Stell blandet normal og sensitiv hud, dehydrert på grunn av ulike aggresjoner (irriterende kosmetiske prosedyrer, også etter kjemisk peeling eller dermatologisk behandling, alvorlige klimatiske forhold: kulde, vind, sol, etc.), og UV-beskyttelse..

Huden er permanent fuktig, beskyttet mot UV-stråling. Ansiktet er matt, uten oljeaktig glans.

Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20 Crème Hydratante beskyttelsesrør (Aven Hydrans Optimal UV20 Leger fuktighetsgivende beskyttende krem) for sensitiv kombinasjon, normal hud.

Lett krem ​​med behagelig aroma Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20 Crème Hydratante beskyttelsesrør er ideell for daglig pleie av normal og kombinasjonsfølsom hud. Aktive ingredienser med en sterk fuktende og mykgjørende effekt øker absorpsjonen Avene termiske vann, som fjerner ubehag av følelse av trykk og brenner, mettet med fuktighet dype dermis og stimulerer cellefornyelse.

De selvabsorberende kapslene eliminerer ansiktets fettete glans og regulerer produksjonen av talg. Takket være solbeskyttelsesfiltre (UV 20) forhindrer Aven Hydrans Optimal Leger krem ​​fotografering av huden. "Pustende", ikke-klebrig og ikke-fettfilm gir langvarig bevaring av fuktighet i epidermis, beskytter mot forvitring.

 • termisk vann Avene eliminerer irritasjon, fuktighet, gir en følelse av friskhet;
 • Soyabønnefrø ekstrakt hjelper huden å beholde fuktighet.

Hvis hver dag, om morgenen og om kvelden, bruker Aven Hydrans Optimal Leger's krem, blir vannbalansen restaurert, fuktighetstap forhindres, irritasjon forårsaket av dehydrering av huden fjernes. Rynker er glatt, ansiktet kjøper et friskt, velpleid utseende.

For å få en god fuktighetsgivende effekt raskere, bruk gratis konsultasjon av profesjonelle kosmetologer via telefon eller online chat. I tillegg til kremen Aven Gidrans Optimal Leger, vil de velge en ansiktsrens, serum og maske med en intens fuktighetsgivende effekt.

Du kan gjøre et kjøp på nettstedet med ett klikk: sett de valgte elementene i kurven og fyll ut et elektronisk program. Levering etter ordrebekreftelse - med bud, transportselskap valgt av deg eller Russisk post. Betaling med kontanter og kredittkort.

Påfør krem ​​om morgenen og kvelden på grundig renset ansikts- og nakkehud.

Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20. Den perfekte krem ​​til sommer

Hvis du spør meg hvordan jeg kom til apotekspleie, ville jeg umiddelbart ringe Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20.
Det var min første apotekskrem. Siden da stoler jeg ubetinget på apotekspleie. Og selv om kremet imponerte meg til dypet av min sjel, vil jeg ikke si at det er perfekt, og jeg kan ikke lukke øynene mine for noen av sine mangler.

Om huden: En tynn sensitiv kombinasjon, utsatt for fett i T-sonen om sommeren og tørre kinn om vinteren.

Min mening:
På den tiden var jeg bare ute etter frelse. Min hud reagerte nervøst på ny kosmetikk, mine viste dyr ble avbrutt, jeg kunne ikke finne en passende erstatning, og jeg ble plaget av reaksjonen av irritert hud til hver frisk krem ​​jeg kjøpte. Ingen av dem passer.

Denne krem ​​ble rost av hele kosmetologen, den viktigste faktoren var at krem ​​ble plassert for sensitiv hud. Jeg kjøpte kremet for lykke til, fordi samplere på apotek var ikke.

Kremet var perfekt for meg. Ingen negativ reaksjon, huden takknemlig aksepterte hjelpen, endelig roet ned. Jeg har allerede brukt mer enn 5 rør, noen ganger kjøper andre midler, og over tid har jeg lagt merke til at redusering av følsomheten i huden etter bruk av krem ​​har en kumulativ effekt, dvs. Den har fungert i en stund etter bruk av Aven krem, noe som gir meg muligheten til å prøve andre produkter. Men før jeg ville ha risikert.

Emballasjen er behagelig, det er et rør, kremet blir fjernet lett, bare litt presset. Hyggelig kosmetisk lukt.

Konsistensen av krem ​​er lett, den fordeles raskt over ansiktet og absorberes umiddelbart. Ingen film, glans, absorpsjons øyeblikk: bare påført. og nei det! Og til og med minnene som han var der. :)

Samtidig mates det litt på huden. Men dette er en komfortabel matting, når det ikke er noen handling av krem ​​på denne saken. dvs. det skinner ikke, ingenting, men det mates det på en eller annen måte.

Aven Hydrans Optimal er den perfekte sminkebasen. Svært kontroversielle produkter brukes ideelt på denne kremet, som krever en spesiell tilnærming, eller oppfører seg uegnet på toppen av andre kremer. For eksempel kan Dior Diorskin Forever SPF 20 pulver bare brukes sammen med Aven krem, på andre kremer er det farget, dårlig skyggefullt og raskt glir inn i porene.

Så denne krem ​​er en tryllestav for ufullkomne produkter. Med det kan du forbedre din mening om de tilsynelatende uverdige innbyggerne i kosmetikk.

Og en av sine viktigste egenskaper er SPF 20 solbeskyttelse. Den fungerer.
I løpet av sommeren brukte kremet på Krim, hadde jeg ikke et eneste nytt solskinn, selv om jeg er en aktiv elsker å utforske nye steder, så sjelden spiste jeg den solfylte middagen i skyggen, selv om jeg prøvde selvfølgelig. I tillegg er ansiktets hud ikke solbrent i det hele tatt, noe som så litt rart i forhold til brunbrun på kroppen.

Til sammenligning - solbeskyttelsen fra Mary Kay SPF30 et år tidligere hjalp meg ikke i det hele tatt. Jeg kom etter hvile med en haug med cannabis som jeg ikke hadde før.

Med alle fordelene har kremet en stor ulempe - det gjør det ikke i det hele tatt fuktiggjør huden.
Derfor, hvis du forventer at det vil hjelpe den dehydrerte huden, som den er beregnet til, så vil forhåpningen ikke gå i oppfyllelse, det vil være behov for ekstra artilleri.
Det er fuktighet fra det, men det er minimalt, og har en tendens til null i stedet for noe annet tall.
Men hvis Aven Gidrans Optimal brukes som en morgenkrem, en base for sminke og solkrem og suppleres med en kraftig kveldsomsorg, vil denne kombinasjonen være optimal.

En annen av downsides - uøkonomisk krem. Ved hjelp av Aven bare om morgenen, var en 40 ml tuba akkurat 3 måneder. Hvis du bruker det om morgenen og om kvelden, er det åpenbart nok for bare 1,5 måneder.

La oss oppsummere.
proffene:
- rask absorpsjon
- frosting
- utmerket solbeskyttelse
- utmerket base for etterfølgende sminke, for kontroversielle produkter

ulemper:
- svak fuktighet
- økonomisk ineffektivitet

Bunnlinjen: Jeg er veldig fornøyd med krem, den er ideell for meg som en dag til sommeren, når jeg ikke trenger supermoistening, men jeg trenger en utmerket, komfortabel base for sminke og beskyttelse mot solen. Fra ham er det ingen overbelastning på huden, det er ultralett og umerkelig i varmen.


Pris: 270 UAH.
Vurdering: 5- (For en ideell base under sminke, utmerket solbeskyttelse, umiddelbar absorpsjon og komfortabel matting, minus - for minimal fuktighet).
Bruk periode: flere år.
Forbruk: 3 måneder (1 gang per dag).

Ansiktscreme fuktighetsgivende Hydrance Optimal UV Legere SPF20 fra Avene

tilbakekalling

Jeg har ikke skrevet noe i lang tid, men jeg skrev hele tiden i utkast, men fikk ikke hendene på bildene, men nå har prosessen begynt!) Og jeg bestemte meg for å fortelle om en langvarig venn - Hydrance Optimale UV Legere SPF20 fra Avene.

Min bekjentskap med denne krem ​​begynte for lenge siden. Da, siden det var ekstremt begrenset utvalg av tilgjengelige produkter, hadde min hud generelt lite å hente - hun reagerte alltid på hudfuktere fra masse til luksus med betennelser. Høye forhåpninger ble festet på Vichy Normaderm, men han sto også i tomgang, og huden min brydde seg ikke, da begrensningene også var tilstede.

Som et resultat, etter å ha lest vurderinger på Internett, ble jeg fylt med en plutselig tillit til Avene-merket og bestemte meg for å bestille dem med en lett fuktighetskrem. Og til min overraskelse brukte jeg hele røret til slutten, og så kjøpte jeg en annen.

Deretter ble oppmerksomheten min tiltrukket på annen måte, men når jeg valgte et produkt med SPF for våren, husket jeg Aven, jeg bestilte, mottok og brukte nesten hele våren hver dag, og nå er det nesten over. (Og nå for detaljer:

Avene-emballasje er lett gjenkjennelig og endres ikke praktisk talt fra linje til linje. Hvit boks, hvitt rør. Det var også en stor brosjyre der jeg ikke fant noe nyttig for meg selv.

Separat om selve røret. Det er ingen problemer med det. Krem er ekstrahert uten problemer, størrelsen på delen er optimal for ansikt og nakke. Generelt passer dette formatet til meg.

Kremet er ganske vannaktig i tekstur, nesten som kosmetisk melk. Hvit farge. Det føles en lett duft, som i meg bare forårsaker nostalgi for ferie på sjøen, da jeg brukte denne kremet foran stranden, åh, det var lenge siden (((

Jeg bruker kremet hver morgen i henhold til ordningen: rensing - toning - blomstervann - serum - øye krem ​​- et par mer zilch med blomstervann - denne krem. Produktet fordeles raskt over huden, det absorberes raskt nok - etter fem minutter bruker jeg sminke.

Tilstedeværelsen av SPF gjør sine egne tilpasninger til bruken av krem, men i dette tilfellet er de negative punktene minimal. Denne kremen gjør ikke ansiktet (og ingen hvite flekker!), Føler ikke fett og stikker ikke. Ja, noen ganger kan huden skumme litt, men mattekluter løser dette problemet. I løpet av dagen, slites komfortabelt, puster huden. Betennelser forårsaker ikke kviser (hurra).

I Hydrance Optimal-serien er det produkter for forskjellige hudtyper, min versjon er for normal og blandet. Så det gir ikke mye fuktighet, mye mindre ernæring. Den gir generelt, bare min ro når jeg er på gata, da huden min er svært utsatt for pigmentering.

Hovedsiden: a sojabønne) glycin soja frø ekstrakt (glycin soja frø ekstrakt) hydrogenert kokosglyserider lecithin peg-32 peg-400 fenoksyetanol poloxamer 188 natrium kondroitinsulfat natriumhydroksid tocopheryl glucosid xantangummi.

Kjemiske filtre, det er fordeler og ulemper, men siden jeg ennå ikke har funnet et verktøy med fysiske filtre som jeg kunne trygt bruke hele dagen (i stedet for et par timer og vaske det av umiddelbart), vil jeg være venner med slikt. Selv om sminke ikke er i konflikt.

Dermed har vi et produkt som lett tolereres av huden og beskyttet mot UV-stråler. Du bør ikke legge spesielle forhåpninger på å forlate, men det er ganske behagelig å sette noe serum på det. Jeg ser ikke noen spesielle ulemper i denne kremet, vel jeg kunne ha brukt SPF mer og mindre forbruk (det flyr en måned for maksimalt 2,5-3 når det brukes en gang om dagen i ansikt og nakke), men jeg plukker allerede på det.)))

Så jeg anbefaler. Jeg kjøpte meg et mineralminne for sommeren (håp dør sist) et annet merke sanskrin med SPF50, men miraklet skjedde ikke, huden liker det ikke, og denne fløten i IM ble kjøpt. ((Men jeg venter på den og kjøper den igjen!

ionifie

ionifie

I flere måneder har jeg brukt Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF20 dagkrem og er klar til å dele mitt inntrykk av det. Jeg elsker lyse teksturer slik at du kan legge den ene over den andre, så huden min er mer komfortabel, og du kan alltid legge til eller fjerne noe enn å stole på bare en krukke.

Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF20 er en lettkrem for normal og kombinert hud med en liten solbeskyttelsesfaktor, i vår region er det nok vinter. Men på våren legger jeg alltid noe på toppen. Selv om jeg ikke er den største fan av SPF i ansiktskrem, tar det et sted i formelen og er ikke alltid behagelig for huden. Men her er kremet veldig lett, jeg føler ikke noe ubehag. Kremet er også egnet for sensitiv hud.
Kremet er pakket i et rør av hyggelig plast, innskriftene blir ikke slettet, selve kremet er ganske flytende i hvitt, duften er standard for merkevaren og det er knapt merkbar.

Hydrance Optimal-linjen i seg selv er designet for dehydrert hud, fuktighetsgivende krever ikke bare tørr hud, men også fet og kombinasjonshud.
Den inneholder termisk vann, som ikke bare fuktighet, men også beroliger huden, så vel som seboregulatoriske kapsler. Ikke å si at her er et matt ansikt, men alt er ganske anstendig etter det. Ikke nødvendig å vente på dyp fuktighetskrem av denne krem, selv her står det skrevet i merknaden, som skaper en fuktighetsholdende film og fukter de øvre lagene av huden.
Men for meg er dette akkurat det du trenger. Siden jeg bruker lagene i omsorg og det første laget er Ren-serum for dyp fuktighet, deretter lotion med rav (du må skrive en anmeldelse, eller flasken er allerede ute), og etter denne krem ​​får jeg utmerket hud fuktighetsgivende og langvarig effekt. Krem vil bare lage en film slik at fuktigheten ikke fordampes, men samtidig puster huden og det er ingen følelse av kvelende hud.
Cream base uten anti-age ting, men det er lett og det er flott for meg, så jeg bruker det med glede. Selv om jeg var skeptisk og trodde at hypodermen ville komme ut på grunn av SPF. Min hovedpleie er nå kveld.
Oppstillingen har også samme krem, men uten SPF og to typer krem ​​for tørr hud, så vel som fuktighetsgivende serum.
Jeg fortsetter å elske merkevareprodukter og utvide bekjennelse med verktøy fra forskjellige linjer.
Sammensetning av Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF20:

Jeg likte kremet, den utfører sine funksjoner og prislappen er sane. Så, hvis du trenger en base krem, så kan du se på Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF20.
Prisen på 40 ml er ca 1300 rubler.
Hva er din favoritt merkevare linje?

Siste innlegg fra denne tidsskriftet

Yves Rocher "Olive Shower Oil Petitgrain "

Oppvarmingssesongen tørker huden, så jeg skifter ikke bare hudpleie til høst-vinterperioden, men prøver også å velge mer delikate produkter...

Julstempler samling 2018

I bulk vil salg av samlinger begynne om et par dager, men noe kan allerede kjøpes nå. Derfor er det på tide å vurdere hva vi...

Pacifica Kokos Hår Hår Mask Super Power Deep Conditioning Damage Control Mask

Jeg liker å prøve nye merker og produkter. Så passerte ikke den utvidede linjen Pacifica-produkter. Selve merkevaren er veganer og er ikke testet på...

HYDRANS OPTIMAL UV20 LEGER Fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud

Rør 40 ml

Rør 40 ml

Fuktar huden din, beskytter den mot sollys. Det gir huden din en følelse av komfort og kjedelighet.

 • beskyttelse
 • fukting
 • beroligende
 • fordeler
 • Hvem passer?
 • Kliniske studier
 • struktur
 • fordeler

  Hydrans Optimal HC Leger er egnet for normal og kombinasjonsfølsom hud.

  Denne krem ​​ble testet med deltagelse av 68 frivillige med tørr og meget tørr hud:


  95% av deltakerne observert at huden deres var mykere og følte seg komfortabel etter 5 dagers bruk.

  90% av dem likte den enkle påføringen og rask absorpsjon, samt en hyggelig lukt

  Avene Hydrance Optimal UV Legere SPF 20 - Gjennomgang

  Jeg er 30 år gammel. Hud kombinert med periodiske utslett.

  Jeg prøvde mange kremer og endelig fikk apotekspleie.

  Jeg leste mye om forskjellige merker og produkter og fant det, det veldig verktøyet som passer meg med flere parametere, nemlig:

  ikke-fet konsistens (kombinert hud),

  fuktighetsgivende (spesielt kinnene, som er veldig peeling),

  beskyttet mot sollys, krem ​​plukket opp for sommeren!

  Konsistensen er som en væske. Den første gangen var en følelse av at jeg hadde liten krem, jeg brukte den flere ganger, kremet ble straks absorbert, med tiden denne følelsen forsvinner, kanskje fra at huden er mettet med nødvendig fuktighet og kremen virkelig virker!

  Porene tettes ikke.

  Nå er beskyttelsen fra solens stråler, ingen skrev, kanskje jeg savnet, men huden ble blek (den er så hvit av naturen), og her sier ikke en person når jeg møter at jeg er blek! Selv om jeg ikke jobber for øyeblikket og en halv dag på gata med babyen gange.

  Jeg begynte å påføre en multi-aktiv krem ​​under Clarins serum, og deretter følelsen av fuktighet mer!

  Jeg bruker forresten Aven Klin AK Cleansing gelkrem for å rense problemhuden utsatt for akne og peeling.

  Akne, selvfølgelig, ble ikke mindre, peeling forsvant. Rengjør overflateforurensning, dessverre ikke.

  Etter vask med dette verktøyet, er det ingen tetthet.

  Godt vasket, konsumert veldig økonomisk. Konsistensen av kremet. Lukten er ikke irriterende og lett.

  Etter et annet kjøp i apoteket fikk jeg prøver av Vichy krem ​​og sikkert glemte at jeg for flere år siden var allergisk mot dette merket av krem, begynte jeg å bruke den. Hver dag før sengetid påførte jeg krem ​​i 2 timer, og etter å ha tatt den bort, det var at jeg ikke forlot ham om natten (selv om det var nok) etter en uke eller ti dager fant jeg meg ikke reflektert i speilet, og ikke fordi jeg var uimotståelig Det er ubestridelig) Ansiktet er hovent, rødt, og det var en forferdelig kløe, og ikke bare i ansiktet, men også i nakken og i dekket. Forresten startet kløen nesten etter 1 dag i bruk, men jeg syndet mot mygg og svartefløyter. I appendagen av området betennelse brent med brann. Generelt, unngår følelser, shoveled Internett (og dette nettstedet er spesielt, takket være Madeleine) Jeg kjøpte AVENE CLEAN-AC krem ​​(vi har ikke CLEANANCE-K) og HYDRANCE OPTIMAL LEGERE. Etter den første kløe, kløen skjedde, rødheten ble redusert, og takket være antiallergipiller, falt ansiktet på plass. Jeg bruker disse kremer i 4 dager, problemet er fortsatt der, men huden ser bedre ut, ujevnheten går bort, den røde fargen har endret seg til rosa. Separat, jeg vil si for krem ​​HYDRANCE OPTIMALE LEGERE er bare noe, min decollete har alltid hatt tørrhet, og som følge av dette, små, men ubehagelige triks som klø, korrigerte denne krem ​​situasjonen, nærmet huden som ingen annen krem ​​før den. Klassen. Definitivt kjøpe disse krkma igjen, slik at bulo, hvem vet hvordan huden min vil reagere når jeg igjen vil eksperimentere.

  Avene hydrance optimale uv legere spf 20

  Hei, kjære lesere! Med deg Ksenia.

  Dagens gjennomgang om lys fuktighetsgivende krem ​​Aven Hydrans Optimal Leger.

  Jeg har en sensitiv kombinasjonshud. Jeg prøvde mye kremer fra ulike produsenter av farmasøytisk kosmetikk (Bioderma, La Roche Posay, Uriage), og bare Avene-linjen fullstendig tilfredshette meg.

  Denne kosmetikken er laget på grunnlag av termisk vann Avene, produsent: Pierre Fabre, Frankrike.

  Når som helst på året, velger jeg dagpleieprodukter med solkremegenskaper, fordi solens stråler trener inn gjennom skyene, t.o. og om vinteren.

  Denne krem ​​med SPF 20 beskyttelse.

  Bilder av krem ​​Avene Hydrance Optimal UV.

  Kremet er veldig lett, absorbert raskt, godt fordelt over ansiktets og nakkens hud. Han har en mild, diskret duft som slutter å bli følt umiddelbart etter påføring.

  Den eneste ulempen ved dette verktøyet er at den er ganske flytende og til og med flyter litt inn i lokket når den lagres i oppreist stilling. Derfor holder jeg det opp ned :).

  Jeg sprer kremet over huden i ansikt og nakke ved lett å trykke fingertuppene.

  Kremet konsumeres økonomisk: Jeg har nok 40 ml i ca 1,5 måneder.

  Jeg bruker det tredje røret.

  Generelt er jeg veldig fornøyd med mitt funn!

  Og jeg kjøper vanligvis denne herlige kremet her.

  Takk for din oppmerksomhet! Helse og skjønnhet til deg!

  Skriv dine kommentarer, for eksempel, abonnere på oppdateringene på nettstedet vårt (du må bare registrere deg).

  Et annet interessant nettsted:

  Super lotion Holy Land: hvordan å kurere mild akne på bare en måned?

  Jeg håper at min anmeldelse av lyskrem Aven Hydrans Optimal Leger var en interessant og nyttig for deg!

  AVENE Gidrans Optimal UV20 Leger 40 ml

  De aktive ingrediensene gir den perfekte fordeling av Avene termisk vann på huden. Som følge av regelmessig bruk av Avene Hydrance Optimal UV Light SPF 20 beskyttende fuktighetskrem, gjenopprettes vannbalansen, fuktighetstap forebygges, og irritasjon forårsaket av dehydrering av huden fjernes.

  Selvabsorberende kapsler gir huden en matt overflate og regulerer talgproduksjonen. Takket være solkrem (UV 20) fuktighetsgivende beskyttende krem ​​Avene Hydrance Optimal UV Light SPF 20 beskyttende hydrerende krem ​​hindrer hudfotografering.

  • termisk vann Avene eliminerer irritasjon, fuktighet, gir en følelse av friskhet;
  • Soyabønnefrø ekstrakt hjelper huden å beholde fuktighet.

  Avene termisk vårvann (Avene Aqua). Etylheksylmetoksykinnamat. Octocrylene. Bis-etylhexyloxyfenolmetoksyfenyltriazin. Cyklomethicon. Aluminiumstivelse, oktenylsuksinat. Polymetylmetakrylat. Kaliumcetylfosfat. Benzoesyre. Beta-sitosterol. Caprylic / Capric Triglyceride. Karbomer. Klorfenesin. Dinatrium Edta. Parfum. Glyserin. Glycine Soja. Hydrogenerte Coco-Glyserider. Lecitin. Phenoxyethanol. Poloksamer 188. Natriumkondroitinsulfat. Natriumhydroksid. Tokoferylglukosid. Xantangummi

  Påfør om morgenen på ansikt og nakke. Det er en utmerket base for sminke.

  Jeg kjøper denne krem ​​for andre gang. For min kombinasjonshud passer den perfekt. Oljeskinn nr. Følelse av fuktighet og velpleie. Og ikke minst - jeg vet at solens skadelige stråler ikke vil skade meg, min krem ​​vil beskytte meg mot dem))

  Oksana, Magnitogorsk, 3. mars 2016

  Kosmetologen ga meg råd, jeg er veldig fornøyd med produktene)))

  Vera, Ekaterinburg, 3. mars 2016

  Konsistensen av krem ​​er veldig delikat, smelter, absorberes umiddelbart. Ved slutten av dagen er det ingen skinne på huden. Nyt bare begynnelsen, som det!

  Tatyana, St.Starominskaya, 23. mars 2017

  Veldig fin lett tekstur, godt fuktet, absorberer raskt. Flott sommerkrem

  NATALIA, Omsk, 4. mai 2017

  For min følsomme hud kom kremet perfekt! Jeg fant endelig min krem ​​for hver dag!

  Anna, 17. juni 2017

  Jeg likte kremet, tekstur er lett, absorberer, perfekt fuktighet og gir ikke en oljeaktig glans på huden.

  Svetlana, Jekaterinburg, 21. september 2017

  Veldig fornøyd med denne fløten. God fuktighetskrem. Alle utslett er borte, nye vises ikke, huden er jevn. Også rødhet på huden. Med utseendet på dette produktet i min omsorg, har jeg råd til ikke å legge grunnlag på ansiktet mitt før du går ut. Jeg anbefaler.

  Natalia 3. mai 2018

  Aven Hydrans Optimal UV20 Leger Fuktighetsgivende beskyttende krem ​​40 ml

  Avene Hydrance Optimal UV Light SPF 20 beskyttende fuktighetskrem

  vitnesbyrd

  Aven Hydrans Optimal UV20 Leger Fuktighetsgivende beskyttende krem ​​brukes til normal og blandet sensitiv hud, dehydrert av ulike aggressive effekter (irriterende kosmetiske prosedyrer, inkludert etter kjemisk peeling eller dermatologisk behandling, svake klimatiske forhold: kulde, vind, sol, etc.) og UV beskyttelse.
  Resultatet

  Ansiktet er matt, uten oljeaktig glans. Huden er permanent fuktig, beskyttet mot UV-stråling.

  Krem fuktighetsgivende Avene Hydrance optimale uv legere

  Et godt alternativ for vår og sommer, for kombinasjon og normal hud.

  Til slutt fikk jeg den 100. anmeldelsen.) Gjennomgangen vil bli viet Avene-fuktighetskrem med SPF 20. Jeg har kombinert, porøs, oljeaktig T-soneskinn, utsatt for pigmentering, dannelse av fregner. Derfor, på vår og sommer bruker jeg solkrem. De siste 4 årene på rad kjøpte jeg Avene krem ​​i et oransje rør, det er veldig bra, men for meg er det fett. I år bestemte jeg meg for å prøve en annen solkrem av dette merket, valget falt på lys fuktighetskrem Hydrance Optimal UV Legere for normal og kombinasjonshud. Denne linjen har en krem ​​for tørr og veldig tørr hud - Hydrance Optimale UV Riche, dette er absolutt ikke mitt valg. Jeg har brukt kremet i en måned nå, så jeg fikk inntrykk.

  - umiddelbar, intensiv og langvarig hydrering;

  - den "oljefrie" teksten gir huden en følelse av friskhet, mykner, gir en dyser;

  - er en utmerket base for sminke.

  Utseende. En hvit boks med en gjeng utenlandske påskrifter, på den ene siden dekrypteres på russisk, inne er det en instruksjon, også helt på en fremmed, og et hvitt rør med en 40 ml krem. Når du unscrewing hetten, er det klart at åpningen for tilgang til krem ​​er opprinnelig lukket.

  Komposisjon. (2 versjoner - utenlandsk og russisk - forkortet)

  Søknad, opplevelser. Når jeg først presset kremet på hånden min, virket konsistensen fettete. Når jeg distribuerte på ansiktet, innså jeg at jeg hadde feil.

  Kremet fordeles enkelt, absorberes umiddelbart! Ikke etterlater en følelse av klebrighet, film, ruller ikke, bare fuktig, delikat, ikke overbelastet hud. Matting er tilstede, men ikke perfekt, men huden er kremaktig og skinner ikke. Kremet har en lett kosmetisk lukt, det ser ut til meg karakteristisk for dette merket. Smink smidig påført og holdt. Jeg vil være oppmerksom på at om vinteren hadde jeg hatt lite fuktighet i denne kremet, siden om vinteren er huden min utsatt for tørrhet, og om sommeren til fett, og det er ikke nødvendig å bruke slik krem ​​om vinteren. Derfor, for tørr hud, bør dette alternativet ikke vurderes. Også jeg vet ikke hvordan krem ​​vil oppføre seg på fet hud, men kombinert og normalt bør komme opp. Jeg vil også legge merke til at porene ikke tette, forårsaket ikke en allergisk reaksjon, og viktigst - beskytter mot pigmentering.

  Forbruk. Normal, men økonomisk ikke navn. Jeg bruker det bare i løpet av dagen, som det står skrevet i instruksjonene, men noen bruker det som en natt, jeg vet ærlig ikke hvorfor jeg trenger en SPF-krem om natten.

  Pris. Selvfølgelig dyrt - ca 1000 rubler, for 40 ml krem.

  Kjøpssted. Jeg kjøpte i apoteket Rigla.

  Oppsummering. Jeg vil anbefale krem ​​til vår og sommer, eiere av normal og kombinasjonshud utsatt for pigmentering. Det er fortsatt nødvendig å velge en krem ​​i henhold til hudtype, fordi jeg leste noen vurderinger om dette produktet og ble overrasket. De skriver at krem ​​ikke passet min dehydrerte hud, som ikke ga tilstrekkelig fuktighet til min tørre hud, og alt fordi det ikke er ment for tørr hud, spesielt for tørr - det er en annen krem ​​i denne linjen).

  Perfekt fuktighet i huden din (bilde festet)

  Min hud er tørr, følsom og utsatt for utslett. Nylig begynte hun å legge merke til at huden ser veldig dehydrert ut, og jeg vil virkelig ikke ha tidlige rynker. Shoveled et fjell av vurderinger av alle slags forskjellige på internett og bestemte seg for å kjøpe Avene Hydrance. Den har en lett, behagelig lukt. Det absorberes raskt, umiddelbart etter å ha brukt en liten glans, men passerer raskt.

  Den konstante desquamation forsvant, merkene fra kviser ble mye blekere, noen forsvant helt. Etter påføring av krem, ser huden næret og glatt ut. Jeg bruker for natten, om ettermiddagen foretrekker jeg å bruke kremgel fra La Roche

  Når det gjelder SPF-beskyttelsesfaktoren, er det ikke i denne kremet, som i andre kremer av denne linjen, gjør det meg ikke på noen måte opprørt, ettersom jeg bruker krem ​​mer for natten.

  Det store pluss er at krem ​​ikke er komedogen.

  Pris: ca 160 UAH for 40 ml, bestilt på Internett.

Flere Artikler Om Typer Acne