Micellar vann er designet for å rense og forsiktig tone epidermis. Produktets kosmetiske merke Avene basert på det samme termiske vannet fra en naturlig kilde, beriket med nyttige mineraler og komponenter til huden.

Som alle andre produkter har micellar vann Avene sine egne egenskaper, som vi vil diskutere i neste avsnitt av artikkelen.

fordeler

Et kjent kosmetisk merke for noen år siden ga ut et nytt produkt på den tiden - micellar vann Avene Cleanance, som umiddelbart ble et populært og ettertraktet produkt av kvinner rundt om i verden.

 • Cleanance Cleanser er basert på Avene termisk vann i høy konsentrasjon, noe som gjør huden til å gi høy kvalitet omsorg uten irritasjon;
 • Micellar vannrengjøringsmiddel fjerner selv vanntett sminke og renser forsiktig området rundt øynene og leppene;
 • Verktøyet ble opprettet, ikke bare for å fjerne dekorative kosmetikk, men også den viktigste hudpleie av fet eller kombinert type, inkludert normal;
 • Micellar-produktet er ideelt for eiere av fet hud og klarer perfekt med oljeaktig glans på ansiktet;
 • Verktøyet normaliserer lipidbalansen i huden og reduserer produksjonen av talg;
 • Avene Cleanance micellar er egnet for kvinner med problematisk hud og ungdom som lider av økt sebumsekresjon og tilstoppede porer;
 • Økonomisk forbruk lar deg bruke produktet i lang tid;
 • Micellar vann krever ikke skylling og etterlater ikke en fettfilm på ansiktet;
 • Væskekonsistensen av produktet har en subtil behagelig aroma;
 • Tusenvis av forbrukere over hele verden har klart å evaluere produktets høye kvalitet;
 • Micellar vann Avene Cleanance selges på apotek.

struktur

Rengjøringsmikellær vann er basert på Avene termisk vann, beriket med naturlige mineraler, noe som gjør produktet ekstremt trygt for daglig bruk. Blant komponentene i legemidlet er det en likør Laurat - en viktig ingrediens for normalisering av talgproduksjon og fjerning av fet skinn fra epidermisoverflaten.

Hvordan bruke

Hovedformålet med Avene micellar vann er å fjerne sminke fra ansiktets hud: daglig eller mer vedvarende. Med hver type sminke, håndterer dette produktet "hurra" uten å irritere den delikate huden i ansiktet i øyet, noe som er spesielt verdsatt av eiere av den følsomme epidermis.

I tillegg kan Avene micelle brukes til å rense ansiktet helt uten å bruke vann, for eksempel midt på dagen eller på reise. Det anbefales at du bruker produktet på et tidspunkt når du vil fjerne sminke eller rester fra ansiktet, bare rengjør huden eller til og med bytte den med en fullstendig vaskemiddel.

For daglig vask, bruk Avene micellar vann 2 ganger om dagen, morgen og kveld. Påfør produktet på en bomullspute og tørk ansiktets hud etter massasjelinjer.

For å fjerne sminke, bruk et kosmetisk produkt om kvelden eller på et tidspunkt når du vil fjerne sminke. For vedvarende sminke kan du trenge to trinn av rensing med Avene, og begge takk til micellar vannrensing.

Kvinner med kombinert eller dristig type epidermis kan bruke produktet daglig, når som helst på dagen eller natten, så snart de føler seg ubehag på hudens overflate: en følelse av "fett", støv.

Kosmetologen sier om det er verdt å vaske micellar-agenset med vann:

anmeldelser

Avene Cleanance micellar vann reagerer svært godt på grunn av kvalitetssammensetningen uten parabener, smaker, fargestoffer og andre frastøtende komponenter. Produktet er egnet for å fjerne sminke og bryr seg om problemhud. Forbrukerne sier at "micelle" takler enhver type sminke uten vanskeligheter, renser huden perfekt fra sminke og overflødig støvstøv.

I tillegg er micellar Avene Cleanance egnet for ungdom og kvinner med problematiske hudtyper, det danner rent porene og fukt huden, reduserer overskuddsproduksjonen av talg og håndterer hatet i T-sonen.

Jentene legger merke til de hyggelige opplevelsene i ansiktet etter bruk av produktet og legger merke til at det ikke går ut av film på ansiktet. I tillegg til den hyggelige aromaen, forbruker forbrukerne det økonomiske forbruket av midler og anbefaler å velge en større krukke - dette gjør at du kan spare på produktet og nyte det i lang tid.

Micellar lotion for rensing og fjerning av sminke

Flaske på 100 ml, 200 ml, 500 ml

Flaske på 100 ml, 200 ml, 500 ml

Krever ikke skylling. Hypoallergenic *. Ikke komedogenno. For sensitiv hud.

 • rensing
 • Med lukt
 • Fjerning av sminke
 • fordeler
 • Hvem passer?
 • Kliniske studier
 • struktur
 • fordeler

  Fjern forsiktig urenheter og sminke fra ansiktet, øynene og leppene uten å tørke ut huden.
  Den inneholder en høy konsentrasjon av Avène Thermal Water, som fjerner irritasjon og har en beroligende effekt.

  Forbedret formel: høyere toleranse.

  Micellar lotion er spesielt utviklet for å rense og fjerne sminke fra sensitiv hud.

  Bruken av ansiktslotion ble testet av 35 kvinner, hver av dem hadde tørr hud og et følsomt område rundt øynene.

  Alle deltakere høyt verdsatt:

  • rensing egenskaper og evnen til å fjerne sminke;
  • brukervennlighet og behagelig aroma;
  • veldig godt tolerert for området rundt øynene.

  Søknadstips

  Kundeanmeldelser

  Kunder anbefaler dette produktet til sine venner..

  Jeg kjøpte lotionet og ble hyggelig overrasket. Det var en glede å legge på huden. Det er som om du vasker ansiktet med kildevann: huden er myk, myk, renset, ikke klistret med lukten av en svakt luktende rose. Alle vellykkede kjøp!
  PS! Jeg bruker ikke makeup remover lotion!

  Jeg heter Anna. 38 år. Kombinert hud, veldig allergifremkallende. Lotion kom opp! Utmerket fuktighet, lindrer irritasjon. Jeg bruker det om morgenen og om kvelden på ansikt og nakke. Det var dyrt å kjøpe en flaske, men i Finland ga de en prøve av denne lotionen, en rensegel og to prøver av ansiktscreme. Gel er bra, jeg likte det også, jeg kjøpte det, men jeg bruker det sjeldnere. En av kremer kjøpte også i normalt volum. Og nå kjøper jeg denne lotionen regelmessig og tar med meg på alle turer.

  Aven Klinans Micellar vann 400 ml (Avene, Cleanance)

  Fjerner forsiktig urenheter og sminke, regulerer talgproduksjonen

  Få varsel ved mottak av varer til lageret

  beskrivelse
  Anmeldelser (13)
  Skriv en anmeldelse

  Klinans rensende vann inneholder Avѐne Termisk Vann i høy konsentrasjon. Fjern forsiktig urenheter og sminke (inkludert vanntett), og på bekostning av Glyceryl Laurat bidrar til å kontrollere sebumproduksjonen.
  Huden blir ren, frisk og oppdatert.

  SØKNAD

  Tørk ansiktet med en bomullspute dyppet i micellar vann.
  Krever ikke skylling med vann.

  COST

  Jeg har lagt merke til dette merket på råd fra min kosmetolog. Min hudtype er fet problem. Om vinteren blir det mer tørt og veldig følsomt. På apoteket kjøpte jeg rensende termisk vann, rensegel og krem. Jeg vil skrive om vannet, fordi den feilaktige bruken brakte huden min til en beklagelig tilstand. Og kanskje vil min anmeldelse være nyttig for noen og redde deg fra feil. Så: rensende vann er skrevet på pakken, det krever ikke skylling, for fet hud, det er hypoallergen, ikke-benzogen. Ingredienser: aven termisk vann, butylenglykol, pentylenglykol, ricinusolje, cetrimoniumbromid, natrium EDTA, duft, glyceryllaurat. Apoteket fortalte meg at dette er det samme som micellar vann. At du først må vaske ansiktet med gel, tørk deretter ansiktet med dette vannet, som en tonic, og påfør kremet. Jeg gjorde nettopp det, og en måned senere ble ansiktet mitt bare forferdelig. Nasty små subkutane komedoner begynte å dukke opp. Selvfølgelig begynte jeg å studere detaljert informasjon om alle de midler jeg brukte på den tiden. Og jeg skjønte at jeg må bytte omsorg. Termisk rensende vann, som micellar vann, er ikke en tonic. Dette er nettopp det rensende vannet som fjerner sminke og det skal skylles av. Da endret jeg sekvensen - først tar jeg av sminken min med en plate fuktet med dette vannet, så jeg vasker ansiktet mitt med en gel, så vær sikker på å bruke tonic og krem. Og nå er jeg veldig fornøyd med dette vannet. Hun fjerner sminke godt. Jeg har allerede annet skum, tonic og krem. De hjalp meg til å helbrede huden, og jeg vil definitivt skrive om dem også. Selvfølgelig virker alt alltid i komplekset. Men dette termiske vannet renser huden veldig bra og forårsaker ikke irritasjon. Volumet på 400 ml var nok i 5 måneder og litt mer igjen. Jeg vil kjøpe mer.

  Utmerket rens av smuss. Vasker selv øye sminke. Reddet flere ganger når det ikke var mulig å vaske ordentlig. Men det er fortsatt en følelse av filmen etter bruk, og det er et ønske om å vaske med vann. Stor flaske, som er nok for meg i et år med bruk. Det er et åpningshull for ikke å åpne lokket helt. Har ingen lukt

  Micellar vann fra Aven Klinans er det vanligste vannet, dårlig håndterer rensing og regulering av talgproduksjon. Normal mascara vaskes ikke. Må legge til ekstra midler. Vodichka veldig lett, veldig myk. Dette er kanskje det viktigste og eneste pluss. For sommeren vil være veldig svak. Hvis bare etter at du har brukt en god rensingsmousse eller gel for vask, kan du gå.

  Vann renser huden godt, gir ingen følelse av tetthet. Men etter at jeg har brukt det, har jeg en følelse av klæbrighet i huden, så jeg fortsetter å rense og vaske ansiktet mitt med gel fra samme serie. Lukten er hyggelig, strømmen er gjennomsnittlig. Allergier forårsaket ikke, selv om huden er følsom. Generelt anbefaler jeg.

  Smeltevannet er bra, men ble ikke min favoritt. Sminke rydder opp, men huden min blir rød når den står på ansiktet mitt, så jeg vasker det med vann og gel umiddelbart. Brukes til slutt, men jeg vil ikke bestille mer

  Akne: hvordan å kurere akne

  Hvor akne kommer fra og hvordan å kurere det. Gratis akne behandling hjemme. Anmeldelser av farmasøytiske kosmetikk.

  Avene Micellar Lotion

  Allerede halvparten av flasken Avene rensende micellar lotion har blitt brukt, og det er mulig å oppsummere konkret resultat om fordelene eller skadene. Kjøpt dette produktet i apoteket "gorzdrav" til en rabattpris på 700 rubler. Designet lotion for alle hudtyper, spesielt for følsomme.

  Tilbakemelding på Avene Micellar Lotion

  Produsenten Avene skriver at lotionen ikke trenger å vaskes av, det fjerner sminke fra øynene og leppene, fjerner rødhet, irritasjon, brennende og andre ubehagelige opplevelser. Basert på termisk vann, gjenoppretter vannbalansen i huden. I tillegg til sminke kan lotion enkelt brukes til ubehagelig følelse.

  Nå om mine inntrykk om rensende micellar lotion Avene. Lukt av lotion spesielt hyggelig, som alle produkter Avene. Fjerner fettete glans, smuss akkumulert på ansiktet, fjerner tørrhet og tetthet, og fjerner til og med rødhet! dvs. betent elementer blir mindre rød, flekker lettere.

  Etter 10 minutter etter tørking av denne lotion, ser huden veldig godt ut, frisk med en mer jevn farge. Det er faktisk micellar lotion utfører alle sine oppgitte funksjoner: det gjenoppretter lipidfilmen, oppdaterer, lindrer irritasjon.

  Hvis vi snakker om øynene, i dette tilfellet bør du ikke engang kjøpe en separat øye sminke remover. Dette er ganske nok, det er mykt og fjerner godt, mens fuktighetsgivende og lindrende irritasjon.

  Så jeg anbefaler på det sterkeste at du har et slikt verktøy i din kosmetiske pose. Naturligvis ikke-medisinske, hypoallergene. Selv om du har fet hud, vil løsningen gjøre. Det er veldig mykt, ikke skader huden, hjelper bare med å gjenopprette.

  Sammensetningen av micellar-løsningen fra Avene er også meget fornøyd: Avene-termisk vårvann, pentylenglykol, PEG-6 kapryl / Capricglyserider, dinatrium EDTA, duft, PEG-40 hydrogenert kastorolje, sclerotiumgumm, natriumbenzoat, natriumklorid.

  For det første, termisk vann - grunnlaget for denne lotionen. Pentylenglykol er en god fuktighetskrem og hjelper til med å trenge inn i de aktive ingrediensene i de dypere lagene i huden. PEG-6 Caprylic / Capric Glycerides - øker oppløseligheten av stoffer og øker konsentrasjonen. Dinatrium EDTA er et farlig kreftfremkallende middel, regulerer viskositeten, myker vannmiljøet. Duft er den spesielle duften av Avene. PEG-40 Hydrogenated Castor Oil - et derivat av ricinusolje, har mykgjørende egenskaper, etterlater en beskyttende film på huden. Sclerotium Gum fukter, beskytter huden, kremer blodårene. Natriumbenzoat virker antiseptisk, øker penetrasjonen av aktive stoffer inn i huden. Natriumklorid tilsettes for viskositetsbestanddeler.

  Hvor mye er Avene micellar lotion

  Den gjennomsnittlige kostnaden for en slik lotion er 800-900 rubler. Du kan kjøpe i apotek eller nettbutikk.

  ❤ Gali Pan Blog

  Søk i denne bloggen

  Abonner på denne bloggen

  Følg via e-post

  Micellar vann Avene Cleanance - mer forsiktig enn mild!

  Hei, jeg er vakker!

  I dag skal jeg fortelle deg om litt vann, uten hvilket ingen av min sminkeforbedring nå kan gjøre hjemme. Dette er Avene Micellar Vannrensningsserie

  Klinans rensende vann inneholder Avѐne Termisk Vann i høy konsentrasjon. Krever ikke skylling med vann. Allergivennlig. Nekomedogenna.

  Ifølge produsenten av vannet er den egnet for oljeaktig og problemhud, jeg har en kombinasjon av hud, jeg kan si at vann har passet meg perfekt

  Micellar vann er i en 400 ml flaske, det vil være nok i veldig lang tid, da strømmen er veldig minimal. Du trenger svært lite penger på en bomullspute for å kvitte seg med sminke og rense huden.

  Jeg vil si med en gang at selv om produsenten erklærer at det ikke er nødvendig å vaske av dette micellarvannet, vasker jeg fortsatt ansiktet mitt, dette er mitt poeng)


  Micellar vann helt fargeløst har en veldig delikat, knapt merkbar behagelig aroma.

  Vanlig sminkevann vasker bort med et smell! Mer motstandsdyktig gir i andre gang. For meg er en av de viktigste egenskapene at vann gjør en utmerket jobb med øye sminke, det biter ikke øynene dine i det hele tatt, og som en eier av følsomme øyne, kom jeg perfekt opp, forårsaker ikke rødme, irritasjon og intet negativt inntrykk. Forsiktig, forsiktig og forsiktig

  kommentarer

  Legg inn en kommentar

  Populære innlegg

  STELLAR parfymeinnsamling WILD BEAUTY

  Varemerket STELLARY i sommer utgitt en kvartett med dufter fra Wild Beauty-samlingen, og i dag vil jeg introdusere deg til dem

  Samlingen inneholder fire smaker:

  Wild Beauty "Mystery" - fruktig, blomstrende og woody. Merknader: topp - bergamot, bringebær, fersken. Medium - jasmin, rose, sandeltre, sedertre. Grunnleggende - vanilje, tonka bønne, benzoin.

  Aromaen er veldig sensuell, jeg vil si kvelden en, likte alle rundt meg, og mange kunne ikke tro at aromaen var et massemarked.

  Wild Beauty "Attraction" - blomster, grønn, frukt. Notater: Top - Mandarin, Violet. Midt - ros, lilje. Base - lily, musk.

  Duften er mer begrenset enn Mystery, men mer forsiktig sexy, perfekt ikke bare for kvelden, men også for en dagsdato.
  Wild Beauty "Passion" - sitrus, blomst, rav. Merknader: topp - oransje, neroli, bringebær. Medium - jasmin, gardenia; Base - rav, vanilje, tre.

  Duften er lik "Hypnotisk" for å være ærlig, nesen min sammenlignet dem med hverandre nesten som tvillinger...

  Samling av dufter PARFUM ATELIER fra Vivienne Sabo

  Ha en flott dag, min nydelige

  I dag vil jeg introdusere deg til de fem smaker av merkevaren Vivienne Sabo fra samlingen av dufter PARFUM ATELIER


  1) Boho chick
  2) Amourette
  3) Cherie
  4) Eau du Ciel
  5) Ballerine

  Hver duft er opprettet og har sin egen historie.
  Interessant lakonisk design med fløytebuer

  La oss se på hver duft:

  COLLISTAR svart krem ​​NERO SUBLIME CREAM

  God morgen skjønnhet

  I dag vil jeg fortelle deg om nyheten av Collistar-merkevaren, nemlig om ansikts- og nakkeskinn Collistar Nero Sublime Cream. Fantastisk krem ​​- svart

  Black Cream Collistar Nero Sublime Cream
  Volum: 50 ml
  Gjort i: Italia
  Hudtype: alle typer
  Avtale: restaurering, fuktighet, styrking

  PAYOT Techni Liss Booster Gel med hyaluronsyre

  Våren er veldig nær, og vårstemningen blir gradvis fange, den blir mer lys, men også skjønnhetskosmetikkens struktur blir lettere.

  I dag vil jeg fortelle deg om et fantastisk verktøy med sin lyse konsistens som virker underverk - Payot Techni Liss Booster, dette er en gel for å returnere volum til hud med hyaluronsyre


  Gelen har en veldig delikat og lett tekstur, har en behagelig aroma og hastighet av absorpsjon i huden, bokstavelig talt spist i sekunder.

  Verktøyet er designet for ikke bare å gjenopprette tekstur og tetthet i huden, men også effektivt glatte det i en tilstrekkelig lang periode. Med lengre bruk vil effekten bli enda mer merkbar. Produktet inneholder en kombinasjon av forskjellige typer hyaluronsyre, som stimulerer syntesen av hyaluronsyre som er tilstede i huden og forhindrer tap av fuktighet fra huden - og hva annet trengs etter vinterdullhet og tørrhet, og hele året rundt, ikke sant?

  INGREDIENSER:
  AQUA (VANN) • GLYCERIN • HYDROLYZED YEAST E...

  Rensing og fuktighet med Caudalie

  I den kalde årstiden vet vi alle at huden trenger en enda mer forsiktig tilnærming til pleieprodukter, da næringsstoffer trer i kraft om natten, og mer og mer fuktighetsgivende, fordi huden ikke bare lider utenfor vind, kald og ubehagelig værforhold, men også innendørs, fordi luften blir overtørket på grunn av at varmen slås på, noe som ikke kan ha en positiv effekt på huden vår

  I dag vil jeg fortelle deg om en trio av mine assistenter, det franske merkevaren Caudalie, hvis en av dem er mer for rensing, men huden tørker ikke, så de to andre er en gradvis fuktighet i huden.


  Caudalie renset vann
  La oss starte i en logisk kjede med rensing: Mikralvann for sminkefjerning Caudalie Cleansing Vann har en vodichku-lignende tekstur med en behagelig aroma. Hovedfunksjonen min vil merke at vann ikke klemmer øynene, det er spesielt viktig for meg fordi jeg har svært følsomme øyne og jeg Jeg prøver vanligvis å bruke pengene forsiktig...

  Vitamin C Regenereringskonsentrat

  En veldig interessant ting kom i hendene mine fra merket @drpierrericaud_russia Regenereringskonsentrat med vitamin C, som inneholder 5% rent vitamin C, som du personlig legger til i serumet - er det veldig interessant?
  For å føle seg som en liten kjemiker, trenger du bare å gå gjennom stadier, ta et hetteglass med rent vitamin C laget av plast, bryte opp den øvre delen, legg pulver til hetteglasset med emulsjon, lukk hetteglasset med dispenser og rist godt, for bedre effekt, rist jeg hetteglasset før hver bruk, og for bekvemmelighet i flasken er det en ball som, når den blir ristet, blander hele stoffet perfekt


  Det resulterende stoffet anbefales å brukes innen tre uker etter blanding, mens det ikke er nødvendig å lagre flasken selv i solen, slik at verktøyet ikke mister sine unike evner.

  Som du vet, er vitamin C ikke bare bra for helse, men hjelper også perfekt og virker som et anti-aging agent, som er et naturlig antioxidant...

  Givenchy Vinyl 16 / Guerlain svart leppestift-trio Le Petite Robe Noire 007 / Givenchy Livs lepper 62

  I dag vil jeg vise deg og fortell litt om min "svarte" leppestift, nemlig:
  1. Givenchy Rouge Interdit Vinyl i skygge 16 Noir Revelateur 2. Guerlain La Petite Robe Noire i skygge 007 Svart Perfecto 3. Givenchy Rouge Interdit Lip's Lips No. 62


  Min kjærlighet til denne typen leppestift begynte med kulten Givenchy nr. 62, det er Livs lepper, på den tiden var det en begrenset utgave, som i prinsippet og til denne dagen i vårt land forblir, kan den noen ganger bli funnet på den amerikanske nettsiden Sephora, hvor det en gang ble kjøpt gjennom en mellommann

  Bioderma Sensibio Gel Moussant

  Ha en fin dag, min milde

  I dag vil jeg fortelle deg om den mest delikate gelmousse for å vaske ansiktet, inkludert området rundt øynene fra Bioderma


  Dette nye merket er designet for sensitiv og delikat hud. Bioderma Sensibio Gel Moussant vinder allerede flere og mer kjekke hjerter og med god grunn!

  SCHWARZKOPF Bonacure BrazilNut Oil

  Hårprodukter er alltid veldig viktige for meg! Og i den varme årstiden velger jeg midler for volumet, så i kaldtid foretrekker jeg å bytte til tyngre artilleri - så jeg møttes i høst med Schwarzkopf BC Oil Miracle Brazilnut Oil hair line med brasiliansk olje

  Hovedkomponenten av linjen er Brasil-mutteroljen, som ekstraheres fra frøene til en av de store trærne i Sør-Amerika. Produktlinjen utviklet for alle typer hår, perfekt nærer, gir skinn og smidig hår uten å overbelaste dem. For de som farger håret, er denne linjen også egnet fordi den beskytter farget hår og gir lyse farger i lang tid.


  Jeg vil straks si at jeg er glad, ikke bare fra det gode resultatet etter første søknad, men også fra aromaen - dette er guddommelig! Jeg vil gjerne bruke linjalen på vinteren! Hva er inkludert i linjen:

  Schwarzkopf Bonacure BrazilNut Oljeolje-i-shampoo Sch...

  Payot Crème №2 Cachemire og Crème №2 L'Originale

  I begynnelsen av året presenterte Payot-merket en oppdatert linje Payot Crème nummer 2, som skaperen Nadya Payo utviklet for over 100 år siden - et kultprodukt - det beroligende Crème nummer 2, og det var hans formel av naturlige ingredienser som ble grunnlaget for en oppdatert omsorgssituasjon skapt spesielt for sensitiv hud.


  Huden min er i off-season blir det veldig kresen og følsom, rødhet og flassing er ikke sjeldne gjester på ansiktet mitt på dette tidspunktet, så for meg denne linjen viste seg å være en utmerket assistent, jeg har to hjelp av en oppdatert linjen er Crème N ° 2 Cachemire og Crème №2 L'Originale

  Crème N ° 2 Cachemire er i en krukke som er kjent for merkevaren, og det ser fint ut på bordet. Som nevnt av merkevaren, er den egnet for alle typer hud, men spesielt, etter min mening, vil den appellere til eiere av tørr eller kombinasjonshud.

  Kremet har en ganske tett konsistens, men samtidig absorberes den raskt av huden, og etterlater knapt en...

  AVENE CLINANCE MICELLAR WATER FOR PROBLEMLÆR 400ML

  Kort om produktet

  Avene Klinans micellar vann for problem hud 400ml bruksanvisninger

  Doseringsform

  Renser problemhud utsatt for skinn

  struktur

  AVEN THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA),

  Butylenglykol, pentylen glykol, PEG6 CAPRULIC / caprin GLICERIDIS, PEG40 HUDROGENATED ricinusolje, cetrimoniumbromid, dinatrium EDTA, parfyme (PARFUM), GLYCERIL laurat

  beskrivelse

  • Mikralvannsklinikker fjerner forsiktig urenheter og sminke (inkludert vanntett), og på bekostning av Monolaurin * bidrar til å kontrollere sebumproduksjonen.

  • Huden blir ren, frisk og oppdatert.

  • Det høye innholdet av Avene Thermal Water gir en beroligende og beroligende effekt på huden.

  Salgsfunksjoner

  vitnesbyrd

  : Forsiktig rensing av problematisk hud utsatt for glans. Fjerning av urenheter, fjerning av sminke fra ansikt og øyne.

  Krever ikke skylling med vann

  For ansikt og hud rundt øynene

  • Kjøp Avene Klinans micellar vann til problem hud 400ml i Moskva på din nærbutikk ved å bestille en bestilling for Apteka.RU.
  • Vi har en lav pris på Avene Klinans micellar vann for problem hud 400 ml i Moskva.

  Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

  dosering

  Påfør Micellar Water Klinans på ansikt og øyne med en bomullspute, og om nødvendig spray Avene Thermal Water.

  Designet for å minimere risikoen for allergiske reaksjoner. Bevist høy toleranse for fet hud utsatt for akne. Kun til ekstern bruk.

  ❤ Gali Pan Blog

  Søk i denne bloggen

  Abonner på denne bloggen

  Følg via e-post

  Micellar vann Avene Cleanance - mer forsiktig enn mild!

  Hei, jeg er vakker!

  I dag skal jeg fortelle deg om litt vann, uten hvilket ingen av min sminkeforbedring nå kan gjøre hjemme. Dette er Avene Micellar Vannrensningsserie

  Klinans rensende vann inneholder Avѐne Termisk Vann i høy konsentrasjon. Krever ikke skylling med vann. Allergivennlig. Nekomedogenna.

  Ifølge produsenten av vannet er den egnet for oljeaktig og problemhud, jeg har en kombinasjon av hud, jeg kan si at vann har passet meg perfekt

  Micellar vann er i en 400 ml flaske, det vil være nok i veldig lang tid, da strømmen er veldig minimal. Du trenger svært lite penger på en bomullspute for å kvitte seg med sminke og rense huden.

  Jeg vil si med en gang at selv om produsenten erklærer at det ikke er nødvendig å vaske av dette micellarvannet, vasker jeg fortsatt ansiktet mitt, dette er mitt poeng)


  Micellar vann helt fargeløst har en veldig delikat, knapt merkbar behagelig aroma.

  Vanlig sminkevann vasker bort med et smell! Mer motstandsdyktig gir i andre gang. For meg er en av de viktigste egenskapene at vann gjør en utmerket jobb med øye sminke, det biter ikke øynene dine i det hele tatt, og som en eier av følsomme øyne, kom jeg perfekt opp, forårsaker ikke rødme, irritasjon og intet negativt inntrykk. Forsiktig, forsiktig og forsiktig

  kommentarer

  Legg inn en kommentar

  Populære innlegg

  STELLAR parfymeinnsamling WILD BEAUTY

  Varemerket STELLARY i sommer utgitt en kvartett med dufter fra Wild Beauty-samlingen, og i dag vil jeg introdusere deg til dem

  Samlingen inneholder fire smaker:

  Wild Beauty "Mystery" - fruktig, blomstrende og woody. Merknader: topp - bergamot, bringebær, fersken. Medium - jasmin, rose, sandeltre, sedertre. Grunnleggende - vanilje, tonka bønne, benzoin.

  Aromaen er veldig sensuell, jeg vil si kvelden en, likte alle rundt meg, og mange kunne ikke tro at aromaen var et massemarked.

  Wild Beauty "Attraction" - blomster, grønn, frukt. Notater: Top - Mandarin, Violet. Midt - ros, lilje. Base - lily, musk.

  Duften er mer begrenset enn Mystery, men mer forsiktig sexy, perfekt ikke bare for kvelden, men også for en dagsdato.
  Wild Beauty "Passion" - sitrus, blomst, rav. Merknader: topp - oransje, neroli, bringebær. Medium - jasmin, gardenia; Base - rav, vanilje, tre.

  Duften er lik "Hypnotisk" for å være ærlig, nesen min sammenlignet dem med hverandre nesten som tvillinger...

  Samling av dufter PARFUM ATELIER fra Vivienne Sabo

  Ha en flott dag, min nydelige

  I dag vil jeg introdusere deg til de fem smaker av merkevaren Vivienne Sabo fra samlingen av dufter PARFUM ATELIER


  1) Boho chick
  2) Amourette
  3) Cherie
  4) Eau du Ciel
  5) Ballerine

  Hver duft er opprettet og har sin egen historie.
  Interessant lakonisk design med fløytebuer

  La oss se på hver duft:

  COLLISTAR svart krem ​​NERO SUBLIME CREAM

  God morgen skjønnhet

  I dag vil jeg fortelle deg om nyheten av Collistar-merkevaren, nemlig om ansikts- og nakkeskinn Collistar Nero Sublime Cream. Fantastisk krem ​​- svart

  Black Cream Collistar Nero Sublime Cream
  Volum: 50 ml
  Gjort i: Italia
  Hudtype: alle typer
  Avtale: restaurering, fuktighet, styrking

  PAYOT Techni Liss Booster Gel med hyaluronsyre

  Våren er veldig nær, og vårstemningen blir gradvis fange, den blir mer lys, men også skjønnhetskosmetikkens struktur blir lettere.

  I dag vil jeg fortelle deg om et fantastisk verktøy med sin lyse konsistens som virker underverk - Payot Techni Liss Booster, dette er en gel for å returnere volum til hud med hyaluronsyre


  Gelen har en veldig delikat og lett tekstur, har en behagelig aroma og hastighet av absorpsjon i huden, bokstavelig talt spist i sekunder.

  Verktøyet er designet for ikke bare å gjenopprette tekstur og tetthet i huden, men også effektivt glatte det i en tilstrekkelig lang periode. Med lengre bruk vil effekten bli enda mer merkbar. Produktet inneholder en kombinasjon av forskjellige typer hyaluronsyre, som stimulerer syntesen av hyaluronsyre som er tilstede i huden og forhindrer tap av fuktighet fra huden - og hva annet trengs etter vinterdullhet og tørrhet, og hele året rundt, ikke sant?

  INGREDIENSER:
  AQUA (VANN) • GLYCERIN • HYDROLYZED YEAST E...

  Rensing og fuktighet med Caudalie

  I den kalde årstiden vet vi alle at huden trenger en enda mer forsiktig tilnærming til pleieprodukter, da næringsstoffer trer i kraft om natten, og mer og mer fuktighetsgivende, fordi huden ikke bare lider utenfor vind, kald og ubehagelig værforhold, men også innendørs, fordi luften blir overtørket på grunn av at varmen slås på, noe som ikke kan ha en positiv effekt på huden vår

  I dag vil jeg fortelle deg om en trio av mine assistenter, det franske merkevaren Caudalie, hvis en av dem er mer for rensing, men huden tørker ikke, så de to andre er en gradvis fuktighet i huden.


  Caudalie renset vann
  La oss starte i en logisk kjede med rensing: Mikralvann for sminkefjerning Caudalie Cleansing Vann har en vodichku-lignende tekstur med en behagelig aroma. Hovedfunksjonen min vil merke at vann ikke klemmer øynene, det er spesielt viktig for meg fordi jeg har svært følsomme øyne og jeg Jeg prøver vanligvis å bruke pengene forsiktig...

  Vitamin C Regenereringskonsentrat

  En veldig interessant ting kom i hendene mine fra merket @drpierrericaud_russia Regenereringskonsentrat med vitamin C, som inneholder 5% rent vitamin C, som du personlig legger til i serumet - er det veldig interessant?
  For å føle seg som en liten kjemiker, trenger du bare å gå gjennom stadier, ta et hetteglass med rent vitamin C laget av plast, bryte opp den øvre delen, legg pulver til hetteglasset med emulsjon, lukk hetteglasset med dispenser og rist godt, for bedre effekt, rist jeg hetteglasset før hver bruk, og for bekvemmelighet i flasken er det en ball som, når den blir ristet, blander hele stoffet perfekt


  Det resulterende stoffet anbefales å brukes innen tre uker etter blanding, mens det ikke er nødvendig å lagre flasken selv i solen, slik at verktøyet ikke mister sine unike evner.

  Som du vet, er vitamin C ikke bare bra for helse, men hjelper også perfekt og virker som et anti-aging agent, som er et naturlig antioxidant...

  Givenchy Vinyl 16 / Guerlain svart leppestift-trio Le Petite Robe Noire 007 / Givenchy Livs lepper 62

  I dag vil jeg vise deg og fortell litt om min "svarte" leppestift, nemlig:
  1. Givenchy Rouge Interdit Vinyl i skygge 16 Noir Revelateur 2. Guerlain La Petite Robe Noire i skygge 007 Svart Perfecto 3. Givenchy Rouge Interdit Lip's Lips No. 62


  Min kjærlighet til denne typen leppestift begynte med kulten Givenchy nr. 62, det er Livs lepper, på den tiden var det en begrenset utgave, som i prinsippet og til denne dagen i vårt land forblir, kan den noen ganger bli funnet på den amerikanske nettsiden Sephora, hvor det en gang ble kjøpt gjennom en mellommann

  Bioderma Sensibio Gel Moussant

  Ha en fin dag, min milde

  I dag vil jeg fortelle deg om den mest delikate gelmousse for å vaske ansiktet, inkludert området rundt øynene fra Bioderma


  Dette nye merket er designet for sensitiv og delikat hud. Bioderma Sensibio Gel Moussant vinder allerede flere og mer kjekke hjerter og med god grunn!

  SCHWARZKOPF Bonacure BrazilNut Oil

  Hårprodukter er alltid veldig viktige for meg! Og i den varme årstiden velger jeg midler for volumet, så i kaldtid foretrekker jeg å bytte til tyngre artilleri - så jeg møttes i høst med Schwarzkopf BC Oil Miracle Brazilnut Oil hair line med brasiliansk olje

  Hovedkomponenten av linjen er Brasil-mutteroljen, som ekstraheres fra frøene til en av de store trærne i Sør-Amerika. Produktlinjen utviklet for alle typer hår, perfekt nærer, gir skinn og smidig hår uten å overbelaste dem. For de som farger håret, er denne linjen også egnet fordi den beskytter farget hår og gir lyse farger i lang tid.


  Jeg vil straks si at jeg er glad, ikke bare fra det gode resultatet etter første søknad, men også fra aromaen - dette er guddommelig! Jeg vil gjerne bruke linjalen på vinteren! Hva er inkludert i linjen:

  Schwarzkopf Bonacure BrazilNut Oljeolje-i-shampoo Sch...

  Payot Crème №2 Cachemire og Crème №2 L'Originale

  I begynnelsen av året presenterte Payot-merket en oppdatert linje Payot Crème nummer 2, som skaperen Nadya Payo utviklet for over 100 år siden - et kultprodukt - det beroligende Crème nummer 2, og det var hans formel av naturlige ingredienser som ble grunnlaget for en oppdatert omsorgssituasjon skapt spesielt for sensitiv hud.


  Huden min er i off-season blir det veldig kresen og følsom, rødhet og flassing er ikke sjeldne gjester på ansiktet mitt på dette tidspunktet, så for meg denne linjen viste seg å være en utmerket assistent, jeg har to hjelp av en oppdatert linjen er Crème N ° 2 Cachemire og Crème №2 L'Originale

  Crème N ° 2 Cachemire er i en krukke som er kjent for merkevaren, og det ser fint ut på bordet. Som nevnt av merkevaren, er den egnet for alle typer hud, men spesielt, etter min mening, vil den appellere til eiere av tørr eller kombinasjonshud.

  Kremet har en ganske tett konsistens, men samtidig absorberes den raskt av huden, og etterlater knapt en...

  Micellar vann: hva er det, sammensetning, hvordan du bruker og gjør hjemme

  Hver person som overvåker deres utseende og hudtilstand, bruker en betydelig mengde tid på å søke etter et effektivt middel for perfekt rensing av ansiktet. Spesielt er dette problemet relevant for eiere av lunefull hud, som de mest moderne kosmetikkene ikke passer til. Såpen tørker og strammer huden, ulike oljer tetter porene, og kosmetisk krem ​​forlater en oljeaktig glans og en klebrig følelse. Micellar vann, som regnes som et innovativt produkt i kosmetikkindustrien, har kommet til hjelp av slike personer - det renser forsiktig huden og fjerner sminke. La oss ta en nærmere titt på hvorfor micellar vann er nødvendig, og hvordan det er.

  Utseendet til micellar vann i kosmetikk

  I følge fysiske egenskaper er micellært vann en klar væske, uten smak og lukt, som, når det omrøres, produserer skum. Som regel er dets kjemiske sammensetning ikke overbelastet med ekstra ingredienser, men noen ganger produsenter setter vann med forskjellige smaker. For første gang begynte micellarvann å bli brukt i europeiske land. Væsken ble foreskrevet for personer som har opplevd ulike typer dermatologiske sykdommer: eksem, hud overfølsomhet og ulike dermatitt. Hun vasket huden med irritasjon, tørrhet og flak. Deretter begynte mikellarvann å bli brukt selv for omsorg for den følsomme huden til nyfødte. Etter å ha grundig undersøkt alle de fordelaktige egenskapene til micellar vann, introduserte farmakologene det i kosmetisk industri som en omsorgsfull og effektiv måte å fjerne urenheter fra ansiktets hud. Produktet inneholder ikke alkohol, som ofte irriterer huden, og oljer som tetter porene. I tillegg, i dagens forhold, er micellar-løsningen et hygienisk middel, som er impregnert med våtservietter for hudpleie og rengjøring av barnas hud.

  Hva er micellar vann?

  På latin er "Mica" en partikkel, det vil si, miceller er partikler i en hvilken som helst løsning. De viktigste strukturelle komponentene i micellært vann er miceller, som i hovedsak er overflateaktive stoffer (overflateaktive stoffer). De er mikropartikler av forskjellige strukturer med hydrofile og hydrofobe poler. De er betinget en boble med en uoppløselig kjerne og et skall av bristede haler som fanger skitt, svette og overflødig fett og trekker dem innvendig uten å irritere huden. Og når vi bare tørker huden med en bomullsstykke med micellar vann, blir alt smuss igjen på platen.

  Som en del av væsken kan miceller være i forskjellige konsistenser. Spesielt for produksjon av lotioner, brukes miceller i en mengde som vil gi høy kvalitet fjerning av sminke, inkludert vanntett, mens en karakteristisk film ikke dannes på overflaten av huden. Svært ofte blir micellare lotioner suppleret med andre komponenter som tilpasser syrebasenes balanse av produktet. Vanligvis er de glyserin, planteekstrakter, oljer og vitamintilskudd. Dette bidrar til å beskytte øynens slimhinne og unngå hudirritasjon.

  Micellar vann for ulike hudtyper

  For å sikre maksimal effekt av micellar vann er å velge verktøyet, tatt hensyn til egenskapene til hudtype. For fet hudtype, kjøp et produkt som inneholder polysorbat. Dette legemidlet kvitterer kvalitativt porene, men etter å ha brukt det, kan man se en følelse av tetthet. Micellar vann for tørr hudtype gir deg en behagelig følelse av mykhet og fuktighet, men det går ikke bra med fjerning av bærekraftig sminke.

  Metode for bruk og indikasjoner for micellært vann

  Micellar makeup remover er motsatt av hydrofil olje. I prosessen med bruk fjerner den forsiktig sminke, støv og overflødig sebum.

  vitnesbyrd

  - for reisende og folk som ikke har mulighet til å rense huden riktig;

  - for personer med allergiske reaksjoner på skumdannende midler;

  - for supportere av vanntett dekorative kosmetikk;

  - for eiere av sensitiv hud, som har komedoner og inflammatoriske prosesser ved bruk av olje;

  - for personer som bruker kontaktlinser;

  - for folk som de fleste rensemidler forårsaker å rive og irritere øynens slimhinne.

  Hvordan bruke micellar vann

  De fleste produsenter distribuerer "micelle" i form av narkotika 2-i-1 og 3-i-1. Det er at de hevder at verktøyet kan brukes som en renere, tonic og fuktighetskrem. Og den tradisjonelle påskrift på flasker "Krever ikke skylle" legger generelt vekt på produktets allsidighet. Det vil si at det er nok å bruke verktøyet, og huden vil bli fullstendig renset og klar for natts søvn. Dette er imidlertid ikke tilfelle, denne innskriften er en slags markedsføringsteknikk som skal øke salget. Kvinner, som trodde på de mirakuløse egenskapene til micellar vann og gjennom hele dagen, tørket grundig hennes ansiktshud, som angivelig ga henne mulighet til å puste, etter en stund kan det oppstå karakteristiske allergiske reaksjoner. Dette forklares av det faktum at det indre potensialet i huden ikke er så stor at den systematisk håndterer nye doser av overflateaktive stoffer, propylenglykoler og konserveringsmidler. Mikralvann til ansiktet er et rensemiddel som må vaskes for å ikke møte kløe, peeling og mange rynker i fremtiden.

  Steg-for-trinns metode for bruk av micellar vann

  1 vei: som rensemiddel uten sminke

  1. Påfør micellar vann på en bomullspute og tørk huden rundt øynene, deretter pannen (vi jobber godt på grensen av hårvekst), nese, kinnben, kinn, hake og nakke.

  2. Det er tilrådelig å vaske med rent vann, hvis ikke mulig, skyll deretter rikelig med termisk og blottet med en serviet.

  2 vei: som fuktighetskrem

  1. Sminkefjerning. Ved begynnelsen skal rengjøringsprosessen begynne med en grundig fjerning av sminke. For å gjøre dette, bruk krem ​​eller hydrofil olje. Disse verktøyene lar deg fjerne mascara (inkludert vanntett) og BB-krem.

  2. Vask ditt ansikt med rent vann.

  3. I det neste trinnet, bør du forsiktig tørke ansiktet med en bomullsvamp fuktet i micellar vann. Micellar-løsningen fjerner sminkerester godt.

  4. Vask ditt ansikt med rent vann igjen.

  Trenger jeg å skylle micellar vann

  Til tross for alle fordelene med micellar vann, tror mange kosmetologer og dermatologer at den bare skal brukes som en siste utvei. Og det bør ikke erstatte de vanlige rengjørings- og toningagene helt, fordi de overflateaktive stoffene som er inkludert i sammensetningen, forblir på hudflaten og forårsaker skade på hudens beskyttende barriere. I stedet for fuktig ren hud kan du få irritasjon, peeling og allergi. Uansett produsentene skriver på emballasjen, må micellarvannet vaskes av. Micellar-løsning i utgangspunktet - det er et uunnværlig verktøy i en nødsituasjon når du ikke kan vaske riktig (fly i et fly, ta toget, bo på stranden eller unna).

  Micellar vann fra ledende produsenter i verden. Hvilken er bedre?

  Det er umulig å si klart hvilket micellært vann som er bedre, hver har sine egne fans, og det er de som det ikke passet av en rekke årsaker, alt fra lukt og slutt med allergi. Derfor må valget av micellært vann kontaktes individuelt, basert på deres personlige egenskaper og preferanser. Vi har laget for deg en oversikt over de mest populære merkene med micellar vann for å hjelpe deg med å gjøre ditt valg.

  Micellar vann Garnier Skin Naturals (for alle hudtyper), Polen

  Produsenten av dette verktøyet hevder at produktene er grundig testet av dermatologer, har høye virkningsgrader, ikke forårsaker allergiske reaksjoner og krever ikke skylling. Under bruk blir huden forsiktig renset, oppnår friskhet og elastisitet. Verktøyet kan brukes til alle typer hud, inkludert områdene rundt øynene og leppene. Prisen på Garniers micellare vann er slående i sitt demokrati. Spesielt koster prisen på en 400 ml flaske ca 300 rubler. Micellar vann Garnier forbruker vurderinger får en rekke. Noen hevder at det er et produkt av høy kvalitet som ikke er dårligere enn dyre motstykker, og renser huden perfekt og ikke overdriver det. Andre sier at etter langvarig bruk begynner ansiktets hud å rive av og det opptrer røde flekker. Produsenter avviser slike vurderinger, motivert av det faktum at slike komponenter som surfactant poloxamer184 og sofator dinatrium EDTA er svært sjeldne, men de kan forårsake allergiske reaksjoner i enkelte hudtyper. Til tross for slike påstander, forblir Garnier Skin Naturals en universell hudrens, som er den ubestridte lederen når det gjelder kvalitet og pris blant lignende produkter. Den eneste ubeleilig nyansen i dette verktøyet er at holdbarheten er 6 måneder, og det er ganske vanskelig for en person å bruke en 400 ml flaske på så kort tid. Du kan kjøpe Garnier micellar vann på apotek eller en spesialisert kosmetikk butikk.

  Micellar vann L `Oreal Paris" Absolutt ømhet ", Tyskland

  Ifølge produsentene er verktøyet et ideelt alternativ for eiere av tørr og sensitiv hud. Det fjerner perfekt sminke, inkludert vanntett, forbedrer hudtilstanden, gir den elastisitet og naturlig friskhet. Micellar vann Loreal testet av dermatologer og oftalmologer. Verktøyet forårsaker ikke allergiske reaksjoner, irriterer ikke øynens slimhinne og forårsaker ikke tårer. En viktig fordel ved dette verktøyet er at den fordeles i små flasker på 200 ml. Prisen på en slik krukke er ca 350 rubler. Anmeldelser av micellar vann "Absolutt Tenderness" fra L'Oreal Paris folk som har opplevd sin handling er noe annerledes. For noen var verktøyet perfekt, og for noen forårsaket det problemer, og dette er ganske forståelig. Tross alt er komplekse kosmetikk ikke alltid det samme for alle hudtyper. Du kan kjøpe Loreal micellar vann i hvilken som helst butikk eller apotek.

  Micellar vann Bioderma Sensibio H20, Frankrike

  Bioderma Sensibio H20 Micellar Lotion er et av de mest populære micellære farvannene for rengjøring av sensitive hudtyper. Det bør noteres karakteristiske rengjøringsfunksjoner av verktøyet. Micellar vann Bioderma Sensibio H20 klare rengjøring av lett og vanntett sminke, mens du gjør det mye bedre enn andre rimelige kolleger. Produktet har myke overflateaktive stoffer og beroligende urte ingredienser - miceller av fettsyre estere og agurk ekstrakt. I prosessen med å bruke micellar-løsningen, tillater Bioderma å rengjøre og fukte huden i ansiktet. Verktøyet forårsaker ikke allergiske reaksjoner, mens rengjøring er det ingen utslett og rødhet. En betydelig fordel ved dette merket over tilsvarende konkurrenter er nærværet av micellare farvann i selskapets sortiment, som er utviklet for forskjellige hudtyper. Gjennomsnittskostnaden for dette produktet er omtrent 1.500 rubler for en 250 ml flaske, men for testformål kan du kjøpe en 100 ml flaske verdt rundt 500 rubler. Du kan kjøpe micellar vann i apotek eller nettbutikk. Micellar vann Bioderma vurderinger er generelt positive. Noen tror at dette er det beste micellare vannet.

  Yves Rocher Hydra Vegetal Micellar Vann 2-i-1, Frankrike

  Yves Rocher Micellar Cleansing Water er et meget kjent middel som er i høy etterspørsel blant kjøpere. Spesiell oppmerksomhet er gitt til produsentene av dette produktet på stoffets sammensetning. De hevder at det mangler mineraloljer, silikoner og parabener. De tilgjengelige urtekosttilskuddene renser ansiktet med høy kvalitet, fjern sminke, gir huden ømhet og god fuktighet. Men ifølge forbrukerne har dette verktøyet visse ulemper. Spesiell misnøye forårsaker parfyme parfyme, en spesiell smak som ikke liker mange. Fenoksyeton, et stoff som kan forårsake allergier når det kommer i kontakt med huden, forårsaker også utilfredshet. Og en slik komponent som metylpropadiol, som er en absolutt sikker komponent, under samspillet med fenolxyetalon, sikrer uhindret penetrasjon av legemidlet inn i en persons hud. Mange brukere klager over kløe i ansiktet etter bruk av stoffet og brenner i øynene. Imidlertid, mange forbrukere liker micellar vann Yves Rocher på grunn av dets myknings- og fuktighetsegenskaper. I monetære termer er prisene på micellar vann Hydra Vezhetal ganske små - en 200 ml flaske kan kjøpes for 350 rubler.

  Caudalie Micellar Water Make-up Remover, Frankrike

  Caudalie Make-up Remover er et stoff som er kjent for sine gode fuktighetsgivende og beroligende egenskaper. Men ved å bruke den til å fjerne sminke kan du møte visse frustrasjoner. Som praksis viser, er han ganske middelmådig i å fjerne sminke, selv til betydelig kostnad for produktet. De fleste kvinner bruker det som beroligende etter vask. Produksjonsfirma hevder at det ikke er noe fenoksyetanol i sammensetningen av legemidlet, ingredienser av animalsk opprinnelse og parabener. Produktet inneholder vegetabilsk glyserin og svenskekstrakt. Mikellelløsningen i flasker med forskjellig kapasitet (100, 200 og 400 ml) strekker seg. Gjennomsnittlig pris på en flaske i 100 ml varierer fra 700 rubler.

  Micellar vann Nivea "Rensing 3 i 1", Tyskland

  Micellar vann Nivea "Cleansing 3 in 1" er egnet for sensitiv hud. Sammensetningen av Nivea micellarvannet inkluderer: druefrøolje og panthenol, produktet inneholder ikke parabener, silikoner og dufter. Anmeldelser på Nivea micellar vann er forskjellige, verktøyet er ganske godt å vaske av dekorative kosmetikk, bortsett fra vanntett mascara og tett BB.
  Prisen på Nivea micellar vann er i området 160-180 rubler. Du kan kjøpe dette verktøyet i hvilken som helst butikk.

  Micellar lotion Vichy Purete Thermale Lotion Micellaire for å fjerne sminke fra ansikt og øyne, Frankrike

  Micellar vann Vichy er utviklet spesielt for sensitiv hud, har en meget behagelig lykt, ikke overdriver hud og fjerner sminke godt. På Internett finner du det meste positive anmeldelser. Vichy micellar vann inneholder termisk vann, panthenol, glyserin og Gallic Rose ekstrakt. Pris per flaske på 200 ml. fra 750 rubler. Kan kjøpes på apoteket.

  Micellar vann Venus for å fjerne sminke fra ansikt, øyne og lepper, Italia

  Den har en behagelig blomsterduft, vasker sminke godt, er mer egnet for fet og normal hud, inneholder et ekstrakt av heksehassel. Micellar vann Venus vurderinger fra forbrukere blir gode, det kan kjøpes i butikkene L'Etoile, prisen på et gjennomsnitt på rundt 250 rubler.

  Micellar vann Faberlic Prolixir (Prolixir), Frankrike

  Passer til alle hudtyper, det anbefales å bruke fra 25 år. Micellar vann Faberlik har forskjellige vurderinger: mange hevder at det ikke vaskes mascaraen dårlig fra øyenvippene, klemmer når det kommer i kontakt med øynene, andre er i utgangspunktet fornøyd med resultatet av rensing. Som en del av produsenten uttalt hyaluronsyre og peptidkompleks Prolixir S20. Hyaluronsyre på hudoverflaten kan trekke vann og ha en fuktighetsgivende effekt, men peptidene i sammensetningen er ikke klare, da micellarvann bare skal ha en overfladisk rensende effekt og ikke trenge inn i huden, den er full av irritasjon og allergier. Produktet har også panthenol og ricinusolje.
  Den micellare vannet i Prolixir-serien koster ca 200 rubler.

  Micellar vann Evelyn, Polen

  Tørker flere typer Eveline micellar-løsninger for fet (rensing) og sensitiv (fuktighetsgivende) hud. De inneholder hyaluronsyre, kelpalger, panthenol, vitaminer A, F, E, archidea ekstrakt, allantoin, Matt aktiv kompleks - regulerer aktiviteten til talgkjertlene. Micellar vann Evelyn mottar tvetydige vurderinger, noen liker det, men noen gjør det ikke, men prisen på disse midlene kan ikke bare glede seg - ca 100 rubler. Micellar-løsning fra merkevaren Eveline kan kjøpes hos nesten hvilken som helst butikk.

  Micellar vann La Roche Posay Physiological Micellar Solution (La Rosh Pose Fizio), Frankrike

  Micellar vann La Rosh Pose er laget på grunnlag av termisk vann, pH 5,5, inneholder ikke såpe, fargestoffer og alkohol, renser huden forsiktig, egnet for sensitiv hud. Micellar vann La Roche har forskjellige vurderinger, da det har flere ulemper: den høye kostnaden (ca. 800 rubler), vasker vekk mascaraen. Av fordelene verdt å merke seg sammensetningen og forsiktig innvirkning. Micellar-løsning solgt på apotek.

  I tillegg har La Roche Posay et spesielt rensende micellært vann for fet hud - La Roche-Pose Efaklar.

  Payot micellar "Expert Purete" for ansiktsrensing, Frankrike

  Payot micellar vann er laget på grunnlag av sink. Rengjør huden fra urenheter, fjerner overflødig talg, fjerner sminke, egnet for fet, problemhud. Micellar vann Payot har ganske gode anmeldelser, fjerner sminke godt, forårsaker ikke irritasjon, oppdaterer huden, fra minusene er den høye prisen ca. 1000 rubler per 200 ml flaske.

  Cleansing micellar lotion Avene rensende micellar lotion, Frankrike

  Micellar vann Aven i sammensetningen har termisk vann, egnet for sensitiv hud, kvaliteten på sminkefjerning er på nivå med micellar vann fra L'real, men det mister mye i pris. Avene micellar vann koster ca 1000 rubler for 200 ml.

  Oriflame Micellar Vann - Diamond Cellular, Frankrike

  Micellar cleansing lotion fra Oriflame ikke dårlig fjerner sminke, toner huden, den inneholder frukt syrer, trffel ekstrakt (Tuber aestivum ekstrakt) og patchouli olje. Anmeldelser av verktøyet er ikke dårlige, minus notatet klemmer når produktet treffer øyens slimhinne. Prisen på Oriflame micellar vann fra 500 rubler. for et volum på 200 ml.

  Micellar vann Lancome Eau Micellaire Douceur fra L'Oreal, Frankrike

  Micellar vann Lankom inneholder alkohol i sammensetningen, fordi effekten av filmen etter bruk som fra andre micellar-løsninger ikke er, men alkohol tørker huden. I tillegg har sammensetningen et rosenkstrakt, det bidrar til innsnevring av porene og toning av huden. Anmeldelser av verktøyet er forskjellige, på grunn av ulempene - det vasker vekk mascaraen og klemmer øynene, og dessuten er den høye prisen 1100 rubler. for 200 ml.

  Biotherm micellar momentan vann Biosource, Frankrike

  Sammensetningen av dette verktøyet er et utdrag av termisk plankton. Renser godt, ifølge vurderinger er en av de beste micellare farvannene, fra minusene den høye prisen om 1000 rubler.
  Biotherm Micellar Water selges i L'Etoile nettbutikker og butikker.

  Micellar vann Lumene Sensitive touch 3 i 1, Finland

  Micellar vann Lumene inneholder blåbær frukt ekstrakt, egnet for alle hudtyper.
  Anmeldelser etter å ha brukt dette verktøyet er forskjellige, klager mange om at det ikke er egnet for sensitiv hud. Micellar vann Lumene koster ca 300 rubler.

  Dior Au Micellaire Demaquillante Express Øyeblikkelig Cleansing Water Micellar Vann, Frankrike

  Micellar vann Dior for øyeblikkelig sminkefjerning med et ekstrakt av ren liljebrønn vasker bort selv vanntett sminke, den største minus er prisen - mer enn 2000 rubler per flaske på 200 ml. Du kan kjøpe Dior micellar vann i nettbutikken eller i butikkene til Il De Bot.

  Micellar vann Markell BB Complete Care vann, Hviterussland

  En god billig versjon av micellarvannet, fjerner godt sminke. Micellar vann Markell inneholder orkidé blomst ekstrakt, pomelo ekstrakt, hydrolyserte lupin frø ekstrakt, panthenol. Prisen er ca 200 rubler.

  Micellar vann "Sibirisk helse", Experalta-serien "Lett luksus" med sibirisk galega, Russland

  Dette micellare vannet inneholder galega ekstrakt, gresskar frø ekstrakt, amarant ekstrakt, hydrogenert lecithin. Fra kundens ord rydder godt, prisen er ca 450 rubler per flaske på 150 ml.

  Micellar vann Uriage L'Eau Demaquillante Cleansing Water Micellar Løsning Normal Til Kombinasjon Hud, Frankrike

  Micellar vann Uryazh er laget på grunnlag av termisk vann og granateple ekstrakt, renser huden godt og vasker bort kosmetikk. Finnes i to versjoner, for kombinasjon og tørr hud. Verktøyet passerte oftalmiske tester. Det eneste negative - prisen er mer enn 1000 rubler per flaske på 250 ml.

  Micellar løsning av eo laboratorier for å fjerne sminke fra ansikt og øyne, Russland

  Ecolab micelle løsning uten dufter, uten farger, fjerner godt kosmetikk fra huden og øyevipper. En stor pluss løsning koster mindre enn 200 rubler per flaske på 200 ml.

  Micellar-løsning Filorga Anti-aging micellar løsning, Frankrike

  Filorga micellar løsning anti-så mye som vurderinger har veldig bra, fordi løsningen er utmerket
  fjerner sminke selv vanntett mascara. Etter det er det ingen kløhet, så det kan brukes som tonic. Vel fuktiggjør huden på grunn av trehalose som er inkludert i sammensetningen, og rhamnosepolysakkarid har en foryngende effekt på huden. Ikke bare fornøyd med prisen, for en flaske på 400 ml må du betale fra 1500 til 2000 rubler.

  Komplikasjon 3 i 1 Micellar løsning for tørr og følsom hud, Russland

  Sammensetningen inkluderer hyaluronsyre, magnolia ekstrakt, ingen dufter, alkohol, silikoner og fargestoffer. Løsningen er hypoallergen. I henhold til vurderinger, vasker sminke av godt, men
  med vanntett kosmetikk kan ikke takle. Derfor er micellar-løsningen Compliment godt egnet for jenter med sensitiv tørr hud, som ikke bruker kosmetikk mye. Vodicka har en attraktiv pris på 150 rubler for 200 ml.

  Micellar vann ren linje av urtemedisin blomst 3 i 1

  Cheap micellar water En ren linje som koster mindre enn 100 rubler per 100 ml. har en behagelig lukt av roser, irriterer ikke øynene. Men kundeanmeldelser går tvetydig. En hun gikk perfekt, andre sier at hun klarer seg godt med dagens sminke, men fjerner ikke vanntett. Noen ble irritert.

  Black Pearl Micellar Water

  Ingredienser: Betain, vitamin E, vitamin C, hyaluronsyre, flytende kollagen, kongelig kelp, Camellia ekstrakt. Vurderinger er helt motstridende, noen liker Black Pearl Micellar-vann, da det fjerner lys sminke, men huden har en følelse av klebrighet og derfor bør den vaskes av med vann. Den største ulempen er øyeirritasjon hvis den kommer på slimhinnen. Prisen på en flaske på 250 ml er ca 200 rubler.

  Hvordan lage micellar vann hjemme

  Du kan tilberede micellar vann med egne hender. For å gjøre dette, bare forhåndslagre visse ingredienser. Et slikt verktøy kan brukes som en beroligende og fuktighetsgivende tonic. Den eneste ulempen med micellar vann tilberedt med egne hender er kort holdbarhetstid. Siden produktet ikke inneholder konserveringsmidler, vil holdbarheten holdes rundt to uker, forutsatt at den oppbevares på et kaldt sted.

  Oppskriften av micellar vann hjemme

  For å forberede 100 ml micellar vann trenger du:

  - 50 ml destillert vann;

  - 40 ml kamillehydrolat;

  - 3,5 ml olivederm;

  - 1 ml dexpanthenol;

  - 0,5 ml allantoin.

  Ved oppstartsfasen skal vann og kamillehydrolat blandes i en beholder og oppvarmes til en temperatur på 37 grader Celsius. Deretter tilsetter du gradvis andre ingredienser til blandingen, og så rist alt grundig. Hell den tilberedte væsken i en flaske og oppbevar i kjøleskapet. Slikt micellært vann er beregnet på sensitiv hud og hud, som har en tendens til irritasjon og ulike allergiske reaksjoner. Det irriterer ikke øynens slimhinne og forårsaker ikke brenning. Hvis det er mye penger og det ikke vil bli brukt innen to uker, kan proporsjonene av ingrediensene halveres.

Flere Artikler Om Typer Acne