Husholdning Kjemi Hygiene produkter
PRODUKSJONS SALG Husholdnings Kjemikalier NYHETER
ARTIKKER Analytics TESTS
Midler for vasking av kosmetikk
Utstyr for
Produksjon av HOUSEHOLD CHEMISTRY

annonse

Teststasjon

Hvit blekemiddel oksygen blekemiddel

Rengjør for kjøkkenet "Grass Azelit"

"Grass" Azelit "- et konsentrert middel for fjerning av fett, sot og sot fra panner, komfyrer, multikookers, frites, grill, ovner og mikrobølgeovner.

Rengjøringsmiddel for kjøkkenet "Grass Azelit" inneholder aktive stoffer som bryter ned fett, hvis handling garanterer raske resultater uten mye anstrengelse.

Hvordan bruke: Påfør produktet på overflaten som skal rengjøres, la i noen sekunder, tørk med en pensel eller svamp, skyll med vann. Om nødvendig, gjenta behandlingen.

FEEDBACKS OF INDEPENDENT CONSUMENTERS

Elena Litovskaya:
"Jeg testet rengjøringsmiddelet" Azelit anti-fett "fra firmaet" Grass ". Produsent: Russland, Volgograd region. Volum - 600 ml. Holdbarhet - 24 måneder.

Flasken er ugjennomsiktig, men mengden av midler i tanken kan ses. Praktisk form, behagelig å holde hånden, glir ikke. Det er en dispenser med låsemunnstykke, som har to posisjoner "på" - "av". Det er flott at produsenten tenker på sikkerhet.

Ingredienser: vann, 5-15% ikke-ioniske overflateaktive stoffer, mindre enn 5% EDTA-salt, natriumhydroksyd, organisk løsningsmiddel, smaksstoffadditiv, fargestoff. Midler konsentrert alkalisk.

Etiketten sier at verktøyet raskt og effektivt renser fra fett, skala, sot; kan brukes til panner, komfyrer, multikookers, frityrkokere, grill, ovner, mikrobølgeovner.

Hvordan bruke: Påfør produktet på overflaten som skal rengjøres, gå i noen sekunder. Gni med en pensel eller svamp, skyll med vann. Om nødvendig, prøv igjen.

Forholdsregler: Oppbevares utilgjengelig for barn, bruk gummihansker. I tilfelle kontakt med hud eller øyne, skyll. Ikke bruk samtidig med andre vaskemidler.

Testet på kokeplater, som var restene av kokt brent mat, fettete flekker. Påfør produktet jevnt på forurensningen, igjen i et minutt. Til rengjøring brukte hun en svamp med en hard overflate. Frisk forurensning ble raskt ryddet, de brente områdene måtte skrubbe lenge nok: Påfør og vask av produktet. Resultatet til slutt viste seg bra, fra fett og sot er ikke et spor. Men jeg så ikke den superhaste rensende effekten. Verktøyet virket solid, høy kvalitet, men ikke overrasket.

Jeg likte at verktøyet er universal, egnet for potter og plater.

Forresten, jeg brukte ikke hansker, jeg vasket hendene mine med såpe og rikelig med vann og brukt håndkrem. Allergier eller irritasjon var ikke. Lukten er absolutt kjemisk, men ikke sterk og ikke sterk - det var ikke nødvendig å lufte rommet etter bruk. "

Testdato: mars 2017.

Ksenya Artamonova:
"Min anmeldelse av Azelit anti-fett rengjøringsmiddel fra Grass Company (produsert i Russland, Volzhsky, Volgograd region). Volum - 600 ml. Holdbarhet - 24 måneder. For første gang tester jeg et produkt laget i min by være partisk.

Utseende til emballasje: En flaske hvit, ikke-gjennomsiktig plast med en sprøyter, med en beskyttende roterende ventil på den. Formen på flasken lar deg enkelt holde den i hånden. Etiketten er laget i en lys grå farge med bildet av komfyrens kokeplate. Den omvendte etiketten inneholder all nødvendig informasjon om at et alkalisk konsentrert produkt er utformet for å fjerne fett, sot og sot fra panner, kokeplater, røykkamre, frityrkokere, griller, ovner, mikrobølgeovner. Inneholder aktive rengjøringsmidler som bryter ned fett, noe som gir rask og rask resultat. Stoffer i sammensetningen av produktet bidrar til å håndtere gamle forurensninger så effektivt som mulig.

Slik bruker du: Påfør overflaten som skal rengjøres, gå i noen sekunder. Gni med en pensel eller svamp, skyll med vann. Om nødvendig, gjenta behandlingen.

Forholdsregler: Oppbevares utilgjengelig for barn, bruk gummihansker (spesiell oppmerksomhet til dette - det er et utropstegn). Ved kontakt med øyne eller hud, skyll med rikelig med vann, kontakt lege om nødvendig. Ikke bruk samtidig med andre vaskemidler.

Utseende av produktet. Produktet er en klar væske (vannkonsistens) med en gul fargetone, med kjemisk lukt, men ikke hard. Med tanke på at anti-fettprodukter vanligvis leveres med dødelige kjemikalier, er lukten av dette produktet veldig vanlig.

Jeg brukte dette verktøyet i henhold til instruksjonene for rengjøring av forurenset gassovn (forurensning - fettete flekker, både gamle og friske, brent) og en keramisk skje der jeg lagrer kamper (forurensning - sot). Har satt midler i sekunder for 30-40. Manifestasjonen av virkningen av verktøyet er umiddelbart synlig. Jeg bemerket at fett, ikke synlig for øyet, når det blir eksponert for produktet, mørkner, det er ingen effekt av skumdannelse eller hissing, noe som skjer når man bruker andre metoder for å fjerne fett.

Fjernet produktet fra overflaten med en svamp og vann. Jeg kan ikke si at det er vasket lett, jeg måtte vaske svampen ganske lenge, men effekten er veldig bra. Legg merke til at jeg ikke gled på noe, men bare vasket svampen og skyllet den med vann, det vil si å fjerne forurensninger med dette produktet krever ingen innsats fra oss. Alt smuss er helt fjernet, og det var ikke nødvendig å re-applikere første gang.

Når han brukte, avslørte han en ulempe, for meg ødelagde han ikke det generelle inntrykket - dette middelet, på grunn av konsistensen, er flytende, som vann, når det påføres tegneplanet, som er parallelt med kokeflaten, holder seg ikke til overflaten. Alt utstyret falt på komfyren, som følge av at forurensningen ikke forsvunnet - det konkluderte med at bare slike geler eller produkter med en viskøs tekstur trengs.

I følge testresultatene var jeg veldig fornøyd med verktøyet. Den har alle egenskapene deklarert av produsenten. Prisen på produktet er også viktig, i butikkene varierer det fra 85 til 92 rubler. Etter min mening er prisen svært beskjeden, gitt de fantastiske egenskapene til produktet. "

Testdato: februar 2017.

Natalia Gnatok:
"Hver husmor vet at det ikke er så lett å rense fettet og sotet på kjøkkenet, fordi ovnsdekket komfyr, tallerkener og ovner gir mye skuffelse. Nærværet i raidet fører til røyk og en ubehagelig lukt under tilberedningen. alle typer metallbørster, svamper, samt folkemidlene som noen kan bruke, men slitende pulver, harde svamper og metallbørster trenger ikke å bli brukt: de kan skade emaljebelegget. Hvis tiden er kort og du vil Ray ende opp med ubehagelig arbeid på kjøkkenet rengjøring og renhold, har støtte fra husholdningskjemikalier. Uttakene er en rekke forslag til valg av alle typer verktøy for rengjøring av ovner, komfyrer andre oppvarmingsapparater, som brukes i hjemmekjøkken.

Jeg var glad for å ta del i testing av "Azelit" kjøkkenrenser. Opprinnelsesland - Russland.

Et middel til gjennomsiktig farge er i en flaske med 600 ml hvit plast med en sprøyteflaske, det er en praktisk utløser. En roterende sikkerhetsventil på sprøytespissens sprøytespiss sørger for at barn ikke kan fjerne flaskeinnholdet på egenhånd, slik at barnet ikke kommer i kontakt med innholdet i flasken så mye som mulig.

Produsenten hevder at det konsentrerte produktet er utformet for å fjerne fett, sot og sot fra panner, kokeplater, røykkamre, frityrkokere, griller, ovner, mikrobølgeovner etc. Det inneholder aktive rengjøringsmidler som bryter ned fett, noe som sikrer raske resultater uten spesielle forhold innsats, stoffene i sammensetningen bidrar til effektivt å takle gammel forurensning.

Metode for påføring er standard:
1. For å bruke et konsentrat i ferdig form eller å fortynne med vann med en hastighet på 50-100 g / l.
2. Påfør overflaten som skal rengjøres, la i noen minutter.
3. Gni med en pensel eller svamp, skyll med vann.
Om nødvendig, gjenta behandlingen.

Ingredienser: Renset vann, overflateaktive stoffer, organisk løsningsmiddel, natriumhydroksyd, kompleksdannende midler, fargestoffer, smaksstoffer. pH = 12. TU 2381-003-92962787-2013.

Holdbarhet er imponerende - 18 måneder.

Produsenten indikerer spesielle forholdsregler. Oppbevares utilgjengelig for barn. Bruk gummihansker. Produktet kan irritere øyne og hud. I tilfelle kontakt med slimhinnen, skyll med vann og kontakt lege. Ikke bruk samtidig med andre rengjøringsmidler.

Så den åpenbare fordelen er tilgjengeligheten av en praktisk spray for å påføre verktøyet på vanskelige steder. For det andre, på baksiden av flasken på etiketten er den detaljerte sammensetning indikert og for rengjøring av hvilke midler som benyttes.

Produktet sprøytes enkelt, økonomisk og uten mye press på en sprøytepistol. Bildet viser at jeg brukte den til å rengjøre kokeplater (brennere) av komfyren med gammelt gammelt sot, agenten ble påført og forlatt i 10 minutter med en svamp for å fjerne det helt mykede gamle tykke laget av sot og fett som har akkumulert. Eventuelt brent fett, så vel som dråper frisk på komfyren, fjerner utmerket, mens jeg merker at det ikke er noen skarp uttalt lukt. Verktøyet er ideelt for rengjøring av ekstrakter, fjerning av mat brent til gryter og panner, og håndtert gammel spray inne i mikrobølgeovnen. Jeg kan ikke si at dette verktøyet er ganske enkelt vasket av overflaten av platen, det var nødvendig å fjerne det oppløste gamle fettet flere ganger med en svamp og vann. Og jeg anbefaler også alle å ta vare på hendene i arbeidet med å jobbe med hansker, fordi verktøyet er veldig sterkt og effektivt. Imidlertid er resultatet merkbart selv etter 1 søknad.

Jeg anbefaler dette verktøyet for dødelig kraft til alle: det fungerer effektivt og håndterer oppgavene som er perfekt! "

Testdato: januar 2017.

Utmerket verktøy, billig og effektiv.

Temaet for kampen mot fett i kjøkkenet, spesielt den brente, anses ikke veldig hyggelig for noen vertinne. Fett tetter seg ikke bare til komfyren, ovnen, gryter, panner. men også gradvis bosetter seg på kjøkkenskap og husholdningsapparater. Det er det til dette formål, tørker overflatene i kjøkkenrommet, og jeg kjøpte "Grass Azelit Cleaner anti-fett." Bribed påskriften fra forsiden av pakken - "mild rengjøring."

Jeg anbefaler alle å kjøpe "Azelit Anti-Grease Grass" som et effektivt og rimelig verktøy for rengjøring av kjøkkenredskaper.

Sprengrengjøring Grass Azelit kjøkkenrenser - anmeldelse

Superassistentmødre på barselsorlov (+ bilder)

God dag, kjære lesere!

Jeg lærte om azelite takk til annonseringen av et rengjøringsfirma i det sosiale nettverket. Der, i korte filmer, pshikayut i ovnen, på grillen, hetten, skyllet og voila - elegant, glans og renhet! De har i arsenalen i hele serien av firmaet Grasse og fondene gjemmer seg ikke i det hele tatt. Som, se, dette er våre magiske penner og super profesjonelle verktøy. Selv om dette er reklame.

I vår by er det en butikk med disse verktøyene. I lang tid ønsket jeg å komme dit, men på grunn av mangel på tid fikk jeg ikke. Jeg var selv klar til å kjøpe en gni for 500 av den. Silite Bank er heller ikke billig. Så ser jeg i den vanlige magneten representert av firmaet Grass, var azazelitt spray og toalettrenser. Og prisen er i størrelsesorden 90-130 rubler. Men tok fortsatt ikke hånden. Og så en dag ble jeg ferdig med ovnen min. Innvendig, men svart, men alt i brun spray, flekker. Vanligvis horror. Magnet Kosmetikk er grepet skjønt. MEN ovnen tør ikke begynne å rengjøre.

Etter å ha fått vaske potten etter suppa, ble jeg forferdet og gikk for å teste på den og ikke noe mer attraktivt lokk. Og etter å ha rengjort fire potter, fire lokk og en hvit Kukmarovsky-panne med en forferdelig sot og samme deksel, sprang jeg for å dele en varm anmeldelse. Dessverre er det ikke noe bilde før, men for eksempel vil jeg legge ved et bilde av en panne okkupert på den tiden. Slik at du forstår omfanget av katastrofen i kjøkkenet mitt. Nei, jeg er ikke en slob i det hele tatt. Jeg elsker renslighet. Bare med babyen bare for å vaske oppvasken)

Og nå foldet de lokket for å tørke, så lenge siden de ikke glitret. Det samme gjelder for panner og en 7-årig stekepanne nesten helt.

Spray skum pluss væske.

Lukten er spesifikk. Når et barn ikke trenger å bruke. Jeg har brukt 40 minutter på badet,... det er en ubehagelig rester i halsen min. Den lukten er veldig lik silitt. Her står han med meg, men jeg tenkte ikke på noe på pansene for å teste, korrigere og skrive.

Produsenten anbefaler sprøyting, gå i noen sekunder og skyll. Hvis det er litt frisk og liten forurensning, så kanskje ta. Men jeg forlot personlig. Så veldig raskt fratatt sterk forurensning, fett, sot.

Når det gjelder hurtig spyling tror jeg ikke at Pava er lett å vaske av. Jeg skylles godt, så med oppvaskmiddel. Og før matlaging skyller jeg fortsatt med rennende vann.

Og vær sikker på å bruke hansker. Jeg har et lite verktøy i hendene mine. Enten når jeg tok av / satt på hansker, eller det var et hull, da rørte hendene mine og tørket huden min.

Nå er azelite min helt og sjefsassistent))) Jeg anbefaler å kjøpe))

Mikai - Felles kjøp i Perm

  • reklame

GRASS - Profesjonell kjemi. Referanser.

GRASS - Profesjonell kjemi. Referanser.

Meldingen Rusya »30. september 2018, 19:31

Jeg begynner med det faktum at jeg er veldig glad i å vaske, mannen min har ikke så ren, den andre gangen han ikke har det samme, og til og med kjøpte nye ting sier han, plutselig vil noen måle dem til meg, vel, la meg bare vaske dem selvfølgelig, hvis det var gamle dager da jeg ble vasket manuelt, eller i babyen, ville jeg ikke være så glad, vel, jeg har også min favorittmaskin)))) Jeg elsket alltid å prøve noe nytt, og blant vaskepulveret kjøpte sjelden den samme, prøvde alltid å prøve det det er nytt. Men han fikk meg ARIEL ALPHA PROFESSIONAL og i 2 år har jeg ikke forandret ham)))) Jeg elsker ham for det faktum at det er veldig stort, veier 15 kg, koster denne pakken meg 1200 rubler (jeg bruker den andre pakken allerede), vasker den perfekt, jeg tror det fordi jeg ikke vasker tungt forurenset, men etter å ha gått til naturen, min mann etter reparasjon av bilen Han oppnår og i tillegg sier det at det er et grunnpulver, og han brukte det også for profesjonell bruk, hvor han kjøpte og hørte at dette pulveret var vasket i mange vaskerier og sykehus.
Og det gleder seg også at det er nesten luktfritt og ikke forårsaker allergi og irritasjon, den åpne emballasjen ble til og med lagret på badet og stinket ikke kjemisk.
Vel, selvfølgelig, jeg anbefaler)))))
******************
Min yngste er et år og åtte, og den eldste er 8. Kan du forestille deg hvor mange ganger om dagen vi bytter klær? Mat, sand, fargestifter, maling, for ikke å nevne barnas problemer! Jeg vasker i beste fall tre ganger i uken: hvit, farge og svart, og kanskje mer. Feil med pulver var! Det er nødvendig for barn, da mannen ikke liker lukten, så er elementær ikke vaske. Har funnet sitt valg!

Først, emballasjen på 15 kg, har jeg vært å vaske i 7 måneder, mer enn halvparten forble. For det andre vasker alt. Hvit ved 60 grader (90 prøvde ikke engang, produsenten lover en bleking effekt ved denne temperaturen), svart og farge på 40. Sannt, delikate ting kan ikke vaskes, min manns ullbukser ødela, en slags skilsmisse dukket opp. Vel, det er min feil. For det tredje er prisen 1200 for 15 kg utmerket pulver! Jeg er glad, jeg tenker ikke engang på å vaske nå.
***************************************
Jeg har hørt om dette pulveret lenge, men jeg klarte å få det akkurat nå. Dette pulveret er beregnet for profesjonell bruk, det vil si for vasking av klesvask på sykehus, vaskerier, etc. Så, de utvilsomt fordelene med dette pulveret:

1. Pris - 1200 rubler for 15 kg.

2. Effektivitet - forbruk på 15 gram per 1 kg sengetøy.

3. Mangel på lukter ved pulveret, og ved det vasket linnet.

4. Kvaliteten på vask passer meg helt. Selvfølgelig gjør det ikke mirakler, men! Gjerder bedre enn alle verktøyene jeg brukte før (fra billige tidevann til Amway).

Så jeg anbefaler deg å prøve!

Hvis du tviler på effektiviteten av Gressprodukter, start med en ting, for eksempel AZELIT anti-fett. Når det gjelder kvalitet, er dette en analog av Schumannite fra det israelske firmaet Bugs, som mer enn dobles to ganger.

The Tais Post »22. desember 2014, 00:24

God dag)
Jeg tok vasken i dag))) hendene mine klødd for å prøve,
Jeg bestemte meg for å prøve BIOS B på grillen
Jentene jobber utrolig (regelmessig min hette fra hetten med jevne mellomrom min PMM), jeg trodde ikke at det var så mye skitt i det
nå har jeg det som nytt
Hva med lukten: Når du åpner en stankburk nr. men når pshyky fra sprøyteoppløsningen lukter, men ikke kritisk.
prøv å ikke spraye, men bare legg en svamp

Melding germiona »Jan 11, 2015, 13:14

Jenter, jeg vil dele et inntrykk. Vi brukte GraSS gulv rengjøringsmiddel (alkalisk) for rengjøring i det sentrale helsemiljøet. Jeg forteller deg - dette er noe uvirkelig. Spor av scotch rengjort i tide! Du trenger ikke å gni eller suge, bare tørk som brødkrummer fra spisebordet. Jeg vet ikke hva sammensetningen er, men ser på smussen som ligger bak den første gangen, jeg trodde at jeg ville bli igjen uten hender - ingenting av det slag! Hendene skjønt henna. Nei, vel, tørr, selvfølgelig, men som etter en våt rengjøring (jeg forventet det verste). Selvfølgelig er jeg for tiden redd for å bruke den, men for generaler og nødstilfeller, er det sannsynligvis bedre ennå ikke oppfunnet.
__________________________________________________________________________________________________________________________

Melding eiteri888 »21 jan 2015, 01:01

Positiv tilbakemelding!
Jeg likte alt. VVS-produktet er det beste jeg prøvde å få tilgang til i et vanlig supermarked, etter at jeg hadde så rent toalett for første gang etter flytting, hadde jeg aldri vasket noe før (veldig hardt vann, saltinnsatser).
Konsentrert såpe har en delikat hyggelig lukt, fine hender.
Det er fortsatt å prøve verktøyet for gulvet.

Papiletta »28. jan 2015, 12:51

Melding Helena13 »01 Feb 2015, 21:00

Azelit (gelformel) - Midler til avfetting i kjøkkenet GraSS - dette verktøyet lar deg komme tilbake til alle gjenstander i kjøkkenet (persienner, vannkoker, ovn, komfyr, etc.). Det opprinnelige utseendet i minst tid - strøget, gnidd og fikk en ting så ren som om den bare hadde tatt ut av emballasjen. Bare klasse.
Veldig økonomisk. Flott lukt.

Post germiona »01 Feb 2015, 13:07

Jeg forlater mine inntrykk:
1. Såpematte i korridoren (betyr for tepper), - alt ble vasket perfekt, til og med superzastarevshaya smuss som kjøreren ikke tok, og da - med penner, penner. Det eneste jeg ikke trodde, var ikke å krype på knærne, og jeg brente huden litt, men ikke mye, jeg salvede babykremet. om morgenen da det ikke skjedde.
2. Bios-B - et middel - en bombe! Skraper alt! absolutt alt! På veggen i korridoren til de store tyranuli og den sorte stripen forble, enn jeg bare ikke vasket det - ubrukelig. Dampgeneratoren mislyktes også. Og så for en eller to. Skrivebordet ble helt tørket av fra en ballpenn og kitt uten anstrengelse, bare en rag holdt. Samtidig var det ikke spor på rag heller - alt skitt i vannet.

HAIRDRESS »29 jan 2015, 13:23

Brala VVS Cleaner "WC-GEL" - limescale fjerner bare fantastisk! Renset bad og toalett fra raid uten problemer. Jeg kunne ikke stå og bestemte meg for å prøve det på kraner. I kontakt med blomsten ble den blå gelen øyeblikkelig tykk og hvit, det ble bare tørket av med en trag og kraner som nye. Jeg forventer ikke en slik effekt. Selvfølgelig fjernet mitt gamle middel litt av plakk, men bare litt, men for å fjerne det helt uten spor. Takk til arrangøren for et fantastisk kjøp!

Lianna »31 jan 2015, 22:17

Jeg likte renere for kjøkkenet "Azelit", fikk raskt og enkelt å vaske gassovnen. Jeg pleide å tilbringe minst 30 minutter med å vaske komfyren, og så sprinklet jeg det og bokstavelig talt tørket det med en trapp, absolutt ingen innsats og komfyren som ny. Jeg er glad. takk org

Melding fra papiletta »17 Feb 2015, 18:08
I dette løsesummen fikk hun først mops (filler til våre favoritt flatmops). De viste seg å være en veldig anstendig kvalitet. IT-0334 økonomi laget av snoede looper, silkeaktig til berøring, myk som et kjæledyr. Jeg tror laminatet er tingen.
IT-0333 Pelsjakke myk form - mellom de blå stripene er det rader med en mer tett haug, fungerer som en lys børste. Det er ingenting å skrape der. Det vil være ideelt for en keramisk fliser, porselen fliser, linoleum.
IT-0331 bomull og mikrofiber - beige striper - disse er bomullsløyper ca 2 cm lange og hvite - mikrofiber. Laget av tykt stoff, godt sydd. Universal. jeg anbefaler
________________________________________________________________________
Melding LADYSHKA78 »I går, 14:29
God dag. Jeg mottok bestillingen min: For oppvaskmaskinens tabletter kan jeg si at jeg likte det veldig godt (kraftig konsentrere) til en gunstig pris, utmerket kvalitet, og Deso betyr bare for de som liker natt vasker som meg, jeg er generelt glad. Takk
________________________________________________________________________
Melding Sindy »I dag, 16:31
Nagrebla mange ting! Jeg prøvde et verktøy for Windows og et universelt nummer med granuler - jeg har ikke sett et slikt mirakel! Forsiktig holdt en klut og min vask (som bare en jern vaskeklut kunne vaskes) begynte å skinne. Takk så mye! Nå er jeg en vanlig kjøpspartner!

avrorantv skrev:
Jenter, jeg vil skrive en anmeldelse. Jeg bestilte mye av alt og prøv: Azelit, toalettrenser "DOS GEL" og "WC-GEL". Og nå bare Bios B. Ingen ord - glede! Ikke bare er alt 5+, og Bios er ute av konkurranse i det hele tatt! Så jeg er også en forferdelig allergi. Og så ingen allergier i det hele tatt. Generelt er jeg glad. Ærlig, fra hjertet. Og mannen min kjøpte GraSS Polish POLYROL MATTE plastkonsentrat og GraSS kaldbeskyttende voks CHERRY WAX, konsentrere seg så han er også veldig fornøyd! Egentlig fungerer alt! Takk
_________________________________________________________

Post Prada »05 Mar 2015, 21:17
Støtte! Jeg vil også skrive om gulvrenser nøytral med en poleringseffekt. Hvem har det mørke laminatet for deg! Poleringseffekten vasker perfekt, noe som også er viktig siden det mørke gulvet skal vaskes, om ikke hver dag, så annenhver dag, er det ingen flekker. Lukten er behagelig, lett. Jeg er veldig fornøyd! For briller og speil er verktøyet også utmerket!

Papiletta »Aug 17 2015, 13:04

God dag til alle. BIOGEL-redning for utendørs toaletter og septiktanker! Verktøyet er allerede testet og med gode anbefalinger. Fra toalettet lukter det enten av kirsebær eller amarettlut. Fra eierne av septiktanker er vurderinger: gel dekomponerer de nedre faste avsetningene, og dermed øker tankens kapasitet. Når pumpen kom for å pumpe ut, ble septiktanken ekstremt overrasket av den behagelige lukten av innholdet.

Felles kjøp - Buyers Union

autorisasjon

navigasjon

filtre

hoved~~POS=TRUNC

Produkter på lager

  • Brukerskap
  • kjøp
  • hoved~~POS=TRUNC
  • Produkter på lager

nyheter

10/29/18

27/8/18

08/06/18

11/16/17

11/4/17

11/22/14

15/9/13

21/6/13

2.10.12

Interessant fritid for nyttårsferien!

Stort utvalg av HOME TEXTILER

Elegant samling! Rask levering!

Buer, pinner, tyggegummi!

Det er 9 dager igjen for å stoppe

Kjøkkenrenser "Azelit"

Kundevurderinger om dette produktet

Skrevet: 27. mar 2015

Skrevet: 28. mars 2015

Lagt til: 20. mai 2015

Lagt til: 24 aug 2015

Skrevet på: 11. november 2015

Skrevet på: 11. november 2015

Lagt til: 26. november 2015

Skrevet: 03. desember 2015

Skrevet: 5. februar, 2016

Skrevet den 08 april 2016

Skrevet på: 18. juni 2016

Lagt til: 12 september 2016

Lagt til: 02.02.2016

Skrevet: 12. desember 2016

Skrevet på: 03 Feb 2017

Lagt til: 12. februar 2017

Lagt til: 20. februar 2018

Skrevet: 25. mars 2018

Kjøpsbetingelser

Kjære deltakere! Jeg tilbyr deg profesjonell kjemi for rengjøring av ditt hjem!
GRASS selskap er et av de ledende russiske selskapene innen produksjon av profesjonell bilkjemi, vaskemidler og rengjøringsprodukter til rengjøringsselskaper.
Vi er klare til å gi deg profesjonelle vaskemidler.
SITE HERE for å bli kjent med selskapet.
1. Anskaffelsesdeltakere med "nybegynner", "besøkende" status, har en negativ vurdering, samt med et ubekreftet telefonnummer, betaler for bestillinger 2 dager før STOPP;
2. Profilen din må inneholde et telefonnummer og det må bekreftes! Bekreft telefon HER
3. Etter STOP er det umulig å endre bestillingen eller nekte den. Alle spørsmål blir spurt i TOPIC
4. Kostnad på bestillingen = pris i henhold til prisen + org%.
5. 100% forskuddsbetaling innen 2 dager etter fakturering;
6. Hvis du av en eller annen grunn ikke kan betale bestillingen i tide, gi beskjed om det eller betale på forhånd!
7. Du kan motta bestillinger i alle kontorer på nettstedet ved å registrere deg på kontoret du trenger her.
8. Utstedelse av ordre på kontoret må være på Medlemskortet, hvordan du får det, les HER. Dataene for kortet er i BASKET.
9. Hvis du ikke er innskrevet på et kontor som er praktisk for deg, vil arrangøren ta vekkene i Mayakovskys sentralkontor.

Offisielt nettsted for felles kjøp "Union of buyers - Omsk".
På nettstedet kan du kjøpe billige og fasjonable klær, sko og andre varer fra produsenter til engrospris.

Utvikling og rettigheter
LLC Profi-soft, Nizhny Novgorod, 2009

Anmeldelser. Gra ** ss. Profesjonell husholdnings kjemikalier fra produsenten

Hei alle sammen. I går bestemte jeg meg for å prøve kjemi, og ærlig var SHOCK. Denne kvaliteten jeg aldri har sett.
tok www.nn.ru/community/sp/stroi. # produkt-3665948 sprøytet, ventet 5 minutter og med en fille var alt fettet borte. FOR 70 RUBLES. Dette er mirakler. Jeg bestemte meg å prøve mikrobølgeovn! og alt ble vasket, hvis jeg tidligere måtte gni, suge i noe, nå i 10 minutter vasket jeg både komfyren og mikrobølgeovnen.

Jeg hadde også et problem. Vi kjøpte 3 år siden, en hvit skinnsofa. etter en stund ble det ikke hvit ((det gled ikke med forsvinner og rengjøringsmidler, men ingenting hjalp ((jeg kjøpte selv dyre hudprodukter og bestemte meg for å prøve www.nn.ru/community/sp/stroi. # produkt-3666140 og SHOCK bare det stødige skittet fra den hvite huden begynte bare å spre seg (som om Ferry droppet inn i den fete driveren) og sofaen ble hvit))) Du trenger ikke å gni noe.?

God ettermiddag Jeg bestilte et rengjøringsmiddel til gulvet, en rengjøringsmatte til gulvet og en GLO * SS GEL rengjøringsmiddel mot plakk og rust. Alle disse 3 agensene er ganske flytende, men konsentrert, dvs. forbruket er minimalt. Jeg prøvde gulvet til gulvet samme dag da jeg fikk det, gulvene ble vasket rent, lukten er hyggelig og frisk.
Oppvaskmaskinen lanseres flere ganger med dihwa * sher-retter, det er ingen plakk på serviset, og viktigst er det ingen lukt fra serviset! Kanskje fordi verktøyet er luktfritt (subtilt).

GLO * SS GEL var spesielt fornøyd, ettersom det ikke har skjedd lang tid å rengjøre kranene på badet og flisene.

Jeg har kjent G * RA * SS lenge, jeg kjøpte den mest i Yuzhn * ohm * dv ** malm, jeg så det ikke på et joint venture. Jeg tok kjøkkenrengjøringen A * hun *, SUPER Wed, satt på forurensede (oljete) overflater, la i 5-7 minutter, og tørk deretter bare med en fuktig klut. Helt erstattet am ** ve * d.

Kjøp fornøyd. Nå vil jeg bestille fra deg. Takk

Rengjør for kjøkkenet Azelit, 600 ml

  • GRASS varemerke
  • Artikkel 1057025
  • Sertifikat Ikke underlagt sertifisering
  • Land av produksjon Russland
  • 12 stk i boks
  • Pakking på 1 stk
  • Individuell emballasje pakket ut
  • Pakningsstørrelse 10 cm × 4,5 cm × 29 cm
  • Bruttovekt 660 g
  • Spesielle funksjoner
  • Volum, ml 600

Konsentrert agent for fjerning av fett, sot og sot fra panner, kokeplater, røykkamre, friterer, griller, ovner, mikrobølgeovner etc. Inneholder aktive rengjøringsmidler som bryter ned fett, noe som sikrer raske resultater uten spesiell innsats.

Hvordan bruke: Påfør produktet på overflaten som skal rengjøres, gå i noen sekunder. Gni med en pensel eller svamp, skyll med vann. Om nødvendig, gjenta behandlingen.

Ingredienser: Renset vann, overflateaktive stoffer, organisk løsningsmiddel, natriumhydroksyd, kompleksdannende midler, fargestoff, smak.

Forholdsregler: For å beskytte mot barn. Bruk gummihansker. Kan forårsake øye og hudirritasjon. I tilfelle kontakt med slimhinnen, skyll med vann og kontakt lege. Ikke bruk samtidig med andre rengjøringsmidler.

Konsentrert agent for fjerning av fett, sot og sot fra panner, kokeplater, røykkamre, friterer, griller, ovner, mikrobølgeovner etc. Inneholder aktive rengjøringsmidler som bryter ned fett, noe som sikrer raske resultater uten spesiell innsats.

Hvordan bruke: Påfør produktet på overflaten som skal rengjøres, gå i noen sekunder. Gni med en pensel eller svamp, skyll med vann. Om nødvendig, gjenta behandlingen.

Ingredienser: Renset vann, overflateaktive stoffer, organisk løsningsmiddel, natriumhydroksyd, kompleksdannende midler, fargestoff, smak.

Forholdsregler: For å beskytte mot barn. Bruk gummihansker. Kan forårsake øye og hudirritasjon. I tilfelle kontakt med slimhinnen, skyll med vann og kontakt lege. Ikke bruk samtidig med andre rengjøringsmidler.

Simaland har rett til uavhengig og uten varsel at brukerne velger vurderinger for publisering. Vi legger ikke til vurderinger som:

  • ikke forholde seg til temaet i butikken, handle i det;
  • ikke relaterer til den faktiske erfaringen med å bruke dette produktet;
  • inneholder ikke nyttig informasjon for andre brukere
  • inneholder profanitet, uttalelser offensiv natur;
  • inneholder lenker til andre nettsteder.

Vi publiserer ikke samlinger og anmeldelser av produkter som inneholder:

  • lenker til andre nettsteder i teksten til samlingen og gjennomgangen, samt referanser til bestemte selgere og importører av varer;
  • uttalelser som diskrediterer tredjeparts honor, verdighet og forretningsreklam (inkludert butikker, produsenter og importører av varer);
  • materialer (inkludert tekst, video, grafiske bilder, kode) som bryter med tredjeparters rettigheter, herunder rettigheter til resultater av intellektuell aktivitet og individualiseringsmetoder.

Sima-Lend forbeholder seg retten til å fjerne publisert gjennomgang, utvelgelse og gjennomgang av varer til enhver tid, samt uavhengig av hvilken periode vurderinger vurderes som relevante og for hvilke de publiseres på Sima-Lend-nettstedet.

Vi forplikter oss ikke til å informere brukerne om årsakene til avvisningen av publisering og sletting av tidligere publiserte anmeldelser, vurderinger, samlinger og anmeldelser av produkter.

Hvis brukeren svarer på en anmeldelse eller et spørsmål til ham, godtar han å motta varsler fra Sima Land-siden om nye svar på hans kommentarer.

Simaland har rett til å velge spørsmål for publisering uavhengig og uten å varsle brukere. Vi stiller ikke spørsmål som:

  • ikke forholde seg til temaet i butikken, handle i det;
  • inneholder profanitet, uttalelser offensiv natur;
  • inneholder lenker til andre nettsteder.

Vi publiserer ikke spørsmål som inneholder:

  • lenker til andre nettsteder, samt referanser til bestemte selgere og importører av varer;
  • uttalelser som diskrediterer tredjeparts honor, verdighet og forretningsreklam (inkludert butikker, produsenter og importører av varer);
  • materialer (inkludert tekst, video, grafiske bilder, kode) som bryter med tredjeparters rettigheter, herunder rettigheter til resultater av intellektuell aktivitet og individualiseringsmetoder.

Sima-land forbeholder seg retten til å slette et publisert spørsmål når som helst, samt uavhengig av hvilken periode spørsmålene anses relevante og for hvilke de publiseres på Sima-Lend-nettstedet.

Vi forplikter oss ikke til å informere brukerne om årsakene til å avvise spørsmål og slette tidligere publiserte spørsmål.

Hvis en bruker stiller et spørsmål, samtykker han i å motta varsler fra Simaland-siden om nye svar på hans spørsmål.

Rengjør for kjøkkenet "azelit"

Produsent LLC "TD GraSS" Land Russland

Alle anmeldelser (15)

I den første fornøyd med verktøyet. Veldig bra vasker noe gammelt smuss. Jeg tar det hele tiden. Produsent Hviterussland.

23. november kl 21:09

Perfekt for skiftarbeidere. Har forårsaket og fornuftig.

16. november klokka 17:27

Veldig bra verktøy, sot og karbon fra brannen fra kjelen fjerner med et knall!

28. august klokken 04:45

Likevel er det en elegant renere for ovner og noe annet på kjøkkenet. Vasker smuss enkelt og naturlig. Kjøp trygt.

25. august klokken 07:30

Det renser veldig bra, men har en sterk lukt

24. august kl 12:43

Veldig kraftig verktøy. Best i pris / kvalitetskategori. Og mye bedre enn noen dyre verktøy.

15. august kl 06:56

Det beste middelet jeg brukte. Jeg jobber bare med ham i hansker.

Nydelig verktøy, vanligvis må du rengjøre noe, men nå gjør du ikke, gjelder og vasker, kult.

Perfekt rengjort gammelt fett, og raskt, lukten er acrid, prisen er latterlig

Hvis butikken ikke har penger "SHUMANIT", så kjøp den. Normen!

Det er ingen artikkel for dette produktet ennå.

RateGoods - en pålitelig måte å velge et produkt på! Få øyeblikkelig tilgang til vurderinger og produktinformasjon ved å skanne strekkoder på pakker.

  • Om selskapet
  • Om tjenesten
  • Kunnskapsbase
  • Våre detaljer
  • tilbakemeldinger
  • Vilkår for bruk
  • Til kunder
  • Til partnere

Vi er i sosiale nettverk

Mobil applikasjon

Logg inn ved hjelp av et av de sosiale nettverkene

Logg inn ved hjelp av et av de sosiale nettverkene

For å gjenopprette tilgang, skriv inn din e-post, og du vil bli sendt en e-postmelding for et nytt passord.

Kaliningrad Forum

Gress. Profesjonell husholdning og auto kjemisk.

iragap 21 aug 2015

god morgen Jeg skriver en anmeldelse om kjemi ved kjøp av Grass org Lubushka. Hun tok "Tykke midler for rensing av kloakkrør" "KROT GEL", "1 l." - likte det! Fylt i henhold til instruksjonene på baksiden av beholderen og røret ryddet fint. Du kan trygt bestille Mer Gloss tok 0,6 kg. Trigger for rengjøring av rørleggerarbeid, vel, et vanlig verktøy for pengene, men ikke spesielt imponert. Azelit, 0,6 kg. Triger fornøyd. Hun tok for å rense grillen, vi liker å steke med venner på ulike måter. Før det var det et middel til Pufas - generelt elegant, men det er veldig dyrt, og du finner det ikke overalt. ca 400 re. Og dette verktøyet er også veldig rent å skinne, vel, bortsett fra at du må gni litt. og bare 92 re. Jeg anbefaler. Takk for ditt kjøp.

gjenta nå

Lubushka 11. januar 2016

Så kan vi fly på din forlengelse?

Jeg vil gjennomgå anmeldelsen senere, men jeg vil si her nå en flyvevekt

Hun tok platen rengjør for bilen mannen glad, vasker raskt og rent

tok forrige gang reneren fra mygg og insekter - perfekt renser og nok i lang tid

universell rengjøringsmiddel https: //www.newkalin. MENT_ID = 6686724 Jeg vasker dem og vasker og gulv - jeg spruter og tørker dem - det lukter godt, velvasker både laminat og parkett

Oppvaskmiddel er også bra, bedre enn noen mennesker.

samka 02 jul 2016

Vedlagte filer

  • 14674506396281713736135.jpg81.63K 0 Nedlastinger
  • 1467450672751-211331455.jpg74.9К 0 Nedlastinger

Lisena 04 Aug 2016

Gress - Profesjonell husholdning og auto kjemi, org. Lubushka. Testet rengjøringsmiddel for akryloverflater. Å si at jeg er glad for å si ingenting! Så lett, uten å gjøre noe for å vaske dusjen, gjorde jeg det for første gang!

Etter å ha lest din anmeldelse, bestilte jeg det også.

Også før han brukte, brukte han ikke

Selvfølgelig vasker han, men hvor mye innsats må brukes

sist brukt enn dette er Merida konsentrat

Jeg hadde en fryktelig hoste på ham

måtte gjøre hytta i en bandasje på nesen og munnen

Ingen allergisk reaksjon på Grass agent

shower.pallet hvitvaskes med et smell

og uten problemer

veggene i hytta, selvfølgelig, måtte også gnides (de er svarte)

men jeg husker ikke en slik hvit pall i lang tid!

Kitchen Cleaner Grass "Azelit", anti-fett, alkalisk, 600 ml

Antall anmeldelser (6) les anmeldelser.

Du kan kjøpe Kitchen Cleaner Grass "Azelit", anti-fett, alkalisk, 600 ml i nettbutikken til en av våre partnere, for dette klikker du bare på den blå knappen over.

Vi samler automatisk inn lignende annonser i andre nettbutikker for dette produktet. Nedenfor finner du denne listen. Vi er oppmerksomme, vi er bare en internettplattform for å finne de beste prisene på varer og er ikke ansvarlige for kvaliteten på varene fra våre partnere.

Prisene i butikkene for Kitchen Cleaner Grass "Azelit" Kitchen Cleaner, anti-fett, alkalisk, 600 ml

beskrivelse

Den konsentrerte Grass "Azelit" -gelen med en forsterket formel fjerner effektivt fett, sot, sot og brent mat fra emaljert og forkrommet overflater, glassprodukter, rustfritt stål, keramikk og porselen. Brukes til vaskepanner, kokeplater, røykerom, frityrkokere, griller, ovner, mikrobølgeovner. Inneholder aktive rensemidler, fettspredningskomponenter, som gir et utmerket resultat uten mye innsats.

Flere Artikler Om Typer Acne