Allerede halvparten av flasken Avene rensende micellar lotion har blitt brukt, og det er mulig å oppsummere konkret resultat om fordelene eller skadene. Kjøpt dette produktet i apoteket "gorzdrav" til en rabattpris på 700 rubler. Designet lotion for alle hudtyper, spesielt for følsomme.

Tilbakemelding på Avene Micellar Lotion

Produsenten Avene skriver at lotionen ikke trenger å vaskes av, det fjerner sminke fra øynene og leppene, fjerner rødhet, irritasjon, brennende og andre ubehagelige opplevelser. Basert på termisk vann, gjenoppretter vannbalansen i huden. I tillegg til sminke kan lotion enkelt brukes til ubehagelig følelse.

Nå om mine inntrykk om rensende micellar lotion Avene. Lukt av lotion spesielt hyggelig, som alle produkter Avene. Fjerner fettete glans, smuss akkumulert på ansiktet, fjerner tørrhet og tetthet, og fjerner til og med rødhet! dvs. betent elementer blir mindre rød, flekker lettere.

Etter 10 minutter etter tørking av denne lotion, ser huden veldig godt ut, frisk med en mer jevn farge. Det er faktisk micellar lotion utfører alle sine oppgitte funksjoner: det gjenoppretter lipidfilmen, oppdaterer, lindrer irritasjon.

Hvis vi snakker om øynene, i dette tilfellet bør du ikke engang kjøpe en separat øye sminke remover. Dette er ganske nok, det er mykt og fjerner godt, mens fuktighetsgivende og lindrende irritasjon.

Så jeg anbefaler på det sterkeste at du har et slikt verktøy i din kosmetiske pose. Naturligvis ikke-medisinske, hypoallergene. Selv om du har fet hud, vil løsningen gjøre. Det er veldig mykt, ikke skader huden, hjelper bare med å gjenopprette.

Sammensetningen av micellar-løsningen fra Avene er også meget fornøyd: Avene-termisk vårvann, pentylenglykol, PEG-6 kapryl / Capricglyserider, dinatrium EDTA, duft, PEG-40 hydrogenert kastorolje, sclerotiumgumm, natriumbenzoat, natriumklorid.

For det første, termisk vann - grunnlaget for denne lotionen. Pentylenglykol er en god fuktighetskrem og hjelper til med å trenge inn i de aktive ingrediensene i de dypere lagene i huden. PEG-6 Caprylic / Capric Glycerides - øker oppløseligheten av stoffer og øker konsentrasjonen. Dinatrium EDTA er et farlig kreftfremkallende middel, regulerer viskositeten, myker vannmiljøet. Duft er den spesielle duften av Avene. PEG-40 Hydrogenated Castor Oil - et derivat av ricinusolje, har mykgjørende egenskaper, etterlater en beskyttende film på huden. Sclerotium Gum fukter, beskytter huden, kremer blodårene. Natriumbenzoat virker antiseptisk, øker penetrasjonen av aktive stoffer inn i huden. Natriumklorid tilsettes for viskositetsbestanddeler.

Hvor mye er Avene micellar lotion

Den gjennomsnittlige kostnaden for en slik lotion er 800-900 rubler. Du kan kjøpe i apotek eller nettbutikk.

Avene micellar lotion 400 ml, anmeldelser

God ettermiddag, Mikrushanochka! Liker du miceller? Avene micellar lotion er et slikt verktøy for meg nå, jeg tar av sminke min, så bruker jeg ansiktsrens, toner og grunnleggende pleie. I dag vil jeg fortelle deg detaljert om Avene micellar, anmeldelser, inntrykk.

Jeg har allerede skrevet i detalj om micellar vann, dets egenskaper og egenskaper. Du kan lese her.

Avene Micellar Lotion

Praktisk fin flaske på 400 ml, ganske økonomisk, nok for 4-5 måneder med daglig bruk. Standard plastemballasje, uten dispenser, i vanlige farger av Avene.

 • En egenskap av micelle lotion Avene er at den ikke kan vaskes av. Ikke alle miceller kan skryte av det. Dette er praktisk. Men jeg vasker fortsatt av.
 • Midler egnet for ansikt og følsomt øyeområde.
 • I komposisjon, som med alle midler av Avene, termisk vann, som bør fjerne irritasjon og berolige huden.

Jeg elsker Avene-kosmetikk, jeg kjøper det regelmessig på https://www.pharmacosmetica.ru/, de har fantastisk termisk vann, fuktighetsgivende kremer, ansiktsskrubb, leppebalmer, men bruker nesten en tredjedel av emballasjen av Avene micellar lotion, jeg og Jeg kan ikke få venner med ham.

Avene Micellar Lotion, anmeldelser:

 1. Lotion fjerner sminke dårlig, men det er ikke vannbestandig, den vanlige micellen fra samme kompliment gjør det mange ganger bedre. Selv om jeg forstår at hun ikke kan skryte av en slik sammensetning, som for eksempel farmasøytisk kosmetikk.
 2. Etter kontakt med øyne forårsaker lotion ubehag, klemming.
 3. Etter det er det ingen følelse av ren hud, jeg vil vaske.

Kostnaden ved å pakke 400 ml - rundt 1300 rubler før rabatten.

Generelt kan min anmeldelse ikke kalles negativ, men det er heller ingen spenning fra lotion. Den andre gangen vil jeg ikke kjøpe, dessverre. Har du prøvd Avene micellar lotion, hvordan får du det?

Aven Cleansing Micellar Lotion

Rengjøring og fjerning av sminke for sensitiv hud utsatt for rødhet.

Huden er ren, frisk, mykgjort. Ingen irritasjon og ubehag.

Avene Micellar lotion (Aven Cleansing Micellar Lotion) for alle typer sensitiv hud.

Avene Micellar Lotion Cleansing Micellar Lotion renser forsiktig følsom hud som er utsatt for irritasjon fra hverdagslige urenheter og sminke, samt lepper og øyeområde.

Lotion micelles forsiktig og effektivt renser ansiktet, fuktighetsgivende ingredienser av naturlig opprinnelse gir hydrering av delikat hud dag etter dag. Den høye konsentrasjonen av termisk vann Avene ser ikke rødhet og følelse av tetthet, gir huden friskhet og utstråling.

 • termisk vann Avene myker, fukter og beroliger huden;
 • Bisabolol lindrer irritasjon, fuktighet, gjør huden smidig.

Inneholder ikke parabener.

 • parabenfri

Påfør lotion på ansiktet med en bomullspute. Deretter sprøyte ansiktet om nødvendig med termisk vann. Krever ikke skylling.

Cleansing Micellar Lotion Avene Micellar Lotion Cleanser og Make-Up Remover

Vann, Cocamidopropyl Betainamid Meaklorid, Poloksamer 188, Bisabolol, Duft, Peg / Ppg-14/14 Dimetikon, Natriumklorid, Natrium Hyaluronat, Trisodium Edta

Virkningen av mange aggressive faktorer fører til at huden kan bli svært følsom, skjøre og fade for en stund eller for alltid. Blant disse faktorene: stress, tretthet;.

Virkningen av mange aggressive faktorer fører til at huden kan bli svært følsom, skjøre og fade for en stund eller for alltid. Blant disse faktorene: stress, tretthet; luftforurensning, tørr luft, hardt vann; lokal bruk av terapeutiske stoffer med irriterende, ikke-tilpassede kosmetikk eller hygieneprodukter.

Cleansing Micellar Lotion Avene Micellar Lotion Cleanser og Make-Up Remover, tilpasset sensitiv hud med tendens til rødhet. Avlaster irritasjon og har en beroligende effekt takket være termisk vann Avene i sammensetningen. Lotionen hjelper til med å unngå dehydrering av huden, eliminerer rødhet og følelse av tetthet, og dag etter dag gir huden en følelse av komfort.

fordeler:
- Den inneholder ikke aggressive rensende komponenter, fjerner forsiktig og grundig urenheter og sminke fra ansikt, øyne og lepper, uten å forstyrre den naturlige balansen i huden.
- Den har en lys gjennomsiktig tekstur.
- Beriket med fuktighetsgivende og mykgjørende ingredienser.
- Krever ikke skylling.
- Designet for sensitiv hud utsatt for rødhet.

søknad:
Påfør ansiktet med en bomullspute. Deretter spray Avene Thermal Spring Water på ansiktet om nødvendig.

anmeldelser

Fjern forsiktig sminke.

Kan ikke takle vanntett sminke, eyeliner.

God ettermiddag, jeg har en kombinasjonshud, utsatt for tørrhet. Jeg fikk denne lotion som gave i en gjennomsiktig krukke. Verktøyet er gjennomsiktig og lukter ikke. Sett det på en bomullspute, resultatet: pulver og vanlig blekk vasker bort med et smell, men du må prøve liner. Øynene stikker ikke. Fukt huden, tørker ikke, forårsaker ikke allergier. Veldig raskt konsumert. Generelt, den vanlige micellar-lotionen. Du kan finne bedre og til en fornuftig pris.

Rengjør forsiktig, volum, tørker ikke, økonomisk.

Jeg er eieren av denne rensende micellar lotion fra Avene 400 ml. Jeg har skrevet på pakken at 100 ml er en gratis bonus). Alt som står på emballasjen til denne rengjøringen, virker på huden min. Makeup fjerner veldig lett påført fuktet sponzhik hold i 30 sekunder og tørk uten problemer all sminke på svampen. Jeg renser hele ansiktet med det, etter rensing er huden fuktig, det krever ikke ekstra fuktighetsgivende krem. Sømer huden, forhindrer tørrhet. Økonomisk å bruke. Neste gang vil jeg definitivt kjøpe den igjen.
Min hudtype er fet panne, og alt annet er normal hud.

Veldig delikat rengjøring, økonomisk forbruk.

Flott lotion! Jeg har veldig følsom hud, og for meg viste det seg å være bedre enn til og med den elskede rosa Bioderma (som etterlot ubehagelig tørrhet bak den). Vodichka Aven tørker ikke, strammer ikke huden, forårsaker ikke irritasjon, smaker ikke bittert (hvis det plutselig kommer på leppene), klyver ikke øynene, renser og oppfrisker huden godt. Ingen film eller klebrighet. Krever ikke etter påføring av hurtig krembehandling. Jeg anbefaler alle jentene med sensitiv / tørr / dehydrert hud. Jeg kjøper meg selv en nese flaske og vil fortsette å kjøpe videre.

Stickiness på ansiktet.

Jeg har fet hud utsatt for utslett, pigmentering, svarte flekker, dilaterte porer.
Dette verktøyet kan og utfører sin funksjon, det vil si fjerner sminke og renser huden, men for meg er det en stor minus - det etterlater en ekkel, klebrig film på ansiktet. Dette er ikke Bioderma, hvor du kan rense ansiktet ditt og ikke rush på badet for å vaske med gel og vann. Etter dette betyr det at jeg kjører øyeblikkelig der for å bli kvitt klebrigheten.

Ikke forårsaker irritasjon på huden.

Dårlig vaske sminke, etterlater film på huden.

Jeg har tørr følsom hud.
Det virker som om micellarvann er svært vanskelig å ødelegge, men Avene lyktes.
Hvilke plusser har blitt notert av meg:
- forårsaker ikke irritasjon som utslett eller akne
Hva er ulemperne:
- vann forårsaker brennende følelse i kontakt med slimhinner eller øyne
- vasker sminke fra det andre, og deretter det tredje anropet
- Samtidig må bomullsputen gnides på huden, noe som er traumatisk for huden og gir grunn til ideen om å bruke micellært vann
- klæbrighet er igjen på huden, jeg vil vaske ansiktet mitt med vann
Generelt er dette middelet ikke egnet for en daglig rituell rituell, det er for trist. Og absolutt ikke for pengene.

For meg selv fant jeg ingen fordeler.

Ikke lindrer irritasjon, fjern ikke sminke etter bruk av en klebrig film på huden.

Min hudtype er normal, noen ganger utsatt for tørrhet og irritasjon.

Kjøpt denne lotionen for å bruke den som den siste fasen av rensing av huden. Hun trodde på produsentens beskrivelser at lotionen ble opprettet for sensitiv hud utsatt for irritasjon.

For meg, så viste lotion seg selv fra den verste siden. Etter vasking, hvis det fortsatt er sminrest i ansiktet, kan ikke lotionen fjernes. Jeg legger lotion på ansiktet mitt med en bomullspute som tonic. Etter bløting og tørking i ansiktet er det en ubehagelig klebrighet, jeg vil vaske ansiktet mitt en gang til.

Flere ganger prøvde jeg å lide og ikke å vaske den av, men i dette tilfellet, etter 20-30 minutter, begynner huden å rødme og klø.
Når jeg vasker den av etter bruk, ser jeg ingen effekt fra det, huden blir ikke hydrert.

Micellar lotion for rensing og fjerning av sminke

Flaske på 100 ml, 200 ml, 500 ml

Flaske på 100 ml, 200 ml, 500 ml

Krever ikke skylling. Hypoallergenic *. Ikke komedogenno. For sensitiv hud.

 • rensing
 • Med lukt
 • Fjerning av sminke
 • fordeler
 • Hvem passer?
 • Kliniske studier
 • struktur
 • fordeler

  Fjern forsiktig urenheter og sminke fra ansiktet, øynene og leppene uten å tørke ut huden.
  Den inneholder en høy konsentrasjon av Avène Thermal Water, som fjerner irritasjon og har en beroligende effekt.

  Forbedret formel: høyere toleranse.

  Micellar lotion er spesielt utviklet for å rense og fjerne sminke fra sensitiv hud.

  Bruken av ansiktslotion ble testet av 35 kvinner, hver av dem hadde tørr hud og et følsomt område rundt øynene.

  Alle deltakere høyt verdsatt:

  • rensing egenskaper og evnen til å fjerne sminke;
  • brukervennlighet og behagelig aroma;
  • veldig godt tolerert for området rundt øynene.

  Søknadstips

  Kundeanmeldelser

  Kunder anbefaler dette produktet til sine venner..

  Jeg kjøpte lotionet og ble hyggelig overrasket. Det var en glede å legge på huden. Det er som om du vasker ansiktet med kildevann: huden er myk, myk, renset, ikke klistret med lukten av en svakt luktende rose. Alle vellykkede kjøp!
  PS! Jeg bruker ikke makeup remover lotion!

  Jeg heter Anna. 38 år. Kombinert hud, veldig allergifremkallende. Lotion kom opp! Utmerket fuktighet, lindrer irritasjon. Jeg bruker det om morgenen og om kvelden på ansikt og nakke. Det var dyrt å kjøpe en flaske, men i Finland ga de en prøve av denne lotionen, en rensegel og to prøver av ansiktscreme. Gel er bra, jeg likte det også, jeg kjøpte det, men jeg bruker det sjeldnere. En av kremer kjøpte også i normalt volum. Og nå kjøper jeg denne lotionen regelmessig og tar med meg på alle turer.

  Aven Micellar Lotion for rensing og fjerning av sminke 200 ml (Avene, Sensibles)

  SOFT OG NØYAKTIG RENGJØRING SENSITIV HUD, ØYER OG LIPS

  SOFT OG NØYAKTIG RENGJØRING SENSITIV HUD, ØYER OG LIPS

  Få varsel ved mottak av varer til lageret

  VELG FUNKSJONLIG VOLUME

  Aven Micellar Lotion for rensing og fjerning av sminke 200 ml (Avene, Sensibles)

  beskrivelse
  Anmeldelser (99)
  Skriv en anmeldelse

  Rensemiddel og sminkefjerner tilpasset følsom hud med en tendens til å redde. Fjern forsiktig sminke og urenheter fra ansiktets hud, kontur av øyne og lepper, lindrer, beskytter huden mot dehydrering

  AKTIVE KOMPONENTER

  Termisk vann Aven, alfa-bisabolol, natriumhyaluronat, myke tensioaktive stoffer

  HUDTYPE
  STRUKTUR
  SØKNAD

  Påfør micellar lotion på ansiktet med en bomullspute. Sprøyt deretter noen Aven termisk sprøytevann på ansiktet ditt om nødvendig. Krever ikke skylling

  COST

  Jeg bruker myceløsning for tørr hud om sommeren med en rekke andre Aven-produkter (med termisk vann og kremer). Om vinteren tørker huden. Lukten er rolig, diskret. Klistret på huden forlater ikke.

  Jeg kjøper denne micellar lotion for fjerde gang. Veldig fornøyd med ham. Ikke veldig bra vasker bort mascara fra øynene, men for disse formål bruker jeg et annet middel. Denne lotion brukes til å rense huden om morgenen og fjerne sminke fra ansikts- og øyesmake-rester. Huden tørker ikke, ansiktet etter rensing er fuktet og uten følelse av tørrhet og irritasjon. Verktøyet er økonomisk å bruke.

  Effektivitet: vurdering 5

  Lotion gjør en utmerket jobb med sminkefjerner, sannheten er at varig sminke, nemlig, vanntett mascara ikke vasker. Men huden etter det er ikke overdried og det er ingen irritasjon, noe som er veldig viktig for meg, siden huden er utsatt for irritasjon og ikke alle midler kan nærme seg det.

  Tekstur: Resultat 5

  Vannaktig klar væske med litt sur lukt. Jeg likte ikke lukten veldig mye, men det var ikke direkte fu heller.

  Lønnsomhet / Forbruk: Estimat 5

  Forbruket økonomisk var en liten mengde nok i nesten to uker daglig bruk.

  Konklusjoner: Generelt likte jeg verktøyet, jeg bestiller full størrelse. Resultat - 5.

  Effektivitet: vurdering 4

  Kosmetikk lotion vasker bort med et smell, men samtidig knipende øyne, ikke den hyggeligste følelsen.

  Tekstur: Resultat 5

  Vann er som vann, det lukter som pulver.

  Lønnsomhet / Forbruk: Estimat 5

  Som noe vannforbruk vil avhenge av generøsiteten til den som vil hell den på bomullsull. Men flasken er ganske liten, nok til tre til fire dagers daglig bruk.

  Konklusjoner: En god sminkefjerner, men en minus for meg er øyeirritasjon.

  Effektivitet: vurdering 5

  Jeg likte denne micellar-lotionen. Det er utrolig renser huden, forlater den mens den ikke er dehydrert og tørr, men tvert imot, myk og frisk. Jeg bruker det ikke som et middel til å fjerne sminke, men jeg er sikker på at han vil kunne takle denne oppgaven. Huden blir renere, jevnere, små kviser er borte helt, enn jeg er veldig fornøyd med.

  Tekstur: Resultat 5

  Avene Micellar Lotion er en fargeløs væske med en svak men behagelig aroma.

  Lønnsomhet / Forbruk: Estimat 5

  Lotion renser raskt og krever ikke en stor dosering, så jeg tror det vil være ganske økonomisk. Jeg bruker en 200 ml flaske, men Avene har 100 og 400 ml produkter, slik at alle kan finne et produkt i henhold til deres behov.

  Konklusjoner: Jeg er veldig fornøyd med dette verktøyet, jeg bruker det en gang om dagen, og huden min er omformet - rent og skinnende! Jeg vil ta mer! Vurdering - 5

  Avene Cleansing Micellar Lotion

  tilbakekalling

  Verktøyet passet meg ikke i det hele tatt.

  Dette er min første micellar lotion, så det er ingenting å sammenligne med. I utseende - vanlig vann uten en uttalt lukt. Jeg brukte den til å fjerne øye og ansikts sminke. Micellar lotion klarer seg godt med pulver, rødme og skygger, men mascara (selv ikke vannbestandig!) Oppløses svært dårlig.

  Som et resultat tar sminkefjerner mye mer tid enn du vil bruke på kvelden, og alt annet, hvis det kommer i øynene, gir Aven Micellar Lotion en brennende følelse. Man kan bare gjette hva uttrykket "forsiktig fjerner sminke fra øyekonturen" betyr. Hvis vi snakker om skygger eller concealer - ja, antar jeg. Men med mascara eller eyeliner vil det definitivt være problemer.

  "Krever ikke skyllemiddel" bare om noen liker å gå med mørke skilsmisse i århundrer.

  Avene Micellar Lotion

  Etter lotion føles huden veldig behagelig, det er ingen følelse av tetthet. I de dagene hvor varmen i vårt område var overveldende, var dette nok av fuktighetskrem nok for meg. Fordi selv under lett serum, begynte huden å svette og be for å ha synd på henne.

  På esken er det angitt at produktet er hypoallergen og ikke-medisinsk.

  Micellar lotion / vann brukes på forskjellige måter: Som hovedmakeupfjerner etterfulgt av vask, eller som et middel for å fullføre renseprosessen, dvs. i stedet for tonic. Jeg er i den andre kategorien. dvs. Først vasker jeg med skum eller olje og skum, og så gni jeg ansiktet med micellar lotion (hele ansiktet, inkludert området rundt øynene). Et par ganger i uken på platen drikker olje med vitamin E eller kamilleolje. Selv hennes ektemann var "hekta" på slik omsorg.

  Forbruk på vanlige måter: 200 ml per person til to ganger daglig bruk er nok i tre måneder.

  Det er synd at det ikke er dispenser, det ville være mulig å ikke plukke flasken hver gang. Normal deksel med hull.

  Veldig, veldig anstendig produkt. Etter ham planlegger jeg ikke å gå tilbake til simpel tonic. Sannheten kommer til å skifte med micellar vann fra Bioderma (veldig gode anmeldelser, det trekker mest til å prøve). Hvis Bioderma ikke virker, kommer jeg tilbake til Avene.

  Min vurdering: 5/5.
  Bruk periode: 3 måneder
  Kjøpssted: fysisk apotek i Spania
  Pris: ca 12 euro for 200 ml

  AVEN MICELLAR LOTION FOR RENGJØRING HUDEN OG FJERNING MAKEUP 200ML

  Kort om produktet

  Avene micellar lotion for rensing og fjerning av sminke 200 ml bruksanvisninger

  struktur

  Avene termisk vårvann, pentylenglykol, PEG-6 kapryl / Capricglyserider, dinatrium EDTA, duft, PEG-40 hydrogenert Castor Oil, Sclerotium Gum, Natriumbenzoat, Natriumklorid.

  beskrivelse

  Gamma Basic Care - Rensing

  Utseende og egenskaper: myk tekstur, tykk konsistens, med en delikat aroma

  Aldersgruppe fra 20 år

  Avene Micellar lotion (Aven Cleansing Micellar Lotion) for alle typer sensitiv hud.

  Avene Micellar Lotion Cleansing Micellar Lotion renser forsiktig følsom hud som er utsatt for irritasjon fra hverdagslige urenheter og sminke, samt lepper og øyeområde.

  Lotion micelles forsiktig og effektivt renser ansiktet, fuktighetsgivende ingredienser av naturlig opprinnelse gir hydrering av delikat hud dag etter dag. Den høye konsentrasjonen av termisk vann Avene ser ikke rødhet og følelse av tetthet, gir huden friskhet og utstråling.

  Regelmessig bruk av Avene Micellar lotion gjenoppretter hudens lipidfilm, nærer den med næringsstoffer og fuktighet, lindrer irritasjon og gir friskhet.

  termisk vann Avene myker, fukter og beroliger huden;

  Bisabolol lindrer irritasjon, fuktighet, gjør huden smidig.

  Inneholder ikke parabener.

  Resultat: Huden er ren, frisk, mykgjort. Ingen irritasjon og ubehag.

  Salgsfunksjoner

  vitnesbyrd

  Micellar lotion er spesialdesignet for å rense og fjerne sminke fra sensitiv hud utsatt for rødhet.

  Kontra

  Individuell intoleranse mot komponentene i produktet

  • Kjøpe Avene micellar lotion for å rense huden og fjerne sminke 200 ml i Moskva kan være praktisk på apoteket ditt, og du bestiller Apteka.RU.
  • Prisen på Avene micellar lotion for å rense huden og fjerne sminke 200 ml i Moskva - 988.33 rubler.
  • Instruksjoner for bruk for Avene micellar lotion for rensing og fjerning av sminke 200 ml.

  Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

  dosering

  Påfør lotion på ansiktet med en bomullspute.

  Deretter sprøyte ansiktet om nødvendig med termisk vann.

  Cleansing micellar lotion Avene rensende micellar lotion

  Dette er et virkelig revolusjonerende produkt! Den passer til selv den mest følsomme huden! + bilde

  Hei kjære fashionistas!
  Ved valg av sminkefjerner kommer jeg scrupulously. Jeg nektet melk til fordel for micellar-løsninger, jeg tror jeg aldri kommer tilbake til melk, bare hvis jeg prøver noe nytt ut av evig nysgjerrighet. Det bifasiske middelet for Garni er også alltid på min hylle som tungt artilleri, det vil trolig oppløse selvbetong)) Så...
  På apoteket kjøpte jeg 2 micellar-løsninger, denne og Vichy. Prisen er nesten den samme, økonomi tillot oss å ta, teste og sammenligne 2 av disse midlene. Om hver enkelt anmeldelse.

  Fra produsenten:
  AVEN rensende micellar lotion for sensitiv hud rydder perfekt og fjerner sminke fra ansikt og øyne. Designet for å ta vare på hud som er overfølsom av natur eller som har blitt som et resultat av aggressive effekter (irriterende og fører til hudtørking dermatologisk behandling eller kosmetiske prosedyrer, for aktiv rengjøring, tøffe klimatiske forhold: kulde, sol, etc.).

  Lotionen trenger ikke å vaskes med vann, den tilfredsstiller behovene til den mest følsomme huden. Veldig milde rensende stoffer av vegetabilsk opprinnelse gir utmerket rengjøring og sminkefjerning uten risiko for ytterligere irritasjon, noe som kan skyldes kontakt med vann. Den unike sammensetningen av lotionen ble utviklet ved å bruke et minimum av ingredienser valgt for deres mykhet. Lotionen har en lett, frisk tekstur, etter at huden føles veldig behagelig, er det ingen følelse av tetthet.

  Lotionet inneholder termisk vann AVEN - 96%, myke rensende komponenter av planteopprinnelse - 0,25%.
  Uten parfymer, fargestoffer, fettstoffer

  __________________________________________________________________
  Fra meg
  Jeg må si at for meg er denne lotionen bare oppdagelsen av et århundre som fortjener en nobelpris. Vichy røyker nervøst på sidelinjen...

  - Lys kosmetisk aroma som ikke føltes når du bruker
  - Fargen er gjennomsiktig, akkurat som noe vann
  - Dette vannet selv er veldig forsiktig og mykt.
  - Fjerner øyeblikkelig sminke, tone, mascara, etc., rent og uten flekker.
  - Og hvilken fuktighetsgivende hud! Hva en mild rensing og mykhet!
  - Sømer irritasjon og rødhet, virker hudfarge!
  - Huden etter bruk er utrolig myk, glatt og fuktig, som etter en super-fuktighetsgivende maske.
  - ingen kløhet
  - Økonomisk. Jeg har nok 3 bomullsputer til å helt fjerne sminke.
  - Passer til den tørreste og følsomme huden. Generelt vil huden av noe slag være veldig glad og takknemlig for ham!
  - lav pris 680 gni. Ja, jeg tror det er lite! For kvaliteten du må betale. Og hvis du sammenligner med luksusen, er prisen liten. Og jo mer Vishy er verdt det samme, og han er ikke engang verdt det.
  volum: 200 ml.

  Bunnlinjen: Jenter... dette er noe! Hva en glede du får når du bruker dette verktøyet med ord som ikke skal formidle! Og hvor glad er de med huden deres! Dette er ekte medisinsk kosmetikk! Alle anbefaler sterkt denne micellar-lotionen! Men jeg planlegger også å prøve Aven fuktighetskrem.

  Takk for din oppmerksomhet... Vær vakker!

  S. S. Beklager det ikke veldig estetiske fotografien 1. Jeg prøvde å vise at lotionen er veldig god og fjerner lett sminke.

Flere Artikler Om Typer Acne