Registrer deg for å legge igjen en anmeldelse.
Det tar mindre enn 1 minutt.

Baneocin er et høyverdig antimikrobielt stoff som har en utpreget antibakteriell effekt. Den presenteres i form av pulver og salve. Direkte indikasjon på bruk av stoffet - behandling av ulike sår og slitasje.
Jeg bruker produktet som en behandling for problematisk hud. Legemidlet viser seg godt hvis hudproblemer skyldes en infeksjon. Du kan behandle dem akne, betennelser, sår. Meget godt medikament lindrer betennelse etter mekanisk rengjøring.
Pekeproblemer jeg behandler med pulver. Salver gjør gode ansiktsmasker. Jeg søker over hele ansiktet mitt og går i 30 minutter. Etter vasking.

Det finnes et antibiotika i Baneocin, men det er angitt selv for barn, jeg tror ikke at det kan være skadelig. Det er ingen kontraindikasjoner, ingen bivirkninger, det er bare en skarp lukt, men ikke ekkel. Først prøvde jeg å bruke den punktvis, men det var mange utslett, inkludert svært små, så jeg spyttet og begynte å smøre på hele overflaten. Ingenting forferdelig skjedde med meg, bortsett fra litt tørr hud. Jeg hadde betent rive akne, salve med dem sortert ut for flere applikasjoner. Og hvis pimpleen brøt gjennom, ble det resulterende såret helbredet over natten. Effekten var tørking og helbredelse. Jeg likte det, bruk salven lett og det begynner raskt å fungere.

Kombinerer to antibiotika, så det kan ikke hjelpe. Hjalp meg også. Subkutan akne opptrer periodisk på nervesystemet, som ikke kan presses ut, og de gjør mye skade. Jeg valgte dette stoffet fordi jeg stoler på produsenten, det sveitsiske legemiddelfirmaet Sandoz.
Det er minst to aktive og sterke stoffer i sammensetningen, men de er svakt absorbert i blodet, så det er minst bivirkninger.
Brukte det salve, ikke pulver. Så snart pimple dukket opp, smeder jeg denne salven for natten. Om natten er det maksimalt hjelpemiddel, om morgenen er det en sterk reduksjon i størrelsen. Om morgenen søker jeg igjen og går ut uten toner, jeg bruker den ikke. Og jeg anbefaler til amatører å nekte på det tidspunktet. Etter et par dager går bønden bare bort.

Jeg liker salven mer enn pulveret. Bare ett kurs ble behandlet med pulver, så tålmodighet var ikke nok til å påføre det. Salve er lettere å smøre. Bare et tynt lag på hele overflaten. Hun gir ingen irritasjon i det hele tatt, selv om den er smurt på en åpen pimple. Salven selv er gulaktig og med en liten, men merkelig lukt. Sink, neomycin, lanolin og paraffin. Det er indisert at det er et antibiotika, men allerede kombinert. Derfor, i tillegg til å kombinere noen medikamenter til behandling av akne er ikke nødvendig, er alt som allerede finnes i sammensetningen. Selv om det ofte brukes som hjelpemiddel etter operasjon.
Mulige bivirkninger oppstår bare etter overdreven bruk. Hvis du følger kravene om at salvens toleranse er god.
Til forskjell fra pulver, kan salve påføres på store områder, og ikke bare punktvis. Men så vil det bli mer absorbert i kroppen.
Jeg smurt salve tre ganger om dagen, flere ganger lagde jeg et bandasje for natten for en veldig syk og stor pimple. Brukt i to uker, er instruksjonene stille om timingen, så jeg brukte det til maksimalt for å oppnå resultatet. Overdosering er nesten umulig.
Resultatet var rensing av ansiktet, om enn med en liten tørrhet, men det er lettere å fjerne enn akne. Derfor er jeg glad.

Brukt pulver Baneotsin. Hun visste ikke at hun hadde samme salve og tilbød ikke det på apoteket, selv om det er mer praktisk å bruke det. Men pulveret hjalp meg, så jeg vil ikke klage. Selvfølgelig er det mange indikasjoner på pulveret, fra gulvet i instruksjonsarket, men det er få kontraindikasjoner. Dette sier allerede sin praktiske sikkerhet, du kan bruke barna.
Mitt første mål var å bli kvitt akne. Men den er kun beregnet for de som lider av lokale utbrudd, og er ikke egnet for store berørte områder.
Brukes lokalt, kan du opptil fire ganger om dagen, men det er hvis du har tid. Derfor på hverdager jeg søkte om morgenen og om kvelden, og i helgene brukte jeg også to ganger på dagtid. Men per dag kan du bruke et gjennomsnitt på ikke mer enn 2 gram pulver. Derfor kan applikasjonen være hyppigere, men med et lavere innhold av legemidlet. Selv om jeg tror dette ikke er tilrådelig, vil det bare skape ekstra byråkrati. Helt flere kurs. Hvert kurs er 7 dager lang, men det er en obligatorisk ti-dagers pause mellom dem. Og under gjenbruk blir doseringen halvert. I dette vurderer jeg de største ulemper ved søknad: det er nødvendig å beregne gram.
For disse to kursene hjalp pulvret. Små pimples passerte, pasientene begynte å helbrede mye sterkere. Jeg håper virkelig at problemet ikke kommer tilbake, men hvis det kommer tilbake, så er Baneotsin alltid til stede.

"Baneocin", hovedsakelig brukt til det tiltenkte formål - å desinfisere såret eller slitasje. Men noen ganger forkaster jeg meg selv med ikke-trivielle kosmetiske prosedyrer fra førstehjelpsutstyret. Siden han har minst kontraindikasjoner og nesten ingen bivirkninger, og de kan behandles selv delikat barns hud, så vil det ikke være skadet av en voksenes ansikt. Formelen av stoffet er slik at antibiotika som er inneholdt i det, er praktisk talt ikke absorbert.
Salve smører, for det meste store akne. Fra slik terapi oppløses de raskt og gir ikke lange helbredende sår. Hun lærte å lage rengjøringsmasker fra pulver. Bland det med kokosolje, som myker og beroliger huden. Og jeg legger denne blandingen på ansiktet mitt. Etter 20 minutter, vask godt av, gni med alkoholfri lotion og bruk nattkrem. Vanligvis, for å rense ansiktet, er 2-3 slike prosedyrer nok. Dermatologer anbefaler ikke å bruke lenger, og hvis det ikke hjalp første gang, bør du ta en pause i flere dager før det andre kurset.

For å rense ansiktet på akne bruker jeg bare "Baneotsin" salve, jeg har ikke engang prøvd pulveret, jeg tror ikke det kan holdes på huden, hvis det bare ligger ned. Jeg liker salven - selv den mest røde, betente og smertefulle kvise etter at applikasjonen raskt "deflater", blir blek og fort forsvinner. Selv om jeg vanligvis ikke er i behandling, kan jeg "sitte" i en uke. Salve absolutt ikke klemmer og tørker ikke huden, det ligner vaselin i konsistens, bare uten parfyme. Selv om pimpleen brister, er det ikke en kontraindikasjon for bruk av salve. Tvert imot vil det hjelpe såret å helbrede om noen timer.

Familien min er kjent med Baneocin som et sårhelingspulver. Et godt verktøy, erstatte jod, strålende grønt, peroksid, brenner ikke. Det kan også brukes til akne. Jeg vet at de gjør en maske basert på den, men uten å ha tid til slike prosedyrer, valgte jeg å kjøpe en salve. Røret er mykt, lett presset ut, salven er av middels tykkelse, det lukter ikke. Jeg hekta henne på lillfingeren og smurt den på stor akne. Om morgenen var hun ikke i stand til å gjøre dette, hun brukte salven umiddelbart etter arbeid og før sengetid. Salven ble ikke absorbert, jeg måtte våte ansiktet mitt med et serviett for å fjerne den oljeaktige glansen. Jeg kan ikke si at effekten er litt fortryllende, først var det ikke i det hele tatt, så syntes salven ikke umiddelbart. Akne reagerte på det annerledes, to ga skudd, deretter brøt og tørket, andre begynte å tørke og krympe. Hele prosessen tok 2 uker. Etter akne ble flekker forble, de ble også behandlet med Baneocin. Det påvirker flekkene godt, gjør dem lettere og flush med huden. Et arr igjen fra en pimple, klarte salven også det.
Men handlingen viste seg å være midlertidig, og neste måned klarte acne igjen. Baneotsin har en ekstern effekt. Hvis akne oppstår på grunn av helseproblemer, kan han bare hjelpe for en stund.

Ingen har stillt spørsmål ennå. Spørsmålet ditt blir det første!

Bruk av salve Baneetsin mot "smertefull" indre akne

Fordeler: rask effekt, lar deg bli kvitt subkutan akne; tilgjengelighet (kan kjøpes på et apotek).

Ulemper: allergiske reaksjoner i form av tørrhet, brennende og rødhet i huden; Manglende evne til å søke på store områder av huden (kan bare brukes på punkt).

Først litt om meg selv og min hud: I spesialitet - apoteket (derfor liker jeg apotek kosmetikk); problem hud, veldig tørr og overfølsom, blek, utsatt for betennelse i form av akne, inkludert interne.

Det vanskeligste å behandle stor intern akne i meg forekommer sjelden, men likevel er det (ofte som følge av hypotermi eller nervemor). Som ikke er kjent med "glede", forklarte jeg at de er veldig vondt, som ligger under huden, som opptrer på overflaten i form av en ganske konkret bakke lyse rødt (nei, selv magenta) farge.

Det er nesten umulig å fjerne dem mekanisk, og generelt bør ingen akne bli fjernet av hender (siden en slags beskyttelsesrulle av leukocytter oppstår rundt hvert infeksjonssted, ødelegger som, vi bidrar til spredning av infeksjon, det er grovt sett, i stedet for en akne, blir det 5-7 ).

Hvorfor velger jeg Baneotsin - beskrivelse

Terapi for slik akne er best gjort med antibiotika for både ekstern og intern bruk (hvis problemet er dårlig startet, kombiner deretter).

Jeg valgte "Baneocin" salve fra et bredt spekter av andre eksterne antibiotika av to grunner:

 • 1. Produsert av det sveitsiske legemiddelfirmaet Sandoz, kvaliteten jeg stoler på;
 • 2. Salve "Baneocin" er et bredspektret antibakterielt middel med to aktive ingredienser: bacitracin sink og neomycin. Begge antibiotika er svært aktive, men samtidig har de lave absorberbarhet (det vil si at de ikke har bivirkninger på hele kroppen). Sink forbedrer effekten ytterligere.

Nå "Baneotsin" - min favoritt SOS-løsning for akne, spesielt internt. Jeg bruker det sjelden, sannsynligvis et sted 3-4 ganger i året, når du trenger en rask effekt.

Salven selv er gjennomsiktig, pakket i et metallrør på 20 gram og en pappkasse, som inneholder detaljerte instruksjoner fra produsenten. Instruksjoner vil ikke fortelle (bilde vedlagt, hvis du er interessert, kan du lese). Boksen tydelig og stor trykt serie, produksjonsdato og holdbarhet. Kostnaden for salve i apotek varierer fra 350 til 400 rubler (jeg trenger en tube i lang tid, til slutten av holdbarheten).

Bruk av salve

Nanoshu salve lillefingeren i en liten mengde direkte til kvise om natten (i morgen det er allerede betydelig redusert størrelse) og i morgen rett på ren hud (tone betyr at jeg ikke bruker, så jeg kan salve til å gå ut).

Forresten, før jeg bruker en hånd, behandler jeg definitivt med alkohol. På huden er salven absolutt ikke synlig. Vanligvis på kvelden av kvise er det bare en rød prikk eller flekk (avhengig av størrelsen).

Dessverre er det ikke noe "før" bilde med forferdelig stor akne, men her er en nærbilde av kinnet med resterende effekter (skummelt, selv om litt lenger huden ser mye bedre ut).
Bivirkninger, når de brukes riktig (det vil si på små flekker av huden og ikke mer enn 3 ganger om dagen), er sjeldne.

Personlig hadde jeg to ganger en allergisk reaksjon i form av alvorlig rødhet og uvirkelig tørrhet i hudområdet, som jeg brukte salve i 3 dager. Tørrhet var ikke bare som en ubehagelig følelse av tetthet, men før smerten, og en ser ut etter en alvorlig brenning. Jeg, selvfølgelig, stoppet umiddelbart med å bruke. Rent kakaosmør ble påført det irriterte området (det er veldig fett, det tok lettelse i en stund), shea (fungerte ikke) og mandelolje (det hjalp da huden nesten ble gjenopprettet).

Fullstendig frisk hud etter en uke. Instruksjonene angav også muligheten for å øke lysfølsomheten (det vil si muligheten for pigmentflettene på solen) - Jeg hadde ingen slik effekt.

Ja, om røde flekker etter akne - så blir jeg kvitt dem med sure kosmetikk (den mest effektive for meg er "Bark" -masken med fruktsyrer og den japanske vasket HadaLabo Tamagohada).

Oppsummering, min mening om salven "Baneotsin": et svært effektivt verktøy som vil spare på et kritisk tidspunkt (men kan ikke brukes i lang tid, slik at det ikke er noen alvorlige bivirkninger).

Hvordan bruke Baneocin for akne

Nesten hver tenåring er kjent med akne. Akne med purulent utslett er et svært ubehagelig problem. Det er mange stoffer og medisiner som hjelper til med behandlingen av denne sykdommen.

Baneocin er en av de mest effektive behandlingene for suppurative betennelser. Det er ganske enkelt å bruke, er relativt billig og har praktisk talt ingen kontraindikasjoner og bivirkninger.

struktur

Baneocin er et lokalt antibiotika. Dens handling er rettet mot å eliminere betennelse og hudutslett. Legemidlet har en aktiv antimikrobiell effekt.

Verktøyet trenger dypt inn i hudlagene og kjemper aktivt mot betennelse og øker prosessen med vevregenerering. Den utprøvde effekten av Baneocin gjør at den kan brukes til kosmetiske formål med sterke hudproblemer.

De viktigste aktive komponentene er:

 • neomycin (neomycinsulfat);
 • bacitracin (sinkbacitracin).

Begge komponentene tilhører gruppen aminoglykosider. De utfyller og forbedrer effektiviteten til hverandre. Deres virkning på patogene bakterier skjer på proteinnivået, noe som gjør at de nesten kan ødelegge årsaken til betennelse.

Utgivelsesskjema

Baneocin er produsert i to former:

 • Salven har en jevn konsistens, en sterk lukt og en gulaktig farge. Den er produsert i aluminiumrør på 20 g. I tillegg til hovedstoffene inneholder den bensinatum og lanolin. Gjennomsnittlig pris på stoffet er ca 350 rubler;
 • Pulveret har en gulaktig uniform struktur. Produsert i plastbokser på 10 g med dispenser. Sammensetningen inneholder et ekstra stoff - stivelse med magnesiumoksid. Kostnaden for stoffet er også ca 350 rubler.

Baneocin for akne kan brukes i enhver form for utgivelse. Salve er i stor etterspørsel på grunn av sin enkelhet og brukervennlighet.

Hvordan søke baneocin for akne i ansiktet

Baneocin er et ganske sterkt antibiotikum. Det bør brukes til omfattende, purulente betennelser. Med en relativt svak betennelse er bedre å gi preferanse til mindre kraftige midler.

Metoden for anvendelse av forskjellige former for frigjøring er ikke særlig forskjellig.

Regler for bruk av Baneocin:

 • Rengjør huden grundig av smuss, støv og sebum. Det er nødvendig å vaske med spesialskum, egnet til hudtype, og deretter behandle ansiktets hud med en lotion eller tonic. Det viktigste som kosmetikkene ikke hadde i sammensetningen av såpe og alkohol. I kombinasjon med Baneocin kan det tørke ut huden. For ytterligere desinfeksjon med purulent akne, tørk ansiktet godt med antiseptiske midler;
 • Baneocin påføres i et tynt lag, fortrinnsvis over natten. For større effekt av produktet, kan du lage en komprimering - påfør produktet på en bomullsstykke og fest det på det berørte området med en lapp over natten. Om morgenen, fjern komprimeringen. For ikke å forårsake overdrying av huden, bør Baneocin påføres prikket på steder med betennelse. Men med rikelig betennelse i et stort område kan du bruke agenten til hele området;
 • i tilfelle kontakt med baneocin på slimhinnene i øynene, munnen eller nesen, vask dem umiddelbart;
 • om morgenen, vask grundig med rensemidler for å fjerne baneocinrester. Etter vask, behandle ansiktet med tonic og smør med nærende krem;
 • Baneocin kan brukes om morgenen, men på betingelse av at produktet etter 30-60 minutter skal vaskes grundig.

Legemidlet har en gulaktig farge, men når den påføres huden blir den helt usynlig.

I prosessen med å behandle akne med Baneocin spiller ansiktsrensing en viktig rolle. Hovedårsaken til betennelse er partikler av hud og sebum, som tetter porene.

Jo mer grundig huden i ansiktet blir rengjort, desto mer effektive blir Baneocins effekt.

Hyppigheten av bruk av stoffet avhenger av graden av akne. Ved mindre små betennelser er en tilførsel av stoffet per dag tilstrekkelig. I tilfelle av en mer alvorlig hudlesjon, bør søknadsmengden økes opptil 2-4 ganger daglig.

Baneocin bør brukes daglig. En mild form for akne kan helbredes etter 3-4 dagers bruk. For behandling av purulent akne vil det ta mer tid. Legemidlet tillates å brukes innen 2 uker uten en pause. Gjentatt kurs kan bare holdes etter en pause på 2-3 uker.

Hvordan bruke aspirin for akne i ansiktet? Finn lenken.

vitnesbyrd

Baneocin har et ganske bredt spekter av applikasjoner. Det brukes ikke bare til behandling av akne og alvorlig betennelse i ansiktet, men også av andre inflammatoriske prosesser på kroppens hud.

Indikasjoner for bruk:

 • purulent utslett på ansiktet;
 • skrubbsår;
 • carbunculosis;
 • trophic ulcers;
 • dermatitt;
 • eksem;
 • herpesinfeksjoner;
 • umbilical sårbehandling hos nyfødte;
 • behandling av ørepiercing, piercing, etc.;
 • forbrenninger.

Kontra

Men stoffet Baneocin er ikke et helt sikkert middel. Som alle legemidler har det egne kontraindikasjoner.

Tilfeller der Baneocin ikke kan brukes:

 • intoleranse mot hovedkomponentene i verktøyet;
 • nyresvikt
 • problemer med kardiovaskulærsystemet.

Under graviditet og amming, kan Baneocin kun brukes med tillatelse fra en lege. Før bruk må du lese instruksjonene og ta alle forholdsregler.

Bivirkninger

Når du bruker stoffet til de berørte områdene, virker det på overflatelagene i huden og blir praktisk talt ikke absorbert i blodet. Dette eliminerer nesten helt sannsynligheten for bivirkninger.

Men hvis Baneocin brukes ukorrekt eller hvis det ikke tas forholdsregler, kan det oppstå enkelte bivirkninger. I utgangspunktet ser de ut på huden på steder hvor stoffet påføres.

Bivirkninger:

 • overdreven tørrhet i huden;
 • kløe;
 • rødhet;
 • brennende følelse;
 • allergisk reaksjon.

Ved overdreven bruk av legemidlet uten en ordentlig avbrudd, kan det oppstå overdreven absorpsjon i blodet, noe som vil medføre forstyrrelse av arbeidet i individuelle kroppssystemer:

 • immunitet - forekomsten av overfølsomhet overfor de enkelte komponentene i legemidlet;
 • nervøs - nerveblokk, forstyrrelse av vestibulær nerve;
 • hørsel - tap av hørsel på grunn av ototoxicitet;
 • urin - akkumulering av toksiner i nyrene.
Med alle bruksregler og forholdsregler er forekomsten av bivirkninger fra Baneocin nesten minimal.

Interaksjon med andre legemidler

Baneocin forårsaker systemisk absorpsjon.

Samtidig bruk av Baneocin og bruk av visse medisiner kan få konsekvenser:

 • kombinasjonen av baneocin og celofosfarin og andre aminoglykosider vil øke risikoen for nefrotoksisk reaksjon;
 • samspillet mellom baneocin, furosemid og etakrynsyre fører også til utvikling av nefrotoksiske og ototoxiske reaksjoner;
 • Den kombinerte bruken av Baneocin, smertestillende midler, anestetika og muskelavslappende stoffer øker risikoen for nevromuskulær blokade.

Video: Hvordan bli kvitt utslett

Hjelper det

Baneocin er et relativt sterkt middel. Men bare å bruke det alene, vil ikke kurere akne med purulente utslett.

Behandlingen bør være omfattende og omfatte forsiktig daglig pleie, riktig ernæring, bruk av medisinsk kosmetikk, riktig behandling av dagen og om nødvendig medisinering.

Bare en integrert tilnærming vil effektivt takle alvorlige hudproblemer. Og bruken av Baneocin vil akselerere denne prosessen.

Tallrike positive anmeldelser vitner om effektiviteten og bevise at bruken av dette hjelper til behandling av purulent akne.

Hvordan søke baneocin for akne i ansiktet?

Nesten hver person står overfor problemet med problemhud, som manifesterer seg i form av akne og andre inflammatoriske formasjoner på huden. Svært ofte forårsaker en slik feil et stort antall ubehag og reduserer det normale livsforløpet.

I tilfelle av akne, er det nødvendig å utføre en spesiell behandling, som ikke lett maskerer betennelser på epidermis, men eliminerer også årsaken til forekomsten deres. Spesialister foreskriver ofte Baneocin for akne.

Bruken av komplekse stoffer Baneotsin gjør at du raskt kan fjerne ubehagelige symptomer, rense huden til en person. Legemidlet er spesielt utviklet for å ta vare på problemhud og lar deg eliminere de mest komplekse hudfeilene.

Former for utgivelse, sammensetning og beskrivelse

Legemiddelstoffet Baneocin brukes til antibakterielle effekter på huden.

Former for utgivelse:

 • Pulver til ekstern bruk - stoffet har en gul farge og en bestemt lukt. For praktisk bruk i et pulverrør er det en spesiell dispenser. Volumet av en plastkanne er 10 gram;
 • Salve - tykk konsistens for ekstern bruk. Produsert i aluminiumrør, 20 g. Hver farge på krem ​​er lys gul, den kan ha sterk lukt.

Pulveret har følgende aktive ingredienser:

Salven har følgende aktive ingredienser:

Indikasjoner for bruk

Baneotsin anbefales å søke etter en spesiell type diagnose, som gjør det mulig å identifisere årsaken til problemet.

Oftest tilordnet følgende problemer:

 • Betennelser på huden med purulente urenheter;
 • Trophic type sår;
 • Infeksjoner forårsaket av Staph bakterier;
 • Dermatitt av forskjellige slag;
 • Første og andre grad brannsår;
 • For sårheling etter kirurgiske inngrep;
 • Sår med purulente formasjoner;
 • Eksem av varierende alvorlighetsgrad;
 • Komedoner og subkutan akne.

Akne eller akne ødelegger livet til mange. Som regel selvmiljøer folk, kjøper dyre annonserte kremer. Men etter å ha brukt dem, kommer akne tilbake i et enda større antall, og arr står på ansiktet.

Jeg anbefaler punktkrem til pasientene mine, da det regulerer funksjonen av talgkjertlene, og forhindrer forekomsten av akne. Det påvirker roten til problemet, renser forsiktig huden og "polerer" den, eliminerer ikke bare akne, men også spor av det!

Positive egenskaper av stoffet og dets virkning

Bruk av stoffet Baneocin tillater å oppnå følgende positive egenskaper:

 • Legemidlet har stor innvirkning på huden og bidrar til å eliminere ulike sykdommer i epidermis;
 • Antibiotika som er en del av, er ikke vanedannende og kan brukes i lang tid uten å redusere effektiviteten;
 • De aktive komponentene i Baneocin har ikke dyp penetrasjon, derfor har de praktisk talt ingen egenskap for å forårsake sidesymptomer;
 • Resultatet oppnås svært raskt og fortsetter i lang tid;
 • Legemidlet har evnen til å aktivere de naturlige prosessene for reparasjon av skadede celler og blokkere tilbakefallet.

Legemidlet kan brukes som et punkt, og for store områder til destinasjon. Det påvirker ikke friske celler ved kontakt under behandling.

Fordeler og ulemper ved søknaden

Stoffet for ekstern behandling av akne har følgende positive og negative egenskaper.

 • Stoffet har en tykk konsistens og absorberes raskt, uten å forårsake ubehag.
 • Effekten oppnås etter kort tid;
 • Har et høyt nivå av utvinning av huden;
 • Når det brukes, utgjør ikke merker på klær;
 • Passer for alle hudtyper;
 • Enkel å bruke;
 • Tørker acne;
 • Kan brukes under sminke.
 • Høy pris;
 • Inkluderer antibiotika;
 • Kan forårsake bivirkninger;

Hvordan bruke Baneocin?

Resultatet avhenger av overholdelse av regler for søknad. Avhengig av form for utgivelse, er det instruksjoner for bruk, som gjør det mulig å oppnå høyeste effektnivå ved behandling av akne.

Salve Baneotsin

For behandling av akne ved bruk av salve anbefales Baneotsin å utføre følgende handlinger:

 • Rens huden med vann eller spesielle midler;
 • Påfør et prikkemiddel på hvert betent område;
 • Med et stort antall akne salve påført med et tynt lag, unngå slimhinner;
 • La til helt absorbert og tørt;
 • Salven anbefales å brukes ved sengetid en gang om dagen;
 • Behandlingsforløpet avhenger av alvorlighetsgraden av sykdommen, men ikke mindre enn 7 dager;
 • Det anbefales å bruke salven i flere dager etter eliminering av akne.

pulver

For å bruke pulveret anbefales Baneocin å observere følgende instruksjoner:

 • Rengjør ansiktets hud med vann eller et spesielt preparat uten alkohol;
 • Bruk en dispenser, fjern en liten mengde av stoffet på håndflaten og bruk fingerputer til problemområder;
 • Smør lett pulveret inn i huden;
 • Påfør ved sengetid en gang om dagen;
 • Etter påføring blir en film dannet på huden, som må fjernes om morgenen ved hjelp av vasking;
 • Varigheten av akne behandling er opptil 15 dager, hvorpå du bør definitivt ta en pause.

Viktige funksjoner

For å oppnå mer synlige resultater i behandlingen, er det nødvendig å følge følgende viktige trekk:

 • Ikke bruk stoffet i store mengder, det anbefales å følge bruksanvisningen nøye. Ellers kan det oppstå økt tørrhet av epidermis;
 • For sår og inflammatoriske formasjoner som har evnen til å skille ut væske, anbefales det å bruke pulver;
 • Når du bruker pulver til behandling av akne, bør stoffet ikke påføres øynene og munnen.
 • Før behandling påbegynnes, er det nødvendig å konsultere en dermatolog og gjennomgå en diagnose;
 • I nærvær av lever- og nyresykdommer, bør doseringen reduseres og pasientens trivsel bør overvåkes
 • Ved behandling av akne kan det oppstå peeling som ikke anbefales å fjernes;
 • Før du starter aknebehandling, anbefales det å teste for individuell følsomhet overfor komponentene.

Historier av våre lesere!
"Jeg har akne som en tenåring. Jeg prøvde mange rettsmidler, men de gav alle en midlertidig effekt. En venn rådet meg til å prøve en punktkrem. Jeg var fornøyd med resultatet etter en uke i bruk.

Ansiktet mitt begynte å bli hvitt og røde flekker begynte å falle, mens det ikke var noen arr igjen. Etter en måned med bruk ble huden myk og glatt! Jeg anbefaler "

Bruk under graviditet og amming

Legemidlet Baneocin er tillatt å bruke når barn bærer og ammer.

Dosen velges imidlertid individuelt, med tanke på følgende funksjoner:

 • Bruk Baneocin til et punkt bare i stedet for problemlokalisering;
 • Ikke bruk stoffet i første trimester av svangerskapet;
 • Ikke bruk Baneocin i lang tid;
 • Bruk kun i tilfelle av akutt behov, siden de eksisterende antibiotika i stoffet har en tendens til å påvirke fostrets helse negativt.
 • Ved bruk av Baneocin under amming, bør det tas hensyn til at stoffet ikke kommer i kontakt med slimhinner i barnet.

Bruk i barndommen

Bruken av Baneocin i barndommen krever overholdelse av følgende funksjoner:

 • Stoffet brukes fra de første dagene av livet på anbefaling av den behandlende legen.
 • Søknad utføres bare på et bestemt område av kroppen, det er forbudt for store områder;
 • Det anbefales å bruke pulver til behandling av navlestrengen;
 • Ved sykdommer i indre organer er bruken forbudt, så vel som i allergisk dermatitt hos barn.

Trøtt av dermatitt?

Peeling av huden, utslett, kløe, sår og blemmer, sprekker er alle ubehagelige symptomer på dermatitt.

Uten behandling, sykdommen utvikler seg, blir hudområdet påvirket av utslett økende.

Våre lesere anbefaler at du bruker den nyeste løsningen - HELSE-kremvoks med biegift.

Den har følgende egenskaper:

 • Eliminerer kløe etter første bruk.
 • Gjenoppretter, myker og fukter huden.
 • Eliminerer hudutslett og peeling etter 3-5 dager
 • Etter 19-21 dager eliminerer helt plakk og spor av dem
 • Forhindrer utseendet på nye plaketter og en økning i deres område

Kontra

Behandling med Baneocin er kontraindisert for følgende situasjoner:

 • Økt følsomhet av huden til komponentene i verktøyet;
 • Lever og nyresvikt
 • Sløret syn
 • Det bør ikke brukes til store områder hvor akne er plassert;

Bruk av Baneocin i nærvær av kontraindikasjoner kan forårsake sykdomsprogresjon.

Bivirkninger

Stoffet Baneocin er mye brukt til ulike hudsykdommer, inkludert aknebehandling, godt tolerert av kroppen.

I noen situasjoner kan imidlertid følgende bivirkninger oppstå:

Manifestasjonen av slike symptomer krever opphør av behandling og konsultasjon med en spesialist.

overdose

Hvis korrekt søknad ble observert, ble det ikke registrert noen overdose tilfeller.

Økt dosering kan imidlertid føre til funksjonsfeil i nyrene og forringe de naturlige beskyttelsesfunksjonene på hudoverflaten.

interaksjon

Det medisinske stoffet kan bli foreskrevet for behandling med andre legemidler.

Du bør imidlertid følge anbefalingene:

 • Forbudt å bruke med furosemid;
 • Ikke bruk med stoffer med lignende eksponering;
 • Det er forbudt å bruke med anestetika.

Kombinert terapi er valgt av en spesialist individuelt for hvert tilfelle av sykdommen.

Holdbarhet

Baneotsin dispensert i et apotek i det offentlige området. Oppbevar stoffet skal være på et mørkt sted ikke mer enn 2 år for pulver og 3 år for salve.

Etter utløpsdatoen for stoffet kan det forårsake en toksisk effekt på kroppen.

Kostnad for

Kostnaden for salven Baneotsin starter fra 320 rubler. Pulver til ekstern bruk har en gjennomsnittspris på 300 rubler.

Mulige analoger

Om nødvendig kan medisiner foreskrives som har en lignende effekt med Baneocin på kroppen.

Den mest effektive er:

 • Baktroban er en salve som inneholder et antibiotika for behandling av akne og andre hudsykdommer. Det har egenskapen til antibakterielle og helbredende effekter på huden. Kostnaden for 440 rubler;
 • Levomekol - har lignende effekter på huden, vil bidra til å bli kvitt akne. Det er foreskrevet med forsiktighet under graviditet. Det har en rask egenskap for å lindre betennelse, og ødelegge bakteriene som forårsaker purulente formasjoner. Kostnaden for 60 rubler;
 • Lincomycin - et antibiotikum for lokal applikasjon brukes til å eliminere inflammatoriske formasjoner, inkludert akne. Legemidlet er godkjent for bruk i en alder av 1 måned etter avtale av barnelege. Kostnaden for 260 rubler.

Ved bruk av analoger av Baneocin er det nødvendig å studere i detalj de mulige komplikasjonene og bivirkningene i kroppen.

anmeldelser

Anmeldelser om bruk av Baneocin:

Hjelper Baneocin salve på ansikts acne?

God dag! Jeg heter Eugene, jeg er 21 år gammel. Fra de første dagene, da jeg hadde alvorlige problemer med akne, ignorert jeg legene. Alt endret seg da en ny student fra USA begynte å studere hos oss. Jeg ble veldig skamfull over å se frem foran en ny fyr i hans dekke. Min mor kunne ikke forstå hvorfor det var så plutselig at jeg bestemte meg for å gå til en spesialisert klinikk for eksamen og begynne en seriøs behandling.

Dermatologen rådet meg til å bruke Baneocin for acne salve, vurderinger som kan bli funnet på Internett for å fjerne enhver tvil før du søker.

Det viste seg at jeg hadde et avansert stadium av utvikling av akne, hvorfra det er umulig å kvitte seg med urte masker eller vanlig Levomekol. Og bare Baneotsin bidro til å komme tilbake til det normale livet. Så få tips om hvordan du bruker og anbefalinger om bruk av dette stoffet.

Hva er baneocin?

Baneocin er et sterkt antimikrobielt middel for utendørs bruk, som består av to gjensidig forsterkende komponenter, antibiotika Neomycin og Bacitracin. Kombinasjonen av de to sterkeste ingrediensene gjør at du kan påvirke og ødelegge ulike typer patogene mikroorganismer, bakterier og sopp, raskt bli kvitt røde kviser.

Personlig rådde en hudlege meg til å bruke Baneocin salve for akne i ansiktet på grunn av smittsomme og inflammatoriske prosesser i epidermis. Akne begynte å forsvinne fordi infeksjonen var forårsaket av mikroorganismer som er utsatt for bestanddelene av salven og dør fra kontakt med dem. Også, legen forsikret meg om at stoffet ikke forårsaker avhengighet, selv med langvarig bruk.

I tillegg kommer salven på de berørte områdene ikke inn i blod eller kroppsvev, så du kan ikke være redd for bivirkninger.

På apotek, er salve solgt i aluminiumsrør på 20 gram hver og når den åpnes, ser den ut som en tykk masse med gulaktig tinge og sterk lukt.

Indikasjoner for bruk salve Baneocin

Før du behandler utslett ved hjelp av Baneocin salve, er det nødvendig å nøye studere instruksjonene som er vedlagt legemidlet. Vær oppmerksom på avsnittet der det blir fortalt om indikasjoner på påføring, da det er mulig å bruke salve ikke bare ved akneutslett, men også i tilfelle:

 • purulente hudformasjoner - karbunkler, kviser, koke;
 • forekomsten av trophic ulcers;
 • Tilstedeværelsen av herpetic infeksjoner;
 • for eksem
 • bleie dermatitt sykdommer.

Salven kan brukes til å helbrede navlestrengen i et spedbarn, for å behandle og fjerne mikrober i de berørte områdene i kroppen - slitasje, riper, åpne sår. Baneocin brukes til å behandle brannsår, eliminere sekundære infeksjoner, og også for å forhindre betennelse etter operasjon.

Legemidlet er egnet for ulike aldersgrupper og brukes i pediatri, gynekologi, kirurgi.

Hvordan bruke salven?

Før du bruker stoffet, er det bedre å konsultere en lege som vil foreskrive en dose basert på diagnosen. Her er de grunnleggende regler for bruk av Baneocin hjemme, som jeg lærte under behandling av akne i ansiktet:

 1. Før du bruker produktet, bør du grundig rengjøre huden med en gel eller ansiktsvask, hvorpå du bør tørke huden tørr med et håndkle.
 2. Påfør salven skal være et tynt lag og kun på områder som påvirkes av akne eller andre formasjoner.
 3. Hvis ansiktet har en liten mengde akne, blir stoffet bare brukt en gang før sengetid.
 4. Med et stort antall formasjoner på huden eller store områder med utslett, bør du bruke salven to eller tre ganger om dagen. Den første påføringen av salven skal utføres om morgenen, sist - om kvelden, og la salven stå i ansiktet hele natten.
 5. På dagtid skal salven brukes i 30 minutter, hvorpå rester skal tørkes med en bomullspute og gni på ansiktet med tonic. Etter prosedyren er det ønskelig å smøre huden med fuktighetskrem.
 6. Spesielt må du følge avstanden mellom salveområdet og øyets skall. I tilfelle kontakt med slimhinner, skyll straks med rikelig med vann.

For jenter er det nyttig å vite at under behandlingen kan du bruke en moderat mengde kosmetikk på ansiktets hud.

Effektiviteten av salven i bekjempelse av akne er bekreftet av vurderinger på forumene jeg besøkte i behandlingsperioden:

 1. Alexandra, 17 år gammel: "Det var veldig vanskelig for meg å gå på skole på grunn av akne i ansiktet mitt. Jeg var veldig komplisert, og situasjonen ble komplisert av klassekameratas hån. Tålmodigheten min er utmattet, og jeg dro til sykehuset. Etter den første undersøkelsen foreskrev legen meg Baneotsin salve. Det var vanskelig å tro at en enkel salve ville redde min posisjon. Men det var det som skjedde. Etter noen uker forsvant akne nesten, og etter en måned kunne jeg lett se på refleksjonen min. "
 2. Dmitry, 23 år gammel: "Jeg prøvde å fjerne noen akne og sannsynligvis skadet huden min, som snart forårsaket mye pus på ansiktet mitt. De har ikke vært lenge. Bare Baneotsin, som ble rådet til meg av en venn, hjalp. Det er enkelt å bruke, og resultatet er allerede på den andre uken i bruk. "

Kontra

Legemidlet er ganske trygt og har ingen bivirkninger, men det anbefales ikke til bruk i følgende tilfeller:

 • med allergier mot stoffets komponenter;
 • i strid med nyrene, gastrointestinale kanaler, vestibulære apparater og sykdommer i synlighetens organer;
 • under graviditet eller i fôringsperioden.

konklusjon

Ikke glem å rengjøre huden før du bruker medisinen for best mulig innvirkning og rask resultat. Hvis du finner ut årsaken til utslett og velger riktig stoff for å behandle huden, vil akne ikke ha en sjanse, og ansiktet ditt vil snart bli sunt og rent. Takk for at du har lest artikkelen!

Baneocin mot akne

Å bruke "Baneocin" fra akne eller ikke, bestemmer en hudlege. Det er et antibiotika som, når det brukes ukontrollabelt og urimelig, kan føre til uønskede konsekvenser. Å ty til hjelp av "Baneocin" i nærvær av akne bør være utelukkende med utslett og sår forårsaket av bakterier, utsatt for den aktive ingrediensen i legemidlet.

Beskrivelse og egenskaper

Det kombinerte farmasøytiske preparatet med antibakteriell aktivitet er beregnet på ekstern terapi. Sammensetningen av de 2 stoffene - bacitracin og neomycin, som forbedrer den terapeutiske effekten av hverandre, gir en kompleks effekt. "Baneocin" er aktiv mot mange patogener og sopp, og virker også i kampen mot smittsomme og inflammatoriske sykdommer i epidermis.

Legemidlet fungerer raskt, og med bruk er det mulig å ikke bekymre deg om at avhengigheten vil utvikle seg, noe som betyr at Baneocins høye effektivitet vil være jevn med langvarig bruk. Maksimal konsentrasjon av hovedstoffene blir observert direkte i applikasjonsområdet, noe som gjør at du raskt kan ødelegge smittsomme stoffer, stoppe inflammatoriske prosesser og gjenopprette huden.

Ved bruk av Baneocin eksternt, blir dets bestanddeler praktisk talt ikke absorbert i den generelle blodstrømmen og trenger ikke inn i dybden av vevstrukturen, noe som betyr at sidens symptomer under terapi er ekstremt sjeldne.

bestemmelsessted

Det anbefales å benytte "Baneocin" -terapi for alle typer bakterielle infeksjoner i huden, inkludert trophic ulcers, bleie dermatitt, eksem og herpes. Legemidlet hjelper med akne og akne og er angitt når du behandler navlen hos nyfødte for å forhindre infeksjon. Pulver og salve "Baneocin" er en utmerket forebygging av inflammatorisk foci hos pasienter som gjennomgår operasjon, men det akselererer også helbredelsen av vevstrukturer etter brannskader.

Funksjoner av terapi

Bruk "Baneotsin" for akne i ansiktet kan være etter godkjenning av en hudlege. For å fjerne akne og betent pimples, anbefales det å bruke salve og pulver til de berørte områdene en gang om dagen, helst ved sengetid. Før prosedyren er det viktig å rense huden med tonic eller vaske med såpe, flekk med et mykt håndkle og behandle problemområdene med et tynt lag med medisinering. Hvis det er mange pustulære lesjoner, er det mulig å bruke "Baneotsin" opptil 3 ganger om dagen. På dagtid må du vaske av rester av medisinen og bruke fuktighetskrem.

Begrensninger og mulige negative effekter

Du kan ikke søke mot akne "Baneotsin" til personer med overfølsomhet overfor komponentene, samt ha omfattende lesjoner av dermis og nedsatt nyrefunksjon. Det er nødvendig å nekte et potent stoff for pasienter med nedsatt nyre- og kardialmuskelaktivitet. Gravide kvinner kan bruke "Baneocin" med tillatelse fra en hudlege, og bare hvis den tiltenkte fordelen til moren er betydelig høyere enn den mulige risikoen for babyen. Det er bedre for kvinner under amming å stoppe amming under behandling av akne og akne med legemidlet "Baneotsin".

Verktøyet har en god toleranse, men i noen tilfeller oppstår bivirkninger i form av flagerende hud.

I de fleste tilfeller, ble stoffet godt tolerert, men av og til, spesielt hos pasienter med overfølsomhet kan utvikle bivirkninger, inkludert kontakteksem, rødhet, kløe, flassing, og dermal lesjoner. Mindre vanlig, behandlingen av "Baneotsinom" masse av akne komponentene kan bli absorbert inn i blodet og deretter manifesterer systemiske ugunstige symptomer, slik at funksjonsfeil av den nervøse, urin og kardiovaskulære systemet.

Hvis bivirkninger oppstår når du bruker "Baneocin", er det svært uønsket å fortsette bruken av antibiotika.

Hva skal du erstatte?

Når en eller annen grunn ikke er bruk av stoffet Baneocin, er det ikke mulig, erstatter leger det med et lignende stoff. Men siden kombinasjonen av bacitracin og neomycin gjør det uunnværlig i strukturgruppen, i stedet for Baneocin, er det valgt en medisin som er analog med den farmakologiske gruppen. Og de mest populære er følgende medisiner:

 • "Fugentin";
 • "Ligenten";
 • "Triasept";
 • "Trofodermin";
 • "Polizhinaks".
Tilbake til innholdsfortegnelsen

Ferie og lagringsforhold

Du kan kjøpe et antibiotika på apotek uten resept fra en lege. For at stoffet skal beholde dets terapeutiske egenskaper til maksimum før utløpsdatoen, er det nødvendig å gi det optimale lagringsforhold. Og for dette bør pulver og salve lagres i den originale emballasjen ved en lufttemperatur på 25 grader Celsius. Små barn burde ikke ha tilgang til medisinen. Holdbarhet er 2 år, hvorpå antibiotika skal kastes. Forsinket bruk av "Baneotsin" er strengt kontraindisert.

Salve Baneotsin

tilbakekalling

Det er slike dager når huden ser ut til å være dekket av tannkjøtt, ål og annen biake. Så stå ikke foran et speil og ikke håndtere alt dette - bare en synd))))

Men så kommer du ut så farger du med et rødt ansikt ((((((

Hvis disse komediene vises i meg, pleier jeg å rengjøre dem om kvelden før sengetid. Og så, avhengig av området av det røde, bruker jeg denne salven på den rene huden. Når du bruker en følelse av at du smør Vaseline og lukten er hensiktsmessig. Det viser seg en slik fettfilm, og legg deg til sengs med det.

I morgen ingen komedoner, ingen betennelse. Huden er litt fet. Jeg vasker straks ansiktet mitt, en rensende maske på ansiktet mitt og deretter den vanlige pleie.

Generelt, super-salve!

Før du kjøper, les instruksjonene.

Jeg forstod riktig at denne salven ikke tørker pimples, men hjelper deres helbredelse etter klemme og forhindrer infeksjon i å komme inn i såret?

Dvs det og rødhet fjerner? Og hvis du bare vasker ansiktet med en vaskemaskin og tørker ansiktet med lotion om morgenen, blir det lite av slik rensing?

Ja, det viser seg at salven ikke tørker, men fjerner en slags rødhet rundt den ekstruderte kvise. Du kan selvfølgelig og bare vaske, ingenting blir forferdelig. Det antas at petroleumsglass kan tette porene. Vel, selvfølgelig skjer det når de blir brukt hele tiden, og ikke på enkelte dager) Men jeg lager også en maske bare i tilfelle :)

Jeg bruker denne salven vel, kanskje en gang i to uker.

Skjønnhet er også en dyd, en vakker kvinne kan ikke ha feil.

som en del av denne antibiotiske salven!

hva betyr dette?

Skjønnhet er også en dyd, en vakker kvinne kan ikke ha feil.

Ikke noe spesielt))) Mange mennesker er redd for antibiotika som brann.)) For eksempel, hvis det er betennelse, så vil antibiotika naturligvis helbrede dem. Det er en annen oppfatning at hvis du ofte bruker salver med antibiotika, slutter immunsystemet å motstå seg selv og "slapper av", dvs. huden vil ikke helbrede seg selv. Men for å være ærlig, er det så få av disse antibiotika i salver.

Personlig bruker jeg ofte levomicol på en kvise (det er også et antibiotikum der) det er ikke noe forferdelig med det, jeg har det ikke hver dag))) Men akne går raskere på denne måten.

Plana, takk for forklaringen

Skjønnhet er også en dyd, en vakker kvinne kan ikke ha feil.

Denne salven har også en ototoxisk effekt, bare en hørselskomplikasjon, hvis den brukes i store områder

Jeg vet ikke noe om komplikasjoner. Jeg hjalp virkelig. Det var det perfekte ansiktet før.. Da vet jeg ikke hva som skjedde, jeg begynte å bli sint. Jeg ville bare bli flau for ansiktet mitt. Det var ikke noe slikt i livet. og her er det et ekte angrep. Jeg dro til en dermatolog. Vel, generelt diagnostiserte han meg med akne. Han foreskrev en blodtransfusjon, en liten talker i apotek bestilt på resept og baneocin. Akros var hovedsakelig på kinn og på haken.. og slikt ekle smertefulle indre betennelser. Jeg, selvfølgelig, som passer dem, desperat og dumt, presset dem alvorlig, kjørte dem bort fra ansiktet mitt. Vel, selvfølgelig, på grunn av min misnøye ble de bare mer betent. Salven min reduserte først pimpleet, og da passerte det i det hele tatt. Det var veldig bra da det allerede var på den klemte, skummel furuncleen.. det helbredet raskere. Jeg vet ikke. vitaminer i gruppe A og E. Dette er også en lege foreskrevet for meg. Og det er konstant. Her teller jeg i et kompleks jeg oppnådde mitt tidligere ansikt i 3 måneder. Jeg trodde det var enda mulig å gjøre uten transfusjoner)

Jeg håper noen vil hjelpe mine skrifter

absolutt hjelp. ikke engang tvil

Med 13 års forferdelige hudproblemer. allergi, praktisk talt til alt (mat, lukter, stress, vann fra springen) og det er dager når det ikke er sminke på huden i ansiktet og kroppen på et levende sted. Jeg gjør ikke sminke lenger, men jeg maskerer meg selv slik at folk ikke viker unna. i lang tid, noen mer enn 2-3 måneder. Jeg prøvde mange. Ved hjelp av uken kan jeg si på produktet: sårene heler veldig raskt (ca 50 prosent i uken), nye foci oppsto ikke.

Hjelper Baneocin for Acne?

Forrige artikkel: Svovel Akne

Det er få mennesker som minst en gang i livet ikke har møtt utslett på ansiktene sine.

Problemet er spesielt akutt i ungdomsårene når hormonelle forandringer forekommer i kroppen.

Så snart tenåringer ikke prøver å kvitte seg med ekkel akne.

 • All informasjon på dette nettstedet er kun til informasjonsformål og er IKKE en manual for handling!
 • Bare doktoren kan levere den eksakte DIAGNOSEN!
 • Vi oppfordrer deg til ikke å gjøre selvhelbredende, men å registrere deg hos en spesialist!
 • Helse til deg og din familie!

De drikker ølgjær, bruker folkemetoder, bruker reklamerte lotioner og geler, uten å innse at alt dette kan forårsake enda mer skade på huden.

Tross alt inneholder mange anti-akne produkter antibiotika som er ganske effektive, men vanedannende, og som et resultat av utslaget av utslett igjen.

For eksempel kremen "Baneotsin" for akne, bestående av to aktive antibakterielle komponenter.

Eller pulver "Zener" for fremstilling av en løsning, som inkluderer erytromycin.

Derfor bør behandlingen utføres under tilsyn av en lege, uten tvil følge hans anbefalinger og oppfylle avtaler.

Problem hudpleie regler

Hjemme er det veldig viktig å regelmessig ta vare på deksler.

Ingen medisin vil gi positive resultater i kampen mot akne, hvis du ikke renser huden.

Sebaceous glands jobber kontinuerlig, de produserer en stor mengde fettsekresjon. På denne måten fjerner kroppen toksiner fra innsiden, utfører en beskyttende funksjon.

Men på overflaten av epidermis lever mikroorganismer, inkludert patogener.

Overskydende sebum akkumuleres i utsöndringskanaler av porene, herding. De er sammen med smuss, støv, rester av kosmetikk, uhellede partikler av stratum corneum. Bakterier begynner å formere seg aktivt, noe som fører til dannelse av overfladisk eller subkutan akne, inflammatoriske prosesser.

Foto: For å vaske er det ønskelig å bruke spesialverktøy.

 • Det er nødvendig å vaske to ganger om dagen med varmt mineralvann. Kreves etter å ha våknet opp og før du går i seng. Det er ønskelig for rensing å bruke spesielle myke geler, skum. Med jevne mellomrom kan du bruke tjære såpe - naturlig antibakteriell og anti-inflammatorisk middel.
 • Dusj bør være minst en gang om dagen. Hvis du lider av akne på kroppen (på baksiden, bunnen, skuldrene, brystet), så flere ganger i uka bør du svømme i badet. I vannet kan du legge til decoctions av urter (kamille, serie, calendula), havsalt.
 • Etter vask, fjern rester av smuss og smale porer, tørk huden med en alkoholfri tonic.
 • Som konklusjon bør en fuktighetskrem brukes på integgene. Dette vil bidra til å nære vevet med fordelaktige stoffer, samt å forhindre tørrhet og flaking av huden.

Funksjoner av akne behandling

Ved behandling av akne eller akne, ettersom leger foretrekker å kalle denne tilstanden, bør du følge konsekvente regler.

Foto: Legen bør foreskrive behandling etter å ha oppdaget årsaken til utslett.

 1. Finn ut og eliminere årsakene til akne.
 2. Kontakt lege dersom de betente elementene og komedonene er mer enn 40 i ansiktet, og også akne påvirker kroppen.
 3. Behandle komplekse akne med systemiske legemidler foreskrevet av en spesialist.
 4. Peel dekslene.
 5. Å desinfisere huden for å forhindre at patogen mikroflora utvikler seg. Assistenter i dette er salicylsyre lotioner.
 6. Du kan redusere betennelse ved hjelp av isbiter fra frosne urtedekk. De er gode til å tørke huden etter vask.
 7. Beroligende deksler kan påføres ved å bruke aloe juice, en maske med revet fersk agurkmasse.
 8. Sink, ichthyol salve vil bidra til å tørke acne.
 9. Oppløser sebaceous plugger benzoylperoxide ("Baziron"), azelainsyre ("Skinoren"). Også, disse verktøyene er godt exfoliate horny skalaer av epidermis, regulere aktiviteten til talgkjertlene, redusere fettinnhold og skinne av huden.
 10. For å kvitte seg med sorte prikker kan du bruke en maske med grønn eller hvit leire, fortynnet med vann. Også et godt resultat bringer bakken havregryn, kaffegress, scrubs fra natron med gel for vasking.
 11. Spor av post-akne (pigmentplasser, arr, hulrom, uregelmessigheter i huden) kan bare elimineres ved hjelp av kosmetiske prosedyrer. Disse er kjemiske peeling, ozonbehandling, ansiktsrensing, mekanisk eller laserpolering av det øverste laget av integrasjoner. Fra små og knapt merkbare flekker gjelder masker fra egghvite, sitronsaft og honning. Perfekt lyser huden på noen kosmetisk leire.
 12. Den psykologiske tilstanden til en person er svært viktig. Det bør hvile mer, om mulig fjerne de irriterende faktorene, få nok søvn, gå i frisk luft.
 13. Kjente ernæringseksperter anbefaler ikke å spise søtsaker, produkter laget av hvetemel, melk. Lean rødt kjøtt og fisk, naturlige yoghurt, fettfattig ost, belgfrukter, nøtter, frukt og rå grønnsaker anses å være nyttige.
 14. For en rask gjenoppretting, snakker leger enstemmig om behovet for å slutte å røyke og drikke alkohol.

Hver person er individuell, så vel som egenskapene til strukturen i huden hans.

Derfor, om noen rette for akne kan bestemmes bare på grunnlag av personlig erfaring.

Spør at det er bedre å bruke til behandling av utslett, en hudlege.

Video: "Årsaker til akne og det mest effektive middel for akne"

Råd fra dermatologer om bruk av aknebasert baneocin

Før du begynner behandling for akne, må du forstå årsakene til forekomsten deres.

Nesten alltid et utslett er et signal til kroppen om interne funksjonsfeil. Derfor er det viktig å gjennomgå en diagnose, rådføre seg med relevante spesialister.

Hvordan bli kvitt akne og rense huden? Finn ut her.

Først etter behandling av samtidige sykdommer, kan du begynne å bli kvitt utslett.

Dermatologer anbefaler å bruke "Baneocin" med forsiktighet, nøye undersøke indikasjonene og kontraindikasjoner til den.

Hvordan du bruker verktøyet i detalj, er angitt i instruksjonene.

Det bemerkes at salven er effektiv i behandlingen av purulent og betent akne.

Det bør brukes en gang om kvelden, etter grundig rensing av ansiktet. Etter 2-3 dager reduseres utslippene markant. Stor acne blir gradvis mindre, og forsvinner deretter.

Eksperter anbefaler ikke bruk av salve i mer enn to uker på rad.

Men noen ganger, hvis det er bevis, er terapi nødvendig.

Narkotikabeskrivelse

"Baneocin" er et eksternt kombinert middel basert på to antibiotika som utfyller hverandre:

De eliminerer raskt infeksjonen, som negativt påvirker bakteriens vitale aktivitet. Det antas at mikrober ikke kan utvikle motstand mot midlet.

Derfor, selv med langvarig terapi, opprettholdes en positiv effekt.

Utgivelsesskjema

Legemidlet frigis i form av en salve, samt et pulver som ser ut som en fin masse gul nyanse.

Foto: salve "Baneotsin"

 • Salve kan kjøpes på apoteket, pakket i aluminiumrør med en masse på 20 gram.
 • Og pulveret er solgt i plastkrukker som veier 10 gram.

Foto: "Baneocin" i form av pulver

instruksjon

Legemidlet bør brukes en gang om dagen, helst om kvelden.

Spotbehandling av utslettelementer, områder med tegn på infeksjon og betennelse er velkommen.

 • "Baneocin" brukes etter å ha rengjort huden grundig og behandlet med en antiseptisk løsning.
 • Salven er smurt, men ikke gnidd, i et tynt lag over natten.
 • Om morgenen må den dannede filmen vaskes av.

vitnesbyrd

Siden stoffet er et bredt spekter, hjelper det fra følgende hudfeil:

Foto: Bruk av stoffet er indikert for furunkulose

 • purulente formasjoner (akne, koker, karbunn);
 • trophic ulcers;
 • herpes og stafylokokker infeksjoner
 • bleie dermatitt;
 • slitasje, sår, brannsår;
 • eksem.

Også desinfiserer verktøyet ofte sylinderssår hos nyfødte, punkteringer etter piercing, riper.

Det helbreder raskt mikrotrauma etter mekanisk rensing av ansiktet.

I dette tilfellet forlater den røde etter en dag.

Kontra

 • Kontraindisert "Baneotsin" med individuell intoleranse mot dets komponenter, allergier mot dem.
 • Det er heller ikke foreskrevet i tilfeller av alvorlige brudd på nyrene, vestibulære apparater, kardiovaskulære system og øyesykdommer.
 • Et antibiotika behandles sjelden for gravide og ammende mødre.

Bivirkninger

Negative reaksjoner kan oppstå når huden er spesielt følsom overfor aktive stoffer.

 • Noen ganger kløe, utslett, allergisk natur.

Foto: Ved bruk av midler manifestasjon av en allergisk reaksjon er mulig

 • Hvis du behandler store områder av kroppen, blir stoffet absorbert i store mengder i blodet. I dette tilfellet kan en person oppleve bivirkninger fra hjerte-, urin- og nervesystemet.

Ved kontakt med slimhinner og øyne, skyll dem grundig under rennende vann.

analoger

Ifølge en lignende farmakologisk virkning og indikasjoner for bruk av analoger av "Baneocin" i form av en salve er:

Legemidler er også tilgjengelige i form av løsninger, aerosoler, gel og krem.

Kostnad for

Tabell over kostnaden av narkotika mot akne i apotek i Moskva

Flere Artikler Om Typer Acne