Jeg er 30 år gammel. Hud kombinert med periodiske utslett.

Jeg prøvde mange kremer og endelig fikk apotekspleie.

Jeg leste mye om forskjellige merker og produkter og fant det, det veldig verktøyet som passer meg med flere parametere, nemlig:

ikke-fet konsistens (kombinert hud),

fuktighetsgivende (spesielt kinnene, som er veldig peeling),

beskyttet mot sollys, krem ​​plukket opp for sommeren!

Konsistensen er som en væske. Den første gangen var en følelse av at jeg hadde liten krem, jeg brukte den flere ganger, kremet ble straks absorbert, med tiden denne følelsen forsvinner, kanskje fra at huden er mettet med nødvendig fuktighet og kremen virkelig virker!

Porene tettes ikke.

Nå er beskyttelsen fra solens stråler, ingen skrev, kanskje jeg savnet, men huden ble blek (den er så hvit av naturen), og her sier ikke en person når jeg møter at jeg er blek! Selv om jeg ikke jobber for øyeblikket og en halv dag på gata med babyen gange.

Jeg begynte å påføre en multi-aktiv krem ​​under Clarins serum, og deretter følelsen av fuktighet mer!

Jeg bruker forresten Aven Klin AK Cleansing gelkrem for å rense problemhuden utsatt for akne og peeling.

Akne, selvfølgelig, ble ikke mindre, peeling forsvant. Rengjør overflateforurensning, dessverre ikke.

Etter vask med dette verktøyet, er det ingen tetthet.

Godt vasket, konsumert veldig økonomisk. Konsistensen av kremet. Lukten er ikke irriterende og lett.

Etter et annet kjøp i apoteket fikk jeg prøver av Vichy krem ​​og sikkert glemte at jeg for flere år siden var allergisk mot dette merket av krem, begynte jeg å bruke den. Hver dag før sengetid påførte jeg krem ​​i 2 timer, og etter å ha tatt den bort, det var at jeg ikke forlot ham om natten (selv om det var nok) etter en uke eller ti dager fant jeg meg ikke reflektert i speilet, og ikke fordi jeg var uimotståelig Det er ubestridelig) Ansiktet er hovent, rødt, og det var en forferdelig kløe, og ikke bare i ansiktet, men også i nakken og i dekket. Forresten startet kløen nesten etter 1 dag i bruk, men jeg syndet mot mygg og svartefløyter. I appendagen av området betennelse brent med brann. Generelt, unngår følelser, shoveled Internett (og dette nettstedet er spesielt, takket være Madeleine) Jeg kjøpte AVENE CLEAN-AC krem ​​(vi har ikke CLEANANCE-K) og HYDRANCE OPTIMAL LEGERE. Etter den første kløe, kløen skjedde, rødheten ble redusert, og takket være antiallergipiller, falt ansiktet på plass. Jeg bruker disse kremer i 4 dager, problemet er fortsatt der, men huden ser bedre ut, ujevnheten går bort, den røde fargen har endret seg til rosa. Separat, jeg vil si for krem ​​HYDRANCE OPTIMALE LEGERE er bare noe, min decollete har alltid hatt tørrhet, og som følge av dette, små, men ubehagelige triks som klø, korrigerte denne krem ​​situasjonen, nærmet huden som ingen annen krem ​​før den. Klassen. Definitivt kjøpe disse krkma igjen, slik at bulo, hvem vet hvordan huden min vil reagere når jeg igjen vil eksperimentere.

Hydrance Optimale Legere UV20 Fuktighetsgivende Ansikts Creme fra Avene

tilbakekalling

Brand Avene interesserte meg i begynnelsen av året, og jeg kjøpte flere midler samtidig. I utgangspunktet er disse produktene fra Cleanance-serien for olje- og problemhud, men det er også et produkt fra Hydrance Optimale fuktighetslinjen. Hydrance Optimal-serien inneholder to rike formler - for følsomt tørr og veldig tørr hud, og Legere - for følsom normal og blandet hud. Det finnes alternativer med SPF og uten. Jeg valgte Legere med SPF 20 og har brukt det siden mars.

Jeg begynner å bruke SPF tidlig på våren og avslutte den på sen høst siden huden er utsatt for pigmentering, og i tillegg bruker jeg nå nattpleie med syrer.

Kremet er omsluttet i et enkelt hvitt rør med et volum på 40 ml. Det er en lukt, men det er ganske lett og friskt, som alle merkeprodukter, bortsett fra termisk vann, i min blomsterduft.

Konsistensen av kremet er mer som en lotion, veldig flytende og flytende. Jeg doserer med forsiktighet.

Det absorberes veldig raskt, hvis ikke umiddelbart, forlater huden matte, men ikke overdrying det. Haze, avhengig av midler overført, varer fra 3 til 6 timer. Det føles lett på huden, uten film og svette, selv på varme dager. Jeg merket ikke noen ekstra betennelser og utslett mot bakgrunnen av å bruke denne krem. Av disse grunnene kan kremet anbefales for fet hud.

På emballasjen er det et notat om hypoallergene og ikke-medisinske midler.

For meg gir denne krem ​​den optimale kombinasjonen av fuktighet og sløvhet. Det gjør huden myk og fuktig, tillater det ikke å skrelle, samtidig som matet i flere timer, for å forhindre oljeaktig glans.

Jeg bemerker at på grunn av lys og flytende tekstur er kremet ikke veldig økonomisk, røret igjen i tre måneder.

Beskyttelse er ganske høy for bruk om sommeren i byen, men for stranden vil jeg velge et produkt med beskyttelse SPF 30+, min hud brenner og redder for fort.

Generelt liker jeg virkelig denne krem. Jeg er glad for å kjøpe mer hvis jeg ikke finner noe lignende med en mer naturlig sammensetning.

Veldig interessant! Lena, forstår du kombinasjonen av sanskriner? Jeg har nylig kjøpt tonal lumen med SZF4 (telle, nei). Hvis du bruker denne krem ​​under den, hva slags SPF vil det vise seg? Eller er bare "øvre" betyr SZF gyldig?

Vick, du vet, jeg var interessert i dette problemet med en hudlege. Hun sa at solbeskyttelseslaget, som er opprettet av komponentene i et kosmetisk produkt, ikke går overalt hvis noe påføres på toppen av det. Men lagene er ikke pluss, dvs. laget med den høyeste konsentrasjonen av beskyttelsesarbeid. Det er mye viktigere at dette laget er komplett. For eksempel bør pulver med szf ikke betraktes som en alvorlig beskyttelse, du trenger et verktøy som ikke samles i brettene og porene.

Det er interessant.. det er nødvendig å se på apotek) Lena, takk for tilbakemeldingen)

Jeanne, se, bare kostnaden i apotek varierer sterkt. Jeg så bare, i noen koster det mer enn 1000.

Spørsmålet er at når hendene berører ansiktet, er det ingen kløhet? Vel, det er det bare tørr hud? (etter at krem ​​er absorbert). Jeg sto og stod ved siden av ham.. men det var dumt å ta uten en sonde, og det koster oss mye mer. Og det andre spørsmålet om lønnsomhet. Vel, i hvert fall om hvor mye er nok? Jeg forstår at du bruker det en gang om dagen i morgen? dvs. Mars, april og mai har gått, og krem ​​er over eller ikke?

Jeg vil svare med glede :)

Ja, det er absolutt ingen klebrighet, kremen er helt absorbert.

Røret varer i ca tre måneder, men jeg legger det på nakken. Jeg bruker den en gang om dagen, om morgenen.

Jeg er heller ikke uten spørsmål, Len, det ser ut til at du er interessert i alle her Aven)) Generelt, et veldig aktuelt tips, nå har mange mennesker blandet hud, når du også trenger god hydrering og kjedelighet samtidig.

Jeg ønsket å spørre, kanskje litt, ikke helt emnet, men fortsatt: hva er ditt generelle inntrykk av kilenes linje? Kan du si hva som hjelper?

Lenok, her ville jeg bare skrive om Klinans, men jeg trodde at en gjennomgang av løsningen med solbeskyttelse ville være mer relevant :)

Kort sagt, Klinans-serien tillot meg å rense huden min og holde den ikke i perfekt stand, men uten lyse forverringer. Samtidig er huden ikke overdreven, som fra Baziron eller alkoholpratere.

Vask til det beste jeg hadde, vurderingen gjorde, meningen har ikke endret seg. Jeg anbefaler ikke tonic, klebrig, bedre enn en liten blomst litt beroligende. For nattsyrene: K-Clinan - perfekt vasker og renser porene, men er lipkovat, ikke på varme netter, Triacnel - er bra for utslett, helbreder og strammer sår, lyser etter akne. Masken har allerede avsluttet, jeg likte det, opprettholdt en god tilstand, nå bruker jeg 2in1 Lumen, ikke så dyp rensing, men det ser ikke ut til å gjøre det verre. Om vinteren brukte jeg Klin Ak krem ​​i løpet av dagen, den er fetere enn helten av tilbakekallingen, men ikke fet, den kalde tingen, bare en god, ikke-komedogen krem.

Den mest konkrete innvirkningen gir selvfølgelig Triaknel, jeg vil skrive mer om det i tilbakekallingen. I virkeligheten er det nesten like Baziron, men uten å tørke ut.

Jeg skriver alle navnene på russisk for ikke å rote rundt i lang tid, hvis noe ikke er klart, vil jeg forklare. Men i apotek og nettbutikker overalt skriver de bare en slik russisk transkripsjon

Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20. Den perfekte krem ​​til sommer

Hvis du spør meg hvordan jeg kom til apotekspleie, ville jeg umiddelbart ringe Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20.
Det var min første apotekskrem. Siden da stoler jeg ubetinget på apotekspleie. Og selv om kremet imponerte meg til dypet av min sjel, vil jeg ikke si at det er perfekt, og jeg kan ikke lukke øynene mine for noen av sine mangler.

Om huden: En tynn sensitiv kombinasjon, utsatt for fett i T-sonen om sommeren og tørre kinn om vinteren.

Min mening:
På den tiden var jeg bare ute etter frelse. Min hud reagerte nervøst på ny kosmetikk, mine viste dyr ble avbrutt, jeg kunne ikke finne en passende erstatning, og jeg ble plaget av reaksjonen av irritert hud til hver frisk krem ​​jeg kjøpte. Ingen av dem passer.

Denne krem ​​ble rost av hele kosmetologen, den viktigste faktoren var at krem ​​ble plassert for sensitiv hud. Jeg kjøpte kremet for lykke til, fordi samplere på apotek var ikke.

Kremet var perfekt for meg. Ingen negativ reaksjon, huden takknemlig aksepterte hjelpen, endelig roet ned. Jeg har allerede brukt mer enn 5 rør, noen ganger kjøper andre midler, og over tid har jeg lagt merke til at redusering av følsomheten i huden etter bruk av krem ​​har en kumulativ effekt, dvs. Den har fungert i en stund etter bruk av Aven krem, noe som gir meg muligheten til å prøve andre produkter. Men før jeg ville ha risikert.

Emballasjen er behagelig, det er et rør, kremet blir fjernet lett, bare litt presset. Hyggelig kosmetisk lukt.

Konsistensen av krem ​​er lett, den fordeles raskt over ansiktet og absorberes umiddelbart. Ingen film, glans, absorpsjons øyeblikk: bare påført. og nei det! Og til og med minnene som han var der. :)

Samtidig mates det litt på huden. Men dette er en komfortabel matting, når det ikke er noen handling av krem ​​på denne saken. dvs. det skinner ikke, ingenting, men det mates det på en eller annen måte.

Aven Hydrans Optimal er den perfekte sminkebasen. Svært kontroversielle produkter brukes ideelt på denne kremet, som krever en spesiell tilnærming, eller oppfører seg uegnet på toppen av andre kremer. For eksempel kan Dior Diorskin Forever SPF 20 pulver bare brukes sammen med Aven krem, på andre kremer er det farget, dårlig skyggefullt og raskt glir inn i porene.

Så denne krem ​​er en tryllestav for ufullkomne produkter. Med det kan du forbedre din mening om de tilsynelatende uverdige innbyggerne i kosmetikk.

Og en av sine viktigste egenskaper er SPF 20 solbeskyttelse. Den fungerer.
I løpet av sommeren brukte kremet på Krim, hadde jeg ikke et eneste nytt solskinn, selv om jeg er en aktiv elsker å utforske nye steder, så sjelden spiste jeg den solfylte middagen i skyggen, selv om jeg prøvde selvfølgelig. I tillegg er ansiktets hud ikke solbrent i det hele tatt, noe som så litt rart i forhold til brunbrun på kroppen.

Til sammenligning - solbeskyttelsen fra Mary Kay SPF30 et år tidligere hjalp meg ikke i det hele tatt. Jeg kom etter hvile med en haug med cannabis som jeg ikke hadde før.

Med alle fordelene har kremet en stor ulempe - det gjør det ikke i det hele tatt fuktiggjør huden.
Derfor, hvis du forventer at det vil hjelpe den dehydrerte huden, som den er beregnet til, så vil forhåpningen ikke gå i oppfyllelse, det vil være behov for ekstra artilleri.
Det er fuktighet fra det, men det er minimalt, og har en tendens til null i stedet for noe annet tall.
Men hvis Aven Gidrans Optimal brukes som en morgenkrem, en base for sminke og solkrem og suppleres med en kraftig kveldsomsorg, vil denne kombinasjonen være optimal.

En annen av downsides - uøkonomisk krem. Ved hjelp av Aven bare om morgenen, var en 40 ml tuba akkurat 3 måneder. Hvis du bruker det om morgenen og om kvelden, er det åpenbart nok for bare 1,5 måneder.

La oss oppsummere.
proffene:
- rask absorpsjon
- frosting
- utmerket solbeskyttelse
- utmerket base for etterfølgende sminke, for kontroversielle produkter

ulemper:
- svak fuktighet
- økonomisk ineffektivitet

Bunnlinjen: Jeg er veldig fornøyd med krem, den er ideell for meg som en dag til sommeren, når jeg ikke trenger supermoistening, men jeg trenger en utmerket, komfortabel base for sminke og beskyttelse mot solen. Fra ham er det ingen overbelastning på huden, det er ultralett og umerkelig i varmen.


Pris: 270 UAH.
Vurdering: 5- (For en ideell base under sminke, utmerket solbeskyttelse, umiddelbar absorpsjon og komfortabel matting, minus - for minimal fuktighet).
Bruk periode: flere år.
Forbruk: 3 måneder (1 gang per dag).

Aven Hydrans Optimal UV20 Leger fuktighetsgivende beskyttende krem

Stell blandet normal og sensitiv hud, dehydrert på grunn av ulike aggresjoner (irriterende kosmetiske prosedyrer, også etter kjemisk peeling eller dermatologisk behandling, alvorlige klimatiske forhold: kulde, vind, sol, etc.), og UV-beskyttelse..

Huden er permanent fuktig, beskyttet mot UV-stråling. Ansiktet er matt, uten oljeaktig glans.

Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20 Crème Hydratante beskyttelsesrør (Aven Hydrans Optimal UV20 Leger fuktighetsgivende beskyttende krem) for sensitiv kombinasjon, normal hud.

Lett krem ​​med behagelig aroma Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20 Crème Hydratante beskyttelsesrør er ideell for daglig pleie av normal og kombinasjonsfølsom hud. Aktive ingredienser med en sterk fuktende og mykgjørende effekt øker absorpsjonen Avene termiske vann, som fjerner ubehag av følelse av trykk og brenner, mettet med fuktighet dype dermis og stimulerer cellefornyelse.

De selvabsorberende kapslene eliminerer ansiktets fettete glans og regulerer produksjonen av talg. Takket være solbeskyttelsesfiltre (UV 20) forhindrer Aven Hydrans Optimal Leger krem ​​fotografering av huden. "Pustende", ikke-klebrig og ikke-fettfilm gir langvarig bevaring av fuktighet i epidermis, beskytter mot forvitring.

  • termisk vann Avene eliminerer irritasjon, fuktighet, gir en følelse av friskhet;
  • Soyabønnefrø ekstrakt hjelper huden å beholde fuktighet.

Hvis hver dag, om morgenen og om kvelden, bruker Aven Hydrans Optimal Leger's krem, blir vannbalansen restaurert, fuktighetstap forhindres, irritasjon forårsaket av dehydrering av huden fjernes. Rynker er glatt, ansiktet kjøper et friskt, velpleid utseende.

For å få en god fuktighetsgivende effekt raskere, bruk gratis konsultasjon av profesjonelle kosmetologer via telefon eller online chat. I tillegg til kremen Aven Gidrans Optimal Leger, vil de velge en ansiktsrens, serum og maske med en intens fuktighetsgivende effekt.

Du kan gjøre et kjøp på nettstedet med ett klikk: sett de valgte elementene i kurven og fyll ut et elektronisk program. Levering etter ordrebekreftelse - med bud, transportselskap valgt av deg eller Russisk post. Betaling med kontanter og kredittkort.

Påfør krem ​​om morgenen og kvelden på grundig renset ansikts- og nakkehud.

Avene hydrance optimal UV legere vurderinger

Hei, kjære lesere! Med deg Ksenia.

Dagens gjennomgang om lys fuktighetsgivende krem ​​Aven Hydrans Optimal Leger.

Jeg har en sensitiv kombinasjonshud. Jeg prøvde mye kremer fra ulike produsenter av farmasøytisk kosmetikk (Bioderma, La Roche Posay, Uriage), og bare Avene-linjen fullstendig tilfredshette meg.

Denne kosmetikken er laget på grunnlag av termisk vann Avene, produsent: Pierre Fabre, Frankrike.

Når som helst på året, velger jeg dagpleieprodukter med solkremegenskaper, fordi solens stråler trener inn gjennom skyene, t.o. og om vinteren.

Denne krem ​​med SPF 20 beskyttelse.

Bilder av krem ​​Avene Hydrance Optimal UV.

Kremet er veldig lett, absorbert raskt, godt fordelt over ansiktets og nakkens hud. Han har en mild, diskret duft som slutter å bli følt umiddelbart etter påføring.

Den eneste ulempen ved dette verktøyet er at den er ganske flytende og til og med flyter litt inn i lokket når den lagres i oppreist stilling. Derfor holder jeg det opp ned :).

Jeg sprer kremet over huden i ansikt og nakke ved lett å trykke fingertuppene.

Kremet konsumeres økonomisk: Jeg har nok 40 ml i ca 1,5 måneder.

Jeg bruker det tredje røret.

Generelt er jeg veldig fornøyd med mitt funn!

Og jeg kjøper vanligvis denne herlige kremet her.

Takk for din oppmerksomhet! Helse og skjønnhet til deg!

Skriv dine kommentarer, for eksempel, abonnere på oppdateringene på nettstedet vårt (du må bare registrere deg).

Et annet interessant nettsted:

Super lotion Holy Land: hvordan å kurere mild akne på bare en måned?

Jeg håper at min anmeldelse av lyskrem Aven Hydrans Optimal Leger var en interessant og nyttig for deg!

Avene Hydrance Optimal UV Legere Lys Hydrating Cream SPF 20 Fuktighetskrem

Du kan kjøpe den i apotek eller nettbutikker (for eksempel aquacream.ru). Prisen vil være ca 1000 rubler.
Kremet har en behagelig lukt, lett tekstur.


Det er godt påført (bare noen få dråper), forårsaker ikke følelse av kliss, skaper ikke en ubehagelig film på huden.


Etter påføring blir ansiktets hud myk og litt kjedelig.
Jeg bruker en krem ​​før jeg legger meg på renset hud, noen ganger om morgenen, som grunnlag for sminke.
Etter den første uken med regelmessig bruk, la jeg merke til at rødhet gradvis forsvinner, som min følsomme hudtype er utsatt for.
For den varme sesongen, et flott alternativ. Men for vinteren, mest sannsynlig, vil jeg se etter en nærende krem ​​med en mer tett struktur.
Generelt er jeg helt fornøyd med Avene Hydrance Optimal UV Legere Light Hydrating Cream SPF 20.


Krem begrunner pengene brukt og møter behovene til kombinasjon og sensitiv hud.

Krem fuktighetsgivende Avene Hydrance optimale uv legere

Et godt alternativ for vår og sommer, for kombinasjon og normal hud.

Til slutt fikk jeg den 100. anmeldelsen.) Gjennomgangen vil bli viet Avene-fuktighetskrem med SPF 20. Jeg har kombinert, porøs, oljeaktig T-soneskinn, utsatt for pigmentering, dannelse av fregner. Derfor, på vår og sommer bruker jeg solkrem. De siste 4 årene på rad kjøpte jeg Avene krem ​​i et oransje rør, det er veldig bra, men for meg er det fett. I år bestemte jeg meg for å prøve en annen solkrem av dette merket, valget falt på lys fuktighetskrem Hydrance Optimal UV Legere for normal og kombinasjonshud. Denne linjen har en krem ​​for tørr og veldig tørr hud - Hydrance Optimale UV Riche, dette er absolutt ikke mitt valg. Jeg har brukt kremet i en måned nå, så jeg fikk inntrykk.

- umiddelbar, intensiv og langvarig hydrering;

- den "oljefrie" teksten gir huden en følelse av friskhet, mykner, gir en dyser;

- er en utmerket base for sminke.

Utseende. En hvit boks med en gjeng utenlandske påskrifter, på den ene siden dekrypteres på russisk, inne er det en instruksjon, også helt på en fremmed, og et hvitt rør med en 40 ml krem. Når du unscrewing hetten, er det klart at åpningen for tilgang til krem ​​er opprinnelig lukket.

Komposisjon. (2 versjoner - utenlandsk og russisk - forkortet)

Søknad, opplevelser. Når jeg først presset kremet på hånden min, virket konsistensen fettete. Når jeg distribuerte på ansiktet, innså jeg at jeg hadde feil.

Kremet fordeles enkelt, absorberes umiddelbart! Ikke etterlater en følelse av klebrighet, film, ruller ikke, bare fuktig, delikat, ikke overbelastet hud. Matting er tilstede, men ikke perfekt, men huden er kremaktig og skinner ikke. Kremet har en lett kosmetisk lukt, det ser ut til meg karakteristisk for dette merket. Smink smidig påført og holdt. Jeg vil være oppmerksom på at om vinteren hadde jeg hatt lite fuktighet i denne kremet, siden om vinteren er huden min utsatt for tørrhet, og om sommeren til fett, og det er ikke nødvendig å bruke slik krem ​​om vinteren. Derfor, for tørr hud, bør dette alternativet ikke vurderes. Også jeg vet ikke hvordan krem ​​vil oppføre seg på fet hud, men kombinert og normalt bør komme opp. Jeg vil også legge merke til at porene ikke tette, forårsaket ikke en allergisk reaksjon, og viktigst - beskytter mot pigmentering.

Forbruk. Normal, men økonomisk ikke navn. Jeg bruker det bare i løpet av dagen, som det står skrevet i instruksjonene, men noen bruker det som en natt, jeg vet ærlig ikke hvorfor jeg trenger en SPF-krem om natten.

Pris. Selvfølgelig dyrt - ca 1000 rubler, for 40 ml krem.

Kjøpssted. Jeg kjøpte i apoteket Rigla.

Oppsummering. Jeg vil anbefale krem ​​til vår og sommer, eiere av normal og kombinasjonshud utsatt for pigmentering. Det er fortsatt nødvendig å velge en krem ​​i henhold til hudtype, fordi jeg leste noen vurderinger om dette produktet og ble overrasket. De skriver at krem ​​ikke passet min dehydrerte hud, som ikke ga tilstrekkelig fuktighet til min tørre hud, og alt fordi det ikke er ment for tørr hud, spesielt for tørr - det er en annen krem ​​i denne linjen).

Perfekt fuktighet i huden din (bilde festet)

Min hud er tørr, følsom og utsatt for utslett. Nylig begynte hun å legge merke til at huden ser veldig dehydrert ut, og jeg vil virkelig ikke ha tidlige rynker. Shoveled et fjell av vurderinger av alle slags forskjellige på internett og bestemte seg for å kjøpe Avene Hydrance. Den har en lett, behagelig lukt. Det absorberes raskt, umiddelbart etter å ha brukt en liten glans, men passerer raskt.

Den konstante desquamation forsvant, merkene fra kviser ble mye blekere, noen forsvant helt. Etter påføring av krem, ser huden næret og glatt ut. Jeg bruker for natten, om ettermiddagen foretrekker jeg å bruke kremgel fra La Roche

Når det gjelder SPF-beskyttelsesfaktoren, er det ikke i denne kremet, som i andre kremer av denne linjen, gjør det meg ikke på noen måte opprørt, ettersom jeg bruker krem ​​mer for natten.

Det store pluss er at krem ​​ikke er komedogen.

Pris: ca 160 UAH for 40 ml, bestilt på Internett.

Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20. Den perfekte krem ​​til sommer

Hvis du spør meg hvordan jeg kom til apotekspleie, ville jeg umiddelbart ringe Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20.
Det var min første apotekskrem. Siden da stoler jeg ubetinget på apotekspleie. Og selv om kremet imponerte meg til dypet av min sjel, vil jeg ikke si at det er perfekt, og jeg kan ikke lukke øynene mine for noen av sine mangler.

Om huden: En tynn sensitiv kombinasjon, utsatt for fett i T-sonen om sommeren og tørre kinn om vinteren.

Min mening:
På den tiden var jeg bare ute etter frelse. Min hud reagerte nervøst på ny kosmetikk, mine viste dyr ble avbrutt, jeg kunne ikke finne en passende erstatning, og jeg ble plaget av reaksjonen av irritert hud til hver frisk krem ​​jeg kjøpte. Ingen av dem passer.

Denne krem ​​ble rost av hele kosmetologen, den viktigste faktoren var at krem ​​ble plassert for sensitiv hud. Jeg kjøpte kremet for lykke til, fordi samplere på apotek var ikke.

Kremet var perfekt for meg. Ingen negativ reaksjon, huden takknemlig aksepterte hjelpen, endelig roet ned. Jeg har allerede brukt mer enn 5 rør, noen ganger kjøper andre midler, og over tid har jeg lagt merke til at redusering av følsomheten i huden etter bruk av krem ​​har en kumulativ effekt, dvs. Den har fungert i en stund etter bruk av Aven krem, noe som gir meg muligheten til å prøve andre produkter. Men før jeg ville ha risikert.

Emballasjen er behagelig, det er et rør, kremet blir fjernet lett, bare litt presset. Hyggelig kosmetisk lukt.

Konsistensen av krem ​​er lett, den fordeles raskt over ansiktet og absorberes umiddelbart. Ingen film, glans, absorpsjons øyeblikk: bare påført. og nei det! Og til og med minnene som han var der. :)

Samtidig mates det litt på huden. Men dette er en komfortabel matting, når det ikke er noen handling av krem ​​på denne saken. dvs. det skinner ikke, ingenting, men det mates det på en eller annen måte.

Aven Hydrans Optimal er den perfekte sminkebasen. Svært kontroversielle produkter brukes ideelt på denne kremet, som krever en spesiell tilnærming, eller oppfører seg uegnet på toppen av andre kremer. For eksempel kan Dior Diorskin Forever SPF 20 pulver bare brukes sammen med Aven krem, på andre kremer er det farget, dårlig skyggefullt og raskt glir inn i porene.

Så denne krem ​​er en tryllestav for ufullkomne produkter. Med det kan du forbedre din mening om de tilsynelatende uverdige innbyggerne i kosmetikk.

Og en av sine viktigste egenskaper er SPF 20 solbeskyttelse. Den fungerer.
I løpet av sommeren brukte kremet på Krim, hadde jeg ikke et eneste nytt solskinn, selv om jeg er en aktiv elsker å utforske nye steder, så sjelden spiste jeg den solfylte middagen i skyggen, selv om jeg prøvde selvfølgelig. I tillegg er ansiktets hud ikke solbrent i det hele tatt, noe som så litt rart i forhold til brunbrun på kroppen.

Til sammenligning - solbeskyttelsen fra Mary Kay SPF30 et år tidligere hjalp meg ikke i det hele tatt. Jeg kom etter hvile med en haug med cannabis som jeg ikke hadde før.

Med alle fordelene har kremet en stor ulempe - det gjør det ikke i det hele tatt fuktiggjør huden.
Derfor, hvis du forventer at det vil hjelpe den dehydrerte huden, som den er beregnet til, så vil forhåpningen ikke gå i oppfyllelse, det vil være behov for ekstra artilleri.
Det er fuktighet fra det, men det er minimalt, og har en tendens til null i stedet for noe annet tall.
Men hvis Aven Gidrans Optimal brukes som en morgenkrem, en base for sminke og solkrem og suppleres med en kraftig kveldsomsorg, vil denne kombinasjonen være optimal.

En annen av downsides - uøkonomisk krem. Ved hjelp av Aven bare om morgenen, var en 40 ml tuba akkurat 3 måneder. Hvis du bruker det om morgenen og om kvelden, er det åpenbart nok for bare 1,5 måneder.

La oss oppsummere.
proffene:
- rask absorpsjon
- frosting
- utmerket solbeskyttelse
- utmerket base for etterfølgende sminke, for kontroversielle produkter

ulemper:
- svak fuktighet
- økonomisk ineffektivitet

Bunnlinjen: Jeg er veldig fornøyd med krem, den er ideell for meg som en dag til sommeren, når jeg ikke trenger supermoistening, men jeg trenger en utmerket, komfortabel base for sminke og beskyttelse mot solen. Fra ham er det ingen overbelastning på huden, det er ultralett og umerkelig i varmen.


Pris: 270 UAH.
Vurdering: 5- (For en ideell base under sminke, utmerket solbeskyttelse, umiddelbar absorpsjon og komfortabel matting, minus - for minimal fuktighet).
Bruk periode: flere år.
Forbruk: 3 måneder (1 gang per dag).

Hydrance Optimale Legere av Avene

indikasjoner:
Ta vare på normal og blandet følsom hud, degenerert på grunn av ulike aggressive effekter (irriterende kosmetiske prosedyrer eller dermatologisk behandling, tøffe klimatiske forhold: kulde, vind, sol, etc.).

funksjoner:
I vår kropp er det en modell med ideell fuktighetskrem - øynene.
Øyet - et organ følsomt per definisjon - bruker en mekanisme for konstant hydrering og beskyttelse. AVEN Laboratories reproduserte for første gang denne optimale mekanismen for å gi sensitiv, dynamisk hud med intensiv, langvarig hydrering. Optimal Gidrans Leger gjenoppretter og opprettholder konstant de ideelle fuktighet, takket være den kombinerte virkning av aktive ingredienser: patentert optimimetichnyh biokomponenter gjengivelse av spesifikke molekyler øye tårefilmen kontinuerlig distribusjon av fuktemidler, lipider og Trio termalvann Aven med mykgjørende egenskaper og lindrer irritasjon. Hydrans Optimal Leger - en lett, ikke-fet emulsjon - returnerer hudens naturlige balanse, ømhet, elastisitet og utstråling, sløvhet.
Slik bruker du: Påfør krem ​​om morgenen og kvelden på grundig renset ansikts- og nakkehud.

Sammensetning: Avene Thermal Water, Caprylic / Capric Triglyceride, Carthamus tinctorius, frø olje, Cyclomethicone, Sukrose Stearate, glyserin, butylenglykol, Sukrose distearate, polymetylmetakrylat, benzosyre, beta-sitosterol Bht, Carbomer, klorfenesin, Disodium EDTA, Fragrance, Glycine Soja, Seed Extract, Phenoxyethanol, Poloxamer 188, Sodium Chondroitin Sulfate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Problemet med å velge ansiktskrem er alltid at jeg trenger god fuktighetskrem, men som regel ser kremer med slike egenskaper ut til å være for fete og ubehagelig på ansiktet. Jeg liker at kremet er så lett som mulig, selv i den kalde årstiden. Hydrance Optimale Legere vant meg ganske enkelt med det enkelt! Uansett hvilket beløp som påføres huden, absorberes alt.
Til tross for lysstyrken, er fuktighetsgivende mer enn nok selv i så kaldt vær som det er nå, mangler huden fuktighet. Kremet har en diskret lukt. Jeg vet fortsatt ikke om dette er knyttet til starten av å bruke denne fløten, eller i mer enn en måned har pimples jevnlig hoppet opp og hjalp ikke med noen kampmetoder. Hvordan begynne å bruke denne krem, alt er borte!
Et annet stort pluss er Hydrance Optimal Legere-tube, der du ikke trenger å få fingrene inn og reprodusere mikrober der)
Stiftelsen passer perfekt til toppen.
Generelt ser jeg ikke noen feil i det i det hele tatt)
Det eneste som det ikke har UV-filtre, men selv her mistet produsentene - det er akkurat det samme Hydrance Optimale Legere krem ​​med SPF 20.

Hvis du tenker på å kjøpe, også på råd fra samme jente, er det mest fordelaktig å gjøre dette på Vitafarm apotek (hvis du er fra Moskva). Denne krem ​​koster 685 rubler.
Hvis du spør, så ga jeg i dette apoteket, de ga meg 2 stykker Cleanance K matte emulsjon, fargeløs og 2 deler av det samme, men med en tonal effekt.
For et par applikasjoner vil jeg ikke trekke noen konklusjoner, men fuktighet fra denne emulsjonen er ikke nok, i hvert fall på denne tiden av året. Jeg tror dette er et godt alternativ for sommeren. Tonal emulsjon glans ikke over noe, men gir huden en subtil tan. Igjen tror jeg det ville være fint om sommeren, når du ikke vil overbelaste huden med fundamentet. Og så kan du drepe to fugler på en gang, og krem ​​og lys tone :)
Jeg likte lukten av disse produktene enda mer enn Hydrance Optimale Legere, av en eller annen grunn det minnet meg om lukten av friskhet på hoteller: D

Kommer til å fortsette min bekjentskap med apotekets kosmetikk.
Har du prøvd noe med Avene? Hvilke andre legemidler kan gi råd til normal / kombinasjonshud?

Aven Hydrans optimale uv20 leger anmeldelser

Fransk kosmetikk Avene

Ikke så lenge siden kjøpte jeg flere Avene-produkter:

1. Cicalfate Repair Cream. Jeg liker det veldig mye. Jeg bruker som foreskrevet for å gjenopprette huden. Nå, for eksempel, smeder jeg huden i ansiktet mitt, hvor jeg gned med servietter (jeg er syk, en rennende nese), alle slags sår, etc.

2. Hydrance Optimale Legere. Alt jeg trenger er krem. Under sminke - perfekt. Min hud sier takk til ham hver dag.

3. Lotion micellare. Tidligere var jeg veldig skuffet over bruken av Vichy micellar, jeg var redd for å kjøpe denne. Og veldig forgjeves. Jeg foretrekker bare å vaske med vann, har et hyggelig sjokk. Verktøyet er flott. Følelsen av ren hud uten vask vant meg over.

Alle er veldig glade. Når jeg legger til øye kremer, igjen, den fjerde jeg gjentar, Avene fuktighetskrem.

Termalku 5 år å kjøpe bare Avene. For meg er hun mest.

__________________
Drømmer blir virkelige... Det er verdt bare å miste ut (F.Ranevskaya)

Sist redigert av Melanie; 29.01. kl 21:51.

Så jeg forlot ham bare den hyggeligste opplevelsen. Så, det er nødvendig å gjenta. Og hvem vet, i sammensetningen har han det gode? Hva gjør det så positivt for huden?

Her er sammensetningen av Hydrance Optimale Legere krem ​​fra Avene:

Avene Thermal Water, Caprylic / Capric Triglyceride, Carthamus tinctorius, frø olje, Cyclomethicone, Sukrose Stearate, glyserin, butylenglykol, Sukrose distearate, polymetylmetakrylat, benzosyre, beta-sitosterol Bht, Carbomer, klorfenesin, Disodium EDTA, Fragrance, Glycine Soja, Seed Extract, Phenoxyethanol, Poloxamer 188, Sodium Chondroitin Sulfate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

Helt ærlig, jeg er ikke veldig mye i komposisjonene. Jeg pleier å føle meg mer.

__________________
Drømmer blir virkelige... Det er verdt bare å miste ut (F.Ranevskaya)

Diva, er det noen tilbakemelding på anti-age Avenos? Spesielt er Istal og Eluazh interessert i øyelokk.
Og emulsjonsvæsker. serum - er det noen ting i Aven? Sannsynligvis er det ikke så mye komposisjonene som er interessert i (slutte dårlig), men den generelle følelsen av midlene. Og noen ganger er sammensetningen av superduperen, og ikke lykkelig (e) - sminkeformen ikke bra, utslettet vil hælde ut (((

Jeg leser veldig positivt på avene ystheal eye contour eye cream. Posh på skjønnhetspleie. Jeg leser om mine kremer der. Vanlige folk uvlazhnyalki allerede i 40+ god - veldig fornøyde med resultatet av kosmetikk generelt har blitt en åpenbaring for meg. Og som jeg pleide å gå forbi henne. Jeg kjøpte litt av dette produktet, men forgjeves. Så mye penger kastet bort Jeg tilstår å være ærlig - jeg kan bare ikke bruke krem ​​med iHerb, Sothys. De fukter meg ikke i det hele tatt etter at det er hydratis optimal legere. Det er bra at en og den andre på bunnen blir igjen, jeg vil smøre på nakken, kroppen.

__________________
Drømmer blir virkelige... Det er verdt bare å miste ut (F.Ranevskaya)

Melanie. det pleide å være posisjonert som 30+, men nylig begynte produsenten å anbefale med 25. Dette ble forklart for meg i et apotek. Ved 25 ville jeg ikke bruke det, for å være ærlig, fra 28-30.

Tata_by. og hva er dens tekstur? oljeaktig, silikon, tett, lett (godt absorbert?)
Er det en synlig løfting, er det nok fuktighet i lang tid?
Og hvor mye vurderer du den biologiske alderen på huden på øyelokkene dine?

Jeg liker slike teksturer slik at de tette preplots var) gjemmer alle rynker og fukter hele dagen.
Så jeg tror _ hvor å gå med dette: i isteal eller eluazh ((i teorien bør eluazh være tettere siden eldre

tilsatt etter 2 minutter

Jeg leser veldig positivt på avene ystheal eye contour eye cream. Posh på skjønnhetspleie. Jeg leser om mine kremer der. Vanlige folk uvlazhnyalki allerede i 40+ god - veldig fornøyde med resultatet av kosmetikk generelt har blitt en åpenbaring for meg. Og som jeg pleide å gå forbi henne. Jeg kjøpte litt av dette produktet, men forgjeves. Så mye penger kastet bort Jeg tilstår å være ærlig - jeg kan bare ikke bruke krem ​​med iHerb, Sothys. De fukter meg ikke i det hele tatt etter at det er hydratis optimal legere. Det er bra at en og den andre på bunnen blir igjen, jeg vil smøre på nakken, kroppen.

takk, kjære) gikk til skjønnhetspleieren)
Melanie. Du har: AVENE Hydrance optimale UV legere (AVEN HYDRANS OPTIMAL LEGER D / NORMAL OG BLANDET LER UV20).
Utmerket vurderinger på den.

lagt til etter 1 minutt

Meduza. anti - alder de spenner isteal 30 + (25 + tiden) og elyuazh 40 + i isteal øye krem ​​og en ansikts-anti-aldrende hud og emulsjon i aktivke alt kremer retinaldehyde - et derivat av retinol, er vanligvis ikke svært godt tolerert av huden (prikkende herfra), hvis det passer, kan du bruke det hver dag, hvis ikke, så hver annen dag eller i kurs. Vurderinger er forskjellige, avhengig av om huden oppfatter retinol eller ikke. En god sminke, IMHO

og har du Avenovsky omsorg? at du kan rose. ))

Sist redigert av Meduza; 31.01. klokka 08:21

Hvis du spør meg hvordan jeg kom til apotekspleie, ville jeg umiddelbart ringe Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20.
Det var min første apotekskrem. Siden da stoler jeg ubetinget på apotekspleie. Og selv om kremet imponerte meg til dypet av min sjel, vil jeg ikke si at det er perfekt, og jeg kan ikke lukke øynene mine for noen av sine mangler.

Om huden: En tynn sensitiv kombinasjon, utsatt for fett i T-sonen om sommeren og tørre kinn om vinteren.

Min mening:
På den tiden var jeg bare ute etter frelse. Min hud reagerte nervøst på ny kosmetikk, mine viste dyr ble avbrutt, jeg kunne ikke finne en passende erstatning, og jeg ble plaget av reaksjonen av irritert hud til hver frisk krem ​​jeg kjøpte. Ingen av dem passer.

Denne krem ​​ble rost av hele kosmetologen, den viktigste faktoren var at krem ​​ble plassert for sensitiv hud. Jeg kjøpte kremet for lykke til, fordi samplere på apotek var ikke.

Kremet var perfekt for meg. Ingen negativ reaksjon, huden takknemlig aksepterte hjelpen, endelig roet ned. Jeg har allerede brukt mer enn 5 rør, noen ganger kjøper andre midler, og over tid har jeg lagt merke til at redusering av følsomheten i huden etter bruk av krem ​​har en kumulativ effekt, dvs. Den har fungert i en stund etter bruk av Aven krem, noe som gir meg muligheten til å prøve andre produkter. Men før jeg ville ha risikert.

Emballasjen er behagelig, det er et rør, kremet blir fjernet lett, bare litt presset. Hyggelig kosmetisk lukt.

Konsistensen av krem ​​er lett, den fordeles raskt over ansiktet og absorberes umiddelbart. Ingen film, glans, absorpsjons øyeblikk: bare påført. og nei det! Og til og med minnene som han var der. )

Samtidig mates det litt på huden. Men dette er en behagelig matte. når ingen handling av krem ​​i denne forbindelse ikke føltes. dvs. det skinner ikke, ingenting, men det mates det på en eller annen måte.

Aven Hydrans Optimal er den perfekte sminkebasen. Svært kontroversielle produkter brukes ideelt på denne kremet, som krever en spesiell tilnærming, eller oppfører seg uegnet på toppen av andre kremer. For eksempel kan Dior Diorskin Forever SPF 20 pulver bare brukes sammen med Aven krem, på andre kremer er det farget, dårlig skyggefullt og raskt glir inn i porene.

Så denne krem ​​er en tryllestav for ufullkomne produkter. Med det kan du forbedre din mening om de tilsynelatende uverdige innbyggerne i kosmetikk.

Og en av sine viktigste egenskaper er SPF 20 solbeskyttelse. Den fungerer.
I løpet av sommeren brukte kremet på Krim, hadde jeg ikke et eneste nytt solskinn, selv om jeg er en aktiv elsker å utforske nye steder, så sjelden spiste jeg den solfylte middagen i skyggen, selv om jeg prøvde selvfølgelig. I tillegg er ansiktets hud ikke solbrent i det hele tatt, noe som så litt rart i forhold til brunbrun på kroppen.

Til sammenligning - solbeskyttelsen fra Mary Kay SPF30 et år tidligere hjalp meg ikke i det hele tatt. Jeg kom etter hvile med en haug med cannabis som jeg ikke hadde før.

Med alle fordelene har kremet en stor ulempe - det gjør det ikke i det hele tatt fuktiggjør huden.
Derfor, hvis du forventer at det vil hjelpe den dehydrerte huden, som den er beregnet til, så vil forhåpningen ikke gå i oppfyllelse, det vil være behov for ekstra artilleri.
Det er fuktighet fra det, men det er minimalt, og har en tendens til null i stedet for noe annet tall.
Men hvis Aven Gidrans Optimal brukes som en morgenkrem, en base for sminke og solkrem og suppleres med en kraftig kveldsomsorg, vil denne kombinasjonen være optimal.

En annen av downsides - uøkonomisk krem. Ved hjelp av Aven bare om morgenen, var en 40 ml tuba akkurat 3 måneder. Hvis du bruker det om morgenen og om kvelden, er det åpenbart nok for bare 1,5 måneder.

La oss oppsummere.
proffene:
- rask absorpsjon
- frosting
- utmerket solbeskyttelse
- utmerket base for etterfølgende sminke, for kontroversielle produkter

ulemper:
- svak fuktighet
- økonomisk ineffektivitet

Bunnlinjen: Jeg er veldig fornøyd med krem, den er ideell for meg som en dag til sommeren, når jeg ikke trenger supermoistening, men jeg trenger en utmerket, komfortabel base for sminke og beskyttelse mot solen. Fra ham er det ingen overbelastning på huden, det er ultralett og umerkelig i varmen.

Pris: 270 UAH.
Vurdering: 5- (For en ideell base under sminke, utmerket solbeskyttelse, umiddelbar absorpsjon og komfortabel matting, minus - for minimal fuktighet).
Bruk periode: flere år.
Forbruk: 3 måneder (1 gang per dag).

Det er flott når du finner dine ideelle verktøy. På en gang var jeg veldig glad i apotekspleie, jeg prøvde alt direkte for min hudtype, men sjelden fungerte det for meg. Nå sitter jeg på en profesjonell, men enda sjeldnere begynte jeg å gjøre vurderinger av pleieprodukter, fordi jeg ofte ser på en annen tom boble, tror jeg at min beste kommentar på dette verktøyet ikke er å gjøre en anmeldelse i det hele tatt, og ikke fortelle meg at jeg ikke likte det fordi huden min er for stygg. Kanskje kan jeg uten samvittighet skåle alle tre produktene til avstemningene: en to-søm fra Garnier, aloe gel fra Anna Lotan og en maske for fet hud fra Gigi :)

Jeg fant min ideelle betyr takket være vurderinger bare. ) Derfor prøver jeg også å skrive så mye som mulig om min omsorg, om min hud, for å nevne det jeg manglet i andres tilbakemeldinger. Det hjelper meg mye å lese en rekke vurderinger (med et pluss- og minustegn), og omsorgskjøpene har blitt nesten uten en glipp. Og mest av alt fokuserer jeg bare på personer med lunefull følsom hud, fordi min også
Jeg vil ikke skrive negative anmeldelser, men jeg er enig, men det virker som om dette er enda mer nyttig enn positive.

Barnith Garnier prøvde, likte, men jeg er nærmere alle samme micellar.
Og hvilken maske, hva du likte? Veldig interessant, et annet sted å lese omtale av det. Kan vi kjøpe fra oss?

Hydrance Optimale Legere UV20 Fuktighetsgivende Ansikts Creme fra Avene

tilbakekalling

Brand Avene interesserte meg i begynnelsen av året, og jeg kjøpte flere midler samtidig. I utgangspunktet er disse produktene fra Cleanance-serien for olje- og problemhud, men det er også et produkt fra Hydrance Optimale fuktighetslinjen. Hydrance Optimal-serien inneholder to rike formler - for følsomt tørr og veldig tørr hud, og Legere - for følsom normal og blandet hud. Det finnes alternativer med SPF og uten. Jeg valgte Legere med SPF 20 og har brukt det siden mars.

Jeg begynner å bruke SPF tidlig på våren og avslutte den på sen høst siden huden er utsatt for pigmentering, og i tillegg bruker jeg nå nattpleie med syrer.

Kremet er omsluttet i et enkelt hvitt rør med et volum på 40 ml. Det er en lukt, men det er ganske lett og friskt, som alle merkeprodukter, bortsett fra termisk vann, i min blomsterduft.

Konsistensen av kremet er mer som en lotion, veldig flytende og flytende. Jeg doserer med forsiktighet.

Det absorberes veldig raskt, hvis ikke umiddelbart, forlater huden matte, men ikke overdrying det. Haze, avhengig av midler overført, varer fra 3 til 6 timer. Det føles lett på huden, uten film og svette, selv på varme dager. Jeg merket ikke noen ekstra betennelser og utslett mot bakgrunnen av å bruke denne krem. Av disse grunnene kan kremet anbefales for fet hud.

På emballasjen er det et notat om hypoallergene og ikke-medisinske midler.

For meg gir denne krem ​​den optimale kombinasjonen av fuktighet og sløvhet. Det gjør huden myk og fuktig, tillater det ikke å skrelle, samtidig som matet i flere timer, for å forhindre oljeaktig glans.

Jeg bemerker at på grunn av lys og flytende tekstur er kremet ikke veldig økonomisk, røret igjen i tre måneder.

Beskyttelse er ganske høy for bruk om sommeren i byen, men for stranden vil jeg velge et produkt med beskyttelse SPF 30+, min hud brenner og redder for fort.

Generelt liker jeg virkelig denne krem. Jeg er glad for å kjøpe mer hvis jeg ikke finner noe lignende med en mer naturlig sammensetning.

Flere Artikler Om Typer Acne