Fordeler: rask effekt, lar deg bli kvitt subkutan akne; tilgjengelighet (kan kjøpes på et apotek).

Ulemper: allergiske reaksjoner i form av tørrhet, brennende og rødhet i huden; Manglende evne til å søke på store områder av huden (kan bare brukes på punkt).

Først litt om meg selv og min hud: I spesialitet - apoteket (derfor liker jeg apotek kosmetikk); problem hud, veldig tørr og overfølsom, blek, utsatt for betennelse i form av akne, inkludert interne.

Det vanskeligste å behandle stor intern akne i meg forekommer sjelden, men likevel er det (ofte som følge av hypotermi eller nervemor). Som ikke er kjent med "glede", forklarte jeg at de er veldig vondt, som ligger under huden, som opptrer på overflaten i form av en ganske konkret bakke lyse rødt (nei, selv magenta) farge.

Det er nesten umulig å fjerne dem mekanisk, og generelt bør ingen akne bli fjernet av hender (siden en slags beskyttelsesrulle av leukocytter oppstår rundt hvert infeksjonssted, ødelegger som, vi bidrar til spredning av infeksjon, det er grovt sett, i stedet for en akne, blir det 5-7 ).

Hvorfor velger jeg Baneotsin - beskrivelse

Terapi for slik akne er best gjort med antibiotika for både ekstern og intern bruk (hvis problemet er dårlig startet, kombiner deretter).

Jeg valgte "Baneocin" salve fra et bredt spekter av andre eksterne antibiotika av to grunner:

 • 1. Produsert av det sveitsiske legemiddelfirmaet Sandoz, kvaliteten jeg stoler på;
 • 2. Salve "Baneocin" er et bredspektret antibakterielt middel med to aktive ingredienser: bacitracin sink og neomycin. Begge antibiotika er svært aktive, men samtidig har de lave absorberbarhet (det vil si at de ikke har bivirkninger på hele kroppen). Sink forbedrer effekten ytterligere.

Nå "Baneotsin" - min favoritt SOS-løsning for akne, spesielt internt. Jeg bruker det sjelden, sannsynligvis et sted 3-4 ganger i året, når du trenger en rask effekt.

Salven selv er gjennomsiktig, pakket i et metallrør på 20 gram og en pappkasse, som inneholder detaljerte instruksjoner fra produsenten. Instruksjoner vil ikke fortelle (bilde vedlagt, hvis du er interessert, kan du lese). Boksen tydelig og stor trykt serie, produksjonsdato og holdbarhet. Kostnaden for salve i apotek varierer fra 350 til 400 rubler (jeg trenger en tube i lang tid, til slutten av holdbarheten).

Bruk av salve

Nanoshu salve lillefingeren i en liten mengde direkte til kvise om natten (i morgen det er allerede betydelig redusert størrelse) og i morgen rett på ren hud (tone betyr at jeg ikke bruker, så jeg kan salve til å gå ut).

Forresten, før jeg bruker en hånd, behandler jeg definitivt med alkohol. På huden er salven absolutt ikke synlig. Vanligvis på kvelden av kvise er det bare en rød prikk eller flekk (avhengig av størrelsen).

Dessverre er det ikke noe "før" bilde med forferdelig stor akne, men her er en nærbilde av kinnet med resterende effekter (skummelt, selv om litt lenger huden ser mye bedre ut).
Bivirkninger, når de brukes riktig (det vil si på små flekker av huden og ikke mer enn 3 ganger om dagen), er sjeldne.

Personlig hadde jeg to ganger en allergisk reaksjon i form av alvorlig rødhet og uvirkelig tørrhet i hudområdet, som jeg brukte salve i 3 dager. Tørrhet var ikke bare som en ubehagelig følelse av tetthet, men før smerten, og en ser ut etter en alvorlig brenning. Jeg, selvfølgelig, stoppet umiddelbart med å bruke. Rent kakaosmør ble påført det irriterte området (det er veldig fett, det tok lettelse i en stund), shea (fungerte ikke) og mandelolje (det hjalp da huden nesten ble gjenopprettet).

Fullstendig frisk hud etter en uke. Instruksjonene angav også muligheten for å øke lysfølsomheten (det vil si muligheten for pigmentflettene på solen) - Jeg hadde ingen slik effekt.

Ja, om røde flekker etter akne - så blir jeg kvitt dem med sure kosmetikk (den mest effektive for meg er "Bark" -masken med fruktsyrer og den japanske vasket HadaLabo Tamagohada).

Oppsummering, min mening om salven "Baneotsin": et svært effektivt verktøy som vil spare på et kritisk tidspunkt (men kan ikke brukes i lang tid, slik at det ikke er noen alvorlige bivirkninger).

Hvordan bruke Baneocin for akne

Nesten hver tenåring er kjent med akne. Akne med purulent utslett er et svært ubehagelig problem. Det er mange stoffer og medisiner som hjelper til med behandlingen av denne sykdommen.

Baneocin er en av de mest effektive behandlingene for suppurative betennelser. Det er ganske enkelt å bruke, er relativt billig og har praktisk talt ingen kontraindikasjoner og bivirkninger.

struktur

Baneocin er et lokalt antibiotika. Dens handling er rettet mot å eliminere betennelse og hudutslett. Legemidlet har en aktiv antimikrobiell effekt.

Verktøyet trenger dypt inn i hudlagene og kjemper aktivt mot betennelse og øker prosessen med vevregenerering. Den utprøvde effekten av Baneocin gjør at den kan brukes til kosmetiske formål med sterke hudproblemer.

De viktigste aktive komponentene er:

 • neomycin (neomycinsulfat);
 • bacitracin (sinkbacitracin).

Begge komponentene tilhører gruppen aminoglykosider. De utfyller og forbedrer effektiviteten til hverandre. Deres virkning på patogene bakterier skjer på proteinnivået, noe som gjør at de nesten kan ødelegge årsaken til betennelse.

Utgivelsesskjema

Baneocin er produsert i to former:

 • Salven har en jevn konsistens, en sterk lukt og en gulaktig farge. Den er produsert i aluminiumrør på 20 g. I tillegg til hovedstoffene inneholder den bensinatum og lanolin. Gjennomsnittlig pris på stoffet er ca 350 rubler;
 • Pulveret har en gulaktig uniform struktur. Produsert i plastbokser på 10 g med dispenser. Sammensetningen inneholder et ekstra stoff - stivelse med magnesiumoksid. Kostnaden for stoffet er også ca 350 rubler.

Baneocin for akne kan brukes i enhver form for utgivelse. Salve er i stor etterspørsel på grunn av sin enkelhet og brukervennlighet.

Hvordan søke baneocin for akne i ansiktet

Baneocin er et ganske sterkt antibiotikum. Det bør brukes til omfattende, purulente betennelser. Med en relativt svak betennelse er bedre å gi preferanse til mindre kraftige midler.

Metoden for anvendelse av forskjellige former for frigjøring er ikke særlig forskjellig.

Regler for bruk av Baneocin:

 • Rengjør huden grundig av smuss, støv og sebum. Det er nødvendig å vaske med spesialskum, egnet til hudtype, og deretter behandle ansiktets hud med en lotion eller tonic. Det viktigste som kosmetikkene ikke hadde i sammensetningen av såpe og alkohol. I kombinasjon med Baneocin kan det tørke ut huden. For ytterligere desinfeksjon med purulent akne, tørk ansiktet godt med antiseptiske midler;
 • Baneocin påføres i et tynt lag, fortrinnsvis over natten. For større effekt av produktet, kan du lage en komprimering - påfør produktet på en bomullsstykke og fest det på det berørte området med en lapp over natten. Om morgenen, fjern komprimeringen. For ikke å forårsake overdrying av huden, bør Baneocin påføres prikket på steder med betennelse. Men med rikelig betennelse i et stort område kan du bruke agenten til hele området;
 • i tilfelle kontakt med baneocin på slimhinnene i øynene, munnen eller nesen, vask dem umiddelbart;
 • om morgenen, vask grundig med rensemidler for å fjerne baneocinrester. Etter vask, behandle ansiktet med tonic og smør med nærende krem;
 • Baneocin kan brukes om morgenen, men på betingelse av at produktet etter 30-60 minutter skal vaskes grundig.

Legemidlet har en gulaktig farge, men når den påføres huden blir den helt usynlig.

I prosessen med å behandle akne med Baneocin spiller ansiktsrensing en viktig rolle. Hovedårsaken til betennelse er partikler av hud og sebum, som tetter porene.

Jo mer grundig huden i ansiktet blir rengjort, desto mer effektive blir Baneocins effekt.

Hyppigheten av bruk av stoffet avhenger av graden av akne. Ved mindre små betennelser er en tilførsel av stoffet per dag tilstrekkelig. I tilfelle av en mer alvorlig hudlesjon, bør søknadsmengden økes opptil 2-4 ganger daglig.

Baneocin bør brukes daglig. En mild form for akne kan helbredes etter 3-4 dagers bruk. For behandling av purulent akne vil det ta mer tid. Legemidlet tillates å brukes innen 2 uker uten en pause. Gjentatt kurs kan bare holdes etter en pause på 2-3 uker.

Hvordan bruke aspirin for akne i ansiktet? Finn lenken.

vitnesbyrd

Baneocin har et ganske bredt spekter av applikasjoner. Det brukes ikke bare til behandling av akne og alvorlig betennelse i ansiktet, men også av andre inflammatoriske prosesser på kroppens hud.

Indikasjoner for bruk:

 • purulent utslett på ansiktet;
 • skrubbsår;
 • carbunculosis;
 • trophic ulcers;
 • dermatitt;
 • eksem;
 • herpesinfeksjoner;
 • umbilical sårbehandling hos nyfødte;
 • behandling av ørepiercing, piercing, etc.;
 • forbrenninger.

Kontra

Men stoffet Baneocin er ikke et helt sikkert middel. Som alle legemidler har det egne kontraindikasjoner.

Tilfeller der Baneocin ikke kan brukes:

 • intoleranse mot hovedkomponentene i verktøyet;
 • nyresvikt
 • problemer med kardiovaskulærsystemet.

Under graviditet og amming, kan Baneocin kun brukes med tillatelse fra en lege. Før bruk må du lese instruksjonene og ta alle forholdsregler.

Bivirkninger

Når du bruker stoffet til de berørte områdene, virker det på overflatelagene i huden og blir praktisk talt ikke absorbert i blodet. Dette eliminerer nesten helt sannsynligheten for bivirkninger.

Men hvis Baneocin brukes ukorrekt eller hvis det ikke tas forholdsregler, kan det oppstå enkelte bivirkninger. I utgangspunktet ser de ut på huden på steder hvor stoffet påføres.

Bivirkninger:

 • overdreven tørrhet i huden;
 • kløe;
 • rødhet;
 • brennende følelse;
 • allergisk reaksjon.

Ved overdreven bruk av legemidlet uten en ordentlig avbrudd, kan det oppstå overdreven absorpsjon i blodet, noe som vil medføre forstyrrelse av arbeidet i individuelle kroppssystemer:

 • immunitet - forekomsten av overfølsomhet overfor de enkelte komponentene i legemidlet;
 • nervøs - nerveblokk, forstyrrelse av vestibulær nerve;
 • hørsel - tap av hørsel på grunn av ototoxicitet;
 • urin - akkumulering av toksiner i nyrene.
Med alle bruksregler og forholdsregler er forekomsten av bivirkninger fra Baneocin nesten minimal.

Interaksjon med andre legemidler

Baneocin forårsaker systemisk absorpsjon.

Samtidig bruk av Baneocin og bruk av visse medisiner kan få konsekvenser:

 • kombinasjonen av baneocin og celofosfarin og andre aminoglykosider vil øke risikoen for nefrotoksisk reaksjon;
 • samspillet mellom baneocin, furosemid og etakrynsyre fører også til utvikling av nefrotoksiske og ototoxiske reaksjoner;
 • Den kombinerte bruken av Baneocin, smertestillende midler, anestetika og muskelavslappende stoffer øker risikoen for nevromuskulær blokade.

Video: Hvordan bli kvitt utslett

Hjelper det

Baneocin er et relativt sterkt middel. Men bare å bruke det alene, vil ikke kurere akne med purulente utslett.

Behandlingen bør være omfattende og omfatte forsiktig daglig pleie, riktig ernæring, bruk av medisinsk kosmetikk, riktig behandling av dagen og om nødvendig medisinering.

Bare en integrert tilnærming vil effektivt takle alvorlige hudproblemer. Og bruken av Baneocin vil akselerere denne prosessen.

Tallrike positive anmeldelser vitner om effektiviteten og bevise at bruken av dette hjelper til behandling av purulent akne.

Baneocin (salve, pulver)

Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Baneocin er et høyverdig antimikrobielt stoff som har en utpreget antibakteriell effekt. Den presenteres i form av pulver og salve. Direkte indikasjon på bruk av stoffet - behandling av ulike sår og slitasje.
Jeg bruker produktet som en behandling for problematisk hud. Legemidlet viser seg godt hvis hudproblemer skyldes en infeksjon. Du kan behandle dem akne, betennelser, sår. Meget godt medikament lindrer betennelse etter mekanisk rengjøring.
Pekeproblemer jeg behandler med pulver. Salver gjør gode ansiktsmasker. Jeg søker over hele ansiktet mitt og går i 30 minutter. Etter vasking.

Det finnes et antibiotika i Baneocin, men det er angitt selv for barn, jeg tror ikke at det kan være skadelig. Det er ingen kontraindikasjoner, ingen bivirkninger, det er bare en skarp lukt, men ikke ekkel. Først prøvde jeg å bruke den punktvis, men det var mange utslett, inkludert svært små, så jeg spyttet og begynte å smøre på hele overflaten. Ingenting forferdelig skjedde med meg, bortsett fra litt tørr hud. Jeg hadde betent rive akne, salve med dem sortert ut for flere applikasjoner. Og hvis pimpleen brøt gjennom, ble det resulterende såret helbredet over natten. Effekten var tørking og helbredelse. Jeg likte det, bruk salven lett og det begynner raskt å fungere.

Kombinerer to antibiotika, så det kan ikke hjelpe. Hjalp meg også. Subkutan akne opptrer periodisk på nervesystemet, som ikke kan presses ut, og de gjør mye skade. Jeg valgte dette stoffet fordi jeg stoler på produsenten, det sveitsiske legemiddelfirmaet Sandoz.
Det er minst to aktive og sterke stoffer i sammensetningen, men de er svakt absorbert i blodet, så det er minst bivirkninger.
Brukte det salve, ikke pulver. Så snart pimple dukket opp, smeder jeg denne salven for natten. Om natten er det maksimalt hjelpemiddel, om morgenen er det en sterk reduksjon i størrelsen. Om morgenen søker jeg igjen og går ut uten toner, jeg bruker den ikke. Og jeg anbefaler til amatører å nekte på det tidspunktet. Etter et par dager går bønden bare bort.

Jeg liker salven mer enn pulveret. Bare ett kurs ble behandlet med pulver, så tålmodighet var ikke nok til å påføre det. Salve er lettere å smøre. Bare et tynt lag på hele overflaten. Hun gir ingen irritasjon i det hele tatt, selv om den er smurt på en åpen pimple. Salven selv er gulaktig og med en liten, men merkelig lukt. Sink, neomycin, lanolin og paraffin. Det er indisert at det er et antibiotika, men allerede kombinert. Derfor, i tillegg til å kombinere noen medikamenter til behandling av akne er ikke nødvendig, er alt som allerede finnes i sammensetningen. Selv om det ofte brukes som hjelpemiddel etter operasjon.
Mulige bivirkninger oppstår bare etter overdreven bruk. Hvis du følger kravene om at salvens toleranse er god.
Til forskjell fra pulver, kan salve påføres på store områder, og ikke bare punktvis. Men så vil det bli mer absorbert i kroppen.
Jeg smurt salve tre ganger om dagen, flere ganger lagde jeg et bandasje for natten for en veldig syk og stor pimple. Brukt i to uker, er instruksjonene stille om timingen, så jeg brukte det til maksimalt for å oppnå resultatet. Overdosering er nesten umulig.
Resultatet var rensing av ansiktet, om enn med en liten tørrhet, men det er lettere å fjerne enn akne. Derfor er jeg glad.

Brukt pulver Baneotsin. Hun visste ikke at hun hadde samme salve og tilbød ikke det på apoteket, selv om det er mer praktisk å bruke det. Men pulveret hjalp meg, så jeg vil ikke klage. Selvfølgelig er det mange indikasjoner på pulveret, fra gulvet i instruksjonsarket, men det er få kontraindikasjoner. Dette sier allerede sin praktiske sikkerhet, du kan bruke barna.
Mitt første mål var å bli kvitt akne. Men den er kun beregnet for de som lider av lokale utbrudd, og er ikke egnet for store berørte områder.
Brukes lokalt, kan du opptil fire ganger om dagen, men det er hvis du har tid. Derfor på hverdager jeg søkte om morgenen og om kvelden, og i helgene brukte jeg også to ganger på dagtid. Men per dag kan du bruke et gjennomsnitt på ikke mer enn 2 gram pulver. Derfor kan applikasjonen være hyppigere, men med et lavere innhold av legemidlet. Selv om jeg tror dette ikke er tilrådelig, vil det bare skape ekstra byråkrati. Helt flere kurs. Hvert kurs er 7 dager lang, men det er en obligatorisk ti-dagers pause mellom dem. Og under gjenbruk blir doseringen halvert. I dette vurderer jeg de største ulemper ved søknad: det er nødvendig å beregne gram.
For disse to kursene hjalp pulvret. Små pimples passerte, pasientene begynte å helbrede mye sterkere. Jeg håper virkelig at problemet ikke kommer tilbake, men hvis det kommer tilbake, så er Baneotsin alltid til stede.

"Baneocin", hovedsakelig brukt til det tiltenkte formål - å desinfisere såret eller slitasje. Men noen ganger forkaster jeg meg selv med ikke-trivielle kosmetiske prosedyrer fra førstehjelpsutstyret. Siden han har minst kontraindikasjoner og nesten ingen bivirkninger, og de kan behandles selv delikat barns hud, så vil det ikke være skadet av en voksenes ansikt. Formelen av stoffet er slik at antibiotika som er inneholdt i det, er praktisk talt ikke absorbert.
Salve smører, for det meste store akne. Fra slik terapi oppløses de raskt og gir ikke lange helbredende sår. Hun lærte å lage rengjøringsmasker fra pulver. Bland det med kokosolje, som myker og beroliger huden. Og jeg legger denne blandingen på ansiktet mitt. Etter 20 minutter, vask godt av, gni med alkoholfri lotion og bruk nattkrem. Vanligvis, for å rense ansiktet, er 2-3 slike prosedyrer nok. Dermatologer anbefaler ikke å bruke lenger, og hvis det ikke hjalp første gang, bør du ta en pause i flere dager før det andre kurset.

For å rense ansiktet på akne bruker jeg bare "Baneotsin" salve, jeg har ikke engang prøvd pulveret, jeg tror ikke det kan holdes på huden, hvis det bare ligger ned. Jeg liker salven - selv den mest røde, betente og smertefulle kvise etter at applikasjonen raskt "deflater", blir blek og fort forsvinner. Selv om jeg vanligvis ikke er i behandling, kan jeg "sitte" i en uke. Salve absolutt ikke klemmer og tørker ikke huden, det ligner vaselin i konsistens, bare uten parfyme. Selv om pimpleen brister, er det ikke en kontraindikasjon for bruk av salve. Tvert imot vil det hjelpe såret å helbrede om noen timer.

Familien min er kjent med Baneocin som et sårhelingspulver. Et godt verktøy, erstatte jod, strålende grønt, peroksid, brenner ikke. Det kan også brukes til akne. Jeg vet at de gjør en maske basert på den, men uten å ha tid til slike prosedyrer, valgte jeg å kjøpe en salve. Røret er mykt, lett presset ut, salven er av middels tykkelse, det lukter ikke. Jeg hekta henne på lillfingeren og smurt den på stor akne. Om morgenen var hun ikke i stand til å gjøre dette, hun brukte salven umiddelbart etter arbeid og før sengetid. Salven ble ikke absorbert, jeg måtte våte ansiktet mitt med et serviett for å fjerne den oljeaktige glansen. Jeg kan ikke si at effekten er litt fortryllende, først var det ikke i det hele tatt, så syntes salven ikke umiddelbart. Akne reagerte på det annerledes, to ga skudd, deretter brøt og tørket, andre begynte å tørke og krympe. Hele prosessen tok 2 uker. Etter akne ble flekker forble, de ble også behandlet med Baneocin. Det påvirker flekkene godt, gjør dem lettere og flush med huden. Et arr igjen fra en pimple, klarte salven også det.
Men handlingen viste seg å være midlertidig, og neste måned klarte acne igjen. Baneotsin har en ekstern effekt. Hvis akne oppstår på grunn av helseproblemer, kan han bare hjelpe for en stund.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Hvordan søke baneocin for akne i ansiktet?

Nesten hver person står overfor problemet med problemhud, som manifesterer seg i form av akne og andre inflammatoriske formasjoner på huden. Svært ofte forårsaker en slik feil et stort antall ubehag og reduserer det normale livsforløpet.

I tilfelle av akne, er det nødvendig å utføre en spesiell behandling, som ikke lett maskerer betennelser på epidermis, men eliminerer også årsaken til forekomsten deres. Spesialister foreskriver ofte Baneocin for akne.

Bruken av komplekse stoffer Baneotsin gjør at du raskt kan fjerne ubehagelige symptomer, rense huden til en person. Legemidlet er spesielt utviklet for å ta vare på problemhud og lar deg eliminere de mest komplekse hudfeilene.

Former for utgivelse, sammensetning og beskrivelse

Legemiddelstoffet Baneocin brukes til antibakterielle effekter på huden.

Former for utgivelse:

 • Pulver til ekstern bruk - stoffet har en gul farge og en bestemt lukt. For praktisk bruk i et pulverrør er det en spesiell dispenser. Volumet av en plastkanne er 10 gram;
 • Salve - tykk konsistens for ekstern bruk. Produsert i aluminiumrør, 20 g. Hver farge på krem ​​er lys gul, den kan ha sterk lukt.

Pulveret har følgende aktive ingredienser:

Salven har følgende aktive ingredienser:

Indikasjoner for bruk

Baneotsin anbefales å søke etter en spesiell type diagnose, som gjør det mulig å identifisere årsaken til problemet.

Oftest tilordnet følgende problemer:

 • Betennelser på huden med purulente urenheter;
 • Trophic type sår;
 • Infeksjoner forårsaket av Staph bakterier;
 • Dermatitt av forskjellige slag;
 • Første og andre grad brannsår;
 • For sårheling etter kirurgiske inngrep;
 • Sår med purulente formasjoner;
 • Eksem av varierende alvorlighetsgrad;
 • Komedoner og subkutan akne.

Akne eller akne ødelegger livet til mange. Som regel selvmiljøer folk, kjøper dyre annonserte kremer. Men etter å ha brukt dem, kommer akne tilbake i et enda større antall, og arr står på ansiktet.

Jeg anbefaler punktkrem til pasientene mine, da det regulerer funksjonen av talgkjertlene, og forhindrer forekomsten av akne. Det påvirker roten til problemet, renser forsiktig huden og "polerer" den, eliminerer ikke bare akne, men også spor av det!

Positive egenskaper av stoffet og dets virkning

Bruk av stoffet Baneocin tillater å oppnå følgende positive egenskaper:

 • Legemidlet har stor innvirkning på huden og bidrar til å eliminere ulike sykdommer i epidermis;
 • Antibiotika som er en del av, er ikke vanedannende og kan brukes i lang tid uten å redusere effektiviteten;
 • De aktive komponentene i Baneocin har ikke dyp penetrasjon, derfor har de praktisk talt ingen egenskap for å forårsake sidesymptomer;
 • Resultatet oppnås svært raskt og fortsetter i lang tid;
 • Legemidlet har evnen til å aktivere de naturlige prosessene for reparasjon av skadede celler og blokkere tilbakefallet.

Legemidlet kan brukes som et punkt, og for store områder til destinasjon. Det påvirker ikke friske celler ved kontakt under behandling.

Fordeler og ulemper ved søknaden

Stoffet for ekstern behandling av akne har følgende positive og negative egenskaper.

 • Stoffet har en tykk konsistens og absorberes raskt, uten å forårsake ubehag.
 • Effekten oppnås etter kort tid;
 • Har et høyt nivå av utvinning av huden;
 • Når det brukes, utgjør ikke merker på klær;
 • Passer for alle hudtyper;
 • Enkel å bruke;
 • Tørker acne;
 • Kan brukes under sminke.
 • Høy pris;
 • Inkluderer antibiotika;
 • Kan forårsake bivirkninger;

Hvordan bruke Baneocin?

Resultatet avhenger av overholdelse av regler for søknad. Avhengig av form for utgivelse, er det instruksjoner for bruk, som gjør det mulig å oppnå høyeste effektnivå ved behandling av akne.

Salve Baneotsin

For behandling av akne ved bruk av salve anbefales Baneotsin å utføre følgende handlinger:

 • Rens huden med vann eller spesielle midler;
 • Påfør et prikkemiddel på hvert betent område;
 • Med et stort antall akne salve påført med et tynt lag, unngå slimhinner;
 • La til helt absorbert og tørt;
 • Salven anbefales å brukes ved sengetid en gang om dagen;
 • Behandlingsforløpet avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen, men ikke mindre enn 7 dager;
 • Det anbefales å bruke salven i flere dager etter eliminering av akne.

pulver

For å bruke pulveret anbefales Baneocin å observere følgende instruksjoner:

 • Rengjør ansiktets hud med vann eller et spesielt preparat uten alkohol;
 • Bruk en dispenser, fjern en liten mengde av stoffet på håndflaten og bruk fingerputer til problemområder;
 • Smør lett pulveret inn i huden;
 • Påfør ved sengetid en gang om dagen;
 • Etter påføring blir en film dannet på huden, som må fjernes om morgenen ved hjelp av vasking;
 • Varigheten av akne behandling er opptil 15 dager, hvorpå du bør definitivt ta en pause.

Viktige funksjoner

For å oppnå mer synlige resultater i behandlingen, er det nødvendig å følge følgende viktige trekk:

 • Ikke bruk stoffet i store mengder, det anbefales å følge bruksanvisningen nøye. Ellers kan det oppstå økt tørrhet av epidermis;
 • For sår og inflammatoriske formasjoner som har evnen til å skille ut væske, anbefales det å bruke pulver;
 • Når du bruker pulver til behandling av akne, bør stoffet ikke påføres øynene og munnen.
 • Før behandling påbegynnes, er det nødvendig å konsultere en dermatolog og gjennomgå en diagnose;
 • I nærvær av lever- og nyresykdommer, bør doseringen reduseres og pasientens trivsel bør overvåkes
 • Ved behandling av akne kan det oppstå peeling som ikke anbefales å fjernes;
 • Før du starter aknebehandling, anbefales det å teste for individuell følsomhet overfor komponentene.

Historier av våre lesere!
"Jeg har akne som en tenåring. Jeg prøvde mange rettsmidler, men de gav alle en midlertidig effekt. En venn rådet meg til å prøve en punktkrem. Jeg var fornøyd med resultatet etter en uke i bruk.

Ansiktet mitt begynte å bli hvitt og røde flekker begynte å falle, mens det ikke var noen arr igjen. Etter en måned med bruk ble huden myk og glatt! Jeg anbefaler "

Bruk under graviditet og amming

Legemidlet Baneocin er tillatt å bruke når barn bærer og ammer.

Dosen velges imidlertid individuelt, med tanke på følgende funksjoner:

 • Bruk Baneocin til et punkt bare i stedet for problemlokalisering;
 • Ikke bruk stoffet i første trimester av svangerskapet;
 • Ikke bruk Baneocin i lang tid;
 • Bruk kun i tilfelle av akutt behov, siden de eksisterende antibiotika i stoffet har en tendens til å påvirke fostrets helse negativt.
 • Ved bruk av Baneocin under amming, bør det tas hensyn til at stoffet ikke kommer i kontakt med slimhinner i barnet.

Bruk i barndommen

Bruken av Baneocin i barndommen krever overholdelse av følgende funksjoner:

 • Stoffet brukes fra de første dagene av livet på anbefaling av den behandlende legen.
 • Søknad utføres bare på et bestemt område av kroppen, det er forbudt for store områder;
 • Det anbefales å bruke pulver til behandling av navlestrengen;
 • Ved sykdommer i indre organer er bruken forbudt, så vel som i allergisk dermatitt hos barn.

Trøtt av dermatitt?

Peeling av huden, utslett, kløe, sår og blemmer, sprekker er alle ubehagelige symptomer på dermatitt.

Uten behandling, sykdommen utvikler seg, blir hudområdet påvirket av utslett økende.

Våre lesere anbefaler at du bruker den nyeste løsningen - HELSE-kremvoks med biegift.

Den har følgende egenskaper:

 • Eliminerer kløe etter første bruk.
 • Gjenoppretter, myker og fukter huden.
 • Eliminerer hudutslett og peeling etter 3-5 dager
 • Etter 19-21 dager eliminerer helt plakk og spor av dem
 • Forhindrer utseendet på nye plaketter og en økning i deres område

Kontra

Behandling med Baneocin er kontraindisert for følgende situasjoner:

 • Økt følsomhet av huden til komponentene i verktøyet;
 • Lever og nyresvikt
 • Sløret syn
 • Det bør ikke brukes til store områder hvor akne er plassert;

Bruk av Baneocin i nærvær av kontraindikasjoner kan forårsake sykdomsprogresjon.

Bivirkninger

Stoffet Baneocin er mye brukt til ulike hudsykdommer, inkludert aknebehandling, godt tolerert av kroppen.

I noen situasjoner kan imidlertid følgende bivirkninger oppstå:

Manifestasjonen av slike symptomer krever opphør av behandling og konsultasjon med en spesialist.

overdose

Hvis korrekt søknad ble observert, ble det ikke registrert noen overdose tilfeller.

Økt dosering kan imidlertid føre til funksjonsfeil i nyrene og forringe de naturlige beskyttelsesfunksjonene på hudoverflaten.

interaksjon

Det medisinske stoffet kan bli foreskrevet for behandling med andre legemidler.

Du bør imidlertid følge anbefalingene:

 • Forbudt å bruke med furosemid;
 • Ikke bruk med stoffer med lignende eksponering;
 • Det er forbudt å bruke med anestetika.

Kombinert terapi er valgt av en spesialist individuelt for hvert tilfelle av sykdommen.

Holdbarhet

Baneotsin dispensert i et apotek i det offentlige området. Oppbevar stoffet skal være på et mørkt sted ikke mer enn 2 år for pulver og 3 år for salve.

Etter utløpsdatoen for stoffet kan det forårsake en toksisk effekt på kroppen.

Kostnad for

Kostnaden for salven Baneotsin starter fra 320 rubler. Pulver til ekstern bruk har en gjennomsnittspris på 300 rubler.

Mulige analoger

Om nødvendig kan medisiner foreskrives som har en lignende effekt med Baneocin på kroppen.

Den mest effektive er:

 • Baktroban er en salve som inneholder et antibiotika for behandling av akne og andre hudsykdommer. Det har egenskapen til antibakterielle og helbredende effekter på huden. Kostnaden for 440 rubler;
 • Levomekol - har lignende effekter på huden, vil bidra til å bli kvitt akne. Det er foreskrevet med forsiktighet under graviditet. Det har en rask egenskap for å lindre betennelse, og ødelegge bakteriene som forårsaker purulente formasjoner. Kostnaden for 60 rubler;
 • Lincomycin - et antibiotikum for lokal applikasjon brukes til å eliminere inflammatoriske formasjoner, inkludert akne. Legemidlet er godkjent for bruk i en alder av 1 måned etter avtale av barnelege. Kostnaden for 260 rubler.

Ved bruk av analoger av Baneocin er det nødvendig å studere i detalj de mulige komplikasjonene og bivirkningene i kroppen.

anmeldelser

Anmeldelser om bruk av Baneocin:

Baneocin for akne - anmeldelser, salve, på ansiktet, pulver, om det hjelper, mot, subkutan

Baneocin (salve, pulver)

Baneocin er et høyverdig antimikrobielt stoff som har en utpreget antibakteriell effekt. Den presenteres i form av pulver og salve. Direkte indikasjon på bruk av stoffet - behandling av ulike sår og slitasje.

Jeg bruker produktet som en behandling for problematisk hud. Legemidlet viser seg godt hvis hudproblemer skyldes en infeksjon. Du kan behandle dem akne, betennelser, sår.

Meget godt medikament lindrer betennelse etter mekanisk rengjøring.

Pekeproblemer jeg behandler med pulver. Salver gjør gode ansiktsmasker. Jeg søker over hele ansiktet mitt og går i 30 minutter. Etter vasking.

Det finnes et antibiotika i Baneocin, men det er angitt selv for barn, jeg tror ikke at det kan være skadelig. Det er ingen kontraindikasjoner, ingen bivirkninger, det er bare en skarp lukt, men ikke ekkel.

Først prøvde jeg å bruke den punktvis, men det var mange utslett, inkludert svært små, så jeg spyttet og begynte å smøre på hele overflaten. Ingenting forferdelig skjedde med meg, bortsett fra litt tørr hud. Jeg hadde betent rive akne, salve med dem sortert ut for flere applikasjoner.

Og hvis pimpleen brøt gjennom, ble det resulterende såret helbredet over natten. Effekten var tørking og helbredelse. Jeg likte det, bruk salven lett og det begynner raskt å fungere.

Kombinerer to antibiotika, så det kan ikke hjelpe. Hjalp meg også. Subkutan akne opptrer periodisk på nervesystemet, som ikke kan presses ut, og de gjør mye skade.

Jeg valgte dette stoffet fordi jeg stoler på produsenten, det sveitsiske legemiddelfirmaet Sandoz.

Det er minst to aktive og sterke stoffer i sammensetningen, men de er svakt absorbert i blodet, så det er minst bivirkninger.

Brukte det salve, ikke pulver. Så snart pimple dukket opp, smeder jeg denne salven for natten. Om natten er det maksimalt hjelpemiddel, om morgenen er det en sterk reduksjon i størrelsen. Om morgenen søker jeg igjen og går ut uten toner, jeg bruker den ikke. Og jeg anbefaler til amatører å nekte på det tidspunktet. Etter et par dager går bønden bare bort.

Jeg liker salven mer enn pulveret. Bare ett kurs ble behandlet med pulver, så tålmodighet var ikke nok til å påføre det. Salve er lettere å smøre. Bare et tynt lag på hele overflaten. Hun gir ingen irritasjon i det hele tatt, selv om den er smurt på en åpen pimple. Salven selv er gulaktig og med en liten, men merkelig lukt. Sink, neomycin, lanolin og paraffin.

Det er indisert at det er et antibiotika, men allerede kombinert. Derfor, i tillegg til å kombinere noen medikamenter til behandling av akne er ikke nødvendig, er alt som allerede finnes i sammensetningen. Selv om det ofte brukes som hjelpemiddel etter operasjon. Mulige bivirkninger oppstår bare etter overdreven bruk. Hvis du følger kravene om at salvens toleranse er god.

Til forskjell fra pulver, kan salve påføres på store områder, og ikke bare punktvis. Men så vil det bli mer absorbert i kroppen. Jeg smurt salve tre ganger om dagen, flere ganger lagde jeg et bandasje for natten for en veldig syk og stor pimple. Brukt i to uker, er instruksjonene stille om timingen, så jeg brukte det til maksimalt for å oppnå resultatet.

Overdosering er nesten umulig.

Resultatet var rensing av ansiktet, om enn med en liten tørrhet, men det er lettere å fjerne enn akne. Derfor er jeg glad.

Brukt pulver Baneotsin. Hun visste ikke at hun hadde samme salve og tilbød ikke det på apoteket, selv om det er mer praktisk å bruke det. Men pulveret hjalp meg, så jeg vil ikke klage. Selvfølgelig er det mange indikasjoner på pulveret, fra gulvet i instruksjonsarket, men det er få kontraindikasjoner. Dette sier allerede sin praktiske sikkerhet, du kan bruke barna.

Mitt første mål var å bli kvitt akne. Men den er kun beregnet for de som lider av lokale utbrudd, og er ikke egnet for store berørte områder. Brukes lokalt, kan du opptil fire ganger om dagen, men det er hvis du har tid. Derfor på hverdager jeg søkte om morgenen og om kvelden, og i helgene brukte jeg også to ganger på dagtid.

Men per dag kan du bruke et gjennomsnitt på ikke mer enn 2 gram pulver. Derfor kan applikasjonen være hyppigere, men med et lavere innhold av legemidlet. Selv om jeg tror dette ikke er tilrådelig, vil det bare skape ekstra byråkrati. Helt flere kurs. Hvert kurs er 7 dager lang, men det er en obligatorisk ti-dagers pause mellom dem. Og under gjenbruk blir doseringen halvert.

I dette vurderer jeg de største ulemper ved søknad: det er nødvendig å beregne gram.

For disse to kursene hjalp pulvret. Små pimples passerte, pasientene begynte å helbrede mye sterkere. Jeg håper virkelig at problemet ikke kommer tilbake, men hvis det kommer tilbake, så er Baneotsin alltid til stede.

"Baneocin", hovedsakelig brukt til det tiltenkte formål - å desinfisere såret eller slitasje. Men noen ganger forkaster jeg meg selv med ikke-trivielle kosmetiske prosedyrer fra førstehjelpsutstyret.

Siden han har minst kontraindikasjoner og nesten ingen bivirkninger, og de kan behandles selv delikat barns hud, så vil det ikke være skadet av en voksenes ansikt. Formelen av stoffet er slik at antibiotika som er inneholdt i det, er praktisk talt ikke absorbert.
Salve smører, for det meste store akne.

Fra slik terapi oppløses de raskt og gir ikke lange helbredende sår. Hun lærte å lage rengjøringsmasker fra pulver. Bland det med kokosolje, som myker og beroliger huden. Og jeg legger denne blandingen på ansiktet mitt. Etter 20 minutter, vask godt av, gni med alkoholfri lotion og bruk nattkrem.

Vanligvis, for å rense ansiktet, er 2-3 slike prosedyrer nok. Dermatologer anbefaler ikke å bruke lenger, og hvis det ikke hjalp første gang, bør du ta en pause i flere dager før det andre kurset.

For å rense ansiktet på akne bruker jeg bare "Baneotsin" salve, jeg har ikke engang prøvd pulveret, jeg tror ikke at den kan holdes på huden, hvis bare legger seg ned. Jeg liker salven - selv den mest røde, betente og smertefulle kvise etter at applikasjonen raskt "deflater", blir blek og fort forsvinner.

Selv om jeg vanligvis ikke er i behandling, kan jeg "sitte" i en uke. Salve absolutt ikke klemmer og tørker ikke huden, det ligner vaselin i konsistens, bare uten parfyme. Selv om pimpleen brister, er det ikke en kontraindikasjon for bruk av salve. Tvert imot vil det hjelpe såret å helbrede om noen timer.

Familien min er kjent med Baneocin som et sårhelingspulver. Et godt verktøy, erstatte jod, strålende grønt, peroksid, brenner ikke. Det kan også brukes til akne. Jeg vet at de gjør en maske basert på den, men uten å ha tid til slike prosedyrer, valgte jeg å kjøpe en salve.

Røret er mykt, lett presset ut, salven er av middels tykkelse, det lukter ikke. Jeg hekta henne på lillfingeren og smurt den på stor akne. Om morgenen var hun ikke i stand til å gjøre dette, hun brukte salven umiddelbart etter arbeid og før sengetid. Salven ble ikke absorbert, jeg måtte våte ansiktet mitt med et serviett for å fjerne den oljeaktige glansen.

Jeg kan ikke si at effekten er litt fortryllende, først var det ikke i det hele tatt, så syntes salven ikke umiddelbart. Akne reagerte på det annerledes, to ga skudd, brøt gjennom og tørket, andre begynte å tørke og krympe. Hele prosessen tok 2 uker.

Etter akne ble flekker forble, de ble også behandlet med Baneocin. Det påvirker flekkene godt, gjør dem lettere og flush med huden. Et arr igjen fra en pimple, klarte salven også det.
Men handlingen viste seg å være midlertidig, og neste måned klarte acne igjen. Baneotsin har en ekstern effekt.

Hvis akne oppstår på grunn av helseproblemer, kan han bare hjelpe for en stund.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Hjelper Baneocin for akne?

Rengjør hud / Akne behandlinger / Andre rettsmidler / Baneocin for acne hjelp?

I kampen for sunn hud er folk delt inn i to leire. Noen foretrekker oppskrifter av tradisjonell medisin. Andre stoler på legemidler, blant annet "Baneocin" for akne i ansiktet er av stabil popularitet.

Verktøyet er produsert av den østerrikske farmasøytiske bekymringen Sandoz GmbH i form av salve og pulver.

Den har et minimum av kontraindikasjoner, har en effektiv effekt på akne, kokker, purulent utslett.

Beskrivelse av stoffet "Baneotsin"

Grunnlaget for stoffet "Baneotsin" - antibiotika bacitracin og neomycin. Deres kombinerte virkning bidrar til å eliminere patogener (stafylokokker, streptokokker, actinomycetes, sopp, Gram-negative bakterier) som utløser betennelse i huden.

Ytterligere komponenter av legemidlet (lanolin og mykt parafin) sørger for komfortabel bruk.

"Baneocin" er beregnet for ekstern bruk, den er produsert i to former:

 • pulver (gulaktig tykk masse) i plast 10 gram gram med dispenser;
 • homogen gulaktig salve med en uttalt lukt, pakket i 20 gram aluminiumsrør.

Pulver eller salve "Baneocin" for akne er påført på skadet hud. En gang i huden bekjemper antibiotika bacitracin og neomycin bakteriene lokalt og overvinne hudens smitte gradvis.

Legemidlet har også en tørkeeffekt, og etter flere bruksområder kan du merke et positivt resultat. Spesielt godt verktøy håndterer akne inflammatorisk natur.

Når det brukes i henhold til instruksjonene, dropper stoffet inn i blodet i minimale doser og utskilles raskt fra kroppen.

Maksimal konsentrasjon av det aktive stoffet er notert på applikasjonsstedet, som gjør at huden kan returnere en jevn tone og kvitte seg med utslett uten å påvirke sunne områder.

"Baneocin" i behandlingen av hudpatologier

"Baneocin" foreskrevet ved behandling av smittsomme og inflammatoriske sykdommer forårsaket av mikroorganismer som er følsomme for antibiotika neomycin og bacitracin.

Det er trygt, effektivt, har minst kontraindikasjoner, og brukes derfor ofte til behandling av pustler og akne i ansiktet, brystet, ryggen.

"Baneocin" brukes aktivt til behandling av:

 • koker;
 • abscesser,
 • purulent akne;
 • carbuncles;
 • streptoderma;
 • purulente infeksjoner (follikulitt, pyoderma).

Kontra

Imidlertid har de en rekke kontraindikasjoner som tar hensyn til før behandlingsforløpet starter. Kontraindikasjoner inkluderer:

 • stort område av pustulære lesjoner (absorpsjon av en stor mengde medikamenter i blodet kan føre til hørselstap)
 • graviditet og amming (komponenter er i stand til å trenge inn i moderkagen, morsmelk);
 • sykdommer i nyrene, blodkarene, hjertet, ekskresjonssystemet;
 • forstyrrelser i det neuromuskulære apparatet, øyepatologi;
 • allergi mot antibiotika, intoleranse mot aminoglykosider.

I tilfelle kontraindikasjoner, vil legen hjelpe deg med å finne analoger. Legemidler som inneholder aktive ingredienser, som i "Baneocin", nr.

Hvordan bruke "Baneocin" i kampen mot akne?

Når du bestemmer deg for å smøre "Baneocin" akne, bør du konsultere en hudlege. Dette er et kraftig antibiotikum, ukontrollert og urimelig bruk som fører til uønskede konsekvenser.

Spesialisten vil finne ut om bruk av stoffet er berettiget (utslett og sår skyldes bakterier mot hvilke de aktive komponentene i Baneocin er effektive), om nødvendig, foreskrive et annet stoff.

For å fjerne subkutan og purulent akne, akne, blir stoffet påført de berørte områdene (ansikt, kropp) hjemme. Den grunnleggende søknaden er som følger:

 • før bruk, huden er renset med tonic eller gel, tørket;
 • salve "Baneotsin" legg et tynt lag (som krem) på de berørte områdene;
 • med en liten mengde akne og utslett, brukes stoffet en gang daglig før du går i seng;
 • med et stort antall pustler behandles de berørte områdene helt 2-3 ganger om dagen (alltid om morgenen og før sengetid, etterlater for natten);
 • Når ytterligere hudbehandling utføres på dagtid, blir rester av salven skyllet av etter en halv time, hvorpå de gni ansiktet med tonic og påfør en fuktighetskrem;
 • moderat maskering av akne under behandling er tillatt (pulverlakk, concealer);
 • Unngå kontakt med øynene, da irritasjon er mulig.

Legen velger behandlingsregimen individuelt, basert på det kliniske bildet av betennelse. Langsiktig bruk av "Baneocin" (salve eller pulver) kan imidlertid utvikle soppinfeksjoner, noe som ikke er lett å kurere.

Bruk av "Baneocin" i pulverform

"Baneocin" i form av en salve er praktisk å søke, men spørsmålet oppstår ofte: "Hvordan bruke Baneocin med aknepulver?" I beskrivelsen av preparatet av denne form for frigivelse indikeres at den påføres i et tynt lag på problemområder i huden (akne, akne).

I 200 gr. pulveret inneholder 1 gram neomycin, og ikke mer enn 200 gram av legemidlet skal brukes per dag.

Hvis mer enn 20% av huden er skadet, brukes preparatet en gang daglig, ellers 2-3 ganger. Hvis kurset gjentas, reduseres den daglige dosen med halvparten.

Kostnaden av stoffet "Baneotsin"

Prisen på "Baneocin" i form av salve og pulver er lav sammenlignet med preparater av et lignende spekter av handlinger. Han trenger ikke reklame, hvor kostnadene reflekteres i fondets totale verdi.

"Baneocin" er nesten usynlig på huden, etterlater ikke en fet film og ubehagelige opplevelser når den brukes.

Hvis det brukes på utslett eller de berørte områdene, vil stoffet komme inn i blodet i minimale mengder og vil ikke påvirke arbeidet til nyrene, hjertemuskelen, nervesystemet.

I sjeldne tilfeller observeres overdose på de behandlede områdene irritasjon, kløe, tørr hud. Bruk av stoffet for individuell intoleranse kan føre til eksem.

Hvis du har problemer, bør du slutte å bruke verktøyet, kontakt umiddelbart en hudlege.

En systematisk tilnærming til behandling av akne og akne

Hjelper Acne Baneocin virkelig? Folk som har brukt det under kontroll av en hudlege, er dette spørsmålet ikke i tvil. Men i kampen for sunn hud er en integrert tilnærming.

Det er nødvendig å rette opp dietten: fjern hurtigmat, røyking, brus, søtsaker, gå inn i dietten av meieriprodukter, frokostblandinger, grønnsaker og frukt.

Å fjerne giftstoffer vil tillate riktig drikkemodus (minst 1,5 liter vann per dag).

Viktig er hvilemodus, som er nøkkelen til helse. Alt dette, sammen med vanlig rensing, fuktighetsgivende, nærende hud og bruk av "Baneocin" fra akne, vil føre til suksess.

Baneocin for akne i ansiktet (salve, pulver): instruksjoner, bruk, vurderinger

I løpet av livet til nesten hver person står overfor slik en plage som akne. Dette problemet er spesielt akutt ved pubertet, når en stormaktig hormonell forandring av kroppen provoserer utseendet av akne på ansiktets hud.

For de fleste unge blir utseendet av lesjoner et ekte psykologisk traumer, siden det er i denne alderen at utseendet er spesielt viktig.

Utseendet til akne oppfattes som et seriøst kosmetisk problem, noe som utfordrer en nedgang i selvtillit, utvikling av komplekser, selvtillit og depresjon.

Bekjempelse av akne kan være en rekke midler. I kurset er medisiner, folkemidlene, kosmetiske prosedyrer.

På hyllene på apotek presenterte et bredt spekter av medisiner laget for å ta vare på problemhud.

Disse kan være multivitaminkomplekser, antimikrobielle preparater for oral administrasjon eller forskjellige midler beregnet for ekstern bruk (salver, geler, kremer, lotioner, lotioner).

Legen-dermatologen eller kosmetologen vil bidra til å bestemme valget av et egnet stoff. Uavhengig av å velge det nødvendige middelet er ganske vanskelig, og den usystematiske bruken av ulike medisiner kan bare forverre problemet og føre til uønskede komplikasjoner.

Den ideelle kur for akne bør være enkel å bruke, handle raskt og effektivt og ha minst kontraindikasjoner.

Disse kravene er oppfylt av stoffet Baneocin, som er tilgjengelig i praktiske doseringsformer, og passer for de fleste pasienter som ønsker å bli kvitt akne.

Baneocin - et kombinert antibakterielt middel beregnet for ekstern bruk og bestående av to antibiotika - bacitracin og neomycin, som gjensidig forsterker og utfyller hverandre.

På grunn av samspillet mellom de to hovedkomponentene, er et bredt spekter av bakteriedrepende tiltak gitt mot de fleste patogene mikroorganismer (stafylokokker, Proteus, Streptococci, Clostridia, E. coli) og sopp. Baneocin er i stand til effektivt å bekjempe infeksiøse - inflammatoriske lesjoner av epidermis.

Legemidlet retter raskt problemet hvis det er forårsaket av mikroorganismer som er følsomme for virkningen av antibiotika som utgjør det.

Ved bruk av Baneocin er det ikke nødvendig å frykte at avhengighet vil utvikle seg til medisinen. Bakterier er ikke i stand til å produsere resistente stammer i forhold til dette antibiotikumet, slik at effektiviteten av legemidlet forblir høy selv ved langvarig bruk.

Når det brukes på skadet hud, er stoffets absorberbarhet minimal, antibiotikumet trer nesten ikke inn i dybden av vev og inn i sirkulasjonssystemet, og kan derfor ikke forårsake uønskede bivirkninger. Maksimal konsentrasjon av stoffet er notert nøyaktig på applikasjonsstedet, som sikrer størst effekt av stoffet og bidrar til å takle hudproblemer.

En kraftig antibakteriell effekt av stoffet gjør at du raskt kan ødelegge de smittsomme stoffene, takle inflammatoriske fenomen på huden og sikre restaureringen av huden.

Former for utgivelse og pris

Baneotsin produsert i form av salve og pulver beregnet til ekstern bruk.

Baneocin pulver ser ut som en fin gulaktig masse. Det selges i plastbokser med en dispenser med et volum på 10 g. Baneotsin-salven er et homogent, gulaktig stoff med en karakteristisk lukt. Implementert i aluminiumrør på 20g.

På apotek Baneocin i pulverform kan kjøpes til en pris på 350 rubler per pakke, kostnaden av salven ligger innen 320 rubler per rør.

Instruksjoner for bruk

Baneocin har et ganske bredt spekter av applikasjoner. I tillegg til å bekjempe akne, brukes den til behandling av ulike bakterielle infeksjoner i huden som har et begrenset distribusjonsområde:

 • eksem
 • Bleie dermatitt
 • Herpetic infeksjoner
 • Trophic ulcers
 • Pustulære lesjoner (koker, karbunn)

Legemidlet kan brukes til å behandle navlestrengen hos nyfødte eller forhindre infeksjon av overfladiske sår (ved piercing øreflippen, piercing, hudtransplantasjon). Baneocin eliminerer effektivt sekundære infeksjoner, forhindrer utviklingen av inflammatoriske prosesser i den postoperative perioden, fremmer vævsheling etter brannskader eller dermatologiske prosedyrer.

Legemidlet er mye brukt i ulike fagområder: kirurgi, pediatri, gynekologi, otorhinolaryngologi. Dette verktøyet er effektivt og trygt, har praktisk talt ingen kontraindikasjoner og brukes til å behandle pasienter i ulike aldersgrupper (voksne, ungdom og småbarn).

Anbefalinger for bruk av banetsion for akne

Baneocin er et kraftig antibiotika, så det skal brukes med forsiktighet, etter å ha konsultert en lege og i full overensstemmelse med instruksjonene for bruk av stoffet.

Legemidlet håndterer effektivt akne, akne og utslett av purulent natur. Pulver eller salve påføres den berørte huden en gang daglig, helst ved sengetid.

Den optimale diett vil bli bedt om av den behandlende legen, basert på tilstanden til huden og alvorlighetsgraden av symptomene.

 • Hvis det er noen akne- og hudlesjoner, er det lett å bruke salve en gang daglig før du går i seng. Det anbefales at brukspunktet for stoffet, det vil si salveprosessen, bare acne, uten å berøre den sunne huden rundt. Hvis det er mye utslett og et stort lesjonområde, behandles hele det berørte området med et pulver eller en salve.
 • Før ansiktet påføres, skal ansiktets hud rengjøres med noe antiseptisk middel. Hvis huden behandles i løpet av dagen, deretter etter 30-60 minutter, skal preparatet vaskes av, og ansiktet skal gnides med tonic. Hvis stoffet blir brukt ved sengetid, blir ansiktet vasket og behandlet med tonic om morgenen.
 • Baneocin irriterer ikke huden, klemmer ikke, danner ikke en fettfilm når den påføres ansiktet.
 • Tre eller fire behandlinger med stoffet er nok til å eliminere akne. Hvis lesjonene er omfattende, vil behandlingen ta lengre tid, men snart vil du legge merke til at akne tørker ut, og utslett er blitt mye mindre.
 • Legemidlet kan brukes daglig, men ikke lenger enn 14 dager. Deretter bør du ta en pause. Om nødvendig kan du gjenta behandlingen etter pause.

Når du behandler akne med Baneocin, bør vi ikke glemme at selv det kraftigste stoffet ikke er i stand til å erstatte grundig hudpleie. Derfor skal ansiktet rengjøres daglig, nærme, fjerne sminke før sengetid og husk at hudtilstanden er sterkt påvirket av riktig ernæring og en sunn livsstil.

Kontraindikasjoner og bivirkninger

Som med alle legemidler har Baneocin kontraindikasjoner. Legemidlet kan ikke brukes i følgende tilfeller:

 • Med økt følsomhet av kroppen til dets komponenter
 • Med store skader på huden
 • For brudd på renal ekskretjonsfunksjon
 • Med hjerte- eller nyresvikt

Bivirkninger fra bruk av stoffet utvikler seg noen ganger hos pasienter med overfølsomhet. Disse kan være allergiske reaksjoner (rødhet og peeling av huden, kløe, utslett, eksemeksem).

Når preparatet brukes til å behandle store områder av skade, kan legemidlet absorberes i blodet, og systemiske bivirkninger kan oppstå som forårsaker forstyrrelser i arbeidet med kardiovaskulær, nervøs og urinsystemet.

En komplett liste over bivirkninger og kontraindikasjoner finnes i instruksjonene for stoffet. Hvis du merker bivirkninger som oppstår etter bruk av legemidlet, bør behandlingen med legemidlet stoppes og konsulter lege for råd.

Ytterligere anbefalinger

Det er mulig å takle akne bare ved bruk av komplekse tiltak, som inkluderer ikke bare medisinering, men også skikkelig hudpleie, noen diettbegrensninger og livsstilsjustering.

Legene anbefaler at du omhyggelig bryr deg om huden din, rengjør ansiktet ditt daglig med tonic, lotion, bruk en spesiell myk melk til vasking, ikke såpe. De nødvendige anbefalingene for omsorg for hver type hud (fet, tørr, normal) kan fås hos din skjønnhetspleie.

Spesiell oppmerksomhet bør gis til riktig og sunn ernæring. Hudhelsen vil bli støttet av en balansert melkeplante diett. Avvis fett, krydret, salt mat, søtsaker, mel og konfekt, karbonholdige drikker og produkter som inneholder konserveringsmidler og kunstige farger. Alle fremmer hudutslett.

Gi preferanse til fermenterte melkeprodukter, spis mer frukt og grønnsaker, inkludere diettkjøtt, fettfattig fisk, greener i kosten. Drikk mer væsker, minst 1,5-2 liter per dag.

Dette vil bidra til å rense kroppen av giftstoffer og forbedre hudtilstanden. Gi opp dårlige vaner (røyking, alkohol), øk fysisk aktivitet, trene, ikke overeat, unngå stress.

Dette vil positivt påvirke tilstanden til huden og i kombinasjon med medisiner vil bidra til å overvinne akne.

Søknadsanmeldelser

Gjennomgå №1

Gjennomgå nummer 2

Baneocin for akne - salve og pulver for masker, se effekten!

Når du velger et middel for behandling av akne, bør du definitivt være oppmerksom på baneocin - dette medisinet hjelper med akne veldig effektivt. Legemidlet er tilgjengelig i form av pulver og salve - og begge preparater kan brukes til å korrigere lesjoner på ansiktets og kroppens hud.

Baneocin - rette for førstehjelpsutstyr, effektivt for behandling av akne

Detaljer om stoffet

Baneocin er et kombinert antimikrobielt middel som brukes eksternt.

Legemidlet inneholder to kraftige antibakterielle stoffer: bacitracin og neomycin, som forsterker de farmakologiske egenskapene til hverandre ved felles bruk.

Oftest er dette legemidlet brukt til behandling av infeksjonssykdommer i huden og sår mottatt på jobb og i idrettsaktiviteter. Men baneocin for akne har også en merkbar positiv effekt.

Baneocin i pulverform

Baneocin i pulverform inneholder (aktive stoffer er angitt i form av 1 gram av stoffet):

 • bacitracin - 250 IE;
 • neomycin - 5000 IE;
 • maisstivelse;
 • magnesiumoksid.

Legemidlet er et hvitt eller gulaktig fint pulver.

Baneocin i form av salve

Salve Baneotsin inneholder (aktive stoffer i form av 1 gram av stoffet):

 • bacitracin - 250 IE;
 • neomycin - 5000 IE;
 • myk hvit paraffin;
 • lanolin.

Eksternt middel har en gulaktig salve med svak lukt.

Effekt av Baneocin i behandling av akne

For akne for å eliminere dem, er lokale antibakterielle midler ikke alltid lette å finne. Imidlertid bekreftet Baneotsin gjentatte ganger sin effektivitet i behandlingen av akne, og dette er stoffet som anbefales av leger og kosmetologer. Det viktigste er å følge visse anbefalinger for bruk og ikke til selvmedisinering.

Hvorfor anbefales Baneocin å korrigere akne?

Baneocin salve for akne, som pulver, har en terapeutisk effekt og brukes til behandling av akne av flere hovedårsaker:

 1. Bredt spekter av tiltak mot patogen flora. På grunn av gjensidig forsterkning av de aktive komponentene i legemidlet, er det effektivt å eliminere et slikt antall patogener: stafylokokker, streptokokker, Proteus, Escherichia coli, Clostridia og noen andre.
 2. Det er blitt fastslått at bakterier som er følsomme for antibiotika i preparatet, ikke er i stand til å danne stammer som er resistente mot disse stoffene. Derfor kan narkotikamisbruk ikke utvikle seg.
 3. Minimal absorberbarhet av stoffet gjennom huden gir et lite antall mulige bivirkninger av applikasjonen.
 4. Maksimal konsentrasjon av aktive stoffer observeres nøyaktig på applikasjonsstedet, noe som er nødvendig for å sikre optimal effektivitet av legemidlet.
 5. På grunn av den kraftige antibakterielle effekten, oppnås den terapeutiske effekten på kort tid, de inflammatoriske elementene på huden forsvinner raskt og gir vei til regenerative prosesser.

Hvordan søke Baneocin i behandling av akne?

Ansiktshud før og etter løpet av Baneocin

Bruk av Baneocin til behandling av akne kan bare foreskrives av lege og i samsvar med hans anbefalinger angående varigheten av terapeutisk kurs. Legemidlet er i stand til raskt å eliminere elementene av akne, til og med av en purulent natur.

Legemidlet i en av skjemaene blir brukt en gang om dagen, det er best å bruke det om kvelden før natts søvn. Det er nødvendig å bruke baneocin salve på aknepunkt, for ikke å skade sunn hud. Med et stort antall akne og forekomsten av det berørte området, er det bedre å bruke baneocin mot akne i form av pulver på hele overflaten.

Før du bruker en salve eller et pulver, må du rengjøre huden med noe antiseptisk middel. Det anbefales ikke å vaske med såpe - det kan tørke ut epidermisene. Ved bruk av medisinen på dagtid etter en halv time eller en time, bør du forsiktig vaske komposisjonen fra huden og tørke dem med tonic. Når det brukes før natts søvn, er ytterligere hudbehandling ferdig om morgenen.

Varigheten av kurset bruk av dette legemidlet er bestemt av spesialisten, avhengig av de enkelte karakteristikkene i det kliniske tilfellet. Verktøyet er egnet for daglig bruk, men løpetidet bør ikke overstige 14 dager. Ofte nok 3-4 prosedyrer. Kurser på søknad kan gjentas etter pause.

Liste over kontraindikasjoner til bruk av Baneocin

Baneocin er et kraftig antibakterielt stoff som har en rekke begrensninger for formålet:

 • Overfølsomhet overfor aktive stoffer;
 • omfattende sårskader av huden;
 • funksjonsforstyrrelser i ekskresjonssystemet;
 • brudd på funksjonaliteten til kardiovaskulærsystemet.

Med overfølsomhet kan det oppstå allergiske reaksjoner, som manifesteres av rødhet i huden og kløe. På grunn av ekstern bruk av stoffet, observeres systemiske bivirkninger sjelden, og nervesystemet, hjertet og nyrene kan bli svekket.

Baneocin i sammensetningen av masker for behandling av akne

Masker som inkluderer Baneocin har en kraftig effekt på akne.

Noen masker for behandling av akne inkluderer Baneocin. Påfør kun disse verktøyene etter å ha konsultert en lege. Flere effektive formuleringer er oppført nedenfor.

Mask nummer 1

 • Baneocin pulver fra ett krukke;
 • 5 poser med streptocid, 2 gram hver;
 • 20 tabletter av kloramfenikol;
 • 20 tabletter av furatsilina;
 • 20 aspirintabletter;
 • 5 tabletter av kalsiumglukonat;
 • 3 ts kosmetisk leire (bedre enn hvit).

De listede komponentene må males i en kaffekvern og blandes. Hell pulveret i en ren, tørr beholder og bruk etter behov.

For å forberede masken skal det være 2 ts av blandingen som helles i en beholder, tilsett 1 dessertskje med vann og bland til en pastaaktig tilstand. Påfør huden. Vask av etter 20 minutter. Etter dette anbefales det ikke å bruke andre eksterne agenter.

Mask nummer 2

 • Baneocin pulver på toppen av et kniv;
 • 4 tabletter av kloramfenikol;
 • 4 aspirintabletter;
 • 6 tabletter Metronidazol;
 • 5 tabletter av erytromycin;
 • 5 tabletter Tavegila;
 • 1 hetteglass med en prosent salisylsyre;
 • 1 flaske tinktur av calendula;
 • 1 hetteglass med borsyre;
 • 2 poser med streptocid.

Det er nødvendig å blande alle ingrediensene og bruke sammensetningen til huden. La i 10-15 minutter skylles. Ikke bruk noen eksterne produkter for en stund, så du kan bruke ikke-fettete fuktighetskrem for å forhindre tørking av huden.

Mask nummer 3

Kombinasjonen av Baneocin og tea tree olje er veldig bra for å korrigere akne

Baneocin pulver for akne kan blandes med tea tree olje.

Denne masken har en delikat effekt på huden, men er svært effektiv i bekjempelse av betennelseshudder.

I tillegg til de skadelige effektene på patogene bakterier, utløser dette verktøyet gjenopprettingsprosesser som forbedrer tilstanden til huden.

Baneocin er således et ekstremt effektivt eksternt middel for den terapeutiske korreksjonen av akne. Men vi må huske at dette legemidlet kun skal brukes etter å ha konsultert en spesialist.

Velg Baneocin fra akne og hudormer

I dag møter hver andre person - en mann, en kvinne og et barn - det ubehagelige problemet med utseendet av akne og akne på ansiktet, kroppen.

Selvfølgelig er det vanligste stedet for skade ansiktet, noe som ofte fører til at folk blir flau etter deres utseende. For å bli kvitt akne og hudormer, går ofte unge mennesker, jenter til desperate handlinger.

Vurderinger nevner ofte Baneocin for akne. La oss finne ut hvor effektive det er.

De fleste begynner å kjøpe i butikker, apotek, alle mulige midler for akne, men ikke alle kan finne den rette. Ikke så lenge siden dukket opp en salve som passer til mange mennesker med problematiske hudutslett - dette er Baneotsin. Dømme etter vurderinger, forårsaker det akne i ansiktet ganske raskt.

Skjemaer av stoffet Baneocin

Baneocin selges i apotek i to former: salve og pulver. Vurderer gjennom vurderingene, har begge disse formene en ganske betydelig effekt. Den eneste forskjellen er hvem som er mer behagelig å bruke enn. Vurder dem separat.

Baneocin salve

Baneocin er et middel som inneholder antibakterielle stoffer, komponentene som forbedrer hverandres arbeid. Denne salven trenger ikke ytterligere reklame, fordi vurderinger om det har fullført hele Internett. Folk som har problem hud før du bruker Baneocin anbefaler salve som det mest effektive middel for akne og akne.

Mange har rapportert at de har prøvd en stor mengde medikamenter, men bare denne salven hjalp dem virkelig, så vurderingene er ganske positive. Salve Baneocin skal brukes på rensede områder av kroppen for å få ren hud så snart som mulig. Hvis du begynner å smøre en pimple mens den ennå ikke er moden, vil denne ubehagelige formasjonen på ansiktet forsvinne 3 ganger raskere.

En viktig fordel ved Baneocin i form av salve er brukervennligheten for babyer fra fødselen. Mommier sier i vurderinger at dette stoffet ikke bare lindrer baby akne, men har også en helbredende og antimikrobiell effekt.

Det er verdt å merke seg at Baneocin kan brukes utenfor hjemmet, på ethvert sted som er praktisk og nødvendig for deg, fordi det er nesten umerkelig og ikke forårsaker irritasjon på huden. Bruker tilbakemelding er fullstendig bekreftet.

Det er praktisk talt ingen kontraindikasjoner for bruk, det viktigste er ikke å overdrive det med bruk.

Baneocin pulver

Baneocin pulver er en kombinasjon av neomycin (et antibiotikum-aminoglykosid) og bacitracin (det forhindrer veksten av bakterier). Stivelse er tilsatt til formuleringen.

Pulver påføres også eksternt. Imidlertid kan det ikke være enig med brukerne om samme effektivitet av disse to skjemaene. Salve er uten tvil mer praktisk å bruke, men den inneholder for mange ekstra elementer som reduserer effekten av antibiotika. Pulveriserte essensielle medisiner som mest.

Baneocin, anbefalinger fra dermatologer

Påfør salve og pulver bør være i henhold til instruksjonene, siden de har en sterk antibakteriell effekt. Baneocin behandler huden for ulike lesjoner: akne, hudormer, til og med purulent utslett. Legemidlet bør brukes en gang om dagen, helst om kvelden.

Produktet påføres det berørte området helt, bortsett fra et lite eller sjeldent utseende av akne. I dette tilfellet produseres en punkteffekt.

Om morgenen må du grundig vaske og bruke en tonic eller fuktighetskrem. Baneocin anbefales å brukes innen 1-2 uker, da bør du ta en pause.

For å se resultatet av akne, er 2-3 søknader nok. Etter flere behandlinger på huden, vil utseendet på ny akne stoppe, og størrelsen på den tidligere vil redusere, selv i alvorlig berørte områder. Fortsatt bruk av Baneocin, du vil se at det ikke er noen akne på huden i det hele tatt.

Med utseendet av akne på huden fortvil ikke. Det er nok å bruke en salve eller et pulver av Baneocin en gang om dagen før du går i seng og i en svært kort periode vil du gjenvinne din tidligere skjønnhet.

Omfattende aknebehandling

Når akne oppstår, er det nødvendig ikke bare å bruke Baneocin salve, men også å behandle problemet fra innsiden. Dette krever følgende handlinger:

 1. Riktig ernæring. Stekt og fet mat bør utelukkes. Flere vitaminer, mineralvann, gjærte melkprodukter.
 2. Avvisning av dårlige vaner. Du må slutte å røyke, og kroppen din vil bli kvitt toksiner, noe som vil hjelpe huden til å ta et naturlig utseende.
 3. Sunn søvn. For å opprettholde en god hudtilstand, trenger du en uthvilt og full av energi i kroppen.
 4. Hygiene. Pass på å overvåke huden, utfør regelmessig rensing, fuktighetsgivende, bruk Baneotsin salve på de berørte områdene.

Og til slutt vil jeg gjerne merke seg at en sunn livsstil er nøkkelen til suksess. Tren, vær ikke nervøs, gå, ta vare på deg selv og så vil hudproblemer aldri plage deg!

Baneocin salve for akne

Fordeler: rask effekt, lar deg bli kvitt subkutan akne; tilgjengelighet (kan kjøpes på et apotek).

Ulemper: allergiske reaksjoner i form av tørrhet, brennende og rødhet i huden; Manglende evne til å søke på store områder av huden (kan bare brukes på punkt).

Først litt om meg selv og min hud: I spesialitet - apoteket (derfor liker jeg apotek kosmetikk); problem hud, veldig tørr og overfølsom, blek, utsatt for betennelse i form av akne, inkludert interne.

Det vanskeligste å behandle stor intern akne i meg forekommer sjelden, men likevel er det (ofte som følge av hypotermi eller nervemor). Som ikke er kjent med "glede", forklarte jeg at de er veldig vondt, som ligger under huden, som opptrer på overflaten i form av en ganske konkret bakke lyse rødt (nei, selv magenta) farge.

Det er nesten umulig å fjerne dem mekanisk, og generelt bør ingen akne bli fjernet av hender (siden en slags beskyttelsesrulle av leukocytter oppstår rundt hvert infeksjonssted, ødelegger som, vi bidrar til spredning av infeksjon, det er grovt sett, i stedet for en akne, blir det 5-7 ).

Hvorfor velger jeg Baneotsin - beskrivelse

Terapi for slik akne er best gjort med antibiotika for både ekstern og intern bruk (hvis problemet er dårlig startet, kombiner deretter).

Jeg valgte "Baneocin" salve fra et bredt spekter av andre eksterne antibiotika av to grunner:

 • 1. Produsert av det sveitsiske legemiddelfirmaet Sandoz, kvaliteten jeg stoler på;
 • 2. Salve "Baneocin" er et bredspektret antibakterielt middel med to aktive ingredienser: bacitracin sink og neomycin. Begge antibiotika er svært aktive, men samtidig har de lave absorberbarhet (det vil si at de ikke har bivirkninger på hele kroppen). Sink forbedrer effekten ytterligere.

Nå "Baneotsin" - min favoritt SOS-løsning for akne, spesielt internt. Jeg bruker det sjelden, sannsynligvis et sted 3-4 ganger i året, når du trenger en rask effekt.

Salven selv er gjennomsiktig, pakket i et metallrør på 20 gram og en pappkasse, som inneholder detaljerte instruksjoner fra produsenten.

Instruksjoner vil ikke fortelle (bilde vedlagt, hvis du er interessert, kan du lese). Boksen tydelig og stor trykt serie, produksjonsdato og holdbarhet.

Kostnaden for salve i apotek varierer fra 350 til 400 rubler (jeg trenger en tube i lang tid, til slutten av holdbarheten).

Bruk av salve

Nanoshu salve lillefingeren i en liten mengde direkte til kvise om natten (i morgen det er allerede betydelig redusert størrelse) og i morgen rett på ren hud (tone betyr at jeg ikke bruker, så jeg kan salve til å gå ut).

Forresten, før jeg bruker en hånd, behandler jeg definitivt med alkohol. På huden er salven absolutt ikke synlig. Vanligvis på kvelden av kvise er det bare en rød prikk eller flekk (avhengig av størrelsen).

Dessverre er det ikke noe "før" bilde med forferdelig stor akne, men her er en nærbilde av kinnet med resterende effekter (skummelt, selv om litt lenger huden ser mye bedre ut). Bivirkninger, når de brukes riktig (det vil si på små flekker av huden og ikke mer enn 3 ganger om dagen), er sjeldne.

Personlig hadde jeg to ganger en allergisk reaksjon i form av alvorlig rødhet og uvirkelig tørrhet i hudområdet, som jeg brukte salve i 3 dager.

Tørrhet var ikke bare som en ubehagelig følelse av tetthet, men før smerten, og en ser ut etter en alvorlig brenning. Jeg, selvfølgelig, stoppet umiddelbart med å bruke.

Rent kakaosmør ble påført det irriterte området (det er veldig fett, det tok lettelse i en stund), shea (fungerte ikke) og mandelolje (det hjalp da huden nesten ble gjenopprettet).

Fullstendig frisk hud etter en uke. Instruksjonene angav også muligheten for å øke lysfølsomheten (det vil si muligheten for pigmentflettene på solen) - Jeg hadde ingen slik effekt.

Ja, om røde flekker etter akne - så blir jeg kvitt dem med sure kosmetikk (den mest effektive for meg er "Bark" -masken med fruktsyrer og den japanske vasket HadaLabo Tamagohada).

Oppsummering, min mening om salven "Baneotsin": et svært effektivt verktøy som vil spare på et kritisk tidspunkt (men kan ikke brukes i lang tid, slik at det ikke er noen alvorlige bivirkninger).

Linenko Elena Sergeevna

Baneocin ansikts acne salve - funksjoner i bruk

I kampen mot akne bruker folk forskjellige midler - tradisjonelle medisiner og medisiner. Men ikke alltid rydde huden, eliminere akne og akne kan være ved hjelp av tradisjonell medisin.

Vanligvis med tungt og omfattende utslett ty til bruk av rusmidler, til en av disse og gjelder krem ​​Baneotsin. Dette verktøyet kan brukes til nesten alle, fordi det har en minimumsliste over kontraindikasjoner.

beskrivelse

Baneocin er et utendørs antibiotikum som har som hovedformål å eliminere akne og utslett på overflaten av hudens hud. Dette verktøyet er inkludert i gruppen av kombinerte stoffer med aktiv antimikrobiell virkning.

Dette stoffet brukes ofte innen dermatologi og kosmetologi. Faktum er at de aktive komponentene som er tilstede i sammensetningen av dette middel har en direkte effekt på de inflammatoriske prosessene som fremkaller patogene bakterier i epidermis i ansiktets hud.

I tillegg, etter påføring av kremen raskt trenger inn i de dype lagene i huden, har den en undertrykkende effekt på det smittsomme og inflammatoriske fokuset, og gir rask gjenoppretting av skadede celler på akne- og akneområdene.

Vær oppmerksom på! Medikamentet eliminerer raskt tegn på skade med purulente formasjoner, samt med omfattende akne lesjoner. Det anbefales å bruke denne medisinen i nærvær av alvorlig betennelse, tegn på suppuration. Hvis disse symptomene er fraværende, er det bedre å bruke mindre sterke stoffer uten antibiotika.

Sammensetning, utgivelsesform

Baneocin i apotek finnes vanligvis i to former - i form av salve og pulver. Den mest praktiske og velkjente er salven. Det kan lett påføres det berørte området.

Pulveret kan også brukes, men det må være forberedt.

Men begge former har de samme aktive ingrediensene - Neomycin og Bacitracin, Neomycin, som tilhører klassen av aminoglykosider.

Du må også være oppmerksom på noen funksjoner i utgivelsesformene til Baneocin:

 • salve har en homogen struktur med gulaktig farge. Den har en karakteristisk lukt. Plassert i et rør av aluminiummateriale, er rørets volum 20 gram;
 • Pulveret har en gul struktur med tykk og jevn konsistens. Pulveret er inneholdt i plastburk, hver krukke har et volum på 20 gram.

Indikasjoner for bruk

Før du bruker verktøyet, bør du nøye studere instruksjonene. Spesiell oppmerksomhet bør gis til delen med indikasjoner, fordi denne medisinen kan brukes ikke bare for sterke akneutslett. De viktigste indikasjonene på denne medisinen inkluderer følgende sykdommer:

 1. Formasjoner på huden med en purulent struktur - akne, kokker, karbonhinder;
 2. Trophic ulcers;
 3. Infeksjoner med herpetisk og stafylokok temperament;
 4. Kan brukes til bleie dermatitt;
 5. Ofte brukes til å eliminere slitasje, sår, brannsår;
 6. Komponenter av produktet eliminerer tegn på eksem.

Også dette verktøyet brukes ofte til å desinfisere navlestrengene til nyfødte, for å eliminere de ubehagelige symptomene som oppstår under punktering etter piercing, samt å akselerere helbredelsen av riper.

Hvordan søke

Baneocin for akne må brukes riktig. Det er tilrådelig før du bruker dette verktøyet, bør du konsultere en lege som skal gjennomføre en undersøkelse og bestemme om du skal bruke denne medisinen eller ikke. Også en dermatolog vil kunne foreskrive det riktige diett og den nødvendige doseringen av dette middelet.

Bruksanvisningene angir følgende anbefalinger, i henhold til hvilke du må bruke stoffet for akne i ansiktet:

 • Før du påfører overflaten av huden, skal du rengjøre grundig, skylles, du kan bruke spesielle rensekrem uten alkohol;
 • så må det brukes på hudoverflaten med de berørte områdene i form av et tynt lag;
 • Det anbefales å søke 2-3 ganger om dagen, den siste søknaden bør være før sengetid;
 • hvis det er enkelt akne på huden, så vel som pustler, hvis det ikke er en sterk inflammatorisk prosess, er det bedre å bruke krem ​​en gang om dagen før du går i seng;
 • i enkeltformasjoner blir preparatet kun påført formasjonene, som påvirker sunne områder av huden;
 • hvis det er store utslett, et stort antall pustler, så er det bedre å bruke medisinen på hele overflaten;
 • Produktet er igjen på huden i 30-60 minutter, så vaskes det av med varmt vann, og deretter påføres en fuktighetskrem på huden eller det behandles med tonic;
 • Hvis kremet påføres over natten, blir det rengjort, og ansiktet behandles med tonic om morgenen;
 • bruk av stoffet Baneocin kan være hver dag, men ikke mer enn 14 dager;
 • Etter 2-3 uker kan behandling med dette legemidlet gjentas.

Hva er kontraindikasjonene

Baneocin har også, som andre legemidler, noen kontraindikasjoner som dette legemidlet ikke skal brukes til. Hvis de blir ignorert, kan det oppstå alvorlige helsekomplikasjoner.

Ved kontraindikasjoner av dette verktøyet inkluderer følgende tilstander:

 1. Det bør ikke brukes i nærvær av omfattende lesjoner med pustulær struktur. Vanligvis i disse tilfellene er det økt absorpsjon i blodet av de aktive komponentene i legemidlet, dette kan forårsake hørselstap;
 2. Ikke anvendbar i nærvær av nyresvikt, akutte urinveisforstyrrelser;
 3. For øyesykdommer;
 4. Tilstedeværelsen av overfølsomhet og intoleranse overfor komponentene;
 5. Børnelengde
 6. Ved amming.

Det er viktig! Hvis anbefalingene fra legen ikke følges og legemidlet brukes korrekt, kan side-symptomer oppstå. De kan uttrykkes i form av hyperemi, økt tørrhet i huden, noen ganger kan allergiske reaksjoner oppstå - rødhet, kløe, brennende følelse.

Ytterligere anbefalinger

For at huden alltid skal være frisk, frisk og ren, anbefaler leger i tillegg til bruk av Baneocin å følge følgende anbefalinger:

 • utfør regelmessig rensing av huden med tonics, lotions;
 • for å vaske i stedet for såpe er det bedre å bruke spesiell myk melk;
 • Overholdelse av riktig ernæring. For å forbedre tilstanden til huden, kan du bruke en spesiell mat og næringsrik diettmat;
 • Det er nødvendig å nekte bruken av fett, salt, søtsaker, mel og konfektprodukter, brus, samt fra produkter som inneholder konserveringsmidler;
 • preferanse bør gis til meieriprodukter, grønnsaker, frukt, menyen kan inkludere fettfri kjøtt, fisk, grønnsaker. Du må også drikke så mye væske som mulig.

Hvis du utfører alle nødvendige anbefalinger på riktig måte, kan du unngå akne og akne. Hvis disse lesjonene likevel har dukket opp, så er det verdt å konsultere med en lege, det er spesialisten som vil velge nødvendig behandling for behandling og foreskrive riktig diett.

Flere Artikler Om Typer Acne