Smart, multifunksjonell solkrem med anti-aging egenskaper. Inneholder et eksklusivt fotostabil kompleks SunSitive®, et unikt fotobeskyttende system med minimale filtre og høy beskyttelse mot UVB- og UVA-stråler (kort og lang). Også utviklet ved hjelp av den kraftige antioksidanten Pre-Tocopheryl for å beskytte celler mot frie radikaler, Avène termisk vann med beroligende og anti-inflammatoriske egenskaper og Ascofillin for å forbedre kollagen. Forhinder fotografering av huden.

Ikke-fet, vektløs tekstur beskytter og fukter sensitiv hud.

Lett, ikke fettete og ikke klebrig, det kan brukes under / etter eller som en vanlig daglig fuktighetskrem for sterk, ikke-irriterende solbeskyttelse.

Avène SPF 50+ har en usynlig, ikke-fettete tekstur som gjør applikasjonen spesielt behagelig.

AVEN THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. DICAPRYLYL KARBONATMETYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETYLBUTYLPHENOL [NANO]. DIISOPROPYL ADIPATE. VANN (AQUA). Silika. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. Alkohol (alkohole denat). ALUMINIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. C10-18 TRIGLYCERIDES. DECYL GLUCOSIDE. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. AKRYLATER / C10-30 ALKYL AKRYLAT KORSPOLYMER. ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT. Benzensyre. CAPRYLIC / CAPRIC. Triglyserid. CAPRYLYL GLYCOL. DISODIUM EDTA. GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. PROPYLENE GLYCOL. NATRIUMHYDROXID. STEARYL ALCOHOL. Tokoferol. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM.

Påfør jevnt før eksponering for solen. Gjenta applikasjonen ofte med langvarig eksponering mot solen, så vel som etter svømming.
Bruken av dette verktøyet bør ikke være en grunn til et lengre opphold i solen.
Unngå å eksponere sola fra 12 til 16 timer.

Aven Cream Sunscreen SPF 50+

Maksimal UV-beskyttelse for tørr og sensitiv hud. Veldig lett, overfølsom for solens hud.

Huden er pålitelig beskyttet mot korte og lange UVA- og UVB-stråler. Ingen irritasjon og tørrhet.

Avene Meget høy beskyttelseskrem SPF 50 (Aven Cream solkrem SPF 50+) for tørr, sensitiv hud.

Solkrem Avene Meget høy beskyttelseskrem SPF 50 gir en meget høy grad av beskyttelse mot hele spektret av ultrafiolett stråling for lys, tørr og solfølsom hud. Kremet inneholder et unikt kompleks "SunSitive", så vel som det minste antall kjemiske filtre som har en mild effekt uten å irritere ømt hud. Avene Meget høy beskyttelseskrem SPF 50 har en ikke-fettete tekstur, takket være den gir behagelige følelser når den påføres og absorberes raskt uten å etterlate synlige merker. Ingrediensene i sammensetningen beroliger og myker huden, forhindrer fotoaldering. Avene Meget høy beskyttelseskrem SPF 50 er pakket i et praktisk luftløst rør med en dispenser som bidrar til å kontrollere applikasjonsvolumet enkelt.

 • Avene termisk vann beroliger, lindrer irritasjon, eliminerer følelsen av tetthet;
 • pre-tokoferil er en forløper for vitamin E, beskytter huden på mobilnettet;
 • Titandioxid er et mineralfilter som på en pålitelig måte beskytter huden mot ultrafiolett stråling.

Inneholder ikke parabener. Vannbestandig. 100% fotostabil. Sertifisert UVA-overholdelse.

 • parabenfri

Påfør sprayet på huden med et jevnt lag før utseende i solen og så ofte som mulig, spesielt under lange solbad og etter hver svømmetur.

Alt om solkrem Avene

Avene-selskapet dukket opp på markedet for kosmetologi ganske nylig, omtrent 30 år siden. Til tross for sin alder, har hun allerede blitt et av verdens ledende kosmetologibedrifter, og har vunnet hjertene til mange mennesker rundt om i verden. Firmaet starter fra Hydroterapi Center nær landsbyen Aven i Frankrike, hvor hun begynte å utføre sine eksperimenter. Vannet på disse stedene viste seg å være helbredende for huden, som tiltrekker seg folk fra hele verden. I løpet av sin korte historie klarte Avene å frigjøre et stort antall forskjellige kosmetikk for hudpleie. Inkludert en rekke verktøy for soling. Den inneholder 3 serier samtidig, slik at alle vil kunne velge noe som passer best for seg selv.

Siden slutten av 1800-tallet er hydroterapisenteret en nasjonal skatt i Frankrike, men eksperter fra Avene fikk fortsatt tillatelse til å utføre eksperimenter.

Egenskaper av solbeskyttelseslinjen Avene

Hovedfunksjonen til kremer i dette franske selskapet er bruken av vann fra helbredende hydrotermiske kilder ved bunnen av produktene. Eksperter fra selskapet viste sine nyttige egenskaper. Sammensetningen av vannet inneholder mange mineraler av naturlig opprinnelse. Det er absolutt bedre enn kunstig anrikning av vann. Og varmebehandling ved høye temperaturer og filtrering gjennom mange underjordiske formasjoner forbedrer kvaliteten på vannet i det aller første trinn. For produkter laget for å beskytte og helbrede huden, er en slik ingrediens en sterk fordel i forhold til konkurrenter. I tillegg har Avene-produkter en rekke andre funksjoner:

 • kraftig beskyttelse mot alle typer stråler;
 • har fuktighetsgivende egenskaper
 • egnet for folk med allergi;
 • konsistensen gir enkel å sette balsam.

Et så imponerende sett i kombinasjon med unike ingredienser tillot produkter for å beskytte huden mot solen Avene for raskt å tjene et navn for seg selv.

arter

Solkremprodukter fra dette kosmetiske selskapet har 3 forskjellige linjer. Den såkalte "hvite" serien er designet for ekstremt følsom hud. "Orange" - balsam for normalt og ufølsomt deksel. Den siste serien inkluderer anti-UV-garvningsprodukter.

SPF-50 med et mineralsk kompleks for spesielle områder

Den første representanten for den "hvite" linjen - en krem ​​for de mest følsomme områdene av den allerede delikate huden. Fraværet av tunge kosttilskudd reduserer risikoen for allergi ved bruk av dette produktet. Høy UV filtreringsindeks gir pålitelig beskyttelse for alle hudtyper. Og innholdet i ytterligere reflekterende mineraler vil øke beskyttelsesegenskapene. Den komplette listen over spesifikasjoner for denne fløten er som følger:

 • høyt nivå av beskyttelse;
 • egnet for følsomt ansikt og décolleté hud;
 • inneholder mineraler av naturlig opprinnelse;
 • hypoallergene;
 • Lett å bruke.

I nærvær av en slik liste over fordeler forventes transcendental pris. Dette er imidlertid ikke tilfelle. Gitt den ubetydelige regningen, er det ganske begrunnet kjøp.

Dette alternativet er ikke laget utelukkende for personer med sensitiv hud. Det er perfekt for de som bare ikke vil solbrune, men elsker å ligge i solen.

SPF-50 med mineralsk skjerm

Den andre representanten for den "hvite" linjen. Dette betyr for hele kroppen, og ikke bare for milde steder. Den har en litt lavere grad av beskyttelse, men tilhører fortsatt klassen agenter for sensitiv dermis. Den inneholder et kompleks av antioksidanter, så det har evnen til å senke aldring av celler. Beskytter mot alle typer sollys. Komfort i tegning er forsynt med tett, men lufttekstur. Det er nødvendig å fordele kremet med et tynt jevnt lag, ellers kan hvite spor forbli. Generelt kan fokuset sitt bestemmes av følgende punkter:

 • høy beskyttelse klasse;
 • Tilstedeværelsen av helbredende og smertestillende komponenter;
 • Beskytter mot sollys;
 • brukervennlighet;
 • lavt forbruk;

Termisk vannbasert SPF-50 for sensitiv hud

Dette er allerede en representant for "Orange" -linjen med normal hudoverfølsomhet. Den har effektiv beskyttelse, men dette alternativet er neppe egnet for overfølsomt eller sykt deksel. Innholdet av antioksidanter også nyte mange. En av de viktigste fordelene ved denne balsam er den ikke-fettete strukturen. Mange føler seg ubehagelig å føle kroppens fett, med en fet film. Moderne produksjonsteknikker Avene tillater å kvitte seg med dette problemet. Egenskapene til dette produktet inkluderer:

 • ikke-fettete struktur;
 • kraftig beskyttelse;
 • reduksjon av irritasjon;
 • reduserer døden av hudceller;
 • har en proprietær metode for filtrering av stråler.

Den oljede strukturen til de fleste tanningprodukter tillater ikke at de brukes sammen med sminke. Nøyaktig å bruke en krem ​​med en ikke fettete struktur kan løse dette problemet, men bare hvis det er en liten sminke. Et stort antall kosmetikk vil ikke komme sammen med noen krem.

Termisk spf-30

Neste representant for linjen er en forenklet versjon av forrige krem. Med en mindre indeks, er SPF-30 egnet for eiere av en liten brunbrun. På mange måter er det lik den forrige mannen. Gir en dypere brunfarge. Ikke egnet for personer med sensitiv hud. Egenskapene til denne balsam er:

 • en dypere brunfarge i forhold til en stor SPF-indeks;
 • inneholder ikke skadelige konserveringsmidler;
 • har en fettfattig tekstur;
 • Beskytter mot irritasjon.

Termisk spf-20

Vinneren av den laveste UV-resistansindeksen er vurdert her. Disse kremer er ikke ment for den første dagen med soling. De er vant til å få en mørkere, jevn hudtone. Til tross for dette beskytter SPF-20 seg fortsatt mot hud fra spektra A og B og har helbredende egenskaper. Kjennetegn på SPF-20 fra Avene:

 • mørk brunbrun;
 • beskyttelse mot alle typer stråler;
 • medium nivå av beskyttelse;
 • helbredelse av mikrotraumas og sprekker i huden.

Universal avtobronzant

Dette verktøyet gjelder ikke for solkrem, fordi det er en auto-brunfarge. Kremet gir et jevnt belegg uten blemmer. Tint er oppnådd naturlig, som etter denne brunfarge. Men når du velger en slik sti, er det ikke nødvendig å teste kroppen din for toleranse for kraftig sollys. Den komplette listen over eiendommer avtobronzant inkluderer:

 • glatt belegg;
 • hypoallergene;
 • fuktighetsgivende, anti-irriterende egenskaper;
 • behagelig tekstur og lukt;
 • rask handling

En slik løsning er verdt mer enn solbrennekrem på en naturlig måte - ca 1200 rubler. Men her vil alle velge den måten de liker.

video

Denne videoen gir en oversikt over Avene SPF 50 + Sunscreen

AVENE SUNSHIELD ANTI-AGING CREAM SPF50 50ML

Kort om produktet

Avene solkrem anti-aging cream spf50 50ml bruksanvisninger

Doseringsform

Aven Anti-Aging Suncare Cream SPF 50+ (Avene Anti-Aging Suncare Cream SPF 50+) - For tørr, sensitiv hud. Alder fra 20 år. Artikkel: С56027

Den har en ikke-fettete tekstur, takket være hvilken det gir en behagelig følelse når den påføres og absorberes raskt, og etterlater ingen synlige spor.

struktur

AVEN THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). C12-15 ALKYL BENZOATE. DICAPRYLYL KARBONATMETYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETYLBUTYLPHENOL [NANO]. DIISOPROPYL ADIPATE. VANN (AQUA). Silika. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. Alkohol (alkohole denat). ALUMINIUM STARCH OCTENYLSUCCINATE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. C10-18 TRIGLYCERIDES. DECYL GLUCOSIDE. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. POTASSIUM CETYL PHOSPHATE. AKRYLATER / C10-30 ALKYL AKRYLAT KORSPOLYMER. ASCOPHYLLUM NODOSUM EXTRACT. Benzensyre. CAPRYLIC / CAPRIC. Triglyserid. CAPRYLYL GLYCOL. DISODIUM EDTA. GLYCERYL BEHENATE. GLYCERYL DIBEHENATE. PROPYLENE GLYCOL. NATRIUMHYDROXID. STEARYL ALCOHOL. Tokoferol. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. TRIBEHENIN. XANTHAN GUM.

beskrivelse

For maksimal UV-beskyttelse og forebygging av foto-aldring, prøv Avene Anti-Aging Sunscreen.

Multifunksjonelle anti-aging hudpleieprodukter vil definitivt appellere til huden din.

Det unike SunSitive®-komplekset med et minimum av filtre, langsiktig stabilitet og effektivitet beskytter mot lange og korte UV-stråler.

Kraftige antioksidanter i sammensetningen av formelen beskytter mot skadelige effekter av frie radikaler.

Lys, non-stick og ikke-fettete krem ​​kan brukes før eller etter daglig fuktighetsgivende behandling.

Avene Anti-Aging Suncare Cream SPF 50+ er designet for å minimere allergiske reaksjoner, har høy motstand mot vann.

SunSitive®-komplekset beskytter mot UVB- og UVA-stråling; SunSitive Protection SPF50 + solfilterkomplekset beskytter sensitiv hud fra solens stråler uten å forårsake irritasjon;

pre-tokoferol nøytraliserer frie radikaler; akselererer celleregenerasjon, gjenoppretter hudens elastisitet og sunn glød;

Termisk vann Aven beroliger og fuktighet, gir komfort, eliminerer rødhet, oppdaterer og glatter huden, gjør den smidig og fløyelsaktig.

Dimethicone mattes, gir huden en satinjevnhet;

Xantangummi fuktgjør epidermis og strammer huden, danner en pustende beskyttende film som er motstandsdyktig mot svette og vann.

Meget høy grad av beskyttelse mot UVA og UVB stråler. Fuktig, delikat hud uten irritasjon.

Salgsfunksjoner

vitnesbyrd

Sunscreen anti-aging ansikts-og nakke hudpleie.

Kontra

Individuell intoleranse for individuelle komponenter.

 • Kjøp Avene solkrem anti-aging cream spf50 50ml i Moskva på din nærbutikk ved å bestille en bestilling for Apteka.RU.
 • Vi har en lav pris på Avene anti-aging anti-aging cream spf50 50ml i Moskva.

Du kan finne de nærmeste leveringsstedene i Moskva her.

Aven Sunscreen SPF 50 med 50 ml mineralsk skjerm (Avene, Suncare)

EFFEKTIV SUNBESKYTTELSE

Fjernet fra produksjonen

beskrivelse
Anmeldelser (30)
Skriv en anmeldelse

Mineralskerm SPF 50 solkrem gir høy beskyttelse mot UVA og UVB. Spesielt anbefalt for hud som ikke tåler kjemiske filtre og dufter, atopisk hud hos barn og voksne, for å beskytte friske arr og arr etter operasjon og dermatologiske prosedyrer. Denne solkrem Avene er egnet for barn, selv med sensitiv hud utsatt for allergi.

AKTIVE KOMPONENTER

Det unike komplekset av aktive komponenter "SunSitive®", utviklet av forskningscentret Pierre Fabre.
Titandioksid gir 100% mineral foto beskyttelse.
Minimumsinnholdet av kjemiske filtre i sammensetningen av solkrem.
Pre-tocopheryl, forløperen av vitamin E, beskytter celler.
Termisk vann Avène har en beroligende og anti-inflammatorisk effekt.

HUDTYPE
STRUKTUR

Lett og ikke-fettete tekstur

SØKNAD

Påfør kremet jevnt på huden før hvert utseende i solen. Gjenta prosedyren så ofte som mulig, spesielt etter svømming eller med et langt opphold i solen.
Airless badekar med dispenser gjør det enkelt å styre mengden av midler.

I likhet med oransje krem ​​fra Ivan, er det veldig tungt for meg. Ansiktet etter kremet er veldig hvitt, men det kan absolutt ikke kalles en minus, for det han og solkrem. Mens du bruker kremet du alltid vil vaske, er krem ​​alltid følt på huden. Jeg er glad han kom opp til mange. Alas, jeg tilhører ikke slike. Hvis det er mulig, prøv først i sonden

Utmerket krem. For min hud er det bare en balsam, men
kjøp det nesten ingen måte, enten på apotek eller i
kosmetiske butikker ikke. Kanskje dette er vårt i Kaluga.
Takk for et slikt produkt. Lyubov Egorovna

Svært høy kvalitet solkrem kosmetisk produkt for ansiktet. Fra navnet (med et mineralsk skjerm) følger det at kremet fungerer som en skjerm - og dette gjenspeiler nøyaktig hovedfunksjonen til dette virkemidlet: det lettere "motvirker" solens stråler. Min hud er mørk og solter raskt. Ved hjelp av denne krem, gikk nesten hele sommeren som en "hvitskinnet aristokrat" (men dette er i modusen for den urbane sommeren - uten strandhelling i solen). I tillegg tørker kremet ikke huden (denne "bivirkningen" finnes ofte i C3-produkter), litt fuktighet, selv skjuler noen ufullkommenheter i huden. Men for at krem ​​skal gjøre et godt inntrykk på meg, bør du definitivt si hvordan du bruker den riktig: du må bruke den 30 minutter før du forlater huset - i løpet av denne tiden vil den kunne "passe" inn i huden din. Jeg vil generelt anbefale algoritmen for å bruke dette verktøyet, det samme som et tonal verktøy: forsiktig fjæring på alle områder (unntatt øyne) i ansikt og nakke. Ja, tiden vil ikke lagre, men resultatet er verdt det - ingen brannsår og rødhet.

Dessverre gjorde hun ikke venner med denne kremet, det var ubehagelig, men hun var skyld i at hun valgte litt feil. Jeg håper at min erfaring vil hjelpe noen. Denne fløten er perfekt, perfekt for varme klima og varm sol. Spesielt for turer, inkludert sjø, fordi det er vanntett. Vakre i strålene i Midtøsten. Beskytter effektivt selv den mest følsomme og allergiske huden, og skaper en spesiell mineralfilm. Ikke forårsaker irritasjon. Men for hverdagsbruk i byene er det ikke hensiktsmessig, med hvilket formål og ervervet det. Kremet har en tykk og litt oljeaktig konsistens av kremfarge, noe oksidert i et rør. Det er lett fordelt, men faller tungt på huden. Trenger å vente på å suge. Det skaper et håndfast slør på ansiktet, fordi tekstur er tett, gir ut tonen litt. Under noen forhold passet det ikke i det hele tatt, men i andre var det utmerket. Det er nødvendig å ta hensyn til målene sine.

Effektivitet: vurdering 5

Effekten er, pigmentering i ansiktet minst, brukt to ganger om dagen.

Tekstur: Resultat 5

Litt tett, men en slik krem ​​er alltid hvit og tett, behagelig på huden, ikke dekket med porer.

Lønnsomhet / Forbruk: Estimat 5

Forbruket er veldig økonomisk.

Konklusjoner: Jeg likte kremet, jeg snø hvitt hudkombinasjon, etter det er det ingen ekstra rynker og uregelmessigheter.

Avène SPF 50+ Mineral Screen Sunscreen

Tuba 50 ml

Tuba 50 ml

Meget høyt beskyttelsesnivå for sensitiv hud. Effektiv mot hele spektret av solstråling (korte og lange UV-A og UV-B stråler). Inneholder ikke parabener. Sertifisert UV-A-overholdelse. Meget vannbestandig. 100% fotostabil. Passer for hud som er veldig lett og overfølsom for solen. Avène SPF 50+ solkrem med mineralsk skjerm oppfyller alle krav: effektiv beskyttelse, kvalitet, brukervennlighet og pålitelighet.

 • Foto beskytter
 • Vannbestandig
 • Inneholder ikke kjemiske filtre
 • fordeler
 • Hvem passer?
 • struktur
 • fordeler

  Meget høyt beskyttelsesnivå for irritert eller skadet hud. Lett hud. Hud som brenner raskt vises. Med intoleranse mot kjemiske filtre og smaker. Skadet hud hos voksne og barn.

  Avene solkrem

  Innhold [skjul]

  Solcreme Avene er designet for å beskytte mot ultrafiolett stråling. Det forhindrer irritasjon og solbrenthet uten å skade følsom hud. Caring kosmetikk bidrar til å opprettholde skjønnheten og ungdommen i epidermis, samt å få en attraktiv og jevn brunfarge.

  Spesielle funksjoner

  Fond fra solen til denne produsenten har flere fordeler:

  • Gi pålitelig beskyttelse
  • Passer for irritert deksel;
  • De består av hypoallergene og sikre komponenter;
  • Gjenopprette helsen til epidermis;
  • Moisturize og forhindre uttørking av overflatelaget av epitelet;
  • Har en delikat tekstur;
  • Det er ingen alkoholer, irriterende og dufter.

  linjer

  All solbeskyttelse av dette merket er delt inn i flere linjer:

  1. For irritert deksel. Det forhindrer de negative effektene av ultrafiolett stråling på den svekket epidermis. Sammensetningen bruker bare organiske mineralfiltre, ingen kjemikalier. Midler kan brukes til barn, etter kirurgiske inngrep eller for å beskytte friske arr.
  2. For den sensitive epidermis har selskapet utarbeidet sin solkosmetikk-serie. Sammensetningen inkluderer et spesielt kompleks av ultrafiolette filtre og forbedrede hypoallergeniske formler. Produktene har en høy vanntett effekt og beskytter pålitelig.
  3. "Uten solen" - en spesiell linje, som er representert av kosmetikk brukt til soling eller soling. Det hjelper å gi kroppen og møter en vakker og jevn skygge uten skade.

  Solcreme Avene

  Med mineralsk skjerm spf 50 for ømme områder

  • Det har et høyt nivå av filtrering;
  • Vil gjenspeile korte og lange bølger av ultrafiolett;
  • fotostabile;
  • Inneholder ikke dufter og parabener;
  • Inneholder organisk mineralsk skjerm;
  • Den har en lett tekstur og er godt fordelt.

  Solcreme SPF 50 med mineralsk skjerm

  • Inneholder en høy beskyttelsesindeks;
  • Aktiv i forhold til spektrum A og spektrum B;
  • Den er basert på et spesielt patentert kompleks av filter og termisk vann;
  • Sammensetningen inneholder antioksidanter;
  • Enkel å bruke;
  • Den har en beroligende effekt.

  For følsom type på termisk vann SPF 50

  • Beskytter effektivt;
  • Inneholder et patentert sett med filtre;
  • Inneholder tokoferol, som har antioksidantegenskaper;
  • Hjelper til å berolige irritasjon;
  • Den har en fettfattig tekstur;
  • Fotostabile.

  Solcreme SPF 30

  • Aktiv i forhold til alle spektra av stråler;
  • Inneholder ikke parabener og dufter;
  • Pre-tokoferol beskytter epitelceller;
  • Sømer huden;
  • Den har en lett tekstur og ikke-fettete tekstur;
  • Enkel å bruke.

  Kremet solhjelp spf 20

  • Den har et gjennomsnittlig beskyttelsesnivå;
  • Beskytter mot spektrum A og B;
  • Passer til dekning som er følsom overfor solen;
  • Basert på termisk vann og tokoferol (vitamin E);
  • Pålitelig og enkel å bruke.

  Autobronzant for ansikt og kropp

  • Det gir en jevn og naturlig skygge;
  • Vil gi en brunfarge uten blemishes;
  • Har en hypoallergen sammensetning;
  • Den har en lett tekstur og en behagelig aroma;
  • Soothes og fuktes;
  • Gir en rask effekt.

  konklusjon

  Avene solkrem bidrar til å beskytte sensitiv og irritert hud mot ultrafiolette stråler. De har en hypoallergen sammensetning og inneholder spesielle termiske vann, som beroliger irritert epidermis.

  Avene Sunscreen SPF 50 med mineralsk skjerm - gjennomgang

  Hei alle sammen! Denne kremen, med en høy beskyttelsesfaktor, tok jeg for sommeren.

  Produsenten skriver at dette verktøyet er godt egnet for sensitiv og overfølsom hud, samt atopisk hud av barn, voksne, beskyttelse av friske arr og arr etter kirurgiske inngrep og dermatologiske prosedyrer. Hypoallergen, ikke-komedogen. Uten kjemiske dufter og filtre.

  Å åpne røret ble overrasket over den brune fargen som denne krem ​​har. Jeg nølte veldig lenge før jeg søkte på ansiktet mitt, undersøkte det, luktet det... Det var derfor det anstrengte meg. Vel, jeg ble vant til det faktum at kremet skulle være nøyaktig hvitt, eller beige, melaktig skygge. Men ikke så mørkt. Og så bestemte jeg meg endelig og la den på kinnene))

  Jeg må si at huden min er ganske solbrun, kremet når den ble påført, ble distribuert normalt, men denne brune fargen viste seg å være litt lettere enn min nåværende tone og legge merke til en merkbar maske. Jeg spurte meg selv spørsmålet, fikk jeg ikke det til å gå på apoteket? Kanskje, i stedet for en krem, fanget hun en solbrent krem ​​eller et toneværktøy? Men på boksen er det skrevet i svart og hvitt - solkrem. Derfor kan det ikke være noen feil))

  Etter å ha stått litt foran speilet i forvirring begynte jeg å vaske det av med hjelp av micelle-løsningen Aven. Bomullsputer hadde samme brune farge som selve kremet. Som du forstår, hadde jeg ikke denne krem ​​på huden. Jeg kan ikke si om sine maskeringsegenskaper, fordi jeg egentlig ikke har noe å maskere, men det er ganske sannsynlig at han maskerer små feil, og det kan til og med være ment av produsenten (men så hvorfor skriver de ikke om det hvor som helst?). Jeg prøvde å dekke mine blåmerker på beinet mitt med denne kremet, og selv om det hadde lyst (ganske mye), var det fortsatt synlig, som før.

  Generelt bestemte jeg meg for å utsette den til slutten av februar og begynnelsen av mars. Kanskje på helt uforbrent hud vil det se mer naturlig ut...

  Kommentar tilbakemelding nyttig? Ja 26 · Nei 18

  My-krem

  kosmetikk fra A til Z

  Avene solkrem spf 50 for ansikt

  Noe nyttig og ikke så mye fra Avene

  Hei jenter!
  Her, til slutt, gjør været oss lykkelige med lyse solskinn, og jeg, med glede, setter mitt attraktive ansikt under sine varme varme stråler. Alt, men tanker om de skadelige effektene på huden i direkte sollys, gir ikke nok til å nyte vårens glede. Og her kommer du til hjelpeprodukter med ulike grader av beskyttelse. For meg betyr dette fra Avene, og i dag skal jeg fortelle om dem (+ 1 anmeldelse om fuktighetsgivende emulsjon). Jeg vil gjøre en bestilling med en gang, mange bilder og tekst.

  Jeg er glad for å invitere under katten
  Før du begynner gjennomgangen, snakk litt om huden din. Tidligere hadde jeg det zhauuutko problematisk, skummelt å huske, fett, med en overflod av akne, post-acne, komedoner og forstørrede porer, generelt, ubeskrivelig skjønnhet. Men med hjelp av min favoritt kosmetolog og dermatolog, et kurs av peeling, en kardinal endring av diett og pleieprodukter, nådde vi nivået med huden min da jeg var nesten helt fornøyd med det. "Praktisk", fordi vi fortsatt er "herding".
  Så nå om midlene. I de dager da jeg er "ikke etter rensing", har jeg rett og slett nok fuktighetsgivende (i tillegg til rensing, selvfølgelig) og siden huden fortsatt har en tendens til å være fett (og generelt bare nesen er veldig fett for øyeblikket), bør det være lett. Mitt valg ble ved et uhell og svært vellykket falt på en fuktighetsgivende emulsjon. Nå er dette mitt favorittmiddel.
  Fullproduktnavn: Avene Rebalancing Soothing Emulsion (For Normal til Kombinasjon Sensitive Skin) - Beroligende Regulerende Emulsjon For Kombinasjon Skin, 50 ml

  Utvidet mening: Som jeg allerede skrev over, er denne emulsjonen veldig lett, for vinteren var det ganske svak, men på våren-tidlig sommer-sen høst - det aller første! Huden etter at den er myk, glatt, strålende, frisk, hvilte. Gitt at jeg er redd for middelene med den dybdefinerte effekten, siden jeg i utgangspunktet ser litt oljeaktig ut av dem, med denne emulsjonen ser ansiktet bare perfekt hydrert. Jeg bruker den også som en base for sminke, tonen ligger på henne feilfritt. Lukten av emulsjonen er tilgjengelig: Lett og friskt, helt diskret. Den absorberer ganske raskt, gir ingen filmer og ubehag i ansiktet, huden med den er veldig behagelig. Ja, og det er også viktig, det tetter ikke. Det er konsumert veldig økonomisk, en liten dråpe er nok for hele ansiktet. Hennes eneste ulempe ville jeg kalle mangelen på SPF, hvis det ikke var for dette, ville hun ikke vært prisen!
  Og nå litt svette:
  Emballasje er slik:

  Siden emulsjonen er ganske væske og et rør uten dispenser, er det nødvendig å få hånden til å klemme ut den riktige mengden.
  Klemt litt:

  Distribuert: (for svotchey presset store dråper, så det viste seg så "fett", i ansiktet er det ikke slik, med mindre det ikke gjøres overdreven):

  Testperiode: seks måneder.
  Pris: 157 UAH.
  Vurdering: 5! (ingen pluss for mangel på SPF og dispenser).
  Jeg får beskyttelse mot solen med andre produkter, nå om dem.
  Fullproduktnavn: Avene Meget Høy Beskyttelses Emulsjon SPF50 + (For Normal til Kombinasjonsfølsom Hud) - Emulsjon SPF50 + for normal og kombinasjonshud, 50 ml

  Utvidet mening: Siden er dette en emulsjon, den er lettere enn krem, men tettere enn forrige produkt. For huden min i varmt vær er det litt tungt, men for vinter og tidlig på våren passer det godt, nærer, fukt og myker huden, det er ingen maskeffekt og fjerner følelsen av tetthet, om noen. Med den er huden også behagelig, men det ser greit ut hvis det brukes litt mer enn nødvendig. Situasjonen er lagret av mattepulver, som forresten er ideelt plassert på emulsjonen. Hennes duft er mild, jeg elsker ham, ansiktet hennes lukter bra hele dagen. Pore ​​score ikke. Forbruket svært økonomisk, noe som bidrar til en praktisk dispenser

  Soaked in: (igjen, fordi jeg presset ut mye for feier, dabbed jeg overskudd med et serviett):

  Testperiode: 1 år.
  Pris: 180 UAH.
  Vurdering: 5-- (for skinn når du søker).
  Fullproduktnavn: Avene High Protection Mineral Cream SPF 50 (For Intolerant Skin) - SPF 50 Solkrem med mineralfilter

  Utvidet mening: Jeg kjøpte denne krem ​​ved en tilfeldighet, fulgte den tidligere emulsjonen og blandet opp boksene på en eller annen måte. I prinsippet kan selve produktet ikke være dårlig, men det er for fet for huden min. I tillegg, siden kremet har en rosa-beige fargetone, gir den en lysglød i ansiktet, generelt vil du ikke gå til folk. Lukten har en svak men ubehagelig, det er forvitret på huden. Det absorberes dårlig, det gjenstår å ligge maske på ansiktet. Det eneste stedet jeg har brukt til denne krem ​​er stranden, fordi den fortsatt har en beskyttelsesfaktor. Selv om du selvfølgelig kan hente et bedre produkt, men jeg er fortsatt lei meg for å kaste den bort.
  Hetten er slik, selv om det i dette tilfellet ikke endrer noe:

  Renset godt med et serviett, ble residuet absorbert / gniddt / venstre:

  Testperiode: 1 år.
  Pris: 170 UAH.
  Rating: 3 (tross alt, det beskytter mot solen og tetter ikke porene).
  Full produktnavn: Avene High Protection Tinted Compact SPF 50 (For Intolerant Skin) i Honning - Solbeskyttelse - Pulver for superfølsom hud med en meget høy grad av beskyttelse SPF 50 (i "honning" nyanse)

  Utvidet mening: Jeg kjøpte dette krempulveret ut av forferdelig nysgjerrighet, vel, jeg vil ha alt! Og det var bare en nyanse på lager da (etter min mening, ut av 4 tilgjengelig), og det var selvfølgelig ingen testere på apoteket heller. Generelt tok jeg på egen risiko. Fargetone "Honey" viste seg å være mørkt for meg, så jeg kunne bare bruke det fra midten av sommeren og at skyggen fortsatt var mørk. Men det er fint, verktøyet virker på en eller annen måte, tilpasser seg hudfargen, og etter noen få minutter er forskjellen ikke lenger merkbar. Generelt merket jeg ikke pulveret i denne kremet, så du vil ikke vente på mat. På ansiktet føles det også som en ubehagelig maske. Siden skyggen passer meg bare til sommer, begynner huden med den / det å skinne ganske fort. I tillegg, når jeg hadde på seg det til trening, sprang svetten ned i ansiktet mitt som regn over brillene. Huden med det puster ikke i det hele tatt, sensasjonene - skrekk er enkel. På den positive siden utmerker krempulver ut hudton, maskerer godt, legger ikke vekt på desquamation, tetter ikke porer, og er fornøyd med graden av beskyttelse mot solen. Pakken som er praktisk, etter prinsippet i boken, åpnes fra en knapp. Umiddelbart under lokket skjuler en veldig behagelig stor skumgummisvamp, på neste side er det et komfortabelt mellomstort speil, og på den siste - pulverkrem selv. Dessuten er hennes blokker utskiftbare; Jeg vet bare ikke om det er mulig å finne dem, og hvis det er noen mening generelt, å søke. Generelt likte jeg ikke produktet, produsenten hadde en god ide, men forestillingen var tydelig skuffende. Mer å kjøpe, definitivt, jeg vil ikke.
  Og nå litt svette:
  tekstur:

  Eksperiment med en forkledning (vær så snill, ikke se forskjellen i farger, huden er fortsatt veldig hvit):

  Testperiode: 1 år.
  Pris: 234 UAH.
  Vurdering: 3 (vel, i det minste masker og justerer godt).
  Det er alt. Takk til alle som opprettholdt mitt svært lange innlegg, i hvert fall halv og en medalje til de som leser til slutten. Jeg håper jeg var litt nyttig.

  Gjennomgang: SPF 50+ solkrem med mineralsk skjerm Avene - Beskytter huden min perfekt.

  ulemper:
  For å bruke det må du tilpasse.

  Siden huden min er veldig lys, hellingen til pigmenteringen i form av fregner og er utsatt for sterk irritasjon fra langvarig eksponering for sollys, deltok jeg tidlig på våren i søket etter effektiv beskyttelse. De viktigste kravene til solkremstål: En høy grad av beskyttelse er ikke lavere enn 40+, obligatorisk beskyttelse mot UVB- og UVA-stråler. Etter et langt søk fant jeg endelig en slik kopi fra Avene. Da jeg ble kjent med merknaden, var fraværet av kjemiske filtre og parabener i krem ​​en hyggelig bonus for meg.

  SPF 50+ solkrem med Avene Mineral Screen

  Solkrem med en mineralsk skjerm SPF50 + er hypoallergen, ikke-komedogen, indisert for sensitiv hud hos voksne og barn, og er også egnet for allergi, da det ikke inneholder kjemiske filtre og dufter.

  Kremet beskytter huden perfekt fra et bredt utvalg av UVB- og UVA-stråler, som er best egnet for hud med begynnende aldersrelaterte endringer eller spesielt utsatt for fotografering.

  Sammensetningen av denne krem ​​inneholder termisk vann Avene, som gir beroligende og lindrende hudirritasjonsegenskaper.

  Dessuten har den høy vannbestandighet.

  Men på pakken og i innsatsen er det all den informasjonen som er nødvendig for forbrukeren, bare den presenteres på fransk og engelsk. Nedenfor er et bilde av pakken (jeg beklager på forhånd for det unpresentable utseendet jeg lå rundt siden våren).

  For de som er interessert i krem, bemerker jeg at produktet har en svært liten holdbarhet etter å ha åpnet røret, bare 6 måneder.

  Og røret selv med krem. Hun er liten. Volumet av kremstandarden 50 ml. Med en praktisk dispenser, som fortsatt har en ulempe, blir den skitten.

  Røret har også den nødvendige informasjonen om kremenes egenskaper og angir metoden for bruk.

  Dispenser. Som du kan se er han skitten. Her kan du se at kremet selv er blekrosa i farge. På grunn av dette vises hudfarveeffekten på huden.

  Tekstur av solcreme ansiktet SPF 50+ med en mineralsk skjerm Avene er ganske flytende enn tykk. Veldig godt fordelt på huden. I dette tilfellet, husk at når du bruker deg, trenger du bare en liten ertkrem.

  Jeg vil spesielt legge merke til at du må bruke kremet forsiktig, fordi det toner huden, og hvis du overdriver det litt, blir hudtonen melkeaktig som en japansk geisha.

  Faktisk er han i aksjon:

  Her er krem ​​påført og litt fordelt på huden.

  I dette bildet er kremet forsiktig fordelt på huden og absorbert etter 3 minutter. Som du kan se ett av de to fødselsmerkene er krem ​​nesten helt tonet. Dette er jeg igjen på det faktum at den skal brukes i moderasjon.

  Nå for effektiviteten av kremet. Utvilsomt, det beskytter huden min veldig bra. Denne konklusjonen ble gjort på grunnlag av at denne sommeren mine frynkler (spesielt på nesen) er helt usynlige. I brystområdet i sommer har jeg ikke hatt noen irritasjon i det hele tatt i form av røde kløende flekker fra eksponering for sollys. De to foregående årene led jeg denne ulykken og ble frelst bare av Psilo-Balsam.

  Og i følge mine observasjoner vil jeg legge merke til at kremet ikke passer for alle som har fet eller kombinert hudtype.
  Kostnad: 780 rubler.
  Samlet inntrykk: Beskytter huden min perfekt.

  ☼☼Zaschischaem hud fra solnyshka☼☼ Hva gjorde meg angre kjøpet i de første sekundene etter sin prestasjon? ☼☼ Som vi hadde lært druzhit☼☼ Mange bilder + bilder ansiktet

  Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50

  Begynner å bruke syre peeling (for å fjerne pigmentering og lette fregner), ble jeg møtt med valget alvorlig solbeskyttelse. Siden så mye ble betrodd henne (nemlig å forhindre utseendet av ny pigmentering), begynte jeg ikke engang å plukke ut noe for ansiktet, og straks hentet oppmerksomheten til Mustela, La Roche Posay og Avene. Jeg stoler på disse merkene og valgte Avene, og min syre peeling om sommeren passert uten dårlige konsekvenser.

  Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50

  Hvor lenge kunne ikke bestemme hva slags solkrem Avene jeg tar. Det faktum at det skulle være en krem ​​med en beskyttelse på minst 50, ble ikke engang utspurt. Men valget var mellom emulsjon (følsom, normal, kombinasjonshud), bare krem ​​(sensitiv, tørr) og concealer (sensitiv).

  Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50

  Siden hudtype er combi, oljeaktig T-sone, sensitiv, har valget blitt redusert til emulsjon og tonal. Ønsker å minimere mengden kremer (spesielt om sommeren) valgte jeg tonen - i håp om at den vil erstatte min tonekrem (min tonalnik er veldig lys).

  Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50

  Fra produsenten:

  • for veldig lys, utsatt for rødhet eller sol-overfølsom hud
  • kraftig beskyttelse mot solstråling
  • Fotobeskyttelse mot UVB / UVA-bølger fortsetter i lang tid
  • pre-tokoferil, provitamin E - kraftige antioksidanter, beskytter huden mot virkningen av frie radikaler av lys
  • Kremet er mettet med termisk vann Avene, som beroliger
  • hypoallergenic, necamedogenic

  Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50

  Krem er pakket i en oransje pappkasse, det er et klistremerke med informasjon på ukrainsk, inne i foringen og selve røret 50 ml med pumpe. Jeg innrømmer at jeg elsker denne ideen med pomp - veldig praktisk, hygienisk, du kan klemme så mye du trenger! Ikke en enkelt dråpe vil gå tapt, det vil ikke være flere tilfeldige ekstrusjoner og utstrømninger.

  Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50 dagslys

  Nå om mine inntrykk:

  Det første som utrolig forstyrret meg og fikk meg til å angre på å kjøpe i de første sekundene etter ferdigstillelsen var kremets farge. Han er oransje. Tatt i betraktning at prisen er ganske stor, kunne jeg ikke ta feil i det. Det var ingen tid, ingen penger for eksperimenter.

  Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50 dagslys

  Også denne lukten. Gamle bestemor pulver.

  Dette er nummer to på listen over grunner til min bitter skuffelse. Jeg gjentar, jeg kunne ikke tilgi meg en slik feil. Men jeg hadde ingen andre alternativer for hvordan jeg vant til, tilpasser seg og elsker dette verktøyet.

  Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50 blits

  En annen nyanse - for en eller annen grunn er kremet tungt fordelt over ansiktet. Det ser ut til å være en slags pulver, og ligner virkelig flytende pulver (både i konsistens og lukt). Selv om det ser ut til å være fett, men samtidig er det ikke, glider fingrene ikke når de blir påført, men som om de står fast - beklager forvirringen, vet jeg ikke hvordan man skal forklare det tydeligere.

  Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50 blits

  Det var veldig vanskelig for meg å bruke det, jeg måtte lete etter alternativer på hvordan å legge til rette for applikasjonen.

  Og lukten igjen mye å være ønsket. Selvfølgelig, over tid, ble jeg stadig vant til det, men det plager meg fortsatt.

  Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50 blits

  Om hans tonale egenskaper.

  Gudskelov, kremen har en veldig lys fargeteffekt. Jeg vil til og med si at det nesten ikke har det. BB-shki tonet og deretter mer. Og her ble jeg lettet, fordi denne oransje skyggen bare er noe forferdelig. Tror franskmennene det er normalt når stiftelsen er oransje? Jeg forstår ikke hvorfor alle Avene-farger er oransje? Dette er en universell farge. Var det virkelig så vanskelig å gjøre det i flere farger, for lys og mørk hud? Hvis denne krem ​​var elfenben - ville det ikke være noe for det! Han ville blitt min må-ha.

  Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50 blits

  Og så, mens bare en midlertidig gjest. Jeg trenger ikke en krem ​​med en tonet oransjeffekt. Jeg planlegger å kjøpe en emulsjon.

  Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50 blits

  Om hovedoppgaven - beskyttelse mot solen.

  Kremet håndterer beskyttelsen perfekt. Ingen ny pigmentering, ingen nye fregner.

  Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50 blits

  Og nå vil jeg fortelle deg hvordan jeg løste problemet med å bruke kremet.

  Etter at jeg har fått på meg ansiktet, irriterer jeg det lett med Avene-termisk vann, og uten å vente på at den skal tørke, må du bruke denne fløten. Så det distribueres og glir bedre. Absorberes for raskere og bedre. Det er ingen fettete glans - skjønnheten er jevn, det passer meg. Hvis du legger litt, "oranzhevatosty" som nei.

  Avene Solaires Haute Protection Tinted Creme SPF50

  Etter litt tid etter påføring av denne krem, med en våt svamp, bruker jeg fortsatt tonalumet mitt til å jevne ut hudfarge. I prinsippet viser det seg den perfekte tonen.

  Denne krem ​​har både fordeler og ulemper. Vanskelig å si utvetydig, jeg anbefaler eller ikke. Snarere ja enn ikke. Tross alt, som solkrem, virker det med et slag, men nyansene om fargen, lukten, konsistensen og applikasjonen gjør det nødvendig å fortsette søket etter det ideelle. Tross alt er prisen ikke så liten, og jeg er mer enn sikker på at du kan finne bedre. Dette er ikke lenger kjøp.

  Andre vurderinger på Avene:

  ❀Pokupala med stort håp, men til slutt, og ikke forstår det nadobnost❀ Sammenlign med hjem Hydrolat steg ❀TERMALNAYA og mineralvann - er forskjellen? Kjemisk sammensetning ph ph = 7,5 ❀

  For følsom og delikat hud. Myk rengjøring, de-makeup Hvordan bruker jeg denne lotionen? + Foto

  ❅❅❅ Snøhvit såpe Delikat rengjøringsmiddel Lett skum ❅❅❅ Fotoemballasje og skum ❅❅❅

  Relaterte anmeldelser:

  ✾ ✿ ❀ Pearl Rejuvenation ✾ ✿ ❀ Hemmeligheter og nyanser av søknad ✾ ✿ ❀ Mange bilder på ansiktet ✾ ✿ ❀

  Alle lysskinnede. Lett beskyttende melk gir huden en glimmer!

  Solen, havet, stranden - tørr, forvitret hud, brent i solen = Mørk Garnier hjelper, beroliger og gir en vakker glimmer til solen.

  Ikke bruk for mye, men det vil understreke alle manglene! (FOTO FØR OG NÅR)

  BB Cream Garnier - en gjest blant mine kosmetikk! (+ bilder og en liten sammenligning)

  Fighters for matt hud i sommervarmen må ikke passere denne væsken! Klar til å gi ham råd til alle!

  Jeg har alltid vært medlem av klubben som pofigistichno refererer til "skadelige effekter av sollys." Så lenge jeg kan huske, var jeg ikke redd for å sole seg i lunsjtid uten beskyttelse eller uten å dekke ansiktet mitt og hodet med noe. Tilsynelatende lærte jeg huden min å brune, siden barndommen, vandre på elver og innsjøer. Og derfor, selv nå, til tross for at jeg har veldig god hud, hår og øyne, tenner jeg med en rolig sjel raskt i tyk av huden uten å brenne.

  Derfor, som du forstår, har jeg alltid sett midler til beskyttelse mot solen som en slags innfall, spesielt annonsert for å bli kjøpt.

  Men etter hvert vokser vi alle sammen, og en gang kommer det et øyeblikk når du innser at i fem eller syv år vil du definitivt kreve kremer fra de første rynkene. Men du vil ikke bli målgruppen, og begynner derfor sakte å bli med sivilisasjonen, og lete etter måter å forsinke dette triste øyeblikket. Og solkrem til ansiktet er en av disse måtene. Siden vi alle vet at solen aldre gammel hud ikke mindre enn tiden selv.

  Ærlig, jeg kom til butikken med det eksakte målet om å kjøpe Bioderma solkrem, men rådgiveren rådet meg til å ta væsken fra Avene, siden vurderingene er bedre. Avene er litt dyrere, men det har litt mer volum og mer praktisk emballasje. Siden huden min elsker å "blinke" i varmen, bestemte jeg meg for å ta en krem ​​med en matt effekt for akne-utsatt hud. SPF 50 Beskyttet Fluid - Ny. Tidligere var det bare SPF 30 for fet hud. Men konsulenten spurte ikke engang meg, men umiddelbart forelagt på SPF 50, synes han å finne at en gang en blonde, trenger jeg noe mer streng. Hva er jeg? Ja, jeg bryr meg ikke hva de ga, de ga. Det blir ikke verre.

  Så, væskebeskrivelsen:

  Høy beskyttelse mot sollys for problem og fet hud, samt for hud utsatt for akne. Effektiv mot alle typer sollys (UVB og UVA). Den har en meget høy motstand mot vann og fotostabilitet (den beholder sine beskyttende egenskaper i lang tid under påvirkning av sollys). Uten silikon og parabener.

  For hvem:

  - fet hud med en tendens til akne- hud utsatt for sterk sollys

  Aktive ingredienser:

  - Det patenterte MPI-SORB + solkremkomplekset av mineralsk skjermer beskytter huden mot solens negative effekter samtidig som UVA- og UVB-sollyset absorberes. - Termisk vann Avene - har en naturlig beroligende effekt, lindrer irritasjon. - Monolorin - matter huden på grunn av dets samforhold for å regulere hudproduksjonen fett.

  pakking

  En veldig praktisk pakke med en dispenser som fungerer på prinsippet om å trekke ut innholdet, fordi det er ingen luft i røret i det hele tatt. Derfor krympes emballasjen med tiden i midten. Dispenseren fungerer bra, ikke deprimert, men gir alltid nøyaktig hvor mye som trengs. Takket være dette systemet, når væsken begynner å løpe, leverer dispenseren alt til den siste dråpen.

  konsistens

  Det er virkelig en væske, ikke en krem. Veldig lett og vektløs. Det er tynnere enn krem, sprer seg lett på fingrene. For fet hud er den ideell til sommeren.

  Lukten

  Veldig forsiktig, men med noen kjemiske ekkoer. Føler seg i ansiktet en stund.

  infliction

  Produsenten anbefaler at du bruker væsken før du går ut, noe som indikerer at 7 trykk på dispenseren er nødvendig for optimal beskyttelse av ansikt og nakke. Med en mindre mengde 100% beskyttelse er ikke garantert. Men for meg er 7 klikk sååå mye. Jeg vet ikke hvilken type hud det finnes i franske kvinner, men for meg er det 2-3 klick med en tynn glidelås på halsen og på ansiktet. Væske er veldig lett fordelt på huden og absorberes øyeblikkelig! Bokstavelig talt om et minutt er ansiktet jevnt og fløyelsitt uten et enkelt spor. Veldig hyggelige opplevelser fra tegning.

  Virkelig effekt:

  Jeg likte dette væsken. Og fremfor alt, sin matting evne. Jeg bruker den om morgenen etter vask med skum, og så straks en krem. Ansiktet justeres øyeblikkelig. Glitter vises ikke enda tre timer tre fire, selv på gata! Så begynner huden å skinne litt, men det er en så "sunn glans" heller enn "fettete utstråling". Generelt klarte han å matte 100%.

  Ikke tette eller utvide porene, har ingen komedogen effekt. Ingen ekstra akne og hudormer forårsaket. Generelt er det så ubetydelig og lys at etter at du har bløt opp, glemmer du at væsken er tilstede i ansiktet. Ideell som en base for sminke.

  Jeg kan ikke si noe om solbeskyttelse, bare tid vil fortelle meg. Jeg har noen fregner og flekker på ansiktet mitt som kan ses når som helst på året. Så det eneste jeg kan si med tillit er at de ikke ble mer visuelt (fordi det forstås at jeg ikke teller dem). Generelt stoler jeg på Avene, så jeg håper at det vil beskytte meg mot for tidlig aldring forårsaket av solen.

  dommen

  Denne væsken er bare en gave for fet hud om sommeren. Og selv om du, så vel som jeg, tidligere er egnet til solens stråler, så som en behandlingskrem eller base, passer den perfekt. Og med matt oljeaktig hud, klare han enda bedre enn noen kremer spesielt designet for dette formålet.

  Denne sommeren vil jeg gjerne huske dette væsken, men for vinteren er det fortsatt lite lys. Og hva som vil skje neste sommer vil vi se.

  Jeg har alt, all skjønnhet og helse!

  PS! Du vil kanskje like min andre anmeldelse på Avene Cleanance Mat Lotion matifiante

  Den perfekte krem ​​for stranden og ufullkommen for ansiktet (

  Hilsener til alle som leser min anmeldelse) ♥

  Creme Avene Mineral Cream SPF 50+ fanget meg nylig i apotekets øyne.

  For en stund har jeg blitt en fan av dette produktet, og følgelig, for sommeren min falt på ham.

  Selvfølgelig skulle jeg bruke den primært til ansiktet, for hver dag.

  pris: 14 euro

  Om krem:

  ♥ Standardemballasje, et vanlig rør med en liten, praktisk dispenser;

  ♥ Kremens konsistens overrasket meg ved første øyekast. Den har en lys tone, og den er så tykk at den gir et tett hvitt belegg, selv når den fordeles over huden på en minikrem.

  Min mening etter søknad:

  For ansiktet var denne kremet (som jeg generelt forventet) ikke passet meg i det hele tatt.

  Jeg mener hver dag.

  Den ligger på ansiktet som en tett hvit maske, og selv etter tjue minutter ser det ut som en tett hvit maske.

  Ingen triks hjalp meg personlig å tilpasse seg det.

  Videre understreket han alle peeling, ansiktet hans ble lyst og rødt (tilsynelatende han likte ikke noe i krem), men det er individet.

  Naturligvis så det ut fra skjønnhetssynspunktet alt kontroversielt, og det var umulig å komme seg ut av huset slik.

  Og jeg begynte å forfølge den obsessive følelsen av en tung maske på ansiktet som jeg ønsket å vaske av.

  Følelsen er så tydelig at når jeg vasket det, følte jeg stor lettelse, min hud syntes å begynne å puste.

  Men for kroppen på stranden var han perfekt.

  Hans beskyttelse svekker ikke, selv etter svømming, forblir den sikkert på kroppen.

  Jeg har også pigmenterte flekker på hendene i mange år. Det er ikke engang et snev av denne fløten.

  Han forårsaker ingen brann eller ubehag.

  Pluss utrolig økonomisk bekostning.

  Som et resultat For meg er Avene Mineral Cream SPF 50+ en ideell strandbeskyttelseskrem, men en svært ufullstendig krem ​​for hver dag.

  Jeg håper min anmeldelse er nyttig for noen. Takk for at du var oppmerksom på ham)

  Veldig god krem!

  Solcreme Avene med toningseffekt SPF 30

  Høy grad av beskyttelse for tørr følsom hud. Vannbestandig. Allergivennlig. Nekomedogenny. Paraben gratis. Den gyldne fargetone tekstur glatter huden, forbedrer hudfarge og gir huden en sunn glød. Beskytter mot et bredt spekter av UV-stråler på grunn av det patenterte eksklusive komplekset Sunsitive Protection®. Takket være det termiske vannet har Avène beroligende og antiirriterende egenskaper.

  Til å begynne med respekterer jeg og elsker Avene veldig mye. Det er overraskende at hva som helst av dette merket jeg bruker, ikke passer meg og min oljeholdige hud utsatt for utslett reagerer rolig.

  Som for dette produktet.

  Kremet ligner meget på BB, den har en veldig lett og delikat, vattet tekstur, den absorberes enkelt, uten parfyme, ikke-komedogen.

  Det passer godt til hudens naturlige skygge, og utvider egentlig huden, jeg har hud med forstørrede porer, etter at kremet på mine forstørrede porer ikke er synlig i det hele tatt, blir huden jevn, strålende og ser frisk ut. Kremen glatter huden perfekt, men maskerer ikke akne, det er mer forsiktig enn masken.

  Jeg kan med sikkerhet si at denne kremet beskytter perfekt mot sola, fordi hver sommer jeg lider av pigmentflettene, blir hver dag mer lysende og mer merkbar. Så snart jeg begynte å bruke denne krem, begynte flekkene på ansiktet å falme og begynte å mindre merkbar.

  AVENE AQUA, C12-15-alkylbenzoat, cete-ISONONANOATE, diisopropyladipat, isodecyl neopentanoat, metylen-bis-benzotriazolyl TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], vann (aqua), ALUMINIUM stivelse oktenylsuccinat, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL metoksyfenyl triazin, dietylheksyl BUTAMIDO triazon, butyl- metoksydibenzoylmetan, kalium cetyl fosfat, titandioksid (CI 77891), oktyldodekanol, stearylalkohol, akrylater / C 10-30 alkylakrylat-polymer, benzosyre, caprylsyre / caprinsyre-triglycerid, kaprylyl glykol, decylglykosid, dinatrium EDTA, parfyme (PARFUM), glycerylbehenat, glyseryldibehenat, glyceryl-laurat, hydrogenert palme glycerider, hydrogenert palmekjerne glycerider, jernoksider (CI 77491 / CI77499), propylenglykol, silika, natriumhydroksyd, MYRISTOL glutamat, talkum, tokoferyl glukosid, TRIBEHENIN, xantangummi.

  Til slutt vil jeg si at jeg likte kremet, den er lett, behagelig å bruke, perfekt forandrer huden og forbedrer hudfarge, legger ikke vekt på peeling, perfekt beskytter mot solen, jeg var fornøyd

  I bruk er det økonomisk.

  Jeg anbefaler å kjøpe! definitivt se, god krem!

  volum: 50 ml

  pris: 1 175 gni.

Flere Artikler Om Typer Acne