Avene krem ​​er veldig populært blant kvinner i alle aldre. Dette er ikke bare et kosmetisk produkt, men også et middel som passer perfekt til huden og gjør det vakkert og sunt. Denne kosmetiske merkevaren dukket opp på slutten av forrige århundre deltok mange spesialister - dermatologer i etableringen. Den viktigste og svært nyttige fuktighetsgivende ingrediensen til dette produktet er det termiske vannet ekstrahert fra Aven-kilden. Det er derfor den kosmetiske merkevaren fikk dette navnet.

Funksjoner og fordeler

Det antas at kremer fra det kosmetiske merket Avene inneholder svært høyverdige og fordelaktige stoffer, i tillegg brukes disse ingrediensene under påvirkning av de nyeste teknologiene. Således er hver krem ​​av dette merket unikt og nyttig på sin egen måte.

Alle kosmetikk Avene deles i separate linjer, som hver er designet for forskjellige hudtyper og for dermis av forskjellige aldre. Hver kvinne kan finne blant kremerne Avene en som passer henne.

Alle kremer har spesielle kosmetiske egenskaper. Dette skyldes det faktum at de er laget på grunnlag av termisk vann, som har en positiv effekt på huden, perfekt nærer og metter det med nyttige elementer. Produsenter av Avene-kremer legger også særlig vekt på at alle kosmetikkene er helt sterile, siden de behandles nøye på en slik måte at de nyttige egenskapene ikke bare går tapt, men også konserveres på best mulig måte.

Alle kremer av dette merket er helt trygge, fordi hver komponent er naturlig, inneholder krem ​​ikke kjemikalier, konserveringsmidler, alkohol som tørker huden, så vel som parfymer som kan forårsake en allergisk reaksjon. Det er derfor Avene kremer er helt hypoallergene. Også alle disse verktøyene har en svært effektiv effekt.

Hvert slikt verktøy er rettet mot å bekjempe et spesifikt hudproblem som det håndterer perfekt.

Beauticians påpeker at mange Avene-produkter er svært allsidige, så de kan til og med brukes til ungdomsdermis, følsom hud på barn eller for hvilken som helst hud av voksne kvinner. Disse produktene kan også brukes på sensitiv hud, så vel som til dermisene som er utsatt for irritasjon. Alle produkter av dette merket har en gunstig effekt på huden, og derfor kan de brukes regelmessig. Det er også punktkrem som effektivt håndterer lokale ansiktshudsproblemer.

Kosmetikk av dette merket inneholder en anti-aging line, som er rettet mot effektivt å bekjempe de første tegn på aldring, også disse kremer lar deg gjøre dype rynker mindre synlige, og huden som helhet er mer tonet.

Ansiktsfuktere

Disse kosmetikkene er også egnet for kvinner som finner det vanskelig å finne de riktige kremer for dem. Disse produktene er veldig høy kvalitet, så de har en ekstremt positiv effekt på huden. De gir ham pålitelig beskyttelse, og har også en beroligende egenskap.

Samtidig gjør Avene kremer huden mer sunn, og fargen mer frisk og strålende.

"Hydrance Optimal UV Legere"

En funksjon av dette verktøyet er at den har svært høy fuktighetsegenskaper. Det trenger gjennom huden og nærer det fra innsiden. Som et resultat får du en svært langvarig fuktighetsgivende effekt. Dette verktøyet refererer til hovedpleielinjen.

Dette er den mest populære og samtidig den mest universelle produktlinjen i dette kosmetiske merket, så det kan brukes til alle typer hud.

Det er viktig å merke seg at fuktighetsgivende effekten av denne fløten er forlenget, det vil si at handlingen er veldig lang og effektiv. Dette er en utmerket krem ​​som kan brukes til både tørre og normale hudtyper. I tillegg har dette stoffet gode rensegenskaper. Den kan også brukes til den fete huden, fordi den matter huden perfekt og også perfekt gjenoppretter svette og fettbalanse av dermis.

Denne kremet håndterer irritasjoner, nøytraliserer dem, og har også en beroligende effekt.

En annen egenskap ved dette stoffet er at den kommer med SPF-20-etiketten, noe som indikerer at stoffet har en beskyttende effekt. Det vil si, denne kremen beskytter huden mot de negative effektene av ultrafiolett sollys. Dømme etter vurderinger av kjøpere, er den eneste ulempen med denne krem ​​sin ganske høye pris. En flaske på 30 ml verdt ca 2000 rubler, men mange kjøpere sier effektiviteten av denne krem ​​for ansiktet.

"Ren AC"

Hovedfokuset i hans handlinger er kampen mot akne og betennelser. Den håndterer akne, og fjerner også eventuelle irritasjoner. I tillegg støtter dette stoffet huden aktivt og gir deg mulighet til å redusere mengden av sebumproduksjon, slik at porene ikke er forurenset, og huden blir renere og mykere.

Sammensetningen av denne fløten er veldig nyttig jojobaolje, sheasmør og kokosnøttolje, som perfekt fôrer og renser huden.

Denne kremeteknologien anbefaler å bruke for kvinner med problem eller tørr hud, fordi den aktivt bekjemper betennelse og inneholder stoffer som er naturlige antiseptika. Derfor eliminerer verktøyet så effektivt feilene på huden. Dette stoffet kan også brukes i den kalde årstiden, spesielt hvis du har sensitiv hud, fordi denne kremet er i stand til å opprettholde normal hydrobalanse av huden og tillater ikke å tørke ut.

Dette verktøyet er helt hypoallergenisk. Mange kvinner indikerer at de var veldig fornøyd med kjøp av dette kosmetiske produktet. De skriver at etter et par uker etter daglig bruk av slike kosmetikk ble deres hud renere og deres hudfarge forbedret.

Unge jenter noterer seg også at det fjerner akne merkene perfekt.

"Optimal Riche"

Dette er en svært effektiv fuktighetskrem, som er mest hensiktsmessig for kvinner med tørr hud utsatt for tørrhet. Kosmetologer anbefaler at du bruker den i den kalde årstiden, da denne krem ​​på en pålitelig måte beskytter huden mot ugunstige værforhold, og tillater heller ikke at den tørker ut. Den kan også brukes til kvinner med kombinert hudtype, siden denne krem ​​perfekt nærer tørre områder av huden, og steder hvor dermis er fet, det toner og til og med matter godt.

Dette gjenoppretter den naturlige balansen av hele huden i ansiktet som helhet.

En annen egenskap ved denne typen krem ​​er at den har en veldig lys tekstur som forsiktig bryr seg om huden. Også kosmetologer sier at selv om kremet er veldig lett i sammensetningen, har det en tett struktur, slik at den lett fordeles over huden og absorberer godt. Det skaper ikke en følelse av film på ansiktet, så vel som svært økonomisk utgifter.

Mange kvinner indikerer også at siden dette stoffet nærer huden med fuktighet, er det i stand til å kjempe for fine rynker. Derfor gjør denne krem ​​ansiktet mer glatt, og huden er mer silkeaktig og øm.

Alle representanter for det rettferdige kjønn, som har en tørr hudtype, bemerker at etter vanlig bruk av denne krem, ble deres derma nærmere den normale typen. De indikerer at ansiktets hud blir mykere, det er ingen følelse av tørrhet og tetthet. Etter å ha brukt denne krem, så mange kvinner en følelse av trøst, i tillegg skriver de i sine anmeldelser at hudfarge etter bruk av Avene "Riche" blir mer sunt.

Anti-aging-serien

Denne serien av kosmetikk fra merkevaren Avene inkluderer kremer "Ystheal", "Serenage" og "Eluage". Det første verktøyet skjønnhetskunstnere anbefaler bruken av kvinner i alderen 25 år, fordi det er veldig effektivt sliter med de første tegn på aldring, og forhindrer også utseendet til etterligning av rynker. Den består av naturlige antioksidanter, som aktiverer de metabolske prosesser av epitelceller, som huden blir mer frisk og tonet på.

Det er flott for å forhindre rynker.

HYDRANS OPTIMAL LEGER Fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud

Rør 40 ml

Rør 40 ml

Moisturizes huden din i lang tid. Lys og forfriskende tekstur i lang tid gir huden en følelse av komfort og ømhet.

 • beskyttelse
 • fukting
 • beroligende
 • fordeler
 • Hvem passer?
 • Kliniske studier
 • struktur
 • fordeler

  Hydrans Optimal Leger er egnet for normal og kombinasjonsfølsom hud.

  Kundeanmeldelser

  Din omsorg ritual

  RENGJØRING OG FJERNING AV OPPFØLGNING

  Bruk Micellar Lotion: Påfør det på ansiktet, huden på øynene og leppene med en bomullspute.

  Micellar lotion for rensing og fjerning av sminke

  KALKEFONFEKT

  Påfør termisk vann Avène.

  Termisk vann Avène

  humidification

  Påfør en liten mengde fuktighetsgivende serum om morgenen og kvelden.

  FUGT OG BESKYTTELSE

  Påfør Hydrance Cream OPTIMALE UV.

  HYDRANS OPTIMAL UV20 LEGER Fuktighetskrem for normal og kombinasjonshud

  POWER

  Påfør en nærende maske til ansikt og nakke.

  Beroligende fuktighetsgivende maske

  Les mer

  Hudpleie Ekspert Tips

  Se våre videoer

  Abonner på vår
  nyhetsbrev

  Hvis du er eldre enn 15 år, kan du motta våre tips, spesialtilbud og informasjon om dine favorittprodukter.

  Du abonnerer på nyhetene.

  Skriv inn din e-post.

  Denne e-posten er ikke riktig.

  Du har allerede abonnert på denne e-postadressen.

  Vi, AVENE Dermatological Laboratories, er forpliktet til å holde e-postadressen din hemmelig og bruke den til å sende deg e-post.

  Hver hud er unik,
  Lær hvordan du bryr deg om deg med Eau Thermale Avène.

  fuktighetskrem Avene - i vurderinger av kosmetikk

  Merke: En annen 301 merkevare i listen.

  Utvalgte anmeldelser av kosmetikk Avene "moisturizer".
  Du kan også se alle anmeldelser av Avene.

  Fant 85 vurderinger

  orkide
  Kirov Aktiv medlem

  Fra produsenten: Aven Klinans Hydra Soothing Cream har en regenererende, fuktighetsgivende og nærende effekt på tørr og irritert hud.
  Kremet har en ikke-fettete tekstur som er lett å påføre og absorberes raskt, gjenoppretter hudkomfort og lindrer irritasjoner fra aknemedikamenter.
  Aktive ingredienser:
  • Termisk vann Avene lindrer, gjenoppretter alle egenskapene til huden;
  • Bisabolol fjerner rødhet og gjør huden smidig;
  • Aktivt fuktighetsgivende og nærende ingredienser gjenoppretter det forandrede lipidlaget av huden.
  Dessuten inneholder den sink, som tørker betennelse og regulerer talgproduksjonen.

  ingredienser:
  Avene termisk kildevann (avene aqua). karthamus tinctorius (safflower) frøolje (karthamus tinctorius frøolje). sukrose stearat. kapryl / capritt triglyserid. myreth-3 myristat. PEG-12. butylenglykol. pentaerythrityl tetracaprylate / tetracaprat. glyserin. dimetikon. cetylalkohol. akrylater / c10-30 alkylakrylat-krypolymer. bht. bisabolol. kaprylylglykol. dinatrium edta. duft (parfyme). phenoxyethanol. natriumacetat. sukrose distearat. trietanolamin. vann (vann). xantangummi. sinkglukonat.

  Kremet er i et mykt plastrør med en unscrewing cap, volum 40 ml. I tekstur, det ligner en fet krem-balsam. For meg er det veldig hyggelig å bruke, det er lett fordelt og absorberes ganske raskt. Duften betyr - kosmetisk, ikke påtrengende. Det gir ikke en fettfilm, bare følelsen av næret, godt hydrert hud. Inflammatoriske elementer er ikke provosert, porene er ikke tilstoppet. Alle løftene fra produsenten når det gjelder hydrering, ernæring og utvinning av lipidlaget på huden min, er oppfylt. I bruk er det svært økonomisk på grunn av dets tekstur. I vurderingene leser han at han ruller og ikke ligner sminke. I mitt tilfelle ble ikke noe som dette lagt merke til. Makeup passer perfekt, ingenting glider og flyter ikke.

  I forrige uke kjøpte en fuktighetskrem fra Aven Hydrance optimale legere. Jeg brukte så mange kremer (luksus, masse) ikke passer. Men krem ​​som jeg kjøpte var bare fantastisk, huden ble frisk, hvilte. Kremens tekstur er behagelig, det absorberes umiddelbart i huden, det er ingen bivirkning. Jeg anbefaler :-)

  Jeg begynner med det faktum at huden min er kombinert. Om vinteren er det utsatt for tørrhet, og om sommeren er det oljelig.

  Hydrans Optimal Leger Hydrating Cream fra Avene. Min hud er kombinert. Om vinteren er det utsatt for tørrhet, og om sommeren er det oljelig.

  Jeg likte kremet. Det er luktfritt, hvitt, veldig delikat, perfekt fuktighet, nærer, regenererer huden. Huden etter det er myk, mild. Makeup går bra, ikke tette porene. Krem etter påføring absorberes raskt. Den passer også godt under øynene. Ingredienser: Vann, Caprylic / Capric Triglyceride, Carthamus tinctorius (Hybrid Safflower) Seed Oil, Cyclomethicone, Sukrose Stearate, glyserin, butylenglykol, Sukrose distearate, polymetylmetakrylat, benzosyre, beta-sitosterol, BHT, Carbomer, klorfenesin, Disodium EDTA, Fragrance, Glycine Soja (Soyabønne) Seed Extract, Fenoxyetanol, Poloxamer 188, Sodium Chondroitin Sulfate, Sodium Hyaluronate, Sodium Hydroxide.

  Masque Apaisant Hydratant fuktighetsgivende maske for sensitiv hud fra Avene. Ser ikke på komposisjonen som er kjøpt. Hva var min skuffelse da jeg så mineralolje i komposisjonen på andreplass. Jenter, hvis masken ikke blir stående i ansiktet for en lang tid, spesielt om natten: i henhold til instruks for 15 minutter og skyll og bruker hver dag, det er ikke noe kriminelt i form av kviser og betennelse, vil ikke være så vel en god fuktighetsgivende maske, men uten den høye entusiasme. Masken av hvit farge, ved konsistens som nærende krem, fordeles enkelt, ikke fettete, samme standard Avene lukt (veldig lett kosmetisk).

  Ingredienser: Vann, mineralolje (Paraffinum Liquidum), Stearic Acid, Capryl / Capric Triglycerides, Carthamus Tinctorius (Hybrid Safflower) Carbomer, Dinatrium Edta, Etylparaben, Duft, Metylparaben, Fenoksyetanol, Fenyltrimetikon, Propylparaben, Trietanolamin

  Siden skolen var huden min forferdelig. Disse akne, som nå er vakkert kalt acne, kommer ikke av ansiktet mitt. Hvis akne forsvunnet etter noen behandling, begynte huden å avta, det er, i stedet for gamle, nye problemer oppstått. Cream Aven wedge AK anti-inflammatorisk fuktighetskrem reddet meg fra begge problemene samtidig. Takk til ham og hans skapere!

  Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 24 · Nei 3

  Hvitveis
  BOTTOM NOVGOROD Aktivt medlem

  om kosmetikk Avene 21 mars 2013

  Jentene er alle store hei, Vic, Madeleine, Natalie. alt, alt

  Noe er ikke nok tid til å se på din favoritt svamp.

  Det var fem minutter og umiddelbart oppnå din siste innsats.

  Det handler om krem ​​og ansikts kremer. Denne vinteren, min strandtørre hud. at jeg bare ikke prøvde. hvor mye penger er bortkastet

  Fra slike eksempler er merket av algolodzhi fuktighetskrem

  Min elskede Caudels. men ikke til poenget. Jeg kjøpte fuktighetskrem caudeli vinoperfect spf 15. For normal eller ikke veldig tørr hud, er den ganske egnet, lett absorbert, lett spredt, har lette matte egenskaper, som alltid en behagelig aroma. Forlot ham før sommeren. Generelt, for å være ærlig, er det mistanke om at kremen provoserer akne, men jeg er ikke sikker på at det er krem.

  Hun fortsatte å søke etter hvordan hun skulle hjelpe henne tørr og stram hud. allerede kjøpt vitaminer.

  Og så snublet jeg på kremet av merkevaren Avene Hydrance optimale (også med spf 20) Jeg husket at Madeleine snakket godt om dette merket. Jeg bestemte meg for å fork ut allerede desperat å kjempe for normal hud. siden det var nesten ingen effekt fra alle tidligere prøvde effekter, tetthet, tørrhet, shelushinki.

  Mine inntrykk av Avene Hydrance optimale: Test i 2 uker. Lett tekstur, lett absorbert og fordelt over huden, nesten ingen lukt. Tilstanden til huden har forbedret seg, har ikke blitt så tørr, mindre peeling, det er ingen åpenbar følelse av tetthet etter vask. Kanskje dette er det beste jeg prøvde. Generelt vil tiden fortelle!

  Forresten, vil jeg være veldig takknemlig hvis du forteller meg hva tonalnik er bra for tørr hud.

  p / SPardonte uten bilder

  Min oljeaktig hud i kulde begynte å være lunefull og en tørrhet dukket opp, pluss en kjepp for skrubber, deres kroppsmasker tørket opp huden med et smell. bestemte seg for å ta noe fuktighetsgivende. Så krem ​​fra Aven fra linjen av hydrans er en utmerket valuta for pengene. Det absorberes raskt, det er ingen ruller, matt finish (!) Det er ingen følelse av en film. Under sminke er det generelt utmerket. Jeg kjøpte denne krem ​​fordi vurderingene er positive på internett, og det er veldig bra. Ikke tett combi hud. for tørr har de gadrans rsh. Prisen er om lag 900 rubler.

  Kommentarer Anmeldelse nyttig? Ja 4 · Nei 2

  Jeg prøvde et annet middel for Avene - Hydrance Optimal Legere med SPF 20 for normal og kombinasjonshud. Vel, hva kan jeg si - og igjen flott! I utgangspunktet var jeg på jakt etter et middel til morgenen under sminke, og slik at huden ble fuktet, skinnet T-sonen ikke og at det ikke var noen film på ansiktet. Kremet klarte oppdraget med et smell - det absorberes umiddelbart, huden etter at den er fløyel, selv om det ved første øyekast ser ut til at det er veldig flytende og det vil ikke være noe for det, dette er ikke slik. Min hud er tørrere enn den kombinerte, men nå er den allerede varm, og ansiktet mitt skinner litt, så det var perfekt for kombinasjonshuden. Og viktigst av alt - virkningen av fuktighet blir bevart hvis de ikke smøres, jeg glemte nesten hva peeling, irritasjon er, og med min allergiske hud er det ikke uvanlig. Selv om natten smeder jeg det, selv om det er for lett for natten, det virker fortsatt om natten med et slag, resultatet er synlig.) Jeg anbefaler alle å prøve det, en ideell vårsommer lys fuktighetskrem. Sannsynligvis vil dette selskapet ikke forandre seg med noe omsorg for ansiktet

  om kosmetikk Avene 2. april 2012

  Jeg ble en ekte Aenemaniac))))) Oooooooo i lang tid for huden i ansiktet jeg brukte kremer for fet hud. Det var min feil! Ja, huden min er fet, jeg bruker ikke tonalkremer, bare dag og pulver. Pulver, bokstavelig talt 2 timer etter at søknaden ble omgjort til et lag med fundament. Jeg dehydrert henne dårlig hud (((jeg er der alle de "sjarmen": forstørrede porer, som hver sitter en svart komedoner, tilbakevendende betennelse i form av pustler og subkutan generelt uzhosss Og alt dette til tross for at jeg er over. 35 booooolshim pluss, år (((i mitt arsenal av følgende betyr Aven (skriv navn på russisk, er det raskere): maskere Klinans eksfolierer godt det øverste laget av huden, brukes før utbruddet av solens aktivitet, etter at masken er brukt fuktighetsgivende huden hennes bare "svelges" (elsker), som en nattkrem med bruk av., Dag, make-up, også Gidrans optimal Leger, men med filter 20. Det er nå min viktigste hud midler, må-ha, uten noe som det ikke er til stede på hudpleie har også Gidrans optimal Leger (uten solkrem) væske fuktighetsgivende matifiant, flott matter og fuktighetskrem på varme dager (for resten av tiden er ganske svak, og jeg tror det ble tatt ut av produksjon). Hun tok på et utvalg Gidrans optimal rekkevidde (for tørr hud), for vinteren, men prøvde ut nå, etter manuell rengjøring nese fra svart (reptiler) komedoner. Kom opp. Nesen skinnet ikke i det hele tatt! For vinteren, for natten - det mest! Også i min arsenal av hudpleieprodukter er det produkter, og andre produsenter: Effaklar-Duo Krem (hjulpet nå nanoshu lokalt på betennelse) vask: metsillyarnaya vann (første rensetrinn), fast såpe fra Korres med melkeproteiner (renser ansiktet squeaky, huden min ikke tørker), havremel (Hercules) - morgen og kveld, lotion med grønn te og sitrus fra Apivita (gresk merkevare av naturlig kosmetikk, dessverre, er ikke representert overalt i Russland, synes å ha en butikk i Moskva. Midler er gode!) I morgen vasker jeg ansiktet mitt med mykt m gel for tørr hud fra Avena + havremel + myk lotion. Jenter, jeg er fornøyd med resultatene, som en katt full av rømme. ))) I tillegg lager jeg masker fra leire, masker med naturlig yoghurt + frukt eller agurk. Jeg er redd for at det vil være vanskelig å finne en verdig erstatning for Avena, noe som betyr at jeg ikke vil eksperimentere, med mindre omstendigheter (pah-pah-pah) vil tvinge. Å ja, for vinteren kjøpte jeg også Isteal +, en emulsjon. Poyuzayu - oppnå målet ditt. Huden rundt øynene befrukte kremchiki av Apivita, men her jeg er fortsatt søke i dette otmolchus))) Jeg ville være takknemlig for råd i denne saken, det er rynker under øynene (slitasje briller schuryus uten dem, jeg elsker å le, og som er et menneske veldig følelsesmessig, veldig utviklet ansiktsuttrykk. For en ting sier jeg "takk" til fet hud, at i tillegg til rynker rundt øynene, er det ikke noe slikt problem på ansiktet selv. Det er ubøyelig skjønnhet for alle, jente.

  My-krem

  kosmetikk fra A til Z

  Aven fuktighetsgivende ansiktskrem

  Gjennomgang: Avene Hydrance Optimal Light Hydrating Cream Moisturizing Face Cream - Delikat Cream for Mixed Skin

  fordeler:
  Moisturizes, Mattes

  Avene krem ​​Hydrans Optimal er perfekt for ansiktshuden. Jeg har blandet type hud, så jeg bruker den ikke på fete områder (nese, hake). Avene Hydrans Optimal krem ​​er usedvanlig mild, behagelig og godt tolerert av huden. Det er noen kremer hvorfra huden min tipper, men dette er ikke tilfelle. Det absorberes nesten umiddelbart, slik at huden blir hydrert og litt næret.

  Creme Avene Hydrans Optimal rett som om det beroliger huden. Huden drikker den.

  Jeg pleier å bruke sparsomt, slik at effekten av fettinnhold, overdreven hudpleie ikke var. Krem fuktighet veldig bra.

  Sammensetningen er selvfølgelig ikke så naturlig.


  Krem Avene Gidrans Optimal mattes litt i fete områder i flere timer.
  Samtidig er dens tekstur ganske tykk, delikat, og vanligvis er middelene for blandet hud med effekten av lysmatte semi-fluid.


  Hud er fløyelsaktig, velpleies.

  Aromaen av krem ​​Gidrans Optimal veldig begrenset, litt merkbar. Dette er fint, fordi ansikts kremer ikke skal ha sterke dufter.

  Det er bemerkelsesverdig at solkremfaktoren har blitt tilsatt til Avene Hydrans Optimal krem. Jeg sjekket gjentatte ganger på dacha - jeg var i solen hele dagen nesten etter å ha påført et lag med krem. Rødhet og andre tegn på solbrenthet var heldigvis ikke etter påføring.

  Så jeg likte Avena Hydrans Optimal ansiktscreme.
  Samlet inntrykk: Delikat blandet hudkrem

  Trygt Horoshy - Avene Hydrance Optimal Legere Fuktighetskrem

  Avene Hydrance Optimal Light Hydrating Cream Hydrans Optimal fuktighetskrem til normal og blandet følsom hud

  Utvidet mening:
  Jeg trener den andre røret av denne fløten. Den første ble kjøpt på en bølge av utmerkelser og morsom å bruke, og den andre - i kjølvannet av krisen hamster da ikke noe nytt for omsorg eller annen grunn ikke oppfinne, men på apoteket på den tiden var rabatter...
  Vanligvis et rør av krem ​​i 30 ml. Jeg har ca 5-6 måneder, så denne fuktighetskremet fra Avene ble delt med ca 2 år til bruk i den varme årstiden, fordi det i kaldt vær ikke er nok til å fukte det.
  La oss se hvordan huden min ble enig med produsentens løfter.
  1. Kremen er anbefalt for omsorg for normal og blandet sensitiv hud, dehydrert på grunn av ulike aggresjoner (irriterende dermatologiske eller kosmetisk prosedyre, behandling, alvorlige klimatiske forhold: kulde, vind, sol) - og dette er det viktigste punktet som jeg tillot meg selv å de samme løftene å sitere! - Nei. Jeg har blandet hud med en tendens til å være fet, men fuktighetskrem er tilstrekkelig bare når huden er i god, rolig tilstand. Kremet vil neppe takle problemene med dehydrert hud, spesielt i den kalde årstiden. Men i offseason (vår og høst) er det bra som en dag, mineralvann passer pent på den. Jeg så ikke mye matting fra det, kremet støtter bare huden i den tilstanden den ligger i. Men om sommeren, når det søges om natten, kremer kremet huden ganske godt.
  2. Hypoallergenic - Ja. Jeg er selvfølgelig ikke allergisk, men enkelte produkter (inkludert fra apotekssegmentet) kan forårsake en negativ hudreaksjon. Her skjedde dette ikke.
  3. Ikke-medisinske - Ja. Dette er en av grunnene til at jeg ble bedt om å kjøpe denne krem ​​igjen. Porer krem ​​klør ikke helt! (Vel, selvfølgelig, alt er subjektivt).
  Emballasjen er klassisk for apotekets merkevare, røret er ganske behagelig, dispenseren i tuten er liten, hetten blir ikke skitten. Alt er konsistent og gjennomtenkt.
  Konsistensen er en lett krem, jeg vil til og med kalle det en væske, med en svak og ikke-irriterende lukt som fort forsvinner. Den absorberer ganske raskt, men jeg la merke til en slik nyanse. Hver gang hun begynner i løpet av denne kremen, forvirret av det han fortalte meg så glad i, fordi de første 3-4 dagene det er absorbert umiddelbart, mens resterende på huden i noen skinn av en film, og deretter denne følelsen forsvinner og krem ​​godt og fullstendig absorbert.

  ingredienser:
  Vann (Avene Thermal Spring), kapronsyre / Caprylic Triglyceride, Carthamus tinctorius (Safflor) Seed oii (Safflor), Cyklometikon, sukrosestearat, glycerin, butylenglykol, sukrose-distearat, polymetylmetakrylat, benzosyre, som beta-sitosterol, BHT, Carbomer, klorfenesin, dinatrium EDTA, Fragrance, Glycine Soja Kjerneekstrakt (soyabønner), hydrogenert Coco diglycerider, lecitin, fenoxyethanol, Poloxamamer 188, Sodium kondroitinsulfat, natriumhydroksid.
  Resultatet:
  Til tross for de høye uttalelsene fra produsenten, ikke alltid relevant sannhet, liker jeg kremet det:
  1. God for oljeaktig og kombinasjonshud i den varme årstiden.
  2. Gir god fuktighet når den påføres over natten.
  3. Ikke tette porene og, som et resultat, ikke provoserer betennelse.
  4. Gi behagelige hudfølelser uten overdreven matting eller overbelastning.
  5. Men for å takle dehydrering av huden, vil jeg ikke anbefale det... bare litt senere, som en støtte når huden har roet seg ned.
  Pris: ca. 15 euro
  Testperiode: flere år
  Vurdering: 4+

  ❤ Jeg er forelsket i denne krem! ❤ Fuktighetsgivende, beroligende uten tilstoppede porer og allergier ❤ FOTO i ansiktet

  Avene Oprimale Legere

  Creme Avene Oprimale Legere ble laget for normal og sensitiv kombinasjonshud. Den er designet for å gi en lett fuktighetsgivende, sløvhet, glatthet.

  Avene Oprimale Legere

  Siden huden min nylig har blitt følsom og reaktiv (sannsynligvis på grunn av skrubber og syre peeling), måtte jeg finne den rette omsorg! Jeg viste oppmerksomheten til Avene, og etter å ha kjøpt produktlinjen hadde de høye forventninger til dem.

  Hvert trinn i hudpleie er like viktig. Jeg pleide å forsømme toning, nå forstår jeg dens betydning. I denne anmeldelsen forklarte jeg i detalj hvorfor dette er svært viktig.

  Avene Oprimale Legere

  Jeg bruker Avene krem ​​etter rensing og toning. Som dagtid - sjelden, fordi det ikke har beskyttelse mot solen (som en dag har jeg Avene Optimale Legere UV20). Som natten - perfekt! Men bare når huden ikke trenger maksimal fuktighet og det er ingen tørrhet og flak.

  Avene Oprimale Legere

  Kremtekstur er veldig lett, vektløs, ikke fettete og ikke klebrig. Det er lett fordelt over huden, ikke striper, absorberer raskt og etterlater ikke en oljeaktig eller klebrig film, og det er ingen effekt av tilstedeværelse på huden. Den absorberer raskt, gir ingen glans.

  Fargen er snøhvit, lukten er Avenovsky, frisk, knapt merkbar. På huden føles ikke i det hele tatt.

  Avene Oprimale Legere

  Min hud er følsom, utsatt for utslett avhengig av syklusens dag, blandet.

  Avene krem ​​er godt omsorg for henne i perioden da hun er spesielt reaktiv (på grunn av hormoner). Det lindrer, fuktighet, veier ikke, tetter ikke porene og forårsaker ikke flere problemer i form av akne, hudormer, allergier.

  Dessverre har jeg ennå ikke klart å få fullstendig av med periodiske utbrudd, men til tider når huden er perfekt - krem ​​ikke provoserer nye problemer.

  Det absorberes godt, gir en følelse av friskhet og renslighet. Mattes huden uten å forlate en film. Om morgenen er huden frisk, hviler, tonen er jevn og huden er god.

  Avene Oprimale Legere

  For alderspleie tid er neppe egnet. Det er bare en lett fuktighet i den varme årstiden, som om vinteren trenger du noe mer intens.

  Rengjør huden etter bruk av kremet

  Generelt er kremet fantastisk og veldig passende for meg! For sommeren er det et ideelt alternativ for fuktighetskrem, overbelaster ikke huden og etterlater friskhet uten dampbadets effekt.

  Andre vurderinger på Avene:

  ❀ Pleasant krem ​​med UV-beskyttelse som det er nødvendig å tilpasse Solbeskyttelse, lys fuktighetsgivende og matting ❀ FOTO av ansiktet

  ❅UNIVERSAL CREAM for ansikt og kropp, for barn og voksne ❅ I hvilken krem ​​viste seg for å være en SAVIOR, og i hva - DISAPPOINTED.

  ❀❀❀ Den beste fuktighetsgivende for ung hudrespons

  ☼☼Zaschischaem hud fra solnyshka☼☼ Hva gjorde meg angre kjøpet i de første sekundene etter sin prestasjon? ☼☼ Som vi hadde lært druzhit☼☼ Mange bilder + bilder ansiktet

  ❀Pokupala med stort håp, men til slutt, og ikke forstår det nadobnost❀ Sammenlign med hjem Hydrolat steg ❀TERMALNAYA og mineralvann - er forskjellen? Kjemisk sammensetning ph ph = 7,5 ❀

  For følsom og delikat hud. Myk rengjøring, de-makeup Hvordan bruker jeg denne lotionen? + Foto

  ❅❅❅ Snøhvit såpe Delikat rengjøringsmiddel Lett skum ❅❅❅ Fotoemballasje og skum ❅❅❅

  ❤ Den mest milde og hengiven ❤ Skånsom rensing, beroligende, toning ❤ FOTO av ansiktet

  ▲ ▲ ▲. FORSIKTIG. Jenter med sensitiv hud. ▲ ▲ ▲ Allergi, kløe og rødhet! Foto ansikter

  En god fuktighetskrem. men jeg fant meg selv bedre!

  Denne anmeldelsen handler om fuktighetsgivende krem ​​for normal og blandet hud. Aven Hydrans Optimal Light hydratiserende krem.

  Jeg er en elsker av kosmetikk til apotek, og spesielt merket Avene. Jeg behandler godt de mange rettsmidler fra Avene. De fleste av pleieprodukter av dette merket er inkludert i min løpende omsorg. Jeg vil fortelle om en slik verdig måte.

  Jeg bruker Aven Gidrans Optimal Leger krem ​​i lang tid, mer enn et år. Jeg kjøpte den på apoteket sist i høst, da min kombinasjonshud ble dehydrert som et resultat av høstværet og et kurs av overfladiske peeling.

  Krem med dehydrering klarte seg godt. Ingen klager forårsaket. Denne krem ​​var mitt hovedverktøy i barnehage, og som nattpleie brukte jeg Aven Emulsion fra rynker og øyekonturkrem.

  Med jevne mellomrom, da min hud opprørte, brukte jeg Avene Cleanance K (dessverre, etter et par måneder med bruk liker jeg ikke denne krem). Hvis du har akne, prøv en superbudgetary og veldig effektiv mirakelhjelp til å begynne med, det virket perfekt på min sensitive hud.

  Og generelt bruker jeg hele tiden en utmerket maske med syrer (takket være henne, jeg glemte skjønnhetspleieren generelt). Alt dette kombinert bidro til en kvalitativ forbedring av hudtilstanden.. Hvis før jeg ofte ble plaget av ulike hudproblemer - akne, peeling, og generelt ble huden min opprørt for perioder. Nå er jeg fornøyd med tilstanden til huden min.

  Og nå kommer vi tilbake direkte til krem ​​Aven Gidrans Optimal Leger.

  Hydrans Optimal Leger gjenoppretter og opprettholder perfekt fuktighet på grunn av den aktive virkningen av de aktive stoffene: patenterte, optimistiske biokomponenter som gjengir bestemte molekyler av tårefilmen i øyet, kontinuerlig distribusjon av fuktighetsgivende stoffer, trio av lipider og termisk vann AVEN med mykgjørende og beroligende egenskaper. Hydrans Optimal Leger - en lett, ikke-fet emulsjon - returnerer hudens naturlige balanse, ømhet, elastisitet og utstråling, sløvhet.

  Ta vare på normal og blandet følsom hud, dehydrert på grunn av ulike aggressive effekter (irriterende kosmetiske prosedyrer eller dermatologisk behandling, tøffe klimatiske forhold: kulde, vind, sol, etc.).

  Gir hud med intensiv og langvarig hydrering, gir huden en matt finish.

  Jeg likte kremet. Veldig verdig og høy kvalitet krem.

  • Kremens tekstur er ikke klebrig, ikke fettete;
  • god, høy kvalitet fuktighetsgivende for dehydrert hud;
  • nekometogenen;
  • fjerner hudirritasjon fra høst, vintervær og aggressive kosmetiske prosedyrer;
  • krem lukt er nøytral;
  • absorberer raskt, er behagelig på huden;
  • Jeg likte ikke denne kremet som grunnlag for sminke. Etter en stund ser det ut en dristig glans på T-sonen, og det blir nødvendig å rette opp sminke, selv om jeg bare bruker pulver.
  • og den lovede matte la ikke merke til.

  Etter at huden ble kvitt dehydrering, ble denne krem ​​for meg litt tung og ikke så behagelig. Hvis det er ideelt for høst-vinterperioden, er det mindre behagelig for meg om våren og sommeren.

  Nå begynte jeg å bruke en annen fuktighetskrem, som jeg tidligere skrev en anmeldelse. I høst bestemte jeg meg for å endre min grunnleggende ansiktsbehandling:

  Så jeg byttet gel Efaklar fra La Rosh Pose på det japanske skummet fra Biore, som jeg er glad for, nektet krem ​​Klinans K og myk lotion fra Aven. I tillegg la til nye interessante måter å bjeffe, for eksempel en maske.

  Så, hvis vi sammenligner fuktighetsgivende krem ​​fra Avene og fuktighetsgivende krem ​​fra La Rosh Pose, så skal det bemerkes: Krem fra Avene gir en mer effektiv og dyp fuktighetskrem, mens matten ikke er så god. Mens krem ​​fra La Rosh Pose på huden min er mer behagelig, fordi det holder huden mer mat og gir en mer delikat fuktighetskrem, som er nok for meg.

  . men hvis du er bekymret for tørrhet og ubehag, og den vanlige fuktighetsgivende krem ​​og fuktighetsgivende masker ikke hjelper, prøv dette flotte SOS-verktøyet, det er testet av sibirske frost!

  PS! litt mer om hudpleie...

  • Filorgas bratte skinnekonsentrat;

  Hjemmet mitt peeling:

  • super sterk a-NOX lotion;
  • Holy Land peeling løsning;
  • maske fra bark.

  La Roche Posay omsorg:

  • rensende gel fra La Roche Posay;
  • Rensing tonic;

  micellar skum La Roche-Posay;

 • det beste termiske vannet fra La Roche Posay;
 • min favoritt krem;
 • øye krem, generelt, nei;
 • Den mest favoritt japansk skum;
 • 100% naturlig lotion fra Weleda;

Avene Care:

 • ny fra Avene Cleanance Expert;
 • CreamCleanance K fullstendig skuffet meg;
 • scrabic, som jeg ikke likte;
 • anti-age super emulsjon;
 • tvetydig øye kontur krem;
 • veldig kul rensemaske;
 • maske av dyp hydrering av huden;

Mitt budsjett finner:

 • budsjettmaske for fet hud;
 • Vel, et svært rimelig alternativ for å rense huden fra "Black Pearl";
 • hvis acne plager, prøv dette veldig super budsjettverktøyet.

Flott ansiktskrem fra Avene! Eller hvordan min problem hud endelig roet ned!

Kjære jenter, jeg er eier av problematisk hud, og min plage begynte i ungdomsårene, og nå etter 10 års plage og håper at alt vil fungere alene, begynte jeg å løse problemet!

Det første jeg gjorde var å besøke en hudlege, kutte en rekke foreskrevne antibiotika og andre piller, men etter 2 måneders behandling var det ikke noe resultat. Her har jeg allerede kommet til uttrykk for det faktum at jeg har lidd hele livet mitt. men jeg ble rådet til å kjøpe Avene Gel for vasking (jeg har også en vurdering om det), og for øynene ble huden min bedre, betennelse og utslett begynte å gå bort, hudfargene jevnet ut. Gledet meg med dette selskapet bestemte jeg meg for å velge en krem ​​(meg selv).

Kjøpt ansiktscreme for kombinasjon og normal hud Hydrans Optimel:

Jeg er veldig fornøyd! Effekten av krem ​​er utmerket, huden puster og det er en friskhet. Kremet påvirker gunstig tilstanden til huden, dens farge og tekstur. Selv for mitt problem og følsom hud var det veldig passende! I kombinasjon med gel for vask ble huden min nærmest frisk! Noen ganger går smertefulle kviser ut, men generelt er utslettene borte (forresten er det termisk vann i krem).

Kremet absorberes veldig raskt, umiddelbart, umiddelbart. Plus, det som kan brukes som sminkebase og ikke må vente til krem ​​er absorbert, det er vanskelig å distribuere det over huden, fordi det absorberes raskt, og derfor krever mye krem, strømningshastigheten er ikke økonomisk.

I et rør på 40 ml.

Her er sammensetningen av kremet:

Som for meg, solid kjemi, men jeg er ikke en kjemiker, er kanskje en slags sammensatt fortsatt naturlig, naturlig.

Fuktighetskrem er ikke nok, neste gang jeg plukker opp kremfettet. Men jeg er veldig fornøyd med dette!

Men prisen er ikke billig. Personlig er jeg klar til å betale for vakker hud, for i lang tid kunne jeg ikke bli kvitt problemer med den.

Hvordan oppnå perfeksjon? Takket være krem ​​fra Avene, har jeg nå en slik hud som jeg ønsket å se! (+ FOTO)

Jeg har brukt denne krem ​​i mer enn tre måneder. Jeg valgte, basert på en rekke vurderinger og en kosmetologs råd, etter at min tidligere La Roche-Posay Toleriane-krem ble for fett for huden min i varmt vær om sommeren. Siden hudens oljeskinne begynte å manifestere seg veldig raskt, og dette irriterer meg veldig, bestemte jeg meg ikke for å utsette saken på ubestemt tid, og kjøpte straks Aven krem ​​ved første anledning.

Beskrivelse fra stedet der jeg bestilte kremet:

Det er en svært effektiv kosmetikk, perfekt egnet for pleie av følsom, normal og blandet hud. Takket være ham blir huden intens og langvarig hydrering, mattet og også forsynt med beskyttelse mot for tidlig aldring.

Som en del av det elegante virkemidlet for aktive ingredienser er termisk vann Aven, lipid trio, lipomucin, seborrhea kapsler og glyserin. Takket være dem er konsistensen av kremet veldig delikat, det absorberes raskt, perfekt fuktighet, gjenoppretter, nærer huden, gjør den myk og øm, ikke tette porene. Sørg for rettidig og høy kvalitet på huden din!

Hudtype: Sensitiv, Kombinert, Normal

Som nevnt ovenfor det er termisk vann i kremet. Forresten kjøpte jeg det termiske vannet fra Avene mye tidligere og var veldig fornøyd, så jeg var selv sikker på at kremet ville passe meg, og det var det som skjedde.

Volum - 40 ml. Vær oppmerksom på at dette merket har samme krem, men med SPF, spesielt for sommeren. Jeg lærte dette etter at jeg hadde gjort bestillingen, så jeg ville ha tatt den.

Krem konsistens veldig lett, og jeg vil si, ikke fettete. Absorbency slår all fartspor! Rester av krem ​​trenger ikke å bløt med et serviett, slik at huden var matt og ikke skinnende. Noen få minutter senere begynner kremmen å virke, absorberer, fukter huden, myker den, gjør den øm, som et barns.

Jeg har ikke følelser av matfett (som noen ganger skjer), jeg har brukt det ganske lenge, men avhengigheten har ikke oppstått, effekten vedvarer, og det er ingen bivirkninger i form av komedoner, irritasjoner og kviser.

Jeg vil til og med si det motsatte - denne krem ​​i kombinasjon med termisk vann og rengjøringsmidler fra samme kosmetiske firma skapt et mirakel med huden min, det er helt problemfritt nå. Da jeg kom til ultralydsrengjøring av ansiktet (og jeg pleide å gå til henne en gang hver tredje måned) sendte skjønnhetspleiet meg hjem, og spurte om jeg nylig gikk til en annen skjønnhetspleie.

ingredienser:

Avene termisk vårvann / Avene Aqua;, Parfyme, Glyserin, Glycine Soja (Soyabønne); Frøutdrag (Glycine Soja Extract);

Metode for bruk:

Påfør den nødvendige mengden kreme Hydrans Optimal Leger fra Aven på ren, tørr hud i nakken og ansiktet. Eksperter anbefaler at du bruker dette verktøyet to ganger om dagen.

Etter vask sprer jeg termisk vann på ansiktet mitt, gir det litt å tørke og påfør krem.

Jeg vil merke proffene:

 • Ikke tette porene.
 • Fukt huden hele dagen.
 • Mattes.
 • Mykner huden.
 • Ikke provoserer akne og betennelser.
 • Huden er glatt, godt preparert.
 • Tonen er justert.
 • Det absorberes raskt uten å forlate en fettete glans.

I dag ser min hud ut slik:

5 minutter etter påføring av krem

Snakker om lønnsomhet. Jeg kan ikke si hvor mye krem ​​er igjen, da røret ikke er transparent. Hvis vi vurderer vekten, virker det som om en tredjedel av røret fortsatt er på plass, og jeg bruker det i mer enn 3 måneder hver dag.

Jeg bruker i kombinasjon med slike midler:

Gel for vasking Avene Eau Thermale Cleanance

Termisk vann Avene Eau Thermale Vann

Takk for din oppmerksomhet! ♥

Ha en fin shopping!

Vi nærer, fuktighet, gjenoppretter fet og problem hud om vinteren. Min applikasjonserfaring.

Hilsen til alle som leser meg!

Sannsynligvis vet alle at fet hud, som alle andre, krever både fuktighet og ernæring. Og hvis huden er problematisk og utmattet av for aggressive midler fra betennelser, pluss det går gjennom vinterperioden med temperaturfall og den evige tørrheten i luften fra varmeenhetene. Kort sagt, en slik hud trenger en god fuktighetsgivende og nærende basekrem.

Men å finne slike på grunn av egenskapene til huden er vanskelig. Tross alt trenger du et verktøy som ikke forverrer eksisterende problemer. Og her kom jeg igjen til apotekets omsorgskosmetikk. Alle apotek merkene er kjent for meg, har bare slike kremer: beroligende irritert problematisk hud. Denne gangen prøvde jeg Cleanance HYDRA krem ​​fra Avene-merket jeg allerede elsket.

volum: 40 ml.

Kjøpssted: IM Skin Health Center (link til krem)

Utstedelseskurs: nå 1068 gni. Jeg kjøpte før NG da det var rabatt på merkevarens produkter, noe som kostet meg rundt 800 rubler. Slike handlinger holdes ofte i butikken, så det er verdt å følge dem for å få en betydelig rabatt. Men selv uten rabatter er prisene mye lavere enn priser for lignende omsorg i apotek i min by.

Brukstidspunkt: en måned og litt

Den vanlige emballasjen: boks, instruksjoner - alt er til stede.

Lukten: Det eneste jeg ikke liker om avene-merkevaren er hvordan produktene lukter (forståeligvis de som jeg hadde). Nesten alltid er det en dødelig blanding av kjemi med blomster. Tilsynelatende bør det umiddelbart være klart at du bruker very_strong_and_dejny_krem. Også her er lukten for sterk for meg. På huden føles det ikke slik, men jeg føler det, og det går ikke bort umiddelbart.

Min hud: Som jeg allerede har skrevet - av en problematisk type, fett i T-sonen, med en tilbøyelighet med tilstoppede porer og betennelser.

Beroligende krem ​​for tørr hudproblemer kompenserer for tørking og irriterende effekter av aknepreparater. Fordeler: - Fukter og beroliger huden utsatt for akne, med tanke på dens naturlige følsomhet. - Kokosmør, sheasmør og jojobas nærende egenskaper gir langvarig næring til huden din. Følelsen av komfort kommer tilbake.

Tekstur: Til tross for dens funksjoner, er verktøyet ikke tungt, mer som en lysemulsjon enn en regenererende tett krem. Når den er påført, er den ganske enkelt fordelt over huden - ganske liten er nødvendig på hele ansiktet.

Hvordan jeg brukte: en gang om dagen, om morgenen, etter rensing og påføring av tonic.

inntrykk

★ Krem absorberes veldig raskt, uten å etterlate en fettfilm. Det er litt klistret, men det går fort. På ansiktet er ikke følt på noen måte. Huden etter den er veldig myk, veldig glatt og behagelig å ta på. Effekten er nok for hele dagen.

★ Kremet fungerer umiddelbart - fra den første applikasjonen blir huden veldig behagelig med den. Straks takle en følelse av tetthet og irritabilitet. Etter flere ganger peeling forsvinne. Krem er den mest etter aggressive masker eller syrepleie, eller bruk av apotek med retinoider.

★ Det er en kumulativ effekt, hvis du savner noen få applikasjoner, vil ingenting skje med huden.

★ Kremet fungerer som en utmerket base for sminke - det ruller ikke ned (bare overdriv det ikke, det tar svært lite for hele ansiktet!) Og min mineralpulver er perfekt plassert på den.

★ Virkelig ikke-komedogen, ikke tette porene. Jeg nevnte også ikke betennelser i forbindelse med bruken.

★ Sett flere meninger om at huden etter det raskt blir fet. I mitt tilfelle blir hun fett som vanlig. Ikke raskere og ikke tregere.

Konklusjon: I dette tilfellet holdt produsenten alle sine løfter - kremen intensiverer fuktighet, nærer og beroliger huden uten å forårsake ekstra problemer. Men vi må forstå at det er et middel til grunnleggende omsorg, det bekjemper ikke betennelse, det gjør ikke mat, skreller ikke, strammer ikke porer, etc. Likevel er huden min veldig egnet, og den er på denne tiden av året. For sommeren vil det kanskje være tungt. Forresten, også økonomisk, ville jeg ikke bli overrasket hvis jeg bor for å se neste år.

Takk for at du leser, la kjøpene gjøre deg lykkelig! ✿ܓ✿ܓ✿ܓ

Noreva exfoliac Creme Reparatrice - en lignende kjekk

Avene Cleanance K - syre venn nummer 2

Uriage Hyseac K18 - Acid Friend # 1

Jeg gjorde en feil da jeg gjorde en bestilling, og stakk den i denne kremmen. Da jeg kom, var jeg skremt. Men vi gir oss ikke opp) Jeg liker å bruke.

Jeg fortsetter å gjøre deg kjent med min kosmetiske oppkjøpsmerk Avene. Om gelen for vask og den perfekte emulsjonen er allerede skrevet, på sving Avene Cleananse Hydra krem. For en start, forhistorien. Jeg hadde ikke tenkt å kjøpe denne krem, jeg poked på det i nettbutikken ved en tilfeldighet, ubevisst å lese beskrivelsen. Vel, fuktighetsgivende og fuktighetsgivende, ok. Da jeg mottok bestillingen, ble jeg forferdet, penger bortkastet. Men vi gir ikke opp så lett, jeg fikk venner med denne kremet, og nå bruker jeg det med glede. Men først ting først. La oss gå!

Utseende og beskrivelse

Cream kom i stil med Avene, alt er decorum-glatt, boks, liner, folie på nesen av krem.

Som alltid er det ikke et ord på den store og mektige, på siden av klistremerket limt.

I esken er et rør av tykk plast med en søt blå skruehett.

Volum 40 ml. Standard dispenser, klemmer så mye du trenger, ikke lekker. Det ble forseglet med folie.

Utstedelsespris - ca 850 rubler for handlingen, kjøpssted Internett-butikk CZK

Kremet er erklært av produsenten som en beroligende krem ​​for overtørket problem hud.

Kompenserer tørking og irriterende effekt av legemidler til behandling av akne

Det var her en overraskelse ventet på meg! Min hud er ikke overdried, heller, tvert imot, produserer det svin på Stakhanov tempoet. Jeg bruker ikke medisiner for å behandle akne. Huden er i normal tilstand, fet, med tilstoppede porer og noen ganger pimples.

Fuktighetsgivende: På grunn av sin kremete og ikke-fettete konsistens, fuktes og beroliger dette akne utsatt hud, med tanke på dens naturlige følsomhet. Ernæring: De nærende egenskapene til kakao, shea smør og jojoba oljer gir langvarig næring til huden din. En behagelig følelse av komfort. Beroligende handling: Takket være den beroligende og anti-irriterende virkningen gir det termiske vannet Aven en følelse av komfort.

Hvit krem ​​med en karakteristisk lukt av Avene kosmetikk, hyggelig, floral. Lukten forblir ikke på huden.

Kanskje noe delaminering av produktet ved første bruk, vil forlate oljedelen. Derfor anbefaler jeg å riste kremet før bruk.

Kremens tekstur er så fett, du kan føle nærvær av olje i sammensetningen. Kremet er godt fordelt over huden, eliminerer helt tørrhet og beroliger huden. Ruller ikke inn i pellets, hvis du overdriver det med mengden. Det absorberes ikke umiddelbart, men ganske raskt. Hypoallergen og ikke-comedogen, som alle Avene-kosmetikk.

Og nå ulemper

Kremet gir en fettete glans. Pannen min og så kan trygt erstatte reflektoren min i mørket. Jeg trenger ikke ekstra glans.

Og også den lille oljefilmen på ansiktet er følt. Hvis du overdriver det med en krem, så når du vasker, føler du hvordan den er vasket av.

Men!

Krem er erklært for tørr hud, og jeg har det dumt fet, så produktet passer meg ikke helt, jeg forstår det. Det er mulig at denne kremet blir overdried with acne salver og hud chatter.

Imidlertid klarte jeg med ham og ble venner, det er ikke i våre regler å slippe 850 ru og kaste den bort)

Jeg bruker det for natten! Likevel, det fukter helbreder. Og skinne. puten likevel)

Jeg er også snowboard, og etter en dag i vinter i frisk luft, er denne krem ​​frelsen, beroliger huden slitt av frost og vind. Jeg tok det til vår skiferie til Dombay - det hjalp meg virkelig ut når ansiktet mitt led av vinden, fjernet rødheten og fuktet med et smell.

Så jeg anbefaler krem, men til eiere av problematisk og overdried hud. Porene tettes ikke, men fuktes og beroliger veldig bra.

Flere Artikler Om Typer Acne