende. Jeg doserer med forsiktighet.

Det absorberes veldig raskt, hvis ikke umiddelbart, forlater huden matte, men ikke overdrying det. Haze, avhengig av midler overført, varer fra 3 til 6 timer. Det føles lett på huden, uten film og svette, selv på varme dager. Jeg merket ikke noen ekstra betennelser og utslett mot bakgrunnen av å bruke denne krem. Av disse grunnene kan kremet anbefales for fet hud.

På emballasjen er det et notat om hypoallergene og ikke-medisinske midler.

For meg gir denne krem ​​den optimale kombinasjonen av fuktighet og sløvhet. Det gjør huden myk og fuktig, tillater det ikke å skrelle, samtidig som matet i flere timer, for å forhindre oljeaktig glans.

Jeg bemerker at på grunn av lys og flytende tekstur er kremet ikke veldig økonomisk, røret igjen i tre måneder.

Beskyttelse er ganske høy for bruk om sommeren i byen, men for stranden vil jeg velge et produkt med beskyttelse SPF 30+, min hud brenner og redder for fort.

Generelt liker jeg virkelig denne krem. Jeg er glad for å kjøpe mer hvis jeg ikke finner noe lignende med en mer naturlig sammensetning.

Veldig interessant! Lena, forstår du kombinasjonen av sanskriner? Jeg har nylig kjøpt tonal lumen med SZF4 (telle, nei). Hvis du bruker denne krem ​​under den, hva slags SPF vil det vise seg? Eller er bare "øvre" betyr SZF gyldig?

Vick, du vet, jeg var interessert i dette problemet med en hudlege. Hun sa at solbeskyttelseslaget, som er opprettet av komponentene i et kosmetisk produkt, ikke går overalt hvis noe påføres på toppen av det. Men lagene er ikke pluss, dvs. laget med den høyeste konsentrasjonen av beskyttelsesarbeid. Det er mye viktigere at dette laget er komplett. For eksempel bør pulver med szf ikke betraktes som en alvorlig beskyttelse, du trenger et verktøy som ikke samles i brettene og porene.

Det er interessant.. det er nødvendig å se på apotek) Lena, takk for tilbakemeldingen)

Jeanne, se, bare kostnaden i apotek varierer sterkt. Jeg så bare, i noen koster det mer enn 1000.

Spørsmålet er at når hendene berører ansiktet, er det ingen kløhet? Vel, det er det bare tørr hud? (etter at krem ​​er absorbert). Jeg sto og stod ved siden av ham.. men det var dumt å ta uten en sonde, og det koster oss mye mer. Og det andre spørsmålet om lønnsomhet. Vel, i hvert fall om hvor mye er nok? Jeg forstår at du bruker det en gang om dagen i morgen? dvs. Mars, april og mai har gått, og krem ​​er over eller ikke?

Jeg vil svare med glede :)

Ja, det er absolutt ingen klebrighet, kremen er helt absorbert.

Røret varer i ca tre måneder, men jeg legger det på nakken. Jeg bruker den en gang om dagen, om morgenen.

Jeg er heller ikke uten spørsmål, Len, det ser ut til at du er interessert i alle her Aven)) Generelt, et veldig aktuelt tips, nå har mange mennesker blandet hud, når du også trenger god hydrering og kjedelighet samtidig.

Jeg ønsket å spørre, kanskje litt, ikke helt emnet, men fortsatt: hva er ditt generelle inntrykk av kilenes linje? Kan du si hva som hjelper?

Lenok, her ville jeg bare skrive om Klinans, men jeg trodde at en gjennomgang av løsningen med solbeskyttelse ville være mer relevant :)

Kort sagt, Klinans-serien tillot meg å rense huden min og holde den ikke i perfekt stand, men uten lyse forverringer. Samtidig er huden ikke overdreven, som fra Baziron eller alkoholpratere.

Vask til det beste jeg hadde, vurderingen gjorde, meningen har ikke endret seg. Jeg anbefaler ikke tonic, klebrig, bedre enn en liten blomst litt beroligende. For nattsyrene: K-Clinan - perfekt vasker og renser porene, men er lipkovat, ikke på varme netter, Triacnel - er bra for utslett, helbreder og strammer sår, lyser etter akne. Masken har allerede avsluttet, jeg likte det, opprettholdt en god tilstand, nå bruker jeg 2in1 Lumen, ikke så dyp rensing, men det ser ikke ut til å gjøre det verre. Om vinteren brukte jeg Klin Ak krem ​​i løpet av dagen, den er fetere enn helten av tilbakekallingen, men ikke fet, den kalde tingen, bare en god, ikke-komedogen krem.

Den mest konkrete innvirkningen gir selvfølgelig Triaknel, jeg vil skrive mer om det i tilbakekallingen. I virkeligheten er det nesten like Baziron, men uten å tørke ut.

Jeg skriver alle navnene på russisk for ikke å rote rundt i lang tid, hvis noe ikke er klart, vil jeg forklare. Men i apotek og nettbutikker overalt skriver de bare en slik russisk transkripsjon

Avene hydrance optimale legere

Hei, kjære lesere! Med deg Ksenia.

Dagens gjennomgang om lys fuktighetsgivende krem ​​Aven Hydrans Optimal Leger.

Jeg har en sensitiv kombinasjonshud. Jeg prøvde mye kremer fra ulike produsenter av farmasøytisk kosmetikk (Bioderma, La Roche Posay, Uriage), og bare Avene-linjen fullstendig tilfredshette meg.

Denne kosmetikken er laget på grunnlag av termisk vann Avene, produsent: Pierre Fabre, Frankrike.

Når som helst på året, velger jeg dagpleieprodukter med solkremegenskaper, fordi solens stråler trener inn gjennom skyene, t.o. og om vinteren.

Denne krem ​​med SPF 20 beskyttelse.

Bilder av krem ​​Avene Hydrance Optimal UV.

Kremet er veldig lett, absorbert raskt, godt fordelt over ansiktets og nakkens hud. Han har en mild, diskret duft som slutter å bli følt umiddelbart etter påføring.

Den eneste ulempen ved dette verktøyet er at den er ganske flytende og til og med flyter litt inn i lokket når den lagres i oppreist stilling. Derfor holder jeg det opp ned :).

Jeg sprer kremet over huden i ansikt og nakke ved lett å trykke fingertuppene.

Kremet konsumeres økonomisk: Jeg har nok 40 ml i ca 1,5 måneder.

Jeg bruker det tredje røret.

Generelt er jeg veldig fornøyd med mitt funn!

Og jeg kjøper vanligvis denne herlige kremet her.

Takk for din oppmerksomhet! Helse og skjønnhet til deg!

Skriv dine kommentarer, for eksempel, abonnere på oppdateringene på nettstedet vårt (du må bare registrere deg).

Et annet interessant nettsted:

Super lotion Holy Land: hvordan å kurere mild akne på bare en måned?

Jeg håper at min anmeldelse av lyskrem Aven Hydrans Optimal Leger var en interessant og nyttig for deg!

Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20. Den perfekte krem ​​til sommer

Hvis du spør meg hvordan jeg kom til apotekspleie, ville jeg umiddelbart ringe Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20.
Det var min første apotekskrem. Siden da stoler jeg ubetinget på apotekspleie. Og selv om kremet imponerte meg til dypet av min sjel, vil jeg ikke si at det er perfekt, og jeg kan ikke lukke øynene mine for noen av sine mangler.

Om huden: En tynn sensitiv kombinasjon, utsatt for fett i T-sonen om sommeren og tørre kinn om vinteren.

Min mening:
På den tiden var jeg bare ute etter frelse. Min hud reagerte nervøst på ny kosmetikk, mine viste dyr ble avbrutt, jeg kunne ikke finne en passende erstatning, og jeg ble plaget av reaksjonen av irritert hud til hver frisk krem ​​jeg kjøpte. Ingen av dem passer.

Denne krem ​​ble rost av hele kosmetologen, den viktigste faktoren var at krem ​​ble plassert for sensitiv hud. Jeg kjøpte kremet for lykke til, fordi samplere på apotek var ikke.

Kremet var perfekt for meg. Ingen negativ reaksjon, huden takknemlig aksepterte hjelpen, endelig roet ned. Jeg har allerede brukt mer enn 5 rør, noen ganger kjøper andre midler, og over tid har jeg lagt merke til at redusering av følsomheten i huden etter bruk av krem ​​har en kumulativ effekt, dvs. Den har fungert i en stund etter bruk av Aven krem, noe som gir meg muligheten til å prøve andre produkter. Men før jeg ville ha risikert.

Emballasjen er behagelig, det er et rør, kremet blir fjernet lett, bare litt presset. Hyggelig kosmetisk lukt.

Konsistensen av krem ​​er lett, den fordeles raskt over ansiktet og absorberes umiddelbart. Ingen film, glans, absorpsjons øyeblikk: bare påført. og nei det! Og til og med minnene som han var der. :)

Samtidig mates det litt på huden. Men dette er en komfortabel matting, når det ikke er noen handling av krem ​​på denne saken. dvs. det skinner ikke, ingenting, men det mates det på en eller annen måte.

Aven Hydrans Optimal er den perfekte sminkebasen. Svært kontroversielle produkter brukes ideelt på denne kremet, som krever en spesiell tilnærming, eller oppfører seg uegnet på toppen av andre kremer. For eksempel kan Dior Diorskin Forever SPF 20 pulver bare brukes sammen med Aven krem, på andre kremer er det farget, dårlig skyggefullt og raskt glir inn i porene.

Så denne krem ​​er en tryllestav for ufullkomne produkter. Med det kan du forbedre din mening om de tilsynelatende uverdige innbyggerne i kosmetikk.

Og en av sine viktigste egenskaper er SPF 20 solbeskyttelse. Den fungerer.
I løpet av sommeren brukte kremet på Krim, hadde jeg ikke et eneste nytt solskinn, selv om jeg er en aktiv elsker å utforske nye steder, så sjelden spiste jeg den solfylte middagen i skyggen, selv om jeg prøvde selvfølgelig. I tillegg er ansiktets hud ikke solbrent i det hele tatt, noe som så litt rart i forhold til brunbrun på kroppen.

Til sammenligning - solbeskyttelsen fra Mary Kay SPF30 et år tidligere hjalp meg ikke i det hele tatt. Jeg kom etter hvile med en haug med cannabis som jeg ikke hadde før.

Med alle fordelene har kremet en stor ulempe - det gjør det ikke i det hele tatt fuktiggjør huden.
Derfor, hvis du forventer at det vil hjelpe den dehydrerte huden, som den er beregnet til, så vil forhåpningen ikke gå i oppfyllelse, det vil være behov for ekstra artilleri.
Det er fuktighet fra det, men det er minimalt, og har en tendens til null i stedet for noe annet tall.
Men hvis Aven Gidrans Optimal brukes som en morgenkrem, en base for sminke og solkrem og suppleres med en kraftig kveldsomsorg, vil denne kombinasjonen være optimal.

En annen av downsides - uøkonomisk krem. Ved hjelp av Aven bare om morgenen, var en 40 ml tuba akkurat 3 måneder. Hvis du bruker det om morgenen og om kvelden, er det åpenbart nok for bare 1,5 måneder.

La oss oppsummere.
proffene:
- rask absorpsjon
- frosting
- utmerket solbeskyttelse
- utmerket base for etterfølgende sminke, for kontroversielle produkter

ulemper:
- svak fuktighet
- økonomisk ineffektivitet

Bunnlinjen: Jeg er veldig fornøyd med krem, den er ideell for meg som en dag til sommeren, når jeg ikke trenger supermoistening, men jeg trenger en utmerket, komfortabel base for sminke og beskyttelse mot solen. Fra ham er det ingen overbelastning på huden, det er ultralett og umerkelig i varmen.


Pris: 270 UAH.
Vurdering: 5- (For en ideell base under sminke, utmerket solbeskyttelse, umiddelbar absorpsjon og komfortabel matting, minus - for minimal fuktighet).
Bruk periode: flere år.
Forbruk: 3 måneder (1 gang per dag).

Avene Hydrance Optimal Legere fuktighetskrem for normal og blandet følsom hud

Perfekt fuktighetsgivende og perfekt sminkebase. Jeg forteller deg hvor du skal kjøpe for 440 rubler. + FOTO konsistens og rør!

Ansiktspleie Jeg stoler bare på apotek kosmetikk! (vel, 90% minimum) Jeg prøvde mange ting. Jeg har ikke tilfeldige produkter, det vil si før du kjøper (om det er dekorative kosmetikk eller omsorg), studerer jeg en stor mengde anmeldelser, leser utenlandske fora og først etter at jeg bestemmer meg for produktet. Så denne krem ​​kom til meg som dette!

Valget av AVENE var ikke tilfeldig - Jeg liker virkelig deres ikke-aggressive formuleringer, den passer godt til den mest sensitive huden, siden AVENE termisk vann er grunnlaget.

Kremet er i et passende rør med en skruehett. Design som alle produktene i dette merket er kortfattet, uten frills.

Konsistensen av krem ​​er mer som en væske) For min kombinasjonshud er den perfekt! Ikke fett i det hele tatt! Lett, jeg vil selv si luft!

Takk til dette svært raskt absorbert, på bare 1,5 minutter kan du bruke pulver / tone.

Etter 1,5 minutter er det borte))

Duften er knapt merkbar, frisk, veldig delikat. På ansiktet lukter ikke.

Kremet var beregnet til vårsommer. Min hud er kombinert, utsatt for rødhet. Cream perfekt fuktighet! For sommeren, bare perfekt - ikke fett, litt matt, fullstendig absorbert, en utmerket base for tonen. Når jeg vil ha noe helt vektløst, legger jeg det på et Caudalie ansikt fuktet med drue bio-vann. Krem forlater 2 ganger mindre, og fuktighet for sommeren er nok!

Gav ham en prøvekjøring etter soling, huden var irritert, rødt. Etter at huden ble påført, drakk den umiddelbart, etter et par minutter mottok jeg fullstendig soothed hud, tetthet borte, rødhet som en hånd fjernet! Ansiktets hud var i fullkommen komfort! Jeg bruker det også som en "beroligende" etter rensende masker. Når du bruker hver morgen krem ​​varte i 2,5 måneder, er dette mitt andre rør. Andre gang hun oversett og bestilte uten SPF, ser jeg ikke mye forskjell mellom dem. Jeg bodde ikke uten beskyttelse - jeg har det både i tonal og i pulver)

- Kremet er egnet for kombinasjon og fet hud;

- Perfekt fuktighet, uten å forlate en film;

- ikke tette porene, ikke provoserer utseendet av betennelser;

- beroliger irritert hud;

- 2 versjoner av krem ​​- uten filter og med SPF 20 (prøvd begge versjoner - det er ingen konkret forskjell);

- utmerket base for tonale ressurser.

I den kalde årstiden vil jeg se etter noe mer intensivt, men for vår og sommer kan jeg trygt kalle det perfekt! Han klarte alle oppgavene!

Etter denne krem, har problemet med å velge øyekrem forsvunnet! Kjøpt Eye Cream Avene Soothing Eye Contour Cream - ikke mindre et verdig produkt!

Pris: i Russland ca 900 rubler. Jeg bestilte fra Frankrike i et nettapotek for ca. for 440 rubler.))

Der kjøper jeg alt kosmetikk til apotek 2-4 ganger billigere enn i Russland!

Koble til min detaljerte tilbakemelding til legemidlet + rabatt 5 euro for første bestilling for alle!

Høy kvalitet fuktighetsgivende for problem hud (+ foto)

Jenter, jeg vil dele med deg mine inntrykk av Avene Hydrance Optimale Legere ansiktscreme, som etter min mening fortjener å bli lagt merke til!

Litt om huden min. Dessverre har jeg veldig problem hud, jeg er i konstant kamp med utslett. Kombinert hud, nærmere oljeaktig, veldig hormonavhengig. All tilstand av kroppen vises på den. Samtidig er det sensitivt og allergisk. Rett skrekk noen du fortalte

Men fortsatt, selv fet hud trenger fuktighetsgivende. Derfor ble denne krem ​​kjøpt. Jeg liker Aven kosmetikk veldig mye, nesten alle produktene jeg brukte forårsaket bare en positiv hudreaksjon (selvfølgelig de som ble valgt i henhold til hudtype). Kremet er plassert som en krem ​​for normal og blandet hud, så jeg bestemte meg for å prøve.

Jeg bruker denne kremet i nøyaktig ett år! Tiden er gått nok til å sette pris på denne fløten.

  1. gir hud med intensiv og langvarig hydrering
  2. gjør huden kjedelig

Vann (Avene Thermal Spring), kapronsyre / Caprylic Triglyceride, Carthamus tinctorius (Safflor) Seed oii (Safflor), Cyklometikon, sukrosestearat, glycerin, butylenglykol, sukrose-distearat, polymetylmetakrylat, benzosyre, som beta-sitosterol, BHT, Carbomer, klorfenesin, dinatrium EDTA, Fragrance, Glycine Soja Kjerneekstrakt (soyabønner), hydrogenert Coco diglycerider, lecitin, fenoxyethanol, Poloxamamer 188, Sodium kondroitinsulfat, natriumhydroksid.

Kravene til krem ​​var de vanligste - å fukte, uten å tette porene og forårsake betennelse uten ytterligere glans.

Krem klarte sin oppgave veldig bra. Jeg har det jeg ville ha. Kremet har en lett tekstur, absorberer raskt. Jeg bruker den bare for natten. Og om morgenen, under kosmetikk, liker jeg ikke å bruke kremer generelt. Fjerner tørrhet, fuktighetsgivende med kvalitet. For fet hud er det nok! Porene tetter ikke, ikke provoserer betennelse. Men om morgenen skinner huden fortsatt. Selv om matte for natten, trenger jeg egentlig ikke. Om natten vil jeg gjenopprette huden, nærme, fjerne peeling (hvis noen). Hva mer trenger du?

Kremet har en hyggelig signaturaroma Aven. Jeg liker det, jeg føler meg en glede.

Krem passer meg i alle henseender. Hvis huden min fornøyd meg med en god tilstand oftere, og hun alltid trengte bare god fuktighetskrem, ville denne krem ​​være en av favorittene.

Hvem har de samme kravene som min, jeg anbefaler absolutt kremet!

Pris: Jeg kjøpte for 160 UAH (ca 480 rubler), nå priser varierer fra 230 til 280 UAH (fra 690 til 840 rubler).

Takk skal du ha for din oppmerksomhet!

All helse og skjønnhet!

Fantastisk fuktighetskrem. (Foto av krem ​​og sammensetning)

Hei alle
Jeg kjøpte denne krem ​​i apoteket "Førstehjelp" -pris på 950 rubler.
Volum 40 ml.
Produsenten som alltid skrev en rekke interessante ting:
Hydrans Optimal Leger - en lett, ikke-fet emulsjon - returnerer hudens naturlige balanse, ømhet, elastisitet og utstråling, sløvhet. Og så videre og så videre
Fra meg
Det aller første jeg vil nevne i røret var en beskyttende folie. Det gjør meg alltid glad.
Huden etter påføring av denne krem ​​er myk, myk, tilstrekkelig fuktig. Hva kan ikke sies om L'Oreal eller Olay kremer (for blandet hud) Jeg har ikke nok fuktighetsgivende med dem. Du vil bruke en krem, og kinnene på fem minutter igjen tørke igjen. Med krem ​​fra Avene skjer dette ikke, det fukter ganske godt, men huden er ikke fet i utseende og følelse.
Denne krem ​​har en lett tekstur, absorberer raskt.
Lukten er behagelig, mild, forsvinner raskt. Takk Gud, det er ingen sterk parfyme.
Jeg la merke til at porene blir mindre etter påføring av denne kremet.
Matter huden litt, men denne effekten varer i omtrent en halv time.
Stiftelsen for ham ligger perfekt.
Jeg ruller ikke denne fløten, selv om jeg leser at det skjer. Pshikayu på et rent ansikt termisk vann (for øyeblikket er det Dermophil), og deretter påfør krem. Selv uten termo har jeg denne kremrullet ikke og oppfører seg perfekt.
Jeg vet at det er en slik krem ​​og med SPF 20, vil jeg definitivt få det til sommeren. Siden jeg bruker krem ​​med SPF bare om sommeren. Vel, dette er mine kakerlakker
Hvorfor gir jeg ham 4 stjerner:
Jeg tror prisen er litt overpriced. Ja, denne fløten er bra! Men jeg kan si at i følge sensasjonene (ikke av lukt), er kremet fra GREEN MAMA ikke mye forskjellig.
Takk skal du ha for oppmerksomheten til min anmeldelse.

Fløyelkrem! (+ foto)

Etter peeling kurset, beauticianen rådet meg til å kjøpe en UV-beskyttelse fuktighetskrem og min favoritt kvinnelige konsulent på apoteket rådet denne krem ​​fra Avene. Jeg kjøpte den med gel for vasking. Fortsatt sinnsykt fornøyd med begge midler
Kremet er veldig lett, mild, med smeltende konsistens og behagelig aroma. Det absorberes umiddelbart - en perfekt match for tonal eller pulver! Vel fukter, alle mine skalaer som dukket opp etter peeling er borte. Etter påføring ser huden så frisk ut, godt preparert og veldig behagelig å ta på - en ekte fløyel!
Det eneste som krem ​​ikke takler er glitter. Etter et par timer må T-sonen pulveriseres eller behandles med en matteklut, men produsenten lover ikke "tåke" -effekten. Formålet med denne krem ​​er å fukte og beskytte det mot solen, som det kan takle 5+!

Jeg vil trekke oppmerksomheten til de som er interessert i denne kremet - det er det samme som O_beyba skrev, med den eneste forskjellen - det er beskyttelse SPF 20! Og navnet er helt det samme, bare ved siden av "LEGERE" er bokstavene "UV" - du kan se det på bildet. Derfor er denne krem ​​egnet til sommeren, og på andre tider av året kan du bruke en krem ​​uten beskyttelse, som i O_beyba

Tilfreds med denne krem ​​+ foto

Jeg har lenge ønsket å kjøpe en ny fuktighetsgivende krem ​​Avene Hydrance Optimale Legere (uten SPF) for min kombinasjonshud. Men på en eller annen måte våget jeg ikke, fordi det er veldig vanskelig for meg å finne en slik krem ​​som ikke ville tette porer og forårsake betennelse. Derfor behandlet jeg mine nye oppkjøp med forsiktighet og lyttet nøye til huden min. Første ting først:

Hva lover produsenten?

Den lette, ikke-fettete tekstur av Avene Hydrance Optimale Legere gjenoppretter og kontinuerlig opprettholder fuktighetsinnholdet i normal og kombinasjonsfølsom hud på grunn av den synergistiske effekten av sine aktive ingredienser samtidig som følsomheten reduseres. Gir en behagelig følelse av friskhet.

- Beroligende og antiirriterende effekt.

- Gjenoppretter hudbalansen.

Alle fordeler og ulemper, for enkel lesing, vil jeg skrive ut kort på poengene:

1. Fukt huden.

2. Ikke tette porene, forårsaker ikke betennelse.

3. Får ikke en fettfilm i ansiktet.

4. Fjerner peeling hud, irritasjon.

5. Ikke fett, men matter ikke huden.

6. Har en behagelig lukt (som alle Aven-produkter)

Kremet har en lys, behagelig tekstur, ikke i det hele tatt fettete. Det absorberes veldig raskt (bokstavelig talt under påføring). Du trenger ikke å vente litt tid etter søknaden. Kompaktpulver er fint på det. Meget oppførsel under pulveret (pulver fra huden "glir ikke" på en dag). Den eneste synden er ikke å matte huden, men gir ikke ekstra glans. Etter å ha påført det blir huden mer hydrert, mer behagelig å ta på. Etter en måned med testing, forårsaket han ikke utseendet av betennelse, irritasjon og allergier. Veldig hyggelig å bruke den. Generelt forårsaket kremet bare positive følelser, veldig fornøyd med det. Spent sparsomt.

Pakningsvolum - 40 ml.

Leter du etter den perfekte fuktighetskrem? Her er han!

Jeg må si, jeg er litt partisk til Avene-merket, jeg elsker alle sine produkter. Dette er virkelig apotek kosmetikk, som jeg ser ekte resultater. Jeg så forvandlingen av en svært problematisk hud i full normal.

Jeg liker ikke å bruke fuktighetsgivende kremer, jeg har vanligvis nok Avene termisk vann, men noen ganger gjør jeg meg selv smurt med dem, jeg trenger å nærme huden.

Jeg liker denne krem ​​til alle, den fukter huden perfekt, tetter ikke porer, tørker raskt og etterlater ikke fettete rester. Når jeg blir kald, blir rød hud rundt nesen et stort problem for meg, men når jeg smør denne kremet om natten, er det ikke noe spor av rødhet og tørrhet.

Kjøpt her, koster rundt 500 rubler, som er 2 ganger billigere enn de selger i apotek.

Generelt, hva annet å skrive om fuktighetsgivende krem, jeg vet ikke, men for meg er det perfekt, jeg vil bestille det igjen.

Avene hydrance optimale legere

indikasjoner:
Ta vare på normal og blandet følsom hud, degenerert på grunn av ulike aggressive effekter (irriterende kosmetiske prosedyrer eller dermatologisk behandling, tøffe klimatiske forhold: kulde, vind, sol, etc.).

funksjoner:
I vår kropp er det en modell med ideell fuktighetskrem - øynene.
Øyet - et organ følsomt per definisjon - bruker en mekanisme for konstant hydrering og beskyttelse. AVEN Laboratories reproduserte for første gang denne optimale mekanismen for å gi sensitiv, dynamisk hud med intensiv, langvarig hydrering. Optimal Gidrans Leger gjenoppretter og opprettholder konstant de ideelle fuktighet, takket være den kombinerte virkning av aktive ingredienser: patentert optimimetichnyh biokomponenter gjengivelse av spesifikke molekyler øye tårefilmen kontinuerlig distribusjon av fuktemidler, lipider og Trio termalvann Aven med mykgjørende egenskaper og lindrer irritasjon. Hydrans Optimal Leger - en lett, ikke-fet emulsjon - returnerer hudens naturlige balanse, ømhet, elastisitet og utstråling, sløvhet.
Slik bruker du: Påfør krem ​​om morgenen og kvelden på grundig renset ansikts- og nakkehud.

Sammensetning: Avene Thermal Water, Caprylic / Capric Triglyceride, Carthamus tinctorius, frø olje, Cyclomethicone, Sukrose Stearate, glyserin, butylenglykol, Sukrose distearate, polymetylmetakrylat, benzosyre, beta-sitosterol Bht, Carbomer, klorfenesin, Disodium EDTA, Fragrance, Glycine Soja, Seed Extract, Phenoxyethanol, Poloxamer 188, Sodium Chondroitin Sulfate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Problemet med å velge ansiktskrem er alltid at jeg trenger god fuktighetskrem, men som regel ser kremer med slike egenskaper ut til å være for fete og ubehagelig på ansiktet. Jeg liker at kremet er så lett som mulig, selv i den kalde årstiden. Hydrance Optimale Legere vant meg ganske enkelt med det enkelt! Uansett hvilket beløp som påføres huden, absorberes alt.
Til tross for lysstyrken, er fuktighetsgivende mer enn nok selv i så kaldt vær som det er nå, mangler huden fuktighet. Kremet har en diskret lukt. Jeg vet fortsatt ikke om dette er knyttet til starten av å bruke denne fløten, eller i mer enn en måned har pimples jevnlig hoppet opp og hjalp ikke med noen kampmetoder. Hvordan begynne å bruke denne krem, alt er borte!
Et annet stort pluss er Hydrance Optimal Legere-tube, der du ikke trenger å få fingrene inn og reprodusere mikrober der)
Stiftelsen passer perfekt til toppen.
Generelt ser jeg ikke noen feil i det i det hele tatt)
Det eneste som det ikke har UV-filtre, men selv her mistet produsentene - det er akkurat det samme Hydrance Optimale Legere krem ​​med SPF 20.

Hvis du tenker på å kjøpe, også på råd fra samme jente, er det mest fordelaktig å gjøre dette på Vitafarm apotek (hvis du er fra Moskva). Denne krem ​​koster 685 rubler.
Hvis du spør, så ga jeg i dette apoteket, de ga meg 2 stykker Cleanance K matte emulsjon, fargeløs og 2 deler av det samme, men med en tonal effekt.
For et par applikasjoner vil jeg ikke trekke noen konklusjoner, men fuktighet fra denne emulsjonen er ikke nok, i hvert fall på denne tiden av året. Jeg tror dette er et godt alternativ for sommeren. Tonal emulsjon glans ikke over noe, men gir huden en subtil tan. Igjen tror jeg det ville være fint om sommeren, når du ikke vil overbelaste huden med fundamentet. Og så kan du drepe to fugler på en gang, og krem ​​og lys tone :)
Jeg likte lukten av disse produktene enda mer enn Hydrance Optimale Legere, av en eller annen grunn det minnet meg om lukten av friskhet på hoteller: D

Kommer til å fortsette min bekjentskap med apotekets kosmetikk.
Har du prøvd noe med Avene? Hvilke andre legemidler kan gi råd til normal / kombinasjonshud?

Aven Fuktighetskrem for normal og blandet hud Hydrans Optimal Leger 40 ml (Avene, Hydrance)

INTENSIVT MULIGHETER OG NUTRITES HUD NORMAL OG BLANDET TYPE

beskrivelse
Anmeldelser (177)
Skriv en anmeldelse

Gir hud med intensiv og langvarig hydrering, gir huden en matt finish. For normal eller blandet sensitiv hud.
Fuktighetsgivende ingredienser enda bedre sikre penetrasjon og distribusjon av Avéne Dark Water i huden og kontrollerer tapet av vann. Selvabsorberende kapsler reduserer produksjonen av talg og mate huden din. Beriket med Avéne Thermal Water med sine beroligende og anti-irriterende egenskaper, dekker krem ​​forsiktig huden din.

AKTIVE KOMPONENTER

Termisk vann Aven, lipomucin, lipid trio, glyserin, seboro-regulerende kapsler

STRUKTUR

Lys og forfriskende tekstur i lang tid gir huden en følelse av komfort og ømhet.

SØKNAD

Påfør om morgenen eller om kvelden på helt ren og tørr hud.
Om morgenen kan du bruke fuktighetskrem for normal og blandet hud. Hydrance Optimal UV 20 Leger

COST

Jeg elsker denne krem! Jeg har bare brukt det i flere år i høst-vinterperioden. Effektivitet, enkel, rask absorbering. Om sommeren om morgenen vender jeg til det samme med beskyttelse mot UV-stråling, for kvelden forlater jeg denne. Perfekt håndterer de deklarerte funksjonene. For min kombinasjon hud kom opp 100%!

Utmerket krem ​​med en delikat og lett tekstur, ikke tette porene, med SPF-effekt, er som våren. I denne butikken kan jeg ikke få øyeblikket til å kjøpe, umiddelbart utsolgt, umiddelbart. For pris og kvalitet er det bare perfekt. Jeg har brukt den i 5 år, og jeg skal ikke endre den.

Jeg har ikke skilt med denne fløten allerede i 8 år. Jeg prøvde fuktighetsgivende kremer og 3 ganger dyrere og samme priskategori - resultatet er en - jeg kjøper Aven igjen. Huden absorberer det med grådighet, og samtidig er det ingen følelse av en fet film på huden, og huden takker meg bare for denne krem! Som fuktighetskrem er et godt alternativ. Nå trenger huden min ikke bare fuktighetsgivende, så jeg er på jakt etter den perfekte krem ​​og å kjempe mot de første rynkene)

Jeg har en sensitiv hudtype, og det er ganske vanskelig å finne de riktige pleieprodukter. Om sommeren er det utsatt for fett i T-sonen, og om sommeren blir det tørr i kinnet og haken.
Denne kremen fra Aven er designet for å fukte og beskytte huden mot de daglige effektene av aggressivt miljø.
Kremet har en meget flytende konsistens som ligner på melk. Fargen er hvit, men hvis du ser nøye ut, ser du en knapt merkbar grønn fargetone. Dette er gjort for å nøytralisere den mulige rødhetskarakteristikken for en sensitiv hudtype. Takket være dette, etter bruk av tonen i huden min er merkbart utjevnet og behovet for et tonalverktøy forsvinner av seg selv.
Krem er lett fordelt over huden og absorberes nesten umiddelbart. Det er en liten parringseffekt i T-sonen, selv om den ikke varer lenge. I varmt vær må du fortsatt bruke matte servietter. Lukten hans er veldig hyggelig og helt diskret. Jeg likte det! Kremet forbrukes ganske sparsomt.
Huden etter påføringen blir veldig myk, glatt og fløyelsaktig. Jeg har glemt hele sommeren hva fett og tilstoppede porer er i T-sonen. Jeg er 100% fornøyd med kjøpet. Anbefales på det sterkeste for jenter med sensitiv hudtype!

Jeg har hudkombi. Denne krem ​​er ideell for den varme sesongen. I den kalde lille fuktigheten. Men jeg vurderer ikke engang det for den kalde årstiden. Kremet er veldig behagelig. Det er ingen film på ansiktet. Det er fullstendig absorbert på huden min innen 3 minutter. Huden er myk og fuktig. Jeg kjøper det allerede 3-4 år og veldig fornøyd.

Beauty Pie | russisk

Beauty Blog

Hovedmeny

Post navigasjon

Gjennomgang - Avène Hydrance Optimale Légère

Å finne riktig ansiktskrem for hver dag er ikke en lett oppgave. Det glitter, flager her, og den nye kremet i stedet for matting og fuktighetsgivende etterlater en fettfilm på ansiktet og ruller inn i klumper under tonalbasen. Dette er fortsatt mitt problem til denne dagen, og så langt har jeg ikke vært i stand til å finne den perfekte kremmen. Men klarte å finne nesten perfekt - Avène Hydrance Optimale Légère (Lys).

Jeg er eier av en ganske vanlig blandet type hud ("det skinner der, flager her") med sporadisk utslett. Uregelmessigheter i huden min, så vidt det viser øvelser, avhenger ikke så mye av de brukte kosmetikkene, men på hormonelle overspenninger, derfor bruker jeg ikke midler med klar antitoksogen effekt. I dette tilfellet leser jeg ofte kremsammensetningen nøye: Oljebasene passer ikke til meg kategorisk.

Etter å ha prøvd et ganske stort antall forskjellige fuktighetsgivende midler, da jeg gikk til apoteket, la jeg merke til kremen for vanlig, blandet og sensitiv hud Avène Hydrance Optimale Légère. Hans navn var kjent for meg fra et sted, og uten å tenke to ganger kjøpte jeg en "sommer" -versjon av kremet med SPF-beskyttelse 20. Etter noen måneder, på høyden av sommeren, kjøpte jeg også samme krem ​​uten solkrem til sammenligning.

Generelle inntrykk av krem:

Tekstur er lys, krem ​​er hvit, ganske flytende, mer som en lotion. Versjonen med SPF-faktoren er litt gulaktig, ellers er egenskapene likt den grunnleggende Hydrance Optimale. På huden er nesten ikke følt. Det fukter godt, selv om vinteren begynner å trenge, kan huden din trenge en mer nærende krem ​​(jeg skal prøve Avène Hydrance Optimale Riche).

Det er en god base for sminke - med min misliker for tonale midler, noen ganger må de fortsatt brukes - på Optimale Legere faller de ganske tolerabelt (som kremblush og, for eksempel, Benefit Benetint-fargetone - det er jevnt tonet).

SPF-faktoren var ikke en vits - en sommer morgen, blander rørene og går en tur uten SPF-beskyttelse, om kvelden fant jeg ut at både kinnene og nesen min hadde brent. Versjonen med en solfaktor beskytter vellykket mot slike problemer.

Som en del av kremet, ifølge produsentene, er det ingen parabener, og grunnlaget er vann fra Avène termiske våren. Imidlertid tjener konserveringsmidlet i stedet for paraben som en ingrediens kalt chlorphenesin (chlorphenesin), som kan forårsake allergier hos eiere av sensitiv hud. Også på 4. plass i ingredienslisten finnes syklometikon (syklometikon), så hvis du har problemer med silikoner, anbefaler jeg å avstå fra å bruke.

Jeg kan ikke nevne den lave prisen på krem ​​- det koster meg ca 15-17 euro, avhengig av kjøpsstedet. Kremet forbrukes samtidig ganske raskt: et rør på 40 ml varer en måned for 2 med daglig bruk. Gled deg også til den utbredte tilgjengeligheten av krem ​​- for å finne det er ikke vanskelig i noen russisk eller europeisk apotek.

For å oppsummere: Avène Hydrance Optimale Légère passer godt til blandede hudtyper: det er fuktet, skinner ikke og skiller seg ikke ut, kremet er en utmerket base for sminke. En hud utsatt for tørrhet om vinteren, kan ikke gi nødvendig beskyttelse og fuktighet.

Flere Artikler Om Typer Acne