Tørr og veldig tørr følsom hud. Gjenoppretting etter dehydrering som følge av virkningen av aggressive miljøfaktorer.

Hud fuktet, mykgjort. Følelsen av tetthet og irritasjon forsvant.

Avene Hydrance Optimal Riche crème hydratant (Aven Hydrans Optimal Rish Fuktighetskrem) for tørr, sensitiv hud.

Fuktighetskrem for tørr og sensitiv hud Avene Hydrance Optimal Riche crème hydratante absorberes lett og gir øyeblikkelig avlastning av ubehagelige opplevelser forårsaket av overdreven tørrhet. Den rike, oljeaktige teksten av krem ​​gir hydrering i lang tid, lindrer irritasjon, og beskytter også huden mot negative effekter av eksterne faktorer. Den har en lett behagelig aroma. Aktive ingredienser:

 • termisk vann Avene beroliger irritasjon og beroliger huden, fjerner følelsen av tetthet;
 • sheasmør nærer og regenererer huden, bekjemper betennelse, beskytter den;
 • safflorolje lindrer irritasjon, fukter, helbreder microcracks;
 • shea smør fuktighet huden, bidrar til å gjenopprette det;
 • soyabønnefrø ekstrakt mykner effektivt, forhindrer hudfare av fuktighet.

Påfør morgen og kveld til renset ansikt og nakke.

Avene Hydratation Hydrance Optimal Riche Fuktighetsgivende Face Cream - Anmeldelse

Et godt alternativ for vinteren. Jeg måtte se etter en tilnærming til denne filmprofilen (sammensetning) / oppdatert! Brukt nesten 3 pakker, vurderingen er økt!

Dette er min andre krem ​​fra Aven (som jeg pleide å ta med syrer), som ikke er veldig godt posisjonert for kremer av dette merket på grunn av mineraloljen i sammensetningen (og andre filmdannende midler). Jeg har ingenting mot en renset mineralolje, spesielt i kroppspleie, men det er ikke kjent hvordan huden på ansiktet kan reagere på den.

Min hud er kombinert, kinnene mine er ofte tørre, T-sonen er utsatt for fett, porene er ofte tilstoppet på nesen og haken, på grunn av deres maniske børsting. Generelt er huden min lunefull, så gi den en rikere tekstur på grunn av dehydrering, da lysere, mettet på et tidspunkt, stopper det å ta og ønsker å hvile) Av de 4 alternativene for Hydrance Optimal kremer ble det besluttet å ta mest mettet for tørr hud uten SPF, gitt årstid. Jeg hadde en krem ​​for en kombinasjonshud i vinter, og jeg hadde ikke nok fuktighet fra ham.

Kremvolum - 40 ml

Pris - i størrelsesorden 1000 rubler

Produsenten lover øyeblikkelig, intensiv og langvarig hydrering, komfort og hudgjenoppretting. De viktigste arbeidskomponenter: termisk vann Aven, glyserin, oljekarite.

Kremet er i et kompakt plastrør. Jeg likte at en smal åpning for å trekke ut kremet var tenkt ut, så luften blir minimal. Tuba "koster ikke en innsats" og bryter ikke, fordi jeg tror at restene av krem ​​kan fjernes uten problemer.

aroma Kremet har Aven-standard. For meg er lukten vanskelig å identifisere. Kjemisk lukt av renhet, hyggelig.

konsistens- tykk krem, tett, ganske fettete. Jeg ville ta det ganske til kategorien tung. Men det er rett for fett og oljeaktig - jeg vil ikke si, kanskje, for veldig tørr hud, kommer du ofte over slike kremer at du bare smør det på ansiktet ditt med olje, det er ikke noe her. Generelt er tekstur sannsynligvis omtrent lik den klassiske Nivea i en blå krukke.

UTSKRIFT AV BRUK:

Kremet prøvde å bruke det hver dag for å bestemme nøyaktig hvordan det påvirker dehydrering av huden i løpet av den kalde årstiden, og viktigst, har det et kumulativt resultat?

For å begynne med vil jeg markere minusene som jeg opplevde ved bruk av:

1. Fussing med tegning: Som jeg sa, er krem ​​tilhørende kategorien tung, fordi (med min hudtype) måtte jeg velge et applikasjonsalternativ der huden min ville være så behagelig som mulig. Jeg kunne bruke denne fløten utelukkende på tonic, selv på en hud som er litt fuktig fra den, og dette tar hensyn til det faktum at jeg ikke er en ivrig elsker av tonics i det hele tatt, og ofte ignorerer selv dette stadiet i omsorgen. Men her, dessverre, ikke en turen-bare tonic! For det første, uten tonic, legger kremet seg tungt og føles i ansiktet mer enn nødvendig, filmen er følt (!), Den absorberes verre. For det andre, uten tonic, mangler jeg fuktighet. Jeg føler maten, men jeg vil ha mer fuktighet.

I tillegg forstod jeg for meg selv, det viktigste er at tonikken i seg selv ikke var tung, ellers ville det være en byst og tyngde! Så kremet påføres med et tynnere lag, det absorberes raskere og bedre, fuktighetsgivende tilsettes og huden føles allerede behagelig.

2. Lang absorbert: Hvis du overdriver det litt, vil det bli absorbert i lang tid. For meg er det ideelle alternativet etter 5 minutter etter påføring, dryss med en termisk. Slik absorberes det 100% og raskt. Og så, alt avhenger av huden. Du kan gå med et tett ansikt i en time!

3. Leaves filmen: Når det blir påført kremet som det omsluttes huden, og likevel går filmen uansett, selv under fullstendig absorpsjon. basert på sammensetningen av dofig filmformere. Når det vaskes, føles det at rester av krem ​​vaskes av ansiktet. Jeg kan ikke si at huden kveler rett og det er ikke veldig behagelig, jeg vil vurdere det som følelse 4, du kan bruke det). For den varme sesongen vil det bli vanskelig! Men tørr hud, som ofte mangler lipidfilm, er en beskyttende nærende film fra kremet et must, så det er ingen krav

4. Kan tette porene: la merke til at de svarte flekkene på nesen med denne kremet kommer litt. Og med sin daglige bruk begynte tette porer å dukke opp på haken min. Klandre det på Gidrans Optimal. Og generelt om følelser, bør huden rengjøres grundigere ved bruk av dette produktet. I hvert fall med min fettsynlige T-sone. Så snart en god antibakteriell tonic var forbundet, forsvant problemet med glemte porer fra denne krem.

5. Passet ikke under sminke: Kremet passet meg ikke perfekt. Tonen eller pulveret som er påført ovenfra, føles hardt, ubehagelig, som om overflødig overflødig lag på ansiktet. Jeg brukte det om natten eller om dagen, da bare concealer under øynene ble påført fra kosmetikk.

 • Nærer og fukter, mye bedre suiter (men jeg har gitt tillegg av tonic). Ernæring og hydrering er nok for nesten hele dagen. Jeg likte at etter 3-4 timer er det ikke noe ønske om å rehydere huden, som ofte skjer med mange kremer.
 • Den har en god kumulativ effekt. Jeg la merke til at etter en uke med bruk av krem ​​blir huden fortsatt mer hydrert og tørker mindre
 • Jeg likte den beskyttende effekten på frosten. Hun gikk ut med ham til minus 15, uten tone og pulver, huden tørket ikke i det hele tatt. Det som på en eller annen måte led av de negative effektene av frost og vind, merket ikke. For vinteren er denne krem ​​den mest!
 • huden blir elastisk og litt mer tett, mer fjærende (jeg håper du forstår hva). Ikke å forveksle med løfteffekten :)! Fargen på huden justerer også perfekt.

ingredienser: Som en del av en mengde filmformere, mineralolje, glyserin, silikonsyklometon.

PPG-15 stearyleter oljekomponent. Vi har også fylt denne filmprodusenten i begynnelsen av komposisjonen, i Avenovskiy-krem for fet hud med syrer, forresten finnes den også i basen). Jeg la merke til at stearyleter er veldig glad i å legge til kremholdige massemarkedsvasker for oljeproblemer (som Klerasil, Klin og Klia). De fleste av disse umyvalokene, og på grunn av ham, inkludert, etter skylle forlate på forsiden av noe som en film!

Kort tid etter disse filmformene kommer Safflower og Shea oljer. Jeg tror, ​​i et rom med shea-smør, alle slags Peg-s og mineralolje, og de pundet haken min på haken ((((((

Personlig er min mening bare en god vinterkrem for tørr, irritert hud som trenger næring, fuktighet og beskyttelse! Det er mulig at med veldig tørr hud uten T-soner der, minusene som jeg oppdaget kan komme til ingenting) Jeg ville sette ham 4k! Hvem er virkelig tørr hud, jeg anbefaler deg å ta risikoen, spesielt de som liker tette rike teksturer. For normal hud og kombinasjon, kan den være egnet til vinter. Med fet hud er det bedre å ta Light versjonen, det vil definitivt være tungt og ubehagelig.

Oppdatering januar 2016: denne krem ​​ble kjøpt igjen om vinteren, til tross for den tette tekstur. Likevel sparer han perfekt huden min fra dehydrering om vinteren, og ingen oljer med ham i denne sammenhengen stod i det hele tatt, selv om oljen selv ikke er i stand til å fukte huden, trenger kremer / serum! Jeg bruker det som nødvendig, det skjer flere ganger i uka, det skjer oftere / mindre ofte. Huden med den er mye mer elastisk og enda tykkere, noe som er viktig for min tynne hud. For å erstatte ham, kjøpte han først den skarpe L'Oreal Luxury Silk-ikke helt så forferdelig.

Oppdater november 2016: Jeg bestemte meg igjen for å legge til en anmeldelse og fortsatt øke vurderingen for denne krem! Allerede på slutten av hans tredje emballasje, og ikke rettferdig ennå, siden jeg kjøpte produktet 3 ganger og kjøper igjen, sett det 4.

Kremen sparer igjen combi huden om vinteren. Hun tørker ikke med ham og er nesten ikke dehydrert. Min tynn hud gjør det mer tett og elastisk, noe som er viktig. Jeg bruker det bare i løpet av dagen (om natten for tungt), og alltid veksler med andre lettere teksturer, for ikke å overbelaste huden.

Kremet brukes nå til og med under tonalfundamentet (lett og ikke-fett / løs). Tilsynelatende blir huden til slutt tørrere, tidligere ikke. På våren brukte jeg det og under pulveret var det normalt. Hvis du ikke sitter hele dagen i et varmt rom under lampene, så under tonen, er det et godt grunnlag.

Det eneste negative, som merket for seg selv, krever huden med denne krem ​​grundig rensing. Hvis du ikke bruker scrubs / peels / well rensing porene i servantet, og bare en veldig overfladisk rensing, kan huden føles overbelastet og porene kan tette. Jeg bruker Keels cleanser med leire og eksfolierende Bioderma Sebium gel, så disse problemene blir mer eller mindre unngått.

Hvis du har fet hud (og til og med dehydrert) - anbefaler jeg ikke. Hvis det er veldig utsatt for tette porer og betennelser, anbefaler jeg ikke. Hvis rask fett også ikke er ditt valg.

HYDRANS OPTIMAL RISH Fuktighetskrem for tørr hud

Rør 40 ml

Rør 40 ml

Moisturizes * huden din i lang tid. Oljete og rik tekstur i lang tid gir huden din en uforlignelig følelse av komfort.
* - Fuktar de øvre lagene av huden.

 • beroligende
 • fukting
 • mat
 • fordeler
 • Hvem passer?
 • Kliniske studier
 • struktur
 • fordeler

  Hydrans Optimal Rish er egnet for tørr og meget tørr følsom hud.

  Kundeanmeldelser

  Kunder anbefaler dette produktet til sine venner..

  Det fukter og absorberer veldig bra, det er ingen følelse av en maske på ansiktet. Jeg elsker denne kremet veldig mye.

  Din omsorg ritual

  RENGJØRING OG FJERNING AV OPPFØLGNING

  Bruk Micellar Lotion: Påfør det på ansiktet, huden på øynene og leppene med en bomullspute.

  Micellar lotion for rensing og fjerning av sminke

  KALKEFONFEKT

  Påfør termisk vann Avène.

  Termisk vann Avène

  humidification

  Påfør en liten mengde fuktighetsgivende serum om morgenen og kvelden.

  HYDRANS OPTIMAL Fuktighetsgivende serum

  humidification

  Påfør en liten mengde kreme Hydrance Optimal.

  HYDRANS OPTIMAL RISH Fuktighetskrem for tørr hud

  POWER

  Påfør en nærende maske til ansikt og nakke.

  Beroligende fuktighetsgivende maske

  Les mer

  Hudpleie Ekspert Tips

  Se våre videoer

  Abonner på vår
  nyhetsbrev

  Hvis du er eldre enn 15 år, kan du motta våre tips, spesialtilbud og informasjon om dine favorittprodukter.

  Du abonnerer på nyhetene.

  Skriv inn din e-post.

  Denne e-posten er ikke riktig.

  Du har allerede abonnert på denne e-postadressen.

  Vi, AVENE Dermatological Laboratories, er forpliktet til å holde e-postadressen din hemmelig og bruke den til å sende deg e-post.

  Hver hud er unik,
  Lær hvordan du bryr deg om deg med Eau Thermale Avène.

  Avene Moisturizer

  Avene krem ​​er veldig populært blant kvinner i alle aldre. Dette er ikke bare et kosmetisk produkt, men også et middel som passer perfekt til huden og gjør det vakkert og sunt. Denne kosmetiske merkevaren dukket opp på slutten av forrige århundre deltok mange spesialister - dermatologer i etableringen. Den viktigste og svært nyttige fuktighetsgivende ingrediensen til dette produktet er det termiske vannet ekstrahert fra Aven-kilden. Det er derfor den kosmetiske merkevaren fikk dette navnet.

  Funksjoner og fordeler

  Det antas at kremer fra det kosmetiske merket Avene inneholder svært høyverdige og fordelaktige stoffer, i tillegg brukes disse ingrediensene under påvirkning av de nyeste teknologiene. Således er hver krem ​​av dette merket unikt og nyttig på sin egen måte.

  Alle kosmetikk Avene deles i separate linjer, som hver er designet for forskjellige hudtyper og for dermis av forskjellige aldre. Hver kvinne kan finne blant kremerne Avene en som passer henne.

  Alle kremer har spesielle kosmetiske egenskaper. Dette skyldes det faktum at de er laget på grunnlag av termisk vann, som har en positiv effekt på huden, perfekt nærer og metter det med nyttige elementer. Produsenter av Avene-kremer legger også særlig vekt på at alle kosmetikkene er helt sterile, siden de behandles nøye på en slik måte at de nyttige egenskapene ikke bare går tapt, men også konserveres på best mulig måte.

  Alle kremer av dette merket er helt trygge, fordi hver komponent er naturlig, inneholder krem ​​ikke kjemikalier, konserveringsmidler, alkohol som tørker huden, så vel som parfymer som kan forårsake en allergisk reaksjon. Det er derfor Avene kremer er helt hypoallergene. Også alle disse verktøyene har en svært effektiv effekt.

  Hvert slikt verktøy er rettet mot å bekjempe et spesifikt hudproblem som det håndterer perfekt.

  Beauticians påpeker at mange Avene-produkter er svært allsidige, så de kan til og med brukes til ungdomsdermis, følsom hud på barn eller for hvilken som helst hud av voksne kvinner. Disse produktene kan også brukes på sensitiv hud, så vel som til dermisene som er utsatt for irritasjon. Alle produkter av dette merket har en gunstig effekt på huden, og derfor kan de brukes regelmessig. Det er også punktkrem som effektivt håndterer lokale ansiktshudsproblemer.

  Kosmetikk av dette merket inneholder en anti-aging line, som er rettet mot effektivt å bekjempe de første tegn på aldring, også disse kremer lar deg gjøre dype rynker mindre synlige, og huden som helhet er mer tonet.

  Ansiktsfuktere

  Disse kosmetikkene er også egnet for kvinner som finner det vanskelig å finne de riktige kremer for dem. Disse produktene er veldig høy kvalitet, så de har en ekstremt positiv effekt på huden. De gir ham pålitelig beskyttelse, og har også en beroligende egenskap.

  Samtidig gjør Avene kremer huden mer sunn, og fargen mer frisk og strålende.

  "Hydrance Optimal UV Legere"

  En funksjon av dette verktøyet er at den har svært høy fuktighetsegenskaper. Det trenger gjennom huden og nærer det fra innsiden. Som et resultat får du en svært langvarig fuktighetsgivende effekt. Dette verktøyet refererer til hovedpleielinjen.

  Dette er den mest populære og samtidig den mest universelle produktlinjen i dette kosmetiske merket, så det kan brukes til alle typer hud.

  Det er viktig å merke seg at fuktighetsgivende effekten av denne fløten er forlenget, det vil si at handlingen er veldig lang og effektiv. Dette er en utmerket krem ​​som kan brukes til både tørre og normale hudtyper. I tillegg har dette stoffet gode rensegenskaper. Den kan også brukes til den fete huden, fordi den matter huden perfekt og også perfekt gjenoppretter svette og fettbalanse av dermis.

  Denne kremet håndterer irritasjoner, nøytraliserer dem, og har også en beroligende effekt.

  En annen egenskap ved dette stoffet er at den kommer med SPF-20-etiketten, noe som indikerer at stoffet har en beskyttende effekt. Det vil si, denne kremen beskytter huden mot de negative effektene av ultrafiolett sollys. Dømme etter vurderinger av kjøpere, er den eneste ulempen med denne krem ​​sin ganske høye pris. En flaske på 30 ml verdt ca 2000 rubler, men mange kjøpere sier effektiviteten av denne krem ​​for ansiktet.

  "Ren AC"

  Hovedfokuset i hans handlinger er kampen mot akne og betennelser. Den håndterer akne, og fjerner også eventuelle irritasjoner. I tillegg støtter dette stoffet huden aktivt og gir deg mulighet til å redusere mengden av sebumproduksjon, slik at porene ikke er forurenset, og huden blir renere og mykere.

  Sammensetningen av denne fløten er veldig nyttig jojobaolje, sheasmør og kokosnøttolje, som perfekt fôrer og renser huden.

  Denne kremeteknologien anbefaler å bruke for kvinner med problem eller tørr hud, fordi den aktivt bekjemper betennelse og inneholder stoffer som er naturlige antiseptika. Derfor eliminerer verktøyet så effektivt feilene på huden. Dette stoffet kan også brukes i den kalde årstiden, spesielt hvis du har sensitiv hud, fordi denne kremet er i stand til å opprettholde normal hydrobalanse av huden og tillater ikke å tørke ut.

  Dette verktøyet er helt hypoallergenisk. Mange kvinner indikerer at de var veldig fornøyd med kjøp av dette kosmetiske produktet. De skriver at etter et par uker etter daglig bruk av slike kosmetikk ble deres hud renere og deres hudfarge forbedret.

  Unge jenter noterer seg også at det fjerner akne merkene perfekt.

  "Optimal Riche"

  Dette er en svært effektiv fuktighetskrem, som er mest hensiktsmessig for kvinner med tørr hud utsatt for tørrhet. Kosmetologer anbefaler at du bruker den i den kalde årstiden, da denne krem ​​på en pålitelig måte beskytter huden mot ugunstige værforhold, og tillater heller ikke at den tørker ut. Den kan også brukes til kvinner med kombinert hudtype, siden denne krem ​​perfekt nærer tørre områder av huden, og steder hvor dermis er fet, det toner og til og med matter godt.

  Dette gjenoppretter den naturlige balansen av hele huden i ansiktet som helhet.

  En annen egenskap ved denne typen krem ​​er at den har en veldig lys tekstur som forsiktig bryr seg om huden. Også kosmetologer sier at selv om kremet er veldig lett i sammensetningen, har det en tett struktur, slik at den lett fordeles over huden og absorberer godt. Det skaper ikke en følelse av film på ansiktet, så vel som svært økonomisk utgifter.

  Mange kvinner indikerer også at siden dette stoffet nærer huden med fuktighet, er det i stand til å kjempe for fine rynker. Derfor gjør denne krem ​​ansiktet mer glatt, og huden er mer silkeaktig og øm.

  Alle representanter for det rettferdige kjønn, som har en tørr hudtype, bemerker at etter vanlig bruk av denne krem, ble deres derma nærmere den normale typen. De indikerer at ansiktets hud blir mykere, det er ingen følelse av tørrhet og tetthet. Etter å ha brukt denne krem, så mange kvinner en følelse av trøst, i tillegg skriver de i sine anmeldelser at hudfarge etter bruk av Avene "Riche" blir mer sunt.

  Anti-aging-serien

  Denne serien av kosmetikk fra merkevaren Avene inkluderer kremer "Ystheal", "Serenage" og "Eluage". Det første verktøyet skjønnhetskunstnere anbefaler bruken av kvinner i alderen 25 år, fordi det er veldig effektivt sliter med de første tegn på aldring, og forhindrer også utseendet til etterligning av rynker. Den består av naturlige antioksidanter, som aktiverer de metabolske prosesser av epitelceller, som huden blir mer frisk og tonet på.

  Det er flott for å forhindre rynker.

  Fuktighetskrem for tørr hud Hydrance Optimal Riche Avene 40 ml.

  Skriv, struktur, volum

  Fuktighetskrem. For tørr og veldig tørr hud. Cream. 40 ml.

  avtale

  Cream Hydrans Optimal Risch Aven er designet spesielt for omsorg for tørr og meget tørr følsom hud. Utmerket fuktighetskrem. Rask effektivt fjerner irritasjon, nærer huden, beskytter den mot sollys (SPF 20) og forhindrer for tidlig fotografering.

  struktur

  Termisk vann Aven (58%), lipomucin, meybosserin, shea smør, vitamin E.

  effekt

  Cream Hydrans Optimal Rish Aven fukter, myker og nærer tørr og overfølsom hud. Verktøyet forhindrer aktivt fordampning av fuktighet, opprettholder tonen i hudvev og forhindrer for tidlig fading.

  Resultatet

  Ved vanlig bruk av Hydrans Optimal Risch krem, blir følsomheten og reaktiviteten i huden merkbart redusert, den naturlige hydrobalansen gjenopprettes, og følelsen av komfort vender tilbake.

  søknad

  Påfør på ren og tørr ansikts- og nakkehud om morgenen og om kvelden.

  produsenten

  Du kan stille spørsmål du er interessert i om produktet eller arbeidet i butikken.

  Våre kvalifiserte spesialister hjelper deg.

  Avene Hydrance Optimal Riche Face Cream fuktighetsgivende mettet 40 ml

  beskrivelse

   Fuktighetskrem for tørr hudHydrom Avene 40 ml

  funksjoner:

 • Det gir hud med intensiv og langvarig hydrering, gjør huden myk og fløyelsaktig.
 • For tørr og meget tørr følsom hud.
 • Aktive ingredienser: Termisk vann Aven, lipomucin, lipid trio, glyserin, næringsfase

  Metode for bruk:

  Påfør om morgenen og / eller kveld på ansikt og nakke.

Avene Hydrans Optimal Risch

Aven Hydrans Optimal Risch Fuktighetskrem

Avene Hydrance Optimal Rich - Ta vare på tørr og meget tørr følsom hud, dehydrert på grunn av ulike aggressive effekter - irriterende kosmetiske prosedyrer eller dermatologisk behandling, tøffe klimatiske forhold: kulde, vind, sol.

I vår kropp er det en modell med ideell fuktighet - det er øynene. Øyet - et organ følsomt per definisjon - bruker en mekanisme for konstant hydrering og beskyttelse. Aven Laboratories reproduserte for første gang denne optimale mekanismen for å gi sensitiv, dynamisk hud med intens, langvarig hydrering. Hydrans Optimal Risch gjenoppretter og opprettholder perfekt fuktighet på grunn av den aktive virkningen av de aktive stoffene: patenterte optimistiske biokomponenter, gjengivelse av spesifikke molekyler i tårefilmen i øynene, kontinuerlig fordeling av fuktighetsgivende stoffer, triolipider og termisk vann. Ved mykning og beroligende egenskaper. Hydrans Optimal Rish - en mild krem ​​med en rik tekstur - umiddelbart beroliger huden, og gir den absolutt komfort.

Påfør om morgenen og kvelden til et rent ansikt og nakke.

Termisk vann AVEN, pretokoferil, glyserin, metoksykinnamat, kartamaolje, cyklometanon.

nydelig krem! Brukt apotek god sminke, men alle gjør feil og jeg er ikke noe unntak, jeg ble forført av Mary Kay. Huden kom i et halvt år i en så forferdelig tilstand at min skjønnhetspleie var i sjokk! nå ser beina mine bare i retning av apotek kosmetikk :) Jeg lyttet bare til en konsulent i et apotek og tok denne kremet (som ikke ser ut som meg), etter bruk i ca 3 uker så jeg en objektiv hudforandring til det bedre. Min hud er veldig tørr, men i T-sonen blir det fett og flak og forstørrede porer. Det oppstod også kuperoz (forresten, før du brukte Mary Kay, var det ikke). Jeg er også allergisk. Så hvis du har en så fin hud, vær så snill å ta den.

31 år gammel, jeg elsker å være velpleidede Catherine, 03/19/2012

Modifikasjoner AVENE Hydrance Optimal Riche Fuktighetskrem for tørr hud

Fuktighetskrem for tørr hud, 40 ml (Avene)

Intensivt fuktighet, gjør huden myk og fløyelsaktig.

Aven (AVENE) Hydrans Optimal Risch Fuktighetskrem for tørr hud, 40 ml

Pierre Fabre, FranceAven (AVENE) Gidrans Optimal Rish Fuktighetskrem for tørr hud, 40ml

Avene Hydrans Optimal Rish Fuktighetskrem for tørr hud 40 ml.

Aven Hydrans Optimal Risch fuktighetskrem (Avene Hydrance Optimal Riche crème hydratante) for tørr, sensitiv hud. Fuktighetskrem for tørr og sensitiv hud Avene Hydrance Optimal Riche crème hydratante absorberes lett og gir øyeblikkelig avlastning av ubehagelige opplevelser forårsaket av overdreven tørrhet. Den rike, oljeaktige teksten av krem ​​gir hydrering i lang tid, lindrer irritasjon, og beskytter også huden mot negative effekter av eksterne faktorer.

Avene Moisturizing Cream "Hydrance" optimal RISH for tørr ansiktshud 40ml

Daglig pleie for tørr og veldig tørr dehydrert sensitiv hud. Egenskaper: Avens dermatologiske laboratorier har utviklet en formel for intensiv og langvarig fuktighet basert på resultatene av studier av den ideelle øyefukten. Resultat: Øyeblikkelig og intensiv hydrering, optimal hudkomfort og utvinning. Hydrans Optimal Rish - en mild krem ​​med en rik tekstur, gir huden en øyeblikkelig beroligende effekt og en følelse av absolutt komfort.

Hydrans Optimal Rish fuktighetskrem for tørr hud Avene

Det gir hud med intensiv og langvarig hydrering, gjør huden myk og fløyelsaktig.

Avene Hydrance Optimal Rish, 40 ml

Intensiv og langvarig fuktighetskrem for tørr og veldig tørr hud.

Avene Aven Hydrans Optimal Rische Fuktighetskrem for tørr hud 40 ml

Avene - Hydrans Optimal Rish fuktighetskrem for tørr hud 40 ml

Hydrans Optimal Rish fuktighetskrem for tørr hud Creme fukter og beskytter huden mot aggressive daglige effekter og forhindrer naturlig aldring av huden. Perfekt fuktighet er tilveiebrakt ved aktive virkninger av aktive stoffer: patenterte, optimaliserte biokomponenter, gjengivelse av spesifikke molekyler i tårefilmen i øyet, kontinuerlig distribusjon av fuktighetsgivende stoffer, trio av lipider og termisk vann Avene med mykgjørende midler og lindrende irritasjon

Creme Avene Hydrance Optimal Riche for tørr hud, 40ml

Krem av det franske merket "Aven" "Hydrans Optimal Rish" gir huden intensiv og langvarig hydrering, noe som gjør huden myk og fløyelsaktig. Paraben gratis. Passer til tørr og meget tørr følsom hud. Påføringsmetode: Bruk Aven "Hydrance Optimal Rish" om morgenen og / eller kvelden på ansikt og nakke.

Avene hydrance optimal riche

Fuktighetskrem for tørr og sensitiv hud Avene Hydrance Optimal Riche crème hydratante absorberes lett og gir øyeblikkelig avlastning av ubehagelige opplevelser forårsaket av overdreven tørrhet. Den rike, oljeaktige teksten av krem ​​gir hydrering i lang tid, lindrer irritasjon, og beskytter også huden mot negative effekter av eksterne faktorer. Den har en lett behagelig aroma.

Metode for bruk:

Påfør morgen og kveld til renset ansikt og nakke.

ingredienser:

Vann • Capryl / Capric Triglycerid • Carthamus Tinctorius (Safflower) Frøolje • Syklometikon • Sukrose Stearat • Glyserin • Butylenglykol • Sukrose Distearat • Polymetylmetakrylat • Benzoic Acid • Beta Sitosterol • BHT • Vogner og Net Wan (Soyabønne) Utdrag • Hydrogenerte Coco Glyserider • Lecithin • Fenoksyetanol • Poloksamer 188 • Natriumkondroitinsulfat • Natriumhydroksid

AVEN HYDRANS OPTIMAL RISH MOISTURIZING CREAM for tørr hud (AVENE Hydrance Optimal Riche Creme Hydratante)

Oppbevaringsforhold AVEN HYDRANS OPTIMAL RISH MISTURIZING CREAM for tørr hud

Oppbevares utilgjengelig for barn.

Prisene i Moskva apotek

Legg igjen din kommentar

 • Førstehjelpsutstyr
 • Nettbutikk
 • Om selskapet
 • Kontakt oss
 • Utgiverens kontakter:
 • +7 (495) 258-97-03
 • +7 (495) 258-97-06
 • E-post: [email protected]
 • Adresse: Russland, 123007, Moskva, st. 5. Hovedlinje, 12.

Det offisielle nettstedet til konsernet RLS ®. Den viktigste encyklopedi av narkotika og apotek assortiment av den russiske Internett. Referansebok med medisiner Rlsnet.ru gir brukerne tilgang til instruksjoner, priser og beskrivelser av medisiner, kosttilskudd, medisinsk utstyr, medisinsk utstyr og andre varer. Farmakologisk referanse bok inneholder informasjon om sammensetning og form for frigivelse, farmakologisk virkning, indikasjoner for bruk, kontraindikasjoner, bivirkninger, narkotikainteraksjoner, metode for bruk av legemidler, farmasøytiske selskaper. Drug referanse bok inneholder priser for medisiner og produkter av det farmasøytiske markedet i Moskva og andre byer i Russland.

Overføringen, kopiering, distribusjon av informasjon er forbudt uten tillatelse fra RLS-Patent LLC.
Når du citerer informasjonsmateriale som er publisert på nettstedet www.rlsnet.ru, er det nødvendig med henvisning til kilden til informasjon.

Vi er i sosiale nettverk:

© 2000-2018. REGISTRERING AV MEDIA RUSSIA ® RLS ®

Alle rettigheter reservert.

Kommersiell bruk av materialer er ikke tillatt.

Informasjon beregnet for helsepersonell.

Flere Artikler Om Typer Acne