Avene Hydrance Optimal Cream er veldig lik i egenskaper til Uriage Aqua Precis, men har sin egen spesielle aroma og en litt annen struktur, mer silke. På grunn av krem, som alltid med Avene-kosmetikk, er det termisk vann, noe som gjør kremet ikke bare fuktighetsgivende, men også beroligende irritert hud. La oss snakke i dag for hvem denne fløten er egnet og for hvilket formål å bruke den.

Beskrivelse krem ​​Avene Hydrance Optimal Uv Riche

Hvis Avene kosmetikk passer deg både i prisklassen og i hudfølelsen, er denne kremet en av de beste for daglig daglig pleie både om vinteren og om sommeren. Men vinterpleie har spesielle tegn, les om det separat her - hvordan skal du ta vare på huden din om vinteren.

Avene Hydrance Optimal Uv Riche krem ​​er designet for normal og kombinert hud, delvis fet, sensitiv, tørr og dehydrert - hvis slike situasjoner oppstår på ansiktet ditt samtidig, så er dette din krem.

Som alle kosmetikkene Avene har denne kremet Avene Hydrance Optimal Uv Riche en unik, unnvikende duft, ord kan ikke beskrive det: det lukter blomster, men det virker som om det er noe som helbreder.

Kremens struktur er myk, delikat, silke. Det absorberes umiddelbart på huden, ikke forlater følelsen av filmen, ansiktet ser øyeblikkelig ut til å skinne. Takket være termisk vann er cellene i epidermis anriket med oksygen og blir friske. Huden blir umiddelbart uventet øm, at du vil stryke og stryke den.

I tillegg gir kremet kjedelighet, hemmer sebumsekresjon, reduserer betennelse og beskytter mot ultrafiolett stråling 20 SPF. Bor i en vanlig russisk by (ikke tropisk), du kan trygt bruke den om sommeren, som beskyttelse mot solen.

Etter 2-3 timer, hvis huden din er fet, vil den fortsatt begynne å skinne. Matte eller vanlige servietter vil hjelpe her. Avene Hydrance Optimal Uv Riche krem ​​er ideell som sminkebase: lys, skjuler peeling, lindrer rødhet og er som et matt fundament for grunnlag eller pulver.

Kremsammensetningen Avene Hydrance Optimal Uv Riche

 • Den riktige konsentrasjonen av E-vitamin forhindrer naturlig aldring av huden;
 • Pretokoferil er en kraftig antioksidant, beskytter mot frie radikaler, senker stimuleringen av celler som produserer pigment;
 • Metoksykinnamat er et kjemisk filter som er i stand til å absorbere ultrafiolette stråler, forvandler dem fra lysenergi til varmeenergi.
 • Oljen i rammen inneholder fettsyrer, vitaminer E, K, er det beste fuktighetsholdende og fuktighetsregulerende middel, absorbert av alle hudtyper.
 • Glyserin er også en god fuktighetskrem for huden, sjelden allergi mot det, så det brukes i alle kremer som en naturlig fuktighetskrem.
 • Cyclomethicone brukes i minimale mengder for å eliminere viskositeten av krem, gjør huden til å virke silkeaktig og jevnt fordelte alle de aktive ingrediensene på huden.
 • Termisk vann Avene - grunnlaget for kremet. Den bærer alle ovennevnte egenskaper i ett: anti-inflammatorisk, fuktighetsgivende, beroligende, lettelse.

Kremet er naturligvis ikke-komedogent og inneholder ikke parabener. Spesielt designet for sårbar hud.

Hvem er egnet krem ​​Avene Hydrance Optimal Uv Riche

Denne krem ​​er egnet, uten unntak, alle dets fysiske egenskaper. Hvis du har flekker etter akne, forstørrede porer, betennelser, et sted tørt og flakket, og noen områder skinner, så er denne kremet Avene Hydrance Optimal Uv Riche du trenger og vil gjøre jobben sin: utligner farge, smaler porene, flekker vil gjemme seg, Sebaceous kjertlene vil regulere, lindre betennelse.

Hvor mye er krem ​​Avene Hydrance Optimal Uv Riche

Det er en krem ​​for et rør på 40 ml anstendig 1000-1200 rubler. Forbruket er økonomisk, men likevel vil daglig bruk bli brukt omtrent hver 3-4 måneder.

Min personlige mening

Creme Avene Hydrance Optimal Uv Riche er veldig anstendig, oppfyller alle sine uttalt egenskaper og gjør jobben perfekt og umiddelbart. Hvis du sammenligner det med krem ​​Uriage Waters, vil krem ​​Avene vinne kampen, fordi i tillegg til fuktighetsgivende, har den beskyttelse mot solen, noe som er svært viktig for huden som behandles for akne.

For å være ærlig brukte jeg Avene Hydrance Optimal Uv Riche krem ​​i omtrent en uke regelmessig og ved en tilfeldighet siden apoteket ga sin sampler. Fra den første applikasjonen ble det klart at kremet i det minste fukter umiddelbart, og resten av egenskapene dukket opp etter 2-3 applikasjoner.

Hvis du er inspirert og vil prøve denne kremet, ta en sampler på apoteket. Ikke alle har det, men prøv å finne, hvis du tar et par prober, vil det være nok i 2-3 uker, og det vil umiddelbart bli klart om du skal kjøpe et fullt rør.

Vurdering: solid 10 av 10.

Skriv dine kommentarer og inntrykk av krem ​​i kommentarene.

Aven Hydrans Optimal Rische fuktighetsgivende tørr hudkrem

Tørr og veldig tørr følsom hud. Gjenoppretting etter dehydrering som følge av virkningen av aggressive miljøfaktorer.

Hud fuktet, mykgjort. Følelsen av tetthet og irritasjon forsvant.

Avene Hydrance Optimal Riche crème hydratant (Aven Hydrans Optimal Rish Fuktighetskrem) for tørr, sensitiv hud.

Fuktighetskrem for tørr og sensitiv hud Avene Hydrance Optimal Riche crème hydratante absorberes lett og gir øyeblikkelig avlastning av ubehagelige opplevelser forårsaket av overdreven tørrhet. Den rike, oljeaktige teksten av krem ​​gir hydrering i lang tid, lindrer irritasjon, og beskytter også huden mot negative effekter av eksterne faktorer. Den har en lett behagelig aroma. Aktive ingredienser:

 • termisk vann Avene beroliger irritasjon og beroliger huden, fjerner følelsen av tetthet;
 • sheasmør nærer og regenererer huden, bekjemper betennelse, beskytter den;
 • safflorolje lindrer irritasjon, fukter, helbreder microcracks;
 • shea smør fuktighet huden, bidrar til å gjenopprette det;
 • soyabønnefrø ekstrakt mykner effektivt, forhindrer hudfare av fuktighet.

Påfør morgen og kveld til renset ansikt og nakke.

HYDRANS OPTIMAL Rish Avene - i vurderinger av kosmetikk

Merke: En annen 301 merkevare i listen.

Utvalgte anmeldelser av kosmetikk Avene "HYDRANS OPTIMAL Rish".
Du kan også se alle anmeldelser av Avene.

Fant 6 vurderinger

om kosmetikk Avene 30. april 2009

Huden er tørr, dehydrert, med rosacea.
Hva godt likte:
Trickery krem ​​- fremfor alt ros. Huden på kroppen som en nyfødt.
Beroligende krem ​​rundt øynene - bare en slags mirakel! Det fjerner en veldig sterk rødhet og irritasjon, og det er en dreneringseffekt. Selv om jeg drakk te om natten eller det var et tilfelle da jeg gråt tungt - om morgenen var det ingen spor av hevelse.
Dirozeal fra rosacea - spasmerer virkelig det vaskulære rutenettet på ansiktet. Jeg søkte hele ansiktet mitt på natten - om morgenen er huden mye lettere og jevnere.
Sicalfat krem ​​som. Jeg bruker det en stund, men det er en cofmort for huden.
Micellar lotion er veldig bra. Fjerner kosmetikk veldig rent, og pulver og mascara. Ja, og bare frisk oppdaterer og beroliger ansiktet.
Ikke imponert:
Hydrans Optimal Rish - ingen følelser. Fuktighet er ikke følt
Myk gel for vasking (for normal og combi hud) - den vanlige gelen. Ikke bedre ikke verre enn andre. Gel for vask fra Uriage likte mye mer. Generelt termonukleær.
Jeg kjøpte også Diaknel, men har ikke prøvd det ennå.

Kosmetikk Aven - Bravo!

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 10 · Nei 1

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 0 · Nei 0

Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 1 · Nei 0

Hei alle
FRA Avene bruker jeg stadig termisk vann (og MCH også etter barbering), Gidranse Optimale Riche, Creme por les peaux intolerantes, Ysteal +. Huden er supertørr, atopisk, utsatt for reaksjoner. 25 år.
Jeg forteller:
- termo-super, ikke glem å promakivat, og ikke la ansiktet være helt tørt. Etter et par minutter er det en rødme (noe som er et veldig merkelig fenomen for meg), ingen ubehag.

Hydrans Optimal Rish - behagelig tekstur av rømme 20%, diskret lukt. Lager var ikke nok for meg - jeg har atopisk hud, hypersized og utsatt for irritasjon. Ved sprøyting med termisk frakk to eller tre ganger om dagen, føles det bra hele dagen lang.

Krem for overfølsom irritert hud: først, lett tweaks. Det var en forverring av en allergi - fjernet dem. Pinched to minutter - den røde gikk ut. Gjenopprettet ansiktet til en tilstand av myk, glatt næret hud i tre dager.

Ysteal + i begynnelsen etterligner nasolabial rynker. Jeg vet ikke resultatet enda, som jeg kryper av og til.

Ja, min MCH bruker også Avene etterbearbeiding balsam, i tillegg til termisten, den har en kombinasjonshud som er utsatt for irritasjon og oiliness. Han sier at jeg i lang tid ikke har prøvd noe av samme kvalitet.

Jeg vil prøve Ysteal + for øynene, og Sensibio fra BIoderma bærer ikke noen konkrete resultater. Generelt, i BIoderma ble det ikke funnet noe positivt fra Sensibio for øynene, fuktighetsgivende for øynene og masker. Bare såpe er ikke dårlig.

Jeg anbefaler sterkt alle. Det neste kjøpet vil være sensitiv hudlotion for sensitiv hud.

Aven Hydrans Optimal Rish Anmeldelser - Great Cream! Det beste for meg!

Jeg kjøpte Avene Hydrance Optimal UV Riche Day Cream i Italia i april 2013. Det er spesielt for tørr og veldig tørr hud. Det er også for normal kombinert. Jeg kjøpte det fordi jeg var litt brent i solen der, ansiktet mitt var rødt, og tørrhet dukket opp. Og jeg tok ikke kremet med meg. Vanligvis trenger ikke ansiktet mitt ekstra fuktighetsgivende. Og jeg bruker sjelden dem. Jeg visste om dette selskapet, vi selger det på apotek. Selvfølgelig forstår jeg at utlandet er mye billigere, og at det er dyrere kremer, men for meg er prisen på 800-1000 rubler ganske høy. Spesielt for 40 ml, ikke 50 (som ofte skjer). Denne krem ​​der kostet meg i oversettelse til rubler - 700 rubler. Vi har om lag 800. Prisforskjellen mellom Russland og utlandet er mer merkbar på andre måter av dette selskapet (for eksempel er 50 ml termisk vann den minste - vi har 250 rubler, og i utlandet er den største 150 ml).

Selges i en boks med instruksjoner. Men hele reseptbeløpet er allerede kastet. Alt er gjort veldig høy kvalitet!

- Det er lett, lett å påføre og spre

- etterlater ingen film på ansiktet

- forårsaker ikke allergier (jeg har psoriasis og huden er ganske kresen, men jeg hadde ikke noe ubehag med det)

- han har en SPF 20 (som er veldig viktig!). Han forsvarte meg for resten av turen og ble en pålitelig følgesvenn. Men jeg bruker det ikke hver dag, bare når ansiktets hud tørker og det sparer det.

- egnet for den mest følsomme huden

- tetter ikke porene

- til tross for at den er plassert som en dag (inkludert på grunn av faktoren fra solen), fuktes huden perfekt når som helst på dagen. Jeg legger ofte på natten.

Av minusene - prisen i Russland. Men noen kjøper dyrere krem, så det vil ikke være et problem. Og det er synd at han er 40 ml, ikke 50. Så bra at du vil ha mer.

Farge - hvit, middels konsistens - ikke væske, sprer seg ikke. Snarere tykk.Et halvt minutt - det ble absorbert:

På en eller annen måte hadde jeg et lite sted psoriasis på pannen, og jeg ville ikke smøre det med noen form for psoriasis, fordi ansiktet fortsatt er den mest fremtredende delen av kroppen. Og noen dager smurt ansiktet hans med denne krem ​​- flekken har gått. Jeg likte det veldig mye, nå bruker jeg tørr hud på den. Det viser seg dyrt. Vi må prøve å kjøpe dette selskapets kroppskrem, og vil virkelig prøve kremen fra de første ansiktsrynker.

Jeg anbefaler alle å prøve! Hvis noe - kremen er veldig stor, tror jeg at alle kan finne noe for seg selv.

Tre kjæledyr fra det franske merket Avene

Blogger-livet gjør deg hele tiden med å prøve nye ting. Men det er midler, etter å ha prøvd det, vil jeg gå tilbake til dem igjen. I dag skal vi snakke om de tre midlene fra merkevaren Avene, kjøpet som jeg gjentok en gang til og vil bli gjentatt med jevne mellomrom.

Jeg vil fortelle om to kremer fra forskjellige serier og ganske godt kjent termisk vann.

Leserne kan bli overrasket over at to kremer - for forskjellige hudtyper. Jeg vil umiddelbart beskrive typen av huden min slik at ingen spørsmål oppstår: Min hud er normal, utsatt for periodisk tørrhet, men om sommeren kan det begynne å skinne. Cuperose er liten. Mest sannsynlig arvet jeg bare en tendens til ham fra slektninger, men noen ganger kan det også komme fra mekanisk stress.

Avene Hydrance Optimal UV Riche SPF20 Rich Fuktighetsgivende Ansikts Cream (for tørr og veldig tørr hud)

Standard for Avene er en hvit boks med et oransje merkenavn og samme 40 ml rør. Vanligvis er vi vant til å se en standard porsjon på 50 ml. Her, men mindre, men du trenger ikke triks med å få krem ​​fra boksen. Veggene i røret er veldig myke, bøyelige, slik at når det slutter, blir kremet ikke vanskeligere.

I begynnelsen, under lokket, er hullet dekket med folie i begge mine kremer. Og under er det et veldig lite hull gjennom hvilket kremet er perfekt dosert.

Kremens sammensetning er på esken. Jeg vet ikke hvordan jeg skal analysere dem og ikke gjennomføre. Men plutselig vil det være nyttig for noen:

Lukten er kosmetisk. Enkel, diskret. Uten noen åpenbare notater.

Kremet selv er av middels hvit tetthet. Hvis du bruker mye, kan den første tiden når den absorberes, litt strippe. Den nødvendige mengden avgjør hver for seg selv.

En liten lyrisk undertrykkelse. Jeg ble først kjent med denne krem, da jeg tre år siden i april 2013 i Italia, ble mitt ubeskyttede ansikt utsatt for en uventet sol, røde flekker dukket opp i decolleteområdet, og jeg skjønte at jeg raskt trenger å kjøpe en slags krem ​​med SPF. Og i nærmeste apotek kom jeg over dette merket, som jeg allerede hadde lest ganske gode anmeldelser om. Jeg valgte denne. Og hun tok ham hjem. Og han ble den mest elskede fra april til juli. Nok 40 ml i ca 4 måneder.

Fra produsenten:

Egenskaper: Avene dermatologiske laboratorier utviklet en formel for intensiv og langvarig hudhydratisering basert på resultatene av forskning om den ideelle fuktighetsgivningen i øyet. Krem er beriket med termisk vann Avene.

Resultatet: øyeblikkelig og intens fuktighet, optimal hudkomfort og utvinning. Gir hudens elastisitet og fløyelsaktighet.

Fra meg: Jeg kan si at selv tre år senere ble jeg ikke skuffet i det minste. Fra denne krem ​​får jeg virkelig god hudhydrering, beskyttelse mot våren, fortsatt lys, solen. Men selv om sommeren er denne beskyttelsesfaktoren ganske egnet for meg. Kremet absorberes raskt, forlater ikke følelsen av filmen og fungerer som en utmerket base for sminke. Min hud føles bra med den - beskyttet og hydrert.

Rødhetsemulsjon Avene Antorougeurs Jour SPF20 (for normal og kombinasjonshud med en tendens til rosacea)

Et år senere (dette er trolig skjebne) i april 2014, ble jeg først kjent med en variasjon av denne emulsjonen mot rødhetskrem. Krem - for tørr hud, og emulsjon for normal og kombinasjon. Denne gangen (og igjen i april) ønsket jeg å få kremer for forskjellige hudtyper til alle anledninger, så det skjedde.

Det er ingenting å si om emballasjen - alt ligner på den første fløten. Dispenseren er den samme.

ingredienser:

Lukten er også kosmetisk, hyggelig, men forskjellig.

Emulsjonen fra krem ​​av samme serie er forskjellig bare i en litt mer flytende konsistens. Og etter type hud. Det skal i prinsippet ikke gi noe oljeaktig glans, da kombinasjon av hud er ment, inkludert, på noen steder, for fet.

Og det adskiller seg fra fuktighetsgivende krem ​​i en nyanse. På fargeprøven kan du se at den er grønn. Jeg vet ikke hva som gjør denne fargen i komposisjonen, men så vidt jeg husker fra informasjonen på Internett, nøytraliserer grønn rød (i korrektorene til ansiktet). Og jeg tror, ​​og plutselig egenskapene til denne emulsjonen, på grunn av hvilken hudfarge blir bedre (det er fra rødhet), er utelukkende knyttet til den eksterne komponenten, noe med en grønn fargetone.

Fra produsenten:

Egenskaper: emulsjonen fukter og beskytter huden om dagen, forebygger og reduserer hudrødhet. Ruskus ekstrakt forbedrer hudens mikrosirkulasjon på grunn av hvilken diffus rødhet av huden er redusert og sannsynligheten for ny rødhet reduseres. Takket være termisk vann, beroliger emulsjonen huden raskt og fjerner følelsen av varme og ubehag.

Resultat: myk, fuktig og matt hud.

Fra meg: Jeg husker hva jeg klaget om da jeg hadde mulighet for rødhetskrem - det var så fuktighetsgivende at det ga en unødig glans, noe som i seg selv ville ta svært lang tid. Og det var umulig å bruke sminke umiddelbart. Spesielt om sommeren. Emulsjonen løste dette problemet. Huden blir virkelig matt etter den, fuktig og det er ingen problemer med sminke.

Og om rødheten merker jeg følgende. Uansett årsakene blir ansiktets hud ikke reddet generelt, for eksempel etter en varm dusj hjelper kremet til å redusere denne manifestasjonen og beroliger huden raskere, spesielt i kombinasjon med termisk vann. Emulsjonen reddet selvsagt meg ikke fra den eksisterende rosacea, men jeg vil tro at i begge deler er begge kremer perfekt som fuktighetskrem med SPF til våren.

Termisk Avene Termisk Vår Vann

Termisk vann kalles det høye innholdet av mineralsalter og mikro- og makroelementer som kommer fra naturlige kilder. Slike farvann har en stor mengde

Jeg prøvde bare vannet i dette merket, jeg har ingenting å sammenligne, men jeg likte det så mye at jeg gjentok kjøpet.

I Avene er vann forskjellige mengder: 50 ml, 150 ml, 300 ml. Jeg har nå et gjennomsnittlig volum, og jeg tok en gang en liten prøve på prøve. Flasken ble pakket inn i plast, den er en liten klistremerke på russisk, og under den er en innsats med nyttig informasjon.

Dispenser standard for spray. Hvor mange sekunder du trykker på det, blir så mye vann sprøytet.

Jeg liker virkelig denne sprayen - de minste partiklene, innhylle som en sky av luftdråper.

Heftet viser skjematisk alle mulige bruksområder av termisk vann. Jeg vil fortelle deg kort hva jeg likte akkurat:

 • lindrer kløe for insektbitt, kutt, slitasje;
 • lindrer irritasjon og rødhet, nær allergi, fra upassende kosmetikk;
 • beroliger huden etter barbering;
 • beroliger huden etter solbrenthet;
 • perfekt forfriskende i den varme sesongen, så vel som under trening;
 • bidrar til å våkne om morgenen.

Det kan også brukes etter kirurgiske inngrep, for bleieutslett hos barn, og sikkert vil alle finne et par mer interessante applikasjoner. Å si at jeg er glad for å si ingenting.

Hvor kan jeg kjøpe kosmetikk av dette merket: I St. Petersburg er det representert i nesten alle apotek. Men på anbefaling av gode venner, viste jeg meg oppmerksomhet til et ganske kjent nettsted Farmasøytisk kosmetikk og kjøpte alt over presentert der på en svært lønnsom kampanje.

Prisene på kremer varierer fra 850 til 1200 rubler (ved Pharma, og på apotek enda dyrere), og for termisk vann - fra 300 til 600 rubler (de fleste kjøp er alltid mer lønnsomme).

For å oppsummere kan jeg si at Avene kosmetikk har tatt sin plass i hjertet for alltid. Kanskje vil du like det, eller kanskje du allerede har prøvd noe?

HYDRANS OPTIMAL RISH Fuktighetskrem for tørr hud

Rør 40 ml

Rør 40 ml

Moisturizes * huden din i lang tid. Oljete og rik tekstur i lang tid gir huden din en uforlignelig følelse av komfort.
* - Fuktar de øvre lagene av huden.

 • beroligende
 • fukting
 • mat
 • fordeler
 • Hvem passer?
 • Kliniske studier
 • struktur
 • fordeler

  Hydrans Optimal Rish er egnet for tørr og meget tørr følsom hud.

  Kundeanmeldelser

  Kunder anbefaler dette produktet til sine venner..

  Det fukter og absorberer veldig bra, det er ingen følelse av en maske på ansiktet. Jeg elsker denne kremet veldig mye.

  Din omsorg ritual

  RENGJØRING OG FJERNING AV OPPFØLGNING

  Bruk Micellar Lotion: Påfør det på ansiktet, huden på øynene og leppene med en bomullspute.

  Micellar lotion for rensing og fjerning av sminke

  KALKEFONFEKT

  Påfør termisk vann Avène.

  Termisk vann Avène

  humidification

  Påfør en liten mengde fuktighetsgivende serum om morgenen og kvelden.

  HYDRANS OPTIMAL Fuktighetsgivende serum

  humidification

  Påfør en liten mengde kreme Hydrance Optimal.

  HYDRANS OPTIMAL RISH Fuktighetskrem for tørr hud

  POWER

  Påfør en nærende maske til ansikt og nakke.

  Beroligende fuktighetsgivende maske

  Les mer

  Hudpleie Ekspert Tips

  Se våre videoer

  Abonner på vår
  nyhetsbrev

  Hvis du er eldre enn 15 år, kan du motta våre tips, spesialtilbud og informasjon om dine favorittprodukter.

  Du abonnerer på nyhetene.

  Skriv inn din e-post.

  Denne e-posten er ikke riktig.

  Du har allerede abonnert på denne e-postadressen.

  Vi, AVENE Dermatological Laboratories, er forpliktet til å holde e-postadressen din hemmelig og bruke den til å sende deg e-post.

  Hver hud er unik,
  Lær hvordan du bryr deg om deg med Eau Thermale Avène.

  Kontakt oss

  Varene kan ikke refunderes.

  Varer av god kvalitet som ikke kan byttes (returneres) er oppført i listen, godkjent av et dekret fra Russlands regjering den 19. januar 1998. 55. Les mer

  • beskrivelse
  • parametere
  • levering

  Det gir hud med intensiv og langvarig hydrering, gjør huden myk og fløyelsaktig. For tørr og meget tørr følsom hud.

  DEL MED VENNER:

  Regler for spørsmål og tilbakemelding

  Skrive en anmeldelse krever
  registrering på nettstedet

  Logg inn på din konto Wildberries eller registrer deg - det tar ikke mer enn to minutter.

  REGLER FOR SPØRSMÅL OG FEEDBACK

  Anmeldelser og spørsmål skal bare inneholde informasjon om produktet.

  Vurderinger kan gi kundene en innløsningsandel på minst 5% og bare for de bestilte og leverte varene.
  For ett produkt, kan kjøperen ikke legge igjen mer enn to vurderinger.
  Du kan legge til opptil 5 bilder til vurderinger. Produktet i bildet skal være tydelig synlig.

  Følgende anmeldelser og spørsmål må ikke publiseres:

  • peker på kjøp av dette produktet i andre butikker;
  • inneholder kontaktinformasjon (telefonnumre, adresser, e-post, koblinger til nettsteder fra tredjeparter);
  • med profanity, fornærmer andre kunders eller butikkens verdighet;
  • med en overflod av store bokstaver (store bokstaver).

  Spørsmål blir kun publisert etter at de mottar et svar.

  Vi forbeholder oss retten til å redigere eller ikke publisere en anmeldelse og et spørsmål som ikke overholder de etablerte reglene!

  Avene Moisturizer: Hydrance Optimale Legere og Riche ansiktsprodukter, anmeldelser

  Skrevet av: admin i Fashion 03/27/2018 Comments Off på Aven Moisturizer: Hydrance Optimale Legere og Riche ansiktsprodukter, anmeldelser er deaktivert 120 Visninger

  Avene Moisturizer

  Avene krem ​​er veldig populært blant kvinner i alle aldre. Dette er ikke bare et kosmetisk produkt, men også et middel som passer perfekt til huden og gjør det vakkert og sunt. Denne kosmetiske merkevaren dukket opp på slutten av forrige århundre deltok mange spesialister - dermatologer i etableringen. Den viktigste og svært nyttige fuktighetsgivende ingrediensen til dette produktet er det termiske vannet ekstrahert fra Aven-kilden. Det er derfor den kosmetiske merkevaren fikk dette navnet.

  Funksjoner og fordeler

  Det antas at kremer fra det kosmetiske merket Avene inneholder svært høyverdige og fordelaktige stoffer, i tillegg brukes disse ingrediensene under påvirkning av de nyeste teknologiene. Således er hver krem ​​av dette merket unikt og nyttig på sin egen måte.

  Alle kosmetikk Avene deles i separate linjer, som hver er designet for forskjellige hudtyper og for dermis av forskjellige aldre. Hver kvinne kan finne blant kremerne Avene en som passer henne.

  Alle kremer har spesielle kosmetiske egenskaper. Dette skyldes det faktum at de er laget på grunnlag av termisk vann, som har en positiv effekt på huden, perfekt nærer og metter det med nyttige elementer. Produsenter av Avene-kremer legger også særlig vekt på at alle kosmetikkene er helt sterile, siden de behandles nøye på en slik måte at de nyttige egenskapene ikke bare går tapt, men også konserveres på best mulig måte.

  Alle kremer av dette merket er helt trygge, fordi hver komponent er naturlig, inneholder krem ​​ikke kjemikalier, konserveringsmidler, alkohol som tørker huden, så vel som parfymer som kan forårsake en allergisk reaksjon. Det er derfor Avene kremer er helt hypoallergene. Også alle disse verktøyene har en svært effektiv effekt.

  Hvert slikt verktøy er rettet mot å bekjempe et spesifikt hudproblem som det håndterer perfekt.

  Beauticians påpeker at mange Avene-produkter er svært allsidige, så de kan til og med brukes til ungdomsdermis, følsom hud på barn eller for hvilken som helst hud av voksne kvinner. Disse produktene kan også brukes på sensitiv hud, så vel som til dermisene som er utsatt for irritasjon. Alle produkter av dette merket har en gunstig effekt på huden, og derfor kan de brukes regelmessig. Det er også punktkrem som effektivt håndterer lokale ansiktshudsproblemer.

  Kosmetikk av dette merket inneholder en anti-aging line, som er rettet mot effektivt å bekjempe de første tegn på aldring, også disse kremer lar deg gjøre dype rynker mindre synlige, og huden som helhet er mer tonet.

  Ansiktsfuktere

  Disse kosmetikkene er også egnet for kvinner som finner det vanskelig å finne de riktige kremer for dem. Disse produktene er veldig høy kvalitet, så de har en ekstremt positiv effekt på huden. De gir ham pålitelig beskyttelse, og har også en beroligende egenskap.

  Samtidig gjør Avene kremer huden mer sunn, og fargen mer frisk og strålende.

  "Hydrance Optimal UV Legere"

  En funksjon av dette verktøyet er at den har svært høy fuktighetsegenskaper. Det trenger gjennom huden og nærer det fra innsiden. Som et resultat får du en svært langvarig fuktighetsgivende effekt. Dette verktøyet refererer til hovedpleielinjen.

  Dette er den mest populære og samtidig den mest universelle produktlinjen i dette kosmetiske merket, så det kan brukes til alle typer hud.

  Det er viktig å merke seg at fuktighetsgivende effekten av denne fløten er forlenget, det vil si at handlingen er veldig lang og effektiv. Dette er en utmerket krem ​​som kan brukes til både tørre og normale hudtyper. I tillegg har dette stoffet gode rensegenskaper. Den kan også brukes til den fete huden, fordi den matter huden perfekt og også perfekt gjenoppretter svette og fettbalanse av dermis.

  Denne kremet håndterer irritasjoner, nøytraliserer dem, og har også en beroligende effekt.

  En annen egenskap ved dette stoffet er at den kommer med SPF-20-etiketten, noe som indikerer at stoffet har en beskyttende effekt. Det vil si, denne kremen beskytter huden mot de negative effektene av ultrafiolett sollys. Dømme etter vurderinger av kjøpere, er den eneste ulempen med denne krem ​​sin ganske høye pris. En flaske på 30 ml verdt ca 2000 rubler, men mange kjøpere sier effektiviteten av denne krem ​​for ansiktet.

  Hovedfokuset i hans handlinger er kampen mot akne og betennelser. Den håndterer akne, og fjerner også eventuelle irritasjoner. I tillegg støtter dette stoffet huden aktivt og gir deg mulighet til å redusere mengden av sebumproduksjon, slik at porene ikke er forurenset, og huden blir renere og mykere.

  Sammensetningen av denne fløten er veldig nyttig jojobaolje, sheasmør og kokosnøttolje, som perfekt fôrer og renser huden.

  Denne kremeteknologien anbefaler å bruke for kvinner med problem eller tørr hud, fordi den aktivt bekjemper betennelse og inneholder stoffer som er naturlige antiseptika. Derfor eliminerer verktøyet så effektivt feilene på huden. Dette stoffet kan også brukes i den kalde årstiden, spesielt hvis du har sensitiv hud, fordi denne kremet er i stand til å opprettholde normal hydrobalanse av huden og tillater ikke å tørke ut.

  Dette verktøyet er helt hypoallergenisk. Mange kvinner indikerer at de var veldig fornøyd med kjøp av dette kosmetiske produktet. De skriver at etter et par uker etter daglig bruk av slike kosmetikk ble deres hud renere og deres hudfarge forbedret.

  Unge jenter noterer seg også at det fjerner akne merkene perfekt.

  Optimal Riche

  Dette er en svært effektiv fuktighetskrem, som er mest hensiktsmessig for kvinner med tørr hud utsatt for tørrhet. Kosmetologer anbefaler at du bruker den i den kalde årstiden, da denne krem ​​på en pålitelig måte beskytter huden mot ugunstige værforhold, og tillater heller ikke at den tørker ut. Den kan også brukes til kvinner med kombinert hudtype, siden denne krem ​​perfekt nærer tørre områder av huden, og steder hvor dermis er fet, det toner og til og med matter godt.

  Dette gjenoppretter den naturlige balansen av hele huden i ansiktet som helhet.

  En annen egenskap ved denne typen krem ​​er at den har en veldig lys tekstur som forsiktig bryr seg om huden. Også kosmetologer sier at selv om kremet er veldig lett i sammensetningen, har det en tett struktur, slik at den lett fordeles over huden og absorberer godt. Det skaper ikke en følelse av film på ansiktet, så vel som svært økonomisk utgifter.

  Mange kvinner indikerer også at siden dette stoffet nærer huden med fuktighet, er det i stand til å kjempe for fine rynker. Derfor gjør denne krem ​​ansiktet mer glatt, og huden er mer silkeaktig og øm.

  Alle representanter for det rettferdige kjønn, som har en tørr hudtype, bemerker at etter vanlig bruk av denne krem, ble deres derma nærmere den normale typen. De indikerer at ansiktets hud blir mykere, det er ingen følelse av tørrhet og tetthet. Etter å ha brukt denne krem, så mange kvinner en følelse av trøst, i tillegg skriver de i sine anmeldelser at hudfarge etter bruk av Avene "Riche" blir mer sunt.

  Anti-aging-serien

  Denne serien av kosmetikk fra merkevaren Avene inkluderer kremer "Ystheal", "Serenage" og "Eluage". Det første verktøyet skjønnhetskunstnere anbefaler bruken av kvinner i alderen 25 år, fordi det er veldig effektivt sliter med de første tegn på aldring, og forhindrer også utseendet til etterligning av rynker. Den består av naturlige antioksidanter, som aktiverer de metabolske prosesser av epitelceller, som huden blir mer frisk og tonet på.

  Det er flott for å forhindre rynker.

  Face Cream Hydrance Optimal Legere fra Avene

  tilbakekalling

  Gitt: kombinasjonshud med en tendens til fett, sensitiv. Jeg prøvde mange ting, jeg sørget for at kremet legger seg ned med en film, de skinner, det var ikke et spørsmål å bruke dem om morgenen før de forlot huset. Til slutt bestemte jeg meg for at fuktighetskremene for huden min er kontraindisert, og jeg gjorde det veldig bra uten dem. Men i det siste har huden blitt sterkt dehydrert, og jeg vil ikke ha for tidlige rynker, jeg begynte å lete etter noe som passer.

  Krem konsistens er veldig lett, det er heller en emulsjon, som produsenten sier. På grunn av dette er det godt fordelt over huden, og ganske rimelig (en 5 ml sonde var nok i ca 1,5 uker, til tross for at jeg smurt og nakket). Den har en lett, ikke-påtrengende lukt. Den absorberer raskt nok: umiddelbart etter påføring er det en merkbar glans, men den går raskt. Når det gjelder matting, nei, etter min mening, er dette ikke matt. Men så skinner han ikke på huden, og for meg er dette kanskje det viktigste. Under pulveret generelt er utmerket. Ikke fet (etter andre kremer ble huden enda mer fet enn den var, dette er også en av grunnene til at jeg ikke brukte fuktighetskrem før), og provoserer ikke modningen av kviser. Huden ble mer øm, glatt, i to uker ble følelsen av tetthet helt forsvunnet. Kanskje noen ikke vil ha nok fuktighet, det tenkte jeg også i begynnelsen, men etter hvert kom huden tilbake til normal, og nå tror jeg selv om vinteren, det vil være nok for meg. Men det avhenger selvfølgelig av typen hud.

  Separat, jeg vil si om beskyttelsesfaktoren SPF. Her er det ikke, men jeg ville virkelig. Jeg fikk bare en sonde uten SPF og derfor til slutt var jeg redd for å kjøpe med beskyttelse: konsulenten sa at det var tettere, men tvert imot trengte jeg noe så lett som mulig. Jeg tror neste sommer vil jeg ta det med SPF.

  Generelt er det 100% "min" krem. Jeg anbefaler deg å ta hensyn til jenter med samme plage som min. :)

  Avene Hydrance Optimal UV Riche SPF20 Fuktighetsgivende beskyttende krem ​​for tørr hud (40 ml)

  Kort beskrivelse

  Avene Hydrance Optimal UV Riche Cream (Hydrans Optimal) med SPF 20 er en fuktighetskrem for tørr, sensitiv og dehydrert hud. Krem fuktar huden huden lenge og beskytter den mot aggressive og klimatiske effekter av miljøet. Gir hud friskhet og sløvhet i huden. Har en mild. Les hele →

  Avene Hydrance Optimal UV Riche Cream (Hydrans Optimal) med SPF 20 er en fuktighetskrem for tørr, sensitiv og dehydrert hud. Krem fuktar huden huden lenge og beskytter den mot aggressive og klimatiske effekter av miljøet. Gir hud friskhet og sløvhet i huden. Den har en delikat kremaktig tekstur, absorberer raskt. Kremet gir beskyttelse mot overdreven eksponering for ultrafiolette stråler (SPF20).

  Metode for bruk

  Påfør på renset ansikt. Kan brukes som sminkebase.

  Online anmeldelser

  Hun tok om vinteren, da huden var sterkt dehydrert og flakket. Huden slutte å skrelle, var mettet med fuktighet, det ble glatt og behagelig å se og røre på. Ingen irritasjon og ubehag. Kremet ruller ikke, holder perfekt sminke. For min følsomme hud er denne kremet en godsend. Jeg kan ikke finne noen analoger ennå. Jeg hadde et rør på 40 ml i 4 måneder (og også på nakken min).
  Link til vurdering http://www.irecommend.ru/content/velikolepnyi-krem-dlya-sukhoi-kozhi

  Cream medium lightness - ikke et væske, men ikke fettete i tekstur. Det er ikke så lett å spre på ansiktet. Hvis det brukes på tørr hud, må du massere ansiktet litt slik at det absorberes. Men hvis du bruker termisk vann under det (https://www.anael.kz/face/moisturizers/avene-thermal-spring-water-150ml), forsvinner dette problemet. Forresten reduserer denne metoden forbruket av produktet og gjør det mer sommer og enkelt. Det absorberes raskt, etter 3-5 minutter kan du bruke sminke.
  Emballasjen er ikke veldig praktisk - det er ingen pumpe, du må klemme kremet på hånden, så du må dispensere for øyet, og overfør halsen og décolletéen.
  Ifølge resultatene av en tre ukers bruk, ble huden myknet, peeling passert og ikke dukket opp, huden er myk, som om den er tykkere. Den beste delen er at kremet synes å ha en kumulativ effekt. Først brukte jeg det to ganger om dagen, men nå bruker jeg det ofte en gang om dagen, og huden min føles bra! Det har praktisk talt blitt fra tørt til normalt, og derfor konkluderer jeg med at denne krem ​​har en helbredende funksjon. Tilstedeværelsen av SPF-faktoren er også hyggelig, noe som gjør kremik egnet for solfylte dager.
  Kosmetikk på krem ​​går bra, ingenting glider. Det tetter ikke porer, forårsaker ikke akne, men med tørr hud er dette generelt vanskelig å oppnå.
  Vurdering: 5.
  Link til anmeldelse

  Denne krem ​​begynte å bruke fra begynnelsen av mars, da huden var utrolig tørr og emaciert, med rødhet og betennelse. Siden hudproblemene også var på nervesystemet, lagret kremet bare mens det var på ansiktet mitt. Etter vask ble huden tørr igjen. Derfor, ikke tilskrive dette til kremets dårlige kvalitet. Og nå om fordeler og ulemper:
  1. Kremet har en meget flytende, fet og samtidig veldig lett tekstur. Personlig elsker jeg slike flytende kremer.
  2. Hvis huden er betent, så begynner ansiktet ikke, når det påføres, som det ofte er tilfellet, å smertefylt, tværtimot opplever slike hyggelige opplevelser.
  3. Absorberer veldig raskt.
  4. Huden blir veldig myk, fløyelsaktig, fuktig, alle sprekker og peeling forsvinner umiddelbart helt.
  5. Har en lett behagelig lukt.
  6. Perfekt egnet som en base for sminke.
  7. Den har UV beskyttelse på 20, som også er et stort pluss.
  8. Av minusene kan jeg bare nevne en. Huden etter 3 timer blir fet. Men jeg kan ikke si at noen andre vil få et slikt problem, siden i vanlig tilstand er huden min kombinert, og ikke veldig tørr, og temperaturen er nå ute. Derfor anbefaler jeg ikke krem ​​til kombinasjonshud og til bruk i veldig varmt vær.
  Link til anmeldelse

  Å være eier av tørr og sensitiv hud (selv om den ikke er så tørr i T-sonen), nærmer jeg spesielt om valg av dagkrem. Om krem ​​Hydrans Optimal Risch med solbeskyttelse kan bare si at kremet er utmerket! Jeg kan ikke engang nevne en eneste feil!
  Volumet av et rør er 40 ml. Kremet er ganske økonomisk, har en tykk, behagelig tekstur og diskret lukt, absorberer raskt. Og viktigere, det skinner ikke i det hele tatt.
  Fuktighetsgivende og beskyttelse - for fem pluss! For eksempel har huden min en tendens til å flakke om vinteren. Når dette produktet brukes, forsvinner dette fenomenet i utgangspunktet. Eventuell tetthet, rødhet, irritasjon - alle problemer løses lett. Jeg vil legge merke til at fuktighetsgivende effekt ikke forsvinner etter vask med et rensemiddel, noe som indikerer den virkelige fysiologiske effekten av krem ​​på huden.
  Link til anmeldelse

  Min perfekte krem ​​for den varme sesongen. Jeg bruker den sammen med vanlig fuktighetskrem (Avene Hydrance optimale uv legere) - avhengig av tilgjengeligheten, tar jeg den ene eller den andre. Jeg har veldig tørr hud og denne kremen sparer meg virkelig.
  Hyggelig konsistens og lukt. Enkel og godt absorbert, ruller ikke. Jeg bruker sjelden kosmetikk, men likevel kan jeg si at kremet går som et godt grunnlag for kosmetikk.
  Link til anmeldelse

  Dette er trolig den mest universelle krem ​​for meg. Det kan alltid brukes! På kvelden før sengetid, om morgenen før sminke, etter bruk av produkter med syrer. Og om sommeren vil det ikke erstatte i det hele tatt! Kremet har en lett konsistens, til tross for at den er for tørr hud. Den absorberes øyeblikkelig, huden absorberer som en svamp! Anvendt, ventet 5 minutter og du kan legge grunnlaget. Under sminke ruller han ikke i det hele tatt. Og fra noen kremer begynner skyggene å rulle. Med denne fløten forblir alt på plass.
  Kremet fjerner øyeblikkelig tetthet og tørrhet, men jeg glemte helt flak! Huden etter kremet ser veldig verdig ut. Et stort pluss er at Aven kosmetikk ikke tette my porene i det hele tatt, men dette var for meg det største problemet når jeg valgte en krem.
  Vurdering: 5+
  Link til anmeldelse

  Huden min var perfekt. Inntil denne vinteren. I prinsippet brukte jeg ikke kremer i det hele tatt (jeg er 26 år gammel). Men i vinter skjedde det noe, huden min visnet og et sterkt rødt utslett spredte seg over hele ansiktet mitt, crusted! Leger, som vanlig, kastet opp hendene, med henvisning til en allergi, som jeg aldri har hatt. Jeg kjøpte forskjellige kremer, både apotek og luksus, ingenting hjalp meg. Bare litt rødhet var borte, men huden var fortsatt grov og det var mye akne på den. Tre uker av mislykket kamp, ​​faktisk, bedt meg om denne krem. Etter 3 dager la jeg merke til en forbedring, rødheten var borte helt. Veldig fornøyd med at huden ikke brennes når du bruker kremet, som det ville med andre midler. Etter 1,5 uker forsvant all utslett, bare litt på kinnbenene igjen. Og i 3 uker har huden fullstendig gjenopprettet, tørrhet har gått, hudfarge er blitt normal. Jeg håpet ikke engang på det, jeg ble skamfull for å gå på jobb. Forferdelig var perioden.
  Jeg er veldig takknemlig for denne kremet, og nå bruker jeg det hele tiden. Jeg håper virkelig at min anmeldelse vil hjelpe noen, fordi da jeg opplevde et slikt problem, fant jeg ikke noe på Internett (peeling og rensing, noe som forverret huden min enda mer!)
  Link til anmeldelse

Flere Artikler Om Typer Acne